Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Slippery when Wet Fails Compilation
Slippery when Wet Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe mid-weekse faal compilatie van FailArmy met vandaag allerlei glibberige toestanden in "Slippery when Wet" Fails compilation ...
Best News Bloopers of 2015 | So Far
Best News Bloopers of 2015
Zagen we gisteren al de Beste fail clips van 2015 tot nu toe, vandaag heb ik een News Bloopers Reel klaargezet met daarin de allerbeste bloopers uit nieuwsuitzendingen van 2015, tot dusver!

MUST SEE
- Magicians Young & Strange Hijack Sky News
Ultimate Fails Compilation 2015 , So Far
Ultimate Fails Compilation 2015, So Far
We zijn over de helft van het jaar 2015 en dat was voor de mensen achter Fail Army reden om alvast een "Ultimate Fails Compilation 2015" in elkaar te schroeven. In 22 minuten zie je de beste fail clips van 2015, tot dusver.
Jukin's Best Girls in Bikini Fails
Bikini, Girls, Fail
Ultimate Scorpion Fails
Ultimate Scorpion Fails
Iedere woensdag hebben we een mid-weekse fail compilatie van Fail Army met dit keer allerlei "Scorpion fails", wat zoiets is als een faceplant gevolgd door een koprol. Wij kijken mee!
Best Fails of Week #3 | July 2015
Best Fails of Week, FailArmy
Het was al weer de hoogste tijd voor het wekelijkse faal overzicht van Fail Army, met deze keer de beste fail clips van de derde week in juli 2015.. Check!
Gravity Sucks & Balance Fails 2015
Gravity Sucks & Balance Fails Compilation 2015
Op woensdag hebben we altijd de mid-weekse faal compilatie van Fail Army met daarin vandaag vooral aandacht voor zwaartekracht en de moeilijkheid die balanceren heet. Check hier Fail Army's "Gravity Sucks & Balance Fails Compilation 2015 "..
Best Fails of Week 2 July 2015
Best Fails of Week 2 July 2015
Epic Board Fails Compilation | Part 2
Epic Board Fails Compilation Part 2
Een leuke zomerse faal compilatie van Fail Army met allerlei sporten op een "board", snowboarden, skateboarden je kan het zo gek niet bedenken of het zit wel in deze "Epic Board Fails Compilation Part 2"..
Best Fails of Week 1 July 2015
Best Fails of  Week 1 July 2015
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens voorbij komen in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Dit zijn de beste faal momentjes uit de eerste week van juli 2015!
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
De mensen van JukinVideo compileerde allerlei clips aan elkaar tot deze Best of "Jukin's Best Boat & Fishing Fails".. check het uit!
Best Fails of the Month June 2015
Best Fails of the Month June 2015
De allerbeste fail video's van de maand juni 2015 zie je terug in de maandelijkse fail compilatie van Fail Army. Check!
Summer Fails Compilation 2015
20150624-summer-fails-failarmy.jpg
Best Fails of Week 3 | June 2015
Best Fails of  Week 3
De allerbeste fail video's van de afgelopen week werden nog eventjes op een rijtje gezet in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De derde van juni 2015!
Materialisimo MLG Fail Compilation
Materialisimo MLG Fail Compilation
Een erg geinige fail compilatie gepresenteerd door Fail Army in samenwerking met MLG met allerlei fail clips gemixt met game graphics, wat het eigenlijk nog leuker maakt..

Bonus: Fails and Bloopers by Break.com!

- Like a Boss John Coffey, Biertje ?
Epic Girls Fail Compilation 2015
Epic Girls Fail Compilation 2015
Dagelijks laten we je allerlei fail clips zien in onze Failtube en dan is er in het weekend ook altijd nog een fail compilatie van Fail Army. Die staat voor morgen op het programma vandaag heb ik een fail compilatie voor je neergezet met uitsluitend vrouwen die de mist in gaan..

Bonus: Funny Guilty Dogs Compilation 2015
Remote Control Fails Compilation
Remote Control Fails Compilation
Het is woensdag vandaag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voorgeschoteld krijgen waarin dit keer allerlei Remote Control faal momentjes zitten verwerkt..
Best Fails of the Week 1 June 2015
Fail, Week, Bestof
Instant Karma Fails Compilation
Instant Karma Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je hebben klaarstaan, met vandaag allerlei "Instant Karma" momentjes.. Check!
Best Fails of the Month May 2015
Best Fails of the Month May 2015
Het is alweer bijna juni en dat betekent dat we samen met de mensen van Fail Army nog eventjes terugblikken op de afgelopen maand met de allerleukste fail clips in compilatievorm
Target Practice Fails | by Fail Army
Target Practice Fails
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe fail compilatie van Fail Army met dit keer allerlei mensen die een doelwit proberen te raken, wat mis gaat...
Best Fails of the Week 3 May 2015
Best Fails of the Week 3 May 2015
Het is weekend en dat betekent dat we weer allerlei overzichtjes hebben met de beste clips van de afgelopen week. De mensen van Fail Army verzorgen iedere week een best of faal clips compilatie, dit is de derde van mei 2015!
Dazed & Confused Bad Trip Compilation
Dazed & Confused Bad Trip Fails Compilation
Als je ooit het ongeluk hebt dat je naar de tandarts of kaakchirurg moet om je verstandskiezen te trekken, zorg dan in elk geval dat er geen camera's in de buurt zijn die je kunnen filmen terwijl je bijkomt van de verdoving.. Je zou dan wel eens in een compilatie als deze van Fail Army terecht kunnen komen..
Best Fails of the Week 2 May 2015
Best Fails of the Week 2 May 2015
De beste fails van de afgelopen week zie je nog eens terug in het wekelijkse fail overzicht van Fail Army met dit keer de beste fails van de tweede week van mei 2015.
Jukin's Fails that make you Cringe
Jukin's Fails That Make You Cringe
We zien dagelijks allerlei fail clips voorbij komen in onze Failtube maar de ene fail is wat pijnlijker dan de andere en in dit "Fails That Make You Cringe" overzicht van JukinVideo zie je de meest pijnlijke faal clips nog eens terug.
Unicycles vs Tricycles Fails Compilation
Unicycles vs Tricycles Fails Compilation
Op woensdag hebben we altijd een midweekse fail compilatie van Fail Army met dit keer een fail montage met allerlei een- en driewielers in de hoofdrol.. Kijk mee!
Best Fails of the Week 1 May 2015
Best Fails of the Week 1 May 2015
In onze dagelijkse Failtube schotelen we je telkens drie fail clips voor en in het weekend zijn er dan ook nog de overzichten van Fail Army met de clips die we gemist hebben. Dit is de eerste Fails of the Week van mei 2015..
Jukin's Drunk Fails Compilation
Jukin's Drunk Fails Compilation
Als je dronken bent kan je maar het best naar huis om in bed te gaan liggen want tegenwoordig wordt je direct vereeuwigd op het internet. Zoals deze dronkenlappen..
Top 50 Craziest Football Skills
Top 50 Craziest Football Skills
De 2014/2015 voetbal competitie loopt op z'n einde, in eigen land werd PSV weer eens kampioen over het kanaal Chelsea en bij onze oosterburen is het weeral Bayern Munchen die de beste van de Bundesliga is dit jaar. Omdat we het spelletje zo mooi vinden vandaag een mooie 12 minuten durende Top 50 met skills, fails en goals..
Best Stripper & Pole Dancing Fails
Best Stripper & Pole Dancing Fails Compilation
The Fast and The Fails
The Fast and The Fails
Best Fails of the Month April 2015
Best Fails of the Month April 2015
De beste fail video's van de afgelopen maand worden nog eventjes op een rijtje gezet in de maandelijkse fail compilatie van Fail Army. Hier de beste van april 2015!
Horse Jumping Fails | by JukinVideo
Horse Jumping Fails
Er is niets romantischer om 's avonds per paard met je meisje een leuke wandeling te maken al zijn niet alle paarden even meegaand. In deze "Ode to Kentucky Derby" zien we namelijk allerlei paarden die hun berijder afwerpen.. Ouch!
Mountainbike Crash Compilation 2015
Mountainbike Crash Compilation 2015
We zien met enige regelmaat de mooiste mountainbike filmpjes voorbij komen, waarin de rijders de meest halsbrekende toeren uithalen in de freestyle en downhill disciplines. Helaas gaat het ook weleens mis, al deze faal momentjes zie je terug in deze eerste Mountain Bike Crash Compilation van 2015...
Best Fails of the Week 4 April 2015
Best Fails of the Week 4 April 2015
De beste fail clips van de afgelopen week zie je nog eens terug in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army. Met dit keer de leukste video's van week 4 in april 2015!
Lumberjack Fails Compilation
Lumberjack Fails Compilation, Fail
Houthakken is voor echte kerels al zijn er ook massa's met wannabe's die denken dat een boompje omzagen kinderspel is. In deze fail compilatie van Jukinvideo zie je dat soort snuiters..
Failtube [23 April 2015]
Cat vs Dove Russian Troll Epic Fails
Meer Failtube!
An Ode to Russia by FailArmy | Fail Compilation
An Ode to Russia by FailArmy
Het is vaak lachen met Russen die met allerlei zaken nog steeds achter lopen op het Westen en zo hun eigen gewoontes en tradities hebben. De mensen van Fail Army verzamelde allerlei Russische fail clips voor deze "Ode to Russia Fail Compilation 2015!"
Best Fails of the Week 3 April 2015
Best Fails of the Week 3 April 2015
In het weekend blikken we altijd nog eventjes terug op de gebeurtenissen van de afgelopen week met Fail Army, die alle fail clips weer in compilatievorm aan je voorschotelen. De derde van april 2015!
Epic Board Fails Compilation #1
Epic Board Fails Compilation #1
Buiten is het zomers en wat kan er nu misgaan als het zulk lekker weer is ? De heren van Fail Army laten het je graag zien in dit eerste deel van hun Epic Board Fails Compilation waarin van alles en nog wat misgaat met sportievelingen op een plank...
Failtube [14 April 2015]
Rally car on Fire Dog fails Camel vs Kid
Meer Failtube!
Best Fails of the Week 2 April 2015
Best Fails of the Week 2 April 2015
Het is weekend en dat betekend een nieuw week overzicht van Fail Army waarin nog eens de beste fail clips van de afgelopen week zitten verwerkt.. Enjoy!
Ultimate Explosive Fails Compilation
Ultimate Explosive Fails Compilation
MMA | Risky Attacks Gone Wrong
MMA
Bij een sport als MMA moet je niet raar gaan lopen doen of denken bijdehand te kunnen zijn, ieder foutje wordt genadeloos afgestraft..
Best Fails of the Week 1 April 2015
Best Fails of the Week 1 April 2015
De beste fails van de afgelopen week zie je natuurlijk terug in het wekelijkse fail overzicht van Fail Army. Hier de eerste van de maand april!
Babes & Boats Fails Compilation
Babes & Boats Fails Compilation
Het is woensdag en op woensdag hebben we altijd de mid-weekse fail compilatie van Fail Army die dit keer in het teken staat van dames en boten... Gaat dat ook al niet samen ?!
Best Fails of the Week 4 March 2015
Best Fails of the Week 4 March 2015
We laten je dagelijks de leukste faal clips zien in onze eigen Failtube en in het weekend is er ook nog de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De vierde van de maand maart 2015!
When you're Drunk & Fail
When you're Drunk & Fail
Een leuk rijtje dronkenlappen die het op de een of andere manier zo bont maken dat ze kansloos falen zie je in deze Drunk Fails compilatie van ExtremalTV!
Ultimate Basketball Fails Compilation
Ultimate Basketball Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent dat we weer eens een fail compilatie hebben van Fail Army. Dit keer staat de basketbal sport centraal..
Best Fails of the Week 3 March 2015
Best Fails of the Week 3 March 2015
In onze eigen Failtube kan je dagelijks al de leukste fail clips zien en aan het einde van de week is er ook nog altijd de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. We zijn ondertussen aangeland bij de 3e wekelijkse fail montage van de maand maart 2015..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers