Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013NAAKT VOOR AER LINGUS
NAAKT VOOR AER LINGUS
Aer Lingus is net zoals Ryan Air een Ierse vliegmaatschappij en tevens prijsvechter. Vraag me niet hoe het kan maar profiteer ervan denk ik maar als ik zo afentoe de prijzen zie bij dit soort maatschappijen. Voor een aktie waarbij je voor £ 9,99 hebben ze 999 mensen per email uitgenodigd die in een soort van flashmob strippen in het Jubilee Gardens in centraal London. Bonus : Hier de foto's!

NAAKT VOOR AER LINGUS

  Reageer

biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers