Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2012

Have a Sexy 2013 [Part 2]
Have a Sexy 2013 [Part 2]
We sluiten het jaar af met een babe video van Gnoccatime die ons eergister ook al een fijne jaarwisseling wenste in Have a Sexy 2013 part 1, vanavond deel 2! Proost...
Happy 2013
Happy 2013


Oudejaarsshow Guido Weijers 2012
Oudejaarsshow Guido Weijers 2012
Na een break in 2011 is dit alweer de zesde keer dat Guido Weijers De Oudejaarsconference voor zijn rekening neemt, ditmaal vanuit het Luxor Theater in Rotterdam. Ik heb 'm gisteren bij de KRO gemist, dus kan je ook nog niet vertellen hoe leuk Guido was dit jaar, maar ga 'm straks zeker nog bekijken... Check!
DJ Slim Shady Video Yearmix 2012
DJ Slim Shady Video Yearmix 2012, videomix
Het zal zo ongeveer de laatste jaarmix van dit jaar zijn schat ik zo want volgens mij hebben we ze nu allemaal gehad. DJ Slim Shady, maakt vorig jaar nog een megamix die ruim 2 uur duurde en dat was stiekem iets te veel van het goede. Vandaag dropte hij zijn videojaarmix in de comments en dit keer duurt het geheel 'n kleine 80 minuten zodat je 'm eventueel kan branden op een cdtje... [Thnx Shady!] Meer Yearmix 2012!
WATTS Zap - Top 10 of 2012 [3]
WATTS ZAP
Tijdens de kerst kwamen er allerlei top 10 lijstjes voorbij op Eurosport, waarvan we je vorige week het eerste deel lieten zien in compilatievorm, een paar dagen terug hadden we deel 2 en vandaag sluiten we het jaar af met het derde deel van Watts Zap top 10 van 2012!
Maxim Hometown Hotties Calendar 2013
Most Beautiful Faces of 2012
Most Beautiful Faces of 2012
Leuk al die lieve meisjes maar het oog wil natuurlijk ook wat en dat begint voor mij toch altijd met een mooi gezicht. Ene TC Candler zette voor ons de mooiste gezichten van 2012 nog eens op een rijtje in een 10 minuten durende compilatie... Welke is jouw favoriet ?!
Ghost Parkour [WTF]
Ghost Parkour [WTF]
We gaan vandaag op een wel heel speciale manier parkouren, namelijk vanuit een auto die vanzelf rijdt.. Geloof je me niet ?!
Catching Dogs like a BOSS
Catching Dogs like a BOSS
Neem nooit je hondje mee, naar de chinees, want voor je 't weet dan zit het beest in de sate's. Was ooit een hit in NL van de Twee Pinten en die zaten er niet eens heel erg naast als we naar dit soort beelden kijken uit het Chinese Dongguan... Like a BOSS dat dan weer wel..
Gametime 1955 - New Year's Party Escape
New Year's Party Escape
Onze laatste game speelt zich af op een nieuwjaarsfeest waar je in een kamer bent beland zonder uitgangen.. Zoek de juiste voorwerpen bij elkaar om uit de kamer te geraken, game on!
Douchen met Sensual Jane
Douchen met Sensual Jane
We sluiten de dag af met een video van ene Sensual Jane die echt helemaal vooraan heeft gestaan toen er met mukken gesmeten werd, allejezus.. Check!
Ronald Goedemondt - Binnen de lijntjes [2012]
Ronald Goedemondt - Binnen de lijntjes [2012]
Naast alle jaaroverzichten en jaarmixen krijgen we rond de jaarwisseling traditie getrouw ook een aantal conferences voor de kiezen waarin cabaretiers het afgelopen jaar nog eens rustig doorlopen. Ronald Goedemondt is van Siciliaanse afkomst net als ondergetekende, dus goed volk, en zijn conference "Binnen de lijntjes" is tot nu toe de beste die uitgezonden is.. Had je 'm gemist ?! Hier kan je 'm alsnog bekijken! [Thnx Ed!]
Wie van de Drie [30 December 2012]
Aprilla Alexis Anna

Aprilla

Alexis

Anna

2012: The Cinescape
2012: The Cinescape
Ook in de bioscoop was het dit jaar een paar keer genieten van super films en ondanks al het downloaden was 2012 qua bezoekers ook een goed jaar voor de bioscopen. Niet zo vreemd ook als je ziet wat voor films er dit jaar zijn uitgekomen. Matt Shapiro zet het voor ons allemaal nog eens op een rijtje...
Faithful Cajun meets Base Jumper [EPIC]
Faithful Cajun meets Base Jumper [EPIC]
Ik stel jullie voor aan Cajun een hond die altijd samen met zijn baasje gaat Basejumpen. Althans, baasje Mario Richard daalt al basejumpend af en trouwe Cajun sprint vervolgens naar de plek waar hij ongeveer gaat landen. We kijken mee hoe Cajun afdaalt in POV!
Russian Road Rage & Accidents December 2012
Russian Road Rage & Accidents December 2012 [18+]
Ik heb er dit keer maar een waarschuwing bij gezet want er zitten schokkende beelden in deze Russian Road Rage & Accidents December 2012 compilatie van SFB... U bent dus gewaarschuwd!
Girls Only 27 [the Mix]
New Year's Ball Drop | Dude Perfect
New Year's Ball Drop
De jongens van Dude Perfect begonnen ooit eens met hun trickshot filmpjes en behoren tegenwoordig tot de bekendere Youtubers en worden zo nu en dan ook uitgenodigd door bedrijven om filmpjes op te nemen. Texas Motor Speedway stelde bijvoorbeeld hun racetrack beschikbaar voor deze laatste Dude Perfect clip van 2012...
Dash Cam Compilation 5
Dash Cam Compilation 4
Zoals jullie weten rijden Russen bijna allemaal met een dash cam rond, dit om verzekeringsfraude tegen te gaan. We hebben al een aantal van dit soort compilaties voorbij zien komen, vandaag deel 5 van Fail Finland.. Check!
Gametime 1954 - Zombies Island 2
Zombies Island 2
Je zit op een eiland vol met zombies en om de level door te komen moet je het eiland telkens zombie vrij maken. Gebruik je wapens verstandig... Game on!
Have a Sexy 2013 [by Gnoccatime]
Have a Sexy 2013 [by Gnoccatime]
Onze vaste compilatie maker Stefano van Gnoccatime wil iedereen die van z'n video's heeft genoten het afgelopen jaar alvast een heel erg goed 2013 wensen.. En dat doet hij natuurlijk met een leuke video-edit boordenvol Playboy dames... Hier is deel 1..
Video Yearmix 2012 [by Boy Bruynzeel]
Video Yearmix 2012 [by Boy Bruynzeel], videomix
We hadden er al een aantal voorbij zien komen, maar van dit soort meesterwerkjes krijg ik nu eenmaal geen genoeg. Vorig jaar hadden we ook al een mooie videojaarmix 2011 van Boy Bruynzeel hier op TLP en ook in 2012 is het weer een juweeltje geworden. Check de video yearmix 2012 van Boy Bruynzeel, hier playlist staat onder de video..ENJOY!

[Thnx Boy]
Wie van de Drie [29 December 2012]
Jesica Herenu Mia Maranote Barbara Palvin

Jessica

Mia

Barbara

WATTS Zap - Top 10 of 2012 [2]
WATTS ZAP
Je kon gisteren al twee nieuwe delen Watts Zap, die vorige week te zien waren op Eurosport, bekijken. Tijdens de kerst kwamen er allerlei top 10 lijstjes voorbij op Eurosport, waarvan we je vorige week het eerste deel lieten zien in compilatievorm, hier deel 2....
Zap de Spi0n n°149
Zap Spi0n
De wekelijkse compilaties van Zap de Spi0n behoeven eigenlijk geen verdere introductie meer hier op TLP. De allerbeste clips en virals van de afgelopen week worden weer mooi samengevat in het 149e deel van Zap de Spi0n.. Check!
Cammen op Getnudies
webcams, getnudies
De laatste dagen van het jaar zijn altijd een beetje vreemd. Je bent druk, maar hebt toch vrij en eigenlijk ben je je nu al aan het voorbereiden op het feestje met oud en nieuw. Een avondje thuis blijven op zaterdagavond is misschien niet je ideale zaterdagavond maar mocht je toch zo verstandig zijn en je verveeld je.. Ga dan eens cammen met de dames van Getnudies, die je alles laten zien en doen wat je ze me vraagt..
200 Horror & Gore Movies in 6 minutes [WTF]
200 Horror & Gore Movies in 6 minutes [WTF]
Zo heel af en toe wil ik nog weleens een horror film bekijken maar als het echt te bloederig wordt dan gaat ie ook weer snel af. Voor de échte liefhebbers heb ik vandaag een compilatie neer gezet die IK niet eens durf af te kijken... U bent gewaarschuwd!
Sexy Vision Calendar 2013
Crazy Kid Sneaks In Gorilla Cage [Prank]
Crazy Kid Sneaks In Gorilla Cage [Prank]
Iemand vraagt om eventjes te letten op een jochie terwijl moeders eventjes weg moet.. In de tussen tijd weet de kleine deugniet het gorilla verblijf binnen te sluipen, dat is schrikken!
Gametime 1953 - Killer Escape
Killer Escape
Je wordt wakker in een koude vuile cel en hebt als cel maat een seriemoordenaar! Je enige optie is om te ontsnappen uit deze hel! Zoek daar voor de juiste objecten en gebruik die vervolgens in de juiste volgorde om te kunnen ontsnappen... Veel succes!
Sexy Kamilla Covas
Sexy Kamilla Covas
We schakelen weer eventjes over naar het Zuid Amerikaanse continent waar de mooiste vrouwen van de wereld zich schijnbaar verzameld hebben. Ik heb het over Brazilië waar deze mooie Kamilla Covas geboren en getogen is en vandaag als onze afsluiter fungeert...
Skoften.net Jaaroverzicht 2012
Skoften.net Jaaroverzicht 2012
Onze collega's van Skoften, Arif en Massie, hebben er ook weer een jaartje internet vervuilen op zitten en hebben daar vandaag een leuk overzichtje van online geplempt. Het jaar 2012 volgens Skoften.net komt in zo'n 15 minuten nog eens in sneltreinvaart voorbij...
People are Amazing 2012 [Sports Edition]
People are Amazing 2012 [Sports Edition]
En we hebben nog een compilatie hoor, dit keer de mooiste beelden uit de People are Amazing series van 2012, de sport editie... pomdipom...
Watts Zap 2012 - Part 77
WATTS ZAP
Wen er maar vast aan, het zijn bijna alleen nog maar lijstjes en jaaroverzichten die dezer dagen langs gaan komen. Dit is een nieuw deeltje van Eurosport en hun vaste onderdeel van Watts Zap.. Deel 77!

Zojuist gereleased: Deel 78!
Failtube [28 December 2012]
Urban Snowmobile Ride
Urban Snowmobile Ride
Stockholm is een van de meest mooie hoofdsteden van Europa. Door het vele water in de stad wordt Stockholm ook wel het "Venetië van het Noorden" genoemd. In de winter ligt er vrij veel sneeuw in Stockholm en dat geeft Redbull's Daniel Bodin de kans om de stad te verkennen per snowmobiel...
Beautiful Landscapes #4
Best Fails of the Year 2012 [by Failarmy]
Best Fails of the Week 3 December 2012
Zoals gezegd komen er nog genoeg verzamelaars aan voordat we het nieuwe jaar ingaan en dit zijn zo'n beetje de allerbeste fails van het afgelopen jaar samengesteld door de mensen van Failarmy... Check!
Best Table Tennis Shots of 2012
Best Table Tennis Shots of 2012
We zijn nog lang niet klaar met de jaaroverzichten van 2012, zo komen er de aankomende dagen nog wel een aantal voorbij, schat ik zo. Dit keer zijn het de 10 beste tafeltennis rally's van het afgelopen jaar... Check!
Gametime 1952 - Jungle Jones
Jungle Jones
Neem de gedaante aan van detective Jones op zijn zoektocht door de jungle op zoek naar een verloren schat. Help de inboorlingen en kijk uit voor obstakels die je onderweg tegenkomt.. Game on!
Sexy Melissa
Sexy Melissa
Kan iemand mij AUB vertellen waar dit strand is en meteen even kijken of mooie Melissa er ook nog rondwandelt ? Habbaaaaa!
About a Dizzy Year: Video YEARMIX 2012
About a Dizzy Year: Video YEARMIX 2012, videomix
De verschillende jaarmixen komen nog steeds gestaag tot ons al wachten we stiekem natuurlijk op de moeder der jaarmixen, The Grandmix 2012 van Ben Liebrand.. Die wordt op 31 december om 18:00 uitgezonden op SLAM!FM, maar zover is het nog niet. We volgen DizzyDJ al een tijdje en dit is zijn VideoYearmix 2012, het is de moeite! Meer DizzyDJ: 2010 | 2011
Webcams @ Getnudies
webcams, getnudies
Tweede kerstdag! Niets te doen ?! Gelukkig hoef je je niet te vervelen want de dames van Getnudies vermaken je graag vanavond en doen alles wat je ze vraagt....
We are going to the Game [Priceless]
We are going to the Game [Priceless]
De kerstdagen liggen inmiddels achter ons en de cadeau's zijn uitgepakt. Er ging ook deze kerst weer van alles mis en dat kan je hier zien in deze kerstmis faal compilatie. Gelukkig gingen er ook zaken goed zoals het presentje wat deze vader krijgt van zijn zoon... Hij is zichtbaar ontroert!
Dogs of Shame
Beautiful Dubstep
Beautiful Dubstep
Dubstep is een muziekgenre dat rond 2001 is ontstaan in Engeland. Kenmerkend voor dubstep zijn de baslijnen en het hoge tempo, maar wat ik vooral interessant in deze clip vind is het hoge babe gehalte van de dames...
Ultimate Football NutShot Compilation
Ultimate Football NutShot Compilation
Er zijn denk ik weinig mannen die dit soort beelden kunnen waarderen, maar het wil nog wel eens gebeuren bij bijvoorbeeld voetbal. Ik heb het over een bal in je kruis krijgen waarna je vervolgens lamgeslagen naar je ballen grijpt om te voelen of alles nog wel op de juiste plek zit. In deze compilatie alleen maar van dattum..
Failtube [27 December 2012]
Extreme Sports Compilation of 2012
Extreme Sports Compilation of 2012
We zijn voorlopig nog niet verlost van de diverse overzichten en compilatie clips. Zo is dit een mooie montage van een kleine drie minuten met daarin de mooiste momentjes uit de extreme sports van 2012...
Gametime 1951 - 3D Santa Racing
3D Santa Racing
Het is / was kerstmis en de Kerstman sleet rond om de cadeautje te bezorgen maar er zijn ook een aantal slechte Kerstmannen die dat proberen te verhinderen. Win wedstrijden en laat zien dat jij de juiste Kerstman en het snelste bent. Pas op voor sommige zeer ijzige tracks, game on!
Sexy Anna Andelise is Back
Sexy Anna Andelise is Back
Om onverklaarbare redenen heeft Anna Andelise het nog nooit tot Pizzababe van de dag geschopt maar konden we haar al wel eens voorbij zien komen in een mooie cybervideo. Ik heb vanavond ook weer geen plaatjes voor je, maar wel een super mooie video in HD van deze toch wel erg mooie cybergirl. Check!
WATTS Zap - Top 10 of 2012
WATTS ZAP
Ook Eurosport's WATTS Zap begint lijstjes met de leukste clips van 2012 online te gooien in compilatievorm.. Dit is een montage van vier van die lijstjes... ENJOY!
Wie van de Drie [26 December 2012]
Alysaa Cali Logan Mica Martinez

Alysaa

Cali

Mica

2012 [a Viral Video Retrospective]
2012 [a Viral Video Retrospective]
We hebben weer een lijstje in compilatievorm, dit keer afkomstig van videogum met daarin ook weer alle bekende viral clips van het afgelopen jaar... Check!
Santa's Sexy Helpers 2012 [2]
Santa's Sexy Helpers 2012
Home Alone 2012 [With A Vengeance]
Home Alone 2012 [With A Vengeance]
Het is zo onderhand dé kerstfilm die elk jaar terug komt maar ondertussen oersaai is geworden. Gelukkig is er het internet, waar deze gepimpte versie te zien is, die een stuk leuker is...
10yr old Washingmachine Drummer
10yr old Washingmachine Drummer
Sommige mensen hebben nu eenmaal meer talent dan andere. Neem nou dit 10 jarige jochie die zeer zeker drum skills heeft, nu nog een drumstel...
The Grinch Who Stole Christmas Prank
The Grinch Who Stole Christmas Prank
Niet alleen is kerstmis dé tijd om je vol te proppen met allerlei lekkernijen. Er komen ook meteen weer allerlei films voorbij die je al tig keer gezien hebt maar toch steevast weer worden uitgezonden op de diverse netten. Zo kent iedereen de film "The Grinch Who Stole Christmas", alleen deze prank gebaseerd op die film nog niet....
Gametime 1950 - Qubed: Mysterious Island
Qubed: Mysterious Island
Ontdek de geheimen van het eiland en speel dit spel tot het einde in Qubed: Mysterious Island.. Er zijn in totaal zo'n 20 levels om je tijd te verdoen, game on!
Sexy Verunka & Christmas 2012
Verunka & Christmas 2012
We zagen Verunka vroeger wat vaker langskomen maar dat wil niet zeggen dat we haar helemaal vergeten zijn. We zien Verunka, aka Veronika Fasterova, vandaag in een leuke kerst outfit die uiteraard uitgaat... Habbaaa!
Minimix Adventures 3 [DJ IC ft. DJ Philizz]
Minimix Adventures 3 [DJ IC ft. DJ Philizz], videomix
Helaas zat er dit jaar geen speciale kerstmix in van de hand van DJ Philizz maar we waren al verwend met een mega lekkere TIP! Yearmix 2012 en vandaag een ander project die hij samen met DJ IC doet, namelijk de "Minimix Adventures" serie. De muziekmix is van de Kroatische DJ IC en de bijhorende video komt van Philizz z'n hand... Lekkah! --> BONUS! Deel 1 | Deel 2
Failtube [25 December 2012]
Pizzababes Justine Miller & Erika Knight
Pizzababes Justine Miller & Erika Knight [x-Mas 2012]
We zagen Justine Miller en Erika Knight afgelopen week al toen ze de kerstboom al aan het versieren waren en vandaag op 1e kerstdag zijn de dames er nog eens. Dit keer zijn ze aan het spelen geslagen met de kerstversiering... Naais!
Happy Holidays [the Supercut]
Happy Holidays [the Supercut]
We zitten midden in de feestdagen en nog een kleine week en dan zijn we al weer aangeland in het nieuwe jaar. Hier een mooie supercut van Zapatou met daarin allerlei bekende film scènes met kerstmannen en vrouwen..
Santa's Sexy Helpers 2012 [1]
Santa's Sexy Helpers 2012
World Of Hardstyle Yearmix 2012 [LIP DJ]
World Of Hardstyle Yearmix 2012 [LIP DJ]
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog dagelijks geniet van de "DJ Retimed - Anthem Yearmix 2012" wat echt een heerlijke hardstyle mix is geworden. LIP DJ volgen we al een tijdje en ook deze beste man heeft tussen z'n gigs door nog tijd gevonden om een heerlijk videojaarmix in elkaar te draaien.. De World Of Hardstyle Yearmix 2012, hijs fijn! Helaas zonder video... DL hier! Bonus: Renier Mouthaan Videojaarmix (Mashup)
Christmas Fail & Win Compilation 2012
Christmas Fail & Win Compilation 2012
Er zullen nog wel een aantal "Christmas themed items" voorbij gaan komen de aankomende dag en dit is alvast de speciale Kerstmis fail / win compilatie van 2012... Check het!
Epic Christmas Ride 2012
Epic Christmas Ride 2012
De tijden dat de kerstman met slede en rendieren cadeau's bezorgde lijkt in 2012 definitief voorbij. We schakelen even over naar Duitsland waar de kerstman z'n rondjes doet op een KTM motor...
Gametime 1949 - Frostys Adventure
Frostys Adventure
Het is kerstmis, allemaal een fijn kerstfeest toegewenst en we beginnen deze 1e kerstdag met een leuke game. Frosty de sneeuwman is z'n hoofd verloren en jij moet proberen die terug op z'n plek te krijgen. Probeer onderweg zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Game on!
Sexy & Out of My Head [by Gnocca]
Sexy & Out of My Head [by Gnocca]
We sluiten deze kerstavond af met een leuk presentje van Gnoccatime die voor de video "Out of My Head" drie dames in de mix gooide. Aan jullie om te raden wie deze drie dames zijn...
Rapservice Ster Gouden Loekie 2012
Rapservice Ster Gouden Loekie 2012
Alhoewel Koefnoen voor dit seizoen is afgelopen kwam MC T-lex nog wel één keer in actie, namelijk tijdens de uitreiking van de Gouden Loekie. De Ster Gouden Loeki is de enige reclameprijs waarbij jij bepaalt wie er wint en werd dit jaar gewonnen door Telfort. Hier is MC T-Lex met het reclamejaaroverzicht 2012.
Failtube [24 December 2012]
Pizzababe Mercedes Raquel
Mercedes Raquel
We schakelen snel over naar onze Pizzababe van de dag, want de poll voor onze Pizzababe verkiezingen is nog niet helemaal klaar dus dat tillen we over de kerstdagen heen. Mercedes Raquel, is vandaag onze Pizzababe en ik vind het een heerlijk ding... Jullie ?!
Amazing Mouse got Tricks
Mouse got Tricks
Ik wist het niet maar ook muizen kan je van alles bijbrengen als je er maar een goede beloning voor over hebt...Check!
Wallpaper Magic [150]
A remiX-mas Story
A remiX-mas Story
De mensen van Eclectic Method en Mike Relm geven een geheel eigen draai aan het kerstverhaal in deze geinige remixed supercut... Hier te zien!
To All Humans Happy Holidays
To All Humans Happy Holidays
Een grappige Rube Goldberg machine waarin zelfs een kat een rol heeft en waarin we tegelijkertijd prettige feestdagen wordt gewenst....
Movie Inspired Pranks [Best Of Just For Laughs]
Movie Inspired Pranks
De mensen van Just for Laughs hebben weer een leuke compilatie online gezwengeld met daarin allerlei grappen gebaseerd op films... Check het uit!
Gametime 1948 - Santa Truck
Santa Truck
Het is bijna Kerstmis! Kerstman heeft wat hulp nodig om alle cadeautjes aan te leveren voor de kerst! Je moet de truck met alle cadeautjes op tijd bij de juist adressen zien te krijgen zodat iedereen cadeautjes met Kerstmis heeft. Rij voorzichtig, en verlies de cadeautjes niet onderweg.
Sexy Christi Shake
Sexy Christi Shake
We sluiten de dag af met Christi Shake die we laatst al eens voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag.. Vanavond ligt Chrisi lekker wat bij het zwembadje te chillen, geef haar eens ongelijk!
Christmas Demolition
Christmas Demolition
Als kind kan je best een 'trauma' oplopen als je op kerstdag geen cadeautjes onder de boom vind. Dat kan later nog wel eens een probleem worden, zoals we kunnen zien in deze coole short "Christmas Demolition."
Wie van de Drie [23 December 2012]
Charlee Monroe Kiera Winters Beatrice

Charlee

Kiera

Beatrice

JibJab Year in Review 2012
JibJab Year in Review 2012
Bij JibJab vonden ze de bizarre gebeurtenissen uit 2012 erg op voortekenen lijken van de apocalyps! Ze lieten zich voor dit jaar's JibJab Year in Review 2012 dan ook inspireren door de Maya-Kalender...
Girls Only 26 [theMix]
girlsonly, gallery
Dog Drives Gymkhana
Dogs Drives Gymkhana
We zien regelmatig beelden van Gymkhana met een Ken Block die als een bezetene zijn opgevoerde Ford Fiesta al driftend door bochten heen stuurt maar is dat eigenlijk wel zo moeilijk als we in deze clip een hond iets soortgelijks zien doen ?!
Killing a Volvo
Killing a Volvo
Een Volvo is zo'n beetje de meest degelijke en veiligste auto ter wereld. De meeste veiligheidsupgrades in de huidige auto's werden zelfs uitgevonden door het Zweedse autoconcern. YouTuber Krimson37 wilde met eigen ogen weleens zien hoe sterk zo'n Volvo in werkelijkheid is... Hij nam hiervoor een Volvo 850...
Ibrahim Elhoseny the No arms Tabletennis player
Ibrahim Elhoseny the No arms Tabletennis player
Ik stel jullie vandaag voor aan de Egyptenaar Ibrahim Elhoseny die weliswaar geen armen heeft maar zich daardoor niet liet afstoppen en in deze partij het opneemt tegen de Zuid Afrikaan Johan du Plooy tijdens de African Championships van 2011... RESPECT!
Halo 5 for Xbox 720 IRL [Devin Supertramp]
Halo 5 for Xbox 720 IRL [Devin Supertramp]
Ik had nog wat games besteld om onder de kerstboom te gaan spelen de aankomende dagen maar die zijn waarschijnlijk ergens in het distributiecentrum van PostNL blijven liggen. Naja, morgen misschien nog een kans! Devin Supertramp is ook aan het gamen geslagen maar is al in het bezit van een Xbox 720, terwijl wij het nog met de 360 moeten doen.. Hoe dat er uit ziet ?!
Gametime 1947 - Another Planet
Another Planet
Je bent op een vreemde planeet op zoek naar waardevolle items als edelstenen. Obstakels zoals rotsen liggen op je weg maar je hebt een lasergun om die te splijten zodat je er uiteindelijk overheen kan... Game on!
Sexy Christmas & Nuts Magazine
Sexy Christmas & Nuts Magazine
Rosie Jones, Holly Peers, Lucy Pinder, Rhian Sugden en Danni Wells zijn zomaar wat namen uit het assortiment van Nuts Magazine en zeker niet de minst mooie dames waar je de kerstdagen mee kunt doorbrengen. Hier drie video's van de dames in kerst outfit... Ben jij al klaar voor de kerst ?!
Koreusity n°20 [Viral Compilation]
Koreusity Compilation #19
Het is eigenlijk meer van hetzelfde en bij ons zijn de Zap de Spi0n compilaties eigenlijk geliefder maar toch wil ik jullie ook dit overzichtje van Koreusity niet onthouden... Deeltje 20 alweer!
Wie van de Drie [22 December 2012]
Ela Sylvie van de Vaart Sonia

Ela

Sylvie

Sonia

DJ Ardigi VideoYearmix 2012
DJ Ardigi VideoYearmix 2012
We hebben weer een nieuwe videojaarmix dit keer afkomstig van ene DJ Ardigi die zich heeft laten inspireren door onze eigenste DJ Philizz... Het is pas z'n allereerste videojaarmix dus wees niet te streng... Check hier de 45minuten durende "DJ Ardigi VideoYearmix 2012".. Playlist onder de video!

Meer 2012 videojaarmixen hier!
Zap de Spi0n n°148
Zap Spi0n
Ik moet zeggen dat deze compilaties van de Franse site Spi0n mij wel kunnen bekoren. Er is weer een nieuw deel dus die deel ik dan ook graag met jullie, we zijn aangeland bij nummertje 148...
Nuts Magazine 2013 [Preview]
Nuts Magazine 2013 with Sophie Reade
AZO Showreel of 2012
AZO Showreel of 2012, azoshow
We hebben deze AZO al vaker gezien met z'n jaarlijkse showreels en ook dit jaar heeft hij weer de coolste en best gelukte stunts en tricks van het afgelopen jaar voor ons op een rijtje gezet... Blijft knap!
Watts Zap 2012 [Part 75]
WATTS ZAP
We hebben weer een nieuw deeltje van Watts Zap's wekelijkse sportoverzicht gevonden. Het was eventjes rustig rondom deze fijne compilatie overzichten van Europort maar dit is dan toch weer een nieuwe episode, deel 75!
Best Fails of the Week 3 December 2012
Best Fails of the Week 3 December 2012
Tijdens alle opsommingen en jaaroverzichten door is het natuurlijk gewoon business as usual voor de mensen bij Fail Army die gewoon doorgaan met hun wekelijkse faal compilaties waarvan dit de nieuwe is voor week 3 van december 2012... Check!
Gametime 1946 - Sift Renegade 3
Sift Renegade 3
In dit derde deel van de Siftheads serie vecht je als Kiro of Keinji, en krijg je nieuwe wapens en heb je nieuwe combat moves. Check uit deze nieuwe Sift Heads game met veel bloedige gevechten en een verrassend einde!
Sexy Erika Knight & Justine Miller
Erika Knight & Justine Miller
Je kon vanmiddag al de fotoshoot zien van Erika Knight & Justine Miller die samen de kerstboom aan het optuigen waren en gelukkig lieten we de camera ook mee lopen zodat je vanavond naar de bijhorende videoshoot kan kijken... Kijk zó wordt kerst pas echt leuk!
Helmet Oddity [the Supercut]
Helmet Oddity [the Supercut]
2012 was het jaar van de Supercut's zo zagen we er al vele, het afgelopen jaar, voorbij komen. Vandaag een supercut met allerlei scene's uit films waarin men een helm op heeft.. Je moet er maar op komen!
Failtube [21 December 2012]
The Best of YouTube 2012
The Best of YouTube 2012
We zijn voorlopig nog niet af van de diverse 2012 lijstjes en compilatie video's maar dat vind ik als compilatie liefhebber helemaal niet erg. Hadden we gister al de epische montage clip "What Brought Us Together in 2012" vandaag zie je de beste clips van Youtube van het afgelopen jaar nog eens voorbij komen in deze twee delige compilatie "Best of YouTube 2012!"
Pizzababes Erika Knight & Justine Miller
Pizzababes Erika Knight & Justine Miller x-Mas 2012
We hebben nog eventjes gewacht tot het helemaal zeker was dat de wereld niet zou vergaan maar vandaag was het toch echt de hoogste tijd om de kerstboom op te zetten. Ik heb daar twee leuke dames voor ingehuurd, namelijk Erika Knight & Justine Miller... Check!

Vanaf maandag gaan we onze Pizzababe van het jaar kiezen!
United State of Pop 2012 [DJ Earworm Mashup]
United State of Pop 2012 [DJ Earworm Mashup], videomix
Net als voorgaande jaren heeft DJ Earworm ook dit jaar weer een mashup mix gemaakt van de 25 meest populaire hits van 2012 en toverde dit alles om tot één nieuwe plaat.. Er is ook nog een mp3 die je hier kan downloaden! Check hier United State of Pop 2012...
Beautiful Landscapes #3
End Of The World Prank! [Epic]
End Of The World Prank! [Epic]
Het lijkt nog allemaal mee te vallen met Doomsday, wat vandaag plaats zou vinden volgens de Maya Kalender. In Australië is daar vooralsnog weinig van te merken dus al die mensen die hun hele hebben en houwen hebben verkocht en in een bootje wachten op de grote golf staan er mooi op. Grappenmaker Vitaly ging de straat op om argeloze mensen in de maling te nemen...
Cinema 2012
Cinema 2012
We volgen compilatie maker Kees van Dijkhuizen jr nu al een tijdje hier op TLP en ook dit jaar heeft deze 19 jaar oude film student uit Amsterdam weer een super mooie montage met de beste films van het afgelopen jaar in elkaar gestoken. Kijk even mee naar Cinema 2012...
Gametime 1945 - Humbug 2
Humbug 2
Ziggy Fraud wil de kroon en zal er alles aan doen om die droom waar te maken zelfs als hij daarvoor een klein beetje moet vals spelen.. Denk bij dit spel "out of the box!".. Game on!
Sexy Hunter McCloud
Sexy Hunter McCloud
We zagen mooie Hunter vandaag al als Pizzababe van de dag voorbij komen en vanavond zien we haar ook meteen terug op bewegend beeld in een verse cybervideo van Playboy!
Why Parenting Children Is Impossible [EPIC]
Why Parenting Children Is Impossible [EPIC]
Rond om mij heen is zo'n beetje iedereen al wel trotse ouder of gaat dat binnenkort worden.. Leuk natuurlijk, maar ik vind het nog steeds het leukst als de kids weer naar huis gaan.. Een kind opvoeden is niet zo makkelijk als het lijkt, zoals maar weer blijkt uit deze video...
Failtube [20 December 2012]
Lassi Hurskainen Winter Trickshots 2012
Lassi Hurskainen Winter Trickshots 2012
De Finse doelman Lassi Hurskainen is onderhand meer bekend van zijn trickshot video's dan van zijn sportieve activiteiten als goalkeeper maar dat vinden wij helemaal niet erg. We zagen hem al vaker coole trickshots doen en dit is de winter-editie met nog meer trickshots... Cool!
Pizzababe Hunter Mccloud
Pizzababe Hunter Mccloud
Hunter McCloud is nog een dame die bij Playboy om onbegrijpelijke reden nog is ingedeeld bij Playboy´s amateurs. Hunter is afkomstig uit Chicago en komt vandaag voor het eerst voorbij hier op TLP.. Raten jullie weer liev ?!
What Brought Us Together in 2012
What Brought Us Together in 2012
Het jaar zit er bijna op, en het is ondertussen aftellen geblazen met nog 10 dagen te gaan. De aankomende tijd zullen er nog wel meer van dit soort compilaties, met mooie beelden uit het afgelopen jaar, voorbij komen. Dit is er eentje die ik je zeker niet wil onthouden... Check!
Golden Eagle Snatches Kid [WTF]
Golden Eagle Snatches Kid [WTF]
Het blijft het internet dus we houden nog wel een slag om de arm of dit nu echt is of niet.. Het ziet er in ieder geval wel echt uit, hoe deze Golden Eagle een baby van amper een paar maanden probeert mee te nemen uit het park.. Real of Fake ?!
Top Ten Fails of 2012
Top Ten Fails of 2012
We hebben weer een lijstje voor je in videovorm. Dit keer de top 10 met de beste faal clipjes van het afgelopen jaar bij elkaar gesprokkeld door de mannen van FVA! Zet je schrap want ze komen in sneltreinvaart voorbij..
Gametime 1944 - Bounzy Christmas
Bounzy Christmas
Onverlaten zijn er met de kerstcadeaus van de kerstman vandoor. Probeer zoveel mogelijk kerstcadeaus terug te krijgen en jaag deze onverlaten naar de bliksem.. Game on!
Sexy Guerlain
Sexy Guerlain
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van deze Guerlain gehoord, maar het is ook weer een dame uit de stal van ome Hef... In deze 10 minuten durende cybervideo laat ze zich graag van haar beste kant aan ons zien.. Habbaaa!
Failtube [19 December 2012]
Breakfast Pizza [Epic Meal Time]
Breakfast Pizza [Epic Meal Time]
Je hebt het wellicht vaker gehoord: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch zijn er nog veel mensen die de waarde van een goed ontbijt onderschatten. Uit veel onderzoeken is gebleken dat na een goed, groot ontbijt de mate van het verlies van vet vele malen hoger is dan bij diëten die het ontbijt overslaan. Nu hadden die onderzoekers waarschijnlijk nog nooit van Epic Mealtime gehoord, die dit keer mijn favoriete ontbijt, Pizza klaarmaken..
Pizzababe Winona West
Winona West
We hebben weer een leuke nieuwkomer vandaag als Pizzababe van de dag die luistert naar de naam Winona West. Ik vind het persoonlijk een heerlijke dame maar ik betwijfel of jullie deze mening delen... Laat je horen in de comments of anders breng je je stem uit door te raten.. Habbaaaa!
All Walking Dead Kills of Season 3
All Walking Dead Kills of Season 3
Voor diegene die nog midden in seizoen drie van AMC's serie "The Walking Dead" zitten is dit misschien beter een item die je over kan slaan. We konden al eerder een compilatie bekijken met daarin alle "Kills" uit seizoen 1 en 2 en nudat seizoen drie ook voorlopig stil ligt is er ook een montage met daarin alle "kills" van het afgelopen seizoen.. Spoiler Alert!
Hot Wallpaper Pack [59]
Making of Gymkhana 5 [DC Shoes]
Making of Gymkhana 5 [DC Shoes]
DC Shoes en Ken Block hebben besloten ons een zeldzame blik te gunnen achter de schermen van de meest succesvolle Gymkhana video-to-date, Gymkhana 5. Hiervoor gaan we naar het pittoreske San Francisco.... Check!
The Year 2012 in Unnecessary Censorship
The Year 2012 in Unnecessary Censorship
Een vast onderdeel van de Jimmy Kimmel show is het wekelijkse Unnecessary Censorship clipje, ooit ingesteld doordat waakhond FCC iets te ijverig aan het bleepen en blurren ging op de Amerikaanse TV. In deze twee minuten komen de leukste momenten van het afgelopen jaar nog eens voorbij..

Bonus: The 2012 Clip of the Year
Gametime 1943 - Erline Adventure
Erline Adventure
Jarenlang was de wereld donker en verloren in het kwaad. Magische sterren waren het licht voor vele jaren maar nu het donkere is terug gekomen zijn de sterren verdwenen. Het is jouw opdracht de sterren terug te brengen.. Game on!
Sexy Tiffany Taylor & Raquel Pumplin
Sexy Tiffany Taylor & Raquel Pumplin
Gisteren was na lange tijd van afwezigheid Tiffany Taylor weer eens terug, als Pizzababe van de dag, en wat een heerlijkheid is die dame toch... Raquel Pumplin is een ook een snoepje waar ik wel eens mijn tanden in zou willen zetten... Vanavond komen deze twee schoonheden bij elkaar in een super mooie video-edit genaamd "Addicted to love" van Gnoccatime! [Thnxxx!]
Rewind YouTube Style 2012 [Epic]
Rewind YouTube Style 2012 [Epic]
Allerlei bekende Youtubers spelen een hoofdrol in deze coole mashup, Rewind YouTube Style 2012, met daarin verschillende en bepalende coole momenten van het afgelopen jaar 2012... Directed door Peter Furia en gesubmit door Brain! Thnx!
Failtube [18 December 2012]
Pizzababe Loni Rae
Pizzababe Loni Rae
Loni Rae is eigenlijk het stereotype Playmate met haar blonde haren en hel blauwe ogen. Loni heeft de ideale maten 32DD-28-36 en is afkomstig uit Denver Colorado en vandaag onze Pizzababe van de dag.. RATE!
Top 10 Pranks of 2012 [by Fail Army]
Top Ten Pranks of 2012 [by Fail Army]
Het is weer hoogste tijd voor een jaaroverzicht en dat doen we dit keer met een "Best of Pranks top 10", samengesteld door de mensen van Fail Army.. Check!
Girls & Uniforms
Girls & Uniforms
The Glitch [Corridor Digital]
The Glitch [Corridor Digital]
In veel computer games zitten bugs de zogenaamde "Glitches". De mensen van Corridor Digital ontdekte DÉ Glitch, een bug die weleens alle videogames die we kennen zou kunnen vernietigen..
The Sexiest WAGs of 2012
The Sexiest WAGs of 2012
Het lijkt me ondertussen duidelijk dat de mooiste dames tegenwoordig gaan voor een voetballer, die toevallig ook nog eens miljoenen euro's bij elkaar harkt elke jaar. Uiteraard heeft het een niets met het ander te maken. In deze compilatie komen al die golddiggers nog één keertje voorbij zetten... Thnx Suus!
Discover Xtreme Sports 20 [in HD]
Discover Xtreme Sports 20 [in HD]
Het heeft eventjes geduurd maar hier is dan toch weer een nieuwe Discover Xtreme Sports compilatie met daarin de aller mooiste beelden uit de diverse disciplines van extreme sports.. Vandaag deeltje 20!
Gametime 1942 - Angry Zeppelins 2
Angry Zeppelins 2
In Angry Zeppelins 2 geen moeilijke opdrachten of gedoe met upgrades en dergelijke. Vandaag is de opdracht simpel knal alles uit de lucht wat maar voorbij komt... Game on!
Sexy Jaque Khury
Jaque Khury
Het is nog niet eens zo heel erg laat maar pikdonker is het buiten al wel. We stoppen er maar es mee voor vandaag en onze dagafsluiter wordt dit maal verzorgd door ene Jaque Khury een leuke Braziliaanse met dito kont...
Airport Pianist doet Viral Internet Songs
Airport Pianist doet Viral Internet Songs
We schakelen eventjes over naar het Internationale vliegveld O'Hare in Chicago waar ze dezer dagen een pianist in de vertrekhal hebben gezet die kerstliedjes speelt. Nadat hij er een paar gespeeld heeft besluit hij plots een heel andere repertoire ten gehoor te brengen.. Cool!
Wallpaper Magic [149]
Zap de Spi0n n°147
Zap Spi0n
We zijn weer met een nieuwe week begonnen en dat betekent dat de mensen van Spi0n weer 'n leuke compilatie in elkaar gedraaid hebben met al de beste clip van afgelopen week die het internet te bieden heeft... We zijn ondertussen aangeland bij deel 147!
Pizzababe Tiffany Taylor
Pizzababe Tiffany Taylor
In een ver verleden kon je al eens kennismaken met de mooie Tiffany Taylor. Deze knoert geboren in Leesburg, Virginia zagen we al eens op bewegend beeld en ook al als Pizzababe in 2008. Nu vier jaar later komt ze weer voorbij als Pizzababe van de dag en ik moet eerlijk zeggen dat Tiffany mooi opdroogt.. Laten jullie even weten wat je van de Pizzababe vindt ?! RATE..
Best of Filmography 2012
Best of Filmography 2012
We gaan nog eventjes door met jaaroverzichten en lijstjes. In deze zeer mooie compilatie komen nog eens de beste films van het afgelopen jaar in sneltreinvaart voorbij zetten.... Een playlist met gebruikte films en muziek vind je via het linkje onder de video... ENJOY!
Failtube [17 December 2012]
WestJet Surprise Christmas Flashmob 2012
WestJet Surprise Christmas Flashmob 2012
Zo rond de kerstdagen zetten de meeste bedrijven hun beste beentje voor om hun klanten fijne feestdagen te wensen. Het personeel van WestJet, een Canadese luchtvaartmaatschappij, verraste 166 gasten die wachtte op hun ​​Calgary-Toronto vlucht met een heuse kerstshow, flashmob style!
Russian Road Rage & Accidents [Week 2 Dec]
Russian Road Rage & Accidents [December Week 1], russia
We schakelen meteen over naar Rusland waar zowat iedereen rond rijd met een dashcam en waardoor we nu elke week een Russian Road Rage & Accidents compilatie van voorbij zien momen... Dit keer week 2 van december 2012!
Gametime 1941 - Avalanche Stunts
Avalanche Stunts
We gaan vandaag snowboarden van een heuvel af. Door stunts te doen kan je geld verdienen om nieuwe boarders en planken te kopen... Game on!
Sexy Fantasia [by Gnoccatime]
Sexy Fantasia [by Gnoccatime]
We sluiten de dag zoals elke dag af met een mooie babe video. Wederom was Stefano van Gnoccatime zo lief om voor ons een mooie video-edit te maken. Dit keer 2 dames die de hoofdrol spelen, al heb ik er geen namen bij... mij kunnen ze krijgen!
Workout Fail Compilation 2012
Workout Fail Compilation 2012
Heel stiekem ben ik afgelopen zomer begonnen met trainen om die pizzabuik een beetje eraf te krijgen... Ook op de sportschool gaat het wel eens mis zoals te zien in deze Workout Fail Compilation 2012!
Wie van de Drie [16 December 2012]
Jada Liu Lorena Tiffany Thompson

Jada Liu

Lorena

Tiffany

Gorilla Scare [Prank]
Gorilla Scare [Prank]
Mensen voor de gek houden is leuk en geinig en ene Vitaly heeft daar ondertussen zijn werk van gemaakt... Wij kijken wederom hoe of wat!
Girls Only 25 [theMix]
Girls Only 25 [theMix], wpmagic
Holiday Pranks [Best Of Just For Laughs]
Holiday Pranks, Prank
De gasten van Just For Laughs nemen al 20 jaar argeloze mensen in de maling en dit zijn de beste verborgen camera momentjes opgenomen tijdens de feestdagen.... YES!
Condooms kopen in India
20121216-doompj.jpg
Kan je je nog herinneren dat je voor het eerst condooms ging kopen ?! Neee ?! Dat ging ongeveer zoals in deze clip uit een Bollywood film waarvan ik de titel eventjes kwijt ben... Check!
Hollywood & Hyland
Hollywood & Hyland
Tja, als je dan toch in Hollywood bent neem dan sowieso de tour van Jesse Miller die je van te voren eigenlijk al beloofd dat je beroemdheden gaat tegenkomen..
Gametime 1940 - A Silly Bunny Adventure
A Silly Bunny Adventure
Je bent een konijn en op zoek naar wortels. Verzamel zo veel mogelijk wortels om een zo hoog mogelijke score te halen.... Game on!
Sexy Jennifer Vaughn
Sexy Jennifer Vaughn
We sluiten onze Pizzahut weer af met een leuke dame die voor ons de ovens uit doet en de deur zo achter d'r dicht slaat... Blonde Jennifer Vaughn is een toppertje die niet vies is van wat extra accessories van de wonderdokter. Wij vinden het helemaal prima natuurlijk... Habbaaaaa!
Koreusity Compilation #19
Koreusity Compilation #19
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht.
Wie van de Drie [15 December 2012]
Doutzen Kroes Holly Randall Rachel

Doutzen Kroes

Holly Randall

Rachel

Legend of Zelda: Pot Smasher [FreddieW]
Legend of Zelda: Pot Smasher [FreddieW]
De tijd dat Freddie Wong ons elke vrijdag met een nieuwe clip verraste lijkt een beetje voorbij en we zien steeds meer clips voorbij komen van commerciële aard. Zo is dit natuurlijk niets anders dan een promotiefilmpje voor de game Legend of Zelda met als leuke bijkomstigheid dat niemand minder dan Lindsey Stirling er de hoofdrol in speelt...

Meer: We love Lindsey!
News Bloopers Compilation of 2012
News Bloopers Compilation of 2012
De allerbeste bloopers die nieuws reporters maakte het afgelopen jaar werden op een rijtje gezet door de mensen van YDL. Het zijn er nogal wat want deze compilatie duurt in totaal zo'n 24 minuten.. Check!
Nuts Magazine Christmas Special 2012
Nuts Magazine Christmas Special 2012
You Gotta Love Sports 2012 [Sport Compilation]
You Gotta Love Sports 2012 [Sport Compilation]
Zoals ik al eerder aankondigde is dit dé tijd voor de diverse jaaroverzichten, videomixen en compilaties. We hadden gisteren al een mooie extended HD versie uit de Humans are Awesome serie.. In deze mooie sport compilatie alle highlights van het afgelopen jaar in videovorm... Check het!
Best Fails of the Week 2 December 2012
Best Fails of the Week 2 December 2012
We zijn weer een weekje verder in de maand december 2012 en dat betekent dat er weer een nieuwe wekelijkse failcompilatie te bewonderen valt en die komt ook dit keer weer van de mensen bij FailArmy.. Check het!
One Armed Nick Newell Becomes XFC Champion
One Armed Nick Newell Becomes XFC Champion
Vanaf zijn geboorte heeft Nick Newell al geen linker onderarm maar dat weerhield hem er niet van om een vechtsport te gaan beoefenen. Hij sloot zich aan bij de XFC, Xtreme Fighting Championships, vocht tegen Bellator veteraan Eric Reynolds om de titel en won in de eerste ronde.. Hier is dat gevecht! RESPECT..
Gametime 1939 - Abandoned Castle Escape
Abandoned Castle Escape
De overleden Earl Silverman heeft allerlei schatten verborgen rondom zijn kasteel en die gaan wij vandaag proberen te vinden. Zoek rond en vind de juiste aanwijzingen om de schat te vinden... Game on!
Sexy Seduction [SaboFX]
Sexy Seduction [SaboFX]
Joost, aka SaboFX, dropte vanmorgen al vroeg zijn laatste creatie in de linksubmitbox en dit keer draagt zijn nieuwe productie de naam Seduction. Zoals altijd zit ook deze clip weer boordevol met mooie dames zo zie je onder andere de Playboy dames: Ciara price, Jessica Alaura, Ana Cheri en Laura Christie.. Kortom een must see!
Yes! Videoyearmix 2012 [Yes! Radio videomix]
Yes! Videoyearmix 2012 [Yes! Radio videomix]
Terwijl ik in de veronderstelling was dat er weinig tot niets goeds uit Griekenland komt kwam ik zojuist deze grappige videomix tegen van het Griekse radiostation Yes! 91.2... In een klein uurtje komen alle hits van het afgelopen jaar nog eens voorbij en dat zijn er in deze mix zo'n 225. De playlist heb ik er voor je bij gezet... ENJOY your Weekend!

Liefhebber van Trance ?! Trancelover Yearmix hier!
Failtube [14 December 2012]
Dubstep Parkour
Dubstep Parkour
Parkour is ooit eens komen overwaaien uit Frankrijk en de laatste jaren mateloos populair geworden. Ook Dubstep muziek is de laatst jaren bezig met een opmars en als je die twee met elkaar mixt krijg je zoiets als dit... Nice!

Thnx Tommie!
Pizzababe Dany Ghiel
Dany Ghiel
Het is al weer vrijdagmiddag en langzaam maar zeker naderen we het weekend. Onze weekafsluiter, qua Pizzababes, komt van Playboy Brasil waar ze deze Dany Ghiel uit een hoge hoed hebben getoverd. Helaas zijn het niet zo veel foto's dus staat er ook nog een bonus in videovorm van mooie Dany Ghiel onder deze galerie... RATE!
Toys 4 Boys [66]
People Are Awesome 2012 [Extended & HD ]
People Are Awesome 2012
Ooit kwam iemand op het idee om de serie "People are Awesome" in het leven te roepen en tegenwoordig kan je op YT talloze van dat soort clips vinden. Dit is een extended HD versie die maar liefst 21 minuten duurt en waarin zo'n beetje alle coole clips van het afgelopen jaar in verwerkt zitten... Check het uit!
Gangnam Style Martial Arts [100% Ownage]
Gangnam Style Martial Arts [100% Ownage]
Ik vraag me serieus af of PSY wel overzien had wat hem allemaal te wachten stond toen hij het nummer Gangnam Style opnam. 2012 is zonder twijfel hét jaar van PSY die zelfs tot in de sportscholen is doorgedrongen.
Zipline Catapult [Devin Supertramp]
Zipline Catapult [Devin Supertramp]
We hebben weer een leuke clip van short film koning Devin Supertramp die dit keer een samenwerking is aangegaan met Bluehouse Ski's die het meeste materiaal in deze clip hebben gesponsord.. Zoals we gewend zijn van Devin heeft hij er weer een super coole HD clip van gemaakt met water en veel stunts... Check het uit!
Gametime 1938 - Rocket Panda
Rocket Panda
Lanceer je de Panda, met een raket motor die aangedreven wordt door koekjes, zo ver mogelijk. Door tijdens je vlucht te landen op dieren op je weg blijf je verder vliegen. Hoe verder je komt des te meer geld verdien je voor allerlei upgrades om uiteindelijk de machtige Chief Biscuit te verslaan...
Sexy Tessa Fowler DD
Sexy Tessa Fowler DD
De pas 20 jaar jonge Tessa Fowler riep heel hard "IK, IK, IK" toen er met tieten gesmeten werd en daar is ze niet slechter van geworden. Ze stond zelfs ooit in de Playboy lees ik zojuist in haar biografie dus naar die pix gaan we ook nog eventjes op zoek. Niet vanavond want vanavond trekt Tessa Fowler de deur achter zich dicht.. Morgen zijn we er uiteraard weer!

The Dancebox
The Dancebox
Terry Im, aka krNfx, is een Canadese beatboxer van Koreaanse afkomst. Hij is beatbox kampioen van Canada en won ook al prijzen in Korea, terwijl hij opgroeide in het Canadese Toronto. Voor deze clip ging hij een samenwerking aan met danser Mike Song, wat krijg je als je Dance en Beatbox mengt ?! Juist, Dancebox!
Failtube [13 December 2012]
Your Flight Is Cancelled!
Your Flight Is Cancelled!
Nu de feestdagen voor de deur staan, gaan er ook weer hele vrachten met Nederlanders op vakantie naar warmere oorden of naar hun wintersport bestemming. Door slechte weersomstandigheden wil het dan nog weleens voorkomen dat je vlucht gecancelled wordt, iets waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Je kan dan gaan zitten balen maar je kan ook proberen er het beste van te maken, zoals deze gasten die zijn blijven steken op het vliegveld van Atlanta.. COOL!
Pizzababe Shera Bechard
Pizzababe Shera Bechard
Op de een of andere manier verwacht ik dat Shera Bechard dit jaar hoge ogen gaat gooien als we volgende week starten met onze Pizzababe van het Jaar verkiezing. Al eerder kon je kennismaken met deze blondine, in galerievorm en op bewegendbeeld. Vandaag is ze nog eens terug in een mooie galerie zodat ze toch kan meedingen naar de titel Pizzababe van het jaar 2012... Wat denken jullie ?!
Wallpaper Magic [148]
Mario Warfare [Epic]
Mario Warfare [Epic]
Door de jaren heen hebben we Mario Bros al in diverse gedaantes en nog meer verschillende clips voorbij zien komen. In Mario Warfare, je raad het al, gaat Mario wederom op oorlogspad tegen zijn aloude vijanden en blijkt hij over allerlei epische vechtskills te beschikken... Een geniale shortfilm die tot stand is gekomen dmv crowdfunding via Kickstarter.... Nice!
Zeitgeist 2012: Year in Review
Zeitgeist 2012: Year in Review
Zoals ieder jaar blikt Google terug op het afgelopen jaar met Zeitgeist 2012, Year in Review. In dit jaaroverzicht komen de populairste zoektermen van 2012 nog eens in chronologische volgorde voorbij... Check!
Slenderman in Warsaw
Slenderman in Warsaw
Slenderman, wat letterlijk vertaald Slanke Man betekent, is een mysterieus figuur die altijd een zwart of grijspak aan heeft zonder ogen, mond, of duidelijk omschreven gelaatstrekken. Je kon al eerder deze Halloween prank bekijken en dit keer is het onze grote vriend de Poolse Remi Gaillard of te wel, SA Wardega, die verkleed als Slenderman in Warschau, Polen de mensen de stuipen op het lijf jaagt..
Gametime 1937 - Unbalanced Platformer
Unbalanced Platformer
We hebben vandaag een platform spel, maar niet zomaar eentje. De maker was namelijk te lui om het spel te balanceren en dus is het jouw taak om de boel in evenwicht te brengen. Verzamel ondertussen munten zodat je kunt upgraden en er is een normal modus en hardcore mode... Game on!
PlayboyTV Nude Extreme Sports 4 [Epic]
PlayboyTV Nude Extreme Sports 4 [Epic]
Terwijl wij niet meer zonder winterjas naar buiten gaan, zijn er nog altijd plekjes op deze aardkloot waar het wel aangenaam vertoeven is. We nemen je vanavond mee naar warmere oorden waar de dames van Playboy lekker aan het sporten zijn, in een nieuw deeltje van PlayboyTV Nude Extreme Sports... Deeltje 4!
TIP: DJ Retimed - Hardcore VideoYearmix 2012
TIP: DJ Retimed - Hardcore VideoYearmix 2012, videomix
Niet alleen DJ Philizz is druk in de weer geweest met zijn videojaarmix 2012, ook deze DJ Retimed heeft z'n best gedaan op deze mooie Hardcore VideoYearmix 2012. Leuk detail is dat Philizz en Retimed bij elkaar in de klas hebben gezeten en beide tegelijk zijn afgestudeerd... Er gaan vast nog meer jaarmixen volgen.. dus hou TLP in de gaten de aankomende weken.. Thnx Philizz!
Hot Wallpaper Pack [58]
Watts Zap 2012 - Part 74
WATTS ZAP
Een vast onderdeel op Eurosport is Watts Zap, een wekelijkse highlight reel van allerlei sporten in compilatie vorm. We zijn ondertussen aangeland bij deeltje nummer 74! ENJOY!
Pizzababe Amanda Streich
Amanda Streich
De hele maand december 2012 mag Amanda Streich zich Playmate van de maand noemen en wij snappen ondertussen ook waarom. Zagen we mooie Amanda, zo'n twee weken geleden al eens voorbij komen... Omdat ze Playmate van de maand is heeft Playboy deze maand extra aandacht voor deze beauty en wij natuurlijk ook... Vergeet je niet te raten ?!
Failtube [12 December 2012]
Russian Road Rage & Accidents [Week 1 Dec]
Russian Road Rage & Accidents [December Week 1], russia
Regelmatig komen er filmpjes voorbij uit het voormalige Oostblok waar men toch iets andere manieren heeft in het verkeer dan hier bij ons. Zo moet je helemaal niet vreemd opkijken als er plots iemand met een bijl of erger je heilige koe te lijf gaat. Althans dat maak ik uit dit soort "Road Rage" clips op. De mensen van SFB zette allerlei heethoofden nog eens voor ons op een rijtje in deze Roadrage compilatie met filmpjes uit de eerste week van december 2012..
Tire Slaying Burnout Extravaganza
Tire Slaying Burnout Extravaganza
We gaan naar Las Vegas met The Hoonigans die een middag mochten racen en driften op het SEMA Las Vegas circuit. Dat dit spektakel oplevert hoef ik je niet uit te leggen, hier zijn de beelden...
Josh Hill doet Parkour
Josh Hill doet Parkour
We kijken al een aantal jaren hoe diverse gasten zich een weg wurmen door nauwe steegjes en over allerlei hekjes springen, ook wel bekend als parkour. Ik stel jullie vandaag voor aan Josh Hill die zo te zien ook al een aantal jaartjes aan het oefenen is... Blijft leuk om naar te kijken!

Kunnen dames ook Parkouren ?! Jazeker!
Gametime 1936 - Sticky Linky
Sticky Linky
Goede vrienden blijven bij elkaar, maar deze jongens tillen die gedachten naar een volgend niveau. Hoe te spelen?! Klik op ketens van 2 of meer dezelfde gekleurde blobs om iedereen te verzamelen. Hoe minder bewegingen je maakt, hoe hoger je score, dus kijk van te voren goed wat je doet! Verdien extra punten door super-grote ketens te vormen... Game on!
Sexy Mandie Sue
Sexy Mandie Sue
Ik heb de laatste tijd iets met vrouwen en rood haar, heel vreemd. Niet alleen heb ik me laten vertellen dat dit erg wilde dames zijn in bed er is zelfs een spreekwoord die dat beweerd namelijk, "'Rooien en valen zijn donderstralen" al slaat dat niet op roodharige vrouwen volgens Google maar weer wel volgens deze site. Ik heb voor jullie redhead Mandie Sue als dagafsluiter neergeplemt, ik hoor van jullie graag je bevindingen... Habbaaaa!
Omegle Sexy Boobs Prank [Epic]
Omegle Sexy Boobs Prank [Epic]
We zagen ooit grapjas Steve Kardynal al iets soortgelijks doen op Chatroulette. En webcam site "Omegle" is iets soortgelijks als Chatroulette, elke keer als je op een knop drukt krijg je iemand anders te zien die je daarvoor nog nooit ontmoet hebt... Natuurlijk moeten ook die mensen in de maling genomen worden .... Dit keer door grappenmaker, Vitalyzdtv!
Failtube [11 December 2012]
Pizzababe Amber Sim
Pizzababe Amber Sim
We konden al eerder kennismaken met Amber Sim die deze maand in de schijnwerpers staat bij Playboy. Vorige keer waren de ratings niet zo heel erg hoog voor Amber en vandaar dat ze vandaag een schietijzer heeft meegebracht... Goed raten, or else!
Can your Girlfriend do this ?!
Can your Girlfriend do this ?!
3 Year Old reading to Apache [Awwwwwww]
3 Year Old reading to Apache [Awwwwwww]
Kinderen zijn leuk, zolang ze van een ander zijn en ze weer op tijd naar huis gaan. Natuurlijk zijn daar ook uitzonderingen op zoals dit 3 jarige jochie die betrapt wordt door z'n ouders terwijl hij de hond een verhaaltje voorleest... Hét feelgood momentje van de dag!
The Sphere [Shortmovie]
The Sphere [Shortmovie]
In een niet al te verre toekomst, wordt de Aarde bezet door een vijandig buitenaards ras dat agressief op zoek is naar een vermist alien artefact, die een bron van oneindige krachtige energie bevat. Wanneer een verzetsstrijder in bezit komt van de bol, krijgt hij de energie die nodig is om de buitenaardse krachten uit te roeien en de aarde voor de mensheid terug te winnen....
Walking Dead Escape
Walking Dead Escape
Het is jammer maar niet anders, AMC's "The Walking Dead" ligt voorlopig weer eventjes stil tot februari 2013 maar dat belet reclamemakers niet om de populaire serie te gebruiken voor hun reclamedoeleinden. Dit keer is het automerk Ford in een nieuwe commercial voor de 2013 Ford Escape...
Gametime 1935 - Zombie Dead Marsh
Zombie Dead Marsh
Je ben verdwaald en een groep zombies heeft het op je voorzien. Schiet alles wat er maar een beetje als een zombie uitziet aan gort maar probeer dat wel te doen met een headshot. Richten en schieten doe je met je muis, game on!
Sexy Hunter McCloud
Sexy Hunter McCloud
Volgende week woensdag 19 december wordt blonde Hunter McCloud al weer 27 en deze cybergirl mag er zeer zeker nog wezen... Hunter werd in Chicago, the windy city, geboren en heeft de perfecte maten 34C-24-33... Habbbaaa!
Failtube [10 December 2012]
William Spencer Original Shredding
William Spencer Original Shredding
Leuk dat skaten maar het gaat ook vaak genoeg mis. Niet bij William Spencer die ook nog eens een gevoel voor humor heeft zo blijkt uit deze originele video....
Pizzababe Teresa Ransom
Teresa Ransom
We hebben niet zo heel erg vaak een tropische dame hier als Pizzababe van de dag maar vandaag is het dan toch zover. Ik stel jullie voor aan Teresa Ransom afkomstig uit North Hollywood, Californië die er niet eens heel erg onaardig uitziet... Ik hoor jullie mening weer graag in de comments!
Zap de Spi0n n°146
Zap Spi0n
We zijn weer met een nieuwe week begonnen en dat betekent dat de mensen van Spi0n weer 'n leuke compilatie in elkaar gedraaid hebben met al de beste clip van afgelopen week die het internet te bieden heeft... We zijn ondertussen aangeland bij deel 146!
Wallpaper Magic [147]
Miss France 2013 [the Recap]
Miss France 2013 [the Recap]
Afgelopen weekend werd in Frankrijk de nieuwe Miss France 2013 gekozen en die eer viel dit keer aan Miss Bourgogne, Marine Lorphelin. Eerlijk is eerlijk Marine is een babe, maar ik zie daar toch nog wel een paar leuke Françaises tussen lopen naast winnares Marine Lorphelin.... Check!
Dash Cam Compilation 4
Dash Cam Compilation 4
Er gaat nogal eens wat mis op de weg maar gelukkig rijdt zo'n beetje iedereen met een dashcam rond in Rusland. Het is alweer Dashcam compilatie nummertje 4, gepresenteerd door Fail Finland... Check!
Caroline Wozniacki doet Serena Williams
Caroline Wozniacki doet Serena Williams
Voormalig nummer één van de wereld tennisster Caroline Wozniacki blijkt over een gevoel van humor te beschikken toen ze afgelopen weekend in een demonstratiepartij in Brazilië tegen Maria Sharapova, voormalig concurrent Serena Williams imiteerde... De gelijkenis is treffend...
Gametime 1934 - Cobra Squad
Cobra Squad
In Cobra Squad heb je het commando over 20 special forces en kan je verschillende wapens gebruiken. Versla de vijand en bewijs dat jij het best squadron hebt... Game on!
Sexy Valerie Rae
20121209-valerie2.jpg
Naast de dagelijkse pizza bestellingen komen er af en toe ook verzoekjes binnen via de linksubmitlijn. We hadden ooit al eens een mooie galerie van de Canadese Valerie Rae gepost maar nog nooit zagen we haar op bewegend beeld voorbij komen... Tot vanavond!
Elevator Pranks [Best Of Just For Laughs]
Elevator Pranks, Prank
We hebben weer een leuke "Best of" compilatie van Just for Laughs op de kop weten te tikken met dit keer allemaal grappen waarin de lift centraal staat... Check het!
Wie van de Drie [9 December 2012]
Tattoo Girl Ela Savana Rebecca

Tattoo Girl ?

Ela Savana

Rebecca

Modern Day Jester [EPIC]
Modern Day Jester [EPIC]
Je hoeft de televisie niet aan te zetten om talent te ontdekken als je in Londen bent. Neem de underground route die van het zuiden naar het noord-oosten van Londen leidt, de zogenaamde Victoria Line, en wellicht zie je dan deze Modern Day Jester zijn ding doen... Ik vind het knap!
The Hunger GameRs
The Hunger GameRs
Op het Machinima Interactive Film Festival mogen jonge filmmakers hun creaties insturen waarna een jury de beste er uitpikt. Ik vond deze inzending, van Chris & Larry White, met een spoof op de film "Hunger Games" wel grappig.. Meer ingezonden Machinima Interactive Film Festival clips vind je via het linkje onder deze video!
Girls Only 24 XL [theMix]
justgirls, wpmagic, galerie
Student Wakes Up From Nightmare FREAK OUT
Student Wakes Up From Nightmare FREAK OUT
Als student heb je een zwaar nachtleven en grijp je iedere kans aan om wat slaap in te halen. Zo ook deze leerling die op de eerste rij tijdens een les Fysica, gegeven door de Nederlandse professor Michael Rijssenbeek, die zelfs een nachtmerrie lijkt te hebben.. Gelukkig hebben wij Hollanders gevoel voor humor...
Hot Pepper Extract Prank
Hot Pepper Extract Prank
Sommige relaties gaan nooit vervelen! Neem nou het koppel Jeana & Jesse die elkaar als het maar eventjes kan het leven zuur maken zoals vandaag als Jesse zijn vriendin kennis laat maken met een van de heetste peper extracten die er bestaan, 100x heter dan de jalapeno peper.. Wij kijken eventjes mee hoe Jeana hier op reageert... [Thnx Menno!]
Komt een Man bij de Dokter
Komt een Man bij de Dokter
Op SBS6 kan je tegenwoordig elke zaterdagavond om 21:00 naar het programma "Komt een Man bij de Dokter" kijken met daarin allerlei humoristische sketches. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. Ik heb voor jullie zes afleveringen opgezocht en ook nog de bloopers... Check!
Gametime 1933 - Kidnap Room Escape
Kidnap Room Escape
Je bent ontvoert en moet proberen aan je ontvoerders te ontsnappen door uit het huis te komen waar je opgesloten zit. Probeer in de verschillende kamers gereedschap en aanwijzingen te vinden.... Game on!
Sexy Stone Cold [by Gnoccatime]
Sexy Stone Cold [by Gnoccatime]
Stefano van Gnoccatime zit een beetje in een winterdepressie dus leuke opbeurende comments onder deze video zouden niet misstaan... Check eventjes deze fijne dames terwijl je luistert naar een vocal trance nummer die ik niet ken...
Seven Psychopaths
Seven Psychopaths [de Trailer]
Op 13 december gaat de nieuwe Woody Harrelson film "Seven Psychopaths" in première in de Nederlandse bioscoop. Hier de kickass trailer voor deze film!
Wie van de Drie [8 December 2012]
Lacey Banghard Sabine Jemeljanova Giulia

Lacey Banghard

Sabine Jemeljanova

Guilia

Motorbike Stunts - Night Riding in HD
Motorbike Stunts - Night Riding in HD
Motoren vind ik maar niks, je bent veel te kwetsbaar op zo'n scheurijzer en in de winter kan je er niet eens op rijden, of toch wel ?! Anyway, in deze mooie stunt reel uit de Oekraïne van StuntsAmazing gaan we 's nachts al stuntend door de straat... Knap!
Best Fails of the Week 1 December 2012
Fail Compilation November 2012
De allerbeste fails van de afgelopen week kan je natuurlijk dagelijks al bekijken in onze Failtube maar de mensen van Failarmy zetten al die filmpjes wekelijks ook nog eens netjes allemaal achterelkaar. En zo hebben we hier dus vandaag de beste fails van de eerste week van december 2012... Check!
Official Pollyanna Woodward Kalender 2013
DragonBall Z - Saiyan Saga [Fanmade]
DragonBall Z - Saiyan Saga [Fanmade]
Dragon Ball Z is een Japanse animatieserie gebaseerd op de manga "Dragon Ball"door Akira Toriyama en geproduceerd door Toei Animation. Kenmerkend aan de serie is de verschuiving van een meer komisch, luchtige verhaal naar een donkerder actiegericht stuk. Een fan maakte alvast deze coole shortfilm en die zit toch best knap in elkaar, al zeg ik het zelf...
Koreusity Compilation #18
20121202-koreus2.jpg
De wekelijkse compilatie met grappige en vreemde video's van Koreusity is weer klaar en we zijn vandaag al weer bij deel 18 aangeland... Check het uit!
Treadmill FAILS: The Ultimate Compilation
Treadmill FAILS: The Ultimate Compilation
Ze zeggen dat sport goed voor lichaam en geest is maar als ik dit soort faal compilaties zie met mensen die nog niet eens op een loopband kunnen staan dan vraag ik me toch stilletjes af of sport echt zo gezond is...
Gametime 1932 - Flying Penguins
Flying Penguins
Help de pinguïns hun droom te vliegen waar te maken. Verwijder een aantal blokken en maakt gebruik van de vogels en rondvliegende obstakels. Game on!
Sexy Girls of Brasil [4]
Sexy Girls of Brasil [4]
Gisteren kon je het derde deel uit de serie Girls of Brasil al zien en vandaag gooi ik er deel 4 ook nog maar eventjes tegen aan... Nog meer mooi Braziliaans vlees dus wat zichzelf ook nog eens uitpakt.. Wat wil je nog meer ?! [Thnx TetadeFrango]
Failtube [7 December 2012]
Tort Pizza 5400kcal [OMG]
Tort Pizza 5400kcal [OMG]
Als je Pizzaman heet dan ben je verplicht zo nu en dan zelf Pizza te eten en dat gebeurt dan ook met enige regelmaat en wat maken die paar extra calorieen dan nog uit ?!
Pizzababe Jade Bryce
Pizzababe Jade Bryce
We zijn wat aan de late kant met alles vandaag en ook onze laatste Pizzababe van deze week liet even op d'r wachten. Het is de mooie Jade Bryce geworden, uit Austin, Texas. Jade Bryce was de Playmate van de maand februari 2012 en is vandaag wederom op bezoek en laat zich van haar beste kant zien... Habbaaa!
World Of Hardstyle 2012 [Winter Edition by LipDJ]
World Of Hardstyle 2012 [Winter Edition by LipDJ]
Het is voorlopig gedaan met de outdoor feestjes maar ook in de winter is er natuurlijk genoeg te beleven. LipDJ, maakte alvast deze World Of Hardstyle 2012, dé Winter Editie... Zijn jullie al klaar voor het weekend ?!
Toys 4 Boys [65]
Vreemdgaan ?!! [a Woman's Revenge]
Vreemdgaan ?!! [a Woman's Revenge]
Als je in een relatie zit dan kan je maar beter je vrouwtje trouw blijven want sommige vrouwen zijn erg wraakzuchtig en meestal moet je heilige koe het vervolgens ontgelden..
The 2013 Berner Calendar Shoot | FashionTV
The 2013 Berner Calendar Shoot
Berner is één van de toonaangevende Europese bedrijven, gespecialiseerd in verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemie voor professionals in de automotive en de bouw. Zoals ik gisteren al zei hoor je er niet meer bij als bedrijf zijnde wanneer je geen eigen kalender uitbrengt... Dit is de Berner Calendar shoot 2013!
Classic Movies: Now with more Nick Cage
Classic Movies: Now with more Nick Cage
Een van mijn favoriete acteurs moet toch wel Nicolas Cage zijn die in films als Lord of War, Face Off en Con Air de sterren van de hemel speelde.. Eigenlijk zou hij in veel meer films moeten zitten moet de maker van deze clip gedacht hebben... En zo geschiedde..
Gametime 1931 - Abandoned Base Adventure
Abandoned Base Adventure
Je zit opgesloten in een militaire bunker en je moet op zoek gaan naar spulletjes die je verder helpen naar de volgende locatie, zodat je uiteindelijk kunt ontsnappen... Game on!
Sexy Girls of Brasil [3]
Sexy Girls of Brasil [3]
We gooien de handdoek voor vanavond en dat doen we met een aantal mooie dames uit Brazilië die tot ons kwamen via TetadeFrango... Check dit derde deel uit de Girls of Brasil serie terwijl je luistert naar een nummertje van Akon! CHECK!
Failtube [6 December 2012]
Seven Psychopaths [de Trailer]
Seven Psychopaths [de Trailer]
Op 13 december gaat de nieuwe Woody Harrelson film "Seven Psychopaths" in première in de Nederlandse bioscoop. In deze knotsgekke misdaad comedy raakt Marty, gespeeld door Colin Farrel, betrokken bij de ontvoering van het hondje van een psychopathische gangster Charlie, gespeeld door Woody Harrelson. Heb jij een tip voor de agressieve Charlie ? Laat dan een bericht achter op zijn voicemail (085-4012236) of volg zijn tirades via Twitter: @Psycho_Charlie. Hier alvast de trailer met o.a. Christopher Walken en Sam Rockwell... CHECK!
Pizzababe Constanza Mengotti
Pizzababe Constanza Mengotti
Wat gaat de tijd toch snel voorbij! We zijn al weer aangeland bij onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de Argentijnse Constanza Mengotti geworden. Hou je van Zuid Amerikaanse dames kom dan vanavond nog eventjes terug want we hebben weer een nieuw deeltje van de Girls of Brasil... Vandaag dus Constanza Mengotti, doen jullie raten ?!
Pop Danthology 2012 [Mashup of 50+ Pop Songs]
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Nu we steeds dichter het einde van het jaar naderen komen er ook steeds meer lijstjes, compilaties en jaaroverzichten voorbij. Zo kon je afgelopen weekend al genieten van Philizz z'n Yearmix 2012 maar ook deze Daniel Kim heeft niet stilgezet en maakte een Mashup megamix met allerlei songs uit 2012.. Een playlist staat onder de video, Pop Danthology 2012!
Snow Sculptures
Snow Sculptures
Dashcam Compilation Vol 1 [by Koreus]
Dashcam Compilation Vol 1 [by Koreus]
Een leuke compilatie dashcam filmpjes verzameld op het Franse forum Koreus zien we in sneltempo voorbij komen in deze "Dashcam Compilation Volume 1"... Check!
Victoria's Secret Fasion Show 2012/2013
Victoria's Secret Fasion Show 2012/2013
Afgelopen dinsdag werd in Amerika de nieuwe Victoria's Secret Fashion show voor het jaar 2012/2013 getoond in een uitzending van CBS.. Omdat het zeker geen straf is om naar modellen als Karlie Kloss, Joan Smalls, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Shanina Shaik, Miranda Kerr, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio te kijken kan je hier de gehele uitzending, met gastoptredens van Rihanna, Bruno Mars en Justin Bieber, nog eens terugkijken.
Skydiving Dubai
Skydiving Dubai
In Dubai kent men geen crisis en groeien de bomen nog steeds tot in de hemel en het kan allemaal niet op. Afgelopen maand werd in Dubai de 2012 World Parachuting Championship gehouden en dit zijn de schitterende beelden die daar bij horen...

Thnx Suus!
Gametime 1930 - Monsterland 2
Monsterland 2
Junior heeft hulp nodig bij het samenkomen met z'n vader. Lastige monsters proberen namelijk die twee uitelkaar te houden. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de twee elkaar weer ontmoeten.. Game on!
Sexy Roxann Celeste
Sexy Roxann Celeste
Het is sinterklaas avond en ik heb voor jullie een heerlijk kado klaargezet, ze luistert naar de naam Roxann Celeste en komt uit Houston,Texas. Ik kon het me niet voorstellen maar blijkbaar is dit het eerste wat we van deze mooie brunette met latina invloeden, voorbij zien komen hier op TLP... Ik hoor graag jullie bevindingen in de comments! RATE!
Walking Dead Bikini Calendar 2013 Shoot
Walking Dead Bikini Calendar 2013 Shoot
Het is helaas maar waar, de serie "The Walking Dead" ligt voorlopig weer stil tot februari 2013 nu dat de eerste acht afleveringen van het nieuwe seizoen zijn uitgezonden. Tegenwoordig tel je niet meer mee zonder kalender en dus is er ook een heuse Walking Dead Bikini Calendar voor 2013. Gemaakt door de mensen van FashionTV!
Failtube [5 December 2012]
[2012 Gadget] De PussyLolly !!
[2012 Gadget] De PussyLolly !!
De feestdagen breken aan, dé tijd die je met familie doorbrengt en wanneer je elkaar een leuk cadeau geeft. De PussyLolly dé gadget van 2012 en niet alleen leuk om weg te geven maar ook om zelf te hebben. De Pussy Lolly heeft uiteraard een pruimen smaak en komt ook nog eens in een super deluxe design verpakking met kijkvenster... De PussyLolly, is dé elegantste manier om te likken! Galerie hier!
Pizzababe Sophia Berglund
Pizzababe Sophia Berglund
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag een oude bekende geworden, namelijk Sophia Berglund. Sophia was Cybergirl van de maand januari 2012 en we zagen haar al eerder op video en in galerievorm. Vandaag komt ze dus nog eens langs als onze Pizzababe van de dag... Ik ben zoals altijd benieuwd wat jullie er van vinden... RATE!
2012 BEST Movie Tribute [+ Trailer Mashup]
2012 BEST Movie Tribute [+ Trailer Mashup]
2012 was met het filmjaar wel... De James Bond Skyfall film was natuurlijk al helemaal top maar er waren nog veel meer coole films in de bios het afgelopen jaar. Denk bijvoorbeeld eens aan 'n Prometheus, The Hunger Games of de nieuwe Batman film The Dark Knight Rises.. In deze dubbele film tribute zien we alle coole films en scenes nog eens in sneltreinvaart voorbij komen.
Hot Wallpaper Pack [57]
Achievements [Corridor Digital]
Achievements [Corridor Digital]
Luke is een beetje een noob en niets zit mee in het leven, Luke krijgt zelfs achievements omdat hij zo'n loser is. Totdat zijn geluk omslaat en het leven er ineens een stuk florissanter uitziet.
The Hobbit: An Unexpected Parody
The Hobbit: An Unexpected Parody
Nog ruim een week en dan gaat de film The Hobbit in première, dé opvolger van de Lord of the Rings trilogie. In de film "The Hobbit" gaat Bilbo Baggins een nieuwsgierige hobbit samen met 13 dwergen op zoek naar hun verloren gewaande Dwarf Kingdom Erebor terwijl ze onderweg natuurlijk allerlei avonturen beleven... Maar wat blijkt die Hobbits zijn gewoon een stel dronkaards!
Gametime 1929 - City Siege Sniper
City Siege Sniper
Kruip in de huid van een eenzame sluipschutter in de game City Siege Sniper. Gooi stenen om de "Baddies" af te leiden en help burgers om te ontsnappen. Maak zoveel mogelijk combo's en upgrade je wapens wanneer nodig... Je hebt onder andere de beschikking over machinegeweren, raketwerpers, molotovs, clusterbommen en natuurlijk een sniper geweer. Game on!
Sexy Subway Ride
Sexy Subway Ride
Het is al heel wat dat je tegenwoordig in de meeste treinen kan internetten maar verder is het openbaar vervoer maar een saaie bedoeling. In Mexico is dat daarentegen wat beter geregeld en staan mensen niet eens meer vreemd te kijken als ene Mackye een heerlijke stripshow weg geeft... Verschil moet er wezen ?!
Failtube [4 December 2012]
Pizzababe Adriana Lynn
Adriana Lynn
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en vandaag is dat de mooie Adriana Lynn geworden... Goed het is geen dame met een mega D cup, dus ik verwacht dat Tokus wel weer iets aan te merken heeft! Ik stel je vandaag voor aan Adriana Lynn, maten 34C-24-34 en geboren te Plainsboro, New Jersey... RATE!
Le Taxidermiste [Animation]
Le Taxidermiste [Animation]
Dit is het verhaal van een oude vrouw die de laatste eer aan haar overleden man wil bewijzen. Ze verwelkomt een team van begrafenisondernemers bij haar thuis, een vreemd appartement vol met dode dieren. Chjeck deze zeer mooi gemaakte animatie van Supinfocom Arles door Paulin Cointot...
De Gadget van 2012 - Pussy Lolly !
World's Best Parkour and Freerunning of 2012
World's Best Parkour and Freerunning of 2012
Met enige regelmaat komen er hier filmpjes voorbij van Freerunners of Parkour lopers, zo zagen we laatst nog deze coole LED Freerunning clip. In deze compilatie zien we het beste van het afgelopen jaar, althans volgens de makers... Beslis zelf!
Best News Bloopers Of 2012 [5]
Best News Bloopers Of 2012
Je kon al eerder de vier vorige delen van de "Best News Bloopers of 2012" compilatie bekijken hier op TLP... Vandaag is het de beurt aan deeltje 5!
Girl with her Cat on the Treadmill [Epic]
Girl with her Cat on the Treadmill [Epic]
Ik ben stiekem al weer een paar dagen niet naar de sportschool geweest maar het is dan ook veelste koud om naar buiten te gaan. Je kan natuurlijk ook thuis trainen, mits je de juiste apparatuur in huis hebt. Dit meisje heeft thuis een loopband staan en dat is gezellig want nu heeft ze altijd iemand die met haar mee traint...
Gametime 1928 - Angry King
Angry King
De koning is boos en maakte borden om te gooien tegen andere objecten aan de tafel van een groot banquet. Gooi alles van tafel af om verder te gaan naar een volgende level.. Game on!
Sexy Shallana Marie
Sexy Shallana Marie
Ik geloof dat jullie onze Pizzababe van vandaag, mooie Shallana Marie, wel konden waarderen dus gooi ik ook meteen een filmpje van mooie Shallana online waarin ze zich nog eventjes uitgebreid aan ons voorstelt voordat ze uit de kleren gaat... Naais!
Nitro Circus Arnhem Gelredome 2012
Nitro Circus Arnhem Gelredome 2012
Foto's door: Tatiana Leijn
Lightspeed Dumplings Teleportations [Yif Magic]
Lightspeed Dumplings Teleportations [Yif Magic]
Hij kwam laatst al eens voorbij met zijn French Breakfast truc en vandaag zien we Yif Magic opnieuw omstanders versteld doen staan als hij allerlei allerhande dingen zoals bijvoorbeeld een ring op magische wijze teleporteert.
Zap de Spi0n n°145
Zap Spi0n
De Zap de Spi0n compilaties komen zo'n beetje elke week voorbij. Vandaag is het de beurt aan Viral montage / compilation 145... Le Zap de Spi0n 145!

Thnx Jullien!
TIP: Philizz VIDEO YEARMIX 2012
TIP: Philizz VIDEO YEARMIX 2012, videomix
Gisteren was de releaseparty van de Philizz Video Yearmix 2012! Het is zo onderhand traditie geworden hier op TLP om alle video jaarmixen te sparen dus de aankomende weken zullen er nog wel een aantal voorbij gaan komen. Van DJ Philizz hebben we ondertussen vanaf 2009 alle jaaroverzichten staan en vandaag dus z'n laatste meesterwerk, Philizz VideoYearmix 2012! ENJOY!

Thnx Philizz!
Pizzababe Shallana Marie
Pizzababe Shallana Marie
Het is al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag, en vandaag is dat Shallana Marie geworden. Shallana komt uit Denver, Colorado en werd geboren op 28 april 1988... Ik ben benieuwd wat jullie van deze dame vinden.... RATE!
Failtube [3 December 2012]
Far Cry 3 in Real Life [Devin Supertramp]
Far Cry 3 in Real Life [Devin Supertramp]
Short film maker Devin Supertramp heeft weer een leuke nieuwe short uitgebracht waarin dit keer het binnenkort uittekomen spel "Far Cry 3" centraal staat. Hoe ziet zo'n spel er eigenlijk in real life uit ?!
Live Cams van Getnudies
Getnudies Live Webcambabes
Ook al is het buiten onderhand winter, de dames van Getnudies wachten je altijd op in luchtige kleding en jij mag ze ook nog eens vertellen wat je graag ziet... Have fun!
Lovely Liguria [Tilt-Shift]
Lovely Liguria [Tilt-Shift], tiltshift, joerg
We zagen eerder al twee andere tilt-shift video's van Joerg Daibler voorbijkomen hier op TLP. En vandaag dropte hij deze "Lovely Liguria", opgenomen in het Italiaanse Ceriana, in onze linksubmitbox. Check!

Thnx Joerg!
Gametime 1927 - Evil Santa's Xmas Invasion
Evil Santa's Xmas Invasion
Een slecht gekloonde Kerstman heeft het samen met z'n rendieren en de sneeuwman, voorzien op de kadootjes van kinderen. Het is jouw taak hem hiervan af te houden door de waves af te slaan. Upgrade zo snel als je kunt in de Evil Santas Shop.... Game on!
Sexy Ashley Zeitler
Ashley Zeitler
Ik duik vanavond eens wat vroeger m'n nest in want eerlijk gezegd ben ik helemaal kapot. Gelukkig hoef ik niet alleen en neem ik Ashley Zeitler mee... of het nog wat gaat worden is een tweede..
Mouse for Sale [Animation]
Mouse for Sale [Animation]
Wouter Bongaerts is een Belgische animator die ruim een jaar nodig had om dit afstudeerproject te maken. Snickers is een eenzame muis in een dierenwinkel die graag een nieuw tehuis wilt maar doordat het beestje wat groot uitgevallen oren heeft wordt hij alleen maar gepest. Zal hij ooit een nieuw baasje krijgen ?!
Wie van de Drie [2 December 2012]
Ninja James Paola Alexa

Nina James

Paola

Alexa

Russian Road Rage & Accidents November 2012
Russian Road Rage & Accidents November 2012
Er ging weer van alles mis op de weg de afgelopen maand en de mensen van SFB hebben zo'n beetje alle crash en roadrage filmpjes voor je achterelkaar gezet in twee mooie Crash compilaties...
Kate Upton in GQ Magazine
Dance Life
Dance Life
Marquese Scott, aka Nonstop, doet niets anders dan dansen de hele dag.. Tenminste dat maak ik op uit deze laatste clip van hem waarin hij wederom de sterren van de hemel danst.. Blijft knap om te zien, Check!
Real Life Wedding Crasher Prank
Twilight Zone Prank [Best Of]
De mensen van Just for Laughs nemen weer argeloze voorbijgangers in de maling. Dit keer vragen ze mensen plaats te nemen in een bestelbus.... de rest laat zich raden!

Als bonus heb ik ook nog een Best Of "Funniest Instant Accomplice" voor je neergezet.. Check!
Koreusity Compilation #16 & #17
20121202-koreus2.jpg
Koreusity, is een Frans forum die zo nu en dan een compilatie maken van de ingezonden clips. Helaas is de tekst erbij wel in het Frans maar de filmpjes spreken uiteraard voor zich.. Hier deel 16 en 17!
Gametime 1926 - Feed us 4
Feed us 4
Je bent een piranha opgesloten in een tank in een vliegtuig. Als eerste moet je proberen uit die tank te komen om vervolgens zoveel mogelijk mensen op te eten... Game on!
Sexy Webcam meisje geeft Showtje
Sexy Webcam meisje geeft Showtje
Ik zit als het goed is nu bij Redbull's Nitro Circus maar ik laat jullie natuurlijk niet zo maar achter... Hier een leuk filmpje van een webcam babe die voor ons een leuk showtje opvoert, die eigenlijk iets te kort uitpakt..
Wie van de Drie [1 December 2012]
Shay Laren Elizabeth Loaiza Camilla

Shay Laren

Elizabeth Loaiza

Camilla

Chatroulette Mind Reading [Part 1]
Chatroulette Mind Reading [Part 1]
Ik stel jullie vandaag voor aan Nick Kolenda die willekeurige mensen op Chatroulette vraagt hun gedachten te lezen... Onmogelijk ?! Nick doet het gewoon!
Beauty & A Beat Lip Sync [Victoria's Secret Angels]
Beauty & A Beat Lip Sync [Victoria's Secret Angels]
Het lijkt een jaarlijks terugkerende trend te worden zo vlak voordat de Victoria's Secret collectie van het nieuwe jaar geshowd gaat worden, de lip syncs van Victoria's Secret Angels.. Zagen we eerder al Moves van Mick Jagger en Girls just Wanna have Fun... Dit keer mag lucky bastard Justin Bieber de dames helpen met het nummer 'Beauty & A Beat'...
Nuts Lacey Banghard Calendar 2013
Fail Compilation November 2012 | Failarmy
Fail Compilation November 2012
Het is de eerste van de nieuwe maand en de mannen van Failarmy hebben hun maandelijkse fail compilatie weer het net op geslingerd. Ga er eventjes rustig voor zitten want in de volgende 8 minuten komen alle fails van afgelopen maand weer in rap tempo voorbij... Check!
Science Fiction [the Supercut]
Science Fiction [the Supercut]
Ik ben een echte film en serie junk en science-fiction is een genre wat ik in het bijzonder cool vind. In deze supercut van allerlei Science-Fiction films zien we de nodige coole scenes nog eens terug...
Empire State Building LED Light Show [Alicia Keys]
Empire State Building LED Light Show - Alicia Keys
Terwijl we luisteren naar muziek van Alicia Keys kijken we naar de nieuwe led show op de Empire State Building te New York, geleverd door onze eigenste Frits Philips.. Check!
Gametime 1925 - Abandoned Escape
Abandoned Escape
Je staat met autopech en op zoek naar hulp kom je in een vreemd huis terecht waar je niet uit kunt. Vind de nodige objects en gebruik die in de juiste volgorde om te ontsnappen, veel geluk...