Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013IJS Zwemmen [Like a Boss]
IJS Zwemmen [Like a Boss]
Ik gooi morgen de laptop in een rugzak en ga een paar weekjes bivakkeren in een zonnig oord want van dit soort winterse temperaturen word IK niet echt vrolijk. Sommige mensen vinden de winter wel heerlijk, al was het alleen maar om wintersporten als skiŽn of schaatsen te kunnen beoefenen. Uiteraard is er altijd baas boven baas zoals deze gasten die gaan ijs zwemmen... Ik krijg het al koud door te kijken, BRRRR!

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers