Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2012

Sexy Megan Medellin
Sexy Megan Medellin
Megan Medellin is Cybergirl van de maand en heeft d'r haar tegenwoordig rood geverfd. Het maakt het er niet vervelender op, zullen we maar zeggen..
WIN James Bond Skyfall™ DUOTickets
WIN James Bond Skyfall™ Tickets
Koefnoen Rapservice [Project T-leX 6]
Koefnoen Rapservice [Project T-leX 6]
Het is de week van de nasleep van Project X Haren, een nieuwe Kamervoorzitter en Fred Teeven spreekt zich uit over de risico's van het inbrekersvak. MCT-lex en zijn week in rijmvorm, featuring Anouk.
Wie van de Drie [30 September 2012]
Tunde Cesaria Ashley

Tunde

Cesaria

Ashley

Best Police Pranks 2 [Best of Just For Laughs]
Best Police Pranks 2 [Best of Just For Laughs]
De mensen van Just for Laughs hebben alle pranks waarin de politie een hoofdrol speelt achter elkaar gezet in een best of compilatie. Het is het tweede deel, de eerste "best of" hadden we al een tijdje geleden en kan je nog eens bekijken via het linkje onder deze compilatie.
Girls Only 16 [The Mix]
girlsonly
Will Sutton Parkour [2012 Showreel]
Will Sutton Parkour [2012 Showreel]
Will Sutton begon met freerunning / parkour toen hij 13 jaar oud was, net nadag zijn moeder overleed. Hij had geen geld maar leerde zelf clips op te nemen en bouwde zijn camera uitrusting zelf. Inmiddels parkourt Will er stevig op los en dit is zijn laatste showreel. Knap!
Extreme Mountain Unicycling
Extreme Mountain Unicycling
Ik stel jullie voor aan extreme eenwielers Stephanie Dietze en Lutz Eichholz die in deze clip de Italiaanse Dolomieten in gaan om vanaf 3011m hoogte de afdaling in te zetten. Dat levert dan dit soort coole beelden op... Check!
Russian Shoe Testing
Russian Shoe Testing
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders als hier bij ons, en zo ook de ontwikkeling van sexy vrouwen schoenen. Pas na uitvoerig testen worden daar schoenen op de markt gebracht, hier wat beelden uit zo'n test faciliteit. Lichtelijk NSFW!
Gametime 1863 - Rail Rush
Rail Rush
Reis af naar de diepten van de mijnen tijdens dit adembenemende avontuur. Verzamel zo veel mogelijk goudklompjes terwijl je tegelijkertijd obstakels moet proberen te vermijden , hier en daar is tevens de rails gebroken. Zorg dat je het einde haalt met zoveel mogelijk goud... Game on!
Sexy Elena Romanova is Back
Sexy Elena Romanova is Back
Gisteren verzorgde Elena Romanova al onze Pizzababe weekafsluiting en vanavond sluit ze de dag af in een zeer mooie video van PlayboyPlus waarin ze ons een rondleiding door haar nederige onderkomen geeft...
Car Crash Montage
Car Crash Montage
Het is zaterdagavond, mocht je vanavond nog de weg op moeten wees dan voorzichtig want voor dat je er erg in hebt gaat het fout...
Wie van de Drie [29 September 2012]
Nina Megan India

Nina

Megan

India

James Bond Skyfall™ Tickets WINNEN
20120924-unlock007.jpg
Win iedere dag een duoticket voor de exclusieve Coke Zero voorpremiere van de nieuwe James Bond film 'Skyfall™' op 29 oktober. Laat je leiden door de Coke Zero tv-spot om het raadsel te ontcijferen. Op 3 december 2012 bepaalt een loting welke speler er met de ultieme hoofdprijs vandoor gaat: een ultieme Coke Zero trip in de voetsporen van James Bond naar London! Speel ook mee en haal de 007 in jezelf naar boven!
Dog vs Door [Epic Fail]
Dog vs Door [Epic Fail]
Het leuke aan honden is dat ze zo speels zijn. Soms zijn ze echter iets te enthousiast, en dat levert dan 'n grappige video als deze op... Don't worry he's okay!
The Beach Spy [50]
In Descent Marriage Proposal [Epic]
In Descent Marriage Proposal [Epic]
Het valt niet mee om je meisje nog op een originele manier ten huwelijk te vragen. Toch had Ryan Thompson een verrassing in petto voor zijn verloofde die hij mee nam vliegen. Terwijl zijn aanstaande denkt neertestorten vraagt hij haar ten huwelijk... Like a Boss!
Tasting Ice Cream for the First Time
Tasting Ice Cream for the First Time
Kan jij je nog herinneren wanneer je voor het eerst ijs hebt geproefd ? Deze kinderen weten dat waarschijnlijk over een jaar of 20 ook niet meer maar we hebben hun reactie dan nog wel op video staan..
Split of a Second
Split of a Second
Wingsuit World Champion Espen Fadnes vertelt in de short "Split of a Second" over zijn passie. Ook komt er in deze 8 minuten durende clip never seen footage voorbij. Blijft mooi dat human flight!
Gametime 1862 - New York Taxi License
New York Taxi License
Door de crisis ben je genoodzaakt als taxi chauffeur aan de slag te gaan in New York. Volg de instructies van je instructeur en rijd je taxi veilig door de straten om je taxi rijbewijs te halen en daarmee een nieuwe baan binnen te halen. Game on!
Sexy Rafaela Ravena
Sexy Rafaela Ravena
We schakelen over naar Brazilië waar de mooie Rafaela Ravena carrière maakt als topmodel en daar al in diverse bladen haar opwachting maakte. Vanavond is ze bij ons te gast in deze mooie dagafsluiter... Check!
I'm Shot [Raw Combat Footage]
I'm Shot [Raw Combat Footage]
Je maakt het niet elke dag mee dat er dit soort live beelden opduiken vanuit het slagveld in Afghanistan, vandaar dat ik er toch maar even aandacht aan besteed. Gefilmd met zo te zien een GoproHD camera wordt deze soldaat onder vuur genomen door de Taliban en zelfs neergeschoten. No worries, he only suffered minor injuries. Call of Duty in Real Life!
Failtube [28 September 2012]
Op een dag Weet je het! Masseur...
Op een dag Weet je het! Masseur...
Werk is werk al heeft de een het iets beter getroffen dan de ander. Feit is, dat zelfs straaljagerpiloten op maandagochtend gewoon met lood in de schoenen naar hun werk gaan, al lijkt het vliegen van straaljagers nog zo leuk. Ik stel je voor aan een masseur die het ook helemaal gehad heeft met z'n werk, iets wat wij ons eigenlijk niet kunnen voorstellen...
Pizzababe Elena Romanova
Elena Romanova
We sluiten deze week van Pizzababes af met de mooie Elena Romanova die we laatst ook al in videovorm voorbij zagen komen. Elena Romanova, geboren te Huntington Beach in California heeft de perfecte maten 32D-25-36 en heeft mooie blauwe ogen met donker haar... Heerlijk!
Timeline Track
Timeline Track
Laat niemand minder dan Hiphop producer SirOJ van je Facebook timeline een muziek track maken die je vervolgens kan delen met de rest van de wereld via facebook... Nice!
Toys 4 Boys [55]
Goldfish in a Blender [Will it Blend]
Goldfish in a Blender [Will it Blend]
Je kan natuurlijk alles in een blender gooien, zelfs iPhones. Wat we nog niet hebben gezien is wat er gebeurd als je een goudvis in een blender gooit, tot nu dan....

[Thnx Dave]
Dean Gunnarson Escapes Death [WTF]
Dean Gunnarson Escapes Death [WTF]
Ik stel jullie voor aan Dean Gunnarson die zich afgelopen woensdag liet vastketenen aan de rails van de Bullet Roller Coaster in Happy Valley Park te Shenzhen, China. Hij moest binnen 58 seconden ontsnappen voordat de achtbaan met een snelheid van 135km per uur over hem heen zou denderen. Het scheelt niet veel..
Gametime 1861 - Mini Sports Challenge
Mini Sports Challenge
We gaan sportief doen vandaag al is het maar vanuit je luie stoel. Ren, spring, zwem en peddel in het spel Mini Sports Challenge om de prijzen in de wacht te slepen. Game on!
Sexy Venera
Sexy Venera
Ik stel jullie voor aan ene Venera die is uitgerust met dubbele DD mukken en vandaag blond is. Met zulke mukken willen we allemaal wel een avondje spelen en ook Venera zelf kan er niet van af blijven. Wij kijken natuurlijk graag mee...
History Of TV Theme Songs
History Of TV Theme Songs
Nadat Jimmy Fallon eerder al deze epische trilogie "The History of Rap" lanceerde is het nu tijd voor een muzikale ode aan TV Theme songs die we eigenlijk allemaal wel kennen. Hij doet dit samen met de cast van de nieuwe Amerikaanse comedy serie, Guys With Kids.. (trailer hier)
Failtube [27 September 2012]
Zap Spi0n nr 134 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
We nemen eventjes een kijkje bij de Franse web Spi0n die weer een leuke compilatie in elkaar heeft gedraaid met daarin de meeste leuke clips van de afgelopen weken. Ga er maar eventjes lekker voor zitten want het duurt in totaal een minuut of 11!
Pizzababe Brigitte Desiree
Pizzababe Brigitte Desiree
Onze Pizzababe van vandaag komt weer als vanouds bij ome Hef vandaan. Brigitte Desiree is van de nieuwe aanwas bij Playboy wat ze dan coed noemen. Geboren in Phoenix, Arizona is Brigitte inmiddels 24 lentes jong en een knoert van jewelste. Laten jullie even weten wat je van deze dame vindt ?! En vergeet niet te raten!
Wallpaper Magic Cityscapes [Part 136]
Excavator Merry go Round [Like a BOSS]
Excavator Merry go Round [Like a BOSS]
Een motorcrosser kan zich niet bedwingen wanneer hij een graafmachine ziet staan en laat zich een paar rondjes rondzwiepen... Like a Boss natuurlijk!

Don't try this at home!
Foster the People - Houdini [in LEGO]
Foster the People - Houdini [in LEGO]
Ik speelde op m'n 17e al lang niet meer met Lego maar Dylan Woodley wel en die maakte meteen maar deze super vette stopmotion Lego clip voor de track "Houdini" van Foster the People. Check hier het resultaat van enkele honderden uren knutselen met Lego... Erg cool!
Gametime 1860 - Endless War 6
Endless War 6
Endless War 6, is de zesde aflevering van de Endless War serie. Je vecht voor de communisten en moet zoveel mogelijk vijanden doden. Gebruik de WASD toetsen om je tank te verplaatsen, druk op G en F om van wapen te veranderen, met Q en E neem je de controle over van de torens, spatiebalk om luchtsteun te krijgen, en richten en schieten doe je met de muis. Game on!
Sexy Kyara Tyler
Sexy Kyara Tyler
Mooie Kyara Tyler geboren en getogen in Los Angeles, California doet vanavond de pizzaoven uit en sluit zodadelijk de deur af. Morgen zijn we er uiteraard weer met verse topics.. Kyara Tyler voor Playboyplus!
Failtube [26 September 2012]
Evolutie van TV
Evolutie van TV
De ontwikkeling van het televisietoestel blijft maar doorgaan! Was je vroeger nog de man met een analoge zwart-wit televisie, tegenwoordig word je doodgegooid met digitale SmartTV en 3D technologieën die je huiskamer verrijken. Toch is dat nog best snel gegaan allemaal, in deze coole clip zie je hoe snel precies en waar we nu in Nederland aangeland zijn... VET!
Pizzababe Alexis Texas
Alexis Texas
Ome Hef doet het de laatste tijd wat rustig aan en ook bij Penthouse zie ik vaak dezelfde dames voorbij komen. Geen nood natuurlijk, want babes zijn er genoeg te vinden op het internet. Alexis Texas kennen jullie vast al wel, deze Texaanse is al sinds 2007 actief in het adult wereldje en won al diverse awards waaronder een aantal AVN Awards. Vandaag poseert ze voor Hustler Magazine, en wij waren erbij!
Fail Compilation September 2012
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
We zitten alweer aan het eind van de maand september 2012 en dat betekent weer een heleboel fail compilaties. Zoals gewoonlijk hebben we Twister's creatie eruit gepikt al kan ik niet beloven dat er geen andere fail compilaties meer in de aankomende dagen voorbij komen.... Hier is de fail compilatie voor september 2012!
Hot Wallpaper Pack [47]
Goedemorgen!!! Ochtendgymnastiek...
Ochtendgymnastiek
We beginnen de dag tegenwoordig met wat sporten en dat is goed voor lijf en leden, heb ik me laten vertellen. We zijn nog niet zo ver als dit Russische gezelschap maar wellicht komt dat ooit nog es...
The Maker [Animation]
The Maker [Animation]
De animated shortfilm "The Maker" was op 60 festivals te zien en won maar liefst 11 awards, een echte aanrader dus. Een vreemd wezen, het beste te omschrijven als een soortement van hedendaagse Frankenstein, is verwikkeld in een race tegen de klok om de meest mooie en belangrijkste creatie van z'n leven te maken. Check!
Something About the Fire [Adele vs. Daft Punk]
Something About the Fire [Adele vs. Daft Punk]
We hebben in de afgelopen jaren de nodige muzikale mashups voorbij horen en zien komen, en zo heel afentoe zit er zelfs eentje bij, die de originele platen doet verbleken. Deze mashup van Adele en Daft Punk gemaakt door Carlos Serrano is er zo eentje. Zijn we het allemaal eens ?!

Meer Mashups hier!
Gametime 1859 - TNT Robots
TNT Robots
Robots proberen de wereld te veroveren en jij bent de enige die ze kan stoppen! Pak je tas met explosieven en verstop die op de juiste plekken, en blaas dat robot tuig, met de nodige TNT, naar de schroothoop. Game on!
Sexy Hiphop Booty
Sexy Hiphop Booty
In de meeste Hiphop clips komen dames voorbij die echt kont schoppen. Je moet uiteraard wel van een maatje meer houden, magoe wat niet breekt kan ook niet kapot. Habbaaa!
Samsung - Timeline Track
Samsung - Timeline Track
Dit is pas cool! Samsung heeft een app gelanceerd die teksten van Facebook omzet naar muziek. Met de Timeline Track app kun jij als Facebooker je posts omzetten naar zang, in een volledig persoonlijke muziektrack, compleet met videoclip samengesteld door de bekende hiphop producer SirOJ. De persoonlijke track kan vervolgens op Facebook of Twitter geplaatst worden, maar de track kan ook gedownload worden voor desktop of mobiel... COOOOOL!
Russian Dashcam Crashes [September 2012]
Russian Dashcam Crashes [September 2012]
In Rusland rijdt zowat iedereen rond met een dashcam die ze daar heel toepasselijk Smartcam noemen. Dit zijn zo'n beetje de ergste crashes van afgelopen maand, netjes voor je aan elkaar geregen tot 1 compilatie. Check!
Failtube [25 September 2012]
Pizzababe AZBlonde
Pizzababe AZBlonde
Bij Penthouse hebben ze tegenwoordig ook dames achter de cam gezet en deze AZBlonde is zo'n dame die hele dagen mannen verleid van achter zo'n webcam. Wij moeten het met de plaatjes doen vandaag... RATE!
Oekraine Louis Armstrong is EPIC
Oekraine Louis Armstrong is EPIC, Talent
Zo af en toe komen er mensen voorbij, bij programma's als X-Factor of de Got Talentshow's waarvan je zoiets hebt van WTF, wat goed! Dit is Jakob Golovko die een perfecte imitatie doet van Louis Armstrong's "What a Wonderfull World", EPIC!
In Perspective
In Perspective
Amazing Mindreader
Amazing Mindreader
Ik heb vorige week de film Red Lights gezien en daar sluit deze clip eigenlijk prima op aan. We gaan eventjes kijken naar een gedachtenlezer die schrikbarend goed is... Of wacht....
One-legged Soccer Player [WIN]
One-legged Soccer Player [WIN]
Nico Calabria, werd geboren met één been maar dat weerhield hem er niet van om voetballer te worden. Hij "schopte" het zelfs tot het US Amputee National Team en maakt zich momenteel op om mee te doen aan de Amputee Soccer World Cup in 2014. In deze video scoort hij een goal waar menig spits jaloers op zou zijn, LIKE A BOSS!
Gametime 1858 - West Train
West Train
Ga terug in de tijd naar het Wilde Westen en controleer daar het treinverkeer. Haal zoveel mogelijk zakken met geld op maar pas op voor bandieten en indianen. Game on!
Sexy Rebecca Carter
Sexy Rebecca Carter
Rebecca Carter zien we vanavond als afsluiter van de dag. Rebecca oftewel "That Georgia Peach" straalt in deze prachtige video van Playboy.
WIN James Bond Skyfall™ Tickets
20120924-unlock007.jpg
Win iedere dag een duoticket voor de exclusieve Coke Zero voorpremiere van de nieuwe James Bond film 'Skyfall™' op 29 oktober. Laat je leiden door de Coke Zero tv-spot om het raadsel te ontcijferen. Op 3 december 2012 bepaalt een loting welke speler er met de ultieme hoofdprijs vandoor gaat: een ultieme Coke Zero trip in de voetsporen van James Bond naar London! Speel ook mee en haal de 007 in jezelf naar boven!

WIN James Bond Skyfall™ Tickets
Luckiest Truck Driver in Russia [OMG]
Luckiest Truck Driver in Russia [OMG]
Sommige mensen zijn echt voor het geluk geboren en deze Russische vrachtwagen chauffeur is zo iemand. Niets vermoedend rijd hij z'n vrachtje in het rond als plots een onoplettende collega zijn oplegger dwars over de weg parkeert.
Failtube [24 September 2012]
Pizzababe Victoria Winters
Pizzababe Victoria Winters
Snel over naar de orde van de dag met Pizzababe Victoria Winters die deze nieuwe week aftrapt. Deze blondine is afkomstig uit Virginia, USA en is pas 21 lentes jong en daarmee een van de nieuwkomers bij Playboy. Laat even weten wat je vindt in de comments of door te raten.. Check!
Wallpaper Magic [135]
GIF Sounds 2 [the Video Compilation]
GIF Sounds 2 [the Video Compilation]
Laatst kon je het eerste deel al bekijken van Gifs With Sound, linkje onder de video, en vandaag is het tijd voor deeltje 2. De leukste gif animatie clipjes achterelkaar gemonteerd met muziek eronder.. Check!
Squirrel Escape [Like a Boss]
Squirrel Escape [Like a Boss]
Een eekhoorn is per ongeluk in een keuken beland en heeft nogal moeite om de weg naar buiten te vinden. Eenmaal gespot weet het beestje niet hoe snel het weg moet komen, Like a Boss natuurlijk...
Game of Thrones Kill Scenes [Season 2]
Game of Thrones Kill Scenes [Season 2]
Op 31 maart van volgend jaar staat de première van het derde seizoen van de serie Game of Thrones gepland en dit zijn alle kill scenes uit het tweede seizoen handig gebundeld tot 1 compilatie clip. Spoiler alert uiteraard!
Gametime 1857 - Cargo Bridge 2
Cargo Bridge 2
Ontwerp met beperkte financiële middelen een brug die sterk genoeg is om het gewicht van de werknemers en de lading te ondersteunen. Test de brug alvorens je je mannen er over heen stuurt, Game on!
Sexy Triple Bunnies 14 [by Gnocca]
20120923-triplebunnies14.jpg
We hebben ze een tijdje moeten missen maar hier is dan weer een video-edit van Gnoccatime met drie dames uit de Playboy stal. Het is meteen onze afsluiter voor deze avond, check!
Koefnoen Rapservice 2012 [Is dit Alles 5]
Koefnoen Rapservice 2012
Het weekend zit erop en MCTlex heeft zijn kijk op het nieuws weer in rijmvorm gespit in het programma Koefnoen. Het is de week van Prinsjesdag, het afscheid van Tweede Kamerleden en een trillend gebouw. En je weet het, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten...
Wie van de Drie [23 September 2012]
Jurgita Bailey Mia

Jurgita

Bailey

Mia

Best Fails Of The Week 3 September 2012
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
We zijn een weekje verder en dat betekent een nieuwe fail compilatie met daarin de beste fails van de afgelopen week. Dit keer verzorgd door de mensen van Failarmy!

[Thnx Ryan!]
Lindsey Stirling - Elements [Dubstep Violin]
Lindsey Stirling - Elements [Dubstep Violin]
Kennen we Lindsey Stirling nog, die begin dit jaar met het nummer Crystallize furore maakte ?! Lindsey combineert de viool met dubstep muziek en dat klinkt super vet. Ze heeft een nieuw nummertje in dit genre gemaakt met de titel Elements... Check!
Green Day Billie Joe freaks out
Green Day Billie Joe freaks out
De band Green Day stond lekker te spelen op het "I Heart Radio Music Festival" toen ze ineens te horen kregen plaats te maken voor playback koning Usher... Zanger Billie Joe heeft daar zo z'n gedachten over.

Update: Billie Joe moet afkicken..
Girls Only 15 [the Mix]
wpmagic, girls
There are Two Kinds of People
There are Two Kinds of People
Volgens deze clip met daarin allerlei film fragmentjes zijn er twee soorten mensen... Een complete lijst met gebruikte films vind je hier...
Misery Bear's Night Out
Misery Bear's Night Out
Ik had het vanmorgen nogal zwaar maar gelukkig ben ik daar in niet de enige. Dit zijn de avonturen van Misery Bear die het niet veel beter had als ik...
Gametime 1856 - Orbox B
Orbox B
We gaan op deze zondagochtend puzzelen en dat doen we met de game Orbox B. Schuif de blokjes naar de juiste plek om de puzzel op te lossen, er zijn in totaal 30 levels. Game on!
Sexy Heather Vandeven [Exclusive]
Sexy Heather Vandeven [Exclusive]
Omdat er een paar mensen, Jakob vooral, geen genoeg van Heather vanDeven kunnen krijgen, inclusief ikke, vanavond een leuke compilatie van deze mega knoert. HABBBAAAA!
Hollywood? Psssh
Hollywood? Psssh
Loop je een beetje rond in Hollywood, loop je alleen maar in de weg.. Tsk!
Wie van de Drie [22 September 2012]
Jennifer Ela Koika

Jennifer

Ela

Koika

Ken Block & Rally van Canada [the Highlights]
Ken Block & Rally van Canada [the Highlights]
Dat Ken Block kan sturen mag onderhand bekend zijn. Hier zien we hem in actie tijdens de Rally van Canada, Defi Rally 2012....
Roadkill [Animation]
Roadkill [Animation]
De liefhebber van animatie filmpjes kunnen hun hart weer ophalen met deze short waarin het lastig oversteken is....
The Beach Spy [49]
Games of Thrones [CGI VFX Breakdown]
Games of Thrones [CGI VFX Breakdown]
We weten dat we dagelijks in de maling worden genomen als we tv zitten te kijken. Elke serie of film, staat tegenwoordig bol van de computeranimatie. Zo ook in de epische serie Game of Thrones!
The Lion City [Singapore Timelapse]
The Lion City [Singapore Timelapse]
We nemen eventjes een kijkje aan de andere kant van de wereld, in Singapore om precies te zijn. Het land, Singapore wat tegenwoordig bij China hoort, beslaat een groep van in totaal 63 eilanden die van Indonesië wordt gescheiden door de Straat van Singapore en van Maleisië door de Straat van Johore. Hier allemaal prachtig weergegeven in een mooie timelapse video!
8yr Old Touchdown Prodigy
8yr Old Touchdown Prodigy
We schakelen eventjes over naar de USA waar deze 8 jaar oude American Footbal speler furore maakt door de hele verdediging van de tegenstander te dollen en uiteindelijk ook nog een touchdown scoort.
Gametime 1855 - Little Pirate
Little Pirate
Doe je best als piraat en zorg dat je zoveel mogelijk punten haalt... Game on!
Sexy Sarah-Marie
Sexy Sarah-Marie
Onze dagsluiting word vandaag verzorgd door de mooie Sarah Marie die zich voordat ze uit de kleren gaat eerst eventjes netjes aan ons voorstelt... Kijk zo hoort dat dus!
Failtube [21 September 2012]
Russian Road Rage & Accidents [September 2012]
Russian Road Rage & Accidents [September 2012], russia
Mensen die de hele dag op de weg zitten weten het, onderweg gebeurt er van alles. In Rusland, lijkt het allemaal nog een stukje erger te zijn als bij ons en regelmatig zien we dan ook filmpjes met boze Russen in het verkeer. In deze compilatie de beste, mooiste en ergste clips van afgelopen maand in compilatie vorm. CHECK!
Pizzababe Viktoria Lenkei
Pizzababe Viktoria Lenkei
Iedereen die weleens in Boedapest in Hongarije is geweest zal kunnen beamen dat Hongaarse vrouwen tot de mooiste in Europa mogen worden gerekend. Ik stel jullie voor aan Viktoria Lenkei, Playmate of the Month voor de maand maart 2011 bij Playboy Rusland uit het fantastische bouwjaar 1982. Viktoria is onze weekafsluiter, vergeet niet te raten!
Unicycle Freestyle [Devin Supertramp]
Unicycle Freestyle [Devin Supertramp]
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een coole nieuwe short van Devin Supertramp die dit keer met een eenwieler aan het stunten gaat. Cool!

[Thnx Dallin Smith!]
Toys 4 Boys [54]
Pirates: Caribbean Cruise
Pirates: Caribbean Cruise
De mannen van Pistol Shrimps maken van tijd tot tijd coole parodieën op bekende films. Zo kende we ze al van Star Wars en de Harry Potter parodieën. Twee missionarissen gaan op een cruise maar belanden uiteindelijk op een piratenschip.

[Thnx Chris]
The Butterfly Effect [Animation]
The Butterfly Effect [Animation]
Het vlindereffect, of te wel Butterfly Effect, is gebaseerd op een metafoor uit 1961, om aan te geven dat de vleugels van een vlinder in Brazilië maanden later een tornado in Texas zouden kunnen veroorzaken. Ik weet alleen dat ik The Buttefly Effect een steengoede film vond destijds. Vandaag hebben we dit fenomeen in animatie vorm... check!
Film Wrap Tribute 2011
Film Wrap Tribute 2011
Ik ben de laatste tijd, nu het weer wat natter wordt buiten, weer wat films aan het kijken en mochten nog meer van jullie op dit briljante idee gekomen zijn dan heb ik hier nog een klein overzichtje met de allerbeste films van het afgelopen jaar die in compilatie vorm in deze Film Wrap Tribute 2011 voorbij komen. ENJOY!

via
Gametime 1854 - Zombie Apocalypse
Zombie Apocalypse
Nadat de wereld is geïnfecteerd met een dodelijk virus zijn de enige overlevende in zombies veranderd. Er is slecht één overlevende en dat ben jij ! Bescherm de bunker waar je in zit tegen de oprukkende zombies, upgrade je wapens en het meest belangrijke, zorg dat je zoveel mogelijk zombies afschiet. Game on!
Sexy Jennifer Shiloh
Sexy Jennifer Shiloh
Ik was stiekem al begonnen met wat tv-series inhalen, lui uitgezakt op de bank, met een zak popcorn en te drinken binnen handbereik en dat bevalt prima. Maar ook vandaag sluiten we af met een leuke dame uit de stal van Playboy. En dat doen we me deze blonde stoot genaamd Jennifer Shiloh, mocht je je na Jennifer nog vervelen dan kan je hier online de serie Sinbad 2012 kijken... (eerste 8 afleveringen, zolang het werkt..)
Columbus Zombie Prank [Roman Atwood]
Columbus Zombie Prank [Roman Atwood]
Nadat grapjurk Roman Atwood eerder al in Miami als zombie verkleed de mensen de stuipen op het lijf jaagde gaat hij dit keer naar het in Ohio gelegen Colombus om daar zijn geluk te beproeven. Uiteraard draait de camera weer mee om alle reacties te filmen...
Failtube [20 September 2012]
Epic Hovercraft Race
Epic Hovercraft Race
Wie had er ooit gedacht dat racen met een Hovercraft eigenlijk nog spectaculairder is dan het Formule 1 racen ?! Ik alvast niet, toch kan ik niet ontkennen dat dit er echt heel erg vet uitziet... Kijk even mee!
Pizzababe Brooke Banner
Brooke Banner
Toen Brooke Banner nog een jong meisje was kauwde ze de hele dag kauwgom. Toen ze 18 werd vereeuwigde ze haar hele verzameling kauwgombal plaatjes op haar lichaam maar dat mag de pret niet bederven. Brooke Banner, geen onbekende voor de vaste TLP bezoeker of diegene die regelmatig 18+ materiaal bekijken... Vandaag is Brooke onze Pizzababe van de dag!
Wallpaper Magic - Sport Pack [2]
Jennifer Aniston Security Tapes [Leaked]
Jennifer Aniston Security Tapes
Je begrijpt eigenlijk niet hoe het kan dat dit soort security tapes van beroemdheden telkens op straat belanden.. Alhoewel, in dit geval begrijpen we het best
We love Wins 2012 [the Compilation]
We love Wins 2012
De zoveelste WIN compilatie met daarin in tegenstelling tot de fail compilaties allerlei filmpjes waarin het eens wél goed gaat... Check het uit!
Dubstep Power Tools
Dubstep Power Tools
Na een klein jaartje afwezigheid lijkt de Mystery Guitarman, of te wel Joe Penna, een Braziliaanse gitarist, animator én filmmaker, weer helemaal terug. Dit keer met een genre wat je niet zo 1-2-3 bij 'm zou verwachten. Dubstep!
Gametime 1853 - The Most Wanted Bandito
The Most Wanted Bandito
We gaan weer een poging doen om een spelletje te spelen en vandaag ben je de held die op zoek moet naar de meeste beruchte bandiet van het Wilde Westen. Deze schurk is ontsnapt en aan jouw de taak om hem weer achter slot en grendel te krijgen. Pak zoveel mogelijk geld om te kunnen upgraden, game on!
Sexy Nikki Mitchell & Sarah Michaels
20120919-sarahahhaa.jpg
Playmate Sarah Michaels blijkt een tweelingzusje te hebben genaamd Nikki Mitchell, en die twee kunnen het ook nog eens heel erg goed met elkaar kunnen vinden. Althans dat maak ik op uit deze beelden...
Bark Ops [Call of Duty IRL]
Bark Ops [Call of Duty IRL]
Iedereen die weleens Call of Duty heeft gespeeld weet dat het erg lastig is om aanvallende honden van je af te houden en daarom bedachten de mannen van Corridor Digital een andere versie waarin honden je juist helpen om de tegenstander te verslaan. Kijk zo is een hond ineens wel weer je beste vriend...
Hot Wallpaper Pack [46]
Definitely DO NOT Try this at Home
Definitely DO NOT Try this at Home
Sommige mensen zijn echt levensmoe en met enige regelmaat zien we die video's ook langskomen hier op TLP. Ik post dit niet omdat ik wil dat jullie dezelfde stunts uithalen maar juist om duidelijk te maken dat je dit NIET zelf moet gaan uitproberen. Dit zijn mensen die duidelijk weinig waarde hechten aan het leven...
Pizzababe Alyssa Michelle
Alyssa Michelle
Poeh, wat een heerlijke dame is deze Alyssa Michelle toch. Afkomstig uit Bullhead City, Arizona, poseert deze dame voor het eerst voor Playboy en maakt daarmee meteen haar debuut hier op TLP als Pizzababe van de dag. Habbbaaaa!
Ladies Day at the Races [FIGHT!]
Ladies Day at the Races [FIGHT!]
Sommige vrouwen kan je echt niet heel eventjes alleen laten, zelfs niet om een biertje te halen. Check eventjes deze beelden, opgenomen op een festival, van vrouwen die elkaar het liefst in de haren vliegen...
Failtube [19 September 2012]
Hete Suki gaat Off-Road
Hot Suki gaat Off-Road
We hebben al vaker dit soort clips gezien met dames die met laag decolleté plaatsnemen in een race auto alleen gaan we dit keer niet het circuit op maar off-road. In een Ford Raptor om precies te zijn met een dame die Suki heet... Bounce zeg ik U!
3D Videomapping Kielce Museum
3D Videomapping Kielce Museum
Voor de heropening van het Poolse Nationaal museum in Kielce werd een mooie 3D videomapping show gemaakt die je hier nog eens terug kan zien.

Ook leuk, deze Animated Tower!
Gametime 1852 - Monster Race 3D
Monster Race 3D
Kruip achter het stuur van een Off Road monster en race door de drie dimensionale gebieden heen terwijl je allerlei extreme sprongen maakt. Hoe meer sprongen hoe meer punten, probeer de hoogste score neer te zetten. Game on!
Sexy Mai-Lan Leenders
Sexy Mai-Lan Leenders
Onze dagafsluiter word vandaag verzorgd door Mai-Lan Leenders. Mai-Lan is een Nederlands fotomodel en Playmate van het Jaar 2008 en vanavond te zien in deze fijne cybervideo... Habbaaa!
Bi-Fuel Happiness
BiFuel Happiness [Tanken was nog nooit zó Leuk]
Het is de laatste jaren kommer en kwel met de alsmaar stijgende brandstofprijzen. Wat gebeurt er als je de benzineprijs verlaagt tot de prijs van LPG ? In no time stonden automobilisten massaal in de rij om hun tank vol te gooien voor slechts 84,9 ct per liter, dat is pas fijn tanken!! Met deze coole actie van Opel wilde ze aandacht vestigen op de nieuwste Opel Bi-Fuel modellen, Bi-Fuel is hét antwoord van Opel op de hoge brandstofprijzen. Me like!
Failtube [18 September 2012]
Pizzababe Anne Marie Rios
Anne Marie Rios
Nog maar een nieuwkomer hier op TLP, want ook van deze mooie Penthouse Pet, Anne Marie Rios hadden we nog niets staan in ons Pizzababe archief. Check het uit!
Largest Parade of Ferrari at Silverstone
Largest Parade of Ferrari at Silverstone
Liefhebbers van supercars als Ferrari konden afgelopen weekend hun hart ophalen op de jaarlijkse Ferrari dag op het Engelse Silverstone circuit. In totaal waren er 964 Ferrari's te bewonderen in de langste Ferrari parade ooit, wat ook meteen een wereldrecord is, en waarschijnlijk de duurste file ooit.

[Thnx Suus]
Running on the Beach
Running on the Beach
DJ Philizz - I LOVE Hands Up [Videomix + Bonus]
DJ Philizz - I ♥ Hands Up [Videomix + Club Bonus]
We wachten met smart op het vijfde deel van de Philizz Videomix 2012 maar zover is het nog niet. Wel is er een nieuwe mega videomix van Philizz genaamd "I ♥ Hands Up", die bijna één uur duurt. Als bonus heb ik er nog een mini clubmix bij gezet van Ernesto Bianchi die ons de groetjes doet uit Venezuela... Playlists staan onder de beiden videomixen! ENJOY!
World Record Corkscrew Jump
World Record Corkscrew Jump
Wie heeft er als kind nu niet gespeeld met Hot Wheels en de daarbij behorende stunt schansen. Brent Fletcher en Team Green stunten met op Hot Wheels gelijkende auto's en in deze video pakken ze het wereldrecord... Check!
Penalty nemen [Like a Boss]
Penalty nemen [Like a Boss]
Dit is de Finse aanvaller, Pekka Sihvola die, op de Rabona manier, een penalty neemt terwijl hij geblinddoekt is Dat wil zeggen achter het standbeen langs. Like a boss!
Gametime 1851 - Kaardion
Kaardion
Kaardion is een kloon van het wereldberoemde spelletje "Arkanoid", wat in de 80er jaren een van de meest populaire spelletjes was op de Commodore 64. De bedoeling is simpel, zorg dat het balletje niet uit het spel raakt, en hou dat 10 levels vol... Game on!
Sexy Whitney Whitekirk
Sexy Whitney Whitekirk
Whitney Whitekirk is een mooie blondine met de maten 34DD-26-36 uit Jackson Hole, Wyoming en vers vleesch hier op TLP want we zagen haar nog niet eerder voorbij komen. Ik schat dat we haar nog wel vaker gaan zien, als Pizzababe van de dag, bijvoorbeeld. Raten jullie weer ?!
Failtube [17 September 2012]
The Office [Blooper Reel]
The Office [Blooper Reel]
Terwijl in Amerika gisteren het derde seizoen van The Boardwalk Empire is begonnen gaan wij kijken naar een 18 minuten durende blooper reel van de komische serie The Office USA.
Pizzababe Erin Fox
Pizzababe Erin Fox
We beginnen deze week maar meteen voortvarend met een Cybergirl die we nog niet eerder voorbij zagen komen. Ik stel jullie voor aan Erin Fox die toch echt wel een hele mooie dame is. Uiteraard hoor ik graag jullie bevindingen want wie ben ik ?! RATE!
Jahmene Douglas & Carly Rose Sonenclar [X-Factor]
Julia Chupira, talent
Menno dropte afgelopen weekend weer eens wat in de linksubmit box en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van allebei deze talenten. We hebben de Amerikaanse Carly Rose Sonenclar en uit Engeland hebben we Jahmene Douglas die een nummertje van Etta James opvoert bij het programma X-Factor. Welke vind jij de beste ?!
The Ultimate Cat Compilation 2012
The Ultimate Cat Compilation 2012
Je wordt op het internet werkelijk dood gegooid met plaatjes en filmpjes van katten, niet in de laatste plaats omdat katten nu eenmaal coole beesten zijn. Dit is een compilatie met zo'n beetje alle grappige katten filmpjes van het afgelopen jaar... Check!
Wallpaper Magic [134]
Drummer Steals the Show [my Way]
Drummer Steals the Show [my Way]
Leuk natuurlijk zo'n chippanertje die "My Way" van Frank Sinatra live zingt, maar nog leuker is de drummer die zo zijn eigen showtje in gedachten heeft...
K'nex Ball Machine
K'nex Ball Machine
Kennen we nog die grappige bouwblokjes genaamd, K'nex ?! Het is geen Lego maar bouwen kan je er wel mee... Check deze ultieme K'nex Ball machine gebouwd door de mannen van Clockwork...
Gametime 1850 - Swords and Sandals 4
Swords and Sandals 4
Je bent beland in een wereld met gladiators die je moet verslaan om in een nog wredere en gevaarlijkere wereld terecht te komen. Het recht van de sterkste telt, game on!
Sexy VideoGames [By Gnocca]
Sexy VideoGames [By Gnocca]
Het was vannacht iets gezelliger dan ik eigenlijk beoogd had en dus schoot de dagafsluiter er een beetje bij in. Uiteraard had je die tegoed en dat doen we meteen met wederom zo'n mooie video-edit van Gnoccatime... Met titel, Sexy Videogames...

Koefnoen Rapservice 2012 [Verkiezingen 4]
Koefnoen Rapservice 2012
Het weekend zit er weer op en MCTlex, oftwel Arjen Lubach en Edo Schoonbeek, hebben de week weer voor je op rijm gezet in de rapservice van het programma Koefnoen. Want je weet als het niet rijmt hoef jij het niet te weten! Dit keer, de week van de Tweede Kamerverkiezingen.
Wie van de Drie [16 September 2012]
Charlotte Riley Aria

Charlotte

Riley

Aria

Shameless Monkeys vs Reporter
Shameless Monkeys vs Reporter
Tijdens een trip aan Bali werd reporter, Dan Debenham, vertelt om zeker eventjes een kijkje te nemen in een apen tuin om met de aapjes te spelen. Alleen had hij er niet op gerekend dat de apen al druk waren om met elkaar te spelen..
Girls Only 14 [The Mix]
wpmagic, justgirls
BiFuel Happiness [Tanken was nog nooit zó Leuk]
BiFuel Happiness [Tanken was nog nooit zó Leuk]
Het is de laatste jaren kommer en kwel met de alsmaar stijgende brandstofprijzen. Wat gebeurt er als je de benzineprijs verlaagt tot de prijs van LPG ? In no time stonden automobilisten massaal in de rij om hun tank vol te gooien voor slechts 84,9 ct per liter, dat is pas fijn tanken!! Met deze coole actie van Opel wilde ze aandacht vestigen op de nieuwste Opel Bi-Fuel modellen, Bi-Fuel is hét antwoord van Opel op de hoge brandstofprijzen. Me like!
Hula Cam vs Burning Man 2012
Hula Cam vs Burning Man 2012
Tijdens de laatste editie van het Burning Man Festival 2012 was iemand op het geniale idee gekomen om een hoelahoep met daaraan een camera neer te leggen. Diverse dames konden de verleiding niet weerstaan en lieten vervolgens hun hoelahoep kunsten zien...
Fragile Childhood [Anti Drinking PSA]
Fragile Childhood [Anti Drinking PSA]
Ik las gisteren ergens dat er in Tsjechië geen sterke drank meer mag worden verkocht. Wij gaan voor deze PSA naar Finland waar procentueel veel alcoholisten wonen en de regering met deze anti-drank PSA probeert ouders te vertellen hoe kinderen mensen met drank op zien... Een beetje overtrokken misschien, maar ik kreeg er wel kippenvel van...
Cardboard Need for Speed
Cardboard Need for Speed
Freddie Wong verdiende zijn geld vooral met special FX maken voor Hollywood films totdat hij ontdekte dat er met een Youtube kanaal ook brood op de plank komt. Niet zo heel vreemd natuurlijk als je bedenkt dat 'n gemiddelde clip van Freddie een paar miljoen views oplevert. Vandaag gaan we karten op een baan met een set van karton, Need for Speed stijl!
Gametime 1849 - Herm the Germ
Herm the Germ
Verzamel zoveel mogelijk rode bloedcellen om je voor te planten. Je klonen kunnen springen in de mid-air, en zorg dat je telkens naar de volgende level komt. Game on!
Sexy Jessa Lynn is Back
Sexy Jessa Lynn is Back
Het was al weer eventjes geleden dat we de mooie blondine Jessa Lynn voorbij zagen komen maar vanavond is ze er dan toch weer echt. Deze in 1985 geboren Amerikaanse uit Ohio maakte haar eerste debuut in 2007 toen ze 22 jaar jong was. Inmiddels is ze 27 en heeft de perfecte maten 34D-24-34, aangemeten door de wonderdokter. Habbaa!
Ghetto Wakeboarding
Ghetto Wakeboarding
Eens in de 14 dagen komt Kevin Supertramp met een mooie nieuwe short film en dit keer neemt hij ons mee naar de "ghetto" om te wakeboarden over de kleine kanaaltjes al daar.. Ik weet vervelendere manieren om de zaterdagmiddag door te brengen.
Wie van de Drie [15 September 2012]
Lacey Sarah Macy

Lacey

Sarah

Macy

Best Fails Of The Week 2 September 2012
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe fail compilatie met daarin de beste fails van de afgelopen week. Dit keer weer gewoon van de mannen bij FVA, check het!
België voor Beginners
België voor Beginners
Met onze Vlaamse Zuiderburen is het altijd lachen, al was het alleen al om het gebruik van sommige woordjes die bij ons ineens een hele andere betekenis hebben. Dit is de Vlaamse cabaretier Bert Kruismans die ons een cursus België voor Beginners voorschotelt...
The Beach Spy [48]
The Bus
The Bus
Reclame maken is een vak op zich en de ene commercial is beter dan de volgende.. Een betere manier om reclame te maken voor het openbaar vervoer, dan deze commercial van het Deense Midttrafik, gaan we niet meer meemaken lijkt me...
Farting In The Hood
Farting In The Hood
Prankster Roman Atwood is de Ghetto weer in gedoken en laat stiekem scheetjes... Hoe daar op gereageerd wordt ?! Check het!
First Look: iPhone 5
Celebrities Read Mean Tweets [Kimmel Live]
De iPhone 5 is in verschillende landen al uitverkocht en de levertijd is inmiddels verlengd naar 2 weken. Gelukkig heeft Jimmy Kimmel de hand weten te leggen op een exemplaar en dit is de eerste impressie, volgens Jimmy dan, van wederom zo'n machtig mooi apparaat van Apple...

Keynote gemist ?! Hier staat een kleine samenvatting!
Gametime 1848 - Brat Baseball
Brat Baseball
In Brat Baseball moet je proberen zoveel mogelijk objecten te raken door de bal er op te slaan. Zorg er tevens voor dat je zoveel mogelijk bonus pakt, game on!
Sexy Gamble [Sabo FX]
Sexy Gamble [Sabo FX]
Met enige regelmaat verrast Sabo-FX vriend en vijand met een nieuwe muziek productie die doorgaans vergezeld wordt door een leuke sexy clip. Ook dit keer is dat het geval en we zien onder andere de dames: Cristina Cass, Alli Marie, Carlye Denise, Megan Medellin en Courtney Nikole voorbij komen in deze clip. Het nummer is getiteld "Gamble"!
No Rules, Great Scotch
No Rules, Great Scotch
Echte mannen drinken geen bier maar drinken Whiskey. En dan geen goedkope bocht, gestookt op een kampvuurtje maar William Lawson's Whiskey, echte Whiskey voor echte Mannen. Ter promotie stuurde William Lawson een team highlanders naar Amsterdam die terloops ook nog eventjes een fout geparkeerde auto oppakken en in een parkeervak zetten. Echte mannen mogen weer. William Lawson’s No Rules, Great Scotch!
Failtube [14 September 2012]
Pizzababe Samantha Saint
Pizzababe Samantha Saint
We hadden deze week slechts vier Pizzababes in plaats van de gebruikelijke vijf en op deze vrijdag sluit Samantha Saint de week af. Het is de eerste keer dat we Samantha als Pizzababe van de dag hebben dus geef deze dame een warm onthaal. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. RATE!
Toys 4 Boys [53]
Remi Gaillard - The Godfather 2
The Godfather
In 2010 verkleedde Remi Gaillard zich al eens als de Godfather en probeerde een duistere deal af te sluiten in een donkere parkeergarage met nietsvermoedende voorbijgangers. En vandaag herhaalt hij datzelfde grapje nog eens al doet hij het deze keer vanuit de lift. Je zal maar wonen in die flat met zo'n grappenmaker...
Jillian Jensen Sings Who You Are [X-Factor USA]
Julia Chupira, talent
Dan wordt je je hele leven gepest op school en in het dagelijkse leven, mag je toch je kunstje doen voor de jury van de X-Factor USA. Ik heb het over Jillian Jensen, die het toepasselijke liedje "Who You Are" ten gehoor brengt. Zakdoekjes Alert!
Call of Duty in Beverly Hills
Call of Duty in Beverly Hills
In Beverly Hills wonen alle grote Hollywood sterren in mega kasten van woningen en dat zelfde Beverly Hills is dit keer het strijdtoneel waar we Call of Duty gaan spelen. Drie bikini babes worden verrast door een sluipschutter maar geven zich niet zomaar gewonnen en gooien alle wapens in de strijd om zich te verdedigen..
Gametime 1847 - Bushido Panda
Bushido Panda
De pinguïns vallen aan en je moet Panda helpen om ze te vernietigen. Maak de vrieskasten kapot om de pinguïns een lesje te leren en verzamel alle samoerai spulletjes onderweg. Game on!
Sexy Domino [11min Babe Compilation]
Sexy Domino [11min Babe Compilation]
Heel sporadisch horen we nog iets van onze grote Italiaanse vriend Gnoccatime, die we natuurlijk nog kennen van al die mooie video edits van dito babes. Vanavond dropte hij deze super mooie 11 minuten durende babe compilatie genaamd "Domino" in de submit. Ga er eventjes lekker voor zitten en laat al dat moois maar op je afkomen.. ENJOY!
Wallpaper Magic [133]
William Lawson’s No Rules, Great Scotch
William Lawson’s No Rules, Great Scotch
Er is een invasie van Schotse Highlanders in Nederland gaande. De William Lawson's Clan trekt door Nederland, op zoek naar echte mannen. Ze dragen kilts, rijden paard, maken vuur, eten vlees en drinken Schotse whisky. Een dubbel geparkeerde auto werd terloops aan de kant getild, want een Highlander doet niet aan wachten.. Echte mannen mogen weer. William Lawson’s No Rules, Great Scotch!
Failtube [13 September 2012]
Pizzababe Alana Campos
Alana Campos
We zagen haar afgelopen maand al een keertje voorbij komen, deze Alana Campos, en vandaag zien we deze mooie cybergirl nog eens als Pizzababe van de dag. Dit keer in een gloedje nieuwe galerie. RATE!
Steve Jobs: Resurrection [Epic]
Steve Jobs: Resurrection [Epic]
Gisteravond was het niet alleen maar verkiezingen wat de klok sloeg, de nieuwe iPhone 5 werd namelijk ook gepresenteerd. Zoals elke keer wanneer er nieuws komt van Apple verschijnen er ook meteen allerlei spoof video's waarvan dit zo'n beetje de beste is die ik ooit gezien heb. Check het uit!
I'm not Jealous [WTF]
I'm not Jealous [WTF]
Een Rus betrapt zijn vriendin op heterdaad tijdens het vreemdgaan, net als ze met haar nieuwe lover een ritje wil gaan maken in haar auto, of wat er na deze woede uitbarsting nog van over is.
Mad Russian Bungee Jump
Mad Russian Bungee Jump
Je moet het 'n keer gedaan hebben in je leven, dat bungee jumpen. En als je vervolgens ook nog een camera laat meedraaien heb je helemaal een onvergetelijke dag. Deze Rus, is niet moeders mooiste, en trekt nogal een vreemd gezicht eenmaal onderweg naar boven. Grappig zelfs...
Gametime 1846 - Headless Joe
Headless Joe
Headless Joe moet in een gevaarlijk physics spel proberen zijn hoofd terug te krijgen. Dit doe je door puzzels op te lossen en het verzamelen van ontbrekende bouten en schroeven. Gids hem naar de exit maar wees voorzichtig Joe is dan wel een robot, hij is nog steeds zeer breekbaar. Game on!
Sexy Ines Cuda
Sexy Ines Cuda
We sluiten de tent af met een dame die beslist niet achteraan heeft gestaan toen er met tieten gekliederd werd... Haar naam is Ines Cuda, en is volgens mij afkomstig uit Polen.. Wie kan het er op ?!
Be Quick Or Be Dead [Ski Crashes]
Be Quick Or Be Dead [Ski Crashes]
We hebben ooit es zelf een compilatie in elkaar geschroefd met Iron Maiden's nummer "Be Quick Or Be Dead" en dat betrof toen een K1 compilatie. Dit keer gaan we skiën, althans deze mensen doen een poging maar falen is een beter woord...
Failtube [12 September 2012]
Pizzababe Nicole Aniston
Nicole Aniston
Onze Pizzababe van vandaag is niemand minder dan Nicole Aniston, verder geen familie van die andere Aniston die we kennen van Friends. Wat valt er te zeggen over deze Nicole behalve dat ik d'r keihard zou willen doen ?! Raten maar weer...
Chalk Warfare 2.0 [Epic]
Chalk Warfare 2.0 [Epic]
Een maand of vijf geleden kon je het eerste deel zien van Chalk Warfare, en vandaag is er ook een deeltje twee...
Hot Wallpaper Pack [45]
Mercedes vs Nature
Mercedes vs Nature
Voor de natuur is het van levensbelang dat er wordt overgestapt op schonere motoren en wie kan je daarvan beter overtuigen dan de natuur zelf ? Om haar schone Euro 6-motoren onder de aandacht te brengen liet Mercedes Trucks, dieren hun nieuwe campagne posters maken... Hoe de natuur de campagne precies heeft gemaakt zie je hier....
A Mess of Memes [the Compilation]
A Mess of Memes [the Compilation]
Een meme kan zich verspreiden in de vorm van een foto, video- of audiobestand, gerucht, citaat… via elk internetkanaal dat delen toelaat. Een internetmeme kan “blijven plakken” waardoor deze nog vaak gebruikt wordt. Echter meestal vergeten de mensen populaire memes gewoon, vandaar dat we vandaag een compilatie hebben...
Nanda - The Jacket
Nanda - The Jacket
Ik stel jullie voor aan Nanda, wat voor Acrobatic Ninja Action Heroe's staat, en die een zeer grappige dansroutine hebben ingestudeerd met soundFX en al.. Check het uit!
Gametime 1845 - Zombie Rescue Squad
Zombie Rescue Squad
Een vreemde plaag zich heeft verspreid en bijna iedereen op aarde geïnfecteerd. Jij bent nu op een missie om alle resterende wetenschappers te verzamelen, zodat ze een oplossing voor dit probleem kunnen vinden. Deze jij en je reddingsteam zijn 's werelds laatste hoop!
Sexy Jessica Vaugn
Sexy Jessica Vaugn
Ik vind het wel weer genoeg voor vandaag en sluit deze pizzahut voor nu. Dat doen we met de mooie Jessica Vaugn die vandaag voor het eerst op bezoek was maar hopelijk niet voor het laatst...
Turtle [Remi Gaillard]
Turtle [Remi Gaillard]
Remi Gaillard is lang niet zo aktief meer als een aantal jaar geleden maar zo afentoe verschijnt er toch weer een filmpje van hem. In Turtle gaat hij verkleed als schildpad een winkel in en richt daar zoals gewoonlijk weer een ravage aan.
Failtube [11 September 2012]
The Return of Ah-Ah [Epic Reunition]
The Return of Ah-Ah [Epic Reunition]
Een jochie verloor een paar jaar geleden zijn allerliefste knuffel tijdens een bezoek aan een pretpark en zat vervolgens in zak en as. Moeders deed er vervolgens alles aan om de knuffel van zoonlief terug te vinden zonder resultaat, totdat Ah-Ah plots met de post meekwam. Alweer zakdoekjes alert!
Pizzababe Jenya
Pizzababe Jenya
We zagen haar al zo vaak voorbij komen op TLP dat je bijna zou gaan denken dat Jenya een van mijn favoriete schoonheden van de interwebs is. Mooie Jenya, hier nog op video, hebben we vandaag maar gebombardeerd tot onze Pizzababe van de dag en aangezien we gisteren geen Pizzababe hadden, zou ik zeggen... een goed begin van de week!
Black Tie Beach 2012 [Improv Everywhere]
Black Tie Beach 2012 [Improv Everywhere]
Net zoals voorgaande jaren hebben de mensen van Improv Everywhere ook dit keer weer een verrassing gepland voor de nietsvermoedende strandgasten op Coney Island / Brighton Beach wat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Black Tie Beach!
Wallpaper Magic [132]
Dog Resque - Sonya Google Map Stray dog
Sonya Google Map Stray dog
We zagen al eerder filmpjes voorbij komen van de mensen bij HopeforPawns en ook vandaag is het weer een schrijnend filmpje over een hond die ergens aan z'n lot is overgelaten. Zakdoekje bij ?!
How NOT to approach Women
How NOT to approach Women
Het valt soms niet mee om een vrouw te versieren en dat hoeft niet altijd aan de dame in kwestie te liggen. Hier zijn 10 tips die je, als man zijnde, goed in je oren moet knopen...
Tomorrowland 2012 [Official Aftermovie]
Tomorrowland 2012 [Official Aftermovie], after2012
Het outdoor festival zit er weer zo goed als op en de meeste aftermovies kan je ondertussen hier op TLP vinden. De aftermovie van het Belgische Tomorrowland 2012 festival is een kleine short film geworden die zo'n 20 minuten duurt... Check!
Gametime 1844 - Dead Zed
Dead Zed
Zombies komen op je af in waves en jij moet zorgen dat ze de boerderij niet bereiken. De snelste manier om je van de zombies te ontdoen is door ze uit te schakelen met een headshot. Game on!
Sexy Christine Vinson
Christine Vinson
Christine Vinson is nog een relatief onbekende cybergirl voor mij, en ook als Pizzababe hebben we deze kanjer nog niet voorbij zien komen. Vandaag stel ik jullie dus al vast voor aan deze mooie dame, die niet achteraan heeft gestaan op tiet uitdeel dag... Habbaa!
Failtube [10 September 2012]
Don't do Drugs [OMG]
Don't do Drugs [OMG]
Dat drugs niet goed voor je zijn dat is niks nieuws en ook van experimenteren met alternatieve middelen om toch high te worden is niet echt aan te raden. Ik gok dat het hier weer eens gaat om iemand die badzout tot zich heeft genomen maar het kan natuurlijk net zo goed Meth of nog andere meuk zijn... Kijk even mee...
Wie van de Drie [10 September 2012]
Krystal Miela Nicole

Krystal

Miela

Nicole

Gemaakt door de Natuur [Mercedes Trucks]
Gemaakt door de Natuur [Mercedes Trucks]
Voor de natuur is het van levensbelang dat er wordt overgestapt op schonere motoren en wie kan je daarvan beter overtuigen dan de natuur zelf ? Om haar schone Euro 6-motoren onder de aandacht te brengen liet Mercedes Trucks, dieren hun nieuwe campagne posters maken... Hoe de natuur de campagne precies heeft gemaakt zie je hier....
Girls Only 13 [The Mix]
girlsonly, wpmagic
Koefnoen Rapservice 2012 [Walk on by 3]
Koefnoen Rapservice 2012
Het is de moeite niet meer om naar het tv programma Koefnoen te kijken want het enige leuke onderdeel van dit ooit zo populaire sketch programma is de Rapservice van Mc-Tlex, en die kan je hier ook dit seizoen weer elke maandag op TLP vinden. De laatste week voor de verkiezingen. Koefnoen's MC T-Lex loopt langs de belangrijkste lijsttrekkers. En Arie Slob.
Goalkeeper Bicycle Kick Goal [Epic]
Goalkeeper Bicycle Kick Goal [Epic]
We nemen even een kijkje in Denemarken waar goalie Jakob Kohler de held van de dag werd toen hij in de blessure tijd zijn club Frem Kopenhagen met een prachtige omhaal langs tegenstander Birkerød schopte en zo zorgt dat zijn team promoveert naar een hogere divisie...
Tractor Thug of War
Tractor Thug of War
We schakelen over naar India waar ze eens in de zoveel tijd boeren met tractoren tegen elkaar zetten in een zogenaamde Thug of War strijd. Het lijkt me duidelijk wie dit keer de winnaar was..
Gametime 1843 - Angry Wilders
Angry Wilders
Overmorgen mogen we allemaal naar de stembus om een nieuwe regering in het zadel te helpen. Wilders is al een aantal jaren de luis in de pels van de iets wat conventionelere politici en iemand was zo grappig om een spel te maken, gebaseerd op Angry Birds, alleen moet je nu Wilders proberen te raken. Game on!
Sexy Heather Jo Hughes in Monochrome
Sexy Heather Jo Hughes in Monochrome
Een van de mooiere bunnies van het afgelopen jaar is Heather Jo Hughes die we al als Pizzababe van de dag voorbij zagen komen en ook al op bewegend beeld. Vanavond is ze onze dagafsluiter in deze dromerige zwart wit clip... HOT!
Spaghetti Prank
Spaghetti Prank
Mensen pranken is leuk en dit stel heeft er hun werk van gemaakt. We zagen al eerder grapjes van Jesse en Jeana die elkaar met enige regelmaat het leven zuur maken. Dit keer is Jesse iets te ver gegaan door sprinkhanen als vlees te gebruiken in z'n bolognese spaghetti saus.. Jeana is not amused... wij natuurlijk wel!
Wie van de Drie [8 September 2012]
Jaime Rosie Caprice

Jaime

Rosie

Caprice

Best Fails Of The Week 1 [September 2012]
Best Fails Of The Week 1 [September 2012]
Er is al weer een weekje voorbij en dat betekent een nieuw overzicht met de beste fails van de afgelopen week. Hier nog eens op een rijtje in een nieuwe week compilatie... Check het!
The Beach Spy [47]
Pedestrian's Revenge [Epic]
Pedestrian's Revenge [Epic]
Als voetganger ben je in het op straat vogelvrij voor al het gemotoriseerde verkeer. Deze voetganger wordt zowat van de sokken gereden en dat terwijl de beste man ook nog eens netjes oversteekt op een zebrapad.. WRAAK!
When Girls FAIL [the Compilation of 2012]
When Girls FAIL
Zo'n beetje alle clips met daarin falende meiden tot één compilatie gebreid in deze When Girls Fail 2012... ENJOY!
Football Trick Shots [Dude Perfect]
Football Trick Shots [Dude Perfect]
De mannen van Dude Perfect zijn terug met weer een van hun trick shot video's. Dit keer geen frisbee's of basketbal trickshot... Vandaag gaan we namelijk het American Footbal veld op om trickshots te maken.. Uiteraard staat er ook dit keer niet bij hoe vaak het mis ging...
Rafał Pasierbek Stunts
Rafał Pasierbek Stunts
We nemen een kijkje bij de XDL Championship Series event in Indianapolis waar de Pool Rafał Pasierbek zijn kunstjes laat zien... Cool!
Gametime 1842 - Bio Blast
Bio Blast
Je bent vandaag een witte bloedcel en je taak is het lichaam te verdedigen tegen indringers die het lichaam ziek willen maken. Game on!
Sexy Shantal Monique
Sexy Shantal Monique
Blonde stoeipoes Shantal Monique was al een paar keer onze Pizzababe van de dag en vanavond zien we haar terug op bewegend beeld. Galeries van deze voluptueuze blondine dus hier en de video staat hierrrrr... Habba!
Failtube [7 September 2012]
Man Fakes Death before Proposing [WTF]
Man Fakes Death before Proposing [WTF]
Het valt niet mee om tegenwoordig je meisje nog es op een originele manier ten huwelijk te vragen. Niet alleen is alles al een keer gedaan, op YT staan soms aanzoeken waar iedere vrouw spontaan een nat broekje van krijgt. Maar niet alle originele huwelijksaanzoeken zijn ook meteen cool, zo is dit Alexey Bykov die zijn aanstaande op een wel heel vreemde manier ten huwelijk vroeg. Tot de dood ons scheidt krijgt zo wel een heel vreemde betekenis... Ps. gister stond dit al op de TLP FB! FIXED!
Pizzababe Kari Nautique
Pizzababe Kari Nautique
Toen wij afgelopen zomer een beetje in de clinch lagen met Playboy is deze Kari Nautique er schijnbaar door heen geslipt want ik kon nog niets van haar vinden, behalve een leuke cybervideo. Vandaag dus wél onze Pizzababe van de dag en daarmee tevens onze weekafsluiter. Na het weekend zijn we terug met onze Pizzababes en morgen en overmorgen doen we het met de dames van de buren. Vergeet niet te raten!
DragonCon 2012 Cosplayers doen Psy Lipdub
DragonCon 2012 Cosplayers doen Psy Lipdub
Dit gaat voorlopig eventjes de laatste PSY Gangnam gerelateerde item zijn want het nummer hangt me zo langzamerhand echt de strot uit. We nemen een kijken bij het Dragoncon 2012 festival / evenement in Atlanta, GA. waar een aantal cosplayers deze grappige lipdub op Psy's nummer maakte...
Toys 4 Boys [52]
GIF Sounds [the Video Compilation]
GIF Sounds [the Video Compilation], gifs
Gif files bestaan al wel eventjes op de interwebs en zijn meestal grappige stukjes animatie waarin een paar plaatjes achter elkaar gezet zijn en zo een gif-animatie vormen. In deze compilatie een hele berg van dat soort gif-animaties met geluid eronder... Grappig!
Going to the Movies in India [OMG]
Going to the Movies in India [OMG]
Hey, leuk een avondje naar de film zou je denken! Alleen geldt dat niet wanneer je in India woont want dan ziet een avondje bioscoop gaan er ongeveer zo uit...
Dance of the Criterion Collection
Dance of the Criterion Collection
The Criterion Collection is een online bibliotheek waar men tracht de aller beste films bij elkaar te verzamelen in de best mogelijke kwaliteit. Momenteel zijn dat er een stuk of 600 en van al die films zie je in deze compilatie een klein stukje terug. Het zijn dus vooral klassieke films die je misschien helemaal niet kent maar zeker de moeite zijn...

Voor de Harry Potter generatie, alle Potter films samengevat in 13 minuten!
Gametime 1841 - Galactic Defender
Galactic Defender
Galactic Defender is een RTS / Tower Defence game met turrets die kunnen worden verplaatst. Je hebt zes verschillende sterrenschepen, en kunt twee speciale wapens ontgrendelen. Er zijn 36 waves die je allemaal moet doorstaan om het tot een goed einde te brengen. Game on!
Sexy Samantha
Sexy Samantha
Ik dacht dat ik de meeste dames nou ondertussen wel met voor- achter- en bijnaam kende maar deze Samantha is voor mij toch echt een onbekende. Jammer natuurlijk want van deze Samantha wil ik persoonlijk nog wel meer zien... Wie weet het ?!
Best of Acceleration [the Compilation]
Best of Acceleration [the Compilation]
Het afgelopen jaar zijn er verschillende clips voorbij gekomen met dames die nietsvermoedend plaatsnamen in een snelle race auto voor een proef rondje. Ondertussen worden ze stuk voor stuk gefilmd en het merendeel van de dames heeft doodsangsten wanneer het gaspedaal echt ingetrapt wordt. Leuk voor ons om naar te kijken natuurlijk, vandaar deze compilatie...
Failtube [6 September 2012]
Pizzababe Eliza Carson
Pizzababe Eliza Carson
De Hiswa beurs te water is afgelopen week van start gegaan op de NDSM-werf te Amsterdam. Vandaar ook dat Eliza Carson vandaag op de boot al haar lekkers showt! Eliza Carson was voor de oplettende TLP bezoeker ondertussen al geen onbekende meer en meer galeries van de lange blondine vind je hierrrr... Vandaag hoor ik graag weer jullie mening en zie ik jullie ratings vol vertrouwen tegemoet!
Stationpark by Killian Martin
Stationpark by Killian Martin
Wat Danny Macaskill doet op een fiets, Mitch Baldry op een scooter, doet Killian Martin met een skateboard. We konden al eerder kennismaken met deze skate virtuoos die ondertussen hard op weg is de volgende Tony Hawk te worden. Hier zien we hem in z'n laatste video, Stationpark...
The Girls of CES 2012
The Girls of CES 2012
Hey Jimmy, I Got My Kid a Horrible BTS Outfit
Celebrities Read Mean Tweets [Kimmel Live]
Jimmy Kimmel maakt er tegenwoordig een gewoonte van zijn publiek een opdracht te geven met als doel filmpjes te verzamelen om die vervolgens in compilatievorm in zijn show op te voeren. Dit keer vroeg hij ouders om hun kind in de meest vreselijke outfit terug naar school te sturen na de zomer vakantie... Dit is het resultaat in 2 delen! [FIXED]
Scootering with Pro scooter rider Mitch Baldry
Scootering with Pro scooter rider Mitch Baldry
De één is goed in fietsen een ander in schaatsen en Mitch Baldry heeft zich gespecialiseerd op een scootertje waarmee hij allerlei epische stunts uithaalt. Hij heeft het zelfs al geschopt tot het Nitro Circus gebeuren wat overigens in december hier in NL neerstrijkt. Check het uit!
Best Japanese Pranks EVER [Compilation]
Best Japanese Pranks EVER [Compilation]
Dat ze in Japan de meest vreemde spelshows ter wereld bedenken en maken moge ondertussen geen geheim meer zijn, maar soms gaat het echt te ver. In deze compilatie met daarin de beste Japanse pranks ooit komen er weer een aantal voorbij waar ik een OMG momentje van krijg. ENJOY!
Gametime 1840 - Bird Blast
Bird Blast
Het spel Bird Blast is eigenlijk niets anders dan een online versie van Duck Hunt alleen hoef je nu niet met een pistooltje voor je tv te gaan zitten maar kan je de vogels door middel van je muisknop uit de lucht knallen. Probeer zoveel mogelijk combo's te maken waardoor je meer punten scoort en achievements unlocked. Game on!
Sexy Claudia Colucci
Sexy Claudia Colucci
Voor onze dagafsluiter zijn we weer afgereisd naar Zuid-Amerika waar we deze Claudia Colucci tegen het mooie lijf liepen. Wat een kanjer!
Politiek Slaapwekkend ?! JA!
Politiek Slaapwekkend ?! JA!
Nog een kleine week en dan mogen we weer stemmen en je kan de televisie niet aanzetten of er is wel ergens een debat op. Slaapverwekkend natuurlijk, en al helemaal als je premier bent en toch al weet dat je de grootste wordt..
Failtube [5 September 2012]
Pizzababe Nikki Benz
Pizzababe Nikki Benz
Onze Pizzababe van vandaag is ook weer een naam die ik vaak in de comments terug zie maar die eigenlijk nog niet zo vaak voorbij is gekomen als Pizzababe. Ik heb het over Nikki Benz, fake as hell maar who cares... Vandaag is Nikki onze Pizzababe van de dag... Hot or NOT! ?!
Hot Wallpaper Pack [44]
Dorm Magic
Dorm Magic
Als student zijnde heb je het financieel gezien helemaal niet makkelijk en dan komt een beetje magie om je van de nieuwste gadgets te voorzien best van pas...
Danny MacAskill in San Francisco
Danny MacAskill in San Francisco
Dat Danny MacAskill een virtuoos is op de fiets dat weten we inmiddels en na een kleine aanwezigheid is de beste man dan weer met een nieuwe clip, dit keer voor Remmington en opgenomen in San Francisco...
Assassin's Creed Meets Parkour
Assassin's Creed Meets Parkour
Het lijkt een nieuwe trend te worden, voordat er een nieuwe film of game uitkomt zien we tegenwoordig eerst een aantal video's met de game of desbetreffende film als onderwerp. Devin Supertramp werkt daar ook aan mee, en maakte deze Assassin's Creed parkour / freerunning shortfilm. Cool!
Little Girls vs Angry Teacher [100% Ownage]
Little Girls vs Angry Teacher [100% Ownage]
Leraren moeten gewoon met hun poten van leerlingen afblijven en dat maakt dit jonge Russische meisje voor eens en altijd duidelijk. The Russian Way, natuurlijk..
Gametime 1839 - Troglodytes 2
Troglodytes 2
Je bent in een oorlog beland tussen verschillende Troglodyte clans om het vruchtbaarste land in de regio. Denk logisch na en verdubbel je manschappen door telkens een stap vooruit te zetten. Ga door vuur en ijs en vernietig je tegenstander. Er zijn in totaal zo'n 48 levels dus doe je best. Game on!
Sexy Victoria Sweet
Sexy Victoria Sweet
We sluiten de pizzatent vandaag wat vroeger want er komt zo een belangrijk debat op tv en we willen natuurlijk wel graag eventjes weten welke partij er voor onze internetvrijheid opkomt. Ik laat jullie achter met een oude bekende namelijk Victoria Sweet die weer eens geilig loopt te doen, vanachter de webcam... Lekkah!
Failtube [4 September 2012]
You Touch my Tralala [Lloret de Mar 2012]
You Touch my Tralala 2012
Een stel vrienden gingen op vakantie naar Lloret de Mar en in plaats om zich in het feestgedruis aldaar te storten maakte ze hun eigen feestje en namen meteen deze coole 2012 versie op van het nummer You Touch my Tralala van Günther uit 2004... Wij willen vooral weten wie die blonde is... [Thnx Jeroen!]
Pizzababe Jennifer Vaughn
Pizzababe Jennifer Vaughn
We zagen Jennifer Vaughn in 2010 al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag maar toen had ze nog geen bezoek gebracht aan de wonderdokter. Anno 2012, kan dat natuurlijk niet meer, en heeft ze zichzelf een stel nieuwe mukken laten aanmeten... Helemaal prima dacht ik zo!
David Wetherill's Amazing shot at Paralympics
David Wetherill amazing Pingpong Shot at Paralympics
De kijkcijfers van mensen die naar de Paralympics kijken vallen wat tegen en dat terwijl er af en toe toch best spectaculaire dingen gebeuren op het toernooi. Zo is dit David Wetherill die op krukken aan het tafeltenissen is maar zich geen moment bedenkt en met een snoekduik een rally naar zich toetrekt... RESPECT!
Sexy Teenage Mutant Girls
Sexy Teenage Mutant Girls
Roller Coaster Tycoon in Real Life
Roller Coaster Tycoon in Real Life
In het spel Rollercoaster Tycoon moet je proberen een pretpark te managen en zoveel mogelijk bezoekers te trekken door een zo goed mogelijk pretpark neer te zetten. Dit is de Real Life versie gemaakt met de nodige CGI effects... Best knap!
PSY Gangnam Style Elevator Dance [Supercut]
PSY Gangnam Style Elevator Dance [Supercut]
Terwijl de halve wereld in de ban is van de Koreaanse zomerhit Gangnam Style van PSY duiken er steeds meer filmpjes op met mensen die de moves van PSY proberen te evenaren. Dit is dé supercut...

Zelfs Mitt Romney heeft het Gangnam Style virus te pakken!

Edit: Er is ook een Gangnam Style Chatroulette video!
Official Aftermovie Galore 2012 [Part 2]
The Official Aftermovie Galore 2011 [World edition], after2012
Als je naar buiten kijkt zou je niet denken dat we al weer aan het einde van de zomer zitten maar het is toch al weer september. Net zoals in afgelopen jaren spaar ik de aftermovies van de coolste NL Outdoor festivals voor je op en dit zijn onder andere de aftermovies van Dominator 2012 & Decibel 2012... Check!
Gametime 1838 - Goodgame Empire
Goodgame Empire
Bouw je eigen kasteel, een krachtig leger en vecht tegen de vijand! Verpletter je vijanden, verover het land en ben de heerser van een machtig rijk! Game on!
Sexy Jordan Ashley [Double]
Sexy Jordan Ashley [Double]
We sluiten de dag af met een dame die we nog niet als Pizzababe van de dag voorbij zagen komen maar al wel hoog op mijn lijstje van aankomende Pizzababes staat. Dit is de mooie Jordan Ashley dus 'n blondine waar we de aankomende tijd wel meer van voorbij gaan zien komen peisk... ENJOY!
Koefnoen Rapservice 2012 [Loos Alarm 2]
Koefnoen Rapservice 6
In de laatste uitzending van Koefnoen was wederom MCTlex z'n rapservice te bewonderen en dit was de week van misverstanden rond ramingen van het CPB, Kees van der Staaij en een vliegtuigkaping. Check het uit!
Failtube [3 September 2012]
The Roxbury Twins [The Early Years]
The Roxbury Twins [The Early Years]
Afgelopen week kon je kennis maken met een 11 maanden oude tweeling die zichtbaar genieten van hun rockgitaar spelende ouwe heer. Vandaag dezelfde clip maar dit keer met Haddaway's legendarische single "What's Love" uit de film "A Night at the Roxbury" eronder gemonteerd.
Pizzababe Heather Vandeven
Pizzababe Heather Vandeven
Het moet wel heel erg vreemd lopen mocht Heather Vandeven dit jaar niet de titel Pizzababe van het Jaar 2012 in de wacht slepen. Aan de comments en emails te zien is Heather zo'n beetje de meest gewilde Pizzababe van 2012 tot nu toe, maar we zijn nog lang niet in december aangeland. Laten jullie je mening achter in de comments ?! En vergeet niet te raten!
Wallpaper Magic [131]
Belgian GP 2012 Massive Crash [Onboard Cam]
Belgian GP 2012 Massive Crash [Onboard Cam]
De Fransman Romain Grosjean veroorzaakte gisteren een zware botsing met Lewis Hamilton en vloog daarna met zijn Lotus over de Ferrari van Fernando Alonso. Dit gebeurde allemaal in de eerste bocht na de start van de Formule 1 wedstrijd, de Grote Prijs van België. De Fransman Romain Grosjean werd voor 1 wedstrijd geschorst en Fernando Alonso kwam met de schrik vrij... Hier de beelden!
Molalla Boogie
Molalla Boogie
Het is niet iets wat boven aan mijn to-do lijst staat maar zeg nou eerlijk dit Sky Diven moet je gewoon één keer in je leven gedaan hebben...
Human Slingshot Slip and Slide [Epic]
Human Slingshot Slip and Slide [Epic]
Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan het mooie weer en ook voor de aankomende week zijn de weervoorspellingen nog prima. Een slip and slide baan bouwen is niet zo moeilijk om er ook nog een slingshot in te bouwen waardoor je lanceert wordt is iets moeilijker maar levert wel geinige beelden op..
Gametime 1837 - Dynamite Train
Dynamite Train
Plaats dynamiet op de juiste plekken om de trein in het ravijn te storten. Gebruik rotsen en alles wat voorhanden is om je daarbij te helpen. Game on!
Sexy Larissa Riquelme
Sexy Larissa Riquelme
Ze werd ooit bekend door haar land aantemoedigen bij het WK voetbal en sindsdien omarmde de hele (mannen) wereld deze kanjer uit Paraguay, en terecht. Vanavond is Larissa Riguelme onze afsluiter... HABBAAAA!
Wie van de Drie [2 September 2012]
Bree Daniels Josipa Jenni

Bree

Josipa

Jenni

Aaron Wheelz Fotheringham first Jump MegaRamp
Aaron Wheelz Fotheringham first Jump on MegaRamp
Nu de paralympics dagelijks op de tv zijn krijg je eigenlijk alleen nog maar meer respect voor mensen met een handicap. Vandaag stel ik jullie voor aan Aaron "Wheelz" Fotheringham die met zijn rolstoel zo'n beetje de eerste is die van een megaramp af gaat, én die het ook nog na kan vertellen. Gefilmd tijdens het MegaRampa event in Brazilië... RESPECT!
Girls Only 12 [The Mix]
wpmagic, galeries
Avalanche Cliff Jump In The Alps [OMG]
Avalanche Cliff Jump In The Alps [OMG]
En ik dacht dat ik 'm flink geraakt had vanmiddag.... Het kan altijd nog erger zoals hier te zien in deze clip.. OMG!
The Hulk vs Loki [100% Ownage]
The Hulk vs Loki [100% Ownage]
Diegene die de film The Avengers nog niet gezien hebben kunnen deze post misschien het beste overslaan want een lichtelijke spoiler zit er wel in. De Hulk is baas en voor een ieder die daar nog aan twijfelde...
Gangnam Style Parody
Gangnam Style Parody
Gangnam Style van PSY is op dit moment dé internet sensatie en dat is ook terecht. Alles wat populair is op het internet wordt nagedaan of gespoofed zo ook het nummer Gangnam Style...
Horror Boat Crash
Horror Boat Crash
Eventjes lekker het bootje pakken om op zondag om een rondje te varen is iets wat deze mensen voorlopig niet gaan bedenken... Vreemd!
Gerrit Wellens [Belgiums Got Talent]
Gerrit Wellens [Belgiums Got Talent]
Ik was vandaag bij de wedstrijd Vitesse - Feyenoord aanwezig en dat was kuttttt.. Als Arnhemmer ben je verplicht om een seizoenkaart van die Geel Zwarten te hebben maar uiteraard klopt dat 010 hart nog es zo snel wanneer Feyenoord op bezoek is.... Boney(M) scoorde in de 90e minuut, maar liever hoor ik deze plaat vertolkt door Gerrit Wellens... Yihaa!
Gametime 1836 - Dragon Mahjong
 Dragon Mahjong
Er zijn drie manier waarop je Dragon Mahjong kan spelen, easy, medium en hard. Doe je best!
Sexy Gisele is Back
Sexy Gisele is Back
Poeh, het was al weer eventjes geleden dat we iets van mooie Giselle voorbij zagen komen maar vandaag komt ze toch weer eventjes langs en ze heeft de baby olie ook meegenomen... Smeren maar!
Naked Statue Fondling [Just for Laughs]
Naked Statue Fondling [Just for Laughs]
Loop je nietsvermoedend door het park, vraagt er iemand of je eventjes een foto wilt maken. Als brave burger doe je dat natuurlijk zonder verdere vragen te stellen, maar helaas zitten de mannen van Just for Laughs erachter en ga je de wederom de boot in....
Zaterdag Avond.................
Getnudies Live Webcambabes
Het is zaterdagavond, de buuf is op stap en die ene neukert neemt de telefoon niet op. Slecht zaak behalve als je genoegen neemt met meiden die via de webcam tot je komen... Bij Getnudies LIVE wachten ze op je.... Wat let je ?!
Wie van de Drie [1 September 2012]
Andrea Ann Poll Caprice

Andrea

Ann Poll

Caprice

Some People are Awesome [Compilation]
Like A Boss - Win Compilation
We hebben vaker van dit soort People are Awesome compilaties voorbij zien komen en ook dit keer zit deze clip prima in elkaar. Allerlei winning momentjes dus op een rijtje gezet... Check!
The Beach Spy [46]
Crosswalk Vigilantes
Crosswalk Vigilantes
Mocht je ooit eens in Brazilië belanden, hou er dan even rekening mee dat de verkeersregels daar op een iets andere wijze worden gehandhaafd dan hier. Neem deze groep kerels die het helemaal gehad hebben met bestuurders die geen respect hebben voor voetgangers die op een zebrapad lopen...
Discover Xtreme Sports 17
Discover Xtreme Sports 17
Vanaf de allereerste video volgen we het YT kanaal Discover Extreme Sports al en vandaag is er weer een nieuwe video te bewonderen uit deze serie. Deeltje 17 alweer, CHECK!
Minimix Adventures Vol. 1 [Philizz ft. DJ IC]
Minimix Adventures Vol. 1 [Philizz ft. DJ IC]
Onze grote vriend en VJ Philizz is een samenwerkingsverband aangegaan met de Kroatische DJ IC. Het geheel is natuurlijk voorzien van beeldmateriaal en deze "mini-mix" duurt een kleine 25minuten. De playlist staat zoals je gewend bent onder de videomix. ENJOY!

Via Philizz.nl!
Gametime 1835 - Keeper of the Grove
Keeper of the Grove
Greedy wezens hebben hun oog op het magische bos laten vallen en willen die leeg roven.Je bent nodig om dat te voorkomen. Bescherm de kristallen tegen diefstal en wordt de held van het bos. Game on!