Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 2 | Drifting Metal

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand August 2012

Sexy Andressa Urach
Sexy Andressa Urach
We grossieren de laatste weken een beetje in Braziliaanse dames die allemaal één ding gemeen hebben... Ze zijn stuk voor stuk bij de slager langs geweest voor een upgrade. Ik ben daar helemaal niet rouwig om verder dus zonder verder te treuzelen stel ik vandaag aan je voor, Andressa Urach... Habbaaa!
Old School vs. New School [FreddieW]
Old School vs. New School [FreddieW]
Het lijkt erop dat, specialFX man, Freddie Wong ons toch weer elke week met een video gaat verwennen want dit is al weer de 2e week op rij dat er op vrijdag een clip in zijn kanaal bijkomt. Wat gebeurt er als Oldskool games karakters, NewSkool personages tegenkomen ?
Failtube [31 Augustus 2012]
Pizzababe Alana Campos
Alana Campos
Het is alweer vrijdag en dat betekent de laatste Pizzababe van deze week. Het was me het weekje wel met vooral blonde dames die het tot Pizzababe van de dag schopte en misschien sluiten we daarom vandaag deze week wel af met een brunette. Alana Campos, een Braziliaantje, begon haar carrière bij Ford Models en is the Playmate van de maand September 2012.. RATE!
Toys 4 Boys [51]
Assassin's Creed 3 [IRL]
Assassin's Creed 3 [IRL]
De game Assassin's Creed III komt pas op 30 oktober 2012 uit en is voor gamers hét spel waar het meest van verwacht wordt in 2012. De mensen van Nosferatu TV kruipen alvast in de rol van hoofdpersonage Connor Kenway om niets vermoedende mensen de stuipen op het lijf je jagen... Public Trolling 2.0!
Mario Warfare
Mario Warfare
Super Mario heeft er genoeg van en laat zich trainen tot commando om eindelijk al zijn tegenstanders met gemak te kunnen verslaan, in dit Mario Warfare wat een spoof is tussen Modern Warfare en Super Mario bross...
Trucks [Crash Compilation 2012]
Trucks [Crash Compilation 2012]
Als je al een ongeluk krijgt op de weg zorg dan in iedergeval dat er geen vrachtwagen bij betrokken is want dat loopt negen van de tien keer slecht af. In deze compilatie van zo'n 8 minuten alleen maar van dattum..
Longboard Fail of Win ?!
Longboard Fail of Win ?!
Deze longboarder heeft wel een hele speciale move wanneer hij een keiharde faceplant dreigt te maken. Zo speciaal dat we het een WIN kunnen noemen..
Gametime 1834 - Magic Safari
Magic Safari
In Magic Safari bestuur je de auto van een gorilla die je door elke stage moet zien te loodsen. Hoe sneller je dat doet hoe meer punten / sterren je verdiend. Game on!
Beach Spy 2012 [The Video]
Beach Spy 2012 [The Video]
Onze Beachspy verzorgd wekelijks, op zaterdag, een galerie met leuke dames die nietsvermoedend op het strand wat liggen te zonnen in hun nakie. Het zal ondertussen geen geheim meer zijn dat het merendeel van deze beelden uit Kazantip komen een vrijoord voor alles wat met hippies en naturisme te maken heeft in de Oekraïne. Naast foto's is er ook nog een video die ik je vanavond voorschotel.. Het begint wat rustig maar er komt genoeg lekkers voorbij, in deze mooie 8 minuten durende clip.
Slo Mo Guys [Epic Compilation]
Slo Mo Guys [Epic Compilation]
Omdat alles er in Slowmotion nog nét iets toffer uitziet als in het eggie heb ik vandaag twee compilaties voor je klaargezet waarin de Slow Mo guys van alles en nog wat in slowmotion laten zien..
Failtube [30 Augustus 2012]
Pizzababe Jessica Marie Love
Jessica Marie Love
Je zou het misschien niet zo 1-2-3 zeggen maar Jessica Marie Love is pas 23 lentes jong en is gezegend met de maten 34D-25-36, wat mij vrij ideaal in de oren klinkt. Ook op het eerste oog is Jessica Marie, die werd geboren in Providence, Rhode Island een babe. Niet voor niets dus dat we haar vandaag bombarderen tot Pizzababe van de dag. Vergeet niet te raten!
Tickle Bug Prank
Tickle Bug Prank
Prankster Roman Atwood lijdt de laatste tijd een druk bestaan want elke week zien we wel een grappige clip van hem verschijnen op het internet waarin hij steevast willekeurige voorbijgangers in de maling probeert te nemen. Dit keer doet hij zich voor als een vervelend insect die maar niet weg wilt gaan... Irritatie factor +1
Tuulitastic
Breaking Bad Remix [EPIC]
Breaking Bad Remix [EPIC]
Momenteel is de serie Breaking Bad in huize Pizza echt favoriet en ik kijk dan ook elke maandag weer uit naar een nieuwe aflevering die ik vervolgens bekijk met pijn in de maag van de spanning. De afgelopen tijd hebben we al een aantal tributes en zelfs een tour voorbij zien komen waarin de serie centraal staat. Vandaag een muzikale tribute door ene DJ Placeboing... NICE!

Bonus: Be Water My Friend! Bruce Lee Remix!
Twins Dancing to Daddy's Guitar music
Twins Dancing to Daddy's Guitar
Kinderen zijn leuk en nog leuker als ze weer terug mee naar huis gaan. Al zullen er weinig mensen zijn die deze 11 maanden oude, van gitaar muziek houdende tweeling niet schattig vinden.
Buitenspel ? [FC Långholmen]
Buitenspel ? [FC Långholmen]
Al jaren probeert men in de voetballerij grensrechters gedeeltelijk of helemaal te vervangen door elektronische hulpmiddelen echter is dat tot op heden niet gelukt. Zo worden er regelmatig nog grove fouten gemaakt met spelers die al dan niet vanuit een buitenspelpositie weten te scoren. De supporters van de Zweedse club FC Långholmen besluiten de grensrechter een handje te helpen.
Gametime 1833 - Monster Packer
Monster Packer
Schiet de verschillend gekleurde monsters in de daar voor bestemde boxen naar mate je verder in het spel komt wordt het allemaal een stuk moeilijker. Game on!
Sexy Aprillia on the Beach
Sexy Aprillia on the Beach
Er lijkt maar geen eind te komen aan het mooie weer en daar zijn we helemaal niet treurig om, al zijn de meeste van jullie waarschijnlijk al wel weer aan het werk of naar school. Aprillia houdt van de zomer en grijpt elke kans aan om op het strand te vertoeven... Wij kijken mee!
Failtube [29 Augustus 2012]
Rotterdam Cityrace 2012
Rotterdam Cityrace 2012
Ronkende motoren, burning rubber en massa's publiek zo staat Rotterdam er eens per jaar bij als de Rotterdam Cityrace wordt gehouden. Formule 1 wagens en concept cars ze rijden allemaal een rondje door de Rotterdamse binnenstad. Hier een kleine impressie!
Pizzababe Lux Kassidy
Lux Kassidy
We gaan kijken naar onze Pizzababe van de dag wat dit keer slopert Lux Kassidy is geworden. Misschien niet het mooiste hoofd maar het straalt wel één ding uit, Pron! Ik zou er ie geval graag een weekendje mee stoeien.. Rate!
Shooting The Tube
Shooting The Tube
Short film maker Kevin Supertramp heeft ook dit keer weer z'n uiterste best gedaan om een übercoole clip in elkaar te zetten. Met een groep vrienden gaat hij boven aan een storm drain, waterafvoer, staan en houden daar zoveel mogelijk water tegen om uiteindelijk de drain te gebruiken als een waterglijbaan. Epic!
Hot Wallpaper Pack [43]
Joe Rinaudo doet Sweet Child Of Mine
Joe Rinaudo doet Sweet Child Of Mine
Ik heb echt geen idee wat voor een instrument dit is maar hard werken moet je wel om er überhaupt geluid uit te krijgen. We zien Joe Rinaudo die zijn versie van het Guns & Roses nummer Sweet Child of Mine ten gehoor brengt... Doe dat maar eens na!

Bonus: Ook vreemd..
Kobe Bryant vs Michael Jordan
Kobe Bryant vs Michael Jordan
Waarschijnlijk de twee beste spelers die ooit gespeeld hebben in de NBA, Kobe Bryant en Michael Jordan. Dit keer in een videocompilatie waarin te zien is dat Kobe toch wel erg veel heeft opgestoken van Jordan. Of was het nou andersom ?!
Cactus Grab [WTF]
Cactus Grab
Ik denk dat iedereen weleens meegedaan heeft met een weddenschap waarvan je later dacht hoe heb ik dat ooit kunnen doen. Deze gast weet inmiddels ook beter..
Gametime 1832 - Family Relic Lost Key
Family Relic Lost Key
Ga op zoek naar verschillende items, die samen een sleutel vormen, in de scene waar je in beland bent en probeer vervolgens een uitgang te zoeken. Game on!
Sexy Fabiana Teixeira
Sexy Fabiana Teixeira
We blijven nog eventjes in het land van de samba en de dames met de ronde kontjes want vandaag sluit Fabiana Teixeira voor ons de deuren. Uiteraard pas nadat jullie uitvoerig met haar kennis hebben kunnen maken.
Failtube [28 Augustus 2012]
Red Lights Trailer
Red Lights Trailer
Nog twee dagen en dan kan je de nieuwe Robert de Niro film "Red Lights" gaan bewonderen in de NL bioscoop. Het verhaal gaat over de paranormale wereld, is alles list en bedrog of bestaan er toch mensen met een onverklaarbare kracht en kennis ? Een thriller die je niet mag missen!
Pizzababe Amelia Talon
Pizzababe Amelia Talon
Vorig jaar mei kon je al eens kennismaken met de mooie Amelia Talon die toen nog een brunette was met een veelste kleine cupmaat. Nu we een jaartje verder zijn, is mooie Amelia naar de wonderdokter én naar de kapper geweest, en zie daar, wat een verbetering. Het vergelijkingsmateriaal staat hier, en Amelia Talon is vandaag onze Pizzababe van de dag. Jummie!
Just Multiply
Just Multiply
Op een dag Weet je het... Rockstar !
Op een dag Weet je het... Rockstar !
Als blogger vermaak ik me hier prima de hele dag al surfend en uitkijkend naar leuke content én ik zie ook nog eens dagelijks het nodige vrouwelijke schoon voorbij komen. Helemaal prima dus! Als ik het nog eens over had mogen doen, dan was ik wellicht rockster geworden... Waarom ?!

NSFWisch
Epic Spray Paint Prank on Cops
Epic Spray Paint Prank on Cops
Een beetje zoals Will Smith in de Fresh Prince of Bell-Air maar dan IRL. Prankster Roman Atwood die we al kende van zijn vorige grappen en grollen neemt dit maal de politie in het ooitje terwijl hij ze laat denken muren te ontsieren met graffiti... Het levert weer hilarische situaties op!
World's Greatest Drag Race [Part 2]
The World's Greatest Drag Race
Een tijdje geleden kon je al kijken naar The World's Greatest Drag Race deel 1 en vandaag is er dan deeltje 2. Check het uit..
Exploding Birthdaycake Prank
Exploding Birthdaycake Prank
Als je als special FX man een verjaardagstaart krijgt op je werk weet je eigenlijk al dat er iets speciaals staat te gebeuren.
Gametime 1831 - Amigo Pancho 2
Amigo Pancho 2
Help Amigo Pancho naar de top. Gebruik daarvoor je vaardigheden om de kwaadaardige aliens van je af te houden, die proberen je ballonnen te vernietigen. Klik om de houten kisten en planken te verwijderen zonder dat de dodelijke spikes contact te maken met Pancho of zijn helium ballon. Game on!
Sexy Gracyanne Barbosa
Sexy Gracyanne Barbosa
Het is rond, Pizza zit februari heerlijk een maandje in Thailand en ook dit soort video's van Braziliaanse Carnaval schoonheden kan me daar niet van afbrengen. Al is dit wel weer een zeer mooi exemplaar, namelijk Gracyanne Barbosa, Check!
Failtube [27 Augustus 2012]
City Racing Rotterdam 2012 [in FULL HD]
City Racing Rotterdam 2012
Rotterdam stond gisteren in het teken van City Racing Rotterdam 2012. Dit jaarlijks terugkerende festijn voor auto fans staat elke keer weer garant voor een mega spectaculaire show. Er reden Formule 1 wagens, meerdere buggy’s, zonnecel-auto Nuna 6 en de enorm populaire conceptcar Renault Alpine A110-50, ontworpen door Laurens van den Acker. Bekijk hier de reportage van City Racing Rotterdam 2012 in FULL HD!
Wallpaper Magic [130]
Pizzababe Jenni Kohoutova
Pizzababe Jenni Kohoutova
Van Jenni staan ondertussen ontelbare galeries op het internet en dat is ook niet zo verwonderlijk want Jenni is een mooie babe. Deze dames hebben doorgaans ontelbare pseudoniemen waaronder ze werken en vandaag heet de mooie blondine voor de verandering Jenni Kohoutova... Tja, das lekkel!
Fail Compilation August 2012
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
We zijn zo langzamerhand weer aangeland bij het einde van de maand en dat betekent dat we de nodige fail compilaties weer voor onze kiezen krijgen. We beginnen dit keer met de montage van Twister... ENJOY!
PSY vs LMFAO - Sexy Style [Mash Up]
PSY vs LMFAO - Sexy Style [Mash Up]
Mix de grootste zomerhit van 2011 en PSY's Gangnam style, dé zomerhit van 2012 door elkaar en je krijgt een grappige mashup die nog best goed klinkt ook... You know it!
Highstreet Hurdles [Axe Effect]
Highstreet Hurdles [Axe Effect]
Naaste de reclames van die verzekeraar uit Apeldoorn is er nog een merk dat steevast coole commercials maakt. Ik heb het natuurlijk over Axe, wat als een afrodisiacum lijkt te werken op vrouwen. Check het uit!
The Timelapse Project
The Timelapse Project
Mits goed gemaakt zijn timelapse video's een genot om naar te kijken. Zo heel afentoe komen er clips voorbij die echte de moeite waard zijn zoals deze Existence en Nightfall. Check!
Gametime 1830 - The Pyro Guy
The Pyro Guy
Infiltreer bij een social network bedrijf, haal het space center neer en blaas de kernreactor op. Dat is missie als Pyro Guy, game on!
Sexy Whitney Leigh
Sexy Whitney Leigh
Ze stond niet achteraan op tietuitdeeldag en daar houden wij van! Whitney Leigh wederom een dame uit de stal van Ome Hef heeft een leuke DD cup en een heerlijk uitdagend smoeltje... Onze afsluiter voor deze regenachtige zondagavond.. Habbaaa!
Red Lights
Red Lights
Mensen die van thrillers houden kunnen hun hart ophalen met de film "Red Lights" waarin niemand minder dan Robert De Niro en Sigourney Weaver die hoofdrollen spelen. Het verhaal gaat over de paranormale wereld, is alles list en bedrog of bestaan er toch mensen met een onverklaarbare kracht en kennis ? Vanaf 30 augustus is Red Lights in de bioscoop te zien en hier is alvast de trailer.
Wie van de Drie [26 Augustus 2012]
Raisa Masa Jenya

Raisa

Masa

Jenya

We Love Russia [Twister]
We Love Russia
In Rusland gebeuren de meest vreemde dingen maar dat vinden wij helemaal niet erg anders hadden we ook dit soort compilatie clips niet gehad. Het is weer eens een compilatie van Twister...
Koefnoen Rapservice 2012 [Madness 1]
Koefnoen Rapservice 6
Net als voorgaande jaren sparen we ook dit jaar weer alle Koefnoen's Rapservice filmpjes op die ook dit keer worden gemaakt door Edo Schoonbeek en Arjen Lubach. Het was de week van het tropisch weekend, problemen in het VU Medisch Centrum en de huizenmarkt, maar gelukkig ook de start van de verkiezingscampagnes. Featuring Muse, Check!
Girls Only 11 [the Mix]
galeries, wpmagic
Zap Spi0n nr 130 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
We wekelijkse compilatie met daarin alle leukste en meest populaire clips van het web staat weer voor je klaar... Vandaag deel 130!
Clever Bird Goes Fishing [Like a Boss]
Clever Bird Goes Fishing [Like a Boss]
Er gebeuren toch wel wonderlijke dingen hoor in de dierenwereld. Neem nou deze vogel die schijnbaar bemerkt heeft dat vissen gek zijn op brood en ze daarmee naar zich toe lokt alvorens toe te slaan... Cool!
Dear Peach [Luigi's Love Song]
Dear Peach [Luigi's Love Song]
Het onafscheidelijke duo Mario en Luigi uit Super Mario Bros hangen wat rond en alhoewel het Mario meestal is die de Prinses redt, laat Luigi vandaag zijn hart spreken met een liefdeslied voor Prinses Peach...
Gametime 1829 - Viaduct Designer
Gametime 1829 - Viaduct Designer
Onverlaten hebben allerlei bruggen opgeblazen en daardoor lopen treinen gevaar. Bestuur de trein totdat je bij de opgeblazen viaducts of brug bent aangekomen en bouw vervolgens de brug om verder te kunnen.... Game on!
Sexy Samantha Rice
Sexy Samantha Rice
Wat een heerlijk fris meisje is deze Samantha Rice die afkomstig is uit het zonnige California en pas 20 lentes jong is. Wel zonde van die fake boobs maar dat mag de pret wat mij betreft niet drukken.
The Breaking Bad Tour
The Breaking Bad Tour, bbbad
De meeste mensen gaan op vakantie naar een mooi warm land om daar te genieten van witte stranden en veel cervezas. Zo niet de familie Harrison die naar Albuquerque, New Mexico afreisde om alle locaties uit de epische serie Breaking Bad te bezoeken. Ik ben een grote fan van de serie en dit is wel erg leuk om te zien en is eigenlijk een must see voor alle fans van Mr White en Jesse Pinkman!
Wie van de Drie [25 Augustus 2012]
Alice Danielle Casey

Alice

Danielle

Casey

Female Driver [Fail]
Female Driver [Fail]
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, vrouw achter het stuur is bloed aan de muur. Ook vandaag hebben we weer zo'n zondagsrijder die net een Volkswagen Polo heeft gekocht en de garage uit rijdt, met al het geluk van de wereld....
The Beach Spy [45]
Sport doesn't Care who You Are
Sport doesn't Care who You Are
Naast de Olympische spelen zijn er ook nog de Paralympics die aankomende week van start gaan. De openingsceremonie is op 29 augustus en Samsung maakte deze vreselijk coole clip die meteen de spijker op de kop slaat, Sport doesn't Care who You Are... Sterk!
Les Twins
Les Twins
We nemen een kijkje bij de World Hip Hop Dance Championships en zien daar Les Twins deze coole dance moves maken.... Knap!
Cartel Takedown
Cartel Takedown
Freddie Wong heeft weer z'n best gedaan om een leuke clip voor ons in elkaar te breien en vandaag gaan we vechten met een drugs kartel.. Freddie Wong stijl natuurlijk!
Fake Celebrity Prank
Fake Celebrity Prank
Wie wil er nu niet een dagje beroemd zijn ?! Ene Brett Cohen kwam op het idee om met bodyguards en paparazzi aan z'n zij door de straten van New York te lopen zodat iedereen dacht dat hij een beroemdheid was. Het werkt!
Gametime 1828 - Iced Boom
Iced Boom
Klik op de juiste items om daarmee een kettingreactie te veroorzaken zodat de pinguïn bij de drie sterren kan en je naar de volgende level gaat. Game on!
Sexy Tessa Fowler got bOObs [OMG]
Sexy Tessa Fowler got bOObs [OMG]
Omdat ik weet dat het merendeel van jullie van mega boobs houden stel ik jullie vandaag voor aan Tessa Fowler. Ik weet niet precies welke cupmaat deze knoepers zijn, dus ik hou het op maatje GROOT. Check het uit!
Failtube [24 Augustus 2012]
Bellen of Sms'en
Bellen of Sms'en
Met de komst van de smartphones werd het eigenlijk steeds gemakkelijker om iemand een bericht te sturen zonder dat je die persoon ook echt gesproken had. De komst van de Blackberry maakte het nog eenvoudiger maar is teksten eigenlijk wel makkelijker dan gewoon een belletje plegen ?!
Pizzababe Dani Mathers
Dani Mathers
We hebben er weer een leuke week met nog leukere Pizzababes op zitten en zoals elke vrijdag sluiten we de week af met een knoepert eerste klas. Ik heb vandaag Dani Mathers gebombardeerd tot Pizzababe van de dag en dat lijkt me geheel terecht. Een mooie dame, waar we al eerder wat van voorbij zagen komen! Onze weekafsluiter, rate!
This is Extreme Sports
This is Extreme Sports
Eigenlijk is het veel te warm om iets aan sport te doen en daarom kijken we vandaag alleen maar. De muziek is van Coldplay, Paradise... Check!
Toys 4 Boys [50]
Killer Housecats
Killer Housecats
Kat eigenaren die hun huisdier naar buiten laten 's nachts kunnen tegenwoordig een gps device in de halsband doen om zo hun kat te volgen en zien waar die allemaal geweest is. Maar het kan nog cooler, door bijvoorbeeld een camera te bevestigen waardoor we in POV kunnen meekijken.. Dit zijn de avonturen van Molly de kat die op jacht gaat naar van alles en nog wat...
Polish Spiderman kicks ASS [Epic]
Polish Spiderman kicks ASS [Epic]
De grappen en grollen van Remi Gaillard worden wat schaars en komen minder vaak voorbij, hoogste tijd dus voor mensen die dit nadoen. Ik stel je voor aan de Poolse Spiderman die soortgelijke grappen uithaalt en soms zelfs een stapje verder...
Reality Of Human Flight
Reality Of Human Flight
Jeb Corliss kennen we onderhand allemaal al wel maar er zijn natuurlijk meerdere kamikaze piloten die gek genoeg zijn om een wingsuit pak aan te trekken. Dit is Alexander Polli die wat rondfladdert boven New Zealand, Zwitserland en Noorwegen. Zoals altijd levert dat weer wonderschone beelden op... Check!
Gametime 1827 - Harry Quantum Unmasked
Harry Quantum Unmasked
Een grappig point & click adventure om de dag te beginnen. Leid Harry naar de juiste objecten in de verschillende scenes om uiteindelijk de uitgang te vinden.. Game on!
Sexy Set 20
Sexy Set 20
Het was eventjes wat rustiger rondom Gnocca die ziek bleek te zijn en dat is natuurlijk nooit goed en zeker niet in de zomer wanneer het eigenlijk te warm is om binnen te zijn. Vanaf zijn ziektebed wist hij toch nog een leuke compilatie voor ons in elkaar te knutselen met verscheidene babes, waaronder Allessandra Ambrosio en Irina Shayk... Goed natuurlijk, zoals we van hem gewend zijn!
Teksten of toch maar Bellen ?!
Teksten of toch maar Bellen ?!
Tegenwoordig verstuur je net zo makkelijk een sms of whatsapp bericht als dat je belt maar of dat altijd even handig is ?!
Wallpaper Magic [129]
Pizzababe Adrienne Manning
Pizzababe Adrienne Manning
Naast Nikki Benz en Heather Vandeven is er nog een dame die al een tijdje meegaat en die we regelmatig voorbij zien komen. Ik heb het dan over Adrienne Manning, donker haren blauwe ogen, ik word er helemaal wild van... Wat vinden jullie ?!
The Last Crusade
The Last Crusade
FreddieW en Devin Supertramp sloegen de handen ineen om deze Last Crusade clip te maken, een spoof op de Indiana Jones films. Eigenlijk weet je dan al dat er een toffe clip gaat komen, check het uit!
Failtube [23 Augustus 2012]
Diamond Dave Karaoke DJ [Epic]
Diamond Dave Karaoke DJ [Epic]
Het beroep van DJ wordt vaak overrated want voor veel mensen zijn het eigenlijk gewoon veredelde plaatjesdraaiers. Daarom stel ik jullie vandaag voor aan Diamond Dave, 's werelds eerste Karaoke DJ... Hoe epic is deze man ?!
Reverso [Animation]
Reverso [Animation]
Barney woont samen met zijn vader Walter in een klein huisje en probeert een normaal leven te leiden al is Barney wel anders dan andere. Zijn gevoel voor zwaartekracht is namelijk omgekeerd en dat is nog vrij lastig.
Shot put vs. RC Car
Shot put vs. RC Car
Leuk al die Olympische Sporten maar wordt het niet eens tijd voor wat meer moderne sporten ?! Zie hier het gooien met kogels op bewegende voorwerpen zoals in dit geval een remote controlled autootje...
Gametime 1826 - Monster Hummer 2
Monster Hummer 2
Rij met je monster truck over andere auto's en gooi met gestapelde dozen maar zorg wel dat je op vier wielen blijft staan en niet omvalt. Game on!
Sexy Leanna Decker [8min with]
Sexy Leanna Decker [8min with]
We sluiten deze dag af met Cybergirl van het Jaar 2012, Leanna Decker. Vrouwen met rood / rossig haar staan garant voor uren bedplezier en van Leanna verwacht ik dan ook niet anders. Vanavond onze dagafsluiter!
Best Fails Of The Week 3 [August 2012]
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
De allerbeste fails van de afgelopen week, (week 3 van augustus) nog eens op een rijtje gezet door de mensen van SFB. Niet alle clips zitten in onze eigen failtube dus deze fail compilatie is zeer zeker het bekijken waard. ENJOY!
Wie van de Drie [22 Augustus 2012]
Pizzababe Ava Karabatic
Pizzababe Ava Karabatic
Het is al weer laat in de middag eer we overschakelen naar onze Pizzababe van de dag wat vandaag mooie Ava Karabatic is geworden. Ava, afkomstig uit Kroatië en was aldaar Playmate of the Month in June 2010... Doen jullie weer raten ?!
Riders are Awesome 2012 [Part 4]
Riders are Awesome 2012 [Part 4]
Mannen en motoren is liefde tot in de oneindigheid. Aankomende december strijkt het Redbull Nitro Circus neer hier in Arnhem, in de Gelredome om precies te zijn. Dat soort eventjes staan bol van de stunts en dat is zo ongeveer wat je ook in deze Riders are Awesome compilatie serie kan verwachten. De linkjes naar de vorige delen staan onder deze video. Check!
Hot Wallpaper Pack [42]
Scootering thru Traffic [Like a Boss]
Scootering thru Traffic [Like a Boss]
Het is te hopen dat er niet al teveel mensen dit gaan uitproberen want deze gast is aardig levensmoe. Check eventjes deze motormuis die als een dwaas door het verkeer manoeuvreert en het lijkt nog allemaal goed te gaan ook... DON'T TRY THIS AT HOME!
Temper Tantrum [the Supercut]
Temper Tantrum [the Supercut]
Je zelf al te druk maken is niet goed voor je bloeddruk maar zo af en toe wil het nog weleens gebeuren. In films gebeurt het vaker dan je denkt en vandaar dat we vandaag een supercut hebben met allerlei scènes uit films van personages die maar zo dood neer kunnen vallen...
The Avengers [Gag Reel]
The Avengers [Gag Reel]
Ik heb toevallig afgelopen week de film "The Avengers" gekeken en als je van dat soort genre films houdt is het echt geen slechte film. Ook bij de opnames van "The Avengers" gaat het weleens mis en er is dan ook een blooper / gag reel voorhanden... Check het uit!
Gametime 1825 - Bomb Town
Bomb Town
Gooi je bommen zo dat je zoveel mogelijk huizen verwoest, vernietig zoveel als je kunt om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Alie Craig
Sexy Alie Craig
We sluiten deze dinsdag af zoals elke dag met een video van een mooie dame. Alie Craig hadden we nog niet voorbij zien komen als Pizzababe van de dag maar met haar donkere haren en fel blauwe ogen kan ze dat maar zo worden. Ik vind Alie een schatje, jullie ?!
Failtube [20 Augustus 2012]
Watts Zap [Olympic Games 2012]
WATTS ZAP
Eurosport is een zender waar ik vroeger nog weleens naar keek al was het alleen maar om die leuke clips van Watts Zap. Nu we de Olympische Spelen van 2012 achter de rug hebben was het natuurlijk wachten op de Watts Zap clip en hier issie dan!
Pizzababe Jackie Daniels
Jackie Daniels
We schakelen weer over naar onze Pizzababe van de dag wat vandaag een dame uit de Penthouse stal is geworden. De uit Californië afkomstige Jackie Daniels zit weliswaar onder de plakplaatjes maar dat mag de pret wat mij betreft niet drukken... Wat vinden jullie van deze Pizzababe ?!
There's An Alien On Your Head
There's An Alien On Your Head
De jongens van Corridor Digital bevinden zich dit keer ergens in de ruimte waar ze de strijd aan gaan met aliens die de vervelende gewoonte hebben zich te nestelen op de hoofden van de crew...
Girls & Guns
Girls & Guns
Crazy Complex Pranks [Best of Just For Laughs]
Crazy Complex Pranks [Best of Just For Laughs]
De mensen van Just for Laughs timmeren al een decennia lang aan de weg met hun hidden cam pranks en dan is het best knap om telkens toch weer origineel te zijn. Dat sommige pranks ingewikkeld in elkaar zitten en heel wat voorbereiding nodig hebben zie je in deze compilatie met de best en meest complexe pranks tot nu toe...
RIP Tony Scott [the Tributes]
RIP Tony Scott [the Tributes]
Ook al ben je nog zo succesvol er kan een tijd komen dat je het leven niet meer ziet zitten, zoals Tony Scott die afgelopen weekend van een brug sprong in L.A. Zonde natuurlijk want Tony Scott is een beroemde filmmaker die o.a. films als Top Gun, Beverly Hills Cop: II, Crimson Tide en Enemy of the State maakte. Vandaag bewijzen we de laatste eer aan Tony Scott door middel van twee tribute video's.
The Spaceship [Retro]
The Spaceship [Retro]
In 2006 ontving de Amerikaanse Sketch comedy groep "The Whitest Kids U' Know" de award voor Best Sketch Group. In deze sketch gaan ze met een ruimteschip de ruimte in maar voordat het zo ver komt...
Gametime 1824 - Cargo Master 2
Cargo Master 2
Je runt een transportbedrijf en moet er voor zorgen dat de pakjes die aan je worden toevertrouwd ook op hun bestemming aankomen. Probeer niet te veel pakjes te verliezen, Game on!
Sexy Emily Scott
Sexy Emily Scott
Het was al best een tijdje geleden dat we iets van de Australische Emily Scott voorbij zagen komen.Vanavond is ze gewoon weer eventjes terug en is daarmee tevens onze afsluiter voor deze broeierige maandag!
Failtube [20 Augustus 2012]
Pizzababe Adrianna Adams
Adrianna Adams
Adrianna Adams, afkomstig uit Virginia USA is vandaag onze Pizzababe van de dag. We konden deze dame al eerder bewonderen in een mooie video en vandaag staat ze in een galerie geschoten voor Playboy door Fab Fernandez. Habbaaa!
Russian Dashcam Crashes [Augustus 2012]
We hebben weer een leuke compilatie met daarin de ergste dashcam crashes van de afgelopen maand.. Check!
Wallpaper Magic [128]
Oh my Dayum [Autotuned]
Oh my Dayum [Autotuned]
Ik stel jullie vandaag voor aan Daym, die in zijn YT kanaal regelmatig reviews post van fastfood ketens en afgelopen week op bezoek ging bij Five Guys Burgers and Fries, een fastfood keten in de USA. De mensen van "Songify this" pikte de video op en maakte er deze grappige autotuned versie van...
Pogue's Marriage Proposal
Pogue's Marriage Proposal
David Pogue is een tech journalist voor de New York Times en kijkt schijnbaar ook regelmatig op TLP waar hij deze Marriage Proposal in trailer vorm voorbij had zien komen. Nu een jaartje later, probeert hij iets soortgelijks om zijn geliefde Nicky ten huwelijk te vragen..
Vlogging with Strangers
Vlogging with Strangers
Videologgen, oftewel: vloggen is eigenlijk het zelfde al bloggen alleen in plaats van ergens over te schrijven breng je het in videovorm. Er zijn inmiddels een aantal bekende vloggers, en het lijkt een trend te worden. Deze gasten duiken de straat op om ook zelf een videolog te maken en hopen iemand te treffen die beroemd is...
Gametime 1823 - Break the Ice
Break the Ice
Laat de ijsblokjes van de juiste kleur op elkaar vallen om de blokjes om je heen weg te spelen. Zorg dat je ze onder de waterlijn hebt voordat de tijd om is om verder te gaan naar de volgende level.. Game on!
Sexy Olivia Wade
Olivia Wade
We sluiten deze heerlijke zomerse dag af met een kanjer waar je U tegen zegt. We hebben Olivia Wade nog niet als Pizzababe voorbij zien komen maar als ik zo eens naar deze video kijk kan dat niet lang meer duren. Wat vinden jullie ?! Meer ?!
The London Summer Games 2012 [VFX Style]
The London Summer Games 2012 [VFX Style]
Ik ben er persoonlijk helemaal niet rouwig om dat de Zomerspelen zijn afgelopen en de normale tv programmering weer zo goed als van start is gegaan. In deze clip toch nog eventjes een kleine terugblik op die Londense spelen maar dan met toegevoegde VFX effecten.
Wie van de Drie [19 Augustus 2012]
Sienna Malena Connie

Sienna

Malena

Connie

Summer of Action 2012
Summer of Action 2012
Ik blijf dit soort film compilaties opsparen omdat ik nu eenmaal gek ben van films en series. Dit zijn volgens de maker de niet te missen films van zomer 2012!
Girls Only 10 [the Summer 2012 Mix]
Girls Only 10 [the Summer 2012 Mix]
Amazing Zendee Rose Karaoke STAR
Amazing Zendee Rose Karaoke STAR
Vergeet shows als de X-Factor of de Got Talent shows, als talentenjager kan je nog beter naar de diverse winkelcentra om daar de talenten bij de karaoke machine weg te plukken. Check eventjes deze "Zendee Rose" die haar impressie van Whitney Houston ten gehoor brengt. Ik zeg Talent!
Compilation Panicats [TV Brasil]
Compilation Panicats [TV Brasil]
Panicats is een sexy TV programma uit Brazilië waar je als man alleen maar blij van kan worden. De "deelnemers" worden niet geselecteerd op wat ze weten maar hoe ze er uit zien, kijk dat zien we graag.. Hier een compilatie!
Chuck Norris 2012 [The Movie]
Chuck Norris 2012 [The Movie]
Net als met katten houdt het internet ook van Chuck Norris.
De inmiddels 72 jarige Chuck Norris heeft zelfs een rolletje in The Expendables 2 en met internet wijsheden als "Chuck Norris does not sleep, He waits" of "Jesus can walk on water, Chuck Norris swims through land" is deze man natuurlijk allang onsterfelijk. Tijd dus voor een eigen film!
Red Bull Upstream 2012 [Slovenia]
Red Bull Upstream 2012 [Slovenia]
Met dit weer kan je maar beter lekker aan het water zitten want met 38 graden op het kwik is het momenteel geen pretje om vanachter een bureautje het internet af te struinen naar leuke content. De mensen van Redbull sponsoren jaarlijks zoveel events dat de video's bijna niet bij te houden zijn. Ik pik voor jullie de leukste eruit en vandaag gaan we wakeboarden tegen de stroom in bij het Red Bull Upstream 2012 event in Slovenië.
Gametime 1822 - Pack it
Pack it
Snij de kettingen door met een muisklik om de gekleurde ballen in de daarvoor bestemde mandjes te laten rollen. Game on!
Sexy Lucy Collet [Mega Post]
Lucy Collet [Mega Post]
Meisjes met rode haren, die kunnen zoenen... het is een bekend regeltje uit een nog bekender lied van Arne Jansen. Het stereotype beeld dat rode vrouwen vuriger in bed zijn en na dat ik dat zelf eerst heb uitgetest, ik doe het allemaal voor jullie, kan ik dat inmiddels bevestigen. Lucy Collet is een heerlijk Brits glamour model die ook tot de roodharige behoort... Vanavond in een mega post met diverse filmpjes!
Zap Spi0n nr 129 [Viral Compilation]
Zap Spi0n
Uit Frankrijk komen de laatste tijd veel toffe compilaties. Zagen we afgelopen week nog een super mooie Best of Redbull compilatie, dit keer zijn het weer de meest leuke en epische clips van de afgelopen week, samengevat tot een Zap Spi0n viral compilatie. Nummertje 129, al weer...
65 Iconic Movie Sunglasses [Supercut]
65 Iconic Movie Sunglasses [Supercut]
We hebben weer een supercut en dit keer zijn het allemaal scenes uit films met zonnebrillen en dat komt goed uit op een zonnige dag als deze...
Wie van de Drie [18 Augustus 2012]
Holly Peers Elizabeth Teal

Holly Peers

Elizabeth

Teal

Damn those Kids of these Days
Damn those Kids of these Days
Ja ach wie heeft er nou geen kattenkwaad uitgehaald als kind zijnde. Deze kids gaan een stapje verder en lijken er plezier in te hebben een gevallen fietser nog verder te verwonden dan hij al is... En dat onder toeziend oog van een argeloze voorbijganger die gevraagd is door de mensen van Just for Laughs om een oogje in het zeil te houden. Rotkinderen!
The Beach Spy [44]
Discover Xtreme Sports in HD [16]
Discover Xtreme Sports in HD [16]
In het YT kanaal Discover Xtreme Sports verschijnt eens in de zoveel tijd een coole Xtreme sports compilatie, met allemaal ingezonden clips van fans. Een aantal kon je al voorbij zien komen in de afgelopen maanden en vandaag is het al weer tijd voor deeltje 16... ENJOY!

Alle voorgaande delen via het linkje onder de video!
The Amazing Ballerina Stunt [OMG]
The Ballerina Stunt [OMG]
Een filmpje maken, bij Youtube uploaden en maar hopen dat het miljoenen views oplevert is er tegenwoordig niet meer bij of je moet echt iets speciaals doen. Laten ze dat bij Volvo nou weten en deze epische stunt doen waarbij ene Faith Dickey, Wereld recordhoudster highlining, over een koord loopt gespannen tussen twee rijdende Volvo trucks... Damn!
Dexter Season 7 [Official Trailer]
Dexter Season 7 [Official Trailer]
Terwijl in Amerika net de ene vette serie weer is begonnen, Breaking Bad, moet nog zo'n coole serie, Dexter, nog eventjes wachten alvorens het zevende seizoen van start gaat. Om precies te zijn tot 30 september, waar we verder gaan in de kerk terwijl Debra haar broer op heterdaad betrapt.. Hier is de teaser / trailer van het nieuwe seizoen! SPOILERALERT!
Gametime 1821 - Acorn Story
Acorn Story
Een jochie plante een boom waar een eikel in groeide en iedereen was gelukkig en tevreden. Op een dag verdwijnt de eikel en ga jij als jochie op zoek waar die gebleven is in deze leuke sidescroller waarbij je met dozen moet slepen en goed moet opletten waar je loopt. Game on!
Sexy Elena Romanova
Sexy Elena Romanova
Elena Romanova werd geboren in de Oekraïne maar verhuisde op haar 19e naar de VS. Recentelijk stond ze voor het eerst in de Playboy en om haar mooie blauwe ogen beter zichtbaar te maken kleurde ze d''r haar donker. Naast bikini's verzamelen sport Elena graag en dat is te zien aan haar strakke lichaam. Vandaag een mooie video-edit van deze voormalige Russische...
Failtube [17 Augustus 2012]
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
Best Fails Of The Week 2 [August 2012]
Het ziet er naar uit dat de boys van YDL zijn gestopt met het fabriceren van hun wekelijks fail compilatie maar niet getreurd het internet zit vol met ijverige faalcompilatie makerts dus schakelen we over naar de SFB compilatie. Ik heb er maar meteen twee gezet, dus week 1 en week 2 van augustus 2012... Enjoy!
Pizzababe Erika Knight
Pizzababe Erika Knight
Bij Playboy zit Erika Knight ingedeeld bij de amateurs maar echt een amateur zou ik Erika Knight al niet meer willen noemen. Slechts 24 lentes jong en ontdekt tijdens de Playboy Casting Calls is het wel een dame waar ik me prima mee kan vermaken. Ik hoor graag jullie bevindingen, en vergeet niet om te raten!
Toys 4 Boys Part [49]
Need Your Heart [Marquese Scott]
Need Your Heart [Marquese Scott]
Ook al ben je misschien geen fan van dubstep muziek, je kan niet ontkennen dat Marquese Scott goed kan dansen. Check weer eventjes zijn epische dance skills op het nummer "Need Your heart.."
Back 2 School met Samsung
Samsung Back 2 School Aktie
Tim Murck, bekend van o.a. Spangas en Feuten, trekt met het Samsung promoteam langs studentensteden waar studenten met hem het bed kunnen delen. Dit moment wordt vereeuwigd en de foto vind je terug op http://bit.ly/SamsungBackToSchool. Dit is tevens de plek waar je als student allerlei acties terugvindt: Zoals korting op een monitor of kleuren laserprinter en bij aankoop van een notebook krijg je een zwart/wit laserprinter en een persoonlijke badjas cadeau! Check voor alle voorwaarden de speciale aktie site HIERRR! … het nieuwe schooljaar kan beginnen!
Broken iMac Prank
Broken iMac Prank
Het heeft lang geduurd maar ik ben eindelijk om al zit ik nu wel gewoon op de pc te werken, er staat hier ergens ook een Macbook om 's avonds nog een beetje te kunnen knutselen aan TLP. Een Mac kost wat duurder dan een pc maar daarvoor krijg je ook meer waar voor je geld, zonde natuurlijk als je vervolgens zo'n machine op de straat laat vallen...
Team Maddy [Father of the Century]
Team Maddy [Father of the Century]
Vandaag stel ik jullie voor aan Rick van Beek, klinkt NL, uit Byron Center, Michigan en zijn dochtertje Maddy. Maddy, zoals ze liefkozend wordt genoemd, heeft cerebrale parese. De tiener kan niet lopen of praten maar houdt er wel van om buiten te zijn. Rick, trainde de afgelopen drie jaar net zo lang dat hij een triathlon kon lopen mét dochter Maddy... HELD!
Gametime 1820 - Clausus 2
Clausus 2
Lanceer verschillende ballen om de blokjes om te gooien, wanneer je het juiste aantal blokjes hebt omgegooid mag je naar de volgende level. Game on!
Sexy Taylor is Back
Sexy Taylor is Back
De laatste maanden worden we een beetje overspoeld met materiaal van blonde Taylor Seinturier die het ook nog eens tot Cybergirl van de Maand schopte bij Playboy. Vanavond is ze onze dagafsluiter en de muziek die je hoort komt van Leun á Me, met All I Know... Habbaaaa!
Philizz Videomix 2012 [Volume 4]
Philizz Videomix 2012 [Volume 4]
Het is nog geen eens weekend maar zodra je de klanken hoort uit de laatste videomix van DJ Philizz zou je willen dat het al zo ver was. Philizz is jarig vandaag en dit is een kadootje van hem aan ons, kijk dat waarderen we... Een tracklist staat onder de videomix die dit keer zo'n 58min duurt... Vette shizzle weer!
Failtube [16 Augustus 2012]
Best Shark Attacks In Movies [Supercut]
Best Shark Attacks In Movies [Supercut]
Nog nooit werden er in Australië zoveel mensen aangevallen door haaien als dit jaar en eenieder die de film Jaws films gezien heeft weet dat je daar niet vrolijk om hoeft te worden. In deze supercut allemaal scènes uit films waarin haaien het voorzien hebben op ons mensen...
Pizzababe Jamie Lynn
Pizzababe Jamie Lynn
We zijn weer aangeland bij de Pizzababe van de dag en dat is vandaag de brunette Jamie Lynn geworden. Jamie Lynn heeft niet achteraan gestaan op tiet uitdeel dag en als iemand toevallig weet op welke datum deze fijne dag valt dit jaar hoor ik dat graag, Jezus wat een jetsers. Doen jullie weer lief raten ?!

Kennen jullie Jetser Ali trouwens nog ?! Habbaaa
Famous Models got Beard
Famous Models got Beard
Breaking Bad [The Tributes]
Breaking Bad [The Tributes], bbbad
Ik kijk elke maandag weer uit naar een nieuwe aflevering van AMC's Breaking Bad waarvan het vijfde seizoen momenteel bezig is in de USA. Een geniale serie die ik eigenlijk pas vorig jaar ontdekte en waar ik meteen hooked aan was. In deze twee tributes zien we de hoofdpersonages Jesse Pinkman en Walter White op hun best.... een must see voor de echte fans!
Indian Tex-Mex [Epic Meal Time]
Indian Tex-Mex [Epic Meal Time]
De jongens van Epic Mealtime blijven maar doorgaan om zich een slag in de rondte te eten en vandaag maken ze een Indian Tex-Mex klaar... Iemand honger ?!
Heart of Coppola
Heart of Coppola
Francis Ford Coppola werd met de Godfather films in een klap beroemd en maakte in 1979 de film Apocalypse Now over de Vietnam oorlog. Gisteren was het precies 33 jaar geleden dat die film uitkwam in de Amerikaanse bioscopen en dit is een compilatie / tribute met beelden uit die film alsmede beelden uit de documentaire Hearts of Darkness: A Filmmaker's Apocalypse van Eleanor Coppola. Je hoort Orson Welles!
Gametime 1819 - Gang Blast
Gang Blast
Vuur je kogels af op de juiste objecten om zo een kettingreactie te veroorzaken waarmee je de tegenstanders, die een gang vormen, uitroeit. Game on!
Sexy Bethanie Badertsher
Bethanie Badertsher
Een van de mooiste dames van Playboy is mooie Bethanie Badertsher en laat dat nou net de dame zijn die in deze video de hoofdrol speelt...Goed voor elkaar!
Hot Wallpaper Pack [41]
Samsung Back 2 School Aktie
Samsung Back 2 School Aktie
Tim Murck, bekend van o.a. Spangas en Feuten, trekt met het Samsung promoteam langs studentensteden waar studenten met hem het bed kunnen delen. Dit moment wordt vereeuwigd en de foto vind je terug op http://bit.ly/SamsungBackToSchool. Dit is tevens de plek waar je als student allerlei acties terugvindt: Zoals korting op een monitor of kleuren laserprinter en bij aankoop van een notebook krijg je een zwart/wit laserprinter en een persoonlijke badjas cadeau! Check voor alle voorwaarden de speciale aktie site HIERRR! … het nieuwe schooljaar kan beginnen!
20120815-samsuin2.jpg
Pizzababe Eliza Carson
Pizzababe Eliza Carson
Het zonnetje schijnt en wij zijn niet de enige die dan genieten. Eliza Carson heb je al eerder voorbij zien komen hier op TLP en ook vandaag is deze mooie blondine onze Pizzababe van de dag.. Vergeet niet te raten!
Red Bull Tribute Remixed [by Zapatou]
Red Bull Tribute Remixed [by Zapatou]
De mensen van de Franse site Zapatou maken regelmatig mooie compilaties, en verraste ons een paar weken geleden al met een mooie zomerse compilatie! Vandaag hebben ze van 300 Redbull clips een mega vette tribute montage gemaakt die je zeer zeker eventjes moet gaan bekijken.... Check!
Failtube [15 Augustus 2012]
Maniacal Movie Laughs
Maniacal Movie Laughs
Een compilatie met allemaal scènes uit films waarin er lustig op los gelachen wordt, tot het enge aan toe.
Office Scare [Prank]
Office Scare [Prank]
Het blijft voorlopig nog mooi weer en dat is spijtig voor de kids die afgelopen week weer naar school zijn gegaan want volgende week wordt er ook nog eens een hittegolf verwacht. Op kantoor is het dan natuurlijk ook geen pretje al kan je er wel het beste van maken...
Slow Motion Gymnastics
Slow Motion Gymnastics
Gister kon je ene Oleysa bewonderen die wel heel erg flexibel / lenig is en om dat te bereiken moet je jaren trainen. Dat trainen begint natuurlijk met wat ochtendgymnastiek, vandaag in slow motion.
Gametime 1818 - Monster Run
Monster Run
Vandaag een simpel spelletje, je moet in Monster Run zo snel mogelijk rennen en springen over gaten terwijl je ondertussen alle monsters die op je pad komen afschiet. Game on!
Sexy Dani Bolina
Sexy Dani Bolina
We duiken weer eventjes de kant van Zuid Amerika op waar deze Dani Bolina vandaan komt. Dani is een Braziliaans model die ook nog eens diverse shows presenteert aldaar en dat is niet omdat ze zo slim of bijdehand is. Wij kijken mee naar deze shoot voor Sexy Apresenta!
Wallpaper Magic [127]
Redbull Wind Tunnel Acrobatics 2012
Redbull Wind Tunnel Acrobatics 2012
We gaan naar Praag waar de Red Bull Soul Flyers allerlei acrobatische toeren uithalen in een zogenaamde "Wind Tunnel". Zoals alle filmpjes van Red Bull ziet ook dit er weer gelikt uit en dit is zelfs iets wat ik zelf weleens zou willen uitproberen. Check het uit!
Failtube [14 Augustus 2012]
Pizzababe Carli Banks
Pizzababe Carli Banks
Het is nog steeds heerlijk weer om te gaan zwemmen en ik denk dat ik zo maar eens een plons ga nemen. Helaas niet met mooie Carli Banks aan m'n zij maar goed dromen mag. Raten jullie onze Pizzababe van de dag weer ?!
Jumping Trains [Russia Style]
Jumping Trains [Russia Style]
Dat mensen in Rusland nog al vaak levensmoe zijn hebben we al vaker mogen meemaken en ook deze gasten spelen graag met hun leven. We gaan springen van trein naar trein, Don't try this at home!
Incredible Flexible Girl Oleysa [OMG]
Incredible Flexible Girl Oleysa
Sporten is leuk en sporten is gezond maar je kan het ook overdrijven. En dat is precies wat deze Oleysa, met d'r zo te zien rubberen lijf, doet... Ik krijg al spierpijn van het kijken!
Psy - Gangnam Style [+ Live Bodyguard show]
Psy - Gangnam Style [+ Live Bodyguard show]
Het is officieel en ik heb verder ook geen betere zomer nummers gehoord dan deze Koreaanse Gangnam Style van Psy. Het nummer is zo populair dat zelfs de bodyguard het dansje inmiddels kent en dat ook showt aan het publiek tijdens een honkbal game. Gangnam Style, de zomerhit van 2012!
Pizzaman Geript !
Pizzaman Geript !
Probeer je netjes je centjes te verdienen als pizzabezorger word je gewoon in een onbewaakt moment bestolen van je handelswaar door, ik mag het bijna niet zeggen, een van onze fijne medelanders.
Gametime 1817 - Da Vinci Cannon 2
Da Vinci Cannon 2
Richt je kanon telkens op de vijand en bepaal de juiste hoeveelheid kracht waarmee je de kogels op de tegenstander laat neerkomen zodat het gebouw waar ze in zitten ook meteen neer gaat. Maak zoveel mogelijk slachtoffers en upgrade je kanon waar het kan. Game on!
Sexy Monique Amin
Sexy Monique Amin
Ik ben eigenlijk van plan om in het voorjaar een paar weken op vakantie te gaan naar Azië, waar het momenteel allemaal schijnt te gebeuren. Dit soort beelden met Zuid Amerikaans schoon vind ik ook erg prettig..
Nürburgring Mini Hot Rod
Nürburgring Mini Hot Rod
De Nürburgring is dan wel failliet toch presenteerde ze daar afgelopen weekend een exclusieve Nürburgring Edition, Mini Hot Rod die je ook nog eens kan winnen. Het geval rijdt zo'n 88 km/h en levert je gegarandeerd veel bekijks op, op straat. Hier de beelden van dit grappige voertuig...
Loveboat [Even Apeldoorn Bellen]
Loveboat [Even Apeldoorn Bellen]
De zomer duurt voorlopig nog eventjes door en is dus de juiste gelegenheid om eventjes een babe mee te nemen op de boot. Deze adonis heeft een heerlijk blondje aan de haak geslagen en wringt zich in alle bochten om maar indruk op haar te maken. Of dit verstandig is, valt te bezien. Vast staat dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten.
Failtube [13 Augustus 2012]
Pizzababe Carlye Denise
Pizzababe Carlye Denise
Het zonnetje schijnt nog steeds en onze Pizzababe van de dag is er klaar voor, haar naam Carlye Denise. Carlye is pas 20 lentes jong en een schatje zo te zien, ik hoor graag jullie mening in de comments en mocht je daar te verlegen voor zijn rate dan wel eventjes.
Team GB Don't Stop Me Now [Lipdub]
Team GB Don't Stop Me Now [Lipdub]
Alle Britse gouden medaille winnaars van de Olympische Zomerspelen 2012 werden door Adidas uitgenodigd om mee te doen aan een lipdub op het nummer "Don't stop me now" van Queen. Hier het resultaat!
Wallpaper Magic [126]
Super Dad Breaks Arcade Punch Machine
Super Dad Breaks Arcade Punch Machine
In de ogen van je kleine dochtertje is papa allang de sterkste en de beste en om dat te bewijzen slaat deze vader voor de grap wat tegen een boksbal op de kermis..
Wizard Of Meh [by DJ Pogo]
Wizard Of Meh [by DJ Pogo]
Regelmatig verrast DJ Pogo ons weer met een van zijn gesampelde remixen van een bekende film of serie. Dit keer is het de beurt aan de legendarische film The Wizard of Oz....
Gametime 1816 - Airborne Wars
Airborne Wars
Verplaats je leger om de vijandelijke basis te belegeren en vast te houden, verover raket installaties en schakel paratroopers in terwijl je de vijandelijke bunkers onder vuur neemt. Game on!
Sexy Shelby Nicole
Shelby Nicole
We hebben weer een leuke video-edit waarin dit keer blonde Shelby Nicole centraal staat. Habbaa!
Nitro Circus the Movie [BTS Featurette]
Nitro Circus the Movie [Featurette]
DC shoes en Travis Pastrana gaan al een paar jaartjes hand in hand en er is zelfs een 3D film genaamd, The Nitro Circus Movie 3D. In deze "Behind the Nitro", zien we behind the scenes beelden van die film waarin behalve Pastrana zelf ook, Jolene Van Vugt, Erik Roner, Street Bike Tommy en vele anderen te zien zijn... Check it!
Apocalypse [the Supercut]
Apocalypse [the Supercut]
Supercut compilaties zijn misschien niet allemaal even mooi, dit is er eentje om door een ringetje te halen. Check deze 8 minten durende montage met niets dan doom beelden over het vergaan van de wereld en dan is het nog niet eens 21 december 2012.
Wie van de Drie [12 Augustus 2012]
Elizabeth Jayden Orvelia

Maja

Caprice

Evelyn

Olympian or Adult Film Star [Jimmy Kimmel]
Celebrities Read Mean Tweets [Kimmel Live]
Vandaag is het de laatste dag van de Zomerspelen en vanavond is er een eind ceremonie die hopelijk net zo tof is als de opening ceremonie. In de live show van Jimmy Kimmel hebben ze een aantal atleten op een rijtje gezet waarvan Jimmy zich afvraagt of het sporters of 18+ pronsterren zijn...
Girl dances on Moving Van [WTF]
Girl dances on Moving Van [WTF]
Sommige mensen hechten niet zo veel waarde aan hun leven en halen de meest stompzinnige stunts uit. Zoals deze chick bijvoorbeeld die om andere weggebruikers te entertainen een dans showtje weggeeft op het dak van een rijdend busje... WTF!
Girls Only 9 [the Mix]
girls, mix
Doing Pull-ups like a Boss [OMG]
Doing Pull-ups like a Boss [OMG]
We schakelen weer eventjes over naar Rusland waar deze baas woont die elke morgen eventjes de radio toren inklimt om daar z'n pull-ups te doen. WTF!
The Bone Legacy
The Bone Legacy
The Bourne Legacy films waren al cool maar in deze spoof is het geen Jason Bourne die de hoofdrol speelt maar een hond genaamd Jason Bone.... Leuk gedaan!
Gametime 1815 - Roads of Rome 3
Roads of Rome 3
Ik heb Age of Empires altijd al een leuk spel gevonden en dit is eigenlijk net zo iets. Bouw steden, bruggen en alles wat je stadje nodig heeft om te overleven in Roads of Rome 3, game on!
Sexy Rhian Sugden wins Gold
Sexy Rhian Sugden wins Gold
Rhian Marie Sugden, zoals deze blonde Page three girl voluit heet, is een Brits glamour model die we al diverse malen voorbij zagen komen. Nu we op het einde lopen van de de Olympische Spelen zijn er nog wat medailles te verdelen en Rhian claimt voor haarzelf het goud. Wij gunnen het haar van harte!
Back & Frontflip Fails [the Compilation]
Back & Frontflip Fails [the Compilation]
Mensen die acrobatische kunstjes uithalen gaan vaker op hun plaat dan ze eigenlijk voor ogen hadden en daar zijn we helemaal niet rouwig om... Zie hier de Back & Frontflip Fail Compilatie van Failhero.
Getnudies Live Webcams
Getnudies Live Webcambabes
De gouden plakken zijn verdeeld de Zomerspelen zijn zo goed als voorbij en maandag begint het gewone leventje weer. Heb je vanavond niets te doen of ben je sowieso van plan lekker thuis te blijven laat je dan verrassen door de dames van Getnudies die je graag gezelschap houden via de webcam.
Wie van de Drie [11 Augustus 2012]
Maja Caprice Evelyn

Maja

Caprice

Evelyn

Order Up
Order Up
Als pizzabezorger maak je nog al eens wat mee. Zo doet regelmatig een naakte dame de deur open wanneer we weer es een bestelling afleveren maar het kan nog veel gekker wanneer aliens pizza's gaan bestellen.
The Beach Spy [43]
Olympic Commentators are Dicks
Olympic Commentators are Dicks
Vorige week stond heel Nederland eventjes op z'n kop toen überhork Mart Smeets, volleybalster Manon Flier het leven zuur maakte in een interview. Maar daar kan Mart eigenlijk helemaal niets aan doen. Alle sport commentators zijn horken, geloof je me niet ?! Check deze clip!

Mart Auf Wiedersehen Smeets Facebook hier!
Girls in Pools and Beaches [Supercut]
Girls in Pools and Beaches [Supercut]
Iemand was zo vriendelijk om allerlei scenes uit films waarin dames in bikini te zien zijn aan elkaar te plakken en dat levert deze compilatie aka supercut op... Check het!
Steve Kardynal Call me Baby Chatroulette
Steve Kardynal Call me Baby Chatroulette
Had ik het gisteren nog eventjes over Steve Kardynal en zijn Chatroulette pranks, bij die mega prank in Gent, vandaag is Steve echt terug en ook nog met een nieuw chatroulette filmpje. We gaan de hit "Call me Baby", van Carly Rae Jepsen doen via chatroulette.. Wat is ie toch gek!
Gametime 1814 - Deponia Escape
Deponia Escape
Vind de juiste spulletjes / objecten om uiteindelijk te kunnen ontsnappen uit de ruimte waar je in zit. Game on!
Sexy Taylor Seinturier
Sexy Taylor Seinturier
Zoals elke dag sluiten we ook vandaag de dag af met een babe video, dit keer afkomstig van ene JSeditzz die een leuke video edit maakte van een Playboy cybervideo. Taylor Seinturier kende wel al maar kan ik persoonlijk nog geen genoeg van krijgen. Blond, lang en tetten, wat wil een man nog meer ?!
Introducing Parkour Dog
Introducing Parkour Dog
Dit filmpje komt me iets wat bekend voor maar het schijnt toch een nieuwe te zijn dus deel ik 'm gewoon met jullie. We zagen in het verleden diverse parkour en freerunning filmpjes maar nog nooit met een hond in de hoofdrol. Check het uit!
Failtube [10 Augustus 2012]
Best Chatroulette Prank ever [EPIC]
Best Chatroulette Prank ever [EPIC]
Na de Chatroulette pranks van Steve Kardynal had ik eigenlijk niet gedacht dat er nog iemand zou zijn die dat kon overtreffen , maar ik had het mis. We gaan eventjes naar onze zuiderburen die tijdens de "Gentse Feesten" een fappende gast laten denken dat hij met ene Vicky aan het chatten is, terwijl op dat moment duizenden mensen meekijken. PWNED & EPIC! [thnx Rinus]
Pizzababe Cassandra Dawn
Cassandra Dawn
Met enige regelmaat zien we Cassandra Dawn voorbij komen hier op TLP en dat ondanks ze in 2010 voor het laatst Cybergirl van de Maand was. We zien haar vandaag in een nieuwe galerie waarin Cassandra zich prima vermaakt in de badkamer. RATE!
Having Sex on a Motorcycle In Russia [WTF]
Having Sex on a Motorcycle In Russia
In Rusland gaat alles net iets anders dan in ons eigen landje en moet je dus ook wat meer doen om de titel BAAS te verdienen.. Deze gast doet een goede poging!
Woodstock 2012 [Festival Recap]
Woodstock 2012 [Festival Recap]
Het Woodstock Music and Art Festival was een rockfestival dat in het weekend van 15, 16 en 17 augustus 1969 plaatsvond op een wei zo'n 65 km van Woodstock. Het festival, onder het motto "Three days of Peace and Music", wordt door velen beschouwd als het belangrijkste muziekfestival ooit. We zijn nu 43 jaar verder en dit festival wordt nog steeds gehouden en is zo te zien net zo leuk nog als toen...
Toys 4 Boys [48] Hot Rod Edition
Famous Last Words
Famous Last Words
Het duo Rhett and Link maakt al jaren komische sketches die ze vervolgens in hun YT kanaal droppen. Lang niet even leuk allemaal maar deze Famous Last Words clip is dan toch weer best grappig. Hoed je maar als je deze uitspraken hoort...
Gametime 1813 - Stackerix
Stackerix
Probeer de vormpjes op elkaar te stapelen totdat je de lijn haalt maar stapel geen vormpjes met dezelfde kleur op elkaar want dan verdwijnen ze en kan je opnieuw beginnen. Game on!
Sexy Nissem Maya
Sexy Nissem Maya
Ook vandaag weer een fijne babe compilatie met babes van GQ Magazine, FashionTV en MegaTV.. Niet helemaal bloot dus maar wel een genot om naar te kijken. De muziek is van Maya met Be my Boyfriend, de Trendsetter mix dan... Naais!
The Expendables [The Musical]
The Expendables [The Musical]
Met enige regelmaat komen dit soort "musicals" voorbij van bekende films met nog steeds Rambo als mijn absolute favoriet. De maker van deze clips heeft schijnbaar een voorliefde voor Stallone want ook dit keer wordt de beste man op de hak genomen. Dit keer met o.a. z'n maatjes Jason Statham, Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis uit de film The Expendables...
Failtube [9 Augustus 2012]
Pizzababe Emily Addison
Emily Addison
Emily Addison wilde eigenlijk altijd al model worden en bij Penthouse is haar dat gelukt. We konden haar al eerder bewonderen op het strand, en ook vandaag geniet Emily weer volop van het mooie weer. Doen jullie netjes raten ?!
Samsung vs Apple [Conan O'Brien]
Samsung vs Apple
Samsung en Apple zijn in ontelbare rechtszaken met elkaar verwikkeld over het design en funkties van hun vooral mobiele apparaten. Om een en ander recht te zetten was de president van Samsung gisteravond te gast bij de Conan O'Brien show en vertelde daar zijn visie op deze toestanden. EPIC!
Show me your Tits
Show me your Tits
Na maanden van zeuren was het gisteravond dan toch eindelijk zo ver, Kristina gaat een leuke striptease doen voor de camera. Tja, welke faalhaas kan dat nog verpesten zou je denken...
Pizza Calzone XL
Pizza Calzone XL
5 Guys Shot with 21,000 Paintballs [Ouch]
5 Guys Shot with 21, 000 Paintballs
Om aandacht te vragen voor de armoede in Haïti laten vijf durfals zich voor een vuurpeloton zetten. Een vuurpeloton bewapend met paintball geweren en 21.000 kogels... OUCH!
Tour de Fail
Tour de Fail
We zijn al bijna aangeland bij het einde van de Olympische Zomerspelen 2012 en even daarvoor konden wielren liefhebbers zich al tegoed doen aan de Tour de France. Dat er tijdens de Tour nogal eens wat fout gaat zien we in deze compilatie met beelden uit de Tour en andere rondes...
Gametime 1812 - Sift Heads Assault 2
Sift Heads Assault 2
De Sifthead games zijn onderhand legendarisch te noemen, met hitman Vinnie steevast in de aanval. In dit deel nieuwe wapens, meer tegenstanders en nieuwe kick-ass moves. Probeer zo veel mogelijk vijanden als mogelijk neer te schieten en zet een highscore neer. Game on!
Sexy Aurora Marie
Sexy Aurora Marie
Aurora Marie is een Italiaanse schone die nieuw is in Ome Hef's arsenaal van Cybergirls. Helaasch hebben we de galerie een tijdje geleden moeten verwijderen van de Playboy politie, maar ondertussen is er al wel een mooie videoshoot. Check het uit!
Strongest Girl In The World [Prank]
Strongest Girl In The World [Prank]
De mensen van Just for Laughs verzinnen telkens weer een nieuwe verborgen camera stunt en dit keer is het een meisje die over superkrachten lijkt te beschikken.. Sta je toch eventjes vreemd te kijken...
Failtube [8 Augustus 2012]
It's Animation Time [Burp & Color of Evil]
It's Animation Time
In de zomer komen er altijd een aantal afstudeerprojecten voorbij van de diverse animatie scholen op de wereld. Het Ringling college is een van de meest vooraanstaande scholen op dit gebied en dit zijn dan ook twee clips van die school. Hier staat Burp over een boertje die onderweg naar huis contact maakt met een alien, en hier staat de Color of Evil over een jochie en het kwaad. Nog veel meer animatie op TLP hier!
Pizzababe Jessica Workman
Pizzababe Jessica Workman
Jessica Workman is allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker en het is tevens een van de lievelingetjes van ome Hef. Was ze in april al Cybergirl van de maand, ook de hele maand augustus mag deze babe zich cybergirl van de maand noemen. Wij snappen heel goed waarom!
The Human Jukebox
The Human Jukebox
Als je in deze crisis tijd echt geen baan kan vinden kan je altijd nog straatmuzikant worden en als je dan een origineel concept hebt zoals deze Human Jukebox gasten, rinkelt de kassa ook nog. Erg origineel!
Hot Wallpaper Pack [40]
With A Piece Of Chalk [Short Movie]
With A Piece Of Chalk
Een kleine shortfilm over een jochie die ondanks allerlei tegenslagen toch de inspiratie heeft om te doen wat hij leuk vindt, en daar goed in wordt.
Backyard Rollercoaster [Dad of the Year]
Backyard Rollercoaster [Dad of the Year]
Tegenwoordig red je het niet meer met kado's als een iPad of nieuwe fiets, nee deze jonge telg wordt verrast met een heuse achtbaan in haar achtertuin... Geef deze vader een standbeeld!
Gametime 1811 - The Great Automate
The Great Automate
Je bent beland in 1914 en vliegt naar Cairo om daar een professor te helpen met het zoeken naar een tombe. The Great Automate is een point and click spel, dus kom je er niet uit stel je vraag dan in de comments. Game on!
Sexy Christina Ripple
Sexy Christina Ripple
Bij Playboy hebben ze niet echt een amateur afdeling al hebben ze daar deze Christina Ripple wel in ingedeeld. Christina Ripple afkomstig uit Bonney Lake, Washington is gezegend met de maten 32D-26-34 en zien we vanavond in een mooie 8 minuten durende special... ENJOY!
Wallpaper Magic [Part 125]
Broom + Water = Ceiling Prank
Broom + Water = Ceiling Prank
Met nog een paar zonnige dagen in aantocht is dit een prank die uitermate geschikt als het warm is. Je wordt er namelijk een beetje nat van....
Pizzababe Heather Vandeven
Pizzababe Heather Vandeven
Heather Vandeven is een dame waar ik persoonlijk elke keer weer vrolijk van word. Met haar 31 lentes loopt ze al een tijdje mee op de interwebs maar sommige dames drogen wonderschoon op, zo ook Heather Vandeven.. Vandaag is ze weer eens onze Pizzababe van de dag!
Driving in Europe [Twister]
Driving in Europe [Twister]
We zitten nog steeds in de vakantie periode en ondanks dat het komkommertijd is zitten de compilatie makers niet stil. Zo ook, Twister, die wat extra tijd had deze maand om een Driving in Europe compilatie in elkaar te schroeven.. Check het uit!
Failtube [7 Augustus 2012]
Hugging Strangers in Venice Beach Prank
Hugging Strangers in Venice Beach Prank
Zoals de laatste gast al zegt in deze clip, dit zou meer moeten en overal... Hij vergeet er alleen bij te zeggen, het liefst met een rondborstige babe!
Batman: Dark Knightfall [Stopmotion]
Batman: Dark Knightfall [Stopmotion]
Het is pas de eerste keer dat Derek Kwok & Henri Wong zich wagen aan het maken van een stopmotion clip. Maar deze fanmade Batman video is eigenlijk meteen een schot in de roos, al lijkt het kwade in de clip te overwinnen... Check!
It's Epic Trolley Guy [WTF]
It's Epic Trolley Guy [WTF]
We nemen weer eventjes een kijkje achter het voormalige ijzeren gordijn waar zich af en toe echt vreemde zaken voordoen. Neem nou deze gast die het wel leuk leek om met een winkelwagentje de snelweg op te gaan... Only in Russia!
Gametime 1810 - Demologic 2
Demologic 2
Bestuur een kraan met sloopkogel en zorg dat je in iedere level de highlighted objects omzwiept alvorens naar een volgende level te gaan. Game on!
Sexy Babe Montage
Sexy Babe Montage
We sluiten deze iets wat trieste dag af met een babe compilatie met allerlei modellen uit de Victoria's Secret catalogus, Sports Illustrated en een of ander sexy Surf Magazine... De muziek komt van Trendsetter, nice!
The Greatest Show On Earth [the ISLE of MAN TT]
The Greatest Show On Earth [the ISLE of MAN TT]
De TT op het eiland Man wordt al sinds 1907 gehouden. Het circuit, meer dan 60 kilometer lang, zijn de openbare wegen van het eiland en voert onder meer dwars door een aantal dorpen. De vele obstakels maken het een gevaarlijke race waar snelheden van 300km per uur de normaalste zaak van de wereld zijn. Kijk even mee naar deze mooie impressie / compilatie!
Getnudies Live Webcambabes
Getnudies Live Webcambabes
Geen zin in die eindeloze herhalingen op televisie en hou je ook al niet van sport ?! Geen nood, bij Getnudies zitten allemaal dames voor je klaar achter de cam die je graag een leuke avond bezorgen...
Failtube [6 Augustus 2012]
Pizzababe Shantal Monique
Pizzababe Shantal Monique
Een tijdje geleden kon je al kennis maken met de mooie Shantal Monique maar die galerie moesten we toen verwijderen van ome Hef, vandaar dat we het vandaag gewoon nog eens gaan proberen. Het is de moeite!
Best Fails Of The Week 1 [August 2012]
Fail Compilation Augustus 2012 [YDL]
Poeh wat gaat de tijd toch snel! De eerste week van augustus 2012 zit er langzamerhand weer op en dus is het de hoogste tijd voor de wekelijkse faal compilatie van YDL... Enjoy!
Wallpaper Magic [124]
Lawn Chair Catapult Nutshot
Lawn Chair Catapult Nutshot
Dat Zach van Lafordiefilms nog steeds geen noemenswaardige verwondingen heeft opgelopen is echt een wonder, want de beste man doet steevast z'n best om gewond te raken. In deze clip, twee vriendjes van Zach die waarschijnlijk niet de snuggerste van de klas zijn geweest.
Dog Kira swims with Dolphins
Dog Kira swims with Dolphins
Hoewel sommigen mensen in hun leven nooit de mogelijkheid krijgen om met dolfijnen te zwemmen geldt dat niet voor labrador Kira, die met haar baasje regelmatig achter deze mooie walvisachtigen aan zwemt... Hét feelgood momentje van de dag!
Gametime 1809 - Impale 2
Impale 2
Zorg dat je zoveel mogelijk zombies aan de spikes en op de zaagbladen schiet om naar de volgende level te gaan. Er zijn 60 levels, Game on!
Sexy Rosana Ferreira [Miss BumBum 2011]
Sexy Rosana Ferreira [Miss BumBum 2011]
We gaan weer eventjes naar Brazilië waar elk jaar een beauty contest wordt gehouden om te zien wie de mooiste billen van het land heeft. Een moeilijke opgave lijkt me, want in Brazilië loopt heel wat heerlijk vrouwenvlees rond. Toch was de jury unaniem en koos sexy Rosana Ferreira tot Miss BumBum 2011!
Ultimate Motorsports Carnage 2012
Ultimate Motorsports Carnage 2012
Er is geen sport waar het zo vaak in misgaat als in de autosport niet zo verwonderlijk dus dat het hele internet volstaat met car crash compilaties. Dit is er eentje die je zeker niet mag missen...
Hard Bass 2012 [Full Live Show in HD]
Hard Bass 2012 [Full Live Show]
Het weekend is helaas al weer bijna voorbij maar mocht je nog zin hebben in het betere stampwerk dan raad ik je aan deze volledige dvd registratie van het Hard Bass 2012 feest zeker eventjes te checken!

Watch in Chrome!
Wie van de Drie [5 Augustus 2012]
Nella Kayden Kross Kimberly

Nella

Kayden

Kimberly

Epic Ultimate House MD Remix
Epic Ultimate House MD Remix
Hugh Laurie, kennen we ondertussen alleen nog maar als Dr Gregory House, uit de gelijknamige serie House MD. Helaas kwam vorig jaar na 8 seizoenen een einde aan deze epische serie waar, op het hoogtepunt van de serie, wekelijks zo'n 20 miljoen mensen naar keken. Vandaag een ultieme House MD remix met fragmenten uit alle 177 afleveringen. Knap!
Femen goes London 2012 [NO Shame NO Sharia]
Femen goes London 2012
Love Sport Love Fencing [Animation]
Love Sport Love Fencing [Animation]
Nu we toch met de Olympische Zomerspelen bezig zijn een geniale animatie clip over schermen, een sport die niet zo populair is bij de massa...
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday #16 [Music Mashups]
Het is zondag en het was al eventjes geleden dat we een nieuw deel van onze Mashed up Sunday voorbij zagen komen. Vandaag heb ik weer vijf mooie mashups voor je verzameld en als bonus ook nog een kleine mini videomix... Check!
Ferrari 458 Spider Runs Over Cop [WTF]
Ferrari 458 Spider Runs Over Cop
We gaan eventjes naar de parkeerplaats van een hotel waar iemand z'n Ferrari 458 Spider heeft geparkeerd en waar een overijverige parkeernazi besluit om de beste man een bekeuring te geven. Geheel onterecht natuurlijk, maar als de Ferrari rijder het vervolgens ook nog waagt om over de voet van deze dienst klopper te rijden zijn de rapen pas echt gaar. Zal z'n moeder trots zijn ?
Gametime 1808 - Viking War
Viking War
We gaan terug naar de tijd dat de Vikingen nog op oorlogspad waren en je hebt de beschikking over een kanon om de gebouwen van je vijand neer te schieten. Je hebt daarvoor verschillende soorten kanonskogels, gebruik de juiste soort wanneer nodig. Game on!
Sexy Summer with Holly Peers
Sexy Summer with Holly Peers
Ik geef graag mijn rechter onderarm voor een nachtje met mooie Holly Peers maar zoveel geluk zal ik wel niet hebben. Ooit begonnen als model in The Sun's Page Three, en tegenwoordig regelmatig te bewonderen in mannen magazines als Loaded en Nuts Magazine. Voor de laatste maakte groenogige Holly drie leuke video's met als thema de zomer!
Superman Moped Jump [the Dudesons]
Superman Moped Jump [the Dudesons]
The Dudesons is een Finse TV show, wat je nog het beste kan vergelijken met het programma Jackass. We konden al eerder clips zien van deze gekke Finnen en vandaag gaan we op een mini brommertje over de motorkap van een auto de plomp in.... Verkleed als Superman natuurlijk!
Jiskefet - Johnny en Willie [de Film]
Jiskefet - Johnny en Willie [de Film]
Als je niet van sport of de herhalingen van oude series op tv houdt dan heb ik misschien nog wel een leuke film voor je gevonden. Ik kende deze typetjes van Jiskefet natuurlijk al wel, maar ik wist niet dat er zelfs een hele film van aso's "Johnny en Willie" was gemaakt. Ik kwam 'm toevallig tegen op tube en het duurt 'n goede twee uur, ENJOY!
Wie van de Drie [4 Augustus 2012]
Diana Rosie Krystal

Diana

Rosie

Krystal

Philizz Video Yearmix 2002 [Reloaded]
Philizz Video Yearmix 2002 [Reloaded]
Nou dat was eventjes schrikken, toen afgelopen week in eens alle videomixen van DJ/VJ Philizz verdwenen waren van de interwebs. Ondertussen staan de meeste Philizz videomixen weer op z'n plek en brouwde Philizz meteen een "nieuwe" videomix met dit keer een jaarmix van het jaar 2002.. We gaan eventjes terug in de tijd!
The Beach Spy [42]
Bad Ass Cat vs Dog [it's Caturday]
Bad Ass Cat vs Dog [it's Caturday]
Het is zaterdag of zoals het internet dat noemt, Caturday! Op de TLP Facebook pagina, staan meestal dan ook wat leuke katten foto's en vandaag hebben we zelfs een grappig filmpje van een kat die zijn huisgenootje het liefste buiten de deur houdt. FIGHT!
Epic Slow Mo
Epic Slow Mo
Had je eerder nog mega dure camera's nodig om dit soort coole slowmotion clips te maken. Vandaag de dag is de benodigde apparatuur een stuk goedkoper in aanschaf al kost deze Sony FS700 toch nog € 10.000.. Maar dan heb je ook wat, kijk even mee..
Stuntman Derek Barnes' Demo Reel
Stuntman Derek Barnes' Demo Reel
Sommigen mensen weten precies wat ze willen gaan doen voor de rest van hun leven. Zoals Derek Barnes bijvoorbeeld, die al jaren droomt van een carrière in Hollywood als stuntman. Maar hoe kom je daar tussen ?! Nou heel simpel door een coole demoreel te maken en die vervolgens op het internet te plempen. Maakt hij een kans ?!
Gametime 1807 - Tequila Zombies 2
Gametime 1807 - Tequila Zombies 2
Er gebeuren vreemde dingen aan de grens tussen Amerika en Mexico en dan heb ik het niet over drugs smokkelaars. Net zoals in de film "From Dusk till Dawn" lopen er ook dit keer allemaal zombies die je natuurlijk moet killen. Ze komen in waves op je af en je begint met een zwaard. Pak de wapens en extra levens op die de zombies laten vallen... Game on!
Sexy Daniele Dourado
Sexy Daniele Dourado
We gaan eventjes naar een ander continent, Zuid Amerika om precies te zijn, want daar wonen dames die eigenlijk helemaal perfect zijn.... Zie hier Daniele Dourado!
Failtube [3 Augustus 2012]
RETRO: Paulette Huntinova AKA Paul Hunt
RETRO: Paulette Huntinova AKA Paul Hunt
Het eerste NL goud is binnen en ik geloof dat het nog niet eens zo heel erg slecht gaat met onze NL sporters op de Olympische Zomerspelen. Niet alle sporters zijn even serieus, zo is dit Paul Hunt, die vroeger op school wat aan sport gedaan heeft en daar een comedy routine van gemaakt heeft. Retro alert, filmpjes komen uit de 80er jaren!
Pizzababe Beth Williams
Pizzababe Beth Williams
Ze is weer terug onze grote vriendin Beth Williams die vorig jaar nog hoge ogen gooide toen we onze Pizzababe van het jaar kozen. Dit keer is ze de Cybergirl van de maand augustus 2012... Habbaa!
Phantom of the Opera [Lindsey Stirling]
Phantom of the Opera [Lindsey Stirling]
Sinds dat Lindsey Stirling een paar maanden geleden liet horen dat je ook met een viool prachtige dubstep muziek kan maken volgen we deze violiste op de voet. Vandaag is het feest en gaan we naar een live optreden geheel in Phantom of the Opera stijl kijken in het Capitol Theater te Salt Lake City... Check!
Toys 4 Boys [47]
Where the Trail Ends
Where the Trail Ends
Van Redbull komen er jaarlijks de nodige dvd's uit, niet alleen van hun eigen events maar ook van sporters die ze financieel onder hun hoede hebben genomen. In "Where the Trail Ends" zien we allemaal mountainbikers die naar de mooiste plekjes op de aarde gaan om daar hun bike skills te tonen..
Zombie Makeup FX in Time-Lapse
Zombie Makeup FX in Time-Lapse
Door series als de Walking Dead zijn zombies weer helemaal terug en populairder dan ooit. Hoe je zelf om te toveren in een zombie in slecht 1 minuut zien we in deze timelapse video...
Meet William Bell 90yr old Pole Vault Jumper
Meet William Bell 90yr old Pole Vault Jumper
Sporten is voor iedereen en kan op elke leeftijd. Ik stel jullie voor aan Dr William Bell, niet van Fringe Division wel vader van de voormalige Olympische kampioen Eric Bell, die op z'n 90ste bewijst nog steeds een wereld record te kunnen zetten, in zijn leeftijdscategorie dan... RESPECT!
Gametime 1806 - Replicus
Replicus
Maak klonen van jezelf en vul daar mee de gaten op een planeet waar je 15 jaar geleden bent aangekomen maar die nu onder attack ligt. Game on!
Guile's Theme [WootsonTV]
Guile's Theme [WootsonTV]
Marco Wootson was wat druk met school en andere hobby's maar levert hier toch weer een leuk meesterwerkje af met "Guile's Theme" wat eigenlijk een soort van teaser is voor zijn upcomming video "Muhanjala". De muziek is van Rayza en we zien o.a. modellen als Alessandra Ambrosio, Brooklyn Decker en Miranda Kerr voorbij komen. Thnx Marco!
World's Most Powerful Photographs
World's Most Powerful Photographs
Wat maakt een foto goed ?! Is het goede belichting, de juiste compositie of toch de kleurcombinatie ?! In deze mooie compilatie "The World's Most Powerful Photographs", met muziek van Andrea Rossi lopen we langs een rijtje waarbij de captions die er onder staan eigenlijk al voor zich spreken...
Failtube [2 Augustus 2012]
Terrasweer ?! Scoor een date!
Terras weer ?! Scoor een date!
Het ziet er naar uit dat we toch nog een paar lekkere zonnige dagen gaan krijgen de aankomende week en dat betekent het terras op! Omdat alleen ook maar alleen is wil je het liefst een mooie dame aan je zij... Bij Nieuwsexcontact.nl vind je die dames die vrijwel allemaal "in" zijn voor meer dan alleen een drankje. Het aanmelden / inschrijven is uiteraard geheel gratis!
Pizzababe Nicole Aniston
Nicole Aniston
We gaan alweer kijken naar onze Pizzababe van de dag die vandaag uit de Penthouse stal komt. Een heerlijke dame deze Nicole Aniston die vandaag haar debuut maakt op TLP, dus geef haar een warm welkom. Habbaaa!
Wallpaper Magic [123]
Drunk Driver Car Crash and Aftermath [OMG]
Drunk Driver Car Crash and Aftermath
Dat je met een slok op niet moet gaan rijden moge ondertussen bij een ieder bekend zijn, al zijn er altijd weer mensen die zich daar weinig tot niets van aantrekken. Zoals deze gast bijvoorbeeld, die toevallig gefilmd wordt en ook nog eens frontaal op een tegenligger klapt...
Waking Up the Dog with Food
Waking Up the Dog with Food
Deze buldog lag net eventjes lekker te dutten na een ochtend in het park rondgelopen te hebben maar dat is 'm eigenlijk niet gegund...
Motor Rider vs Deer
Motor Rider vs Deer
Na 450km gereden te hebben in de Rally WV Special komt deze motorrijder ineens een hert tegen in de laatste ronde van de rally, en die geeft niet mee...
Gametime 1805 - Ice Cream Catapult
Ice Cream Catapult
We hebben weer een variant op het welbekende Angry Birds spelletje alleen gaan we vandaag, omdat het zo warm is, met ijslolly's schieten . Zorg dat je alles en iedereen wegvaagt en zet je highscore in de comments. Game on!
Sexy Jordan Carver
Sexy Jordan Carver
De van oorsprong Duitse Jordan Carver woont inmiddels in het zonnige Los Angeles, California. Goed, deze dame is dan wel vaste klant bij de wonderdoker, toch hoef ik hier niet lang over na te denken... Jullie ?!
Hot Wallpaper Pack [39]
Best Win & Luck Compilation 2012 [Part 1]
Like A Boss - Win Compilation
Er gaat altijd van alles fout in de failtube en ook in de wekelijkse of maandelijkse failcompilaties zie je doorgaans stuntelende faalhaasen die er weinig van bakken. Uiteraard gaat er ook nog genoeg wel goed zoals te zien in deze Best Win & Luck Compilation of 2012, deel 1.
Pizzababe Tiffany Toth
Pizzababe Tiffany Toth
En daar is Tiffany Toth weer, onze blonde kanjer die ons eens in de zoveel maanden komt verblijden met weer een nieuwe galerie. Vandaag is ze in het blauw en mooi als altijd... Check!
Zombie Experiment NYC [Live Among Us]
Zombie Experiment NYC
Kunnen zombies tussen ons normale mensen leven ?! In New York namen ze de proef op de som en kregen een aantal New Yorkers een facelift tot zombie...
Failtube [1 Augustus 2012]
First Person World War II [FreddieW]
First Person World War II [FreddieW]
Vorige week kwam Devin Supertramp al met een soortgelijke clip en vandaag doet Freddie Wong het nog eens dunnetjes over. We hadden al eventjes niks meer gehoord van SpecialFX man FreddieW maar vandaag is hij dan toch weer terug met een first person WW2 video...

Meer Freddie Wong op TLP!
Quick and Simple Life Hacks [Part 2]
Quick and Simple Life Hacks
Een paar dagen geleden kon je het eerste deel al zien van Quick and Simple Life Hacks, met tips die je leven een stuk gemakkelijker maken. Vandaag deel twee!
This is Why we love Russia [Epic]
This is Why we love Russia
We spreken wel vaker onze liefde voor Moedertje Rusland uit en dat is niet in de laatste plaats omdat daar zoveel leuke video's vandaan komen. Deze gast staat wat dicht bij een vuurtje terwijl er ook nog explosiegevaar is... Dat kan alleen maar mis gaan..
Gametime 1804 - Escape The GCA Lab
Escape The GCA Lab
Ga op zoek naar de juiste items en de juiste codes om te ontsnappen uit het GCA Lab. Kom je er niet uit ?! Vraag medespelers om hulp in de comments, help elkaar waar je kan... Game on!