Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013WestJet Surprise Christmas Flashmob 2012
WestJet Surprise Christmas Flashmob 2012
Zo rond de kerstdagen zetten de meeste bedrijven hun beste beentje voor om hun klanten fijne feestdagen te wensen. Het personeel van WestJet, een Canadese luchtvaartmaatschappij, verraste 166 gasten die wachtte op hun ​​Calgary-Toronto vlucht met een heuse kerstshow, flashmob style!

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage