Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

GoPro Best of Animals 2k15
GoPro Best of Animals 2k15


Stephen Hawking gone Wild
Stephen Hawking gone Wild
Ik moet zeggen dat ik de film "The Theory of Everything" wat het levensverhaal van Stephen Hawking vertelt, best een goede film. Vandaag zetten we een soortement van Stephen Hawking in rolstoel en al op de boulevard en typen zijn tekst.. in deze gone wild prank!
Short Film | Danny and the Wild Bunch
Short Film
Een schrijfster van kinderboeken krijgt van haar uitgever de opdracht haar boek wat spannender en duisterder te maken. Helaas zijn de karakters in haar boek het daar niet mee eens..
Granny Gone Wild | +Prank Roundup
Granny Gone Wild
Ik heb weer een aantal grapjassen die voor hun dagelijkse brood mensen in de maling nemen en vandaag beginnen we met een omaatje die nogal wild is. Hieronder staan er nog een paar.
EXTRA VIDEO'S
Bonus 1: Crime scene scare prank
Bonus 2: Saint Nicholas Axe Scare Prank
Bonus 3: Cashier Steals Credit Card prank
5UUR38 mini Video Yearmix 2014
5UUR38 mini Video Yearmix 2014
Slechts 23 nummertjes zitten in deze 5UUR38 mini Video Yearmix 2014 verwerkt die gemixt werd door Jan Hinke en uitgezonden tijdens het Ruud de Wild uurtje op radio 538... Kijk en luister mee, de tracklist vind je hieronder bij meer lezen.

Top 5 Wild Animal Encounters of 2014
Top 5 Wild Animal Encounters of 2014
Wilde dieren zijn mooi, maar je ziet ze het liefst achter een hek al is er soms net eventjes geen hek in de buurt en zien ze jou als een indringer of erger nog een smakelijk hapje. In deze Top 5 van Jukinvideo de meest opvallende "Wild Animal Encounters of 2014" ...
TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
TLP - Best of September 2014 [Videomashup]
TLP - Best of September 2014 [Videomashup], ownmash14


Rituel | Animation
Rituel
In dit dorp zijn alle kinderen verplicht om een ​​ritueel te ondergaan wat de overgang naar volwassenheid moet symboliseren. Hiervoor worden de kinderen verscheept naar een wild en ongerepte eiland. Je ziet het allemaal in dit afstudeerproject, Rituel, van studenten aan de Franse "Bellecour Ecole d'Art" school voor aankomende animators...
Best of Redbull Sports 2K14 | Part 3
Best of Redbull Sports 2K14
Dat energiedrankjes leverancier Redbull allerlei extreme sporters sponsort moge onderhand duidelijk zijn en al eerder kon je twee "Best of Redbull Sports 2K14" compilaties bekijken hier op TLP. We zijn weer een maandje verder en dat betekent dat we weer een hele berg Redbull sport clips verzameld hadden die je nog eens terug kan zien in dit 3e maandelijkse overzicht waarin we de mooiste clips nog eens aan je laten zien in sneltreinvaart. Meer Redbull in het Youtube Redbull kanaal!

Best of Just for Laughs | Wild Animals Pranks
Best of Just for Laughs
De allerbeste verborgen camera grappen met "wilde dieren" door het Canadese programma Just for Laughs zie je terug in deze "Best of Wild Animals Pranks"..
Monkey Stole My GoPro
Monkey Stole My GoPro
Op Bali leven apen in het wild en wanneer je daar op vakantie bent wil je dat natuurlijk met je eigen ogen zien, en dat terwijl we hier in NL gewoon onze eigen Apenheul hebben.. Of de apen daar ook zo brutaal zijn om er met een GoPro camera vandoor te gaan, valt te bezien..
TLP Best of May 2014 [Videomashup]
TLP Best of May 2014 [Videomashup], ownmash14
Er gingen meer dan 100 clips in de Best of TLP Videomashup van Mei 2014 waarin we je nog eens de allerbeste clips van de afgelopen maand in vogelvlucht laten zien terwijl je luistert naar de Killabits dubstep Remix van het nummer "Different Stars" door Trespassers William luistert [DL]... EPIC!

Kevin Richardson playing soccer with Wild Lions
Kevin Richardson playing soccer with Wild Lions
De aankomende tijd gaan we vast nog wel meer virals met betrekking op de WK in Brazilië voorbij zien komen. Deze clip met Kevin Richardson die voetbalt met wilde leeuwen wilde ik je alvast niet onthouden..
Social Media Stalker #Libby
Social Media Stalker #Libby
Hoe eng is het als een wild vreemde je op straat aanspreekt en alles over je blijkt te weten, door de zaken die je via social media sites deelt.. We gaan weer op pad met Jack Vale die ene Libby in de maling neemt...
How to Train Your Dragon 2 | 5min Teaser
How to Train Your Dragon 2
Ik ben nog steeds helemaal wild van allerlei animatiefilms en ik moet zeggen dat ik de "How to Train Your Dragon" film van een jaar of 2 geleden erg grappig vond destijds. Er zit een deel 2 aan te komen, die op 13 juni in première gaat, waarvan we alvast de opening scene op de kop hebben getikt. Deze teaser duurt een goede 5 minuten.. ENJOY..
Best of Naughty Nuns Gone Wild - Just for Laughs
Best of Just for Laughs
Het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs timmert al zo'n 25 jaar langs de weg met hun grappen en grollen en brengen zo nu en dan een best of clip uit met een thema. Vandaag een Best of Naughty Nuns Gone Wild!
3x Viral [12 Maart 2014]
Jumping Fitness gone Wild Agent Provocateur Jack the Stripper
Drunk man vs Wild Elephant [WTF]
Drunk man vs Wild Elephant [WTF]
Als je een slokje op hebt dan durf je doorgaans net iets meer dan wanneer je er met een heldere blik naar kijkt. Neem nou deze dronken Engelsman die het opneemt tegen een olifant en zelfs de aanval inzet ... WTF!
Toddler Bear Grylls is Epic
Toddler Bear Grylls is Epic
Edward (Bear) Grylls is een Britse bergbeklimmer en presenteert ook survivalprogramma's op Discovery Channel zoals de Ultimate survival (Man vs. Wild) en Worst Case Scenario. Dit jochie heeft schijnbaar iets te veel van dit soort programma's gekeken of heeft gewoon honger ..
Grandpa goes Wild in Shopping Mall
Grandpa goes Wild in Shopping Mall
Dansen schijnt gezond voor je te zijn en dat blijkt als we deze krasse knar zien losgaan in een Braziliaans winkelcentrum.. Of heeft hij toch een steekje los ?!

Bonus: The Dancing Queen of Eastleigh!
Rabbit hunting using Snakes [Like a Boss]
Rabbit hunting using Snakes [Like a Boss]
We nemen een kijkje in Australië waar men een en ander toch iets anders doet dan hier bij ons. Neem deze Baas, luisterend naar de naam Andrew Ucles, die met vier verschillende giftige slangen op konijnenjacht gaat... OMG!
David Attenborough - Tiger Spy in the Jungle
Tiger Spy in the Jungle
David Attenborough mag zich al een tijdje 'Sir' noemen, een titel die hij kreeg voor de vele bekroonde natuurdocumentaires die hij maakte voor de Britse omroep de BBC. Voor de docu 'Tiger - Spy in the Jungle' bond hij olifanten een spycam om en legde zo vast hoe een tijger z'n 4 jonge cubs groot brengt...

Bekijk hier de complete docu!
Grandpa Goes Wild
Grandpa Goes Wild
Op zondag 3 februari is het weer zover en zetten reclamemakers weer hun beste beentje voor om de mooiste commercial tijdens de Superbowl uit te kunnen zenden. Dit is alvast een goed gelukte spot van Taco Bell....

Meer Superbowl 2013 commercials in deze playlist!
Failtube [22 November 2012]
Wild Rafting [Fail] Doggystyle [Fail] Handbal is voor Sjanetten [Fail]

1

2

3

Sexy Olivia Paige is Wild & Awake
Sexy Olivia Paige is Wild & Awake
Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime heeft weer een leuke video-edit in elkaar geknutseld met dit keer de blonde Olivia Page in de hoofdrol...


Meer Olivia Paige, galeries & video hier!
Don't do Drugs [OMG]
Don't do Drugs [OMG]
Dat drugs niet goed voor je zijn dat is niks nieuws en ook van experimenteren met alternatieve middelen om toch high te worden is niet echt aan te raden. Ik gok dat het hier weer eens gaat om iemand die badzout tot zich heeft genomen maar het kan natuurlijk net zo goed Meth of nog andere meuk zijn... Kijk even mee...
Pizzababe Adrienne Manning
Pizzababe Adrienne Manning
Naast Nikki Benz en Heather Vandeven is er nog een dame die al een tijdje meegaat en die we regelmatig voorbij zien komen. Ik heb het dan over Adrienne Manning, donker haren blauwe ogen, ik word er helemaal wild van... Wat vinden jullie ?!
Girls gone Wild 2012 [13]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
Het is vrijdagavond dus we gooien er nog maar een deeltje van de Girls gone Wild in, die nog steeds op zoek zijn naar het mooiste meisje van Amerika. Het is eigenlijk een remix van de laatste drie clips, heb ik me laten vertellen...

[Thnx Gnocca!]
Girls gone Wild 2012 [12]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
We hebben weer een aflevering van Girls gone Wild als afsluiter en het is ondertussen al weer het 12e deel... Habbaaa!

Meer Girls gone Wild op TLP!
Girls gone Wild 2012 [Part 11]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
Nog een paar minuten en dan begint de eerste halve finale van het EK 2012 met Portugal en Spanje op het veld. Voor het zover is kan je snel nog eventjes kijken naar die wilde meisjes van over het grote water die nog steeds niet uit gefeest zijn.
Girls gone Wild 2012 [10]
Girls gone Wild 2012 [10], GGWILD
Zoals ik jullie beloofd heb eergisteren had ik nog wat beelden liggen van de Girls gone Wild 2012 tour waarin ze wederom op zoek gaan naar het mooiste meisje van de VS. Gnocca, borduurde de boel aan elkaar tot één clip, en dit is de uitkomst. Nummertje 10 alweer!
Whispering Chillax
Whispering Chillax
De rest van de week komen er weer wat fijne compilaties aan van bijvoorbeeld de Girls gone Wild maar zo ver is het nog niet. We gaan vanavond afsluiten met een heerlijke compilaties met alleen maar video's die op Vimeo te vinden zijn. Er zitten te veel dames in om ze allemaal bij naam te noemen maar o.a. Olivia Medina, Tatiana en Leticia Lima komen er in voorbij... Lekkah!
Uncle Drew [Basketbal Hustler]
Uncle Drew [Basketbal Hustler]
Een leuke stunt van Pepsi die basketbal speler Kyrie Irving omtoverde tot een oude man genaamd Uncle Drew die de basketbal court aanveegt met al het jonge grut wat daar aan het spelen is... And the crowd goed wild..
Gametime 1715 - Monsters gone Wild
Monsters gone Wild
Kruip in de huid van een Frankenstein achtig monster en laat je danspasjes zien op de groovy muziek. Game on!
Girls gone Wild 2012 [9]
Girls gone Wild 2012 [9], GGWILD
We sluiten deze vrijdag af met een video van de Girls gone Wild die nog steeds op zoek zijn naar het mooiste meisje van Amerika. Deze beelden komen uit seizoen 2 maar het is gewoon weer meer van hetzelfde. Hebben we hier al genoeg van gezien ?
Girls gone Wild 2012 [8]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
We hebben weer een nieuw deeltje van de Girls gone Wild, nummertje 7 al weer. Ook deze clip werd weer in elkaar geschroefd door Stefano, waarvoor dank!
Girls going Wild in the Red Light District
Girls going Wild in the Red Light District
Een bezoek aan Amsterdam zonder naar de wallen te gaan bestaat eigenlijk niet. Uit onderzoek is echter gebleken dat niet alle dames van plezier ook echt lol hebben in hun werk. Het schijnt dat een groot percentage van deze hoertjes tegen hun wil aan het werk zijn en dat kan natuurlijk niet... Tijd voor aktie!
Bear gets Jiggy wit It
Bear gets Jiggy wit It
Je kan hier rustig 's nachts het bos in lopen, het enige wat je dan kan tegenkomen, wat nog een beetje wild is, is een wildzwijn maar dat geldt niet als je bijvoorbeeld in de USA woont. In dit bos gebeuren 's nachts bijvoorbeeld hele vreemde zaken, neem nou deze beer, zo te zien Will Smith's grootste fan!
Girls gone Wild 2012 [7]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
We hebben weer een nieuw deeltje van de Girls gone Wild, nummertje 7 al weer. Ook deze clip werd weer in elkaar geschroefd door Stefano, waarvoor dank!
Girls Gone Wild 2012 [6]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
Onze grote Italiaanse vriend en compilatie makert bij uitstek Stefano van Gnoccatime is weer terug van vakantie en komt al weer meteen met een nieuw deeltje Girls gone Wild aanzetten. Heerlijk natuurlijk, en deze beelden komen wederom uit de serie, Girls gone Wild's search of the most Sexy American girl.... Wij kijken weer mee!
Goose attacks Man
Goose attacks Man
Na een dag hard werken ben je bijna bij je huis aangekomen, word je ook nog eens verwelkomt door een gans die het niet zo op je heeft. Fight!
Superman vs The Hulk [Full Trilogy]
Superman vs The Hulk
Sommige mensen kunnen zo goed animeren dat het eigenlijk vreemd is dat ze niet bij een animatie studio aan de slag kunnen. Neem nou deze Canadese animator Michael Habjan, die wild is van superheroes als Superman en The Hulk, en zelf maar eens aan de slag is gegaan om het gevecht tussen die beide te animeren. Ik zeg knap werk, en een vervolg zit er aan te komen.
Girls gone Wild 2012 [2]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
Okay, we zijn weer op zoek naar het mooiste meisje van Amerika... Samen met de Girls gone Wild crew gaan we ook in het tweede seizoen op zoek naar het mooiste wat de USA te bieden heeft. Vanavond deel 2!
Girls gone Wild 2012
Girls-gone-wild, GGWILD
Zoals ik gisteravond al aankondigde hebben we vanavond als dag afsluiting een verse clip van de Girls gone Wild. In de USA is een nieuw seizoen GGW begonnen waarin de makers van GGW wederom proberen het mooiste meisje van Amerika te vinden. Tijdens die zoektocht komen ze onderweg ook nog genoeg leuk spul tegen. [Thnx Gnocca!]
Summer Desire 6
20120223-summer-desire6.jpg
Ik had een tijdje geleden al aangekondigd dat er geen nieuwe delen van de serie "Summer Desire" meer zouden komen, maar Italianen zijn eigenwijs en zo ook grote vriend Stefano van Gnoccatime. En zo zijn we vandaag al weer aangeland bij deeltje zes, morgen komen trouwens de meiden van Girls gone Wild weer eens langs, dit keer met nieuw materiaal. HABBAAA!
When Girls go Wild [3]
Girls-gone-wild, GGWILD
Vanavond is er de Championsleague wedstrijd Milan tegen Arsenal en ik zet mijn geld toch maar weer eens op Milan. Ben je niet zo'n grote voetbal fan dan kan je een uurtje gratis cammen met een babe bij onze buurtjes en heb je dat ook wel gezien dan staat hier nog een leuke clip van Gnocca met mooie dansende en niet te vergeten vooral wilde meisjes, deeltje drie alweer!
When Girls go Wild [2]
Girls-gone-wild, GGWILD
De vrijdagavond zit er al weer op en langzaamaan maken we ons klaar voor het weekend. Als ik zo es naar buiten kijk of het nieuws aan zet zal dat wel een weekendje lekker binnen zitten worden, en dat komt goed uit want ik heb nog een hele pak series liggen die ik wil zien. We hebben ook al een hele serie Girls gone Wild filmpjes hier op TLP staan en Stefano van Gnoccatime levert vanavond ook een bijdrage. We zijn er weer helemaal blij mee! [Thnx!]
Best Fails Of The Week 1 January 2012
Best Fails Of The Week 1 January 2012, fail compilation
Wat gaat de tijd toch snel. Lag ik vorige week nog half dood te gaan naar een iets te wild nieuwjaarsfeest, vandaag zijn we alweer een week verder en is er dus ook al een fail compilatie met daarin de beste fail video's van de eerste week van januari 2012. Enjoy!
When Girls go Wild
When Girls go Wild, ggwild
Jaja, het was al weer eventjes geleden dat we deze wilde meisjes voorbij zagen komen, en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog steeds m'n mooiste zelfgemaakte compilatie ooit vind maaaaaar Stefano van Gnoccatime wilde ook wel eens een sexy compilatie maken met dat soort beelden. Dus, in plaats van de Playboy dames waar we normaliter mee afsluiten hebben we vanavond een leuke montage van Girls die wild doen! Yeah!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS FeedMeer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers