Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013The Close Calls of Dakar 2018
The Close Calls of Dakar 2018
De Dakar-rally 2018 was de 39ste editie van de Dakar-rally, en de tiende in Zuid-Amerika. Deze editie werden de landen Peru, Bolivia en ArgentiniŽ aangedaan. De rally startte in de Peruaanse hoofdstad Lima, had een rustdag in La Paz en finishte in Cůrdoba, aldus Wikipedia. Tijdens deze altijd spectaculaire race ging er nogal wat mis en bijna mis. Deze laatste beelden zie je in deze compilatie van Redbull...

Spoiler alert: No Close Calls in this Video.
Door: Hans - 23 Jan '18 - 09:57

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers