Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Mark Hubregtse Videomix 2012
Mark Hubregtse Videomix 2012
We zitten in spanning te wachten op de aankomende jaarmixen van de verschillende V & DJ's en Mark Hubregtse was alvast zo vriendelijk om zijn creatie in onze linksubmit te mikken. Het is niet een jaarmix zoals je gewend bent en hij is zelfs een beetje kort, maar er zitten wel genoeg lekkere plaatjes in om je het komende halfuur mee bezig te houden.. [Thnx Mark!!!] Bonus: DJ Loyce - VideoYearmix 2012 [Part 1]!

update deel 2 van DJ Loyce Video Yearmix 2012 is er nu ook.. http://tastelikepizza.com/item/2012/11/dj-loyce---yearmix-2012-part-1
Door: Pizzaman - 14 Dec '12 - 16:59biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers