Join our FacebookSearch TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

Het Pinnen van de Toekomst ?
Het Pinnen van de Toekomst ?
ING loopt graag voorop met technologische vernieuwing en dat bleek gisteren op het CS Station van Den Haag waar reizigers de kans kregen 'n Apple Watch te winnen, door te praten met een stemherkenningskluis. Doordat iedere stem uniek is, kan het gebruikt worden als pincode en sinds afgelopen maand kunnen ING klanten al betalen met stemherkenning via de mobiel bankieren app. Het nieuwe pinnen ?
Animal Kingdom Part 29 | August 2015
Animals, Wallpapers, Wildlife, Wallpaper MagicMeer Animal Kindom
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
Twerking in Public feat. Lexy Panterra
De jongens van Youtube kanaal What Ever zagen een video van Lexy Pantera voorbij komen en vroegen haar medewerking om deze "Twerking in Public" video te maken. Geen probleem voor Lexy die graag met haar kont schudt, en publiek of niet.. De verbaasde reacties van de toeschouwers zijn priceless!
Failtube [27 Augustus 2015]
Tractor Pull gone Wrong Idiots give monkey a firecracker Faceplant on a IO Hawk
Time 2 Party | Ultimate Movie Party Mashup
Time 2 Party, Ultimate Movie Party, Mashup, Supercut
Het weekend staat al weer bijna voor de deur en dat ziet er goed uit qua weersverwachtingen, met temperaturen die kunnen oplopen tot wel 28 graden.. Misschien had je nog ergens een feestje te bezoeken of ga je vanaf de bank lui een filmpje bekijken ? In de film mashup "Time 2 Party" zien we allerlei fragmenten uit films van feestende mensen, als je nu nog geen zin krijgt in het weekend ?
Irish boxer fights Angry Mob in Instanbul
Irish boxer fights Angry Mob in Instanbul
Een Ierse toerist in het Turkse Istanboel, krijgt het aan de stok met de eigenaar van een winkeltje wat gekoelde dranken verkoopt. Als er vervolgens allerlei collegae winkeliers komen toegesneld om te helpen komt de Ier, die tevens bokser blijkt te zijn, oog in oog met een hele menigte woedende Turken en maakt er kebab van.. #EpicStreetfight
Pizzababe Ashley Doris in Indulgence
Ashley Doris in Indulgence
Best of How Ridiculous Trickshots
Best of How Ridiculous Trickshots
We volgen de heren van "How Ridiculous" al een tijdje hier op TLP en vandaag hebben we zelfs een "Best of" compilatie, met daarin hun allerbeste trickshots, op een rijtje.
Action Movie Kid's Playdate with Evan
Action Movie Kid, Playdate with Evan
Car Crash & Accidents Aug 2015 | #3
Car Crash & Accidents Aug 2015
We krijgen de laatste maanden zo'n beetje wekelijks een deeltje uit de "Car Crash & Accidents" compilatie reeks voorgeschoteld, die je maar weer eventjes herinnerd dat een ongeluk met de auto in een klein hoekje zit. Dus voorzichtig aan allemaal op de weg! Hier is deeltje 3 van augustus 2015!
Rescuing bonded poodles Cola & Pepsi
Rescuing bonded poodles Cola & Pepsi
Je kan zo nu en dan een collectant aan de deur met wat kleingeld weer weg sturen maar je zou ook eens kunnen overwegen om een kleine donatie te doen aan de mensen van de Amerikaanse stichting "Hope For Paws", die keer op keer allerlei zwaar verwaarloosde honden van de straat halen. Of zoals vandaag uit het riool, zie hier de poedels Cola & Pepsi..
Animated Short | Down the Andes
Animated Short, Animation, Down the Andes
Een reiziger is onderweg in zijn busje op de hoogste en gevaarlijkste weg ter wereld in het Zuid-Amerikaanse Andes gebergte, de langste bergketen op aarde. Een briljante short van Rodrigo Janz ...

EXTRA:
- One More Page
- The Shadownsters
Million Scoville Hot Sauce | +Prank Roundup
Million Scoville Hot sauce revenge
Ik heb weer een stapeltje prank video's voor je opgespaard en vandaag beginnen we met een "vriendin" die haar vriend een burger met hete saus voorschotelt. Meer hieronder!
EXTRA PRANK VIDEO'S
Bonus 1: Drive Thru Robot Driver Prank 2
Bonus 2: Blowing Up Girls Skirts Prank
Bonus 3: Metal Detector Prank
All the Kills of Batman | Batman Killcount
All the Kills of Batman, Batman Killcount
Iemand had het ijzeren geduld om alle scenes waarin Batman iemand vermoord achter elkaar te plakken tot deze "Batman Killcount" supercut..

BONUS:
- Every Jason Statham Punch Ever
Just Red | Justyna Gromada
Justyna Gromada
We hadden in april van dit jaar al een leuke video van de Italiaanse fotograaf Loris Gonfiotti met "Ilka Summer & Justyna Gromada" in de hoofdrollen. Vandaag zien we alleen blonde Justyna Gromada terug in de shoot "Just Red".. Jammie!
Failtube [26 Augustus 2015]
WDBJ7 News team shot on Live Television Million Dollar art destroyed, boy trips Suspect Uses Dog as a Weapon to evade arrest
Official Aftermovie Galore 2015 | Part #4
Official Aftermovie Galore 2015
De outdoor festivals zijn al weer bijna voorbij dit jaar en mocht je 't gemist hebben, de Aftermovies heb ik voor je opgezocht.. Deel 4!
Official Aftermovies #4
- Dance Valley 2015
- Nature One 2015
- Paradigm Festival 2015
- Identity Summer Festival 2015
- TomorrowLand 2015 Unleashed
Cell Phone and Selfie Fails | Fail Army
Cell Phone and Selfie Fails
Met de intrede van de smartphone werd ook de selfie geboren en een hele nieuwe categorie aan faal momentjes. In de midweekse fail compilatie van Fail Army zie je dit keer allerlei "Cell Phone and Selfie Fails"..
Pizzababe Jayme Langford - Kinky Croquet
Jayme Langford
Darth Punk | The Funk Awakens
Darth Punk, The Funk Awakens
Wat heeft Daft Punk te maken met Star Wars ? Alles, kijk maar eens naar deze coole mashup van Daft Punk en Darth Vader in "The Funk Awakens"..
Pornstars Read Mean Comments #2
Pornstars Read Mean Comments, Funny
Het leven van een pornoster gaat niet over rozen, dat konden we laatst al eens zien in het eerste deel uit de serie "Pornstars Read Mean Comments", wat een soortement van Kimmels "Celebrities read Mean Tweets" is, maar dan anders.. Vandaag heb ik voor jullie deel 2!
Girls Only 243 [the Mix]
Girls-Only, Images, Sexy
Zelda vs Peach in Battle of the Princesses
Zelda vs Peach in Battle of the Princesses
In een ultieme "Battle of the Princesses" vechten Zelda en Peach hun privé oorlogje uit. Kijk maar eens mee naar deze coole "Zelda vs Peaches" vol met VFX van AndrewMFilms ..
Homemade | Batman vs Superman Trailer
Homemade, Cinefix, Batman vs Superman Trailer
De film "Batman v Superman: Dawn of Justice" is een toekomstige Amerikaanse actie-sciencefictionfilm, geregisseerd door Zack Snyder en is een sequel op de film Man of Steel uit 2013. In de film spelen de superhelden van DC Comics: Batman en Superman en wordt verwacht in 2016. De jongens van Cinefix maakte hun eigen "Homemade" versie van de trailer, hier te zien...
Ten year old Toby Lee plays for BB King
Ten year old Toby Lee plays for BB King
Toen de tien jaar oude Toby Lee te horen kreeg dat zijn grote muzikale voorbeeld, en blues legende BB King in het ziekenhuis lag met aan suikerziekte gerelateerde klachten maakte hij deze video, waarin Toby het nummer "The Thrill Is Gone" covert, om hem zo beterschap te wensen. Dat doet kleine Toby niet onverdienstelijk..
Watts Zap 2015 - Part 39
wattszap, Archive, Eurosport
Iedere maandag wordt er op Eurosport een nieuw deel uit de Watts Zap serie uitgezonden, die wij dan helaas niet kunnen zien omdat we op maandag altijd genoeg series te kijken hebben. Gelukkig is altijd nog de herhaling met de leukste sportmomenten voorzien van een muzikale noot. Dit is deel 39 uit de 2015 Watts Zap serie, uitgezonden op 24 august..
Failtube [25 Augustus 2015]
RC car Long Jump Early Celebration gone wrong Racing Shockwave jet powered truck
Guy annoys Girlfriend at Ikea
Guy annoys Girlfriend at Ikea
In de Ikea wil je, als man zijnde, nog niet dood gevonden worden maar eerlijk is eerlijk, de Zweedse meubelgigant heeft echt van alles én voor een schappelijke prijs. Wij gaan vandaag met vrouwlief naar de Ikea om spulletjes in te slaan, en op deze manier is het nog prima vermakelijk ook..
Hitman Agent 47 | In Real LIFE
Hitman Agent 47, IRL, inreallife
In deze coole IRL clips van MaxmanTV en JUO Productions, zien we hoe "Hitman Agent 47" zich in het echt redt als hij het opneemt tegen ene Mr Lin en zijn bende in deze tweedelige mini-serie..
Pizzababe Malena in Quiet Night
Malena in Quiet Night
Cliff Jumping Italy in 4K! | Devin Supertramp
Cliff Jumping Italy in 4K, Devin Supertramp
We zijn met Devin "Supertramp" Graham op het Italiaanse eilandje Capri, wat ligt in de baai van Napels om te duiken van een hoge klif in 4K..

EXTRA: Behind the scenes beelden!
The Transporter Experience
The Transporter Experience
Op 4 september gaat de nieuwe "The Transporter Refueled" film in première en in deze video laten we alvast twee heren kennismaken in deze coole promotie clip.. "The Transporter Experience" ..
World of Raw Hardstyle 2015 Summer | Pt 2
World of Raw Hardstyle 2015 Summer, Deenis51
TV-serie Theme Time Machine
TV-serie Theme Time Machine
Ik ben gisteren begonnen met "de serie Humans" en ook de spin off "Fear the Walking Dead" staat inmiddels in de cue om wekelijks gedownload, en bekeken te worden. In deze "TV-serie Theme Time Machine" zie en hoor je vooral allerlei bekende serie intro tunes, kende jij ze allemaal ?
Summerhits Mashup 2015 | by Adrien Toma
Summerhits Mashup 2015
We hebben een verse zomerhits mashup van de Franse Funradio DJ Adrien Toma met allerlei zomerse hits van David Guetta ft Nicki Minaj, Tiesto en o.a. Calvin Harris. Zo'n 15 bekende nummers dus, in slechts 3 minuten.. Check!
Plastic Golf Club Battle | Dude Perfect
Plastic Golf Club Battle, Dude Perfect
In de golf sport, is goed materiaal van levensbelang en kan dat wel degelijk het verschil tussen winst en verlies uitmaken. Zeker als je je golf clubs vervangt voor plastic kinderspeelgoed zoals hier de heren van Dude Perfect, gebruiken voor hun "Plastic Golf Club Battle" video ... Check het uit!
Girl Shot in the Butt with Pizza Slices
Girl Shot in the Butt with Pizza Slice
We gaan weer iets afvuren op een vrouwelijke kont om het even later in slowmotion terug te kijken. Vandaag zijn het, heel toepasselijk, punten pizza!
Madden: The Movie
Madden: The Movie
De American Football videogame serie Madden NFL van EA Sports is zo'n beetje het populairste American Football spel op alle spel consoles, en is ondertussen meer dan 100 miljoen keer verkocht. De start van het nieuwe 2015/2016 seizoen staat voor de deur. Dat vieren we met deze "Madden: The Movie" ..
Wallpaper Magic [553]
wallpapers, imagesMeer Wallpapers
Mario Kart Skate 60 fps!
Mario Kart Skate 60 fps!
Naast een van de meest populaire spelen ooit is Super Mario ook de meest geïmiteerde game karakter die bekende Youtubers in het echte leven nadoen. Of het nu Remy Gaillard is in zijn Super Mario kart of zoals vandaag de mensen van Corridor Digital met deze "Mario Kart Skate" in 60fps..
First 3 Minutes of Fear The Walking Dead
First 3 Minutes of Fear The Walking Dead
Gisteravond is de nieuwe spin off serie "Fear The Walking Dead" in de USA in première gegaan, wat zich afspeelt in de periode dat sheriff Rick Grimes in coma ligt. Ik heb een teaser voor je neergezet waarin je alvast de eerste drie minuten kunt gaan bekijken..
Pizzababe Monica Sims into the Light
Monica Sims into the Light
Grandma shoots Apple on her own head
Grandma shoots Apple on her own head, America got Talent
Ik neem je weer eventjes mee naar de Amerikaanse versie van de Got Talent show, waar ene Silvia Silvia haar opwachting maakt voor de jury met een bloedstollende kruisbogen act. Kijk mee naar de act van deze krasse dame!
Richie Jackson's doing Weird Skate Tricks
Richie Jackson's doing Weird Skate Tricks
Ik stel je voor aan Richie Jackson, een virtuoos op een skateboard en niet zomaar een skater, maar iemand die al skatend allerlei vreemde trucs uithaalt. Kijk eventjes mee naar z'n meest bizarre trucs..
Failtube [24 Augustus 2015]
Blonde vs Treadmill No Gardenhose WTF ? Puppy Guard Dog
The Ultimate Trickshot Dunk
The Ultimate Trickshot Dunk
Bij de meeste trickshot video's staat er niet bij hoeveel pogingen nodig waren om de video te maken, maar deze "Ultimate Trickshot Dunk" van Youtube kanaal Nigahiga, is daarop een uitzondering. In totaal waren er 3 dagen aan voorbereidingen en 137 pogingen nodig om uiteindelijk deze video te maken. Kijk mee!

EXTRA: Trickshots at The Dish...
The Ring Prank
The Ring Prank
We zagen al talloze verschillende pranks waarin de horror film "The Ring" gebruikt wordt om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Vandaag hebben we de versie van JockiboiTV, die ik voor het gemak een stukje heb ingekort zodat je niet wordt lastiggevallen met oeverloos gelul in een andere taal.. Check!
Match Head Bomb at 2500fps
Match Head Bomb at 2500fps
De Slowmo Guys, maken allerlei filmpjes die we vervolgens in Slowmotion voorgeschoteld krijgen. Omdat in slowmotion alles net iets cooler is. Zo ook het tegelijk aansteken van zo'n 6000 lucifer kopjes.. Hier het resultaat!
Lingerie Fighting Championships 2015 | Reel
Lingerie Fighting Championships 2015, Sizzle Reel
Net toen ik dacht de dames van "The Legends Football League" de meest sexy sport op de planeet beoefende komt ineens een "Sizzle Reel" voorbij van de Lingerie Fighting Championships 2015. Ik had er nog nooit van gehoord, en vandaar dat ik deze "sport", wat een soort van freefight is maar dan anders, ook maar meteen aan jullie introduceer.. Check het uit!
Wie van de Drie [23 August 2015]
Gemma Hiles Yulia Pilushka Rachel

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google PlusFollow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed


Meer content...
Pizza's Leftovers

Pizza's Leftovers