Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Fake "Joel Osteen" at the Forum
Fake "Joel Osteen" at the Forum
Mega kerk pastoor Joel Osteen haalde onlangs nog het nieuws door tijdens Orkaan Harvey zijn kerkdeuren te sluiten voor zijn volgers, iets wat hem niet in dank werd afgenomen. Ondanks de scherpe veiligheidsmaatregelen in de USA weet komiek en Joel Osteen lookalike Michael Klimkowski zich voor te doen als J-O totdat de beveiliging uiteindelijk toch ingrijpt...

  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers