Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Fingers of Steel
Fingers of Steel
Ik stel je voor aan Sebastian Linda die een virtuoos is met een zogenaamde fingerboard en dat laat zien in deze coole shortfilm, "Fingers of Steel"...
Men & Fireworks 2015 | Round Up
Men & Fireworks 2015
Ik denk dat zo'n beetje iedere man wel kriebels in z'n buik krijgt bij de gedachte en zelfs al de geur van vuurwerk en daarom hoop ik ook van harte dat er nooit een vuurwerkverbod gaat komen in Nederland. Deze gasten bouwde een "Roman Candle Minigun", meer hieronder
EXTRA FIREWORKS:
Bonus 1: In Russia, 10.000 Sparkles!
Bonus 2: Steel Wool Sparklers
Bonus 3: Epic Roman Candle Gatling Gun
Homemade | Batman vs Superman Trailer
Homemade, Cinefix, Batman vs Superman Trailer
De film "Batman v Superman: Dawn of Justice" is een toekomstige Amerikaanse actie-sciencefictionfilm, geregisseerd door Zack Snyder en is een sequel op de film Man of Steel uit 2013. In de film spelen de superhelden van DC Comics: Batman en Superman en wordt verwacht in 2016. De jongens van Cinefix maakte hun eigen "Homemade" versie van de trailer, hier te zien...
TLP Best of September 2014 [Mashup]
Mashup September, ownmash14
De allerbeste clips van de afgelopen maand september 2014 zie je nog eens terug in onze exclusieve videomashup. Dit is TasteLikePizza "Best of September 2014 Videomashup"...
TLP - Best of September 2014 [Videomashup]
TLP - Best of September 2014 [Videomashup], ownmash14


Nerves Of Steel | Climbing High Places Montage
Nerves Of Steel
Sommige mensen hebben geen last van hoogtevrees en beklimmen de meest vreemde en hoge gebouwen en dat ziet er altijd vrij spectaculair uit, ware het niet dat het levensgevaarlijk is. Roekeloos zou misschien een betere omschrijving zijn als je naar deze waaghalzen kijkt in de montage video "Nerves Of Steel" van iCompilation!
Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1
Best of Redbull Sports 2K14
We blijven je nog eventjes bestoken met sportieve compilatie clips, want ook deze Best of Redbull Sports 2K14 komt weer uit eigen oven... Het zijn allemaal Redbull clips van de afgelopen paar maanden, die net iets te kort waren om te posten op de voorpagina.. Maar prima materiaal is voor een montage video, playlist hieronder.. Check!

Worst Villain Ever
Worst Villain Ever
Ik heb afgelopen week de film Pacific Rim bekeken en eerlijk is eerlijk, het is een epische film en wellicht de beste van 2013. Natuurlijk zijn ook films als Man of Steel en The Lone Ranger het bekijken waard, maar ik tip Pacific Rim als dé film van 2013. Wij hebben vandaag een coole short film waarin we zo'n beetje de slechtste boef ooit zien ..
The Flying Man [Amazing Short Movie]
The Flying Man [Epic Short Movie]
Iedereen weet over wie het gaat als ik zeg, "Is it a plane is it a bird... ". De nieuwe Superman film "Man of Steel" die op 10 juni in première is gegaan bracht shortfilm maker Marcus Alqueres op het idee een eigen superheld te creëren, of het net zo'n succes wordt als Superman valt te betwijfelen want deze superheld heeft hele andere bezigheden ..
Man of Steel vs. The Joker [Trailer Mashup]
Man of Steel vs. The Joker [Trailer Mashup]
Op 20 juni gaat de nieuwe Superman film 'Man of Steel' hier in NL in première en gaan we dus verder met de avondturen van Clark Kent. Tot het zover is gaan we vast nog een hele partij clips voorbij zien komen met een toespeling op die film, dit is alvast een trailer mashup met The Joker.
The Ultimate Nutshot [FreddieW]
The Ultimate Nutshot [FreddieW]
Net als vorige week verblijd specialFX man Freddie Wong ons ook deze week met een nieuwe short. Dit keer is het Superman die zich bemoeit met een serie moordenaar en geeft deze een gepaste straf, namelijk de ultieme 'nutshot'... Wij kijken mee!
Pest One ft Sidney - Ik Steel Van Die Rijke Tatas
Pest One ft Sidney - Ik Steel Van Die Rijke Tatas
Wie kent 'n ondertussen niet ?! Sidney, een notoire wiet roker die zich hopelijk iets dommer voordat dan hij werkelijk is. Inmiddels is Sidney dankzij Pownews een aankomend BNN'er en heeft hij zelfs een leuke song opgenomen wat nog wel eens een klein zomerhitje kan worden ook..... Let op mijn woorden!
Gametime 1893 - Fluffy Steel
Fluffy Steel
Morgen is het dan eindelijk Halloween en hoe kan het dan ook anders dan dat we vandaag zombies gaan doden in Fluffy Steel. Dit moet je doen met je vlijmscherpe messen terwijl je je een weg zoekt om ze allemaal te doden. Game on!
Failtube [10 Oktober 2012]
Tears of Steel [Short Movie]
Tears of Steel [Short Movie]
In een toekomstige wereld is alles digitaal en dat is niet altijd even handig. Dit is een NL productie waarin o.a. oude bekende als Derek de Lint een rolletje vertolkt. Zie hier Tears of Steel..
Op een dag Weet je het... Rockstar !
Op een dag Weet je het... Rockstar !
Als blogger vermaak ik me hier prima de hele dag al surfend en uitkijkend naar leuke content én ik zie ook nog eens dagelijks het nodige vrouwelijke schoon voorbij komen. Helemaal prima dus! Als ik het nog eens over had mogen doen, dan was ik wellicht rockster geworden... Waarom ?!

NSFWisch
Failtube [16 April 2012]
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
Goedemorgen Pizzavrienden, vandaag gaan we terug naar de 90's met deze extra "I ♥ The 90's videomix!" Aldus het mailtje, van onze grote vriend en Master of the Wheels of Steel DJ & VJ Philizz. Hits van Haddaway, Snap, 2Unlimited T-spoon, je hoort ze allemaal voorbij komen in de 50 minuten durende videomix. We zitten in de 90s dus vergeet halverwege niet het bandje om te draaien! SUPERRR... [Thnx Philizz]
Legs of Steel [Epic Freestyle Skiing Madness]
Legs of Steel [Epic Freestyle Skiing Madness]
Ik sla een jaartje over maar zoals ieder jaar gaan er ook dit jaar weer hele hordes Nederlanders naar de diverse wintersport gebieden. Voor deze übervette ski video gaan we naar de in Oostenrijk gelegen Kaunertaler Gletscher, waar door Redbull gesponsorde freestylers hun kunnen showen. Tja, je kan het of je kan het niet! Deze gasten zijn goed!
Reporter has Balls of Steel
Reporter has Balls of Steel
Als verslaggever kom je nog eens ergens en zo ook deze durfal reporter die bij Cirque Eloize in Boston komt waar zijn lef meteen op de proef wordt gesteld door een virtuoos op de fiets die tot op de millimeter nauwkeurig zijn trucs heeft geperfectioneerd en dat graag eventjes laat zien voor de camera...
Balls of Steel Australia [S01 E10]
Balls of Steel Australia
Het is weer woensdag en dat betekent weer een verse aflevering van Balls of Steel Australie. Ook deze week halen de mannen weer dol dwaze grappen uit op argeloze mensen die niet altijd zo gechameerd zijn van de grappen uit deze show. Des te leuker is het dan wel voor ons! Check!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 9]
Balls of Steel Australia
We hebben weer een hele aflevering van Balls of Steel Australia op de kop weten te tikken en pakken er een zakje chips, wat cola en andere versnaperingen bij om vervolgens lekker lui onderuit gezakt de avonturen van deze week te bekijken. Enjoy!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 8]
Balls of Steel Australia
We hebben weer een hele aflevering van Balls of Steel Australia op de kop weten te tikken en pakken er een zakje chips, wat cola en andere versnaperingen bij om vervolgens lekker lui onderuit gezakt de avonturen van deze week te bekijken. Enjoy!
2011 DMC Online DJ Championship
Online DJ Championship
We gaan eventjes oldskool met twee deelnemers aan de DMC Online DJ Championships waar ze over twee dagen naar ronde acht gaan en er nog een deelnemer of 20 meedingt naar de titel DMC Champion van het jaar. Ik heb er twee voor jullie uitgehaald te weten, DJ Vajra en DJ Dreamstate die aan de "wheels of steel" hun best doen jullie te overtuigen dat ze skills hebben. Welke vind jij de beste ?! Bonus: Dance for Peace!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 7]
Balls of Steel Australia
Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe aflevering van de mannen met ballen van staal die ook in deze aflevering weer allerlei leuke sketches voor jullie in petto hebben. Je kan natuurlijk elke week checken en wachten tot ik Balls of Steel voor je neerzet maar ook deze serie kan je dus bijvoorbeeld gewoon zelf downloaden via XSusenet, zie het topic hieronder! Vandaag aflevering 7! Alle vorige episodes via het linkje onder de video!
Gametime 1381 - Stealth Ninja
Stealth Ninja
Een ninja wordt opgeleid om te doden en vecht verder zonder al te veel eer maar gaat puur voor het resultaat. Jij bent vandaag zo'n ninja met maar één missie: steel al het geld en dood je vijanden! Game on!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 5 & 6]
Balls of Steel Australia
Je let eventjes op en dan is er opeens niet één nieuwe aflevering van de Aussie show Balls of Steel maar gelijk twee. Ik heb ze allebei maar eventjes voor jullie klaar gezet in deze post zodat je extra lang kan genieten van de diverse karakters in deze dubbele aflevering! De vorige episodes via de link onder de video!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 4]
Balls of Steel Australia
We moesten het vorige week eventjes zonder een nieuwe uitzending van Balls of Steel Australie doen maar vandaag is er dan toch weer een nieuwe aflevering, nummertje vier alweer. Ga er eventjes lekker voor zitten, zakje chips erbij en genieten maar!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 3]
Balls of Steel Australia
Wat een feest, kon je gisteren al de tweede aflevering bekijken van de Aussie versie van Balls of Steel vandaag is het alweer tijd voor episode 3... Genieten maar weer!
SouthPark Funnybot [S15 Ep2 ]
SouthPark Funnybot
Nu we toch al een soort van uitzending gemist zijn vandaag met de nieuwe aflevering van Balls of Steel Australia gooi ik er ook meteen nog maar eventjes de laatste aflevering van Southpark tegenaan, gister uitgezonden in de USA en vandaag dus al te zien hier op TLP! Check het uit!
Balls of Steel Australia [Season 1 | Episode 2]
Balls of Steel Australia
Ik was het eigenlijk vergeten maar we gaan zo veel mogelijk de Aussie versie van de Engelse serie Balls of Steel voor jullie klaarzetten. Geniale serie natuurlijk en ook de aflevering van vandaag is weer helemaal super! Meer Balls of Steel via het linkje onder deze video!
Balls of Steel Australia - Dresscode
Balls of Steel Australia - Dresscode
Wij kende de serie Balls of Steel al eventjes natuurlijk van de Engelse TV en ook in Australie zijn ze nu begonnen met deze toch wel grappige serie. Hopelijk komen er binnekort nog meer beelden voorbij maar we starten vandaag met volledige episode 1 van het eerste seizoen plus nog wat grappige beelden van dames die zich niets aantrekken van bepaalde dresscodes in sporten. Geniaal!
Gametime 1310 - Sneak Thief 3 Triple Trouble
Sneak Thief 3 Triple Trouble
Ga op zoek naar items, spaar ze, steel ze en probeer ermee vervolgens te ontsnappen in de game van vandaag Sneak Thief 3 Triple Trouble, game on!
Huntelaar p0wned Van Wolfswinkel
Huntelaar p0wned Van Wolfswinkel
Onder voetballers heerst altijd een soort van gezonde concurrentie en dat is ook niet zo vreemd als je de bedragen hoort die deze jongens maandelijks ophalen. In het Nederlands Elftal is er al tijden strijd over wie nu de nummer 1 aanvaller van Oranje is. Nieuwkomer Ricky van Wolfswinkel maakt in deze clip eventjes kennis met ras aanvaller Klaas Jan Huntelaar en weet meteen hoe de vork in de steel zit. P0wned!
URBAN TAG GAME | BALLOS DE STEELOS
URBAN TAG GAME
Het is altijd leuk als succesvolle programmas ook in andere landen worden uitgezonden zodat we eigenlijk nog meer fun hebben met geniale programma concepten. Zo is de BBC serie "Balls of Steel" schijnbaar overgenomen door een Zuid Amerikaans land waar dan ook deze beelden vandaan komen. Blijft leuk.. edit: Finland dus!

URBAN TAG GAME [BEULUH vön STEULE]BALLS OF STEEL
BALLS OF STEEL
Het lijkt erop dat we als mens toch een uitstervend ras worden als ik dit soort beelden toch telkens weer zie voorbij komen. Je gaat me namelijk niet wijsmaken dat dit soort akties goed zijn voor de reproductie van het nageslacht. Kijk eventjes mee en vraag je net als mij af waarom je dit überhaupt zou willen proberen. OUCH!

BALLS OF STEEL160KM PER UUR aan een KABEL
160KM PER UUR aan een KABEL
Kijk dit lijkt me dus wel eens leuk om te doen en dan niet omdat ik een doodswens heb ofzo maar gewoon voor de adrenaline kick. Check eventjes deze gast die met 100 mijl per uur aan een kabeltje van staal wordt getrokken. Jihaa!

160KM PER UUR aan een KABELBALLS OF STEEL [S3 FINAL]
BALLS OF STEEL [S3 FINAL]
Ik heb gister voor het gemak eens alle afleveringen van Balls of Steel gedownload, ik begrijp eigenlijk nu pas waar die show overgaat. Het is dus zo dat er 10 deelnemers zijn waaronder dus Neg, Annoying Devil en Mr. Innapropiate die in elke uitzending van B.O.S. moeten proberen het beste clipje van die week te maken. Het publiek beslist uiteindelijk wie er de winnaar van de week is en de felbegeerde Balls of Steel in ontvangst mag nemen. Hier de clips uit de laatste aflevering van seizoen 3 die nog niet op TLP stonden. Hier de rest van Balls of Steel..

Men in Pain - Bastard in Black - Neg Sports - Annoying Devil

SCUMMY MUMMY
SCUMMY MUMMY
Hehe het blijft maar doorgaan die geweldige clips uit de serie Balls of Steel. Deze Scummy Mummy kende ik eigenlijk nog niet maar na het zien van de clip, blijkt ook deze clip feilloos in het Balls of Steel concept te vallen. Scummy Mummy is 9.5 maand in verwachting en maakt dan toch wel vreemde zaken mee.

SCUMMY MUMMYMILLITANT BLACKGUY
MILLITANT BLACKGUY
Ja mensen het is weer maandag dus gaan we weer een zooi leuke dingen zien, omdat er in het weekend toch nog wel wat leuks wordt uitgezonden op de buitenlandse televee. Zo hebben we op channel four het altijd leuke Balls of Steel waaruit deze clip komt uit de 18.04 aflevering. Check!

MILLITANT BLACKGUYTHE BUZZING GAME
THE BUZZING GAME
Televisie spelletjes vind ik zelf wat minder om te kijken, ik zie zelf liever een goeie film ofzo. In deze aflevering van The Buzzing game, ook al een onderdeel van dat super programma Balls of Steel , gaan ze naar de USA. Een van de buzzers hebben ze gesaboteerd en dat levert best grappige momenten op.

THE BUZZING GAMEANNOYING DEVIL
ANNOYING DEVIL
Gisteren hadden we al een clip staan weer uit de show Balls of Steel, en vandaag hebben we er nog een. Het is wederom de annoying devil, die toch echt afentoe dingen flikt waarbij ik denk dat had ie niet bij mij moeten doen. Naja, kijk eventjes mee!

ANNOYING DEVILSTEEL TEETH
STEEL TEETH
Als je stalen tanden hebt dan heb je ook geen bieropener nodig, erg handig dus. En je kan ook maar zo ontdekt worden door een talenten scout en dat het gezegde 10 minutes of fame niet uit de lucht gegrepen is zien we in deze video. Ja, zo snel kan het dus gaan..

STEEL TEETHMR. INAPPROPRIATE
MR. INAPPROPRIATE
Wederom een clip uit de britse humor serie Balls of Steel, dit keer geen rare rode duivel maar ene Mr. Inappropriate. Geinige gast alleen moet je hem zeg maar niet in je winkel hebben staan, want dan kan er nog wel eens iets onverwachts gebeuren.

MR. INAPPROPRIATERETURN of the MILITANT BLACK GUY
RETURN of the MILITANT BLACK GUY
Hij is weer terug deze Militant Black guy die we nog wel kennen van Balls of Steel. Schijnbaar is daar dus een nieuw seizoen van begonnen ofzo, want er komen ineens weer een hoop nieuwe filmpjes van. Ik zal eens op zoek gaan naar de hele uitzending das misschien ook wel leuk, of als je die al ergens hebt liggen, tip 'm ff dan!

RETURN of the MILITANT BLACK GUYTHE ANNOYING DEVIL
THE ANNOYING DEVIL
Balls of Steel dat is nog wel een programma die ik nog ooit eens op de NL televee wil gaan zien. Vroeger deed de VPRO niets anders eigenlijk dan dit soort programmas naar NL halen, misschien toch maar eens induiken weer. Gewoon een klasse programma natuurlijk, en mijn favoriete onderdeel is dan ook deze Annoying devil die dit keer een hekel aan sport heeft.

THE ANNOYING DEVILRED CARPET RUN
RED CARPET RUN
Jullie kennen vast nog wel dat geinige urban sports, nou komt dat uit het programma Balls of Steel wat verder helemaal geweldig is. Vandaag hebben we dan ook een nieuwe clip in deze serie, we gaan namelijk kijken hoe lang we over rode lopers kunnen rennen voordat je wordt opgepakt. Sta er toch versteld van dat dat soms toch zomaar goed gaat.

RED CARPET RUNMEN IN PAIN
MEN IN PAIN
Geweldige show hier die je misschien wel kent van onze buurtjes. Ik heb een hele zooi afleveringen gevonden van Balls of Steel dus die gaan we jullie laten zien. Vandaag beginnen we met Men in Pain, altijd leuk voor in de kroeg dit soort spelletjes.

MEN IN PAINMILITANT BLACK GUY 2
MILITANT BLACK GUY 2
Van de week lieten we je al een deel van Balls of Steel zien met The Militant Black Guy in de hoofdrol. De donkere grappenmaker die alles wel op een heel rasistische manier opvat. Kijk mee naar drie andere afleveringen.

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3.

[thnx]

STEEL VAGINA
null
Altijd goed die Family guy vandaag een filmpje met Peter en Vaginas mja, ik heb niet zo heel veel tijd vandaag dus eventjes een kort tekstje. Hier staan nog wat Family Guy filmpjes.

STEEL VAGINAAanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers