Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


GoPro Best of Animals 2014

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of week 1 October 2015
Best Fails of week 1 October 2015
Zoals ieder weekend is er ook deze zaterdag weer een fail compilatie van Fail Army waarin nog eens de allerbeste fail clips van de afgelopen week in sneltreinvaart aan je voorbij komen.. De eerste van oktober 2015!
Best Fails of the Month September 2015
Best Fails of the Month September 2015
De beste faal clips van de afgelopen maand werden nog eens op een rijtje gezet door je jongens van Fail Army en zie je terug in hun maandelijkse fail compilatie. Check het uit!
Funniest Cooking & Food Fails | FailArmy
Funniest Cooking & Food Fails
Het kijken naar kookprogramma's werd de laatste jaren alleen maar populairder en zo zijn er ondertussen ook allerlei kanalen op Youtube waarin flink wordt gekookt. In deze "Worst Chefs Ever" faal compilatie van Fail Army zien we een mix van tv-koks en internet wannabe's, hun best doen de "Funniest Cooking & Food Fails" video te maken ..
Best Fails of Week 3 September 2015
Fail Army, week, compilation
Het is weekend en dat betekent dat de wekelijkse fail compilatie van Fail Army weer klaar staat. De derde van september 2015!
Kids and Old People Fails Compilation
Kids and Old People Fails Compilation
Het is woensdag vandaag en dat betekent dat we de mid-weekse Fail compilatie van Fail Army voor je hebben klaarstaan, waarin vandaag vooral kinderen en oude van dagen een hoofdrol spelen. Kijk mee!
Police Fails & Accidents Compilation
Police Fails & Accidents Compilation
Ik heb eigenlijk nooit goed kunnen begrijpen waarom iemand bij de politie zou gaan en recente berichten in het nieuws over te weinig loon, bevestigen dat alleen maar meer. Voor een appel en een ei iedere dag je eigen leven in gevaar brengen, tja het zal een roeping zijn ? Ook de politie faalt wel eens en dat zie je terug in deze Police Fails & Accidents Compilation..
Failtube [15 September 2015]
Hot Girl Fails Woman + poo vs Police Rodeo Mishap
Best Fails of Week 2 in September 2015
Best Fails of Week 2 in September 2015
Het is zaterdag en dat betekent dat de mensen van Fail Army weer de beste fail clips van de afgelopen week achter elkaar hebben gezet. Zie hier de "Best Fails of Week 2 in September 2015" ...
Epic Dancing Fails Compilation
Epic Dancing Fails Compilation
Het was al weer de hoogste tijd voor de mid-weekse fail compilatie van Fail Army, die dit keer allerlei dans filmpjes waarin het misgaat achter elkaar plakte tot deze "Epic Dancing Fails Compilation" ...
Best Fails of Week 1 in September 2015
Best Fails of Week 1 in September 2015
Het is weekend en dat betekent een nieuwe fail compilatie van Fail Army met vandaag de beste faal filmpjes van de eerste week van september 2015, in compilatievorm..
Back to School Fails Compilation 2015
Back to School Fails Compilation 2015
Het is woensdag en dat betekent dat we je de midweekse faal compilatie van Fail Army voorschotelen waarin vandaag schoolgaande kids de hoofdrol spelen in deze 2015 editie van hun "Back to School Fails Compilation" ...

Archives:
- Back to School Fails of 2014!
Break's Summer Fail compilation
Break's Summer Fail compilation
Best Fails of the Month August 2015
Best Fails of the Month August 2015
De allerbeste faal momentjes werden door Fail Army in hun maandelijkse overzicht achter elkaar gemonteerd tot deze "Best Fails of the Month August 2015" compilatie video..
Jukin's Extreme Sports Fails
Jukin's Extreme Sports Fails
De mensen van JukinVideo hebben allerlei sportongelukjes achter elkaar geplakt tot deze mini "Extreme Sports Fail" compilatie... Check het uit!
Cell Phone and Selfie Fails | Fail Army
Cell Phone and Selfie Fails
Met de intrede van de smartphone werd ook de selfie geboren en een hele nieuwe categorie aan faal momentjes. In de midweekse fail compilatie van Fail Army zie je dit keer allerlei "Cell Phone and Selfie Fails"..
Crash & Burn Fails
Crash & Burn Fails
Dat mensen er soms een puinhoop van maken en genadeloos falen zie je terug in deze faal compilatie van Break.com.. Dit is de "Crash & Burn" editie.. Enjoy!
Best Fails of the Week 3 of August 2015
Best Fails of the Week 3 of August 2015
De beste faal filmpjes van de afgelopen week werden weer tot een mooie compilatie gecompileerd door de mensen van Fail Army. De derde van augustus 2015!
Does Size Matter ? | Fail Compilation
Does Size Matter, Big Fails Compilation by FailArmy
Het is alweer de hoogste tijd voor de midweekse faal compilatie van Fail Army die zich dit keer de vraag stellen, "Does Size Matter ?"...
Break's Epic Fails
Break's Epic Fails
Naast videodiensten als Youtube, Vimeo en Dailymotion kon je ook al een jaar of 10 je video's uploaden op Break.com die ook nog eens iedere week de beste video belonen met 50 dollar. Tegenwoordig brengen ze ook nog eens wekelijks een leuke compilatie video uit. Zoals deze Epic Fails montage!
Best Fails of Week 2 of August 2015
Best Fails of Week 2 of August 2015
Best Police Fails Compilation
Best Police Fails Compilation
That Awkward Moment
That Awkward Moment
Soms zit het mee, vaak zit het tegen. Het moment waarop je beseft, dat je jezelf weleens onsterfelijk belachelijk zou kunnen maken, noemen we "The Awkward Moment"...
Best Fails of Week 1 August 2015
Best Fails of Week 1 August 2015
De mensen van Fail Army zetten net als iedere week weer de beste en leukste fail video's voor je op een rijtje in hun wekelijkse fail compilatie, de eerste van augustus 2015!
Failtube [7 Augustus 2015]
Fighting the Young in Philly Roadrage clown receives his Karma Goalie Blunder
BONUS: Jukin's ATV Fails Compilation | Part 2
Failtube [5 Augustus 2015]
Truck vs SUV Thug of War gone Wrong Ear Stretching
EXTRA: FailArmy's Ode to the UK Fails Compilation
Best Fails of the Month July 2015
Best Fails of the Month July 2015
Car Crash & Accidents July 2015 | #3
Car Crash & Accidents July 2015
Er gebeurde de afgelopen maand weer van alles en nog wat op de autosnelweg, want dit is al weer de derde Car Crash & Accidents compilatie van juli 2015!

EXTRA:
- Jukin's Dashcam compilation!
Slippery when Wet Fails Compilation
Slippery when Wet Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe mid-weekse faal compilatie van FailArmy met vandaag allerlei glibberige toestanden in "Slippery when Wet" Fails compilation ...
Best News Bloopers of 2015 | So Far
Best News Bloopers of 2015
Zagen we gisteren al de Beste fail clips van 2015 tot nu toe, vandaag heb ik een News Bloopers Reel klaargezet met daarin de allerbeste bloopers uit nieuwsuitzendingen van 2015, tot dusver!

MUST SEE
- Magicians Young & Strange Hijack Sky News
Ultimate Fails Compilation 2015 , So Far
Ultimate Fails Compilation 2015, So Far
We zijn over de helft van het jaar 2015 en dat was voor de mensen achter Fail Army reden om alvast een "Ultimate Fails Compilation 2015" in elkaar te schroeven. In 22 minuten zie je de beste fail clips van 2015, tot dusver.
Jukin's Best Girls in Bikini Fails
Bikini, Girls, Fail
Ultimate Scorpion Fails
Ultimate Scorpion Fails
Iedere woensdag hebben we een mid-weekse fail compilatie van Fail Army met dit keer allerlei "Scorpion fails", wat zoiets is als een faceplant gevolgd door een koprol. Wij kijken mee!
Best Fails of Week #3 | July 2015
Best Fails of Week, FailArmy
Het was al weer de hoogste tijd voor het wekelijkse faal overzicht van Fail Army, met deze keer de beste fail clips van de derde week in juli 2015.. Check!
Gravity Sucks & Balance Fails 2015
Gravity Sucks & Balance Fails Compilation 2015
Op woensdag hebben we altijd de mid-weekse faal compilatie van Fail Army met daarin vandaag vooral aandacht voor zwaartekracht en de moeilijkheid die balanceren heet. Check hier Fail Army's "Gravity Sucks & Balance Fails Compilation 2015 "..
Best Fails of Week 2 July 2015
Best Fails of Week 2 July 2015
Epic Board Fails Compilation | Part 2
Epic Board Fails Compilation Part 2
Een leuke zomerse faal compilatie van Fail Army met allerlei sporten op een "board", snowboarden, skateboarden je kan het zo gek niet bedenken of het zit wel in deze "Epic Board Fails Compilation Part 2"..
Best Fails of Week 1 July 2015
Best Fails of  Week 1 July 2015
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens voorbij komen in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Dit zijn de beste faal momentjes uit de eerste week van juli 2015!
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
Jukin's Best Boat & Fishing Fails
De mensen van JukinVideo compileerde allerlei clips aan elkaar tot deze Best of "Jukin's Best Boat & Fishing Fails".. check het uit!
Best Fails of the Month June 2015
Best Fails of the Month June 2015
De allerbeste fail video's van de maand juni 2015 zie je terug in de maandelijkse fail compilatie van Fail Army. Check!
Summer Fails Compilation 2015
20150624-summer-fails-failarmy.jpg
Best Fails of Week 3 | June 2015
Best Fails of  Week 3
De allerbeste fail video's van de afgelopen week werden nog eventjes op een rijtje gezet in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De derde van juni 2015!
Materialisimo MLG Fail Compilation
Materialisimo MLG Fail Compilation
Een erg geinige fail compilatie gepresenteerd door Fail Army in samenwerking met MLG met allerlei fail clips gemixt met game graphics, wat het eigenlijk nog leuker maakt..

Bonus: Fails and Bloopers by Break.com!

- Like a Boss John Coffey, Biertje ?
Epic Girls Fail Compilation 2015
Epic Girls Fail Compilation 2015
Dagelijks laten we je allerlei fail clips zien in onze Failtube en dan is er in het weekend ook altijd nog een fail compilatie van Fail Army. Die staat voor morgen op het programma vandaag heb ik een fail compilatie voor je neergezet met uitsluitend vrouwen die de mist in gaan..

Bonus: Funny Guilty Dogs Compilation 2015
Remote Control Fails Compilation
Remote Control Fails Compilation
Het is woensdag vandaag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voorgeschoteld krijgen waarin dit keer allerlei Remote Control faal momentjes zitten verwerkt..
Best Fails of the Week 1 June 2015
Fail, Week, Bestof
Instant Karma Fails Compilation
Instant Karma Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je hebben klaarstaan, met vandaag allerlei "Instant Karma" momentjes.. Check!
Best Fails of the Month May 2015
Best Fails of the Month May 2015
Het is alweer bijna juni en dat betekent dat we samen met de mensen van Fail Army nog eventjes terugblikken op de afgelopen maand met de allerleukste fail clips in compilatievorm
Target Practice Fails | by Fail Army
Target Practice Fails
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe fail compilatie van Fail Army met dit keer allerlei mensen die een doelwit proberen te raken, wat mis gaat...
Best Fails of the Week 3 May 2015
Best Fails of the Week 3 May 2015
Het is weekend en dat betekent dat we weer allerlei overzichtjes hebben met de beste clips van de afgelopen week. De mensen van Fail Army verzorgen iedere week een best of faal clips compilatie, dit is de derde van mei 2015!
Dazed & Confused Bad Trip Compilation
Dazed & Confused Bad Trip Fails Compilation
Als je ooit het ongeluk hebt dat je naar de tandarts of kaakchirurg moet om je verstandskiezen te trekken, zorg dan in elk geval dat er geen camera's in de buurt zijn die je kunnen filmen terwijl je bijkomt van de verdoving.. Je zou dan wel eens in een compilatie als deze van Fail Army terecht kunnen komen..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers