Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2013

Sexy Devin Justine
Devin Justine
De mooie Playmate Devin Justine zagen we al meerdere malen voorbij komen en vandaag is het de beurt aan Stefano van Gnoccatime om zijn video-edit te presenteren. Wij kijken graag mee ...
RC Planes [Like a Boss]
RC Planes [Like a Boss]
Zodra volwassenen een op afstandbestuurbaar stuk speelgoed in handen krijgen worden het weer net kleine kinderen. Of het nu een man of vrouw is, daar lijkt geen verschil in te zitten...

Thnx Floris!
Wie van de Drie [31 Maart 2013]
Kelly Gisele Victoria

Kelly

Gisele

Victoria

Verrassing ! [Epic]
Verrassing ! [Epic]
Wanneer je getrouwd bent moet je altijd opletten in het 7e en 13e jaar omdat in die jaren er wel eens de klad in je huwelijk zou kunnen komen te zitten, blijkt uit onderzoek. Als dan de huwelijks consulent je het advies geeft elkaar eens wat vaker te verrassen, ga je er natuurlijk voor ... Al is dat niet altijd zonder risico ..
April Fools Day [Best Photo Magic]
Explosions]
Morgen is het dus 1 April, je bent gewaarschuwd. Eigenlijk maakt het de mensen van Just for Laughs niet uit wat de datum is, en nemen ze mensen het hele jaar door in de maling. Dit is een compilatie van hun beste "Photo Magic" grappen... Uitkijken morgen!
Girls Only 44 [the Mix]
Sao Paolo Train vs Girl [OMG]
Sao Paolo Train vs Girl [OMG]
Als je iets op het spoor laat vallen kan je het maar beter laten liggen ook. Dat bewijzen deze beelden maar weer uit Brazilië waarin te zien is hoe een meisje op het allerlaatste nippertje wordt weggetrokken voor een aanstormende trein... Van geluk gesproken!
One Take Song Mash-Up [Lipdub]
One Take Song Mash-Up [Lipdub]
Een groep studenten aan de Highland High School in Pocatello, Idaho maakte een lipdub op de Pop Danthology mashup video van een tijd geleden. En dat is nog best knap ook!
EVIL April Fool's Pranks
EVIL April Fool's Pranks
Morgen is het niet alleen 2e paasdag maar ook nog eens 1 april. Uitkijken geblazen dus als je je in een omgeving bevind met veel grappenmakers. Heb je zelf nog geen idee hoe of wie je morgen in de maling neemt dan is hier een video van de Household Hacker die je misschien op een idee brengt ..
The Walking Dead [Cosplay Piano Cover]
The Walking Dead [Cosplay Piano Cover]
De zeer getalenteerde Sonya Belousova maakte een piano cover van de muziek uit de serie Walking Dead voor haar nieuwe show Cosplay Piano. Check het uit!
Wie van de Drie [30 Maart 2013]
Natatia Rebecca Natasha

Natatia

Rebecca

Natasha

Snail!
Snail!
Een grappige remix van een ogenschijnlijk onschuldig slakje die wat rond kruipt met de hit single Sail van Awolnation...
Girls Only 43 [the Mix]
Parking Fails
Parking Fails
De meeste brokkenpiloten als het om parkeren gaat zijn vrouwen maar in het verkeer is dat heel anders, als we de verzekeraars moeten geloven. Toch hebben we hier weer een hele bups dames die een poging doen om te parkeren maar daar hopeloos in falen ..
Let it Rain [Short Film]
Let it Rain
Sinds de intrede van sites als Youtube en Vimeo is er een hele nieuwe lichting met video makers opgestaan de een nog beter dan de ander. Met de komst van al deze creatievelingen kwamen er ook de film festivals, zo is deze short "Let it Rain" een finalist bij het Australische Tropfest... Grappig!
It's Kung Fu Grandpa [Fail]
It's Kung Fu Grandpa
Wat sommige mensen toch bezield om dit soort vreemde dingen te gaan doen ergens op een parkeerplaats blijft voor mij een raadsel. We houden er in ieder geval wel weer een filmpje aan over.. Introducing Kung Fu Grandpa ...
Like a Boss & Epic Wins Compilation
Like A Boss - Win Compilation
In deze compilatie allerlei fragmenten van clips met daarin waaghalzen die het er op de een of andere manier toch levend van afbrengen. Voor deze clip geldt uiteraard een "Don't try this at Home" waarschuwing..
Gametime 2022 - Voodoom
Voodoom
Voodoom is een platform spel waarin je telkens allerlei obstakels moet ontwijken of overwinnen om naar de volgende level te gaan... Game on!
Sexy Kali Murphy
Sexy Kali Murphy
Het is vrijdagavond, we doen het vanavond eens rustig aan en hebben de mooie 21 lentes jonge Kali Murphy afkomstig uit San Diego, Californië bereid gevonden de zaak af te sluiten. Ik zeg habbaaa!
Kamehameha [the Streetfighter Edition]
Kobe Bryant's Career in Slow Motion [Epic]
Kobe Bryant's Career in Slow Motion [Epic]
Tweevoudig Olympisch goud winnaar Koby Bryant is een basketballer in de NBA die uitkomt voor de L.A. Lakers. Hij was 2x NBA Topscorer en heeft een geweldig carrière tot dusver opgebouwd. In deze clip zien we beelden door de jaren heen in slowmotion.. Cool!
Failtube [29 Maart 2013]
Pizzababe Jeannie Santiago
Jeannie Santiago
Zoals elke vrijdag sluiten we ook vandaag de Pizzababe week af met een schoonheid en dit keer is dat geworden Jeannie Santiago. Geboren te Oceanside, Californië op 23 juli 1984 heeft Jeannie één grote passie, bmx rijden. Vandaar ook dat ze in deze shoot met haar fiets er op staat... Zoals je inmiddels gewend bent staat de video onder de galerie... RATE!
Zo word je het Populairste Meisje op School
Zo word je het Populairste Meisje op School
Hoe moeilijk is het om populair gevonden te worden op school ?! Dit meisje heeft totaal geen moeite om populair gevonden te worden nadat ze met een Lamborghini Aventador opgehaald is thuis voor het dagelijkse ritje naar school .. Thnx Suus!
Magic Kissing Card Trick
Magic Kissing Card Trick
Vrouwen vinden goochelaars schijnbaar geweldig en daar maakt deze Stuart Edge handig gebruik van. Hij heeft een kaart truc bedacht waarmee hij sowieso veel vrouwelijk schoon ontmoet... Snap jij het ?!
Fail Compilation March 2013 [Fail Finland]
Fail Compilation March 2013
We zijn ondertussen al weer aangeland aan het einde van de maand en dat betekent dat de eerste maandelijkse compilaties weer voorbij gaan komen. We beginnen dit keer met de Fail Compilatie van Fail Finland .. Check!
Sunshine State of Mind
Sunshine State of Mind
Ik stel jullie voor aan Duitsland's beste wakeboarder Frederic von Osten die gesponsord wordt door Redbull en ons heel eventjes laat wanen dat het al zomer is in deze zonnige video genaamd Sunshine State of Mind. Tot we door het raam naar buiten kijken....
WIN 2 Kaarten voor Tempora Aere
WIN 2 Kaarten voor Tempora Aere 27 April
Met enige regelmaat komen hier de juweeltjes van videomixen gemaakt door DJ Retimed voorbij op TLP. Speciaal voor de TLP bezoekers geeft DJ Retimed nu ook nog eens 2 kaarten weg voor zijn Hardstyle event 'Tempora Aere' op 27 april in Hillegom. Tempora is een nieuw hardstyle event wat dit jaar voor het eerst gehouden wordt. Dus wil jij erbij zijn, gratis en voor niets, Like Share en WIN die kaarten! Bonus: Een hardstyle minimix!
Failtube [28 Maart 2013]
Watts Zap 2013 - Best of Wintersports
Watts Zap 2013
Ons favoriete onderdeel en eigenlijk ook de enige reden waarom we naar Eurosport kijken, zijn de grappige sport compilaties van Watts Zap. Dit is ondertussen het 12e deel van 2013 met vandaag de wintersport centraal... Check!
RC Plane Dancing
RC Plane Dancing
Kon je gisteren nog zien hoe een op afstandbestuurbaar vliegtuig in mid-air crashte met een helicopter. Vandaag zien we een ware kunstenaar aan het werk die zijn remote controlled vliegtuigje iets beter kan controleren.. Nice!
Pizzababe Amanda Cerny & Easter
Pizzababe Amanda Cerny & Easter
We zitten vlak voor het paasweekend en traditiegetrouw verkleden sommige dames zich dan als paashaas. Ik heb niet zo veel met Pasen maar met Amanda ga ik toch graag paaseieren zoeken.. RATE!
Wallpaper Magic [177]
The Morning After
The Morning After
Ik ben blij als ik 's morgens wakker word en de babe van de vorige avond al naar huis is gegaan. Al dat gedoe op de vroege ochtend, zoals je aan mekaar voorstellen en dergelijke, dat hoeft voor mij niet, of ze moet een ontbijtje komen brengen op bed, dat mag natuurlijk wel. Deze gast wordt ook wakker met een verovering naast zich maar maakt het zichzelf onnodig moeilijk.. Herkenbaar ?!
Terraria Trolls
Terraria Trolls
Zoals we gewend zijn van de mensen achter Corridor Digital zit ook deze nieuwste short weer boordevol special FX, wat de clips ook eigenlijk zo cool maakt altijd... Dit keer het drama achter multiplayer gaming...
Selling Cocaine in The Hood Prank
Selling Cocaine in The Hood Prank
Vitaly ging er weer op uit, dit keer in de getto's om Cocaïne aan de man te brengen. Niet de drugs maar het energiedrankje... Het levert weer allerlei komische situaties op.
Gametime 2021 - Escape from Sea Museum
Escape from Sea Museum
Wie wil er nu naar een museum ?! En dan ook nog een saai museum als het "Sea Museum". Je wilt hier weg natuurlijk, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Volg de hints op die her en der liggen verstopt en help elkaar in de comments zonder meteen een hele walkthrough te posten... Game on!
World War Z [the Trailers]
World War Z [the Trailers]
Het verhaal van ‘World War Z’ is gebaseerd op het boek ‘World War Z: An Oral History of the Zombie War’ van Max Brooks uit 2006. In de verfilming, die op 4 juli in de NL bioscoop te zien is, speelt Brad Pitt de hoofdrol en moet op zoek naar een oplossing om een zombie-epidemie te lijf te gaan. Er zijn inmiddels twee trailers voor deze epische blockbuster en die kan je hier zien!
World's Best YoYo Champion [Devin Supertramp]
World's Best YoYo Champion
Wie heeft er vroeger nu niet met een jojo gespeeld ?! Volgens het Polygoon-journaal was er in 1932 zelfs een jojorage in Nederland. Jong en oud, iedereen speelde met de jojo. Later, rond het jaar 1998, maar ook al daarvoor in 1985, werd het jojoën 'herontdekt'. Wij hebben vandaag 's werelds beste jojo'er, Zach Gormley, gefilmd door Devin Supertramp, waardoor het meteen een epische clip geworden is...
Hot Wallpaper Pack [69]
Everybody wants to Kill Bruce
Everybody wants to Kill Bruce
Bruce Willis werd beroemd door zijn rol als privé detective naast Cybill Shepherd in de televisieserie Moonlighting. Daarna volgde een hele reeks films met 'A Good Day to Die Hard' als laatste wapenfeit. Wij vinden Bruce Willis eigenlijk altijd wel geweldig in z'n films, toch zijn er hele hordes 'bad-guys' die hem dood willen...
Pizzababe Chelsie Farah
Chelsie Farah
Onze Pizzababe van de dag heet Chelsie Farah en is 22 lentes jong. Chelsie is het avontuurlijke type em geboren in Los Angeles, Californië... Voorlopig is Chelsie nog ingedeeld in de categorie amateurs by Playboy's maar hoe lang dit nog gaat duren ?! Ook vandaag staat de bijhorende video onder de galerie... RATE!
Failtube [27 Maart 2013]
Discover Xtreme Sports 21
Discover Xtreme Sports 21
Het was eigenlijk al weer even geleden dat we iets voorbij zagen komen uit deze serie maar vandaag is er dan toch weer een nieuw deel uit de "Discover Xtreme Sports" reeks.. Deel 21!
Al Pacino: Full Roar [Tribute]
Al Pacino: Full Roar [Tribute]
Al Pacino is vooral bekend van zijn rollen als Michael Corleone uit The Godfather-trilogie en als de Cubaanse drugsbaron Tony Montana uit Scarface. Hij werd achtmaal genomineerd voor een Academy Award, maar won hem slechts één keer, voor Scent of a Woman uit 1992. Hij wordt beschouwd als een van de beste acteurs van zijn generatie. Vandaar dat we vandaag een kleine tribuut aan deze geweldige acteur hebben...
The Evan Smith Experience
The Evan Smith Experience
Evan Smith is de nieuwste pro in het DC Shoes team en belichaamt de wortels van het skateboarden als geen ander. Is er een betere manier om dit te vieren, dan met een full-length video begeleid door een eigen soundtrack. Check hier de 'Evan Smith Experience'.
Bedtime Bandit
2 Yr old Bedtime Bandit
Tegenwoordig ben je blij als je je hoofd te rusten kan leggen voor een goede nachtrust. Vroeger was je met geen stok naar bed te slaan, zo ook deze twee jarige bandiet....
Failtube [26 Maart 2013]
The Beauty of Movement
The Beauty of Movement
Parkour en Freerunning bestond nog niet echt toen ik nog jong en elastisch was, althans toen noemde we het niet zo. Tegenwoordig word je helemaal doodgegooid met clips op Youtube en VImeo met freerunners, de een nog beter dan de ander. Wij staan vandaag eventjes stil bij deze sportievelingen met de clip "The Beauty of Movement"... Nice!
Holi Festival of Colors in India
Pizzababe Annette White
Annette White
Het is lunchtijd geweest en we gaan weer over naar de orde van de dag met onze Pizzababe. Het is de mooie Annette White geworden die werd geboren in Portland Oregon en inmiddels zo'n 25 lentes jong is. Zoals je inmiddels gewend bent staat ook vandaag de bijhorende video onder de galerie... RATE!
Best News Bloopers March 2013
Best News Bloopers March 2013
Zelfs tijdens het nieuws gaat er nog van alles mis al zien we daar niet altijd alles van terug. Gelukkig is er zoiets als het internet en oplettende mensen die dat soort bloopers voor ons opsparen en verwerken tot een maandelijkse compilatie clip. Dit zijn de beste bloopers van de afgelopen maand maart 2013!
Sergio Garcia is Golf BAAS
Sergio Garcia Golf BAAS
Met golf weet je nooit waar je bal terechtkomt en dat kan soms vrij lastig uitpakken. Dit is Pro golfer Sergio Garcia die zijn eerste slag in een boom terugvind. In plaats van een strafbal te nemen klimt hij de boom in om vervolgens de baal zo naar de green te slaan... Best knap!
GoPro Alana Blanchard
GoPro Alana Blanchard
Alana Blanchard is een professioneel Amerikaans surfer en bikini-model. Met de GoPro maakte ze al diverse clips en voor Network A komen er ook regelmatig clips uit waarin zij de hoofdrol speelt.... Heerlijk om naar te kijken natuurlijk...
Sympathy for the Devil
Sympathy for the Devil
Net als zondag hebben we weer een leuke Movie Montage al zijn het dit keer de films waarin de Duivel, Jezebel aka Lucifer de hoofdrol speelt. Kijk even mee!
Gametime 2020 - Speed and Snow
Speed and Snow
Het zonnetje schijnt al wel maar toch is het bagger koud. Wij gaan racen op een besneeuwde ondergrond iets wat je de afgelopen tijd volop hebt kunnen oefenen.. Game on!
Sexy Sarah Summers
Sexy Sarah Summers
We sluiten vanavond de pizzahut af met een leuke dame uit de Playboy stal, namelijk Sarah Summers. Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime gooide haar in een leuke videomix, hier te zien!
Fat Guy Has Amazing Soccer Skills [OMG]
Fat Guy Has Amazing Football Skills [OMG]
En wij maar hele dagen sporten in de sportschool zweten om een beetje in vorm te raken... Check deze gast die het helemaal niets uitmaakt dat hij een pondje meer weegt zolang hij maar een voetbal heeft om zich te vermaken.. Ik doe het 'm niet na...
Failtube [25 Maart 2013]
Snow Drifting [Like a Boss]
Snow Drifting [Like a Boss]
In Zeeland is gister een pak sneeuw gevallen, zo erg dat het haast al weer winter lijkt. Nu heb ik niets met die natte bende die men sneeuw noemt maar soms kan het nog best leuk zijn. Als je bijvoorbeeld gaat driften met je auto op de dag gladde ondergrond... Cool!
Pizzababe Lena Erickson
Pizzababe Lena Erickson
We beginnen deze maandag meteen maar met een Pizzababe van jewelste. Ik stel jullie voor aan Lena Erickson een nieuwkomer hier op TLP en een nieuwkomer waar we hopelijk nog vaak van gaan horen. Ook vandaag staat de bijhorende video (10min) onder de galerie... RATE!
Wallpaper Magic [176]
13 year old girl Benches 240lb
13 year old girl Benches 240lb
We schakelen eventjes over naar Rusland waaruit we beelden hebben van de 13 jarige Maryna Naumova die zonder slag of stoot 240lb bankdrukt. Het wordt weer tijd dat ik naar de sportschool ga, merk ik wel weer.. Kijk even mee!
Tessa's Rescue
Tessa's Rescue
Zo mensen pak de zakdoekjes er maar weer bij want het volgende filmpje heeft een 100% zakdoekjesalert. We gaan vandaag naar het asiel om het blinde en zwaar verwaarloosde hondje Tessa op te halen, altijd mooi dit soort clips...
Solving Three Cubes while Juggling
Solving Three Cubes while Juggling
Wat als je goed bent in het oplossen van de Rubik's Kubus en je kan tevens aardig jongleren ?! Juist dan combineer je die beide natuurlijk eventjes... Ik vind het knap!
Mind Blowing Tiles Illusion [WTF?]
Mind Blowing Tiles Illusion [WTF?]
We zien soms filmpjes voorbij komen waarvan je zoiets hebt, HUH?! Hoe doen ze dat toch ?! Ik heb nog niet zo heel erg veel koffie op, dus wellicht ligt het daaraan. Deze gast kent een trucje waarvan ik niet zo 1-2-3 zie hoe hij het doet... Wie helpt ?!
Getnudies Live Cam Girls
Getnudies Live Cam Girls
Het is zondagavond, geen voetbal op TV en buiten is het net de Noordpool. Gelukkig zijn de dames van Getnudies aanwezig én luchtig gekleed als ze achter de webcam zitten. Bezoek ze eens en ontdek wat deze mooie meiden allemaal te bieden hebben..
NFL Sound FX
NFL Sound FX
Zitten wij nog elke zondagavond met het bordje op schoot voetbal te kijken, in Amerika is het voornamelijk American Football, Baseball en Ice Hockey waar men warm voorloopt. Vanavond kijken we terug op het NFL seizoen van 2012 met wat extra soundFX... Nice!
Wie van de Drie [24 Maart 2013]
Anastasia Harris Fernanda Ferrari Alley Bagget

Anastasia

Fernanda

Alley

Saturday the 14th [Animated Short]
Saturday the 14th [Animated Short]
Vrijdag de 13e wordt door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd, wegens de combinatie van vrijdag en dertien. Niet voor niets halen we op zaterdag de 14e weer allemaal rustig adem als er de dag ervoor niets vreemds of raars is voorgevallen. Dit is Mason, die het op de 13e altijd erg druk heeft en al weer reikhalzend uitkijkt naar de volgende vrijdag de 13e...
Girls Only 42 [the Mix]
When Crocodiles Attack
When Crocodiles Attack
Als fotograaf doe je er alles aan om een maar zo tof mogelijke foto te schieten ook al moet je daardoor weleens waaghalzerige stunts uithalen. Deze fotograaf wil een plaatje schieten van een krokodil en dat loopt maar net goed af...
Flame [Oekraine got Talent 2013]
Flame [Oekraine got Talent 2013]
We schakelen eventjes over naar de Oekraïne waar het dans duo "Flame" hun opwachting maakt in de "Oekraïne got Talent show" aldaar. Hogeschool dansen zullen we maar zeggen... Kijk eventjes mee!
Star Trek Into Darkness Trailer [in Lego]
Star Trek Into Darkness Trailer [in Lego]
Dat je met Lego van alles en nog wat kan maken moge onderhand bij een ieder bekend zijn. Dit keer is iemand creatief bezig geweest met Lego en heeft de officiële trailer van de film 'Star Trek Into Darkness' nagebouwd, een Sci-Fi film die op 17 mei in première gaat... Knap!
Kiarah & Denise doen "Set Fire To The Rain"
Kiarah & Denise doen "Set Fire To The Rain"
Je hoeft de televisie maar aan te zetten of je zit weer verwikkeld in een of andere talentenjacht maar voor sommigen talenten hoef je niet eens de tv aan te zetten. Dit zijn Kiarah en Denise die het nummer "Set Fire To The Rain" van Adele hebben ingestudeerd en dat klinkt best.
Gametime 2019 - Sticky Blobs
Sticky Blobs
Een leuk fysica puzzelspel waarbij je een buitenlandse planeet Spawn verkend. Proberen door het plakken en verwijderen van 'Sticky Blobs' de vruchten te bereiken. Game on!
Action Women in Cinema [Movie Mashup]
Action Women in Cinema [Movie Mashup]
Het is zaterdagavond, ik ben er nog niet helemaal uit wat er gaat gebeuren vanavond maar een avondje thuis met een goede film zou ik vandaag helemaal geen straf vinden. In deze Movie Mashup zien we allemaal vrouwelijke hoofdpersonen uit actie films op een lekkere beat van Daft Punk... In totaal komen er in 2 minuten zo'n 61 verschillende films voorbij... Check!
Wie van de Drie [23 Maart 2013]
Amber Antonella Alexa

Amber

Antonella

Alexa

Zap de Spi0n n°161
Zap Spi0n
De mensen van de Franse site Spi0n hebben weer een mooie 'Zap de Spi0n' compilatie in elkaar geknutseld waarin nog eens de allerbeste video's van de afgelopen weken voorbijkomen.. Ga er even lekker voor zitten want het is weer genieten geblazen... Check!
It's Morphing Time [EPIC]
It's Morphing Time [EPIC]
Een politieagent in de USA houdt iemand staande die schijnbaar te veel gedronken heeft maar komt voor een verassing te staan als de bestuurder ineens uit de auto komt waardoor hij plots in een levensgevaarlijke situatie beland... EPIC!
Girls Only 41 [the Mix]
Sleeping Beauty bij De Grote Improvisatieshow
Sleeping Beauty bij De Grote Improvisatieshow
Bij BNN hebben ze tegenwoordig 'De Grote Improvisatieshow' wat schijnbaar zo slaapverwekkend is dat zelfs het publiek in slaap valt en vervolgens met geen kanon wakker te krijgen is.. Gelukkig weten de spelers Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jamai Loman, Tygo Gernandt en Rick Paul van Mulligen daar wel raad mee en geven de dame in kwestie een wake-up call..
220ft Snowmobile Jump in Sweden
220ft Snowmobile Jump in Sweden
We nemen weer een kijkje in de wonderen wereld van Redbull waarmee we dit keer zijn beland in Örnsköldsvik, Zweden en kijken naar professioneel sneeuwscooteraar Daniel Bodin die met zijn sneeuwscooter 67 meter verspringt via een schans... Cool!
Best Fails of the Week 3 March 2013
Best Fails of the Week 3 March 2013
En dan is het ook weer tijd voor de wekelijkse fail compilatie van Fail Army. Ook afgelopen week ging er weer genoeg mis en dat kan je heel comfortabel terug zien in deze compilatie...
Supermarkt Hero saves Toddler's Life
Supermarkt Hero saves Toddler's Life
Onze held van de dag is vandaag ene Rowan O'Neill die in een Australische supermarkt in Perth het leven redde van kleuter Shaylar die dreigde te stikken. We zien een radeloze moeder die pa nog gaat halen, maar die is vervolgens meer in paniek dan behulpzaam. Rowan O'Neill houdt zijn hoofd wel koel en doet wat hij moet doen, HELD! Hier de bewakingscamera beelden!
Russian Road Rage and Accidents 3 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 3 [March 2013]
Zagen we het gisteren nog helemaal mis gaan voor een stoplicht in het Amerikaanse St. Louis, vandaag gaan we gewoon weer terug naar het ons inmiddels vertrouwde straatbeeld in het voormalige Oostblok in een nieuw deel van SFB's 'Russian Road Rage and Accidents' serie. Het derde deel in maart 2013!
Sexy Lucy Pinder goes Dubstep
Sexy Lucy Pinder goes Dubstep
We sluiten de dag af met mooie Lucy Pinder die staat mooi te wezen op woest beats van dubstep muziek... Check!
A World Without Internet
A World Without Internet
We zagen ooit al eens een sketch uit 'The IT Crowd' waarin Jen het internet krijgt en vervolgens kapot laat vallen maar stel je eens een wereld voor zonder internet... Dat is in deze tijd nog best vreemd voor te stellen..
Failtube [22 Maart 2013]
Jets Are Awesome
Jets Are Awesome
Wie heeft er als kleinkind nooit straaljager piloot willen worden ?! Iedereen toch ? Vlieg en droom eventjes lekker mee in deze mooie mashup uit de People are Awesome serie... Dit keer Jets!
Pizzababe Casey Connely
Pizzababe Casey Connely
Het is vrijdag en dat betekend dat we zijn aanbeland bij onze laatste Pizzababe van deze week. Het is Casey Connely geworden die ons haar mooi gevormde lichaam showt en ook vandaag staat de bijhorende video onder de galerie. Raten maar weer!
Wallpaper Magic [175]
Imaginary Friend Photo Prank
Imaginary Friend Photo Prank
We gaan de straat op om mensen te vragen een foto te maken van onszelf en een denkbeeldige vriend die ineens niet zo denkbeeldig blijkt.. Simpel maar perfect uitgevoerd door Jack Vale en Rahat...
Roadrage [Woman vs Woman]
Roadrage [Woman vs Woman]
Niet alleen op de Russische wegen speelt zich van alles en nog wat af ook over het grote water in de USA is het regelmatig raak. Wat er precies aan dit gevecht, met knuppel en al, voorafgegaan is is niet bekend maar met deze 'dame' kan je beter niet de strijd aangaan..
Shady Sluts Prank!
Shady Sluts Prank!
Ik sta er toch elke keer weer van te kijken hoe deze Vitaly het er zonder kleerscheuren afbrengt als hij niets vermoedende mensen aanspreekt met z'n pranks. Dit keer is hij op zoek naar Sluts!
Gametime 2018 - Mass Mayhem 5 Expansion
Mass Mayhem 5 Expansion
Een nieuwe uitbreiding op de Mass Mayhem serie met vandaag een kick-ass robot die je kan inzetten! Dood de waves met zombies met je favoriete wapen of gebruik de killer robot. Zowel je wapens als je robot kun je upgraden.. Game on!
Win & Luck Compilation from AutoLife # 6
Autolife [Win & Luck compilation #5]
Naast de crash compilaties die we regelmatig voorbij zien komen van Autolife hebben ze ook eens in de zoveel tijd een Win & Luck compilatie. Dit is alweer deeltje 6...
Puppies & Kittens vs. Mirrors [the Compilation]
Puppies & Kittens vs. Mirrors [the Compilation]
Als een jonge hond of kat voor het eerst een spiegel ziet, en dus zijn eigen reflectie, dan heeft het geen idee dat het zichzelf ziet. Dat dit vaak voor lachwekkende situaties zorgt zien we in deze ultieme supercut / compilatie..
Wallpaper Magic [174]
Dumt & Farligt [Super slow motion highlights]
Dumt & Farligt [Super slow motion highlights]
Bij de Deense show 'Dumt & Farligt' op TV 2 Zulu aldaar laten ze wekelijks mooie slowmotion clips zien. In deze compilatie video zie je de mooiste highlights van het tweede seizoen van Dumt & Farligt nog eens voorbijkomen. Gefilmd met een Phantom camera!
Pizzababe Jaslyn Ome
Jaslyn Ome
We zijn nog niet aangeland in april maar we hebben al wel Playboy's Miss April 2013 voor je klaar gezet. Het is de mooie Jaslyn Ome uit Hayward Californië geworden die ook nog eens op dezelfde dag al ikzelf is geboren.. Zoals je de laatste dagen al gewend was staat ook vandaag meteen de bijhorende cybervideo onder de galerie.... RATE!
Failtube [21 Maart 2013]
No Pictures Please !
No Pictures Please
Wilde dieren blijven wilde dieren ook al zitten ze in een kooitje. Iets waar deze onfortuinlijke cameraman hardhandig achter komt..
Redbull Jump & Freeze 2013
Redbull Jump & Freeze 2013
Bij Redbull weten ze van gekkigheid niet meer wat ze moeten verzinnen lijkt het. Zo is dit het Redbull Jump & Freeze 2013 evenement gehouden bij het Gudauri ski resort in Georgië wat nog het meest lijkt op een 'Fiets'm er in' aflevering van Ter Land ter zee in de Lucht, alleen springen de deelnemers hier in een iets kouder water... We hebben wat highlights voor je neer gezet.
Rage Comics in Real Life 3
Rage Comics in Real Life 3
Rage Comics zijn een reeks strips met karakters die vaak worden gemaakt met eenvoudige teken software zoals bijvoorbeeld MS Paint om een expressie uit te drukken met een humoristische punchline. De mensen van Pistol Shrimps vroegen zich af hoe dit soort Comics er in het echte leven uit zouden zien...
Russian versus Snowmen
Russian versus Snowmen
Heb jij het ook helemaal gehad met de sneeuw en kou en zou je het liefst elke sneeuwpop die je tegenkomt in elkaar trappen ?! Deze Rus heeft er genoeg van, en gaat op oorlogspad... Laat de lente nu maar komen!

Thnx David!
Hot Wallpaper Pack [68]
Like, Share en WIN 2 Kaarten voor Tempora Aere
WIN 2 Kaarten voor Tempora Aere 27 April
Met enige regelmaat komen hier de juweeltjes van videomixen gemaakt door DJ Retimed voorbij op TLP. Speciaal voor de TLP bezoekers geeft DJ Retimed nu ook nog eens 2 kaarten weg voor zijn Hardstyle event 'Temora Aere' op 27 april in Hillegom. Tempora is een nieuw hardstyle event wat dit jaar voor het eerst gehouden wordt. Dus wil jij erbij zijn, gratis en voor niets, Like Share en WIN die kaarten! Bonus: Een hardstyle minimix!
Watts Zap 2013 [18.03.2013]
Watts Zap 2013
Ons meest favorieten onderdeel van Eurosport is na al die jaren nog steeds de compilatie filmpjes van Watts Zap en dit is de allerlaatste editie van 18 maart... Check!
Failtube [20 Maart 2013]
Pizzababe Britany Nola
Britany Nola
Op de een of andere manier is Britany Nola er in november, toen ze verkozen werd tot Playmate van de maand, er tussen door geglipt of ik ben haar gewoon vergeten te posten. Vandaag zien we deze blondine in een leuke galerie en uiteraard hebben we er ook vandaag weer de video voor je bijgezet... Rate!
Cliff Jumping Hawaii [Devin Supertramp]
Cliff Jumping Hawaii [Devin Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent dan Devin Supertramp weer een coole video voor ons heeft klaargezet. Dit keer gaan we klif jumpen in Hawaii, wat een mooi leven heeft die Devin toch..
Downhill MTB POV in Colombia
Downhill MTB POV in Colombia
We nemen weer een kijkje in de wereld van Redbull en reizen daar dit keer voor af naar Manizales, Colombia. Alwaar Marcelo Gutierrez laat zien hoe je met een MTB downhill rijdt in POV...
2013 Bad Models Management Swimsuit Calendar
2013 Bad Models Management Swimsuit Calendar
Niet alleen Sports Illustrated heeft een jaarlijkse Swimsuit kalender ook Bad Models Management maakte er een en huurde daarvoorde modellen Mariana, Natalia, Elena, en Mihaela in. De shoot zelf werd gedaan door Pavel Badzhakov.
St. Paddy's Day Face dye [Prank vs Prank]
St. Paddy's Day Face dye [Prank vs Prank]
Nadat Jesse een avondje is wezen stappen en in coma op bed ligt besluit vrouwlief hem een groen masker aan te meten... Perfect dus voor St. Patricksday..
Gametime 2017 - 3 Pandas [Part 2]
3 Pandas [Part 2]
De 3 panda's zijn terug en proberen weer te ontsnappen. Ze zijn nog steeds in staat om elkaar te helpen, maar ze hebben jouw hulp nodig om hen te begeleiden in de juiste richting. Houd ze uit de problemen, game on!
Bad Motherf**ker
Bad Motherf**ker
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders, maar kom je zo af en toe ook heel erg coole dingen tegen. Zo is dit de nieuwe 18+ videoclip van Biting Elbows' nummer Bad Motherf**ker... EPIC!
Wallpaper Magic [173]
Prop Wars
Prop Wars
De mannen van Sneaky Zebra spelen graag oorlogje en dat kan tegenwoordig ook met al die coole VFX software die er op de markt is. Uiteraard moet je er wel even leren mee omgaan maar dan heb je ook wat. Zie hier Prop Wars!
Drifting & Snowmobiling in Moscow 2013
Drifting & Snowmobiling in Moscow 2013
Met Redbull kom je nog eens ergens, de mensen achter het succesvolle energiedrankje sponsoren van alles en nog wat over de hele wereld. Dit keer gaan we naar Moskou voor een soortement van X-Fighters achtig iets, alleen zitten we dit keer in Rusland dus komen er ook springende sneeuwmobielen aan te pas, wat het eigenlijk alleen nog maar meer spectaculair maakt.
Pizzababe Jessie Ann
Jessie Ann
We zagen Jessie Ann al vaker voorbij komen en ook vandaag, aan haar de eer om zich de hele dag 'Pizzababe van de dag' te mogen noemen. Zoals ik gisteren al aankondigde gaan we de Pizzababe galeries vanaf heden meteen voorzien van een bijhorende Cybervideo, en ook vandaag staat deze weer onder de plaatjes... Vergeten jullie niet te raten ?!
Failtube [19 Maart 2013]
Forward [Epic]
Forward [Epic]
We kijken mee naar Messe Kopp, een Israëliet die deze coole video maakte genaamd Forward. Deze clip is in z'n geheel opgenomen in Jeruzalem terwijl Messe Kopp achteruit loopt en vervolgens vooruit afgespeeld. Het levert dit coole resultaat op!
Magic Clerk
Magic Clerk
Naast de shows van Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon is er natuurlijk ook nog altijd de Jay Leno show waarin Jay Leno zijn dagelijkse kijk op wereldse gebeurtenissen deelt met z'n publiek. Een van de leukere sketches uit die talkshow is de Magic Clerk, een winkelbediende die goochelen kan en niets vermoedende shoppers in de maling neemt... Erg leuk! [Thnx]
Introducing Maxwell Thorpe
Introducing Maxwell Thorpe
Door alle talentenjachten op televisie kan je door de bomen het bos bijna niet meer zien maar, eerlijk is eerlijk, zo heel af en toe komt er bij zo'n TVshow een talent bovendrijven. Dat je de televisie niet hoeft aan te zetten om talent tegen te komen bewijst deze Maxwell Thorpe die in Rotherham, een klein stadje bij South Yorkshire, England het winkelend publiek trakteert op Pavarotti ... Ik zeg Talent!
Balloon Backflips
Balloon Backflips
Een van de meest betaalbare, en met toch goede kwaliteit filmende HD camera's, is de GoPro waar inmiddels diverse clips, gemaakt met zo'n verdraaid handig apparaat, van over het internet zwermen. Vandaag gaan we skydiven met backflips vanaf een zwevende ballon... Cool!
Sexy Jennifer Vaughn [Cybergirl of the Year 2013]
Jennifer Vaughn
Afgelopen week konden jullie stemmen op Jennifer Vaughn die door Playboy nu al werd uitgeroepen tot 'Cybergirl of the Year 2013'. We hadden Jennifer al vaker voorbij zien komen maar nog niet met krul en wellicht dat ze daarom deze titel mag dragen ?! Wij hebben vanavond een mooie video-edit van Gnoccatime met daarin Jennifer Vaughn in de hoofdrol.. Habbaaa!
Beautiful Landscapes [6]
Ronald Goedemondt - Dedication 2011 [Show]
Ronald Goedemondt - Dedication 2011
Ronald Goedemondt werd pas echt bekend bij het grote publiek na zijn oudejaarsconference 'Binnen de Lijntjes' van afgelopen oud en nieuw, maar stond daarvoor ook al eventjes op de planken. Zo is dit een show uit 2011 genaamd 'Dedication', die zeer zeker het bekijken waard is! Check!

Thnx Ed!
Pizzababe Gracie Lewis
Gracie Lewis
Het is maandag en dat betekent dat we weer beginnen met een verse week met Pizzababes. Vroeger moest ik helemaal niets hebben van meiden met rode haren en dat terwijl die goed kunnen kussen. Ik stel je vandaag voor aan de Engelse schone Gracie Lewis die we vandaag gekroond hebben tot Pizzababe van de dag en er staat als bonus ook nog eens een bijhorende video onder de galerie... Gaan we daar een gewoonte van maken ?!
Failtube [18 Maart 2013]
Billy Joel & Fan vs New York State Of Mind [Epic]
Billy Joel & Fan play New York State Of Mind [Epic]
We kennen Billy Joël eigenlijk alleen van het nummer "Goodnight Saigon" en dat terwijl de man een heel repertoire op z'n naam heeft staan. In NL hebben we Collegetour maar in de USA heet dat schijnbaar 'An Evening of Questions and Answers and a Little Bit of Music' zoals hier te zien op de Vanderbilt University waar Billy Joël te gast was in januari van dit jaar. Een student staat op en vraagt of Billy samen met hem een nummer wil opvoeren, zijn antwoord JA...
No Talk Phone Number [Like a Boss]
No Talk Phone Number [Like a Boss]
Een telefoon nummer scoren van een lekker chickie in de kroeg of op straat zonder dat je er ook maar een woord over rept, onmogelijk ?! Voor Pizzaman natuurlijk niet en ook deze gasten hebben daar helemaal geen moeite mee... BAAS!
Russian Roadrage [an Eye for a Mirror]
Russian Roadrage
Agressie in het verkeer kan in NL rekening op zero-tolerance en dat is maar goed ook. Stel je voor dat je dagelijks getuige bent van dit soort taferelen... Grappig dat wel..
Gametime 2016 - Pocket Platoon
Pocket Platoon
Het einde van de wereld is nabij na een invasie van aliens. Leid jouw platoon van moedige soldaten naar de overwinning en versla de bloeddorstige aliens.. Game on!
Girls Only 40 [the Mix]
Most Epic Diaper Prank EVER
Most Epic Diaper Prank EVER
Kids zijn leuk maar baby's zijn eigenlijk net kleine poepfabrieken, je gooit er eten in en na een dutje en een boertje krijg je er een volle luier voor terug. Sommige mannen moeten echter niets hebben van volle luiers en zo ook deze vriend van een Jason die hem eens stevig te pakken neemt..
Zap de Spi0n n°160
Zap Spi0n
De mensen van de Franse site Spi0n zijn helaas hun Youtube kanaal kwijtgeraakt maar zijn nog wel actief op Dailymotion, een Franse upload site. We volgden de verrichtingen al even al vooral de Le Zap compilaties die ze daar met enige regelmaat voorbij laten komen. Zo is dit deel 160!

Deel 158 | Deel 159 hier!
Wie van de Drie [17 Maart 2013]
Micaela Ana Cheri Jessica

Micaela

Ana Cheri

Jessica

Touching speech made by Bride's Father
Touching speech made by Bride's Father
Tja, daar sta je dan voor het altaar nog net voordat je je vrouw voorgoed krijgt aangereikt van je toekomstige schoonvader. Alleen heeft pa nog een wijze raad voor je in de vorm van een toespraakje... Cool!
Urban wingsuit flying in Rio de Janeiro
Urban wingsuit flying in Rio de Janeiro
Ludovic en Jokke Sommer hadden eigenlijk geen toestemming om boven het Braziliaanse Rio de Janeiro te gaan Wingsuit vliegen maar deden het toch.. Uiteraard hielden ze wel rekening met het overige vliegverkeer..
Jumping Over a Cop gone Wrong
Jumping Over a Cop gone Wrong
Je mag tegenwoordig ook helemaal niets meer, althans dat bemerkte de maker van de volgende video, ene Ross Creations. Watskebeurt ?! Op een zonnige zondagmiddag ziet hij twee politieagenten op bankje op het park zitten en besluit over de beide wetsdienaren heen te springen... De heren zijn er alleen niet zo van gediend..
Soccer Trick Shots 2013
Soccer Trick Shots 2013
Het Australische duo 'How Ridiculous' maakt nog steeds clips waarvan de Youtube reclame opbrengst naar het goede doel gaat en vandaag hebben ze weer een aantal coole trickshots gemaakt. Dit keer al voetballend... Kijk even mee!
Explosions [Best Of Just For Laughs]
Explosions]
De allerbeste grappen van Just for Laughs waarin gebruikt wordt gemaakt van een explosie zie je nog eens terug in deze 8 minuten durende compilatie reel.... Check!
Hitler's Car
Hitler's Car
Uit de film Rat Race uit 2001 komt de volgende grappige scène met daarin de auto van Hitler en een groep motorbikers in de hoofdrol...

Thnx Menno!
History of Rap 4 [Jimmy Fallon Show]
History of Rap 3 [Jimmy Fallon Show]
Al drie keer eerder zagen we een deeltje van de 'History of Rap' serie uit de Jimmy Fallon show voorbij komen en steevast was Justin Timberlake van de partij. Zo ook deze vierde keer!
Hardstyle Videomix, volume 2, 2013 [DJ Retimed]
Hardstyle Videomix, volume 2
Het is zaterdagavond de dansschoenen zijn gepoetst en we trekken zo onze best outfit aan voor weer een avondje kroegtijgeren of beter nog naar een feest. Als DJ Retimed zijn hardstyle videomixen instuurt is het eigenlijk altijd feest en daarom geeft hij binnenkort een feest waar je bij kunt zijn. Nadere info volgt! Vanavond gaan we stampen op zijn nieuwe Hardstyle videomix Volume 2, 2013!
Wie van de Drie [16 Maart 2013]
Kari Lola Sara

Kari

Lola

Sara

The Ultimate Friends Test
The Ultimate Friends Test
Stel je ligt 's nachts heerlijk te slapen als plots de telefoon gaat. Het is je beste vriend die je hulp nodig heeft en wel direct anders kan het weleens slecht aflopen met hem of haar... Wat doe jij ?! Biermerk Carlsberg test het uit!
St. Patrick's Day 2013
St. Patrick's Day 2013
Morgen is het dan zover en mogen Ieren over de hele wereld zich weer helemaal klem zuipen terwijl ze hun heilige St. Patrick gedenken... Ik zocht drie clips voor je uit die momenteel de ronde doen en speciaal voor deze dag gemaakt zijn... Zo kan je kijken naar de Lucky Charms remix - 'Magically Delicious' , St. Patrick's Day [through Google Glass] en last but not least gaan we een Shamrock Shake maken....
Girls Only 39 [the Mix]
Punched by a Streetperformer [100% Ownage]
Punched by a Streetperformer
Een beetje half dronken hardwerkende straatartiesten lastig vallen gaat uiteraard niet ongestraft zoals deze dronkaard dan ook bemerkt...
Nutella on Booty
Nutella on Booty
Wie had gedacht dat Nutella en het betere kontenwerk zo'n goede combinatie was ?! Je moet er maar opkomen!
Slip 'n slide vs Punch Robert
Slip 'n slide vs Punch Robert
In het Youtube kanaal 'Punch Robert' van Robert Hofman verschijnen regelmatig filmpjes waarbij zelfs de mannen van Jackass eventjes de wenkbrauwen fronsen. Vandaag heeft hij een Slip'n slide baan opgezet, wij kijken mee...
Gametime 2015 - Zombies In The Shadow
Zombies In The Shadow
Uit alle donkere hoeken en gaten kruipen zombies op je af op zoek naar vlees. Geïmproviseerde barricades en veel vuurwapens zijn je enige hoop. Blijf ver uit de duisternis. Richt, schiet, reload .... overleven! Game on..
Sexy Kimberly Kisselovich
Sexy Kimberly Kisselovich
Afgelopen week kon je Kimberly Kisselovich nog zien als Pizzababe van de dag en bij die galerie hoort ook nog een videoshoot die ik je niet wilde onthouden..
Best Fails of the Week 2 March 2013
Best Fails of the Week 2 March 2013
Er is weer van alles mis gegaan de afgelopen week op de interwebs en de mannen van Fail Army hebben daar weer een compilatie van gemaakt... De beste fails van afgelopen week zie je terug in deze montage!
Failtube [15 Maart 2013]
WIN Compilation March 2013
WIN Compilation March 2013, winning
De allerbeste "WIN" video's van de afgelopen maand komen voorbij in deze twee compilatie met in totaal zo'n 20 minuten beeld... Ga er eventjes lekker voor zitten, zakje popcorn erbij!
Pizzababe Jennifer Vaughn
Pizzababe Jennifer Vaughn
Inmiddels kennen we Jennifer Vaughn allemaal wel en ome Hef heeft besloten om Jennifer Vaughn te bombarderen tot Cybergirl van het jaar 2013. Dat vieren we natuurlijk met een extra mooie galerie van Jennifer die voor de gelegenheid de krultang ter hand heeft genomen... Rate!
Wallpaper Magic [172]
Goalkeeper Cat is Penalty Killer
Goalkeeper Cat is Penalty Killer
We hebben de hele week voetbal kunnen zien op televisie en de grootste verrassing is eigenlijk dat er geen Engelse clubs meer meedoen in de Champions League. Deze kat is een echte penalty killer en showt in deze clip zijn skills... Cool!
Wide Web World [Epic]
Wide Web World [Epic]
Ene Paul Wex was zo creatief om met plaatjes van Nokia 3D Maps deze supermooie flyover te maken waarin we terloops over Toronto, New York en andere grote Amerikaanse steden vliegen.. Erg mooi gemaakt en de muziek is gemaakt door Paul Wex zelf..
Russian Road Rage and Accidents 2 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 2 [March 2013]
We zijn weer een week verder in de maand maart 2013 en dat betekent dat er ook al weer een nieuw deel van de wekelijkse Russian Road Rage and Accidents compilatie is. Week 2 van maart 2013, Check!
Metal Gear Sunrising [FreddieW]
Metal Gear Sunrising [FreddieW]
Hoofdpersoon Raiden uit Metal Gear staat net als ieder ander 's morgens op uit z'n bed alleen zie je dat nooit in de game. Freddie Wong heeft de beelden...
Dash Cam Compilation 8
Dash Cam Compilation 8
Net als gisteravond sluiten we ook vandaag de dag af met een compilatie gefilmd op / langs de Russische wegen. Dit keer is het de Dashcam Compilatie van Fail Finland die zoals altijd weer boordevol ongevallen en wtf momentjes zit... Check!
Girls with Guns
Test Drive [Epic]
test drive, PepsiMAX
Pepsi MAX huurde Nascar rijder en viervoudig Winston Cup kampioen Jeff Gordon in om een test ritje te maken met een nietsvermoedende autoverkoper, die deze dag nog lang zal heugen... EPIC!
Pizzababe Kimberly Kisselovich
Kimberly Kisselovich
Een oude bekende komt vandaag voorbij als Pizzababe van de dag namelijk Kimberly Kisselovich. Afgelopen december konden we haar al bewonderen op bewegend beeld alleen was er nog geen galerie voorhanden. Vandaag hebben we Kimberly bereid gevonden om de TLP auto te wassen... Goed bezig schat!
Failtube [14 Maart 2013]
Victoria's Secret Swim 2013: Rays
Victoria's Secret Swim 2013: Rays
We zagen al eerder een clip uit deze Victoria's Secret Swim 2013 'Angels & Artists' serie, dat was namelijk Beats, Bikinis & Beaches met Justin Bieber. Dit keer zien we babes als Erin Heatherton en Behati Prinsloo de laatste swimsuit 2013 collectie showen terwijl je luistert naar Rihanna. Featuring 'Stay' feat. Mikky Ekko..
Celebration Fail Compilation March 2013
Celebration Fail Compilation March 2013
We gaan nog eventjes door met de compilaties en dit keer hebben we een montage met allerlei vieringen van blijde gebeurtenissen die op de een of andere manier niet helemaal verlopen als gepland.. Check!
Googly Eyes [by Corridor Digital]
Googly Eyes [by Corridor Digital]
Het Google's 'Glas Project' is in wezen een bril met een augmented reality overlay die details weergeeft in de 'echte' wereld die nogal handig kunnen zijn. Helaas is niet iedereen even handig met deze nieuwe technologie..
Kiss me I'm Irish
Kiss me I'm Irish
Op zondag 17 maart a.s. vieren de Ieren hun nationale feestdag St. Patrick's Day. De herdenking van Ierland's belangrijkste heilige wordt steevast door alle Ieren over de hele wereld gevierd met veel drank en muziek. Hoogste tijd om er een slaatje uit te slaan en meiden om een kus te vragen...
Gametime 2014 - Frontline Tower Defense
Frontline Tower Defense
In Frontline Tower Defense heb je twaalf verschillende soorten torens om uit te kiezen en die heb je ook nodig om je te verdedigen tegen mannen, fietsers en voertuigen. Je krijgt een paar skill points om te beginnen de rest moet je verdienen... Game on!
Sexy Girls Bull-Riding [March 2013]
Sexy Girls Bull-Riding [March 2013]
Zoals ik gister ook al opmerkte kan je het zo gek niet bedenken of er is wel een maandelijkse compilatie van. We hebben dit keer een compilatie met allemaal dames die een mechanische stier proberen te berijden. Of dit een maandelijks terugkerend iets is valt nog te bezien maar ik hou het voor je in de gaten... Check!
Human Slingshot 2X [Devin Supertramp]
Human Slingshot 2X [Devin Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een nieuwe clip hebben van Devin Supertramp die vorig jaar ook al een Human Slingshot clip opnam en dat nog eens dunnetjes overdoet met de mensen van kledingmerk Vooray. Wij kijken zoals altijd, met open mond mee... Vetjes!
Failtube [13 Maart 2013]
Watts Zap 2013 [11-03-2013]
Watts Zapp Melbourne Special
Voor diegene die nooit naar Eurosport kijken maar wel fan zijn van de Watts Zap compilaties hebben we weer twee nieuwe delen met sportievelingen klaargezet. Zoals je gewend bent van Watts Zap zitten er hier en daar leuke soundbites / effecten onder de clips, wat het eigenlijk zo leuk maakt.... ENJOY!
Pizzababe Charlotte Rose
Charlotte Rose
We zagen Charlotte Rose al eerder voorbij komen in december van vorig jaar maar daarna werd het een beetje stil rond deze 19 jarige knoert uit Laguna Beach, Californië tot vandaag. Vandaag is Charlotte Rose namelijk wederom onze Pizzababe van de dag in een verse galerie van Playboy's... Check!
Tastelikepizza [Best Of Februari 2013 Mashup]
Tastelikepizza [Best Of Februari 2013 Mashup], ownmash13
Het is weer zover, we zijn een maand verder en daarmee zijn we aangeland bij ons maandelijkse overzicht in compilatievorm. De allerbeste clips van februari komen nog eens voorbij in onze Februari 2013 Mashup!

De gebruikte clips kan je hier terugvinden!
Hot Wallpaper Pack [67]
Emma
Emma
Met al die tablets en laptops voorhanden vraag je je bijna af of papier wellicht z'n langste tijd gehad heeft. Na het zien van deze commercial weten we het zeker, papier is onmisbaar...
Best Bloopers from Penguins Spycam
Best Bloopers from Penguins Spycam
Pinguïns zijn grappige dieren al was het alleen al door de wijze waarop ze zich voortbewegen, wat nog het meest weg heeft van iemand die na een avond flink de fles geraakt te hebben naar huis probeert te strompelen... In deze compilatie gefilmd met een spycam zien we ze in hun minst glorieuze momenten ..
Grandma got the Moves
Grandma got the Moves
Het is tegenwoordig geen pretje om oud te zijn. Overal waar maar kan wordt er gekort op ouderenzorg en van een aow'tje hoef je ook niet echt vrolijk te worden. Gelukkig kunnen sommigen ouderen zich nog steeds prima vermaken...
100 Years Of Innovation [2013 Lamborghini]
100 Years Of Innovation [2013 Lamborghini]
Ferruccio Lamborghini begon ooit met het maken van tractoren maar was zelf een bon vivant met een voorliefde voor snelle wagens. Op de jaarlijkse autosalon van Genève in 1963 introduceerde Ferrucio de 'Lamborghini 350 GTV'. In 1998 werd het bedrijf in zijn geheel overgenomen door Audi en in deze clip zien we een klein overzicht van toen naar nu, eindigend met de nieuwe Lamborghini Veneno...
Autolife #29 [Crash Compilation]
Autolife #29 [Crash Compilation]
We hebben weer een nieuw deel uit de Autolife Crash compilatie serie, dit keer nummertje 29 ...

Thnx Антон!
Failtube [12 Maart 2013]
Pizzababe Paige Phillips
Paige Phillips
Afgelopen januari kwam het verloren gewaande nichtje van onze eigenste Frits Phillips nog voorbij en vandaag hebben we een spiksplinternieuwe galerie van deze heerlijke brunette voor je klaargezet. Goed, hier en daar is er een halve zool bezig geweest om een en ander op Paige te kliederen maar dat mag de pret niet drukken... Doen jullie weer raten ?!
Toys 4 Boys [70]
SaboFX - Passion
SaboFX - Passion
Onze grote vriend en muziekproducer, SaboFX heeft weer een nieuwe track gemaakt en zoals altijd gaan die tracks gepaard met een heerlijk sexy video. Dit keer spelen de dames Nephael en Jaclyn Swedberg de hoofdrol in zijn laatste productie "Passion".... Check het uit!

Thnx Joost!
Best of NBA Bloopers [February 2013]
Best of NBA Bloopers [February 2013]
We hebben elke dag onze Failtube in het leven geroepen omdat er zoveel misgaat op de interwebs en er zijn wekelijkse en maandelijkse fail compilaties waarin al deze video's nog eens in montage vorm voorbij komen. Ook op het allerhoogste niveau basketbal gaat het nog weleens mis en daarom heeft de NBA voortaan maandelijks hun eigen fail compilatie die we uiteraard voor jullie gaan opsparen. Hier de fails van februari 2013
Girl loses Bet Runs Half-Naked in Siberian Streets
Girl loses Bet Runs Half-Naked in Siberian Streets
Als je wed en je weddenschap verliest moet je niet moeilijk doen over de afgesproken tegenprestatie ook al betekent dat, dat je met min 10 in slechts je ondergoed door de straten van Siberië moet gaan rennen... Karakter!
Burning Stuff with Solar Power
Burning Stuff with Solar Power
Leuk natuurlijk dat hele zonne-energie gebeuren maar dan moet de zon wel schijnen en helaas is dat in ons kikkerlandje niet zo heel erg vaak het geval. Dat je met de zon ook dingen kan verbranden door het te gebruiken in combinatie met een loep weten we nog uit onze jeugd. Deze gast overdrijft dan ook wel een beetje, al is zijn bouwsel wel cool... Dat dan weer wel!
Gametime 2013 - BridgeCraft
BridgeCraft
Bouw bruggen met hout, staal en touw zodat de dieren de vlag kunnen bereiken in elke level... Game on!
Failtube [11 Maart 2013]
Girls of Motodrift 2013
Girls of Motodrift 2013
Bij snelle sporten als de autosport staan steevast mooie meiden in de pits, de zogenaamde pitspoezen. In deze mooie compilatie zie je diverse schoonheden die zich ophouden op en langs het circuit... Check!
Rabbit hunting using Snakes [Like a Boss]
Rabbit hunting using Snakes [Like a Boss]
We nemen een kijkje in Australië waar men een en ander toch iets anders doet dan hier bij ons. Neem deze Baas, luisterend naar de naam Andrew Ucles, die met vier verschillende giftige slangen op konijnenjacht gaat... OMG!
Pizzababe Ashley Doris
Ashley Doris
We schakelen al weer over naar onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie Ashley Doris geworden die ook nog eens Playboy's Playmate van de maand Maart 2013 is geworden.. Uiteraard zie ik jullie ratings en commentaar weer graag tegemoet.. RATE!
Epic Fire Prank
Epic Fire Prank
Prankster Roman Atwoord kennen we ondertussen van al z'n prank video's die met enige regelmaat hier op TLP voorbijkomen. Vandaag gaan we iemand laten denken dat er brand is en hij de brandweer aan z'n bed heeft staan... Dat is schrikken!
Wallpaper Magic [171]
Topgear Season 19 Ep 7 [Africa Special Part 2]
TopGear Season 19 Ep 6 [Africa Special Part 1]
Vorige week gingen de heren van het Engelse Topgear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Afrika en in dit tweede deel zie je hoe het afloopt... Check!
Breaking the 4th Wall Movie [the Supercut]
Breaking the 4th Wall Movie [the Supercut]
Ik had er nog nooit van gehoord maar dit is een compilatie van scènes waarin acteurs "de vierde wand te doorbreken", een begrip uit theaterwereld waarmee de voorkant van het toneel wordt aangeduid. Met het doorbreken van de vierde wand wordt de stijlvorm bedoeld waarbij een acteur zich ineens rechtstreeks tot het publiek wendt.. Hier de Supercut met scènes uit 54 films!
[DJ IC ft. Philizz] Minimix Adventures Episode 5
Minimix Adventures Episode 5
DJ Philizz gaat fijntjes door met zijn mooie videomixen waarvan we vandaag een deeltje hebben uit de Minimix Adventures serie.. Het is deeltje 5 alweer, een playlist staat onder de video zoals je gewend bent! ENJOY!

Meer Philizz hier!
Best Friends [Cat loves Baby]
Best Friends [Cat loves Baby]
Op de Facebook pagina van TLP post ik regelmatig foto's die je hier op de site niet voorbij ziet komen. Ook foto's van katten die met van alles en nog wat beste vriendjes kunnen worden. Dit is een kat die helemaal weg is van de jongste telg van de familie... AWWWW!

Thnx Mihaifrancu!
Sexy Carlotta Champagne
Carlotta Champagne
We sluiten deze zondagavond waarop Vitesse van FC Twente 'met gemak won' af met een sexy video-edit van Gnoccatime... Het is de heerlijk Carlotta Champagne die voor ons vanavond uit de kleren gaat... Habbaaa!
Bentley Continental on Ice
Bentley Continental on Ice
Tijdens de 2013 autoshow in Genève viel er een hoop nieuws te zien maar van Bentley wisten we eigenlijk al dat het zeer goede machines waren. Zie hier de Bentley Continental GT V8 Anthracite in de weer op een ijzige ondergrond....
Wie van de Drie [10 Maart 2013]
Mia Lorena Stacy

Mia

Lorena

Stacy

Street Magician vs Homeless Man [Epic]
Street Magician vs Homeless Man [Epic]
Met dit soort weersomstandigheden dakloos zijn is geen pretje en een warme kop koffie gaat er natuurlijk altijd al wel in. Gelukkig zijn er nog wat straat goochelaars die zo af en toe een helpende hand uit steken... David Blaine stijl!
Girls Only 38 [the Mix]
The Pain of Electricity
The Pain of Electricity
Kennen we deze Mehdi Sadaghdar nog ?! We hadden een paar weken geleden al een paar clips van 'm gepost waarin hij het voor elkaar kreeg om in een elektra instructiefilmpje zich zelf onder stroom te zetten. Inmiddels weten we dat deze clips lollig bedoeld zijn en vooral ook leerzaam zijn... Hier is de volgende les!
The News Anchor FAIL Compilation 2013
The News Anchor FAIL Compilation 2013
We gaan helaas binnenkort afscheid nemen van onze favoriete nieuwslezeres Sasha de Boer die toch niet zo heel erg veel fouten maakte als de presentatoren en presentatrices in deze fail compilatie...
Nadja Top 10 [Best Of Just For Laughs]
Disabled Man Taken for a Ride Prank [Just For Laughs]
De pranksters van Just for Laughs mogen hun eigen top 10 van meest leuke pranks samenstellen en zo is dit de top 10 van prankster Nadja... Kijk mee!
Contact Juggling
Contact Juggling
Jongleren is al niet makkelijk laat staan dat je dat doet terwijl je continu contact houdt met het voorwerp waarmee je jongleert...
Gametime 2012 - RE-CONQUEST the Galaxy
RE-CONQUEST the Galaxy
The Galaxy wordt aangevallen en vijanden zijn overal. Vlieg je ruimteschip langs de vijf verschillende planeten en vergeet niet je schip up te graden waar je kan. Maak de aarde weer veilig, game on!
Jess Greenberg heeft Talent!
Jess Greenberg heeft Talent!
We zien wel vaker talentjes voorbij komen op Youtube die hun favoriete artiest imiteren of coveren. Ik stel je vandaag voor aan ene Jess Greenberg die behalve muziekmaken nog twee geweldige talenten heeft...
Lip DJ - World Of Hardstyle 2013 Spring
Lip DJ - World Of Hardstyle 2013 Spring
We hadden vorige week al een leuke Hardstyle Spring 2013 videomix hier op TLP maar we volgen ook graag de verrichtingen van Lip DJ die vandaag deze nieuwe videomix heeft gereleasd. Het weekend kan weer van start, hakkuhhhhh!

Meer Hardstyle videomixen hier!
Wie van de Drie [9 Maart 2013]
Angela Adriana Adrienne

Angela

Adriana

Adrienne

Proposal with a Splash
Proposal with a Splash
Heb je eindelijk al je moed verzameld om het meisje van je dromen ten huwelijk te vragen, gooit moeder natuur roet in het eten...
Girls Only 37 [the Mix]
Scary POV footage of an Ice Climbing fall [OMG]
Scary POV footage of an Ice Climbing fall [OMG]
Sporten is leuk totdat het verkeerd gaat en zo is dat ook met Ice Climbing. Deze gast heeft een camera bevestigd aan z'n helm waardoor we zien wat hij ziet als het eenmaal mis gaat... Check!
Ultimate Wake Up PRANK Compilation
Ultimate Wake Up PRANK Compilation
Ik moet zeggen dat het opstaan mij tegenwoordig een stuk beter afgaat als voorheen en dan is het nog wel winter. In de winter blijf je het liefst nog een uurtje langer liggen zeker als je weet dat het buiten je bedje een paar graden kouder is. In deze Wake Up PRANK compilation worden mensen hardhandig wakker gemaakt... Heb medelijden!
Best Fails of the Week 1 March 2013
Best Fails of the Week 1 March 2013
We zijn weer een weekje verder in de maand maart 2013 en het was nog best een mooie week ook met veel zon en het allereerste terras momentje van 2013. In de afgelopen week ging er ook weer van alles mis en de mensen van Fail Army hebben al die clips weer tot één compilatie gesmeed... Check!
Disabled Man Taken for a Ride
Disabled Man Taken for a Ride Prank [Just For Laughs]
Een hulpbehoevende oude man valt doordat z'n rollator het begeeft en gaat eventjes zitten op de achterkant van een bestelbus. Terwijl nietsvermoedende voorbijgangers een helpende hand uitsteken gaat de bestelbus er ineens vandoor in deze nieuwe clip van Just for Laughs!
Batman in Classic Movie scenes
Batman in Classic Movie scenes
Wat als Bruce Wayne, aka Batman, in veel meer films speelde als de Batman reeks ?! Het zou er ongeveer uitzien zoals in deze nieuwe clip van de Pistol Shrimps..
Wallpaper Magic [170]
Bowling King is Epic
Bowling King is Epic
Een sport als bowlen is eigenlijk best leuk maar kan nog wel een extra regel gebruiken. Waarom ook 1 baan gebruiken als er nog 5 banen leeg naast liggen ?! Om het nog iets moeilijker te maken gaan we het op tijd doen, 1 minuut wel te verstaan..
Pizzababe Victoria Winters
Victoria Winters
We sluiten de Pizzababe week af met een leuke blondine die naar de naam Victoria Winters luistert. Deze 21 jargie schone uit Virginia USA zagen we al eens eerder voorbij komen, maar zoals zo vaak met dames van Playboy is ze vandaag gewoon nog eens op visite... RATE!
Failtube [8 Maart 2013]
Russian Road Rage and Accidents 1 [March 2013]
Russian Road Rage and Accidents 1 [March 2013]
De mensen van SFB hebben weer allerlei Russische dashcam beelden, waarop het een en ander misgaat, voor ons aan elkaar geplakt tot de eerste 'Russian Road Rage and Accidents' compilatie van maart 2013...
Embarrassing Pick Up Lines
Embarrassing Pick Up Lines
Een meisje versieren is nog niet zo gemakkelijk als wij mannen eigenlijk zouden willen. VitalyZ gaat op pad en laat zich door zijn maatjes van Simple Pickup allerlei vreemde openingszinnen influisteren... Met dit resultaat!
Jaws [The Real Danger]
Jaws [The Real Danger]
Als ik ergens vrolijk van word dan is het zonneschijn al is dat helaas niet altijd even gezond. In deze PSA worden we daar op originele wijze aan herinnerd...
The Hangover Part III
The Hangover Part III
Een van de betere films van de afgelopen jaren was 'The Hangover' en z'n vervolg deel 2. Op 30 mei komt het derde deel uit, dit keer geen trouwerij of vrijgezellen feestje maar toch gaat het weer helemaal mis... Hier is alvast de trailer in HD...
Gametime 2011 - Dragon Realm
Dragon Realm
Er is oorlog uitgebroken tussen de Dragon Realm en de Black Evil Tribe. De koning van Dragon Realm is gevangen genomen en aan jouw de taak hem te bevrijden uit de handen van de Black Evils. Game on!
Sexy Rebecca Lynn
Sexy Rebecca Lynn
Sinds 2011 komt Rebecca Lynn regelmatig voorbij als Pizzababe van de dag. Terecht natuurlijk want Rebecca is een beauty! Vanavond zien we haar op bewegend beeld wat uiteraard ook zeer aangenaam is... Check!
Extreme Idiots Compilation 14
Extreme Idiots Compilation 12
Je hoeft dagelijks onze Failtube maar te volgen om tot de conclusie te komen dat er op deze aardbol erg veel idioten te vinden zijn. De mensen van Fail Finland propte al dat soort filmpjes in een compilatie genaamd, Extreme Idiots Compilation 2013... ENJOY!
8-bit Characters in Real Life
Unbelievable 6yr old B- Girl
Unbelievable 6yr old B- Girl
Niet alleen jongens / mannen kunnen breakdancen ook meiden kunnen er wat van. Dit 6 jarige meisje genaamd Terra noemen ze ook wel Dora the Destroyer. Niet zo heel erg vreemd als je ziet hoe ze haar tegenstander vernederd... VET!
Pizzababe Valerie Stunnings
Pizzababe Valerie Stunnings
Je kon in januari voor het eerst kennismaken met Valerie Stunnings en omdat ik latina's stiekem best lekker vind is ze vandaag gewoon nog eens op bezoek. We zien Valerie in een soortgelijke galerie als de vorige keer, maar ach zeg nou eerlijk, heb jij al genoeg van deze dame ?!
Failtube [7 Maart 2013]
The Takeover [Epic Freerunning]
The Takeover [Epic Freerunning]
The Takeover is een samenwerking van 'Tempest Freerunning' en meer dan 40 professionele freerunners uit 14 verschillende landen. Deze teams en atleten kwamen samen om een shortfilm als geen ander te creëren. Er kwamen bloed, zweet en tranen aan te pas maar het resultaat spreekt voor zich. Check The Takeover.
Dude Perfect | Wide Receiver Edition
Dude Perfect
De mannen van Dude Perfect zagen we twee dagen geleden al met Devin Supertramp samen maar dit keer zijn ze toch weer alleen het veld op gegaan voor een nieuwe trickshot clip. Dit keer hebben ze wel All-Time Leading Receiver Ryan Swope gestrikt voor hun kunstjes... Kijk even mee!
Harlem Shake vs Gangnam Style
Harlem Shake vs Gangnam Style
In een soortement van Battle of the Meme's zien we Harlem Shakers het opnemen tegen een aantal Gangnam Stylers... Tja, lastig kiezen zo... was eigenlijk met alle twee de Meme's al een beetje klaar... Ik laat het aan jullie!
McConkey the Movie [Official Teaser]
McConkey the Movie [Official Teaser]
Bij Redbull maken ze niet zo heel vaak een film over één persoon maar voor pionier, op Freeskiing en ski-BASE springen gebied, Shane McConkey maakte ze toch een uitzondering. De film / documentaire komt dit jaar uit en voor meer informatie klik je hier.. Ik heb alvast een teaser / trailer voor je neergezet! Check..
Hot Wallpaper Pack [66]
BNP Paribas Showdown in Madison Square Garden
BNP Paribas Showdown in Madison Square Garden
Nadat Rafael Nadal, tijdens een demonstratie wedstrijd van de BNP Paribas Showdown in Madison Square Garden, Ben Stiller tot team maat bevorderd vraagt Juan Marin del Potro een 9 jarig meisje uit het publiek. Deze Rebecca Suarez bedenkt zich geen moment en gaat de uitdaging aan. Vervolgens steelt ze ook nog eens de show... EPIC!
Getnudies Webcams
Getnudies Webcams
De webcam dames van Getnudies wachten geduldig op je in luchtige kleding, en zijn nooit te beroerd om alles te doen wat jij ze vraagt.
Gollum doet Return of the Mack
Gollum doet Return of the Mack
In de film 'The Hobbit' speelt ook Gollum een klein rolletje en wie weet zijn we hem ook nog terug in het vervolg op die film. Vandaag zien we Gollum van een heel andere kant als hij het nummer 'Return of the Mack' ten gehoor brengt.... Check.
Pizzababe Jessie Cabanne
Pizzababe Jessie Cabanne
We hebben vandaag een Pizzababe van de dag die wat verder vooraan heeft gestaan op tiet uitdeel dag en luistert naar de naam Jessie Cabanne. Jessie is 21 lentes jong en afkomstig uit Pismo Beach, Californië USA. Gisteren was de oogst wat magertjes maar vandaag ben ik echt benieuwd wat jullie van deze dame vinden... RATE!
Failtube [6 Maart 2013]
Girls Are Awesome 2013 [EPIC]
Girls Are Awesome 2013 [EPIC]
We zagen laatst al een mooie Girls are Awesome compilatie voorbij komen, en ook deze wil ik je niet onthouden. Ondanks dat we pas net een paar maanden onderweg zijn in 2013, hier toch al de Girls Are Awesome 2013 clip.. Nice!
Drive Thru Scary Doll Driver Prank
Drive Thru Scary Doll Driver Prank
Rahat heeft weer iets nieuws bedacht om Drive-Thru medewerkers de stuipen op het lijf te jagen. Dit keer geen onzichtbare bestuurder maar een vogelverschrikker die z'n bestelling plaatst.... Je zou d'r maar werken!
Gametime 2010 - Diving Memo
Diving Memo
We beginnen de dag met een geheugen spelletje waarmee we meteen testen of we gisteravond tijdens de wedstrijd niet al te veel gezopen hebben. Zoek naar Sunken Treasures en bonussen in Diving Memo... Game on!
Sexy Shera Bechard is an Angel
Sexy Shera Bechard is an Angel
We sluiten deze zonnige dinsdag af met een mooie video-edit van Gnoccatime die in de clip "Angels" blonde Shera Bechard in de schijnwerper zet... Wij kijken mee!
Failtube [5 Maart 2013]
Insane Trick Shots [Supertramp & Dude Perfect]
Insane Trick Shots [Supertramp & Dude Perfect]
We hebben de nodige Trickshot video's de afgelopen jaren voorbij zien komen de een nog sterker dan de ander. Voor de clip 'Insane Trickshot' werkte Devin Supertramp samen met de mannen van Dude Perfect, dit is het resultaat!
Faint Fails Compilation February 2013
Faint Fails Compilation February 2013
Ik wist niet eens dat er zoveel mensen bestonden die regelmatig flauwvallen maar het schijnt dat hele volksstammen zich hier mee bezig houden.. In deze fail compilatie zie je er de nodige voorbij komen... Check!
Pizzababe Carly Madison
Carly Madison
Toen, Pizzababe van de dag, Carly Madison vanmorgen op de stoep stond wilde ik haar eerst terug in de vijver gooien want ze lijkt nog niet helemaal volgroeid. Wat niet is kan nog komen, en tegenwoordig koop je voor een paar euro al een nieuwe bumper voor je meisje. Uiteraard hoor ik graag wat jullie van Carly Madison vinden... RATE!
Fails of the Month Compilation February 2013
Fails of the Month Compilation February 2013
Zoals ik gisteren al opmerkte, word je de ene maand doodgegooid met fail compilaties en de volgende maand moet je ze goed zoeken. In het verleden hebben we de fail compilaties van FVA al eens gepost, en deze Februari 2013 Fail compilatie, die ook nog es 17 minuten duurt, mag niet ontbreken dacht ik ..
Wallpaper Magic [169]
The Elevator Murder Experiment
The Elevator Murder Experiment
Wat zou jij doen als je nietsvermoedend op de lift staat te wachten en de deuren gaan open en er blijkt op dat moment net iemand de nek om gedraaid te worden ? Grijp je in of loop je toch liever een blokje om ?! Tijd voor een experiment!
Gesture Control in Real Life
Gesture Control in Real Life
Als je dacht dat met de komst van de smartphone je toch wel alles gezien had qua mogelijkheden van de techniek dan heb je het goed mis. De toekomst heeft nog heel wat voor ons petto. Zo kan je tegenwoordig gamen zonder controller en ook in het echte leven kan je straks apparatuur besturen zonder stuur.. Kijk maar eens mee...
Calm Cemetery [Tilt-shift]
Calm Cemetery [Tilt Shift]
We zijn al een tijdje bezig om de wereld van tilt-shift expert Joerg Daiber in kaart te brengen en vandaag gaan we naar de begraafplaats van het Mount Auborn Cemetery in Boston, USA. We zijn er ook nog eens tijdens het Thanksgiving weekend wat het extra spannend maakt... Thnx Joerg!
Failtube [4 Maart 2013]
Fail Compilation February 2013 [By Twister]
Best Fails of the Week 3 February 2013
De ene maand wordt je doodgegooid met fail compilaties, een volgende is er plots een schaarste. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op de fail compilaties van Twister Nederland die ook deze maand weer prima gelukt is. Check!
Pizzababe Jessie Shannon
Jessie Shannon
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en vandaag is dat de mooie Jessie Shannon uit Whittemore, Minnesota. Onze videocompilatie met de mooiste dames van afgelopen maand vind je hier terug.. Ook vandaag hoor ik weer graag jullie ongezouten mening of anders de ratings... RATE!
Topgear Season 19 Ep 6 [Africa Special Part 1]
TopGear Season 19 Ep 6 [Africa Special Part 1]
De mannen van Topgear gaan in hun laatste aflevering naar Afrika. Je hebt de beelden van David Attenborough vast wel eens gezien over Afrika, nu zien we Afrika door de ogen van onze Top Gear vrienden.. ENJOY!
Wallpaper Magic [168]
The Ultimate Goat Edition Supercut [Part 3]
The Ultimate Goat Edition Supercut
Vorige week hadden we deel 1 en deel 2 van de "Ultimate Goat Edition Supercut" en vandaag gaan we nog eventjes verder met onze zingende geit in deel 3... Check!
Car Crash Compilation 2013
Car Crash Montage
We hebben weer een compilatie met allerlei ongelukken en bijna ongelukken voor je klaargezet, de Car Crash Compilation 2013...
Moonwalking Shetland Pony [Epic]
Moonwalking Shetland Pony
Er is de laatste tijd heel wat te doen geweest over paardenvlees wat verkocht is als rundvlees en ook pony's lijken tegenwoordig in de hamburgers te belanden. Kijk even mee naar deze Sheltand pony die het zo te zien, niet eens al te erg vindt...
Gametime 2009 - Tommy's Slingshot
Tommy's Slingshot
Tommy Slingshot is een dappere held die jouw hulp nodig heeft om alle vijanden te doden. In elke level heb je verschillende missies, kies je munitie op basis van het schot dat je moet maken. Upgrade je held tussen de levels door. Game on!
WIN Compilation [March 2013]
WIN Compilation [March 2013]
We zitten nog maar net in maart 2013, maar er is al wel een win compilatie voor deze maand, rara hoe kan dat ?! Ga er eventjes voor zitten want in deze 10 minuten durende clip, komen genoeg win momenten voorbij..
Anadolu Efes Opera Surprise [Epic]
Anadolu Efes Opera Surprise
Het Turkse basketbal team Anadolu Efes werd getrakteerd op een opera concert maar bleken eigenlijk onderdeel te zijn van een verborgen camera actie van hun fanclub, die hun team op deze manier een hart onder de riem wilde steken... EPIC!
Wie van de Drie [3 Maart 2013]
Julia Jennifer Mary

Julia

Jennifer

Mary

Jochem Myjer - De Ruste Zelve
Jochem Myjer - De Ruste Zelve
Gisteravond was het eventjes ouderwets genieten met Jochem Myjer en zijn cabaretshow 'De Ruste Zelve' waar ik echt van genoten heb. Had je 'm toevallig gemist ?! Wij spelen vandaag voor uitzending gemist want daar kan je 'm niet vinden... Check!
Toys 4 Boys [69]
Wonder Woman [EPIC Fan made Trailer]
Super Woman [EPIC Fan made Trailer]
We zien regelmatig kunstwerkjes in trailer vorm voorbij komen, gemaakt door fans, voor films die waarschijnlijk nooit gaan uitkomen... Actrice Nina Bergman en director Jesse Johnson maakte deze fan made trailer voor hun favoriete superheld Wonder Woman.... Nice!
Top Secret Drum Corps
Top Secret Drum Corps
We gaan kijken naar het militaire 'Top Secret Drum Corps' uit Basel, Zwitseland, die deze knappe routine liet zien op het 'Edinburgh Military Tattoo 2012' festijn... Best knap!

Thnx Dave!
Mama Appelsap UK [Part 2]
Mama Appelsap UK
We kennen het fenomeen Mama Appelsap natuurlijk allemaal. Je hoort een nummer op de radio, maar je verstaat eigenlijk heel wat anders dan dat er daadwerkelijk gezongen wordt en brouwt er vervolgens een eigen tekstje bij. Eerder hadden we al deel 1 uit deze Misheard Songlyrics serie, vandaag deel 2!
Last Call vs Designated Driver [Foil Prank]
20130303-plastic_foil_prank.gif
Als je met je maten bent gaan stappen en je was die avond de Bob, lees de Sjaak, dan heb je uiteindelijk toch minder plezier, lees alcohol op, als de rest van je maten. Gelukkig kan je dronken mensen wel makkelijk pranken, vooral 's morgens als ze nog niet helemaal goed wakker zijn...
Worst Harlem Shake Ever [+Bonus]
Worst Harlem Shake Ever [+Bonus]
De populairste Meme van 2013 tot nu toe moet de Harlem Shake zijn. Verschillende versies kwamen ondertussen voorbij en ook al een paar best of compilaties... Niet zo heel erg vreemd dus dat reclame makers hier op inspelen...
Sexy Celeste Sablich
Sexy Celeste Sablich
We hadden Celeste Sablich afgelopen week al als Pizzababe van de dag en vanavond speelt de mooie Argentijnse de hoofdrol in een mooie cybervideo van Playboy genaamd Tango Temptation.. Sweet dreams..
London Super Comic Con 2013 [Epic Cosplay]
London Super Comic Con 2013 [Epic Cosplay]
Konden we laatst al kijken naar beelden van Cosplay tijdens Katsucon 2013, vandaag zijn we iets dichter bij huis namelijk in Londen, UK waar de eerste Comic Con van 2013 werd gehouden. Vorig jaar hadden we daar ook al mooie beelden, samengebracht tot een compilatie, van en dit jaar idem... Check hier highlights van de London Super Comic Con 2013!
Wie van de Drie [2 Maart 2013]
Nina Jennifer Rahyndee

Nina

Jennifer

Rahyndee

World of Hardstyle Spring 2013
World of Hardstyle Spring 2013
Het weekend kan pas echt beginnen na het bekijken / beluisteren van deze 'World of Hardstyle Spring 2013' videomix... Ruim 24 minuten, Hakkuh!

Meer Hardstyle op TLP hier!
Girls Only 36 [the Mix]
Musically Talented People 2013
Musically Talented People 2013
Door een kanaal als Youtube en allerlei Talentshows komen er steeds meer mensen bovendrijven die een of ander talent hebben en daarmee de wereld veroveren. In deze compilatie zien we mensen met een talent om muziek te maken, we kijken mee!
Emily Ratajkowski in de GQ Turkey
Emily Ratajkowski in de GQ Turkey
Naast Kate Upton is er nog een model die momenteel goede zaken doet, namelijk Emily Ratajkowski. Deze Pools / Amerikaans supermodel, compilatie hier, die tegenwoordig ook nog acteert, woont dan wel in Californië ze groeide op in Londen Engeland... Voor het Turkse GQ Magazine maakte Tony Scott een mooie reportage waarvan we de foto's en videoshoot voor je hebben klaarstaan..

Thnx Sean!
Red Bull Car Park Drift 2013 [Highlights]
Red Bull Car Park Drift 2013 [Highlights]
We schakelen over naar de United Arab Emirates voor het 'Red Bull Car Park Drift 2013' festijn wat daar afgelopen maand voor de 4e keer gehouden werd. Er werd gestreden om de titel 'King of Drift' die gewonnen werd door ene Jihad Hassan, dit zijn de hoogtepunten samengevat in een compilatie video... Check!
Best Fails of the Week 4 February 2013
Best Fails of the Week 3 February 2013
Terwijl we ondertussen al twee fail compilaties van de maand februari voorbij hebben zien komen, zijn de jongens van Fail Army nog bezig met hun wekelijkse overzichtjes. Wat eigenlijk een fail op zich is... Hier is de fail compilatie van week 4 februari 2013..
Gametime 2008 - Counter Terror
Counter Terror
Schiet op de vijand en pak zoveel mogelijk wapentuig op. Pas op voor ontploffende koffertjes, en probeer alles en iedereen te doden... Game on!
Porn Casting Goes Wrong [WTF]
Porn Casting Goes Wrong [WTF]
Terwijl wij stiekem 'allemaal' een baantje in de 18+ industrie ambiëren, ook al was het maar voor 1 weekendje, blijkt het ook daar niet altijd rozengeur en maneschijn. Dit is de Russische Masha die op auditie is, als er plots allerlei vreemde zaken voorvallen... WTF!
Skydiving With An Umbrella
Skydiving With An Umbrella
We kennen het uit diverse tekenfilms, een paraplu die ineens dienst doet als parachute wat nog lijkt te werken ook. Pro Skiër laat zich uit een vliegtuig gooien en test voor ons of het echt werkt... Coolio!
Wallpaper Magic [167]
Ultimate Paintball Duel
Ultimate Paintball Duel
Paintballen met twee spiksplinternieuwe Audi RS4 Avant's... Is dat cool ?! JA!
Pizzababe Nicole Sjoberg
 Nicole Sjoberg
Als doorgewinterde Pizzababe poster ben ik niet zo heel erg snel meer onder de indruk van al dat moois wat ome Hefner ons voorschotelt, maar ik moet eerlijk bekennen dat Pizzababe Nicole Sjoberg toch wel weer een dame is die mijn hartje sneller doet kloppen.. Uiteraard is dat maar bijzaak en gaat het erom wat jullie van onze Pizzababe van de dag vinden... Raten dus!
Failtube [1 Maart 2013]
Ramon Dekkers Greatest Hits [Tribute]
Ramon Dekkers Greatest Hits [Tribute]
Jeetje, ik hoor nu net pas dat 8-voudig wereldkampioen thaiboksen Ramon Dekkers op 43 jarige leeftijd is overleden. Omdat we toch min of meer een liefhebber zijn van dit soort full contact sporten, een tribute aan deze legendarische sportman door middel van een uur lang 'Ramon Dekkers Greatest Hits'... RIP.
Keone & Mariel Madrid dancing MJ's Dangerous
Keone & Mariel Madrid dancing MJ's Dangerous
Op 25 juni 2009 overleed de King of Pop, Michael Jackson aan een overdosis pijnstillers maar zijn muziek leeft nog steeds voort. Dit is het stel Keone & Mariel Madrid die een leuke danceroutine hebben ingestudeerd op het nummer Dangerous van Michael Jackson.... Best knap!
The Ultimate Goat Edition Supercut
The Ultimate Goat Edition Supercut
De afgelopen weken worden we overstelpt met clips waarin een geit de hoofdrol speelt en eigenlijk gebaseerd is op deze Usher vs Goat clip van een 3 jaar geleden. Omdat we niet al die filmpjes los gaan posten heb ik twee supercuts klaar gezet waarin de meeste clips zitten verwerkt...
Fail Compilation of the Month Februari 2013
Best Fails of the Week 3 February 2013
We hebben gewoonlijk de fail compilatie van Fail Army maar die jongens zijn, waarschijnlijk, nog druk bezig met het vieren van hun miljoenste abonnee op YT want die compilatie heb ik nog niet voorbij zien komen. Dan maar alvast een andere fail compilatie met video's van de afgelopen maand, dit keer van Smashingvids. Check!