Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Doe je arm eens Breken [HAHA]
Doe je arm eens Breken [HAHA]
Dat je bij de tandarts helemaal van de wereld en stoned van de verdoving de deur uit kan lopen zagen we o.a. al eens in deze video's! Ik weet niet wie van jullie weleens wat gebroken heeft, en wat, maar dat doet flink zeer. Deze gast is echter zo high van de verdoving dat hij de grootste schrik lijkt te hebben.... WTF?!

Het heet niet voor niets lachgas.
Door: Grijze Vos - 28 Feb '12 - 18:35biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers