Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of the Week #3 | May 2018
Best Fails of the Week #3 - May 2018
De beste faal filmpjes van de afgelopen week zie je terug in het wekelijkse overzicht van Fail Army. De derde van mei 2018!
Best Fails of Week #2 | May 2018
Fail Compilation
Zoals iedere week hebben we ook vandaag weer het wekelijkse overzicht van Fail Army met de beste faal video's van de afgelopen week verzameld tot één compilatie... De tweede van mei 2018!
Fails at Home | May 2018
Fails at Home - May 2018
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei faalhazen die voor hun faal acties niet eens de deur uit moesten maar zich onsterfelijke belachelijk maakte binnenshuis...
Best Fails of Week #1 | May 2018
Fail Compilation
Zoals iedere week hebben we ook vandaag weer het wekelijkse overzicht van Fail Army met de beste faal video's van de afgelopen week verzameld tot één compilatie... De eerste van mei 2018!
Driving Fails: May 2018
Driving Fails: May 2018
Weightlifting Wins & Fails
Weightlifting Wins & Fails
Best Fails of Week #4 | April 2018
Fail Compilation
Zoals iedere week hebben we ook vandaag weer het wekelijkse overzicht van Fail Army met de beste faal video's van de afgelopen week verzameld tot één compilatie... De laatste van april 2018!
Fails You Missed #37 | April 2018
Fails You Missed #37 - April 2018
Omdat niet alle faal filmpjes passen in de wekelijkse faal compilaties van Fail Army is er ook nog een tweede wekelijkse compilatie met faal filmpjes die je gemist had. Nummertje 37 al weer...
Best Fails of Week #3 | April 2018
Fail Compilation
Een dag later dan gewoonlijk hebben we het wekelijkse overzicht van Fail Army met de beste faal video's van de afgelopen week handig in één compilatie... De derde van april 2018!
Fails You Missed #37 | April 2018
Fails You Missed #37
Omdat niet alle faal filmpjes in de wekelijkse faal compilaties van Fail Army terecht komen is er ook nog een Fails you Missed compilatie. Vandaag deeltje 37!
Best Fails of Week #2 | April 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk hebben we dan de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De tweede van de maand april 2018!
Best Fails of Week #1 | April 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk hebben we dan de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De eerste van de maand april 2018!
Best Fails of the Month March 2018
Best Fails of the Month March 2018
De grappigste faal filmpjes van de afgelopen maand zie je terug in het maandelijkse overzicht van Fail Army. Hier de oogst van maart 2018!
Best Fails of Week #4 | March 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk hebben we dan de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De vierde al weer van maart 2018!
Peer Pressure Fails - March 2018
Peer Pressure Fails - March 2018
Jezelf laten opjutten door iemand om iets te doen wat je eigenlijk niet wil en vervolgens ook nog eens hopeloos falen ? Dat soort faal momentjes zitten in deze midweekse compilatie van Fail Army!
Fails You Missed #33 | March 2018
Fails You Missed #32
Omdat niet alle faal filmpjes in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army passen is er ook nog een Fails you Missed compilatie, nummertje 32!
Best Fails of Week #3 | March 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk hebben we dan de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De derde van maart 2018!
Bowling Fails
Bowling Fails
Wat kan er zoal misgaan op een bowlingbaan ? Je ziet het in deze faal compilatie van Jukinvideo...
Funniest Rugby Moments EVER
Funniest Rugby Moments EVER
De rugby sport is niet echt heel erg populair in ons eigen land maar weer wel in allerlei Engelstalige landen. We hebben een compilatie met de leukste rugby momenten / fails allertijden...
Fails You Missed #32 | March 2018
Fails You Missed #32
Omdat niet alle faal filmpjes in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army passen is er ook nog een Fails you Missed compilatie, nummertje 32!
Best Fails of Week #2 | March 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk sluiten we de week af met de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De tweede van maart 2018!
Fails You Missed #31 | March 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army passen is er tegenwoordig ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal filmpjes... Vandaag nummertje 31!
Best Fails of the Week #1 | March 2018
Best Fails of the Week #1 - March 2018
De eerste wekelijkse faal compilatie van de maand maart 2018 is een feit en kan je hier gaan bekijken...
Smells Like Teen Fails - February 2018
Smells Like Teen Fails - February 2018
Als tiener mag je best nog wel eens wat fouten maken, immers je hebt je hele leven nog voor je. Toch maakt het dat niet minder leuk. De mensen van Fail Army verzamelde allerlei clips van falende tieners voor hun mid-weekse faal compilatie met titel "Smells Like Teen Fails"...
Devin SuperTramp's BIGGEST FAILS 2.0
Devin SuperTramp's BIGGEST FAILS 2.0
Ook tijdens het filmen van Devin Supertramp's coole action packed shortfilms gaat er wel eens iets fout, de zogenaamde fail momenten. We hebben een compilatie!
Fails You Missed #30 | February 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's passen in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army is er ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal acties... Vandaag nummertje 30!
Best Fails of The Month February 2018
Best Fails of The Month February 2018
Met nog een goede week te gaan in de maand februari van 2018 hebben we nu al de maandelijkse faal compilatie van Fail Army... Check!
Expensive Fails | February 2018
Expensive Fails
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei vrij dure faalmomentjes waar menig traantje om gelaten is... Check!
Fails You Missed #29 | February 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's passen in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army is er ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal acties...
Dog Egg Challenge Fails
Dog Egg Challenge Fails
Best Fails of Week #3 | February 2018
Best Fails of Week #3 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De derde van februari 2018!
Winter Olympics 2018 Fails: February 2018
Winter Olympics 2018 Fails: February 2018
Het valt nog niet mee om de Olympische Winterspelen van 2018 met harde winden en de griep die door het Olympische dorp gaat. De mensen van Fail Army maakte er gretig hun eerste winterse Olympische faal compilatie mee... Hier te zien!
Best Fails of Week #2 | February 2018
Best Fails of Week #2 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De tweede van februari 2018!
Relationship Fails: February 2018
Relationship Fails: February 2018
Relaties kennen hoogtepunten maar ook momenten dat je je partner wel achter het behang kan plakken. In de midweekse faal compilatie van Fail Army dit keer allerlei Relationship Fails!
Fails You Missed #28
Fails You Missed #28
We worden helemaal doodgegooid met allerlei faal filmpjes op het internet maar gelukkig zijn er de compilaties van Fail Army zodat je niets hoeft te missen. Gisteren kon je al kijken naar de beste fails van de afgelopen week en vandaag doen we er nog een schepje bovenop met deze compilatie met Fails You Missed. Deeltje 28!
Best Fails of Week #1 | February 2018
Best Fails of Week #1 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De eerste van februari 2018!
Jukin's Flipping Fails
Jukin's Flipping Fails
Bait and Switch Fails
Bait and Switch Fails
Niet alles is zoals het lijkt en sommige mensen doen de grootst mogelijke moeite om je stiekem in het ootje te nemen. Soms met succes en soms met een faal actie als resultaat. Je ziet het in de midweekse faal compilatie van Fail Army...
Fails You Missed #27 | January 2018
Fails You Missed #26 - January 2018
Alhoewel er vrachten met faal filmpjes voorbij komen in losse video's maar ook in compilatievorm zijn er toch nog faal filmpjes die je misschien gemist had de afgelopen week. Die zie je terug in een nieuw deel van Fail Army's "Fails You Missed". Met vandaag deeltje 27!
Best Fails of the Month January 2018
Best Fails of the Month January 2018
Het is vrijdag en tevens bijna het einde van de maand en dus is er weer een faal compilatie met daarin nog eens de grappigste faal clips van de afgelopen maand verzameld door Fail Army...
Snow Day Fails: January 2018
Snow Day Fails: January 2018
Aankomende week gaat het gelukkig al weer wat warmer worden dus voorlopig geen sneeuw in ons land, waar we alleen maar blij om kunnen worden. De mensen van Fail Army hebben in hun midweekse faal compilatie allerlei wintersporters en andere sneeuw liefhebbers die falen gezet...
Fails You Missed #26 | January 2018
Fails You Missed #26 - January 2018
Alhoewel er vrachten met faal filmpjes voorbij komen in losse video's maar ook in compilatievorm zijn er toch nog faal filmpjes die je misschien gemist had de afgelopen week. Die zie je terug in een nieuw deel van Fail Army's "Fails You Missed". Met vandaag deeltje 26!
Best Fails of Week #3 | January 2018
Best Fails of Week #3 - January 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De derde van januari 2018!
Fails from Around the World | January 2018
Fails from Around The World
In de midweekse faal compilatie van Fail Army doen we een rondje rondom de aardbol in deze "International Fails from Around The World" compilatie...
Fails You Missed #25
Fails You Missed #24
Er gaat nogal eens wat mis in allerlei filmpjes die op het internet verschijnen en de meeste van die clips zie je terug in de wekelijkse faal compilaties van Fail Army. Soms mis je er een paar en die zie je terug in deze Fails you Missed reel...
Best Fails of Week #2 January 2018
Best Fails of Week #1 January 2018
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we weer een fail compilatie hebben van Fail Army met daar in nog eens de beste faal clips van de afgelopen week. De tweede van januari 2018. Check!
Fails You Missed #24
Fails You Missed #24
Er gaat nogal eens wat mis in allerlei filmpjes die op het internet verschijnen en de meeste van die clips zie je terug in de faal compilaties van Fail Army. Diegene die je gemist had zie je terug in deze reel...
Best Fails of Week #1 January 2018
Best Fails of Week #1 January 2018
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we weer een faal compilatie hebben van Fail Army waarin je nog eens de grappigste faal clips van de afgelopen week voorbij ziet komen... Check!
Gym & Workout Fails: January 2018
Gym & Workout Fails: January 2018
Ja dan sta je er mooi op met je sportieve voornemens voor het nieuwe jaar, blijf dan toch maar gewoon op de bank zitten. Check eventjes deze mid-weekse faal compilatie van Fail Army met allerlei kansloze sportievelingen die zich onsterfelijk maken op het internet...
Fails You Missed #23
Fails You Missed
We hebben de allereerste faal compilatie van 2018 al weer te pakken met de nodige faal filmpjes die je door alle feestdrukte van afgelopen week wellicht gemist had... Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers