Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013Clint vs Bulgaarse Onderwereld [Epic]
Kennen we hem nog ?! Onze Cain van de Zattevrienden site?! Inmiddels bestaat die site niet meer en is Caintje overgstapt naar de site Clint waar hij er een hobby van maakt om in het nieuws te komen. Dit keer is z'n laptop gestolen maar de beste man had een kleine verrassing voor de dieven. Zijn laptop was namelijk geregistreerd bij een internetservice waarmee je deze terug kan lokaliseren. Clint ging op zoek maar kwam voor de nodige verrassingen te staan. De eerste 5 delen staan inmiddels online...

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers