Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of Week 3 May 2016 | Fail Army
Fail, week, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat we samen met Fail Army nog eens terugblikken op de afgelopen week met hun wekelijkse fail compilatie. De derde van mei 2016!
Best Fails of the Week 2 May 2016
Best Fails of the Week 2 May 2016. FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Best Fails of the Week 1 May 2016
Best Fails of the Week 1 May 2016
Het is eindelijk weekend en die trappen we af met de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De eerste van de maand mei 2016!
Funniest Epic Wave and Surfing Fails
Funniest Epic Wave and Surfing Fails, Fail Army
Best News Bloopers | April 2016
Best News Bloopers, April 2016
We staan aan het begin van een nieuwe maand, die vooral heel zonnig beloofd te worden, iets wat wij natuurlijk toejuichen. We blikken nog eventjes terug op de koude en natte maand april 2016 als we een rondje doen langs allerlei nieuwszenders in deze "Best News Bloopers" compilatie van april 2016!
Best Fails of the Month April 2016
Best Fails of the Month April 2016
De allerbeste fail filmpjes van de maand april 2016 zie je nog eens terug in de maandelijkse Fail compilatie van Fail Army... Check!
Funniest Getting Away Fails
Funniest Getting Away Fails
Haastige spoed is zelden goed, zeker als je voor iets of iemand op de vlucht bent. Dat gaat namelijk bijna nooit goed zoals te zien in deze midweekse fail compilatie van Fail Army!
Slo Mo Symphony | Fails in Slowmotion
Fails in Slowmotion
De mensen van Fail Army hebben een grappige fail compilatie met allerlei fails in slowmotion voor ons klaargezet, hier te zien...
Best Fails of Week 3 April 2016 | FailArmy
Best Fails of Week 3 April 2016, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat er weer een nieuwe wekelijkse compilatie van Fail Army klaarstaat voor je met daarin nog eens de beste fails van de afgelopen week.. Check!
Ultimate Funny Monkey Compilation
Ultimate Funny Monkey Compilation
We gaan naar aapjes kijken in deze mid-weekse fail compilatie van Fail Army die een kleine 6 minuten duurt. Monkey see, monkey do!
Best Fails of the Week 2 April 2016
Best Fails of the Week 2 April 2016
De mensen van Fail Army zetten nog eens de beste fail clips van de afgelopen week op een rijtje in hun wekelijkse fail compilatie, de tweede van april 2016!
Worst Drivers Ever | by FailArmy
Worst Drivers Ever
Het is woensdag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je hebben staan, met dit keer als thema "auto bestuurders".. Check het uit!
Best Fails of the Week 1 April 2016
Best Fails of the Week 1 April 2016
De beste fail video's van de afgelopen week, zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Dit zijn de grappigste video van de eerste week van april 2016!
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Het is woensdag en dat betekent dat de mid-weekse fail compilatie van Fail Army voor je klaarstaat met dit keer als thema, "Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails".. check het uit!
Funny Spring Loaded & Trampoline Fails
Funny Spring Loaded & Trampoline Fails
Het zonnetje schijnt, wat kan er nog mis gaan zou je denken. De mensen van Fail Army sommen het voor ons op in deze mid-weekse fail compilatie "Funny Spring Loaded & Trampoline Fails" ..
Best Fails of the Week 4 March 2016
Best Fails of the Week 4 March 2016
The Best Fails of All Time (So Far)
The Best Fails of All Time So Far, Failarmy
De mensen van Fail Army hebben deze week in hun mid-weekse fail compilatie een opsomming gemaakt van de beste fail video's die ze tot dusver in hun bezit hebben. In een kleine 10 minuten zie je die aan je voorbij trekken in deze "Best Fails of All Time (So Far)", montage...
Ultimate Ski Fails Compilation
Ultimate Ski Fails Compilation
Sport is leuk en gezond voor lijf en leden maar kan je ook maar zo in de lappenmand doen belanden. In deze Ultimate Ski Fails compilatie allerlei onfortuinlijke wintersporters waarvan sommige iets eerder naar huis gingen dan gepland..

EXTRA: SUP Winter Adventure in Norway (Tip!)
Best Fails of the Week 3 March 2016
Best Fails of the Week 3 March 2016
Het was al weer de hoogste tijd voor een nieuw deeltje uit Fail Army's beste fails van de week serie, en vandaag zijn we aangeland bij de beste fails van de derde week van maart 2016..
Funniest Drunk Fails compilation
Funniest Drunk Fails by Fail Army
Aanstaande donderdag 17 maart vieren Ieren wereldwijd het St. Patricksday feest en daar komt nogal wat drank bij kijken. De mensen van Fail Army zijn al helemaal in dronken sferen en komen alvast met deze mid-weekse "Funniest Drunk Fails" compilatie...
Best Fails of Week 2 March 2016
Best Fails of Week 2 March 2016
De grappigste fail video's van de afgelopen week waarin weer een aantal fail clips voorbij komen die we nog niet eerder voorbij zagen komen in onze dagelijkse Failtube zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army!
Ultimate Winter Fails Compilation
Ultimate Winter Fails Compilation
Alhoewel we in eigen land vooral, een zachte winter achter de rug hebben, zet Fail Army toch nog allerlei grappige gladde winterse momentjes voor ons op een rijtje, in deze "Ultimate Winter Fails" compilatie video...
Best Fails of the Week 1 March 2016
Best Fails of the Week 1 March 2016
Het is al weer de hoogste tijd voor het wekelijkse fail overzicht van Fail Army met vandaag de beste fails van de eerste week van maart 2016.. Check!
Failtube [2 March 2016]
Funny & Weird Weather Fails compilation
Funny & Weird Weather Fails Compilation
Niets zo veranderlijk als het weer, en vooral vandaag gaat het er flink op, als ik zo eens naar buiten kijk. De mensen van Fail Army zetten een aantal grappige fail filmpjes waarin het weer een hoofdrol speelt voor ons op een rijtje in deze midweekse "Funny & Weird Weather Fails" compilatie...
Best Fails of the Month February 2016
Best Fails of the Month February 2016
Iedere dag kan je in onze Fail Tube grappige clips vinden waarin van alles en nog wat fout gaat en eens per maand hebben we de fail compilatie van Fail Army met daarin nog eens allerlei fail clips die je misschien gemist had of nog eens terug wilt zien. Dit is de februari 2016 editie...
Funny Fails & Broken Things by Fail Army
fail army, compilation
Zap de Spi0n Part 300
Zap de Spi0n Part 300
Het is weekend en dus weer de hoogste tijd voor allerlei lijstjes en best of compilaties. Zojuist hadden we de wekelijkse fail compilatie van Fail Army, nu is het tijd voor de leukste viral filmpjes in het overzicht van Spi0n, nummertje 300 alweer!
Best Fails of the Week 3 February 2016
Best Fails of the Week 3 February 2016
De mensen van Fail Army compileerde de grappigste fail clips van de afgelopen week tot een wekelijkse fail compilatie. De derde van februari 2016!
Forever Alone Valentine's Fail compilation
Forever Alone Valentine Fails
Best Fails of the Week 2 February 2016
Best Fails of the Week 2 February 2016
De mensen van Fail Army compileerde de grappigste fail clips van de afgelopen week tot hun wekelijkse fail compilatie. De tweede van februari 2016!
Failtube [12 February 2016]
Funny Kids Fails 2016 | by FailArmy
Funny Kids Fails 2016
De grappigste faal filmpjes waarin kinderen een hoofdrol opeisen zie je in deze mid-weekse "Funny Kids Fails 2016" compilatie van Fail Army...
Best Fails of the Week 1 February 2016
Best Fails of the Week 1 February 2016
Het is weekend, er komt zo nog morgen een nieuwe Wallpaper Magic aan en terwijl ik die bij elkaar zoek, kunnen jullie alvast kijken naar de wekelijkse Fail compilatie van Fail Army.. De eerste van februari 2016!
Ultimate Parkour Fails Compilation Part 2
Ultimate Parkour Fails Compilation Part 2
Op woensdag hebben we al zo'n twee jaar de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je ingepland staan waarin dit keer nog eens de beste Parkour fail clips in voobij komen. Deel 2!

Hier deel 1!
Best Fails of January 2016 | Fail Army
Best Fails of January 2016, Fail Army
De mensen van Fail Army hebben de beste fail video's van januari 2016 verzameld en in hun maandelijkse fail compilatie verwerkt. Zie hier Fail Army's "Best Fails of January 2016" compilatie..
Hoverboard & People vs Tech Fails
Hoverboard & People vs Technology Fails, FailArmy
Best Fails of Week 3 January 2016
Best Fails of Week 3 January 2016
Het is weekend en dat betekent dat we weer een overzichtje hebben van Fail Army met de beste fail clips van de afgelopen week, in compilatievorm.. Check!
Fail Army's | Safety Fails & Mishaps
Safety Fails & Mishaps Compilation, FailArmy
In en om het huis doen zich al jaren lang de meeste ongelukjes voor, en de mensen van Fail Army hebben dat soort ongevalletjes waarbij de veiligheid om de hoek komt kijken deze week als thema gekozen voor hun midweekse faal compilatie.. Check het uit!
Best Fails of Week 2 January 2016
Best Fails of Week 2 January 2016
Iedere week worden de beste fail filmpjes van de week verzameld door de mensen van Fail Army en in een fail montage gezet. Dit is de tweede "Best fails of the Week" van januari 2016..
Best Workout Fails Compilation 2016 | pt 2
Best Workout Fails Compilation 2016
Het is de afgelopen weken verdacht druk in de sportschool, zou dat dan toch te maken hebben met de goede voornemens van mensen ? Het gaat ook wel eens fout, en dat soort momentjes zie je terug in deze tweede editie van Fail Army's "Best Workout Fails Compilation 2016"..
Best Fails of week 1 of January 2016
Best Fails of week 1 of January 2016
Het is weekend, de hoogste tijd voor de wekelijkse faal compilatie van Fail Army die het nieuwe jaar in knallen met deze 6 minuten durende "Best Fails of the Week" montage clip, de eerste van januari 2016!
Funniest on the Job Fails 2016 | Fail Army
Funniest on the Job Fails 2016
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe faal compilatie van Fail Army waarin dit keer allerlei werknemers doen, wat ze niet moeten doen. De eerste van 2016!
Best Fails of December 2015
FailArmy, December
Ook vandaag blikken we nog eventjes terug op het afgelopen jaar 2015 en dat doen we met Fail Army die nog eventjes de beste fails van de afgelopen maand in één compilatie hebben gepropt, in de "Best Fails of the Month December 2015" montage...
Best News Bloopers of 2015 | Part 3
Best News Bloopers of 2015, bestof2015
We hadden het afgelopen jaar weer iedere maand een Best News Bloopers reel met de meest hilarische fails uit nieuwsuitzendingen van over de hele wereld. Nu, aan het eind van het jaar is er zelf een soortement van Best of News Bloopers Year in Review. Deel 1 en ook deel 2 kon je al eerder zien, vandaag deel 3!
Ultimate Fails Compilation 2015 - Part 2
Ultimate Fails Compilation 2015 - Part 2
Een goede twee weken geleden kon je het eerste deel zien van Fail Army's "Ultimate Fails Compilation 2015", vandaag is er een tweede deel die een klein halfuurtje duurt.. Check!
Watts Zap 2015 | Top 10 Lists
Funniest Animal Fails Compilation 2015
Funniest Animal Fails Compilation 2015, bestof2015
The 12 Fails of Christmas | by Fail Army
The 12 Fails of Christmas, Fail Army
Met de kerstdagen in zicht presenteert Fail Army een muzikale fail compilatie met titel "The 12 Fails of Christmas" waarin nog een aantal gouwe ouwe fail clips in zitten verwerkt..

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers