Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub
Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub
Call Me Maybe is een nummer van de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen en komt van haar eerste album, het is ook meteen een wereldhit. Het werd al diverse keren gecoverd en dit keer zijn het de niet onaardig uitziende cheerleaders van de Miami Dolphins die een lipdub hebben ingestudeerd... Wij kijken natuurlijk graag eventjes mee..
Isaac's Lip-Dub Proposal
Isaac's Lip-Dub Proposal
We hebben al vaker video's voorbij zien komen waarin iemand ten huwelijk gevraagd werd, de een nog origineler dan de ander. Vandaag zien we ene Isaac, die zijn aanstaande vraagt door middel van een lipdub video die hij live opvoert samen met vienden en familie... Leuk gedaan!
All I Want For Christmas Lipdub
All I Want For Christmas Lipdub
Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft me ook dit jaar gespaard want we zijn er nog gewoon en maken ons al weer stilletjes klaar voor de kerstdagen. Zo'n beetje de allereerste kerstmis lipdub van dit jaar, op het nummer "All I Want for Christmas" van Mariah Carey, komt van de mannen en vrouwen op de HMS Ocean van de Royal Navy. Check!
Victoria's Angels Lip Sync Moves Like Jagger
20111202-lipdub-angels.jpg
Afgelopen dinsdag 29 november werd dan eindelijk, de begin deze maand al opgenomen, Victoria's Secret show gehouden en die show kan je in z'n geheel (45min) hier nog eens terug zien. Net zoals vorig jaar hebben de Angels ook nog een leuke lipdub gemaakt al haalt die het wat mij betreft niet bij deze Girls just wanna have Fun lipdub van de dames. Dit keer doen ze het nummer Moves like Jagger... altijd prettig om naar te kijken.
Afganistan Marines do Lipdub Montage
Afganistan Marines do Lipdub Montage
Het was al weer eventjes geleden dat we een groepje militairen een leuke lipdub zagen doen en dit keer is het ook nog eens een kleine remix van verschillenden songs. Achtereenvolgens hoor je Justin Bieber met Baby, Far east movement met Like a G6, Black eyed peas met Dirty Bit en Kesha's, Tik Tok komt ook nog eventjes voorbij. Meer lipdubs via het linkje onder de video!
Comic-Con Cosplay Lipdub
Comic-Con Cosplay Lipdub
Eind juli was er de jaarlijks terugkerende Comic-Con beurs in San Diego waar allerlei fans van comic books, films en video games bij elkaar komen alweer voor de 31e keer. Op dat soort beurzen lopen er traditie getrouw allerlei figuren rond verkleed als anime-, manga- of computerspel personage. Samen maakte ze een coole lipdub waaraan in totaal 107 cosplayers meededen. Het nummer is van Lady Gaga, Born this Way!
Traverse City LipDub 2011
Traverse City LipDub 2011
We hebben dit soort lipdubs al vaker gezien waaraan een heel stadje meewerkt en vandaag gaan we naar het plaatste Traverse waar ze deze toch zeker niet onaardig lipdub video maakte. Naais!
Mr Blue Sky Lipdub
Ik dacht eerlijk gezegd al dat we de meeste lipdubs nu toch zo onderhand wel gehad hadden maar de studenten van de RUG, Rijksuniversiteit Groningen besloten om er toch nog eentje te doen. Hier is Mr Blue van Sky Electric Light Orchestra.... Meer lipdubs via de link onder de video!
The Kardashians Lipdub
The Kardashians Lipdub
Omdat de Kardashians gezusters zulke mediahoeren zijn hebben we eigenlijk nooit alteveel aandacht besteed aan dit stelletje rondlopend neukvleesch met big boobies maar nu ze een lipdub doen van Kate Perry's nummer E.T. vond ik het weleens tijd om de dames eventjes bij jullie onder de aandacht te brengen. En ja, je ziet ze voorbij komen in bikini...
The Grand Rapids [LipDub]
The Grand Rapids
Door met 5.000 man een lipdub te organiseren op de muziek van American Pie door Don McLean, schreven Rob Bliss Events and SEF video deze week het wereldrecord, met zoveel mogelijk mensen tegelijk lipdubben op hun naam. Het idee om deze lipdub te houden in Grand Rapids komt doordat het blad Newsweek het plaatsje omschreef als een dode stad. Dat lieten de inwoners zich geen twee keer zeggen...
Harrison HighSchool Lipdub
Harrison HighSchool Lipdub
Het lipdub seizoen lijkt weer helemaal begonnen! Hadden we gister al een lipdub van de universiteit van Vancouver vandaag hebben we er al wéér eentje. Dit keer van een highschool waarbij zo'n 500 leerlingen hun steentje bijdroegen om deze lipdub tot een succes te maken. In totaal duurt deze video ook nog eens bijna twaalf minuten! Alle lipdubs op TLP nog eens op een rijtje vind je hier!
UBC Vancouver LipDub
UBC Vancouver LipDub
Het is voor veel nieuwe studenten weer tijd om een nieuwe school te kiezen voor aankomend jaar en de beste manier om je school te promoten is natuurlijk via een Lipdub, in deze lipdub scholieren van de Vancouver UBC die hun school aanprijzen op ludieke wijze. Het nummer, Raise Your Glass & Celebrity Status (ft. Marianas Trench and more!)...
Shirtless Bros do ‘Firework’ Lip Dub
Shirtless Bros do ‘Firework’ Lip Dub
Okay voor de volgende video geldt een 100% gay alert maar al met al is dit toch wel weer een goeie lipdub uitgevoerd door een stel studenten zonder shirt aan, die allen studeren op de University Of Arkansas. Het nummer Firework is van Kate Perry en de boys hopen op deze manier toch wat punten te scoren bij de toch niet heel erg vervelend ogende zangeres.
Let's Get it Started [Lipdub]
Ook in 2011 gaan we gewoon door met lipdubs omdat ze meestal leuk zijn om naar te kijken en omdat jullie je verder niet hoeven druk te maken over slechte lipdubs omdat ik die er voor jullie altijd al uit filter. Vandaag schakelen we eventjes over naar de universiteit van Boston, die een leuke lipdub inelkaar hebben gezet op het nummer Let's Get it Started van de The Black Eyed Peas.
Lady Gaga Multimix Lipdub
Lady Gaga Multimix Lipdub
De studenten van Emerson College in hartje Boston, Massachusetts, hebben met z'n allen een heuse Lady Gaga LipDub inelkaar geschroefd die maar liefst 10 minuten duurt met zo'n beetje alle bekende Lady Gaga nummers. Uiteraard staan er nog veel meer Lipdubs op TLP die je hierrrr allemaal nog eens op een rijtje kan terugvinden.
Let It Be [Celebs version]
Let It Be (Lipdub)
Om het noorweegse tv programma "Golden Time" te promoten werd alles uit de kast getrokken en zo ook een aantal filmsterren en andere bekende sterren waaronder Roger Moore, Dolph Lundgren en zelfs Pamela Anderson. Leuk gedaan natuurlijk en het nummer dat ze doen, is van de Beatless, Let it be!
Girls just wanna have Fun
Girls just wanna have Fun
Kijk dat is nog eens lekker wakker worden want dat doen we vandaag met al die mooie meiden van Victoria's Secret die wederom een leuke lipdub hebben gemaakt met nu een iets betere plaat die zeker toepasselijker is. Zagen we vorige week nog de Lipdub van Fireworks vandaag doen de dame Girls just wanna have fun van Cyndi Lauper, wat een tijdloze plaat is dat toch. Kopje koffie erbij en zwijmelen maar, Habbaaa!
UWA Lip Dub 2010
UWA Lip Dub 2010
Het is de week van de lipdub wel weer want konden we eerder al Victoria's Angels zien met Kate Perry en daarna nog eens Alice in Wonderland vandaag hebben we weer eens een universiteit die iets gemaakt hebben om het nummer "Don't stop me now" van Queen. Nu is de vraag natuurlijk welke is beter deze amerikaanse versie of deze lipdub met hetzelfde nummer uit Polen?!
Alice in Wonderland vs Three 6 Mafia Lipdub
Alice in Wonderland vs Three 6 Mafia Lipdub
Geniaal gemaakte lipdub met animatie uit de tekenfilm Alice in Wonderland op een nummer van Three 6 Mafia waar ik helaas de titel niet van heb. Leuk getimed natuurlijk nu er net dit jaar een Alice in Wonderland film is uitgekomen en er ook nog een spel aankomt onder de naam Alice: Madness Returns.

Victoria's Angels doen Lipdub
Victoria's Angels doen Lipdub
Je haat ze of je vindt het helemaal geweldig feit is dat ik de meeste lipdubs wel super vind, mits goed uitgevoerd uiteraard en zeg nu zelf als de angels van Victoria's Secret gaan lipdubben dan kan er eigenlijk nog maar weinig mis gaan. Het nummer wat ze doen is firework van Kate Perry en we zien de beauties weer in raptempo voorbij komen, heerlijk!
MEGAPLAYBACK COMPETITION 2010 [LIPDUB]
We schakelen eventjes over naar Spanje waar vier steden strijden om 30.000 euro die is uitgeloofd in een Lipdub competitie genaamd Megaplayback. Dit zijn de huidige finalisten en ik zet m'n geld op de mensen van Cudillero en dat is niet alleen vanwege de muziek keuze! Meer info en vorige winnaars bij de Spaanse zender Antenna3!

MEGAPLAYBACK COMPETITION 2010 [LIPDUB]INDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]
INDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]
Catalonië wil zich al jaren afscheiden van de rest van Spanje en met deze lipdub waarin de hele stad Vic meedoet en met in totaal 5.771 catalanen die meewerkte vestigen ze zelfs een wereld record. Meer lipdubs hier!

INDEPENDENCE CATALONIE [LIPDUB]THE ABBA MEGAMIX LIPDUB
THE ABBA MEGAMIX LIPDUB
Hadden we laatst al een Abba megamix Flashmob op het Israelische strand ?! Vandaag het bedrijf Groupe Beaumanoir die hun werkplek voorstellen in een lipdub met de muziek van wederom Abba! Via deze link nog veel meer Abba, voor de liefhebbers.

THE ABBA MEGAMIX LIPDUBSOY UN TOLILI [LIPDUB?!]
SOY UN TOLILI [LIPDUB?!]
Het is niet echt een lipdub deze clip waarin nog maar weer eens het nummer "I Got a Feeling" in voorbij komt maar er zitten wel een hoop mooie dames in, en alleen daarvoor is de clip van Tonterias al postwaardig. Een hoop onzin dus eigenlijk maar met babes!

SOY UN TOLILI [LIPDUB?!]

THE OFFICE LIPDUB
Om het nieuwe seizoen van de serie The Office te promoten bedacht de cast een lipdub die nog niet eens zo heel slecht is, alleen een beetje kort, op het nummer "Nobody But Me”. Alle lipdubs op TLP vind je via deze link!

THE OFFICE LIPDUBSTARWARS RHAPSODY [MASHUP]
STARWARS RHAPSODY
Vorige week konden we nog een geinige lipdub zien met Queen's nummer Don't stop me now en vandaag een mashup van de film Starwars met op de achtergrond het nummer Bohemian Rhapsody. Tijdloze muziek dat Queen.

STARWARS RHAPSODYDON'T STOP ME NOW | FNAC TRIANGLE [LIPDUB]
DON'T STOP ME NOW
We gaan eventjes naar Barcalona waar de medewerkers van een zeer uitgebreide boekenwinkel een grappig lipdub in elkaar hebben gezet op de muziek van Queen. Het nummer don't stop me now zal voor niemand echt heel erg vreemd klinken en meer lipdubs via deze link!

DON'T STOP ME NOW | FNAC TRIANGLE BARCASHE RUNS | ONE TAKE VIDEOCLIP
SHE RUNS
Lipdubs willen we graag zien opgenomen in een shot en niet aan elkaar geplakt of later nog bewerkt en dat is precies hoe deze videoclip ook gemaakt is. Gewoon filmen en opnemen zonder nadien nog de boel glad te poetsen. Knap gedaan! Het nummer heet She Runs van Tim Halperin!

SHE RUNS | ONE TAKE VIDEOCLIPRAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]
RAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]
KIjk dit is dan weer zo'n lipdub zoals we ze graag zien hier op TLP! Dit keer afkomstig van de universiteit in Krakau, Polen en de nummers die gebruikt zijn komen van de Weather Girls en Pink. Eerst hoor je "Its Raining Men" daarna "Get the party started" Meer lipdubs hier..

RAINING @ JAGIELLONIAN UNIVERSITY KRAKAU [LIPDUB]BEM [LIPDUB]
BEM [LIPDUB]
Op het internet word je er mee doodgegooid maar op TLP kan je alleen de beste lipdubs nog eens terugzien en daarom hebben we vandaag een lipdub gemaakt door de Business School van Bordeaux. Die er geografisch ook nog eens goed uitziet. Meer lipdubs hier!

BEM [LIPDUB]CHE LIPDUB [WORKING MAN]
We schakelen heel eventjes over naar Ede een klein dorpje boven Arnhem waar ook nog es mijn exvriendinnetje vandaan komt en waar ze nog net geen zwarte kousen dragen. Het is de Chriselijke Hogeschool Ede die ook maar es besloot een lipdub te maken. Niet slecht, en meer lipdubs vindt je natuurlijk gewoon hier.

CHE LIPDUB [WORKING MAN]STARWARS COLLEGE
STARWARS COLLEGE
Je kan als universiteit of hoge school natuurlijk een lipdub maken zoals ze allemaal momenteel lijken te doen maar je kan je universiteit ook omtoveren tot een soort van R2D2 campus zoals het Carleton College in Michigan.

STARWARS COLLEGELIPDUB RADBOUD UNIVERSITEIT NIJMEGEN
We reizen eventjes af naar Nijmegen waar de Radboud Universiteit zit en je kon er eigenlijk op wachten, ook daar hebben ze een lipdub gemaakt met natuurlijk een rondje door de universiteit en een hoop leerlingen die meededen om dit filmpje mogelijk te maken. Meer..

LIPDUB RADBOUD UNIVERSITEIT NIJMEGENUVIC | HEY SOULSISTER [LIPDUB]
UVIC
De University of Vic zit in Spanje en maakte zoals zoveel universiteiten hun al voorgingen ook een lipdub, dit keer op het nummer "Hey, Soulsister" van Train. Lekker nummertje en het is ook geen slechte lipdub uitgevoerd door deze Catalanen. Kijk eventjes mee, Thnx Jordi voor de tip!

UVIC | HEY SOULSISTER [LIPDUB]LIPDUB 3FM RADIO
Deze lipdub hadden we schijnbaar gemist want ik kwam 'm niet tegen in mijn verzameling maar daarom is deze "Ich bin wie Du" eigenlijk niet minder leuk. Het is ter ere van het afscheid van ene Florent Luyckx vorig jaar al gemaakt door z'n collega's van 3FM. Het begint bij Giel..

LIPDUB 3FM RADIODON'T STOP ME NOW [LIPDUB]
Ik krijg weleens lipdubs in de mail die niet in één keer gefilmd zijn maar later inelkaar gemonteerd en dus eigenlijk niet zo cool zijn als bijvoorbeeld deze Poolse lipdub met daarin het nummer "Don't stop me now" van Queen. Meer lipdubs op TLP hier!

DON'T STOP ME NOW [LIPDUB]AXESUD - LIPDUB
AXESUD - LIPDUB
Het is nog steeds cool om een lipdub te maken en helemaal als je op een school zit en iedereen gezellig meedoet. Zoals bv.op deze Franse school voor Graphic arts & Visual communicatons te Toulouse. Deze clip werd gemaakt zoals het hoort in 1 take en er staat zelfs een making of onder de video. Knap gedaan! Meer lipdubs op TLP!

AXESUD - LIPDUBTROLOLO FLASHMOB
TROLOLO FLASHMOB
Het nummer Trololo van Eduard Khil stamt uit 1976 maar kreeg een 2e leven toen het viral ging over het wereldwijde interweb en was waarschijnlijk nog nooit zo populair. Nou konden we laatst al een grappige trololo lipdub zien en vandaag is er uit Barcelona een trololo flashmob.

TROLOLO FLASHMOBLIPDUB : TROLOLO
LIPDUB : TROLOLO
Waarom zou je eigenlijk gaan werken op kantoor met dit mooie weer als je ook gewoon een leuke lipdub kan maken ? Dat bedachten de mensen van je raad het al "Hardly (ever) Working" die deze dan toch wel weer leuke lipdub video maakt. Meer coole lipdubs vind je via deze link!

LIPDUB : TROLOLOERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]
ERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]
Je zou toch verwachten dat ze op een universiteit als de Erasmus te Rotterdam wel wat beters konden fabriceren dan de volgende lipdub, want dit is echt een van de slechtste lipdubs die ik tot nu toe gezien heb. Wel van eigen bodem dus maar niet echt de bedoeling als je een lipdub gaat maken volgens mij. Hier staan lipdubs die wel gelukt zijn.

ERASMUS UNIVERSITEIT LIPDUB [FAIL]HADDAWAY LIPDUB | WHAT IS LOVE
HADDAWAY LIPDUB
Ik blijf ze toch echt tof vinden die lipdubs al komt er in deze clip niet echt veel van het lipdubben en is het meer een slapstick act wat we hier zien. Check eventjes deze Haddaway, "What is love" lipdub die wederom uit Frankrijk afkomstig is waar het lipdubben schijnbaar helemaal hét ding van dit moment is. Meer lipdubs op TLP hier!

HADDAWAY LIPDUB | WHAT IS LOVEMINDUB LIPDUB
MINDUB LIPDUB
Wanneer je als school een beetje serieus wilt overkomen heden ten dage dan moet er een lipdub komen voor op het internet waarin je de hele school eigenlijk laat zien en de leerlingen die er op zitten. Vandaag hebben we er weer eens eentje uit Frankrijk. Meer lipdubs op TLP vindt je hier!

MINDUB LIPDUBLIPDUB WSB-NLU
LIPDUB WSB-NLU
Langzaam maar zeker worden er weer wat meer lipdubs op het internet geslingerd en dit is dan wel weer een grappige uit Polen waar ze ook een business school hebben en uiteraard niet achter kunnen blijven op hun concurrenten uit Europa. Meer lipdubs op TLP vindt je via deze link.

LIPDUB WSB-NLUESPC LIPDUB 2010 | FROM PARIS TO BERLIN
ESPC LIPDUB 2010
De ESCP is een van de beste internationale business scholen van de Europa van het prestigeuze Franse Management Grandes Écoles. In deze Lipdub zien we beelden vanuit 5 van die campussen nl. Madrid, Londen, Turijn, Berlijn en Parijs. De nummers die je hoort zijn o.a. Infernal met From Paris to Berlin. Meer lipdub hier!

ESPC LIPDUB 2010 | FROM PARIS TO BERLINLIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010
LIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010
En dan hebben we weer eens een mega cool lipdub produktie van de medicijn faculteit te Montpellier. De eerste 20 seconden zijn wat rukjes omdat die in het Frans zijn maar daarna gaat het echt los en hoor je het nummer Jerk it out van de Caesars waarop mee gedubbed wordt. Meer lipdubs vindt je hier!

LIPDUB MEDECINE MONTPELLIER 2010LEROY MERLIN LIPDUB
LEROY MERLIN LIPDUB
Een beetje 2009 dat hele lipdub gebeuren maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het funny videos blijf vinden. Deze is trouwens bijzonder goed gemaakt door K53 Production met leuke after effects. Leroy Merlin is trouwens een soortement van Franse Gamma met vestigingen over de hele wereld behalve in NL. Meer lipdubs hier!

LEROY MERLIN LIPDUBI GOTTA FEELING [PARODIE]
I GOTTA FEELING [PARODIE]
Gisteren hadden we weer een lipdub staan die nog best aardig was en een van de meest gebruikte nummers in deze lipdubs is deze "I gotta feeling" van the Black eyed peas. De mensen bij CH maakte er een grappige parodie op met een iets aangepaste tekst, leuk gedaan. Hier meer I gotta feeling.

I GOTTA FEELING [PARODIE]ALPHABEAT LIPDUB
ALPHABEAT LIPDUB
Wanneer je afgelopen jaar op het internet had willen scoren dan had je dat moeten doen met een lipdub want wat mij betreft is 2009 het jaar van de Lipdubs. Voor de Adam Mickiewicz's University in Poznan, Polen maakte de studenten deze toffe lipdub video met muziek van Alphabeat - Fascination. Genoeg babes op deze school!

ALPHABEAT LIPDUBSHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]
SHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]
Okay, ik roep 2009 officieel uit tot het jaar van de lipdubs. Twee scholen uit Seattle dagen elkaar uit om de beste lipdub te maken en bij deze laatste productie van de Shorewood highschool doen ze dat achterstevoren. Hmz top dat maar es! De versie van Shorecrest "Hey ya" staat er ook bij. Welke vindt jij de beste ?

SHOREWOOD SEATTLE LIPDUB [BACKWARDS]BOSTON UNIVERSITY LIPDUB
BOSTON UNIVERSITY LIPDUB
Wat mij betreft kunnen er niet genoeg van dit soort lipdub clips het wereld wijde web opgeslingerd worden want ik vind de een nog beter dan de ander. We zijn vandaag op de universiteit van Boston en gaan lipdubben op het nummer "ABC, I want you Back" van de Jackson 5. TOP!

BOSTON UNIVERSITY LIPDUBAanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers