Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand May 2012

Sexy Anabella Marie
Sexy Anabella Marie
We sluiten deze avond af met een mooie videomix van onze grote vriend Gnocca. Dit keer is het de blonde Anabella Marie die we in een heerlijk video-edit voorbij zien komen. Galerie's van Anabella Marie op TLP hier!
WallPaper Magic [104]
iPhone iBelt
iPhone iBelt
Met de iPhone kan je natuurlijk video bellen als je tenminste in de buurt van een wifi zit, en ze verzinnen de laatste tijd steeds coolere gadgets die je in combinatie met je iPhone kan gebruiken. Zo is dit de iBelt waarmee je altijd en overal kan video bellen zonder dat je vriendin meteen denkt dat je weer in de kroeg zit.. [Thnx Travis!]
Live Dames achter de Webcam
Mocht jij vanavond zin hebben in wat aandacht, aarzel dan geen moment. Probeer eens een live chat met één van die mooie dames op Webcamdames.nl. Succes verzekerd!

Live Dames achter de Webcam
Pizzababe Jessie Rogers
Jessie Rogers
Onze Pizzababe van de dag komt eens niet van Playboy wel van tegenhanger Penthouse. Het is de roodharige Jessie Rogers die helaas niet zo heel erg ruim bedeeld is maar die mij op deze ietswat saaie donderdagmiddag gewoon kan krijgen.
High Fives 4 Security Guard Adelina [Kimmel Live]
High Fives for Security Guard Adelina [Kimmel Live]
Terwijl bij ons alle dagelijkse talkshow hosts onderhand met vakantie zijn gaan ze over het grote water natuurlijk gewoon door met de Jimmy Kimmel Live show. Dit keer gaf Jimmy z'n medewerkers de opdracht op beveiligingsbeambte Adelina een high five te geven... EPIC!
Failtube [31 Mei 2012]
Fake Treasure Chest Prank
Treasure Chest
Deze gasten dachten dat het wel leuk zou zijn om een een schatkist te begraven op het strand en deze bij daglicht vervolgens weer op te graven. Ze trokken in iedergeval veel bekijks toen het ook nog eens leek dat deze schatkist gevuld was met gouden dukaten..
4 Cellos - Rockelbel's Canon
Rockelbel's Canon
Op bruiloften en partijen hoor je regelmatig "De Canon in D majeur" het beroemdste stuk van componist Johann Pachelbel. Eigenlijk zijn het maar 8 noten die je hoort en is het stuk nogal saai om te spelen, vandaar dat de 4 Cellos hun eigen bewerking maakte op dit nummer. Klinkt nog best lekker ook!
Gametime 1742 - Nightmare Runner
Nightmare Runner
Je zit in een eindeloze nachtmerrie waarin je wordt achterna gezeten door monsters en moet rennen voor je leven. Springen doe je met de W of Spacebar, game on!
Sexy Leanne Decker [Cybergirl of the Year 2012]
Sexy Leanne Decker
Voor de vaste TLP bezoeker is Leanne Decker allang geen onbekende meer, zo konden we haar al meer dan eens zien en bewonderen als Pizzababe van de dag. Bij Playboy zijn ze er inmiddels ook achter dat Leanne een toppertje is en riepen haar nu al uit tot Cybergirl van het jaar 2012. Hier de videoshoot en een behind the scenes clip van deze rooie kanjer!
Failtube [30 Mei 2012]
Me so Corny
Me so Corny
In de bibliotheek je mobieltje aan laten staan kan echt niet meer. Als je dan ook nog eens Two Life crew's hit "Me so Horny" als ringtone hebt moet je je helemaal schamen. In een bibliotheek wordt stilte op prijs gesteld maar een snack eten moet toch kunnen zou je denken...
Pizzababe Krystal Lyne
Krystal Lyne
Het zonnetje schijnt nog dapper dus we gaan zo nog eventjes terrasseren ergens in de buurt maar niet voordat ik jullie heb voorgesteld aan onze Pizzababe van de dag. Het is de mooie blonde Krystal Lyne geworden die weliswaar versierd is met de nodige plakplaatjes maar die zitten mij vandaag niet eens in de weg. Laat even horen wat je van Krystal Lyne vindt.
Battlefield 3 Machinima
Battlefield 3 Machinima
Het is mij nog steeds niet gelukt om verder te komen met Call of Duty Modern Warfare en eerlijk gezegd heb ik het bijltje er maar eventjes bij neer gegooid. En dat terwijl het toch echt een mega coole game is. Battlefield 3 is iets soort gelijks en is zelfs zo tof dat je er halve films mee kan maken. Ene Robert Stoneman deed precies dat en presenteert deze mooi gemaakte short film met beelden uit Battlefield 3!
Hot Wallpaper Pack [30]
Tonto dancing and singing ACDC
Tonto dancing and singing ACDC
Geweldig zo'n papegaai die niet alleen danst op de muziek van ACDC maar ook nog eens afentoe een paar teksten meezingt. Tja, daar zit je dan als trotse eigenaar!
Naive New Beaters
Naive New Beaters
Naïve New Beaters is een Franse popgroep die al helemaal in de Olympische spirit zit en voor hun laatste single alles uit de kast halen om een race snelwandelen te winnen. Het nummer heet overigens Jersey!
The Muppets - The Longest Blooper Reel Ever
The Muppets - The Longest Blooper Reel Ever
Ik moet eerlijk bekennen dat ik The Muppets film uit 2011 nog geeneens gezien heb maar deze titel staat wel op mijn "nog te kijken" lijstje. In deze clip alle bloopers uit die film een een leuke compilatie video van zo'n 8 minuten.. Nice!
Gametime 1741 - Bots and Blocks
Bots and Blocks
Maak dozen om bruggen te bouwen en andere blokken om op je vijanden te gooien en zo zo te vernietigen. Game on!
Sexy Shantal Monique [by Gnocca]
Sexy Shantal Monique
Afgelopen week kon je bij onze buurtjes van xMissy al drie mooie cybervideo's van Cybergirl Shantal Monique zien maar wij hebben Stefano van Gnoccatime die van deze clips gewoon een remix maakt. Wij zijn weer blij met al dat schoons... Whoehoee! [Thnx Gnocca!]
Goal Celebrations FX
Goal Celebrations FX
We zien met enige regelmaat met special FX gepimpte video's voorbij komen maar nog nooit iets dergelijks als dit. Leuk, en vooral origineel gedaan... Check!
Dog HATES cleaning supplies
Dog HATES cleaning supplies
Yogi is een corgi die nogal enthousiast is en een hekel heeft aan allerlei schoonmaakmiddelen. Zijn bazin wil ons net laten zien hoe diep die haat is als Yogi een spuitbus met verf ontdekt tussen de schoonmaakmiddelen onder het aanrecht. FAIL!
Failtube [29 Mei 2012]
Pizzababe Mara Gianni
Mara Gianni
Het is al weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en vandaag is dat Mara Gianni geworden waarvan we ook nog een bonus video hebben staan. Uiteraard horen we ook vandaag weer graag jullie mening en vergeet ook niet om te raten. RATE!
Paintball Warfare [Epic]
Paintball Warfare [Epic]
De clips van YT user Devin Supertramp zijn doorgaans erg cool en zo ook deze epische Paintball Warfare een Paintball oorlog waarin ze met groot materieel aan de slag gaan.
Wallpaper Magic [103]
Golden Gate Bridge Fireworks Celebration [20min]
Golden Gate Bridge Fireworks Celebration [20min]
Afgelopen zondag 27 mei vierde de Golden Gate bridge in San Francisco, California z'n 75e verjaardag. Dat werd gevierd met een spectaculaire vuurwerk show die zo'n 20 minuten duurde. Voor de echte vuurwerk liefhebbers dus een genot om naar te kijken. Check!
8yr Old Vitali Tishchenko [Ukraine Got Talent]
8yr Old Vitali Tishchenko
We nemen eventjes een kijkje in de Oekraïne waar dit 8 jarige jochie, Vitali Tishchenko, afgelopen weekend de sterren van de hemel stond te dansen in zijn auditie voor Oekraïne got Talent. Hij maakt er een leuke show van en ik zeg TALENT.. Wat vinden jullie ervan ?!
Gametime 1740 - WereBox 2
WereBox 2
Je leeft in een wereld waarin iedereen een bal is maar sommige ballen kunnen veranderen in dozen. Zorg dat je alles wat rood is wegspeelt om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Halo
Sexy Halo
Videomix maker Gnocca dropte weer een nieuwe video-edit in de linksubmit box getiteld Halo... Uiteraard spat de sexyheid er weer vanaf... Check!
Bad Cliff Jump
Bad Cliff Jump
Lekker genieten deze zomer van het mooie weer zit er voor deze wannabe stuntman niet in. Wanneer hij van een rots probeert te springen breekt hij z'n been, oelewapper!
Treadmill Fail Compilation
Allerlei mensen die een poging wagen iets sportiefs te doen op een loopband maar uiteindelijk de geschiedenis in gaan als epische faalhazen gepropt in één entertaining fail compilatie. Check!
Failtube [28 Mei 2012]
Pizzababe Nikki Esposito
Pizzababe Nikki Esposito
Het is de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en we beginnen deze week voortvarend, al zeg ik het zelf. We zagen Nikki Esposito al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag, en op deze maandag trapt ze voor ons de week af. RATE!
WallPaper Magic [102]
Fail Compilation May 2012 [Twister]
Fail Compilation May 2012 [Twister]
De maand is nog niet helemaal voorbij maar Twister heeft al vast zijn fail compilatie online gezwengeld. Het zijn weer alle fail clipjes van afgelopen maand in één negen minuten durende compilatie... Check!
Go Go Vika Konvisar
Go Go Vika Konvisar
Eigenlijk is het veel te warm om te werken maar niet te warm om een dansje te doen. We halen daarvoor Vika Konvisar van stal die een dansje doet in een verlaten fabriekshal..
UFC meets Jackass Brasil
UFC meets Jackass Brasil
De mensen die vaker naar UFC gevechten kijken kennen deze Scott Jorgensen vast al wel en voor diegene die 'm nog niet kende, Scott is een Amerikaanse mixed martial artist die uit komt in de UFC Bantamweight divisie. Hij hoort zo'n beetje bij de top van de wereld in deze klasse en werd gevraagd door "Jackass Brasil" om eens mee te doen door te sparren met de hoofdrolspelers uit die show. Het levert dit grappige filmpje op!
Gametime 1739 - Gumball Blind Fooled
Gumball Blind Fooled
Plaats dozen en spring over de pads om regenbogen te verzamelen. Probeer de twee karakters bij elkaar te krijgen om verder te komen. Game on!
Lacey Banghard heeft Tetten
Lacey Banghard heeft Tetten
Dat er in de UK mooie dames wonen zal door bladen als Nuts en Zoo Magazine inmiddels duidelijk zijn. Met enige regelmaat komen er fijne video's voorbij zetten met babes die stuk voor stuk zijn uitgerust met een flinke voorgevel. Heerlijk natuurlijk en ook deze Lacy Banghard, die uit de kleren gaat voor Nuts Magazine, is gezegend met twee heerlijke jopen.. JUMMIE!
Never Mess with Womans Clothing [Epic]
Never Mess with Womans Clothing
Dat je niet moet fokken met de kleding van je vriendin, of sowieso vrouwen in het algemeen, zien we in deze video... Ouch!

[Thnx Freek!]
Flying + Skiing = Cool
Flying + Skiing = Cool
Voor de echte durfals die het naar beneden gaan van een zwarte route op ski's eigenlijk nog steeds niet spannend genoeg vinden is er een combinatie (extreme) sport namelijk het vliegen op ski's. Zoals gezegd alleen voor de echte adrenaline junkies, Cool!
Wie van de Drie [27 Mei 2012]
Tracy Annika Nina

Tracy

Annika

Nina

Virgin Mary Comes Alive [Hidden Cam Prank]
Virgin Mary Comes Alive [Hidden Cam Prank]
Ik ga er voor het gemak maar eventjes vanuit dat we vanmorgen allemaal netjes bij meneer de pastoor geweest zijn. Nou is naar de kerk gaan niet alleen voor jezelf, maar ook om God te eren.. Of ze van de kerk erg blij gaan worden van deze verborgen camera actie waarin het Maria Beeld opeens tot leven komt, valt te bezien..
Hyper Realism [by Andreas Englund]
Hyper Realism
Only Lads Will Get This [Epic]
Only Lads Will Get This [Epic]
Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars, althans zo luidt de titel van een van de bekendere boeken over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Zij heeft toewijding nodig, hij bewondering, Zij heeft bevestiging nodig en hij goedkeuring. Deze clip is dan ook zeer herkenbaar voor elke man....
World's Best Bartender
World's Best Bartender
Voor diegene die zich druk maken over wat te verwachten straks tijdens de EK 2012 in de Oekraine.. Bestel in ieder geval niks te drinken bij deze gast, die zijn kunsten vertoond bij Oekraine got Talent, want dat laat nogal op zich wachten. Knap is het wel..
Human Stopsign in Russia [Fail]
Human Stopsign in Russia [Fail]
Met het zonnetje op je dak iets te veel drinken wil er nog wel eens inhakken. En als je dan op weg naar huis loopt en alle auto's halen je in kan het zijn dat je baldadig wordt en zelf besluit voor oom agent te spelen. Dat dit niet goed afloopt lijkt me overbodige informatie...
Gametime 1738 - Jelly Tower
Jelly Tower
We gaan torentjes bouwen en dat doe je door telkens op strategische punten de juiste "ball joints" te plaatsen. Zet je toren zo stabiel mogelijk neer om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Janine Siu
Sexy Janine Siu
Het is alweer bijna voorbij deze mooie zonnige zaterdag en zoals elke dag sluiten we ook vandaag af met een babe filmpje. Het is de Aziatisch aandoende Janine Siu die vandaag voor ons de oven uitzet. Lekker ?! Raten dan!
A Close Encounter with a Sea Lion
A Close Encounter with a Sea Lion
Ben je net eventjes lekker aan het kajakken, je hebt eindelijk een leuke visvangst aan boord, komt er ineens een zeeleeuw voorbij die erg hongerig is en je heel snel van je vis afhelpt. Super mooie beelden gefilmd voor de kust van Sonoma...
Wie van de Drie [26 Mei 2012]
Amy Arianna Candice

Amy

Arianna

Candice

The War in Afghanistan [POV]
The War in Afghanistan [POV]
Meestal zijn de POV filmpjes die we hier posten sport clips opgenomen met een GoPro HD cameraatje maar vandaag hebben we zo'n camera op een helm gemonteerd van een Amerikaanse marinier in Afghanistan. Een soortement Modern Warfare dus maar dan in het eggie... Check!
The Beach Spy [32]
Discover Xtreme Sports in HD [13]
Discover Xtreme Sports in HD [13]
Zoals ik al zei, gaan we deze Discover Xtreme Sports serie gewoon volgen hier op TLP en eerder kon je al een aantal delen bekijken. Het leuke aan dit kanaal is, dat iedereen z'n extreme sports filmpjes kan insturen, om die later in een compilatie als deze terug te zien...
5 Year old Subsitute [Epic]
5 Year old Subsitute [Epic]
Met nog een paar minuten op de klok en tegen een 4-1 achterstand aankijkend besluit het verliezende team een publiekswissel te doen en brengt een 5 jarige in het veld die ook nog eens weet te scoren. Epic!
Boys Night In
Boys Night In
Nog een kleine twee weken en dan begint het EK 2012, dé uitgelezen mogelijkheid om weer eens met een aantal maten een zooi bier soldaat te maken. Altijd leuk zo'n avondje met een stel maten al zitten er altijd wel een paar bij met andere bedoelingen...
Isaac's Lip-Dub Proposal
Isaac's Lip-Dub Proposal
We hebben al vaker video's voorbij zien komen waarin iemand ten huwelijk gevraagd werd, de een nog origineler dan de ander. Vandaag zien we ene Isaac, die zijn aanstaande vraagt door middel van een lipdub video die hij live opvoert samen met vienden en familie... Leuk gedaan!
Gametime 1737 - Super Metal Ball
Super Metal Ball
Terwijl je als metalen bal door de levels heen rolt moet je over valkuilen heen springen en proberen zoveel mogelijk power ups te pakken. Game on!
Sexy Blonde 4 Playboy Hungary
Sexy Blonde 4 Playboy Hungary
Ze komt me bekend voor maar een naam heb ik zo 1-2-3 niet voor je. Check eventjes deze blondine die weliswaar een en ander aan d'r heeft laten oppimpen maar dat maakt ons natuurlijk niet uit. Wie 0 wie is deze babe ?!
Lingerie Hologram
Lingerie Hollogram
Ik weet niet wat jullie er van vinden maar ik zou best een hologram thuis op m'n slaapkamer willen kunnen toveren van een strippende dame of iets soortgelijks. Het kan tegenwoordig allemaal bewijst deze video van een Lingerie shop in Parijs waar elke nacht deze hologram te zien is in de etalage... Hebben!
Toys 4 Boys [37]
Awesome Sports 2012
Awesome Sports 2012
Altijd lekker dit soort mooie clips met extreme sports in een compilatie. We gaan kijken naar de mooiste van de beste extreme sports clips aan elkaar geplakt in Awesome Sports 2012 in HD!
Pizzababe Audrey Nicole
Pizzababe Audrey Nicole
Het is vrijdag en dat betekent dat we al weer zijn aangeland bij de laatste Pizzababe van deze week en ondanks dat vreemde plakplaatje op d'r rug vind ik Audrey Nicole echt een toppertje. Eerder was ze al eens te bewonderen en vandaag zien we deze über mooie dame nog eens terug als de Pizzababe van de dag...
Tabasco prank
Tabasco prank
Goed het is niet de allernieuwste clip maar toch wel weer eventjes leuk om terug te zien, deze tabasco prank van The Dudesons... [Thnx Jimmy!]
Failtube [25 Mei 2012]
Call Me Maybe [The Supercut]
Call Me Maybe
Het nummer Call me Maybe van Carly Rae Jepsen is momenteel het meest gelipdubte nummer op de interwebs en is al zo vaak gecoverd dat de mensen van Popdust, 75 van dat soort video's verweven hebben tot één coole compilatie. Een beetje zoals Adéle toen dus met de World covers Rolling in the Deep maar dan met het nummer Call me Maybe... Leuk gedaan!
Tetris Trailer Teaser [Fanmade]
Tetris Trailer Teaser [Fanmade]
Je kan zeggen wat je wilt maar dit soort fanmade trailers worden eigenlijk alleen maar toffer en beter. Stel je voor dat Tetris een film zou zijn, waar moet die over gaan ?! Deze gasten hebben een idee...
Gametime 1736 - Run Ninja Run 2
Run Ninja Run 2
Test je vaardigheden en reflexen in het vervolg op Run Ninja Run in dit tweede deel van het spel. Bereid je voor op veel actie en probeer alle levels te doorstaan. Game on!
Triple Bunnies 11
Triple Bunnies 11
We sluiten de dag weer af met een heerlijk video van Gnoccatime. Niet, één niet twee maar drie dames in een leuke remix dat is wat we gewend zijn in de Triple Bunnies serie, met vandaag: Lauren Elise, Brittany Barbour en de mooie Stephanie Christine... Jawadde!
WallPaper Magic [101]
When Girls Fail 2012 [The Compilation]
When Girls Fail 2012 [The Compilation]
We zien met enige regelmaat filmpjes voorbij komen van falende vrouwen tijdens het autorijden en dan vooral als ze inparkeren. Uiteraard is dat niet de enige keer dat vrouwen de plank misslaan zoals te zien in deze fail compilatie met alleen maar van dattum.. Check!
Pizzababe Alyssa Marie
Alyssa Marie
Elke maand komt Alyssa Marie ons onderhand wel verrassen met een nieuwe galerie waarin ze weer iets mooier lijkt te zijn geworden. Vandaag in het rood, en voor de spiegel vraagt Alyssa zich af, Spiegeltje spiegeltje aan de wand....
Redbull X-Fighters Dubai [Full 45min Show]
Redbull X-Fighters Dubai [Full
Het nieuwe Redbull X-Fighters seizoen is begonnen en het eerste evenement werd gehouden in Dubai. Tijdens deze wereldwijde freestyle motocross competitie, zie je zoals je gewend bent de mooiste stunts en alle bekende dare devils waren er weer bij. Dit is de complete show van 45 minuten!
Bikini & Surfing in Mexico [Hell Yeah]
Bikini & Surfing in Mexico [Hell Yeah]
We zitten momenteel met tropische temperaturen hier op kantoor en dat vraagt gewoon om een tropisch werkrooster. Eventjes lekker een middagje naar het park want met dit weer werken, dat is een vieze gedachte. Je kan ook lekker op vakantie gaan naar een tropisch land, zoals bijvoorbeeld Mexico waar dit soort dames schijnbaar in overvloed rondlopen... Nice!
Failtube [24 Mei 2012]
Head 2 Head Supercar Showdown
Head 2 Head Supercar Showdown
We moeten helaas nog eventjes wachten op de nieuwe Topgear afleveringen maar dat wil niet zeggen dat we zo af en toe geen coole auto clips voorbij zien komen. In deze aflevering van Head 2 Head zien we de Bugatti Veyron vs Lamborghini Aventador vs Lexus LFA vs McLaren MP4-12C in een kleine race..
The World's First Invisible Ad
The World's First Invisible Ad
De mensen van Lynx ook wel bekend als Axe verzinnen elke keer originele en vooral innovatieve reclame spots. Een huis in Sydney, Australië werd vol gehangen met displays die alleen zichtbaar zijn wanneer je een bepaalde bril draagt. Een soort van onzichtbare chaos, Lynx Anarchy, speelde zich af in het ogenschijnlijk zo rustige huis....
Gametime 1735 - The Epic Carrot Escape
The Epic Carrot Escape
Harry zit gevangen in de koelkast en daar wil je als wortel niet in liggen. Ontsnappen is zijn enige optie! Zoek hulp bij lotgenoten en ontsnap de koude muren van de hel voordat het lot jou en je kleine vrienden parten speelt.
Miss Reef 2012 [Nederland]
Miss Reef 2012 [Nederland]
Afgelopen week streek het Miss Reef circus weer eens neer in Nederland. Ook in ons eigen kikkerlandje is het zwemkleding merk op zoek naar het betere konten werk. De finale laat nog eventjes op zich wachten (27 mei) maar dit zijn alvast onze eigen NL deelnemers, lekker toch ?!
More Famous Faces in their Film Debuts [3]
More Famous Faces in their Film Debuts [3]
Zowat elke ster is ooit eens begonnen met acteren in een bijrol in een nietszeggende serie of b-film. Meestal worden acteurs daar later niet zo graag meer aan herinnerd maar gelukkig is er altijd nog het internet waar dit soort clips z'n weg wel weten te vinden naar het publiek. Deel 1 en 2 hadden we eerder al gepost. Vandaag deel 3, Even More Famous Faces in their Film Debuts..
Hot Wallpaper Pack [Vol. 29]
Anderson Silva & Steven Seagal
Anderson Silva & Steven Seagal
De allerbeste MMA vechter ter wereld Anderson Silva neemt het op tegen Steven Seagal, je weet wel die gast die z'n staart 's avonds aan de kapstok hangt en bij z'n moeder niet eens met de voeten op de tafel TV durft te kijken. Eitje natuurlijk voor Silva ware het niet dat het hier om 'n commercial van Budweiser gaat.
Pizzababe Veronica Ricci
Veronica Ricci
Vorige maand kwam ze na lange tijd al weer eens langs en vandaag zien we Veronica Ricci nog eens voorbij komen als de Pizzababe van de dag. Een heerlijke verschijning deze Veronica, met wel wat extra kilometers op de teller maar dat mag de pret niet deren. Vergeet niet te raten!
Eye of the Panda
Eye of the Panda
Een leuke short film boordevol actie en kungfu moves waarvan ook nog een making of beschikbaar is. Check!
Failtube [23 Mei 2012]
Ken Block's Gymkhana 4 [Bonus Edit]
Ken Block's Gymkhana 4 [Bonus Edit]
Iemand waarvan je altijd zeker weet dat hij met een coole clip komt is Ken Block en zijn Gymkhana series. We hebben ondertussen al een hoop delen voorbij zien komen en dit is een bonus edit bij het laatste deel, 4. Check it!
Making music with Condoms
Making music with Condoms
Kan je muziek maken met een condoom ?! Of gaan we toch liever voor het zingen de kerk uit...
Gametime 1734 - Angry Alamo
Angry Alamo
Er staan wat gebouwen op instorten en door stenen te gooien kan jij die bouwsels het laatste zetje geven. Pas op dat je in latere levels niet de meiden raakt of verwond, game on!
Sexy Sofia Alexandra
Sexy Sofia Alexandra
Mooie Sofia Alexandra zagen we al diverse keren voorbij komen als Pizzababe van de dag en vandaag zien we deze beauty nog eens terug in een fijne clip van Gnoccatime. Check het uit!
Catching Birds like a Boss [EPIC]
Catching Birds like a Boss [EPIC]
Een vogel zout op z’n staart leggen wil zeggen dat je ‘em al had kunnen grijpen, maar je had het eigenlijk op een mooiere manier willen doen. Nou kan ik persoonlijk geen mooiere manier bedenken als deze aktie op het strand.. Like a BOSS!
Failtube [22 Mei 2012]
Pizzababe Lexi Simms
Lexi Simms
Onze Pizzababe van de dag Lexi Simms is alvast op vakantie gegaan en staat heel verrassend ergens op een camping zo te zien. Nou ga je mij nooit vinden op een camping of het moet de Oranje camping zijn maar voor Lexi maak ik graag een uitzondering. RATE! Alle Pizzababes nog eens op één rijtje!
Foot 2012
Foot2012, Gaillard
We hebben er lang op moeten wachten maar daar is hij dan toch eindelijk weer Remi Gaillard die een nieuw deel aan z'n epische voetbal trickshot filmpjes toevoegd namelijk Foot 2012. En nu maar hopen dat hij ons weer regelmatig blijft verrassen met nieuwe clips... Check!
WallPaper Magic [100]
Epic Bungy Prank at Bachelor Party
Epic Bungy Prank at Bachelor Party
Tijdens een vrijgezellen feestje is het leuk om de aankomende bruidegom nog eventjes flink in de maling te nemen en dat doen deze vrienden dan ook, die hun "maat" hebben wijsgemaakt dat hij gaat bungy jumpen van een flat...

(het begint zo'n beetje op 01.13)
YouTube's 7th Birthday [Congrats]
YouTube's 7th Birthday [Congrats]
Gisteren was het alweer de zevende verjaardag van Youtube, de videodienst die je eigenlijk al niet meer kan wegdenken van het internet. In dit kleine video overzicht zien we wat er de afgelopen 7 jaar allemaal gebeurde rondom de gratis videodienst bedacht door drie medewerkers van Paypall en nu eigendom van Google.
The Boss
The Boss
Niet op elk kantoor gaat het er rustig aan toe en vooral nu het iets warmer weer wordt, kunnen de gemoederen wel eens hoog oplopen. Op dit kantoor vechten ze dat uit door middel van Kung Fu...
Gametime 1733 - Homerun
Homerun
Sla, schop of gooi de schildpad zo ver als mogelijk in vandaag's spelletje Homerun. Game on!
Triple Bunnies 7 - 8 - 9 [3 Video's]
Triple Bunnies 7 - 8 - 9 [3 Video's]
Sommigen van jullie letten goed op en mailden mij waarom de Triple Bunnies serie ineens een sprongetje maakte van 6 naar nummer 10, en warempel dat was nog zo ook. Een klein foutje dus van mijn kant, maar dat maken we vandaag ruimschoots goed door deze drie video's alsnog te posten. Kijk hier dus naar, deel 7 hier naar deel 8 en als toetje is er ook nog eens een deel 9. ENJOY!
WallPaper Magic [99]
wpmagic, wallpaper
Zin In Een Spannende Chat?
Zin In Een Spannende Chat?
Heb jij zin in een spannende chat met een leuke Nederlandse dame naar keuze? Vandaag zitten er knappe schaars geklede dames op je te wachten. Zoek niet verder en neem een kijkje op Webcamdames.nl. Enjoy!
When Sharks Attack
When Sharks Attack
Iedereen die de Jaws films kent weet dat als er een bepaalde muziek te horen is in de film, er elk moment een haai kan opduiken en er doden gaan vallen. Niet zo heel vreemd dus dat deze zwemmers toch lichtelijk in paniek raken als ze plots die muziek horen en er een paar mensen aan de kant staan te wenken dat er onheil dreigt.
Pizzababe Jessi Ann
Pizzababe Jessi Ann
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag wat vandaag de mooie Jessi Ann geworden is, ook al weer een nieuwkomer bij ome Hef. Vandaag is het onze Pizzababe van de dag en uiteraard horen we weer graag hoe jullie over haar denken. RATE!
Le Zap de Spi0n n°117
Le Zap de Spi0n n°117
De allerleukste clips van de afgelopen weken nog eens verzameld en aan elkaar geplakt tot één Spi0n compilatie video... nummertje 117, Check het!
Failtube [21 Mei 2012]
Post-It Game
Post-It Game
Het kost je een weekendje vrije tijd maar dan heb je ook wat. Check eventjes deze leuke stopmotion video, geheel gefabriceerd met Post-it notes, wat toch echt een berg werk geweest is..
Uncle Drew [Basketbal Hustler]
Uncle Drew [Basketbal Hustler]
Een leuke stunt van Pepsi die basketbal speler Kyrie Irving omtoverde tot een oude man genaamd Uncle Drew die de basketbal court aanveegt met al het jonge grut wat daar aan het spelen is... And the crowd goed wild..
Gametime 1732 - XZ Box
XZ Box
Slinger de bal in de rondte terwijl je probeert de juiste gekleurde dozen naar de juiste gekleurde grond te sturen. Een niet zo heel erg moeilijke start van de week dacht ik zo, maar het is ook pas maandag.. Game on!
Sexy Tierra Lee
Pizzababe Tierra Lee
We hebben vandaag een oude bekende bereid gevonden om onze dagafsluiter te zijn... Wij zijn er blij mee, jij ook ?!
Boobscapes
Boobscapes
Learning to be an Elephant in Samburu
Learning to be an Elephant in Samburu
Ook voor een olifant valt het leven niet mee als allerlei mensen een bepaald levenspatroon van je verwachten. Check eventjes de eerste levenstekenen van een jonge olifant in Samburu!
Wie van de Drie [20 Mei 2012]
Lisa Ann Caprice Katia

Lisa Ann

Caprice

Katia

3x Animatie
3x Animatie
Kwamen er voorheen met enige regelmaat nog de mooiste animatie clips van de diverse scholen voorbij hier op TLP, de laatste tijd lijken die toch wat minder dik bezaaid. Uiteraard komt er zo afentoe nog weleens iets voorbij zetten wat de moeite waard is zoals deze drie: Crayon Dragon , Swelter en Dissambled! ENJOY!
Motorcycle Crash Compilation
Motorcycle Crash Compilation
Op twee wielen ben je nog net iets kwetsbaarder als op vier wielen en dat wordt in deze crash compilatie maar weer eens pijnlijk duidelijk... Kijk eventjes mee!
Blowjobs
Blowjobs
The Color Run
The Color Run
Elk jaar is er een Color Run die tegenwoordig overal op de wereld plaats vind en zelfs in Nederland. Er wordt voor het goede doel gerend en dit zo kleurrijk mogelijk... Meer info vind je hier en de eerste video van dit jaar 2012 staat hier....
Mashed Up Sunday #13 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday #12 [Music Mashups]
Ik heb weer een aantal mashup video's opgespaard de afgelopen weken en dit keer muziek van Depeche Mode, Adele en nog veel meer..
Gametime 1731 - Rubble Trouble in Tokyo
Rubble Trouble in Tokyo
We gaan gebouwen slopen in Tokyo en jij gaat de crew telkens vertellen welke tool, zoals dynamiet, ze voor welk gebouw nodig hebben. Probeer zo efficiënt mogelijk te werken om zoveel mogelijk geld te besparen. Game on!
Sexy Kristina Pohlman
Sexy Kristina Pohlman
We hadden van deze mooie Kristina Pohlman eigenlijk nog niets op TLP staan, dus vanavond werd het de hoogste tijd...
Motorcycle vs Fence [0-1]
Motorcycle vs Fence [0-1]
Je moet je sowieso al afvragen wat voor een idioot slechts gekleed in een boxershort op een motor gaat lopen stunten. Dat zo'n persoon niet thuis hoort op een motor lijkt me duidelijk... Kijk eventjes mee naar deze cctv beelden!
Best Fails Of The Week 3 May 2012
Best Fails Of The Week 3 May 2012, fail compilation
Terwijl het rust is in de Champions League finale tussen Bayern en Chelsea kunnen wij mooi eventjes kijken naar de fails van afgelopen week.. in compilatievorm uiteraard! Week 3 van mei 2012, check!
Wie van de Drie [19 Mei 2012]
Anna J Erica Barbara

Anna

Erica

Barbara

The Fresh Prince of Bel-Air rap [Graham Norton Show]
The Fresh Prince of Bel-Air rap [Graham Norton Show]
Het maakt niet uit hoeveel films Will Smith maakt hij zal altijd herinnerd worden aan die ene serie waar hij het meest bekend mee werd. Ik heb het natuurlijk over The Fresh Prince of Bell-Air waarmee hij samen met Carlton en de rest van de familie Banks ons hart veroverde. Wanneer hij gast is bij de BBC show van Graham Norton moet hij uiteraard eventjes dit nummer laten horen... live on stage!
The Beach Spy [31]
Hoogtevrees wat is dat ?!
Hoogtevrees wat is dat ?!
We hebben vaker van dit soort waaghalzerij voorbij zien komen maar deze gast slaat werkelijk alles. We gaan weer eens klimmen in Rusland zonder ook maar enige vorm van veiligheid. Tsja, zolang het goed gaat...
Parenting Fail at a Laundromat [OMG]
Parenting Fail at a Laundromat [OMG]
Het leek eigenlijk wel een leuk idee, om de kleine eventjes in de wasmachine te leggen. Alleen had deze uilskuiken van een vader er niet mee gerekend dat na het sluiten van de deur de wasmachine ook echt aan zou gaan. OMG!
Working Out
Working Out
Het klinkt allemaal leuk dat, "we sporten omdat het gezond is", maar uiteindelijk doen we dat natuurlijk uitsluitend voor de babes. Zo ook deze gasten..
Gametime 1730 - Match 3
Match 3
Maak telkens rijtjes met dezelfde kleur om ze weg te spelen in dit Match 3 platform spel. Game on!
Triple Bunnies 10
Triple Bunnies 10
We sluiten deze vrijdag af met een zeer mooie clip van Gnocca met daarin niet één, niet twee maar wel drie mooie dames uit de stal van Ome Hef... De dame op de thumb is trouwens niemand minder als Denise Milani..
Jorge & Alexa Narvaez [America Got Talent 2012]
Jorge & Alexa Narvaez [America Got Talent 2012]
Konden we laatst nog kijken naar een rappende Granny G die auditie deed bij America's got Talent 2012. Vandaag twee oude bekenden in de vorm van vader en dochter Narvaez oftewel Jorge & Alexa die uiteraard doorgaan naar de volgende ronde. Het zingen begint op 1:20...
Temptations.nl #1 Sexdate site van Nederland
Renske Petra Suma

Renske

Petra

Suma

Pizzababe Dani Mathers
Dani Mathers
Het is en blijft een lekker kipje deze Dani Mathers die we eerder al voorbij zagen komen in galerievorm en op video. Vandaag is ze onze Pizzababe van de dag en sluiten we de week, qua pizzababes af... Rate!
Failtube [18 Mei 2012]
Toys 4 Boys [36]
toys4boys, wpmagic
Now or Never
Now or Never
Allerlei epische momenten nog eens samengevat tot een mooie compilatie clip, zie hier Now or Never!
Chalk Warfare [Short]
Chalk Warfare [Short]
Dat zou nog eens handig zijn als je gewoon je wapens kan tekenen op de straat om die vervolgens te gebruiken in een urban warfare met je maten. Nice gedaan!
Dad Watching basketbal with Daughter
Dad Watching basketbal with Daughter
Papa kijkt naar een basketbal wedstrijd en dochterlief kijkt mee en leeft zich net zoals pa helemaal in in de wedstrijd. Ook wanneer de scheids een fout maakt zijn de twee het met elkaar eens terwijl moeders de boel filmt. AWWWW!
Gametime 1729 - Blockster
Blockster
Stapel alle objecten op elkaar in het veld zonder dat het omvalt om door te gaan naar de volgende level.. Game on!
Sexy Raquel x2
Sexy Raquel x2
We hebben vandaag weer een clip van onze Italiaanse pizzabakkert Stefano van Gnoccatime. Volgens het begeleidende mailtje zijn het twee dames die Raquel heten, maar ja er staan zoveel Raquels op TLP.... Wie zoekt eruit met welke dames we hier te maken hebben
Ghost Recon Alpha [Awesome HD Shortmovie]
Ghost Recon Alpha
Tom Clancy's Ghost Recon is een tactisch schietspel en zoals wel vaker gebeurd zijn er wat mensen, Francois Alaux en Herve de Crecy, geweest die hier een epische short film van hebben gemaakt. Dit is zeer zeker een aanrader, dus heb je eventjes een klein half uurtje de tijd, check it!
Let's do the Twist
Let's do the Twist
Altijd leuk die filmpjes van huisdieren die ook nog eens allerlei kunstjes kunnen. Neem nou deze franse bulldogs die helemaal los gaan bij het horen van Chubby Checker's, "Twist".

Bonus: Parrot hates Dogs!
Nasa Wallpapers in HD
Pizzababe Heather Vandeven
Pizzababe Heather Vandeven
We schakelen snel over naar onze Pizzababe van de dag wat vandaag een oude bekende is geworden, namelijk Heather Vandeven. De in 1981 geboren Heather was al in 2006 Penthouse's Pet van de maand en een jaar later zelfs Pet of the Year. Vandaag is ze onze Pizzababe! Rate...
Granny G [America's Got Talent]
Granny G [America's Got Talent]
Konden we eergisteren de finalisten van Britain's got Talent 2012 al zien en horen.. Vandaag gaan we over het grote water naar de audities van de Amerikaanse variant, America's Got Talent, waar ene Granny G haar opwachting maakt en meteen het publiek een boodschap wil meegeven over normen en waarden.. Only in Amerika!
Failtube [17 Mei 2012]
We Love Russia 2012 [Part 7]
We Love Russia 2012 [Part 7]
Het was eventjes stil rondom Twister en al z'n video's waren ook ineens verdwenen van de tubes. Zonde natuurlijk want dit soort compilaties waarin we onze liefde voor het hedendaagse Rusland tot in de kleine teen voelen, zien we natuurlijk graag hier op TLP voorbij komen. Als ik goed geteld heb is het inmiddels deeltje 7, maar ook alle vorige delen kan je terugvinden op TLP.
RedBull Devotos de Monserrate 2012 [GoPro]
RedBull Devotos de Monserrate 2012 [OMG]
De mensen van Redbull maken een energiedrankje waar je vleugels van krijgt. Geloof je me niet ?! Check deze downhill MTB race met laagvliegers in Bogota Colombia , we rijden mee via de GoPro helmetcam van Marcelo Gutierrez... Vet!
Gametime 1728 - Follow the Leader
Follow the Leader
Ook al is het vandaag Hemelvaartsdag en schijnt het zonnetje. Ik stuur je gewoon de oorlog in, in deze top-down shooter game "Follow the Leader" waarin je alles wat op je weg komt zoals turrets en mijnen moet opblazen. Zorg dat je niet geraakt wordt want dan ga je echt op hemelvaart en ben je dood. Game on!
Beautiful Kate Upton
Beautiful Kate Upton
Ik durf met enige stelligheid te beweren dat deze Kate Upton momenteel zo'n beetje de mooiste babe is van al de interwebs. Vandaar ook dat ik uit alle krochten van het internet heb lopen speuren en zoeken naar beeldmateriaal van deze mooie schone Amerikaanse die bekendheid kreeg door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Esquire Magazine's riep haar uit tot "The Woman Of The Summer 2012". KIJKTIP!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 28]
Robben wordt gedold door Kuijt [Kontje Kick]
Robben wordt gedold door Kuijt [Kontje Kick]
Na de training van Oranje spelen Robben, Kuijt en Huntelaar nog een potje zestienen. Bij zestienen is het de bedoeling om van buiten het zestien meter gebied te scoren. Wanneer de bal niet in het doel beland, moet diegene die heeft gemist gaan keepen. Als je op 0 punten komt te staan, moet je op de lijn van het doel gaan staan om bestraft te worden met kontjekick. Arjan Robben is de Sjaak!
The Very Best of Buzz Part 1 [May 2012]
The Very Best of Buzz Part 1 [May 2012]
Na het succes van de Epic Viral Story video van een tijdje geleden heeft de maker besloten om elke maand met zo'n overzicht te komen. Omdat er toch nog best wel veel gebeurd iedere maand, knippen we de maand gewoon doormidden. Vandaar vandaag deel één van de beste Buzz / Viral video's van de eerste twee weken van mei 2012. Check!

Playlist hier!
Pizzababe Aspen Mackenzie
Aspen Mackenzie
Aspen Mackenzie had een tijdje verstek laten gaan en zagen we voor het laatst hier op TLP in augustus 2010, een tijdje geleden al dus. Ze staat nog steeds bij Playboy in de afdeling "Student Bodies" maar dat betwijfel ik. Ik zou haar lichaam eigenlijk nog wel eens aan een nadere studie willen onderwerpen, misschien bedoeld ome Hef dat?! Anyway RATEN maar weer!
Failtube [16 Mei 2012]
The Amazing Spiderman [4minute Sneak Peek]
The Amazing Spiderman [4minute Sneak Peek]
De echte Spiderman fans weten het natuurlijk al een tijdje, op woensdag 4 juli gaat nl. de nieuwste Spiderman film in de NL bioscopen in première. Het is nog niet zover maar we hebben al wel vast een vier minuten durende sneak peek (!) weten te bemachtigen. Check hier de extended preview van "The Amazing Spider-Man", met Andrew Garfield als Peter Parker!
WTF Remi Gaillard [Egypte Style]
WTF Remi Gaillard [Egypte Style]
Neeeeej, het is niet onze favoriete Fransman uit Montpellier maar een copycat die soort gelijke streken uithaalt in Egypte. Het gaat wat ver af en toe maar het is een leuk tussendoortje nu dat Remi er eventjes niet is. Check!
Child Falls from Moving Car in China [OMG]
Child Falls from Moving Car in China
In China willen ze nog wel eens een ontwerpfout, of gewoonweg ondeugdelijk werk afleveren wanneer het op auto's bouwen aankomt. Ik weet niet precies wat voor merk auto dit is maar plots valt er een kind uit. Gelukkig is de vader zo alert om er meteen achteraan te springen en zo erger te voorkomen. OMG!
Gametime 1727 - TNT Zombies
TNT Zombies
Wederom is de wereld getroffen door een zombie plaag en jij bent de aangewezen persoon om al die zombies voor eens en altijd naar het hiernamaals te sturen. Gebruik dynamiet om gebouwen op te blazen en zet vallen om alle zombies te verslaan. Game on!
Sexy Heather Jo Hughes
Sexy Heather Jo Hughes
We sluiten deze dinsdag af met een dubbele cybervideo van de mooie Heather Jo Hughes, bij ons allemaal bekend als Pizzababe van de dag... Vanavond dus op video en meteen onze laatste item van deze dag... bis morgen!
MotoGP 2012 Portugal in Pictures
Tony Hawk vs $400k Lexus
Tony Hawk vs $400k Lexus
Het is niet voor niets dat Tony Hawk z'n eigen skate games heeft.. Check eventjes hoe hij over een Lexus, die maar 400k kost springt... VET!!
Gratis Alcatel OT-995 Black
Gratis Alcatel OT-995 Black
De Alcatel OT-995 Black Androidtelefoon beschikt over alles wat je van een moderne smartphone verwacht. Deze smartphone heeft een 5-megapixel camera met autofocus waarmee je filmt in 720p HD, een krachtige 1.4 GHz processor en heeft een groot en helder 4.3 inch touchscreen. De OT 995 van Alcatel is qua specificaties vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S Plus, maar is leverbaar voor slechts een fractie van de prijs en heeft bovendien een veel betere accuduur. Klik hier voor meer info!
Gratis Alcatel OT-995 Black
Pizzababe Trina Marie
Pizzababe Trina Marie
Het was eventjes stil rond de mooie Trina Marie maar afgelopen maart was ze ineens weer terug met een aantal nieuwe galerie's. Vandaag is ze wederom onze Pizzababe van de dag want Trina Marie is gewoon een toppertje... Via het linkje onder deze galerie vindt je meer galerie's en video's van deze hete cybergirl..
Jacob and The Guitar Man
Jacob and The Guitar Man
Jacob is blind en autistisch en doet me nog het meeste denken aan Jacob "Jake" Bohm uit de serie Touch met Kiefer Sutherland in de hoofdrol, trailer hier. Terwijl hij op straat loopt met z'n moeder komt Jacob, blues gitarist Tyler Gregory tegen... een ontmoeting om nooit te vergeten...
Failtube [15 Mei 2012]
Vinyl Trickshots
Vinyl Trickshots
Gisteren kon je al een coole trickshot reel bekijken met pokerfiches van The Chipmaster en vandaag gaan we gooien met ouderwetse LP's! Zonde natuurlijk maar het gaat vaker goed dan je zou denken.. kijk eventjes mee!
Kids tribute to Beastie Boys Sabotage [Epic]
Kids tribute to Beastie Boys Sabotage
We hebben de afgelopen weken al diverse Beastie Boys tributes voorbij zien komen, allemaal ter ere aan de onlangs overleden MCA, een van de oprichters van de legendarische Beastie Boys. Dit keer zijn het een stel kids een die de clip van het nummer Sabotage op epische wijze naspelen. EPIC!
Gametime 1726 - Robot Legions
Robot Legions
Blast je een weg door de legioenen van robots die je planeet hebben veroverd en verover het terug in dit coole schietspel met genoeg levels om je een middag bezig te houden. Game on!
Sexy Anna & Yoko
Sexy Anna & Yoko
Naast de mooie video-edits van Gnoccatime hier op TLP heeft de beste man ook z'n eigen site en maakt zo af en toe iets (NSFW) gedurfdere clips dan je hier doorgaans op TLP kan bewonderen. De dames Anna & Yoko zeggen mij verder niet zo veel maar een mooie clip is er van deze dames dankzij Gnocca wel.. Hij noemt het Blu!
The Chipmaster [Epic Trick Reel]
The Chipmaster [Epic Trick Reel], trickshot
Iedereen die weleens naar het casino is geweest kent de fiches, oftewel chips, waar je mee speelt. Ik stel jullie vandaag voor aan ene Charlie die als kind opgesloten zat in een kast met niets anders om mee te spelen dan zo'n chip. Nu jaren later mag hij zich de Chipmaster noemen, na het zien van deze clip snap je ook gelijk waarom...
WallPaper Magic [98]
Live Webcamdames
Live Dames achter de Webcam
Mocht jij vanavond zin hebben in wat aandacht, aarzel dan geen moment. Probeer eens een live chat met één van die mooie dames op Webcamdames.nl. Succes verzekerd!
Pizzababe Alysson Holt
Alysson Holt
Het zonnetje schijnt heerlijk en onze Pizzababe van de dag ziet er ook stralend uit. Ik stel jullie voor aan nieuwkomer Alysson Holt die wat mij betreft het zonnetje in huis is. Uiteraard hoor ik weer graag hou jullie over deze Pizzababe denken... RATE!
Failtube [14 Mei 2012]
Salma Hayek in From Dusk Till Dawn
Salma Hayek in From Dusk Till Dawn
De mooie Mexicaanse Salma Hayek speelde een prachtrol in Quentin Tarrantino's film "From Dusk till Dawn" uit 1996, en dit is zo'n beetje de beste scene uit die film. Check het uit!
Running out of Gas [Russian Style]
Running out of Gas
Altijd lastig als je ineens stil komt te staan in het verkeer omdat je vergeten bent om te tanken. Gelukkig is deze vrouwelijke bestuurster niet voor een gat gevangen en had nog een fiets achterin de X3 liggen.. Dat ze de auto moet laten staan midden op de weg en zich tevens moet omkleden, lijkt haar verder niet te deren.... Only in Russia!
Britain's Got Talent 2012 [Finale]
Opera duo Charlotte & Jonathan
Afgelopen weekend wonnen Ashleigh en haar hondje Pudsey de finale van Britain's got Talent met een Mission Impossible act waar je U tegen zegt. De tweede plaats werd gewonnen door het opera duo Charlotte & Jonathan die ook weer een mooie perfomance neerzette. Hier de beelden!
Gametime 1725 - 3D Turbo Speed
3D Turbo Speed
We gaan vandaag racen tegen tegenstanders die je willen raken en probeer zo ver mogelijk te komen voordat de tijd afgelopen is. Game on!
Sexy Bree Morgan
Bree Morgan
Ik was gisteren naar de KNVB Play-off wedstrijd Vitesse-Nek waardoor er niet veel meer van posten terecht is gekomen. De dagafsluiter hadden jullie nog tegoed en daarvoor heb ik Bree Morgan weer eens van stal gehaald. Via het linkje onder deze mooie cybervideo vind je haar galerie's op TLP!
Inspiring
Inspiring
Zoals gezegd was het gisteren Moederdag en dat was voor deze moeder een reden om deze inspirerende video te maken over haar en d'r baby Christian die doof geboren werd. Ook voor deze video geldt een zakdoekjes alert.
iDermal
iDermal
Tatoeage artiest en body modifier Dave Hurban wilde eens iets speciaals doen en daar naam mee maken. Hij implanteerde vervolgens via magneetjes in zijn arm zodat hij zijn iPod Nano als horloge zonder bandje om zijn pols kan dragen. Stoer maar zou jij het doen ?!
Wie van de Drie [13 Mei 2012]
Emma Frain Courtney Roselyn

Emma

Courtney

Roselyn

Video Game High School [Freddie Wong]
Video Game High School
We hebben weer een nieuwe video van special FX specialist Freddie Wong die in deze trailer samen met de mannen van Epic Mealtime aandacht vraagt voor een nieuw fenomeen, Videogame Highschool. Er is zelfs al een episode beschikbaar die je met een zakje chips in de hand hier online kan gaan bekijken.
Gaming Wallpaper Pack [6]
wallpapers, wpmagic
Sport's Beauty [Epic]
Sport's Beauty
De aller mooiste momenten uit de sportwereld samengevat in één mega coole compilatie video en dat ook nog eens in ultra slowmotion... Erg mooi!
SonofaBitch [The Supercut]
SonofaBitch [The Supercut]
Ook vandaag heb ik weer een supercut met allerlei scenes uit films voor je... Iemand pakt schaar en plakband ter hand en knipte en plakte deze supercut in elkaar met vandaag als onderwerp het zinnetje, Son of a Bitch...
Moederdag 2012 | Thank You Mom
Moederdag 2012
Het is vandaag Moederdag, dé dag om ons mams eens eventjes in het zonnetje te zetten. De één doet dat met een bosje bloemen de ander met een doosje bonbons, deze willekeurige New Yorkers hebben een boodschap ingesproken...

Bonus: Jimmy Kimmel deelt de Mother of the Year award uit!
Bonus 2: TV Moms wisdom Supercut!
Gametime 1724 - Machines Planet
Machines Planet
Bouw je eigen katapult om daarmee het vereiste aantal zombies in elke level weg te vagen. Game on!
Sexy Nikki
Sexy Nikki
We sluiten de dag af met Nikki van EA die zich wat verveelt en maar wat aan het draaien is met d'r mooie lichaam. Een waardig dagafsluiting dacht ik zo, en uiteraard zijn er er morgen weer met nieuwe updates!
Handicapped boy reunites with his Marine Father
Handicapped boy reunites with his Marine Father
Ze blijven geweldig die clips met terugkerende militairen die na lange tijd weer hun familie in de armen sluiten. Toen deze soldaat werd uitgezonden liet hij zijn vrouw, dochters en 6 jaar oude gehandicapte zoontje Michael achter. Michael lijdt aan cerebrale parese, 'n aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging. Doktoren zeiden dat Michael nooit zou kunnen leren lopen, maar voor zijn vader had hij toch een verrassing in petto.. Zakdoekjes Alert!
Boob Job
Boob Job
Als man zijnde is het niet altijd verstandig om alles wat je denkt tegen je vrouw of vriendin te zeggen. Dit om de vrede te bewaren! Gelukkig zijn er ook vrouwen die een eigen mening hebben en ook zo hun eigen wensen... en dat hoeft niet altijd vervelend te zijn! [Thnx Suus!]
Wie van de Drie [12 Mei 2012]
Nina Paola Kiera

Nina

Paola

Kiera

Best Fails Of The Week 2 May 2012
Best Fails Of The Week 2 May 2012, fail compilation
We zitten nog niet eens halverwege de maand maar toch is er al weer een wekelijkse fail compilatie van de mensen bij YDL. Week twee van de maand mei en dit zijn de fail filmpjes van afgelopen week nog eens aan elkaar geregen tot een zeer vermakelijke compilatie video..
The Beach Spy [30]
Art of the Instakill [Awesome]
Art of the Instakill [Awesome]
Spelletjes als Halo of Call of Duty zijn niet echt aan mij besteed. Net als ik denk weer een leveltje verder te kunnen komen is er altijd nog wel ergens een sluipschutter die van die hoop gehakt maakt. Tja ach, zo is er altijd wel een baas boven baas, zoals hier ook te zien in "Art of the Instakill" van Corridor Digital!
Best of 10 Years Watts Zap
Best of 10 Years Watts Zap
Iedereen die weleens naar Eurosport kijkt weet hoe leuk de korte compilatie clips zijn van Watts Zap. Inmiddels bestaan deze korte clips die meestal tussen door voorbij komen al weer een jaar of 10. Hoogste tijd dus voor een overzicht met het allerbeste van Watts Zap van de afgelopen 10 jaar.
Harvey & Rabbit [Best Friends]
Harvey & Rabbit [Best Friends]
Als het baasje van Harvey een speelgoed konijn wil weggooien doet Harvey z'n uiterste best hem te overtuigen dat niet te doen... Nice!
Gametime 1723 - Chance a Lot
Chance a Lot
Je bevind je in de middeleeuwen toen je nog koning kon worden door een koninkrijk te veroveren. Hier voor moet je wel kastelen die je onderweg tegenkomt met de grond gelijk maken. Klik telkens op de juiste items om telkens een stapje dichter bij het koningschap te komen. Game on!
Sexy Addison Miller
Sexy Addison Miller
Ik heb jullie ooit al eens gevraagd of Addison Miller de perfecte babe was, en voor mij is ze dat eigenlijk wel. Mooi mukken een lekker bekkie en een figuur waar je U tegen zegt. Wat wil een man nog meer ?!
Earth Amazing Sights in HD [Epic]
Earth Amazing Sights in HD [Epic]
Al het mooie wat moeder aarde ons te bieden heeft weergegeven in deze episch mooie compilatie video met muziek van Loreena McKennitt.
Temptations.nl #1 Sexdate site van Nederland
Paulienv1972 Zinin Desiree_xx

Paulienv1972

Zinin

Desiree

Toys 4 Boys [35]
Pizzababe Mandy Marie Michaels
Mandy Marie Michaels
Het is alweer vrijdag en dat betekent de laatste Pizzababe van deze week en dat is vandaag weer eens een heerlijke volborstige dame. Ik stel jullie wederom voor aan Mandy Marie Michaels, die we al eerder voorbij zagen komen en vandaag onze week afsluiter verzorgd. Jum Jum!
Message from Your Kids' Teachers [Kimmel Live]
Message from Your Kids' Teachers [Jimmy Kimmel]
Een van de, zo niet dé beste, shows in Amerika moet toch wel de Jimmy Kimmel Live show zijn. Afgelopen week was het schijnbaar Nationale Lerarendag over het grote water en een aantal leraren hebben een boodschap ingesproken voor de kijkers van Jimmy... Ja ach, zo eens per jaar mag dat ook best wel! Overigens hebben wij in NL ook een Nationale Lerarendag, die vieren we op 5 oktober!
Failtube [11 Mei 2012]
Beautiful
Beautiful
Op de zon moeten we voorlopig nog eventjes wachten maar echt koud is het buiten al lang niet meer. Tijd dus voor de eerste zomerhit van 2012! Het nummer "Beautiful" van Gabriel Davi lijkt mij een kanshebber om dit jaar op de playa grijs gedraaid te worden. Ken jij een betere zomerhit ?! Drop 'm in de comments...
You Just Don't Get It, Do You? [Supercut]
You Just Don't Get It, Do You? [Supercut]
Iemand is weer zo vriendelijk geweest om schaar en plakband bij de hand te nemen en heeft uit allerlei films het zinnetje "You Just Don't Get It, Do You ?" geknipt. Al die scenes zijn vervolgens weer achter elkaar geplakt en dat levert deze supercut op... We kijken weer mee!
Gametime 1722 - Blockstachio
Blockstachio
Loop door de velden heen en vind nieuwe abilities waarmee je nieuwe krachten krijgt om alle vijanden uit te schakelen. Het ziet er een beetje knullig uit maar echt eenvoudig is het niet. Game on!
Sexy Lindsey Knight
Sexy Lindsey Knight
Gisteren was ze nog onze Pizzababe van de dag en vanavond zien we Lindsey Knight nog eens terug op bewegend beeld. Ik zeg haabbaaaaaa!
Vodka & Parkour don't Mix
Vodka & Parkour don't Mix
Ik stel jullie vandaag voor aan Sergei Popviski, distillateur bij Vitek Vodka, die naast het maken van Vodka een voorliefde heeft voor parkour. Of die twee goed samen gaan ?!
WallPaper Magic [97]
Failtube [10 Mei 2012]
Pizzababe Gina Lynn
Pizzababe Gina Lynn
We schakelen vandaag eventjes over naar de concurrent van ome Hefner, Penthouse. De Penthouse Pet van de maand april 2012 is namelijk niemand minder dan de blonde Gina Lynn, die op het strand uit de kleren gaat voor ons.... Zoals je gewend bent van Penthouse gaat het net allemaal iets verder dan Playboy... Vergeet ook vandaag niet om te raten!
Introducing de Braun CruZer
Introducing de Braun CruZer
Met de veelzijdige alles-in-één Braun scheerapparaten is het makkelijker dan ooit om te laten zien wie je bent en je eigen stijl uit te dragen. Scheren is al lang niet meer een saai onderdeel van het dagelijkse ochtendritueel. En de Braun CruZer face is een veelzijdig scheerapparaat voor de actieve moderne man, thuis en onderweg. Draadloos, makkelijk schoon te houden, handig in gebruik en kan ook onder de douche gebruikt worden. Jij houdt toch ook niet van een onverzorgde vrouw? Gun haar hetzelfde plezier! Check de website voor meer info of bestel de Braun CruZer meteen online!
Introducing de Braun CruZer
Open Horizon
Open Horizon
We zien wel vaker skateboard clips voorbij komen waarin diverse durf-alls hun trucjes showen. Dit keer gaan we skaten in timelapse modus door het universum wat zeer mooie beelden oplevert.
Kirby Chambliss Epic Flight [GoPro HD]
Kirby Chambliss Epic Flight [GoPro HD]
Kirby Chambliss was al twee keer Red Bull Air Race World Champion en neemt ons vandaag mee op een epische vlucht over het mooie landschap van Arizona. Dit alles wordt gefilmd met zo'n verdraaid coole cameraatje van GoPro... VET!
Best Father Daughter Dance Ever
Best Father Daughter Dance Ever
Komiek Mike Hanley en zijn dochter verrassen vriend en vijand op een Bat Mitzvah feestje door deze epische vader vs dochter dans te doen. Cool!
Gametime 1721 - Feed Us 3
Feed Us 3
Kijk uit voor zeemonsters terwijl je je een weg vreet als piranha door de wereld oceanen. Pas op voor witte haaien en kwallen die je elektrocuteren, verzamel schatkisten voor extra tijd. Game on!
Sexy Larissa Riquelme
Sexy Larissa Riquelme
Ze kwam ooit in het nieuws als de meest sexy supporter van het WK maar wij kennen haar natuurlijk als de übermooie Larissa Riquelme, uit Paraguay. Naast haar favoriete ploeg aanmoedigen poseert Larissa graag nakent en daar zijn wij blij om! Hier vind je de foto's en voor de echte liefhebber is er natuurlijk een video van de shoot voor het Braziliaanse Sexy Magazine!
803 Stunters - The Comeback: Volume 2
803 Stunters - The Comeback: Volume 2
Ben je een fan van motoren en vind jij het helemaal niet onverantwoordelijk om als motorrijder te pas en te onpas wheelies te maken in het dagelijkse verkeer ?! Leef je dan eventjes helemaal uit in deze 12 minuten durende showreel van de 803 Stunters... Don't try this at home!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 27]
Platini vs Guerilla marketing [100% Ownage]
Platini vs Guerilla marketing [100% Ownage]
Tijdens het afgelopen WK voetbal in Zuid-Afrika was er heel wat te doen over de meiden van Bavaria die de wereld lieten zien wat guerrilla marketing inhoudt, iets waar de echte sponsoren en de organisatie van het WK helemaal niet blij mee waren. Michel Platini, voorzitter van de Europese voetbalbond UEFA, bezweert op een persconferentie dat daar tijdens de aankomende EK2012 stevig opgelet zal worden... FAIL!
Pizzababe Lindsey Knight
Pizzababe Lindsey Knight
We hadden nog niet eerder kennisgemaakt met de mooie Lindsey Knight die er zo te zien al wel een aantal kilometers op heeft zitten maar als occasion zeer goed door de beugel kan.. Uiteraard ben ik benieuwd naar jullie bevindingen.. Rate!
Failtube [9 Mei 2012]
Desert Nemesis
Desert Nemesis
Dit soort mini-films kende we al van Audi maar nog niet van Nissan die met de Cinematic film Desert Nemesis zeer zeker niet onder doet voor de clips van concurrent Audi. We kijken naar Nissan's GT Academy winnaar Lucas Ordonez die in Dubai's International Marine Club een heuse straatrace aangaat met een uitdager.
Seattle Childrens Hospital LipSync Stronger
Seattle Childrens Hospital LipSync Stronger
Het leven is niet voor iedereen even eerlijk en voor sommigen kinderen beginnen de eerste levensjaren al meteen met ellende in de vorm van een ernstige ziekte. Zaak is om de moed erin te houden, zoals deze kids in het kinderziekenhuis te Seattle die lijden aan leukemie of een andere vorm van kanker, die het nummer Stronger van Kelly Clarkson lipsyncen. RESPECT en meteen hét Feelgood momentje van de dag!
Dinosaur scares Zack [Epic]
Dinosaur scares Zack
Leuk, met je ouders op een zondagmiddag naar het park waar ook nog eens Dinosaurussen blijken te wonen, NOT! Kleine Zack, lijkt nog eventjes de ontmoeting aan te willen gaan maar bedenkt zich vervolgens geen moment en gaat er als een speer vandoor... Geweldig!
Gametime 1720 - Devil Blocks 2
Devil Blocks 2
Klik de juiste groene blokjes weg in de goede volgorde en zorg er voor dat het rode blokje telkens richting de hel gaat. Naarmate je verder komt in het spel word het echt moeilijker. Game on!
Sexy Shyla Ryan
Sexy Shyla Ryan
We sluiten deze dag af zoals iedere dag, met een filmpje van een strippende dame. In 2008 zagen we Shyla Ryan al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag maar vervolgens zagen of hoorden we niets meer van deze plastic fantastic blondine. Tot vandaag in deze cybervideo, waarin Shyla zichzelf nog eens aan ons voorstelt.
WallPaper Magic [96]
Live Dames achter de Webcam
Live Dames achter de Webcam
Mocht jij vanavond zin hebben in wat aandacht, aarzel dan geen moment. Probeer eens een live chat met één van die mooie dames op Webcamdames.nl. Succes verzekerd!
Failtube [8 Mei 2012]
Pizzababe Colleen Connolly
Pizzababe Colleen Connolly
Op veler verzoek zal ik deze week weer eens wat dames uit Playboy's busty afdeling tot Pizzababe van de dag bombarderen, al betekent dat wel dat we weer een paar oude bekende terug gaan zien. Zoals Colleen Connolly die we in februari ook al eens op bezoek hadden maar vandaag te bewonderen is in een nieuwe galerie. Raten maar weer!
The Dictator [Red Band Trailer]
Sasha Cohen is The Dictator
Sasha Cohen lijkt weer een hit te hebben met zijn nieuwe film The Dictator die op 16 mei in première gaat. Eerder kon je de officiële trailer al bekijken en vandaag hebben we een speciale 3 minuten durende redband trailer met extra footage uit de film. Lijkt mij een topper!
Delta Heavy - Get By
Delta Heavy - Get By
We kunnen elke dag wel een leuke dubstep plaat posten, maar ik doe dat alleen als er ook nog eens een super vette clip bij zit, zoals in dit geval bij het nummer "Get by" van Delta Heavy. We zien allemaal boardgames voorbij komen uit het verleden in deze coole stopmotion clip.
High-Fiving people in Pisa
High-Fiving people in Pisa
De toren van Pisa is dé bezienswaardigheid in de gelijknamige Italiaanse stad en mensen gaan graag op de foto met die toren terwijl ze net doen of ze 'm omduwen. Eigenlijk kon je er op wachten maar deze gast doet het ook echt, toeristen plagen 2.0!
Gametime 1719 - Battle Panic
Battle Panic
Bouw je eigen beschaving door houten huisjes te bouwen van het hout dat je hakt en bouw versterkingen voordat je dorp wordt aangevallen door vijandelijke stammen. Een erg leuk strategisch spelletje dit Battle Panic, wat een beetje lijkt op Age of Empires. Game on!
Sexy Megan Medellin
Sexy Megan Medellin
We sluiten deze toch nog zonnige dag af met een mooie video van Playboy. Megan Medellin konden we al eerder bewonderen hier op TLP en staat vandaag centraal in deze mooie video special.... Check het uit!
Gaming Wallpaper Pack [5]
Lesboos overvallen Spermabank [LOL]
Lesboos overvallen Spermabank [LOL]
Bij een spermabank zomaar "een kind afhalen" is nog niet zo eenvoudig bemerken deze lesbo's als ze aan de balie staan van de spermabank. Wachtlijsten ?! Deze Lesboos hebben daar geen boodschap aan en trekken meteen een pistool om er vervolgens vandoor te gaan met de gehele week voorraad.
Failtube [7 Mei 2012]
Pizzababe Monique Acre
Monique Acre
We konden Monique Acre laatst al eens bewonderen in een video-edit van Gnoccatime en vandaag zien we deze donkere schone nog eens voorbij komen als Pizzababe van de dag in een mooie galerie van Playboy! Vergeet niet te raten!
Gundam & Figma Stop Motion [Epic]
Gundam & Figma Stop Motion [Epic]
Een zeer coole stopmotion clip met Gundam en Saber Lily van Fate in de hoofdrollen. Uiteraard is een en ander naderhand nog bewerkt met aftereffects om het nog mooier te maken. Om deze stopmotion video te maken werden 3000 foto's gemaakt en om alles mooi in elkaar te steken waren er ook nog eens 30 dagen van productie nodig. Het resultaat mag er wezen!
Dub-Steps Non Stop
Dub-Steps Non Stop
Het blijft geweldig om naar de moves van danser Marquese Scott te kijken die ook in deze dubstep video weer de hoofdrol opeist. Knap!
Best Fails Of The Week 1 May 2012
Best Fails Of The Week 1 May 2012, fail compilation
De eerste week van mei zit erop en dat betekent dat er weer een overzichtje is van YDL met daarin de leukste fails van de afgelopen week. Check het uit!
Groet Andre Kuipers
Groet Andre Kuipers
Waar een klein land groot in kan zijn! Ik heb het natuurlijk over de ruimtevaart waar we naast astronaut Wubbo Ockels ook nog eens Andre Kuipers hebben, die momenteel op ruim 350 km hoogte rond de aarde cirkelt. Samsung Mobile vroeg streetartist Notasso een kunstwerk voor onze astronaut te maken. Jij kan deel uitmaken van dit kunstwerk wat uiteindelijk een portret moet worden die je vanuit de ruimte kan zien. Doe mee en zeg Hallo tegen André Kuipers!
Groet Andre Kuipers
Gametime 1718 - Pirateers
Pirateers
Zeil over de wereldzeeën met je piraten schip en vuur je kanonnen af op de vijand en maak zoveel mogelijk schatten buit. Game on!
Kate Upton & Terry Richardson
20120506-upton2.jpg
Een van de allermooiste dames op het internet van vandaag de dag is Kate Upton. Katherine Elizabeth Upton, zoals ze voluit heet, is een Amerikaans model die bekendheid kreeg door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Tijdens de bekendmaking van de 2011 cover in Las Vegas, werd Kate Upton uitgeroepen tot 'Rookie of the Year'. Voor de bekende fotograaf Terry Richardson ging ze ook uit de kleren!

Zie hier, Part 1 | Part 2 (+video)
Awesome Badminton Rally @ Swiss Open 2011
Awesome Badminton Rally @ Swiss Open 2011
Badminton is een sport waarbij je met een racket een shuttle moet wegslaan. Badminton is een hele snelle sport en dat is goed te zien in deze spectaculaire rally gespeeld tijdens de Zwitserse Open 2011!
Ritsen doe je ZO! [Russia Style]
Ritsen doe je ZO! [Russia Style]
Onderweg met de auto kom je vaak borden tegen met ritsen vanaf hier, geef ritsers de ruimte en meer van dat soort ongein. In Rusland doen ze alles net eventjes iets anders, en zo ook het invoegen in een file...
Wie van de Drie [6 Mei 2012]
Conny Cara Anetta

Conny

Cara

Anetta

Coldplay Tribute to Beastie Boys MCA
Coldplay Tribute to Beastie Boys MCA
Tijdens een optreden in de Hollywood Bowl afgelopen vrijdag speelde Coldplay deze mooie tribute met allerlei bekende Beastie Boys nummers ter ere van de veelstevroeg gestorven MCA, oprichter van The Beastie Boys! [Thnx Edwin]
Sexy Jedi Bubblebath
Sexy Jedi Bubblebath
We doen meteen nog maar een parodie en dit keer is het er een met Wookie uit Star Wars en twee mooie dames in de hoofdrol. Ook Wookie moet af en toe in bad...

Check ook: Star Wars Vocal Cover en hier Sportcenter!
WallPaper Magic [95]
Avengers Assemble Parody
Avengers Assemble Parody
De film The Avengers breekt alle records qua bezoekersaantallen en opbrengst maar zelf ben ik er nog niet heen geweest. Uiteraard staan er meteen mensen op om allerlei parodieën te maken, dit is er alvast een..
Gametime 1717 - Monkey GO Happy 5
Monkey GO Happy 5
Los puzzels op om telkens een level verder te komen in Monkey Go Happy deel 5. Game on!
Sexy Dani Mathers
Sexy Dani Mathers
We zagen Dani Mathers vorige maand al eens voorbij komen als de Pizzababe van de dag en vanavond stelt ze zich nog eventjes voor in videovorm, via ome Hef natuurlijk. Heerlijk!
Oranje Kampioen!
Oranje Kampioen!
Gisteren werd Ajax kampioen van NL, maar dat is verder van ondergeschikt belang! Wij willen dat Oranje straks de Europese titel gaat pakken tijdens de aankomende EK 2012 in de Oekraïne. Om ons team straks aan te moedigen daar in het verre oosten introduceert Heineken dé nieuwe EK gadget: Rugnummers. Het ultieme doel: de Europese Titel!!! APPELTJE EITJE, JWT!
Oranje Kampioen!
Wie van de Drie 5 Mei 2012
Inia Dalene Holly

Inia

Dalene

Holly

Jetman over Rio de Janeiro
Jetman over Rio de Janeiro
Het blijven geniale clips en zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet vliegen als een vogel. Jetman doet het gewoon en is weer terug! Dit keer slaat hij z'n vleugels uit boven de skyline van Rio de Janeiro... Cool!
Never, Ever Give Up
Never, Ever Give Up
Ik stel jullie voor aan Arthur Boorman, ex Paratrooper in de Golf Oorlog die net iets te vaak uit een vliegtuig sprong waardoor hij rug en knie problemen kreeg. Volgens de doktoren kon hij nooit meer lopen zonder krukken maar toen ontdekte Arthur yoga...
The Beach Spy [29]
Beastie Boys live in Glasgow 1999
Beastie Boys live in Glasgow 1999
Een van de oprichters van de Beastie Boys, Adam Yauch AKA MCA, is gisteren overleden op 47 jarige leeftijd aan de gevolgen van een tumor in zijn speekselklier. Nou zijn wij natuurlijk opgegroeid met nummers als No Sleep till Brooklyn en vandaar dit kleine eerbetoon in de vorm van een volledig live concert van de Beastie Boys uit 1999 in Glasgow, Schotland. (45min!) R.I.P.
Fietsen Stelen doe je ZO!
Fietsen stelen doe je ZO!
We gaan fietsen stelen en je hoeft niet eens bang te zijn voor de sterke arm, althans ze komen je niet thuis ophalen. We gaan namelijk "De grote Fietsenroof" spelen, een spel waarbij je via facebook virtuele fietsen kunt jatten. LET OP! De fietsen die je achteroverdrukt kunnen ook weer bij jou gejat worden of door de "politie" in beslag genomen worden. Wie aan het einde van het spel nog een virtuele fiets heeft WINT een echte Sparta fiets!
Swordfighting is Dangerous
Swordfighting is Dangerous
Een stelletje niks te doen hebbers staan wat te schreeuwen tegen elkaar met plastic zwaarden in de hand totdat één van hen de aanval wil inzetten. Maar dat blijkt toch gevaarlijker dan gedacht...
Gametime 1716 - Temple Glider
Temple Glider
Je bent een vogel in een tempel en moet ringen gooien terwijl je de obstakels ontwijkt. Leuke game!
Sexy Springtime
Sexy Springtime
Morgen is het 5 mei en dus Bevrijdingsdag maar ik denk dat ik het dit jaar maar eens oversla. Niet alleen wordt er regen voorspelt morgen, ook de rest van de week lijkt het een grote natte bende te worden. Tja, dan hebben deze dames het toch iets beter voor elkaar dan ons.... Ja ach, het leven is niet eerlijk!
Welcome To Earth Part 2 [in HD]
Welcome To Earth Part 2 [in HD]
Een goede maand geleden kon je het eerste deel bekijken van deze coole serie "Welcome to Earth". Vandaag is het de beurt aan deel twee, die eigenlijk net zo cool is.... Check het uit!
Temptations.nl #1 Sexdate site van Nederland
Anoek Kaagwi Rosalie

Anoek

Kaagwi

Rosalie

Don't Text And Drive
Don't Text And Drive
We weten allemaal dat bellen achter het stuur behoorlijk gevaarlijk kan zijn. Maar sms'en is misschien nog wel gevaarlijker. Deze Belgische rijschool kwam daarom met deze test om het duidelijk te maken..
Pizzababe Daisy Ann
Pizzababe Daisy Ann
Het is vrijdag en dat betekent dat we de laatste Pizzababe van deze week gaan verwelkomen. Daisy Ann, was al eerder voorbij gekomen maar sluit voor ons ook vandaag deze week met Pizzababes af... Heerlijk spul!
Toys 4 Boys [34]
Oldskool Condoms [WTF]
Oldskool Condoms [WTF]
Je hoort oudere wel eens roepen, "Vroeger wat alles beter!" Maar of dat echt zo is ?! Vroeger werden condooms nog gemaakt van schapen darmen tegenwoordig is dat van latex wat toch wel een vooruitgang te noemen is..
Failtube [4 Mei 2012]
Rage Comics IRL Part 2
Rage Comics IRL Part 2
We hadden al eerder een deeltje van Rage Comics in Real Life, waarin mensen plots de gelaatsuitdrukking krijgen van een cartoon. Hier het vervolg..
Gametime 1715 - Monsters gone Wild
Monsters gone Wild
Kruip in de huid van een Frankenstein achtig monster en laat je danspasjes zien op de groovy muziek. Game on!
Three Bunnies in One [6]
Three Bunnies in One [6]
Onze dagafsluiter komt vandaag weer in mini-compilatie vorm. We zien de dames Christina Renee, Katie Caroll en Kitty Lee voorbij komen in de 6e editie van Three Bunnies in One. ENJOY!

Bezoek ook eens de site van Gnoccatime, HIERRRRR!
Pure Adrenalin
Pure Adrenalin
De mooiste beelden uit de verschillende Extreme Sport clips van YT nog eens samengevat tot een mooie compilatie zien we in Pure Adrenalin!
Failtube [3 Mei 2012
Pizzababe Sofia Alexandria
Pizzababe Sofia Alexandria
Nadat we de afgelopen week een paar mooie dagen hebben gehad lijkt het voorlopig weer wat kouder te worden helaas. Gelukkig zitten onze Pizzababes wel altijd in zonnige oorden! Vandaag hebben we Sofia Alexandria als Pizzababe van de dag... Raten maar weer!
Dogs in Cars: California Edition
Dogs in Cars: California Edition
Een tijdje geleden kon je al kijken naar Dogs in Cars, een grappige compilatie met allemaal honden die zich prima te lijken vermaken tijdens een autoritje. In deze clip van dezelfde maker soortgelijke beelden alleen rijden we nu in het zonnige Californië!
VW Concept car in China
VW Concept car in China
Elke vrijdag hebben we op TLP de Toys4Boys galerie's met daarin allemaal mooi auto speelgoed maar deze concept auto van Volkswagen die zweeft had ik eigenlijk nog niet voorbij zien komen. Fake natuurlijk, maar wel cool!
Gametime 1714 - Katpow Express
Katpow Express
Neem nooit je hondje mee naar de Chinees was een lied van de 2 Pinten maar ook katten zijn niet veilig. Vandaag bestier je een Chinees restaurant waar je de klanten tevreden moet houden en zorgen dat ze allemaal te eten hebben. Tijd is geld! Game on...
Three Bunnies in One [5]
Three Bunnies in One [5]
We sluiten de dag weer af zoals we dat al bijna, 10 mei a.s. , zes jaar lang doen, met een babe video. Omdat je nooit genoeg babes kan hebben / zien gooit onze grote vriend Stefano van Gnoccatime er tegenwoordig meteen maar drie in één clip. Het ziet er allemaal weer prachtig uit!
The Fails of April 2012 [Compilation]
The Fails of April 2012 [Compilation]
Het was wat later dan normaal maar hier is onze eigen fail compilatie van de maand april 2012 met daarin nog eens alle faalhazen van afgelopen maand op een rijtje...
Failtube [2 Mei 2012]
Pizzababe Kimberly McKenna
Kimberly McKenna
Ze was wat later dan normaal onze Pizzababe van de dag maar daarom zeker niet minder mooi. Kimberly McKenna zagen we pas één keer eerder hier op TLP en vandaag zien we deze blonde knappert gewoon nog eens in vol ornaat. RATE!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 26]
sexy, wallpaper, wpmagic
Epic Win & Fail Compilation April 2012
Win & Luck Compilation of February 2012
Later vandaag komt onze eigen fail compilatie van April 2012, die wat later is door alle festiviteiten van het afgelopen weekend.. Je kon inmiddels al twee fail compilaties bekijken en dit is de Epic Win & Fail compilatie van de afgelopen maand met naast de fails ook enkele mooie WIN momentjes... Check!
Carrière Boost nodig ?
Carrière Boost nodig!
Er is een land in Nederland genaamd Westland waar allerlei dynamische, duurzame en innovatieve vindingen vandaan komen. Beyoncé, Jamie Oliver allemaal kennen ze het Westland. Laat je verrassen door de legio carrièremogelijkheden die ook voor jou hier liggen! Wedden dat je verbaasd bent over dit gebied? Kijk op Boostjouwcarriere.nu voor jouw (internationale) carrièremogelijkheden! Pak jij die enkele reis?

Carrière Boost nodig ?
Crave You [Original & Remix]
Crave You [Original & Remix]
Toen ik een aantal jaren geleden voor het eerst Dubstep muziek hoorde, had ik er niet een al te hoge pet van op. Toch lijkt deze nieuwe muziek stijl, here to stay en na het horen van deze epische Dubstep Violin van Lindsey Stirling was ik eigenlijk ook helemaal om. Vandaag gaan we weer iets klassieks mixen met dubstep muziek, al is het dit keer de klassieke tapdans. Hier het origineel en hier de übercoole TapTronic Remix!
Paul Basagoitia Lands a Double Backflip
Paul Basagoitia Lands a Double Backflip
We hebben al vaker dit soort stunts voorbij zien komen maar dat was dan wel in een gecontroleerde omgeving en meestal was er altijd wel een zachte landing in de buurt. Dit is Red Bull's Paul Basagoitia die een Double Backflip doet in de natuurlijke omgeving van de heuvels in Page, Arizona.
Gametime 1713 - Ultimate Turtle Rescue
Ultimate Turtle Rescue
Red alle schildpadden die achtergebleven zijn in de ruimte door met je ruimteschip te landen op de daarvoor aangegeven platforms. De blinkende witte pijl laat je zien in welke volgorde je ze moet oppikken. Elke level heeft 2 schildpadden die je moet redden. Game on!
Sexy Tierra Lee
Sexy Tierra Lee
Ik wist helemaal niet dat het vakantie tijd was maar dat verklaart wel waarom het met de commentaren wat rustiger is de laatste dagen. Mooie Tierra Lee was al een paar keer onze Pizzababe van de dag, linkje onder deze video, en vandaag is ze onze dag afsluiter.. Doen we de handjes eventjes op elkaar voor deze wonderschone dame ?!
Orgstep Dubgasm
Orgstep Dubgasm
De legendarische fake orgasme uit "When Harry met Sally" ken je misschien wel. Deze en nog een aantal iconische orgasme-scenes uit films, vormen de ingrediënten voor de opmerkelijke muziekclip "Orgstep Dubgasm"...
CityScapes
CityScapes
Failtube [1 Mei 2012]
Pizzababe Kendall Rayanne
Pizzababe Kendall Rayanne
Zijn we allemaal weer opgedroogd van het bier tanken gisteren ?! Dan is het de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag, wat vandaag een oude bekende is, namelijk Kendall Rayanne. We zagen voluptueus Kendall al eerder voorbij komen en vandaag is ze gewoon nog eens op visite. Wat een feest!
MysteryGuitarMan doet Video Puzzle
MYSTERY GUITARMAN [THE REMIX]
Ik had al een tijdje niets meer voorbij zien komen van deze Joe Penna, AKA Mystery Guitarman. Maar vandaag verblijd de beste man ons weer met een leuke én zeer originele muziek video.

Een making of staat hier!
NPPL Paintball in Slowmotion
NPPL Paintball in Slowmotion
De NPPL staat voor de National Professional Paintball League en elk jaar worden er in Las Vegas heuse battles uitgevochten in de strijd om de titel van beste Paintball team van het jaar. In deze vette clip in slowmotion het winnende 2011 team, met kleding van HK Army in de finale....
Instant Date [Improv Everywhere]
Instant Date [Improv Everywhere]
Zit je net eventjes lekker met je meisje op een bankje in het park van de rust te genieten, wordt je lastig gevallen door de grappenmakers van Improv Everywhere die je date nog iets spannender maken...
Gametime 1712 - Tetrix 2
Tetrix 2
Het aloude spel Tetris in een nieuw Egyptisch jasje gestoken maar verder niet erg anders dan het origineel. Gebruik de pijltjes toetsen om de blokjes te sturen... Game on!
Kaya Danielle is Blonde
Kaya Danielle is Blonde
Naast haar werk voor Playboy gaat de mooie Kaya Danielle ook uit de kleren voor Nextdoor-Models en om er eventjes helemaal anders uit te zien heeft ze voor de verandering ook nog eens blond haar.
8-Bit Movieposters
8-Bit Movieposters
Dog Guards Owner's Bike
Dog Guards Owner's Bike
Het was gisteren zo gezellig op Bea's verjaardagsfeestje dat er weinig meer van posten is gekomen. We beginnen dan ook nog maar eventjes waar we gisteren gestopt zijn.. Naast Nederland wordt er ook veel gefietst in China, het is dan al bijna logisch dat er dan ook fietsen gestolen worden. In plaats van een slot heeft deze fiets eigenaar zijn hond getraind om dieven weg te houden... Cool!