Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Beach Break: Fun Flips & Fails Compilation
Na amper een weekje strandweer lijkt het al weer gedaan met het mooie weer al hopen we natuurlijk stiekem nog op een paar mooie tropische dagen de aankomende weken. Dat niet alles koek en ei is op het strand en dat er ook veel misgaat zien we in deze Beach Fail compilatie van Break...
When Drones Fail
When Drones Fail
Leuk zo'n drone maar als het mis gaat kost het je wel meteen aardig wat duiten. In deze compilatie van Jukinvideo zie je dit soort onfortuinlijke drone eigenaren in montagevorm..
Fails of the Week 3 July 2016
Fails of the Week 3 July 2016
De beste fails van de afgelopen week zie je terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Hier zijn de grappigste, leukste en pijnlijkste fails van de derde week van juli, in compilatie vorm!
Big Air Fails Compilation
Big Air Fails Compilation
In Fail Army's midweekse compilatie van deze week zien we mensen die denken te kunnen vliegen maar toch heel erg snel te maken krijgen met de wetten van de zwaartekracht.. Ouch!
Best Fails of Week 2 July 2016
Best Fails of Week 2 July 2016
Het is weekend en dat betekent dat we weer een nieuwe Fail compilatie hebben van Fail Army met dit keer hun beste fail video's van de tweede week van juli in compilatie vorm.. Check het uit!


EXTRA: Best of Breaking Videos - Week 2 July
Funny Cat Fails Compilation | Fail Army
Funny Cat Fails Compilation, Fail Army
In de midweekse fail compilatie van Fail Army deze week niets dan grappige katten die op de een of andere manier de fout in gaan.. Check!

EXTRA:
- Funny Puppies Compilation 2016
Best Fails of Week 1 July 2016
Best Fails of Week 1 July 2016
De beste fails van de afgelopen week, aldus Fail Army, nog eens op een rijtje zie je terug in hun wekelijkse fail compilatie.. De eerste van juli 2016!
Ode to America 4th of July Fails
Ode to America 4th of July Fails
Best Fails of the Year 2016 So Far
Best Fails of the Year 2016 So Far
We zitten al weer in juli wat gaat het jaar 2016 toch snel voorbij. De mensen van Fail Army hebben al vast een tussentijdse "Best Fails of the Year 2016" compilatie in elkaar geschroefd met de grappigste faal filmpjes van 2016 tot dusver.. Kijk mee!
Best TV News Bloopers & Fails of June 2016
Best TV News Bloopers & Fails of June 2016
We blikken nog eventjes terug op de afgelopen maand met de maandelijkse "Best TV News Bloopers" compilatie van News be Funny.. De juni 2016 editie!
Rope Swing Water Launcher in 4K
Rope Swing Water Launcher in 4K
Best Fails of Week 4 June 2016
Best Fails of Week 4 June 2016
Ik heb het wekelijkse overzicht met grappigste fail video's van Fail Army weer voor je klaargezet, week 4 van juni 2016!
Ultimate News Fails of 2016 (So Far)
Ultimate News Fails Compilation 2016 So Far
Door dat nieuwsuitzendingen vaak live zijn gaat er nogal eens wat mis tijdens de uitzending of tijdens het maken van een reportage. Dat soort momentjes komen voorbij in deze "Ultimate News Fails Compilation 2016" met zo'n 20 minuten aan nieuws bloopers van 2016, tot dusverre ...
Dummy Dogs
Dummy Dogs
In de midweekse fail compilatie van Fail Army staan deze week onze favoriete huisdieren, de honden centraal, die niet zo slim zijn als dat ze er uit zien..
Best Fails of Week 3 June 2016
Best Fails of Week 3 June 2016
Samen met Fail Army blikken we nog eens terug op de grappigste en pijnlijkste fail video's van de afgelopen week in hun wekelijkse fail compilatie, de derde van juni 2016!
Father's Day Fails 2016
20160615-fathersday-fails.jpg
Het was weer de hoogste tijd voor de mid-weekse fail compilatie van Fail Army, die dit keer in het teken staat van Vaderdag, wat het a.s. zondag 19 juni is...

EXTRA:
- Awesome Dads & Kids - Father's Day Edition
- Jukin's Father's Day Compilation 2016
Failtube [14 June 2016]
Best Fails of Week 2 June 2016
Best Fails of Week 2 June 2016
Samen met Fail Army blikken we nog eens terug op de afgelopen week met hun wekelijkse "Best of Fail" compilatie, van de 2e week van juni 2016!
Two-Wheel Motorcycle & Cycling Fails
Two-Wheel Motorcycle & Cycling Fails
Op vier wielen sta je veiliger dan op twee, misschien dat het daarom wel zo vaak misgaat op de motor of op de fiets. De mensen van Fail Army maakte er een midweekse fail compilatie mee...
Best Fails of the Week 1 June 2016
Best Fails of the Week 1 June 2016
Het is weekend en dat betekent een nieuwe Fail compilatie van Fail Army met dit keer de beste fail clipjes van de eerste week van juni, netjes achter elkaar in deze compilatie..
Best News Bloopers | May 2016
Best News Bloopers, May 2016
In een kleine 10 minuten zie je de grappigste / leukste bloopers uit diverse journaals / nieuwsuitzendingen van over de hele wereld nog eens aan je voorbij komen. Dit is de compilatie van mei 2016, Check!
Double Trouble Fails Compilation
Double Trouble Fails Compilation
In de mid-weekse fail compilatie van Fail Army dit keer allerlei dubbele fail video's, waarin het dus binnen één video, twee keer mis gaat.
Symphony of Destruction
Symphony of Destruction
De mensen van Fail Army zitten niet stil en maken de ene fail compilatie naar de andere met dit keer allerlei idioten die van alles en nog wat opblazen, en daarbij zichzelf ook bijna.. Check!
Best Fails of the Month May 2016
Best Fails of the Month May 2016
In dit laatste weekend van de maand mei 2016 blikken we samen met Fail Army nog eens terug op de afgelopen maand met hun maandelijkse fail compilatie..
Funny School Fails | Fail Army
Funny School Fails, Fail Army
Het is woensdag en dat betekent dat er weer een mid-weekse fail compilatie van Fail Army klaar staat met dit keer als thema "School is Out", een montage clip van allerlei fail filmpjes op school.. Check!
Best Fails of Week 3 May 2016 | Fail Army
Fail, week, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat we samen met Fail Army nog eens terugblikken op de afgelopen week met hun wekelijkse fail compilatie. De derde van mei 2016!
Best Fails of the Week 2 May 2016
Best Fails of the Week 2 May 2016. FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Happy Mother's Day from FailArmy
Best Fails of the Week 1 May 2016
Best Fails of the Week 1 May 2016
Het is eindelijk weekend en die trappen we af met de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. De eerste van de maand mei 2016!
Funniest Epic Wave and Surfing Fails
Funniest Epic Wave and Surfing Fails, Fail Army
Best News Bloopers | April 2016
Best News Bloopers, April 2016
We staan aan het begin van een nieuwe maand, die vooral heel zonnig beloofd te worden, iets wat wij natuurlijk toejuichen. We blikken nog eventjes terug op de koude en natte maand april 2016 als we een rondje doen langs allerlei nieuwszenders in deze "Best News Bloopers" compilatie van april 2016!
Best Fails of the Month April 2016
Best Fails of the Month April 2016
De allerbeste fail filmpjes van de maand april 2016 zie je nog eens terug in de maandelijkse Fail compilatie van Fail Army... Check!
Funniest Getting Away Fails
Funniest Getting Away Fails
Haastige spoed is zelden goed, zeker als je voor iets of iemand op de vlucht bent. Dat gaat namelijk bijna nooit goed zoals te zien in deze midweekse fail compilatie van Fail Army!
Slo Mo Symphony | Fails in Slowmotion
Fails in Slowmotion
De mensen van Fail Army hebben een grappige fail compilatie met allerlei fails in slowmotion voor ons klaargezet, hier te zien...
Best Fails of Week 3 April 2016 | FailArmy
Best Fails of Week 3 April 2016, FailArmy
Het is weekend en dat betekent dat er weer een nieuwe wekelijkse compilatie van Fail Army klaarstaat voor je met daarin nog eens de beste fails van de afgelopen week.. Check!
Ultimate Funny Monkey Compilation
Ultimate Funny Monkey Compilation
We gaan naar aapjes kijken in deze mid-weekse fail compilatie van Fail Army die een kleine 6 minuten duurt. Monkey see, monkey do!
Best Fails of the Week 2 April 2016
Best Fails of the Week 2 April 2016
De mensen van Fail Army zetten nog eens de beste fail clips van de afgelopen week op een rijtje in hun wekelijkse fail compilatie, de tweede van april 2016!
Worst Drivers Ever | by FailArmy
Worst Drivers Ever
Het is woensdag en dat betekent dat we de midweekse fail compilatie van Fail Army voor je hebben staan, met dit keer als thema "auto bestuurders".. Check het uit!
Best Fails of the Week 1 April 2016
Best Fails of the Week 1 April 2016
De beste fail video's van de afgelopen week, zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Dit zijn de grappigste video van de eerste week van april 2016!
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails
Het is woensdag en dat betekent dat de mid-weekse fail compilatie van Fail Army voor je klaarstaat met dit keer als thema, "Funny Farm, Cowgirl & Redneck Fails".. check het uit!
Funny Spring Loaded & Trampoline Fails
Funny Spring Loaded & Trampoline Fails
Het zonnetje schijnt, wat kan er nog mis gaan zou je denken. De mensen van Fail Army sommen het voor ons op in deze mid-weekse fail compilatie "Funny Spring Loaded & Trampoline Fails" ..
Best Fails of the Week 4 March 2016
Best Fails of the Week 4 March 2016
The Best Fails of All Time (So Far)
The Best Fails of All Time So Far, Failarmy
De mensen van Fail Army hebben deze week in hun mid-weekse fail compilatie een opsomming gemaakt van de beste fail video's die ze tot dusver in hun bezit hebben. In een kleine 10 minuten zie je die aan je voorbij trekken in deze "Best Fails of All Time (So Far)", montage...
Ultimate Ski Fails Compilation
Ultimate Ski Fails Compilation
Sport is leuk en gezond voor lijf en leden maar kan je ook maar zo in de lappenmand doen belanden. In deze Ultimate Ski Fails compilatie allerlei onfortuinlijke wintersporters waarvan sommige iets eerder naar huis gingen dan gepland..

EXTRA: SUP Winter Adventure in Norway (Tip!)
Best Fails of the Week 3 March 2016
Best Fails of the Week 3 March 2016
Het was al weer de hoogste tijd voor een nieuw deeltje uit Fail Army's beste fails van de week serie, en vandaag zijn we aangeland bij de beste fails van de derde week van maart 2016..
Funniest Drunk Fails compilation
Funniest Drunk Fails by Fail Army
Aanstaande donderdag 17 maart vieren Ieren wereldwijd het St. Patricksday feest en daar komt nogal wat drank bij kijken. De mensen van Fail Army zijn al helemaal in dronken sferen en komen alvast met deze mid-weekse "Funniest Drunk Fails" compilatie...
Best Fails of Week 2 March 2016
Best Fails of Week 2 March 2016
De grappigste fail video's van de afgelopen week waarin weer een aantal fail clips voorbij komen die we nog niet eerder voorbij zagen komen in onze dagelijkse Failtube zie je nog eens terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army!
Ultimate Winter Fails Compilation
Ultimate Winter Fails Compilation
Alhoewel we in eigen land vooral, een zachte winter achter de rug hebben, zet Fail Army toch nog allerlei grappige gladde winterse momentjes voor ons op een rijtje, in deze "Ultimate Winter Fails" compilatie video...
Best Fails of the Week 1 March 2016
Best Fails of the Week 1 March 2016
Het is al weer de hoogste tijd voor het wekelijkse fail overzicht van Fail Army met vandaag de beste fails van de eerste week van maart 2016.. Check!
Failtube [2 March 2016]

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers