Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand July 2012

Sexy Louise Cliffe
Louise Cliffe
Naast bladen als Nuts Magazine en Zoo Magazine is er ook nog altijd Maxim UK Mens Magazine waarin ook al het moois uit alle Engelstalige landen voorbij komt. Louise Cliffe kende we al wel maar zien we vandaag terug in een heerlijke shoot van Maxim.. Tja, blauwe ogen, donker haar.... ik smelt al, habbaaa!
Sandcastle Sensei [Epic]
Sandcastle Sensei [Epic]
Heb je net een mooie zandkasteel gebouwd komt er een of andere Sjaak de boel plat stampen. FIGHT!
Failtube [31 Juli 2012]
Pizzababe Ashley Lauren
Pizzababe Ashley Lauren
Ik dacht eigenlijk dat we Ashley Lauren al vaker voorbij hebben zien komen als Pizzababe van de dag, maar ik kan zo 1-2-3 niets van haar vinden op TLP. Geeft niet, eens moet de eerste keer zijn...
Team USA Tribute 2 Muhammad Ali [Steve Porter]
Team USA Tribute 2 Muhammad Ali [Steve Porter]
Volgens sommige inclusief hem zelf, The Greatest boxer Who's Ever lived, en daar heeft hij tot nu toe geen ongelijk in gekregen. Muhammad Ali dus, geboren als Cassius Clay, maar toen hij dienst in moest, en naar Vietnam gestuurd dreigde te worden, hervormd tot moslim. Voor Team USA's 2012 Benefit Gala, draaide DJ Steve Porter deze kleine tribute voor Muhammad Ali in elkaar en nog een FULL HD documentaire kan je zien, via het linkje onder deze tribute!
Monochrome Girls #1
monochrome, girlspack
Discover Xtreme Sports in HD [15]
Discover Xtreme Sports 2
Er zijn weer twee nieuwe deeltjes van de serie "Discover Xtreme Sports" uit, met wederom allerlei dare devils die al sportend ook vaak hun leven wagen. Niets voor niets dus dat het Extreme Sport heet, iets waar wij graag naar kijken, zonder zelf moe te worden.
Op een dag Weet je het! Granaat Tester..
Op een dag Weet je het! Granaat Tester..
Voor mensen die nog geen vakantiebaantje hebben is dit misschien nog wel een uitkomst al moet je daar wel voor naar Rusland. We gaan granaten testen op een boot.... only in Russia!

Twijfel je nog ?! Surf Instructeur is ook leuk..
Humans
Humans
Een foutje is snel gemaakt en ach, fouten maken is menselijk. Het is fijn dat je je tegen dit soort ongelukjes kan verzekeren zoals hier te zien in een best grappige commercial van een Amerikaanse verzekeraar.
Gametime 1803 - Shape Fit
Shape Fit
Gebruik de vormpjes die voorhanden zijn om de open plekken op te vullen. Let wel op, als een blokje past wil dat niet zeggen dat het ook juist ligt. Game on!
Sexy Haley Sorenson
Sexy Haley Sorenson
Haar naam doet Zweeds aan maar Haley Sorenson komt toch uit het Amerikaanse Indianapolis in de staat Indiana. Geboren op 30 april 1991 en gezegend met de maten 34DD-24-36 sluit Haley voor ons vandaag de Pizzahut, uiteraard zijn we er morgen gewoon weer... Naais!
Mp3 Experiment Nine
Mini Golf [Improv Everywhere]
De mensen van Improv Everywhere hebben weer een mp3 file ter download aangeboden waarop instructies te horen zijn. Van het volgen van mensen door het park tot een episch water gevecht...
Failtube [30 Juli 2012]
Pizzababe Taylor Tilden
Taylor Tilden
Onze Pizzababe van de dag is een dame die zich vooral bezighoud met 18+ films maar zo heel af en toe ook voor de lens gaat staan van de Penthouse fotograaf. Taylor Tilden trapt deze week met nieuwe Pizzababes af... Wat vinden jullie ?! Blijvertje ?!
Wipeout Season 5 : Hotties vs Nerds [Best of]
wipeout, bestof
Het programma Wipeout kennen we onderhand en is ooit eens komen overwaaien uit Japan. Tegenwoordig is het een zeer populaire game show waarbij de moeilijkheidsgraad telkens een klein beetje wordt opgevoerd. In deze best of clip zien we de Hotties het opnemen tegen de Nerds.. Wie wint er ?!
Wallpaper Magic [122]
Sexiest Female Olympic athletes at London 2012
Sexiest Female Olympic athletes at London 2012
Bij Nuts Magazine kwamen ze vorige week al met Team DD en de Boob Olympics, maar er lopen ook nog echt sexy atletes rond op de Zomerspelen. In deze clip zien we de mooiste dames die momenteel op de Olympische Zomerspelen van Londen rondlopen....
Irritated Cat says Turn it Off !!
Irritated Cat says Turn it Off !!
Een beetje dansen voor de webcam, ja ach, de afgelopen jaren zijn er al zo veel van dit soort clips voorbij gekomen. Al hebben die niet zo'n einde als in deze clip!
Team USA Gillette Holograms [Epic]
Team USA Gillette Holograms
Projectie technieken waarmee je hologrammen kan maken zijn niet nieuw maar blijven wel erg cool om naar te kijken. Zo bedacht Gillette, dat het wel origineel zou zijn om het Amerikaanse Olympische team met een daverende hologram show "Good Luck" te wensen. Erg cool!
Gametime 1802 - Trollez Coaster
Trollez Coaster
In het spel Trollez Coaster wat slechts een teaser is moet je proberen om heelhuids aan te komen bij het einde van de achtbaan met al je passagiers. Makkelijk!
Sexy Carrie Minter
Carrie Minter
We sluiten deze zondagavond zoals elke dag af met een mooie dame op bewegend beeld en vandaag is dat een oude bekende, namelijk Carrie Minter.

Meer Carrie Minter op TLP hier!
The Action Portfolio [Movie Montage]
The Action Portfolio [Movie Montage]
Een ode aan allerlei aktie films die in sneltreinvaart voorbij komen in deze machtig mooie film compilatie van dezelfde maker als The Horror Portfolio. In deze zes minuten durende montage komen o.a. beelden voorbij uit films als: Colombiana, Hanna en Iron Man... ENJOY!
Star Wars Welcome Home Surprise
Star Wars Welcome Home Surprise
Steeds meer Amerikaanse soldaten gaan naar huis, na een aantal jaartjes gevochten te hebben in Afghanistan of Irak en het wordt al een klein beetje gewoon om te zien hoe ze vervolgens hun familie verrassen. Dit jochie is helemaal gek van Star Wars en staat dan ook perplex als ineens de hele crew, aangevoerd door een mysterieuze Jedi, voor hem staat op z'n verjaardagsfeestje.
Wie van de Drie [29 Juli 2012]
Ivy Jay Edvig Karine

Ivy Jay

Edvig

Karine

Piss Canon [OMG]
Piss Canon [OMG]
Kennen we Elijah Zachari nog, die in het verleden ook al een paar keer voorbij kwam met de vreemdste stunts ?! Hij en z'n maten vormen een soortement van nieuwe Jack Ass en noemen zichzelf Region Ratz. Momenteel zijn ze bezig een volledige film te maken en dit is een van die scene's... Ranzig!
Girls Only 8 [the Mix]
girlsonly, wpmagic
BluGlide [Epic Dubstep Dancing]
BluGlide [Epic Dubstep Dancing]
Met de opkomst van de dubstep muziek is er ook een hele nieuwe generatie dansers opgestaan die een poging doen op deze muziek te dansen. Marquese Scott is er daar één van maar er zijn er meerdere. Ik stel jullie voor aan Julius "iGlide" Chisolm & Dorian "BluPrint" Hector die samen het duo Bluglide vormen en hier hun moves showen op het nummer "You Got To Go" van Above & Beyond...
Slackline Fail Compilation
Slackline Fail Compilation
Op een koordje de meest heftige canyons oversteken is voor sommige mensen een koud kunstje maar ook zij zijn ooit begonnen. En het begin is voor iedereen net zo moeilijk...
Quick and Simple Life Hacks [Part 1]
20120729-lifehack.jpg
We beginnen deze dag met een paar huishoudelijke tips die je in je dagelijkse leven wellicht eens van pas komen.
Gametime 1801 - Forgotten Caves
Forgotten Caves
Verlicht de tunnels met brandende fakkels om de weg te vinden maar blijf wel uit de buurt van de vleermuizen en scherpe kristallen. Game on!
Sexy Taylor Seinturier
Sexy Taylor Seinturier
We konden de mooie Taylor Seinturier aan het begin van de maand al bewonderen als de Pizzababe van de dag, en vandaag zien we deze mooie blondine in een 7min durende special van Playboy. Naais!
Chalk
Chalk
We hebben het niet allemaal even goed en vooral in deze tijd van crisis kan het maar zo gebeuren dat je alles wat je lief is verliest en op straat terechtkomt. The Weingarten Center vraagt in dit unieke project aandacht voor daklozen en geeft meteen een oplossing.. Een klein feel good momentje in deze barre tijden!
The Mill US [FX Showreel 2012]
FX Showreel
The Mill is een Amerikaans bedrijf, met vestigingen in o.a. Londen en Singapore, die zich al 20 jaar bezighoud met het fabriceren van de meest mooie visuele effecten voor films en commercials. Niet zo vreemd dus dat deze 2012 showreel een lust is voor het oog en zeer zeker de moeite van het bekijken waard is.
Wie van de Drie [28 Juli 2012]
Yulianna Mary Zelda

Yulianna

Mary

Zelda

Kut Marokkaan heeft geen Geduld
Kut Marokkaan heeft geen Geduld
Je mag natuurlijk niet alle Marokkanen over één kam scheren maar het valt mij wel op dat het ALTIJD MAROKKANEN zijn. Deze fijne medelander --> moet eventjes wachten op de rest van het verkeer en bedreigd alles en iedereen, hij heeft zelfs genoeg van NL.. Dat komt mooi uit, wij hebben namelijk ook genoeg van dit soort achterlijke kamelen drijvers... OPROTTEN!

via Dumpert!
The Beach Spy [41]
July Fail Compilation 2012 [YDL]
July Fail Compilation 2012
We konden voor een aantal dagen geleden al kijken naar de fail compilatie van afgelopen maand door Twister en vandaag is het de beurt aan die andere vaste compilatie, die van Your Daily Laughs! ENJOY!
The Olympic Banana
The Olympic Banana
Het was gisteren al meteen genieten bij de opening van de Olympische Zomerspelen in Londen die dus een epische openingsceremonie kende en waarbij de uiteindelijke Olympische vlam naar binnen werd gevaren door niemand minder dan David Beckham. Deze grappenmaker, ene Omar, krijgt de lachers op zijn hand door met een banaan als fakkel door het publiek te lopen..
Rowan Atkinson - London 2012 Olympics
Rowan Atkinson - London 2012 Olympics
Toevallig keek ik gister naar de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen te Londen en daar heb ik geen spijt van. Echt een geniale show was het met als hoogtepunt het optreden van Rowan Atkinson, of te wel Mr Bean. Ik heb voor jullie dat optreden er nog eventjes bij gepakt... Check!

Check hier de hele openingsceremony!
Gametime 1800 - Shroom Boom
Shroom Boom
Verzamel zoveel mogelijk paddenstoelen en medailles maar pas op voor de mijnen die her en der verstopt liggen. Game on!
Koken met Sexy Chrissy Marie
Koken met Sexy Chrissy Marie
Elke dag pizza eten is ook niet alles en bovendien niet zo gezond. Vanavond kookt de rondborstige Chrissy Marie een lekker maaltje, wie schuift er aan ?!
Beat Sessions Dark [Live Radio]
Beat Sessions Dark [Live Radio]
Het lijkt voorlopig eventjes gedaan met het goede weer en op sommige plaatsen in het land regent het zelfs al. Een perfect avondje om eventjes tot rust te komen dus eigenlijk, al helpen de zware beats die je vanavond bij Beat Sessions Dark kunt horen daar niet echt bij. De uitzending begint om 20:00, zorg dat je er bij bent!
Failtube [27 Juli 2012]
Pizzababe Drazena Gabric
Drazena Gabric
Zoals elke vrijdag sluiten we ook dit keer de afgelopen week met Pizzababes af met een kanjert. Ik stel jullie voor aan Drazena Gabric die Cybergirl van de maand december 2011 was in de Kroatische, Sloveense en ook nog in de Playboy in Macedonië stond. Lekkah!
What happens when you Spin a Cat in Circles
What happens when you Spin a Cat in Circles
Dierenmishandeling ?! Ik vraag het me af, het ziet er in ieder geval wel grappig uit.
Toys 4 Boys [46]
Epic Spider-Dad and Son
Epic Spider-Dad and Son
We zien zo af en toe de meest trieste ouders voorbij komen, die van een kind opvoeden niet zo heel erg veel begrepen hebben. Deze vader is EPIC, en gaat een dagje trampolien springen met z'n zoon... TOP!
Bill Burr over Moeders [+ Full Show]
Bill Burr over Moeders [+ Full Show]
Bill Burr, is een Amerikaanse standup comedian die in 2010 een dvd uitbracht genaamd Let it Go! De volledige show kan je zien in de 2e clip, en in de eerste clip neemt hij alle moeders op de hak die denken dat ze het zwaar hebben. Geniaal!
Redneck Dubstep [OMG]
Redneck Dubstep [OMG]
Het is echt een apart slag volk die Rednecks maar lachen kan je wel met ze, niet in de laatste plaats omdat deze mensen een mega gevoel hebben voor zelfspot. Neem deze Redneck, die voor het eerst hoort van Dubstep muziek en maar meteen besluit een clip op te nemen... Kansloos natuurlijk, wel humor!
Gametime 1799 - Shiftarium
Shiftarium
Zoek telkens de juiste portals om tegen de muur te smijten om zo naar de gewenst locatie te gaan. Leuk spelletje voor mensen met geduld, game on!
Sexy Tacata Booty
Sexy Tacata Booty
Er zijn mannen die op borsten vallen maar doe mij maar een paar mooie billen, die tetten kopen we wel als het nodig mocht blijken. Voor de liefhebbers van booty vanavond een dame die lekker wat staat te schudden op het zomerse nummer Tacata van Tacabro.... Joehoeee!
The EPIC Cardmaster [Fake or Real?]
The EPIC Cardmaster
Als dit echt is dan buig ik nog dieper voor deze gast die het op de een of andere manier lukt om kaarten als boemerang te gebruiken, en ook nog een paar andere trucjes laat zien. Fake of Echt ?!
Failtube [26 Juli 2012]
Fail Compilation July 2012 [Twister]
Fail Compilation July 2012 [Twister]
We zijn ondertussen ook aangeland bij het einde van de maand juli en dat betekent zoals elke maand dat we de nodige fail compilaties weer voorbij gaan zien komen. We beginnen met die van Twister en zodra de compilatie van Your Daily Laughs klaar is, volgt die ook natuurlijk... Enjoy!
Pizzababe Natasha Nice
Pizzababe Natasha Nice
Het is ondertussen al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag wat dit keer een dame uit de Penthouse stal is geworden. Natasha Nice is een dame die er niet vies van is om af en toe in een 18+ film te spelen, is vandaag onze Pizzababe van de dag.... De naam zegt het al, NICE!
Fire Time [A Journey at 2000fps]
Fire Time
Alhoewel vuurspuwen niet moeilijk is, is het zeker gevaarlijk, niet in de laatste plaats omdat de brandstoffen giftig en kankerverwekkend kunnen zijn. Dit allemaal terzijde is het een mooi schouwspel en het ziet er allemaal nog iets mooier uit in super slowmotion... Check het!
Wallpaper Magic [121]
Camera Warfare
Camera Warfare
Afgelopen week kon je nog kijken naar een compilatie clip van Devin Supertramp die gewoonlijk elke woensdag met een nieuwe clip komt en zo ook gisteren. We gaan oorlog spelen maar in plaats van wapens hebben we camera's die tegenwoordig eigenlijk net zo gevaarlijk zijn...
Celebrities Read Mean Tweets [Kimmel Live]
Celebrities Read Mean Tweets [Kimmel Live]
Wanneer je tegenwoordig niet meedoet met Facebook of Twitter lijkt het wel of je helemaal geen sociaal leven hebt. De vreemdste status updates komen dagelijks voorbij en Jimmy Kimmel nodigde een aantal beroemdheden uit om vervelende tweets over zichzelf voor te lezen... Hilarisch natuurlijk!

Wil je TLP volgen via Twitter ?! Dat kan hier..
Gametime 1798 - Waterfalls 3: Level Pack
Waterfalls 3: Level Pack
Stuur de blauwe en paarse stromingen naar de juiste doelen met behulp van de blauwe pijltjes. Game on!
Sexy Kyra Milan is Back!
Sexy Kyra Milan is Back!
Als je het mij vraagt gaat deze Kyra Milan hoge ogen scoren als we aan het eind van het jaar onze Pizzababe van het Jaar gaan kiezen. Vanavond heb ik vier video's van deze überbabe voor jullie klaar gezet, ENJOY!
Dog Rescue in Central California Dessert
Dog Rescue in Central California Dessert
Met z'n laatste krachten wist moeder Gaia, nog drie pups op de wereld te zetten genaamd, Sydney, Matilda & Gabriella ergens in de onbewoonde wereld van de Californische woestijn. Wederom een zeer triest verhaal van een hond die waarschijnlijk door iemand is achtergelaten en gered wordt door Hope For Paws...

LETOP: Zakdoekjes alert!
Failtube [25 Juli 2012]
David Beckham Photobooth Surprise
David Beckham Photobooth Surprise
Een van de bekendste spelers in de geschiedenis van het Engelse voetbalteam moet David Beckham haast wel zijn. Nadat hij bij Real Madrid meer op de bank zat dan speelde vertrok hij naar de Amerikaanse club LA Galaxy waar hij in 5 jaar 250 miljoen dollar verdiende... David is niet te beroert om af en toe bij te schnabbelen en vergeet zijn fans al helemaal niet....
Pizzababe Beth Williams
Pizzababe Beth Williams
Mooie Beth Williams hoef ik al lang niet meer aan jullie voor te stellen, immers er staan al een zooi galeries en video's van deze mooie babe op TLP! Alles is 100% natuurlijk aan deze dame, en Beth Williams is tevens Playmate of the month August 2012... Wij snappen heel goed waarom!
Urinal Dare [WTF]
Urinal Dare
Mensen die aan de lunch zitten of net gegeten hebben kunnen deze clip misschien beter eventjes overslaan wat ik kreeg er persoonlijk braakneigingen van.... En dat voor een schamele 80 dollar, Bah!
Hot Wallpaper Pack [38]
iQuad Bohemian Rhapsody [Trick Kite Flying]
iQuad Bohemian Rhapsody
Het zonnetje schijnt, half Nederland ligt aan het water of aan het strand en dan is het altijd leuk als er wat mensen aan het vliegeren, of zoals in dit geval, Kite Flying zijn. Nog cooler word het als dat synchroon gaat op muziek, zoals hier op het nummer Bohemian Rhapsody van Queen.
Mario - Post It Life [Stopmotion]
Mario - Post It Life [Stopmotion]
Naast Donkey Kong is Super Mario zo'n beetje het meest populaire spel ooit gemaakt. Wie kent Mario en z'n maatje Luigi nou niet ?! Vandaag hebben we iemand met wel heel erg veel geduld en te veel tijd, die een stopmotion clip van Mario heeft gemaakt met 7000 Post-it notes... Coolio!
Gametime 1797 - Gears And Chains Spin It
Gears And Chains Spin It
Connect de bewegende Gears met de niet bewegende zodat ze allemaal aan de gang zijn om door de level te komen. Game on!
Sexy Nikki Mitchell
Sexy Nikki Mitchell
Een oude bekende deze Nikki Mitchel maar daarom niet minder mooi.... Dit is tevens de laatste item van vandaag, morgen uiteraard weer nieuwe updates!
What Happened?
What Happened?
Sinds de politie ooit eens es gaan laseren en te pas en te onpas bekeuringen uitdeelt om maar quota's te halen heb ik er niet zo'n hoge pet meer van op. Dit soort beelden bevestigen mijn vermoedens dat je niet de aller slimste van je klas hoeft te zijn voor een baan in het blauw.
Failtube [24 Juli 2012]
Dreamflight into the Alps [Wingsuit]
Dreamflight into the Alps [Wingsuit]
Ze zeggen wel eens dat je alles één keer moet proberen in je leven maar dit Wingsuit vliegen sla ik toch liever eventjes over..
Pizzababe Adrienne Manning
Pizzababe Adrienne Manning
Een van mijn favoriete Pizzababes van dit moment moet toch wel Adrienne Manning zijn die we afgelopen maand ook al eens voorbij zagen komen. Vandaag dus in een andere galerie, wederom van Penthouse... Yihaa!
Epic Ball Pump Prank
Epic Ball Pump Prank
Roman Atwood is echt een grappenmaker! Zo konden we hem eerder al zien als Zombie in de straten van Miami en ook zijn Shake Weight Prank deed het goed hier op TLP! Vandaag iets soortgelijks met een bal en een pomp..
Holly Peers en CO
Holly Peers en CO
Baby doing Groceries
Baby doing Groceries
Wie doet er tegenwoordig nog boodschappen in de winkel, niemand toch ?! Kleding koop je ook al jaren op het internet dus waarom deze baby toch geleerd wordt hoe boodschappen te doen, ontgaat me eventjes.
Highway Scare Prank on Wife [Epic]
Highway Scare Prank on Wife [Epic]
Altijd leuk dit soort geintjes uithalen bij je vrouw die jouw de rest van het jaar toch al het bloed onder de nagels vandaan haalt... OWNAGE!

Uiteraard kan je dit geintje ook uithalen met je maat!
Gametime 1796 - Dibbles 3 Desert Despair
Dibbles 3 Desert Despair
Je moet de koning verkleed als Farao helpen om door de woestijn te komen... Simpel toch ?! Game on!
Sexy Monica Leigh
Sexy Monica Leigh
Monica Leigh is een dame uit de categorie donkere ogen en flinke jetsers en voor het eerst kon je met haar kennismaken in 2007 toen we ook al een filmpje van haar hadden staan. Ondertussen kwam ze veelvuldig voorbij als Pizzababe van de dag en vanavond is ze te zien in een leuke cybervideo van Playboy's.. Check!
Apport [Russia Style]
Apport
Je zou het niet zo 1-2-3 verwachten maar sommige honden kunnen best met katten opschieten en zijn geeneens te beroert om hun huisgenoot 's avonds naar binnen te halen.
Pictures Taken At The Perfect Moment
Pictures Taken At The Perfect Moment
Mooie foto's maken is nog niet zo makkelijk als het lijkt laat staan dit soort staaltjes van eigenlijk puur geluk. Het maakt deze gecompileerde clip er niet minder leuk / grappig op.
Failtube [23 Juli 2012]
Pizzababe Chantal Hanse
Pizzababe Chantal Hanse
Het zonnetje schijnt het terras lonkt en Chantal Hanse is de Nederlandse Cybergirl van het jaar 2012. Deze voormalige reporter van Geen Stijl TV is onze Pizzababe van de dag, en ik zeg habbbaaa!
Best of Now or Never
Best of Now or Never
YT User Devin Supertramp, aka Devin Graham, kennen we ondertussen van al die geweldige compilaties die je inmiddels al voorbij hebt kunnen zien komen hier op TLP en vandaag heeft hij een compilatie gemaakt van al z'n video's in zijn YT kanaal. Omdat deze beelden eigenlijk nooit gaan vervelen beginnen we hiermee deze zonnige dag. Check!
Wallpaper Magic [120]
View from the ISS at Night [Timelapse]
View from the ISS at Night [Timelapse]
Elke frame in deze video is een foto gemaakt door het International Space Station, dus daar gaan ook de credits naar toe. Iemand was zo aardig om al deze beelden in een timelapse video te zetten en gooide er ook nog eventjes een heerlijk episch nummer onder....
135 Shots of Cinema
135 Shots of Cinema
Nog maar een compilatie al zijn het dit keer random clips uit random films die op de een of andere manier, maker Jason Bailey hebben geïnspireerd deze clip te maken.
Gametime 1795 - Elemental Balance
Elemental Balance
Plaats bommen op strategische plekken om hout in het vuur te krijgen, en metaal in het water. Maak gebruik van steen en glas wat op je pad komt. Game on!
Chelsea Brooke, Sharae Spears & Vikki Ikki
Chelsea Brooke, Sharae Spears & Vikki Ikki
We hadden hier een tijdje geleden de Triple Bunnies serie van Gnoccatime en vanavond hebben we eigenlijk een nieuw deeltje uit deze serie met de mooie Chelsea Brooke, Sharae Spears & Vikki Ikki in de hoofdrol, alleen heet dat nu ineens Harem... Mja, what's in a name..
Russian Dashcam Crashes [Juli 2012]
Russian Dashcam Crashes
In Rusland rijden hele hordes mensen rond met een camera op het dashboard van hun auto en dat is niet voor niets.. Handig voor de verzekering mocht je eens een ongeluk krijgen ,en fijn voor ons, want zo krijgen wij weer wat verse crash compilaties op de site. Vandaag zoveel mogelijk dashcam crashes uit de afgelopen maand. Check!
Caught stealing, Please don't tell Daddy
Caught stealing, Please don't tell Daddy
Dit jochie wordt op heterdaad betrapt als hij snoepgoed probeert te stelen en de winkeleigenaar besluit de kwajongen meteen een lesje te leren... Zou het werken ?!
Wie van de Drie [22 Juli 2012]
Francesca Bianca Natasha

Francesca

Bianca

Natasha

Headhunters
Headhunters
De mannen van Corridor Digital gaan schat graven maar vinden een schatkist waar je niet in mag kijken. Diegene die dat toch doet versteend onmiddellijk...
Girls Only 7 [the Mix]
girlsonly, wpmagic
VJ Magrao - VideoMix Vol. 12
VJ Magrao - VideoMix Vol. 12
Naast de videomixen van V en DJ Philizz zijn er nog veel meer videomixen die zeer de moeite waard zijn. Zo kon je al eerder kennis maken met de Braziliaan VJ Magrao, waar we al eventjes niets meer van hebben gehoord, maar die vandaag terug is met een nieuwe videomix, volume 12. Helaas heb ik nog geen playlist kunnen vinden, iemand ?!
Like A Boss - Win Compilation
Like A Boss - Win Compilation
In de dagelijkse failtube zien we allerlei zaken misgaan maar er gaat ook weleens wat goed en als dat dan op epische wijze gebeurt noemen we het winning. In deze compilatie allemaal van dat soort momentjes.
Kim Dotcom 4 President [Keep the internet Alive]
Kim Dotcom - Mr President [Keep the internet Alive]
Toen in januari Kim Dotcom in New Zealand werd gearresteerd en zijn site Megaupload uit de lucht werd gehaald, stond de internet wereld eventjes op z'n kop. Kan dit zomaar, zijn de Amerikanen echt de baas over het internet ?! Natuurlijk niet, niemand is de baas over het internet, het internet is van en voor iedereen. Dus stop Acta en al die andere onzin verdragen die internet vrijheid in de weg staan, en share dit nummer van the one and only Kim Dotcom! HELD!
Gametime 1794 - Sands of Doom
Sands of Doom
Voor dit spel heb je speakers nodig omdat je de nodige instructies voorbij hoort komen. Je bent op zoek naar een item en moet ondertussen ook Esker verslaan. Volg de instructies op en wordt niet te veel levens kwijt te raken in je zoektocht naar het item... Game on!
Douchen met Blondie
Douchen met Blondie
We sluiten deze zaterdagavond af met een blondje die ik voor m'n verjaardag heb gekregen. Hier staat ze net onder de douche....
Seagulls on Laxatives [100% Ownage]
Seagulls on Laxatives [100% Ownage]
Niet alleen onze Beachspy is regelmatig op het strand te vinden. Hele hordes met kwajongens vertoeven daar tijdens de vakantieperiode dagelijks en vervelen zich blijkbaar. Iemand komt op het briljante idee om de zeemeeuwen te voeren met een laxeermiddel... De rest van de dag kon niemand meer rustig op het strand liggen... EPIC!
The Indiana Jones Theme [in Acapella]
The Indiana Jones Theme
We zagen al vaker dit soort acapella versies van bekende film themesongs en vandaag is het de beurt aan Indiana Jones die door Nick McKaig wordt toegezongen.
Wie van de Drie [21 Juli 2012]
Danielle Megan Jodie

Danielle

Megan

Jodie

The Epic & The Beasts
The Epic & The Beasts
Omdat alles nu eenmaal mooier is in slowmotion maakte een aantal Duitse skaters waaronder Richard Naumertat en Erik Grob deze super coole skate video in de straten van onze oosterburen.
The Beach Spy [40]
Best Fails Of The Week [3 July 2012]
Best Fails Of The Week
We zijn al weer aangeland in de laatste week van juli en dat betekent een nieuwe fail compilatie van YDL met daarin de beste fails van afgelopen week. De derde van deze maand!
The V-Motion Project [Amazing]
The V-Motion Project [Amazing]
Het V-Motion Project combineert de collectieve talenten van muzikanten, dansers, programmeurs, ontwerpers en animators bij het creëren van een verbluffend visueel instrument. Het maken van muziek door middel van beweging is niet nieuw maar deze creatie maakt gebruik van de Kinect om beweging vast te leggen en te vertalen naar muziek, wat vervolgens live geprojecteerd wordt op een grote muur. Cool!
Beautiful Moscow in Timelapse
Moscow in Timelapse
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind de landen achter het voormalige ijzeren gordijn erg interessant, al was het alleen maar vanwege het overschot aan mooie vrouwen in die landen. Moskou is een prachtige stad zoals maar weer eens duidelijk wordt in deze epische timelapse van ExtremeTV!
Gametime 1793 - Tank 2012
Tank 2012
Je missie als tankcommandant is helder vernietig alles en iedereen die op je pad komt en red de planeet. Verdien geld om je tank te upgraden, game on!
Girls gone Wild 2012 [13]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
Het is vrijdagavond dus we gooien er nog maar een deeltje van de Girls gone Wild in, die nog steeds op zoek zijn naar het mooiste meisje van Amerika. Het is eigenlijk een remix van de laatste drie clips, heb ik me laten vertellen...

[Thnx Gnocca!]
Failtube [20 Juli 2012]
Davalos Powerrrr
Davalos Powerrrr
We hadden natuurlijk al vaker de Colombiaanse Davalos zusjes voorbij zien komen hier op TLP en vandaag zijn er gewoon nog eens. Dit keer in een 8 minuten durende clip... zeg maar nee dan krijg je er ?!
Dolphin Mourning
Dolphin Mourning
En het leek nog wel zo'n leuke dag te worden. Krijg je ineens dit soort video's voor je kiezen waarin een dolfijnen moeder te zien is die radeloos met d'r jong op d'r rug rond zwemt terwijl die laatste al dagen dood is. Zakdoekjes alert!
Pizzababe Devin Justine
Devin Justine
We sluiten deze Pizzababe week waardig af met de 22 jarige Devin Justine uit Southern California. De maten van deze kanjer zijn 32DD-25-35 en daar is geen wonderdokter aan te pas gekomen. 100% natural dus, iets wat we tegenwoordig niet zo heel erg veel meer tegenkomen. Ik zeg habbaaa...
Toys 4 Boys [45]
Michelle Jenneke [Australian Hurdle Hottie]
Michelle Jenneke [Australian Hurdle Hottie]
Heb je eigenlijk niet zo veel met de Olympische spelen en twijfel je nog of je wel gaat kijken.... Hou maar op, want het dames hordelopen mag je echt niet missen! Daar loopt namelijk deze heerlijke Michelle Jenneke voor Australie in mee.... Jummie!
The Great Escape
The Great Escape
Wij mannen zijn eigenlijk best simpel van geest. Zorg dat er vrouwelijk vleesch voorhanden is en niet te vergeten genoeg bier en wij zijn tevreden. We doen er zelfs moeite voor ook al zijn we eigenlijk een weekendje weg met de vrouw...
Olympic Trickshots [Dude Perfect]
Olympic Trickshots [Dude Perfect]
De mensen van Dude Perfect zijn ondertussen al een tijdje bezig met hun trickshot video's en omdat zondag de Olympische spelen in Londen van start gaan hebben ze een speciale Olympische editie gemaakt.. Check!
Gametime 1792 - Skywire 2
Skywire 2
Zorg dat je kart niet van de rails afglijd en probeer de track te volgen zonder dat je van alles raakt onderweg. Ga niet te snel wat dan gaat het ook mis... game on!
Sexy Adrianna Adams
Sexy Adrianna Adams
We hadden haar nog niet gezien als Pizzababe van de dag maar ik had al wel twee mooie cybervideo's gevonden van de mooie Adrianna Adams. Vanavond voor het eerst op TLP dus... ENJOY!
Failtube [19 Juli 2012]
The Sexiest Girls of Comic Con 2012
Epic Graffiti Artist got Balls
Epic Graffiti Artist got Balls
Het onder kliederen van treinen of muren is tegenwoordig een kunstvorm maar niet één waar iedereen altijd even blij van wordt. Deze graffiti artiest wordt op heterdaad betrapt terwijl hij met een trein bezig is en dat filmt deze belhamel ook nog eens allemaal. Tja, toch zonde van die camera, of toch niet... BAAS!
Pizzababe Shelby Chesnes
Pizzababe Shelby Chesnes
Gisteren hadden we een dieptepuntje in onze Pizzababe week maar dat maak ik vandaag meer dan goed met de Cybergirl van de maand juli, Shelby Chesnes. Een erg mooie dame deze Shelby waar ik echt geen minpuntje aan kan vinden... Dat laat ik aan jullie over.... RATE!
The Wire: Lego-Style [Epic]
The Wire: Lego-Style [Epic]
Een van de allerbeste series van de afgelopen 10 jaar moet The Wire (fan made trailer) zijn geweest. Helaas is de serie na vijf seizoenen niet meer verlengd, maar dat gebeurt wel vaker over het grote water met goede series. Met Lego kan je alles bouwen, dus ook een samenvatting van deze epische serie. Check!
Wallpaper Magic [119]
Extreme Snowmobile [509 Films vol. 7 Teaser]
Extreme Snowmobile
Er komen tegenwoordig steeds meer extreme sports dvd's uit waarvan dit een teaser is. Met bekende namen als Chris Burandt en Brett Turcotte beloofd deze volume 7 dvd echt een spektakel te worden. Dit is alvast de teaser die een kleine 5 minuten duurt.

De dvd komt op 8/24/12 uit!
Tandenpoets RAP!
Tandenpoets RAP!
Hoe breng je kinderen tegenwoordig iets bij ?! Door spelenderwijs in game vorm of zoals in dit geval door er een rap liedje van te maken. Tandenpoetsen was nog nooit zo leuk..
Gametime 1791 - Cubikill 5
Cubikill 5
We hebben weer een deeltje uit de serie Cubikill, nummertje 5. Je bent wederom een kantoor medewerker met niet al teveel geduld en hebt net gehoord dat er dit jaar geen vakantie voor je in zit. Maak zoveel mogelijk combo's en probeer zo lang mogelijk te overleven. Game on!
Sexy Katlyn Lacoste
Sexy Katlyn Lacoste
Een van mijn allereerste single's was "Westend Girls" van de Petshopboys en laat dat nou net de track zijn die er onder deze shoot met wilde Katlyn Lacoste zit. Check!
Meet the Superhumans
Meet the Superhumans
Aanstaand weekend beginnen de Olympische spelen niet ver daarna gevolgd door de Para-Olympics die doorgaans wat onderbelicht worden. Of dat dit jaar weer zo is weet ik niet, het Britse Channel 4 maakte in ieder geval al wel deze vette promo...
Failtube [18 Juli 2012]
Pizzababe Alanah Rae
Alanah Rae
Gezegend met twee borsten waar je U tegen zegt en voor de rest ook nog een appetijtelijk lichaam presenteer ik vandaag Alanah Rae als Pizzababe van de dag. RATE!
New York is a Playground
New York is a Playground
Wat als New York een soortement van Efteling was ?! Dan zou het er zo uit zien.. lijkt me cool!
Hot Wallpaper Pack [37]
The Jumping Proposal
The Jumping Proposal
We hebben al zoveel video's voorbij zien komen van stelletjes die gaan trouwen nadat ze elkaar eerst op originele wijze ten huwelijk hebben gevraagd. Vandaag is het de beurt aan Danny en Robin die er een gewoonte van maakte springend met elkaar op de foto te gaan. Bij deze laatste jump heeft Danny echter een verassing voor zijn Robin...
YES, She did it [Now Celebrate]
YES, She did it
Vrouwen en parkeren het zal wel nooit wat worden. Maar als het dan toch eens lukt mag dat best gevierd worden!
Evolution of PC games
Evolution of PC games
Met de huidige generatie videokaarten games spelen op je pc is een fluitje van een cent maar dat is ook wel anders geweest. In deze Evolution of PC games een tijdslijn van hoe het was naar hoe het nu is.
Gametime 1790 - Mystery of The Old House 2
Mystery of The Old House 2
Zoek in elke kamer van dit oude huis naar items om je uiteindelijk te helpen ontsnappen. Mocht je er niet uit komen, vraag het in de comments en help elkaar waar nodig. Game on!
Sexy Andrea English
Sexy Andrea English
We hadden vanmiddag al een pizzababe uit de stal van ome Hef en vanavond sluiten we ook af met een dame uit die Playboy stal. Het is blondine Andrea English die vanavond voor ons de deur dicht doet.. Jummie!
Midget Jeans [Epic]
Midget Jeans [Epic]
Met lede ogen ziet deze vader al jaren aan wat z'n modebewuste zoon dagelijks aantrekt naar school. En vandaag wordt hem dat ineens allemaal teveel, wanneer hij z'n zoon ziet in een wel heel strak zittende jeans. Hoogste tijd om zijn hart eens goed te luchten..
Talking Parrot Flies Into Ceiling Fan [Prank]
Talking Parrot Flies Into Ceiling Fan
De mensen van Just for Laughs weten telkens weer een nieuwe prank te verzinnen, waarmee ze de mensen de stuipen op het lijf jagen. Dit keer is er in een onbewaakt moment 'n papegaai ontsnapt die tot overmaat van ramp rechtstreeks de plafond ventilator is in gevlogen.. Och arme..
Life In A Handstand
Life In A Handstand
Stel je eens voor dat je in plaats van alles lopend te doen je dit doet in de handstand. Dat is nog vrij lastig, denk eens aan trapjes of andere obstakels die je op straat tegenkomt. Voor Tim Shieff en Visive Productions een reden om dit te gaan uittesten in de Stockwell Tube Station van de Londense Underground... Ziet er lastig uit!
Pizzababe Liz Betzen
Liz Betzen
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de lieftallige Liz Betzen geworden. Ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over deze dame denken, dus laat een comment achter of doe eventjes raten onder de galerie. Check!
Failtube [17 Juli 2012]
Die Hard [Guns Supercut]
Die Hard [Guns Supercut]
Iemand was zo braaf en geduldig om alle "gunshots" uit de Die Hard films achterelkaar te zetten tot één supercut die je hier kan bekijken...
The Mini-Golf Open [Improv Everywhere]
Mini Golf [Improv Everywhere]
De mensen van Improv Everywhere veranderen een Mini-Golf baan in een professioneel golf toernooi met een ESPN camera ploeg en alles. De winnaar kreeg ook nog eens een echte prijs.... Check!
Auto doet Boem [in Russia]
Auto doet Boem [in Russia]
In films zie je altijd auto's exploderen na een ongeval maar dat komt eigenlijk niet zo heel erg vaak voor in het eggie. Behalve natuurlijk in Rusland waar deze onfortuinlijke bestuurder eerst nog probeerde het vuurtje te doven met een brandblusser... Tevergeefs!
Gametime 1789 - The Lost Treasure
The Lost Treasure
Zorg dat de weg verlicht is zodat je kan zien waar je loopt, open geldkisten en zorg dat je zoveel mogelijk munten verzameld. Pas op voor de monsters, game on!
Sexy Iryna Ivanova
Sexy Iryna Ivanova
We konden ondertussen al kennis maken met de mooie Iryna Ivanova in galerievorm en video. Vandaag stelt deze Bulgaarse zich nog eens aan ons voor in een behind the scenes Playboy videoshoot...
Wallpaper Magic 118
Racing In Slow Motion IV [Epic]
Racing In Slow Motion IV [Epic]
Omdat eigenlijk alles mooier is in slow motion gaan we vanavond racen in slowmotion. Je raadt het al, EPIC!
World Of Hardstyle - Summer 2012 [Part 1 & 2]
World Of Hardstyle - Summer 2012
Konden we gisteren nog heel relaxed naar de nieuwe 90s VideoMix van VJ Philizz kijken en luisteren... Vandaag gaan we stampen met DJ Lippie die ook dit jaar weer allerlei mooie party beelden aan elkaar breide tot twee heerlijke World of Hardstyle videomixen. Deel 1 | Deel 2
Pizzababe Brooke Banner
Brooke Banner
We zagen Brooke met de vele tatoeages al eens voorbij komen enkele maanden geleden en vandaag komt ze gewoon nog eens op visite. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen straks mee aan het eind van het jaar als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Vandaag Brooke Banner, Check!
Autopech ?! No Problem [Russia Style]
Autopech ?! No Problem [Russia Style]
Tja, daar sta je dan met je auto en je goede gedrag. Autopech, en om het nog een stukje erger te maken is het ook nog eens 30 graden en staat de zon fel op het dak van je auto te schijnen. Of nou ja erger ?! In Rusland maak je er gewoon het beste van... Like a Boss!
Fighting Girl is Badass
Fighting Girl is Badass
Alsof we in een kung-fu film zijn beland zo ziet deze clip eruit met de blonde Amy Johnston in de hoofdrol.
Failtube [16 Juli 2012]
Evolution Of Dance by NAO Robot
Evolution Of Dance by NAO Robot
Het wordt steeds gekker met die robots en de makers ervan. Neem nou deze NAO Robot die echt van alles kan, en in deze clip The Evolution of Dance doet zoals in de gelijknamige clip van een aantal jaren geleden.
Gametime 1788 - Hippos vs Rhinos
Hippos vs Rhinos
Creëer reacties om de nijlpaarden op het scherm te houden terwijl je ondertussen andere dieren weg speelt. Game on!
3 Babes and One Camera
3 Babes and One Camera
Onze grote vriend Stefano van Gnoccatime is wat druk de laatste weken met vakantie houden maar zo heel af en toe komt er nog iets leuks uit z'n handen zoals deze mini compilatie met drie dames, en één camera... Nice!
This is Extreme Sports 2012
This is Extreme Sports 2012
De zoveelste extreme sports compilatie omdat we er gewoonweg niet genoeg van kunnen krijgen. Check de check!
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix [Part 2]
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
In februari van dit jaar kon je deel 1 van de I ♥ The 90's Videomix bekijken / beluisteren en zojuist verschenen is deeltje twee uit deze serie. Ik moet 'm nog gaan luisteren maar het is ongetwijfeld weer een meesterwerk van VJ Philizz! Ook dit keer zit er een tracklist bij en kan je genieten van al die lekkere nummers uit die onbezorgde 90er jaren...
Wie van de Drie [15 Juli 2012]
Talia Lena Caprice

Talia

Lena

Caprice

The Walking Dead Season 3 [Comic con Trailer]
The Walking Dead Season 3 [Comic con Trailer]
Op zondag 14 oktober gaat het derde seizoen van The Walking Dead van start in de USA en op de Comic Con beurs in San Diego was afgelopen vrijdag deze teaser / trailer te zien... Check het!
Girls Only 6 [the Mix]
Girlmix
Karate Kid vs Paintbal Gun
Karate Kid vs Paintbal Gun
Je vrijwillig laten beschieten met een paintbal geweer waar zo'n 200+ balletjes uit worden gevuurd is niet iets wat je vrijwillig doet. Of nee toch wel, sommige mensen hebben schijnbaar iets te bewijzen.
Crying Babe Prank [Epic]
Crying Babe Prank [Epic]
Deze mensen bedenken zich wel twee keer voordat ze zich weer bemoeien met een huilende baby achtergelaten op een bankje... Die Jack Vale toch, foei!
Waterslide Wipe Out
Waterslide Wipe Out
Het is altijd jammer als volwassenen zich gaan bemoeien met zaken die bedoeld zijn voor kinderen. Neem deze dame die wel eventjes van de glijbaan af zal gaan maar in plaats daarvan een hele horde kinderen vermorzeld.. FAIL!
Gametime 1787 - Extreme Skater
Extreme Skater
We gaan skaten in het bos door ruig terrein waar je allerlei stunts moet uitvoeren zonder dat je crasht.. Heb jij het in je om dé Extreme Skater te worden ?! Game on!
Girls gone Wild 2012 [12]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
We hebben weer een aflevering van Girls gone Wild als afsluiter en het is ondertussen al weer het 12e deel... Habbaaa!

Meer Girls gone Wild op TLP!
$500 Pizza Tip
$500 Pizza Tip
Toen Aaron Collins overleed had hij maar 1 wens en dat was om een fooi van 500 dollar te geven aan een Pizza serveerster. Inmiddels is er een website waar mensen kunnen doneren zodat zijn nabestaande dit grapje vaker kunnen uithalen...
Wie van de Drie [14 Juli 2012]
Rosie Adele Jodie

Rosie

Adele

Jodie

Best Fails Of The Week [2 July 2012]
Best Fails Of The Week
Wat gaat de tijd toch snel! We zijn al weer aangeland in de 2e week van juli en dat betekent natuurlijk weer een overzichtje met de beste fails van YDL!
Got my Six Pack
Got my Six Pack
Ik ben afgelopen week eens begonnen met sporten zodat ik volgend jaar wellicht ook een six-pack heb al bedoelen deze jongens er eigenlijk wat anders mee.... Als dit geen reclame is voor Corona dan weet ik het niet meer...
The Beach Spy [39]
The Wig from my own hair Prank
The Wig from my own hair Prank
Geniale grap van een gast die z'n eigen haar heeft afgeschoren en daar vervolgens een pruik van heeft gemaakt... Tja, dan sta je toch eventjes vreemd te kijken!
Dit is pas een Cheeseburger [45661kcal]
Dit is pas een Cheeseburger [45661kcal]
Gek op burgers en gek op kaas ?! Check dan eventjes deze burger met 1000 plakjes kaas waarmee je in een klap 45661 kcal naar binnen werkt... Hmz, lekker ontbijtje!
Luckiest Man Alive
Luckiest Man Alive
Een ongeluk zit in een klein hoekje zoals ook deze argeloze Rus bemerkt die net z'n wagen aan het volpompen is met brandstof als er plots van alles gebeurd... Hoezo geluk ?!
Gametime 1786 - Suspense 2
Suspense 2
Schakel tussen verschillende tijden terwijl je allerlei hindernissen moet ontwijken om uiteindelijk naar de volgende level te gaan. Game on!
Mooiste Webcam Meisje Ooit ?!
Mooiste Webcam Meisje Ooit ?!
Zo door de jaren heen hebben we kennis kunnen maken met allerlei meiden die zichzelf vereeuwigde op de interwebs door een webcam filmpje online te zwengelen. De een wat mooier dan de ander. Vandaag stel ik jullie voor aan zo'n beetje het mooiste webcam meisje wat ik in al die jaren ben tegengekomen.
Trampazoola mini Waterpark is EPIC
Trampazoola mini Waterpark is EPIC
We nemen een kijkje bij Eden Lake Meadows waar de Dayton brothers een mega coole mini waterland pretpark hebben gebouwd. De benodigdheden?! Zes trampolines, één toren, 200 kids en een vijver! Yihaaa!
Failtube [13 Juli 2012]
Up! Holland Up! [Rijden op Geluid WTF]
Up! Holland Up! [Rijden op Geluid WTF]
De Volkswagen Up! is uitgeroepen tot World Car of the Year 2012 en ter gelegenheid van de aankomende Olympische Spelen in London ontwikkelde Volkswagen een speciale Up! die is uitgerust met technologie waarmee het mogelijk wordt de auto te laten rijden op geluid. Het werkt met een decibelmeter in combinatie met een elektronisch gaspedaal. Nou zijn we van VW al heel wat gewend, maar gekker moet het niet worden... Check!
Pizzababe Ava Rose
Pizzababe Ava Rose
Het is al weer drie uur geweest en dus hoogste tijd voor onze laatste Pizzababe van deze week. Jullie kunnen niet kiezen tussen Penthouse en Playboy en ik al evenmin! Dit is Ava Rose, die nog het meeste weg heeft van Jenya D. al is die laatste nog een klasse beter, voor Penthouse.. Ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over de Pizzababe van de dag denken... RATE!
Toys 4 Boys [44]
The Beauty of the Movement [World Compilation]
The Beauty of the Movement
Ik heb me uiteindelijk toch laten verleiden om iets aan sport te gaan doen, waardoor ik vandaag met mega spierpijn op kantoor zit. Deze gasten zijn wat meer geoefend dan ik en stunten er op los in deze coole parkour / freerunning compilatie.. Check het!
Olialia is het Paradijs op Aarde [OMG]
Olialia is het Paradijs op Aarde
En wij maar denken dat je eerst dooit moest gaan om naar het paradijs te kunnen. Dit is het party eiland Olialia (foto), in de Madelieven, opgezet door een Litouws bedrijf, waar alleen maar blondjes werken / rondlopen. Zo af en toe wordt er een nieuw personeelslid aan de staf toegevoegd, vandaag is dat Christeta.. Ik wil / moet daar heen!!!
And Nothing Else Matters
Nothing Else Matters
Als vader zijnde wil je dat je kroost zo vroeg mogelijk in aanraking komt met de goede dingen in het leven. Zoals bijvoorbeeld de muziek van Metallica en het nummer Nothing Else matters...
Gametime 1785 - Shooting Cybertrash
Shooting Cybertrash
Na tientallen jaren van observatie, hebben buitenaardse wezens hun cyborgs gestuurd om de Aarde te vernietigen. Pak je wapen, en stop de cyborgs om ​​de planeet te redden van de ondergang! Game on!
Sexy Claudia Lizaldi
Claudia Lizaldi
Helaas gaat, de winnaar van de 2004 editie van Big Brother VIP: México, Claudia Lizaldi niet helemaal nakend voor het Mexicaanse mannen magazine Para Hombres maar aan schoonheid heeft Claudia zeker geen gebrek...
How Far will you go.. [Delite-o-matic]
Delite-o-matic
De Delite-o-matic is een geniale marketing stunt van Fantastic Delites, een Australische rijstcracker fabrikant. Men wilde wel eens zien hoe ver mensen zouden gaan voor een pak heerlijke rijstcrackers en plaatste daarom een automaat op een pleintje...
Failtube [12 Juli 2012]
Pokertoernooi - 10 - 11 en 12 Juli [Laatste Kans]
Pokertoernooi - Verdien je Vakantie bij Elkaar!
Speel 10, 11 en 12 juli Caribbean Poker bij Oranje Casino en verzamel zo veel mogelijk comps bonus punten. Doe een storting op elke toernooi dag waarop je mee wilt doen, voor extra Comps bonuspunten. De bonuspunten van de drie dagen worden bij elkaar opgeteld en diegene met de meeste punten wint de pot waar € 4600,- in zit..... Wie er op dit moment op nummer één staat kan je zien in de tussenstand die iedere vijf minuten wordt bijgewerkt. Win jij die pot ?! Veel Geluk!
Pizzababe Hristina Heist
Hristina Heist
We nemen een kijkje in Bulgarije waar deze Hristina Heist vandaan komt en aldaar cybergirl van de maand juli 2012 is. Een mooie dame, ik kan niet anders zeggen... Vergeten jullie niet om te raten ?!
Wallpaper Magic [117]
My New Hero
My New Hero
Wie heeft er nu nog nooit eens stiekem lopen dromen over een triootje met 2 stewardessen op de wc van een vliegtuig ?! BAAS!
Pardon, Wilt u me even Insmeren ?!
Pardon, Wilt u me even Insmeren ?!
Met de zon kan je tegenwoordig niet voorzichtig genoeg wezen en zaak is het om je altijd goed in te smeren. Nou is dat insmeren geen probleem, alleen die rug is wat lastig. Gelukkig zijn er altijd wat mensen in de buurt die een helpende hand bieden. Of toch niet ?!
Breaking Batman
Breaking Batman
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Dé serie die alle andere series overbodig maakt "Breaking Bad" begint a.s. zondag weer in de USA en ook de nieuwe Batman film komt deze maand uit. Tijd dus voor een mashup!
Gametime 1784 - Perspective
Perspective
Je bestuurt een hond die telkens geroepen wordt door een oud dametje. Zorg dat je de hond heelhuids elke keer bij de bazin krijgt. Besturing met de pijltjestoetsen, game on!
Sexy Victoria Moore
Sexy Victoria Moore
Terwijl je je afvraagt hoe het allemaal zo kan groeien zonder kluit stel ik jullie voor aan mooie Victoria Moore die iets met Engelse jongentjes heeft, als we de tekst op d'r shirt mogen geloven. Als bonus heb ik er ook nog een kleine galerie bij gedaan want deze babe is echt de moeite... Rate ook de video eventjes!
Zap Spi0n [nr. 124]
Zap Spi0n
Ik kan nog niet echt enige vorm van regelmaat ontdekken in het verschijnen van de Zap Spi0n compilaties maar zodra er een verschijnt zet ik die natuurlijk voor je neer. Niet alleen is het leuk om zo af en toe nog eens de leukste clips terug te zien, de compilaties zitten ook nog eens erg leuk in elkaar! Check..
Failtube [11 Juli 2012]
Pizzababe Shawna Lenee
Pizzababe Shawna Lenee
Gisteren vroeg ik jullie een keuze te maken tussen Penthouse en Playboy maar dat schijnt nog niet zo eenvoudig te zijn. Niet zo vreemd ook, maar dat betekent gewoon dat we gaan plukken uit twee stallen! Vandaag een dame die we pas geleden ook al eens voorbij zagen komen, Shawna Lenee... Habbaaaa!
Hot Wallpaper Pack [36]
Best of World Tricking Championship Las Vegas
Best of World Tricking Championship Las Vegas
Afgelopen mei werd er in Las Vegas gestreden om de titel, World's best Trickster, tijdens het World Tricking Championship! Dat hele Tricking draait om spektakel en dat zien we dan ook genoeg in deze Best of compilatie clip!
Transformation of Walter White [Breaking Bad]
The Transformation of Walter White [Breaking Bad], BBbad
Aanstaande zondag 15 juli gaat het 5e en laatste seizoen van Breaking Bad in de USA van start. Het verhaal van Walter White, een scheikunde leraar die de grootste Meth dealer in de regio wordt, moge onderhand bekend zijn ... Hoe het zover gekomen is en hoe Walter in de loop der jaren is veranderd zie je in deze kleine tribute!
Harry Main BMX Prodigy
Harry Main BMX Prodigy
Ik stel jullie vandaag graag voor aan Harry Main die met een BMX fiets zo'n beetje alles kan wat je maar kan bedenken... De muziek is van Placebo, het nummer "The Bitter End"... Check die skills!
Gametime 1783 - Mario Cart
Mario Cart
Niet helemaal hetzelfde maar wel gebaseerd op de originele Mario Kart is deze online variant van dat mega spelletje. Klim in je kart als Mario, pas op voor bananenschillen en probeer de accelerators te pakken om nog harder te gaan. Game on!
Sexy Busty Camgirl is Amazing
Sexy Busty Camgirl is Amazing
Zo af en toe tref je van die amateur webcam dames aan op de livechat waarvan je meteen zoiets hebt van WOW, waarom doe jij niet meer met je lichaam. Dit is zo'n dame, gezegend met een mega boobrack, en niet bang ons daarmee om de oren te slaan. Check het uit!
The Mirror of Life [Epic]
The Mirror of Life [Epic]
Short film Le Miroir heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept en werd gemaakt door twee Franse filmmakers, Antoine Tinguely & Laurent Fauchère. We zien het leven van een man, en zijn gezin, in zes minuten voorbij komen... Gelukkig duurt een echt mensenleven iets langer!
Modball Rally 2012 [Final]
Pizzababe Taylor Seinturier
Pizzababe Taylor Seinturier
Op verzoek van velen keren we vandaag weer eens terug naar de dames van Ome Hef en dat doen we meteen met de Cybergirl van de maand juli 2012, Taylor Seinturier. Deze blonde stoot uit Lake Elsnore, CA heeft de maten 34D-24-32 en is ondanks al die plakplaatjes nog steeds een dame waar ik wel es een beschuitje mee zou willen eten. Uiteraard hoor ik weer graag jullie mening..

Wat zien jullie liever, Penthouse of Playboy ?!
Pokertoernooi - Verdien je Vakantie bij Elkaar!
Pokertoernooi - Verdien je Vakantie bij Elkaar!
Speel 10, 11 en 12 juli Caribbean Poker bij Oranje Casino en verzamel zo veel mogelijk comps bonus punten. Doe een storting op elke toernooi dag waarop je mee wilt doen, voor extra Comps bonuspunten. De bonuspunten van de drie dagen worden bij elkaar opgeteld en diegene met de meeste punten wint de pot waar € 4600,- in zit..... Wie er op dit moment op nummer één staat kan je zien in de tussenstand die iedere vijf minuten wordt bijgewerkt. Win jij die pot ?! Veel Geluk!
Failtube [10 Juli 2012]
The Truth about this Summers Movies
The Truth about this Summers Movies
Ik kijk tegenwoordig net zo lief naar series als naar een goede film en dat is niet zo vreemd want de meeste films zijn eigenlijk gewoon series. Check deze trailer maar eens waarin de waarheid over diverse grote film producties, die dit jaar nog moeten uit komen, aan het licht komt... Welke series kijken jullie eigenlijk ?!
The Ultimate Collection of Sand-Eating Faceplants
The Ultimate Collection of Sand-Eating Faceplants
De tijd van in de zandbak spelen ligt al een tijdje achter ons maar dat geldt niet voor iedereen. Check eventjes deze ultieme collectie van gasten die een faceplant maken in het zand, in Sandplant!
Ken Block's Gymkhana 5
Ken Block's Gymkhana 5
DC Shoes en Ken Block presenteren samen een nieuw deel in de Gymkhana series, deel 5. Dit keer geschoten in de straten van San Francisco wat voor de gelegenheid heel eventjes, 4 dagen lang, Ken Block's speeltuin was. Ook zijn maatje Travis Pastrana komt heel eventjes voorbij in deze Gymkhana 5!
Gametime 1782 - Super Fireman
Super Fireman
Het is weer zomer en op diverse plaatsen staat er van alles in brand. Het is jouw taak om de branden te blussen, doe dat voordat huizen in z'n geheel afbranden, of erger nog, voordat er mensen omkomen. Game on!
Sexy Cuban Libre [2]
CubaLibre, Babes
Wij Nederlanders klagen graag en het liefst over het weer. Nou hebben we daar ook alle reden toe maar als ik zo eens naar de weersverwachtingen kijk dan schijnen er toch wat zonnige dagen aan te komen. Hoogste tijd ook want we kunnen niet verlekkerd, blijven kijken, naar dit soort beelden. Owja, toch wel.. al was het alleen maar voor de babes!
Mother of the Year Award [OMG]
Mother of the Year Award [OMG]
Ouders en hun kinderen, tja... De een gooit z'n kroost in de wasmachine en een ander doet lekker een tukje terwijl 2 jarig zoonlief zich prima lijkt te vermaken op het balkon... WTF?!
Stormtroopers on their Day Off [MOTO-X]
Stormtroopers on their Day Off [MOTO-X]
Heb je je ooit afgevraagd wat de Stormtroopers uit Star Wars doen op een vrije dag, als ze eens niet uit zijn op de vernietiging van alles en iedereen ?! Juist, ze gaan biken in Little Sahara State Park in Delta, Utah!
Failtube [9 Juli 2012]
Pizzababe April O'Neil
Pizzababe April O'Neil
We hebben weer een nieuwkomer vandaag uit de Penthouse stal en vandaag is dat April O'Neil geworden. Niets mis mee, alhoewel ik niet de illusie heb dat jullie er ook zo over denken. Rate!
In Canada is de Politie wel je beste Vriend
In Canada is de Politie wel je beste Vriend
Sinds ze in NL een bonnen quota hebben ingevoerd en de politie je vanachter een lantaarnpaal probeert een oor aan te naaien, met een lasergun, zijn ze natuurlijk onze beste vriend niet meer. In Canada is het nog niet zo ver en is de politie nog wél je beste vriend. Zoals deze brave borst, die stuit op een paar hippies die wat muziek aan het maken zijn ergens in de bush. In plaats van een bekeuring uit te delen, speelt de beste man gewoon een paar nummertjes mee! Zo kan het dus ook...
Wallpaper Magic [116]
Pamplona Bull Run 2012
Pamplona Bull Run 2012
In de hele geschiedenis van het jaarlijks terugkerende stieren rennen, wat voor het eerste in 1910 gehouden werd, door de straten van Pamplona zijn er slechts 16 doden gevallen. Dat valt nog mee als je bedenkt dat er elk jaar wel diverse gewonden vallen. Dit jaar waren het er "slechts" zes... Hier een impressie!
The Dark Knight Rises [13min Preview]
The Dark Knight Rises [13min Preview]
Nog twee weken (20 juli) en dan gaat de nieuwe Batman film, The Dark Knight Rises, in première. Zo ver is het nog niet maar ik heb al wel vast deze featured gevonden met interviews, backstage materiaal en special fx. Niet te missen voor de echte fans!
Gametime 1781 - Soldier's Diary
Soldier's Diary
Wederom een geinige Point and Click spelletje vandaag waarin je dit keer moet ontsnappen aan de mannen die je hebben vast gezet als Prisoner of War. Klik op de juiste objecten in de juiste volgorde om te ontsnappen. Game on!
Sexy Erika Knight
Sexy Erika Knight
Wat een heerlijk snoepje is deze Erika Knight toch. Gelukkig zijn er gelijk twee video's van deze mooiert voorhanden...
Best Jesus Pranks
Best Jesus Pranks
Met sommigen godsdiensten grappen uithalen is tegenwoordig spelen met je leven maar gelukkig kunnen we altijd nog lol maken met Jesus. Dat doen de mensen van Just for Laughs dan ook regelmatig en dit is een soortement van Best of van die grappen en grollen.

Net heet van de naald is deze Best old man Pranks van dezelfde makers, ENJOY!
Wie van de Drie [8 Juli 2012]
Dina Taylor Nadezda

Dina

Taylor

Nadezda

Animal - Remi Gaillard
Animal - Remi Gaillard
De koning van Montpellier is weer terug met een leuke compilatie waarin hij verkleed als beest argeloze mensen de stuipen op het lijf jaagt. Je zal maar wonen in dat plaatsje, heb je nooit rust... WE LOVE REMI!
Dubstep A Capella Remix [EPIC]
Dubstep A Capella Remix
We worden de laatste dagen een beetje overspoeld met dubstep clips en ook deze mag zeker niet ontbreken in onze inmiddels vrij indrukwekkende collectie. Ik stel jullie voor aan deze Mike Tompkins die de nummers Skrillex Cinema & Santigold Disparate Youth in A Capella ten gehoor brengt. EPIC!
Somewhere in Paradise
Somewhere in Paradise
De Franse stuntman Vincent Descols vindt wingsuit flying nog niet spannend genoeg en haalt ook nog eens duizelingwekkende stunts uit, in zijn vlucht naar beneden. We zien het in deze super coole video, "Somewhere in Paradise!"
Girls Only 5 [the Mix]
Girls Only 5
Wakeboarding [Russian Style]
Wakeboarding [Russian Style]
In Rusland gaan alles net eventjes iets anders dan bij ons en moet je soms net iets inventiever zijn dan je mede Rus om de cool factor te bereiken. Deze gast gaat wakeboarden met behulp van een deur, en dat werkt zo te zien prima... Only in Russia!
Jordanian MP Pulls A Gun During Live TV debate
Jordanian MP Pulls A Gun During Live TV debate
Het huidige Midden-Oosten is eigenlijk het nieuwe Wilde Westen waar het recht van de sterkste, lees rijkste of diegene die de meeste wapens heeft, geldt. Tijdens een live TV interview in Jordanië lopen de gemoederen tussen de MP en een criticaster zo hoog op dat de eerste zelfs een revolver trekt. Holbewoners!
Gametime 1780 - Death Call
Death Call
Het is zondagmiddag en ik wil wel eens weten hoe het zit met jullie reactievermogen. Ga als revolverheld de strijd aan met pop ups die niet veel goeds in zin hebben en een voor een vanachter de bar vandaan komen. Schiet de slechte dood om credits te verdienen... Game on!
Sexy Jessica Marie Love
Sexy Jessica Marie Love
We gaan vanavond nog eventjes golfen nu het nog licht is en dat doen we met de mooie Jessica marie Love, een van die mooie cybergirls van Playboy. Nooit gesnapt wat golf zo leuk maakt ?! Deze clip verklaart een hoop..
How To Order McDonalds Like A Boss [Epic]
How To Order McDonalds Like A Boss
McDonalds, wie is er niet groot mee geworden... Altijd lekker zo'n fijne BigMac van Ronald die je zowat op elke hoek van de straat kan kopen voor een schamele 3 euro. Mensen die bij een McDrive werken maken nogal eens wat mee en zo ook dit personeel, die werden getrakteerd op een stevige portie rap van ene Bilal, die we voortaan voor het gemak BAAS noemen...
Wie van de Drie [7 Juli 2012]
Katerina Drazena Carisha

Katerina

Drazena

Carisha

Best Fails Of The Week [1 July 2012]
Best Fails Of The Week
Er is weer een week voorbij waarin ook dit keer weer van alles misging. Zoals iedere week hebben de mensen van YDL ook nu weer een compilatie gemaakt van al die faal clips.. Check it!
Dubstep Dispute
Dubstep Dispute
Gisteren kon je al horen hoe ouderen over dubstep muziek denken. Vandaag een crew van Droids die onenigheid hebben waarbij er uiteindelijk dubstep muziek aan te pas moet komen om het op te lossen.
The Beach Spy [38]
X-Games 2012 [Gopro POV Highlights]
X-Games 2012 [Gopro POV Highlights]
Dat je met een Gopro HD cameraatje de meest coole beelden kan schieten mogen onderhand duidelijk zijn en wanneer je dan gaat filmen bij een event als de X-Games 2012 weet je zeker dat je met spectaculaire beelden thuiskomt.. Je ziet o.a. voorbij komen: Ken Block, Leticia Bufoni en Chad Kagy...
Montreal Motorbike Band
Montreal Motorbike Band
Vorig jaar kon je al eens kennismaken met een stel Russen die op het geweldige idee waren gekomen om hun zijspan motorfiets om te bouwen tot een rijdende band en dit keer zien we iets soortgelijks maar dan in het Canadese Montreal.... Blijft geinig natuurlijk!
Moonwalking like a BOSS
Moonwalking like a BOSS
Dit is de Candyman of te wel Eric Nash die de moonwalk demonstreert gewoon ergens op straat... En nee, deze video is niet fake!
Gametime 1779 - Kamikaze Pigs
Kamikaze Pigs
Richt zoveel mogelijk schade aan door een kettingreactie te veroorzaken waarbij zoveel mogelijk slachtoffers vallen. Game on!
Sexy Kari Natique
Sexy Kari Natique
We kregen een paar weken geleden strafpunten van ome Hef en dat was best jammer.... Toch doen we afentoe gewoon nog een dame uit zijn stal, zo is dit de cybergirl van de maand juni 2012. Haar naam ?! Kari Natique! Hier zien we haar in een 7 minuten durende editorial of te wel, een leuke cybervideo!
Elders React to Dubstep
Elders React to Dubstep
Dat Dubstep muziek tegenwoordig populair is zal je vast niet ontgaan zijn maar hoe denken onze oudere medeburgers over deze muziek ?!
Joy [60min. NBA Movie]
Joy [60min. NBA Movie]
Voor de liefhebbers van basketbal heb ik nog een leuke NBA film gevonden, die 60min duurt. We zien sterren als Shaquille O´Neal en LeBron James op de muziek van o.a. Alicia Keys en Usher.... Check it!
Failtube [6 Juli 2012]
Pizzababe Britney Amber
Pizzababe Britney Amber
Onze Pizzababe van de dag straalt pron uit en zo zien we onze Pizzababes ook het liefst. Hadden we gisteren zo'n beetje de slechtste Pizzababe in de geschiedenis van TLP qua ratings vandaag maakt Britney Amber het weer een beetje goed. Raten maar weer...
Toys 4 Boys [43]
Honesty Shouldn't Go Unrewarded
Honesty Shouldn't Go Unrewarded
Wat zou jij doen als je een dik gevulde portemonnee op straat vindt ?! Breng je 'm terug of hou je 'm. Creditcard maatschappij NAB test het uit met een bril die ze laten slingeren voor de ingang van een winkelcentrum en beloond de eerlijke vinders direct met 10 minuten beroemdheid...
Rustemi Kreshnik breaks Nose [OMG]
Rustemi Kreshnik breaks Nose [OMG]
Afgelopen weekend vocht onze nationale trots op kickbox gebied Peter Aerts, aka The Lumberjack, zijn laatste wedstrijd en verloor die kansloos tegen nieuwkomer Tyrone Spong. Albanees Rustemi Kreshnik vocht tegen Bouzidi en liep tegen een keiharde knie op... Tis te hopen dat hij het nummer van Dokter S. voorhanden heeft.
Domino Guard [Epic]
Domino Guard [Epic]
In allerlei voormalige communistische landen zijn de militaire parades nog steeds vaste kost. Zo ook in Belarus, in de voormalige Sovjet-Unie. Omdat deze militaire parades er meestal hetzelfde uitzien bedachten deze soldaten een nieuwe routine, domino stijl!
Gametime 1778 - Wigman Big Run
Wigman Big Run
Ren, spring, vlieg, eet en wordt zwaarder zodat je alles wat op je pad komt verwoest. Reis door de verschillende werelden probeer zoveel mogelijk punten te scoren. Game on!
Sexy Lexi Sims
Sexy Lexi Sims
Het is al een tijdje aan het donderen hier boven het Arnhemse en ik verwacht zo nog wel een buitje ook, en dat gebeurt net als Playboy's Lexi Sims de BBQ aansteekt. Wie help blonde Lexi Sims eventjes om alle bbq spulletjes snel naar binnen te zetten ?!
Dit was Euro 2012 [Highlights en Best of]
Dit was Euro 2012 [Highlights en Best of]
Het was voor Oranje een toernooi om snel te vergeten en ook al haalde Italië de finale, en werden ze uiteindelijk tweede, ik denk dat ze ook in Italië het liefst dit toernooi helemaal vergeten. Toch werd er ook nog mooi gevoetbald en zocht ik nog eventjes een drietal compilaties op met daarin alle hoogtepunten van het toernooi.
Live Webcamdames zitten Klaar!
De mussen vallen van het dak zo warm is het maar de dames van Webcamdames.nl zitten gewoon klaar voor je. Uiteraard in niets verhullende kleding want die dames hebben, én zijn, ook heet!

Live Dames achter de Webcam
Failtube [5 Juli 2012]
Pizzababe Angelina Valentine
Angelina Valentine
Poeh, zelden zo'n slopert meegemaakt als deze Angelina Valentine die voor Penthouse poseert en vandaag onze Pizzababe van de dag is. Habbaaa!
72 Hours with Empire
72 Hours with Empire
Nick "Apex" Brocha, Ernie "E-Dub" Vigil, en Shin "Shinja" Kinoshita scheurden voor Freestyle Empire in combinatie met Monster Energy drink door het Southwestern landschap van de VS om deze shortfilm boordevol actie te maken. Ga er eventjes lekker voor zitten want het spektakel duurt een minuut of tien...
Surprise Military Homecomings [Best compilation]
Surprise Military Homecomings [Best compilation]
Op de website "Welcomehomeblog" vind je allemaal filmpjes van US soldaten die thuis komen en herenigd worden met hun families. Dit levert 9 van de 10x natuurlijk emotionele beelden op. Dit is de 4e compilatie met "de beste Homecommings" meer op hun site via het linkje onder deze video. Zakdoekjes alert!
Animal Kingdom [11]
Yo Yo Master Paul Dang
Yo Yo Master Paul Dang
Het is al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een jojo in de hand had maar sommige mensen maken van dat gejojo een werkelijke kunst. Dit is de Japanner Paul Dang die toch wel een paar epische moves heeft ingestudeerd... Check het!
Gametime 1777 - Blob and Blocks
Blob and Blocks
Je moet proberen de blokjes in elke level weg te spelen maar dit moet je doen zonder dat twee groene Blobs van het scherm vallen. Klinkt eenvoudig toch ?! Game on!
Sexy Cuban Libre [1]
Sexy Cuban Libre [1]
Met de zomerse klanken van Akzent's nummer Passion en twee heerlijke dames uit Cuba sluiten we deze warme woensdag af en begeven we ons nog snel eventjes naar het terras....
Renault Alpine A110-50 Concept Short
Renault Alpine A110-50 Concept Short
De Alpine werd in de jaren '70 wereldkampioen rally en winnaar in de 24 uur van Le Mans en is sindsdien een legende. De nieuwe Alpine A110-50 concept car is eigenlijk een soort van kruising tussen de DeZir Concept en de Renault Megane Trophy. In deze kleine short film zien we tweevoudig Frans rallykampioen Jean Ragnotti aan het stuur van dit race monster...
Failtube [4 Juli 2012]
The Troll Master [OMG]
The Troll Master [OMG]
We zien het hier in video vorm en we lachen er stiekem om maar mannen die vrouwen slaan zijn natuurlijk niet om te lachen. Watjes zijn het, en verdienen het eigenlijk om in de maling genomen te worden...
Pizzababe Alexandra Ivy
Pizzababe Alexandra Ivy
Mooi rood is niet lelijk en Alexandra Ivy dus ook niet. Deze 25 jarige redhead afkomstig uit het zo rustige Maine is al een aantal jaartjes actief als model maar is vandaag voor het eerst te bewonderen hier op TLP. Geef haar een warm welkom en vergeet niet te raten!
Wingsuit Racing [Epic]
Wingsuit Racing [Epic]
Met 200km per uur door de lucht scheren zonder enige vorm van motor maar wel met zo'n übercool wingsuit aan. Je moet het maar durven. Mike Wilson, Miles Daisher, Suzanne Graham, Carson Klein en Andreas Matischak laten in deze video zien dat ze ballen, Respect!
Hot Wallpaper Pack [35]
History of Comedy Remix
History of Comedy Remix
Muziek producer en remixer, Mike Relm, nam een aantal komische acts onder de loep en vervolgens schaar en plakband ter hand om de volgende remix te maken met soundbites uit komische sketsches en voorziet dit alles van een fijne bassloop + beat.
Aerial Birds eye view of Fireworks exploding
Aerial Birds eye view of Fireworks exploding
Het is vandaag 4 juli, de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag! Traditioneel word dat gevierd met vuurwerk en dit is dan best weer een leuk gemaakte video doordat we het vuurwerk vanuit de lucht gaan bekijken. Check!
Gametime 1776 - Mummy Blaster
Mummy Blaster
In Mummy Blaster ga je op zoek naar een schat maar mummies proberen dat verhinderen. Gebruik je explosieven om de mummies weg te blazen maar pas op dat je niet zonder dynamiet komt te zitten. Game on!
Gspot [by SaboFX]
Gspot [by SaboFX]
Onze grote vriend en muziek producer SaboFX heeft weer een heerlijk nieuw nummer in de linkbox gedropt, met de toepasselijke naam Gspot. Er zitten wederom heerlijke babes in deze clip met vandaag: Audrey Nicole, Jennie Reid, Megan Medellin, Shantal Monique en mooie Cassandra Dawn...
HollyBaBooom 2012 [Movie Mashup]
HollyBaBooom 2012 [Movie Mashup]
We hebben een linksubmit maar als je je hebt aangemeld op de TLP Facebook Fanpage kan je ook zo in contact komen met TLP! Dat deed Patrick Peris dus, die deze mashup met alle vette films die dit jaar nog voorbij komen inzond. We zien onder meer beelden uit: The Dark Knight, Spiderman, Skyfall maar ook The Man with Iron Fist & Django Unchained... [Thnx Patrick]
Failtube [3 Juli 2012]
Water Time [Epic Compilation]
Water Time [Epic Compilation]
Uit Frankrijk komen de laatste tijd erg mooie compilaties en ook al is het nog steeds niet helemaal top met het weer hier in NL, na het zien van deze compilatie heb je zeer zeker het zomer gevoel te pakken. Kijk even mee naar Water Time van Zapatou!
Pizzababe Heather Starlet
Heather Starlet
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag blonde Heather Starlet geworden. Heather heeft al een afspraak gemaakt bij de wonderdokter en dat is ook hard nodig... Wat vinden jullie er van ?!
Gladiators [by Remi Gaillard]
Gladiators [by Remi Gaillard]
De laatste tijd komen er wat minder video's uit Montpellier, de thuisbasis van fransman Remi Gaillard, maar als er dan weer eentje is dan deel ik die natuurlijk graag met jullie. Het zijn geen nieuwe beelden maar toch zien we Remi graag weer feestmaken!
Road Rage [The Russian Way]
Road Rage [The Russian Way]
Altijd lachen met die Russen! Neem nou deze beelden, wederom opgenomen met een dashcam, van twee bestuurders die elkaar afsnijden en vervolgens met elkaar op de vuist willen. Een probleem, de een heeft een honkbalknuppel terwijl de ander met een bijl op de proppen komt. Only in Russia!
Meat America [Epic Meal Time]
Meat America [Epic Meal Time]
Morgen is het 4 juli en viert Amerika Onafhankelijkheidsdag! Speciaal voor deze feestdag hebben de mannen van Epic Mealtime een leuk video in elkaar gedraaid. Ik krijg er honger van!
F*** you T-Mobile
F*** you T-Mobile
Als je ruzie hebt met je telecom provider dan heb je een probleem. Niemand kan tegenwoordig meer zonder een mobieltje en dat lijken providers heel goed te beseffen. Bij het minste of geringste wordt je afgesloten en echt in gesprek gaan met bijvoorbeeld T-Mobile die zomaar eenzijdig allerlei woekerprijzen voor bijvoorbeeld mobiel internetten doorvoert is bijna onmogelijk.. Deze gast heeft er schoon genoeg van en neemt het heft in eigen hand door een T-Mobile store in Manchester te onderwerpen aan een stevige verbouwing... PWNED!
Gametime 1775 - Chinese Secret Escape
Chinese Secret Escape
Vandaag dan toch eindelijk weer eens een escape game die zeer de moeite waard is. Vind alle items die je nodig hebt en gebruik ze op de juiste wijze om te ontsnappen uit dit Chinese huis. Game on!
Sexy Brooke Adams
Sexy Brooke Adams
Ik stel jullie vandaag graag voor aan de mooie Brooke Adams uit Houston Texas die we op een verlaten strandje gedropt hebben en nu mooi staat te wezen in deze fijne babe video. Habbaaa!
Ninja Streaker gets Tazed
Ninja Streaker gets Tazed
Wat sommige mensen toch bezield om naakt de straat op te rennen vraag ik me echt serieus af. Neem deze gast die, helemaal van de kaart waarschijnlijk, ook nog eens het gevecht aan gaat met orde handhavers en zelfs nadat hij getazed wordt nog weet te ontsnappen... Don't taze me bro!
Failtube [2 Juli 2012]
Pizzababe Juelz Ventura
Juelz Ventura
Het is maandag dus beginnen we weer aan een nieuwe week met Pizzababes! We starten deze week met nieuwkomer Juelz Ventura die helaas is beplakt met lelijke stickers maar als je daar door heen kijkt dan blijft er een dame over met een heerlijk lichaam. Kijk maar eventjes mee...
Photoreal
Photoreal
Deze foto camera is geen normale camera je kan er namelijk extra dimensies mee creëren en dat is handig als je bijvoorbeeld uit de handen van de politie wilt blijven.
WallPaper Magic [115]
Pickup Line Rejections
Pickup Line Rejections
Ja ach, we hebben allemaal weleens een blauwtje gelopen al kan je het natuurlijk ook expres opzoeken. Zoals deze gast die lukraak dames aan spreekt op zoek naar die ene chick die er wel intrapt..
Ben je net lekker aan het Skaten...
Ben je net lekker aan het Skaten...
Het is zondagmiddag, het zonnetje schijnt en je duikt met een maat even het park in om wat skate trucs te oefenen... Niets aan de hand, het gaat allemaal goed totdat....
Euro2012 was a Thriller
Euro2012 was a Thriller
Het zit er op, Spanje is wederom Europees kampioen en mijn spaghetti etende landgenoten maakte gisteravond geen schijn van kans tegen een oppermachtig Spanje. Afgelopen weken was het vooral spannend met al dat voetbal op tv en bij de BBC sluiten ze dat op een waardige manier af... Check!
Gametime 1774 - Escape from Robotron
Escape from Robotron
Escape from Robotron is niet echt een escape game maar meer een "point and click adventure" waarin het erop aankomt de juiste objecten aan te klikken in de juiste volgorde om zo verder te komen. Je moet ontsnappen aan robots die proberen de mensheid tot slaaf te maken. Game on!
Sexy All Natural Shoot [Zoo Magazine]
Sexy All Natural Shoot [Zoo Magazine]
In de UK wonen dames die doorgaans een cup-size groter zijn dan wij hier op het vasteland gewend zijn en hoe dat komt weet niemand. Helaas worden niet alle dames standaard met een flinke voorgevel uitgerust maar ook dat hoeft met de huidige wonderdokters geen enkel probleem te zijn. In deze shoot zien wel "all naturals" als Melissa Debling, Sabine Jemeljanova & Friends... LEKKAH!
Supercut Galore [4x]
Supercut Galore [4x]
Vroeger hete een supercut nog gewoon compilatie maar dat is schijnbaar afgelopen jaar verandert. Tegenwoordig komen er zoveel supercuts voorbij zetten dat het lastig alleen de beste uit te zoeken. Vanavond heb ik er toch weer vier voor je op een rijtje gezet... We hebben de volgende supercuts: 1. Look Who Showed Up! | 2. Community The Annie Gasp | 3. Sorkinisms | 4. TV’s Best Confessions of Love.. (4 verschillende dus!)
Wie van de Drie [1 Juli 2012]
Lorena Jodie Raisa

Lorena

Jodie

Raisa

Geen EK Finale kijken ?! Webcammen dan!
Vanavond staat in het teken van de EK2012 finale tussen, Italië en Spanje. Mocht je helemaal niets met voetbal hebben dan staan op Webcamdames.nl allerlei dames voor je klaar die garant staan voor een spannende avond.

Live Dames achter de Webcam
100 Best MMA Knockouts [Special Edition]
100 Best MMA Knockouts [Special Edition]
Jullie wilde meer MMA dus hier heb je meer MMA! De mensen van "Inside the Cage" hebben de 100 allerbeste MMA knockouts op een rijtje gezet! Deze clip duurt een kleine 20 minuten... FIGHT!
Girls Only 4 [the Mix]
girlsonly, wpmagic
Religulous Dubstep [How to Dance Dubstep]
Religulous Dubstep [How to Dance Dubstep]
Dansen op dubstep muziek is lastiger dan het lijkt. Goed we kennen Marquese Scott inmiddels die met zijn dans moves inmiddels een leuke boterham verdiend, maar zelf waag ik me er niet aan. In kerkelijke kringen schijnen ze ook helemaal weg te zijn van deze muzieksoort zoals te zien in deze clip.
I, Pet goat II [Epic Animation]
I, Pet goat II [Epic Animation]
De wereldgeschiedenis van de afgelopen 10 jaar nog eens samengevat in animatie vorm, dat is wat I, Pet goat II, moet voorstellen. Obama, Bush en Osama, ze komen allemaal voorbij in deze epische animatie gemaakt door Heliofant.. Een kijktip!
Amazing Visual Mapping Dance by Kagemu
Amazing Visual Mapping Dance by Kagemu
Dat videomapping cool is dat weten we ondertussen maar dat je dit ook kan combineren met dans had ik eigenlijk nog nooit gezien. Ik stel je voor aan de Japanners Nobuyuki Hanabusa en Katsumi Sakakura die samen het koppel Kagemu vormen en vooral bekend werden door dit optreden bij de Japanse versie van de Got Talent show. Ik zocht deze performance nog es voor je op in HD, erg cool!
Gametime 1773 - Curious Balls
Curious Balls
Ontwijk magneten en verwijder platforms en probeer zo snel mogelijk bij de teleporter te komen om de zwaartekracht te veranderen en daarmee naar de volgende level te gaan. Speel alle levels weg om het spel uit te spelen. Game on!