Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Break's Best Fails Week #39
Break's Best Fails Week #39
We kijken iedere week weer halsreikend uit naar de fail compilaties van Fail Army en die kwamen gister al voorbij met hun maand compilatie van september 2014. Sinds een paar weken heeft ook de site Break.com een eigen wekelijkse fail compilatie en dit zijn de door hun geselecteerde beste fail clips van de afgelopen week, #39...
Best Fails of the Month September 2014
Best Fails of the Month September 2014
Zoals we inmiddels gewend zijn van Fail Army is er ook deze maand weer een fail compilatie met daarin nog eens de beste faal momentjes van de afgelopen maand in een clip.. Check!
35 Ways Not To Use Your Exercise Ball
35 Ways Not To Use Your Exercise Ball
Sporten is goed voor lijf en leden, en met een zogenaamde Exercise Ball kan je heel fijntjes thuis allerlei oefeningen doen en fit worden zonder ook maar één keer de sportschool te betreden. Natuurlijk zijn er ook mensen die de bal misbruiken voor allerlei andere doeleinden, dat dit niet altijd even slim is zie je in deze fail compilatie van Fail Army.. Check!
Failtube [22 September 2014]
Biking in Russia Oktoberfest 2014 Fails Hot Rod racing
Meer Failtube!
Dirt bike Crash compilation 2014
Dirt bike Crash compilation 2014
In de motorsport gaat er nogal eens wat mis en zeker in de motorcross gebeuren er nogal wat ongelukken. In deze "Dirt bike Crash compilation 2014", zie je de meest spraakmakende en of grappige crashes van het afgelopen jaar nog eens aan je voorbij trekken.
Best Fails of the Week 3 September 2014
Best Fails of the Week 3 September 2014
De allerbeste fail clips die de afgelopen week op het internet verschenen zie je nog eens terug in deze derde "Best Fails of the Week" compilatie in september 2014 van Fail Army... Check!
Swings & Slackline Tarzan Fails | Fail Army
Swings & Slackline Tarzan Fails
We hoeven tegenwoordig niet meer te wachten tot het weekend voor een nieuwe Fail Compilatie van Fail Army. Dit zijn namelijk allerlei "Tarzan wannabe's" en mensen die denken te kunnen koorddansen maar toch van een koude kermis thuiskomen in de Swings & Slackline Tarzan Fail compilatie ...
Break's Best Fails for week #37
Break's Best Fails for week #37
Gisteren kon je de fail compilatie zien van Fail Army en de site Break heeft sinds een paar weken ook een dergelijke verzameling van hun beste fails, "Break's Best Fails for week #37" ...
Fails of Anarchy
Fails of Anarchy
De serie "Sons of Anarchy" is afgelopen week weer van start gegaan en inmiddels zijn we aangeland bij seizoen 7. Om dit heugelijk feit te vieren maakte de Spaanse video-editor Marca Blanca deze grappige spoof van de "Sons of Anarchy" intro waarin motorrijden wat minder goed gaat dan je aanvankelijk zou denken van een motorclub..
Best Fails of the Week 2 September 2014
Best Fails of the Week 2 September 2014
De allerbeste fail video's van de afgelopen week worden nog eens opgesomd in de "Best Fails of the Week 2 September 2014" compilatie, van Fail Army..
Back to School Fails | Fail Army
Back to School Fails
De jongens van Fail Army zitten niet stil en brengen tegenwoordig twee keer per week een fail compilatie uit, zo lijkt het. Afgelopen week zijn op de meeste plaatsten in Nederland scholieren weer voor het eerst naar school en dat ging niet altijd even goed.. Kijk maar eens mee, naar deze Back to School fail compilatie..
Best Fails of the Week 1 September 2014
Best Fails of the Week 1 September 2014
Je kunt dagelijks onze Failtube volgen voor grappige en soms ook minder grappige fail clips maar als je niet hele dag op het internet vertoeft dan zijn de wekelijkse fail compilaties van Fail Army een uitkomst. Tegenwoordig is er ook elk weekend een fail compilatie van Break en die vind je via het linkje onder deze eerste Fail compilatie van september 2014!
Best ALS Ice Bucket Challenge Fails | FailArmy
Best ALS Ice Bucket Challenge Fails
De ALS Ice Bucket Challenge was een groot succes maar ging er uiteindelijk om veel geld op te halen voor de bestrijding van de ziekte ALS. Dat is gelukt, en al kan je dat niet van alle faalhazen in deze Best ALS Ice Bucket Challenge Fails compilatie van Fail Army zeggen.. Kansloos!
Best Fails of the Month August 2014
Best Fails of the Month August 2014
Dagelijks schotelen we je in onze Failtube, drie fail clips voor en in het weekend is er de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Ondertussen is het alweer het einde van de maand en dat betekent dat we zijn aangeland bij de Best Fails of the Month August 2014..
Lost and Found | by FailArmy
Lost and Found
Schijnbaar hebben de jongens van Fail Army nog steeds vakantie want naast hun wekelijkse faal compilaties die elk weekend voorbij komen, brengen ze tegenwoordig ook nog een extra fail compilatie uit midden in de week. Dit zijn allemaal mensen die iets verliezen samengeperst tot deze Lost and Found fails montage... Check!
Best Fails of the Week 3 August 2014
Best Fails of the Week 3 August 2014
Je kan op TLP dagelijks drie fail clips zien in onze eigenste Failtube, maar er gaat zo veel mis dat we lang niet alles kunnen laten zien. Gelukkig zijn er dan nog de wekelijkse fail compilaties van Fail Army waarvan dit de "3e Best Fails of the Week" compilatie van augustus is..
Failtube [20 Augustus 2014]
Jumping kittens ALS Icebucket Fails Russian AA Meeting
Best Wedding Fails Compilation | Fail Army
Best Wedding Fails Compilation
Op je trouwdag wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is en mag er niets mis gaan. Helaas is dat een utopie zoals we kunnen zien in deze "Best Wedding Fails Compilation" van Fail Army..
Best Fails of the Week 2 August 2014
Best Fails of the Week 2 August 2014
Zoals iedere week is er ook dit weekeinde een Fail Compilatie van Fail Army waarin we nog eens de beste fail clips van de afgelopen week voorgeschoteld krijgen, mocht je die gemist hebben.. De beste fails van de 2e week van augustus 2014!
Ultimate Water Sports Fails Compilation
Ultimate Water Sports Fails Compilation
De zomer is bij uitstek geschikt voor allerlei watersporten maar ook op het water gaat er nog al eens wat mis. In deze Ultimate Watersports Fail complilatie van Fail Army, zie je precies hoe mis het kan gaan.. Check!
Best Fails of the Week 1 August 2014 | FailArmy
Best Fails of the Week 1 August 2014
De allerbeste Fail clips van de afgelopen week zien we zoals iedere week weer terug in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army... De eerste van de maand augustus 2014....
Failtube [5 Augustus 2014]
Cop biker fails Girl on a Jetski, OMG! Stunt on filmset gone Wrong
Best Fails for 2 August 2014 by Break
Best Fails for 2 August 2014 by Break
We hebben tegenwoordig een eigen TLP Youtube kanaal waarop je je kan abonneren en zo'n 3700 videoliefhebbers deden dat inmiddels. Een andere videosite die eigenlijk een beetje in de vergetelheid is geraakt is Break, die tegenwoordig iedere week een mini fail compilatie uitbrengen. Dit zijn de beste fails van 2 augustus volgens Break!
Best Fails of the Month July 2014
Best Fails of the Month July 2014
We laten je dagelijks drie fail clips zien maar er gaat nog veel meer mis op het internet. De mensen van Fail Army sparen al deze fail clips op en maken daar iedere maand een fail compilatie van... Dit zijn de beste fail clips van de maand juli 2014, terug gebracht in deze Best Fails of the Month July 2014 compilatie...
Most Painful Skateboarding Fails of 2014
Most Painful Skateboarding Fails of 2014
Wanneer je regelmatig wat gaat skateboarden loop je kans op allerlei blessures, op de ene wat meer pijnlijk dan de andere. In deze "Most Painful Skateboarding Fails of 2014", zie je de meest pijnlijke valpartijen van 2014, tot dusver..
Best Thief Fails Compilation
Best Thief Fails Compilation
Stelen mag natuurlijk niet of het moet gaan om het downloaden van series en films, wat we in Nederland nog steeds massaal doen ondanks het onlangs ingestelde downloadverbod. In deze compilatie van Uniformedia allerlei diefjes waarmee het fout afloopt.. Dat zal ze leren!
Ultimate Headshot Fails | FailArmy
Ultimate Headshot Fails
De jongens van Fail Army hebben weer een leuke compilatie met fail clipjes in elkaar geschroefd met dit keer allemaal clips met mensen die iets voor hun hoofd krijgen.. Headshot!
Best Fails of the Week 4 July 2014
Best Fails of the Week 4 July 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week worden nog eens op een rijtje gezet in de wekelijkse Fail Compilatie van Fail Army. Dit is de vierde van de maand juli 2014!
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
De afgelopen week kon je prima vertoeven op het strand en morgen hebben we weer een verse aflevering van onze eigenste BeachSpy. Zo ver is het echter nog niet, er gaat ook genoeg mis met bikini dragende dames op het strand. Kijk maar eens mee naar deze Ultimate Bikini Girl Fails Compilation..
Best Showing Off Fails Compilation
Best Showing Off Fails Compilation
Clips waarin mensen falen zijn al leuk om te zien maar het is nog leuker als het een echte showbo is die op z'n plaat gaat of erger.. Kijk even mee naar deze compilatie, Best Showing Off Fails, van Uniformedia!
Ultimate Fails Compilation 2014 | So Far
Ultimate Fails Compilation 2014
De jongens van Fail Army verzorgen iedere week een leuke Fail Compilatie waarin we nog eens de beste fail clips van die week in vogelvlucht voorgeschoteld krijgen. Vandaag hebben ze alvast een beginnetje gemaakt met de Ultimate Fails Compilation 2014... Check!
Best Fails of the Week 3 July 2014
Best Fails of the Week 3 July 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens in compilatievorm voorbij komen in de nieuwe Best Fails of the Week, compilatie van Fail Army... Deeltje 3 van 2014!
Best Stunt Fails Compilation
Best Stunt Fails Compilation
Als stuntman waag je in je carrière, je leven meer dan eens en zijn botbreuken je ook niet vreemd. In deze "Best Stunt Fails Compilation" van Uniformedia zien we allerlei waaghalzen, halsbrekende toeren uithalen en in de lappenmand belanden..
Top 10 Videos of the Week | by Jukin Video
Top 10 Videos of the Week
De tien beste video's van de afgelopen week zie je nog eens voorbij komen in de Top 10 Videos of the Week clip montage van Jukin Video... Check!

Check hier: Break's Best Fails of the Week!
Best Fails of the Week 2 July 2014
Best Fails of the Week 2 July 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je terug in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Hier de tweede compilatie van juli 2014!
Funny Girls Fails Compilation 2014, So far
Funny Girls Fails Compilation 2014, So far
Gisteren hadden we al een grappige Fail compilatie met allerlei vrouwen aan het stuur maar een vrouw hoeft niet achter het stuur te kruipen om te falen. Nee, dat kan op allerlei manieren...
Best Grandpa Fails Compilation
Best Grandpa Fails Compilation
Wanneer je op leeftijd komt worden allerlei alledaagse zaken ineens wat moeilijk en ben je vaak niet meet zo heel erg fit. Triest is het dan eigenlijk wanneer je iets breekt, zoals bijvoorbeeld je heup, wat vaak niet meer goedkomt. Laten we hopen dat de faal acties van de oude van dagen in deze "Best Grandpa Fails Compilation" een beetje meevallen..
Best Fails of the Week 1 July 2014 | by Fail Army
Best Fails of the Week 1 July 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens terug in het wekelijkse overzichtje van Fail Army. Hier de eerste week van juli 2014!

Bonus: Best Wins/Fails of the Month June 2014
Ultimate Kids Fails Compilation
Ultimate Kids Fails Compilation
Kinderen leren alles met vallen en opstaan en dat is soms aandoenlijk om te zien en af en toe zelfs grappig. In deze compilatie niets dan kinderen die jammerlijk falen...
30 Classic Slip 'N Fails
30 Classic Slip 'N Fails
De jongens van Fail Army zijn maar druk met het maken van hun fail compilaties met vandaag een zomerse montage met allerlei Slip'n Slide fail clips achter elkaar... In totaal een stuk of 30!
Best Fails of the Month June 2014
Best Fails of the Month June 2014
De allerbeste fails van de afgelopen maand komen nog eens voorbij in de Best Fails of the Month June 2014 compilatie van Fail Army... En natuurlijk vind je nog veel meer faal filmpjes in onze eigenste Fail Tube!
Best Of Escalator Fails
Best Of Escalator Fails
De allerbeste fail clips met de roltrap in de hoofdrol zie je nog eens voorbij komen in deze Best of Escalator fail compilatie, van Uniformedia.
Ultimate Drunk Fails Compilation | by Fail Army
Ultimate Drunk Fails Compilation
Wanneer je dronken bent heb je vaak geen idee wat je allemaal aan het doen bent en het is dan ook niet zo heel erg moeilijk meer om te falen. In deze Ultimate Drunk compilatie van Fail Army zetten we een aantal van die falende dronkaards achter elkaar.. Check!
Bike Fails Compilation 2014
Bike Fails Compilation 2014
Nederland is bij uitstek fietsland al worden we de laatsten jaren snel ingehaald door bijvoorbeeld Denemarken waar zo ongeveer net zoveel gefietst wordt als bij ons. Op de fiets in de regen of met windkracht 8 tegen is geen lolletje, uiteraard kan het nog slechter..
Best Fails of the Week 3 June 2014
Best Fails of the Week 3 June 2014
We hadden 'm vorige week gemist maar vandaag is er dan toch echt weer een Best Fails van de week compilatie van Fail Army.. Week 3 van juni 2014!
Epic Swimming Pool Fails Compilation
Epic Swimming Pool Fails Compilation
Het echte zomerweer wat we het liefst in een zwembad doorbrengen laat nog eventjes op zich wachten maar we hebben al wel vast een grappige fail compilatie met daarin allerlei ongelukjes in en rond het zwembad.. Van Uniformedia!
Ultimate Soccer Fails 2014
Ultimate Football/Soccer Fails 2014
Vanavond speelt Nederland z'n tweede groepswedstrijd in het 2014 WK voetbal tegen Australië en we gaan die socceroos natuurlijk van de mat vagen. Met hoeveel laat ik aan jullie over maar dat er weleens een paar in het netje zouden kunnen gaan belanden lijkt me duidelijk. Het gaat ook weleens mis in het voetbal en de heren van Fail Army zette dat soort momenten eventjes op een rijtje in de Ultimate Football/Soccer Fails compilatie 2014!
Fail Army's Ode to E3 | Unworthy 2 Game
Fail Army's Ode to E3
Vanmorgen liet ik je al een mooie tribute zien aan de E3 2014 beurs in L.A. die momenteel aan de gang is. Dit keer is het een compilatie van de mannen van Fail Army die een stuk of 12 gamers op een rijtje hebben gezet die het niet eens waard zijn om te gamen... Kijk mee waarom!
Best Fails of the Week 1 June 2014
Best Fails of the Week 1 June 2014
De eerste week van juni 2014 begon wat nattig maar inmiddels zitten we met subtropische temperaturen en hebben de mannen van Fail Army weer een leuke fail compilatie voor ons klaargezet. Het zijn de beste fails van week 1, juni 2014!
Doe es een Dansje
Doe es een Dansje
Zagen we afgelopen week nog allerlei faalhazen die jammerlijk faalde in hun poging de dansvloer te veroveren. Vandaag een aantal jongens die het wel begrepen hebben en coole moves laten zien op de beat van ene DJ Crips..

Aanraders