Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2012

Sexy Rachael Schultz
Sexy Rachael Schultz
Gister per ongeluk in slaap gevallen dus de afsluiter van de dag had je nog te goed. We hebben Rachael Schultz bereid gevonden om in een dubbele feature jullie welterusten te wensen, of in dit geval, goedemorgen..
Failtube [31 Oktober 2012]
Zombie Mall - One Shot [Devin Supertramp]
Zombie Mall - One Shot
Devin Graham released zo'n beetje elke twee weken een nieuwe short film in zijn YT kanaal onder de naam Devin Supertramp. Omdat het vandaag Halloween is, uiteraard, een filmpje met zombies in de hoofdrol. Dit keer hebben zombies een winkelcentrum overgenomen en houden we grote schoonmaak... Check!
Pizzababe Erin Fox
Erin Fox
Vorige maand kwam Erin Fox ook al eens voorbij en vandaag is ze wederom onze Pizzababe van de dag. Een zeer mooie dame deze Erin die alles precies juist verdeeld en in de goede proporties op haar lijf heeft zitten. Ook vandaag hoor ik weer graag jullie bevindingen en vergeet niet je stem uittebrengen..
50 Years of Bond Cars [Top Gear Special]
50 Years of Bond Cars [Top Gear Special]
Nu de release van de nieuwe James Bond film steeds dichter bijkomt worden zelfs Richie Hammond, Jeremy Clarkson en James May ingezet voor promotionele doeleinden, met het programma Topgear waarin de mannen in deze Special, terug in de tijd gaan en alle Bond auto's nog eens aan een nadere inspectie onderwerpen... Check!
Hot Wallpaper Pack [52]
Hitman Agent 47 versus...[FreddieW]
Hitman Agent 47 versus...[FreddieW]
Freddiew heeft dit keer een hitman ingehuurd om een pornoshoot te verstoren. En inderdaad wanneer Agent 47 klaar is valt er weinig meer te schieten..
PIXAR : La Luna [Animation]
PIXAR : La Luna [Animation]
Het jongetje Bambino gaat voor het eerst vissen met z'n vader en grootvader en terwijl ze op volle zee zijn ontdekt bambino ineens een trap die hem leid naar de maan... Dan ontdekt hij dat zijn opa en vader geen gewonen vissers zijn... Een grappige short animatie uit de studio's van Pixar..
Passie [LuckyTV]
LuckyTV
's Avonds gingen ze bij elkaar zitten. En Diederik Samsom herinnert zich nog de eerste avond toen ze tegenover mekaar zaten, met een enorme stijve, toen gingen ze naar elkaar kijken. En de rest is geschiedenis
Gametime 1894 - Zombudoy
Zombudoy
Zombies hongeren uit vanwege een tekort aan voedsel en er is maar één manier om ze te doden. Crash them! Er zijn meer dan 35 verschillende wapens en onder de game staan de controls en hoe die te gebruiken. Game on!
Sexy Leanna Decker [Halloween 2012]
Sexy Leanna Decker [Halloween 2012]
Speciaal voor het aankomende Halloween feestje in de Playboymansion heeft Leanna Decker een mooie jurk aangetrokken en stelt ze, hoe kan het ook anders, roodkapje voor. Maar wat aan kan gaat net zo vlug weer uit... Leanna Decker is niet voor niets Playboy's cybergirl van het jaar 2012..
James Bond 007 Deathmatch
James Bond 007 Deathmatch
Iemand was zo vriendelijk om allerlei verschillende James Bonds tegen elkaar te laten vechten door uit verschillende films verschillende scenes te knippen en deze tot 'n nieuwe clip te breien. Welke James Bond is jouw favoriet ?!
Ruben Lenten challenges Travis Pastrana
Ruben Lenten challenges Travis Pastrana
Wij gaan er bij zijn op 1 december tijdens het Nitro Circus met Travis Pastrana en zijn crew en hier is alvast een voorproefje op dat spektakel... We zien NL extreme kite surfer Ruben Lenten die in Amsterdam Travis Pastrana laat kennismaken met de NL fiets en hij heeft ook meteen een kleine challenge voor Pastrana..
Halloween Diner
Halloween Diner
Pizzababe Andreja Karba
Andreja Karba
Ik ben volgens mij zwaar aan vakantie toe want ook vandaag stuurde ome Hef een stewardess naar ons toe, dit keer ene uit Slovenië. We gaan wederom met het vliegtuig mee en vandaag heet onze stewardess Andreja Karba, fasten your seatbells... Habbaaa!
Autumn Ride 2012 [Epic Biketrial]
Autumn Ride 2012 [Epic Biketrial]
We kennen Danny Macaskill al een tijdje die met zijn fiets keer op keer de meeste epische stunts uithaalt maar er zijn meer van dit soort Biketrial virtuozen. Dit is namelijk Laco Jánoška, wereldkampioen, die zijn kunsten graag showt in deze Autumn Ride 2012 demoreel...
Failtube [30 Oktober 2012]
Helicopter RC Plane Rescue [Like a Boss]
Helicopter RC Plane Rescue
Wat te doen als je op afstandbestuurbare vliegtuig komt vast te zitten in de top van een boom en er geen mogelijkheid is om 'm eruit te krijgen. Juist! Je regelt een helicopter om de machine op te vissen....
Cinema Scare Prank 2012
Cinema Scare Prank 2012
Met Halloween voor de deur en ook nog eens allerlei pranksters on the loose is het uitkijken geblazen, zeker als je naar een donkere bioscoop gaat waar Jason je opwacht...
Gametime 1893 - Fluffy Steel
Fluffy Steel
Morgen is het dan eindelijk Halloween en hoe kan het dan ook anders dan dat we vandaag zombies gaan doden in Fluffy Steel. Dit moet je doen met je vlijmscherpe messen terwijl je je een weg zoekt om ze allemaal te doden. Game on!
Sexy Keylee Parker
Sexy Keylee Parker
We sluiten deze regenachtige dag af met een cybervideo van Keylee Parker die met haar flinke jetsers hier wel elke dag mag langskomen...
Redbull - Challenge Travis [Nitro Circus Arnhem]
Redbull - Challenge Travis [Nitro Circus Arnhem]
Nitro Circus komt naar Nederland en dankzij Red Bull kun jij daarbij zijn. Hoe ? Verzin een unieke challenge voor Travis Pastrana of zijn Nitro Circus crew. Zoals je weet is Travis niets te gek en neemt hij de meest waanzinnige uitdagingen aan.. De Nitro Circus Live-show is op 1 december in het Arnhemse Gelredome... Check hier alvast de uitdaging van Ruben Lenten!
Le Zap de Spi0n n°140 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
De allerleukste clips van de afgelopen week worden weer samengevat in een nieuw deel van Zap de Spi0n... Deeltje 140!
Pizzababe Rebecca Carter
Rebecca Carter
Onze eerste Pizzababe van deze week is meteen een kanjer van jewelste. We hadden laatst al een mooie cybervideo van Rebecca Carter en vandaag is ze onze Pizzababe van de dag terwijl ze stript uit haar stewardess uniform... Jummie!
Fail Compilation October 2012 [TNL]
Fail Compilation October 2012 [TNL]
We zagen de oktober fail compilatie van Fail Army al voorbij komen vorige week en ook Twister heeft zijn maandelijkse montage klaar.. Ga er eventjes lekker voor zitten want deze compilatie duurt net iets langer dan een kwartier...
Wallpaper Magic [141]
A Day with KTM 690 Duke [Like a Boss]
A Day with KTM 690 Duke [Like a Boss]
Je zal mij nooit op een motor zien rijden maar mooi vind ik ze wel. Ik stel jullie vandaag voor aan de KTM 690 Duke en we rijden vandaag een dagje mee..
La Casa Batllo [Awesome 3D Projection]
La Casa Batllo [Awesome 3D Projection]
We schakelen over naar Barcelona waar La Casa Batllo staat, een staaltje architectuur van de beroemde Spaanse architect Antoni Gaudí, en tegenwoordig een plek die je moet gezien hebben als je in Barcelona bent. Om het 10 jarig bestaan van culturele bezoeken te vieren werd er afgelopen week deze 3D videomap show opgevoerd... Nice!
Gorilla & Mouse Pranks [Best of Just For Laughs]
Gorilla and Mouse Pranks
De mensen van Just for Laughs zijn al bijna 30 jaar bezig met hun verborgen camera show en zo eens in de zoveel tijd zetten ze van een thema de leukste filmpjes op een rijtje.. Dit keer de beste Gorilla and Mouse Pranks... Check!
Gametime 1892 - Jersey Maniac
Jersey Maniac
Hoe goed ken jij je voetbalteams ?! Test je kennis in deze Sport Trivia game waarin je de juiste clubs bij de juiste shirts moet zoeken... Game on!
Sexy Traci Denee
Sexy Traci Denee
Kennen we Traci Denee nog ?! De dame die zoveel plezier in haar leven heeft dat ze dat zelfs op haar mooie lichaam heeft vereeuwigd ?! We hadden al een aantal galeries en vandaag komt daar deze videoshoot bij.. Habbaa!
Watts Zap 2012 [Part 67]
Watts Zap 2012 [Part 67]
De leukste momenten van Eurosport worden wekelijks achterelkaar gezet met een leuk deuntje eronder in Watts Zap, en dit is alweer deeltje numero 67... Check!
Wie van de Drie [28 Oktober 2012]
Anissa Kate Kayden Kross Rita

Anissa

Kayden

Rita

Luckiest Driver Alive [OMG]
Luckiest Driver Alive [OMG]
Een Lada is niet de allerveiligste auto om een ongeluk mee te krijgen en toch kruipt deze Rus na een frontale botsing met een vrachtwagen zonder noemenswaardige kleerscheuren uit zijn heilige koe. Hoezo Geluk ?!
Girls Only 20 [the Mix]
The Zombie Walk 2012
The Zombie Walk 2012
Geen fan van zombies of Halloween ? Dan heb je pech als je in Chili woont want daar wordt ieder jaar de grootste Zombiewalk ter wereld gehouden. Meer dan 12.000 levende doden verzamelde zich om dit jaar mee te doen.
Bruce Willis causes Massive Damage [Supercut]
Bruce Willis causes Massive Damage [Supercut]
Bruce Willis werd beroemd toen hij naast Cybill Shepherd speelde in de detective serie Moonlighting, in de 80er jaren. Na zijn eerste Die Hard film brak hij definitief door en daarna zagen we hem steeds vaker in dit soort genre aktiefilms. Dat er in die films nogal eens wat opgeblazen of verwoest werd zien we in deze coole supercut... Yipikaye Motherf*** !
Zombie Drive-Thru Prank
Zombie Drive-Thru Prank
Mensen die bij een Drive-thru restaurant werken maken nogal eens wat mee. Nu met de Halloween in aantocht en allerlei zombie films en series die mateloos populair zijn, kon het niet anders dan dat er een zombie probeert wat te bestellen aan het loket van zo'n drive-thru.
Extreme Window Cleaning [OMG]
Extreme Window Cleaning [OMG]
In Nederland moeten bedrijven zich aan allerlei veiligheidsvoorschriften houden, soms tot het bizarre af. Maar in andere landen is daar vaak niets voor geregeld. Dit lijkt me Londen maar ik zou me kunnen vergissen, en we zien een glazenwasser die z'n leven waagt voor een paar grijpstuivers..

Update: Het is in Bath, England.
Gametime 1891 - Battle for Slugterra
Battle for Slugterra
Kruip in de huid van Eli Shane en probeer in iedere level zoveel mogelijk muntjes te sparen en de "slug" te vinden zonder dat je daarbij levens verliest. Loop vervolgens naar het einde van de level om verder te spelen en de Battle of Slugterra te winnen van Dr. Blakk. Game on!
Sexy Gil Jung
Sexy Gil Jung
Stiekem heb ik een voorliefde voor dames uit Zuid Amerika, maar dat zal ondertussen geen geheim meer zijn. Deze dames zijn meestal uitgerust met een stevige batterij en deze Gil Jung is daarop geen uitzondering. Vanavond is Gil onze dagafsluiter, raten jullie weer netjes ?!
Superhero Halloween Prank
Superhero Halloween Prank
Nog een paar nachtjes slapen en dan barst het Halloween feest in alle hevigheid los. Hét ideale moment om nog eventjes wat mensen te pranken moeten ze bij Just For Laughs gedacht hebben...
Amazon Mothers Day Spoof [Epic]
Amazon Mothers Day Spoof [Epic]
Moederdag was al wel eventjes geleden maar met een bestseller als "50 shades of Grey" op de markt kan je je vrouw of vriendin best nog wel verrassen met een leuk boek. Helaas gaat het in deze SNL spoof niet helemaal zoals gepland...
Wie van de Drie [27 Oktober 2012]
Bree Daniels Hailey Leigh Conny

Bree Daniels

Hailey Leigh

Conny

Steve Jobs: Back of the Line [Parody]
Steve Jobs: Back of the Line [Parody]
Je kon laatst al een Steve Jobs zien die uit de dood herrees om de nieuwe iPhone5 aan te prijzen en dit keer doet hij iets soortgelijks maar dan voor de iPad Mini... Van dezelfde makers dus wederom erg leuk gemaakt!
Official Cheryl Tweedy Calendar 2013
Victoria's Secret Angels Snowed In
Victoria's Secret Angels Snowed In
Of de dames van Victoria's Secret ooit nog van zich gaan laten horen valt te betwijfelen, de dames zijn namelijk ingesneeuwd. Gelukkig beschikken Victoria's Secret Angels Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Behati Prinsloo en Candice Swanepoel nog wel over internet zodat ze deze Pyjama party video nog met ons konden delen...
Fail Compilation October 2012
Fail Compilation October 2012
We zijn ondertussen weer aangeland bij het einde van de maand en dat betekent dat we weer de nodige fail compilaties om de oren krijgen. Dit is alvast de fail compilatie van Failarmy, oktober 2012!
Jetski back flips in a Pool [Like a Boss]
Jetski back flips in a Pool [Like a Boss]
Met een Jetski een zwembad in is al vreemd eigenlijk maar om dan ook nog eens backflips te gaan doen dan ben je wat mij betreft de BAAS van de dag... Check het!
Gametime 1890 - Build Balance
Build Balance
Je mag gaan stapelen in dit Halloween themed spelletje Build Balance... Probeer zoveel mogelijk levels te halen als mogelijk, game on!
Sexy Jessica Marie Love
Sexy Jessica Marie
Jessica Marie is een Amerikaanse van Mexicaanse komaf en zagen we al vaker voorbij komen met donker en blond haar. Vanavond zien we deze mooie dame in een fijne cybervideo met 'n blonde coupe..
Failtube [26 Oktober 2012]
Head Drop Illusion Prank
Head Drop Illusion Prank
Het Halloween feest komt steeds dichter bij en zo worden we nog meer overspoeld met Halloween clips. Deze prank is niet nieuw maar blijft toch cool om te zien.. telkens weer...
Pizzababe Natasha Kuznetsova
Natasha Kuznetsova
We nemen op deze laatste dag van de week een kijkje in de Russische Playboy waar deze Natasha Kuznetsova afgelopen maand werd uitgeroepen tot Playmate van de maand. Lange benen, een heerlijk lijf en ook nog eens een brutaal koppie... Jammer dat de galerie zo kort is... RATE!
Skating Dogs
Skating Dogs
Ter gelegenheid van Wereld Kinder dag haalde het Mercedes Benz museum de Boston Terriers, Mia, Neo en Tuxed in huis om de jonge bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen...
Toys 4 Boys [59]
The DTM Orchestra [2012 Jaaroverzicht]
The DTM Orchestra 2012
De 2012 jaar compilatie van het DTM racen neemt je mee op een muzikale toer met nog eens de mooiste momenten van het afgelopen seizoen... Enjoy!
Soms zou je willen dat je dood was | LuckyTV
LuckyTV
Wanneer je verstandskies getrokken wordt heb je ook eventjes zo'n momentje maar moeders kan er ook voor zorgen dat je het liefst er eventjes helemaal niet bent...
Powder Mountain Heliboarding [GoPro]
Powder Mountain Heliboarding [GoPro]
Veel mensen zijn de afgelopen herfstvakantie al op wintersport geweest en voor de thuisblijvers zijn er gelukkig altijd genoeg coole beelden op het internet te vinden. Zo zien we hier een paar gasten uitgerust met GoPro camera's die ons meenemen in een helicopter alvorens ze aan de afdaling beginnen..
Gametime 1889 - Haunted Halloween
Haunted Halloween
Zorg dat je het hoofd naar het lichaam krijgt door te klikken op verdwijnende planken of explosieven. Naarmate je het sneller doet krijg je meer sterren, game on!
Sexy Ashley Zeitler
Sexy Ashley Zeitler
Poeh zo'n middagje bij de kaakchirurg gaat je niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heb ik Ashley Zeitler bereid gevonden om me gezelschap te houden.. Hopelijk morgen weer fris en fruitig!
Cool Bikes
Cool Bikes
When Couriers get Angry [the Compilation]
When Couriers get Angry [the Compilation]
Wij hebben hier in de wijk altijd een dezelfde koerier en dat is een aardige gast die nooit te beroert is om een pakketje bij de buren aftegeven mocht je es niet thuis zijn. In deze compilatie allemaal mensen die het minder goed hebben getroffen met hun bezorgers die boos en soms zelfs erg lui blijken te zijn...
Pizzababe Maggie Ross
Maggie Ross
Terwijl jullie je afvragen waar Ome Hef toch elke dag weer al die mooie dames vandaan tovert stel ik jullie voor aan Pizzababe Maggie Ross die we laatst al eens in een cybervideo voorbij zagen komen. Vandaag dus de pictorial die daar bij hoort en graag hoor ik jullie gedachten over deze mooie dame in de comments... Rate!
Moon Trance by Lindsey Stirling
Moon Trance by Lindsey Stirling
Lindsey Stirling volgens we nu ondertussen bijna een jaartje en dat blijven we voorlopig ook gewoon doen. Goed, we kennen dat dubstep vs violin gebeuren nu wel maar het blijft toch cool en bovendien ziet Lindsey er ook niet erg verkeerd uit... Hier haar Halloween themed nummer Moon Trance, Check!
Failtube [25 Oktober 2012]
Sexy Topless Bikini Girl Prank
Sexy Topless Bikini Girl Prank
Een dame is haar bikini top verloren en vraagt omstanders om hulp, jij zou haar toch ook de helpende hand toereiken ?!
Op een dag Weet je het... Infanterist bij Defensie!
Infanterist bij Defensie!
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond: van de hete jungle rond de evenaar tot de betonnen jungle. Als infanterist reken je op je apparatuur én op elkaar. Iedereen heeft een eigen taak. De één is gespecialiseerd als Schutter Lange Afstand, de ander kan een tank uitschakelen. Weer een ander heeft medische kennis in huis of is verantwoordelijk voor de communicatie. Samen vorm je een hecht team en heb je alles in huis om je opdracht te volbrengen want zonder je teamgenoten ben je nergens bij de Infanterie! Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie en ervaar zelf wat het werken bij de infanterie zo bijzonder maakt!
Lord of the Rings vs Tide [Parody]
Lord of the Rings vs Tide
Je zou maar in de tijd van de Lord of the Rings wonen als vrouw zijnde dan heb je toch heel wat extra werk als er weer eens een oorlog is uitgevochten. Deze dame vertelt ons hoe daar het beste mee om te gaan...

Thnx Martin!
Gametime 1888 - Nutty Boom
Nutty Boom
Plaats bommen op de juiste plaats om eekhoorns te lanceren naar de uitgang terwijl je ondertussen zoveel mogelijk eikels verzameld. Game on!
Sexy Sarah Summers
Sarah Summers
Zo'n 14 dagen geleden was Sarah Summers onze Pizzababe van de dag en bij zo'n galerie hoort ook altijd een videoshoot. Die video heb ik vanavond voor je klaar gezet, wat een blonde slopert zeg... Habbaaa!
Empty America : Seattle [Timelapse]
Empty America : Seattle [Timelapse]
Voor het project Empty America wordt er steeds een andere Amerikaanse grote stad op de foto gezet en daar word dan vervolgens een timelapse video van gemaakt. Vorige keer was het San Francisco dit keer gaan we naar Seattle...
Failtube [24 Oktober 2012]
Pizzababe Maja Zaper Morales
Maja Zaper Morales
Onze Pizzababe van vandaag komt uit de hoofdstad van Kroatië, Zagreb en luistert naar de naam Maja Zaper Morales, wat eerder aan een latina doet denken. Dit 23 jarige model behoort tot Playboy's internationale cybergirls en het is er eentje om door een ringetje te halen, zo mooi... Ik hoor graag jullie bevindingen in de comments... RATE!
Swoopstyle Skydiving by RedBull
Swoopstyle Skydiving by RedBull
We nemen een kijkje in Wolfgangsee, Oostenrijk waar het Red Bull Sky Dive Team aan het skydiven is met de zogenaamde Swoopstyle manoeuvre. Dit wil zeggen dat de skydivers een bepaalde beweging maken waardoor ze meer snelheid krijgen wanneer ze zo'n 200 tot 350 meter boven de grond vliegen en daardoor kunnen ze vervolgens langer in de lucht blijven... Ziet er cool uit dat zeker!
Hot Wallpaper Pack [51]
Matt Cain destroys Things Mid Air [Like a Boss]
Matt Cain destroys Things Mid Air [Like a Boss]
Op het internet staan filmpjes die niet altijd even waarheidsgetrouw zijn, zeker als het om trickshots gaat. Nu heb ik het volgende filmpje, waarin pitcher Matt Cain met zijn fastball allerhande zaken uit de lucht gooit, echt diverse malen bekeken maar ik kan geen trucage ontdekken... Jullie ?!
Ohio State Marching Band | Out of this World
Ohio State Marching Band [Game Tribute]
We zagen al vaker de Ohio State Marching Band voorbij komen met hun epische optredens tijdens de rust van de Ohio State Buckeyes. Dit keer hebben ze een "Out of this World" SciFi tribute met onder meer een dansende alien op 4 minuten in de video en de DeLorean uit Back to the Future... Cool!
The Beauty of Football [the Compilation]
The Beauty of Football [the Compilation]
In Nederland is American Footbal maar een kleine sport en dat terwijl het over het grote water toch echt één van de meeste populaire sporten is, naast baseball, basketball en ijshockey. Wellicht dat deze wonderschone compilatie helpt om de sport wat populairder te maken in ons kikkerlandje.

Thnx Pedro!
Gametime 1887 - Truck Wars
Truck Wars
Kies je favoriete 4wd oorlogsmachine, race door het woeste terrein terwijl je ondertussen ook nog eens allerlei stunts moet doen. Zorg dat jouw stunts beter zijn dan van de tegenstander en vernietig ze... Game on!
Sexy Sandra Nilson [by Gnocca]
Sexy Sandra Nilson [by Gnocca]
Sandra Nilson uit Zweden was in januari 2008 de playmate van de maand en houdt van paard rijden en koken... Gnoccatime maakte een leuke video-edit van deze dame, enjoy!
Halloween Light Show 2012 [This is]
Halloween Light Show 2012 [This is]
Het Halloween feest valt dit jaar vrij laat op 31 oktober maar dat maakt de makers van de talloze Halloween themed filmpjes schijnbaar niets uit. Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer mensen die het hele jaar leven naar dit feest en dat ook de rest van de buurt willen laten weten door hun huis in Halloween stijl om te toveren...
Failtube [23 Oktober 2012]
Pizzababe Laura Christie
Laura Christie
Afgelopen zondag kon je voor het eerst kennismaken met de mooie Laura Christie in een dito cybervideo en vandaag zien we deze nieuwkomer voor het eerst terug als Pizzababe van de dag... En wat voor een!
Assassin's Creed 3 [Rebel Blades + 20min Bonus]
Assassin's Creed 3
Nog een week en dan kan je het langverwachte spel Assassin’s Creed III in de winkel vinden en vandaag werd er alvast een 20min lange teaser van de game verspreid door Ubisoft. Uiteraard hebben we die voor je klaar gezet plus nog een andere clip van Corridor Digital gebaseerd op de game die zich afspeelt tijdens de Amerikaanse Revolutie... Fixed!
Wondercon 2012 Anaheim Cosplay
Wondercon 2012 Anaheim Cosplay
Pool Fails Compilation 2012
Pool Fails Compilation 2012
Kon je gisteren nog in een t-shirt naar buiten, vandaag lijkt de nazomer dan toch echt voorbij. Jammer natuurlijk want nu moeten we wachten op volgend jaar zomer voor dit soort fail video's waarin het zwembad centraal staat... Een compilatie van de beste Pool fail video's van 2012!
Surfing NYC [Like a Boss]
Surfing NYC [Like a Boss]
We hebben al veel vreemde dingen gezien hier op TLP en deze twee gasten, die in wetsuits New York onveilig maken op gemotoriseerde surfplanken, passen daar prima tussen. Onderweg van uptown naar Battery Park checken ze alle bezienswaardigheden en eten zelfs een hot-dog.. Like a Boss!

Thnx Igor!
Cheaters Wildest Moments [OMG]
Cheaters Wildest Moments [OMG]
Reality shows zijn nog steeds mateloos populair en zo ook in de USA. Ik kende het programma niet maar in Cheaters proberen ze vreemdgangers op heterdaad te betrappen het liefst met de camera erbij natuurlijk. Hier een compilatie...
Gametime 1886 - Xmen Wolverine Escape
Xmen Wolverine Escape
Je bent Wolverine en je moet proberen om je team te redden. Ontwijk lasers, maak sloten open en gebruik je klauwen waar nodig... Game on!
Sexy Kyara Tyler
Sexy Kyara Tyler
We sluiten de dag af met Kyara Tyler die we laatst ook al eens in videovorm voorbij zagen komen. We hebben Kyara nog niet als Pizzababe voorbij zien komen maar dat gaat deze week vast nog wel gebeuren. Dit keer stelt ze zich ook nog eens netjes voor in een 10 minuten durende special... Habbaaa!
Failtube [22 Oktober 2012]
Ik zei nog, geen Bommetje !
Ik zei nog, geen Bommetje !
Het was weer flink raak op en langs de voetbalvelden afgelopen weekend. Zagen we eerder al keeper Chris Kirkland belaagd worden door een supporter. Dit keer hebben we een randdebiel die tijdens de Cypriotische wedstrijd Anorthosis - Omonia Nicosia een stuk vuurwerk in het veld gooit, precies op de plek waar op dat moment een Anorthosis speler verzorgd wordt aan een blessure... TUIG!
Pizzababe Ana Ramirez
Pizzababe Ana Ramirez
We schakelen over naar onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag een nieuwkomer die luistert naar de naam Ana Ramirez. Ana is een zogenaamde "Coed girl" bij Playboy's en werd geboren in Los Angeles, Californië op 21 november 1985. Een goed begin van de week dacht ik zo... RATE!
Wallpaper Magic [140]
Picking up Girls at the Gym [Like a BOSS]
Picking up Girls at the Gym [Like a BOSS]
Ik ga tegenwoordig drie per week naar de sportschool om die mega pizzabuik eraf te trainen en om uiteindelijk natuurlijk (nog) meer meiden op te pikken.. Op de sportschool lopen ook leuke meiden rond natuurlijk en kan je ze ook daar oppikken. Deze gast laat zien hoe je dat doet, LIKE A BOSS!
DragonCon 2012
DragonCon 2012
In september werd het DragonCon 2012 evenement georganiseerd in Atlanta, Georgia en zoals altijd bij dat soort events liepen er weer allerlei mensen verkleed als superheld rond, het zogenaamde cosplay. In deze mooie compilatie zien we allerlei fans van science fiction, fantasy en comic books bijeen... En dat is Party!
Funniest Awkward Pranks [Best Of]
Funniest Awkward Pranks [Best Of]
Eens per maand brengen de mensen van Just for Laughs een compilatie uit met daarin de leukste grappen en grollen uit een categorie. Dit keer de leukste Awkward Pranks...
Gametime 1885 - Zombie Breach
Zombie Breach
Hordes met zombies zijn onderweg naar jouw stadje en jij bent de enige die ze tegen kan houden. Zorg dat je zoveel mogelijk geld bij elkaar harkt om een leger in te huren om je te helpen de zombies te verslaan. Game on!
Sexy Laura Christie
Sexy Laura Christie
Het was gisteren weer vreselijk gezellig in de kroeg en daardoor was de afsluiting achterwegen gebleven. Niet getreurd want zoals altijd maken we dat natuurlijk wel goed... Ik stel je voor aan Laura Christie een nieuwkomer uit de stal van Ome Hef die er ook nog eens heerlijk uitziet... Dat is nog eens lekker wakker worden zo!
Swimming With Tigers [Like a Boss]
Swimming With Tigers [Like a Boss]
Wanneer je als mens een been breekt dan is zwemmen een goede manier om te revalideren. Dit geldt ook voor dieren en vandaar dat deze verzorgers zwemmen met 'n tijger in een zwembad... Toch cool, om later tegen je kleinkinderen te kunnen vertellen... Toen opa jong was...
Wie van de Drie [21 Oktober 2012]
Valeria Leanna Decker Holly Randall

Valeria

Leanna

Holly

Killing Them Softly [Trailer]
Killing Them Softly
Een illegaal potje poker overvallen en denken daar zomaar weg mee te kunnen komen? Dan heb je nog niet van Jackie Cogan, gespeeld door Brad Pitt, gehoord. Jackie is een meedogenloos onderwereldfiguur en kent geen genade in de film Killing Them Softly. Killing Them Softly is een keiharde, rauwe gangsterfilm met bijrollen van James Gandolfini, Tony uit The Sopranos en Ray Liotta.. Bekijk nu alvast de trailer van deze bottenbrekende film vol Tarantino-style dialogen... Nu in de bios!
Girls Only 19 [the Mix]
girlsonly
When Cats Fail & Win [the Compilation]
When Cats Fail & Win
Op het internet is de zaterdag omgetoverd tot #caturday en daar kan je elk weekend via onze Facebook fanpagina getuige van zijn. In deze compilatie allerlei katten die het of net wél redden of net niet terwijl ze halsbrekende toeren uithalen.... When cats Fail.
World Of Hardstyle 2012 Autumn [Lip DJ]
World Of Hardstyle - Summer 2012
Helaas zit de zomer er weer op en vallen de blaadjes inmiddels van de bomen wat betekent dat het al weer herfst is. Lip DJ kennen we inmiddels van zijn vorige Hardstyle videomixen en vandaag presenteren we de World Of Hardstyle 2012 Autumn editie die weer een kleine 20 minuten duurt... ENJOY!
Paintball Trivia [WTF]
Paintball Trivia [WTF]
Heb je eventjes niets te doen deze zondag en heb je nog wat paintball gear liggen en een paar maten die denken veel te weten dan is dit Paintball Trivia misschien weleens leuk om te spelen. Wel eventjes filmen en indienen via onze linksubmit natuurlijk...

Thnx Erick!
Did You Feel the Earthquake ? [Kimmel Live]
Lie Witness news [Kimmel Live]
Jimmy Kimmel heeft een nieuw onderdeel aan zijn Live show toegevoegd genaamd "Lie Witness News", hierbij gaat hij de straat op om willekeurige voorbijgangers vragen te stellen over zaken die helemaal niet gebeurt zijn. Dit keer is hij benieuwd wat de mensen vonden van de aardbeving die er die morgen NIET was... Wij zijn benieuwd...
Gametime 1884 - Siegius Arena
Siegius Arena
Je bent een gladiator en moet proberen zo lang mogelijk te overleven in de arena waar je het opneemt tegen andere vechters. Heb jij het in je om de beste gladiator van Rome te worden ?!
Sexy Lindsey Knight
Sexy Lindsey Knight
We sluiten deze zaterdagavond vroeg af met een nieuwe cybervideo van Lindsey Knight... Stap ze, en tot morgen!
Goalkeeper Chris Kirkland assaulted by Hooligan
Goalkeeper Chris Kirkland assaulted by Hooligan
We kennen dit soort mafkezen ook al uit onze eigen competitie toen de keeper van AZ ineens werd aangevallen door een hooligan en dit keer gebeurt het in Engeland. Tijdens de wedstrijd Sheffield Wednesday - Leeds United werd goalkeeper Chris Kirkland belaagd door een supporter van Leeds United..
Wie van de Drie [20 Oktober 2012]
Amnell Sunny Leone Erica

Amnell

Sunny Leone

Erica

Puppy rescued from the Sea
Puppy rescued from the Sea
Honden hebben nog nooit van eb en vloed gehoord en met je hond naar zee is dan ook niet zonder gevaar. Dit arme beestje is gestrand op een rotspartij en heeft al het geluk van de wereld als ze wordt opgemerkt door een toevallig voorbij pedellende kanoër.. Hét feelgood momentje van de dag!
LEAKED: Rhian Sugden 2013 Calendar
Rhian Sugden 2013 Calendar
2013 Riello Calendar Photoshoot
2013 Riello Calendar Photoshoot
Zoals je misschien al gemerkt had is onze Beachspy eventjes op vakantie totdat het zonnetje weer gaat schijnen en er ook daadwerkelijk wat te doen is op het strand. Tot die tijd hebben we voorlopig kalenders staan! Als model kom je nog eens ergens en zo ook de Italiaanse Raffaella Modugno die meedeed met de Miss Italië 2007 verkiezingen maar werd uitgesloten omdat ze in het verleden weleens naakt had geposeerd. Voor energie leverancier Riello is dat gelukkig geen enkel probleem...
Best Fails of the Week 3 October 2012
Best Fails Of The Week 2 [oktober 2012]
Wat gaat de tijd toch snel! We zijn weer aangekomen bij het einde van de 3e week van oktober en dat betekent tegenwoordig meteen een nieuwe wekelijkse fail compilatie. Net zoals vorige keer komt ook deze montage van Failarmy.. Enjoy!
James Bond Skyfall [70 sec Challenge]
James Bond Skyfall [70 sec Challenge]
Viral campagnes worden steeds cooler en bevinden zich allang niet meer alleen op het internet. Op een treinstation staat een coca-cola machine met daarop een uitdaging waarbij mensen tickets kunnen winnen voor de nieuwe Bond film Skyfall. Uiteraard moet men daar wel wat voor doen.... Erg leuk bedacht!
Red Bull Rampage 2012 [+ Crashes]
Red Bull Rampage 2012 [+ Crashes]
Vanavond staat Doe Maar in het Gelredome hier in Arnhem maar in december is het pas echt raak want dat strijkt het RedBull Nitro circus neer met sterren als Travis Pastrana en vele andere. Zo ver is het nog niet, maar bij Redbull zitten ze niet stil. Zo zijn dit de beelden van Red Bull Rampage 2012 in de USA en als bonus heb ik er ook nog de top 5 crashes voor je bijgezet...
Gametime 1883 - Destructo Dog 2
Destructo Dog 2
Je bent vandaag Destructo Dog en je bent op een missie om zoveel mogelijk katten te doden. Je hebt daarvoor een jetpack en je kan je wapens upgraden naarmate je meer punten scoort... Game on!
PlayboyTV Nude Extreme Sports 2 [Epic]
PlayboyTV Nude Extreme Sports 2 [Epic]
We gaan weer kijken hoe allerlei mooie modellen het tegen elkaar opnemen in een nieuwe aflevering van Playboy's Nude Extreme sports... Deeltje 2!

Deel 1 staat hier!
People Are Awesome [Fall 2012]
People Are Awesome [Fall 2012]
Een nieuw deeltje uit de serie People Are Awesome, dit keer de herfst 2012 editie...
Failtube [19 Oktober 2012]
Retro: Jen Get's the Internet [EPIC]
Retro: Jen Get's the Internet [EPIC]
Er is niet veel leuks te vinden vandaag dus tover ik deze gouden oude nog maar eens tevoorschijn. Het is een scene uit de epische serie The IT Crowd, wat helaas niet meer wordt uitgezonden. Jen, is een nitwit wat IT betreft maar heeft wel de leiding over die afdeling waar twee collega's werken die haar van alles en nog wat wijs kunnen maken over computers. Jen moet een speech houden en krijgt daarvoor het internet mee...
Pizzababe Tiffany Toth
Pizzababe Tiffany Toth
We sluiten de week af met een oude bekende namelijk Tiffany Toth. Tiffany was in 2011 één van de meest begeerde cybergirls van het jaar maar moest het toch afleggen tegen Kayla Love, die volgens jullie dé Pizzababe van het jaar was in 2011. Vandaag zien we Tiffany in een nieuwe galerie en ze sluit daarmee meteen deze week van Pizzababes voor ons af. Maandag weer vers vlees!
Toys 4 Boys [58]
Worst Car Drivers in the World
Worst Car Drivers in the World
In deze twee compilaties maken we een rondje over de wereld en pakken uit elk land een filmpje van een bestuurder die eigenlijk beter z'n rijbewijs kan inleveren. In totaal zo'n 10 minuten beeld...
Friday Night: Expectation vs. Reality
Friday Night: Expectation vs. Reality
Het is vrijdag, het zonnetje schijnt en we gaan weer proberen om een vrouwelijke logé te scoren vanavond. Nou verloopt dat niet altijd even vlotjes en al zeker niet na de nodige alcohol achter de kiezen.
Star Wars [the Flashmob]
Star Wars [the Flashmob]
Ik dacht dat het een beetje gedaan was met de flashmobs maar in Duitsland zijn die schijnbaar nog steeds ongekend populair. Dit keer een Star Wars flashmob waar je U tegen zegt... Check!
Gametime 1882 - Sift Heads Assault 3
Sift Heads Assault 3
Vinnie is terug voor een action packed avontuur, probeer zo lang als je kunt te overleven. Terwijl golven van rivalen op je afkomen. In Sift Heads Assault 3, nieuwe omgevingen, nieuwe uitdagingen, nieuwe wapens en nieuwe kick-ass moves. Game on!
Sexy Melanie Iglesias
Sexy Melanie Iglesias
We gaan afsluiten voor vandaag en dat doen we met de mooie Melanie Iglesias die op het tropisch eiland Malibu haar swimsuit shoot doet...
The Urban Ninja strikes Again
The Urban Ninja strikes Again
Als je toevallig nog op vakantie gaat naar New Zealand kijk dan vooral niet vreemd op als er plots een ninja voor je staat. We zagen al eerder deze "Robert" de Urban ninja in 2008 en vandaag is hij dus terug in The Urban Ninja strikes Again... Top!
Failtube [18 Oktober 2012]
Pizzababe Anna Cheri
Pizzababe Anna Cheri
Na regen komt zonneschijn en na 3x blond komt bij ons gewoon weer eens een brunette voorbij. Deze uit het zonnige California afkomstige "Playboy Amateur" heeft alles op de juiste plek zitten en heeft ook nog eens een uitdagende uitstraling... Wat wil je nog meer zo, op de donderdagmiddag... RATE!
Win & Fail compilation [with Animals]
Win & Fail compilation [with Animals]
Regelmatig komen hier de nodige fail compilaties voorbij zetten maar dit keer geen mensen die allerlei domme akties uithalen.. Vandaag een opsomming van dieren die falen en winnen achter elkaar gemonteerd.. Check!
You are in the Army NOW
You are in the Army NOW
Deep Dish Fastfood Pizza [Epic Mealtime]
Deep Dish Fastfood Pizza [Epic Mealtime]
De mannen van Epic Mealtime zijn ondertussen een goede 2 jaar bezig met hun "ik wil graag snel dood" recepten. Ze begonnen ooit eens met een gepimpte Pizza en vandaag maken ze die nogmaals klaar... Dit keer met nog meer calorieën... Lekker ?!
Discover Xtreme Sports 19
Discover Xtreme Sports 19
We hebben weer een deeltje uit de Discover Xtreme Sports serie met daarin wederom allerlei vette beelden van sporters die iets meer lef hebben dan jij en ik... Nummertje 19 al weer...
Ruff Dog Day
Ruff Dog Day
Ook honden hebben zo hun dagelijkse bezigheden zoals te zien in deze video waarin de hond des huizes zich klaarmaakt voor weer een dag op kantoor... Wij kijken mee..
Gametime 1881 - Rogue Soul
Rogue Soul
Je bent een dief en hebt het voorzien op een schat die je probeert te stelen zonder dat de bewakers dat opmerken. Maar pas er staat een beloning op je hoofd en zodra die meer dan 5000 wordt ben je de Sjaak. Bewijs dat jij de beste dief bent in Rogue Soul... Game on!
Sexy Amber Alexandria & Lisette Marie
Sexy Amber Alexandria & Lisette Marie
We sluiten deze avond af met een heerlijke video-edit met daarin de dames Amber Alexandria en Lisette Marie in de hoofdrol. Naaais!
Failtube [17 Oktober 2012]
Killing Them Softly
Killing Them Softly
Een illegaal potje poker overvallen en denken daar zomaar weg mee te kunnen komen? Dan heb je nog niet van Jackie Cogan, gespeeld door Brad Pitt, gehoord. Jackie is een meedogenloos onderwereldfiguur en kent geen genade in de film Killing Them Softly. Killing Them Softly is een keiharde, rauwe gangsterfilm met bijrollen van James Gandolfini, Tony uit The Sopranos en Ray Liotta.. Bekijk nu alvast de trailer van deze bottenbrekende film vol Tarantino-style dialogen... Vanaf 18 oktober in de bios!
Pizzababe Ciara Price
Pizzababe Ciara Price
Dit keer geen onbekende, namelijk Ciara Price die ons weer eens met een bezoekje vereerd. Het was al eventjes geleden dat Ciara voorbij kwam want ze was namelijk Miss November 2011. Vandaag dus gewoon weer een gloedje nieuwe galerie van deze geblondeerde knoert waar ik nog lang geen genoeg van gezien heb. RATE!
Viral Video Story 2 [Epic]
Viral Video Story 2 [Epic]
We schakelen over naar Frankrijk waar compilatie maker Zapatou vandaan komt die we nog kende van een aantal vorige compilaties en de Viral Video Story part 1, die echt top was. Vandaag is het zo ver en is er eindelijk een tweede deel, die minstens zo goed is... Great Job!
Hot Wallpaper Pack [50]
The Greatest R/C Car Chase Ever [FreddieW]
The Greatest R/C Car Chase Ever [FreddieW]
Van filmmaker Freddie Wong zien we de laatste tijd niet zo heel erg veel coole clips meer maar dit is dan toch wel weer leuk. Samen met een paar maten gaat hij racen met op afstand bestuurbare auto's, helaas probeert de politie roet in het eten te gooien maar Freddie en z'n maten geven niet op en gaan op de vlucht...
The Blob by Contour [Devin Supertramp]
The Blob by Contour [Devin Supertramp]
Zagen we net nog een fijne demonstratie wat je de nieuwe GoPro HD camera allemaal kan doen. Devin Supertramp demonstreert in deze nieuwe clip wat je met het toestel van de concurrent allemaal kan en deed dat door mensen af te schieten vanaf een zogenaamde Blob! Gefilmd met een Contour camera!
Pure Awesomeness [GoPro HERO3: Black Edition]
Pure Awesomeness [GoPro HERO3: Black Edition]
Dat je met een GoPro HD camera mooie beelden kon maken voor een betaalbare prijs dat weet ondertussen iedereen. Vandaag presenteert GoPro een nieuwe telg in de familie genaamd de GoPro HERO3 Black Edition, die 30% kleiner is, 25% lichter en twee keer meer power heeft dan z'n voorgangers... Hier alvast een heerlijke sport clip opgenomen met zo'n apparaat..
Gametime 1880 - Fires Revenge
Fires Revenge
Je bent een vuurbal en moet in elke level proberen om bij het vlaggetje te komen en dat valt na een level of 6 echt niet meer mee... Wie haalt het wel ?! Game on!
Sexy Tiffany Toth
Sexy Tiffany Toth
Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat we deze week nog meer van Tiffany Toth gaan zien maar op deze voetbalavond verveelde Tiffany zich een beetje en komt ze ons dus lastigvallen... Nou ja lastig, dat wordt lastig!
Parkour Fails [the Compilation]
Parkour Fails [the Compilation]
Als je je aan het parkouren of freerunnen waagt mag je wel zeker zijn dat je het ook echt kan. Zo niet dat leveren dat beelden op zoals in deze mini compilatie... Check!
Official Penthouse Germany Calendar 2013
Walking Dead [The Musical]
Walking Dead [The Musical]
Afgelopen zondag is in Amerika het derde seizoen van de hit serie "The Walking Dead" begonnen en die heb ik gister natuurlijk meteen gekeken. Al was het wel de derde serie in het rijtje want Boardwalk Empire, Homeland en Dexter gingen voor... We hebben al van diverse films in een musical uitvoering moge horen / zien en dit is de eerste keer dat er een musical uitvoering is gemaakt voor een serie, The Walking Dead...
Pizzababe Bernice Garcia
Pizzababe Bernice Garcia
Ook vandaag hebben we een nieuwkomer, namelijk Bernice Garcia. Een mooie blonde dame die in tegenstelling tot onze Pizzababe van gisteren wel wat meer voorgevel heeft. Deze 28 jarige blondine uit Arizona is deze maand een van de nieuwe amateur babes bij Playboy en vandaag onze Pizzababe van de dag... RATE!
Failtube [16 Oktober 2012]
When Gordon Met Chell
When Gordon Met Chell
Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zelf aktie clips kan maken met de vetste effecten want van deze gasten had ik eigenlijk nog nooit gehoord. Ene Michael van Timtimfed blijkt de maker van deze shortfilm die zich afspeelt in een nabije toekomst en die zeer zeker het bekijken waard is... Based on the Video Games by Valve Software..
Prometheus VFX breakdown
Prometheus VFX breakdown
Diegene die de film Prometheus heeft gezien weet dat ik niet overdrijf als ik vertel dat de film Prometheus prima kijkvoer is en bovendien boordevol animatie en andere VFX zit. Erg cool om te zien en nog leuker als de makers vervolgens ook nog eens uitleggen hoe ze het nu eigenlijk gemaakt hebben. Kijk even mee, blijf echt knap!
River Surfing in Munich [Like a Boss]
River Surfing in Munich [Like a Boss]
Tijdens de oktober maand wordt de stad München, in zuid Duitsland, overspoeld met allerlei toeristen die allemaal een keertje de Oktoberfeesten willen meemaken. De Stoke travel crew maakt van de gelegenheid gebruik om zich eventjes uit het feestgewoel terug te trekken en een paar waves te pakken op de plaatselijke rivier...
Gametime 1879 - Submachine 8
Submachine 8
In de Point'n clickgame "Submachine 8" moet je op de juiste items klikken in de juiste volgorde om zo telkens een stukje verder bij de oplossing te komen. Het valt niet mee.... Game on!
Sexy Natasha, Taylor & Eva in Sailing Pleasure
Sexy Natasha, Taylor & Eva in Sailing Pleasure
Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime heeft zijn hele site omgetoverd tot een tube site waar je al zijn video-edits nog eens kan terugvinden. In de compilatie Sailing for Pleasure, spelen de dames Natasha Marley, Taylor Vixen en Eva Angel de hoofdrol... Niks mis mee!
Wallpaper Magic 139
Eastern European Style
Eastern European Style
Ik was er eigenlijk al helemaal klaar mee maar deze parodie van de oost-Europeaan Bricka Bricka op het nummer Gangnam Style van PSY is dan toch wel weer erg leuk. Gangnam stijl op z'n Russisch wij kijken mee...
Pizzababe Martina Rajic
Pizzababe Martina Rajic
Zeven juni 1989 was een mooie dag in Servië, want dat was namelijk de dag dat mooie Martina Rajic het leven zag. We konden al eerder kennismaken met deze beauty en vandaag is ze nog eens te bewonderen als een van Playboy's internationale cybergirls en onze Pizzababe van de dag. Ik ben benieuwd hoe jullie haar dit keer raten!
Longboarding [A Day with the Phantom Gold]
Longboarding [A Day with the Phantom Gold]
Een Phantom camera is niet zomaar een huistuin de keuken camera en wordt veelal gebruikt om professionele producties te maken. De mensen van skatePHX kregen de kans om een dagje zo'n camera te lenen en maakte meteen deze epische clip, in full HD natuurlijk...
Failtube [15 Oktober 2012]
Le Zap de Spi0n n°138 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
Een van de betere wekelijkse compilaties die tegenwoordig voorbij komen zijn deze Zap de Spi0n montages met daarin nog eens de meest populaire clips van de afgelopen week... Dit keer nummertje 138!
Jeff Dunham - Minding the Monsters
Jeff Dunham - Minding the Monsters
Het duurt nog eventjes voordat het officieel Halloween is, namelijk woensdag 31 oktober, maar puppetmaster Jeff Dunham heeft zijn Halloween show, genaamd Minding the Monsters, al klaar en die kan je hier in z'n geheel bekijken. Ga er eventjes lekker voor zitten want het duurt in totaal zo'n anderhalf uur...

(Sorry voor de popups maar onthoud het is gratis)
Felix Baumgartner Red Bull Stratos [FULL]
Felix Baumgartner Red Bull Stratos [FULL]
Je kon gister om 20:15 live kijken hoe Oosterrijker Felix Baumgartner geschiedenis schreef door van een 39km hoogte naar beneden te springen en zo als eerste mens door de geluidsbarrière ging. Maar voor de mensen die dat gemist hebben zijn er natuurlijk altijd nog de beelden achteraf. Dit is de volledige jump, die verder zonder al te veel problemen verliep.
Gametime 1878 - Tumble Forrest
Tumble Forrest
Zorg dat je bos blijft staan tegen de aanvallen van monsters in de unieke physics-based defense game.... Klinkt simpel!

Sexy Jayden Marie
Sexy Jayden Marie
We sluiten de dag, zoals elke dag af met een babe video en daarin staat vandaag Jayden Marie centraal. Deze bunnie uit de Playboy stal poseert vandaag outdoors.. Raten maar weer...
Koefnoen Rapservice 2012 [Stepping Out 8]
Koefnoen Rapservice 2012
De Koefnoen Rapservice wordt gemaakt door Arjen Lubach en Edo Schoonbeek en dit keer was het de week van gerommel bij Groen Links, Angela Merkel in Griekenland en de uitgestelde ruimtesprong van Felix Baumgarten. Featuring Jeff Lynne. Check!
Frog Attack
Frog Attack
Kinderen spelen met van alles en nog wat en zo ook met kikkers. Broertje lief had een stel kikkers gevangen en laat die graag eventjes aan zijn jongere zusje zien...
Wie van de Drie [14 Oktober 2012]
Tara Mia Macy

Tara

Mia

Macy

Funniest Head Surprises [best of JustForLaughs]
Funniest Head Surprises [best of JustForLaughs]
Zo eens in de maand maken ze bij Just for Laughs een leuke compilatie met daarin de leukste verborgen camera acties uit één genre. Dit keer zijn het grappen en grollen met een hoofd dat plotsklaps op onverwachte momenten opduikt...
Girls Only 18 [theMix]
Girls Only 18 [theMix]
The Gisele Project
The Gisele Project
Op zondag doen we het meestal rustig aan en kom je weer eventjes helemaal tot rust met deze relaxte clip met mooie modellen van het Russische Anastasiadi Films...
Kitten vs Glass Jar
Kitten vs Glass Jar
Een jonge kat is zo geobsedeerd door een speeltje wat in een glazen pot zit dat het arme beestje op een gegeven moment in die pot valt. Probleem ?! Nee hoor...
When Barriers Attack [the Compilation]
When Barriers Attack [the Compilation]
Parkeerpoorten, we hebben er allemaal wel eens mee te maken maar het gaat ook nog vaak genoeg fout. In deze compilatie alleen maar filmpjes van ongeduldige mensen die vinden dat zij niet hoeven te wachten voor zo'n poortje.. FAIL!
Gametime 1877 - Troll Cannon
Troll Cannon
Probeer met zo min mogelijk kogels in elke level alle trollen te raken. Naarmate je verder komt wordt het een stuk lastiger maar ik ga er vanuit dat het jullie wel lukt. Game on!
Sexy Crystal Houston
Douchen met Crystal Houston
Crystal Houston blijft net als ik lekker thuis vanavond en gaat voor dat ze naar bed gaat nog eventjes douchen.. Wie zeept haar rug in ?!
Cambridge Roof Mission in P.O.V
Cambridge Roof Mission in P.O.V
De snelste manier om door de Engelse stad Cambridge te reizen is over het dak.. Tenminste als we deze Phil Doyle mogen geloven.
Best Fails Of The Week 2 Oktober 2012
Best Fails Of The Week 2 [oktober 2012]
Je kan natuurlijk dagelijks onze failtube checken maar mocht je iets gemist hebben.. De mannen van Failarmy hebben alle filmpjes van afgelopen weer voor je op een rijtje gezet in de 2e failcompilatie van oktober..
Wie van de Drie [13 Oktober 2012]
Bree Simone Sophie

Bree

Simone

Sophie

Philizz Videomix 2012 [Volume 5]
Philizz Videomix 2012 [Volume 5]
Het is officieel herfstvakantie en om die eens goed in te luiden heeft DJ Philizz weer een fijne videomix klaarstaan. Zoals je gewend bent staat ook dit keer weer de tracklist onder de video... ENJOY!
Kelly Brook 2013 Calendar
Kelly Brook 2013 Calendar
The Beachspy komt terug in 2013!
Videogame GIFS with Sound
Videogame GIFS with Sound
De vorige keer ging ik nog voor schut met een 10 uur durende Gif with sounds compilatie, wat helemaal geen 10 uur durende compilatie bleek en vandaar ook dat ik deze kleine compilatie met GIFS uit videogames wel even heb afgekeken. Check het uit!
Romaniacs 2012
Romaniacs 2012
We schakelen over naar de bergen van Roemenië waar de Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rallye 2012 gehouden wordt. In deze 45 minuten durende volledige tv aflevering van het event zien we o.a. regerend kampioen Graham Jarvis die probeert zijn titel te prolongeren...
Russian Insurance Scams [the Compilation]
Russian Insurance Scams [the Compilation]
De Russische wet is vrij streng voor bestuurders die iemand aanrijden en je bent verplicht om de schade te vergoeden ook al is het niet duidelijk dat het ongeluk jouw schuld is. Vandaar ook dat er zoveel Russen met een dashcam rond rijden...
Gametime 1876 - Future Buddy
Future Buddy
Leid de poppetjes naar de tijdmachine door ze te verbinden met objecten. Probeer zoveel mogelijk sterren onderweg op te pikken. Game on!
Sexy Julliet Bordeaux
Julliet Bordeaux
We sluiten vandaag af met een dame die echt een heerlijk figuurtje heeft. Alles zit op de juiste plek bij Julliet Bordeaux en zo zien we het natuurlijk graag. Vergeet je niet te raten ?!
Failtube [12 Oktober 2012]
Anderson Silva 2012 [Unplugged]
Anderson Silva 2012 [Unplugged]
Een van de beste dan wel niet de allerbeste MMA vechters ooit is de Braziliaan Anderson Silva. Momenteel is hij nog de UFC Middleweight Champion en heeft hij allerlei records op zijn naam staan waaronder die van langst regerende kampioen. In deze fanmade tribute nog eens de mooiste momenten van het afgelopen jaar. FIGHT!
Pizzababe Prinzzess Felicity
Pizzababe Prinzzess Felicity
Vandaag hebben we een prinsesje als Pizzababe van de dag. Coed girl, wat zoiets betekent als "nieuwkomer", Prinzzess Felicity sluit deze week van Pizzababes namelijk voor ons af. Dit prinsesje heeft weliswaar niet vooraan gestaan toen er met mukken gesmeten werd maar dat mag de pret niet drukken... Heerlijk die krulletjes!
Toys 4 Boys [57]
Modern Warfare Homecoming
Modern Warfare Homecoming
We zijn inmiddels bekend met de homecoming clips van de gelijknamige site waarin soldaten terugkomen uit de oorlog ergens overzee. Doorgewinterde COD spelers weten dat je maar zo 1 of 2 dagen aan de buis gekluisterd kan zitten wanneer je weer eens op een missie bent terwijl je zit op de bank.. Sommigen spelers overdrijven het echter...
Dogs in Slow Motion [DevinSupertramp]
Dogs in Slow Motion [DevinSupertramp]
Zoals elke week was er ook dit keer weer een nieuwe short van Devin Supertramp. Dit keer gaan we naar honden kijken gefilmd met een Fastcam & Phantom camera op 1000fps-2500fps... Cool!
The Fake Rat Prank
The Fake Rat Prank
Prankster Ed Bassmaster is op pad in New York met een namaak rat om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Leuk ?! Dacht het wel...
GIEL - Twan Huys vs John van den Heuvel
GIEL - Twan Huys vs John van de Heuvel
Gisteren was knuffelcrimineel Willem Holleeder te gast bij het programma College Tour die weinig te onthullen had als we de eerste berichten mogen geloven. Vanmorgen had Giel Beelen, interviewer Twan Huys in de uitzending die reageert op de kritiek van onder andere misdaadjournalist John van den Heuvel.. Het gaat er nogal verhit aan toe, Wat een gesprek!! [thnx Ed!]
Gametime 1875 - Amoebas
Amoebas
Combineer kleine amoebas om een grotere te maken. Zorg dat je telkens drie gelijke amboes bij elkaar zet om een grotere te creëren. Los puzzels op of speel in de Endless mode totdat alle tiles vol zijn... Game on!
PlayboyTV Nude Extreme Sports [Epic]
PlayboyTV Nude Extreme Sports [Epic]
Ik heb gister iets te veel m'n best gedaan in de sportschool en dat breekt nu een beetje op. Overal spierpijn en ik heb mezelf weleens fitter gevoeld. Bij PlayboyTV laten ze tegenwoordig allerlei babes nakend sport beoefenen en daar hebben we vanavond een heerlijke compilatie voor je van gemaakt. Check!
Guitar Faces
Guitar Faces
How To Get Girls To Take Off Their Underwear
How To Get Girls To Take Off Their Underwear
Terwijl de doorsnee man eerst dames vol giet met de nodige drank heeft ene Mr Teef dé oplossing gevonden om dames uit hun slipje te praten. We maken er gewoon een competitie van...
Failtube [11 Oktober 2012]
Pizzababe Heather Vandeven is Back
Pizzababe Heather Vandeven is Back
Terug van weggeweest en ondertussen een oud gediende hier op TLP is natuurlijk Heather Vandeven, die volgens sommige van jullie hoge ogen gooit als we straks de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Heather zagen we ondertussen in het blond en als redhead... Vandaag heeft ze een donkere pruik op... Jummie!
Athletic Girls [the Compilation]
Athletic Girls [the Compilation]
Als ik aan vrouwen in de atletiek sport denk zie ik altijd nog die plaatjes van Oost-Europese manvrouwen voor me. Totdat we kennis maakte met de mooie Australische hordeloopster Michelle Jenneke, wat veel goed maakte. Michelle is niet de enige hottie in de atletiek zoals te zien in deze compilatie...Pockets
Pockets
Het lijkt voor steeds meer mensen steeds makkelijker om cool shorts te maken met dito effecten. Neem nou deze short, Pockets... gewoon vet gemaakt!
Best Friend vs Sofa bed Prank
Best Friend vs Sofa bed Prank
Wanneer je in een kleine ruimte woont is een slaapbank best handig, al was het alleen maar zodat je eens iemand kan laten logeren. Je kan er ook iemand mee pranken en dat zien we in deze video...
Yoshiya Yamada CGI & VFX Reel 2012
Yoshiya Yamada CGI & VFX Reel 2012
Dat er in de meeste films en zelfs series tegenwoordig veelvuldig gebruik wordt gemaakt van CGI en VFX moge onderhand duidelijk zijn en dit is weer zo'n kunstenaar die zijn VFX showreel online heeft gezet. Yoshiya Yamada werkte o.a. mee aan de volgende films: The Avengers, Battle of Los Angeles en Skyline...
Gametime 1874 - Jacko in Hell 2
Jacko in Hell 2
Jacko moet de geest van Halloween oproepen en moet daarvoor nieuwe uitdagingen aan en nieuwe gevaren overwinnen. Gaat jij deze donkere missie volbrengen ?! Game on!
Sexy Summer Lena
20121010-summer-lena.jpg
Ooit, in 2009 was ze cybergirl van de maand en vanavond is ze onze dagafsluiter.. Summer Lena, 23 lentes jong en geboren in Las Vegas... Check!
Dogs Humping Girls [the Compilation]
Dogs Humping Girls [the Compilation]
Zagen we eerder deze week al een hond die het voorzien had om de meubels van z'n bazinnetje toen die ook maar eventjes de deur uitging. In deze compilatie meer van dat soort kezende honden al hebben die dit keer geen meubels nodig...
Hot Wallpaper Pack [49]
Pizzababe Samantha Saint
Pizzababe Samantha Saint
Vorige maand kon je al eventjes kennismaken met Samantha Saint die voor Penthouse poseert. Ook deze maand weer een leuke galerie van deze dame, dé Miss October 2012 van Penthouse. Check!
Doing One-handed push Ups [Like a Boss]
Doing One-handed push Ups [Like a Boss]
Ik ben nu een maand of drie aan het fitnessen en dat begint nu langzamerhand zichtbaar te worden. Toch valt het niet mee om elke keer weer de moed te verzamelen om naar de sportschool te gaan. Deze gast traint lekker thuis en doet push-ups op één hand terwijl hij ook nog eens een Rubik's Cube oplost. Ik doe het 'm niet na...
Failtube [10 Oktober 2012]
Top 50 Bond Moments [Best Of]
Top 50 Bond Moments [Best Of]
Ik heb gisteren de film Savages gezien van Oliver Stone met o.a. John Travolta en Penelope Cruz, in de hoofdrol en ik moet zeggen, die film viel een klein beetje tegen. Over drie weken gaat er nog een film in premiére die ik graag in de bios wil zien en dat is Skyfall van James Bond. Om alvast in de stemming te komen zijn dit de beste 50 fragmenten uit alle voorgaande James Bond films... Check!
Babies Laughing at Dogs [the Supercut]
Babies Laughing at Dogs [the Supercut]
Het zijn net kleine poep fabriekjes maar toch ook wel weer erg leuk, baby's ! In deze compilatie clip allerlei kids die de grootste schik hebben met hun trouwe viervoeter thuis... Best friends forever!
Road Bike Party
Road Bike Party
Martyn Ashton test in deze clip de Pinarello Dogma 2, een carbon road bike die zo'n € 12.000 euro kost. Het is de fiets waarop Bradley Wiggins dit jaar de Tour de France won dus dat beloofd alvast veel goeds..
Gametime 1873 - Skyward Ninja
Skyward Ninja
Je bent een ninja in dit grappige aktie spelletje waarin je zo hoog mogelijk moet springen om bonussen binnen te halen. Gebruik de pijltjestoetsen om je springen en de Z,X toetsen om je vijanden van je af te houden. Game on!
Sexy Amber Alexandria
Amber Alexandria
We schakelen over naar Playboy HQ waar deze Amber Alexandria, uit San Clemente Californië, uit de bus komt rollen en zichzelf voorstelt in wederom een fijne cybervideo.
GIFS with Sound [The Ultimate Collection]
GIF Sounds 2 [the Video Compilation]
Ik zou jullie elke week een paar minuten uit deze 10 uur durende Gifs met Sound compilatie kunnen voorschotelen.. In plaats daarvan hier maar meteen de ultieme collectie die dus 10 uur lang duurt... Wie kijkt 'm uit ?!
Failtube [9 Oktober 2012]
Babies & Lemons [the Compilation]
Babies & Lemons [the Compilation]
Als kind zijnde wil je alles proberen en proeven totdat je zelf bemerkt dat iets niet lekker is. Zo staan er dus heel wat filmpjes online van baby's die voor het eerst de frisse smaak van een citroen proeven, dit is een compilatie van een hele vracht van die clips... check!
Pizzababe Senka Bozic
Pizzababe Senka Bozic
Onze Pizzababe van vandaag hebben we uit het zonnige Kroatië getrokken en luistert naar de naam Senka Bozic. Een mooie dame in een mooie galerie, vergeet niet te raten!
Switched
Switched
The Future [by Eclectic Method]
The Future [by Eclectic Method]
De jongens van Eclectic Method maken zo afentoe echt leuke remixen en dit is er weer zo ene. Ze geven in de clip "The Future" meteen hun visie op de toekomst. Dit nummer kan je overigens downloaden als mp3 hierrr!
It's the Law [OMG]
It's the Law
Amerika is een land van uiterste. Komt zo'n beetje alle pron uit de USA, zodra er per ongeluk een tepel op live televisie (video) terechtkomt staat heel Amerika op z'n achterste benen. Ook het abortus beleid is heel anders en het wordt de laatste jaren alleen maar moeilijker gemaakt als we deze PSA mogen geloven... Amerika land of the Free, yeah right!
Georgia vs South Carolina Surprise Homecomming
Georgia vs South Carolina Surprise Homecomming
Het geluid is een beetje slecht helaas maar de beelden spreken voor zich. Een familie wordt in het zonnetje gezet, tijdens de American Footbal game Georgia vs South Carolina, omdat hun vader / man in Afghanistan aan het vechten is en worden toegesproken door hun held via de Jumbotron. Maar dat is niet alles..... [zakdoekjes alert]
Gametime 1872 - Domino Hammi
Domino Hammi
Je bent Hammi en moet proberen dominostenen zo neer te leggen, dat ze in een keer omvallen als je er met je hamer opslaat. Naast het neerleggen van de dominostenen moet je ook nog zorgen dat je alle sterretjes meeneemt. Game on!
Sexy Dani Mathers
Sexy Dani Mathers
Een oude bekende maar stiekem nog steeds één van mijn favoriete dames is Dani Mathers. Deze mooie 25 jarige blondine is slechts 1.60m hoog maar dat mag de pret niet drukken... Habbaaa!
Als de Kat van Huis is... [EPIC]
Als de Kat van Huis is... [EPIC]
Het spreekwoord luidt, "Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel" maar of dat alleen voor muizen geldt ?!
Wallpaper Magic [138]
Pizzababe Sarah Summers
Sarah Summers
We beginnen deze nieuwe week met verse Pizzababes met een blonde knoert van jewelste. Het is blonde Sarah Summers, afkomstig uit Arizona en met de maten 34D-26-34 die vandaag onze Pizzababe van de dag is. Habbaa!
How to get girls Attention [Like a Boss]
How to get girls Attention [Like a Boss]
Hoe kan je het beste de aandacht krijgen van een babe die je wel ziet zitten ?! Deze gasten hebben dat tot in perfectie geoefend, maar of het werkt ?!
Failtube [8 Oktober 2012]
MMA - One Punch KO
MMA - One Punch KO
Zagen we vorige week nog hoe je een MMA wedstrijd kan verliezen, na drie seconden in de ring en een high kick op je kin. Vandaag is het de beurt aan Sebastian Ankiel die naar de vlakte gaat nadat hij een rechter directe op z'n kinnetje krijgt aangemeten van Robin Laybourn ..... Welterusten pik!
Key & Peele: Dubstep
Key & Peele: Dubstep
Key & Peele werden ooit bekend door het legendarische MADtv. Tegenwoordig hebben de Keegan-Michael Key en Jordan Peele een sketch show op Comedy Central. Key & Peele gaan hun kamer opruimen terwijl ze luisteren naar dubstep muziek, maar of dat een goed idee is ?!
Ohio State Marching Band [Game Tribute]
Ohio State Marching Band [Game Tribute]
Tijdens de rust tegen Nebraska, speelt de The Ohio State University Marching Band een tribute aan videogames waarin onder andere de volgende games zitten verwerkt, Zelda, Halo, Pokemon, Tetris en vele andere.. Check!
Gametime 1871 - Warzone World War 2
Warzone World War 2
We gaan op deze maandagochtend meteen oorlog voeren. Je hebt verschillende wapens die je kunt kiezen met de 1-3 toetsen en schieten en richten doe je met de muis. Game on!
Sexy Cassie Keller is Back
Sexy Cassie Keller is Back
Cassie Keller is een oude bekende voor de doorgewinterde TLP bezoeker en hadden we al een tijdje niet meer voorbij zien komen. Vanavond is ze er dan toch weer in een leuke cybervideo... Meer van deze rossige knoert via het linkje onder de video...
Horror Mindgames
20121007-horrormindgames.jpg
We hebben hier al eens een supermooie film compilatie voorbij zien komen, namelijk "The AppleTree - Defenition of Awesome" en vandaag heb ik twee kleinere film montages voor je klaar gezet. Voor de fans van horrorfilms en thrillers... Check!
Wie van de Drie [7 Oktober 2012]
Fabiana Kelly Lauren

Fabiana

Kelly

Lauren

The Ring in Real Life
The Ring in Real Life
Iedereen die de film "The Ring" heeft gezien kent het meisje dat uiteindelijk door de televisie de woonkamer in komt kruipen en dat was een vrij angstaanjagende scene. De Poolse Remi Gaillard die we al eerder zagen als Spiderman heeft zich dit keer als dat meisje uitgedost en jaagt sommigen mensen echt de stuipen op het lijf. Wij kijken mee...

Retro: Check ook deze The Grudge prank!
Girls Only 17 [The Mix]
Girls, Wpmagic
Koefnoen Rapservice 2012 [Who's Bad 7]
Koefnoen Rapservice 2012
De Rapservice van MCTlex is door de jaren heen steeds beter geworden. Gisteren werd Koefnoen uitgezonden, dus is er vandaag weer de keek op de week in rijmvorm. Dit keer de week van helden en schurken, James Bond, Willem Holleeder en de butler van de Paus. Pies Kak uit!
Insane Dodge Ball Kill [Epic]
Insane Dodge Ball Kill [Epic]
Het is toch wel een aantal jaartjes geleden dat ik zelf aan trefbal gedaan heb maar ik denk dat iedereen dat vroeger tijdens schoolgym wel gehad heeft. Deze gast in de Dodge Ball master en beschikt zeer handig over capoeira skills waardoor het nog iets lastiger wordt voor de tegenstander.
Non doet Bier Stelen [WTF]
Non doet Bier Stelen [WTF]
Gij zult niet stelen is toch echt een van de tien geboden, als ik het goed herinner zelfs het 7e gebod. Deze non was dat schijnbaar eventjes vergeten maar de bewakingsbeelden spreken voor zich.... Proost & Amen!
Mercedes Benz GL Chase
Mercedes Benz GL Chase
Een aantal jaren geleden had Audi een soortgelijke clip met Jason Statham in de hoofdrol en dit keer doet Mercedes het nog eens dunnetjes over. Criminelen worden op de hielen gezeten door een agent en lijken weg te kunnen komen in een vluchtwagen totdat oom agent een Mercedes GL550 invordert en daar de achtervolging mee inzet.
Gametime 1870 - Jack Tube
Jack Tube
Konijntje Jack heeft de kans om 1 ton aan wortels te winnen maar dan moet je hem wel door 13 moeilijke levels vol met buizen en vallen loodsen. De besturing gaat met de muis, game on!
Sexy Muriel doet Stripdance
Sexy Muriel doet Stripdance
Fotograaf Peter Hegre timmert al jaren aan de weg met zijn modellen en is inmiddels een oude bekende. Muriel gaat voor Hegre uit de kleren en doet dat terwijl ze een dansje opvoert. Ik wist het wel, ik had fotograaf moeten worden...

Petter Solberg WRC Crash France 2012
Petter Solberg WRC Crash France 2012
De Noorse rallyrijder Petter Solberg blijkt naast rallyrijden ook een voorliefde voor wijn te hebben althans, dat zou je denken als je ziet hoe hij enkele wijngaarden doorkruist nadat van de weg is afraakt. Uiteindelijk komt hij tot stilstand tegen een electriciteitspaal waardoor een nabij gelegen dorp enkele uren zonder stroom zat. Hier de beelden + onboard camera!
Wie van de Drie [6 Oktober 2012]
Jennifer Ashley Adelia

Jennifer

Ashley

Adelia

Seeing San Francisco [Tilt-Shift]
Seeing San Francisco [Tilt-Shift]
Met 30.000 foto's die over een periode van 10 maanden werden geschoten werd deze coole timelapse, tilt-shift video van San Francisco gemaakt. Cool!
The Beach Spy [51]
Max Payne 3 fails In Real Life
Max Payne 3 fails In Real Life
Computerspel held Max Payne heeft het in het echte leven niet zo gemakkelijk als zijn digitale evenbeeld...
Best Fails Of The Week 1 Oktober 2012
Best Fails Of The Week 1 [oktober 2012]
We zitten amper een weekje in oktober of de eerste wekelijkse fail compilatie komt alweer voorbij zetten. Wederom van de jongens van Failarmy, dus heb je de failtube gemist... Ga er eventjes lekker voor zitten want alle fail clips van de afgelopen week komen nog eens voorbij in deze failcompilatie van de eerste week van oktober 2012.
Tears of Steel [Short Movie]
Tears of Steel [Short Movie]
In een toekomstige wereld is alles digitaal en dat is niet altijd even handig. Dit is een NL productie waarin o.a. oude bekende als Derek de Lint een rolletje vertolkt. Zie hier Tears of Steel..
Egyptian Parkour [Epic Fail]
Egyptian Parkour [Epic Fail]
We schakelen eventjes over naar Egypte, in Sharm El Sheikh om precies te zijn, waar de Pool Jacek Gadzinowski op vakantie is. Omdat vakantiefoto's zo 1990 zijn wil Jacek een parkour filmpje maken alleen gaat dat niet helemaal zoals gepland.
Gametime 1869 - Wicked Rider
Wicked Rider
We gaan racen met motoren in Wicked Rider. Je beschikt over een van de snelste motoren ter wereld en racet tegen tegenstanders, je moet springen over schansen en zorgen dat je als eerste over de streep komt. Game on!
Sexy Nastrorosa
Sexy Nastrorosa
We sluiten de dag af met een leuke mix van Playboy dames die Gnocca in een grappige video-edit bij je op het beeld brengt. Geweldig weer!
Classics Videomix [Have a nice Weekend]
Classics Videomix [Have a nice Weekend]
Nog eventjes en dan gaan we met z'n allen weer weekend vieren. Om alvast in de stemming te komen dropte DJ Mark Hubregtse deze fijne "Classics videomix" in de linksubmit met nummers van o.a. Tiesto, Ferry Corsten en Faithless... In totaal dus zo'n 30 minuten kijk en luisterplezier en uiteraard staat er een tracklist onder de video... Check!

[Thnx Mark]
Failtube [5 Oktober 2012]
Zookeeper sprays Crowd with a Skunk [Epic]
Zookeeper sprays Crowd with a Skunk [Epic]
Altijd leuk als mensen tijdens het werk nog een gevoel voor humor behouden. In dit geval vertelt een medewerker van de dierentuin bezoekers allerlei wetenswaardigheden over een stinkdier... Interessant totdat...
Pizzababe Kylie Johnson
Pizzababe Kylie Johnson
Pas 22 lentes jong en nu al een hartenbreekster van jewelste, Kylie Johnson die we afgelopen week ook al in videovorm voorbij zagen komen. Vandaag zien we de voormalige Miss february 2011, geboren in California nog eens terug als afsluiter van de week in een heerlijke galerie. Vergeet niet te raten alle ratings tellen straks mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen... RATE!
Level 99 Skater [Tony Hawk IRL]
Level 99 Skater [Tony Hawk IRL]
De mensen van Corridor Digital hebben ook deze week weer een leuke shortfilm gemaakt dit keer gebaseerd op Tony Hawk's skate game. Doe dat maar eens na...
Toys 4 Boys [56]
PowerSki JetBoards
PowerSki JetBoards
Wat een coole machientjes zijn dit dan ?! Ik kende ze nog niet maar deze Powerski Jetboard's met motor aan boord zou ik toch graag eens een middagje willen uitproberen. Check eventjes deze leuke video waarin we gaan racen over de The Colorado River. Cool!
Human-Powered Freerunning Machine
Human-Powered Freerunning Machine
We nemen een kijkje in het Duitse Hamburg waar freerunner Jason Paul in een op een Rube Goldberg machine lijkend parkour, zijn freerunning skills toont. Met dank aan Redbull natuurlijk!
Gametime 1868 - Noir Escape
Noir Escape
Het is vrijdag maar jij zit opgesloten in een onbekend kantoor. Probeer met de juiste items te ontsnappen uit dit vreemde kantoor zonder zichtbare uitgangen om toch nog op tijd te zijn voor de vrijdagmiddag borrel. Game on!
Sexy Olivia Paige is Wild & Awake
Sexy Olivia Paige is Wild & Awake
Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime heeft weer een leuke video-edit in elkaar geknutseld met dit keer de blonde Olivia Page in de hoofdrol...


Meer Olivia Paige, galeries & video hier!
BEST OF World Wedding Dance 2012
BEST OF World Wedding Dance 2012
Om de mooiste dag van je leven nog net iets cooler te maken kan je iets plannen als de JK Wedding Dance en dat hebben velen ook gedaan. In deze compilatie zien we de beste clips nog eens achterelkaar voorbij komen. [thnx Dirk]
Failtube [4 Oktober 2012]
Pizzababe Angelika Jakubowska
Pizzababe Angelika Jakubowska
We blijven nog eventjes in het Oostblok waar toch wel erg veel lekkers rondloopt. Zo is dit de Poolse Angelika Jakubowska, geboren op 30 april 1989 in Lubań, Lower Silesian die we vandaag bombarderen tot Pizzababe van de dag. Heerlijk weer!
Girl vs Train [OMG]
Girl vs Train [OMG]
In het echte leven krijg je geen nieuwe euro om een nieuw leven te kopen maar dat wist deze chick schijnbaar nog niet. Met gevaar voor eigen leven probeert ze een foto te maken terwijl ze uit een rijdende trein hangt. Dat gaat maar net goed...

Don't try this at home
Voor en NA de Wonderdokter
Voor en NA de Wonderdokter
Rocky Motivates America
Rocky Motivates America
Niet alleen in Europa breken donkere tijden aan, in Amerika is het al niet veel beter. Hoogste tijd dus om de mensen aldaar te motiveren, Rocky stijl!
Awesome Corner Routine [WIN]
Awesome Corner Routine [WIN]
Tijdens de wedstrijd Servië vs Moldavië voor teams onder de 17 scoort Andrija Zivkovic op een coole manier nadat drie van zijn medespelers over de bal heen stappen. Like a BOSS!
A Lion Called Christian [World Animal Day 2012]
A Lion Called Christian [World Animal Day 2012]
Het is vandaag wereld dierendag en hoe dat beter te vieren met de mooiste dieren clip ooit gemaakt ? Hier is het verhaal van Cristiaan de leeuw, wat eigenlijk nooit gaat vervelen....
Gametime 1867 - Warzone Getaway 3
Warzone Getaway 3
Duik achter de vijandelijke linies en probeer de gijzelaars te bevrijden. Gebruik de spatiebar om te herladen, je muisknop om te vuren en de toetsen XCZ om wapens te pakken. Game on!
Sexy Maggie Ross
Sexy Maggie Ross
Het is net half zes maar het lijkt wel nacht zo donker zijn de wolken waaruit het ook nog eens hard regent. Een heerlijk avondje om eens thuis te blijven dus en dat doen we natuurlijk niet alleen. Vanavond hebben we Maggie Ross bereid gevonden om naast je plaats te nemen op de bank... Virtueel dan natuurlijk!

Bonus: Voor de liefhebbers van het betere kontenwerk, hier nog 1.5uur lang Miss Bumbum 2012 verkiezingen! [Thnx Suus!]
Hot Wallpaper Pack [48]
Fastest MMA Knockout EVER
Fastest MMA Knockout EVER
In het MMA gevecht tussen de Polen, Ivhan Bibiatov vs Mateusz Piechocki kreeg het publiek geen waar voor z'n geld. Binnen 3 seconden was het gevecht namelijk al afgelopen... Tja, das wel heel erg snel!
Pizzababe Andrea Jarova
Pizzababe Andrea Jarova
We schakelen eventjes over naar Bratislava in Slowakije waar deze Andrea Jarova geboren en getogen is en vandaag de eer heeft om onze Pizzababe te zijn. Geboren in 1984 met de maten 34D-25-35 en vandaag dus onze Pizzababe van de dag... Vergeet niet te raten!
Bikini Models vs Cinnamon Challenge
Bikini Models vs Cinnamon Challenge
Er zijn maar weinig mensen die de Cinnamon Challenge succesvol afleggen en dit keer hebben we twee dames in bikini bereid gevonden om zich te wagen aan deze Challenge. Het zijn Misty en Misty wat het wel makkelijk maakt.... Meiden in bikini, altijd goed eigenlijk...
Failtube [3 Oktober 2012]
Parabatix [Devin Supertramp]
Parabatix [Devin Supertramp]
Het is woensdag en dat betekent een nieuwe short van YT filmmaker Devin Supertramp. Bij het Parabatix Sky Racing nemen gemotoriseerde paragliders het tegen elkaar op in een kleine slalom in de lucht. Ik kende de sport niet maar cool is het zeker... Hier een kleine introductie, Supertramp stijl!
Discover Xtreme Sports 18
Discover Xtreme Sports 18
Hoe extremer de sport, hoe spectaculairder de beelden en dat geldt zeker voor Extreme Sports waar we af en toe een leuke compilatie van voorbij zien komen. Dit is weer een nieuw deeltje uit de Discover Xtreme sports serie, deeltje 18 om precies te zijn. Check!
Zap Spi0n nr 137 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
De mensen van de Franse site Spi0n hebben weer een leuke compilatie in elkaar geknutseld met daarin de allerleukste virale clips van de afgelopen twee weken. De meeste ken je waarschijnlijk al maar toch blijft het leuk om dit soort clips nog eens achterelkaar te zien. Nummertje 137 alweer!
Gametime 1866 - Shape Shifters
Gametime 1866 - Shape Shifters
Probeer zoveel mogelijk diamanten te pakken en rol de vijand uit beeld. Zorg dat je zelf drie seconden overleeft en ga naar de volgende level. Game on!
Sexy Kylie Johnson
Sexy Kylie Johnson
Het was een hele tijd geleden dat we Kylie Johnson hier voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag maar vanavond is ze terug. Dit keer in een wonderschone video van Playboy's.
Molotov Cocktails in Slow Motion
Molotov Cocktails in Slow Motion
De Slowmo guys gaan dit keer met molotov cocktails gooien en ook dat ziet er zeer spectaculair uit in slowmotion.. Check!
Failtube [2 Oktober 2012]
Kinder Surprise [100% Ownage]
Kinder Surprise [100% Ownage]
Kennen we ze nog die chocolade eieren waarin ook nog eens een grappig stuk speelgoed zit verstopt ?! Dit jochie dacht snoepgoed te krijgen in plaats daarvan...
Pizzababe Yulia Brichkovskaya
Yulia Brichkovskaya
Voor onze Pizzababe van de dag reizen we vandaag af naar de Oekraïne waar deze Yulia Brichkovskaya geboren en getogen is. Wat een heerlijke verschijning.... RATE!
Gangster Fail Picdump
Gangster Fail Picdump
Amy at Costco [Ellen Degeneres show]
Amy at Costco [Ellen Degeneres show]
Ellen Degeneres van de "Ellen Show" stuurde haar tekstschrijver naar een lokale supermarkt om daar willekeurige shoppers aantespreken met teksten uit bekende songs... en dat levert soms grappige situaties op.
Liam Neeson: The Musical
Liam Neeson: The Musical
De uit Ierland afkomstige acteur Liam Neeson speelde al in ontelbare films met zijn rol in Schindler's List als misschien wel zijn bekendste rol. Vandaag krijgt de arme Neeson de musical treatment...
Female Photographer with Deathwish
Female Photographer with Deathwish
Dat een fotograaf in sommige gevallen halsbrekende toeren uithaalt om een bepaalde foto te maken schijnt bij het vak te horen. Deze vrouwelijke fotograaf heeft duidelijk niet door hoe gevaarlijk ze bezig is. Tja, vrouwen en auto's het zal wel nooit wat worden...
Gametime 1865 - ATV 5
Gametime 1865 - ATV 5
Probeer je voertuig telkens heelhuids naar de finish te rijden en ontwijk de obstakels op de juiste manier zodat je zo min mogelijk schade rijdt. Game on!
Sexy Lisette Marie
Lisette Marie
Het is herfst, de meeste goede series zijn weer begonnen dus is het vanouds weer #maandagseriedag in huize TLP. We sluiten deze maandagavond af met de mooie Lisette Marie, nieuw op TLP maar daarom niet minder mooi. Habbaaaa!
Failtube [1 Oktober 2012]
Meet Freddie Combs [X-Factor USA]
Meet Freddie Combs [X-Factor USA], Talent
Dit is Freddie Combs die zo'n 245kg weegt en lijdt aan obesitas. Freddie is op de goede weg want hij woog ooit 420kg in 2009 toen hij bijna bezweek aan z'n overgewicht. Afgelopen weekend maakte hij z'n opwachting bij de jury van de X-Factor USA en dat ging nog best goed ook... Check het uit!
Pizzababe Shelby Chesnes
Pizzababe Shelby Chesnes
Ze was al een tijdje niet meer langs geweest maar afgelopen zomer was Shelby Chesnes gewoon weer cybergirl van de maand en daar hoort deze mooie galerie bij. Uiteraard hoor ik ook vandaag weer graag wat jullie van onze Pizzababe vinden... RATE dus!
Wallpaper Magic [137]
Crazy Russian Fan Attacks Referee
Crazy Russian Fan Attacks Referee
Afgelopen weekend nog drukte de Belgische scheidsrechter Christof Dierick nog zijn stempel op de wedstrijd Heracles - Ado Den Haag door 3 strafschoppen te geven in 10 minuten. In Rusland kan dat natuurlijk niet, en schakelen we eventjes over naar de wedstrijd FC Metalist v Chernomorets die afgelopen vrijdag werd gespeeld en waar een fan de scheids zelfs aanvalt... Hier de beelden!
Back To The Future vs Skrillex
Back To The Future vs Skrillex
Wat als Marty McFly, uit de Back to the Future trilogie uit 2012 was gekomen ?! Wellicht dat hij dan Skrillex had geïntroduceerd tijdens het "Enchantment Under The Sea" eindfeest in de film.
Skateboarder Hits a Deer [OMG]
Skateboarder Hits a Deer [OMG]
Ben je eventjes lekker een middagje aan het longboarden is zelfs dat je niet gegund. Check eventjes dit hert dat plots opduikt tijdens de pre-run van de Buffalo Bill Downhill race in Colorado.
Gametime 1864 - Hotel Transylvania
Hotel Transylvania
Zombies hebben de controle over het koffer beleid in Hotel Transylvania overgenomen en daar komt niet veel van terecht. Zorg dat alles vlotjes verloopt in Hotel Transylvania, Suitcase Sort!