Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Tiesto vs John Legend All of Me

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand February 2013

Sexy Pizzababe Reel 2 [Februari 2013]
Sexy Pizzababe Reel 2 [Februari 2013], PBreel
We zijn een nieuwe traditie gestart vorige maand en dat zijn de maandelijkse overzichten van, in dit geval, de aller mooiste Pizzababe's van de afgelopen maand en ook aan de Best of TLP februari compilatie wordt al weer hard gewerkt. Vanavond dus de mooiste dames die we de afgelopen maand als Pizzababe voorgeschoteld kregen... Check!

Voor de liefhebbers hier deel 1 (Januari 2013)
Naughty Puppets by Mr Teddy
Cute Pugs Snow Sledding Party
Cute Pugs Snow Sledding Party
Ik zag vandaag al de eerste zonnestralen sinds ik terug ben in NL dus dat is alvast een goed teken.. Volgens de weerberichten hebben we vanaf volgende week zelfs stralend weer met temperaturen rond de 10 graden Celsius, Joehoeee, het is een begin... Deze Pugs zijn daar niet zo heel erg content mee want die hadden net een nieuwe hobby gevonden, sleetje rijden... Wij kijken mee!
Failtube [28 Februari 2013]
Pizzababe Celeste Sablich
Celeste Sablich
Voor onze Pizzababe van de dag reizen we vandaag af naar Argentinië waar, naar het schijnt, de mooiste vrouwen van de wereld wonen. Haar naam is Celeste Sablich en Celeste is een nieuwkomer op de site met haar 24 lentes en met de maten 34-23-35... Vandaag is Celeste onze Pizzababe van de dag, RATE!
Little boy is Sexy and He knows It
Little boy is Sexy and He knows It
Tijdens de pauze van een Rascal Flatts concert wordt het nummer 'Sexy and I know it' gedraaid van LMFAO en een jochie bedenkt zich geen moment en gaat staan dansen tot groot genoegen van het overige publiek... Wij kijken mee naar deze jonge Fred Astaire..
The iWatch [First Look]
The iWatch [First Look]
Het gaat nog wel wat jaartjes duren maar we hebben alvast een 'first look' video van de langverwachte iWatch van Apple op de kop weten te tikken. Dit is hoe die übergeile gadget, waar je ook nog gewoon de tijd van kan aflezen, er ongeveer uit gaat zien.. Hebbuh!
Suicide Jumper [Improv Everywhere]
Suicide Jumper [Improv Everywhere]
Opgepast mensen we hebben een springer, althans dat is de grap die Improv Everywhere uitvoert met iemand die van een meter of drie naar beneden dreigt te springen.....
Urban MTB in the Streets of Chile
Urban MTB in the Streets of Chile
Redbull doet de laatste jaren steeds meer goede zaken in Zuid Amerika, vandaar dat daar ondertussen ook allerlei Redbull events gehouden worden.. Dit keer nemen we een kijkje bij Red Bull's 'Valparaíso Cerro Abajo 2013' een downhill mountainbike wedstrijd in Chili...
Gametime 2007 - Speedboat Shooting
Speedboat Shooting
Verdedig je speedboot terwijl je wordt aangevallen door de vijand. Upgrade je wapens en torentjes en gebruik extra luchtsteun waar nodig is.. Game on!
Secret Society vs Pizzaman
Secret Society vs Pizzaman
Je maakt wat mee als pizzabezorger dat staat vast. Zo staan er regelmatig naakte dames aan de deur om de pizza in ontvangst te nemen maar het kan nog gekker zoals te zien in deze video waarin een van m'n collega's ineens verzeild raakt in een geheime bijeenkomst van een of ander vaag genootschap...

Nee, dan zie ik toch liever dit soort taferelen (NSFW)
Wallpaper Magic [166]
iGLIDE: Levitate
iGLIDE: Levitate
Jullie wisten al lang dat Marquese Scott al z'n dans moves van mij heeft afgekeken en ook vandaag laat hij weer een aantal moves zien die ik al op het schoolplein van de kleuterschool deed.. Neemt niet weg dat het weer een mooie video is geworden en na 1 minuut wordt het pas echt bizar.. Check!
Beauty Shop Scare Prank
Beauty Shop Scare Prank
Sinds dat ik een tondeuse gekocht heb, kom ik niet meer bij de kapper en houden we de boel vooral kort. Het scheelt niet alleen veel tijd en geld, het levert je ook een goede nachtrust op, iets wat de slachtoffers van deze prank wellicht niet meer hebben...

Thnx Menno!
Pizzababe Heidie Rosa
20130227-heidi-rosa.jpg
Heidie Rosa is half Spaans en half Mexicaans en loenst een beetje, iets wat ik wel sexy vind persoonlijk. Deze mooie latina is afkomstig uit Las Vegas, Nevada waar ze werkt in een nachtclub op de strip. Vandaag is Heidie onze Pizzababe van de dag, jummie!
Failtube [27 Februari 2013]
Arms vs Hands Contortion [Volume 3]
Arms vs Hands Contortion [Volume 3]
We zagen deze elastische heren al eerder voorbij komen in de vorige delen van Arms vs Hands, en vandaag drope Strobe hoogstpersoonlijk dit nieuwe deel in onze linksubmitbox.. We zien Strobe en Kid Strobe wederom dingen doen met hun handen en armen waarvan ik al spierpijn krijg als ik er naar kijk... Blijft knap!

Thnx Silver!
Insane Canyon Rope Swing [Devin Supertramp]
Insane Canyon Rope Swing [Devin Supertramp]
Shortfilm maker Devin Supertramp heeft al een aardige reputatie opgebouwd met zijn coole shorts op Youtube.. Elke week kijken we er stiekem naar uit en dat is ook niet zo verwonderlijk als je z'n clips bekijkt. Dit keer gaan we in een canyon aan een touwtje slingeren.... + behind the scenes footage!
Legacy
Legacy
Een buitenaardswezen is belast met het catalogiseren van allerlei soorten over de hele wereld. Hier op aarde is hij om een mens te vinden voor zijn verzameling... Kijk eventjes mee naar deze bekroonde CGI film, Legacy, van Grzegorz Jonkajtys...
What U Wanna Hear [Honest Love Song]
What U Wanna Hear [Honest Love Song]
Als je in een relatie zit, kan het weleens voorkomen dat je iets moet doen met je schatje waar je helemaal geen zin in hebt, en visa versa. Om de vrede te bewaren doe je het en zo is het ook met dit eerlijke liefdeslied, voor veel mannen herkenbaar, schat ik zo..
Autolife [Win & Luck compilation #5]
Autolife [Win & Luck compilation #5]
Met enige regelmaat drukte onze vaste linktippert van Autolife weer een nieuwe Russian Dashcam compilatie in onze linksubmit maar vandaag is het een Win & Luck compilatie van diezelfde makers... Wij kijken mee!

Thnx Антон!
Failtube [26 Februari 2013]
Best of News Bloopers [February 2013]
Best of News Bloopers [February 2013]
Niet alleen op het internet gaat het nogal eens iets mis ook op de 'normale' televisie gaat het vaak mis, vooral tijdens live nieuwsuitzendingen zoals we hier zien in deze compilatie met de beste nieuwsbloopers van afgelopen maand,,,
Pizzababe Leia Cristina
Leia Cristina
Uit San Francisco, California komt onze Pizzababe van de dag Leia Cristina die een heerlijk lichaam heeft maar op de een of andere manier een beetje vreemd hoofd. Nou weet ik dat jullie daar niet zo heel erg moeilijk over doen en er een vlag of handdoek over heen leggen... Toch ben ik benieuwd of het nu aan mij ligt... Doen jullie raten ?!
The Jockstrap Raiders [Animation]
The Jockstrap Raiders [Animation]
Jockstrap Raiders is een met de Student Academy Award bekroonde korte animatiefilm over een groep buitenbeentjes tijdens Wereldoorlog I... Het vindt plaats in Leeds, Engeland, waar onze helden al zijn uitgesloten van de oorlog als gevolg van verschillende afwijkingen. Bedreigd door de binnenvallende Duitse keizer en zijn leger, moeten ze leren om een team te worden en hun tekorten te overwinnen om Groot-Brittannië op te redden en daarmee de wereld.
Women love Donuts
Zap de Spi0n 157
Zap Spi0n
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe compilatie van de Franse site Spi0n met daarin nogmaals de allerleukste clips die het internet te bieden heeft.. nummertje 157 alweer!
Watts Zap 2013 [25/02/2013]
Watts Zapp Melbourne Special
Door mijn vakantie moesten we een aantal deeltjes van Watts Zap missen maar niet getreurd het allerleukste onderdeel van Eurosport blijven we ook in 2013 gewoon volgen... Zo is dit het allernieuwste deel uitgezonden op 25/3/2013... vers van de pers dus!
FailArmy Special [Congrats]
FailArmy Special [Congrats]
De mensen van Failarmy zijn amper een jaar bezig met hun fail channel op YT en hebben nu al 1 miljoen subsribers iets wat gevierd mag worden natuurlijk. Omdat we de beste mensen al sinds jaar en dag volgen doen wij mee met dit feestje en feliciteren de jongens met wat ze bereikt hebben.. hier een kleine mini compilatie!
Gametime 2006 - Captain Zorro: The Secret Lab
Captain Zorro: The Secret Lab
De aarde is weer in gevaar, kwaadaardige en verraderlijke robots hebben een geheim laboratorium gebouwd en willen een zware bom naar de Aarde sturen. Slechts een man kan het lab vernietigen. Breek in als Captain Zorro en schakel de honderden vijanden uit met je dodelijke blaster en oogverblindende lach.. Game on!
So Glamourous
So Glamourous
We hebben de laatste tijd wat minder babe filmpjes op TLP maar in ons inminse archief is nog genoeg terug te vinden. Vanavond sluiten we met 30 minuten dames af die in diverse clips worden samengevat in deze serie 'So Glam' ....
Wallpaper Magic [165]
Winning 2013 [Part 1]
Winning 2013 [Part 1]
Elke week worden we om de oren geslagen met allerlei Fail Compilaties maar er gaat ook nog weleens wat goed op de interwebs... Check deze win compilatie maar eens, de eerste van 2013...
Hotel Room Lock Out [Epic Fail]
Hotel Room Lock Out [Epic Fail]
Volgens mij hebben we dit filmpje ooit al eens gezien maar trouwe linktipper Menno gooide 'm gister nog eens in de mail... Een hotelgast wil iemand verassen met een ontbijtje op bed en doet dat al nakend, lastig alleen dat hij zich daarmee tevens buiten zijn hotelkamer sluit... Wij kijken mee...

Thnx Menno!
Failtube [25 Februari 2013]
Pizzababe Lilly Gibbins
Lilly Gibbins
Onze Pizzababe van de dag Lilly Gibbins verschijnt vandaag voor het eerst hier op TLP. Mooie Lilly komt uit de Amerikaanse staat Colorado en heeft de fabuleuze maten 34DD-24-35. Misschien niet de mooiste Pizzababe die we de afgelopen weken voorbij zagen komen, maar toch zeker eentje die de moeite is dacht ik zo... Vergeet je niet te raten ?!
Top Gear [Season 19 Episode 5]
Topgear Season 19 [Episode 1]
Doordat ik op vakantie was de afgelopen weken was er eventjes geen Topgear hier op TLP maar gisteravond was er gewoon weer een nieuwe episode te zien op de BBC. Voor iedereen die dat gemist heeft is hier de herhaling, Episode 5, ENJOY!
Kangaroo fights Hippo
Kangaroo fights Hippo
Dat kangaroos nogal agressieve beestjes zijn en zelfs over boks skills beschikken zal iedereen onderhand wel weten. Vroeger mochten deze beestjes zelfs aantreden in de ring om het op te nemen tegen echte boksers, tegenwoordig blijft het bij een pluche dier...
50 Years of Bond [Epic]
50 Years of Bond [Epic]
Kees van Dijkhuizen jr is voor ons allang geen onbekende meer door de diverse Film Tributes die hij inmiddels op z'n naam heeft staan. Speciaal voor het 50 jarige jubileum van Engels geheimagent James Bond maakte hij deze speciale compilatie met beelden uit de meeste Bond films die inmiddels allemaal uit zijn op blue ray... Check!
JImmy Kimmel The Movie [Part 2]
Jimmy Kimmel Show
In de Late Night Show van Jimmy Kimmel komen er nogal wat onzinnige sketches voorbij en zo begon Jimmy vorig jaar al met een heuse film waarvan dit het tweede deel is... Meer onzin natuurlijk en voor de volledigheid heb ik deel één er ook nog even bij gezet...
Oscars 2013 Opening with Seth Macfarlane
Oscars 2013 Opening with Seth Macfarlane
Gisteravond werden de 85e Oscar uitreikingen gehouden of zoals dat tegenwoordig heet, de Academy Awards. Net als vorig jaar werd Seth MacFarlane ingehuurd om de boel in goede banen te leiden, dit is de openingsceremonie waarin hij zoals vanouds van op een grappige manier leer gaat tegen allerlei bekende Hollywood sterren...
Wie van de Drie [24 Februari 2013]
Janine Yanina Caprice

Janine

Yanina

Caprice

Harlem Shake [Sexy Girls Edition]
Harlem Shake [Sexy Girls Edition]
De hele wereld is in de ban van de Harlem Shake en hoe lang we deze Meme nog voorbij gaan zien komen is vooralsnog een raadsel. In deze compilatie zien we de meest sexy Harlem Shake video's samengevoegd tot één..
The People vs Winter
The People vs Winter
En ja hoor, ik ben nog geen twee dagen thuis en er ligt alweer een stevig pak sneeuw voor de deur... Bah, bah en nog eens bah... In deze winter compilatie nog meer bah!
Girls Only 35 [the Mix]
Game of Thrones Season 3 [Promo]
20130224-got3.jpg
Het is nog eventjes afzien voor de echte 'Game of Thrones' fans maar op 31 maart is het dan toch echt weer zo ver en gaan we verder met seizoen 3. Om alvast in de stemming te komen heb ik de officiële HBO, en een fanmade trailer voor je klaargezet... Check!
David Attenborough - Tiger Spy in the Jungle
Tiger Spy in the Jungle
David Attenborough mag zich al een tijdje 'Sir' noemen, een titel die hij kreeg voor de vele bekroonde natuurdocumentaires die hij maakte voor de Britse omroep de BBC. Voor de docu 'Tiger - Spy in the Jungle' bond hij olifanten een spycam om en legde zo vast hoe een tijger z'n 4 jonge cubs groot brengt...

Bekijk hier de complete docu!
Luckiest Woman Alive [OMG]
Luckiest Woman Alive [OMG]
Sommige mensen zijn voor het geluk geboren, en ook deze Russische dame raad ik aan om meteen door te gaan naar het casino om daar haar hele hebben en houwen op rood te zetten aan de roulette tafel...
Babies Laughing At Dogs
Babies Laughing At Dogs
Baby's en dieren zijn bijna altijd een goed recept voor een geinige clip en zo ook in deze compilatie met jonge kinderen en honden, die samen de grootste lol lijken te hebben....
Wie van de Drie [23 Februari 2013]
Tiffany Dionne Holly

Tiffany

Dionne

Holly

Best Bus Stop Ever ??
Best Bus Stop Ever ??
Toen ik donderdag wegging uit Pattaya liep alles op rolletjes, de taxi was op tijd, het vliegtuig vertrok op tijd en was zelfs iets eerder dan gepland in Amsterdam. Maar toen begon de ellende, treinen die waren uitgevallen of vertraagd en dan heb ik het nog niet eens over de kou... Het openbaar vervoer kan nog altijd beter, zoals hier te zien in deze coole spot van mobiele operator Qualcomm..
Cheerleader half-court trick shot [OMG]
Cheerleader half-court trick shot [OMG]
Cheerleaders zijn de mooiste meiden van de school die hun team aanmoedigen zo goed als ze kunnen. Dat sommige cheerleaders meer in hun mars hebben dan alleen wat met de kont draaien en jells te verzinnen bewijst deze Ashlee Arnau, cheerleader van William Carey University in Hattiesburg, Missouri...
Wallpaper Magic [164]
Academy Awards [Retrospective]
Academy Awards [Retrospective]
Dit weekend vindt in Hollywood voor de 85ste keer de uitreiking plaats van de Academy Awards. In deze compilatie zien je nog eens alle voorgaande winnaars van het fel begeerde beeldje in vogelvlucht voorbij komen...
Katsucon 2013 [Epic Cosplay]
Katsucon 2013 [Epic Cosplay]
Katsucon is een jaarlijkse 3-daagse fan conventie gehouden in het DC metro gebied voor multiculturele liefhebbers van entertainment. Katsucon wordt geproduceerd door Katsucon Entertainment, een educatieve non-profit organisatie, gewijd aan het brengen van informatie over Japanse animatie, de maatschappij, en de traditionele en populaire cultuur aan fans overal ter wereld...
Officier worden doe je ZO!
Officier worden doe je ZO!
Ben je onderhand een beetje uitgekeken op een 'normale' studie en heb je net je vwo afgerond ? Ben je in voor een avontuurlijke baan, sportief ingesteld en redt je het niet met een karig studiefinancieringkje. Tijdens de opleiding tot officier zul je merken dat je snel veel verantwoordelijke taken krijgt en tijdens je opleiding krijg je ook meteen een echt salaris, wat meer is dan de stufi. Als officier kom, en moet, je sterk in je schoenen staan en de juiste beslissingen nemen, niet alleen over mensen maar ook over het materieel... Kijk hier voor meer informatie!
officier worden doe je ZO
Snow Enduro
Snow Enduro
Gelukkig zijn we voorlopig weer eventjes verlost van die akelige sneeuw op straat, al is daar niet iedereen even blij mee.. Check eventjes deze gasten die het het heerlijk vinden om met hun crossmotoren door de sneeuw te rauzen...
The Cliche [RC Action Chase]
The Cliche [RC Action Chase]
Een man wordt geacht volwassen te zijn met 21 maar dat valt bij de meeste nog vies tegen. Zo zou ik eigenlijk nooit volwassen willen worden al zegt mijn lichaam regelmatig iets anders na een paar avondjes flink stappen. Remote controlled speelgoed blijft boeiend hoe oud je ook bent en misschien is daarom deze clip wel zo cool... Check het!
Voldemort Dubstep
Voldemort Dubstep
De mannen van Pistol Shrimps maken met enige regelmaat leuke spoofs / parodieën van bekende films.. Zo waren er al een aantal Harry Potter en Lord of the Rings spoofs waarvan dit de nieuwste is... Voldemort Dubstep!
Best Fails of the Week 3 February 2013
Best Fails of the Week 3 February 2013
De allerbeste fail filmpjes van de afgelopen week komen nog eens voorbij en dat is vanwege het ontbreken van onze failtube de afgelopen week geen overbodige luxe... Door Failarmy natuurlijk!
Gametime 2005 - Crazy digger 2
Crazy digger 2
Verzamel alle diamanten om naar de volgende level te mogen. Graaf door groene tegels maar doe dit zonder dat er stenen of diamanten op je hoofd vallen... Game on!
Marion Vijar showing Swimwear
Marion Vijar showing Swimwear
Het is nog steeds flink wennen aan de koude en het grauwe weer hier in het Arnhemse na 3 weken Thailand maar we doen ons best daar niet al te veel bij stil te staan. Hier is Marion Vijar die alvast in een zonnig oord de nieuwe 2013 swimwear promoot...
Pizzababe Gwen Barker
Gwen Barker
We nemen vandaag een kijkje in het zonnige Miami waar onze Pizzababe van vandaag vandaan komt. Gwen Barker is een echte vrolijke meid en dat zien we dan ook terug in deze galerie.. Vergeet je niet te raten ?!
TLP doet de Harlem Shake
TLP doet de Harlem Shake
Door dat ik de laatste drie weken op vakantie was heb ik niet zo heel erg veel meegekregen van de Harlem Shake maar dat wil niet zeggen dat we niet nog eventjes mee doen met deze nieuwe internet hype... Check het uit!

Zelf maken ?
FAT [Animation]
FAT [Animation]
In de animatie FAT, een 2011 afstudeerproject van The Fat Team, studenten aan de Supinfocom Arles, weet een boer niet wat hij ziet als plots zijn kudde blijkt te kunnen vliegen.

[Thnx Fat Team]
First Person Mario: Endgame [FreddieW]
First Person Mario: Endgame [FreddieW]
Van Freddie Wong zien we niet zo heel erg veel meer voorbij komen sinds hij met z'n Animation School is begonnen maar zo heel afentoe released hij toch weer een coole video... Dit is er zo een!
The Playstation 4 [Preview]
The Playstation 4 is Comming
Wil je games spelen op TLP dan moet je voortaan gewoon op het Gametime logo hiernaast drukken voor de laatste spelen die ik vanaf maandag weer ga toevoegen. Inmiddels kan je er zo'n 2000 spelen terugvinden in het archief en ik zal daar met enige regelmaat nieuwe games toevoegen.. Sony heeft een nieuw promotiefilmpje gelanceerd voor de nieuwe Playstation 4 die zeer waarschijnlijk dit jaar, of in de lente 2014 uitkomt... Check!
Hot Wallpaper Pack [64]
Life can be Free and Beautiful
Life can be Free and Beautiful
We zijn weer terug van vakantie en gaan er met frisse tegenzin weer tegenaan. We beginnen met een inspirerende clip over onze wereld en de mensheid, geïnspireerd door mensen die echt voor verandering hebben gezorgd deze en vorige eeuw... Check!
Pizzababe Mandy Sue
Mandy Sue
We schakelen over naar het Playboy hoofdkwartier waar Mandy Sue op ons commentaar en ratings staat te wachten. Een leuke deze Mandy die er een beetje als een gemiddeld buurmeisje uitziet.. RATE!
We've Landed
We've Landed
Guerlain Chicherit maakt met een mini cooper een hele backflip in de sneeuw bij Tignes, Frankrijk...
Less Guns More Punching [College Humor]
Less Guns More Punching
Het word steeds gekker met de wapens in NL waar tegenwoordig zelfs met kalashnikovs wordt geschoten.. De tijden dat je op de vuist ging om een en ander recht te zetten, lijkt definitief voorbij...
Red Bull Kronplatz Cross 2013
Red Bull Kronplatz Cross 2013
We nemen een kijkje bij de Red Bull Kronplatz Cross, in Zuid Tirol, Italië. Een soortement van Crashed Ice gebeuren maar dan op ski's... Cool!
Blonde and a Great White Shark
Blonde and a Great White Shark
Zagen we afgelopen week al een dame die aan het wakeboarden was met dolfijnen. Vandaag een blondje die zwemt met een witte haai, moedig!

Thnx Suus!
Gametime 2004 - Steampunk Tower Defense
Steampunk Tower Defense
Je hebt nog een toren over en die moet je verdedigen terwijl de vijand van beide kanten komt oprukken... Game on!
Flyboard [Devin Supertramp]
Flyboard [Devin Supertramp]
Hier wordt vooral veel op jetski's gevaren en zo heel af en toe zie je iemand al parasailend voorbij komen op het strand. Nog cooler is de zogenaamde 'Flyboard' die we wellicht in de toekomst steeds vaker gaan zien..
Autolife #28 [Crash Compilation]
Autolife #28 [Crash Compilation]
Doordat er in Rusland zoveel corruptie is en er nogal wat mensen zijn die er hun beroep van gemaakt hebben op de verzekeringen op te lichten, ben je bij sommige Russische verzekeraars verplicht om met een dashcam aan boord te rijden. Wij zijn er blij mee en presenteren nummertje 28 uit de Autolife crash compilatie serie...

Thnx Антон!
Kittens On The Beat
Kittens On The Beat
Het team van Corridor Digital maakte, zoals elke keer weer, een coole video waarin dit keer twee katten, genaamd Roto en Bowie centraal staan. Dit alles op muziek van Savant en er staat ook nog een bonus video bij met nog meer katten.... En het is nog niet eens #Caturday...
Pizzababe Sasha Aleksander
Sasha Aleksander
Helaas heeft Sasha niet vooraan gestaan op tiet uitdeeldag maar dat nemen we op de koop toe want verder is Sasha Aleksander wel een dame waar je U tegen zegt. Uiteraard zien jullie dat anders, en dat hoor ik dan ook graag weer in de comments of maak het kenbaar door te raten... Check!
This is Why Dogs hate Humans
Pizza On Film [The Supercut]
Pizza On Film [The Supercut]
Ik moet stiekem bekennen dat ik wat minder pizza's naar binnen werk de laatste maanden en dat heeft geresulteerd in wat kilootjes verlies waar ik helemaal niet treurig om ben. Natuurlijk vind ik Pizza nog wel steeds lekker en ik ben ook niet de enige, zoals te zien in deze supercut...
Terrible Gift For Valentine's Day challenge
Jimmy Kimmel Show
Talkshowhost Jimmy Kimmel vroeg zijn kijkers om een vreselijk cadeau aan hun vrouw of vriendin te geven... Dit is het resultaat..
Most Disgusting Holding the Bucket Prank
Most Disgusting Holding the Bucket Prank [Just For Laughs]
Hallow, kunt u misschien eventjes mijn emmer vasthouden ?! De mensen van Just for Laughs slaan weer eens toe in deze korte maar effectieve prank...
Volkswagen Trololo
Volkswagen Trololo
Ik vond vandaag een leuke nieuwe VW commercial in m'n inbox ingezonden door, hoe kan het ook anders, Suus... Het gaat hier om de nieuwe commercial voor de All-New Volkswagen Beetle Convertible, genaamd Mask..

Thnx Suus!
Gametime 2003 - Snowball Battle
Snowball Battle
Wanneer je hier in Thailand iemand vertelt dat het in NL momenteel sneeuwt en koud is, lijkt dat de Thais iets wat helemaal geweldig is. Maar ja, dan heb je ook nog nooit sneeuw gezien of gevoelt hoe koud het dan is... We houden daarom een sneeuwbalgevecht zonder daarvoor naar buiten te hoeven..
Failtube [18 Februari 2013]
Amazing Humans 2
Amazing Humans 2
Wat is het leven toch mooi, en dan heb ik het niet persé over het leven in Thailand! We hebben al diverse van dit soort 'Amazing Humans' clips voorbij zien komen en ook deze is weer de moeite waard...
Ice Parkour
Ice Parkour
Professioneel free-runner Ronnie Shalvis kan niet wachten met het beoefenen van zijn sport 'parkour' en oefent zelfs in de winter door.. Wij kijken mee!
Pizzababe Jordan Monroe
Jordan Monroe
Zoals elke dag hebben we ook vandaag weer een Pizzababe voor je klaargezet. Het is de mooie Jordan Monroe die ondanks dat ze lekker in het zonnetje zit toch haar beenwarmers heeft aangedaan. Laten jullie in de comments horen wat je van deze Pizzababe vindt ?! RATE!
Wallpaper Magic [163]
Jeb Corliss acrobatics from Jin Mao
Jeb Corliss acrobatics from Jin Mao
Jeb Corliss is nog steeds herstellende van zijn crash vorig jaar maar postte toch al weer deze clip uit 2004 waarin hij van de Jin Mao Tower in Shanghai springt..
Driving in Volgograd [OMG]
Driving in Volgograd [OMG]
Dat de wegen bij onze zuiderburen slecht worden onderhouden weet een ieder die daar weleens heeft gereden. In de Russische stad Volgolgrad aan de Wolga wordt je als automobilist ook niet echt vrolijk.... Kijk even mee!

Contagious Yawns
Contagious Yawns
Als je net je bed uitkomt en je moet nog naar het werk dan kan je dit filmpje van Daniel Mercadante misschien beter overslaan. We zien namelijk allerlei gapende mensen, en dat werkt nogal aanstekelijk.. Check!
Gametime 2003 - Dragoniada
Dragoniada
In dit grappige verticale platform spelletje ben je een kleine draak op reis. Hij reist door het tropische woud, door grotten, vliegt in de wolken en beklimt gletsjers om zijn familie te vinden. Er zijn veel vijanden in deze wereld die je kan doden met fireshots. Hier en daar liggen nuttige dingen verstopt, die hem helpen bij het ​​reizen. Game on!
Laatste 5 Dagen Pattaya Thailand
Laatste 5 Dagen Pattaya Thailand
Nog een paar daagjes Thailand en dan ga ik weer naar het koude NL terug, iets waar ik eigenlijk nog helemaal niet aan wil denken. Inmiddels ben ik zo'n 2376907x verliefd geworden en ik sta dan ook eigenlijk helemaal niet te springen om terug te keren... Na het bekijken van deze video snappen jullie waarom!
Wie van de Drie [17 Februari 2013]
Angelina Catherina Jenya

Angelina

Catherina

Jenya

Grandma plays Kinect
Grandma plays Kinect
Ik had het niet gedacht maar wekelijks wat uurtjes spelen op de Xbox doe ik de laatste tijd zeer vaker.. Dat dit niet aan leeftijd gebonden is bewijst deze oma die zichtbaar plezier heeft met de kinect van haar kleinzoon...
Braziliaans Carnaval 2013
Wakeboarding with Dolphins [Epic]
Wakeboarding with Dolphins [Epic]
We gaan vandaag wakeboarden met dolfijnen, althans, die komen toch wel erg dichtbij deze sportieve dame...
Miss Swimsuit USA 2013 [Part 2 &3]
Miss Swimsuit USA 2013 [Part 2 &3]
Ik liet jullie gisteren het eerste deel met 'behind the scenes' beelden van de 'Miss Swimsuit 2013 USA' competitie zien... Vandaag deel twee en deel drie!
Saudi got Talent [WTF]
Saudi got Talent [WTF]
Wij gaan naar de Kwik-fit om een bandje te verwisselen maar in Saudi Arabië hebben ze daar schijnbaar geen tijd voor en doen ze het gewoon al rijdend op twee wielen...
Cat hates DVD player
Cat hates DVD player
Katten spelen met van alles en nog wat zolang het maar geen officieel katten speeltje is. Check deze kat die zich met een dvd speler vermaakt..
Harlem Shake - Playboy Playmate Edition
Playboy Playmate Edition
Dat de Harlem Shake mateloos populair is weten we inmiddels en er is zelfs al een Playboy playmate editie, hier te zien!

Thnx Suus!
Gametime 2002 - King's game 2
King's game 2
Help de koning om zijn vijanden te vernietigen met gebruik van een kanon, magie en een leger in deze tactische game...
Wie van de Drie [16 Februari 2013]
Lacey Mixed Kate

Lacey

Mixed

Kate

Dash Cam Compilation 7
Dashcam, AutoLive #22 [Crash Compilation]
We nemen weer een kijkje op de Russische wegen waar, gelukkig voor ons, zo'n beetje iedereen rondrijdt met een dashcam... Compilatie nummertje 7 alweer!
Zap de Spi0n 156
Zap Spi0n
We hebben weer een leuk overzichtje van de Franse site Spi0n... met de allerleukste clips van de afgelopen weken!
Digital Orchestra - Beethoven Dubstep
Beethoven Dubstep
Devin Supertramp maakte een coole clip in samenwerking met Digital Orchestra, we luisteren naar Beethoven's 5e in dubstep vorm...
Girls Only 34 [the Mix]
Miss Swimsuit USA 2013 [Part 1]
Miss Swimsuit USA 2013 [Part 1]
We gaan opzoek naar het mooiste Amerikaanse swimsuit model met de mensen van FashionTV.. Hier is alvast deel 1 met behind the scenes materiaal.
How To Pick Up Girls
How To Pick Up Girls
Je hebt hier in Thailand eerder een meisje op schoot als in Londen een taxi maar helaas gaat dat niet overal op. Onze grote vriend Vitaly heeft weinig moeite met het scoren van chickies zoals hier te zien in deze clip..
Best Fails of the Week 2 February 2013
Best Fails of the Week 1 February 2013
Ik heb nog een week te gaan hier in Thailand en we zitten inmiddels in week 3 van februari. Hoogste tijd dus voor de wekelijkse fail compilatie van Failarmy... Week 2 van februari!
Gametime 2001 - Fruity Week
Fruity Week
Het is oogsttijd! Pak je mand en verzamel zo veel mogelijk fruit wat her en der uit de boom valt. Probeer zo min mogelijk fruit op de grond te laten vallen.. Game on!
Kissing a Lion [OMG]
Kissing a Lion [OMG]
Een dame durft het aan om een leeuw te kussen in het Cheetah Expereince park in Bloemfontein... Wow!
Pizzababe Ana Ramirez
Pizzababe Ana Ramirez
Een leuke dame deze Ana Ramirez die we een tijdje geleden ook al eens voorbij zagen komen en vandaag nog eens op visite is in een nieuwe galerie als onze Pizzababe van de dag.... RATE!
Airbags vs People [The Compilation]
Airbags vs People [The Compilation]
Airbags zijn er voor je veiligheid al lijkt niet iedereen daarvan op de hoogte.. Thnx Suus!
Baby Blizzard Boston [Tilt Shift]
Baby Blizzard [Tilt Shift]
We zien de laatste maanden regelmatig mooie tilt-shift video's voorbijkomen van Joerg Daiber en zijn serie Little Big World. Vandaag heeft hij beelden gemaakt vlak na de storm Nemo in Boston....

Thnx Joerg!
Harlem Shake vMario [FreddieW]
Harlem Shake vMario [FreddieW]
Ook FreddieW doet mee met de 'Harlem Shake meme' al doet hij dat natuurlijk op geheel eigen wijze....
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Swim 2013
Niemand minder dan Justin Bieber maakte de muziek voor deze Victoria's Secret Swim 2013 clip genaamd, Beats, Bikinis & Beaches...
Gametime 2000 - Crazy Hangover 3
Crazy Hangover 3
Wat krijg je als je een arrogante zanger van een rockband, veel drank, veel fans en een verlaten boerderij met elkaar mixt ? Beleef dit belachelijke avontuur en ontdek wat er tijdens deze gekke party allemaal is gebeurd in Crazy Hangover 3, een point and click game!
Robbie Maddison's AIR.CRAFT
Robbie Maddison's AIR.CRAFT
In de 'DC shoes' shortfilm AIR.CRAFT zien we Robbie Maddison nooit eerder vertoonde stunt uitvoeren op een militair vliegtuigkerkhof in Tucson, Arizona....
Wallpaper Magic [162]
Best of Web 4 [Zapatou]
Zap Spi0n
De 'Best of the Web' compilaties van Zapatou zijn altijd om door een ringetje te halen, zo ook dit keer... KIJKTIP!
Pizzababe Joy Glass
Joy Glass
Goed, Joy Glass heeft zichzelf een paar nieuwe tetten aan laten meten door de wonderdokter, en dat kost wat maar dan heb je ook wat. Ze is onze Pizzababe van de dag en zeker een dame die we nog eens terug gaan zien, schat ik zo.... RATE!
Obama's State of Union Rap
Obama's State of Union Rap
President Barack Obama's vijfde State of the Union krijgt ook dit jaar de autotune behandeling van de mensen van Schomoyo met dit keer een beetje hulp niemand minder dan Watsky. In deze jaarlijkse politieke toespraak spreekt de Amerikaanse president het volk toe over de regeringsplannen van het komende jaar...
Top 5 Valentine Fails
Top 5 Valentine Fails
Vandaag is het Valentijnsdag en dus de uitgelezen dag om je geliefde met iets leuks te verrassen. Dat dit niet altijd goed gaat of afloopt zien we in deze mini fail compilatie... Check!
World Rally Championship Sweden 2013 RECAP
World Rally Championship Sweden 2013 RECAP
Bekijk hier de samenvatting van de 2013 FIA World Rally Championship stop in Zweden met rijders als Sébastien Loeb, Mads Østberg, en Sébastien Ogier. Gefilmd door Red Bull...
Valentine's Day Proposal Prank
Valentine's Day Proposal Prank
Naast je meisje verrassen op deze Valentijn's dag kan je ze natuurlijk ook in de maling nemen... En dat doen we dan ook!
Gametime 1999 - TNT Zombies
TNT Zombies
De zombies zijn terug en zo ook de TNT... Kon je gister nog schapen opblazen vandaag zijn het zombies... Game on!
Vandaag is ROOD
Valentine's Night
Valentine's Night
Het is de avond voor Valentijnsdag en het Engelse model Poppy Delevingne is alleen thuis als ze haar auto alarm hoort afgaan... Of is ze toch op zoek naar iets anders ?!
Je moet het maar kunnen, bij de Infanteristen !
Je moet het maar kunnen, bij de Infanteristen !
Het werk van een infanterist vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettings- vermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Wil je niet van 9 tot 5 op kantoor zitten, maar er vol tegenaan ? Meld je dan aan voor de Open Dagen Infanterie en ervaar zelf wat het werken bij de Infanterie zo bijzonder maakt! Schrijf je in of klik hier voor mee info!

Je moet het maar kunnen, bij de Infanteristen !
Pizzababe Dani Mathers
Dani Mathers
Ze komt ondertussen zo'n beetje elke maand een keertje voorbij en daar ben ik persoonlijk helemaal niet rouwig om. Ik heb het over mooie blonde Dani Mathers die vandaag weer eens onze Pizzababe van de dag is geworden, habbaaaa!
Extreme Downhill Unicycling [Epic]
Extreme Downhill Unicycling [Epic]
Ik moet er eventjes niet aan denken maar de 53 jarige Terry "UniGeezer" Peterson draait er z'n hand niet voor om. Kijk even mee hoe hij Extreme Downhill gaat op z'n eenwielertje op de Chumash trail in Simi Valley, Californië..
Skydiving with a Red Bull Event Tent
Skydiving with a Red Bull Event Tent
Als je gaat skydiven dan heb je het liefst goed materiaal bij je alvorens naar beneden te jumpen van duizelingwekkende hoogtes. Chuck Berry denkt daar anders over en springt met een Red Bull event tent, hoe dat afloopt...
A Good Day To Get Hard
A Good Day To Get Hard
De 'Die Hard' films waren eigenlijk allemaal goed en betekende voor Bruce Willis zijn definitieve doorbraak... Dit is een soortement van remix , parodie op die films.... Naais!
30 Minutes of WIN
30 Minutes of WIN
Naast de diverse faal filmpjes die met enige regelmaat voorbij komen gaat het natuurlijk ook vaak genoeg wel goed.. In deze 30 minuten durende compilatie zie je daar verschillende voorbeelden van.
Gametime 1998 - Suicide Sheep
Suicide Sheep
We beginnen de dag ook vandaag weer met een leuk spelletje... Dynamiet en schapen een leuke combi..
Failtube [12 Februari 2013]
The Harlem Shake Compilation [Best Of]
The Harlem Shake Compilation [Best Of]
Hier in Thailand is het hele Harlem Shake gebeuren een beetje aan me voorbij getrokken maar ik heb voor jullie toch nog eventjes de allerbeste clips in compilatie vorm voorbij..
Head Over Heels [Animation]
Head Over Heels
Head Over Heels, is een Animated short die genomineerd werd voor de 2013 Academy Award en gaat over een echtpaar die wat uit elkaar gegroeid is. Hij leeft op de grond terwijl zij aan het plafond woont... Hun huwelijk hangt aan een zijde draadje..
Valentijn voor Mannen
Valentijn voor Mannen
We worden deze dagen overspoeld met allerlei Valentijnsdag items en dit is alvast de leukste die ik tot nu toe gezien heb.

Thnx Marcel!
Pizzababe Chelsie Loraine
Chelsie Loraine
Chelsie Loraine is een sportief type en speelt in de Lingerie Football League en is in het bezit van een mooie c-cup en mag er verder ook wezen, wat mij betreft. Ook vandaag ben ik weer benieuwd naar jullie commentaar, dus brand maar los... RATE!
Andre van Duin's Animal Crackers [09-02-2013]
Andre van Duin's Animal Crackers
Afgelopen weekend was er weer een nieuwe aflevering van Animal Crackers op tv en mocht je dat gemist hebben... hier is aflevering 5 uit de 2013 serie!
Decoding Love with Victoria's Angels
Decoding Love with Victoria's Angels
Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars dat mag ondertussen bekend zijn. Dat wij mannen vrouwen dan ook helemaal niet begrijpen is een logisch vervolg. Dit jaar leggen de Angels van Victoria's Secret ons uit hoe het zit....
Skateboarder Backflips Down 6 Stairs
Skateboarder Backflips Down 6 Stairs
Adam Miller is zo'n beetje de allereerste skateboarder die een backflip maakt van skateboard naar skateboard zonder daarbij meteen van alles te breken... Cool!
Gametime 1997 - Decision 2
Decision 2
Controleer en zuiver een stad die vol zit met slechte figuurtjes in Decision 2... Gebruik WASD om te bewegen en de muis om te richten...
Awkward Valentines
Awkward Valentines
Het ia al weer bijna valentijnsdag, de dag dat je je geliefde verrast met een leuk bloemetje of aardigheidje... Uiteraard word er ook op deze dag een leuke grap bedacht om mensen te pranken.
Zap de Spi0n n°155
Zap de Spi0n n°152
We hebben weer een deeltje uit de Zap de Spi0n serie met vandaag alvast de beste clips van de afgelopen 2 weken..... ENJOY!
Wallpaper Magic [161]
Pizzababe Alie Craig
Alie Craig
Misschien komt het omdat m'n allereerste echte liefde donker haar en lichtblauwe ogen had, dat ik er nog steeds als een blok voor val. Dit is Alie Craig, die gezegend is met prachtige ogen en dito lichaam. Alie Craig is vandaag onze Pizzababe van de dag en ook vandaag hoor ik weer graag jullie bevindingen. RATE!
Failtube [11 Februari 2013]
Football Freestyle V2
Football Freestyle V2
Billy Wingrove & Jeremy Lynch maken freestyle tutorial dvd's met tricks die je nog nooit gezien hebt... Hier is alvast een preview!
Girls hoelahoepen op Venice Beach
Girls hoelahoepen op Venice Beach, hulahoop
We gaan naar Venice Beach waar mooie dames met een hoelahoep cam staan te draaien.. Iets waar wij flink van kunnen genieten uiteraard!

Thnx Suus!
Cock Prank [VitalyzdTv]
Cock Prank [VitalyzdTv]
We lopen het strand van Miami op om mensen eventjes de stuipen op het lijf te jagen.. Al lijkt het achteraf mee te vallen...
Gametime 1996 - Monster Truck Survival
Monster Truck Survival
Je moet zien te overleven in je monster truck terwijl je je tegenstanders moet elimineren voordat je teveel schade hebt. Game on!
Wie van de Drie [10 Februari 2013]
Vanessa Sha India

Vanessa

Sha

India

Tastelikepizza [Best Of Januari 2013 Mashup]
Tastelikepizza [Best Of Januari 2013 Mashup], ownmash13
Het allerbeste qua Pizzababes van de afgelopen maand kon je al zien in deze compilatie, maar buiten onze Pizzababe's valt er natuurlijk nog veel meer te beleven op TLP. Je hoeft niet hele dagen pizza te eten om een bezoekje te brengen aan Tastelikepizza.com en dat zien we nog eens terug in dit bestof overzicht die we voortaan maandelijks gaan brengen... CHECK!
Weddings [Best Of Just For Laughs Gags]
Denis Levasseur Top 10 [Best Of Just For Laughs]
De allerleukste grappen met de verborgen camera met als onderwerp 'Weddings' door Just for Laughs zie je in deze 7 minuten durende compilatie.. Check!
Best Fails of the Week 1 February 2013
Best Fails of the Week 1 February 2013
We zitten ondertussen in week 2 van februari en dat betekent dat er weer een fail compilatie met de allerleukste faal acties van de afgelopen week voorhanden is... Van Failarmy natuurlijk!
Girls Only 33 [the Mix]
Russian Road Rage and Accidents [Week 1 Februari]
Russian Road Rage and Accidents [Week 1 Februari]
We blijven nog eventjes in de oosterse contreien met een nieuwe 'Russian Road Rage and Accidents' compilatie. De eerste van februari 2013!
Joyride in Daddy's car
Joyride in Daddy's car
We schakelen eventjes over naar Bulgarije zo te dien waar twee tieners er met de wagen van pa vandoor gaan. Uiteraard wordt deze joyride ook nog eventjes gefilmd.
Gametime 1995 - Battle Dawn
Battle Dawn
Battle Dawn is een spel gebaseerd op strategie en vaardigheid. Het doel in Battle Dawn is om de sterkste speler te worden maar je kan er ook voor kiezen je aan te sluiten bij een alliantie. Game on!
Philizz Videomix 2013 [VOL. 1]
Philizz Videomix 2013 [VOL. 1]
DJ Philizz dropte weer een heerlijke videomix in de linksubmit om je weekend nog meer flair te geven. Een playlist hou je nog even van me tegoed want ik ga NU naar het strand..... Fijn weekend allemaal, CHECK!
Wie van de Drie [9 Februari 2013]
Boxy Abigail Kami

Boxy

Abigail

Kmai

The Invisble object Prank
The Invisble object Prank
De meeste prank video's komen weliswaar van over het grote water maar zo heel afentoe komt er ook iets van eigen bodem. Zoals deze prank video waarin argeloze autobestuurders ineens geconfronteerd worden met een voorwerp die verder niemand ziet...
Salt Challenge - Show Run 2012 [Red Bull]
Salt Challenge - Show Run 2012 [Red Bull]
De Salinas Grandes is een 3.200 km ² zoutwoestijn in het noorden van Argentinië, een plaats met meedogenloos temperaturen en extreme omstandigheden. En dus de ultieme locatie om de grenzen van het Red Bull Racing RB7 team, met chauffeur Daniel Ricciardo aan het roer te testen. Check!
Scariest Movies Of All Time
Scariest Movies Of All Time
Ik ben zelf niet de allergrootste fan van horror films maar toch moet ik eerlijk bekennen dat er afentoe erg goede tussen zitten... In deze 'Scariest Movies Of All Time' montage zien we er een aantal in een rap tempo voorbij komen.
Sexy Photoshoot ft Shir Elmaliach
Sexy Photoshoot ft Shir Elmaliach
Hier in Patayya heb je sneller een vrouw versierd dan een taxi besteld, en ik vraag me ondertussen af waarom ik hier niet eerder een kijkje ben komen nemen. Naast al dat Thaise schoon zijn er uiteraard nog veel meer dames die de moeite waard zijn. Zo is dit de Israëlische schone Shir Elmaliach in een shoot voor FashionTV!
Beautiful HDR Photography
Madeline's first Train ride
Madeline's first Train ride
Als jonge kinderen jarig zijn mogen de meeste kiezen wat ze willen eten en staan ooms en tantes in rijen opgesteld met de nodige cadeaus. Madeline had maar een wens toen ze drie werd en dat was een ritje maken met de trein... Kijk d'r blij zijn!
Casper the skateboarding Chihuahua
Casper the skateboarding Chihuahua
Honden op een skateboard, we zagen ze al eerder voorbij komen maar nog nooit een chihuahua...
Gametime 1994 - Resque Panic
Resque Panic
Nadat je een dure raceauto hebt laten crashen moet je als ambulance chauffeur aan de slag om de rekeningen te betalen. Red zoveel mogelijk ongelukkige burgers en bestuur de ambulance met de pijltjestoetsen en pik slachtoffers op met de spatiebalk. Game on!
Sexy Denise Milani XL
Sexy Denise Milani XL
Ik ga er eventjes vanuit dat mooie Denise Milani verder geen introductie behoeft voor de doorgewinterde TLP bezoeker. Denise stond helemaal vooraan toen er met mukken gegooid werd en buiten die hemelse voorgevel ziet de rest er ook tiptop uit. Denise werd 32 jaar geleden geboren in Tsjechië als Denisa Krajickova, hier zien we haar in een XL compilatie ...
Super Mario Busters [Epic Mashup]
Super Mario Busters [Epic Mashup]
Toen we nog jong en onbezonnen waren, in de 80er jaren was er niets coolers dan Super Mario Bros en de Ghostbusters. Nu zo'n beetje 20 jaar later is Mario nog steeds een van de meest populaire spel figuurtjes ooit. Hoogste tijd dus voor een mega coole mashup in animatievorm van die twee, moet deze maker gedacht hebben en eerlijk is eerlijk het ziet er super gelikt uit...
Watts Zap 2013 [1 t/m 5]
Watts Zapp Melbourne Special
Zolang ik al naar Eurosport kijk is Watts Zap een van m'n favoriete onderdelen van die sportzender. Dit zijn de eerste vijf delen van het nieuwe jaar samengevat in deze post...
Failtube [8 Februari 2013]
Longboarding without Limits [Epic]
Longboarding without Limits [Epic]
We gaan longboarden in Kaapstad en hebben maling aan snelheidscamera's, althans zo lijkt het. Met 110km per uur geflitst worden, bij 1:06 , op je longboardje, EPIC!

Thnx Suus!
Pizzababe Kate Hughes
Kate Hughes
We zagen Kate Hughes in een ver verleden al eens voorbij komen als de Pizzababe van de dag en vandaag komt ze gewoon nog eens op bezoek. Ook vandaag ben ik weer benieuwd wat jullie van deze dame vinden... RATE!
Wallpaper Magic [160]
David Beckham Bodywear
David Beckham Bodywear
David Beckham speelt tegenwoordig van Paris St. Germain maar heeft er tevens nog een bijbaantje als model bij. In deze short van Guy Ritchie promoot hij zijn nieuwe bodywear lijn voor H&M..
FPS Silly String Prank
FPS Silly String Prank
Het koppel Jesse & Jeana zijn al jaren bezig elkaar het leven zuur te maken wat zo afentoe zeer grappige filmpjes oplevert. Dit keer heeft Jesse een ouderwetse slinger spray aan een GoPro camera bevestigd waarmee hij Jeana 's morgens verrast tijdens het tandenpoetsen.... Wat een stel!
Gametime 1993 - CS Portable
CS Portable
Een heerlijke shooter heb ik vandaag voor je klaar gezet in een nieuw deel van onze Gametime... Game on!
Failtube [7 Februari 2013]
One minute Pizzaman [OMG]
One minute Pizzaman [OMG]
Zoals jullie wellicht al mee hadden gekregen verblijf ik deze koude wintermaand in Azië wat ook nog eens prima bevalt. Naast het heerlijke weer blijkt men hier ondertussen ook kennis gemaakt te hebben met mijn favoriete eten, de pizza. Al is Japanner, Takeru Kobeyashi, wel heel erg gulzig en schrokt de lekkernij binnen no time naar binnen..
Pizzababe Sarah Pipkin
Sarah Pipkin
Ook vandaag word onze Pizzababe gesponsord door ome Hef, die deze Sarah Pipkin langs stuurde en geef hem eens ongelijk. Sarah Pipkin is een super babe in een helaas iets te kleine galerie, neemt niet weg dat het een toppertje is... RATE!
Naughty Pencil Fun
Autolife #27 [Crash Compilation]
Autolive #24 [Crash Compilation]
We hebben weer een compilatie met dashcam filmpjes voor je klaargezet uit het altijd zo ruige Rusland... Nummetje 27 ondertussen!
Baby wakes up Gangnam Style
Baby wakes up Gangnam Style
Koreaanse hitmachine PSY hoeft voorlopig niet meer te werken en dat is ook niet zo heel erg vreemd als je ziet dat zelfs baby's helemaal vrolijk worden van Gangnam Style...
Amy Is Never Getting Back Together [Ellen Show]
Amy Is Never Getting Back Together [Ellen Show]
Ook de Ellen Degeneres show is mateloos populair in de USA en dit keer stuurt ze een van haar schrijvers, Amy, op pad met de opdracht willekeurige vreemden aan te spreken met teksten uit de Taylor Swift song 'Never Getting Back Together' ..
18 Month old Titus doet Trickshots
18 Month old Titus doet Trickshots
Geweldige trickshots van Titus, 'n peuter tussen de 18 en 24 maanden oud die zodra hij kon lopen meteen begon met trickshots. De ouders begonnen kort daarna te filmen en dit is het resultaat.
Gametime 1992 - Operation Machine Gun
Operation Machine Gun
Je bent een Amerikaanse soldaat die in WW2 vecht. Kruip achter je machinegeweer en zorg dat je zoveel mogelijk vijandelijkheden verslaat en voorkom dat ze je basis overlopen.. Game on!
Hot Wallpaper Pack [65]
World first BMX ride of WaveRock
World first BMX ride of WaveRock
De Australische BMX rijder Danny Campbell bedwingt de zgn. "Wave Rock", een 14 meter hoge en 110 meter lange granieten rotswand gelegen in de West-Australië Outback. Voor het Mercedes-Benz Magazine... EPIC!
Pizzababe Christina Renee
Christina Renee
We hadden eerder al eens een galerie van Christina Renee, maar toen zag ze er heel anders uit. Ik moest zelf 3x kijken voordat ik zag dat het toch echt om dezelfde babe ging maar sommige vrouwen worden schijnbaar mooier met de jaren. Christina Renee is er zo ene... Check!
Failtube [6 Februari 2013]
Nina Agdal sells Sandwich
Nina Agdal sells Sandwich
'Sex Sells', zo zagen we ooit Kate Upton al eens reclame maken voor hamburgers en dit keer heeft Hardee's het Deense Victoria's Secrets supermodel NIna Agdal ingehuurd... Wij kijken graag mee!
Girls Fails of the Month January 2013
Girls Fails of the Month January 2013
Ook in de maand januari ging er weer van alles mis zoals je kon zien in de faal compilatie van Fail Army. Dit keer is er zelfs een speciale Girls Only editie, zie hier de Girls Fails of the Month January 2013!
The Undertaker
The Undertaker
Om de lancering van de limited edition Alfa MiTo nog wat extra flair te geven huurde men Superbiker Chris 'The Stalker' Walker in om samen met precisie bestuurder Paul Swift, al stuntend, een aantal rondjes te rijden.
Gametime 1991 - My Undead Neighbors 2
My Undead Neighbors 2
We gaan naar Egypte waar Mr Clumsy gevangen zit in een oude piramide... Game on!
Sexy Mercedes Raquel
Mercedes Raquel
Je hoeft gelukkig geen liefhebber van Duitse limousines te zijn om van een Mercedes te kunnen genieten. Want uit Portland, Oregon, is hier Mercedes Raquel, wederom een heerlijke dame uit de stal van Ome Hefner voor je ..
Failtube [5 Februari 2013]
Shammy vs Dominos
Shammy vs Dominos
Katten spelen met van alles en nog wat zolang het maar geen echte kattenspeeltjes zijn. Dit is Shammy die zich kostelijk lijkt te kunnen vermaken met domino's ..
Pizzababe Tishara Cousino
Pizzababe Tishara Cousino
We nemen weer een kijkje in de stal van Ome Hugh Hefner die vandaag deze Tishara Cousino voorbij stuurt. Een beetje hoog Kelly gehalte als je het mij vraagt, maja wie ben ik ?! Ik hoor jullie mening graag weer in de comments en ben je te verlegen om iets neer te krabbelen, rate dan ie geval eventjes... CHECK!
Melting Panties
Philizz Dubstep Videomix [Minimix Adventures 4]
VJ Philizz Dubstep Videomix
Philizz en DJ IC hebben samen een project wat ze Mini Mix adventures noemen. We hadden er al een aantal verzameld en in deze Mini Videomix die een kleine 20 minuten duurt staat Dubstep centraal... Onder de video staat uiteraard een playlist.. Enjoy!
Fan knocks over Wycombe Wanderers goalie
Fan knocks over Wycombe Wanderers goalie
In december 2011 was AZ keeper Esteban het doelwit van een dronken Ajax supporter die hem een trap in de rug wilde geven maar dit op het laatste moment ontweek. Afgelopen weekend was Engelse 2e Liga keeper Jordan Archer het slachtoffer van een 19 jarige hooligan die iets soortgelijks probeerde.. Hier de beelden!
Iron Man 3 [Super Bowl 2013 Spot]
Iron Man 3 [Super Bowl 2013 Spot]
Op 3 maart 2013 gaat in de USA de film 'Iron Man 3' in première en tijdens de afgelopen SuperBowl werd daar deze 'first look' van uitgezonden. Ook in dit deel neemt Tony Stark het weer op tegen de bad guys die dit keer nog machtiger blijkt dan in alle voorgaande delen.. Check!
Gametime 1990 - Trucksformers 2
Trucksformers 2
In Trucksformers 2 heb je de mogelijkheid om je voertuig te transformeren in drie andere voertuigen. Je begint een een monster truck maar die kan je veranderen in een hover truck die vlammen spuwt, hout snijd en ook andere voertuigen door midden kan zagen. Met de helicopter truck kan je over de diverse muren en hogere obstakels vliegen.. Game on!
Best of MotoGP
Best of MotoGP
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP bevechten elkaar op het circuit om elke meter op hun motors. Vaak gaat dat in goede harmonie. Maar zo nu en dan gaat het nog maar net goed.. Hier een mooie compilatie met de Biggest Wobbles & Best Saves...
Beyoncé Super Bowl 2013 [HQ]
Beyoncé Super Bowl 2013
Tijdens de gisteravond gespeelde 2013 Superbowl trad Beyoncé op in een volle Superdrome te New Orleans met een weergaloze show.. Hier het volledige optreden in HQ!

Thnx Suus!
Failtube [4 Februari 2013]
X-Games 2013 [Real Snow Mix + Highlights]
X-Games 2013 [Real Snow Mix]
Het mag geen verrassing zijn dat Shaun White wederom koning van de Superpipe was bij de 2013 editie van X-Games die van 24 tot 28 januari in Aspen werden gehouden. Hier de highlights en een mooie compilatie...
Pizzababe Victoria James
Victoria James
We zijn voorbij het middaguur en dat betekent dat we gaan kijken naar een verse Pizzababe. Victoria James was Playboy's Cybergirl voor Oktober 2012 en afkomstig uit het zonnige Californië. Met haar groene ogen laat ze menig mannen hart sneller kloppen tijdens haar werkzaamheden als model... Nice!
Denis Levasseur Top 10 [Best Of Just For Laughs]
Denis Levasseur Top 10 [Best Of Just For Laughs]
We hebben weer een compilatie met de allerleukste grappen van het Canadese verborgen camera programma Just For Laughs... 16 minuten lang!
Wallpaper Magic [159]
Bottle Rocket vs. Tennis Ball
Bottle Rocket vs. Tennis Ball
Het Australische duo van 'How Ridiculous' maken clips waarvan de reclame opbrengsten naar het Child Compassion project gaan. We zagen al eerder clips uit dit project en vandaag gaan we met een 'bottle rocket' en een tennisbal in de weer.... How Ridiculous style!
Horrible Jawbreaker
Horrible Jawbreaker
Tijdens een wedstrijd zaalvoetbal in de Belgische 1e klasse komt de aanvaller van Châtelineau, Liliu met de doelman van Antwerpen, Morant in botsing waardoor de eerste een flinke schouderblessure oploopt en de onfortuinlijke keeper Morant een dubbele kaakbreuk.
Gametime 1989 - Escape From Yepi Planet
Escape From Yepi Planet
Aliens zijn Yepi's planeet binnengevallen, en zijn geliefde Yepi meisje ontvoerd! Kan jij z'n geliefde bevrijden en ontsnappen aan de dreiging ? Game on!
Sexy Raffaela Modugno
Raffaela Modugno
We sluiten de dag af met de 2013 Riello kalender shoot van Miss Italia 2007, Raffaela Modugno.
Irish Bus Scare Prank [Epic]
Irish Bus Scare Prank [Epic]
Wanneer je op vakantie gaat met een paar maten moet je er niet raar van staan op kijken als je zo afentoe eens in de maling genomen wordt. Zoals deze Ier ook bemerkt... Boys will be Boys!
People are Awesome 2013 [Extreme Edition]
People are Awesome 2013 [Extreme Edition]
In deze People are Awesome, Extreme Edition, 2013 nog meer mensen die allerlei coole dingen ondernemen waar de meeste onder ons alleen maar van kunnen dromen... Check!
Love
Victoria Secret
Hier in Thailand is het heerlijk toeven al is lastig om niet de hele dag verliefd te worden op al het schoons wat hier voorbij wandelt. Nu we langzamerhand richting de Valentijnsdag gaan denken we behalve aan verliefd worden ook een klein beetje aan de liefde. Dit keer doen we dat samen met de Angels van Victoria's Secret!
Girls Only 32 [the Mix]
History of Wooing Men & Women
History of Wooing Men & Women
We luisteren naar een leuke compositie met allerlei bekende romantische songs van de mensen van cdza Opus No. 17... We hebben een heren en dames versie!
GoPro Dubstep Baby
GoPro Dubstep Baby
Dat je met een GoPro cameraatje coole clips kan maken, hebben we al diverse malen kunnen zien. Nu met de SuperBowl in aantocht komen er weer de nodige coole commercials voorbij zetten... Zoals deze met een baby en GoPro!
Outside the Borders [Epic]
Outside the Borders [Epic]
Het idee was niet nieuw, we zagen namelijk ooit al eens Frame of Mind, maar de uitvoering van deze Russische Yaroslav Yarko is dan wel weer geweldig. Kijk even mee naar deze coole clip, 'Outside the Borders' met muziek van C2C en het nummer Happy..

[Thnx Danny!]
Gametime 1988 - Battle for Darkness
Battle for Darkness
Kruip in de rol van een schimmige generaal die aan het hoofd staan van een leger kwaadaardige wezens. Verover het menselijke rijk, voer het commando over je manschappen en verover zoveel mogelijk grondgebied om vervolgens met met ijzeren hand te regeren. Game on!
Sexy Tara Babcock
Sexy Tara Babcock
De babe filmpjes worden alsmaar schaarser hier op TLP maar gelukkig hebben we nog een immens archief met heerlijkheden. Vandaag stel ik je voor aan Tara Babcock, geboren in Seattle en inmiddels alweer 23 jaar oud. We hadden nog niets van Tara op TLP staan, dus geef haar een warm onthaal.
DJ Smile - I'm The Main Man [The Remix]
DJ Smile - I'm The Main Man
Er lopen me ook een zooi dwazen rond om deze aardkloot, het is niet anders. Dit is de 'Main Man' van het Britse plaatsje Huddersfield die in de mic loopt te spitten alsof het niets is. Het internet zou het internet niet zien als er niet een remix van zou opduiken. Het origineel staat eronder!
Wie van de Drie [2 Februari 2013]
Nicole Denise Gracie

Nicole

Denise

Gracie

Zap de Spi0n.com n°154
Zap de Spi0n n°152
De mensen van de Franse site Spi0n hebben weer een compilatie met de allerbeste clips van de afgelopen week in elkaar gedraaid. Het is ondertussen deel 154! ENJOY!
Mailman's Best part of the Day [Epic]
Mailman's Best part of the Day [Epic]
Honden en postbodes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden maar niet alle honden hebben het alsmaar voorzien op de post of de postbezorger. Kijk maar eens!
The Whole Bloody Affair [Top 50 Tarantino]
The Whole Bloody Affair [Top 50 Tarantino Characters]
Quentin Tarantino is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs en Pulp Fiction, momenteel draait de kaskraker Django Unchained in onze bioscoop en in deze compilatie "The Whole Bloody Affair" zien we de bekendste karakters uit zijn films nog eens terug. Check!
Paperman [Animation]
Paperman [Animation]
We volgen een eenzame vrijgezel in New York die op een dag de vrouw van z'n dromen ontmoet terwijl hij naar het werk gaat. Overtuigd dat hij het meisje nooit meer zal terug zien krijgt hij plots een tweede kans als hij haar spot in de wolkenkrabber aan de overkant van zijn eigen kantoor. Hij doet er vervolgens alles aan om haar aandacht te trekken in deze voor een Oscar genomineerde shortfilm.
Miss Reef Spring 2013
Miss Reef Spring 2013
De mensen van Reef leven voor het surfen en roepen elk jaar een mooie dame uit als Miss Reef. We moeten natuurlijk niet vergeten dat ze surf spullen maken en dit is eigenlijk een presentatie van de Spring 2012 collectie.
Fail Compilation of the Month January 2013
Fail Compilation January 2013
We hadden gister al een fail compilatie van onbekende maker en vandaag is er dan ook nog eens die maandelijkse compilatie van Fail Army. In de volgende 7 minuten komen de beste fails van de afgelopen maand nog eens in rap tempo voorbij.. Enjoy!
Gametime 1987 - Abandoned Base Adventure 3
Abandoned Base Adventure 3
Je bevind je zelf in een militaire bunker vol met waardevolle artefacten maar die moet je eerst vinden. Wanneer je die gevonden hebt ga je door naar de volgende locatie... Game on!
Failtube [1 Februari 2013]
Autolife #26 [Crash Compilation]
Dashcam, AutoLive #26 [Crash Compilation]
We gaan wederom kijken naar allerlei dashcam beelden uit Moedertje Rusland in een nieuw deel uit de 'Autolife Crash' compilatie serie.. Nummertje 26 dit keer!
Watts Zapp Melbourne Special [29/01/2013]
Watts Zapp Melbourne Special
Het Australian Open Tennis toernooi wat van 14 januari 2013 tot en met zondag 27 januari 2013 wordt gehouden zit er weer op en Europsport's Watts Zap maakte daar deze mooie sport compilatie van.. Check het uit!
Pizzababe Jade Bryce
Jade Bryce
Nog zo'n heerlijke blondine is oude bekende Jade Bryce die we vandaag in een gloednieuwe galerie mogen bewonderen als onze Pizzababe van de dag... Raten maar weer!
Garrett McNamara rides 100-FOOT Wave
Garrett McNamara rides 100-FOOT Wave
Ik stel jullie voor aan waaghals Garrett McNamara uit Hawaii die afgelopen week zijn eigen record brak door in Portugal over een 30 meter hoge. 100 foot, golf te surfen... Ga er maar aanstaan!
Wallpaper Magic [158]
Fail Compilation January 2013
Fail Compilation January 2013
Ik ben nog niet zo heel erg veel Fail Compilatie's voor deze maand tegengekomen, maar dit is alvast de eerste.. We wachten nog eventjes op de compilatie van Fail Army natuurlijk... Check!
Girls Are Awesome [Epic]
Girls Are Awesome [Epic]
We weten ondertussen dat mensen Awesome zijn, door de vele 'Are Awesome' clips die we tegenwoordig om de oren geslingerd krijgen. Vrouwen kunnen niet parkeren maar hebben wel andere kwaliteiten, neee niet dat, zoals te zien in deze clip... Girls are Awesome!

Thnx Eric!
Driving In Russia [Week 4 - January 2013]
Driving In Russia [Week 4 - January 2013]
Dat er in Rusland nogal eens wat misgaat op de weg moge onderhand geen geheim meer zijn. En doordat de gemiddelde Russische auto is uitgerust met een dashcam kunnen wij daar dan ook veelvuldig van meegenieten. In deze 'Driving in Russia' serie zie je de "beste" filmpjes van de afgelopen week nog eens terug..
Gametime 1986 - Shape Matcher
Shape Matcher
Kennen we het spel Bubbles nog wat inmiddels een klassieker is ?! Dan is dit spel iets voor jou! In 25 levels moet je vormpjes wegspelen door de juiste vormen en kleuren bij elkaar te spelen... Het klinkt makkelijker dan het is, game on!