Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Kasou Taishou Mirrored Dance [Epic]
20120224-mirror-dance.jpg
Er zijn tegenwoordig meer talentenjachten op televisie dan normale programma's en zo ook in Japan. Bij de show Kasou Taishou trad een groepje meiden op die een leuke dans act voor een spiegel hebben ingestudeerd, althans zo lijkt het. Erg, erg knap gedaan!

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage