Advertentie:


azvelgenenbanden

Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed 4 - !Danger Find Another Way

Populaire TAG op TLP


2016 Calendars

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Best Fails of the Month November 2015
Best Fails of the Month November 2015
De allerbeste fail video's van de maand november 2015 zie je nog eens terug in de maandelijkse fail compilatie van Fail Army. Check!
Jukin's Funny Party Fails
Jukin's Funny Party Fails
Fail Army's Most Expensive Fails
Fail Army's Most Expensive Fails
In de mid-weekse fail compilatie van Fail Army zien we dit keer allerlei gasten die dure foutjes maken, of dat nu met mooie bolides of iets anders is, ze gaan het vast geen tweede keer doen..
Best Fails of the Week 3 | November 2015
Best Fails of the Week 3, November 2015
Het is vrijdagavond, ht moment om nog eventjes de beste fail momentjes van de afgelopen week door te nemen, met een nieuwe week compilatie van Fail Army. De derde van deze maand!
Insanely Awkward Moments Caught on Cam
Insanely Awkward Moments Caught on Cam
We zien regelmatig allerlei mensen die falen en in compilatie vorm voorbij komen in diverse fail compilaties maar deze montage gaat nog een stapje verder met wel hele vreemde fails.. Kijk mee!
Best Fails of the Week 2 | November 2015
Best Fails of the Week 2
Het was al weer de hoogste tijd voor de wekelijkse fail compilatie van Fail Army die zoals ieder weekend, nog eens de leuke fail clips van de week in sneltreinvaart aan je laten zien in hun Best Fails of the Week montage. De tweede van november 2015!
Best Redneck Fails of 2015 | Part 2
Best Redneck Fails of 2015, Part 2
We hebben een vervolg op Fail Army's eerste "Best Redneck Fail" compilatie van 2015 met nog meer hillbillies in allerlei vreemde situaties.. Redneck Style!
Failtube [9 November 2015]
Scooter testdrive Gameshow fails Shoot!
Best Fails of the Week 1 November 2015
Best Fails of the Week 1 November 2015
De allerbeste fail video's van mensen die vallen, schrikken of zichzelf op een andere manier belachelijk maken zie je terug in Fail Army's "Best Fails of the Week" compilatie, de eerste van november 2015!
Best Fails of the Month October 2015
Best Fails of the Month October 2015
Failtube [30 Oktober 2015]
Wheelie goes wrong At the shootingrange Hardcore skate fails
Best Halloween Fails & Scare Pranks
Best Halloween Fails & Scare Pranks, halloween15
De mensen van Fail Army zette nog eens de meest grappige Halloween kostuum fails en Scare Pranks voor je op een rijtje in deze grappige "Best Halloween Fails & Scare Pranks" compilatie die een kleine 6 minuten duurt ..

EXTRA:
Bait Bike Prank - Halloween Edition
Flying Spider Scare Prank
Best Fails of the Week #4 | October 2015
FailArmy, week, oktober
Ultimate Wedding Fails 2015 | Fail Army
Ultimate Wedding Fails 2015
Best Fails of Week 3 | October 2015
Best Fails of Week 3
Het is weekend en in het weekend krijgen we altijd nog een leuke fail compilatie van Fail Army voorgeschoteld, met daarin, nog eens de beste fail clips van de afgelopen week, in n video. Het is de derde fail compilatie van oktober 2015!
Funniest Football Fails Compilation
Funniest Football Fails Compilation
Best Fails of Week 2 October 2015 | FailArmy
fail, week
De allerbeste fail clips die je de afgelopen week op het internet kon vinden zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. De tweede van de maand oktober 2015!
Disappearing Act Fails Compilation
Disappearing Act Fails CompilationBonus: Fail Army's Oktoberfest Drunk Fails Compilation
Best Fails of week 1 October 2015
Best Fails of week 1 October 2015
Zoals ieder weekend is er ook deze zaterdag weer een fail compilatie van Fail Army waarin nog eens de allerbeste fail clips van de afgelopen week in sneltreinvaart aan je voorbij komen.. De eerste van oktober 2015!
Best Fails of the Month September 2015
Best Fails of the Month September 2015
De beste faal clips van de afgelopen maand werden nog eens op een rijtje gezet door je jongens van Fail Army en zie je terug in hun maandelijkse fail compilatie. Check het uit!
Funniest Cooking & Food Fails | FailArmy
Funniest Cooking & Food Fails
Het kijken naar kookprogramma's werd de laatste jaren alleen maar populairder en zo zijn er ondertussen ook allerlei kanalen op Youtube waarin flink wordt gekookt. In deze "Worst Chefs Ever" faal compilatie van Fail Army zien we een mix van tv-koks en internet wannabe's, hun best doen de "Funniest Cooking & Food Fails" video te maken ..
Best Fails of Week 3 September 2015
Fail Army, week, compilation
Het is weekend en dat betekent dat de wekelijkse fail compilatie van Fail Army weer klaar staat. De derde van september 2015!
Kids and Old People Fails Compilation
Kids and Old People Fails Compilation
Het is woensdag vandaag en dat betekent dat we de mid-weekse Fail compilatie van Fail Army voor je hebben klaarstaan, waarin vandaag vooral kinderen en oude van dagen een hoofdrol spelen. Kijk mee!
Police Fails & Accidents Compilation
Police Fails & Accidents Compilation
Ik heb eigenlijk nooit goed kunnen begrijpen waarom iemand bij de politie zou gaan en recente berichten in het nieuws over te weinig loon, bevestigen dat alleen maar meer. Voor een appel en een ei iedere dag je eigen leven in gevaar brengen, tja het zal een roeping zijn ? Ook de politie faalt wel eens en dat zie je terug in deze Police Fails & Accidents Compilation..
Failtube [15 September 2015]
Hot Girl Fails Woman + poo vs Police Rodeo Mishap
Best Fails of Week 2 in September 2015
Best Fails of Week 2 in September 2015
Het is zaterdag en dat betekent dat de mensen van Fail Army weer de beste fail clips van de afgelopen week achter elkaar hebben gezet. Zie hier de "Best Fails of Week 2 in September 2015" ...
Epic Dancing Fails Compilation
Epic Dancing Fails Compilation
Het was al weer de hoogste tijd voor de mid-weekse fail compilatie van Fail Army, die dit keer allerlei dans filmpjes waarin het misgaat achter elkaar plakte tot deze "Epic Dancing Fails Compilation" ...
Best Fails of Week 1 in September 2015
Best Fails of Week 1 in September 2015
Het is weekend en dat betekent een nieuwe fail compilatie van Fail Army met vandaag de beste faal filmpjes van de eerste week van september 2015, in compilatievorm..
Back to School Fails Compilation 2015
Back to School Fails Compilation 2015
Het is woensdag en dat betekent dat we je de midweekse faal compilatie van Fail Army voorschotelen waarin vandaag schoolgaande kids de hoofdrol spelen in deze 2015 editie van hun "Back to School Fails Compilation" ...

Archives:
- Back to School Fails of 2014!
Break's Summer Fail compilation
Break's Summer Fail compilation
Best Fails of the Month August 2015
Best Fails of the Month August 2015
De allerbeste faal momentjes werden door Fail Army in hun maandelijkse overzicht achter elkaar gemonteerd tot deze "Best Fails of the Month August 2015" compilatie video..
Jukin's Extreme Sports Fails
Jukin's Extreme Sports Fails
De mensen van JukinVideo hebben allerlei sportongelukjes achter elkaar geplakt tot deze mini "Extreme Sports Fail" compilatie... Check het uit!
Cell Phone and Selfie Fails | Fail Army
Cell Phone and Selfie Fails
Met de intrede van de smartphone werd ook de selfie geboren en een hele nieuwe categorie aan faal momentjes. In de midweekse fail compilatie van Fail Army zie je dit keer allerlei "Cell Phone and Selfie Fails"..
Crash & Burn Fails
Crash & Burn Fails
Dat mensen er soms een puinhoop van maken en genadeloos falen zie je terug in deze faal compilatie van Break.com.. Dit is de "Crash & Burn" editie.. Enjoy!
Best Fails of the Week 3 of August 2015
Best Fails of the Week 3 of August 2015
De beste faal filmpjes van de afgelopen week werden weer tot een mooie compilatie gecompileerd door de mensen van Fail Army. De derde van augustus 2015!
Does Size Matter ? | Fail Compilation
Does Size Matter, Big Fails Compilation by FailArmy
Het is alweer de hoogste tijd voor de midweekse faal compilatie van Fail Army die zich dit keer de vraag stellen, "Does Size Matter ?"...
Break's Epic Fails
Break's Epic Fails
Naast videodiensten als Youtube, Vimeo en Dailymotion kon je ook al een jaar of 10 je video's uploaden op Break.com die ook nog eens iedere week de beste video belonen met 50 dollar. Tegenwoordig brengen ze ook nog eens wekelijks een leuke compilatie video uit. Zoals deze Epic Fails montage!
Best Fails of Week 2 of August 2015
Best Fails of Week 2 of August 2015
Best Police Fails Compilation
Best Police Fails Compilation
That Awkward Moment
That Awkward Moment
Soms zit het mee, vaak zit het tegen. Het moment waarop je beseft, dat je jezelf weleens onsterfelijk belachelijk zou kunnen maken, noemen we "The Awkward Moment"...
Best Fails of Week 1 August 2015
Best Fails of Week 1 August 2015
De mensen van Fail Army zetten net als iedere week weer de beste en leukste fail video's voor je op een rijtje in hun wekelijkse fail compilatie, de eerste van augustus 2015!
Failtube [7 Augustus 2015]
Fighting the Young in Philly Roadrage clown receives his Karma Goalie Blunder
BONUS: Jukin's ATV Fails Compilation | Part 2
Failtube [5 Augustus 2015]
Truck vs SUV Thug of War gone Wrong Ear Stretching
EXTRA: FailArmy's Ode to the UK Fails Compilation
Best Fails of the Month July 2015
Best Fails of the Month July 2015
Car Crash & Accidents July 2015 | #3
Car Crash & Accidents July 2015
Er gebeurde de afgelopen maand weer van alles en nog wat op de autosnelweg, want dit is al weer de derde Car Crash & Accidents compilatie van juli 2015!

EXTRA:
- Jukin's Dashcam compilation!
Slippery when Wet Fails Compilation
Slippery when Wet Fails Compilation
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe mid-weekse faal compilatie van FailArmy met vandaag allerlei glibberige toestanden in "Slippery when Wet" Fails compilation ...
Best News Bloopers of 2015 | So Far
Best News Bloopers of 2015
Zagen we gisteren al de Beste fail clips van 2015 tot nu toe, vandaag heb ik een News Bloopers Reel klaargezet met daarin de allerbeste bloopers uit nieuwsuitzendingen van 2015, tot dusver!

MUST SEE
- Magicians Young & Strange Hijack Sky News
Ultimate Fails Compilation 2015 , So Far
Ultimate Fails Compilation 2015, So Far
We zijn over de helft van het jaar 2015 en dat was voor de mensen achter Fail Army reden om alvast een "Ultimate Fails Compilation 2015" in elkaar te schroeven. In 22 minuten zie je de beste fail clips van 2015, tot dusver.
Jukin's Best Girls in Bikini Fails
Bikini, Girls, Fail
Ultimate Scorpion Fails
Ultimate Scorpion Fails
Iedere woensdag hebben we een mid-weekse fail compilatie van Fail Army met dit keer allerlei "Scorpion fails", wat zoiets is als een faceplant gevolgd door een koprol. Wij kijken mee!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers