Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of the Week 3 April 2014
Fail Army
Ik dacht eventjes dat de jongens van Fail Army gestopt waren met hun Best Fails of the Week compilaties maar zie hier, deel 3 van april 2014, met daarin nog eens de allerbeste fails van de afgelopen week...
Best Skateboard Fails Compilation 2014
Best Skateboard Fails Compilation 2014
Ik waag me er niet aan maar hele volksstammen lijken zich nog steeds prima te vermaken met een skateboard, en dat al sinds de jaren 40 toen de skateboard voor het eerst z'n intrede deed. Hoe goed je ook bent, vallen doet iedereen wel eens, en in deze compilatie zie je dan ook niets dan fail momentjes..
Ultimate Car Crash Compilation
Ultimate Car Crash Compilation
Niet alleen krijgen we iedere week een Best of Fails voor onze kiezen van de jongens van Fail Army ook zetten ze af en toe een leuke special online, met dit keer een Ultimate Car Crash Compilation..
Best Fails of the Week 1 April 2014
Fail Army
We zijn weer begonnen aan een nieuwe maand en dat betekent dat we ook weer een overzichtje hebben van Fail Army die elke week de beste fail clips voor ons verzamelen. Dit zijn de beste fails van week 1, april 2014!
Ultimate Guitar Fails Compilation 2014
Ultimate Guitar Fails Compilation 2014
Op Youtube zijn duizenden muzikanten te vinden die zichzelf opnemen terwijl ze muziek maken op bijvoorbeeld een gitaar. Dat dit nogal eens misgaat zie je in deze fail compilatie van UniformMedia..
Toddlers Take A Tumble | Montage
Toddlers Take A Tumble
Kinderen, ik heb ze niet maar ze lijken me best leuk, vooral als ze 's avonds weer mee naar huis gaan. Kleuters zijn hele dagen op ontdekkingsreis en dat wil nog al eens misgaan, vooral als ze net kunnen lopen..
Pole Dance Fails Compilation
Pole Dance Fails Compilation
Paaldansen, het lijkt zo gemakkelijk maar dat is het beslist niet. Er worden zelfs wereldkampioenschappen paaldansen gehouden, iets waar deze faalhazen voorlopig nog niet aan hoeven te denken... Het gaat vaak genoeg mis!
Best Fails of the Week 4 March 2014
Fail Army
Net als iedere week hebben de mensen van Fail Army ook de afgelopen week de allerbeste fail clips voor je verzameld en die kan je nog eens terugkijken in hun Best Fails of the Week compilatie, dit keer week 4 van maart!
Best Fails of the Week 3 March 2014
Fail Army
De best fail clips van de afgelopen week werden door de mensen van Fail Army weer in een compilatie gegoten en dit is het resultaat. De beste fails van week drie in maart 2014!
Best Fails of the Week 2 March 2014
Fail Army
Het is zaterdag dus blikken we nog eens terug op de fail clips van de afgelopen week in een nieuwe deel van Failarmy's "Best Fails of the Week" serie, met dit keer de beste fails van week 2 maart 2014!
Dashcam Car Accidents | February / March 2014
Dashcam Car Accidents
We nemen weer eens 'n kijkje op vooral Oost-Europese en Russische autowegen waar zo'n beetje iedereen met een dashcam rondrijd waardoor wij naar dit soort crash compilaties kunnen kijken..

Ook op twee wielen valt het niet meer om op de weg te blijven..
Best Fails of the Week 1 March 2014
Fail Army
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je nog eens terug in een nieuw deel uit de wekelijkse Fail compilatie serie van Fail Army.. Vandaag de eerste week van maart 2014!
Best Fails of the Week 4 February 2014
Fail Army
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je terug in een nieuw deel uit de wekelijkse Fail Army compilatie serie Best Fails of the Week... met dit maal de beste fails van week vier van februari 2014.
Best News Bloopers Feburary 2014
Best News Bloopers
Omdat nieuwsuitzendingen vaak live opgenomen worden, en er vaak live geschakeld wordt naar een live reporter gaat er nogal eens wat mis. Zo ook de afgelopen maand.. Kijk maar even mee!
Fails of the Week 3 February 2014 | Fail Army
Fail Army
Het is zaterdag en dat betekent dat er een nieuwe Fail compilatie voor je klaar staat, van de mensen van Fail Army die iedere week de beste fail clips nog eens in een eigen compilatie verwerken. Check!
Ultimate Guns & Weapons Fails Compilation 2014
Ultimate Guns & Weapons Fails Compilation 2014
Gelukkig kan je hier in Nederland niet zo heel erg gemakkelijk aan een wapen komen, al zijn daar de meningen over verdeeld. In Amerika gaat het in elk geval wat eenvoudiger en kan iedereen zonder strafblad binnen 30 dagen aan een vuurwapen komen. Dat dit nogal eens mis gaat zie je in deze Ultimate Guns & Weapons Fails compilatie..
Best Fails of the Week 2 February 2014
Fail Army
Het is zaterdag en dat betekent dat er een nieuwe Fail compilatie voor je klaar staat, van de mensen van Fail Army die iedere week de beste fail clips nog eens in een eigen compilatie verwerken. Check!
Best Fails of the Week 1 February 2014
Fail Army
Het is zaterdag 8 februari, de eerste week van de maand zit er op en dat betekent dat we ook een nieuwe Fail Compilatie hebben uit de wekelijkse fail compilatie serie van Fail Army. De eerste van de maand februari 2014, Check!
Top 10 Winter Sports Fails
Fail Army
Afgelopen weekend was er de wekelijkse Fail Compilatie van Fail Army maar zo af en toe willen de mannen ook nog weleens een fail compilatie maken met n bepaald thema. Dit is een top 10 lijstje met de beste wintersport faal acties, waarvan er een paar zo op het eerste oog vrij pijnlijk zijn...
Best Fails of the Week 4 January 2014
Fail Army
Zoals iedere week hebben de mensen van Fail Army ook deze keer weer de beste fail clips nog eens voor je op een rijtje gezet in de "Best of Fails of the Week 4" van januari 2014 montage clip... Check!
Extreme Idiots Montage [200 Fails]
Extreme Idiots Compilation [200 Fails]
Ga er eventjes rustig voor zitten want deze fail compilatie met in totaal zo'n 200 fail clips duurt een kleine 25 minuten. Alle idioten en andere domoren dus op een rijtje in een XL Fail compilatie... Ouch!
Best Fails of the Week 3 January 2014
Fail Army
We zijn weer een week verder en dat betekent dat er ook weer een nieuwe wekelijkse fail compilatie van Fail Army voorhanden is. De derde van de maand januari 2014!
Best Fails of the Week 2 January 2014
Best Fails of the Week 2 January 2014
We zijn weer een weekje verder in de maand januari en dat betekent de hoogste tijd voor een "Best Fails of the Week" compilatie van Fail Army, week 2 van januari 2014... Kijk even mee!
Best Fails of the Week 1 January 2014
Fail Army
De jongens van Fail Army hebben beloofd ook in 2014 verder te gaan met hun wekelijkse fail compilaties en dus is dit de eerste van 2014... Check!
Ultimate Girls Fails of the Year 2013
Fail Army
Er ging het afgelopen jaar van alles mis en dat heb je kunnen zien in onze eigenste Failtube hier op TLP maar ook in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army. Nu aan het einde van het jaar was er al een 2013 fail compilatie door diezelfde Fail Army en gister kwam deze montage online met alleen maar dames die op de een of andere manier falen in wat ze voor ogen hadden.. Wij kijken mee!
Failtube [24 December 2013]
When Santa Fails [Fail] Stealing a Christmas Tree [Fail] Opladen... [Fail]

1

2

3

Ultimate Fails Compilation 2013 || Top 100 Fails
Fail Army
Ben je fan van jaarmixen ?! Hou dan vandaag onze Facebook Pagina in de gaten want elk uur komt daar een nieuwe 2013 jaarmix in MP3 vorm voorbij. De mannen van Fail Army zijn het hele jaar goed en constant bezig geweest met hun wekelijkse Fail Compilaties. Uiteraard maakte ze ook een Ultimate Fail Compilatie, met daarin de beste fail filmpjes van 2013.

Bonus: Een 13 minuten durende Fail Top 100!
The Ultimate Girls Fail Compilation 2013
The Ultimate Girls Fail Compilation 2013
We worden elke week getrakteerd op een nieuwe Fail Compilatie, maar dit keer staan daar alleen maar dames in centraal. De allerbeste fails van de dames in 2013, zie je in deze coole montage clip.
Curtis Lepore's Smack Cam Fails
Curtis Lepore's Smack Cam Fails
Voor alles is tegenwoordig al een mobiele app, maar een van de meest succesvolle apps van 2013, is toch echt de Vine app waarmee je korte filmpjes tot 7 seconden kan opnemen en uploaden. Afgelopen zomer werden er ineens allerlei clips geupload met de tag "Smack Cam" waarin mensen elkaar op de wang klappen in een onbewaakt moment. Ik stel je voor aan Curtis Lepore, die verwoede pogingen doet om Smackcam filmpjes op te nemen, maar daar hopeloos in faalt. Hoe het wel moet zie je in deze Ultieme Smack Cam Vines compilatie..
Best Fails of the Week 2 December 2013
Best Fails of the Week, Fail Army
Met het einde van 2013 in zicht hebben we de tweede fail compilatie van Fail Army voor de maand december voor je klaar gezet, met daarin nog eens de beste faal acties en clips van de afgelopen week...
Best Fails of the Week 1 December 2013
Best Fails of the Week, Fail Army
Wat gaat de tijd toch hard, nog een paar weken en dan zitten we al weer in 2014. Tot het zover is komen er nog vier wekelijkse fail compilaties van Fail Army aan, waarvan dit de eerste is. Week 1 van december 2013!
Movie Trailer Mashup of 2013
Movie Trailer Mashup of 2013, MOVIES13
Ik denk dat we de aankomende week elke dag wel een lijstje of soortgelijk compilatie als deze voorbij gaan zien komen. De best of 2013, films, muziek, fails, karma, crashes je kan het zo gek niet bedenken of er wordt wel een compilatie van gemaakt. Vandaag hebben we er een voor de film liefhebbers namelijk, de Movie Trailer Mashup of 2013!
Parkour & Freerun Fails Compilation
Parkour & Freerun Fails Compilation
Parkour en Freerun clips staan er inmiddels in overvloed op TLP en in onze Failtube kan je het ook nog eens dikwijls verkeerd zien gaan. In een kleine vijf minuten laten de mannen van Failarmy ons nog eens de allerbeste fails van het afgelopen jaar zien, in compilatievorm dus.
Ultimate Politicians Fails Compilation 2013
Ultimate Politicians Fails Compilation 2013
In Itali is vanmorgen onze favoriete politicus aldaar, Silvio Berlusconi naar huis gestuurd door het parlement, en het wachten is op de volgende Pipo die daar de macht grijpt. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld, zitten soms mensen op het pluche waarvan je je echt afvraagt hoe het in vreemdennaam mogelijk is dat ze in de politiek zijn gegaan. In deze compilatie, zien we politici op allerlei mogelijke manieren in de fout gaan.. En dat moet ons besturen, right!
Jive Turkey [Thanksgiving Supercut + Fails]
Jive Turkey [Thanksgiving Supercut + Fail Montage]
Morgen is het de vierde donderdag van November en vieren Amerikanen het Thanksgiving feest. Het is de dag waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. Wij hebben vandaag een heuse Thanksgiving Supercut en als bonus ook nog een Fail Compilatie van AFV!
Best News Bloopers November 2013
Best News Bloopers November 2013
We zijn weer een maandje verder en de eerste maandelijkse compilaties stromen weer binnen. We beginnen met de beste nieuws bloopers van de afgelopen maand.. Check!
Best Fails of the Week 3 November 2013
Best Fails of the Week 3 november 2013
We zijn weer een week verder in de maand november en dat betekent dat de mannen van Fail Army weer een deel uit hun wekelijkse "Best Fails of the Week" compilatie serie online hebben geplempt. Je kan 'm hier bekijken, de derde van de maand november 2013!
Ultimate Guards Fails Compilation 2013
Ultimate Guards Fails Compilation 2013
Als lid van de Royal Guard sta je op wacht bij het paleis van de Engelse Koningin, ook als ze niet thuis is. Je mag je door niets en niemand laten afleiden of ook maar een moment onachtzaam zijn. Helaas gaat dat niet altijd zo als het hoort en al dat soort momentjes kan je nog eens terug zien in deze Ultimate Guards Fails Compilation 2013!
Best Fails of the Week 2 November 2013
Best Fails of the Week 4 October 2013
De mannen van Fail Army hebben voor jullie de leukste fails van de afgelopen week weer op een rijtje gezet, in de Best Fails of the Week compilatie van de tweede week in November 2013!
Ultimate Instant Karma Fails Compilation 2013
Ultimate Instant Karma Fails Compilation 2013
Karma is een natuurlijk principe, het is de wet van "Actie en Reactie" of te wel, Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in! In de "Best of Instant Karma Fail 2013" compilatie van Uniformedia, zie je de beste karma faal momenten van het afgelopen jaar 2013, nog eens terug..
Best Fails of the Week 1 November 2013
Best Fails of the Week 4 October 2013
Dagelijks kan je in onze Failtube de laatste fails bekijken. Jammer genoeg kunnen we je niet alle fail clips van Youtube voorschotelen, dat zijn er domweg te veel. Gelukkig maken de mannen van Fail Army elke week een fail compilatie waarin we dat soort clips toch nog even terug kunnen zien... Hier de eerste van de maand november 2013!
Ultimate Martial Arts Fails Compilation 2013
Ultimate Martial Arts Fails Compilation 2013
Onder "Martial Arts", wat eigenlijk gewoon het Engelse woord is voor vechtkunst, verstaan we alle vechttechnieken en tradities. Al roept de term vechtkunst vooral associaties op met oosterse vechtsporten, ook westerse sporten als worstelen en boksen zijn vechtkunsten. In deze compilatie van Uniform Media zien we allerlei wannabe's die op de een of andere manier de mist in gaan... Check!
Best Fails of the Week 4 October 2013
Best Fails of the Week 4 October 2013
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens terug in de Fail compilatie van Fail Army. Het is de vierde van de maand oktober 2013!
Best News Bloopers October 2013
Best News Bloopers October 2013
Dat er live van alles mis kan gaan op televisie zien we meestal in nieuwsitems en elke maand worden dit soort bloopers / fails verzameld in een Best News Bloopers, compilatie en vandaag kan je gaan kijken naar de oktober 2013 editie ... Check!
When Animals Fail [October 2013]
When Animals Fail [October 2013]
Niet alleen wij mensen falen soms weleens ook dieren kunnen er wat van. Kijk even mee naar deze compilatie!
Best Fails of the Week 3 October 2013
Best Fails of the Week 2 October 2013
We zijn weer een weekje verder in de maand oktober van 2013 en dat betekent dat er weer een nieuwe fail compilatie van de mannen van Fail Army voorhanden is.. Check het uit!
Failtube [24 Oktober 2013]
Cycling Fails [Fail] Cat vs Windshield wiper [Fail] Jesus Wannabe ?! [Fail]

1

2

3

Best Fails of the Week 2 October 2013
Best Fails of the Week 2 October 2013
Zoals elke week is er ook dit keer weer een wekelijks overzicht met de beste fails, van Fail Army. Inmiddels zijn we al weer aangeland bij de 2e week van oktober en dit waren de beste fails van de afgelopen week.
Failtube [17 Oktober 2013]
Boat Fails [Fail] Female Soccer vs Photographer [Fail] Kite Flight gone Wrong [Fail]

1

2

3

Best Fails of the Week 1 October 2013
Best Fails of the Week 1 October 2013
We zijn weer een weekje onderweg in de maand oktober van 2013 en voor je het weet is het al weer 2014. Zover is het nog niet, wel hebben we vandaag een nieuw deel uit de wekelijkse Fail compilatie serie van Fail Army voor je klaargezet... De eerste van oktober, Check!

Aanraders