Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Gezocht: Goed verhaal
Gezocht: Goed verhaal
Een beeld zegt meer dan 140 tekens en Samsung is daarom een actie gestart met #goedverhaal. Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de juiste hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago. Deelnemers maken kans op een GALAXY Camera Iedereen die een verhaal ophangt in 140 tekens met #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera. Doe je best en WIN!

Gezocht: Goed verhaal


Met de nieuwe Samsung GALAXY Camera kun je dankzij 3G en Wi-Fi foto’s direct vanaf de camera online delen met vrienden op bijvoorbeeld Facebook of Twitter.
Kortom, je hebt dezelfde connectiviteit als bij je smartphone, maar met het grote verschil dat je een professionele camera (21x optische zoom, 16 mm lens) in handen hebt.

Stipple-primeur Samsung maakt voor deze actie als eerste gebruik van Stipple, een innovatieve communicatietechnologie. Met de Stipple-technologie verwerk je extra informatie als ‘stippen’ in een foto. Deze stippen fungeren als tags en bieden toegang tot bijvoorbeeld achtergrondinformatie, handige links, Twitter-feeds en making-of video’s.

Alle foto’s van Boom Chicago die via Twitter worden gedeeld zijn voorzien van deze Stipple-technologie.

Gezocht: Goed verhaal
  ReageerThis item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers