Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASE
WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASE
Nadat we de hele zomer herhalingen hebben kunnen zien van het programma wegmisbruikers zijn er dan toch eindelijk weer wat nieuwe afleveringen. In de aflevering van afgelopen zondag een motorrijder zonder kenteken die er vandoor gaat voor de politie. Hier beelden!

WEGMISBRUIKERS - MOTOR CHASE


Zo die gaat lekker!
Door: DonWoozy - 15 Sep '09 - 15:14
Begrijpelijk dat die politieman afhaakt - ook al rijdt 'ie aardig door in z'n Audi, een partij voor die motor zal hij niet zijn.
Lijkt bijna op zo'n filmpje van getaway in stockholm alleen dan vanuit het andere perspectief smile
Door: Erik - 15 Sep '09 - 16:15
En matenaaiers van de politie hoe voelt dat? genaaid te worden zonder dat je weet door wie? zo voelen wij ons ook als we weer eens genaaid worden door jullie met je kut radar en laserguns GET A REAL JOB
rukker
Door: Fuck da Police - 15 Sep '09 - 19:19
held
Door: demotorrijder - 15 Sep '09 - 19:24
English plz!
Door: Richner - 15 Sep '09 - 19:37
Fantastisch .. dat kommentaar van de politie .. "en ook nog eens over de verdrijvingsvlakken".... en toen was ie ook nog opeens weg.... en toen werden ze bij de neus genomen worden door een blondine .. jongens, jongens politieagentjes, zo krijg je idd respekt!!!. Respekt trouwens wel voor de rijkunsten van de motorrijder, strakke wheelie en loepzuivere bochten techniek. Ghostrider op zijn dutch
Door: polleke - 15 Sep '09 - 19:54
@ Richner: Fuck off
Door: CoŮo - 15 Sep '09 - 20:14
Wat een lekker commentaar weer. "Het zou ons niets verbazen als ze zich van de domme houdt". Tja, schuldig totdat onschuld bewezen.

Wat een verschrikkelijk programma is het toch (maar wel lekker deze snippets kijken). . .
Door: okkie - 15 Sep '09 - 20:15
Dik verdiend smile
Door: iYoko - 15 Sep '09 - 20:55
We hebben iig genoeg beelden waar we mee verder kunnen.... lol
Ze hebben helemaal niks, die gast is gewoon off the hook.
Door: kenkerhenk - 15 Sep '09 - 21:00
"Fuck da Police" wat ben jij een simpele ziel. Ik ben benieuwd wat je zegt als jouw dochtertje door zo een idioot wordt aangereden, of als je zelf in die rolstoel verder mag. Maar ja lekker schelden op politieagenten die hun werk doen heb je kennelijk nodig. Loser! sad exclaim redface
Door: weerzoeenmafkeesdiedewegkwijtis - 15 Sep '09 - 21:19
Praat maar lekker stoer jongens...
lekker kankeren op de politie. Je zult zo een motorrijder maar tegenkomen op de autosnelweg. Met die achterlijke stunts van hem is een ongeluk snel gebeurd. Het zal je maar overkomen dat jezelf of vrienden, familie etc gewond raken (of nog erger) door zo een idioot! En wie kan de rotzooi dan weer opruimen? juist..... de politie.
Door: Bunman - 15 Sep '09 - 21:22
Jammer dat ze hem niet terugvonden terwijl hij om een boom gevouwen zat.
Had ik veel leukere tv gevonden.

Respect voor de Cops in dit geval.
Door: The_Judge - 15 Sep '09 - 21:37
Ruk fun? meesterlijk razz
Door: nIELS - 15 Sep '09 - 21:46
Fun in rukfun de plaats vraagt er ook gewoon om. Super bocht trouwens zo vlak scherpe lijn. Idd tis een idiote actie maar super om te zien. Lullig dat ze zeggen dat de vrouw zich van de domme houdt. Dat is dus een valse beschuldiging, als ze kwaad wil zou ze wegmisbruikers kunnen aanklagen omdat ze vals beschuldigd wordt. Zou wel een leuke rel worden. Zij hoeft alleen vast te houden dat ze de motorrijder die ze niet te pakken kregen niet kent, en dat vage programma moet bewijzen dat ze hem/haar wel kent. Wat dus niet te doen is.
Door: Grtz - 15 Sep '09 - 23:23
Ik hoop dat elke agent dit 1 keer per dag meemaakt !
Door: Haha - 16 Sep '09 - 04:19
@Haha Gaat helaas niet lukken. De meeste agenten schrijven parkeerbonnetjes uit.
Door: Ali - 16 Sep '09 - 09:31
Zo zie je maar weer dat alle actie in de buurt van Theike gebeurt!
Door: TDG - 16 Sep '09 - 12:02
hele programma wordt ik ziek van elke dag niks anders dan die bonnenschrijvers met mbo niveau op de buis
PAK G.Domme echte criminelen op
Door: belastingbetalertegenwil - 16 Sep '09 - 13:14
@ Grtz

Die blonde kan helemaal niets beginnen tegen Wegmisbruikers, ze wordt namelijk nergens van beschudigd. De commentator zegt alleen dat het hen niet zou verbazen 'ALS' ze zich bewust van de domme houdt. Geen beschuldiging te vinden hoor.

@ alle andere jankemmers:
Volkomen terrecht dat de politie bonnen uitschrijft, leer eerst een keer goed parkeren, autorijden etc. voordat je heel stoer op internet gaat zeggen dat de politie mbo-niveau'ers zijn. Niet dat ik zelf politie agent ben, vind het alleen een beetje kansloos, want tegen de politie zelf durf je niks tegen...
Door: Henk van der Lek - 16 Sep '09 - 18:10
Nice Fucking Wheelie !
lol

Fuck the pol
Door: Lola - 16 Sep '09 - 18:49
'over het verdrijvingsvak waarbij hij weer een wheelie maakt'
Wat een kansloze mongool die kabouter.. Die vent geeft gewoon gas waardoor door de grote hoeveelheid kracht hetvoorwiel omhoog getild wordt, is iets heel anders dan de eerste wheelie. Maar ja, heb de commentator van Wegmisbruikers nog nooit op een slimme uitspraak kunnen betrappen.

Blik op de weg FTW!!!
Door: Leo (mijn naam is) de Haas - 16 Sep '09 - 19:33
hahahaha, hoezo voldoende aanknopingspunten, volgens mij vinde ze die gast pas als ie weer zo gaat rijden terwijl er politie achter hem rijd lol
Door: Mr. Rabbit - 17 Sep '09 - 10:21
ze noemen het hier niets voor niets 'De Speeltuin'!

groeten uit St. Willebrord!
Door: dux! - 17 Sep '09 - 16:04
Wat een verschrikkelijk kut programma is dat toch met die schaamhaar kabouter.
Door: rob - 17 Sep '09 - 19:27
Call the cups when you see TuPac
lol

Fuck the police when you see TuPac eek twisted
Door: TuPac - 18 Sep '09 - 17:39
@bunman mijn dochter loopt nooit op de snelweg. Vind dat geroep altijd zo lekker makkelijk. Kinderen hebben gewoon niet te spelen op drukke wegen, laat staan snelwegen. Indien je anders van mening bent kun je het verkeer beter afschaffen. Eens kijken hoe je dan aan je boodschappen komt... (bij een lege supermarkt).

Wil z'n stunts ook niet goed praten, als ie dat wil doen kan ie beter naar het circuit (een betaalbaar circuit zonder decibel gezeik zou fijn zijn tho'). Maar hij was niet bepaald aan het inhalen oid. Zo lang ie alleen zelf gevaar loopt heb ik er vrij weinig moeite mee (en ja circuits zijn een stuk veiliger voor dat soort stunts, maar dat is *zijn* risico).

Weet verder niet of je ooit een motor op een auto hebt zien knallen, maar in ver uit de meeste gevallen merken de berijders, anders dan wat schrik en schade aan hun auto hier vrij weinig van. Itt tot automobilisten hebben motorrijders er dus alleen zichzelf mee over het algemeen en dat moet ie lekker zelf weten als ie de schade vergoed.

Valt me overigens erg mee dat dit propaganda programma hun afgang uitzend. Maar het zal wel alleen om de tips te doen zijn.
Door: freaky - 20 Sep '09 - 21:33
"en OOK nog eens over een verdrijvingsvlak rijdt" haha razz koektrommel
Door: Henk den urste - 22 Sep '09 - 17:42biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers