Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2013

Wallpaper Magic [157]
Afscheid Beatrix [LuckyTV]
Politiek Slaapwekkend ?! JA!
Vandaag is onze nu nog Koningin Beatrix 75 jaar geworden en LuckyTV speelt daar weer geniaal op in door Ruud Lubbers zijn verhaal te laten doen over zijn ervaringen met Bea..

[Thnx Menno!]
Pizzababe Ashley Lynn
Ashley Lynn
Morgen vlieg ik naar het zonnige Thailand om eens even flink de bloemetjes buiten te zetten en tevens te ontsnappen aan het hele carnaval gebeuren. Als je naar Thailand gaat heb je niet zo heel erg veel nodig behalve een korte broek, wat t-shirts en een koffer vol condooms.. Ook handig, is om een zonnebril mee te nemen iets wat Ashley Lynn in deze shoot vergeten lijkt te zijn...
Gezocht: Goed verhaal
Gezocht: Goed verhaal
Een beeld zegt meer dan 140 tekens en Samsung is daarom een actie gestart met #goedverhaal. Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de juiste hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago. Deelnemers maken kans op een GALAXY Camera Iedereen die een verhaal ophangt in 140 tekens met #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera. Doe je best en WIN!

Failtube [31 Januari 2013]
Wendy's Drive Thru Rap [Epic]
Wendy's Drive Thru Rap [Epic]
We zagen al eerder deze gast op epische wijze eten bestellen bij de McDrive en vandaag doen we iets soortgelijks alleen is dit keer de Amerikaanse hamburger gigant Wendy's, die wij helaas hier in NL niet kennen, aan de beurt. CHECK!
RC Airplane Dogfight [Devin Supertramp]
RC Airplane Dogfight [Devin Supertramp]
Filmmaker Devin Supertramp wordt de laatste maanden steeds vaker ingezet om bepaalde producten te promoten. Zo gaan we dit keer met op afstandbestuurbare vliegtuigjes een heus handgemeen in de lucht uitvecht in Tom Clancy's 'Splinter Cell' stijl... Check!
Xilent - Boss Wave
Boss Wave
Met de komst van muziekzenders als MTV in Amerika en Music Box in Europa was elk zichzelf respecterende artiest genoodzaakt een videoclip te maken bij een nieuwe cd of single. Nou zijn er videoclips én videoclips. Voor het dubstep nummer 'Boss Wave' van Xilent werd echt alles uit de kast getrokken en lijkt het of we naar een halve Science fiction film kijken...
Gametime 1985 - Storm Ops 3
Storm Ops 3
Vijandelijke troepen zijn in aantocht en jij moet ze stoppen voordat ze je grondgebied hebben bereikt. Richt je boog en laat de pijlen op ze neerdalen en verdedig je stad. Upgrade de stadsmuren en je wapens zodat je de aanvallen van de vijand overleeft... Game on!
Sexy Ashlee Lynn
Ashlee Lynn
Buiten is het ijs en de sneeuw inmiddels verruild voor regen en ik heb zelfs al een enkele zonnestraal aan het eind van de middag opgevangen. Je hoeft verder natuurlijk niet naar buiten ofzo, want wij zorgen wel dat je het achter je computer niet koud hoeft te krijgen, door samen met Ashlee Lynn de zon opzoeken...
Mom forces 9 month old Baby Tattoo [W T F]
Mom forces 9 month old Baby Tattoo
Sommige mensen moeten maar gewoon geen kinderen mogen krijgen zou je denken bij het zien van deze video waarin een moeder haar 9 maanden oude zoontje naar de tattooshop brengt... W T F!

(De moeder is gearresteerd en de tatoeëerder is de vader van het kind, WTF.. hier lezen)      **** WARNING DISTURBING ****
STOP Bufferitus Interruptus
STOP Bufferitus Interruptus
Vooral jongeren klagen steeds vaker over onverklaarbare fysieke en mentale klachten, terwijl zij verder kerngezond zijn. Helaas is de oorzaak van B.I. - in de volksmond ook wel ‘vastloper’ genoemd en wat staat voor Bufferitus Interruptus. Heb jij bij het gebruik van mobiel internet ook regelmatig last van trillende handen, plotseling hevig zweten of spontane woedeaanvallen ? Voel je je afgesloten van de groep, onzeker of licht in het hoofd ? Mogelijk heb je last van B.I.! Het platform STOP B.I. - een initiatief van jongeren die awareness voor B.I. wil creëren. Check de video!
Failtube [30 Januari 2013]
Pizzababe Kyara Tyler
Kyara Tyler
We zagen Kyara Tyler al wel vaker voorbij komen maar dat was vooral op bewegend beeld. Vandaag mag ze zich dan toch eindelijk onze Pizzababe van de dag noemen en dat is ook voor Kyara natuurlijk een hele eer... Zoals elke dag willen we graag horen hoe jij over deze dame denkt... Je mag natuurlijk ook alleen raten!
Dancing Kid at the Pacers Game
Dancing Kid at the Pacers Game
Zo te zien heeft dit jochie eerst wekenlang voor de spiegel in z'n slaapkamer een dans routine staan ingestuderen alvorens met pa naar de basketbalwedstrijd tussen de Indiana Pacers en de Houston Rockets te gaan.. We kijken even mee met de Old School Dance Cam... COOL!
Hot Wallpaper Pack [63]
People vs Fitness [Epic]
People vs Fitness [Epic]
Ik moet eerlijk toegeven dat het sporten er de laatste twee weken een beetje bij in schiet, na een voortvarende start dit jaar. Het is nog lang geen zomer dus we kunnen nog eventjes ons best doen op dat wasbordje al gaat dat niet altijd even goed...
IJS Zwemmen [Like a Boss]
IJS Zwemmen [Like a Boss]
Ik gooi morgen de laptop in een rugzak en ga een paar weekjes bivakkeren in een zonnig oord want van dit soort winterse temperaturen word IK niet echt vrolijk. Sommige mensen vinden de winter wel heerlijk, al was het alleen maar om wintersporten als skiën of schaatsen te kunnen beoefenen. Uiteraard is er altijd baas boven baas zoals deze gasten die gaan ijs zwemmen... Ik krijg het al koud door te kijken, BRRRR!
Jedi Kitten has the Force
Jedi Kitten has the Force
Vorig jaar zagen we een klein jochie als Jedi die de Force bleek te hebben in een commercial van Volkswagen en vandaag zien we iets soortgelijks als is het dit keer een normale huiskat die over speciale krachten blijkt te beschikken..
Gametime 1984 - Hexagonator
Hexagonator
We beginnen de dag meteen met een puzzel die niet zo makkelijk is als dat ie lijkt. Je moet namelijk de posities van de cijfers veranderen om ze te verbinden met rode sectoren. Een paar levels verder kom ik nog wel maar daarna houdt het toch vrij snel op... Kom jij verder ?!
Failtube [29 Januari 2013]
Helvetic Tricking
Helvetic Tricking
Tricking moeten we niet verwarren met de diverse trickshots video's die hier met enige regelmaat voorbij komen. Tricking is eigenlijk een combinatie van kicks, flips, en twists en ene Micha Hurni is daar echt Baas in. Kijk even mee in super slowmo
After DayZ - Short Movie [Corridor Digital]
After DayZ - Short Movie [Corridor Digital]
We hadden eventjes niets gehoord van de short film makers van Corridor Digital maar ook in 2013 blijven we deze mannen gewoon volgen. Dit is hun laatste short film die ook dit keer weer prima gelukt is. Nog meer Corridor Digital shorts vind je via het linkje onder de video...
Pizzababe Kety K
Kety K
Ze kijkt een beetje boos in deze shoot, onze Pizzababe van de dag, maar verder is Kety K een prima dame dacht ik zo. Kety K is één van Playboy's International cybergirls, ze woont in Servië, en vandaag door mij gebombardeerd tot onze Pizzababe van de dag... Laat een commentaar achter of rate eventjes onder deze galerie!
Why, Why, Manti ?
Why, Why, Manti ?
Manti Te'O is een Amerikaanse American Footbal speler van Notre Dame die op een nogal vreemde manier het afgelopen jaar in het nieuws kwam. Zo verzon hij, dat z'n vriendin was gestorven aan aids, al beweert hij zelf dat hij in een hoax is getrapt. Uiteraard blijven dit soort zaken niet onopgemerkt in de pers en zo moest ook Manti bij allerlei talkshows opdraven....
Vissen was nog nooit ZO Leuk
Elevator Pranks 2 [Best Of Just For Laughs]
The Very Best Of Just For Laughs Gags [Best Of Just For Laughs]
De mensen van Just for Laughs hebben weer een reel gemaakt met hun leukste verborgen camera grappen en grollen. Dit keer het tweede deel met allerlei pranks waarin de lift centraal staat...

Deel 1 hier!
Best News Bloopers of January 2013
Best News Bloopers of January 2013
Gisteren werd bekend dat Koningin Beatrix na 32 jaar trouw dienst gedaan te hebben als onze vorstin op 30 januari het stokje doorgeeft aan Koning Willem. In ander nieuws gaat het nog al eens mis zoals te zien in deze Best news Bloopers compilatie van Januari 2013... Check!
Gametime 1983 - Dwarf Mine
Dwarf Mine
Beleef de avonturen van een dwerg in een mijn vol met schatten maar ook vijandigheden. Probeer zoveel mogelijk van de schat te bemachtigen.. Game on!
Sexy Pizzababe Reel 1 [Januari 2013]
Sexy Pizzababe Reel 1 [Januari 2013], PBreel
De maand zit er bijna op en we gaan proberen een nieuwe traditie hier op TLP te starten met de maandelijkse Pizzababe Reel. In deze reel zie je nog eens de mooiste Pizzababe's van de afgelopen maand in filmpjes vorm voorbij komen, in totaal een 16 tal. Wil je weten welke Pizzababes er in het filmpje voorbij komen, klik dan hieronder op meer lezen... ENJOY!

Audi bouwt Auto speciaal voor Vrouwen
Audi bouwt Auto speciaal voor Vrouwen
Regelmatig zien we hier clips voorbij komen met daarin vrouwen die een poging doen een auto te parkeren. Zoals jullie ondertussen dus weten zijn er niet zo heel erg veel vrouwen die foutloos een auto in een parkeervak kunnen manoeuvreren maar Duitse autobouwer Audi heeft daar nu iets op bedacht.. Op deze manier kan zelfs je schoonmoeder je bolide nog keurig in parkeren!
Failtube [28 Januari 2013]
Zap de Spi0n.com n°153
Zap de Spi0n n°152
Het is weer de hoogste tijd voor een nieuw deel van Zap de Spi0n met daarin vandaag nog eens de allerleukste clips die in de afgelopen 14 dagen voorbij kwamen... Nummertje 153 alweer!
Pizzababe Jessika Alaura
Jessika Alaura
Mooie Jessika Alaura is allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker en we zagen Jessika ondertussen al in galeries en op video voorbijkomen. In dit nieuwe jaar hebben Jessika nog niet tot Pizzababe van de dag gekroond dus dat doen we vandaag dan maar. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een über mooie dame vind... RATE!
Wallpaper Magic [156]
Kisses Prank!
Kisses Prank!
En toch moet je lef hebben als prankster om zomaar willekeurige mensen aan te spreken en al helemaal als je ook nog es vraagt of je iemands meisje een kus mag geven... Roman Atwood heeft dat lef schijnbaar en het lijkt ook elke keer weer goed aftelopen..
Truck vs Motorcyclist [OMG]
Truck vs Motorcyclist [OMG]
In het verkeer ligt een ongelukje altijd op de loer en daar hoef je zelf soms helemaal niets voor te doen. Neem deze motorrijder die rustig bij het stoplicht wacht tot hij door mag rijden maar ineens een gigantische truck voorbij ziet schuiven... Wat een geluk!
Topgear Season 19 [Episode 1]
Topgear Season 19 [Episode 1]
Het is weer zover de jongens van Topgear zijn gisteren begonnen aan een nieuw seizoen, en voor iedereen die dat gemist heeft op de BBC heb ik de hele aflevering nog eens opgezocht. Met de cijfertjes in de video kan je schakelen naar het volgende deel (segment)... ENJOY!

Thnx Arjen!
Gametime 1982 - Wake up the Box 5
Game - Wake up the Box 5
De dozen zijn terug en zo lui als de tering! Teken vormen en laat de zwaartekracht voor de rest het werk doen om de dozen wakker te maken en uit het veld te spelen... Game on!
Wie van de Drie [27 Januari 2013]
Kamilla Miela Josie

Kamilla

Miela

Sophia

Autolife #25 [Crash Compilation]
Autolife #25 [Crash Compilation], autolive
Onze Russische linktipper, waarvan ik de naam niet eens kan lezen, maar we voor het gemak maar gewoon Autolife noemen, gooide weer een nieuwe compilatie met Russische dashcam filmpjes in onze linksubmitbox. Het is ondertussen al weer deel #25!

Thnx!
Man vs Subway
Man vs Subway
Deze gast gaat met de Parijse metro naar de volgende halte op de lijn, stapt vervolgens uit en rent als een gek naar de volgende halte om zo op diezelfde metro weer te kunnen instappen.. Onmogelijk ?! We kijken mee in POV...
Girls Only 31 [the Mix]
Snowball Attack [Jimmy Kimmel Live]
Snowball Attack [Jimmy Kimmel Live]
Jimmy Kimmel zet regelmatig zijn eigen familieleden in voor zijn dagelijkse Jimmy Kimmel Live show. Zo hadden we eerder Uncle Frank, als hulpje bij de show, die helaas vorig jaar overleed. Tegenwoordig heeft Cousin Sal het van Frank overgenomen en vandaag gaat Sal, bewapend met een emmer sneeuwballen, het ABC gebouw in...
Braziliaanse Carol doet Lingerie showen
Braziliaanse Carol doet Lingerie showen
Wij mannen zien onze vrouwtjes natuurlijk het liefst helemaal naakt maar als het koud is zoals nu, dan mag ze best een leuk lingerie setje aan. We hebben mooie Carol uit Brazilië bereid gevonden om alvast een leuk setje te showen... Naais!
Hond doet Volkswagen [Epic]
Hond doet Volkswagen [Epic]
Ik heb zelf twee Volkswagen Golf gehad en die werden allebei gejat dus ik ben, helaas, wel eventjes klaar met dat merk. Neemt niet weg dat het leuke karretjes zijn die zelfs geliefd zijn bij onze trouwe viervoeters. Althans, dat zou je wel denken na het bekijken van deze Übercoole commercial..
Grandpa Goes Wild
Grandpa Goes Wild
Op zondag 3 februari is het weer zover en zetten reclamemakers weer hun beste beentje voor om de mooiste commercial tijdens de Superbowl uit te kunnen zenden. Dit is alvast een goed gelukte spot van Taco Bell....

Meer Superbowl 2013 commercials in deze playlist!
Gametime 1981 - Vex
Vex
Vandaag een legendarische spel in een nieuw jasje. Je moet proberen om het kleine zwarte mannetje door een doolhof vol met valkuilen te leiden.... Bent je er klaar voor? Game on!
The Apocalypse [Epic Short Movie]
The Apocalypse [Epic Short Movie]
Alle doomdenkers stonden in december mooi beteuterd te kijken toen de wereld helemaal niet verging, er geen komeet tegen de aarde aan knalde en het ook niet het einde der tijden was. Het wachten is nu op de volgende gek die opstaat en zijn theorie over het einde van de aarde kenbaar maakt. Tot die tijd alvast deze winnende short film....
Prince Harry vs Icecream Truck [Spoof]
Prince Harry vs Icecream Truck [Spoof]
De Engelse Prins Harry is momenteel in Afghanistan waar hij samen met Britse strijdkrachten vecht tegen de Taliban. Net zoals ieder ander houdt Prins Harry af en toe van een ijsje en hij bedenkt zich dan ook geen moment, terwijl hij in een live-interview zit, om zich naar de ijscoboer te spoeden wanneer die in aantocht blijkt.
Wie van de Drie [26 Januari 2013]
Ashley Nicole Sophia

Ashley

Nicole

Sophia

Russian Road Rage and Accidents January 2013
Russian Road Rage and Accidents January 2013
De ANWB waarschuwt inmiddels om vanavond en morgen niet de weg op te gaan vanwege het slechte weer terwijl in Rusland het in sommige delen altijd winter en koud is. Gelukkig hebben de meeste Russen een dashcam aan boord zodat we kunnen meekijken wat er allemaal weer gebeurt is de afgelopen maand aan ongelukken en opgefokte standjes die in het verkeer geen heer zijn... CHECK!
Epic Facebook Covers
Angels Lip Sync Maroon 5's Woman
Angels Lip Sync Maroon 5's Woman
We zagen al eerder clips voorbij komen met daarin de mooie Angels die liedjes aan het Lip Syncen waren. Zo hadden we Girls just wanna have Fun, Moves like Mick Jagger en vrij recent nog, Beauty and Beat. Om de 2013 Swimsuit collectie te promoten doen de dames dit keer Woman, van Maroon 5.
William Boeva [Standup Comedian]
William Boeva [Standup Comedian]
In 2010 won de Vlaamse standup komiek William Boeva de publieksprijs tijdens het Culture Comedy Award en in 2012 won hij zelfs de de Humo's Comedy Cup 2012. Hier is dat optreden tijdens Humo's Comedy Cup 2012 die een kleine 20 minuten duurt...
People Are Awesome [the Supercut]
People Are Awesome [the Supercut]
Dat mensen 'Awesome' zijn weten we ondertussen door al die coole 'People Are' compilaties. Veel clips in deze compilatie zijn meer van hetzelfde maar daarom is het ook een supercut. Blijft natuurlijk wel schitterend om te zien!
Best Fails of the Week 4 January 2013
Best Fails of the Week 4 January 2013
We zijn weer een week verder in de maand januari 2013 en dat betekent automatisch dat er weer een nieuwe fail compilatie van Fail Army te bewonderen valt. De allerbeste fails van de afgelopen week, handig nog eens op een rijtje gezet in een compilatie video.. Check!
Gametime 1980 - Drake and the Wizards II
Drake and the Wizards Ii
In dit jump'n'run spel moet je leiding geven aan een kleine draak genaamd Drake die je door een rij levels moet loodsen om hem te helpen overwinnen van de kwaadaardige tovenaar en zijn spreuken. Game on!
Sexy Andressa - Marianne & Caroline
Sexy Andressa - Marianne & Caroline
We sluiten de week vanavond weer eens als vanouds met een babe filmpje af. Hiervoor schakelen we eventjes over naar het Zuid Amerikaanse continent waar deze drie dames, Andressa, Marianne & Caroline vandaan komen.. Habbaaa!
Failtube [25 Januari 2013]
Amazing World in HD [EPIC]
Amazing World in HD
Dat we op een mooie aarde wonen moge onderhand bekend zijn en zaak is natuurlijk om die ook zo te houden. In deze mooie FTW compilatie maar weer eens mooie HD beelden van moedertje aarde in combinatie met duizelingwekkende extreme sporters die hun kunstje doen... CHECK!
Pizzababe Charlotte Rose
Charlotte Rose
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we aangeland zijn bij de laatste Pizzababe van deze week. Charlotte Rose zagen we om onbegrijpelijke reden nog niet eerder voorbij komen als Pizzababe van de dag, tot vandaag. Ook vandaag hoor ik graag weer jullie ongezouten mening... RATE!
Hot Wallpaper Pack [62]
Invisible Drive-Thru Prank 2.0
Invisible Drive-Thru Prank 2.0
Een tijdje terug kon je Rahat zien met zijn epische Invisible Drive-Thru prank en vandaag hebben we YT User Zeo die geïnspireerd door die grap zelf een kostuum in elkaar flansde om met eigen ogen het effect op de drive-thru medewerkers te zien.. Wij kijken mee!
Super Bowl 2013 Commercials
Super Bowl 2013 Commercials
Nog een kleine twee weken en dan gaat over het grote water het gevecht om de Superbowl 2013 van start. De reclametijd tijdens de Superbowl is de duurste die je als reclame inkoper kan kopen, niet zo vreemd dus dat die dan juist hun uiterste best doen om met de aller mooiste / leukste commercial op de proppen te komen. Inmiddels zijn er een stuk of 30 beschikbaar die je in deze handige playlist kan gaan bekijken... Welke is jouw favoriet ?
Johnny Football Edition | Dude Perfect
Johnny Football Edition
De mannen van Dude Perfect zijn weer een middag bezig geweest om een trickshot video te maken. Dit keer namen ze Johnny "Football" Manziel mee , quarterback én een legende in de American Football wereld... Check!
The 2012 Movie Portfolio
The 2012 Movie Portfolio
Na 11 maanden noeste arbeid kwam de maker van deze schitterende, ik kan niet anders zeggen, 2012 Movie Portfolio tot de conclusie dat hij ergens een foutje had gemaakt en de clip met geen mogelijkheid meer in HD te uploaden was. Jammer natuurlijk, maar dat maakt deze film compilatie niet minder mooi. Eerdere portfolio's vind je op TLP via dit linkje, een playlist met gebruikte film fragmenten vind je onder de video.
Gametime 1979 - Little Wars 2
Little Wars 2
Twee rivaliserende kampen staan recht tegenover elkaar! Het is aan jou om te bepalen wie de strijd zal winnen en vervolgens de hele oorlog. Veel succes!
Your Daily Dose of Drama [Amsterdam]
Your Daily Dose of Drama [Amsterdam]
We zagen precies dezelfde stunt vorig jaar ook al eens, al was dat toen in België. Vandaag, doen ze het bij TNT gewoon nog eens, alleen dit keer in Amsterdam. Nog spectaculairder uiteraard!

Thnx Suus!
Drunk Fails Compilation [Fail Army]
Drunk Fails Compilation [Fail Army]
De mannen van Fail Army hebben weer een fail compilatie in elkaar geschroefd met dit keer geen normale fail filmpjes. We zien in deze 8 minuten namelijk alleen maar mensen die onder de invloed van alcohol zijn en daardoor in vreemde soms penibele situaties terechtkomen. PROOST!
Failtube [24 Januari 2013]
Pizzababe Jessie Ann
Jessie Ann
Het is weliswaar een korte galerie die we vandaag hebben van Pizzababe Jessie Ann maar zeker eentje die de moeite is. De kraan staat aan, het bad schuimt al lekker en Jessie Ann gaat er inzitten, eigenlijk zoekt ze nog iemand om haar rug te masseren... Iets voor jou misschien ?!
Gifs with Sound [Mashup]
Gifs with Sound [Mashup]
We zagen al diverse compilaties "Gif with Sounds" voorbij komen in het verleden en in deze mashup zie je eigenlijk de allerbeste gifje in combinatie met muziek nog eens voorbij komen... Blijft grappig!
Impressive Wildlife Photography
Just Move [Parkour and Freerunning 2013]
Just Move [Parkour and Freerunning 2013]
We gaan weer als een speer over allerlei muurtjes, hekjes en daken af in deze mooie Parkour en Freerunning 2013 compilatie... Check het!
The Spy Whole Loves his Car [007]
The Spy Whole Love his Car [007]
Er is niets waar James Bond meer van houdt als van zijn geliefde Aston Martin. Dus daar kan je dan maar beter ook van afblijven, zoals te zien in deze grappige James Bond parodie...
Mission Impossible [by Lindsey Stirling]
Mission Impossible
Alhowel Lindsey Stirling tegenwoordig als brunette door het leven gaat neemt dat niet weg dat ze nog steeds aardig aan de weg timmert met haar viool muziek. Dit keer teamed ze op met de Piano Guys en doen een eigentijdse uitvoering van de Mission Impossible theme... Go Lindsey!
Gametime 1978 - Deadly Venom 4
Deadly Venom 4
In Deadly Venom 4 heb je de beschikking over nieuwe wapens en een nieuw kostuum om stealth aanvallen uit te voeren, en daardoor dieper in de infrastructuur van de dynastie door te dringen, om zo achter de plannen van de vijand te komen en hem uiteindelijk te verslaan... Game on!
Animal Kingdom [12]
Win & Luck Compilation #4 [by AutoLife]
Like A Boss - Win Compilation
De jongens van Autolive sturen me drie keer in de week hele verhalen in het Russisch, met daarbij een linkje naar hun nieuwste dashcam compilatie waarvan we de afgelopen weken al een aantal voorbij hebben zien komen. Naast dashcam crash compilaties brengen ze ook nog 1x in de maand een Win & Luck Compilation uit... Dit is deel 4!
People are Awesome 2013 Compilation
People are Awesome 2013 Compilation
Er zijn ondertussen een hele vracht van dit soort "are Awesome" compilaties. Zo is er inmiddels de Humans are Awesome, Bikers are Awesome en er is zelfs een Some People are Awesome serie. Wij houden ze zoveel mogelijk bij en vandaag hebben we weer een nieuw deeltje People are Awesome, 2013 Compilation!
Pizzababe Paz de la Huerta
Pizzababe Paz de la Huerta
Niet alleen is Paz de la Huerta hét gezicht van lingeriemerk 'Agent Provocateur' ze speelt tevens een rolletje in de epische serie 'Boardwalk Empire', wat helaas momenteel even stil ligt. Paz de la Huerta is inmiddels 28 lentes jong en werd geboren in New York. In de januari issue van Playboy Magazine 2013 siert ze de cover. Ik vind het een heerlijke krullenbol, maar ach wie ben ik...
Failtube [23 Januari 2013]
Watts Zap 2013 [21/01/2013]
Watts Zap 2013 [08/01/2013]
We gaan stug door met het posten van de laatste Watts Zap compilaties in 2013 en dit is alweer het derde deel voor dit jaar. Uitgezonden op Europsport afgelopen maandag 21 januari 2013 en vandaag te zien hier op TLP... ENJOY!
MOTO Defined by DC [EPIC]
MOTO Defined by DC [EPIC]
Met rijders als Ken Block en Travis Pastrana in de gelederen doet het schoenenmerk DC Shoes, net zoals Redbull, het ook al jaren prima op Youtube. In deze 2013 DC MOTO team video zien we onder andere diezelfde Travis Pastrana en o.a. Robbie Maddison. Onnodig te zeggen dat dit staat voor spektakel, kijk even mee!
Best Of Extreme idiots Compilation [2 & 3]
Best Of Extreme idiots Compilation [Part 2 & 3]
Afgelopen zondag kon je het eerste deel zien van de Best of Extreme idiots compilaties en vandaag heb ik voor je deel 2 en 3 klaargezet. Meer van hetzelfde maar ook wel weer extreem grappig!
Pest One ft Sidney - Ik Steel Van Die Rijke Tatas
Pest One ft Sidney - Ik Steel Van Die Rijke Tatas
Wie kent 'n ondertussen niet ?! Sidney, een notoire wiet roker die zich hopelijk iets dommer voordat dan hij werkelijk is. Inmiddels is Sidney dankzij Pownews een aankomend BNN'er en heeft hij zelfs een leuke song opgenomen wat nog wel eens een klein zomerhitje kan worden ook..... Let op mijn woorden!
Gametime 1977 - Konkey Dong
 Konkey Dong
In Konkey Dong zijn de rollen omgedraaid en speel je als Donkey Kong. Laat Mario de prinses NIET te redden! Gooi met dozen om hem de weg naar haar niet te laten bereiken. Veel succes!
Failtube [22 Januari 2013]
Seller of Smoke [Animation]
Seller of Smoke [Animation]
Gisteren hadden we al een mooie animatie en ook vandaag heb ik iets leuks voor je gevonden. Sommige mensen kunnen werkelijk alles verkopen zoals deze verkoper bijvoorbeeld die rook aan de man probeert te brengen.. Gemaakt door de studenten van PrimerFrame!
Pizzababe Lauren Volker
Lauren Volker
Het kan dan wel ijskoud zijn buiten, niet voor iedereen is het winter. Ik stel je voor aan Lauren Volker die ergens in een tropisch klimaat mooi loopt te wezen en vandaag onze Pizzababe van de dag is geworden.. RATE!
Andre van Duin's Animal Crackers [19-01-2013]
Andre van Duin's Animal Crackers [19-01-2013]
Elk weekend is André van Duin weer op de televisie met zijn Animal Crackers wat eigenlijk nooit gaat vervelen. Omdat we in het weekend achter de wilde wievuh aanzitten, kan je de aflevering van afgelopen zaterdag nog eens hier bekijken...
Winter Wonderland 2013
Humans Are Awesome 14
Humans Are Awesome 14
Een nieuw deel in de 'Humans are Awesome' serie, deeltje 14 ondertussen al weer.... Check het!
Scooter Freestyle [by Devin Supertramp]
Scooter Freestyle [by Devin Supertramp]
Filmmaker Devin Graham trok een paar dagen op met de mensen van Luckyscoot.com en hun 'Lucky Team' wat bestaat uit de pro scooter rijders Kota Schuetz, Mike Montgomery en Lil Jon. Gefilmd op locatie in San Diego en L.A. en zoals we gewend zijn van Devin is het weer een super strakke video geworden..
Beautiful Boston [Tilt-shift]
Beautiful Boston [Tilt-shift]
We hebben al eerder een aantal delen Tilt-shift video's van LittleBigWorld aan je laten zien en vandaag nemen we een kijkje in Boston tijdens het Thanksgiving weekend van afgelopen jaar.. Check!

Thnx Joerg!
Gametime 1976 - Sad Worker
Sad Worker
Het was een eenvoudige werkdag voor onze arbeider tot plots alles uit de hand loopt. De lift is kapot en hij is gevallen in een donkere kerker vol met lelijke monsters. Nu moet hij zien weg te komen daar als hij wil overleven.. Game on!
Failtube [21 Januari 2013]
Around the World [Remi Gaillard]
The Godfather
Ik begon me langzamerhand al een beetje zorgen te maken over onze favoriete Fransman waar we toch al een hele tijd niets van gehoord hadden. Niet zo heel erg vreemd ook als je naar zijn nieuwste clip kijkt, Remi heeft namelijk een wereldreis gemaakt á la Matt Harding en dat ziet er ongeveer zo uit.. CHECK!
Burning Man for Ants [Tilt-Shift Time-lapse]
Burning Man for Ants [TiltShift Time-lapse]
Burning Man is een evenement dat jaarlijks wordt gehouden in de Black Rock Desert in Nevada, Verenigde Staten. Het festival begint op de maandag voor de Amerikaanse dag van de arbeid, en eindigt op de dag van de arbeid zelf. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van een Wicker Man. Vandaag bekijken we dit event met het Tilt-shift effect, in timelapse modus.. Nice! Hier nog een bonus: Documentaire Burning Man!
Pizzababe Tishara Lee Cousino
Tishara Lee Cousino
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en die eer valt vandaag ten deel aan mooie Tishara Lee Cousino. Tishara is niet de jongste meer met haar 36 lentes en komt uit Las Vegas, Nevada.. Vandaag is ze onze Pizzababe van de dag en uiteraard hoor ik ook vandaag weer graag jullie mening... Vergeet niet te raten!
Dji Death Fails [Animation]
Dji Death Fails [Animation]
Simpals is een groep Moldavische bedrijven die hun krachten hebben gebundeld om de volgende CGI animatie te maken. De dood blijkt extreem onhandig bij het meenemen van de ziel van een overleden man.. Zal het hem lukken ?!
Wallpaper Magic [155]
World's Best Freerunning action Montage
World's Best Freerunning action Montage
De allerbeste freerunning / parkour tricks zie je nog eens voorbijkomen in deze wonderschone compilatie van Mazur3Runproductions..
Hardstyle Videomix, volume 1, 2013 [DJ Retimed]
Hardstyle Videomix, volume 1, 2013 [DJ Retimed]
Het weekend zit er helaas al weer op maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we maar bij de pakken neer moeten gaan zitten en braaf naar AVRO's Arbeidsvitamine moeten gaan luisteren. DJ Retimed verraste ons in december al met een heerlijke Hardstyle VideoJaarmix 2012 en in navolging van DJ Philizz gaat hij ook regelmatig video's releasen. Dit is de eerste in de 2013 Hardstyle serie en het gaat er weer stevig op, playlist is uiteraard ook aanwezig... ENJOY! Voor de liefhebbers is hier de nieuwe LIPDJ!
Autolive #24 [Crash Compilation]
Autolive #24 [Crash Compilation], autolife
We rijden weer mee met onze vrienden van Autolive die ook in deze crash compilatie weer van alles en nog wat mee hebben gemaakt op de weg samengevat tot één montage video... Hier is Autolive #24!
Gametime 1975 - Monsters TD 2
Monsters TD 2
Je basis wordt aangevallen! Bescherm je basis tegen de lelijke monsters en red de wereld van een monster apocalyps! Game on!
Sexy Girls of Brasil [6]
Sexy Girls of Brasil [6]
Ondertussen zijn we aangeland bij het laatste deel van de 'Girls of Brasil' serie met vandaag dan het zesde en laatste deel. ENJOY!
The Very Best Of Just For Laughs Gags
The Very Best Of Just For Laughs Gags [Best Of Just For Laughs]
De allerbeste van Just for Laughs zien we regelmatig voorbij komen in verschillende Best of compilaties. Vandaag hebben we de 'Director's Choice' met nog eens de allerleukste grappen en grollen dit keer samengesteld door de producers van het programma. LOL!
Wie van de Drie [20 Januari 2013]
Idelsy Dana Mica

Idelsy

Dana

Mica

Painting Coconuts
Painting Coconuts
De Audi Quattro was het eerste Audi-model voor op de weg met vierwielaandrijving die in serie werd geproduceerd en ligt mede daardoor als een blok op de weg. Met 3D printers kan je ondertussen alles maken en zo ook Audi model auto's, die je vervolgens tegen elkaar kan laten racen...
Sander Dekker - De Nederlandse Terry Richardson
Andre van Duin's Animal Crackers [12-01-2013]
Andre van Duin's Animal Crackers [05-01-2013]
Het programma 'Animal Crackers' uit 1988 werd dit jaar weer nieuw leven ingeblazen en ontstond ooit toen Andre van Duin in de dierentuin was en bedacht dat dieren met elkaar communiceerden, en vond dat er stemmetjes onder gebracht konden worden. Met een camera is hij toen naar Artis gegaan en de rest is geschiedenis. Hier is de tweede aflevering in deze nieuwe 2013 serie..
Extreme Pogo in New York City
Extreme Pogo in New York City
We gaan op onze pogo-stick door New York city heen en doen afentoe ook nog wat leuke stunts... Sportief bezig!
R'HA [Epic Short Film]
R'HA [Epic Short Film]
Short films gemaakt door 'amateurs' worden eigenlijk steeds beter, zo goed dat Hollywood producers zich regelmatig achter de oren krabben. Dit is weer zo'n staaltje van film maken, met een budget van 0 euro, door de 22 jarige Duitsers Kaleb Lechowski die een soortement van Sci-Fi film maakte waarin Aliens het aan de stok hebben / krijgen met robots... Check!
Best Of Extreme idiots Compilation [Part 1]
Best Of Extreme idiots Compilation [Part 1]
Bij het zien van dit soort beelden zou je haast gaan denken dat je de enige op de wereld bent met nog een beetje 'common sense'. Check eventjes deze extreme idioten in een grappige compilatie..
Gametime 1974 - Clan Wars 2 Red Reign
Clan Wars 2 Red Reign
Geweldige strategie spel, maak je klaar voor een middeleeuwse veldslag waarin je het commando voert over de boogschutters, krijgers, zwaardvechters en tovenaars. Verdediging door torens te kopen en te upgraden en bereid je manschappen voor op de grote oorlog tussen de clans. In totaal zijn er 12 levels, Game on!
Cammen met de Dames van Getnudies LIVE!
Getnudies Live Webcambabes
Ook al is het buiten winter, de dames van Getnudies wachten je altijd op in luchtige kleding en jij mag ze ook nog eens vertellen wat je graag ziet... Have fun!
Cascada [Epic Short Movie]
Cascada [Epic Short Movie]
Erik Boomer, Tyler Bradt, Galen Volckhausen, Tim Kemple, Anson Fogel, Blake Hendrix en Skip Armstrong trotseren de Mexicaanse jungle op zoek naar dé perfecte waterval. Eenmaal gevonden moeten ze er af in hun kano's, het levert uiteraard spectaculaire beelden op... Check!
Wie van de Drie [19 Januari 2013]
Irina Shayk Sammy Braddy Cassia

Irina

Sammy

Cassia

Parenting Fail [OMG]
Parenting Fail [OMG]
Kinderen moet je leren om voorzichtig over te steken, en pas daadwerkelijk een straat over te gaan na goed te hebben uitgekeken voor aankomend verkeer. Je zou denken dat een moeder dat ook weet....
Girls Only 30 [the Mix]
Jori Lehtera EPIC Penalty Shot
Jori Lehtera EPIC Penalty Shot
Tijdens de 2013 Kontinental Hockey League All Star Game maakt East All Star Jori Lehterä op briljante wijze een penalty... Hij scoort zonder te schieten, dat is knap!
Right Now [PSY]
Right Now [PSY]
Koreaan PSY scoorde met het nummer Gangnam Style de grootste hit op Youtube allertijden en denkt nog niet aan rentenieren maar presenteert deze nieuwe kaskraker van z'n album Psyfive... Klinkt helemaal niet slecht!
Mannequin Prank
Mannequin Prank
Twee gasten hebben zich verkleed als etalage pop en laten niets vermoedende shoppers schrikken wanneer die net iets te dicht in de buurt komen...
Best Fails of the Week 3 January 2013
Best Fails of the Week 3 January 2013
We zijn weer een week verder in de maand januari 2013 en dat betekent automatisch dat er weer een nieuwe fail compilatie van Fail Army te bewonderen valt. De allerbeste fails van de afgelopen week, handig nog eens op een rijtje gezet in een compilatie video.. Check!
Gametime 1973 - Escape the Kidnap Room
Escape the Kidnap Room
Je zit opgesloten in een huis en bent gekidnapped. Probeer te ontsnappen door de juiste items te vinden die je vervolgens in de juist volgorde moet gaan gebruiken.. Help elkaar waar het kan maar gelieve geen walkthroughs in de comments te zetten.. Game on!
Toys 4 Boys [68]
Zap de Spi0n n°152
Zap de Spi0n n°152
De allerbeste clips van de afgelopen weken komen weer voorbij in dit nieuwe deel van Zap de Spi0n... Nummertje 152 al weer!
Watts Zap 2013 [14/01/2013]
Watts Zap 2013 [08/01/2013]
Zoals ik gister ook al opmerkte waren er weer een aantal delen van Eurosport's Watts Zap uitgezonden. Na het zien van deze clip , uitgezonden op 14 januari, ben je weer helemaal bij... Voorgaande clips vind je hier nog eens terug op TLP!
Failtube [18 Januari 2013]
Pizzababe Valerie Stunnings
Valerie Stunnings
Het is vrijdag en dat betekent dat we zijn aangeland bij onze laatste Pizzababe van de deze week. We sluiten deze week met pizzababes af met een dame die luistert naar de naam Valerie Stunnings, wat nog best een toepasselijke naam is ook. Valerie werd geboren in Long Beach, Californië en is inmiddels 26 lentes jong... Wat vinden jullie van deze dame ?!

100 Years Aston Martin [Dubai Spectacle]
100 Years Aston Martin
Automerk Aston Martin werd in 1913 opgericht door Lionel Martin en Robert Bamford en is misschien wel het meest beroemd als dé auto die James Bond steevast meekreeg op zijn missies. Dit jaar bestaat Aston Marin 100 jaar en dat werd op spectaculaire gevierd door de nieuwe Aston Martin Vanquish per helicopter naar het dak van het 321 meter hoge Burj Al Arab hotel te vliegen. Thnx Suus!
Autolive #23 [Crash Compilation]
Autolive #23 [Crash Compilation], autolife
De jongens van Autolive droppen ondertussen bijna dagelijks een crash compilatie in de linksubmitbox en zo ook vandaag. Het is alweer deeltje 23 met nog meer ongelukken allemaal gefilmd met de in Rusland o zo populaire dashcam... Check!
Girl rides Bull like a BOSS
Girl rides Bull like a BOSS
Als je in Spanje op vakantie bent zie je meestal wel ergens een mechanische stier staan waarop je je kunsten mag vertonen. Maar in landen als Amerika is het in sommige streken vrij normaal dat er zo'n apparaat in de kroeg staat. Deze dame waagt zich aan een ritje maar heeft het duidelijk vaker gedaan...
Ewwwwws for Views [OMG]
Ewwwwws for Views [OMG]
Heb je net te stevig geluncht maar was je eigenlijk van plan om af te vallen ? Dan is deze video uitermate geschikt! Na het kijken van deze video heb je meteen geen trek meer en kan het weleens zo zijn dat je na 5 minuten op je knietjes voor de pot zit. We gaan wormen, schorpioenen, hele deodorants en zelfs een levende tarantula op eten in de clip Ewwwwws for Views..
Game 1972 - Ninja Noku
Ninja Noku
In deze super mooie platformer moet je al je vaardigheden gebruiken om de wereld te beschermen tegen Mr Evil's chaos. Doe je best, en game on!
Sexy Emily Ratajkowski Topless for Treats
Sexy Emily Ratajkowski Topless for Treats
Het Amerikaanse model, en tegenwoordig actrice, Emily Ratajkowski ken je misschien al van de Nickelodeon sitcom iCarly waar ze de rol van Tasha speelt. Momenteel is Emily een van de heetste dames van het internet en kan je geen site checken zonder meteen doodgegooid te worden met allerlei beeldmateriaal van deze mooie vamp. Wij doen daar vanavond ook aan mee met deze topless video voor Treats Magazine...
Watts Zap 2013 [08/01/2013]
Watts Zap 2013 [08/01/2013]
Ook in 2013 gaan ze bij Eurosport gewoon door met de grappige sport montage's van Watts Zap. Ondertussen waren er weer een aantal nieuwe delen Watts Zap waarvan dit de eerste is, de uitzending van 8 januari 2013 die in een kleine 22 min. duurt... ENJOY!
Failtube [17 Januari 2013]
Pizzababe Shawn Dillon
Shawn Dillon
We zijn een dagje met de boot gaan varen voordat de plomp helemaal dicht gevroren is, en hebben van Ome Hef Playboy's Playmate van de maand Februari 2013 meegekregen. Deze 26 jarige Shawn Dillon, uit Sarasota, Florida is gelukkig niet te beroert haar eigen eten bij elkaar te vangen dus dat scheelt, nu nog hopen dat ze er vanavond nog een leuk maaltje van in elkaar schroeft. Ik hoor graag weer jullie mening cq. zie jullie ratings tegemoet!
Welcome to NOON Home of the Sun
Welcome to NOON Home of the Sun
In de futuristische shortfilm 'Noon' zien we onze hoofdpersoon Cray in strijd met zijn rebellen om de mensheid te redden en de controle over het water en energie terug te winnen op een Aarde waar de zon al lang niet meer schijnt... Kijktip!
Wallpaper Magic [154]
Best MMA Knockouts Of 2012
Best MMA Knockouts Of 2012
Sommige gruwen ervan, andere vinden het de mooiste sport die er is. Ik heb het over MMA, en multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten, waarin nog al eens iemand knock out gaat. In deze compilatie zie je de beste knock outs van het afgelopen jaar nog eens aan je voorbij trekken...
Fresh Prince Google Translated
Fresh Prince Google Translated
Will Smith werd er ooit wereldberoemd mee en laten we eerlijk zijn, we keken er vroeger allemaal naar. Ik heb het over de Amerikaanse sitcom show 'The Fresh Prince of Bell-Air", waarin neefje Will komt logeren bij zijn rijke oom en tante in Beverly Hills nadat hij door zijn moeder de ghetto uit geschopt is. In NL spreekt zowat iedereen meerdere talen maar een functie als Google Translate is wel super handig, zelfs om songteksten mee te vertalen..
Monarchy [Disintegration ft. Dita Von Teese]
Monarchy [Disintegration ft. Dita Von Teese]
Dita Von Teese is een Amerikaans fetisj model en ex-vrouw van zanger Marilyn Manson. In 1997 stond ze voor het eerst in de Playboy en in 2002 was ze zelfs Playboy's covergirl. Dita von Teese is inmiddels 40 en probeert het over een andere boeg met een zangcarrière samen met Monarchy, een electronic music duo, in de song 'Disintergration'.
Game 1971 - Precision Strike 2
Precision Strike 2
Je bent als soldaat in oorlog met monsters en gangsters. Gooi met zo min mogelijk granaten naar je aanvallers om ze te vernietigen.. Game on!
Failtube [16 Januari 2013]
Jason Statham - Ultimate Badass Mashup
Jason Statham - Ultimate Badass Mashup
Films waarin de Engelse acteur Jason Statham een rol speelt zitten meestal boordevol actie en zijn doorgaans goed. Films waarin deze geweldenaar speelt zijn bijvoorbeeld, The Italian Job en The Transporter. Ook in het liefdesleven van Jason loopt alles op rolletjes zo heeft hij al een kleine 2 jaar een relatie met Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley (1).. In deze supercut, mashup, of te wel compilatie zien we waarom hij een echte badass is...
Urban Drifting Like a BOSS [Giorgi Tevzadze]
Urban Drifting Like a BOSS [Giorgi Tevzadze]
Racen op een racebaan en daarbij heerlijk door de bochten driften is heerlijk als je er het geld voor hebt. Ik stel jullie vandaag voor aan Giorgi Tevzadze die van zijn woonplaats een racebaan maakt en over de openbare weg raast, met zijn BMW M5, als een bezetene... Het levert deze coole video op, Don't try this at home!
Pizzababe Liz Betzen
Liz Betzen
Vorig jaar hadden we al een kleine galerie van blondine Liz Betzen en ook vandaag zijn de foto's weer schaars van deze Pizzababe. Liz Betzen ligt heerlijk met een cocktail naast het zwembad van de zon te genieten... Wat is het leven toch oneerlijk! RATE..
Top 10 Ways To Destroy A Snowman
Top 10 Ways To Destroy A Snowman
Ik word al gek als ik buiten al die witte nattigheid zie liggen op straat maar sommige mensen kunnen er wel van genieten en bouwen zelfs sneeuwpoppen. Hoe je zo'n sneeuwpop het best, en snelst kapot maakt zien we in deze tutorial, in slowmotion!
Hot Wallpaper Pack [61]
Bikers are Awesome 2012
Bikers are Awesome 2012
Ik dacht dat we ondertussen alle lijstjes en 2012 compilaties wel achter de rug hadden maar deze 'Bikers are Awesome 2012' compilatie was stiekem nog blijven liggen. Dus had je 'm nog tegoed, check!
Autolive #22 [Crash Compilation]
Dashcam, AutoLive #22 [Crash Compilation], autolife
Als je dit soort Russische crashcompilaties met enige regelmaat voorbij ziet komen, ga je je bijna afvragen wat er wel goed gaat op de Russische wegen. Gelukkig werd een en ander weer vastgelegd door de dashcam en hebben wij vandaag Autolive Crashcompilatie nummer 22!
Gym Etiquette
Gym Etiquette
Zijn we allemaal nog steeds druk in de weer met onze goede voornemens of hebben we ondertussen al weer wat afhakers. Voor diegene die nog wel bezig zijn in de sportschool een paar handige tips, de zogenaamde sportschool etiquette...
Gametime 1970 - Bridge Builder
Bridge Builder
Ben jij een goede ingenieur? Hoogste tijd om jezelf te bewijzen dan door een brug te bouwen die bestand moet zijn tegen zware vrachtwagens en dus niet bij het eerste de beste instort. Klaar om je vaardigheden te tonen? Game on!
Sexy Girls of Brasil [5]
Sexy Girls of Brasil [5]
Zoals je misschien gemerkt hebt sluiten we na 6 jaar TLP, niet meer automatisch de dag af met een babe video. Ons archief puilt er van uit en er is op de juiste plekken al genoeg mooi materiaal te vinden. Dus mocht er sporadisch toch een babe video voorbij komen, hou er dan rekening mee dat deze eerst door een strenge keuring is gegaan zodat ik je alleen nog het beste van het beste hoef voor te schotelen.. Vandaag is zo'n dag!
Failtube [15 Januari 2013]
Front Row Seat Police Chase [WTF]
Front Row Seat Police Chase [WTF]
In Amerika luistert de pers hele dagen mee met die politiescanner en zodra er een achtervolging aan de gang is weten ze niet hoe snel ze er met nieuws helicopters bij moeten zijn om live verslag te doen. Deze gast zit thuis naar zo'n achtervolging te kijken die dichter bij is dan op het eerste gezicht lijkt...
No Pants Subway Ride 2013 | Improv Everywhere
No Pants Subway Ride 2013
De No Pants Subway Ride is een jaarlijks terugkerend evenement in januari in New York City georganiseerd door de mensen van Improv Everywhere. Het idee achter No Pants is simpel: passagiers aan boord van een metro stappen op verschillende haltes in de metro, zonder broek. Hier de 2013 editie!
Pizzababe Roxann Celeste
Pizzababe Roxann Celeste
We hebben vandaag weer een dame die zich helemaal heeft vol laten zetten met tatoeages maar dat mag de pret verder niet drukken vind ik. Roxann Celeste, uit Houston , Texas, is vandaag onze Pizzababe van de dag en ook nu wil ik graag weer jullie mening horen.... Check!
Statues Abused
Paint Explosions [The Slow Mo Guys]
Paint Explosions [The Slow Mo Guys]
In slowmotion ziet alles er nog mooier uit en helemaal als dat ook nog eens gefilmd wordt met zo'n mega Phantom Camera. 'The Slow Mo Guys', Gav en Dan herschilderen de tuin op de enige manier waarop ze weten hoe ... Met slow motion explosies!
Happy Wheels in Real Life
Happy Wheels in Real Life
Het spel 'Happy Wheels' ken ik persoonlijk niet maar in de game ben je een Ragdoll op een fiets die levels moet uitrijden naar de finish of naar een ander doel. Je kan de game online spelen tegen diverse tegenstanders wat het nog leuker maakt... Hoe dat spel er in het echte leven uit ziet zien we in deze videoclip... Check!
POV Bathroom
POV Bathroom
Nadat 's morgens de koffie op is gaan we altijd rustig de krantjes doornemen op de wc, via de iPhone natuurlijk want papier is zo passé. Gelukkig is hier op kantoor alles goed geregeld maar als je bent aangewezen op een openbaar toilet kan je soms ook pech hebben...
Gametime 1969 - Save Astronauts
Save Astronauts
Kwaadaardige aliens willen de wereld overnemen! Ze vallen mensen aan met hun dodelijke stralen. Dappere astronauten proberen om de invasie te stoppen, en jij moet de aarde verdedigen tegen deze indringers. Game on!
Wallpaper Magic [153]
Ursula Martinez doet Hanky Panky 2013
Ursula Martinez doet Hanky Panky 2013
Kennen we Ursula Martinez nog die in 2006 in een klap beroemd werd met haar zakdoek truc in dit filmpje ? Zo niet dan heb je nu de kans om deze act nog eens te bekijken alleen is dit filmpje opgenomen in 2012... Tja, deze truc gaat nooit vervelen!
Failtube [14 Januari 2013]
Beachballs
Beachballs
Ik kan nog niet erg vrolijk worden als ik naar buiten kijk naar die grauwe lucht, en de voorspellingen, dat het alleen nog maar kouder gaat worden de aankomende week, helpt ook al niet. Gelukkig zijn er nog wat warmere oorden op deze aardkloot waar het wel lekker toeven is... Zie hier Beachballs!
Zap de Spi0n n°151
Zap de Spi0n n°151
Het is weer zover, de mensen van de Franse site Spi0n hebben een nieuw deeltje van Zap de Spi0n gereleased waarin nog eens de beste filmpjes van de afgelopen twee weken in rap tempo voorbij komen. Deze mag je niet missen!
Pizzababe Elena Romanova
Elena Romanova
We beginnen de week maar meteen voorspoedig met een babe van jewelste die een achternaam heeft die eindigt op nova en dus voor sommige van jullie al niet meer stuk kan. Dit is mooie Elena Romanova met d'r heerlijke blauwe ogen en mega lijf. Ik ben benieuwd, zoals elke dag, wat jullie van deze Pizzababe vinden...
World's Biggest Snowball Fight [Devin Supertramp]
World's Biggest Snowball Fight [Devin Supertramp]
Devin Supertramp is waarschijnlijk even op vakantie geweest tijdens de kerst maar is weer terug aan de slag om ons wekelijks van een coole video te voorzien. Eens per jaar word er in diverse steden over het grote water een zogenaamde Snow Day gehouden met meteen het grootste sneeuwballen gevecht ter wereld. Dit jaar was Devin Supertramp ook van de partij!
Patrick & Steffie [Epic]
Patrick & Steffie [Epic]
Ene Patrick is al jaren bevriend met buurvrouw Steffie die haar dagelijkse brood verdiend als stewardess. In het 538 radio programma "Test je Vriend" belt Patrick zijn buuf op met de vraag of ze es bij 'm langs wil komen voor een vluggertje alleen moet Steffie dan wel haar stewardessen pakje aan.. Een en ander loopt vervolgens flink uit de hand! Geniaal!
Introducing Parasledding
Introducing Parasledding
Je kan natuurlijk gaan parasailing maar waarom zou je niet gewoon zo'n parachute aan je snowmobiel bevestigen ?! Het levert in ieder geval coole beelden op!
Gametime 1968 - Pack Up The Toy
Gametime 1968 - Pack Up The Toy
De speelgoed fabriek rekent op jouw! Help met het inpakken van de speelgoed voor de kinderen en zorg dat alles op rolletjes verloopt... Game on!
Wie van de Drie [13 Januari 2013]
Alaina Fox Tatjana Simic Pammie Lee

Alaina

Tatjana

Pammie

Spotlight on Montreal [Best Of Just For Laughs]
Spotlight on Montreal [Best Of Just For Laughs]
We hebben weer een kleine beste of van de mensen van Just for Laughs uit Canada. Montreal is de op één na grootste stad van Canada en dus een uitgelezen plaats om de grappen en grollen van Just for Laughs uit te halen. Hier is een best of van die grappen..
Girls Only 29 [the Mix]
Adolf ist Wieder Da [The Trailer]
Adolf ist Wieder Da [The Trailer]
Kennen we de beelden nog van eenzame Adolf die helemaal alleen met hondje Blondi in z'n bunker zit, en nooit opgeeft ?! Goede zaak natuurlijk want de man had, naast hele verkeerde ideeën, soms best heldere momenten. Men wil een tekenfilm maken, geheel in de stijl van het eerste filmpje en dit is de trailer voor die film: Adolf ist Wieder Da... Check!
Win & Luck Compilation [AutoLife #3]
Like A Boss - Win Compilation
We volgens tegenwoordig de dashcam crashcompilaties van Autolive, waarvan je er al een aantal voorbij hebt kunnen zien komen. Naast al die crashes gaat het ook nog weleens op onbegrijpelijke wijze goed en al dat soort momenten zie je in deze Win & Luck compilatie nog eens terug.. Check! [Thnx!]
't Is Nat Aan De Onderkant [Ploppers in Concert]
't Is Nat Aan De Onderkant [Ploppers in Concert]
Carnaval valt dit jaar van zondag 10 februari t/m dinsdag 12 februari 2013, en dat betekent dat een groot deel van het zuiden vakantie heeft vanaf zaterdag 9 februari. Ik ben gelukkig tegen die tijd niet in het land want de laatste jaren heb ik het wel gezien met dat zuipfestijn. Tijdens de carnaval zijn er jaarlijks een paar grote feestnummers waarvan deze door de Ploppers in Concert, dit jaar weleens hoge ogen kan gaan scoren.. [Thnx Frans]
The Fake Poop Prank
The Fake Poop Prank
Je kent het wel je moet naar de wc maar er is nergens een toilet in de buurt. Dit keer geen makkelijke nummer één die je eventueel ergens in de bosjes kan doen, maar je moet echt poepen en dat is lastig. Of toch niet ?!
Gametime 1967 - Splatter
Splatter
Elimineer zoveel mogelijk vormpjes voordat ze jouw doden. Naarmate je verder komt in het spel kan je upgrades kopen waardoor je meer kracht krijgt... Game on!
Sexy Tishara Cousino
Tishara Cousino
Het is zaterdagavond, de dans schoenen staan klaar en gepoetst bij de voordeur maar voordat ik het Arnhemse onveilig ga maken, laat ik jullie natuurlijk niet zomaar alleen achter. Onze afsluiter van vandaag wordt namelijk verzorgd door ene Tishara Cousino, een nieuwkomer op TLP, uit Las Vegas, Nevada en zeer zeker de moeite van het bekijken waard...
Best Fails of the Week 2 January 2013
Best Fails of the Week 2 January 2013
We zijn weer een week verder in deze eerste maand van 2013 en over een dag of 18 lig ik heerlijk ergens aan de Playa, maar helaas is het nog niet zo ver. Ook in de afgelopen week ging er weer van alles mis en zoals elke week hebben de jongens van Fail Army alle fail filmpjes weer voor ons op een rijtje gezet in deze 'Best Fails of the Week 2 January 2013' compilatie...
Wie van de Drie [12 Januari 2013]
Dana Tiffany Veronica

Dana

Tiffany

Veronica

People are Awesome 2013 [Sport Edition]
People are Awesome 2013 [Sport Edition]
We hebben weer een mooie compilatie met extreme sports beelden voor je op de kop getikt uit de serie People are Awesome Dit keer de 2013 sport editie!
Beautiful Landscapes 5
Best Animal Fail & Attack Compilation
Best Animal Fail & Attack Compilation
Niet alleen mensen weten keer op keer te falen, in het dierenrijk is het al niet veel anders. Kijk even mee naar deze Best Animal Fail & Attack Compilation van Fail Finland!
Trike Drifting in Taiwan
Trike Drifting in Taiwan
Voor de volgende video gaan we naar Taiwan. Een Drift Trike is een pedaal aangedreven driewieler waarmee je nogal hard downhill kan en heerlijk door bochten kan driften.. Dat dit spectaculaire beelden oplevert zie je in deze epische video van StuntsAmazing... Check!
Walking the Crane [OMG]
Walking the Crane [OMG]
Je woont in Finland en je wilt wat.. Deze Finse gasten vervelen zich schijnbaar zo erg, dat ze hun leven in de waagschaal leggen om deze video op te nemen.... Niet kijken als je hoogtevrees hebt en Don't try this at home!
Autolive #21 [Crash Compilation]
Dashcam, AutoLive #21 [Crash Compilation], autolife
Er gebeurde weer van alles en nog wat op de Russische wegen en een en ander werd weer vastgelegd door de dashcam, een noodzaak als je in Rusland auto rijd. Kijk eventjes mee!
Gametime 1966 - 4 Walls
Gametime 1966 - 4 Walls
Je opent je ogen met moeite. Er is maar 1 kamer en je zit in totale duisternis. De pijn begint langzaam te wijken, sommige objecten kun je al zien. Het wordt langzaam licht in de ruimte. Je zit gevangen tussen 4 muren, probeer om hier weg te komen. Game on!
Sexy Raquel Jacob
Sexy Raquel Jacob
We schakelen over naar Portugal waar vandaag onze dagafsluiter vandaan komt en poseert voor Playboy Portugal... Habbaa!
Failtube [11 Januari 2013]
Pizzababe Stacy Aaron
Pizzababe Stacy Aaron
De wereld is niet eerlijk verdeeld! Terwijl wij hier zitten te blauwbekken van de kou schijnt in Californië gewoon de zon. Blonde Stacy Aaron geniet dan ook met volle teugen van die heerlijk warme zonnestralen op een ligbed naast het zwembad.. Wij kijken mee..
El Matador [Fail Compilation]
El Matador [Fail Compilation]
Niet alleen in Pamplona, Spanje laten ze jaarlijks een stier door de straten wandelen terwijl toeschouwers ademloos toekijken hoe sukkelaars proberen zo dicht mogelijk bij de stier te komen. Uiteraard gaat dat vaker fout dan goed en dat levert zo nu en dan leuke beelden op, zoals te zien in deze compilatie...
Toys 4 Boys [67]
Kissing Strangers
Kissing Strangers
Zo maar willekeurige vreemde dames een kusje geven ook al loopt er een vriendje naast, je moet het lef maar hebben...
Celebrities read Mean Tweets 2 & 3 [Kimmel Live]
Celebrities read Mean Tweets 2 & 3 [Kimmel Live]
Met Twitter kan je Pizzaman direct bereiken via Twitter/Tlpizza! maar je kan ook filmsterren en andere beroemdheden een tweet sturen, en dat doen schijnbaar hele hordes mensen. Dat deze tweets niet altijd even aardig zijn zien we in dit derde deel van 'Celebrities read Mean Tweets' uit de Jimmy Kimmel show!
Abusive Father 101
Abusive Father 101 [Prank]
We zien nog al eens ouders die niet helemaal klaar lijken voor het ouderschap of dat op een manier doen die niet helemaal de juiste is. Uiteraard valt het ouderschap ook niet mee maar om dan maar meteen te gaan smijten met een pas geboren baby ?! Gelukkig zijn het 'slechts' de mensen van Just For Laughs met een nieuwe prank..
Gametime 1965 - 3 Pandas
3 Pandas
Drie panda's zijn gevangen genomen door piraten! Help hen te ontsnappen van het piratenschip, loods ze door de jungle op het eiland en langs de inboorlingen die willen om ze te vangen. Elke panda heeft een speciale truc die ze kunnen doen om elkaar te helpen op deze gevaarlijke reis. Game on!
Sexy Veronika Zemanova
Veronika Zemanova
Een van de aller mooiste internet babes van het afgelopen decennium heet Veronika Zemanova, die dan ook veelvuldig is terug te vinden op TLP. De laatste jaren is het wat stilletjes rondom Veronika, die ondertussen ook al weer tegen de 40 aanloopt, en nieuwkomer Kate Upton is momenteel mijn favoriet Hier zien we de mooie Tsjechische in een dubbele clip van Action Girls, misschien niet de nieuwste, maar wel een mooie... Check!
Bath Salts PSA
Bath Salts PSA
Wie ooit op het idee gekomen is om badzout te gaan gebruiken als drug moet wel heel erg desperaat geweest zijn. Dat je van badzout erg vreemde dingen gaat doen konden we al eerder zien en in deze PSA worden we nog maar eens gewaarschuwd voor dat gemene goedje.. Kijk even mee!
Failtube [10 Januari 2013]
Pizzababe Tara Marie
Tara Marie
Om wat extra zakcentjes te verdienen tijdens haar studie aan de 'University of Toledo' poseert Tara Marie regelmatig voor Playboy. We hadden haar nog niet tot Pizzababe van de dag gepromoveerd dus dat doen we bij deze... Heerlijk!
Catzilla [Animation]
Catzilla [Animation]
Catzilla is gearriveerd op aarde en maakt er nogal een bende van. Maar Catzilla is niet agressief hij wordt alleen verkeerd begrepen, gelukkig is er iemand die zijn taal spreekt..
Wallpaper Magic [152]
1 Pinky Pull Up [Like a Boss]
1 Pinky Pull Up [Like a Boss]
Ik ga vanmiddag weer even aan de gewichten trekken om volgende maand toch een beetje voor de dag te kunnen komen aan de Thaise playa's. Deze gast is zo te zien al eventjes aan het trainen en presteert het zelfs om pull ups te doen met z'n pink... Fake of Real ?!
Drive Thru Invisible Driver Prank [Epic]
Drive Thru Invisible Driver Prank [Epic]
We hebben al diverse Drive Thru pranks voorbij zien komen de afgelopen jaren, maar ik schat zo dat dit de beste is die ik tot nu toe gezien heb.. Kijk even mee hoe Rahat, nietsvermoedende Drive Thru medewerkers de stuipen op het lijf jaagt in deze epische prank...
Drifting on Ice by Jorian Ponomareff
Drifting on Ice by Jorian Ponomareff
Dat Jorian Ponomareff een virtuoos is met de motor dat konden we al meerdere malen zien in diverse clips. De clip "Drifting on Ice" is niet de nieuwste maar vandaag werd de "making of" video gereleased en zelfs die is al de moeite van het bekijken waard. Uiteraard zocht ik de originele clip ook nog eventjes voor je op..
Gametime 1964 - Pirates Arctic Treasure
Pirates: Arctic Treasure
Arrgh! Pirates: Arctic Treasure is een grappige physical puzzle waarin je al puzzelend op pad gaat om een schat te vinden. Snijd kettingen door met je zwaard, breek het ijs en help de piraten om de schat te vinden... Game on!
Sexy Kendall Rayanne
Sexy Kendall Rayanne
Gisteren konden we de heerlijk gevulde Kendall Rayanne al eens bewonderen als Pizzababe van de dag en vanavond heb ik voor jullie de videoshoot die bij die galerie hoort klaar gezet. Er staat ook nog een kleine bonus bij!
Hot Wallpaper Pack [60]
Tennis Trick Shots with Matt Ebden
Tennis Trick Shots with Matt Ebden, trickshots
De jongens van "How Ridiculous" maken video's voor het goede doel. Zo proberen ze met de opbrengsten uit reclame kinderen uit de armoede te halen en weten daar zo af en toe een bekende sporter voor te strikken. Vandaag gaan we tennis trickshots doen met de Australische top tennisser Matt Ebden, coool!
Failtube [9 Januari 2013]
Pizzababe Rebecca Lynn
Pizzababe Rebecca Lynn
We zagen Rebecca Lynn voor het laatst in 2011 voorbij komen als Pizzababe van de dag en vandaag is ze terug met d'r haren in de krul. Nog steeds een heerlijke verschijning deze Rebecca Lynn afkomstig uit Naples, Florida.. Doen jullie liev raten ?!
Hey Jimmy Kimmel, I Hugged My TV
Halloween Candy Challenge [Jimmy Kimmel]
De Youtube challenges van de Jimmy Kimmel show zijn episch en zijn elke keer weer leuk. Het begon ooit eens met de Halloween Candy Prank en kreeg daarna regelmatig nog een vervolg. Dit keer gaan we voor de tv staan tijdens een belangrijke sport wedstrijd, de reacties zijn weer priceless..
Slam Dunk Supertramp Style
Slam Dunk Supertramp Style
Het is woensdag en dat betekent dat we weer een leuke clip van Devin Supertramp in de mailbox hebben. Dit keer gaan we dunken, Supertramp Style!
Urban Freestyle | RealSkifi
Urban Freestyle [Real Skifi]
We konden laatst al even kennismaken met de stunts van de Finse skiërs van Real Skifi die er een sport van maken om te skiën zonder skibaan. Dit keer staat ene Ilkka Hannula centraal en is dit zijn 2011-2012 reel... Check!
AutoLive #19 [Crash Compilation]
Dashcam, AutoLive #19 [Crash Compilation], autolife
We mogen van geluk spreken dat deze winter tot nu toe niet echt heel erg koud is nog, en daarmee glad. In Rusland is het wel wat kouder en ligt er op diverse plekken sneeuw wat voor de nodige ongemakken op de weg zorgt.. Wij kijken via diverse dashcams weer eventjes mee... [Thnx AntohaB]
Gametime 1963 - Sparkman
Sparkman
Help Sparkman om zijn missie te voltooien in deze leuke arcade game! Je kan de tijd en zelfs de hele wereld stilzetten om je doel te bereiken. Game on!
Sexy Candy
Sexy Candy
Dames als Alana Campos, Charlotte Rose, Karina Marie en Pamela Horton volgen elkaar in rap tempo op in deze laatste video-edit van Gnoccatime... Naais!
Failtube [8 Januari 2013]
RC Aerial Reel
RC Aerial Reel
De ontwikkeling van de diverse HD camera's is de laatste tijd zo hard gegaan dat je tegenwoordig voor een paar euro een leuke HD camera op de kop kan tikken. Wij zijn nog steeds fan van de GoPro camera's maar er zijn natuurlijk meerdere merken waar je uit kan kiezen. Dat je toffe clips kan maken als je zo'n camera onder een op afstandbestuurbare vliegtuig of helicopter hangt zien we in deze clip... [Thnx Ivan]
Pizzababe Kendall Rayanne
Kendall Rayanne
Kendall Rayanne deed nog een verwoede poging om het tot Pizzababe van het Jaar 2012 te schoppen, maar helaas mocht dat niet baten. In dit nieuwe jaar doet ze gewoon nog een poging en zeg nou eerlijk er valt weinig aan te merken op deze heerlijke brunette uit Los Angeles, Californië... Raten maar weer!
EMO Girls #172
Magnolia Secrets [Kijk Tip!]
Magnolia Secrets [Kijk Tip!]
De linksubmit box zat vandaag overvol en zo zien we het graag. Deze zeer mooie clip waarin de "Angels van Victoria's Secret" centraal staan komt van ViddingTV en moet je beslist eventjes bekijken... Habbaaa!
Hardstyle & Hardcore Videoyearmix 2012
Hardstyle & Hardcore Videoyearmix 2012
Ik had laatst al een mega mooie Hardcore VideoYearmix 2012 gepost maar ik heb me laten vertellen dat DJ Retimed's mix een hardstyle videomix was. Vandaag heb ik wel een echte Hardcore videomix voor je klaar gezet, gemaakt door DJ Lounge, al moet ik eerlijk bekennen dat ik vrij snel ben afgehaakt... Het duurt in totaal een kleine twee uur!
Sound Engineer's Hard Work [Epic]
Sound Engineer's Hard Work [Epic]
Met de huidige techniek kan iedereen zingen al is daar wel wat moeite voor nodig.. Toch jammer dat dit soort geluid wonder dokters altijd buiten beeld blijven... [Thnx Suus!]
Jimmy Kimmel Show [Highlight Reel]
Jimmy Kimmel Show
Jimmy Kimmel is zo'n beetje 's werelds beste talkshowhost en zijn show, de Jimmy Kimmel Live show is een van de populairste programma's in de VS. In deze highlight reel die helemaal terug gaat tot 2003 zien we nog eens de allerleukste stukjes in een paar minuten voorbij komen... Check!
Gametime 1962 - Mustached Driller
Mustached Driller
Verzamel mineralen uit de diepe ondergrond en verkoop de erts voor geld. Verbeter je uitrusting om dieper te graven. Oude liften brengen je dieper ondergronds om zeldzamer ertsen te vinden. Veel plezier met deze zeer verslavende mijnbouw flash game. Game on!
Sexy Devin Justine XL
Sexy Devin Justine XL
We sluiten de dag af met Devin Justine, afkomstig uit Westlake Villiage, Californië die zich in deze XL cybervideo van Playboy nog eens uitvoerig aan ons voorstelt..
Failtube [7 Januari 2013]
Top 10 Sush & Damages [WATTS Zap]
WATTS ZAP
Er waren al een aantal top 10 lijstjes van Watts Zap voorbij gekomen maar schijnbaar gaan ze daar bij Eurosport in het nieuwe jaar ook nog eventjes mee door. Dit zijn nog twee lijstjes, "Damages en Sush", die we nog niet voorbij hebben zien komen en te zien waren op Eurosport op 2 en 3 januari... Check!
Pizzababe Dani Mathers
Pizzababe Dani Mathers
Dani Mathers is allang geen onbekende meer voor ons en zagen we voorgaande jaren al diverse keren voorbij komen als Pizzababe van de dag. We konden afgelopen week al zien dat Karina Marie tot Playmate van de maand januari 2013 werd uitgeroepen en Dani Mathers heeft de eer zich Cybergirl van de maand januari 2013 te mogen noemen.. Hier zien we haar in een mooie shoot onder de douche, rate!
Gaming Wallpaper Pack [7]
Kompressor
Kompressor
Sex sells, dat kan iedere reclame maker je vertellen maar om nou een sexy meisje in te zetten voor je stofzuiger commercial...
Top 10 Beste Goals van 2012
Top 10 Beste Goals van 2012
Het is winterstop en dat betekent geen voetbal tot en met 17 januari. Voor de echte voetbal liefhebber een nachtmerrie, al zijn er altijd nog buitenlandse competities die je kan volgen. Ik zocht de mooiste doelpunten van het afgelopen jaar nog eens voor je op, te zien in deze kleine montage..
Andre van Duin's Animal Crackers [05-01-2013]
Andre van Duin's Animal Crackers [05-01-2013]
Afgelopen zaterdag was na lange tijd Andre van Duin's "Animal Crackers" weer op televisie. Dit programma uit 1988 ontstond toen Andre van Duin in de dierentuin was en bedacht dat dieren met elkaar communiceerden en vond dat er stemmetjes onder gebracht konden worden. Met een camera is hij toen naar Artis gegaan en de rest is geschiedenis. Hier is de eerste aflevering in deze nieuwe serie..
Driving In Russia [Week 1 January 2013]
Driving In Russia [Week 1 January 2013]
Ik zag gisteren ook al een Nederlandse dashcam compilatie voorbij komen maar die haalt het toch niet bij de beelden uit Rusland die we voortaan wekelijks aangeleverd gaan krijgen van SFB. Dit is alvast Driving in Russia week 1 van 2013!! [18+]
Gametime 1961 - Made in Mafia
Made in Mafia
Grote baas Marconi heeft je eindelijk opgemerkt als een van z'n wise guys en je mag gaan racen voor hem. Win zo veel mogelijk racen om nog meer aandacht van de baas te krijgen en zo hoger in de organisatie te klimmen... Game on!
Sexy Danielle Sharp goes Nuts
Sexy Danielle Sharp goes Nuts
Dat de meeste modellen van over het Kanaal stuk voor stuk zijn gezegend met een heerlijke boezem is al lang geen geheim meer. Britse dames als Lacey Banghard of Lucy Pinder allemaal kwamen ze al eens voorbij op TLP... Vanavond stel ik je voor aan Danielle Sharp een nieuwkomer bij Nuts en eentje om in de gaten te houden.. Hier nog meer Nuts Magazine op TLP!
The Luckiest People compilation [12]
Luckiest People compilation [Part 12]
Sommige mensen hebben net iets meer geluk dan een ander. Niet dat ze meteen de lotto winnen, maar een engeltje op je schouder wanneer dat nodig is, daar is niets mis mee.. Kijk maar eens naar deze geluksvogels!
Wie van de Drie [6 Januari 2013]
Natalia Nicol Andrea Mrnkova Hilaria

Natalia Nicol

Andrea Mrnkova

Hilaria

The Dancing Dead [Epic]
The Dancing Dead [Epic]
Het is niet alleen winterstop in voetbal land ook de meeste goede Amerikaanse series, zoals bijv. The Walking Dead liggen momenteel stil. Ruk natuurlijk maar zo kan je ook weer nieuwere series uit proberen, zo kijk ik momenteel naar The Mob Doctor die niet eens zo heel erg slecht is, maar al wel gecancelled voor het tweede seizoen. Voor "The Dancing Dead" schakelen we eventjes over naar East LA waar een gang hun wijk beschermt tegen indringers totdat er ineens een zombie voor ze staat.. Geweldig gemaakt door Daniel Cloud Campos... Kijktip!
Read & Hoop [Trickshots]
Read & Hoop [Trickshots]
Basketbal trickshots maken terwijl je een boek aan het lezen bent.... Ga er maar aanstaan!
Hot Shots Calendar 2013 [+ Behind the Scenes]
Humans are Awesome 2013 [Epic]
Humans are Awesome 2013 [Epic]
We kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van dit soort extreme sport clips dus we gaan er nog maar eventjes mee door ook. Check hier het laatste deel, Humans are Awesome 2013!
Plastik VideoYearmix 2012
Plastik VideoYearmix 2012
We komen nog even terug op het voorgaande jaar en doen dat samen met DJ Plastik die nog een leuke videomix had gemaakt die zeer zeker de moeite waard is.. Ben je fan van dit soort videomixen ?! Check dan eventjes het linkje onder deze video.. Yihaaa!
Dirtbike Stunts Reel [Best of 2012]
Dirtbike Stunts Reel [Best of 2012]
De jongens van "Grenzgänger Regensburg" zijn een motor / vriendenclub uit Regensburg in Bavaria, Duitsland die nogal van stunten met opgevoerde offroad motoren houden. Het gaat niet altijd goed, maar in deze compilatie komen de beste beelden van het afgelopen jaar nog eens voorbij..
Gametime 1960 - Mario Combi Biker
Mario Combi Biker
Help Mario om zijn trucs uit te voeren op de fiets en scoor zoveel mogelijk punten of speel het kampioenschap om genoeg punten te verzamelen om naar de volgende level te gaan.... Game on!
Sexy Paige Phillips
Sexy Paige Phillips
Gisteren was Paige Phillips nog onze Pizzababe van de dag en ondanks dat er niet al te goed gerate wordt op deze schoonheid vind ik het een toppertje.. We sluiten deze grauwe donkere zaterdag snel af en hopen dat we morgenvroeg ook iemand bereid vinden om een lekker ontbijtje op bed te komen brengen.. Wie niet waagt, die blijft maagd!
100 most viewed YouTube videos of 2012
The Best of YouTube 2012
We hadden al een tweetal clips voorbij zien komen met daarin de "Youtube's Beste clips" van 2012 maar de beste clips zijn niet altijd de meest bekeken. In dit overzicht, die ook nog eens ruim 20 minuten duurt, zie je de meest bekeken clips van 2012 nog eens aan je voorbij trekken...
Wie van de Drie [5 Januari 2012]
Tara Marie Sabine Jemeljanova Giulia

Tara Marie

Sabine Jemeljanova

Giulia

Zap de Spi0n n°150
Zap Spi0n
De leuke filmpjes volgen elkaar vandaag snel op, zo is dit alweer een nieuw deel van "Le Zap de Spi0n" waarin de populairste clips van de afgelopen week nog eens voorbij komen. Dus denk je iets gemist te hebben deze week dan zit die clip zeer waarschijnlijk in deze video compilatie.. Deeltje 150!
Girls Only 28 [the Mix]
Impressive Arms & Hands Dancemoves [Part 2]
Impressive Arms & Hands Dancemoves
We konden een kleine 2 maanden geleden al kijken naar een indrukwekkende dans video van ene Strobe & Kid Strobe waarvan ik toen al dacht dat beiden van elastiek zijn gemaakt. Vandaag hebben we een tweede clip met deze gasten uit Castro Valley, Californië die evenzo indrukwekkend is als de vorige video, dit maal opgenomen in een metro... [Thnx Silver]
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Swim 2013
Victoria's Secret Angels, Candice Swanepoel en Doutzen Kroes geniet van een dagje in het paradijs, en daar genieten wij weer van, terwijl we luisteren naar de song 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars... De hemel is officieel geopend, Heerlijk!
Best Fails of the Week 1 Januari 2013
Best Fails of the Week 3 December 2012
Ik moest nog even op de kalender kijken maar het is toch echt zo, we zijn alweer 5 dagen onderweg in het nieuwe jaar. Terwijl ik nog stiekem een beetje aan het bijkomen ben van de afgelopen feestdagen hebben de jongens van Failarmy de eerste wekelijkse fail compilatie al weer online geplempt. Check!
Prankster gets Smacked in the Face
Prankster gets Smacked in the Face
Als je altijd maar mensen voor de gek houdt kan je een keer de verkeerde tegenkomen. Prankster VitalyzdTv bied willekeurige voorbijgangers aan om zich op de foto te laten zetten door hem en gaat er vervolgens met het fototoestel van het slachtoffer vandoor, tot zijn kornuit Jon, die normaal het camerawerk doet de verkeerde treft...
Gametime 1959 - Tricky Rick
Tricky Rick
Help Rick om brandstof naar z'n ruimteschip te brengen zonder dat je opgemerkt wordt door robots of andere bewakingssystemen, game on!
Sexy Mosh
Sexy Mosh
Mosh is een mooie blondine met prachtige blauwe ogen. Ze werd geboren in Moskou onder het communistische regime maar is tegenwoordig woonachtig in het zonnige Los Angeles. Mosh heeft een enorme kledingkast en verzameld zelf vintage kleding, in deze video poseert ze naast een oldtimer.. Habbaa!
Failtube [4 Januari 2013]
Mario Warfare [Part 2]
Mario Warfare [Part 2]
Via de site Kickstarter kan je allerlei projecten aanmelden waarbij je nog wat geld, crowdfunding, nodig hebt om het te realiseren. De serie Mario Warfare is zo ook tot stand gekomen! Eerder kon je het eerste deel en de trailer al bekijken vandaag heb ik het vervolg daarop voor je klaar gezet... Werkt prima dat kickstarter!
Pizzababe Paige Phillips
Paige Phillips
Die Frits Phillips toch! Konden we eerder al kennismaken met nichtje Kimberly Phillips vandaag ga ik je voorstellen aan een ander nichtje van de oude baas namelijk Paige Phillips. Paige is een van Playboy UK's playmates en dat is al weer meteen te zien aan die heerlijke bollen voor de deur... Op de gebruiksaanwijzing staat dat ze vleugeltjes heeft, heerlijke dame!
PrankvsPrank 2012 [the Wrap-up]
PrankvsPrank 2012 [the Wrap-up]
Het was een goed jaar voor internet koppel, Jeana & Jesse die ook het afgelopen jaar weer allerlei pranks op elkaar uitprobeerde en die vervolgens hebben gepost in hun YT kanaal PrankvsPrank. We kijken nog eventjes terug naar al die pranks in dit leuke jaaroverzicht.. Check!
Wallpaper Magic [151]
Training Montage Montage [the Supercut]
Training Montage Montage [the Supercut]
Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje achter op m'n trainingsschema ben beland door al die feestdagen, maar a.s. maandag gaan we gewoon weer met frisse tegenzin naar de sportschool. In deze supercut allerlei film fragmenten van sportieve hoofdpersonages... Check!
Very Vermont [Tilt-shift]
Very Vermont [Tilt-shift]
Ook in het nieuwe jaar gaat Joerg Daibler ons verblijden met nieuwe tilt-shift video's. Deze Very Vermont uit de serie "Little Big World" was nog eventjes blijven liggen met al het feestdagen gedruis maar wil ik je zeker niet onthouden.. Check!

Thnx Joerg!

2012 In 4 Minutes
2012 In 4 Minutes
Ik heb geen flauw idee hoeveel van dit soort 2012 compilaties er nog voorbij gaan komen maar het houdt 'n keer op.. In deze recap van het afgelopen jaar komt alles wat belangrijk binnen 4 minuten nog eens voorbij.... Thnx Nelis!
Gametime 1958 - Floor Escape 2
Gametime 1958 - Floor Escape 2
Probeer de juiste items te vinden om puzzels op te lossen zodat je naar een volgende verdieping kan ontsnappen waar ook weer puzzels op je wachten.. Help elkaar waar het kan, maar AUB geen walkthroughs posten in de comments... Hou het voor een ander ook leuk! Game on..
Sexy Jurgita Valts [Pizzababe van het Jaar 2012]
Sexy Jurgita Valts [Pizzababe van het Jaar 2012]
Nadat we onze Pizzababe van het jaar hebben gekroond zetten we de dame in kwestie altijd eventjes in de spotlights. Gisteren kon je daarom al 5 nieuwe galeries van Jurgita Valts bekijken en vandaag komt daar nog eens deze exclusieve Jurgita Valts is Pizzababe van het jaar 2012 compilatie video bij.... Op naar de 2013 finale!
Home with Dada
Home with Dada
Moeder is een middagje weg en heeft pa met de kleine opgescheept. Niets mis mee natuurlijk want pa vind dat helemaal prima. Wat er allemaal gebeurt als moeders er niet bij is, zie je in deze leuke timelapse video die momenteel het web veroverd...
Failtube [3 Januari 2013]
Pizzababe Karina Marie
Karina Marie
Nu we de Pizzababe verkiezingen achter de rug hebben en jullie mij nog van tips voorzien hoe het dit jaar beter / eerlijker te regelen gaan we vandaag meteen genieten van Playboy's Playmate van de maand Januari 2013, Karina Marie. Deze heerlijke blondine uit Basildon in het graafschap Essex moet nog wel even naar de wonderdokter maar dan is Karina ook echt helemaal af... Jullie weten het ondertussen, RATEN!
Fireworks in Reverse
Fireworks in Reverse
Ik kreeg dit jaar ineens een pakje Cobra6 knallers in m'n handen gedrukt en die gaan best hard. Siervuurwerk is een stuk mooier om naar te kijken, zoals hier te zien tijdens de jaarlijkse show in Sydney Australië. In NL gaan steeds meer stemmen op om vuurwerk voortaan te verbieden en dat het alleen nog maar gecontroleerd door professionals afgestoken mag worden. Niet zo heel erg vreemd ook als je ziet hoe DOM sommige mensen zijn, hier nog meer van dattum in een heuse compilatie... Nog mooier dan siervuurwerk is vuurwerk in z'n achteruit bekijken... Check het!
Shooting SelfPix
We are not Crazy... We are Amazing! [Epic]
We are not Crazy... We are Amazing! [Epic]
We schakelen even over naar Maleisië, naar Kuala Lumpur om precies te zijn want daar wordt jaarlijks het Menara Kuala Lumpur Event gehouden in de laatste week van december. Een mooie gelegenheid om aldaar te gaan basejumpen vonden SoulFlyers Fred Fugen & JP Teffaud. Het levert deze coole clip op!
Urban Snowboarding in Montreal
Urban Snowboarding in Montreal
Wij hebben gelukkig nog helemaal geen sneeuw gezien deze winter, en dan tel ik die natte sneeuw in november voor het gemak eventjes niet mee. In Montreal Canada, ligt genoeg sneeuw om te gaan snowboarden en dat gaan we dan ook doen vandaag met Seb Toots, aka Sebastien Toutant, een Canadese snowboarder die o.a. zilver won bij de 2011 Winter X-Games...
Fire Fighter WIN [Like a BOSS]
Fire Fighter WIN [Like a BOSS]
Ben je net eventjes rustig een middagje aan het varen zie je ineens vanuit een ooghoek dat er een boot in de brand staat. Je bedenkt je geen moment en stuurt je speedboot richting de vuurhaard om vereeuwigd te worden op de interwebs, als brandblusser BAAS!
Gametime 1957 - Decision 2
Gametime 1957 - Decision 2
Je loopt in een verlaten stad waar alleen zombies lijken te lopen. Schiet zo snel mogelijk alles wat beweegt kapot om je achievements te halen en zo naar de volgende level te gaan.... Simpel dacht ik, game on!
Sexy Graciella Carvalho
Sexy Graciella Carvalho
Deze eerste dag van het nieuwe jaar, gister was het algehele rustdag in huize Pizza, sluiten we meteen af met een babe van jewelste. Ik stel jullie voor aan de Braziliaanse schone Graciella Carvalho die we vanavond voor het eerst voorbij zien komen als dagafsluiter.. Habbaaa!
Aboriginal Dubstep [Epic]
Aboriginal Dubstep [Epic]
Als straatmuzikant moet je wel met je tijd meegaan wil je ook daadwerkelijk iets verdienen. Deze Aboriginals hebben dat prima begrepen en gooien wat dubstep elementen door hun didgeridoo repetoire heen.. Klinkt best!
Top 10 of 2012 WATTS Zap [4]
Top 10 of 2012 WATTS Zap
Ik denk dat dit ongeveer de laatste compilatie met Watts Zap lijstjes is want we hebben ze onderhand allemaal gehad. Eerder kon je al drie delen zien uit deze mini-serie en vandaag deel 4 met dit keer de onderwerpen, Sport voor Dummies, Don't try This en Mascottes in Danger... Check!
Jurgita Valts [Pizzababe van het Jaar 2012]
Jurgita Valts [Pizzababe van het Jaar 2012]
We hebben vorige week weer onze Pizzababe van het jaar verkiezingen 2012 gehouden en de winnaar is, toch enigszins verrassend, Jurgita Valts geworden. De einduitslag staat bij meer lezen! Zoals elk jaar komt er nog een vreselijk mooie compilatie video waarin mooie Jurgita centraal staat... Voor dit moment heb ik alvast alle galeries van Jurgita, die nog niet op TLP stonden, voor je verzameld. Het zijn er in totaal 5!

Jurgita Valts | [1] | [2] | [3] | [4] | [5] | en meer Jurgita Valts op TLP, vind je hier!

We Love Russia - Drunk Compilation l SFB
We Love Russia - Drunk Compilation l SFB
Ik ben zelf nauwelijks opgedroogd van de afgelopen feestdagen maar in Rusland drinken ze nog een stukje meer, en vooral sterker. Check uit deze compilatie met daarin allerlei dronkaards die net iets te diep in het glaasje hebben gekeken...
Playboy's Year in Review 2012
Failtube [2 Januari 2013]
2012 Year in Review [by FreddieW]
2012 Year in Review [by FreddieW]
Freddie Wong is van huis uit Special FX man en maakte al voor diverse Hollywood producties special effecten. Op Youtube heeft hij z'n eigen kanaal waarin hij regelmatig leuke filmpjes boordevol VFX plaatst, dit is een compilatie van al die filmpjes van het afgelopen jaar.. Check!
Cinnamon Challenge Compilation 2012
Cinnamon Challenge Compilation 2012
Ik weet niet of jullie het weleens geprobeerd hebben maar "The Cinnamon Challenge" is al zo oud als het internet. Men neme een eetlepel kaneel en probeert die vervolgens door te slikken zonder te hoesten of erger nog, over te geven.... In deze compilatie allemaal brave borsten die een poging doen...
Gametime 1956 - Construct It
Construct It
Sleep en plaats de gekleurde blokken om de vormpjes te maken. De level is klaar als je alle blokjes gebruikt hebt en er geen vrij plek meer op het figuur is.. Game on!