Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand June 2012

Sexy Tera Patrick
Sexy Tera Patrick
We sluiten deze zaterdagavond af met een sexy video van oosterse schone Tera Patrick. Morgen weer een nieuwe ronde!
Official Aftermovie Galore 2012 [Part 1]
The Official Aftermovie Galore 2011 [World edition], after2012
Het outdoor festival is weer in volle gang en zeg je outdoor festival dan denken we ook meteen terug aan al die fijne Aftermovies die er inmiddels op TLP te vinden zijn. Ook dit jaar gaan we ze weer voor je verzamelen met vandaag de eerste batch. Je ziet o.a. aftermovies van de volgende NL+BE feesten: Harmony of Hardcore en het Pacha Festival 2012... Yihaa!
Zapp Spi0n nr 122 [Viral Compilation]
Win & Luck Compilation of February 2012
Wat waren de meest populaire internet clips van afgelopen week ?! Je ziet ze allemaal nog eens terug in de nieuwe Zapp Spi0n compilatie nummertje 122. Check het uit!
Wie van de Drie [30 Juni 2012]
Valeria Kate Kyla

Valeria

Kate

Kyla

Meet the Pyro [Team Fortress]
Meet the Pyro [Team Fortress]
The game Team Fortress is gratis te downloaden en is ooit op de markt gebracht als een opvolger van het spel Quake. In deze clip zien we een soort van demo uit het spel. Check uit The Pyro!
The Beach Spy [37]
Pawdele - Digging in the Deep [Epic]
Digging in the Deep
Het is zaterdag dus dat betekent de nodige katten foto's op de TLP Facebook pagina maar deze coole cover van Adele's nummer Rolling in the Deep wil ik jullie vandaag niet onthouden. Ik stel jullie voor aan Pawdele...

wacht op het refrein!
Master Splinter vs Cat [100% Ownage]
Master Splinter vs Cat
Kennen we Master Splinter nog van de Teenage Mutant Ninja Turtles ?! Die uit de kluiten gewassen rat die Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael aanvoerde en zorgde dat ze telkens weer veilig thuis belanden. Deze Master Splinter blijkt dus echt te bestaan en is geenszins van plan om in dit geval een kat uit de weg te gaan... HELD!
June Fail Compilation 2012 [YDL]
Fail Compilation June 2012 [Twister Nederland]
We konden afgelopen week de TNL fail compilatie van juni 2012 al verwelkomen en vandaag hebben we de fail compilatie van YDL. Bij deze twee houden we het voortaan..
Gametime 1772 - Grenadier
Grenadier
Je bent een soldaar gewapend met handgranaten en moet telkens de vijand uitschakelen door ze op te blazen. Doe dat wel met zo min mogelijk granaten want die voorraad is beperkt. Game on!
Sexy Kari Nautique
Sexy Kari Nautique
Zoals je gewend bent sluiten we ook deze avond af met een leuke sexy dame! Dat doen we dit keer met een heerlijke verschijning genaamd Kari Nautique. Deze blonde schone afkomstig uit het zonnige Los Angeles is slechts 23 lentes jong en een feature in Playboy's special edition club! Jummie...
Red Bull Rampage 2010 in HD
Red Bull Rampage 2010 in HD
We sluiten deze week af met een kick ass extreme sports dvd van Red Bull die 54min duurt. Freeride mountainbiking Red Bull rijders Cameron Zink en Gee Atherton leveren zich over aan de grillen van de Utah Desert in Redbull's Rampage 2010. Mocht je je vervelen omdat er geen voetbal of iets anders fatsoenlijks op tv is, pak er een bakje chips bij en een kistje bier en ga er maar lekker voor zitten. VET!
Welk Ritme past bij Jou ?!
Welk Ritme past bij Jou ?!
Maak nu een proefrit in de nieuwe Fiat Panda en krijg 2 kaarten voor een mini concert van Xander de Buisonje op 21 juli. Ontdek welk ritme bij jou past en maak ook nog eens kans op een Meet & Greet tijdens het concert van Xander! Lees hier over de aktie!
Failtube [29 Juni 2012]
Pizzababe Shawna Lenee
Pizzababe Shawna Lenee
Het is vrijdag, Italië staat in de finale van het EK 2012 en Pizzaman is blij. Waar ik nog blijer van word is onze Pizzababe van de dag, wat tevens de laatste is van deze week. In een ver verleden kon je al eens kennismaken met Shawna Lenee en vandaag is ze gewoon nog eens op visite. Nice!
Toys 4 Boys [42]
Videogames from the Bad Guys' Perspective
Videogames from the Bad Guys' Perspective
In films overwint het goede 9 van de 10 keer het kwade maar hoe zit dat in games ?! Als videogames echt waren zouden de slechteriken ook eens aan het kortste eind trekken... Nu nog in de echte wereld!
Crazy Swedish Carwash
Crazy Swedish Carwash
Je rijdt niet zomaar een wasstraat in, dan moet je auto wel vies zijn. Deze Zweden wilde graag eens door de wasstraat en besluiten de auto zelf dan maar vuil te maken, aan de binnenkant.... en ook dat hoeft geen probleem te zijn.

Via Kioskmongo.se!
Epic Beatbox and Dance Collaboration
Epic Beatbox and Dance Collaboration
Dat Marquese Scott kan dansen weten we ondertussen en dat je met een loopstation leuke dingen kan maken wisten we nog van Dubfx, hier en hier! Vandaag hebben we een mix van dat beatboxen en dansen gemaakt door ene Hikakin, en dat ziet er echt heel erg tof uit!
Gametime 1771 - Fort Blaster Ahoy There
Fort Blaster Ahoy There
Je bent een kapitein / piraat op een schip en moet proberen de vijand aan land te doden. Richt je kanon en vuur verschillende soorten kanonskogels af om alle vijandelijke soldaten die zich in een fort hebben verscholen uit te schakelen. Game on!
Sexy Lindsey Knight 2
Sexy Lindsey Knight 2
We hebben helaas de galerie laatst moeten verwijderen van deze Lindsey Knight maar er was nog wel een video voorhanden zag ik zojuist. Check het uit!
First Person Cliff Jump [Holy F***]
First Person Cliff Jump
Ik krijg al hoogtevrees als ik op een stoeprand sta dus dit "cliff jumpen" is al helemaal niet aan mij besteed al durf ik nog net van de hoge duikplank af. Kijk eventjes mee in POV stijl zonder meteen pijn in de buik te krijgen.
Failtube [28 Juni 2012]
Pizzababe Nikki Benz
Pizzababe Nikki Benz
We gaan nog eventjes verder met blond, want het zonnetje schijnt en niets mooier dan een blondine met lange benen en dikke tetten. Nikki Benz is onderhand een legende op het net en speelt, naast het poseren voor bladen als Penthouse, ook nog eens in tal van 18+ films mee. Vandaag is Nikki onze Pizzababe van de dag!
WallPaper Magic [114]
Amazing Kite surfer jumps Pier
Kite surfer jumps Pier [Amazing]
Kite surfen is niet zonder gevaar en jaarlijks vallen er genoeg gewonden omdat te onderstrepen. Natuurlijk kan je ook het gevaar op zoeken zoals deze kiter die een poging doet om over de pier op Reddington Beach te springen. Wonder boven wonder slaagt hij erin om het er zonder kleerscheuren vanaf te brengen.
This is Our Planet [Epic]
This is Our Planet [Epic]
Allerlei NASA beelden van de aarde gefilmd vanuit de ruimte samengevat in één super coole compilatie video met de muziek van The XX met "Intro"... EPIC!
Fail Compilation June 2012 [Twister Nederland]
Fail Compilation June 2012 [Twister Nederland]
We zitten zowat aan het einde van de maand en dat betekent dat de maandelijkse fail compilaities er weer aankomen. Dit is alvast de fail compilatie van Twister Nederland die weer prima in elkaar zit. Check!
Epic Golf Trickshot
Epic Golf Trickshot
We gaan de golfbaan op met iemand die wel een heel erg cool trucje heeft ingestudeerd. Ik doe het hem ie geval niet na..
Gametime 1770 - Gemollection Player Pack
Gametime 1770 - Gemollection Player Pack
Breek kettingen zodat de muntstukken en de gems in de juiste gekleurde kisten vallen. Dit is de player pack, het originele spel staat hier. Game on!
Girls gone Wild 2012 [Part 11]
Girls gone Wild 2012 [11], GGWILD
Nog een paar minuten en dan begint de eerste halve finale van het EK 2012 met Portugal en Spanje op het veld. Voor het zover is kan je snel nog eventjes kijken naar die wilde meisjes van over het grote water die nog steeds niet uit gefeest zijn.
Toilet Paper Gun Prank [Prank vs Prank]
Toilet Paper Gun Prank
Het samenwonen van Jesse en Jeanna gaat al een paar jaar gepaard met het over en weer "pranken" van elkaar en dat verveeld nooit. Dit keer heeft Jesse een machine geweer gebouwd die toilet papier afvuurt... Het houdt de relatie spannend, zullen we maar zeggen..
Welk Ritme past bij Jou ?!
Welk Ritme past bij Jou ?!
Maak nu een proefrit in de nieuwe Fiat Panda en krijg 2 kaarten voor een mini concert van Xander de Buisonje op 21 juli. Ontdek welk ritme bij jou past en maak ook nog eens kans op een Meet & Greet tijdens het concert van Xander! Lees hier over de aktie!
Welk Ritme past bij Jou ?!
Pizzababe Brea Bennett
Brea Bennett
Ze heeft niet vooraan in de rij gestaan op tiet uitdeel dag maar dat geeft niets. Brea Bennett, 25 lentes jong, geboren in Mesa Arizona en een dame die mij kan krijgen. Raten maar weer!
Failtube [27 Juni 2012]
Best Combo's in the UFC [Compilation]
Best Combo's in the UFC [Compilation]
We nemen weer eens een kijkje bij een van de hardste sporten die er bestaan, de UFC. Dit keer een mooie compilatie met daarin de beste combinaties....
Ultimate Batting Practice
Ultimate Batting Practice
We hebben al eerder van dit soort sterke staaltjes baseball batting practice video's voorbij zien komen en ook vandaag kijken we weer vol verbazing naar deze epische skills. Fake of Real ?!
Facebook Police
Facebook Police
Dat Facebook een vrij strikte policy heeft als het op spammen of mensen lastigvallen aankomt moge bekend zijn. Minder bekend is, dat er recentelijk een eigen Facebook politie is opgericht en die jongens zijn niet misselijk en lijken zelfs over superkrachten te beschikken.

Like de Tastelikepizza Fanpage hier!
Hot Wallpaper Pack [34]
Gametime 1769 - Alien Striker
Alien Striker
Aliens hebben de stad overgenomen en de mensen hebben jouw hulp nodig. Je bent Toby, een superheld die de stad moet beschermen. Trek de juiste gear aan en bevrijd de stad van dit alien tuig. Game on!
Sexy Krystal loves the Summer
Sexy Krystal loves the Summer
We sluiten deze avond af met mooie Krystal die mij elke dag wel een ontbijtje op bed mag komen brengen... Habbaaa!
Progressive Trance House Videomix [SUMMER '12]
Progressive Trance House Videomix 2012
We kennen geen zomer hier in NL, althans het lijkt tot nu toe nog steeds nergens op, maar er zijn ook plekken op de wereld waar de zon wel gewoon schijnt in de zomer en daar is het FEEST! Bij een feest hoort muziek en deze heerlijke videomix van Luscious Melodies is helemaal super. Onder deze Summer Edition staat ook een linkje naar de voorgaande videomixen... Enjoy!
Playboy Hairstyles
Playboy Hairstyles
Wij lezen tegenwoordig alleen nog maar de Penthouse na al die ellende die we met ome Hef gehad hebben. Toch is de Playboy op zich wel een leuk blad, is het niet voor de babes of de diepte interviews dan wel om inspiratie op te doen voor je kapsel.. Wat is jouw favoriete "kapsel" ?!
Failtube [26 Juni 2012]
Pizzababe Phoenix Marie
Pizzababe Phoenix Marie
Onze Pizzababe van vandaag komt wederom uit de Penthouse stal en luistert naar de naam, Phoenix Marie. Deze wulpse blonde Penthouse Pet, uit Golden Valley Arizona heeft de 30 net aangetikt maar kan nog wel een paar jaartjes mee zo te zien. Laat even weten hoe je over deze dame denkt door te commenten of te raten...
Window Cleaning Skills Compilation
Window Cleaning Skills Compilation
Als glazenwasser kom je nog eens ergens en krijg je van alle mooie huisvrouwtjes een kopje koffie. Uiteraard komt er wel iets meer bij kijken dan koffie drinken en leuke dames plagen en sommigen glazenwassers hebben van hun vak echt een kunst gemaakt. Kijk eventjes mee naar deze skill compilatie..
Lights Over Lapland
Lights Over Lapland
Dit is waarschijnlijk de mooiste timelapse video die je ooit gaat zien waarin de Aurora Borealis centraal staat. We gaan ervoor naar het Abisko National Park in Zweden waar dit natuurverschijnsel prima waarneembaar is. De beelden zijn gefilmd over een periode van drie jaar en werden aan elkaar gebreid door Chad Blakley. Check hier Lights Over Lapland the Aurora Borealis Experience!
Bob the Cat [Epic Tricks]
bob, cat, tricks
Een hond heeft een baas een kat heeft een verzorger. Honden zijn volgzaam een kat doet waar hij zin in heeft. Behalve Bob! Het baasje van Bob wilde eigenlijk een hond en trainde zijn kat dan ook zo... ik moet eerlijk bekennen dat ik onder de indruk ben..
Awesome & Insane Racing
Awesome & Insane Racing
Welke man heeft er nou nog nooit het verlangen gehad om eventjes een middag in een veredelde skelter als deze te willen raggen door ruig landschap ?! Kijk eventjes mee naar deze mooie beelden en interview met de rijders.
Gametime 1768 - Looper
Looper
Ren rond in dit grappige platform spelletje terwijl je loopings maakt. Elke looping zorgt voor een nieuwe dodelijke val die je moet proberen te ontwijken. Game on!
Sexy Catalina Otalvaro
Catalina Otalvaro
In Zuid Amerikaanse landen als Brazilië en Argentinië wonen de mooiste vrouwen op aarde maar ook uit Colombia komt af en toe iets lekkers. Je kon 2 jaar geleden al eens kennis maken met deze Catalina Otalvaro en vandaag is ze gewoon nog eens op visite in een nieuwe video.
WallPaper Magic [113]
Golfball Nutshot [100% Ownage]
Golfball Nutshot
Iedereen die weleens gegolfd heeft weet dat je niet geraakt moet worden door een golfbal en al helemaal niet in je edele delen. Toch kan dat weleens gebeuren...
Pizzababe Adrienne Manning
Adrienne Manning
Het is maandag en dat betekent een nieuwe week met nieuwe Pizzababes. We beginnen deze week rustig aan met een dame die we al een tijdje niet meer voorbij zagen komen, maar was ondertussen al wel vereeuwigd hier op TLP! Adrienne Manning dus, afkomstig uit Omaha Nebraska en geboren in 1985. Ze deed werk voor Hustler Magazine, Twisty's en natuurlijk voor Penthouse... Habbaa!
Failtube [25 Juni 2012]
Cocaine - The Machine
Cocaine - The Machine
Dillinger schreef er ooit een nummer over, waarin hij het witte poeder verheerlijkt, maar iedereen weet ondertussen dat je van overmatig cocaïne gebruik niet echt vrolijk hoeft te worden. In deze werkelijk waar schitterend gemaakte geanimeerde PSA worden we nog maar eens gewaarschuwd.
Backyard Waterslide of DOOM [Epic]
Backyard Waterslide of DOOM [Epic]
Ik heb alleen een dakterras maar mocht jij wel de gelukkige eigenaar van een tuin zijn, én ook nog eens teveel tijd om handen hebben, misschien moet je je dan laten inspireren door deze video waarin ze een mega waterslide hebben gebouwd met looping en al... EPIC!
Bruno Mars Medley
Bruno Mars Medley
Peter Gene Hernandez, beter bekend als Bruno Mars, is een Amerikaans zanger en muziekproducent die in 2010 met z'n eerste cd uitkwam. Er stonden vier nummers op de EP die stuk voor stuk dikke hits werden. YT zangers, Victoria Justice & Max Schneider doen vandaag een heerlijke medley...
Bear Cup Trapped in Garage
Bear Cup Trapped in Garage
Een jong beertje was net een garage ingelopen die vervolgens zichzelf sloot en zat zodoende opgesloten. Gelukkig schiet mama beer te hulp en met enige moeite en met behulp van een toevallig aanwezige ladder weet het onfortuinlijke beertje uiteindelijk weer naar buiten te komen.

In Zweden zijn beren trouwens minder liev..
Gametime 1767 - Car Ferry
Car Ferry
De bedoeling vandaag is simpel! Bouw in iedere level een brug zodat je de auto de veerboot op kan rijden. Verzamel ondertussen zoveel mogelijk sterren om achievements te unlocken. Game on!
Sexy Seduction
Sexy Seduction
Helaas heb ik geen naam bij deze babe maar ik verwacht dat jullie mij daar wel aan kunnen helpen. We zien een zeer mooie blondine in een leuke video van zo'n 7 minuten. Ik ga Engeland - Italië kijken en voorspel een ruime winst voor mijn (nu dat NL is uitgeschakeld) landgenoten... FORZA ITALIA!
Girls Only [the Mix]
girls, wpmagic
What Is Drugs? [Epic Fail]
What Is Drugs? [Epic Fail]
Wanneer je in de USA achtervolgd wordt door de politie moet je niet raar staan te kijken als die beelden vervolgens live op tv te zien zijn, gefilmd vanuit een helikopter. Als je vervolgens ook nog de pers te woord staat en die wat simpele vragen stellen over het hoe en waarom je een spoor van vernieling hebt achtergelaten, moet je wel op je hoeden zijn en geen dingen zeggen waar je later spijt van kan krijgen. Gedronken ?! Drugs ?! EGNIE!
Wie van de Drie [24 Juni 2012]
Ashley Cody Ava

Ashley

Cody

Ava

Minecraft IRL - Diamonds are Forever
Minecraft IRL - Diamonds are Forever
Sinds dat Freddie Wong is begonnen met z'n Video Game High School volgens we 'm ook niet meer want daar vinden we niks aan. Zijn collega's van Corridor Digital gebruiken nog wel hetzelfde recept in hun clips en zo is dit een live versie van het spel Minecraft.. Uiteraard voorzien van de nodige specialFX!
Crashing Truck causes Explosion [OMG]
Crashing Truck causes Explosion
We nemen weer eventjes een kijkje op de Russische wegen waar iedereen standaard met een webcam op het dashboard rondrijdt en wij dus met enige regelmaat beelden van kunnen brengen.. Vandaag een vrachtwagen die vol op stilstaand verkeer in rijdt waarna die ook nog eens boem doet... OMG!
The Girls of Nuts [Summer Edition]
The Girls of Nuts

Lucy Pinder, Danni Wells, Sammy Braddy, Lindsey Strutt, Holly Peers, Emma Glover, Lucy Collet, Rhian Sugden, Chloe Saxon, Emma Frain, Jodie Gasson, Rosie Jones, Anastasia, Cara Brett, India Reynolds, Emily O'Hara, Amy Green, Carrie Spencer, Louise Cliff, Sam Cooke, Sammie Pennington, Jessica Davis, Jessica-Jane Clement, Kelly Andrews, Katie-Marie Cork, Hannah Martin, Kelly Hall, The Badura Twins en Sophie Howard.....
Slip and Slide Fail Compilation
Slip and Slide Fail Compilation
Alhoewel het onderhand meer op herfstweer lijkt dan dat het zomer is gaan we toch kijken naar een zomers tafereel. Een slip'n slide baan bouwen is niet eens zo heel erg moeilijk. Je hebt er wat plastic voor nodig en een boel water en zeepsop... Voor sommigen mensen blijkt het echter toch nog best moeilijk..
Mashed Up Sunday #15
Mashed Up Sunday #15 [Music Mashups]
Ik heb weer een aantal mashup video's opgespaard de afgelopen weken met dit keer o.a. muziek van Van Halen, Michael Jackson, Metallica en nog veel meer..
Gametime 1766 - Shrooms
Shrooms
Zoek dezelfde gekleurde paddenstoelen bij elkaar om ze weg te spelen. Je moet telkens groepjes van vier vormen. Wanneer je ze wegspeeld groeien er gelijk nieuwe... Game on!
Sexy Katlyn
20120623-katlyn.jpg
Als je niet van voetbal houdt zoals Katlyn is er niet echt veel op televisie deze afgelopen en aankomende EK weken. Gelukkig weet Katlyn zich ook nog anders te vermaken..
Epic Poop Prank
Epic Poop Prank
Vorige keer zagen we deze gast nog verkleed als zombie de straten van Miami onveilig maken en vandaag is hij aan het wildpoepen maar komt wat papier te kort... Meneer, heeft U misschien wat papier voor me ?!
World’s Best Wave Pool
World’s Best Wave Pool
Sommige mensen gaan speciaal aan de kust wonen om af en toe eens de surfplank en wat wind te pakken maar ja, dat is nogal overdreven als je bedenkt dat er tegenwoordig ook zwembaden zijn waarin je prima kan rond surfen. Al moet je daarvoor wel eventjes naar Dubai vliegen...
Wie van de Drie [23 Juni 2012]
Luisiana Chanelle Erica

Luisiana

Chanelle

Erica

Poledance Interrupted
Poledance Interrupted
Het is vandaag zaterdag oftewel Caturday, maar in mijn geval vooral katerdag. Poeh, gister weer eens te diep in het glaasje gekeken en dat voel je dan meteen de volgende dag in drievoud. Deze dame voert een leuke paaldans show op maar wordt helaas gestoord door haar grootste fan.
The Beach Spy [36]
Best Fails Of The Week 3 June 2012
Fail Compilation June 2012 [YDL]
Je kan natuurlijk elke dag eventjes onze failtube bekijken of gewoon wachten totdat er weer een fail compilatie is zoals deze wekelijkse montage van YDL! We zitten alweer in de derde week van juni en dit zijn de allerbeste fails van afgelopen week. Check!
Best Dog Pranks [Just For Laughs]
Best Dog Pranks
Het kan dan wel caturday zijn vandaag, wij gaan kijken naar een compilatie van verborgen camera show, "Just for Laughs". Met vandaag de allerleukste grappen en grollen met een hond...
Boobies Rule
Boobies Rule
Wij wisten het al eventjes maar in deze clip wordt het nog weer eens duidelijk, boobies rulen en daar mag je best trost en zuinig op zijn. Vandaag deze public service announcement...

Thnx Menno!
Gametime 1765 - Elevator Breakout
Elevator Breakout
Verdien geld door met je hoofd het dak te raken en koop met dat geld een helm, wapens en assistentie om uit eindelijk uit de lift te ontsnappen. Gebruik de muisknop om te schieten en het keyboard om te bewegen. Game on!
Sexy Yevgeniya Diordiychuk Erotica
Sexy Yevgeniya Diordiychuk Erotica
Jaja, afgelopen week kwam Jenya, oftewel nog vier andere namen weer eens voorbij hier op TLP. Ook vanavond sluit ze voor ons de pizzahut. Habbaaaa!
The Pogo Dudes x Citroën DS3
The Pogo Dudes x Citroën DS3
Extreme trucs, extreme gasten en een extreem kleine auto als een Citroën DS3 komen bij elkaar in deze clip, opgenomen in Brighton Fringe in England... Check it!
Failtube [22 Juni 2012]
Pizzababe Heather Vandeven
Heather Vandeven
Een dame die al een tijdje meegaat maar niet lijkt te verouderen is Heather Vandeven. We zagen haar al in alle kleuren van de regenboog en vandaag is Heather weer eens brunette. Ik vind het een mooie dame en ik ben zeer benieuwd naar jullie bevindingen. Vergeet niet om even te raten!
Wakkerrrr Worden! [100% Ownage]
Wakkerrrr Worden
Het valt in de zomer mee, maar in de winter slaap ik graag een paar uurtjes extra als het eventjes kan. Deze gast had eigenlijk het zelfde idee maar valt ten prooi aan de grillen van z'n maten... PWNED!
Toys 4 Boys [41]
Thai Smoking PSA
Thai Smoking PSA
Ik moet eerlijk bekennen dat er hier op kantoor toch zeker 1 tot 2 pakjes Marlboro per dag doorheen gaan en als ik 's avonds in de kroeg beland kunnen dat er ook weleens 3 worden. Slechte zaak dus, en door al die prijs stijgingen krijg ik steeds meer de neiging om te stoppen. In Thailand verhogen ze de prijzen niet maar zetten ze kinderen in om volwassenen te bewegen er mee te stoppen, hoe ze dat doen zie je in deze PSA...
Hans The Lifeguard Watches You
Hans The Lifeguard Watches You
Ik stel je voor aan "Hans de Lifeguard" en Hans is een beetje overbezorgd over je lijf en leden en wijkt geen seconde van je zij. Of je daar erg blij mee moet zijn ?!
Gametime 1764 - The Bomb Game
The Bomb Game
Plaats op strategische punten je bommen om telkens alle blokjes van het scherm te blazen. Elke bom kost geld dus weer er zuinig mee, detonaten doe je met het gele uitroepteken, rechtsonder in beeld. Game on!
Girls gone Wild 2012 [10]
Girls gone Wild 2012 [10], GGWILD
Zoals ik jullie beloofd heb eergisteren had ik nog wat beelden liggen van de Girls gone Wild 2012 tour waarin ze wederom op zoek gaan naar het mooiste meisje van de VS. Gnocca, borduurde de boel aan elkaar tot één clip, en dit is de uitkomst. Nummertje 10 alweer!
Jungle Wilderness
Jungle Wilderness
Ik heb het al vaker gezegd, Wat water is voor een kikker, is Old Spice voor een flikker. Toch gaan we ook vandaag weer proberen om iets te doen aan dit foute image... Stoer in de jungle!
WallPaper Magic [112]
DJ Pogo doet Pulp Fiction Remix
DJ Pogo doet Pulp Fiction Remix
De Australiër DJ Pogo blijft ons met enige regelmaat verrassen met z'n kleine meesterwerken. Wat ooit in 2009 begon met een remix van de film UP, in Upular, is uitgegroeid tot een succesverhaal en hij maakte een onlangs al een heuse promo voor animatiestudio Pixar. Vandaag remixed hij de Tarantino film Pulp Fiction geheel in Pogo stijl... Blijft knap!
Pizzababe Ella Milano
Ella Milano
We hebben er al weer bijna twee weken op zitten zonder de Playboy bunnies van Ome Hef en dat bevalt vooralsnog prima dacht ik zo. Vandaag hebben we ook weer een dame van Penthouse, dit keer Ella Milano, die tevens haar debuut maakt vandaag op TLP! Doen jullie weer raten ?!
Failtube [21 Juni 2012]
Where the Hell is Matt? [2012 Version]
Where the Hell is Matt?
Kennen we hem nog ?! Matt Harding die een aantal jaren geleden wereldberoemd werd door z'n dans video waarin hij de hele wereld over reisde en op elke plaats met de lokale bevolking z'n dansje deed ?! Hij is terug! Dit keer met nieuwe plekken zoals Afghanistan bijvoorbeeld. Geniaal natuurlijk, en erg leuk om weer naar te kijken.
Introducing Amier Papier
Introducing Amier Papier
Het was al weer eventjes geleden dat we aandacht hebben besteed aan hip hop van eigen bodem maar deze Amier Papier is toch wel weer een talentje... Dit jaar kwam z'n eerste album uit, hier gratis te downloaden, en ik verwacht eigenlijk nog wel meer van deze gast. Amier Papier, check het!
Brussels Square Warzone
Brussels Square Warzone
Gisteren was het Wereldvluchtelingendag en veranderde UNHCR, de United Nations High Commissioner for Refugees, de Place du Luxembourg in Brussel in een oorlogsgebied. Niet echt, maar door videomapping projectie, en dat ziet er meestal erg cool uit. Zo ook deze keer....
Gametime 1763 - Photon Baby
Photon Baby
Schiet Photons om vampieren te verbranden in dit puzzel platform spel waarin je op zoek gaat naar een weggelopen baby. Eenmaal aangekomen in de zombie toren moet je andere energievormen zoeken om ze te doden. Game on!
Whispering Chillax
Whispering Chillax
De rest van de week komen er weer wat fijne compilaties aan van bijvoorbeeld de Girls gone Wild maar zo ver is het nog niet. We gaan vanavond afsluiten met een heerlijke compilaties met alleen maar video's die op Vimeo te vinden zijn. Er zitten te veel dames in om ze allemaal bij naam te noemen maar o.a. Olivia Medina, Tatiana en Leticia Lima komen er in voorbij... Lekkah!
MJ Flash Mob Marriage Proposal
MJ Flash Mob Marriage Proposal
We waren ondertussen al tot de conclusie gekomen dat de hand vragen van je a.s. bruid niet meer zo eenvoudig is al vroeger. Ook deze Craig Jones legt, voor ons mannen, de lat weer een stukje hoger door een heuse flashmob te organiseren om zijn liefde voor Alison te bewijzen. Het koste een slordige 9k maar aan echte liefde hangt geen prijskaartje. Coolio!
Hot Wallpaper Pack [33]
You better Think Twice
You better Think Twice
Als je als oudere van dagen in een verzorgingshuis zit dan mag je tegenwoordig blij zijn als je 1x in de week gewassen wordt en verder houdt het ook niet echt over. Daarom is deze commercial niet eens zo heel erg slecht bedacht...
Pizzababe Tasha Reign
Tasha Reign
Okay, deze Tasha Reign is misschien niet de jongste meer maar zeker wel do-able. Ze loopt het liefst op hoge hakken en dat komt goed uit want zo zien wij de kippetjes het liefst. Vandaag onze Pizzababe van de dag, Tasha Reign.... RATE!
Failtube [20 Juni 2012]
Do NOT Try this at Home [WTF]
Do NOT Try this at Home
Zo af en toe komen er filmpjes voorbij zeilen waarbij je zoiets hebt van, WAAROM ?! Diegene die een goede reden kan bedenken waarom deze gast zich mag voortplanten krijgt van mij een pizza... Niet doen dus!
Milk in My Sippy Cup
Milk in My Sippy Cup
Als jonge vader wil je natuurlijk zoveel mogelijk tijd met je kind doorbrengen maar je kan het ook overdrijven.
Shake Weight Prank [Epic]
Shake Weight Prank
Ik stel jullie vandaag voor aan Roman Atwood die er een gewoonte van maakt om zich zelf in het openbaar te bevredigen om vervolgens de reacties van voorbijgangers te filmen. Of nee wacht...
Gametime 1762 - Mushbooms
Mushbooms
In het spel Mushbooms moet je proberen de kwaadaardige paddenstoelen van het platform af te blazen. Om dat te kunnen heb je de beschikking over verschillende bommen... Game on!
Sexy Yevgeniya Diordiychuk in Miami
Sexy Yevgeniya Diordiychuk in Miami
Ja hoor, daar is ze weer! Zo'n beetje het mooiste meisje van de hele interwebs, Yevgeniya Diordiychuk of te wel Jenya D, of te wel Eugenia Diordiychuk ook wel bekend als Katie Fey. Een beetje lastig al die verschillende namen, ik geef het toe, maar ik neem het graag voor lief... Vandaag is deze schone in Miami en onze afsluiter van de dag!
Gij zult niet Vreemdgaan
Gij zult niet Vreemdgaan
Vreemdgaan zit in je hersenen, althans dat beweerd sociaal psycholoog Johan Karremans, die stelt dat mannen met weinig zelfregulering eerder en sneller op hol slaan als ze een beauty zien. Vreemdgaan kan je maar zo je huwelijk of relatie kosten of nog erger.. je auto!
Failtube [19 Juni 2012]
Juich nooit te Vroeg [The Compilation]
Juich nooit te Vroeg [The Compilation]
Toen Oranje afreisde naar de Oekraïne wist half Nederland het zeker, wij worden Europees kampioen. Nu Oranje terug is met 0 punten uit 3 wedstrijden staan we weer met beide benen op de grond en weten we het voor de volgende keer. Juich nooit te vroeg!
Pizzababe Mandy Dee
Mandy Dee
We zijn weer aangeland bij ons dagelijkse ritueel, de Pizzababe van de dag. Vandaag hebben we een blondine die naar de naam Mandy Dee luistert en poseert voor Penthouse. Ik heb nog meer materiaal van deze dame dus wil je meer zien van Mandy laat je horen en ben je te verlegen om te commenten, rate dan in ieder geval even deze galerie!
Wallpaper Magic [111]
Horrible Bruno Torres Injury [OMG]
Horrible Bruno Torres Injury [OMG]
Nu het EK 2012 voor Oranje is afgelopen ben ik natuurlijk voor Italië en daar schakelen we nu eventjes naar over voor beelden van de Euro Beach Soccer League. Tijdens een partijtje loopt voetballer Bruno Torres een zeer lelijke blessure op aan z'n knie en het is nog onduidelijk of hij ooit weer kan lopen, laat staan voetballen. NIET VOOR MENSEN MET EEN ZWAKKE MAAG!
HDR Skies 1 & 2 [Epic Timelapse]
HDR Skies 1 & 2 [Epic Timelapse]
High dynamic range, of te wel, HDR duidt op beelden met een hoog dynamisch bereik en een aantal van dat soort galeries kan je inmiddels gewoon vinden hier op TLP. Nog cooler is het als men er een timelapse van maakt zoals in deze HDR Skies timelapses waarvan er ondertussen twee delen zijn... Je vindt ze hier!
Hey Jimmy, I Sprayed My Dad With a Hose
I Sprayed My Dad With a Hose [Kimmel Live]
Jimmy Kimmel heeft weer een nieuwe Youtube challenge bedacht voor zijn kijkers. Ter gelegenheid van vaderdag daagt Jimmy zijn publiek uit om Pa eens lekker na te spuiten met de tuinslang en die filmpjes in te sturen. Dit is een compilatie van die filmpjes.... Jimmy 4 President!
Gametime 1761 - Graveyard Racer
Graveyard Racer
Je mag met een 4x4 voertuig het kerkhof omploegen waar ook nog eens een hele horde zombies rondlopen. Zorg dat je niet om slaat en probeer een leuke tijd neer te zetten. Game on!
Sexy Irina Shayk
Sexy Irina Shayk
Irina Shaykhlislamova of te wel Irina Shayk, Russische topmodel én de vriendin van die irritante Cristiano Ronaldo, die er gisteren persoonlijk voor zorgde dat Oranje naar huis mocht, hebben we vanavond in een heerlijke video-mix van onze grote vriend Stefano van Gnoccatime. Het is een verwaande kwast die Ronaldo maar smaak voor vrouwen heeft hij zeker, Check het uit..
Hey, Pass me a Beer! [Trickshots]
Hey, Pass me a Beer!
In Milwaukee, Tennesse geeft men elkaar geen biertje maar worden ze aangegooid. Een soortement van trickshot video dus maar in plaats van basketballen of frisbee's gebruiken we dit keer blikjes bier. Uiteraard staat er weer niet bij hoe veel pogingen nodig waren om deze video te maken..
Failtube [18 Juni 2012]
Pizzababe Chanel Preston
Chanel Preston
Het is maandag dus beginnen we weer aan een nieuwe week met verse Pizzababes. We gaan nog eventjes door met de meiden van Penthouse al hebben we inmiddels wel weer groen licht gekregen van Ome Hef. Vandaag is Chanel Preston de gelukkige en mag zich de hele dag Pizzababe van de dag noemen. Doen jullie lief raten ?!
Top Gear - The Deadly 720
Top Gear - The Deadly 720
Er is nog geen nieuw seizoen van Topgear maar toch volgen we de mannen op de voet. In Zuid Afrika vond afgelopen week het eerste Top Gear Festival plaats en nog drie van dat soort shows staan gepland. Tijdens deze live shows is ook het Top Gear Live Stunt Team van de partij die in deze clip het een spectaculaire dubbele loop maken. En zijn daarmee de eerste ter wereld, wij kijken natuurlijk mee...
WallPaper Magic [110]
Marquese Scott Showcase
Dub-Steps Non Stop
Het lijkt me zo vervelend als je in dezelfde discotheek als deze Marquese Scott gaat stappen want van je dance moves moet je het dan al niet meer hebben. Marquese Scott kennen we ondertussen van de diverse dubstep dans filmpjes die ondertussen hier op TLP staan. Vandaag doet hij er nog eens een schepje bovenop... Tja, dansen kan ie!
Men We Don't Know What We Did
Men We Don't Know What We Did
Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus, dat is zo en daar doe je ook niks aan. Waar een vrouw dagenlang van kan wakker liggen is voor een man de normaalste zaak van de wereld. In Family Guy's aflevering "Brothers and Sisters" uit 2011 zit een liedje over de verschillen tussen mannen en vrouwen, die deze dames en heren nog eens opvoeren IRL...
The Evolution of Dad Dancing [Jimmy Fallon]
The Evolution of Dad Dancing
Naast de show van Jimmy Kimmel zijn er nog een aantal talkshowhosts over het grote water waar wij alleen maar het petje voor kunnen afnemen. Ik heb het over Jimmy Fallon die naast presenteren ook nog regelmatig zingt en vandaag ter ere van vaderdag deze Evolution of Dad Dancing opvoert. Cool!
Gametime 1760 - War Cry
War Cry
Zorg dat je een sterk leger krijgt zodat je de Goblins kan verslaan en het spelletje winnen. Game on!
Markesa, Lauren & Ashley
Markesa, Lauren & Ashley
We hebben ons Oranje pakje al aan en gaan zo toch weer vol goede moed de wedstrijd Portugal - Nederland kijken maar natuurlijk niet voordat ik jullie achterlaat met een fijne babe video. De dames Markesa Yeager, Lauren Elise en Ashley Lauren geven weer een beetje hoop. Habbaaaa!
Shark Attack [WTF]
20120617-shark2.jpg
De haai en de mens, het zal wel nooit meer wat worden na de film Jaws. We zagen laatst al dat alleen het geluid uit die film al zorgt voor paniek laat staan als er een haai opduikt die twee koppen en dus ook twee stel kaken met scherpe tanden heeft. Ik weet niet precies uit welke film deze scene komt, maar het B-gehalte is vrij hoog. Check!
Just Girls 2 [The Mix]
Russian Dash-cam Supercut
Russian Dash-cam Supercut
Als je in een land leeft waar corruptie en dronken mede weggebruikers de normaalste zaak van de wereld zijn dan wil je wel een dash-cam in je auto plaatsen, al was het maar om later in de rechtbank zelf het bewijs aan te dragen. Niet zo vreemd dus dat er in Rusland zoveel mensen rond rijden met een dash-cam aan boord.
Wie van de Drie [17 Juni 2012]
Jessie Lunderby Cartier Olga M.

Jessie

Cartier

Olga M.

Red Bull Top Altitude 2012
Red Bull Top Altitude 2012
Russische klimmer en BASE jumper Valery Rozov beleefde onlangs een nieuw hoogtepunt in zijn ongelooflijke extreme sports carrière door met een wingsuit van de top van Shivling, een 6543m berg in het Indiase deel van de Himalaya te springen. Uiteraard heb ik de beelden eventjes voor je opgezocht... VET!
Modball Rally 2012 [Live Report]
Modball Rally 2012

London – Paris – Lyon – St Tropez – Barcelona – Denia – Ibiza
Breathalyzer Prank [Just for Laughs]
Breathalyzer Prank [Just for Laughs]
Ik denk dat iedereen weleens een fuik is ingereden waar je vervolgens wordt onderworpen aan een blaastest om te zien of je met te veel alcohol achter het stuur zit. Rijden met drank up is natuurlijk een dikke NO GO maar als je dan toch aangehouden wordt verwacht je wel een beetje professionaliteit van de dienstdoende blauwe pet...
Breaking Bad: Requiem for a Dream [Tribute]
Breaking Bad: Requiem for a Dream, bbbad
Een van de betere series van de afgelopen jaren moet Breaking Bad geweest zijn. De serie gaat over een leraar, Walter, die te horen krijgt ongeneeslijk ziek te zijn en besluit vervolgens om meth te gaan maken om zijn gezin met wat geld achter te laten. Hij vormt een duo met een oud leerling van hem, Jesse.. De serie is helaas afgelopen, dit is een tribute...
Gametime 1759 - Super Dad
Super Dad
Het is vaderdag, dé dag om pa te verrassen met een leuk presentje of gewoon te vereren met een bezoekje. Mocht je nog geen vader zijn dan kan je dat in deze game al vast oefenen want moeders is van huis en jij bent de enige die kan zorgen voor de kroost. Game on!
Sexy Corinna in the Woods
Sexy Corinna in the Woods
Corinna is verdwaald in het bos en weet zich totaal geen raad. Tot overmaat van ramp is ze ook nog eens al haar kleding verloren. Wie wijst haar eventjes op weg ?!
Pool Wake-Up Prank [Epic]
Pool Wake-Up Prank
Lig je net eventjes lekker te dutten bij het zwembad, iPod op, en maar genieten van een heerlijke zonnige dag. Ware het niet dat er nog twee rot jochies rond lopen die het op je voorzien hebben.
Wie van de Drie [16 Juni 2012]
Coco Gorgeous Gemma

Coco

Gorgeous

Gemma

It's #1 DAD [Happy Fathersday 2012]
#1 DAD
Het leek een doodnormale Vaderdag te worden totdat de hotdogs op waren en pa heel eventjes weg moest om nieuwe te halen. Het noodlot slaat vervolgens toe en pa vindt bij terug komst zijn gezin meer dood dan levend aan. Tijd voor WRAAK!
Best Fails Of The Week 2 June 2012
Fail Compilation May 2012 [YDL]
We zijn weer een weekje verder dus dat betekent een nieuwe verzameling van de beste fails van afgelopen week van de mannen bij YDL. Enjoy!

Meer fail filmpjes in onze dagelijkse failtube!
The Beach Spy [35]
Ode aan Mark van Bommel - De Controleur
Ode aan De Controleur
Naast RTL's Voetbal International proberen ze het op de publieke omroepen ook elke avond gezellig te maken in het programma NOS Studio Sportzomer gepresenteerd door Jack van Gelder. Gisteravond was daar Jan Mulder te gast die een ode aan Mark van Bommel, de controleur heeft geschreven. Volkszangeres Leny Kühr zingt het. Check!
Jimmy Kimmel Lie Detective
Jimmy Kimmel Lie Detective
Een van de beste zo niet dé beste tv show van over het grote water is de Jimmy Kimmel Live show. We zien regelmatig clips voorbij komen van Jimmy waarin hij aan het sollen is met kinderen en vandaag gaan we dat ook weer doen. Jimmy is Lie Detective en onderwerpt niets vermoedende kinderen aan een test....
Gametime 1758 - Cover Orange
Cover Orange
Laat de verschillende objecten zó vallen zodat het fruit bedekken en beschermen tegen de regen. Game on!
Sexy Booty from Colombia
Sexy Booty from Colombia
Elke man weet dat het betere kontenwerk vooral te vinden is op het Zuid Amerikaanse continent en vaak zien we dan ook beelden uit Argentinië of Brazilië. We gaan vandaag naar een buurland namelijk Colombia waar ook de nodige mooie dames rondlopen. Check eventjes deze clip... Habbaaa!
De Boertjes en 538 - Ernst Daniel en de rest
De Boertjes en 538 - Ernst Daniel en de rest
We hebben statistisch gezien nog 12% kans om door te gaan naar de kwart finale op het EK2012 maar een beetje voetbalkenner weet dat het eigenlijk een onmogelijke opgave is. De gebroeders de Boer waren vanmorgen bij Edwin Evers in de studio met een eigen remake op het nummer "Ben jij ook voor Nederland?" GENIAAL!
Failtube [15 Juni 2012]
Pizzababe Tiffany Thompson
Pizzababe Tiffany Thompson
Het is vrijdag nog een paar uurtjes werken en dan zit het er weer op en gaan we heerlijk weekend vieren. Zo ver is het nog niet want Pizzababe van de dag Tiffany Thompson hoort eerst nog graag hoe jullie over haar denken en ik zie jullie graag deze Penthouse pet, raten! Check it!
Huge 40 Foot Slip'n Slide Off a Cliff
Huge 40 Foot Slip'n Slide Off a Cliff
Een slip'n slide is cool en vooral in de zomer! Nog cooler is het om zo'n baan bovenop een klif te bouwen zodat je ook nog eens een eindje naar beneden valt. Een meter of 12 in dit geval!
Toys 4 Boys [40]
2012 Pole Dancing Championship Poland
2012 Pole Dancing Championship Poland
Niet alleen het EK2012 is bezig in Polen ook de 2012 Paaldans kampioenschappen werden aldaar gehouden. Leuk natuurlijk voor onze jongens aldaar en voor de thuisblijvers hebben we deze beelden.
Drive Thru Floating Cup Trick
Drive Thru Floating Cup Trick
En kijk daar is Rahat weer van Penquin Magic die argeloze drive thru medewerkers in het ootje neemt. We zagen eerder al een zwevend dollar briefje en dit keer doen we het met een zwevende soda...
Steve Jobs vs Bill Gates [Epic Rap Battle]
Steve Jobs vs Bill Gates
Steve Jobs van Apple en Bill Gates van Microsoft waren nooit echt de beste vrienden en nemen het ook nu weer tegen elkaar op in een Epische rap battle die eerlijk is eerlijk, erg cool is.
Gametime 1757 - Siftheads Assault
Siftheads Assault
In deze nieuwe aflevering van Siftheads komt de vijand in waves op je af in een sidescroller game. Je kan je wapens upgraden, handgranaten gebruiken en nog veel meer. Probeer alle waves te overleven, game on!
Bikini's testen met Sexy Verunka
Bikini's testen met Sexy Verunka
Hoewel we Verunka meestal zonder kleren voorbij zien komen moet ook deze van oorsprong Tsjechische kanjer af en toe iets aan. Verunka, ook wel bekend als Veronika Fasterova, probeert vandaag twee nieuwe bikini setjes. Eentje met een luipaarden print en een geel setje... Welke is jouw favoriet ?!
Failtube [14 Juni 2012]
Walking by the Sea
Walking by the Sea
Het was janken gisteravond met Oranje die er niet veel van bakte uiteindelijk maar dat laten wij verder onze dag niet bederven. Ik stel jullie voor aan NL producer Pitto en het nummer "Walking by the Sea" waar je meteen een blij zomers gevoel van krijgt, zodat we de nederlaag van gisteren snel weer kunnen vergeten. Wat denken jullie, wordt dit dé zomerhit van 2012 ?!
WallPaper Magic [109]
Pizzababe Emily Addison
Emily Addison
Onze Pizzababe van de dag is vandaag mooie Emily Addison die ergens op een tropisch strand mooi loopt te zijn. Ik kan zo 1-2-3 niets verkeerds ontdekken aan deze dame die Penthouse Pet van de maand september 2011 was en zich ook wel Mackenzie Miller laat noemen. RATE!
Best News Bloopers Of 2012 [Part 1 & 2]
Best News Bloopers Of 2012 [Part 1 & 2]
De allerbeste bloopers en fails uit live nieuws reportages van het afgelopen jaar tot nu toe, kan je nog eens terug zien in deze twee delige "Best of the News bloopers 2012" compilatie. Check!
15 Seconds or Less
15 Seconds or Less
In deze 12 minuten durende compilatie alleen maar Youtube clips die 15 seconden of korter duren en allemaal achter elkaar geplakt deze grappige montage oplevert.
Zombie Attack Prank in Australia
The Zombie Attack Prank in Australia
Konden we laatst al eventjes zien hoe je als Zombie in Miami de mensen de stuipen op het lijf jaagt. Vandaag nemen we een kijkje "down-under" waar ook een zombie rondloopt... blijft leuk!
Referee knocks out Cornerman [WTF]
Referee knocks out Cornerman
Het zijn al wat oudere beelden, uit 2008 om precies te zijn, maar ze doken recentelijk weer op in TruTv's "Top 20 Most Shocking" video's. Nadat een cagefighter is neergegaan raakt de scheids in discussie met zijn verzorger / trainer.... en dan...
Gametime 1756 - Space Boxes
Space Boxes
Kruip achter een kanon waarmee je op de verschillende objecten mag mikken die allemaal een andere aantrekkingskracht hebben. De bedoeling is dat je alles uit beeld speelt om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Ashley Zeiter
Sexy Ashley Zeiter
Nog een klein uurtje en dan is het zover! Nederland neemt het op tegen de Mannshaft en dat wordt een zware strijd. Voor het zover is kan je natuurlijk eerst nog naar de voorbeschouwing gaan kijken die bij onze buurtjes van xMissy wordt verzorgd door niemand minder dan Kinky Denise. Heb je geen zin in een voorbeschouwing door een heerlijke cambabe ?! Hier is mooie Ashley Zeiter in een dubbele video feature...
Weekendje racen met de Opel Astra OPC ?!
Weekendje racen met de Opel Astra OPC ?!
De Opel Astra OPC is de bruutste Astra die er ooit is gemaakt! Heb je altijd al eens in zo'n race monster willen rijden dan is dit je kans. Opel geeft 5x 2 kaarten weg voor een geheel verzorgd weekend racen in Duitsland op het officiële testcircuit van Opel, Dudenhöfen. Niemand minder dan racelegende Joachim Winkelhock leert je het betere bochtenwerk, razendsnel accelereren en scherp en safe remmen... Wat moet je doen ?! Geef antwoord op de vraag: Wat geef jij op voor een Astra OPC? Kies een antwoord en deel het met je vrienden, THAT'S IT!
Weekendje racen met de Opel Astra OPC ?!
Failtube [13 Juni 2012]
Pizzababe Yurizan Beltran
Yurizan Beltran
Ze is helaas nog een beetje verlegen onze Pizzababe Yurizan Beltran maar dat mag de pret niet drukken. Zo te zien is ze ook nog eens voor Spanje dus dat is ook nog een min puntje, maar gelukkig heeft Yurizan ook nog twee hele grote pluspunten waardoor het toch nog een voldoende wordt.. Doen jullie lief raten ?!
Epic Kickball WIN
Epic Kickball WIN
Kickball is een soortement van kruising tussen trefbal, voetbal en honkbal en is nog best leuk om naar te kijken ook. Check eventjes deze move van ene Ricky die vanaf vandaag de Kickball BAAS is..
Hot Wallpaper Pack [Vol. 32]
The Light is your Friend
The Light is your Friend
Wanneer je jonge kinderen in huis hebt rondlopen dan is uitslapen er niet meer bij. Nog veel erger wordt het als je kroost ook nog eens aspiraties heeft om in de film industrie te gaan werken...
Tandem Kayak Off One Massive Waterfall
20120613-waterfall-drop.jpg
Bam Margera die we nog kennen van de Jackass films en professional kayakker Steve Fisher kayakken van een 30m hoge waterval waarbij Bam nog gewond raakt ook en in het ziekenhuis behandeld moest worden voor een hernia... Hier de beelden, gemaakt in Metlako Falls, Oregon.
Portal Gun IRL
Portal Gun IRL
Best handig zo'n portal gun waardoor deuren helemaal overbodig worden in deze wereld. Je loopt gewoon door muren heen en hoeft dus nooit meer om te lopen als je onderweg bent..
Gametime 1755 - Mario Kaboom 2
Mario Kaboom 2
Een nieuwe variant op het aloude Super Mario bros. Dit keer moet je Mario uit een kanon schieten om zo alle muntjes op te halen. Probeer Luigi te raken maar zorg wel dat hij niet naar beneden valt. Game on!
Sexy Sam Cooke
Sexy Sam Cooke
Zoals elke dag sluiten we ook vandaag de tent met een mooie babe video. We pakken de kano en peddelen eventjes naar onze Engelse overburen waar deze rondborstige Same Cooke regelmatig fungeert als Page3 meisje. Vandaag is ze bij ons te gast, habbaaa habbaaa!
Must See Movies of 2012 [Montage reel]
Must See Movies of 2012 [Montage reel]
Ik heb vanmiddag de film Wanderlust zitten kijken en dat was echt genieten geblazen en zeer welkom na 4 dagen voetbal turen. In deze twee film compilaties zie je precies welke films je moet gaan kijken, kan verwachten, het aankomende filmjaar van 2012. Het linkje naar de tweede movie reel met nog meer films die je echt niet mag missen staat onder deze coole compilatie...
Failtube [12 Juni 2012]
Das Interland
Das Interland
Morgen spant het erom, winnen we van die Duitsers of mogen we al meteen naar huis ?! Maak alvast kennis met de live penalty game Das Interland. Of speel alvast live tegen echte Duitsers op Facebook en test jouw penalty skills.. We pakken die Mannshaft!
Pizzababe Jenna Rose
Pizzababe Jenna Rose
Het is al weer 3 uur geweest dus hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag. Na twee keer blond hebben we vandaag weer eens een brunette en deze dame luistert naar de naam Jenna Rose. Ook vandaag wordt onze Pizzababe gesponsord door Penthouse.. Check!
WallPaper Magic [108]
Did You Get My Dog Out ?
Did You Get My Dog Out ?
Burn is een documentaire over Detroit gefilmd door de ogen van brandweerlieden. In deze webclip uit de docu die nog niet helemaal af is, een radeloze bewoner die zijn huis in de brand heeft staan. Zijn honden zijn nog in het huis en worden gered door de brandweer, HELDEN. Zakdoekjes alert!
Aliens The Musical
Aliens The Musical
We zagen al vaker dit soort spoofs voorbij komen van bekende films die ineens in musical vorm zijn gemaakt. Erg origineel wel en ik vind deze Rambo the Musical eigenlijk nog het leukst. Vandaag dus weer een epische film in musical vorm, de film Aliens!
Extreme Sports Fun [Rock Me Bitch]
Extreme Sports Fun
We zien met enige regelmaat mooie extreme sports video's voorbij komen maar deze is toch niet iets anders. Niet alleen zien we allerlei faal akties voorbij komen het geheel is ook nog eens voorzien van lekkere rock'n roll muziek wat het prima kijkbaar maakt.
SOS Piet geeft Seksadvies
SOS Piet geeft Seksadvies
SOS Piet is een Vlaams televisieprogramma op VTM waarin chef-kok Piet Huysentruyt bij een kijker thuis op bezoek gaat en helpt met een keukenprobleem. Elke aflevering sluit op dezelfde manier af. Huysentruyt vraagt de deelnemer: "Wat hebben we vandaag geleerd?" en laat hem of haar vervolgens de drie dingen opsommen die hij tijdens Huysentruyt's bezoek heeft bijgeleerd over koken... Althans dat is de bedoeling..
Gametime 1754 - Bonkers Conkers
Bonkers Conkers
Gebruik verschillende soort munitie om dozen te raken en om alle houthakkers weg te spelen. Schiet niet te ver... Game on!
Sexy Lauren Volker
Sexy Lauren Volker
We reizen eventjes af naar Australië waar Playboy deze Australische schone uit de hoge hoed toverde die slechts 20 jaar jong is en naar mijn idee een mooie carrière als model tegemoet kan zien. Lauren Volker, Lekkah!
Failtube [11 Juni 2012]
Pizzababe Angela Sommers
Angela Sommers
Onze Pizzababe van de dag is tevens Penthouse Pet van de maand mei 2012 en luistert naar de naam Angela Sommers. Deze uit Queens, NY afkomstige centerfold draait al een tijdje mee bij Penthouse en viert ook nog eens haar 28e verjaardag volgende week. Wij felicteren haar alvast en raten natuurlijk weer netjes deze galerie... Habbaaa!
Beardyman live at Royal Albert Hall 2011
Beardyman live at Royal Albert Hall 2011
Darren Foreman kennen we beter als Beardyman. De in 1982 geboren Londenaar heeft serieuze beatbox skills en mocht laten zien en horen wat hij kon tijdens BBC's Comedy Proms 2011 in Royal Albert Hall. Erg goed!
Wallpaper Magic 107
Awesome Manhattan Timelapse in HD
Awesome Manhattan Timelapse in HD
Fotograaf Cameron Michael was zo'n 5 maanden druk in de weer met z'n materiaal in Manhattan, NY om deze episch mooie timelapse video te schieten. De muziek die je hoort is trouwens ook lekker en van Blackmill..

Check ook Terra Sacra, timelapse around the world!
Miss Ivory Coast highheels Disaster
Miss Ivory Coast highheels Disaster
Na tig voorrondes sta je dan eindelijk in de finale van de Miss verkiezingen in het Afrikaanse Ivoorkust maar dan moet je ineens op hoge hakken een rondje lopen voor de jury. En dat is nog vrij lastig als je gewend bent om blootsvoets door de jungle te rennen..

Check ook de Ultimate Runway Model Fails Compilation!
Gametime 1753 - Help Me
Help Me
Gebruik de juiste power balls om de vast zittende blauwe alien in elke level te bevrijden en met de beam terug naar z'n spaceship te sturen. Game on!
Sexy Leanne Decker
Sexy Leanne Decker
Vorige week kon je al genieten van Playboy's Cybergirl van het Jaar 2012, Leanne Decker, in 3 video's. Vanavond kunnen we nog eens naar deze bloedmooie playmate kijken in een extra cybervideo bij onze buurtjes. Perfectie, ik zeg het je!
This is Sportsmanship
This is Sportsmanship
Gister waagde iemand in de kroeg te zeggen, het is maar een spelletje, toen NL met 1-0 achterstond tegen Denemarken. Niet zo heel erg verstandig natuurlijk en het leverde hem dan ook een gratis bier douche op. Sporten doe je om te winnen al kan je ook WINNEN door eens niet als eerste over de streep te gaan.
Wie van de Drie [10 Juni 2012]
Lisa Surmine Candice

Lisa

Surmine

Candice

1500 Balloon Promposal
1500 Balloon Promposal
Als je dat ene meisje, waar je al het hele jaar gek op bent niet durft uit te vragen naar het eind examen feest zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om je doel te bereiken. Deze gast heeft daar echt goed over nagedacht, en het werkt! BAAS!
Ice Cream Wars [WTF]
Ice Cream Wars
Als je ijsco boer bent dan bestaat je leven uit kleine kinderen gek maken en hun ouders arm. Ik geloof dat je hier in NL een vergunning krijgt voor een bepaald gebied waar je je ijs mag uitventen maar dat is in de UK schijnbaar niet zo geregeld. Deze twee ijsco boeren zitten in elkaars wijk te pieren en de gemoederen lopen hoog op. Gelukkig was er iemand met een camera in de buurt die deze beelden maakte!
Mashed Up Sunday #14 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday #11
Na het verlies gisteren van Oranje tegen nota bene Denemarken valt er eigenlijk weinig te lachen en is het nog maar afwachten of we überhaupt de kwart finale gaan halen. Het leven gaat gewoon door en ik had ondertussen weer een aantal coole mashups voor jullie verzameld. Nog veel meer mashups op TLP vind je via het linkje onderaan dit item... Check!
Just Girls [The Mix]
justgirls, wpmagic
Madonna doet Boob Flash
Madonna doet Boob Flash
Madonna kan dan wel 54 jaar oud zijn maar voor d'r leeftijd ziet ze er nog steeds zeer appetijtelijk uit en dat mag iedereen weten ook. Gisteravond stond ze in Istanbul op het podium tijdens haar MDNA-tour, waarmee ze momenteel de wereld over reist, en deed zowaar een boob flash. Wij hebben de beelden uiteraard!
The Bacon Supercut [Epic Meal Time]
The Bacon Supercut [Epic Meal Time]
Na enige afwezigheid lijken de mannen van Epic Mealtime nu toch echt weer helemaal terug te zijn. Kon je afgelopen week al zien hoe ze een Pizza aan het verkrachten waren. Uiteindelijk draait het bij die boys maar om één ding, BACON. Vandaar vandaag de officiële Bacon Supercut..... lekkah!
Gametime 1752 - Rolling Footbal
Rolling Footbal
Onze nationale trots, Oranje had gister wat moeite met scoren dus mogen jullie het vandaag zelf proberen. Zorg dat je de juiste bouwstenen plaatst zodat het balletje telkens het netje in rolt... Zo makkelijk is het dus eigenlijk... Game on!
Sexy Nikki Leigh
Nikki Leigh
De Playmate van de maand mei is Nikki Leigh geworden en dit is de video die bij het Playmate van de maand zijn hoort. Check!
Some Things Can't Be Shared Win 2 Honda Civics!
Some Things Can't Be Shared Win 2 Honda Civics!
Sommige dingen deel je liever niet met een ander. Een nieuwe Honda Civic is daar één van. Ben jij in het bezit van een camera? Overtuig dan een vriend of vriendin, op een originele manier, om een proefrit te maken in de nieuwe Honda Civic. Upload die naar YouTube of Facebook en wellicht win jij dan samen met je maatje TWEE nieuwe Civics! Honda fans Bassie en Adriaan wagen ook een poging. Succes!
Wie van de Drie [9 Juni 2012]
Beau Jessie Gyana

Beau

Jessie

Gyana

Best Fails Of The Week 1 [June 2012]
Fail Compilation May 2012 [YDL]
Onze eigen fail compilatie is er helemaal bij ingeschoten afgelopen maand maar geen nood er zijn genoeg andere fail compilaties op het net te vinden. Zoals elke week is er bijvoorbeeld de fail week van YDL. Dit zijn de beste fails van afgelopen week, en kan je geen genoeg krijgen van fail filmpjes dan is er natuurlijk ook nog onze dagelijkse failtube.
Hey Anthony Sanchez, Why don't you teach Me ?!
Hey Anthony Sanchez, Why don't you teach Me ?!
De gedachte dat je iemand alles kan leren als er maar genoeg motivatie tegenover staat is al lang achterhaald en het helpt al helemaal niet om iets er met geweld in te rammen. Ik stel jullie voor aan Anthony Sanchez die dit blijkbaar nog niet weet en zijn stiefzoon honkbal probeert bij te brengen. Hij doet dit met de hulp van een leren riem. Gelukkig zijn er nog buren die een oogje in het zeil houden. EIKEL!
The Beach Spy [34]
Greatest Euro Moments in LEGO
Greatest Euro Moments in LEGO
Dat je met Lego werkelijk alles kan maken of bouwen moge onderhand bekend zijn bij iedereen en dit soort stopmotion clips kunnen we eigenlijk ook altijd wel waarderen. De mooiste sport momenten uit alle EK's komen in deze Lego clip nog eens voorbij. Knap werk!
Newfoundland Rally Car vs House Crash
Newfoundland Rally Car vs House Crash
Kon je gisteren nog zien dat je helemaal geen rally hoeft te rijden om tegen een huis aan te rijden, in Rusland gebeuren dat soort dingen gewoon op de openbare weg. Vandaag nemen we een kijken tijdens de Targa Newfoundland Rally waar de Canadezen rallyrijders Michael Louty en Jim Adams frontaal tegen een huis aan klappen. Don't worry zo'n rally auto kan een stootje hebben..
Wannabe Robber gets Owned by Shopkeeper
Wannabe Robber gets Owned by Shopkeeper
Ah kijk dit zou in NL ook veel vaker moeten gebeuren, al weegt het gevaar natuurlijk nooit op tegen die paar rot centen. Deze overvallers pikte de verkeerde winkeleigenaar om te overvallen uit want Zhen Yang bedenkt zich geen moment en gaat de strijd aan met pepperspray en schakelt zelfs z'n vrouw in om hem te helpen de overvaller naar de grond te werken. HELD!
Gametime 1751 - Kings Game
Kings Game
Vuur kanonskogels af op de diverse bouwwerken maar pas op de vijand vuurt ook kanonskogels af op jou. Game on!
Sexy Natalina Marie
Natalina Marie
We konden Natalina Marie al eens bewonderen als Pizzababe van de dag en vanavond is ze nog eens op bezoek maar dan als dagafsluiter. Zoals elke dag sluiten we af met een babe video, dit keer Natalina Marie in een cybervideo van Playboy.
Failtube [8 Juni 2012]
Pizzababe Alexis Ford
Alexis Ford
We hadden vandaag hate mail van Playboy die vonden dat er iets te veel van hun materiaal hier op TLP te vinden was dus als je hier en daar een Pizzababe mist, don't blame me! Gelukkig staat het internet vol met mooie babes en stappen we daarom maar eventjes over naar die andere grossier in vrouwelijk schoon, Penthouse. Op deze vrijdag heb ik Alexis Ford bereid gevonden om als Pizzababe van de dag te fungeren, RATE!
Red Bull Flugtag 2012 [GoPro HD]
Red Bull Flugtag 2012 [GoPro HD]
Naast het EK 2012 wat vandaag begint is er natuurlijk nog veel meer te beleven deze zomer. Zo zijn er altijd de Redbull events, waarvan dit beelden zijn uit Duitsland tijdens Red Bull's Flugtag, wat nog het best te beschrijven valt als een soortement van Vlieg 'm erin.
Toys 4 Boys [39]
Ultimate Pizza Sandwich
Epic Mealtime - Ultimate Pizza Sandwich
We hadden al eventjes niets meer gehoord van de jongens van Epic Mealtime maar vandaag zijn ze er dan toch weer en maken meteen ons lievelingskostje Pizza, maar dan anders.

[Thnx Suus!]
Andrew De Leon got Talent
Andrew De Leon got Talent
We nemen weer eventjes een kijkje aan de andere kant van het grote water waar ene Andrew de Leon auditie kwam doen voor de America's got Talent show. Hij lijkt op een emo achtig gothic figuur en moet ook bekennen dat hij fan is van Marilyn Manson maar verrast vriend en vijand met dit geweldige opera optreden. Check!
Lip-Dub Divorce Proposal
Lip-Dub Divorce Proposal
Kon je afgelopen week nog kijken naar een vrij originele lip-dub marriage proposal vandaag hebben we een parodie op die video en gaan we al weer scheiden...

Bonus: Mattstache - Rihanna - Where Have You Been!
Gametime 1750 - Office Stunt Ride
Office Stunt Ride
Het is vrijdag het weekend begint en ook het EK 2012. Hoogste tijd om het kantoor eventjes te verbouwen door er met een stunt bike door heen te rausen. Doe dit wel zonder al te veel ongelukken en ga voor die highscore. Game on!
Sexy Lourdes Lujan
Sexy Lourdes Lujan
We sluiten deze donderdag avond af met een video van Lourdes Lujan die we eerder al eens voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag en die vanavond onze dagafsluiter is. Ik kan het er op!
Dance [200 Dance Movements]
Dance [200 Dance Movements]
Het is al weer bijna weekend en dat betekent dit keer niet, dans schoentjes poetsen en overhemden strijken, want Oranje treed a.s. zaterdag aan tegen Denemarken in de EK 2012. Om toch nog een beetje het gevoel te hebben dat we ons dans momentje deze week hebben gehad vandaag deze compilatie.. Die er nog best puik uitziet ook!
Failtube [7 Juni 2012]
Pizzababe Alycin Hummel
Alycin Hummel
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag, met vandaag mooie Alycin Hummel. We verwelkomen mooie Alycin Hummel vandaag voor het eerst op TLP en doen dat natuurlijk met open armen. Bruine haren, blauwe ogen... Jummie!
Caller ID
Caller ID
Je kent het wel sta, je in een drukke kroeg of discotheek een nummer op te slaan in je smartphone, maar een naam heb je eigenlijk niet verstaan. Snel eventjes zelf iets verzinnen waardoor je die persoon de volgende dag nog kunt herinneren is dan een optie. Of dat altijd even verstandig is ?! [Thnx Menno]
Animal Kingdom [10]
Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub
Miami Dolphins Cheerleaders Lipdub
Call Me Maybe is een nummer van de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen en komt van haar eerste album, het is ook meteen een wereldhit. Het werd al diverse keren gecoverd en dit keer zijn het de niet onaardig uitziende cheerleaders van de Miami Dolphins die een lipdub hebben ingestudeerd... Wij kijken natuurlijk graag eventjes mee..
Spiderman Marriage Proposal
Spider Man Proposed! [Epic]
Ook Spiderman moet aan de vrouw, en wat is dan een beter moment om je meisje ten huwelijk te vragen dan als ze net beroofd is door een stel onverlaten. Goed een en ander is misschien in scene gezet maar dat maakt deze aanzoek niet minder episch... Kijk eventjes mee en onthoud dat jij het straks nog epischer / origineler moet doen..
Gametime 1749 - Goblin Launcher
Gametime 1749 - Goblin Launcher
Lanceer de goblin steeds verder en verder totdat je geld gaat verdienen en je katapult kunt gaan upgraden. Game on!
Sexy Levi Marie & Ashley Lauren
Levi Marie & Ashley Lauren
We sluiten deze woensdag niet met één mooie dame af maar meteen met twee want Levie Marie en Ashley Lauren konden het zo goed met elkaar vinden op de set dat ze maar meteen samen een video maakte voor Playboy's Cyberclub... Habbaaa!
South Park: The Stick of Truth [E3 Trailer]
South Park: The Stick of Truth
Onze eeuwig jonge helden uit South Park worden nu ook vereeuwigd in een computer spel zoals te zien in deze game trailer die werd vertoond op het 2012, E3, Electronic Entertainment Expo in Los Angeles.
Failtube [6 Juni 2012]
Team BlackSheep Roadtrip - SanFrancisco [GoPro]
Team BlackSheep Road Trip - San Francisco [GoPro]
De gasten van Team BlackSheep, zijn twee weken lang op een USA Road Trip geweest en maakte elke dag daar een cool video verslag van. Zo waren ze al in de Grand Canyon en ook aan de Californische kustlijn om vandaag te eindigen in San Francisco waar dit het laatste video verslag van is gefilmd met zo'n handig GoPro HD cameraatje. NICE!
Pizzababe Bella Prelutskaya
Pizzababe Bella Prelutskaya
De servers waren wat oververhit vandaar dat we er eventjes uit waren maar niet getreurd we zijn er al weer. Afgelopen zondag kon je al kennis maken met de mooie Bella Prelutskaya in videovorm en vandaag is ze, zoals beloofd, Pizzababe van de dag. Doen jullie weer netjes raten ?!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 31]
Best Animal Pranks [Just For Laughs Gags]
Best Animal Pranks [Just For Laughs Gags]
We hebben weer een leuke compilatie met allerlei verborgen camera acties van Just for Laughs. Dit keer staan dieren centraal, check!
Tim Burton Tribute
Tim Burton Tribute
Tim Burton is een Amerikaanse film maker die vooral op valt door zijn donkere humor, gothicstijl en referenties aan cartoons en horrorfilms in zijn films. Hij werkt het liefst samen met Johnny Depp met wie hij al een aantal films maakte. Op Dailymotion is een heuse competitie aan de gang waarin clip animators hun hommage kunnen brengen aan Tim Burton. Ik zocht er alvast twee voor je op...
Pine-Sol Lady Scare [Prank]
Pine-Sol Lady Scare
Iemand laten schrikken is leuk als je tenminste zeker weet dat diegene die je laat schrikken geen hart probleem heeft. Dat blijkt hier niet het geval dus schrikken maar!
Gametime 1748 - All my Gods
All my Gods
Eindelijk weer eens een spelletje zoals Age of Empires maar dan net iets anders. Zorg voor resources om je Romeinse stad te bouwen terwijl de goden je een eindje op weg helpen. Let op waar je je resources als eerste voor gebruikt. Game on!
Three Bunnies in One [13]
bunnies, gnocca
Videomixer en editor Stefano van Gnoccatime gaat gestaag door met zijn werk en voegt vandaag weer een deeltje toe aan de Triple Bunnes serie. Met vandaag in de hoofdrol de dames : Aspen McKenzie, Nikki Esposito en Mara Gianni.. Habbaaaa!
All Walking Dead Kills [Spoiler Alert]
All Walking Dead Kills [Spoiler Alert]
Een van de leukere series van het moment, al ligt de serie momenteel eventjes stil vanwege de zomerstop, is AMC's The Walking Dead. Je hoeft niet eens van zombies te houden om dit een goede serie te vinden en er zijn al twee seizoenen van. Voor diegene die nog niets gezien heeft van deze serie is het misschien een spoiler want in deze compilatie komen alle zombie kills nog eens voorbij. In totaal zijn het er 194!
Failtube [5 Juni 2012]
Pizzababe Amy Praus
Pizzababe Amy Praus
Het lijkt er nu toch echt serieus op dat ze bij Playboy een hele pallet met ingeblikte babes hebben opengetrokken want de laatste dagen komen er allemaal nieuwe cybergirls voorbij. Heerlijk natuurlijk, dat versche vlees met vandaag de mooie Amy Praus als Pizzababe van de dag. RATE!
WallPaper Magic [106]
Disney Lapse
Disney Lapse
Disneyland doet zich voor als het gelukkigste plekje op aarde, maar is dat ook zo. Ik geloof er namelijk niets van als ik dit soort beelden zie. Misschien dat Disney daarom zelf maar heeft besloten deze mooie timelapse video te releasen...
Getting High on Bath Salts [WTF]
Getting High on Bath Salts [WTF]
Je hoeft geen duur betaalde manager meer te zijn om de hele dag met een pakje coke op en neer naar de wc te kunnen lopen. In Amerika is de jeugd tegenwoordig aan het Badzout wat je gewoon bij elke supermarkt kan kopen... Wat zegt U, Badzout ?! Jazeker!
Awesome People That I Used To Know
Awesome People That I Used To Know
We hebben weer een cover van het nummer "Somebody That I Used To Know" van Gotye ft. Kimbra. Dit keer gemixed met allerlei mooie extreme sports clips, zoals we de laatste tijd vaker zien in de People are awesome compilaties. Check het uit!
Gametime 1747 - Test Subject Green
Test Subject Green
Het blauwe poppetje moet allerlei testen zien te overleven. Let ook op dat je niet door het groene slijm wordt geraakt. Game on!
Sexy Christina Ripple
Sexy Christina Ripple
Deze Christina Ripple moet nog voorbij komen als Pizzababe van de dag, later deze week. Maar in deze videoshoot voor Playboy's stelt ze zich alvast aan ons voor en vertelt ze over haar hobby's. Ik zou van deze dame zo m'n hobby kunnen maken...
Kitten Fails Surprise Attack [Epic]
Kitten Fails Surprise Attack
Het hele internet staat vol met katten filmpjes en wij doen daar vandaag ook aan mee. Een jong kitten heeft een verrassingsaanval in petto voor een kat maar komt van een koude kermis thuis. De extra looney toons geluiden maken dit filmpje helemaal af.
Car Alarm Symphony [Improv Everywhere]
Car Alarm Symphony [Improv Everywhere]
De mannen van Improv Everywhere zijn nu al een tijdje bezig met hun streken en vandaag maken ze hele hordes mensen gek die net rustig boodschapjes aan het doen zijn in het lokale winkelcentrum. Met z'n allen tegelijk het alarm van geparkeerde auto's laten afgaan, leuk -1 en irritatie factor +1.
Failtube [4 Juni 2012]
Pizzababe Aurora Marie
Aurora Marie
We beginnen deze maandag maar meteen met een uber heerlijke Pizzababe die luistert naar de naam Aurora Marie. Veel mooier worden ze niet gemaakt!
Stealing Girl Scout Money and being Proud [WTF]
Stealing Girl Scout Money and being Proud [WTF]
Je zou denken dat je jezelf ergens in een hoekje gaat zitten schamen als je betrapt wordt nadat je een padvinder z'n geld hebt afgepakt. Maar niet deze kansloze dames die ook nog eens haarfijn in een interview uitleggen hoe ze tot die daad kwamen. LOSERS!
WallPaper Magic [105]
Nap Time
Nap Time
Baby's zijn leuk, baby's zijn schattig maar uiteindelijk zijn het ook kleine poepfabriekjes die 's nachts nogal veel lawaai schijnen te maken. Gelukkig is daar nu een oplossing voor zodat we gewoon weer van onze nachtrust kunnen genieten...
Human Puppet [Epic]
Human Puppet [Epic]
Als je naar een cabaret voorstelling gaat dan kan je maar het beste niet op de eerste rij gaan zitten en dat geldt ook als je naar buikspreker Nina Conti gaat. In deze act vraagt ze iemand uit het publiek te fungeren als pop. EPIC!
Gametime 1746 - Round World
Round World
We beginnen deze maandag met een makkelijk spelletje. In Round World hoef je alleen maar op de juiste objecten te klikken, doe dat wel in de juiste volgorde zodat je het spel uit kan spelen. Game on!
Sexy Bella Prelutskaya
Sexy Bella Prelutskaya
Bij Playboy hebben ze tegenwoordig ook een amateur afdeling maar het amateur gehalte is daar volgens mij ver te zoeken. Zo is dit Bella Prelutskaya, zeg nou eerlijk, met zo'n lichaam kan je toch zo aan de slag als professioneel model ?!
Karaoke Breathalyzer
Karaoke Breathalyzer
Iedereen weet dat je niet zomaar op het podium van een karaoke bar gaat staan, en zeker niet nuchter. Nee, daar gaan heel wat biertjes aan vooraf. Uiteraard weten de marketing jongens dit ook en om aandacht te vragen voor minder alcohol in het verkeer plaatste ze daarom een Breathalyzer in een microfoon in de karaoke bar... De boodschap moge duidelijk zijn, Don't drink and Drive!
Wie van de Drie [3 Juni 2012]
Janine Tess Malena

Janine

Tess

Malena

Miami Zombie Attack Prank [Epic]
Miami Zombie Attack Prank, atwood
Afgelopen week werd er in Miami een kannibaal dood geschoten die op het gezicht van een man aan het kauwen was en dacht dat hij een zombie was. De perfecte timing dus om eens verkleed als zombie de achterbuurten van Miami onveilig te maken. Zie ze rennen die pantoffelhelden.. [thnx Menno!]
Funny and Sexy
Funny and Sexy, gallery
FPS Russia Aerial Piggy Hunter
FPS Russia Aerial Piggy Hunter
Onze grote vriend FPS Russia heeft weer een nieuwe clip gemaakt waarin hij dit keer vanuit een helikopter varkens afschiet. Een beetje bedenkelijk dat wel maar we houden van die man, dus mag het!

Uiteraard schiet FPS alleen op dummies!
World's Worst Rapper Krispy Kreme
World's Worst Rapper Krispy Kreme
Het nadeel van het internet en sites als YT is dat sta je er eenmaal op dan kom je er nooit meer van af. En dan lijkt het nu misschien nog grappig maar ik vraag me af hoe deze Krispy Kreme en z'n maatje Money Maker Mike over 10 jaar terugkijken op hun verwoede poging de volgende 2pac te worden. Hier het nummer Haters Wanna Be Me en z'n laatste "hit", Best Friends... Tja, dan horen wij liever Watsky's Difference is the Differences
Wat Als ?! [Seizoen 1]
Wat Als ?! [Seizoen 1]
Uit het programma Wat als ?! hebben we eerder al komische sketches gepost. Op deze regenachtige zondagmiddag heb ik voor jullie alle afleveringen van seizoen 1 opgezocht, dus ga er eventjes lekker voor zitten want het zijn er in totaal 8 en in elke aflevering zitten ongeveer 12 unieke sketches, ENJOY!
A Boyfriend's Worst Nightmare
A Boyfriend's Worst Nightmare
Je hoeft tegenwoordig maar naar buiten te lopen en je maakt al kans op allerlei enge vormen van kanker maar zonder enige vorm van bescherming in de zon gaan zitten dat is pas echt vragen om problemen. Om hier aandacht voor te vragen, vloog het Belgische Kankerfonds vijf stelletjes naar een tropisch oord. Wakker worden naast je schoonmoeder, aaargh! [Thnx Menno!]
Gametime 1745 - Extreme Explosions
Extreme Explosions
In elke level krijg je een beperkt aantal bommen die je op strategisch plekken moet plaatsen om ze vervolgens tot ontploffing te brengen met een dynamiet staaf. Zorg dat de bouwsels instorten tot onder de rode lijn om verder te gaan naar de volgende level. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher
Bethanie Badertscher
Mooie Bethanie Badertscher is natuurlijk allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker. Helaas komt Bethanie de laatste tijd niet zo heel erg vaak meer voorbij maar hier en daar zwerven nog heerlijke clips van deze schone op het internet. Dit is er zo ene... habbaaaaa!
Kilian Martin - Altered Route
Kilian Martin - Altered Route
Wat Danny Macaskill is voor de bmx wereld is Kilian Martin zo'n beetje in de skate scene, een virtuoos. Eerder kon je al kennis maken met zijn kunstjes in the clips "A Skate Illustration" en "Skate Regeneration", vandaag zijn laatste werk in Altered Route een skate film.... Check it!
Wie van de Drie [2 Juni 2012]
Katerina Ainsley Holly

Katerina

Ainsley

Holly

So you think you can Dance - Exorcist Style
Exorcist Style
In de USA zijn ze al weer bezig aan het 9e seizoen van het programma, So you think you can Dance. Voor de audities van de eerste aflevering kwam deze Hampton Williams opdraven die een wel heel erg vreemde stijl van dansen heeft. Hij noemt het zelf de Exorcist Style, zie hier waarom..
Best Police Pranks [Best of Just For Laughs]
Best Police Pranks [Best of Just For Laughs]
Verborgen camera shows zijn doorgaans erg leuk mits een grap goed uitgevoerd wordt. Dat kan je aan de mensen van Just For Laughs wel toevertrouwen en vandaag hebben we een mini compilatie met daarin allerlei pranks met zogenaamde politiemensen in de hoofdrol..
Best Buzz of May 2012 [Compilation]
Best Buzz of May 2012 [Compilation]
De allermooiste clips van afgelopen maand nog eens samengevat in één reusachtige compilatie clip van maar liefst 23 minuten. Dat moet eigenlijk ook wel want in deze clip zitten 99 clips verwerkt. Ga er eventjes lekker voor zitten en laat het op je afkomen.. Check!
The Beach Spy [33]
Tether [Shortmovie]
Tether [Shortmovie]
Welkom in Tether, een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid langzaam weer opkrabbelt nadat een virus een eeuw geleden de halve mensheid uitroeide. Nu vallen er plots kabels uit de hemel in een wereld lang vergeten en zonder enige toekomst. Check eventjes deze shortfilm / pilot van Corridor Digital!
Awesome Sydney Opera House Videomapping
Awesome Sydney Opera House Videomapping
Het Duitse collectief UrbanScreen mocht een showtje geven op het Sydney Opera House door middel van een coole videomapping show, genaamd de Lighting of the Sails. Dit allemaal ter promotie van Vivid LIVE, een 10 daags muziek festival in Sydney Australië wat van 25 mei tot 10 juni duurt...
Gametime 1744 - Fruity Annie
Fruity Annie
Zaag de takken door midden zodat de appels die er boven hangen in het mandje vallen. Probeer zoveel mogelijk sterren te verzamelen en blijf uit de buurt van rotte appels.. Game on!
Triple Bunnies 12
Triple Bunnies 12
Het is weekend en dan kan je niet genoeg dames aan je zij hebben. Gelukkig begrijpt Stefano van Gnoccatime dat en vandaar de serie Triple Bunnies. We zijn al weer aangeland bij deeltje 12 met dit keer, Dani Mathers, Jessi Ann en sexy Lexi Sims in de hoofdrol. Uiteraard kan je deze dames ook solo vinden op TLP, gebruik hiervoor het zoek vakje hier links...
Videomix 2012 - Volume 3 [By Philizz]
Videomix 2012 - Volume 3 [By Philizz]
Het is bijna weekend, nog eventjes en we zitten met z'n allen weer in de kroeg bij de vrijdagmiddag borrel. Borrelnootjes erbij, een hapje een natje en natuurlijk de nieuwe Philizz videomix 2012, volume 3. Zoals we gewend zijn van Philizz zit ook deze videomix weer puik in elkaar en uiteraard is er ook een play / tracklist voorhanden. ENJOY!

[Thnx Philizz!]
Failtube [1 June 2012]
Pizzababe Shantal Monique
Pizzababe Shantal Monique
We sluiten deze week met Pizzababes weer af met een knoepert van een Pizzababe, namelijk Shantal Monique die je eerder deze week ook al kon bewonderen op bewegend beeld. Vandaag dus onze Pizzababe van de dag en vond je het gister helemaal niks dan maak ik het vandaag weer helemaal goed met de mooie Shantal Monique... Check it en raten plz!
Children in Horror [The Supercut]
Children in Horror [The Supercut]
Iemand is zo aardig geweest om allerlei stukjes film met kinderen in Horror films aan elkaar te plakken tot één epische supercut. Niet zo goed als de Portfolio of Horror maar toch zeker het bekijken waard. [Thnx Elias!]
Toys 4 Boys [38]
May Fail Compilation 2012 [by YDL]
Fail Compilation May 2012 [YDL]
Onze eigen Fail compilatie laat nog eventjes op zich wachten en zie je waarschijnlijk later op de dag, maar voor het zover is eerst nog eventjes die andere maandelijkse fail compilaties. We hadden 'm van Twister al voorbij zien komen en vandaag hebben we de beste fails van afgelopen maand volgens de mensen van Your Daily Laughs nog eens op een rijtje. Check!
THE RAID [Claymation]
THE RAID [Claymation]
Om iets te maken in claymation moet je erg veel geduld hebben en dat heeft deze Lee Hardcastle, geen familie van Paul. Check eventjes deze korte animatie geheel gemaakt in klei over de avonturen van Claycat...
Cooper hears for the First Time [Epic]
Cooper hears for the First Time [Epic]
Als je een kind krijgt ben je zo blij als je maar zijn kan maar toch kan het tegenvallen als bijvoorbeeld blijkt dat je oogappeltje doof geboren wordt. Gelukkig zijn er tegenwoordig hulpmiddelen zoals de Cochlear waardoor doven mensen toch kunnen horen. De twee jarige baby Cooper hoort vandaag voor het eerst de stem van z'n moeder... Het leven is mooi!
Gametime 1743 - Angry Pirates
Angry Pirates
Je bent vandaag de kapitein van een schip die aangevallen wordt door boze piraten. Gebruik je kanon om ze op afstand te houden voordat ze je schip enteren. Game on!