Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


VOlg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

Girls Gone Wild Compilatie Archief

TLP Videomashup Archief 2013

Ultimate Headshot Fails | FailArmy
Ultimate Headshot Fails
De jongens van Fail Army hebben weer een leuke compilatie met fail clipjes in elkaar geschroefd met dit keer allemaal clips met mensen die iets voor hun hoofd krijgen.. Headshot!
Best Fails of the Week 4 July 2014
Best Fails of the Week 4 July 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week worden nog eens op een rijtje gezet in de wekelijkse Fail Compilatie van Fail Army. Dit is de vierde van de maand juli 2014!
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
Ultimate Bikini Girl Fails Compilation
De afgelopen week kon je prima vertoeven op het strand en morgen hebben we weer een verse aflevering van onze eigenste BeachSpy. Zo ver is het echter nog niet, er gaat ook genoeg mis met bikini dragende dames op het strand. Kijk maar eens mee naar deze Ultimate Bikini Girl Fails Compilation..
Best Showing Off Fails Compilation
Best Showing Off Fails Compilation
Clips waarin mensen falen zijn al leuk om te zien maar het is nog leuker als het een echte showbo is die op z'n plaat gaat of erger.. Kijk even mee naar deze compilatie, Best Showing Off Fails, van Uniformedia!
Ultimate Fails Compilation 2014 | So Far
Ultimate Fails Compilation 2014
De jongens van Fail Army verzorgen iedere week een leuke Fail Compilatie waarin we nog eens de beste fail clips van die week in vogelvlucht voorgeschoteld krijgen. Vandaag hebben ze alvast een beginnetje gemaakt met de Ultimate Fails Compilation 2014... Check!
Best Fails of the Week 3 July 2014
Best Fails of the Week 3 July 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens in compilatievorm voorbij komen in de nieuwe Best Fails of the Week, compilatie van Fail Army... Deeltje 3 van 2014!
Best Stunt Fails Compilation
Best Stunt Fails Compilation
Als stuntman waag je in je carriŤre, je leven meer dan eens en zijn botbreuken je ook niet vreemd. In deze "Best Stunt Fails Compilation" van Uniformedia zien we allerlei waaghalzen, halsbrekende toeren uithalen en in de lappenmand belanden..
Top 10 Videos of the Week | by Jukin Video
Top 10 Videos of the Week
De tien beste video's van de afgelopen week zie je nog eens voorbij komen in de Top 10 Videos of the Week clip montage van Jukin Video... Check!

Check hier: Break's Best Fails of the Week!
Best Fails of the Week 2 July 2014
Best Fails of the Week 2 July 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je terug in de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Hier de tweede compilatie van juli 2014!
Funny Girls Fails Compilation 2014, So far
Funny Girls Fails Compilation 2014, So far
Gisteren hadden we al een grappige Fail compilatie met allerlei vrouwen aan het stuur maar een vrouw hoeft niet achter het stuur te kruipen om te falen. Nee, dat kan op allerlei manieren...
Best Grandpa Fails Compilation
Best Grandpa Fails Compilation
Wanneer je op leeftijd komt worden allerlei alledaagse zaken ineens wat moeilijk en ben je vaak niet meet zo heel erg fit. Triest is het dan eigenlijk wanneer je iets breekt, zoals bijvoorbeeld je heup, wat vaak niet meer goedkomt. Laten we hopen dat de faal acties van de oude van dagen in deze "Best Grandpa Fails Compilation" een beetje meevallen..
Best Fails of the Week 1 July 2014 | by Fail Army
Best Fails of the Week 1 July 2014
De allerbeste fails van de afgelopen week zie je nog eens terug in het wekelijkse overzichtje van Fail Army. Hier de eerste week van juli 2014!

Bonus: Best Wins/Fails of the Month June 2014
Ultimate Kids Fails Compilation
Ultimate Kids Fails Compilation
Kinderen leren alles met vallen en opstaan en dat is soms aandoenlijk om te zien en af en toe zelfs grappig. In deze compilatie niets dan kinderen die jammerlijk falen...
30 Classic Slip 'N Fails
30 Classic Slip 'N Fails
De jongens van Fail Army zijn maar druk met het maken van hun fail compilaties met vandaag een zomerse montage met allerlei Slip'n Slide fail clips achter elkaar... In totaal een stuk of 30!
Best Fails of the Month June 2014
Best Fails of the Month June 2014
De allerbeste fails van de afgelopen maand komen nog eens voorbij in de Best Fails of the Month June 2014 compilatie van Fail Army... En natuurlijk vind je nog veel meer faal filmpjes in onze eigenste Fail Tube!
Best Of Escalator Fails
Best Of Escalator Fails
De allerbeste fail clips met de roltrap in de hoofdrol zie je nog eens voorbij komen in deze Best of Escalator fail compilatie, van Uniformedia.
Ultimate Drunk Fails Compilation | by Fail Army
Ultimate Drunk Fails Compilation
Wanneer je dronken bent heb je vaak geen idee wat je allemaal aan het doen bent en het is dan ook niet zo heel erg moeilijk meer om te falen. In deze Ultimate Drunk compilatie van Fail Army zetten we een aantal van die falende dronkaards achter elkaar.. Check!
Bike Fails Compilation 2014
Bike Fails Compilation 2014
Nederland is bij uitstek fietsland al worden we de laatsten jaren snel ingehaald door bijvoorbeeld Denemarken waar zo ongeveer net zoveel gefietst wordt als bij ons. Op de fiets in de regen of met windkracht 8 tegen is geen lolletje, uiteraard kan het nog slechter..
Best Fails of the Week 3 June 2014
Best Fails of the Week 3 June 2014
We hadden 'm vorige week gemist maar vandaag is er dan toch echt weer een Best Fails van de week compilatie van Fail Army.. Week 3 van juni 2014!
Epic Swimming Pool Fails Compilation
Epic Swimming Pool Fails Compilation
Het echte zomerweer wat we het liefst in een zwembad doorbrengen laat nog eventjes op zich wachten maar we hebben al wel vast een grappige fail compilatie met daarin allerlei ongelukjes in en rond het zwembad.. Van Uniformedia!
Ultimate Soccer Fails 2014
Ultimate Football/Soccer Fails 2014
Vanavond speelt Nederland z'n tweede groepswedstrijd in het 2014 WK voetbal tegen AustraliŽ en we gaan die socceroos natuurlijk van de mat vagen. Met hoeveel laat ik aan jullie over maar dat er weleens een paar in het netje zouden kunnen gaan belanden lijkt me duidelijk. Het gaat ook weleens mis in het voetbal en de heren van Fail Army zette dat soort momenten eventjes op een rijtje in de Ultimate Football/Soccer Fails compilatie 2014!
Fail Army's Ode to E3 | Unworthy 2 Game
Fail Army's Ode to E3
Vanmorgen liet ik je al een mooie tribute zien aan de E3 2014 beurs in L.A. die momenteel aan de gang is. Dit keer is het een compilatie van de mannen van Fail Army die een stuk of 12 gamers op een rijtje hebben gezet die het niet eens waard zijn om te gamen... Kijk mee waarom!
Best Fails of the Week 1 June 2014
Best Fails of the Week 1 June 2014
De eerste week van juni 2014 begon wat nattig maar inmiddels zitten we met subtropische temperaturen en hebben de mannen van Fail Army weer een leuke fail compilatie voor ons klaargezet. Het zijn de beste fails van week 1, juni 2014!
Doe es een Dansje
Doe es een Dansje
Zagen we afgelopen week nog allerlei faalhazen die jammerlijk faalde in hun poging de dansvloer te veroveren. Vandaag een aantal jongens die het wel begrepen hebben en coole moves laten zien op de beat van ene DJ Crips..
Funny Dance Fails Compilation
Funny Dance Fails Compilation
Jullie weten dat ik de Fred Astaire / John Travolta qua dansen ben hier in het Arnhemse en graag laat ik dan ook al die wannabe's nog eens zien / voorbij komen die toch echt nog eventjes hun danspasjes verder moeten gaan oefenen. Check hier de Funny Dance Fails Compilation!
Best Fails of the Month May 2014
Best Fails of the Month May 2014
De allerbeste fails van de afgelopen maand zien we al voorbij komen in onze failtube en alles wat we daar niet voorbij zien komen komt nog eens aan bod in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army. Dit zijn de allerbeste fail clips van de maand mei 2014, in een montage video van Fail Army...
Ultimate Crossfit Fails Compilation
Ultimate Crossfit Fails Compilation
We duiken de sportschool in vandaag, niet om te trainen of andersoortig moe makende bewegingstherapie, maar om te zien wat daar zoal mis kan gaan in deze Ultimate Crossfit Fails Compilation van de jongens bij Fail Army!
Best Fails of the Week 4 May 2014
Fail Army
De allerbeste fails van de afgelopen week werden weer verzameld door de mensen van Fail Army die dit soort filmpjes samenvoegen tot een compilatie. Dit zijn de beste fail clips van de vierde week van mei 2014, kijk even mee!
Ultimate Playground Fails Compilation | FailArmy
Ultimate Playground Fails Compilation
Alhoewel steeds meer kids zich tegenwoordig prima binnenshuis kunnen vermaken met allerlei gameconsoles of ander elektronisch speelgoed gebeuren er in de speeltuin nog genoeg ongelukjes. De mensen van Fail army hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet in de Ultimate Playground Fails Compilation.. Check!
Pole Dancing Fail Compilation
Pole Dancing Fail Compilation
Over de jaren heen hebben we al ontelbaar dames gezien die een leuke paaldans routine showde, de een wat beter dan de ander. In deze fail compilatie zie je alleen maar dames die nog eventjes verder moeten oefenen aan de paal.. In totaal zijn het er 32!
Best Fails of the Week 3 May 2014
Best Fails of the Week 3 May 2014
Iedere week zetten de mensen van Fail Army nog eens de allerbeste fail clips voor ons op een rijtje in hun wekelijkse fail compilaties. Dit is al weer de derde compilatie met faalhazen van de maand mei 2014!
Best Fails of the Week 2 May 2014
Best Fails of the Week 2 May 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je nog eens terug in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army. Dit is de tweede van de maand mei 2014!
Ultimate Bad Idea Fails Compilation
Ultimate Bad Idea Fails Compilation
Sommige mensen hebben een herseninhoud ter grote van een pinda en hebben dan ook de meest vreemde ideeŽn die ze vervolgens ook nog eens in de praktijk brengen. Je ziet deze kanslozen nog eens terug in de Ultimate Bad Idea Fails Compilation ...
Best Fails of the Week 1 May 2014
Best Fails of the Week 1 May 2014
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe Fail Compilatie van de mensen bij Fail Army. Dit is de eerste fail compilatie van de maand mei 2014... Check het uit!

Meer Fail clips in onze eigenste Failtube!
Ultimate Dad Fails Compilation
Ultimate Dad Fails Compilation
Als vader doe je natuurlijk je best om je kroost zo goed mogelijk op te voeden en ze de belangrijke zaken in het leven mee te geven alvorens je ze het huis uitschopt. Dat dit soms niet meevalt en dat er heel wat tegenslagen op je weg liggen zien we in deze Ultimate Dad Fails Compilation van Uniformedia!
Best Fails of the Month April 2014
Best Fails of the Month April 2014
De allerbeste fail clips van de afgelopen maand zie je nog eens terug in deze Best Fails of the Month April 2014 compilatie van Fail Army!
Ultimate Referee Fails Compilation
Ultimate Referee Fails Compilation
Nog twee wedstrijden te gaan voordat de voetbal competitie 2013-2014 officieel afgelopen is en ook dit seizoen gebeurde er weer genoeg op de nationale en internationale voetbal velden. Scheidsrechters worden geacht de orde te handhaven op de groene grasmat maar ook deze mensen maken wel eens een foutje.. Hier een compilatie!
Best Fails of the Week 3 April 2014
Fail Army
Ik dacht eventjes dat de jongens van Fail Army gestopt waren met hun Best Fails of the Week compilaties maar zie hier, deel 3 van april 2014, met daarin nog eens de allerbeste fails van de afgelopen week...
Best Skateboard Fails Compilation 2014
Best Skateboard Fails Compilation 2014
Ik waag me er niet aan maar hele volksstammen lijken zich nog steeds prima te vermaken met een skateboard, en dat al sinds de jaren 40 toen de skateboard voor het eerst z'n intrede deed. Hoe goed je ook bent, vallen doet iedereen wel eens, en in deze compilatie zie je dan ook niets dan fail momentjes..
Ultimate Car Crash Compilation
Ultimate Car Crash Compilation
Niet alleen krijgen we iedere week een Best of Fails voor onze kiezen van de jongens van Fail Army ook zetten ze af en toe een leuke special online, met dit keer een Ultimate Car Crash Compilation..
Best Fails of the Week 1 April 2014
Fail Army
We zijn weer begonnen aan een nieuwe maand en dat betekent dat we ook weer een overzichtje hebben van Fail Army die elke week de beste fail clips voor ons verzamelen. Dit zijn de beste fails van week 1, april 2014!
Ultimate Guitar Fails Compilation 2014
Ultimate Guitar Fails Compilation 2014
Op Youtube zijn duizenden muzikanten te vinden die zichzelf opnemen terwijl ze muziek maken op bijvoorbeeld een gitaar. Dat dit nogal eens misgaat zie je in deze fail compilatie van UniformMedia..
Toddlers Take A Tumble | Montage
Toddlers Take A Tumble
Kinderen, ik heb ze niet maar ze lijken me best leuk, vooral als ze 's avonds weer mee naar huis gaan. Kleuters zijn hele dagen op ontdekkingsreis en dat wil nog al eens misgaan, vooral als ze net kunnen lopen..
Pole Dance Fails Compilation
Pole Dance Fails Compilation
Paaldansen, het lijkt zo gemakkelijk maar dat is het beslist niet. Er worden zelfs wereldkampioenschappen paaldansen gehouden, iets waar deze faalhazen voorlopig nog niet aan hoeven te denken... Het gaat vaak genoeg mis!
Best Fails of the Week 4 March 2014
Fail Army
Net als iedere week hebben de mensen van Fail Army ook de afgelopen week de allerbeste fail clips voor je verzameld en die kan je nog eens terugkijken in hun Best Fails of the Week compilatie, dit keer week 4 van maart!
Best Fails of the Week 3 March 2014
Fail Army
De best fail clips van de afgelopen week werden door de mensen van Fail Army weer in een compilatie gegoten en dit is het resultaat. De beste fails van week drie in maart 2014!
Best Fails of the Week 2 March 2014
Fail Army
Het is zaterdag dus blikken we nog eens terug op de fail clips van de afgelopen week in een nieuwe deel van Failarmy's "Best Fails of the Week" serie, met dit keer de beste fails van week 2 maart 2014!
Dashcam Car Accidents | February / March 2014
Dashcam Car Accidents
We nemen weer eens 'n kijkje op vooral Oost-Europese en Russische autowegen waar zo'n beetje iedereen met een dashcam rondrijd waardoor wij naar dit soort crash compilaties kunnen kijken..

Ook op twee wielen valt het niet meer om op de weg te blijven..
Best Fails of the Week 1 March 2014
Fail Army
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je nog eens terug in een nieuw deel uit de wekelijkse Fail compilatie serie van Fail Army.. Vandaag de eerste week van maart 2014!
Best Fails of the Week 4 February 2014
Fail Army
De allerbeste fail clips van de afgelopen week zie je terug in een nieuw deel uit de wekelijkse Fail Army compilatie serie Best Fails of the Week... met dit maal de beste fails van week vier van februari 2014.

Aanraders