Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013CHARICE & CELINE DION
CHARICE & CELINE DION
Een tijdje geleden konden we al eens zien dat ene Charice uit de Filipijnen bij Oprah te gast was en daar de sterren van de hemel zong. Inmiddels lijkt het allemaal in een stroomversnelling te gaan voor haar want ik kwam zojuist deze beelden tegen waarin die zelfde Charice ineens naast Celine Dion staat en 2 liedjes mee zingt. Geweldig!

CHARICE & CELINE DION

100%
Door: gert - 02 Oct '08 - 01:40biggrin ! ? cool confused idea lol oops cry twisted arrow eek evil frown mad wink neutral razz rolleyes surprised


Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers