Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Shortfilm: Slaughterbots
Slaughterbots
Al jaren lang voert men oorlog met onbemande drones die in gevaarlijk gebied vijanden uitschakelen vanuit de lucht. Dit zal alleen nog maar meer worden in de toekomst maar moeten we daar wel zo blij van worden. Deze drones worden alsmaar kleiner en kunnen wellicht in de nabij toekomst ook voor andere doeleinden dan alleen in oorlogsgebied gebruikt worden. Althans daar waarschuwt men in de shortfilm "Slaughterbots" voor...

  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers