Populaire TAG op TLP


Fail video's

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Funny Animal Fails 2016
Funny Animal Fails 2016
De mensen van Fail Army hebben een leuke compilatie online gezwengeld met allerlei dieren die in de fout gaan of ongewild in grappige situaties belanden. Check!
Fails of the Month August 2016
Fails of the Month August 2016
We zitten in de laatste dagen van de maand augustus 2016 en dat betekent dat we onderhand weer de maandelijkse fail compilatie van Fail Army voorgeschoteld krijgen.. De beste fails van Fail Army, van augustus 2016!
Top 10 Couple Fails | JukinVideo
Top 10 Couple Fails, JukinVideo
Iedere dag beloven weer allerlei verliefde stelletjes elkaar de eeuwig trouw en elkaar te steunen door dik en dun. Maar dat was voordat ze deze compilatie met stelletjes die hopeloos samen in de fout gaan, hadden gezien...
Fails of the week #3 | August 2016
Fails of the week #3
Het is weekend en dat betekent dat er weer een wekelijks overzichtje is met beste fail video's van Fail Army, de derde van de maand augustus 2016!
Fails of Week 2 August 2016
Fails of the Week 2 August 2016
Het is weekend en dat betekent een nieuw overzicht van Fail Army met daarin hun beste fail video's van de afgelopen week, in compilatie vorm.. Week 2 van augustus 2016!
Fails of the Week 1 August 2016
Fails of the Week 1 August 2016
De mensen van Fail Army zetten nog eens de beste fail filmpjes voor je op een rijtje in hun eerste wekelijkse fail compilatie van augustus 2016!
Epic Skiing & Snowboarding Fails
Epic Skiing & Snowboarding Fails
Omdat het toch een zomer van lik me vestje is hebben de mensen van Fail Army maar een ski en snowboard faal compilatie in elkaar geschroefd..
Best News Bloopers of July 2016
Best News Bloopers of July 2016
We hebben het maandelijkse overzicht met de leukste bloopers uit allerlei journaals en andere nieuwsuitzendingen over de hele wereld weer voor je klaarstaan. Dit keer de beste fails en bloopers van juli 2016!
Classic Bike Bails Fail compilation
Classic Bike Bails Fail compilation
We hebben een extra mini compilatie van Fail Army op deze maandagochtend met daarin allerlei valpartijen en andere faal momentjes tijdens het fietsen, mountainbiken of BMX'en.. Check het uit!
Fail Army's Fails of the Month July 2016
Fail Army's Fails of the Month July 2016
We zijn al weer aangeland in de laatste week van de maand juli en dat betekent hoogste tijd voor het maandelijkse faal overzicht van Fail Army.. Check!
Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Na amper een weekje strandweer lijkt het al weer gedaan met het mooie weer al hopen we natuurlijk stiekem nog op een paar mooie tropische dagen de aankomende weken. Dat niet alles koek en ei is op het strand en dat er ook veel misgaat zien we in deze Beach Fail compilatie van Break...
When Drones Fail
When Drones Fail
Leuk zo'n drone maar als het mis gaat kost het je wel meteen aardig wat duiten. In deze compilatie van Jukinvideo zie je dit soort onfortuinlijke drone eigenaren in montagevorm..
Fails of the Week 3 July 2016
Fails of the Week 3 July 2016
De beste fails van de afgelopen week zie je terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Hier zijn de grappigste, leukste en pijnlijkste fails van de derde week van juli, in compilatie vorm!
Big Air Fails Compilation
Big Air Fails Compilation
In Fail Army's midweekse compilatie van deze week zien we mensen die denken te kunnen vliegen maar toch heel erg snel te maken krijgen met de wetten van de zwaartekracht.. Ouch!
Best Fails of Week 2 July 2016
Best Fails of Week 2 July 2016
Het is weekend en dat betekent dat we weer een nieuwe Fail compilatie hebben van Fail Army met dit keer hun beste fail video's van de tweede week van juli in compilatie vorm.. Check het uit!


EXTRA: Best of Breaking Videos - Week 2 July
Funny Cat Fails Compilation | Fail Army
Funny Cat Fails Compilation, Fail Army
In de midweekse fail compilatie van Fail Army deze week niets dan grappige katten die op de een of andere manier de fout in gaan.. Check!

EXTRA:
- Funny Puppies Compilation 2016
Best Fails of Week 1 July 2016
Best Fails of Week 1 July 2016
De beste fails van de afgelopen week, aldus Fail Army, nog eens op een rijtje zie je terug in hun wekelijkse fail compilatie.. De eerste van juli 2016!
Ode to America 4th of July Fails
Ode to America 4th of July Fails
Best Fails of the Year 2016 So Far
Best Fails of the Year 2016 So Far
We zitten al weer in juli wat gaat het jaar 2016 toch snel voorbij. De mensen van Fail Army hebben al vast een tussentijdse "Best Fails of the Year 2016" compilatie in elkaar geschroefd met de grappigste faal filmpjes van 2016 tot dusver.. Kijk mee!
Best TV News Bloopers & Fails of June 2016
Best TV News Bloopers & Fails of June 2016
We blikken nog eventjes terug op de afgelopen maand met de maandelijkse "Best TV News Bloopers" compilatie van News be Funny.. De juni 2016 editie!
Rope Swing Water Launcher in 4K
Rope Swing Water Launcher in 4K
Best Fails of Week 4 June 2016
Best Fails of Week 4 June 2016
Ik heb het wekelijkse overzicht met grappigste fail video's van Fail Army weer voor je klaargezet, week 4 van juni 2016!
Ultimate News Fails of 2016 (So Far)
Ultimate News Fails Compilation 2016 So Far
Door dat nieuwsuitzendingen vaak live zijn gaat er nogal eens wat mis tijdens de uitzending of tijdens het maken van een reportage. Dat soort momentjes komen voorbij in deze "Ultimate News Fails Compilation 2016" met zo'n 20 minuten aan nieuws bloopers van 2016, tot dusverre ...
Dummy Dogs
Dummy Dogs
In de midweekse fail compilatie van Fail Army staan deze week onze favoriete huisdieren, de honden centraal, die niet zo slim zijn als dat ze er uit zien..
Best Fails of Week 3 June 2016
Best Fails of Week 3 June 2016
Samen met Fail Army blikken we nog eens terug op de grappigste en pijnlijkste fail video's van de afgelopen week in hun wekelijkse fail compilatie, de derde van juni 2016!
Father's Day Fails 2016
20160615-fathersday-fails.jpg
Het was weer de hoogste tijd voor de mid-weekse fail compilatie van Fail Army, die dit keer in het teken staat van Vaderdag, wat het a.s. zondag 19 juni is...

EXTRA:
- Awesome Dads & Kids - Father's Day Edition
- Jukin's Father's Day Compilation 2016
Failtube [14 June 2016]
Best Fails of Week 2 June 2016
Best Fails of Week 2 June 2016
Samen met Fail Army blikken we nog eens terug op de afgelopen week met hun wekelijkse "Best of Fail" compilatie, van de 2e week van juni 2016!
Two-Wheel Motorcycle & Cycling Fails
Two-Wheel Motorcycle & Cycling Fails
Op vier wielen sta je veiliger dan op twee, misschien dat het daarom wel zo vaak misgaat op de motor of op de fiets. De mensen van Fail Army maakte er een midweekse fail compilatie mee...
Best Fails of the Week 1 June 2016
Best Fails of the Week 1 June 2016
Het is weekend en dat betekent een nieuwe Fail compilatie van Fail Army met dit keer de beste fail clipjes van de eerste week van juni, netjes achter elkaar in deze compilatie..
Best News Bloopers | May 2016
Best News Bloopers, May 2016
In een kleine 10 minuten zie je de grappigste / leukste bloopers uit diverse journaals / nieuwsuitzendingen van over de hele wereld nog eens aan je voorbij komen. Dit is de compilatie van mei 2016, Check!
Double Trouble Fails Compilation
Double Trouble Fails Compilation
In de mid-weekse fail compilatie van Fail Army dit keer allerlei dubbele fail video's, waarin het dus binnen ťťn video, twee keer mis gaat.
Symphony of Destruction
Symphony of Destruction
De mensen van Fail Army zitten niet stil en maken de ene fail compilatie naar de andere met dit keer allerlei idioten die van alles en nog wat opblazen, en daarbij zichzelf ook bijna.. Check!
Best Fails of the Month May 2016
Best Fails of the Month May 2016
In dit laatste weekend van de maand mei 2016 blikken we samen met Fail Army nog eens terug op de afgelopen maand met hun maandelijkse fail compilatie..
Funny School Fails | Fail Army
Funny School Fails, Fail Army
Het is woensdag en dat betekent dat er weer een mid-weekse fail compilatie van Fail Army klaar staat met dit keer als thema "School is Out", een montage clip van allerlei fail filmpjes op school.. Check!
Best Fails of Week 3 May 2016 | Fail Army
Fail, week, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat we samen met Fail Army nog eens terugblikken op de afgelopen week met hun wekelijkse fail compilatie. De derde van mei 2016!
Best Fails of the Week 2 May 2016
Best Fails of the Week 2 May 2016. FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Best Fails of the Week 1 May 2016
Best Fails of the Week 1 May 2016
Het is eindelijk weekend en die trappen we af met de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De eerste van de maand mei 2016!
Funniest Epic Wave and Surfing Fails
Funniest Epic Wave and Surfing Fails, Fail Army
Best News Bloopers | April 2016
Best News Bloopers, April 2016
We staan aan het begin van een nieuwe maand, die vooral heel zonnig beloofd te worden, iets wat wij natuurlijk toejuichen. We blikken nog eventjes terug op de koude en natte maand april 2016 als we een rondje doen langs allerlei nieuwszenders in deze "Best News Bloopers" compilatie van april 2016!
Best Fails of the Month April 2016
Best Fails of the Month April 2016
De allerbeste fail filmpjes van de maand april 2016 zie je nog eens terug in de maandelijkse Fail compilatie van Fail Army... Check!
Funniest Getting Away Fails
Funniest Getting Away Fails
Haastige spoed is zelden goed, zeker als je voor iets of iemand op de vlucht bent. Dat gaat namelijk bijna nooit goed zoals te zien in deze midweekse fail compilatie van Fail Army!
Slo Mo Symphony | Fails in Slowmotion
Fails in Slowmotion
De mensen van Fail Army hebben een grappige fail compilatie met allerlei fails in slowmotion voor ons klaargezet, hier te zien...
Best Fails of Week 3 April 2016 | FailArmy
Best Fails of Week 3 April 2016, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat er weer een nieuwe wekelijkse compilatie van Fail Army klaarstaat voor je met daarin nog eens de beste fails van de afgelopen week.. Check!
Ultimate Funny Monkey Compilation
Ultimate Funny Monkey Compilation
We gaan naar aapjes kijken in deze mid-weekse fail compilatie van Fail Army die een kleine 6 minuten duurt. Monkey see, monkey do!
Best Fails of the Week 2 April 2016
Best Fails of the Week 2 April 2016
De mensen van Fail Army zetten nog eens de beste fail clips van de afgelopen week op een rijtje in hun wekelijkse fail compilatie, de tweede van april 2016!
Worst Drivers Ever | by FailArmy
Worst Drivers Ever
Het is woensdag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je hebben staan, met dit keer als thema "auto bestuurders".. Check het uit!
Best Fails of the Week 1 April 2016
Best Fails of the Week 1 April 2016
De beste fail video's van de afgelopen week, zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Dit zijn de grappigste video van de eerste week van april 2016!
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Het is woensdag en dat betekent dat de mid-weekse fail compilatie van Fail Army voor je klaarstaat met dit keer als thema, "Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails".. check het uit!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers