Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Introducing Milo "The Machine"
Introducing Milo The Machine
Ik laat je vandaag kennismaken met K9 Milo "The Machine" een zwaar getrainde hond die je het liefst als je beste vriend hebt, en zeker niet tegen je. Kijk mee naar deze demonstratie!

Ik zie hem alleen aan de kloten van de baas ruiken. Lijkt me alleen gevaarlijk voor de baas.
Door: Joko - 19 Nov '16 - 23:59biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers