Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand November 2012

Sexy Leia Christiana
Sexy Leia Christiana
We sluiten de dag weer af op gebruikelijke wijze met een mooie cybervideo van een van Hugh Hefner's playmates.. Dit is Leia Christiana uit het zonnige Californië die vanavond onze dagafsluiting verzorgd.. Lekker ?!
Failtube [30 November 2012]
Getnudies Live Cams
Getnudies Live Cams
Het is bijna weekend, nog een paar uurtjes en dan krijgen we twee dagen rust van bassie. Je kan natuurlijk de kroeg in gaan of naar een discotheek in de hoop een meisje tegentekomen, maar om leuke meiden tegen te komen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit.. Neem eens een kijkje bij de dames van Getnudies, die alles doen wat je maar vraagt.. Handig!
Awkward Train Situations
Awkward Train Situations
Met de trein reizen is best relaxed zeker nu er bijna in elke trein wifi te krijgen is. Helaas zijn er altijd reizigers die zich op de een of andere manier proberen uit te sloven, dat dit vreemde situaties oplevert zie je in deze clip, Awkward Train Situations...
Pizzababe Coty Iraria
Pizzababe Coty Iraria
We zijn weer aangeland bij de vrijdag, de laatste dag van de week dat we een Pizzababe presenteren. We schakelen dit keer over naar Argentinië waar Coty Iriaria vandaan komt... Coty werd geboren op 30 juli 1989 in Buenos Aires en heeft de maten 32C-24-35.. Prima te doen dus! Of niet Jakob ?! [Thnx Menno!]
Toys 4 Boys [64]
Alistair Overeem [The Reem]
Alistair Overeem [The Reem]
Nederland heeft al sinds jaar en dag allerlei goede vechters rondlopen in diverse vechtsport disciplines. In het K1 gebeuren rulen wij natuurlijk al helemaal en Alistair Overeem is zo iemand die regelmatig met prijzen thuiskomt. Zo zette Alistair in 2010 de K-1 World Grand Prix op zijn naam. Hiermee werd hij de enige vechtsporter ooit die wereldkampioen was in zowel het MMA als in de K-1. Hier een mega coole compilatie genaamd "The Reem".
Q-dance presents: Headhunterz [Full LIVE Show]
Q-dance presents: Headhunterz [Full LIVE Show]
Ik heb gisteren vernomen van DJ Philizz dat we vanaf morgen (18:00) mogen gaan genieten van zijn 2012 Videojaarmix maar zover is het nog niet. Mensen die van het hardere werk houden kunnen hun hart ophalen met deze 45minuten durende live registratie van een optreden van Headhunterz, bij Q-Dance...
NOAHs Anti Fur Campaign
NOAHs anti Fur Campaign
Als je eenmaal hebt gezien hoe jonge zeehondjes worden neergeknuppeld voor hun bontvacht dan heb je het wel gehad met bont. Goed het is warm, maar wel een beetje achterhaald in deze tijden...
Gametime 1924 - Magic Blaster
Magic Blaster
Gebruik magie om de vijanden weg te blazen in elke level. Gebruik de juiste combinatie spreuken en toverdrankjes op het juiste moment om bijvoorbeeld een houten wiel te maken om de goblins te verslaan.. Game on!
Sexy Victoria James
Sexy Victoria James
Victoria James was Cybergirl van de maand oktober van dit jaar en is pas 21 lentes jong. Geboren en getogen in Los Angeles, California had ze maar 1 wens en dat was in de Playboy staan... Aangezien we weten dat ome Hef de beroertste niet is, hebben wij vanavond een leuke cybervideo van deze brunette..
Song of the Caged Bird [Lindsey Stirling]
Song of the Caged Bird [Lindsey Stirling]
Sinds dat ik Lindsey Stirling ooit es in het vizier kreeg toen ze het nummer Dubstep Violin maakte ben ik haar gaan volgen en gelukkig niet voor niets. Zoals ze toen al zei was het nummer Dubstep Violin een uitprobeersel maar wel eentje waarmee ze op YT 4 miljoen views kreeg. Song of the Caged bird is eigenlijk niets anders dan een remix met een heuse videoclip...
Failtube [29 November 2012]
LED Freerunning [Light Emitting Dudes]
LED Freerunning [Light Emitting Dudes]
Freerunning of parkour is zo al cool om naar te kijken, laat staan als je dat 's nachts doet met lichtgevende LED pakken aan... In Bangkok hebben de Light Emitting Dudes een team freerunners ingeschakeld om deze vette video te maken.. Wij kijken mee!
Pizzababe Camille Donatacci
Camille Donatacci
Het zonnetje schijnt eens voor de verandering en zit ie bij jou net verstopt achter een wolk dan heb ik gelukkig Camille Donatacci vandaag tot Pizzababe gebombardeerd en dat is echt een zonnetje in huis. Ooit was ze de vrouw van Kelsey Grammer, die wij vooral kennen als Dr. Frasier Crane, maar die was zo dom om haar te laten gaan... Vandaag is Camille onze Pizzababe van de dag, RATE!
Redbull Dolomitenmann 2012
Redbull Dolomitenmann 2012
Bij Redbull is niets te gek en vandaar ook dat we regelmatig de meest coole filmpjes posten van deze Oostenrijkse energiedrankjes fabrikant. In de Oostenrijkse Dolomieten wordt jaarlijks de Redbull Dolomitenmann wedstrijd gehouden waarin 125 teams meedingen naar de titel Dolomitenmann van het jaar... Tevens mogen deze geweldenaars zich een jaar lang 'hardest under the sun' noemen. Deze wedstrijd bestaat uit Bergrennen, paragliding, wildwater kayaken en mountainbiken.. RESPECT!
A Year in Pizza [a Tasty Obsession]
A Year in Pizza
Mark Hubregtse Videomix 2012
Mark Hubregtse Videomix 2012
We zitten in spanning te wachten op de aankomende jaarmixen van de verschillende V & DJ's en Mark Hubregtse was alvast zo vriendelijk om zijn creatie in onze linksubmit te mikken. Het is niet een jaarmix zoals je gewend bent en hij is zelfs een beetje kort, maar er zitten wel genoeg lekkere plaatjes in om je het komende halfuur mee bezig te houden.. [Thnx Mark!!!] Bonus: DJ Loyce - VideoYearmix 2012 [Part 1]!
Fail Compilation November 2012
Fail Compilation November 2012
We zijn onderhand aangeland bij het einde van de maand en dat betekent dat we de aankomende dagen weer een aantal fail compilaties voorbij gaan zien komen. Dit is alvast de eerste van Fail Finland!
Gametime 1923 - Bird Bubble
Bird Bubble
Het principe van dit soort spellen moge onderhand bekend zijn. Drop telkens ballen van dezelfde kleur bij elkaar en zodra je er drie bij elkaar hebt verdwijnen ze. Doe dit voordat de ballen het plafond bereikt hebben.. Game on!
Sexy Liz Betzen
Sexy Liz Betzen
Jullie konden in juli al kennismaken met blonde Liz Betzen, toen zij Pizzababe van de dag was. Vandaag heb ik videomateriaal van deze lange blondine die in haar eentje een soortement van Thanksgiving afterparty aan het vieren is.... Habbaaa!
Failtube [28 November 2012]
Dark Vessel [Animation]
Dark Vessel [Animation]
In Dark Vessel belanden we in een wereld waar alleen robots leven. Ook in deze wereld is er goed en kwaad en zijn er goede en slechte robots. Onze held beland in duistere situaties terwijl hij op zoek gaat naar zijn geliefde in Dark Vessel.. Erg mooi gemaakt, maar niet geschikt voor jeugdige kijkers!
Pizzababe Natasha Lane
Pizzababe Natasha Lane
Onze Pizzababe van vandaag is een oude bekende in een nieuwe galerie. Natasha Lane kwam in 2009 al eens voorbij als Pizzababe van de dag en vandaag komt ze gewoon nog eens op visite... Het blijft een mooie verschijning... RATE!
Russian Gangnam Polka Mashup
Russian Gangnam Polka Mashup
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders als bij ons en hoe westers Rusland ook geworden is in het afgelopen decennium, van Polka muziek blijven ze houden. Niet zo vreemd dus dat er nu een Gangnam vs Polka versie is van Psy's wereldhit... Check het uit, het is de moeite!
Hot Wallpaper Pack [56]
Formula 1 2012 RTL GP Jaaroverzicht
Formula 1 2012 RTL GP Jaaroverzicht
Sebastian Vettel is wederom kampioen Formule 1 geworden. Afgelopen zondag viel de beslissing en dan is er natuurlijk ook meteen een Formula 1 2012 RTL GP Jaaroverzicht van RTL... Enjoy!
Epoq Kitchen Transformers vs IKEA
Epoq Kitchen Transformers vs IKEA
Tot aan het WK in Zuid-Afrika toen onze eigenste Bavaria meisjes de wereld lieten kennismaken met guerilla marketing, had ik er nog nooit van gehoord. In Zweden wordt deze vorm van reclame maken veelvuldig toegepast en vechten warenhuizen om de gunst van de koper. Zoals hier te zien in een commercial van Epoq die een "undercover" bezoekje brengt aan de IKEA..
Close-Up: Doutzen Kroes [Victoria's Secret Angel]
Close-Up: Doutzen Kroes [Victoria's Secret Angel]
Nederlands trots op model vlak is natuurlijk Doutzen Kroes, geboren in het Friese Oostermeer en ondertussen naast fotomodel ook actrice. In 2006 brak ze definitief door en dat was, hoe kan het ook anders, ook meteen het jaar dat wij voor het eerst aandacht bestede aan deze topper.. Volgende week is de nieuwe Victoria's Secret show en daar zit Doutzen natuurlijk ook in, hier een close up van deze heerlijke blondine..
Gametime 1922 - Bad Memory Escape 6
Bad Memory Escape 6
Na een nachtje stevig doorstappen ben je in een kamer beland waar je de uitgang niet van kan vinden. Los de puzzels op en zorg dat je de deur open krijgt zodat je op weg naar huis kan... Help elkaar als je er niet uitkomt in de comments, zonder meteen de clou weg te geven... Game on!
Sexy Sophie Reade
Sexy Sophie Reade
Vorig jaar hadden we een wonderschone kalender van Sophie Reade en daarna kwam ze nog enige malen voorbij in videovorm hier op TLP... Vanavond verzorgd deze Engelse bimbo, waar we allemaal wel eens een weekend mee willen stoeien, onze dagafsluiter... Habbaa!
Cinnaburger Supreme [Epic Meal Time]
Cinnaburger Supreme [Epic Meal Time]
Ik sta elke week weer verbaasd als ik zie dat de mannen van Epic Mealtime weer iets hebben geupload en nog steeds niet met hartfalen op de intensive care liggen. Dit keer gaan we een Cinnaburger maken, wat eigenlijk niets anders is dan een hamburger met spek met een kaneel broodje. Dat klinkt al calorierijk maar zoals we gewend zijn van Epic Mealtime kan het altijd nog iets vetter en groter. Zie hier de Cinnaburger Supreme!
Failtube [27 November 2012]
Grand Theft Auto: RISE [Live Action Short Film]
Grand Theft Auto: RISE [Live Action Short Film]
Filmmaker Gevorg Karensky neemt ons mee in de wereld van Grand Theft Auto in deze coole live action short film gebaseerd op de game Grand Theft Auto van Rockstar Games... KIJKTIP!
Pizzababe Laura Christie
Laura Christie
Het is 2 uur, hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag. We zagen mooie Laura Christie vorige maand voor het eerst voorbij komen en vandaag is ze terug! In deze mooie galerie van Laura, geniet ze nog even van een warme nazomer waar wij alleen maar jaloers op kunnen worden. Ik vind het een heerlijke dame, maar uiteraard wil ik ook graag jullie mening horen.
IceSkate Figures
IceSkate Figures
Black Friday Prank at the Dollar Store [Improv]
Black Friday Prank at the Dollar Store [Improv Everywhere]
De mannen van Improv Everywhere grepen afgelopen vrijdag toen het over het grote water Black Friday was aan om een flashmob prank te organiseren. Net zoals wij hier de Euroshop hebben is er in de USA een keten die de "99cents store" heet. Met de Black Friday kortingen in ons achterhoofd wachten we tot de winkel opengaat...
Jacob & Jennifer
Jacob & Jennifer
Terwijl Jennifer probeert een videoboodschap in te spreken probeert huisgenoot Jacob dat juist zo moeilijk mogelijk te maken. En dat ook nog gekleed in een schitterende Batman onderbroek... A star is born ?!
Brasilian Elevator Prank [Epic]
Brasilian Elevator Prank [Epic]
In Brazilië zijn ze niet zo kinderachtig wanneer het om verborgen camera grappen gaat, dat konden we hier al eens zien toen ze slangen in een kleedkamer gooide.. Vandaag een grappige clip met een lift waar in duistere gebeurtenissen plaatsvinden... Geniaal!

Thnx Menno!
Gametime 1921 - Earn to Die 2012
Earn to Die 2012
Raas door hordes van zombies in een apocalyptische wereld die is vergeven van zombies. Unlock special features en upgrade je voertuig naarmate je verder in het spel komt... Game on!
Sexy Audrey Andelise
Sexy Audrey Andelise
We gooien de pizzahut dicht voor vanavond en ik heb Audrey Andelise bereid gevonden de boel af te sluiten.. Deze 21 jarige vixen oogt misschien lief en onschuldig, in haar bio schrijft ze dat ze alles behalve dat is.. Habbaa!
Truck doesn't need a Bridge [Like a Boss]
Truck doesn't need a Bridge [Like a Boss]
We mogen hier in Nederland in onze handjes knijpen met ons goed onderhouden wegennet, ga je bijvoorbeeld eventjes de grens over naar onze zuiderburen de Belgen dan weet je al meteen wat ik bedoel. Het kan allemaal nog erger zoals hier in Rusland waar ze hele bruggen vergeten zijn aan te leggen. Nou zijn Russen gelukkig niet zo bang aangelegd...
Failtube [26 November 2012]
Prison Break Prank [Epic]
Prison Break Prank [Epic]
Prankster Roman Atwood heeft weer iets leuks bedacht. Een bewaker van een gevangene heeft de slechtste dag van zijn leven en besluit ter plekke ontslag te nemen, één probleem, de gevangene die hij onder zijn hoede heeft maakt van die gelegenheid gebruik om te ontsnappen...
Pizzababe Lucia Lachkovicova
Lucia Lachkovicova
We hebben de lunchtrommel weer leeg de bammetjes weggespoeld met koffie, hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag. Lucia werd geboren in de hoofdstad van Slowakije, Bratislava op 30 december 1988 en ziet er op sommige foto's net als een zigeunermeisje uit.. Ik ben benieuwd wat jullie van deze brunette vinden...
Why Fight Between Us [by Zapatou]
Why Fight Between Us [by Zapatou]
Franse film maker Zapatou komt de laatste maanden regelmatig voorbij met diverse coole filmprojecten.. In deze compilatie de verschrikkingen van armoede en oorlog samengevat in de montage Why Fight Between Us!
Wallpaper Magic [146]
French Breakfast [by Yif Magic]
French Breakfast [by Yif Magic]
Ik ben nog niet zo heel erg lang wakker en misschien is dat de reden dat ik hier helemaal geen zak van snap... Check eventjes deze Chinese goochelaar Yig Magic, die een paar kleine trucjes laat zien en daarna zijn French Breakfast truc op voert, wie het uit kan leggen mag dat in de comments vertellen... KNAP!

Druk CC for Engelse ondertiteling..
Hood Popping while Driving [Compilation]
Hood Popping while Driving [Compilation]
Dat men in Rusland zowat allemaal met een dashcam rondrijden is geen geheim meer en dat heeft vooral te maken met de Russische wet en autoverzekeringen... Wat ook schering en inslag blijkt te zijn is dat de motorklep omhoog komt terwijl men autorijdt.. Hier een compilatie!
Gametime 1920 - Shoot the Monkey
Shoot the Monkey
Er is een invasie van apen op de planeet Arreq! Gebruik je robot op de planeet te verdedigen, jij bent de planeet z'n laatste kans... Game on!
Sexy Carlye Denise
Sexy Carlye Denise
We gaan terug in de tijd toen er nog geen wonderdokters waren en auto's niet harder dan een kilometertje of 50 reden met Carlye Denise die de hoofdrol speelt in de cybervideo Vintage Voyeur... Enjoy!
Epic Dirtbike Fail Compilation
Epic Dirtbike Fail Compilation
Motorcross is voor echte kerels en niet voor watjes, en als je dan es valt, sta je ook meteen weer op. Zo heel af en toe wil het nog weleens echt misgaan zoals te zien in deze motorsport fail compilatie... Check!
Wie van de Drie [25 November 2012]
Jayden Katie Morena

Jayden

Katie

Morena

Yves Alain vs Ceresole Reale
Yves Alain vs Ceresole Reale
Ik stel jullie voor aan de Fransman Yves Alain, een durfal die het liefst hele dagen met 100km per uur door tunnels raast maar genoegen moet nemen met deze kans die hij krijgt in de Ceresole Reale tunnel in Turijn... HELD!
Girls Only 23 [theMix]
mixed, girls, Galerie
Top Gear - The Worst Car In The World
Top Gear - The Worst Car In The History Of The World
Een zeer speciale aflevering van Topgear waarin de mannen op zoek gaan naar de slechtste auto in de wereld. Die fabrikant kan de boel wel opdoeken dus....
Rachel La Voix D'Homme [France got Talent 2012]
Rachel La Voix D'Homme [France got Talent 2012]
We nemen een kijkje bij de Franse versie van de Got Talent show die op z'n Frans "Incroyable Talent 2012" noemt. Ik stel jullie voor aan ene Rachel die liefelijk oogt maar wanneer ze eenmaal d'r mond open doet toch over een vrij uniek stemgeluid blijkt te beschikken... Talent ?! Beoordeel het zelf...
Twilight Zone Pranks [Best Of Just For Laughs]
Twilight Zone Prank [Best Of]
De allerleukste grappen en grollen van de mensen van Just for Laughs nog eens op een rijtje, met dit keer centraal de Twilight Zone! Muhahaha..
Zap de Spi0n n°144
Zap Spi0n
De Zap de Spi0n compilatie filmpjes komen momenteel in rap tempo voorbij zetten. Vandaag is het de beurt aan Viral montage / compilation 144... Le Zap de Spi0n 144!
Gametime 1919 - Nightflies
Nightflies
Help de nachtvliegen naar het licht te vliegen door houten obstakels die in de weg liggen aan de kant te duwen. Zorg dat je daarbij niet de lantaarn breekt, game on!
Sexy Martina Rajic
Sexy Martina Rajic
De mooie Servische schone Martina Rajic kwam al twee keer eerder voorbij als Pizzababe van de dag en vandaag zien we deze hoogblonde knoert voor het eerst op bewegend beeld in deze super mooie HD Cybervideo... CHECK!
Black Friday Disasters [the Supercut]
Black Friday Disasters [the Supercut]
In Amerika was het gister weer Black Friday, dé dag dat allerlei winkelketens stunten met hun prijzen en je je een weg naar binnen moet vechten wil je tenminste überhaupt binnen geraken.... In deze supercut zie je wat ik bedoel...
Wie van de Drie [24 November 2012]
Talia Lacey Vittoria

Talia

Lacey

Vittoria

Watts Zap 2012 [Part 73]
WATTS ZAP
Het was al weer eventjes geleden dat we een nieuw deel van Eurosport's Watts Zap voorbij zagen komen maar vandaag werd er dan toch weer een nieuw deel gereleased.. Nummertje 73 en uiteraard zie je die hier als eerste!
CONAN Season 2 [the Supercut]
CONAN Season 2 [the Supercut]
Hele vrachten Nederlanders kijken dagelijks naar DWDD wat een beetje is afgeleid van dagelijkse shows als The Daily Show van Jon Stewart of de dagelijkse overdenkingen die Conan o'Brien in zijn eigen show doet. In deze supercut zien we nog eens de beste en leukste momenten uit Conan's show voorbij komen...
Best Fails of the Week 3 November 2012
Best Fails of the Week 3 November 2012
We zaten al weer in de 4e week van november dus dat betekent dat er wederom een Best fails of the Week compilatie is van Failarmy. De derde van deze maand!
Polar Pilsen 2013 calendar
West Edmonton Mall Base Jumping [Winning]
Like A Boss - Win Compilation
Wat doe je als je altijd al es hebt willen Base Jumpen en dat het liefst doet voor publiek ?! Juist ja, je begeeft je naar het dichtsbijzijnde winkelcentrum en jumpt daar gewoon van de tweede verdieping in een bassin met water.... WIN!
Horrible Truck Accidents of October 2012
Horrible Truck Accidents of October 2012
Een ding is zeker, wanneer je dan es in een ongelukkige situatie beland op de weg, zorg in ieder geval dat er geen vrachtwagens bij betrokken zijn. Check eventjes wat er allemaal misging afgelopen maand in deze Horrible Truck Accidents compilatie...
Gametime 1918 - Minecart Madness
Minecart Madness
Voel de adrenaline door je bloed pompen terwijl je met je kart over wegen rijdt die vol met obstakels zijn bezaaid... Zorg dat je veilig en met zoveel mogelijk punten bij de finish beland.. Game on!
Sexy Felicity Jade
Sexy Felicity Jade
Het is vrijdagavond hoogste tijd om de schoenen te poetsen en af te zakken naar de buurtkroeg voor wat alcoholische versnaperingen... Uiteraard laat ik jullie niet zomaar alleen en heb ik de mooie Felicity Jade bereid gevonden om jullie in een 8 minuten durende clip gezelschap te houden. Poeh, daar kan ik wel een kunstje of 3 op... Habbaaaaa!
Failtube [23 November 2012]
Eddie Murphy One Night Only 2012
Eddie Murphy One Night Only 2012
Afgelopen week was er op SpikeTV een tribute aan een van de beste komieken van de afgelopen 30 jaar, Eddie Murphy. In "Eddie Murphy: One Night Only" zien we Murphy op z'n best en komen allerlei oudere sketches uit zijn carrière nog eens voorbij zetten alsmede optredens met sterren als bijvoorbeeld Stevie Wonder.... Het is altijd afwachten hoe lang dit soort items blijven staan op Tube, dus vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan...
Pizzababe Christi Shake
Pizzababe Christi Shake
We blijven nog eventjes onze Pizzababes putten uit de categorie "Busty Babes" bij Playboy waar vandaag deze Christi Shake stond uitgestald... Een heerlijke dame deze Christi die met behulp van de wonderdokter zichzelf een hele nieuwe voorgevel heeft laten aanmeten... Het is de laatste Pizzababe van deze week, en ook vandaag horen we weer graag jouw mening!
The Ultimate Girls Fail Compilation 2012
The Ultimate Girls Fail Compilation 2012
Zo langzamerhand wordt het tijd voor lijstjes een jaaroverzichten en we beginnen met deze The Ultimate Girls Fail Compilation 2012 van Failarmy met daarin allerlei dames die op de een of andere manier, iets niet goed doen... Check!
Toys 4 Boys [63]
Live chatten met de Babes van Getnudies
Getnudies Live Webcambabes
Ook al is het buiten onderhand winter, de dames van Getnudies wachten je altijd op in luchtige kleding en jij mag ze ook nog eens vertellen wat je graag ziet... Have fun!
Highest Space Jump [Centraal Beheer]
Highest Space Jump [Centraal Beheer]
De commercials van Centraal Beheer, Even Apeldoorn bellen, zijn altijd cool en actueel. Nu betwijfel ik of dit wel écht een commercial is uit Apeldoorn, het is in ieder geval wel in die stijl en grappig is het zeker...

[Thnx Suus!]
Alaska - Uncharted Waters
Alaska - Uncharted Waters
Als filmmaker kom je nog eens ergens en zo ook Devin Supertramp die afgelopen juli een trip ondernam naar Alaska om daar te gaan raften om wateren waar nog nooit iemand heeft gevaren. Het leverde deze wonderschone beelden op...
Gametime 1917 - Jump in the Dark
Jump in the Dark
Soms kan een mooie dag ineens omslaan in een ramp. Zo verging het onze held tenminste en jouw taak is het om hem terug te brengen naar de Light of Life.. Game on!
Sexy Devil Inside [By Gnocca]
Sexy Devil Inside [By Gnocca]
Gisteren kon je al een mooie lange video-edit van Gnocca zien hier op TLP en vanavond verrast hij ons met een nieuw deeltje uit de serie Triple bunnies. Het was een tijdje geleden maar de dames, Ashley Zeitler, Ciara Price en Brittany Barbour zijn er zeker niet minder mooi om...
EPIC Zombie Prank [100% Ownage]
EPIC Zombie Prank [100% Ownage]
Tja, dan sta je toch eventjes vreemd te kijken als je 's avonds laat je straat in komt rijden en een zombie doet zich zojuist tegoed aan een arme voorbijganger. Dan wil je zo snel mogelijk wegkomen natuurlijk, alleen gaat dit niet zonder de nodige brokken te maken... Geniaal!
Failtube [22 November 2012]
Pizzababe Jennifer Vaughn
Jennifer Vaughn
Vorige maand konden we voor het eerste kennismaken met Jennifer Vaugh, die welliswaar al wat kilometers op de teller heeft staan maar nog prima dienst doet als occasion. Inmiddels is de Texaanse Jennifer 29 lentes jong en kan nog prima een paar jaartjes mee met haar gepimpte voorgevel... Rate!
RoofJumping into World's Biggest Pile of Leaves
RoofJumping into World's Biggest Pile of Leaves
Naar eigen zeggen zijn het alle bladeren in Utah die deze drie heren bij elkaar verzamelde, feit is dat de berg bladeren zo'n 6 meter hoog werd en dat er zo'n 1000 zakken met bladeren in gingen. Nu nog een dak vinden om van af te springen.... Het levert deze coole beelden op!
Illustrated by Michael Oswald
Illustrated by Michael Oswald
Basketball Player Breaks NCAA Record
Basketball Player Breaks NCAA Record
We schakelen eventjes over naar College Basketbal waar ene Jack Taylor voor zijn team Grinell in één wedstrijd maar liefst 138 punten scoorde. Hij verbrak daarmee een record uit 1953... Ik zocht het nieuwsbericht, de highlights en nog een kleine biografie van deze jonge basketbal speler voor je op. Check!
Urban Ski Stunts [Real Skifi]
Urban Ski Stunts [Real Skifi]
De Finse vriendengroep Real Skifi houdt zich vooral bezig met stunts op ski's en dat doen ze niet zoals ieder ander in een wintersport gebied, nee hoor ze doen het gewoon in hun eigen wijk. Dat dit erg vaak fout gaat zien we in deze grappige compilatie...

[Thnx Paul!]
Dubstep - illusion of Choice
Dubstep - illusion of Choice
Marquese Scott, aka Nonstop, nam dit keer een paar vriendjes mee en noemen zichzelf Dragon House. Samen, voeren ze een leuke dubstep dansshow op en de muziek die je hoort is van Gramatik... Soundcloud hier!
Gametime 1916 - Stack of Defence
Stack of Defence
Bouw zo snel mogelijk een verdedigingsmuur, met turrets, en verdedig vervolgens jouw zijde door de inkomende bots te vernietigen voordat ze hun schip verlaten. Game on!
Sexy Hayden, Valerie, Ryonen, Jessi & Marry
Sexy Hayden, Valerie, Ryonen, Jessi & Marry
We hebben hier al diverse malen video-edits gezien van onze grote Italiaanse vriend Stefano van Gnoccatime. Dit keer maakte hij een remix van 5 verschillende cybervideo's met daarin de mooie Hayden, Valerie, Ryonen, Jessi en Marry.. Het moet niet gekker worden!
Drag Racing Championship 2012
Drag Racing Championship 2012
Dragrace is een tak van motor- en autosport waarbij twee coureurs vanuit stilstand tegen elkaar rijden over een korte afstand.. Uiteraard hoort ook daar een kampioen bij dus hebben wij dit filmpje van de Drag Racing Championships 2012!
Failtube [21 November 2012]
Pizzababe Lana Grazovskaya
Lana Grazovskaya
Om de dagelijkse discussie of onze Pizzababe nu wel of niet "Busty" genoeg is voor sommige, voor te blijven vandaag ene Lana Grazovskaya die met behulp van de wonderdokter toch zeer zeker onder die categorie valt. Ik vind het persoonlijk een beetje overdreven dit keer, maar goed, smaken verschillen en uiteindelijk doe ik het allemaal voor jullie! Vergeet niet te raten!
One and Only
One and Only
We krijgen hele dagen allerlei clips aangereikt in onze Linksubmit box en één van de vaste submitters door de jaren heen is Travis. Travis maakt zelf clips en mocht afgelopen week voor SYFY channel een korte short maken, dit is 'm geworden... Congrats mate!

[Thnx Travis]
Hot Wallpaper Pack [55]
Legend of Digital Zelda
Legend of Digital Zelda
Het spel "The Legend of Zelda" kwam voor het eerst uit op de Nintendo in 1987. Hoofdpersoon Link moet proberen de prinses Zelda te redden van de koning van het kwaad, Ganon. Dit keer zien ze we Link in een digitale wereld wederom op zoek naar zijn verloren geliefde princess Zelda!
Extreme Idiots Compilation 12
Extreme Idiots Compilation 12
Er zijn tegenwoordig meer fail kanalen op YT dan dat er fail video's zijn en vandaar ook dat er veel bekende clips zitten in deze Extreme Idiots Compilation nummertje 12 van Fail Finland... Check!
Thanksgiving Care Package [Epic Meal Time]
Thanksgiving Care Package [Epic MealTime]
Morgen vieren ze over het grote water het Thanksgiving feest, dé nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada waarop dank wordt gezegd voor de oogst en allerlei andere goede dingen. Het is traditie om met Thanksgiving kalkoen te eten maar de mannen van Epic Meal Time hebben daar natuurlijk een heel andere kijk op.... Dit jaar vanuit een soupkitchen!
Gametime 1915 - Demon Destroyer
Demon Destroyer
Demonen zijn ontsnapt uit de hel en jouw taak is het om deze daar terug te bezorgen... Game on!
Sexy Alli Marie
Alli Marie
We hebben in de loop der jaren al heel wat Marietjes voorbij zien komen hier op TLP maar nog geen Alli Marie, dus stel ik die vanavond alsnog aan je voor. Mooie brunette Alli Marie komt uit Indiana, USA en nadat ze twee pictorials, als een van ome Hef's "amateur dames", had gedaan werd ze pas Playboy's Cybergirl. Vanavond heb ik alvast de cybervideo Underwater Treasures!
NO or GO ?!
NO or GO ?!
Ben jij een diva of een casanova ?! Een player of een afwachter ?! In de zelfkennis quiz 'No or GO" kan je door het geven van vijf simpele antwoorden direct ontdekken wat voor een type jij bent, want hoe beter je jezelf kent, hoe duidelijker je kunt zijn! En dat scheelt weer tijd en je bent tevens beter voorbereid op allerlei ‘onverwachte’ situaties!
PopLove 2012 [24 Artists Mashup]
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Heel sporadisch hebben we nog een Mashup Zondag waarin verschillende DJ's, van meerdere platen iets geheel nieuws in elkaar breien.. De Griekse DJ, Robin Skouteris, is daar al een aantal jaren mee doende en heeft elke vrijdagavond zijn eigen uurtje op Mashup Radio. Omdat we in blijde afwachting zijn van de komende jaarmixen hier alvast een kleine Mashup minimix genaamd PopLove 2012. [Thnx Ed]
Pizzababe Amanda Streich
Amanda Streich
Het is nog niet zo ver maar we hebben van Ome Hef nu al deze galerie gekregen van Amanda Streich die Playboy's Miss December 2012 is. Amanda heeft 1993 als bouwjaar en de maten 34C-25-35, helemaal prima dus!
Tales from a Driver
Tales from a Driver
Top 10 Scare Pranks of 2012
Top 10 Scare Pranks of 2012
Bij Break verzamelen ze aan het eind van elk jaar allerlei lijstjes met Top 10's. In deze compilatie komen de leukste "Scare Pranks" in een countdown voorbij... Muhaahhaha!
Failtube [20 November 2012]
Far Cry Happy Hour [Corridor Digital]
Far Cry Happy Hour [Corridor Digital]
De mensen van Corridor Digital hebben weer een leuke short het net op geslingerd waarin dit keer de aankomende game Far Cry 3 centraal staat, die aankomende maand uitkomt.. Check!
EVO X Photoshoot & Ashley Pham
EVO X Photoshoot & Ashley Pham
Met zo'n 300pk onder de motorkap is de Mitsubishi Lancer Evolution X, een van de betere rally auto's en de 10e generatie Lancer van Mitsubishi. In deze clip zien we mooie Ashley Pham poseren bij zo'n wolf in schaapskleren..
Gametime 1914 - Cowaboom
Cowaboom
Bereken de afstand dat je de koe moet schieten om in elke level alle totems om te krijgen. Een soort van Angry Birds maar dan met koeien, Game on!
Sexy Kendall Rayenne
Kendall Rayenne
Dat Kendall Rayenne een überbabe is dat wisten we al een tijdje, en zo niet dan kan d'r hier nog een aantal keer als Pizzababe bewonderen. We hadden al eventjes niets meer van deze wulpse schone gehoord maar dat betekent nog niet dat we d'r vergeten waren... Vanavond is ze onze afsluiter in een heerlijke cybervideo
Wallpaper Magic 145
Failtube [19 November 2012]
Humans Are Awesome 2012 [Summer Edition]
Humans Are Awesome 2012
Een super mooie compilatie met veelal wel bekende beelden, alleen is dit de zomer editie van 2012... Check!
Pizzababe Jody Lee
Jody Lee
Het is alweer hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en vandaag is dat de mooie Jody Lee geworden. Jody komt uit het zonnige Californië en maakt vandaag haar debuut hier op TLP!
Geen Gordel om Freakout
Geen Gordel om Freakout
Jullie hebben het vast ook weleens, zit je naar de tv te kijken en daar zie je dan vervolgens mensen op voorbij komen waarvan je echt denkt, WTF was is dat voor een mongol! Deze automobilist wordt staande gehouden omdat hij geen autogordel draagt, en in plaats van gelaten een bekeuring in ontvangst te nemen, breekt vervolgens de pleuris uit... Och och...
Best of B.A.S.E [Epic]
Best of B.A.S.E [Epic]
Je ziet het mij niet 1-2-3 doen maar dat neemt niet weg dat basejumpen tegenwoordig onverminderd populair is en in deze mooie compilatie zien we nog eens allerlei mooie beelden...

Thnx Geert!
Terrible Car Crashes [OMG]
Terrible Car Crashes
Op de weg gebeurt onderweg nog al eens wat en dit is eigenlijk een compilatie met allerlei crashes die tegenwoordig meestal gefilmd worden met een dashcam... Ouch!
GoPro Extreme 2012
GoPro Extreme 2012
Met zo'n mooie GoPro HD camera kan je prachtige beelden maken, onderwater en zelfs als je aan de extreme sporten doet. Zoals te zien in deze mooie compilatie met allerlei beelden opgenomen met die camera.
Gametime 1913 - Space Pirate Vs Alien Lobsters
Space Pirate Vs Alien Lobsters
Je moet proberen de Alien Lobsters omver te schieten door goed te richten en met de juiste kracht af te vuren.... Game on!
Sexy Andreea Mantea
Sexy Andreea Mantea
We sluiten deze mooie zondagavond, waarop Vitesse van NEK won met 4-1 af met een fijne cybervideo van de Hongaarse schone Andreea Mantea... Heerlijk!
Female Parking.... [Fail]
Female Parking.... [Fail]
We hebben al zo vaak filmpjes voorbij zien komen van dames die denken te kunnen parkeren. Ok ok, in deze video lijkt het in eerste instantie allemaal goed te gaan, totdat de bestuurder van de auto ernaast wil weg rijden... Vrouwen ?! Beter kippenhouden!
Wie van de Drie [18 November 2012]
Hunter Coral Franziska

Hunter

Coral

Franziska

Dogs vs. Kids
Dogs vs. Kids
Heerlijk is het om te zien hoe je kroost omgaat met je huisdier... Honden of katten het maakt niet uit, in deze clip zien we vooral honden....
Girls Only 22 [theMix]
Girls Only 22
Dude Perfect [the Bloopers]
Dude Perfect [the Bloopers]
Wij wisten natuurlijk al wel langer dat niet alles altijd even goed gaat wanneer je een trickshot video maakt, en dat is dus ook zo bij de mannen van Dude Perfect.. In deze video zien we de bloopers!
Cheerleading Marriage Proposal
Cheerleading Marriage Proposal
Je meisje ten huwelijk vragen tegenwoordig doe je al bijna niet meer op een originele manier, of je moet echt van goede huizen komen. Als je dan toch dé cheerleader date, vraag haar dan meteen voor een vol stadion..
Bowling Trick Shots
Bowling Trick Shots
Bowlen is leuk, bowling is fun en als je het heel erg goed kan dan kan je je misschien eens wagen aan dit soort trickshots...

Thnx Brett!
Science Fiction Galore [Best Of]
Funniest Awkward Pranks [Best Of]
We hebben weer een leuke "Best of" video van Just For Laughs Gags waarin dit keer aliens centraal staan.... Check!
Gametime 1912 - Thank Tanks
Thank Tanks
Na de eerste level kan je je tank upgraden, maar dan nog valt het niet mee... Game on!
Sexy Melanie Iglesias doet het met Tiesto
Sexy Melanie Iglesias doet het met Tiesto
Je kon laatst al kennismaken met de sexy Melanie Iglesias waar ik totaal geen minpuntjes van kan vinden. Melanie werd bekend doordat ze meedeed aan een model wedstrijd uitgeschreven door het blad Maxim. Dat hierna je carrière in een stroomversnelling kan raken bewijst Melanie die samen met onze eigenste Thijs Verwest, of te wel DJ Tiesto dit nummer opnam...
First Snow
First Snow
Noorwegen is zo'n beetje het rijkste land van Europa maar in Noorwegen is het ook altijd ruk weer. Goed, in Nederland is het momenteel ook niet goed vertoeven maar in Noorwegen ligt er zelfs al sneeuw... Nou is niet iedereen daar even treurig om..
Wie van de Drie [17 November 2012]
Emily Camille Valeria

Emily

Camille

Valeria

White trash beauty
White trash beauty
Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars, niet zo vreemd ook dat mannen van hele andere zaken houden dan vrouwen. Neem nou een auto als de Toyota GT86, een heerlijk scheurijzer al denken de meeste vrouwen hier toch heel anders over...
Penelope Cruz Campari Calendar 2013
Skydiven met Hoogtevrees [Allah Hakbarrrr]
Skydiven met Hoogtevrees [Allah Hakbarrrr]
Aankomend voorjaar ga ik proberen te skydiven en dat is nog best tricky ook als je hoogtevrees hebt, zoals deze Turk ook bemerkt... Lachen natuurlijk!
Best Fails of the Week 2 November 2012
Best Fails of the Week 1 November 2012
De allerbeste fail video's van afgelopen week worden elke week door de mensen van Failarmy nog eens op een rijtje gezet. Zo is dit de tweede wekelijkse fail compilatie van november... Enjoy!
Alana and Monyca - Two Of A Kind
Alana and Monyca - Two Of A Kind
Terwijl ik de deur niet meer uitga zonder een dikke winterjas hebben Alana en Monyca het veel beter voor elkaar... We gaan naar een heerlijk warm en tropisch oord waar Alana en Monyca zich prima vermaken met een surfplankje.. Wij kijken mee!
Koreusity Compilation #15
Koreusity Compilation #15
Het is weer tijd voor een leuke compilatie met vandaag de allerleukste clips die gepost werden in het forum van de Franse site Koreusity. De meeste clips zal je ondertussen ook al wel hier op TLP gezien hebben, maar het blijft leuk om daar een opsomming van te zien, in compilatievorm.. Check!
Gametime 1911 - Ultimate Chopper
Ultimate Chopper
Vlieg zo lang mogelijk rond met je helicopter terwijl je een poging doet alle obstakels die op je weg komen te ontwijken.. Game on!
PlayboyTV Nude Extreme Sports 3 [Epic]
PlayboyTV Nude Extreme Sports 3 [Epic]
Het is vrijdag en we hebben weer een nieuw deel uit onze Playboy's Extreme Sports serie... Het is deeltje drie alweer en de vorige delen kan je nog eens terugvinden via de linkjes onder deze video... Habbaaaa!
Epic Ping Pong Juggling [Like a Boss]
Epic Ping Pong Juggling [Like a Boss]
Er zijn jongleurs en jongleurs. We schakelen eventjes over naar China waar deze gast z'n hele leven heeft lopen oefenen met een stel ping pong ballen, en dat is te zien ook... Knap!
Failtube [16 November 2012]
Madonna meets Psy in NYC
Madonna meets Psy in NYC
Je moet het Madonna toch nageven, deze diva en Queen of Pop gaat toch elke keer met haar tijd mee en blijft zichzelf vernieuwen. Madonna luistert natuurlijk ook naar de radio en kijkt tv en daar kwam ze Psy tegen met zijn wereldhit Gangnam Style... Madonna besloot dat het tijd werd om samen met de Koreaan optetreden en dat zag er dus zo uit.... Madonna = BAAS!
Pizzababe Nicole Novak
Pizzababe Nicole Novak
Het is vrijdagmiddag, langzamerhand maken we ons op voor de vrijdag borrel maar voordat het zover is komen er nog een aantal leuke postings voorbij... We beginnen met onze Pizzababe van de dag, want die eer gaat vandaag naar de mooie Nicole Novak, die er helaas wel een kliederboel van maakt in onze keuken.. Wat vinden jullie er van ?!
The Wine Orchestra Players
The Wine Orchestra Players
Eigenlijk kan je met alles muziek maken al klinkt het een wat beter dan het volgende... Herrie maken is minder moeilijk maar zo ver wil ik niet gaan...
Toys 4 Boys [62]
Sexy T-Shirt Commercial [Banned]
Sexy T-Shirt Commercial [Banned]
We gaan eventjes naar de Filipijnen waar deze commercial voor T-shirts gebanned werd om onduidelijke redenen... Tsk!
Best News Bloopers Of 2012
Best News Bloopers Of 2012
Als live reporter maak je nog al eens wat mee onderweg en soms gaan dingen helemaal niet zoals je eigenlijk gehoopt had. In deze 4-delige "Best News Bloopers of 2012" compilatie zien we de beste momenten van het afgelopen jaar nog eens terug.
Gametime 1910 - Tofu Ninja
Tofu Ninja
Je bent een ninja en wordt losgelaten in levels waarin je telkens moet proberen sterretjes te verzamelen en zonder dood te gaan vlaggetjes te hijsen. Het is niet zo heel moeilijk in het begin maar naarmate je verder komt wordt het toch nog best tricky... Doe je best, Game on!
Sexy Kimberly Kisselovich
Kimberly Kisselovich
De mooie Engelse centerfold Kimberly Kisselovich is pas 21 lentes jong maar staat in deze strakke Playboy video toch heerlijk en professioneel te poseren.... Ik zeg talent!
Most Beautiful Chatroulette Girl EVER
Most Beautiful Chatroulette Girl EVER
Chatroulette werd uitgevonden door een Russische tiener die er stinkend rijk mee werd en de afgelopen jaren hebben we al diverse grappige chatroulette filmpjes voorbij zien komen. Vandaag stel ik jullie voor aan het mooiste meisje van dat hele chatroulette, scheelt je weer zappen dus..
Wie gaat er mee Vissen ?!
Wie gaat er mee Vissen ?!
Pizzababe Lindsey Knight
Lindsey Knight
We zijn met alles wat later vandaag maar dat maakt Lindsey Knight ruimschoots goed dacht ik zo... Onze Pizzababe van de dag dus en ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie deze Pizzababe inschatten... RATE!
MediaMarkt - The Next Day [Epic]
MediaMarkt - The Next Day [Epic]
Reclamemakers verzinnen telkens weer iets nieuws om hun producten aan de man te brengen en een beetje bloot wil daar nog weleens bij helpen. Neem nou deze commercial van de Duitse MediaMarkt die gewoon episch te noemen is... Check!
Failtube [15 November 2012]
Zlatan Ibrahimovic scores Amazing Goal
Zlatan Ibrahimovic scores Amazing Goal
Door sommige verguisd maar zeer zeker een van de beste spitsen die momenteel op de voetbalvelden rondloopt is Zlatan Ibrahimovic. In het duel tegen Engeland schopte hij met deze ongekend coole omhaal, zijn land Zweden, naar de overwinning ... Check!
Watts Zap 2012 [Part 72]
WATTS ZAP
Kon je gisteren nog de allerleukste wintersport momenten van het afgelopen jaar, volgens Watts Zap bekijken.. Vandaag een nieuw deel uit deze serie met daarin van alles en nog wat aan leuke sportmomenten... Deel 72!
Nice NICE [Tilt-Shift]
Nice, France [Tilt-Shift], tiltshift, joerg
Van dezelfde maker als Pocket Poland, een tijdje geleden, komt deze nieuwe tilt-shift clip met beelden uit Nice, Frankrijk..

Thnx Joerg!
Gametime 1909 - Crazy Valet
Crazy Valet
In Crazy Valet gaan we driften en komt het aan op je skills. Probeer de meest waaghalzerige toeren uit te halen om een zo hoog mogelijke score neer te zetten... Game on!
Sexy Audrey Evans & Stacy Aaron
Sexy Audrey Evans & Stacy Aaron
We konden "Coed Girl" Stacy Aaron vorige week al bewonderen als Pizzababe van de dag en in deze mooie video-edit van Gnoccatime heeft ze ook nog een vriendinnetje meegenomen. Samen genieten ze van de zon terwijl wij onderhand aan de warme chocolademelk met slagroom (en rum) zitten... Habbaa!
Hot Wallpaper Pack [54]
Impressive Arms & Hands Dancemoves
Impressive Arms & Hands Dancemoves
Je moet tegenwoordig wel over zeer veel skills beschikken wil je nog een beetje indruk maken op de dansvloer. Tja, dan hadden wij het vroeger toch wat makkelijker zou je denken. Deze gasten, zijn óf halve slangenmensen óf zijn van elastiek... Ik doe het ze niet na!
Pizzababe Pamela Horton
Pamela Horton
Het is ondertussen al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag, en dat is vandaag de mooie Pamela Horton geworden. Pamela is de officiële Playmate van de maand oktober 2012 en ook al heeft ze geen mega jetsers, ik vind het een toppertje.... Raten jullie ook eventjes ?!
Watts Zap 2012 - Best of Winter Sports
Watts Zap 2012 - Best of Winter Sports
Sinds de jaren ’90 gaan er ieder jaar zo'n miljoen Nederlanders op wintersport vakantie naar de sneeuw. Voor velen gaat het al weer kriebelen nu het weer wat kouder wordt en in deze compilatie van Eurosport's Watts Zap zien we nog eens de allerleukste gebeurtenissen in de wintersport van afgelopen jaar in sneltreinvaart voorbij komen...
Failtube [14 November 2012]
Miss Reef Calendar 2013 [Videoshoot]
Miss Reef Calendar 2013 [Videoshoot]
De eerste kalender shoots voor 2013 zijn inmiddels te vinden op het web, hier, hier en hier en vandaag voegen we daar de langverwachte Miss Reef Calendar 2013 aan toe, althans de videoshoot...
After School Special [Epic Meal Time]
After School Special [Epic Meal Time]
De mannen van Epic Mealtime leven nog steeds ondanks hun ongezonde eet gewoontes. Vandaag gaan we iets maken voor studenten die na school uitgehongerd thuis komen. We nemen allerlei "Afterschool snacks" en gooien de boel, uiteraard overgoten met bacon, in de oven... Wie krijgt er al trek ?!
Faces of Rock
Faces of Rock
Helaas bespeel ik geen instrument maar ik hou wel van een goede band, al overdrijven sommige gitaristen wel volgens mij. In deze Faces of Rock, zien we allerlei verschillende "Guitar Faces" waaronder de Duck Face en de Honey Boo Boo, hoe ziet jouw gitaar gezicht er uit ?!
Gametime 1908 - Formula Driver 3D
Formula Driver 3D
Elke track in Formula Driver 3D is net zoals op de console een replica van de echte baan en in deze game heb je dus een kans om in een formule 1 wagen die circuits te rijden. Win races zodat je je bolide kunt upgraden en uiteindelijk de kampioen kan worden... Game on!
Sexy Ewa Sonnet on the Beach
Sexy Ewa Sonnet on the Beach
De Poolse schone Ewa Sonnet had als kind altijd rubber zwembandjes om wat haar hielp om te blijven drijven. Nu zo'n 25 jaar later kan ze nog steeds niet zwemmen maar bang om te verdrinken is ze niet... Wij snappen best waarom!
Nitro Circus 2012 [the Crash Montage]
Nitro Circus 2012 [the Crash Montage]
Afgelopen weekend verwende we je al met de complete film Nitro Circus 2012, en vandaag is er een compilatie video met allerlei momentjes waarin het net eventjes niet goed ging voor de stuntman .. Nitro Circus, the crashes... CHECK!

Thnx Dallin!
Failtube [13 November 2012]
Pizzababe Roberta Georgiadi
Roberta Georgiadi
Het is al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie Roberta Georgiadi geworden die op de Griekse Playboy prijkt. Ik vind het een heerlijke dame maar uiteraard hoor ik graag wat jullie van deze babe vinden... RATE!
IgroMir Expo Cosplay Booth Girls 2012
IgroMir Expo Cosplay Booth Girls 2012
Skydiving Cats
Skydiving Cats
Als reclame maker is het telkens weer een opgave om iets origineels / nieuws te verzinnen. Het reclameburo van de Zweedse verzekeraar Folksam, bedacht dat je wel een hele goede verzekering moet hebben wil je je kat laten skydiven... En blijkbaar is de verzekering van Folksam dus zo goed... Check!
Pranking the Pranksters
Pranking the Pranksters
Je staat toch wel eventjes vreemd te kijken als je iemand probeert te laten schrikken en diegene valt vervolgens dood neer...
All Star Bowling [Trick Shots]
All Star Bowling [Trick Shots]
Ook vandaag heb ik een trickshot video voor je gevonden met dit keer allerlei Hollywood bekendheden.. Zo zien we o.a. Adam Scott en John Goodman voorbij komen in deze FunnyorDie original waarin we trickshots doen met bowlingballen.. Check!
Gametime 1907 - Nutty Mania
Nutty Mania
Je bent een soortement van Scrat en altijd op zoek naar noten. Zorg dat je ze allemaal vind door gebruik te maken van power-ups, teleports in totaal 42 levels speel plezier... Game on!
Sexy Haydn Porter
Haydn Porter
We sluiten de deuren voor vandaag maar morgen zijn we uiteraard gewoon weer van de partij met de laatste interweb filmpjes en andere nieuwtjes.. We hebben Haydn Porter, die afgelopen vrijdag nog onze Pizzababe van de dag was, bereid gevonden om als dagafsluiter te dienen.. Jummie!
Wallpaper Magic [144]
Helvetia's Dream [Timelapse]
Helvetia's Dream [Timelapse]
In Helvetia's Dream neemt maker Alessandro Della Bella ons mee naar de mooiste plekjes die de Zwitserse Alpen kent. Kijktip!
Pizzababe Jessika Alaura
Jessika Alaura
Het was al weer eventjes geleden dat we Pizzababe Jessika Alaura voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag maar Jessika is er niet minder mooi om geworden. Vorig jaar november was ze nog "Coed of the Month", dit jaar heeft ze een exclusieve pictorial gekregen van Playboy's..
Amazing Tricks 2012
Amazing Tricks 2012
Nu het wat kouder wordt blijven we wat vaker binnen en is een zaterdagavond bier drinken met een paar maten helemaal geen straf. Wat spelletje spelen of trucs uithalen om de verveling te doden kan nog best leuk zijn ook.. In deze trickshot compilatie een stel Polen die na het nuttigen van de nodige wodka deze montage in elkaar knoopte..
Failtube [12 November 2012]
Christmas 2012 - The Journey
Christmas 2012 - The Journey
Het Britse grootwarenhuis John Lewis pakt dit jaar groot uit met een super coole kerst commercial waarin je tevens een cover hoort van Frankie Goes to Hollywood's epische kerstnummer, The Power of Love... gezongen door Gabrielle Aplin.. Jaja, mensen het is al bijna weer zover!
Terror Tractor [Turbo Charged Volvo Tractor]
Terror Tractor [Turbo Charged Volvo Tractor]
We nemen een kijkje in Zweden waar deze Mikael Karlsson zijn tractor heeft gepimpt met een Volvo 240 turbo motor en dat gaat best hard... Of het ook veilig is dat valt te betwijfelen...
Driving in Russia [by Twister]
Driving in Russia [by Twister]
Compilatie maker Twister heeft weer een leuke video geupload waarin we allerlei misstanden op de Russische wegen zien. Volgens de beschrijving zitten er geen fatale dodelijke ongelukken tussen maar zo af en toe klappen ze wel erg hard... Check het uit!
Gametime 1906 - Cute Physics
Cute Physics
We beginnen deze week met een niet al te moeilijk spelletje. In Cute Physics heb je de beschikking over ballen en een katapult en het is de bedoeling dat je met zo min mogelijk ballen al de "Ninja Boxen" uit het veld schiet... Gebruik de muis om te richten en te vuren, game on!
Sexy Branae Hestily
Sexy Branae Hestily
Een ietswat moeilijke naam, maar daarom zeker niet minder mooi is onze afsluiter voor vandaag Branae Hestily.... Ik heb nog niets gezien van deze dame uit Ome Hef's stal met hete babes, maar dat mag de pret niet drukken..... Habbabaaaa!
Victoria's Secret Fashion Show 2012
20121111-viccie.jpg
Wie van de Drie [11 November 2012]
Vasna Natalie Karina

Vasna

Natalie

Karina

Turbo Hamster
Turbo Hamster
Mja, hamsters....... ik heb er niets mee maar schijnbaar zijn er hele volksstammen die dit knaagdier als huisdier houden.. Ik snap het verder niet, toch zijn dit Turbo Hamsters, check!
Vodka Chug
Vodka Chug
Ik kom net van de wedstrijd Vitesse - Twente wat helaas en onverdiend 0=0 bleef maar waarin 026 toch echt de boventoon voerde, en dat zonder wodka...
Girls Only 21 [theMix]
20121111-yeah.jpg
Kilian Martin in Blank Canvas
Kilian Martin in Blank Canvas
Een van de betere freestyle skateboarders ter wereld is Kilian Martin die we dan ook al diverse malen voorbij zagen komen. In deze gloednieuwe video genaamd Black Canvas showed hij wederom zijn trucs..
White crazy Killer Cat
White crazy Killer Cat
Als je net een jong katje in huis hebt is het prachtig om te zien hoe ze reageren wanneer ze voor het eerst een spiegel zien. Deze kat lijkt me al wat ouder, maar heeft blijkbaar nooit een spiegel gezien.. Gelukkig is deze spiegel krasvrij...
Baseball Trickshot Edition [by Dude Perfect]
Baseball Trickshot Edition [by Dude Perfect]
De mannen van Dude Perfect hebben schijnbaar heel wat tijd over want dit soort trickshot video's maak je niet in een uurtje... Door talloze keren te gooien / slaan moet het natuurlijk wel een keertje raak gaan, het maakt het niet minder cool en dit keer gaan we met basketbal trickshotten op een honkbalveld..
Gametime 1905 - Escape from the Thing
Escape from the Thing
Je zit opgesloten op zolder om The Thing van je af te houden. Bedenk manieren om levend van de zolder af te komen, game on!
Sexy Anna Andelise
Anna Andelise
Wat een mooie dame is deze Anna Andelise zeg, jeetje. We zagen haar helaas nog niet als Pizzababe van de dag, maar wat niet is kan nog komen. We beginnen alvast met het voorstellen van deze babe met een mooie cybervideo van Playboy Plus.
Formule 1 in 360º View [RedBull Norway]
Formule 1 in 360º View [RedBull Norway]
Altijd al eens in een Formule 1 auto willen zitten of in ieder geval willen weten hoe dat voelt ?! In deze video van Redbull Norway klim je in de Redbull bolide en kan je het beeld 360º draaien zodat je ook kan zien wat er naast en achter je gebeurt.. Cool!
Wie van de Drie [10 November 2012]
Sophia Mia Sollis Sunny

Sophia

Mia

Sunny

Nitro Circus The Movie 2012 [FULL]
Nitro Circus The Movie 2012 [FULL]
Nog precies drie weken en dat strijkt het Nitro Circus neer hier in Arnhem en worden we getrakteerd op de stunts van o.a. Travis Pastrana en kornuiten. Afgelopen jaar verscheen er zelfs een heuse Nitro Circus film die ik even voor je opzocht. Pak er een bakje chips bij en wat bier want deze volledige film duurt zo'n 90 minuten... (Vraag niet hoe het kan, profiteer er van!)
RETRO: Mummy's little soldier
Mummy's little soldier
Dit is Adam, hij is twee jaar maar weet nu al wat hij later wil worden. Nadat moeder hem een paar keer had meegenomen naar Windsor Castle en hij daar de Windsor Castle Guard gezien had, wist Adam het zeker... Check hier beelden toen hij 2 jaar oud was... Hét feelgood momentje van de dag!
Official Daniela Katzenberger 2013 Calendar
Epic Volleybal Spike [100% Ownage]
Epic Volleybal Spike
Officieel geldt de Amerikaan William G. Morgan als de bedenker van het volleybal maar er zijn ook tekeningen gevonden waaruit blijkt dat al in de 16e eeuw, aan het Engelse hof van koningin Elizabeth, een spel werd gespeeld dat veel op volleybal leek. In deze rally krijgt één dame de bal vol op d'r snoet en iemand aan de zijlijn struikelt over diezelfde bal. Twee voor de prijs van één!
Far Cry Vacation [FreddieW]
Far Cry Vacation [FreddieW]
Op vakantie gaan is leuk en zeer rustgevend, misschien wel iets té rustgevend. Freddie Wong verveeld zich in ieder geval kapot totdat er toch nog wat actie valt te beleven.. Check uit zijn nieuwe short, Far Cry Vacation..
Best Fails of the Week 1 November 2012
Best Fails of the Week 1 November 2012
Ik had 'm eigenlijk al een paar dagen geleden verwacht maar hier is dan toch de 1e failcompilatie van week 1 van november 2012. Uiteraard hebben we zelf ook nog een failtube waar de meeste van dit soort clips in gepost worden, maar mocht je er toch nog een paar gemist hebben. De mensen van Fail Army maakte deze compilatie...
Gametime 1904 - Zomt
Zomt
Je bent beland in Zomt, waar alleen echte gelovige kunnen overleven. Stop de ketters en andere heidenen, game on!
Sexy Aya & Lana
Sexy Aya & Lana
We sluiten deze vrijdagavond af met een videomix van Gnoccatime, die dit keer twee Met-Art modellen met de namen Aya & Lana in de mix gooide.. Naais!
Cousin Sal Hidden Camera at Brooklyn Pizzeria
Cousin Sal Hidden Camera at Brooklyn Pizzeria
Het lijkt allemaal makkelijk dat Pizza verkopen en dat is het eigenlijk ook... Dit is Cousin Sal die allerlei problemen blijkt te veroorzaken bij een pizzeria in Brooklyn NYC... Uit de Jimmy Kimmel show!
Failtube [9 November 2012]
Pizzababe Haydn Porter
Pizzababe Haydn Porter
Mooi rood is niet lelijk en zeker niet als we naar Haydn Porter kijken. Deze uit Tulsa, Oklahoma afkomstige redhead mag er wezen met d'r maten 34c-24-37, en er zit ook nog een lekker koppie op dus wat wil je nog meer ?! Maandag zijn er weer nieuwe Pizzababes, vergeet ook vandaag niet om eventjes je stem uit te brengen..
Le Zap de Spi0n n°142 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
De Zap de Spi0n compilatie filmpjes komen momenteel in rap tempo voorbij zetten. Zo hadden we afgelopen week ook al deeltje 141... Vandaag is het de beurt aan Viral compilation 142... Le Zap de Spi0n 142!
Toys 4 Boys [61]
Wegmisbruikers Tsjechie Motor Chase
Wegmisbruikers Tsjechie
Als je dacht dat er alleen in NL dwazen op de weg rondreden dan heb je dat goed mis. Dit zijn beelden gefilmd vanuit een politiewagen die een wegpiraat op motor achtervolgd die geenszins van plan is te stoppen...
50 Years of James Bond [The Movie]
50 Years of James Bond [The Movie]
Het zal ondertussen geen geheim meer zijn dat James Bond dit jaar precies 50 jaar bestaat. Ooit bedacht door Ian Flemming, is James Bond uitgegroeid tot een cult held die wellicht over 50 jaar nog steeds als 007 geheimagent te werk gaat... In deze bijna 2 uur durende "film" zie je uit de inmiddels 22 Bond films die er zijn, uit elke film zo'n 5 minuten... Had jij ze allemaal gezien ?!
Top Five Cycling Fails
Top Five Cycling Fails
Er gaat al een Cycle Fail 2012 compilatie over het net en dit zijn zo'n beetje de Top 5 fails op de fiets van afgelopen jaar, volgens de mensen van JukinVideo, wij kijken even mee....
Gametime 1903 - Portals
Portals
Verwijder telkens de bruine monsters en gebruik portals om monsters met dezelfde kleur elkaar aan te laten raken. Sommige portals veranderen in de kleur van het monster... Game on!
Sexy Viktoria Metzker
Sexy Viktoria Metzker
We nemen een kijkje in Hongarije waar Viktoria Metzker op de voorpagina van de Playboy prijkte afgelopen september 2011. Vanavond sluit ze bij ons de deuren, lekker of niet ?!
London Comic Con [Cosplay Music Video]
London Comic Con [Cosplay Music Video]
Comic Con meetings worden altijd goed bezocht en op dit soort bijeenkomsten kom je steevast allerlei fans tegen die zich kleden als hun superheld. We zagen laatst al een leuke muziekvideo gefilmd op de Dragon Con meet in Atlanta, Georgia.. Vandaag zijn we dichter bij huis, in London waar ze iets soortgelijks in elkaar brouwde... Blijft leuk!
Failtube [8 November 2012]
Pizzababe Bunnie Brook
Pizzababe Bunnie Brook
We hebben weer een Pizzababe gevonden uit de categorie Busty Babes en dit keer is het nieuwkomer Bunnie Brook die onze Pizzababe van de dag is geworden. Zoals gezegd, heeft Bunnie niet achter in de rij gestaan toen er met tieten gegooid werd en daar zijn wij uiteraard helemaal niet rouwig om... Rate!
The Intelevator
The Intelevator
We zagen al vaker grappen en grollen met een lift, denk bijvoorbeeld aan de clips van Remi Gaillard. Vandaag een prank uit een talkshow uit Noorwegen genaamd YLVIS. Er waren inmiddels vier delen die je allemaal kunt gaan bekijken na de break!
Picture in Picture
Picture in Picture
Assassin's Creed III [by Lindsey Stirling]
Assassin's Creed III [by Lindsey Stirling]
Ter promotie van de game Assassin's Creed III worden alle registers open getrokken en eerder zagen we al een aantal coole shorts van bekende YT filmmakers voorbij komen. Dit keer is het de beurt aan Lindsey Stirling die wereldberoemd werd met haar Dubstep Violin clip van een tijdje geleden. Vandaag trekt ze het pak van hoofd personage Connor Kenway aan en speelt ze er weer driftig op los... Meer Lindsey Stirling hier!
Ken Block's Race Car on Fire [OMG]
Ken Block's Race Car on Fire
Ken Block is één van de weinigen mensen die werkelijk alles met een auto kan. Helaas zijn niet alle auto's bestand tegen het geweld dat Ken Block ze aandoet. Nadat hij zich als eerste kwalificeerde tijdens de Global Rally Cross SEMA, en na vijf rondjes voorop reed, werd Ken Block gedwongen de race te staken omdat zijn cockpit in brand vloog.. Ondank de rook en de vlammen reed hij toch nog eventjes door... BAAS!
Romney vs Obama [The Songs]
Romney vs Obama [The Songs]
We zagen gisteren al hoe President Obama zijn vreugde dansje in Gangnam Style deed en vandaag hebben we twee liedjes van allebei de kandidaten. Romney zingt zijn Concession speech, een toespraak die je houdt wanneer je verliest, en Obama wrijft zijn overwinning nog eventjes lekker in. Check het uit!
Gametime 1902 - The Mechanicer
The Mechanicer
De mensen hebben robots gebouwd maar dat was niet zo'n heel erg goed idee.. Zorg dat je telkens het einde van iedere level haalt zonder af te gaan. En probeer robots te fixen waar je kan, game on!
Sexy Gwen Barker
Gwen Barker
Gwen Barker is een dame die er tot nu toe telkens door heen is geglipt, wanneer ik naar Pizzababes zocht. Om jullie toch alvast kennis te laten maken met deze knoert uit Miami, Florida heb ik al wel deze mooie videobeelden voor je gevonden..... Hier willen we meer van zien!
Failtube [7 November 2012]
Pizzababe Angela Taylor
Pizzababe Angela Taylor
Naast Heather vanDeven zijn er natuurlijk nog meer dames die de eeuwige jeugd hebben, neem bijvoorbeeld deze Angela Taylor. Een oudgediende, die al diverse malen voorbij kwam op TLP en vandaag weer eens van haar laat horen in deze mooie galerie van Playboy's... Vergeet niet te raten!
Cats vs. Laser [GoPro]
Cats vs. Laser [GoPro]
Katten en lasers, je kan ze er hele dagen mee vermaken maar of het echt goed is voor de ogen van je lieveling vraag ik me af. In deze video, opgenomen met zo'n mooi GoProHD cameraatje, katten die achter lasers aanrennen gezien vanuit POV...
Hot Wallpaper Pack [53]
Alphagames [Classic Game Montage]
Alphagames [Classic Game Montage]
We gaan eventjes terug naar de tijd dat spellen als Donkey Kong en Frogger nog helemaal de bom waren. Tegenwoordig weten we natuurlijk wel beter maar toch zijn deze classic games nog steeds leuk om te spelen...
Goal Keeper Trickshots 3.0
Goal Keeper Trickshots 3.0
De Finse keeper Lassi Hurskainen maakt zo'n beetje ieder jaar een trickshot video. Eerder Goal Keeper trickshots kon je namelijk hier al terugvinden maar dit is de allerlaatste... Goal Keeper Trickshots 3.0!
Obama celebrates Victory [Gangnam Style]
Obama celebrates Victory [Gangnam Style]
Het leek er eventjes op dat de verkiezingsstrijd in de USA, een nek aan nek race zou gaan worden maar president Obama wist toch met een ruime zege te winnen van tegenstander Mitt Romney. Uiteraard moet dat gevierd worden en dat doen we uiteraard in Gangnam Style...
Gametime 1901 - The Nerds
The Nerds
The Nerds is eigenlijk niets anders dan een nieuwe variant op het welbekende spel Angry Birds. Dit keer hoef je geen vogels uit hun huisjes te schieten, dus dat valt mee... Game on!
Sexy Leanna Decker is Back
Sexy Leanna Decker is Back
Van een mooie dame als Leanna Decker krijgen we natuurlijk nooit genoeg, hier is ze te bewonderen in haar laatste cybervideo van Playboy...
Hef’s Girlfriends – A Romantic Retrospective
Hef’s Girlfriends – A Romantic Retrospective
Playboy baas Hugh Hefner is voor alle mannen op aarde een lichtend voorbeeld. Niet alleen maakte deze HELD van zijn hobby z'n werk ook weet hij zich altijd omringd door de mooiste dames die er op deze aardkloot rondlopen. Door de jaren heen trouwde hij met verschillende bunnies en had hij talloze playmates als vriendin. In deze galerie zien we ze allemaal op een rijtje...
Failtube [6 November 2012]
Pizzababe Ava Milano
Pizzababe Ava Milano
Het is al weer twee uur geweest, hoogste tijd dus voor onze Pizzababe van de dag. Vandaag een oude bekende die we al een tijdje niet meer voorbij zagen komen, Ava Milano. Eerdere galeries van deze Busty Playboy babe vind je hier terug op TLP. Vandaag een gloedje nieuwe galerie van deze mooie dame, vergeet niet te Raten!
Le Zap de Spi0n n°141 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
De allerleukste clips van de afgelopen week worden weer samengevat in een nieuw deel van Zap de Spi0n... Deeltje 141!
Wallpaper Magic [143]
Potion Overdose
Potion Overdose
De mensen van Corridor Digital hebben weer een nieuwe short op het net geslingerd waarin we dit keer twee druïdes zien die elkaar met allerlei toverdrankjes proberen te bevechten. Totdat ze er bij neervallen...
WTF Compilation 2012
WTF Compilation 2012
In deze 15 minuten durende compilatie van FVA komen alle WTF momentjes van de afgelopen maanden nog eens voorbij zetten... Check!
Don't Look At My Girlfriend [Prank]
Don't Look At My Girlfriend [Prank]
Loop je eventjes lekker in het park met je vriendin blijkt elke kerel je babe na te staren, of alhans, daar gaan we argeloze voorbijgangers van beschuldigen.
Gametime 1900 - Crazy Animals
Crazy Animals
Jouw missie in dit spel is om alle dieren te redden in Crazy animals. Ontwijk alle obstakels en schiet de dieren vervolgens naar de Ark van Noach... Game on!
Sexy Michelle Forbes
Sexy Michelle Forbes
Vandaag eens voor de verandering geen filmpje van Playboy als afsluiter. In plaats daarvan reizen we af naar het zonnige Vietnam waar Michelle Forbes poseert voor de site WorldStar Hiphop. Een mooie dame die Michelle, alleen had die wang piercing van mij niet echt gehoeven... Check!
Killzone Intercept
Killzone Intercept
Het was een filmproject die in totaal 2 jaar duurde en waar verschillende creatievelingen aan mee werkte, maar dan heb je ook wat. Killzone Intercept is een 15 minuten durende fanmade film wat zich afspeelt in de wereld van Killzone 3 van Guerrilla Games... Geniaal gemaakt en een echte aanrader, CHECK!
Wallpaper Magic [142]
Best of Web 3 [by Zapatou]
Zap Spi0n
Een van de betere compilaties die op het web te vinden zijn, Best of Web, komt uit Frankrijk tegenwoordig, en dit is al weer het derde deel... Ga er eventjes lekker voor zitten want in slechts vijf minuten komen zo'n 280 clips voorbij zetten in sneltreinvaart... Best of Web 3 in HD!
Pizzababe Amber Alexandria
Pizzababe Amber Alexandria
Het is al weer tijd voor onze Pizzababe van de dag en die eer gaat vandaag naar cybergirl Amber Alexandria. We zagen Amber al eerder voorbij komen op bewegend beeld en vandaag hebben we dus een galerie van deze brunette met blauwe ogen.... Jummie!
Failtube [5 November 2012]
Zlatan Ibrahimovic doet Karate Kick
Zlatan Ibrahimovic doet Karate Kick
Enfant terrible, maar wel een wereldspits, Zlatan Ibrahimović speelt sinds dit seizoen voor de Franse club Paris Saint Germain. In de wedstrijd tegen Saint Etienne gaat Zlatan vol door op de keeper met een soortement van karate kick die mij nog het meest doet denken aan de karatetrap van de Duitse keeper Toni Schumacher die Fransman Patrick Battiston toen het ziekenhuis in trapte. Zlatan doet ook z'n best en krijgt uiteraard rood!
Wedding Proposals Gone Wrong!
Wedding Proposals Gone Wrong!
Met enige regelmaat posten we filmpjes met de verborgen camera grappen van Just For Laughs. Zo heel af en toe is er ook een "best of" zoals deze compilatie met als thema, Wedding Proposals Gone Wrong!
Watts Zap - Halloween 2012
Watts Zap - Halloween 2012
De overzichtjes van Watts Zap op Eurosport waren tijdens de Halloween dagen eigenlijk meer top 10 lijstjes. Ik zocht ze eventjes voor je op waardoor je nu een klein half uurtje kan genieten van deze speciale Watts Zap Halloween 2012 editie..
Gametime 1899 - City Siege 4: Alien Siege
City Siege 4: Alien Siege
Mensen worden gevangen gehouden als gijzelaars op een vijandelijk buitenaards kamp door aliens. Ga op een missie en schiet zo veel mogelijk aliens dood terwijl je tegelijkertijd zoveel mogelijk mensen probeert te bevrijden.. Game on!
Sexy Little Caprice
Sexy Little Caprice
Caprice is een dame die niet voorkomt in de onuitputtelijke schuur met mooie vrouwen van ome Hef maar niet getreurd want vanavond is ze er toch terwijl ze meteen haar nieuwste lingeriesetje aan ons laat zien.. Die moet natuurlijk UIT!

Edit: Dit meisje heet niet voor niets Little Caprice!
Unblocking a Toilet with a Firecracker [Epic Fail]
Unblocking a Toilet with a Firecracker [Epic Fail]
Altijd vervelend als je toilet verstopt zit maar gelukkig zijn er allerlei middeltjes om deze veilig te ontstoppen. Deze gast dacht dat het ook wel zou lukken met wat vuurwerk....
Wie van de Drie [4 November 2012]
Jessyca Wilson Elizabeth Aria Giovanni

Jessyca

Elizabeth

Aria

Pocket Poland [Tilt-Shift]
Pocket Poland [Tilt-Shift], tiltshift, joerg
Het was eigenlijk al weer eventjes geleden dat we een mooie Tilt-shift animatie voorbij zagen komen. Tilt-shiftbewerking is een methode om een foto van een gewone omgeving zodanig te bewerken dat het lijkt alsof het een foto van een miniatuurstad of een schaalmodel is. Vandaag Polen en Luxemburg...
Reverse Trick Or Treating [Halloween 2012]
Reverse Trick Or Treating
Met Halloween ga je langs als kind langs de deuren in je wijk om zoveel mogelijk snoepgoed te verzamelen. Leuk, maar niet origineel! YT user Bangakang doet het dit jaar net eventjes iets anders...
Lighting a Bonfire [Like a BOSS]
Lighting a Bonfire [Like a BOSS]
Niet om meteen mensen in de Hofstad, waar ze elk jaar rond de jaarwisseling nog een flink vuurtje stoken, op vreemde ideeën te brengen, maar dit is wel dé manier om een kampvuurtje aan te steken.... Don't try this at home!
Candice Swanepoel & Halloween 2012
Candice Swanepoel & Halloween 2012
Sniffing In Public part 2 [Girl Edition]
Sniffing In Public part 2 [Girl Edition]
We gaan de campus weer op om aan allerlei voorbij komende dames te ruiken, en dan bedoel ik niet de parfum... Als bonus heb ik deel 1 er onder gezet... Check!
Treintje komt zo...
Treintje komt zo...
Ondanks de vele ongelukken zijn er over de hele wereld nog ontelbare onbewaakte spoorwegovergangen en zo ook in Wellington, Utah. Een truck die water vervoert dacht nog net voor een aankomende trein te kunnen oversteken maar je raad het al, dat ging nét niet goed..
Gametime 1898 - Hordes and Lords
Hordes and Lords
Goed het is bij lange na geen Kingdom Rush maar Hordes and Lords is wel iets soortgelijks. Plaats je legers op strategische punten en probeer in iedere level de vijand te verslaan. Game on!
Sexy Lindsay Love
Sexy Lindsay Love
We sluiten de Pizzahut voor vanavond en dat doen we met de mooie Lindsay Love die heerlijk wat ronddartelt in de achtertuin waar zich ook nog een fijn zwembad bevind.. Jaloers!
Chris Rock has a Message for White People
Chris Rock has a Message for White People
Over het grote water zijn de verkiezingen in volle gang en worden op dinsdag 6 november 2012 a.s. gehouden. Veel beroemdheden scharen zich als vanouds achter de twee kandidaten, Mitt Romney en Osama Obama... Chris Rock geeft op geheel eigen wijze zijn boodschap voor alle blanke kiezers die nog twijfelen tussen Mitt en Barry..
Wie van de Drie [3 November 2012]
Jaclyn Swedberg Nicolette Shea Melanie

Jaclyn

Nicolette

Melanie

IMDB Top 250 in 2 1/2 Minutes [Movie Montage]
IMDB Top 250 in 2 1/2 Minutes [Movie Montage]
De Bacardi was weer lekker gister maar vandaag voel ik me niet zo best. Gelukkig is het perfect weer om heerlijk lui op de bank te gaan liggen met een paar films of series en dat ga ik zo dadelijk ook gewoon doen. In deze mega mooie movie montage zie je IMDB's top 250 in 2.5minuut voorbij komen... Petje af!
Slip'n'Slide Fail Compilation 2012
Slip'n'Slide Fail Compilation 2012
De winterjassen zijn van zolder gehaald, de schaatsen uit het vet en voordat we weer een terrasje kunnen pakken zijn we zeker een maand of zes verder. Jammer jammer, maar het is niet anders. Van de zomer worden mensen blij, al was het alleen maar omdat het zonnetje dan heerlijk schijnt. Bij de zomer hoort een Slip'n'slide baan, al gaat dat af en toe ook weleens mis...
Dreamgirls Calendar 2013
Dragon Baby is EPIC
Dragon Baby is EPIC
Patrick Boivin heeft twee kinderen en we zagen zo'n twee jaar geleden zusje Iron Baby al voorbij komen. Vandaag is haar broertje aan de beurt die niet de beschikking heeft over een super duur pak maar zeker niet met zich laat sollen... BAAS!
People are Awesome - Sports 2012
People are Awesome - Sports 2012
Weer een deeltje van de serie "People are Awesome" al zijn het dit keer uitsluitend sporters die centraal staan in deze compilatie.... Check!

Thnx Pedro!
Ultimate Gangnam Style Compilation
Ultimate Gangnam Style Compilation
Ik had er eigenlijk geen aandacht meer aan willen besteden maar vooruit deze ultieme compilatie met daarin allerlei spoofs en parodieën is dan toch wel weer grappig..
Gametime 1897 - Angry Birds Halloween
Angry Birds Halloween
Hoe kan het ook anders dan dat er een Halloween editie is van het meest populaire spel van de afgelopen jaren, Angry Birds . Dit keer moet je alle pompoenen zien om te krijgen. Game on!
Sexy Leanna Decker & Rebecca Carter
Sexy Leanna Decker & Rebecca Carter
We gooien de handdoek voor vandaag maar niet voordat ik jullie achterlaat met een heerlijke cybervideo van Playboy's. Dit keer twee favoriete dames namelijk Leanna Decker & Rebecca Carter die op balletles zijn gegaan... Wij waren erbij!
Female Garage Parking [OMG]
Female Garage Parking [OMG]
Vrouwen en autorijden, het zal wel nooit wat worden... Dit keer geen file parkeren of andere moeilijke opdrachten.. Deze dame probeert haar boodschappenwagentje te parkeren in de garage achter het huis... Kansloos!
Failtube [2 November 2012]
Pizzababe Ariana Loken
Adriana Loken
Het is al weer vrijdag nog een goede anderhalf uur en dan is het happy hour hier in de kroeg. Voordat we ons laten vollopen presenteer ik eerst nog onze laatste Pizzababe van deze week en dat is de mooie Adriana Loken geworden. Het is tevens de eerste keer dat we deze mooie brunette langs zien komen, dus geef haar een warm welkom. Habbaaaa!
Biking Hurricane Sandy
Biking Hurricane Sandy
Het normale leven komt langzamerhand weer op gang na de verwoestingen die Hurricane Sandy achterliet in o.a. New York. Om echt een indruk te krijgen wat er allemaal verwoest is staat hier een galerie en gaan we met de fiets NYC bekijken terwijl Sandy nog volop actief is. Niet zonder gevaar en erg onthutsend om te zien... Nature you scare me!
Toys 4 Boys [60]
Watts Zap 2012 - BEST of TENNIS
Watts Zap 2012 - BEST of TENNIS
Een vast onderdeel op Eurosport is Watts Zap, een wekelijkse highlights reel van allerlei sporten in compilatie vorm. Nu we het eind van het jaar naderen komen er ook een aantal Best Of montages voorbij. Dit keer het beste uit de Tennis sport in 2012!
Mama Appelsap UK
Mama Appelsap UK
We kennen het fenomeen Mama Appelsap natuurlijk allemaal. Je hoort een nummer op de radio, maar je verstaat eigenlijk heel wat anders dan dat er daadwerkelijk gezongen wordt en brouwt er vervolgens een eigen tekstje bij. Op Useloos staan een aantal NL versies maar wij hebben vandaag een Engelstalige versie van Mama Appelsap, niet minder leuk natuurlijk.. [Thnx Suus!]
Assassin's Creed 3 Parkour [Devin Supertramp]
Assassin's Creed 3 Parkour [Devin Supertramp]
Ik moest eventjes goed kijken want we hadden laatst ook al een Assassin's Creed Parkour clip maar dit is eigenlijk een vervolg op die clip namelijk Assassin's Creed 3 Parkour. Dit keer speelt het zich af in de omgeving van het nieuwe deel van Assassin's Creed en gaan we terug naar de Amerikaanse burgeroorlog..
Gametime 1896 - After Sunset
After Sunset
Na zonsondergang komen de zombies naar buiten en jij bent de aangewezen persoon om ze af te knallen. Pak daarvoor je wapens op en knal alles wat op je weg komt genadeloos af in After Sunset... Game on!
Sexy Rebecca Carter
Sexy Rebecca Carter
We begonnen deze week met de mooie Rebecca Carter als Pizzababe van de dag die als stewardess de nodige fantasietjes liet uitkomen. Vandaag heb ik voor jullie de video gevonden van die shoot, die minstens zo mooi is.. Habbaaaaa!
Zombie Tube [Halloween 2012]
Zombie Tube [Halloween 2012]
Gisteren was het dus Halloween en voorlopig zijn we weer eventjes van al die zombie en pompoenen filmpjes af. Althans, dat hopen we... Want in deze clip zien we een compilatie met allerlei bekende internet hits die plots zijn omgetoverd in zombie clips... Erg origineel gedaan, dat sowieso!
Failtube [1 November 2012]
Pizzababe Stacy Aaron
Pizzababe Stacy Aaron
Vandaag een nieuweling in het onuitputtelijke arsenaal van Playboy, een zogenaamd Coed Girl. Stacy Aaron geboren en getogen in San Diego, Californië heeft nog geen bezoekje gebracht aan de wonderdokter maar wat niet is kan nog komen. Wij moedigen dat uiteraard wel aan, want 32b kan echt niet meer tegenwoordig..
Halloween Candy Challenge 2012 [Jimmy Kimmel]
Kimmel: I Gave My Kids a Terrible Present
Talkshowhost en kindervriend Jimmy Kimmel gaf vorig jaar ouders de opdracht om het Halloween snoepgoed van hun kinderen op te eten en vervolgens de reacties te filmen en in te sturen. Dat leverde al een super grappige clip op en ook dit jaar vroeg hij ouders hun kroost in de maling te nemen. Dit is het resultaat...
Jordan Carver @ Oktoberfest 2012
Jordan Carver @ Oktoberfest 2012
Humans Are Awesome 2012
Humans Are Awesome 2012
Om dat dit soort clip altijd wel cool gaan blijven, ook al zien we vaak dezelfde beelden er in terug, hebben we vandaag weer een nieuw deeltje van People are Awesome, alleen heet dat nu ineens Humans are Awesome... Check!
Slip n' Slide Launching People Into Kiddie Pools
Slip n' Slide Launching People Into Kiddie Pools
Helaas is voor ons de zomer alweer voorbij maar aan de andere kant van de wereld schijnt altijd de zon en zo ook in deze achtertuin waar men een coole slip'n slide baan gebouwd heeft met aan het eind, een opblaasbaar kinderbadje... Cool!

Thnx Dallin!
Best Buzz of October 2012 [Compilation]
Best Buzz of October 2012 [Compilation]
De allerbeste en leukste clips van afgelopen maand worden nog eens netjes op een rijtje gezet in deze compilatie die precies 10 minuten duurt...
Gametime 1895 - Bloomo Submarine
Bloomo Submarine
Kruip in je onderzeeër als Kapitein Bloomo en ga op zoek naar een zeldzame plant in deze realistisch ogende game, Bloomo Submarine. Laat de wereld naar de klotuh gaan terwijl je op zoek gaat naar die plant of red de wereld, het is allemaal aan jou. Gevaarlijke vallen, geheime plekjes je komt het allemaal tegen in deze puzzle game... Game on!