Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013STOP Bufferitus Interruptus
STOP Bufferitus Interruptus
Vooral jongeren klagen steeds vaker over onverklaarbare fysieke en mentale klachten, terwijl zij verder kerngezond zijn. Helaas is de oorzaak van B.I. - in de volksmond ook wel Ďvastloperí genoemd en wat staat voor Bufferitus Interruptus. Heb jij bij het gebruik van mobiel internet ook regelmatig last van trillende handen, plotseling hevig zweten of spontane woedeaanvallen ? Voel je je afgesloten van de groep, onzeker of licht in het hoofd ? Mogelijk heb je last van B.I.! Het platform STOP B.I. - een initiatief van jongeren die awareness voor B.I. wil creŽren. Check de video!

  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers