Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013WEIRD AL FEDERLINE
null
Lachen hier als Kevin Federline te gast is bij Weird Al, op geheel eigenwijze interviewt Weird Al hem natuurlijk. Het lijkt me duidelijk dat Weird Al niet echt een hoge pet op heeft van deze gast. Checken we eventjes deze clip.

WEIRD AL FEDERLINE


Alleen jammer dat het geen echte LipDub volgens het concept is !
Door: gv - 02 Dec '10 - 18:54
Heeft ze naast haat tetten ook dr lippen laten verbouwen? Ze krijgt ze niet meer op elkaar geloof ik confused
Door: DaF - 08 Dec '10 - 19:54
en toen zat je ineens hier te commenten Daf... jij dronkaard
Door: Pizzaman - 08 Dec '10 - 19:59
Tja ik weet ook niet hoe dit komt... zoveel wijn heb ik nog niet op....(dacht ik???)
zou eigenlijk bij Candice horen, maar wanneer ik daar op comment klik kom ik hier terecht???? confused
Door: DaF - 08 Dec '10 - 20:02
ik weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt DaF.. maar ik kon wel meteen dit filmpje fixen, waarvoor dan! cool
Door: Pizzaman - 08 Dec '10 - 20:04

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
Captcha challenge en Remember Me, wanneer je "Remember me" aanvinkt dan zal TLP een cookie op je pc plaatsen die 1 maand lang onthoud wie je bent zodat je niet telkens de captcha challenge hoeft te doen...

Captcha challenge and Remember Me, when selected "Remember me" TLP wil put a cookie on your pc that will stay there for one month so i won't be necessary to do the challenge everytime you want to comment.
Naar de homepage

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers