Sponsored

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Peer Pressure Fails - March 2018
Peer Pressure Fails - March 2018
Jezelf laten opjutten door iemand om iets te doen wat je eigenlijk niet wil en vervolgens ook nog eens hopeloos falen ? Dat soort faal momentjes zitten in deze midweekse compilatie van Fail Army!
Fails You Missed #33 | March 2018
Fails You Missed #32
Omdat niet alle faal filmpjes in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army passen is er ook nog een Fails you Missed compilatie, nummertje 32!
Best Fails of Week #3 | March 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk hebben we dan de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De derde van maart 2018!
Bowling Fails
Bowling Fails
Wat kan er zoal misgaan op een bowlingbaan ? Je ziet het in deze faal compilatie van Jukinvideo...
Funniest Rugby Moments EVER
Funniest Rugby Moments EVER
De rugby sport is niet echt heel erg populair in ons eigen land maar weer wel in allerlei Engelstalige landen. We hebben een compilatie met de leukste rugby momenten / fails allertijden...
Fails You Missed #32 | March 2018
Fails You Missed #32
Omdat niet alle faal filmpjes in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army passen is er ook nog een Fails you Missed compilatie, nummertje 32!
Best Fails of Week #2 | March 2018
Fail Compilation
Het is vrijdag en bijna weekend, en zoals gewoonlijk sluiten we de week af met de faal compilatie van Fail Army om het weekend met een lach te beginnen. De tweede van maart 2018!
Fails You Missed #31 | March 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army passen is er tegenwoordig ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal filmpjes... Vandaag nummertje 31!
Best Fails of the Week #1 | March 2018
Best Fails of the Week #1 - March 2018
De eerste wekelijkse faal compilatie van de maand maart 2018 is een feit en kan je hier gaan bekijken...
Smells Like Teen Fails - February 2018
Smells Like Teen Fails - February 2018
Als tiener mag je best nog wel eens wat fouten maken, immers je hebt je hele leven nog voor je. Toch maakt het dat niet minder leuk. De mensen van Fail Army verzamelde allerlei clips van falende tieners voor hun mid-weekse faal compilatie met titel "Smells Like Teen Fails"...
Devin SuperTramp's BIGGEST FAILS 2.0
Devin SuperTramp's BIGGEST FAILS 2.0
Ook tijdens het filmen van Devin Supertramp's coole action packed shortfilms gaat er wel eens iets fout, de zogenaamde fail momenten. We hebben een compilatie!
Fails You Missed #30 | February 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's passen in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army is er ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal acties... Vandaag nummertje 30!
Best Fails of The Month February 2018
Best Fails of The Month February 2018
Met nog een goede week te gaan in de maand februari van 2018 hebben we nu al de maandelijkse faal compilatie van Fail Army... Check!
Expensive Fails | February 2018
Expensive Fails
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei vrij dure faalmomentjes waar menig traantje om gelaten is... Check!
Fails You Missed #29 | February 2018
Fails You Missed
Omdat niet alle faal video's passen in de wekelijkse fail compilaties van Fail Army is er ook nog een wekelijkse Fails you Missed compilatie met de overgebleven faal acties...
Dog Egg Challenge Fails
Dog Egg Challenge Fails
Best Fails of Week #3 | February 2018
Best Fails of Week #3 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De derde van februari 2018!
Winter Olympics 2018 Fails: February 2018
Winter Olympics 2018 Fails: February 2018
Het valt nog niet mee om de Olympische Winterspelen van 2018 met harde winden en de griep die door het Olympische dorp gaat. De mensen van Fail Army maakte er gretig hun eerste winterse Olympische faal compilatie mee... Hier te zien!
Best Fails of Week #2 | February 2018
Best Fails of Week #2 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De tweede van februari 2018!
Relationship Fails: February 2018
Relationship Fails: February 2018
Relaties kennen hoogtepunten maar ook momenten dat je je partner wel achter het behang kan plakken. In de midweekse faal compilatie van Fail Army dit keer allerlei Relationship Fails!
Fails You Missed #28
Fails You Missed #28
We worden helemaal doodgegooid met allerlei faal filmpjes op het internet maar gelukkig zijn er de compilaties van Fail Army zodat je niets hoeft te missen. Gisteren kon je al kijken naar de beste fails van de afgelopen week en vandaag doen we er nog een schepje bovenop met deze compilatie met Fails You Missed. Deeltje 28!
Best Fails of Week #1 | February 2018
Best Fails of Week #1 - Februari 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De eerste van februari 2018!
Jukin's Flipping Fails
Jukin's Flipping Fails
Bait and Switch Fails
Bait and Switch Fails
Niet alles is zoals het lijkt en sommige mensen doen de grootst mogelijke moeite om je stiekem in het ootje te nemen. Soms met succes en soms met een faal actie als resultaat. Je ziet het in de midweekse faal compilatie van Fail Army...
Fails You Missed #27 | January 2018
Fails You Missed #26 - January 2018
Alhoewel er vrachten met faal filmpjes voorbij komen in losse video's maar ook in compilatievorm zijn er toch nog faal filmpjes die je misschien gemist had de afgelopen week. Die zie je terug in een nieuw deel van Fail Army's "Fails You Missed". Met vandaag deeltje 27!
Best Fails of the Month January 2018
Best Fails of the Month January 2018
Het is vrijdag en tevens bijna het einde van de maand en dus is er weer een faal compilatie met daarin nog eens de grappigste faal clips van de afgelopen maand verzameld door Fail Army...
Snow Day Fails: January 2018
Snow Day Fails: January 2018
Aankomende week gaat het gelukkig al weer wat warmer worden dus voorlopig geen sneeuw in ons land, waar we alleen maar blij om kunnen worden. De mensen van Fail Army hebben in hun midweekse faal compilatie allerlei wintersporters en andere sneeuw liefhebbers die falen gezet...
Fails You Missed #26 | January 2018
Fails You Missed #26 - January 2018
Alhoewel er vrachten met faal filmpjes voorbij komen in losse video's maar ook in compilatievorm zijn er toch nog faal filmpjes die je misschien gemist had de afgelopen week. Die zie je terug in een nieuw deel van Fail Army's "Fails You Missed". Met vandaag deeltje 26!
Best Fails of Week #3 | January 2018
Best Fails of Week #3 - January 2018
De grappigste fail video's van de afgelopen week zie je nog eens in een rap tempo aan je voorbij trekken in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De derde van januari 2018!
Fails from Around the World | January 2018
Fails from Around The World
In de midweekse faal compilatie van Fail Army doen we een rondje rondom de aardbol in deze "International Fails from Around The World" compilatie...
Fails You Missed #25
Fails You Missed #24
Er gaat nogal eens wat mis in allerlei filmpjes die op het internet verschijnen en de meeste van die clips zie je terug in de wekelijkse faal compilaties van Fail Army. Soms mis je er een paar en die zie je terug in deze Fails you Missed reel...
Best Fails of Week #2 January 2018
Best Fails of Week #1 January 2018
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we weer een fail compilatie hebben van Fail Army met daar in nog eens de beste faal clips van de afgelopen week. De tweede van januari 2018. Check!
Fails You Missed #24
Fails You Missed #24
Er gaat nogal eens wat mis in allerlei filmpjes die op het internet verschijnen en de meeste van die clips zie je terug in de faal compilaties van Fail Army. Diegene die je gemist had zie je terug in deze reel...
Best Fails of Week #1 January 2018
Best Fails of Week #1 January 2018
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we weer een faal compilatie hebben van Fail Army waarin je nog eens de grappigste faal clips van de afgelopen week voorbij ziet komen... Check!
Gym & Workout Fails: January 2018
Gym & Workout Fails: January 2018
Ja dan sta je er mooi op met je sportieve voornemens voor het nieuwe jaar, blijf dan toch maar gewoon op de bank zitten. Check eventjes deze mid-weekse faal compilatie van Fail Army met allerlei kansloze sportievelingen die zich onsterfelijk maken op het internet...
Fails You Missed #23
Fails You Missed
We hebben de allereerste faal compilatie van 2018 al weer te pakken met de nodige faal filmpjes die je door alle feestdrukte van afgelopen week wellicht gemist had... Check!
Hilarious Holiday Fails - December 2017
Hilarious Holiday Fails - December 2017
Ook tijdens de kerstdagen gaat er van mis, zo veel zelfs, dat de mensen van Fail Army er een compilatie van konden maken... Check!
Fails You Missed #22
Fails You Missed
Met al die drukte van de afgelopen dagen en ook nog de komende feestdagen kan het maar zo zijn dat je wat faal filmpjes hebt gemist, daarom is er nog een speciale Fails You Missed compilatie... Nummertje 22!
Best Fails of the Year 2017: Part 2
Best Fails of the Year 2017: Part 2
Het hele jaar door krijgen van Fail Army wekelijks en ook maandelijks een faal compilatie voor onze kiezen met daarin de beste fails. Nu we aan het eind van het jaar zitten hebben we een jaaroverzicht met beste faal video's, dit is deel 2!
Ultimate Bad Friends: Best of the Year 2017
Ultimate Bad Friends: Best of the Year 2017
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei vriendschappen die het afgelopen jaar toch iets onder druk kwamen te staan in de compilatie Ultimate Bad Friends: Best of the Year 2017...
Fails You Missed #21
Fail Army Missed Fails
Ga er eventjes lekker voor zitten want in de aankomende 9 minuten komen er weer allerlei faal filmpjes voorbij die je de afgelopen week wellicht gemist had. Deeltje 21!
Best Fails of the Year 2017: Part 1
Best Fails
Nog precies twee weken en dan zitten we aan de oliebollen en dozen met vuurwerk uit te pakken maar zo ver is het nog niet. Eerst hebben we nog het eerste deel van Fail Army's beste fails van 2017... Check!
Instant Karma Fails: Best of the Year 2017
Instant Karma Fails: Best of the Year 2017
Met de jaarwisseling in zicht komen er nog wel meer overzichten en andere lijstjes voorbij de aankomende weken. Vandaag hebben we de beste Instant Karma momentjes van het afgelopen jaar in compilatie vorm...
When Dogs Fail | Hall of Fame December
When Dogs Fail - Hall of Fame December 2017
Honden zijn geweldige huisdieren en beste vrienden van de mens maar maken ook wel eens een foutje. Je ziet het terug in deze Hall of Fame faal compilatie van Fail Army met een top 29 lijstje!
Fails You Missed #20
Fail Army Missed Fails
Ga er eventjes lekker voor zitten want in de aankomende 9 minuten komen er weer allerlei faal filmpjes voorbij die je de afgelopen week wellicht gemist had. Deeltje 20!
Best Fails of Week #2 December 2017
Best Fails of Week #2 December 2017
Op de vrijdagmiddag blikken we nog eens terug op de voorbije week, met de mensen van Fail Army die weer de leukste faal clipjes in een overzichtelijke compilatie propte. De tweede van december 2017!
Close Calls: December 2017
Close Calls: December 2017
In de midweekse faal compilatie van Fail Army allerlei zaken die net goed of op het nippertje toch net fout gaan op een rijtje, check het uit...
Grandmas vs Grandpas: December 2017
Grandmas vs Grandpas: December 2017
In de december maand zie je weer eens je familie tijdens allerlei familiale bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld het kerstfeest. Ook de grootouders zijn dan weer van de partij mocht je die nog hebben, en in deze compilatie van Fail Army zien we dat die oudjes het niet altijd even gemakkelijk hebben...
Fails You Missed #19
Fails You Missed #18
In deze tien minuten durende compilatie komen weer allerlei faal filmpjes voorbij die je wellicht gemist had de afgelopen week, samengesteld door Fail Army... Check!
Best News Bloopers November 2017
Best News Bloopers November 2017
De grappigste nieuws bloopers van de afgelopen maand zie je nog eens terug in het maandelijks News Blooper overzicht van Youtube kanaal News be Funny... Check!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers