Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Rhythm & Boobs [TIP!]
Rhythm & Boobs [TIP!]
Gisteren kon je al zien in deze sexy commercial dat je als reclamemaker echt moet zorgen voor wat vrouwelijk schoon in je commercials want dat verkoopt nu eenmaal beter en je bent meteen zeker dat je video viral gaat op het internet. Deze fabrikant van koptelefoontjes heeft dat heel erg goed begrepen en ik moet zeggen het is echt een van de leukere commercials die ik de laatste tijd voorbij heb zien komen.

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers