Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013First Electric Off & On-road Supercar
First Electric Off & On-road Supercar
Auto's met een elektro motor zijn de toekomst als we de nieuwsberichten moet geloven en partijen als Tesla zijn daar al erg ver mee. Accu's worden steeds krachtiger en de auto's kunnen steeds verder. Vandaag laat ik je zo'n beetje de allereerste elektrische supercar zien die zowel op de weg als van de weg prima uit de voeten kan. XING Mobilityís Miss R!

  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers