Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Muziek voor onder de Kerstboom
Muziek voor onder de Kerstboom
De goedheiligman is nog maar net het land uit of we worden al weer van alle kanten doodgegooid met allerlei kerstmis meuk zoals deze mashup van Rudolph en The Police. Van onze vrienden bij Bootiemashup kregen we een heus mashup Xmas cd toegestuurd, die je hierrr kan downloaden. En we vergeten ook deze Poker Claus niet wat een parodie is van het Lady Gaga nummer, PokerFace! Heb je iets leuks te delen, in de comments!
JOBO VIDEO YEARMIX 2009 [FULL]
JOBO VIDEOYEARMIX 2009
Hey, ik zag al verschillende jaarmixen voorbijkomen op je site, dacht dat je mijne misschien ook wel zou willen posten, aldus John Boender die heel wat uurtjes in deze nette videojaarmix gestoken heeft die wij met jullie delen natuurlijk. Helaas issie in 7 stukken opgeknipt maar dat mag de pret niet drukken. Knap werk John! Mp3 DL + Playlist

JOBO VIDEOYEARMIX 2009PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009
PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009
Net zoals elk jaar komen wij ook dit jaar weer als eerste met de Video Yearmix compilaties. Het is nog eventjes wachten op die van TMF en JIMtv maar mochten ze voorhanden zijn dan kan je ze hier gewoon verwachten. Ene Philzz dus die met de eerste videomix komt die zo'n 60 minuten duurt en waar ook nog een playlist van aanwezig is. ENJOY!

PHILIZZ VIDEO YEARMIX 2009POKERFACE ACAPPELLA
POKERFACE ACAPPELLA
We hebben de diverse Pokerface versies al voorbij zien komen de laatste weken maar voor mij geldt nog steeds de versie van Cartman als favoriet. Nou is het altijd knap als mensen iets zonder instrumenten doen en zo ook deze studenten van UC Berkeleys Noteworthy die Lady Gaga's "Poker Face" nog maar eens doen.

POKERFACE ACAPPELLANEUTRAFACE | GAGA SPOOF
NEUTRAFACE, POKERFACE
Een homage aan het typefont / face Neutra en dat allemaal op de bekende Poker Face melodie van Lady Gaga. Ik luister trouwens nog steeds naar Cartman's versie die echt stukken beter is dan het echte origineel. Vandaag dus met een ietswat andere tekst.

NEUTRAFACECARTMAN doet POKERFACE
Ik heb het hele fenomeen Lady Gaga eigenlijk nooit zo begrepen maar die schijnt momenteel aardig populair te zijn. Southpark houden we natuurlijk wel gewoon wekelijks bij en daarin was in de laatste aflevering Cartman te zien die het nummer Pokerface van Lady Gaga performed terwijl ze rockband spelen. Download als MP3!

CARTMAN doet POKERFACEFULL TILT
null
Hmzz als je kan pokeren dan ben je tegenwoordig helemaal hip. Terwijl dat helemaal niet moeilijk is, het is gewoon een soort van Yahtzee. En je moet natuurlijk een poker face hebben, iets wat deze gast zeker heeft. Geweldige reclame!

FULL TILT COMMERCIAL

Online pokeren doe je natuurlijk gewoon GRATIS en hier!AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers