Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013



Epic Pole Vault Frisbee Catch
Epic Pole Vault Frisbee Catch
We hebben al vaker leuke compilaties zoals deze Epic Frisbee Trick Shots 2011 video van Brodie Smith voorbij zien komen, maar deze catch terwijl hij aan het polsstokhoogspringen is, is zo cool dat het een plaatsje apart verdiend op TLP. Eens, maar nooit weer waarschijnlijk.. Check!

  Reageer





biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised














Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage