Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Ramon Dekkers Greatest Hits [Tribute]
Ramon Dekkers Greatest Hits [Tribute]
Jeetje, ik hoor nu net pas dat 8-voudig wereldkampioen thaiboksen Ramon Dekkers op 43 jarige leeftijd is overleden. Omdat we toch min of meer een liefhebber zijn van dit soort full contact sporten, een tribute aan deze legendarische sportman door middel van een uur lang 'Ramon Dekkers Greatest Hits'... RIP.

respect.. rip
Door: Rossi - 02 Mar '13 - 18:31
Awesome vid. Much better than MMA that I see
all the time. Never heard of the Dude. Where is
He from?
Door: Scott - 03 Mar '13 - 00:13
Holland, but he died last week at age 43... cool
Door: Pizzaman - 03 Mar '13 - 15:33
echt een mega groot verlies weer in holland.hij had zo'n grote naam in de sport.niemand heeft het hem nog na gedaan.en door beetje hoofdpijn viel die in mekaar.zulke mensen verdienen dat niet.lopen zat gekke rond en krijgen niks.en hij moet ons verlaten.het ga je goed der boven viend.YOU WILL NEVER BE FORGET. R.I.P
Door: FRANK - 13 Mar '13 - 05:20biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers