Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013The Roast van Giel Beelen | FULL
The Roast van Giel Beelen
Gisteravond mochten allerlei bekende Nederlanders waaronder Henry van Loon, Peter Pannekoek, Lange Frans en Silvana Simons hun best doen om Giel Beelen voor lul te zetten in The Roast van Giel Beelen wat uitgezonden werd door Comedy Central. De twee leukste optredens van Henry van Loon en Peter Pannekoek kan je net zoals de hele show hier nog eens terugzien...

Het liet maar weer eens zien dat je comedy aan de professionals moet over laten. Henry van Loon en Peter Pannekoek waren grappig. De tekstschrijver van Jebroer had ook z'n momenten. De rest (incl GB) slaapverwekkend
Door: DaF - 15 Dec '17 - 09:26
inderdaad die twee staken er wel met kop en schouders bovenuit cool
Door: Pizzaman - 15 Dec '17 - 11:56biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers