Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Sports 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Meanwhile at the Carwash
Meanwhile at the Carwash
In de zomer proberen we er altijd op ons paasbest uit te zien en kunnen we eindelijk laten zien wat we de hele winter in de sportschool hebben uitgevreten. Ook onze heilige koe moet er in de zomer fonkelend en blits uit zien en dus rijden we die regelmatig door de wasstraat. Totdat er een sexy carwash op duikt in de buurt, dan rijden we rondjes..
Failtube [26 July 2016]
Freestyle Spinning Through Prague
Freestyle Spinning Through Prague
Onze favoriete shortfilm maker Devin Supertramp is in Praag waar hij ons meeneemt op een city-tour, Supertramp Style!
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
A Bad Lip Reading of Ted Cruz
De heren van Youtube kanaal "Bad Lip Reading" moeten toch echt eens snel een cursus liplezen gaan volgen want ook deze Ted Cruz speech lijkt weer helemaal nergens op... Check!

EXTRA:
- Mark Cuban roasting Trump
Pizzababe Manja Dobrilovic Part 2
Manja Dobrilovic
Shot my Wife with a Nerf Gun for 1 Week
20160726-shot-wife-41week.jpg
Je hoeft de deur niet eens uit om een hit video op Youtube te scoren, dat kan ook prima in eigen huis. Je moet er wel een vrouw voor hebben die tegen een grapje kan..
Justin Gautreau Battles El Toro
Justin Gautreau Battles El Toro
Ik stel je voor aan de 16 jarige Justin Gautreau, aka LIL JUICE, die helemaal uit Louisiana is gekomen om van de beruchte "El Toro" trappen zijn BMX stunts te doen. En niet van plan is zich te laten tegenhouden door een irritante beveiligster in een golfcart.. Who dares Wins!
Highschool Dance Battle | ScottDW
Highschool Dance Battle
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Game of Thrones Season 6 VFX Breakdowns
Series als "Game of Thrones" bestaan voor zo'n beetje 60% uit VFX en CGI waardoor de serie er nog echter uitziet en je het gevoel krijgt dat er ergens echt een Westeros bestaat. Dit soort effecten worden gemaakt door bijvoorbeeld een studio als Rising Sun Pictures, die in deze video uitleggen hoe dat in z'n werk gaat.
You're Beautiful
You're Beautiful
We duiken de straat op om dames te vragen naar hun mening over de looks van "andere'" meiden die toevallig net achter ze lopen, dan komt de verassing..
11 Year Old Boy Picking up Girls
11 Year Old Boy Picking up Girls
De heren van Whatever maken er een kunst van om dames met een ijzersterke openingszin te verleiden, en testen vandaag hoe de dames reageren als een 11 jarig jochie ze aanspreekt..
Failtube [25 July 2016]
Fan-tasia | Epic Disney Mashup
Epic Disney Mashup
Zo'n beetje alle films van Walt Disney komen in een kleine 3 minuten op je af in deze heerlijke "Fan-Tasia" Disney Mashup van video-editor Lindsay McCutcheon... Respect!
Hug tha Police 1 & 2 | Free Hugs Project
Hug tha Police 1 & 2, Free Hugs Project
Over het grote water is het de laatste tijd vaak raak en sterven mensen door onnodig politiegeweld maar ook door de vele wapens die er in de USA vrij verkrijgbaar zijn. Deze fijne gozer vindt het wel welletjes en maakt zijn waardering kenbaar voor de politie door ze te knuffelen... Kijk zo kan het dus ook!
Pizzababe Florencia Atencio in Purple Pam.
Florencia Atencio in Purple Pamper
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Arthur Henry - Alphorn Beatbox with loopstation
Ik stel je voor aan Arthur Henry die in het Zwitserse Derborence een originele track laat horen op zijn Alphorn met behulp van een "loopstation" en zijn beatbox skills...
Watts Zap 2016 | Tour de France
Watts Zap 2016, Tour de France
De XL afleveringen van Eurosport's Watts Zap blijven dit jaar een beetje achter maar met een groot evenement als de Tour de France net achter de kiezen kon deze speciale Tour editie van Watts Zap niet uitblijven.. Check het uit!
Tribute to Animal Aid Unlimited
Tribute to Animal Aid Unlimited
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Downhill & Freeride Tribute 2016: Vol. 6
Een heerlijke "Downhill & Freeride" compilatie van TheCrow90 die allerlei mountainbikers zie zo snel mogelijk van een berg naar beneden rijden heeft gemonteerd tot deze tribute video..
Meanwhile in India
Meanwhile in India
Er wonen meer dan 1 miljard mensen in India dus is het eigenlijk vreemd dat we daar zo weinig video's vandaan te zien krijgen. Deze schaarse compilatie met allerlei grappige whatsapp filmpjes maakt daar een eind aan.. Meanwhile in India!
When Drones Fail
When Drones Fail
Leuk zo'n drone maar als het mis gaat kost het je wel meteen aardig wat duiten. In deze compilatie van Jukinvideo zie je dit soort onfortuinlijke drone eigenaren in montagevorm..
Wie van de Drie [24 July 2016]
Comic Con 2016 Reveals | Roundup #2
Comic Con 2016 Reveals
Ik heb nog een rijtje nieuwe trailers die bij de Comic Con 2016 werden onthuld voor je neergezet, en we beginnen deze roundup met de Comic Con trailer van Wonder Woman..
EXTRA COMIC CON TRAILERS:
Bonus 1: Justice League - Special Comic Con
Bonus 2: King Arthur: Legend of the Sword
Bonus 3: Fantastic Beasts and Where to Find..
Bonus 4: SDCC Convention Floor walkaround in this Video Mashup
Big Booty Bait Prank
Big Booty Bait Prank
Laat jij je afleiden door een voorbij lopende dame met een goed stootkussen ? Ook als je vriendin er bij is ?
Girls Only 286 [by Ura Pechen]
Ura Pechen
Comic Con 2016 Reveals | Roundup #1
Comic Con 2016 Reveals
Momenteel is de Comic Con beurs gaande in San Diego waar allerlei film en serie liefhebbers samen komen om kennis te maken met de laatste nieuwtjes op serie en film gebied. Zoals ieder jaar verschijnen daar ook de eerste trailers, zoals de trailer van seizoen 7 van The Walking Dead.. meer hieronder!
EXTRA COMIC CON TRAILERS:
Bonus 1: Suicide Squad Final Comic-Con Trailer
Bonus 2: Lego Batman Movie Comic-Con Trailer
Bonus 3: The 100 | Season 3 Comic-Con Recap
People are Awesome | Downhill Edition
People are Awesome, Downhill Edition
We gaan heuveltje af in deze speciale editie uit de "People are Awesome" series die een kleine 4 minuten duurt.. Check!
50 Years of StarTrek Evolution
50 Years of StarTrek Evolution
Best Parkour & Freerunning Summer 2016
Best Parkour & Freerunning Summer 2016
We rennen en springen weer over allerlei obstakels in deze zomerse parkour en freerunning video van iCompilationTV... Check het uit!

EXTRA:
- A Month in Tokyo Parkour
Jukin's Best Videos of Week 4 July 2016
Jukin's Best Videos of Week 4 July 2016
De mensen van Jukinvideo blikken nog eventjes terug op de afgelopen week in hun wekelijkse "Best of" overzicht met dit keer hun beste video's van de 4e week van juli 2016!
Wie van de Drie [23 July 2016]
Marquese "Nonstop" Scott | Air Chair
Marquese "Nonstop" Scott, Air Chair
Elastieke benen man Marquese Scott, aka Nonstop, wil ons vandaag graag een nieuwe dans move laten zien, met titel "Air Chair"... Poeh ik krijg al spierpijn bij het kijken naar deze video..
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Game of Thrones Season 6: Blooper Reel
Ook tijdens het filmen van een top serie als Game of Thrones gaat er nog al eens wat mis en al die "bloopers" zie je terug in deze officiŽle HBO Game of Thrones blooper reel van seizoen 6..
The Beach Spy 2016 [136]
Can't Stop the Feeling | Dance Mashup
Can't Stop the Feeling, Dance Mashup
Soms zit het leven je eventjes tegen en kan je best een opkikkertje gebruiken in de vorm van een feelgood video. Dit is een mashup van zo'n 66 films met allemaal dansende acteurs op de muziek van Justin Timberlake.. Check het uit!
Best Big Balloons Gags | Just For Laughs
Best Big Balloons Gags of Just For Laughs
We beginnen met een compilatie van beste "Big Balloons" grappen met de verborgen camera en hieronder vind je nog een aantal grappige Just for Laughs sketches...
EXTRA JUST FOR LAUGHS GAGS
Bonus 1: Failed Weddings XL
Bonus 2: Gay Couple Fight on the Street
Bonus 3: Pay Machine Steps Back
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Casey Neistat plays Pokemon Go IRL
Giving Beds to Homeless Dogs
Giving Beds to Homeless Dogs
Een tijdje geleden ging Youtube filmmaker Stuart Edge als vrijwilliger aan het werk in een hondenasiel waar het hem opviel hoe slecht de honden het eigenlijk wel niet hebben. Hij bedacht zich geen moment en ging met een groep vrienden naar de dierenwinkel om daar inkopen te doen.. Check!
Fails of the Week 3 July 2016
Fails of the Week 3 July 2016
De beste fails van de afgelopen week zie je terug in de wekelijkse faal compilatie van Fail Army. Hier zijn de grappigste, leukste en pijnlijkste fails van de derde week van juli, in compilatie vorm!
Trump Trows Down | Songify 2016
Trump Trows Down, Songify 2016
Nog een maand of 3/4 en dan weten we wie de volgende president van de USA zal zijn de aankomende 4 jaar. Zo ver is het nog niet en tot die tijd komen we vast nog allerlei grappige video's tegen over de verkiezingsstrijd. Afgelopen week vond het Republikeinse Nationaal Congres plaats en de mensen van Songify this haalde Donald's speech door hun Songify machine.. dat klinkt zo!
Brian Justin Crum covers Radiohead
Brian Justin Crum covers Radiohead
We hebben dit keer een echte kanshebber om America's got Talent te winnen in deze Brian Justin Crum die afgelopen week auditie deed voor de jury van America's got Talent 2016 en daar een cover liet horen van het nummer "Creep" door Radiohead..

EXTRA:
- Blake Vogt: Magician
Failtube [22 July 2016]
Kamikaze Drifting in Japan
Kamikaze Drifting in Japan
We gaan als een dolle tegen een berg op rijden en doen dat al driftend met de rijders Akinobu Satsukawa en Naoki Nakamura die dat nogal kamikaze stijl doen... WOW!
The Anthem - Rio 2016 Olympic Games
The Anthem - Rio 2016 Olympic Games
Nog twee weken en dan gaan de Olympische spelen van Rio van start en Samsung bracht daarom deze video uit, waarin allerlei volksliederen van deelnemende landen verweven worden tot ťťn.. Knap gedaan!
Pizzababe Brittany Kelly Poolside Pleasure
Brittany Kelly in Poolside Pleasure
Safety in Hollywood | AirNZ SafetyVideo
Safety in Hollywood, AirNZ SafetyVideo
Net op tijd voor het vakantieseizoen komt deze Safety video van Air New Zealand die niet geheel is zoals je 'm zou verwachten, of eigenlijk helemaal niet. We beginnen in Hollywood met acteurs Rhys Darby en Anna Faris... erg cool!
10 years of Mystery GuitarMan
10 years of Mystery GuitarMan
De Mystery Guitarman oftwel Joe Penna volgen we al sinds 2010 hier op TLP maar maakte daarvoor ook al video's naar nu blijkt. Omdat hij al 10 jaar bezig is, hebben we vandaag een officiŽle compilatie van zijn hand.. Check!
Dirt Shark - Nitro World Games 2016
Dirt Shark - Nitro World Games 2016
Now Add a Dancer #10
Now Add a Dancer
Het leven ziet er een stuk leuker uit als er gedanst en gefeest wordt, kijk maar eens mee in dit 10e deel uit de "Now Add a Dancer" serie..
Animated Short : Owlmost
Owlmost, Animation
In deze grappige animated short spelen een uil en zijn prooi de hoofdrol in een soortement van Roadrunner-achtige verhaallijn. Kijk hier Owlmost!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers