Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea |+Pitbull BTS
Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea
We zagen laatst al de clip "Anaconda", wat niet zozeer een lekkere plaat was maar vooral opviel door het betere twerk werk van Nicki Minaj. Vandaag hebben we de nieuwe Jennifer Lopez single waarin niemand minder dan Iggy Azalea een opwachting maakt, met de titel "Booty". Ook Pitbull heeft een nieuwe single uit, "Fireball" opgenomen op het landgoed van Ome Hef met behulp van een kudde Playmates

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers