Keep this website AD FREE

Keep this site ad free and donate

Zoeken op TLP

Gametime

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013


Gametime 2046 - Riolympics 2016
Riolympics 2016
Het is weer de hoogste tijd voor een leuk spelletje die je gewoon in je browser kunt spelen, en met de Olympische Spelen in volle gang is dat dit keer de game "Riolympics 2016". Luister goed naar de trainer, unlock 8 disciplines en ga voor goud... Game on!
Gametime 2045 - Scar Wars Rise of Scarface
Gametime 2045 - Scar Wars Rise of Scarface
We hebben eindelijk weer eens een leuke game die de moeite van het spelen waard is. je gaat aan het werk voor Al Capone en moet binnen 30 dagen zoveel mogelijk geld verdienen met de verkoop van allerlei contrabande als drank, drugs en wapens.. Doe je best en vergeet niet je highscore in de comments te zetten..
Gametime 2044 - Legends of Honor
Legends of Honor, online, game
Gametime 2043 - Mini Monkey Ninjas
Gametime 2043 - Mini Monkey Ninjas
Een van de meest grappige soort flashgames vind ik nog steeds de Point'n'click spelletjes waarbij je opzoek moet gaan naar allerlei verborgen items om telkens een level verder te komen. Omdat het zondag is, en het ook nog eens regent buiten gaan we "Mini Monkey Ninjas" spelen waarin het de bedoeling is dat je alle 70 ninja's vindt.. Wie haalt het einde ?
Gametime 2042 - Empire
Gametime 2042 - Empire
Het was al weer eventjes geleden dat ik een leuke game tegenkwam en met jullie deelde maar vandaag is er toch weer een nieuwe toevoeging aan onze mega voorraad met online games. In het spel Empire, wat is bekroond met de European Games Award, moet je gaan bouwen aan een beschaving waar jij aan de touwtjes trekt. Verover kastelen van anderen en maak van je browser 'n machtig rijk...
Gametime 2041 - Sift Heads Cartels Act 2
Gametime 2041 - Sift Heads Cartels Act 2
Het was al weer eventjes geleden dat we voor het laatst een spel konden spelen hier op TLP maar zoals je weet staan er zo'n 2000+ games in onze gametime sectie zodat je je nooit hoeft te vervelen. In Sift Heads Cartels act 2 krijgen Vinnie en z'n crew te maken met een rivaliserende bende en blijkt er een nieuw duo in town ... Game on!
Gametime 2040 - The Kings League
 The Kings League
Het koninkrijk Kurestal heeft een bloeiende economie door het bewind van de huidige koning die echter oud is en geen erfgenaam heeft. Tijdens The Kings League Kampioenschappen zal één winnaar worden uitgeroepen die in aanmerking komt om de troon te bestijgen... Game on!
Gametime 2039 - Greek Hero
Greek Hero
Onze held gaat vandaag erop uit om zijn vrouw te redden en daar heeft hij alleen pijl en boog voor nodig. Schiet accuraat en snel met de muis om je vrouw uit de handen van de vijand te redden. Game on!
Gametime 2038 - Motorcross Air
Motorcross Air
Verdien zoveel mogelijk punten door hoger te springen dat je concurrenten en het maken van trucs. Unlock nieuwe trucs en krachtige motoren om nog hoger en betere stunts te maken, en zo nog meer punten te verdienen. Game on!
Gametime 2037 - Khazyle
Khazyle
Je bent Hedora een meester Archer in het fantasieland Khazyle. Het is jouw missie het land te beschermen tegen indringers. Gebruik je arsenaal aan wapens en manipuleer de elementen tegen inkomende orcs, trollen, de zombies, en zelfs draken. Game on!

Join Tastelikepizza on Facebook

Gametime 2036 - LA Rex
LA Rex
Je bent een boze Tyrannosaurus Rex L.A. én losgeslagen, doel is zoveel mogelijk infrastructuur kapot maken. De politie en andere wetsdienaars proberen je neer te schieten maar als echte dinosaurus kan je hun natuurlijk gewoon op eten en gebouwen of auto's sla je kapot. Elke level heeft z'n eigen doel die je moet halen anders mislukt de level, Game on!
Gametime 2035 - Team of Robbers
Team of Robbers
Begin met inbreken en zorg dat je meer mensen in je team krijgt als je je opwerkt naar een hoger niveau. Elke overvaller heeft speciale vaardigheden, die je nodig hebt om de beveiligingen van huizen, musea, en banken te omzeilen. Zorg voor zoveel mogelijk buit, game on!
Gametime 2034 - Mister Bazooka
Mister Bazooka
Het was al weer eventjes geleden dat er een gametime was maar voor de echte gamers staan er inmiddels +2000 spelen op TLP dus keuze genoeg. In Mister Bazooka moet je het land en de grote steden verdedigen tegen een terroristische organisatie die maar een doel voor ogen heeft, de vernietiging van jou en je volk. Game on!
Gametime 2033 - Offroad Warrior
Offroad Warrior
Schiet je een weg door de verwoeste stad en landschappen in je oorlog voertuig. Afweergeschut en vijandelijke auto's zullen proberen je te stoppen zodat je je bestemming niet haalt.. Upgrade je wapens en voertuigen om jezelf sneller, sterker, en meer dodelijker te maken. Game on!
Gametime 2032 - Parking Hooligan 2
Parking Hooligan 2
Regelmatig zien we hier bestuursters voorbij komen die geen idee hebben hoe ze een auto moeten inparkeren. Meestal belanden die clips in de Failtube maar vandaag is het in de game 'Parking Hooligan 2' juist de bedoeling om zoveel mogelijk schade aan te richten. Een game speciaal voor dames, zo lijkt het... Game on!
Gametime 2031 - ClickDEATH 2
ClickDEATH 2
De Stickmen hebben enorme olievelden ontdekt en haasten zich om een booreiland op te zetten om flinke winsten te pakken door olie op te pompen! Hun zucht naar hebzucht is de reden dat ze niet de juiste veiligheidsmaatregelen volgen met alle gevolgen van dien. Zorg dat alles in goede banen loopt en er zo min mogelijk ongevallen gebeuren... Game on!
Gametime 2030 - World Wars
World Wars
Verover de wereld met geweld! Battle met 1 tot 7 vijandige legers, en voer slimmer oorlog dan je tegenstander op weg naar de overwinning! Game on!
Gametime 2029 - Madburger
Madburger
Hamburgers, cheeseburgers het wordt allemaal besteld door de klanten van deze diner waar jij de Chef bent. Zorg dat je klanten tevreden zijn en gooi ze de hamburger met diverse toppings toe.. Game on!
Gametime 2028 - Magic Pinball
Magic Pinball
Waar zijn die tijden toch gebleven dat er in elke arcadehal of café een flipperkast stond ?! Dat waren nog eens mooie tijden, lekker de hele avond spelen voor een piek en maar gaan voor die extra spelen. Vandaag komt er geen geld aan te pas in onze digitale Magic pinball flipperkast, maar proberen we een highscore neer te zetten... Game on!
Gametime 2027 - Tower Defence the Canyon
Tower Defence the Canyon
Duistere krachten hebben onze wereld overlopen en vernietigen elk koninkrijk dat ze tegenkomen. Jij hebt de kans ze te stoppen door een hinderlaag aan te leggen bij een smalle kloof... Game on!
Gametime 2026 - Micro Bunker Escape 3
Micro Bunker Escape 3
Verken een vervallen bunker, onderzoek foto's vind de items om de puzzels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen... Game on!
Gametime 2025 - Enigmatic Conjurer
Enigmatic Conjurer
We gaan proberen te ontsnappen uit een vrij rommelige kamer die vol met aanwijzingen ligt. Zoek de juiste aanwijzingen en volg ze op in de juiste volgorde om te ontsnappen... Game on!
Gametime 2024 - Red Driver
Red Driver
Red Driver is een vrij realistisch race spel waarin je naast normale levels ook in championship of carreer mode kan spelen. Voer de opdrachten die je krijgt zo goed mogelijk uit om extra punten te verdienen en je wagen te upgraden... Game on!
Gametime 2023 - Fit it Quick
Fit it Quick
Verplaats de gekleurde vormen zodat ze passen op de juiste plaats en het witte gebied bedekken. Deze ontspannende Brainteaser heeft 30 uitdagende levels om te spelen, game on!
Gametime 2022 - Voodoom
Voodoom
Voodoom is een platform spel waarin je telkens allerlei obstakels moet ontwijken of overwinnen om naar de volgende level te gaan... Game on!
Gametime 2021 - Escape from Sea Museum
Escape from Sea Museum
Wie wil er nu naar een museum ?! En dan ook nog een saai museum als het "Sea Museum". Je wilt hier weg natuurlijk, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Volg de hints op die her en der liggen verstopt en help elkaar in de comments zonder meteen een hele walkthrough te posten... Game on!
Gametime 2020 - Speed and Snow
Speed and Snow
Het zonnetje schijnt al wel maar toch is het bagger koud. Wij gaan racen op een besneeuwde ondergrond iets wat je de afgelopen tijd volop hebt kunnen oefenen.. Game on!
Gametime 2019 - Sticky Blobs
Sticky Blobs
Een leuk fysica puzzelspel waarbij je een buitenlandse planeet Spawn verkend. Proberen door het plakken en verwijderen van 'Sticky Blobs' de vruchten te bereiken. Game on!
Gametime 2018 - Mass Mayhem 5 Expansion
Mass Mayhem 5 Expansion
Een nieuwe uitbreiding op de Mass Mayhem serie met vandaag een kick-ass robot die je kan inzetten! Dood de waves met zombies met je favoriete wapen of gebruik de killer robot. Zowel je wapens als je robot kun je upgraden.. Game on!
Gametime 2017 - 3 Pandas [Part 2]
3 Pandas [Part 2]
De 3 panda's zijn terug en proberen weer te ontsnappen. Ze zijn nog steeds in staat om elkaar te helpen, maar ze hebben jouw hulp nodig om hen te begeleiden in de juiste richting. Houd ze uit de problemen, game on!
Gametime 2016 - Pocket Platoon
Pocket Platoon
Het einde van de wereld is nabij na een invasie van aliens. Leid jouw platoon van moedige soldaten naar de overwinning en versla de bloeddorstige aliens.. Game on!
Gametime 2015 - Zombies In The Shadow
Zombies In The Shadow
Uit alle donkere hoeken en gaten kruipen zombies op je af op zoek naar vlees. Geïmproviseerde barricades en veel vuurwapens zijn je enige hoop. Blijf ver uit de duisternis. Richt, schiet, reload .... overleven! Game on..
Gametime 2014 - Frontline Tower Defense
Frontline Tower Defense
In Frontline Tower Defense heb je twaalf verschillende soorten torens om uit te kiezen en die heb je ook nodig om je te verdedigen tegen mannen, fietsers en voertuigen. Je krijgt een paar skill points om te beginnen de rest moet je verdienen... Game on!
Gametime 2013 - BridgeCraft
BridgeCraft
Bouw bruggen met hout, staal en touw zodat de dieren de vlag kunnen bereiken in elke level... Game on!
Gametime 2012 - RE-CONQUEST the Galaxy
RE-CONQUEST the Galaxy
The Galaxy wordt aangevallen en vijanden zijn overal. Vlieg je ruimteschip langs de vijf verschillende planeten en vergeet niet je schip up te graden waar je kan. Maak de aarde weer veilig, game on!
Gametime 2011 - Dragon Realm
Dragon Realm
Er is oorlog uitgebroken tussen de Dragon Realm en de Black Evil Tribe. De koning van Dragon Realm is gevangen genomen en aan jouw de taak hem te bevrijden uit de handen van de Black Evils. Game on!
Gametime TOP 50
Gametime TOP 50
Gametime 2010 - Diving Memo
Diving Memo
We beginnen de dag met een geheugen spelletje waarmee we meteen testen of we gisteravond tijdens de wedstrijd niet al te veel gezopen hebben. Zoek naar Sunken Treasures en bonussen in Diving Memo... Game on!
Gametime 2009 - Tommy's Slingshot
Tommy's Slingshot
Tommy Slingshot is een dappere held die jouw hulp nodig heeft om alle vijanden te doden. In elke level heb je verschillende missies, kies je munitie op basis van het schot dat je moet maken. Upgrade je held tussen de levels door. Game on!
Gametime 2008 - Counter Terror
Counter Terror
Schiet op de vijand en pak zoveel mogelijk wapentuig op. Pas op voor ontploffende koffertjes, en probeer alles en iedereen te doden... Game on!
Gametime 2007 - Speedboat Shooting
Speedboat Shooting
Verdedig je speedboot terwijl je wordt aangevallen door de vijand. Upgrade je wapens en torentjes en gebruik extra luchtsteun waar nodig is.. Game on!

AanradersSubscribe to our Youtube Channel Follow us on Google Plus Follow us on Twitter Subscribe to our RSS Feed
Meer content...
Pizza's Leftovers (BETA)

Pizza's Leftovers