Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Practicing The Neymar
Practicing The Neymar
We zijn ondertussen bij de halve finales van het voetbal WK 2018 in Rusland aangekomen en misschien wel de grootste verassing tot nu toe brachten de Belgen door van BraziliŽ met 1-2 te winnen en daarmee de vervelende aanstellerige komediant Neymar naar huis te sturen. Of het zin heeft ? Kinderen over de hele wereld oefenen momenteel op "The Neymar"...

  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers