Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand April 2012

Pizzababe Jackie Dawn
Pizzababe Jackie Dawn
Ik ga me zo eens in het feestgedruis storten want mijn kater van gisteravond is bijna over, hoogste tijd om aan de volgende te gaan werken. Onze Pizzababe vandaag is een schatje die luistert naar de naam Jackie Dawn, wat een heerlijkheid... RATE!
The Sci-Fi Portfolio [Epic]
The Sci-Fi Portfolio [Epic]
We hebben al vaker van dit soort mooie compilaties voorbij zien komen met allerlei scenes uit een bepaald genre films. Vandaag nemen we het Sci-Fi genre onderhanden. Nice!
Failtube [30 April 2012]
S.O.S. Abba vs Titanic
S.O.S. Abba vs Titanic
Een grappige remix van de film Titanic en het nummer S.O.S. van Abba die ook nog eens van eigen bodem komt. Gemaakt door Matthijs Vlot. Nice on!
This Is 40
This Is 40
Tegenwoordig komen de leukste films bijna allemaal uit in de zomer. Op de een of andere manier gaan er in de zomer nog meer mensen naar de bios, waardoor ze in Hollywood besloten hebben de echte kaskrakers in de zomer uit te brengen. Deze komische aktie film met Judd Apatow en Paul Rudd in de hoofdrollen lijkt mij een echte aanrader. Hier alvast de trailer..
Gametime 1711 - Alien Discipline
Alien Discipline
Gebruik de grote hamer die je tot je beschikking hebt om de vervelende aliens te verslaan. Pas op voor raketten en bommen die her en der verstopt liggen. Game on!
Glazed
Glazed
De nieuwe videoclip van SaboFX, "Glazed", met ook deze keer weer een video vol met mooie dames. In de hoofdrollen, Jessica Burciaga, Bethanie Badertscher & Chloe Miranda... Habbaa!
Mashed Up Sunday #12 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday #12 [Music Mashups]
We sluiten deze zondag af met een nieuw deel Mashed up Sunday. Deel 12 alweer!

Bonus: MP3 Download 70s Mashups! (2 discs)

Wie van de Drie [29 April 2012]
Jill Jodie Bailey

Jill

Jodie

Bailey

SubWars
SubWars
Kennen we die bordjes nog uit de bus ?! Ze hadden als tekst, Opstaan voor een ouder iemand, misstaat niemand ?! In deze metro hangt dat bordje niet en niemand is dan ook bereid om op te staan wanneer een ouder uitziend baasje instapt. Helaas voor hun is dit baasje een echte baas met epic fight skills!
Gaming Wallpaper Pack [4]
BootyShakers
BootyShakers
Dit soort clips worden weliswaar een beetje zeldzaam op YT maar als er dan weer eens eentje voorbij komt met dames die zich graag van hun beste kant laten zien, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij om die clip hier op TLP te gooien. Dit keer drie dames tegelijk.... talent ?!
Vooray - Snowball Fight with Freddie Wong
Snowball Fight with Freddie Wong
Gisteren hadden we al een leuke clip van Freddie Wong die op geheel eigenwijze Skyrim aan het spelen was en vandaag is hij verwikkeld in een sneeuwbal gevecht met Kevin Superhero een andere bekende YT gebruiker. Fight!
Umpire Tackles Shirtless Streaker
Umpire Tackles Shirtless Streaker
Het honkbal seizoen is weer begonnen over het grote water en bij dat soort sporten horen tegenwoordig ook de streakers die je zo nu en dan over het veld ziet renen al dan niet in kledij. Deze gast is over de omheining gesprongen en doet een rondje om uiteindelijk getackeld te worden door de umpire..
Let Grandma rest in Peace
Let Grandma rest in Peace
Nadat oma is opgestaan uit de dood lijkt ze wedergeboren voor het ongeluk...
Gametime 1710 - Pirate Gem
Pirate Gem
Klik telkens op 2 gems om ze te verwisselen en een 3e of meer gems met de zelfde kleur te vinden. Hoe meer gems je in één keer weg speelt hoe meer bonus punten. Game on!
Three Bunnies in One [4]
Three Bunnies in One [4]
Ik kap er vandaag maar eens vroeg mee want gister was het weer een veldslag. Om 8.00 's morgens naar bed gaan is misschien leuk als je 18 bent maar dat was al weer eventjes geleden.. Ik laat jullie net zoals gisteren achter met drie mooie dames! Te weten; Ashley Smith, Jessica Workman en Kate Hughes!
Todler is Sexy and He knows It
Todler is Sexy and He knows It
Deze kleine man danst alsof z'n leven er van afhangt op het plaatje, "I'm sexy and I know it" van LMFAO!
Wie van de Drie [28 April 2012]
Katie Dioni Tabbers Simonia

Katie

Dioni

Simonia

Downhill Longboard Babes WIN
Downhill Longboard Babes WIN
Skateboarden, longboarden het komt eigenlijk een beetje op hetzelfde neer. Met een plankje op wielen je evenwicht bewaren en als je valt val je hard. Deze dames doen het voor!
The Beach Spy [28]
Skyrim Badass [By Freddie Wong]
Skyrim Badass [By Freddie Wong]
Skyrim is een roleplayinggame die officieel uitkwam in NL op 11 november 2011. In Skyrim kan de speler de wereld te voet of te paard verkennen maar als je Freddie Wong heet en nogal goed bent met special FX dan maak je natuurlijk gewoon je eigen regels...
2x April Fail Compilation 2012 [YDL & MF]
April, fail, compilation
We zijn zo langzamerhand aangeland bij de laatste dagen van de maand april 2012, en dat betekent dat er weer van alle kanten fail compilaties langs komen. Het is nog eventjes wachten op onze eigen fail compilatie maar de mensen van YDL, die ons ook elke weer een fail overzicht geven hadden 'm al wel klaar.

Bonus: Hier de Fail compilatie April 2012, door MF!
Movies That Come to the Rescue [Supercut]
Movies That Come to the Rescue [Supercut]
Het was eigenlijk al eventjes geleden dat we nog zo'n mooie film mashup voorbij zagen komen maar dit is er dan toch weer eindelijk eentje. Alle superheroes die je maar kan bedenken in één clip, erg knap gemaakt!
Gametime 1709 - Ultimate Hoop Mania
Ultimate Hoop Mania
Test je basketbal skills in Ultimate Hoop Mania waarin je je bekwaamheid op drie manieren kan bewijzen. Er is Practice Mode waarin je leert te spelen, je kan schieten voor punten in de Shoot for Points Mode en je kan het vervolgens ook nog eens opnemen tegen de computer in een one-to-one spelletje.. Game on!
Three Bunnies in One [3]
Three Bunnies in One [3]
We gaan weer verder met onze 3 in 1 serie met vandaag deze dames in de hoofdrol: Abigale Alayne, Ashley Zeitler en Lauren Ash... Wederom drie schatjes om door een ringetje te halen en mocht je vanavond niet op stap gaan dan kan je je met deze video tenminste nog eventjes vermaken..
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse
Ik ga er gemakshalve maar eventjes vanuit dat niemand van jullie een Bugatti Veyron voor de deur heeft staan en mocht dat wel zo zijn dan verwacht ik uiteraard een foto... Dat ze bij Bugatti mooie auto's maken mag geen geheim zijn en deze laatste telg uit de Veyron serie is weer zo'n knoepert van een kanon... Deze 1200pk wolf in schaapskleren is natuurlijk een regelrechte sensatie om in te rijden. Helaas kan ik alleen maar dromen om ooit een auto te kopen met een prijskaartje van €2,15 miljoen incl. belastingen
Gratis HTC One X Black bij Vodafone
Gratis HTC One X Black bij Vodafone
Op de nieuwe HTC One X Black, zitten echt alle toeters en bellen die je je als smartphone gebruiker maar kunt wensen. Bovendien is deze jongste telg uit de HTC familie uitgerust met een nieuwe supersnelle quadcore processor en een prima 8megapixel camera voor en 1.3megapixel achter. Wanneer je de HTC One X Black nu besteld met een Vodafone, Bel+SMS+Web Smart 100 abonnement, is het toestel ook nog eens helemaal GRATIS. Zoals je gewend bent van Belsimpel, vandaag besteld = morgen in huis
Gratis HTC One X Black bij Vodafone
Pizzababe Nancy Patton
Pizzababe Nancy Patton
Vorige maand kon je al eventjes kennis maken met "All Natural" Nancy Patton met de grote voorgevel en vandaag is ze onze week afsluiter. Ik las gisteren in de comments dat er nog geen mega mukken voorbij waren gekomen deze week. Dus bij deze!
Toys 4 Boys [33]
Kim Dotcom on the Nurburgring!
Kim Dotcom on the NurnbergRing!
Goed het was misschien een beetje overmoedig van Megaupload oprichter Kim Dotcom om de FBI uit te dagen en te leven als een god in Frankrijk, Nieuw Zeeland in dit geval. Maar wat zou jij doen als je ineens meer geld op je bankrekening hebt staan dan je ooit op kan maken en het leven lacht je toe ?! Kim Dotcom nam het ervan, en is voorlopig nog steeds op vrije voeten. In 2011 ging hij racen met niemand minder dan Kimi Raikkonen op de Nurburgring... hier de epische beelden!
Failtube [27 April 2012]
Dad & Kids Sing Bohemian Rhapsody
Dad & Kids Sing Bohemian Rhapsody On Ride To School
Elke dag naar het geleuter op de radio luisteren is ook maar saai en daarom zingt deze vader met z'n 3 kinderen elke morgen, wanneer hij zijn kroost naar school brengt, Queen's grootste hit Bohemian Rhapsody. Parenting WIN!
Epic Goalkeeper WIN
Epic Goalkeeper WIN
Niemand minder dan Johan Cruyff introduceerde ooit de vliegende keep in de vorm van Stanley Menzo. Tegenwoordig is het heel normaal dat een keeper mee voetbalt en kan zelfs voor de beslissende treffer zorgen zoals deze keeper die de spits op pad stuurt naar een lege goal.. WIN!
Gametime 1708 - Alien Bottle Buccaneer
Alien Bottle Buccaneer
Je bent Nanny, die niets moet hebben van recyclen en veel liever glaswerk kapot schiet met z'n space geweer. Richten doe je met je muis en alle ballen die overblijven in iedere level krijg je als bonuspunten. Probeer dus zo min mogelijk rubberen ballen te gebruiken om de hoogste score te halen. Game on!
Sexy Audrey Nicole & Naj'a Irie
Sexy Audrey Nicole & Naj'a Irie
We sluiten deze avond af met de mooie Audrey Nicole die een sexy vriendinnetje, met de best moeilijk naam, Naj'a Irie heeft meegenomen voor deze shoot. Check het uit!
Les Dooblettes Poledance Summer Camp
Les Dooblettes Poledance Summer Camp
Ik wist het niet maar er schijnt tegenwoordig zelfs een zomerkamp te zijn voor meiden die willen leren paaldansen. Dat horen we natuurlijk graag want dat soort skills komen prima van pas op de slaapkamer. De dames, Marion Crampe & Manuela Carneiro doen het nog 1x voor... Talent!
Extreme Pain [The Compilation]
Extreme Pain [The Compilation]
We zien altijd graag mensen falen en daarom hebben we ook een soortement van dagelijkse failtube in het leven geroepen. Naast de fail clips, zijn er ook nog eens de fail compilaties. En in deze compilatie zien we allemaal kanslozen die pijn lijden na een domme stunt... Wij kijken, al nee schuddend mee!
Failtube [26 April 2012]
Pizzababe Taylor Patrick
Pizzababe Taylor Patrick
Ook vandaag is er natuurlijk een Pizzababe en ook vandaag is dat weer een dame die we nog niet eerder mochten bewonderen. Taylor Patrick staat in de etalage vandaag en ik vind het een mega babe. Goed het zijn geen super mukken maar dat hoeft ook niet elke dag. Ook deze Pizzababe dingt mee naar de titel, Pizzababe van het jaar 2012.. vergeet niet te raten!!
Robbery prank on 3 Hot chicks [EPIC]
Robbery prank on 3 Hot chicks
Je kamergenoot laten schrikken door een inbraak in scene te zetten is eigenlijk not done maar levert wel erg leuke beelden op. Vooral als die kamergenoot ook nog eens thuis komt met twee vriendinnen die zich ook helemaal het lazarus schrikken.

[Thnx Menno!]
Hot Wallpaper Pack [Volume 25]
wallpaper, sexy

Click 2 Enlarge!
Video Essay : Famous Film Debuts 1 & 2
Video Essay : Famous Film Debuts 1 & 2
Ik heb gisteravond weer eens een film avond gehouden en dat was eigenlijk te triest voor woorden. Ik had "Nazi's in the Center of the Earth" liggen maar mocht je daar hoge verwachtingen van hebben laat me je die meteen uit het hoofd praten, die film is het downloaden kopen of huren echt niet waard. Gelukkig zijn er ook goede films met goede acteurs al zijn daar de meeste ook niet meteen in een topfilm begonnen. In deze twee overzichten allemaal bekende gezichten in hun film debuut. Leuk!
Gametime 1707 - Dog Planes
Dog Planes
Vandaag bestuur je een vliegtuigje waarmee je de strijd aan gaat tegen de computer in een dog fight. Zorg dat je de ander zo snel mogelijk neerschiet voordat je zelf neer gaat. Game on!
Sexy Lucy Collett
Sexy Lucy Collett
In Nuts Magazine staan tegenwoordig echt allemaal mooie vrouwen. Neem nou deze roodharige Lucy Collett, een nieuwkomer en vanavond voor het eerst te bewonderen op TLP. Er is ook nog een duo filmpje van deze schone met Leah Francis hierrrr! Habbaaa...
I ♥ Happy Hardcore Videomix [DJ Philizz]
I ♥ Happy Hardcore Videomix [DJ Philizz]
We volgen DJ / VJ Philizz nu al een tijdje en dit keer verrast hij ons met een heerlijke Happy Hardcore videomix. De I ♥ Happy Hardcore Videomix duurt een klein uurtje en het is van begin tot eind, één brok nostalgie... Dat waren toch wel mooie jaren hoor! Een tracklist staat er onder en nog meer Philizz videomixen op TLP vind je via deze link! En de MP3 vind je hier! (right click)
Drive-By Compliments [LOL]
Drive-By Compliments [LOL]
Youtube user Timothy DeLaghetto heeft een megafoon en een auto en is wat aan het cruisen in z'n stadje terwijl hij nietsvermoedende passanten complimenteert met van alles en nog wat.. Stiekem willen we dat eigenlijk allemaal wel een middagje doen...
Pizzababe Katie Vernola
Pizzababe Katie Vernola
Vandaag in onze Pizzababe serie, een oude bekende, Katie Vernola. We hadden deze knoert al eventjes niet meer voorbij zien komen hier op TLP maar vandaag is ze gewoon weer een dagje op bezoek. Lekker als altijd!
Gratis HTC One X Black bij Vodafone
Gratis HTC One X Black bij Vodafone
Op de nieuwe HTC One X Black, zitten echt alle toeters en bellen die je je als smartphone gebruiker maar kunt wensen. Bovendien is deze jongste telg uit de HTC familie uitgerust met een nieuwe supersnelle quadcore processor en een prima 8megapixel camera voor en 1.3megapixel achter. Wanneer je de HTC One X Black nu besteld met een Vodafone, Bel+SMS+Web Smart 100 abonnement, is het toestel ook nog eens helemaal GRATIS. Zoals je gewend bent van Belsimpel, vandaag besteld = morgen in huis
Failtube [25 April 2012]
Best of Good Morning America [Porter Remix]
Best of Good Morning America [Steve Porter Remix]
De laatste jaren hebben we hier in NL ook allerlei ontbijtshows maar in de USA hebben ze dat al tientallen jaren. De best bekeken show aldaar is "Good Morning America", en DJ Steve Porter die we onder andere kennen van deze epische Mac Hammer clip maakte daar een remix van...
Free Riding in Rio de Janeiro [RedBull]
Free Riding in Rio de Janeiro [RedBull]
Wederom een mooie clip van Redbull, zoals we dat eigenlijk gewend zijn van de energie drank producent. Dit keer eentje uit de serie X-Trials waarin we vandaag een kijkje nemen in bij het Free Ride evenement te Rio de Janeiro in het zonnige Brazilië.
Wilders is de Zwarte Piet [LuckyTV]
Wilders is de Zwarte Piet [LuckyTV]
Konden we een paar maanden geleden nog een stuntelende Job Cohen zien bij DWDD's LuckyTV. Nu het overleg in het Catshuis is mislukt is Geert Wilders en zijn PVV de klos en krijgt door alle partijen de zwarte Piet toebedeeld. LuckyTV maakte er deze clip van....
Gametime 1706 - FWG Pinball
FWG Pinball
We gaan weer een keertje flipperen op deze FWG Pinball machine. Wie zet er een highscore neer ?!
Virtual Passion
Virtual Passion
Een werkelijk waar schitterende video en zeer zeker een waardige afsluiting van deze iets wat triestige dag, qua weer dan. Grote vriend Stefano, van Gnoccatime.net heeft wederom z'n best gedaan om voor jullie deze video in elkaar te knutselen. Kijktip!
The Carlton Dance Flashmob
The Carlton Dance Flashmob
Naast Will Smith was er nog een held in de serie "The Fresh Prince of Bell-air" namelijk Carlton Banks gespeeld door Alfonso Ribeiro. De afgelopen maanden heeft deze laatste al zijn fans opgeroepen om mee te doen aan World's Largest Simultaneous Flash Mob, terwijl iedereen de door hem beroemd geworden Carlton dance doet...
Failtube [24 April 2012]
Pizzababe Diana Rose
Pizzababe Diana Rose
Ze hebben bij Playboy schijnbaar een vers blik met babes opengetrokken want ook deze Diana Rose had ik nog niet eerder voorbij zien komen. Diana is dus een nieuwkomer in de stal van ome Hef en vandaag voor het eerst onze Pizzababe van de dag.... Rate!
Dean Potter Slackline cross China canyon 2012
Dean Potter Slackline China canyon 2012
Als ik op een stoeprand ga staan krijg ik al last van hoogtevrees dus ik heb alleen maar respect voor deze Dean Potter die op via 'n slackline een 1800m hoge canyon oversteekt. En dat ook nog eens zonder safety lijntjes..
WallPaper Magic [94]
FPS Russia Quadrotor with Machine Gun
FPS Russia Quadrotor with Machine Gun
Daar is onze favoriete Rus weer met een nieuw apparaat waarmee je alles en iedereen kan wegmaaien via een quadrotor op afstandsbediening. FPS Russia is de naam mocht je dat nog niet weten en ook deze video is weer awesome!
Puppy in Microwave Prank
Puppy in Microwave Prank
We hebben een jongere uitvoering van David Copperfield die mensen in een winkelcentrum verrast met een epische truc waarin een klein hondje de hoofdrol speelt.
Gametime 1705 - Shipping Blox
Shipping Blox
Ga aan de slag als dokwerker en zorg dat alle kratten en kisten op tijd ingeladen worden voordat de tijd op raakt. Het vervelende is dat de schepen nog al eens bewegen wat het nog een klein beetje moeilijker maakt. Game on!
Three Bunnies in One [2]
Three Bunnies in One [2]
We sluiten de boel weer af voor vandaag en dat doen we wederom met drie dames tegelijk. Dit keer geen vreemde neuzen maar drie dames die echt de moeite zijn. Ik noem een, Abigale Alayne, Elizabeth Jean en Jade_Bryce! Habbaaaaaa.....
Cheap Truck Challenge - Roadkill Episode 3
Roadkill Episode 3
Tegenwoordig zijn eigenlijk alle auto's die gemaakt worden wel goed enige uitzondering daargelaten. In deze Cheap Truck Challenge vergelijken we een gemodde 1979 Bronco, 1980 Toyota Pickup en een beestachtig 1987 Chevy Suburban in een ultieme off-road test... Doen het nog best goed die oudjes...
Failtube [23 April 2012]
Pizzababe Veronica Ricci
Pizzababe Veronica Ricci
En ja hoor daar is ze weer, Veronica Ricci! Een oude bekende die we al vaker voorbij hebben zien komen maar vandaag te zien is in een gloednieuwe galerie van Playboy! Check it uit!
Riders are Awesome 2012 [1]
Riders are Awesome 2012 [1]
Extreme Sports en de clips die daar bij horen, ik vind het helemaal geweldig. Het kan niet gek genoeg zijn of er is wel een idioot die er z'n sport van gemaakt heeft. Vandaag gaan we rijden, skiën en skaten op van alles en nog wat , want rijders zijn Awesome!
WallPaper Magic [93]
Mooiste Een Tweetje Ooit ?!
Mooiste Een Tweetje Ooit ?!
De NL voetbalcompetitie is al weer bijna beslecht en het lijkt erop dat de Amsterdamse goden zonen het weer eens gaan redden om landskampioen te worden. Wij nemen vandaag een kijkje in Qatar waar de clubs Lekhwiya Sports speelt tegen Sepahan. Ik heb veel mooie doelpunten gezien maar denk dat deze goal van de Ivoriaanse voetballer Bakari Koné, na een één tweetje die zo uit Fifa 2012 lijkt te komen, een van de mooiste is die ik gezien heb. Check!
Timelapse of Lotte
Timelapse of Lotte
De ouders van Lotte hebben vanaf haar geboorte elke week een foto genomen en die na 12 jaar allemaal achter elkaar geplakt. Leuk natuurlijk voor later en leuk voor ons om nu al naar te kijken....
Gametime 1704 - Pearl Harbor 1941
Pearl Harbor 1941
Het is 1941 en je ben een matroos gestationeerd in Pearl Harbor. De Jappen komen eraan en proberen de US vloot tot zinken te brengen. Beman het kanon en probeer zoveel mogelijk Jappen uit de lucht te schieten, game on!
Sexy Brianna Frost is Back
Sexy Brianna Frost is Back
Van de mooie Brianna Frost staan ondertussen een clip of 20 op TLP en dat is ook niet zo verwonderlijk want Brianna is gewoon een babe! Voor het laatst kwam er iets van deze beauty voorbij in 2009, dus dat was al eventjes geleden. Vanavond is ze gewoon weer eventjes terug met deze fijne clip... mooi speelgoed!
ATV Rider hits Cow [OMG]
ATV Rider hits Cow [OMG]
Daar rij je dan lekker eventjes buiten de bebouwde wereld op je nieuwe ATV als je plotsklaps oog in oog komt te staan met een koe... No milk today ?!
Redneck Tattoo Removal
Redneck Tattoo Removal
Als je ooit eens in de verleiding bent gekomen om een tatoeage te zetten dan kan je daar vervolgens spijt van krijgen, maar zo 1-2-3 ben je niet van dat plakplaatje af. Tegenwoordig kan je het laten weg laseren maar als je daar niet genoeg geld voor hebt zijn er ook nog andere maniertjes... Dit is de redneck way!

Don't try this at home!
Wie van de Drie [22 April 2012]
Helen F. Carisha Sienna

Helen F.

Carisha

Sienna

Looking at You [The Supercut]
Looking at You [The Supercut]
Je moet toch wel heel erg veel geduld hebben en flink wat film kennis om dit soort supercuts te maken. Dit keer is er iemand geweest die allerlei scenes uit films achter elkaar heeft geplakt waarin één van de hoofdpersonage naar je kijkt... Best grappig gedaan en in HD uiteraard...
420 Hempfest Knockout
420 Hempfest Knockout
Tijdens het Hempfest van 420 events liep er al de hele dag een iets oudere man mensen lastig te vallen op het festivalterrein. Op een gegeven moment gaat hij iets te ver en loopt tegen een uppercut aan... En ik maar denken dat een tevreden wietroker geen onruststoker was.. MIS!
Gaming Wallpaper Pack [3]
gaming, gamen, wallpapers, wpmagic
Sync [Short Movie]
Sync [Short Movie]
In het jaar 2025, heeft de mensheid de eerste geautomatiseerde mens uitgevonden en die is bad-ass. Deze half mens half robot achtige wezens zijn uitgerust met hyper-intelligente computers en vormen een bedreiging voor de mensheid. In deze tweedelige short film "Sync" van Corridor Digital gaat de mens de strijd aan..
Luckiest Pedestrian Alive
Luckiest Pedestrian Alive
Als kind weet je al dat voordat je een weg oversteekt, je eerst goed naar links en rechts moet kijken alvorens de weg op te stappen. Deze dame was dat heel eventjes vergeten en heeft echt al het geluk van de wereld...
Gametime 1703 - Donut Empire
Donut Empire
Het is zondag, dat is voor iedereen een vrije dag en ook voor onze Pizzabakkers, die we vandaag stage laten lopen bij de donut shop om de hoek.. Upgrade je winkel, maak de lekkerste donuts en hou de klanten tevreden... Game on!
Sexy Snowbunnies 5 [2012 Final]
Sexy Snowbunnies 5 [2012 Final]
Onze Beachspy is weer aanwezig, dat betekent dat het weer zomer wordt en bij de zomer horen natuurlijk geen Snowbunnies, ook al zijn ze nog zo lekker... We sluiten daarom deze serie voorlopig af en wellicht dat we de dames in het najaar nog eens terug gaan zien in een nieuwe 2013 serie met nog meer Sexy Snowbunnies... Vandaag het laatste deel 5!
Best Fails Of The Week 3 [April 2012]
Best Fails Of The Week 3, fail, compilation
We zijn al weer bijna aangeland bij het einde van de maand en dat betekent volgende week weer een maandelijkse fail compilatie. Zo ver is het nog niet dus moeten we het nog eventjes met deze wekelijkse overzichten doen van YDL! Nummertje drie al weer...
Wie van de Drie [21 April 2012]
Paola Lily Sarah

Paola

Lily

Sarah Jean

Why Men love Bimbo's [Bimbo Alert]
Why Men love Bimbo's [Bimbo Alert]
Volgens mij valt het nog helemaal niet mee om vrouw te zijn! Autorijden is ineens een stuk lastiger en je moet er altijd op en top uitzien, althans dat willen wij dan toch, en dat kan nog best lastig zijn zonder een spiegel in de buurt. Gelukkig zijn er tegenwoordig auto's met spiegelende ruiten..... Love it!
Best Job
Best Job
De Olympische Spelen van Londen worden gehouden van 27 juli tot 12 augustus 2012, dus dat duurt nog een kleine 100 dagen. Op 12 mei is het Moederdag, de dag dat we ons moeke in het zonnetje zetten en haar bedanken voor alle zorgen door de jaren heen. Zonder moeder die je achter de vodden aanzit ook geen Olympische kampioenen, dat is zo'n beetje de boodschap in deze viral clip van Proctor & Gamble, zakdoekje bij ?!
The Beach Spy [Part 27 + Bonus Video]
Troublemakers Deserve To Die
Mashed Up Sunday #11
Wellicht hebben we morgen weer een nieuw deeltje Mashup Sunday, en om alvast in de stemming te komen stel ik je voor aan Clivester, een Duitse DJ die schitterende mashups maakt. In deze mashup zitten de volgende artiesten, Taio Cruz vs. Lana Del Rey vs. Pet Shop Boys. Knap staaltje mixen al zeg ik het zelf...
Reflexion [Animation]
Reflexion [Animation]
Het was al weer eventjes geleden dat we een leuke animatie voorbij zagen komen maar dit Reflexion is dan toch wel weer goed gelukt... Een jonge dame is druk in de weer met haar eigen spiegelbeeld.
Gametime 1702 - Medieval Rampage 2
Medieval Rampage 2
In Medieval Rampage 2 - De Realm of Darkness, vecht je tegen hordes vijanden die in waves op je afkomen. Roei alles uit wat op je pad komt, schakel 5 bosses uit en upgrade naar nieuwe wapens wanneer mogelijk. Game on!
Girls gone Wild 2012 [9]
Girls gone Wild 2012 [9], GGWILD
We sluiten deze vrijdag af met een video van de Girls gone Wild die nog steeds op zoek zijn naar het mooiste meisje van Amerika. Deze beelden komen uit seizoen 2 maar het is gewoon weer meer van hetzelfde. Hebben we hier al genoeg van gezien ?
Extreme Sport Compilation in HD [Carnwell]
Extreme Sport Compilation in HD [Carnwell]
Ook vandaag heb ik weer een wonderschone Extreme Sport compilatie gevonden. Check eventjes deze mooie compilatie van ene Carnwell die al zijn favoriete YT clips achterelkaar heeft gezet, wat resulteerde in deze compilatie...
Don't Drink & Drive [Redneck PSA]
Don't Drink & Drive [Redneck PSA]
Het weekend staat voor de deur en dan wordt er doorgaans de meeste alcohol genuttigd. Dat je niet moet drinken en rijden wisten wij natuurlijk al, maar voor diegene die het nog niet wisten vertelt deze redneck het nog maar eens..
Failtube [20 April 2012]
Pizzababe Audrey Nicole
Pizzababe Audrey Nicole
We zijn helaas al weer aangeland bij de vrijdag en dat betekent de laatste Pizzababe van deze week. Morgen en overmorgen moeten jullie het doen met de dames van de buren en natuurlijk is er ook weer een nieuwe Beachspy galerie. We sluiten deze week af met de mooie Audrey Nicole, die deze maand de Coed of the Month is bij Playboy... RATE!
Hot Wheels Gymkhana [Epic]
Hot Wheels Gymkhana
We kennen de Gymkhana avonturen van Ken Block ondertussen en dat soort video's doen het eigenlijk altijd goed hier op TLP. Vandaag zien we niet Ken Block in actie maar gaan we met speelgoed autootjes iets soortgelijks doen... Cool!
Toys 4 Boys [32]
My name is Kurt Kobain
My name is Kurt Kobain
We reizen af naar Peru voor een talentvolle zanger in de show "Yo Soy", wat hier de "My name is" shows zijn. Hij doet een aantal nummertjes van Kurt Kobain en lijkt wel heel erg op zijn idool... Wat vinden jullie ?!

het begint op 1:05
The Ultimate Bacon Burger
The Ultimate Bacon Burger
Het leven duurt maar even en moet je dus optimaal benutten. Fok gezond leven, genieten daar gaat het om! Deze lui zijn zo te zien geïnspireerd door de mannen van Epic Mealtime, en hebben ook een voorliefde voor bacon. Na een bezoekje aan de Burger King besluiten ze hun Wopper te pimpen met 1050 extra plakjes bacon... Het water loopt me in de mond..
Gametime 1701 - Blocky
Blocky
Je moet Blocky telkens naar z'n thuisbasis te manoeuvreren. Dit doe je met de pijltjestoetsen, let goed op in het begin bij de uitleg anders kom je de eerste level niet eens door. Er zijn in totaal 20 levels, game on!
Sexy India Reynolds & Vikki Blows [in Loaded]
Sexy India Reynolds & Vikki Blows [in Loaded]
Je zou denken dat een dame die Vikki Blows heet haar naam wel zou veranderen zodra daar een mogelijkheid toe was maar dat is eigenlijk nooit in Vikki's gedachten opgekomen. A.s. Mei staat Vikki Blows in het nummer van Loaded Magazine en daar is dit de shoot van. Ook mooi en misschien nog wel mooier is haar voorgangster India Reynolds waarvan hier nog een zeer mooie videoshoot staat, voor het zelfde mannenblad. Habbaaaaaa!
Don't Be That Guy at the Gym [LOL]
Don't Be That Guy at the Gym [LOL]
Iedere keer heb ik weer goede voornemens maar een sportschool ook daadwerkelijk binnenstappen om te sporten dat is er nog steeds niet van gekomen. En dat terwijl het in de sportschool best goed toeven is, denk aan al die strakke meiden billen die daar rondhuppelen.. Deze gasten hebben een soort van gedragscode opgesteld hoe wel en hoe je niet te gedragen in de gym... herkenbaar!
Oma Hilda geeft haar Renault 4 weg op Facebook!
Oma Hilda geeft Renault 4 weg op Facebook!
Oma Hilda geeft haar Renault 4 weg op de Facebookpagina van Renault Nederland. Er is echter één probleem; ze is haar sleutel kwijt. Degene die haar sleutel vindt, krijgt als beloning haar Renault 4. Weet jij waar hij ligt? Tag de sleutel op Facebook en wie weet rij jij deze zomer al rond in die witte Renault R4GTL Clan uit 1988 met originele blauw-rood geblokte stof, een zeer gewilde klassieker voor iedere autoliefhebber. Speur dus mee en WIN!
Pizzababe Alyssa Marie
Pizzababe Alyssa Marie
Persoonlijk vind ik blonde Alyssa Marie een van de mooiere cybergirls van dit jaar, al zit er natuurlijk nog veel meer mooi snoepgoed tussen. Alyssa Marie is vandaag onze Pizzababe van de dag en ik hoor graag weer jullie mening over deze kanjer. Vergeet niet om te raten!
Failtube [19 April 2012]
The Video Game Rock Medley
The Video Game Rock Medley
Dit is YT user Fredde Gredde, die een medley speelt van muziek uit zijn favoriete videogames. Het zijn in totaal 34 tracks en het duurt in totaal zo'n 10 minuten... Nice!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 24]
wallpaper, wpmagic, hot

Click 2 Enlarge
Extreme RC Piloting
Extreme RC Piloting
Ik heb eigenlijk nooit een op afstandbestuurbaar voertuig of zoals in dit geval vliegtuig gehad maar m'n handen jeuken als ik dit soort clips zie. Dit is Joe Smith die al jaren aan het vliegenieren is met zijn model vliegtuig en daar onderhand erg bedreven in is geworden. Check eventjes deze demo...
Rachael Leahcar [The Voice of Australia]
Rachael Leahcar [The Voice of Australia]
Talentenjacht "The Voice" werd bedacht door John de Mol en was voor het eerste op de NL tv te zien in 2010, en werd voor het eerst gewonnen door Ben Saunders. Inmiddels is dit format wereldwijd verkocht en kan je de show dus in diverse landen zien. Ik stel jullie voor aan de 18 jarige Rachael Leahcar die blind is maar kan zingen als een nachtegaal. Ze doet het Edith Piaf’s nummer "La Vie En Rose". RESPECT!
Gametime 1700 - Golferiffic
Golferiffic
Ik ben er al een tijdje niet meer aan toegekomen maar een balletje op z'n tijd slaan is lekker rustgevend en je ziet nog eens wat van de natuur. Vandaag hoef je de deur niet uit in Golferriffic want je kan gewoon een balletje slaan vanuit je luie stoel. Game on!
Three Bunnies in One [1]
Three Bunnies in One [1]
Grote vriend Stefano van Gnoccatime vond de video's van Playboy de laatste tijd wat saai worden en bedacht een serie mini compilaties waarvan we vanavond de eerste hebben. In deze eerste aflevering van Three Bunnies in One zien we de volgende schoonheden, Andrea Leilani , Melissa Marie en Andrea Sadia... Drie voor de prijs van één dus... Yihaaaa!
Exercising Around the World [Epic]
Exercising Around the World [Epic]
Kennen we Matt Harding nog die een jaar of vier geleden de interwebs veroverde met zijn danspasjes die hij tijdens zijn reis rond de wereld maakte ?! Dit keer geen Matt Harding, maar een uiterst sportieveling die in 16 landen over een periode van 18 maanden zijn dagelijkse ochtendgymnastiek deed, en dat vastlegde in deze video.
Hi presenteert WallTV
Hi presenteert WallTV
Belspelletjes zijn verleden tijd nu Hi, CallTV omdoopt in WallTV.. Want zeg nou eerlijk, wie belt er tegenwoordig nog ?! Om haar nieuwe Messaging abonnementen onder de aandacht te brengen heeft Hi een speciale WallTV Facebook in het leven geroepen waarop je 1-op-1 kan spelen tegen de, je wellicht bekend voorkomende, gastvrouw. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. Als absolute hoofdprijs kan elke Facebooker die het woord goed raad een gloednieuwe Volkswagen up! ter waarde van €10.645,- winnen!
Pizzababe Laura Ash
Pizzababe Laura Ash
Zeker niet voor in de rij gestaan deze Laura Ash maar desalniettemin een heerlijke dame die deze maand bij de Fresh Faces van Playboy werd ingelijfd. Bij ons is Laura Ash vandaag de Pizzababe van de dag, vergeet niet om je stem uit te brengen. Alle stemmen tellen aan het eind van het jaar mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Check!
Failtube [18 April 2012]
Eating Pizza like a BOSS
Eating Pizza like a BOSS
Als mensen hier binnenlopen voor een Pizza dan vragen ze weleens wat de beste manier is om een pizza op te eten. Gewoon uit de hand of toch maar met mes en vork. Ik laat ze dan altijd deze privé video zien waarin ik het zelf nog één keer voor doe... Eating Pizza like a Boss! JWT!
WallPaper Magic [92]
Guns
Guns
We kende Eclectic Method al van bijvoorbeeld deze Starwars Dubstep clip waarin ze beelden en geluiden zo mixen dat het nog leuk is om naar te luisteren ook. Dit keer zijn het allerlei geluiden van schiettuig aan elkaar gemixed met natuurlijk bijhorend beeld... laat je verrassen..
G-Male and Siri: The Love Story
G-Male and Siri: The Love Story
Tegenwoordig zijn Apple en Google de internet bedrijven die de dienst uitmaken. In deze clip zien we een man als G-Male en een flirterige dame als Siri, die elkaar ontmoeten en verliefd worden op elkaar. Ondertussen komen ze allerlei andere bekende internet iconen tegen. Ik gebruik eigenlijk nog steeds Hotmail ? Ben ik nu ouderwets ?!
Gametime 1699 - Train Mania
Train Mania
Er ligt geen sneeuw op het spoor, de temperaturen zijn boven 0, dus de treinen rijden weer. Vandaag ben je een conducteur en je moet er voor zorgen dat de lading in de trein z'n bestemming bereikt. Probeer zo min mogelijk van je lading te verliezen, game on!
Douchen met Crystal Houston
Douchen met Crystal Houston
Ze kwam in 2008 al eens voorbij als Pizzababe van de dag en ook deze video komt me bekend voor maar dat item is inmiddels verwijderd van TLP. Geeft verder niet, nieuwe ronde nieuwe kansen, want dit fijne filmpje met een douchende Crystal Houston wil ik je zeker niet onthouden... Wie zeept haar rug in ?!
Failtube [17 April 2012]
Pizzababe Irene Hoek
Pizzababe Irene Hoek
Hmz, ik moet toch eens wat vaker de NL Playboy erbij pakken want deze Irene Hoek, is toch wel echt een schatje hoor.. Onze eigenste Irene Hoek is ook nog eens in de race om de Duitse Playmate van het jaar te worden en naar mijn mening maakt ze een goeie kans. Het is onze Pizzababe van de dag, en als bonus staat er ook nog een video onder de galerie... Rate!
Discover Xtreme Sports in HD [7]
Discover Xtreme Sports in HD [7]
We konden al eerder een aantal delen bewonderen uit deze serie en vandaag is het de beurt aan deeltje 7, wat een leuke compilatie is geworden. Extreme sports op z'n best...
Animal Kingdom [9]
Russian Special Police vs Nokia Elevator
Russian Special Police vs Nokia Elevator
Dat je in Rusland beter beleefd kan zijn tegen de politie dat mag bij een ieder bekend zijn, en zeker bij de Russen zelf. Deze mensen schrikken zich dan ook een hoedje wanneer ze ineens oog in oog komen te staan met een Russisch arrestatie team in vol ornaat...
9 Month old Baby doing Pull Ups [WTF]
Baby doing Pull Ups [WTF]
Het wordt echt steeds gekker met die kids van tegenwoordig. Zijn ze niet aan het klimmen in je woonkamer dan zijn ze alvast aan het trainen zoals dit jochie van amper 10 maanden oud, die pull ups aan het doen is... Nee serieus!
Gametime 1698 - Mummy Defence
Mummy Defence
Je bent beland in het oude Egypte en onverlaten hebben het voorzien op de schatten in de van de dode farao's. Bescherm de piramide's door op de juiste plekken een verdediging op te werpen. Game on!
Sexy Monique Arce
Sexy Monique Arce
Ik had nog nooit gehoord van Monique Arce en ook als Pizzababe was ze nog niet voorbij gekomen. Monique Arce is, blijkbaar, Playboy's nieuwste vinding en ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel wat vind hebben ook. Een mooie dame dus, deze Monique die hét maar hoeft te fluisteren... Habbbaaa!
Tupac Hologram at 2012 Coachella [Awesome]
Tupac Hologram at 2012 Coachella [Awesome]
En jullie dachten allemaal dat Tupac dood was ?! Whaha, mooi niet dus... Altans, zijn platen leven voort en zo ook zijn hologram die te zien was afgelopen weekend op het Coachella Festival 2012. Het doet een klein beetje denken aan Gorillaz die ook een soortgelijke act hebben, alleen nu is ook nog eens de muziek cool. Snoop dog doet natuurlijk ook mee...
Cabin in the Woods [Sneak Preview]
Cabin in the Woods [Sneak Preview]
De eerste Europese sneak van Cabin in the Woods was onlangs in Pathé De Kuip te Rotterdam. Een stel vrienden gaan vakantie vieren in een afgelegen boshut, echter gebeuren daar vreselijke dingen. Wie denkt te weten hoe dit afloopt, zit ernaast. Enkele reactie’s van de Nederlandse sneak bezoekers: “verrassend”, “vernieuwend” en "Angstaanjagend". Check hier de beelden, die werden opgenomen tijdens de sneak preview! Vanaf 19 april in de NL bioscoop..
Failtube [16 April 2012]
Pizzababe Jessica Workman
Pizzababe Jessica Workman
We zijn al weer aangeland bij onze Pizzababe van de dag die vandaag verzorgd wordt door mooie Jessica Workman, allang geen onbekende meer van de vaste TLP bezoeker. Vandaag heeft Jessica een zwarte bikini aan maar die is aan het einde van de galerie helemaal verdwenen, zoals we het graag zien. Ook vandaag hoor ik graag jullie commentaar en votes! RATE!
Insane Blow Jump [Epic]
Insane Blow Jump [Epic]
Het waarheidsgehalte in deze clip is ver te zoeken maar dat maakt de clip niet minder leuk. Fake als het kunstgebit van m'n oma maar het ziet er zeker erg leuk uit.. Check eventjes deze stunt!
Wallpaper Magic [91]
Wake Surf Ghostride [WTF]
Wake Surf Ghostride [WTF]
Je hebt een boot met alle toebehoren maar je hebt niemand om die boot te besturen terwijl je zelf al wakeboardend achter de boot hangt. Dan heb je een probleem, tenminste.... Deze gast niet, don't try this at home!
Batman - False Start [Fanmade]
Batman - False Start [Fanmade]
Als je ergens met een nieuwe baan begint ben je daar niet meteen goed in en zal je je eerst een beetje moeten inwerken. Zo was dat eigenlijk ook voor Batman die voordat hij een een badass misdaad bestrijder werd toch een kleine valse start had, zoals te zien in de nooit eerder vertoonde beelden...
Gametime 1697 - Mega Mash
Mega Mash
Mega Mash is een soort Mario Bros alleen dan zonder Mario en Luigi. Verder heeft het eigenlijk alle ingrediënten van het bekendste platform spel ever. Game on!
Bathing with Sexy Anjelica
Bathing with Sexy Anjelica
Ik heb al de hele week last van griepverschijnselen en duik zo lekker een warm bad in. Niet alleen natuurlijk, we nemen de mooie Anjelica graag mee voor wat borstcrawl lessen... Habbaaa!
Battlefield 5 on Google Glasses
Battlefield 5 on Google Glasses
Zo rond 1 april kwam er een video van Google waarin ze hun toekomstvisie qua augemented reality met ons deelde door middel van het presenteren van de Google Glasses, een klassieke 1 april stunt. Ondertussen zijn er een aantal parodieën gemaakt met zo'n zelfde bril waarvan dit zo'n beetje de coolste is. Waar je ook gaat altijd Battlefield 5 bij je, mooier kunnen we het niet maken..
Wie van de Drie [15 April 2012]
Danae Samanta Holly

Danae

Samanta

Holly

No Mercy
No Mercy, Drift
Een heerlijke clip voor iedereen die van Driftende auto's houdt van Shreeve Films gefilmd in HD op het circuit van Long Beach. Check!
Cold Contact
Cold Contact
Twee leden van de Special Forces in Noorwegen zijn diep achter de vijandelijke linies beland maar worden helaas ontdekt door de vijand. Nadat ze zich een weg hebben gebaand door een bos raken ze zonder munitie en moeten ze terug grijpen op meer onconventionele methodes om zichzelf te verdedigen. Nice!
Gaming Wallpaper Pack [2]
Gaming Wallpaper Pack
Don't F*** with my Icecream [Freddie Wong]
Don't F*** with my Icecream [Freddie Wong]
Het was al vrijdag geweest en op vrijdag komt er altijd een nieuwe clip van meester animator en special FX man bij uitstek, Freddie Wong. Dit keer zit Freddie rustig op een bankje een ijsje te eten terwijl twee onverlaten een winkel beroven. Niks aan de hand nog, totdat ze met Freddie proberen te sollen... Fautje!
William Spencer Parkour Skating
William Spencer Parkour Skating
Parkour is al lastig genoeg laat staan dit te combineren met skateboarden. Dat wordt dus nog een stukje lastiger... William Spencer doet toch een leuke poging in de clip "Stakes is High"...
Gametime 1696 - Spirit Fencer
Spirit Fencer
Zorg dat je elke keer drie gelijke op een rijtje krijgt om aan te vallen, je gezondheid op te vijzelen of om je armor te verstevigen. Elke kleur heeft een eigen doel, game on!
Sexy Aden Bianco
Sexy Aden Bianco
Zo hoor je er jaren niets van en zo komt ze in relatief korte tijd ineens twee keer voorbij. Ik heb het over Aden Bianco, die we afgelopen maand ook al eens konden bewonderen na een paar jaar van afwezigheid en ook vanavond onze dagafsluiter verzorgd...
Charlie Sheen is Reborn & Winning
Win & Luck Compilation of February 2012
Het afgelopen jaar kwam acteur, en rokkenjager 1e klas, Charlie Sheen veelvuldig in het nieuws doordat hij uit de serie "Two and a Half Man" werd gekicked door zijn overmatige druggebruik. Charlie ging naar een kliniek en voelt zich als herboren. Niet alleen heeft hij zijn sitcom Anger Management van de grond gekregen, ook heeft Sheen een commerciële manier gevonden om zijn destructieve waanzinnigheid van de afgelopen jaren met een gezonde dosis zelfspot weer te geven. WINNING!
Feel The Love [Dubstep + Marquese Scott]
Feel The Love [Dubstep + Marquese Scott]
Ah kijk daar issie weer, Marquese Scott! Die we o.a. nog kennen van de video "Pumped up Kicks" waarin hij ook al z'n epische dance moves showde op de klanken van lekkere dubstep muziek. Dit keer luisteren we naar het nummer "Feel The Love" van Nonstop II Rudimental ft. John Newman, terwijl Marquese zich weer uitslooft. Vetjes!
Wie van de Drie [14 April 2012]
Ayla Danielle Nika F.

Ayla

Danielle

Nika F.

It's WTF Bird
It's WTF Bird
Huisdieren zijn leuk, de een heeft een hond, de ander een kat en er zijn ook nog mensen die vogels helemaal geweldig vinden. Sommige vogels doen de geluiden na die ze horen en dat levert soms de meest hilarische video's op. Deze vogel heeft altijd in een kooi op de slaapkamer van z'n bazinnetje gestaan, die nogal druk in de weer is 's nachts. Wij luisteren mee....
3yr Old Drama Queen
3yr Old Drama Queen
Kinderen zijn leuk maar nog leuker als ze weer weggaan. Neem nou deze Kristen, 3 jaar oud, maar weet al precies wat ze wel en niet wil. De tafel afruimen ?! Dacht het niet!
The Beach Spy [26]
Best Fails Of The Week 2 [April 2012]
Best Fails Of The Week 2, fail, compilation
Vorige week hadden we deel 1 al van de wekelijkse fail compilatie die YDL maakt en vandaag is het al weer de 14e dus dat betekent deel 2. De beste fails van de 2e week van april, nog eens op een rijtje... Check het uit!
8yr old Basketbal Prodigy Addis Cone
8yr old Basketbal Prodigy Addis Cone
Daar sta je dan als 8 jarige tussen allemaal professionals op een basketbal court, om precies te zijn Cobb Court, en mag je eventjes mee doen met de reuzen van het North Carolina basketbal team. Addis Cone, zoals het jochie heet, speelt de sterren van de hemel... cool!
Gametime 1695 - Castle Hero 2
Castle Hero 2
Verdedig je kasteel tegen de aanstormende vijand. Gebruik daar in het begin rotsblokken voor, bij volgende levels krijg je de beschikking over nieuwere wapens. Game on!
Sexy Lourdes Lujan
Sexy Lourdes Lujan
Gisteren konden we Lourdes al eventjes bewonderen als Pizzababe van de dag en dat was eigenlijk zo goed bevallen dat we Lourdes Lujan meteen maar eventjes een dagje langer op kantoor hebben gehouden. Zoals je in de galerie al kon zien is Lourdes een echte keukenprinses en uiteraard hebben we bij die foto's ook nog bewegend beeld.... Sexy Lourdes, jummie!
Blow Out Sale [Epic]
Blow Out Sale [Epic]
Als je ergens op provisie basis werkt, gaat het om scoren en zijn je collega's eigenlijk ook meteen je concurrent. Dat dit weleens uit de hand kan lopen zien we in deze clip waarin twee overijverige meubelverkopers het met elkaar aan de stok krijgen.... NICE!
Britain's got Talent 2012 [The Auditions]
Ashleigh and Pudsey
Afgelopen week kon je Ashleigh and Pudsey al zien die auditie deden bij Britain's got Talent 2012! Vandaag hebben we nog een aantal kandidaten die auditie hebben gedaan, in totaal 4 stuks... Welke vind jij de beste ?!
Failtube [13 April 2012]
Pizzababe Tierra Lee
Pizzababe Tierra Lee
We kende Tierra Lee al van twee voorgaande galeries hier op TLP en deze maand, April 2012, is ze ome Hef's Cybergirl van de maand. Niet zo vreemd ook, want Tierra is gewoon een mooie meid, met niks geen plastiek aan d'r lijf. Ik vind het een toppertje en zeker een waardige afsluiter van deze week. RATE!
Toys 4 Boys [31]
The Naked Truth
The Naked Truth
Een van de voordelen als je vrijgezel bent is dat als je 's morgens wakker wordt je met niemand rekening hoeft te houden en lekker je ding kan doen, althans....
Frisbee Trick Shots 2
Frisbee Trick Shots 2
Brodie Smith kende we al van zijn vorige trickshot video en vandaag doet hij hetzelfde nog eens alleen nu in een ijshockey stadion. Frisbee trickshots on ice dus.... Check!
Geronimo the Amazing Double Dutch Dog
Geronimo the Amazing Double Dutch Dog
Touwtjespringen is nog niet zo makkelijk als het lijkt en zeker niet als dat met 2 touwen gaat. Geronimo de hond maalt er niet om en kan beter touwtjespringen dan jij!
Gametime 1694 - Heroestick
Heroestick
In deze tactical game moet je proberen het kasteel van de tegenstander te veroveren. Stuur daarvoor je manschappen op pad om te mijnen, oogsten en om de vijand aan te vallen. Game on!
Sexy Elizabeth Jean
Sexy Elizabeth Jean
We zagen mooie Elizabeth Jean nog niet zo heel erg vaak voorbij komen hier op TLP, behalve dan als onze Pizzababe van de dag. We sluiten deze toch nog zonnige donderdag af met een leuke video van deze mooie dame die niet voor niets te tekst, "Only God can create something this perfect" op haar lichaam liet krijten...
Inside Out
Inside Out
Dat je met een GoPro HD camera mooie beelden maakt dat weet iedereen die weleens op TLP komt kijken. Vooral met sport zijn dit soort beelden, meestal in POV, erg cool. In deze compilatie meer van dat soort beelden.. Check!
Pizzababe Lourdes Lujan
Lourdes Lujan
Bij Playboy hebben ze tegenwoordig ook een "amateur" sectie met daarin allemaal nieuwe gezichten. Zo komt deze Lourdes Lujan uit Lima, de hoofdstad van Peru, en is voor het eerst te zien op TLP. Ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over deze dame denken. Vergeet ook niet te raten! Check!
Failtube [12 April 2012]
Beautiful Landscapes #2
Beautiful Landscapes #2
Zwartrijden like a BOSS!
Zwartrijden like a BOSS!
Elke keer als ik met de trein ga en niet gecontroleerd wordt baal ik als een stekker dat ik toch een kaartje gekocht heb. De omgekeerde wereld natuurlijk, maar toch voelt dat zo. Deze gast gaat het risico om gecontroleerd te worden gewoon uit de weg, en dan is zo'n rolstoel ineens best handig...
Push to add Drama
Push to add Drama
Een viral maak je niet zomaar daar komt heel wat bij kijken. Neem nou deze viral voor de nieuwe Vlaamse zender TNT-TV, hoe geniaal is dat ?!

Thnx Suus!
Nikki's Eyebrow Shave Prank
Nikki's Eyebrow Shave Prank
John en Nikki kennen we nu al een aantal jaartjes en dat dit stel nog steeds bij elkaar is mag een wonder heten. Het is 1 april en John heeft een leuke verassing voor Nikki als ze wakker wordt zonder wenkbrauwen. Of Nikki hier blij mee is ?!
Gametime 1693 - Brainless Monkey Rampage
Brainless Monkey Rampage
Je bent een aap die het helemaal gehad heeft met toeristen. Vermoord alles en iedereen die je maar tegenkomt of het nu in Azië, Canada of in de USA is en wees getuige van de opkomst van de apen. Game on!
Girls gone Wild 2012 [8]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
We hebben weer een nieuw deeltje van de Girls gone Wild, nummertje 7 al weer. Ook deze clip werd weer in elkaar geschroefd door Stefano, waarvoor dank!
Failtube [11 April 2012]
After Effects
After Effects
Het zal je maar gebeuren, 's morgens wakker worden en ineens twee vrouwen in je appartement vinden die allebei beweren je vrouw te zijn... De een wordt gek, ik krijg meteen een briljant idee..
Pizzababe Lara Holley
Pizzababe Lara Holley
Vorige maand kon je al eventjes kennismaken met de mooie Lara Holley waar we ook al wat videomateriaal van hebben staan en vandaag is deze donkere schone gewoon nog eens terug op TLP. Als Pizzababe van de dag, RATE!
Hot Wallpaper Pack [23]
Hot Wallpaper Pack, wpmagic

Click 2 Enlarge!
Cabin in the Woods Remix [by Mike Relm]
Cabin in the Woods Remix [by Mike Relm]
We kennen DJ Pogo al een tijdje, maar ook Steve Porter en in dit geval Mike Relm kunnen er wat van. De film Cabin in the Woods vond ik zelf niet zo heel erg geslaagd maar Mike Relm maakt er in deze remix toch nog iets leuks van. Wederom 'n knap staaltje werk...
Duck thinks it's a Dog
2Duck thinks it's a Dog
Eenden en honden liggen elkaar niet zo of je moet Donald Duck en Pluto erbij gaan halen maar deze eend is schijnbaar opgevoed door een hond. Zo gedraagt het beestje zich in ieder geval wel...
The Dukes Of Hazzard All About Jumps [Supercut]
The Dukes Of Hazzard All About Jumps [Supercut]
Een klein beetje nostalgie vandaag door middel van deze Dukes of Hazzard supercut met daarin alle jumps en stunts uit zes seizoenen Dukes Boys met hun General Lee... Nice!
Don't Text and Walk [100% Ownage]
Don't Text and Walk [100% Ownage]
Autorijden en mobiel bellen of sms'en is verboden maar sms'en, whatsappen of pingen terwijl je loopt mag wel gewoon. Dat je dan toch nog goed moet uitkijken zien we in deze clip met een gast die plots een beer op z'n pad vindt.. LOL!
Gametime 1692 - Extreme Quad
Extreme Quad
Neem plaats op je quad en manoeuvreer je vierwieler door het ruige terrein. Spring en ontwijk de obstakels die je onderweg tegenkomt maar probeer wel als eerste te eindigen. Game on!
Webcam meisje doet Bootyshake
Webcam meisje doet Bootyshake
Ze lijken allemaal op elkaar, die webcam filmpjes, maar volgens mij hadden we dit mooie blondje nog niet voorbij zien komen hier op TLP. Ze is ook nog eens vrij lenig wat natuurlijk goed van pas komt in de slaapkamer.... Check!
WallPaper Magic [90]
Vrouw doet Testrit tijdens Autoshow [OMG]
Vrouw doet Testrit maken tijdens Nissan Autoshow
Ik zei het gister al, vrouwen zijn vrij hopeloos en in allerlei zaken. Autorijden is er één van zoals hier maar weer eens pijnlijk duidelijk wordt, tijdens de Nissan Paas Autoshow in hartje Moskou!

De Mayhem begint op 1:40!
Pizzababe Chelsea Summers
Chelsea Summers
We konden ooit al eens kennismaken met de mooie Chelsea Summers, maar dat was al weer een tijdje geleden. Vandaag is ze terug als onze Pizzababe van de dag, mooi als altijd! Raten jullie ook deze Pizzababe eventjes ?!
Failtube [10 April 2012]
Hangmatting Meme
20120410-meme-hangmatting.jpg

Hangmatting de eerste MEME van Nederlandse bodem, check hier meer pix.. GEWELDIG!
Ashleigh and Pudsey
Ashleigh and Pudsey
Als jurylid van shows als Britains Got Talent, maak je heel wat mee en zie je van alles aan je voorbij komen. Van goed tot slecht en van bizar naar bizarder! Zo heel af en toe komt er iemand voorbij met echt talent of iemand zoals Ashleigh, die verder geen kans maakt om te winnen maar die een wel heel erge leuke routine heeft ingestudeerd... Samen met haar hondje, Pudsey!
Vazquez Sounds - I Want You Back
Vazquez Sounds - I Want You Back
De familie Vazquez doet het goed op YT en bijna alles wat zij in hun kanaal droppen wordt een viral, zo ook deze laatste cover van het Jacksons nummer "I want you Back".
Celebrity For The Day
Celebrity For The Day
Wie wil er nu niet beroemd zijn en aanbeden worden door duizenden meiden wereldwijd ?! Al was het maar voor 1 dag... Thomas Elliot lukt het, met behulp van een aantal vrienden en kennissen om precies dat te doen...
Gametime 1691 - Cannon Venture
Cannon Venture
In Cannon Venture moet je met een kanon ballonnetjes kapot schieten. Simpel toch ?!
Sexy Brunette zonder Naam ?!
20120409-sexy-brunette.jpg
Wie helpt Pizza vandaag eventjes een handje met de naam van deze super mooie brunette met nog mooiere jetsers.. Ze komt me bekend voor maar een naam heb ik zo 1-2-3 niet voorhanden... Wie ?!!
Best Fails Of The Week 1 [April 2012]
Best Fails Of The Week 1, fail, compilation
Wat gaat de tijd toch hard en zeker met dit soort "semi" vrije dagen, voor je het weet zijn ze weer voorbij. De afgelopen week ging er weer van alles mis en zoals, bijna, elke week is er ook dit keer een weekoverzicht in compilatie vorm...
WallPaper Magic [89]
Pizzababe Megan Medallin
Pizzababe Megan Medallin
Volgens mij moet ik toch es naar Las Vegas, want daar komen heel wat Playboy dames vandaan als ik het goed heb. Dit is Megan Medallin, die een nieuwkomer is en vandaag onze Pizzababe. Vergeet ook vandaag niet om te raten...
Nuns vs Sexy Stripper [Prank]
Nuns vs Sexy Stripper [Prank]
Zo heel af en toe komt er nog weleens iemand collecteren aan de deur, dat is allang niet meer zo erg als vroeger. Maar wat als er net 2 nonnen aan je deur staan en vervolgens duikt er ook nog eens een stripper op. Die had jij toch zeker niet besteld ?!
Failtube [9 April 2012]
TMF Video Yearmix 1995 [Retro Videomix]
TMF Video Yearmix 1995 [Retro Videomix]
Toen alles nog koek en ei was, we geen drempels hadden maar kuilen, werd er vooral veel goede muziek gemaakt. Althans dat bedenk ik me, als ik naar deze TMF Video jaarmix uit 1995 luister. We hadden laatst al eens Philizz met een leuke 90er jaren videomix, en ook hadden we nog een mooie 90s Manga mix staan. Vandaag de TMF Video Yearmix 1995, RETRO RULES!
Girl vs Boy [100% Ownage]
Girl vs Boy [100% Ownage]
Ja, ach vrouwen, we kunnen niet zonder maar mét is ook niet altijd even prettig. Stiekem nemen we ze allang niet meer serieus! Deze chick denkt eventjes een gast te ownen maar komt van een koude kermis thuis... nat ook trouwens..
Gametime 1690 - Crash Them All
Gametime 1690 - Crash Them All
We zien met enige regelmaat allerlei crash video's voorbij komen hier op TLP en vandaag mag je zelf met een auto aan de slag. Je moet zoveel mogelijk schade maken, dus hou je vooral niet in. Game on!
Happy Easter from Katen Upton
Happy Easter from Katen Upton
Ik weet niet wat jullie momenteel aan het doen zijn maar als mijn planning een beetje verloopt zoals gedacht lig ik onderhand ergens lam op de bank, uit te buiken. Helaas niet met de mooie Kate Upton maar deze babe heeft nog wel een leuke boodschap voor jullie ingesproken. Wij wensen Kate natuurlijk ook hele fijne dagen.....

Edit: Oja, Doutzen Kroes moest ook weer meedoen... lame!
Alien 2012: The Easter Edition
Alien 2012: The Easter Edition
Jeetje, het was al weer 33 jaar geleden dat de film Alien met Sigourney Weaver als Ripley in de bios draaide, poeh zijn we dan al zo oud ?! Anyway, voor deze paasdagen is er een speciale Easter versie van deze film uit 1979... Check it!
Wie van de Drie [8 April 2012]
Hayley Meggan Isabella

Hayley

Meggan

Isabella

Chicks & Easter Pups
Chicks & Easter Pups
Het gourmetstel gaat zo aan, de drank op tafel en dan is het genieten met familie of vrienden. Zoals elk jaar heeft de paashaas het helaas niet gered maar heb ik toch nog een leuke feelgood video gevonden. Dus was je nog niet in de stemming voor Pasen... check dit!
233mph Drift
233mph Drift
Het Alpha Omega GT-R project, wordt gesponsord door AMS Performance en momenteel hebben ze zo'n 1600pk in deze machine weten te stoppen. Dit gevaarte gaat zo snel dat er een parachute nodig is om 'm te stoppen. Vandaag gaan we kijken of je met deze snelheidsduivel ook kan driften, en breken meteen het werelrecord driften op snelheid...
The Beach Spy [Part 25 + Bonus Video]
How To Ruin Easter For Kids [Epic]
How To Ruin Easter For Kids [Epic]
Vanmorgen paaseieren zoeken in de tuin onder het genot van een warm zonnetje was helemaal geen straf al vraag ik me af of deze kids daar volgend jaar weer voor te porren zijn...
Beauty and The Beast
Beauty and The Beast
Dat je een vrouw liever niet in je bolide laat rijden, laat staan parkeren, is helemaal niet zo vreemd als sommigen clips op het net bekijkt. Al hebben sommige dames wel een hele goede smaak van auto's, check eventjes deze chick met haar Shelby GT500E.
Gametime 1689 - Hidden Treasures
Hidden Treasures
Je hoeft niet de deur uit om paaseieren te zoeken want in onze Gametime vandaag hebben we ook een spelletje waarin je op zoek moet. Niet naar eieren maar naar verborgen objects, en doe dat telkens voordat de tijd op is. Als je het echt niet meer weet click dan op de hint knop voor een tip. Per level mag je drie hints vragen, Game on!
Sexy Cambabe with Huge Funbags
Sexy Cambabe with Huge Funbags
Aangezien 9 van de 10 TLP bezoekers van een cupsize meer houden sluiten we deze zaterdagavond af met een webcam meisje, gezegend met een flinke voorgevel, die een leuk showtje weggeeft.
2013 Dodge Dart Rally Car [Travis Pastrana]
2013 Dodge Dart Rally Car [Travis Pastrana]
Als het maar hard gaat en wielen heeft dan vindt Travis Pastrana het al snel helemaal geweldig. Dit keer test hij zijn 600pk all-wheel drive Dart rally auto voor de aankomende Global RallyCross series die 26 mei start. Wij kijken mee...
Girls going Wild in the Red Light District
Girls going Wild in the Red Light District
Een bezoek aan Amsterdam zonder naar de wallen te gaan bestaat eigenlijk niet. Uit onderzoek is echter gebleken dat niet alle dames van plezier ook echt lol hebben in hun werk. Het schijnt dat een groot percentage van deze hoertjes tegen hun wil aan het werk zijn en dat kan natuurlijk niet... Tijd voor aktie!
Wie van de Drie [7 April 2012]
Kami Bryci Sophia

Kami

Bryci

Sophia

Lock & Load [The Supercut]
Lock & Load [The Supercut]
Iemand is weer zo vriendelijk geweest om allerlei stukjes uit films te knippen en die in een supercut te droppen. Met dit keer als het hoofdonderwerp, wapens!
Best of April Fools Day [by Break]
Best of April Fools Day [by Break]
De leukste 1 april grappen en grollen van de afgelopen jaren nog eens op een rijtje gezet, in een top tien, door Break.... Check het!
The Beach Spy [Part 24]
Surfing the Fence gone Wrong [Epic Fail]
Surfing the Fence gone Wrong [Epic Fail]
Achter het Princess Juliana International Airport op Sint Maarten ligt Maho Beach, waar vliegtuigen komen en gaan en doorgaans vrij laag over de vakantiegangers heen scheren, bij het landen. Als vliegtuigen opstijgen kan je aan het hek gaan staan voor het zogenaamde "Surfing the Fence". Je moet dan wel het hek blijven vasthouden natuurlijk...
Paper Aeroplane vs Hawk [Amazing]
Paper Aeroplane vs Hawk [Amazing]
We hebben al vaker video's voorbij zien komen waarin een papieren vliegtuigje van een flat werd gegooid, die dan vervolgens een mooie vlucht maakte, maar dit is een geval apart. Nadat het vliegtuigje al een mooie reis heeft afgelegd besluiten twee haviken er ook nog eventjes mee te spelen. Fake of echt ?!
Gametime 1688 - Boom Bugs
Boom Bugs
Het bos is geïnfecteerd met gemene spinnen die het op de habitat van Fuz, Oz, Merlin en vrienden heeft voorzien. In deze grappige Physics game moet je op strategische plekken insecten plaatsen en die op het juiste moment laten exploderen om de 8-potige vijand te vernietigen. Game on!
Sexy Chloe Miranda
Sexy Chloe Miranda
Het komt niet zo heel erg vaak voor maar zo heel af en toe komen er clips voorbij van dames die nog helemaal niet op TLP te vinden zijn. Vandaag nieuwkomer Chloe Miranda waar we nog helemaal niets van hadden staan maar toch vanavond onze Pizzahut sluit... Uiteraard zijn we er morgen weer!
Op een dag weet je het, Bus Chauffeur!
Op een dag weet je het, Bus Chauffeur!
Ik moet er niet aan denken om dagen lang op de weg, lees in de file staan, te zitten en al helemaal niet met een bus vol jengelende kinderen of zoals hier met vakantiegangers. Soms sta je met verbazing te kijken hou een chauffeur, zijn vrachtwagen of zoals in dit geval een touringcar, door allerlei smalle weggetjes of paden loodst. Deze gast is helemaal BAAS!
Failtube [6 April 2012]
Pizzababe Raquel Monique
Pizzababe Raquel Monique
Vlak voor de carnaval kon je al eventjes kennis maken met de rondborstige Raquel Monique en vandaag is Raquel onze weekafsluiter. Bestaat er zoiets als te grote borsten ?!
DJ Ernesto Bianchi Reggaeton & Clubbin' Videomix
DJ Ernesto Bianchi - Reggaeton & Clubbin' Videomix
Het is bijna weekend, het zonnetje schijnt en zondag gaan we paaseitjes zoeken. DJ Ernesto Bianchi dropte wat heerlijke muziek in onze linksubmit, in videomix vorm uiteraard. Helaas niet een vol uur maar wel in twee delen en lekker om het weekend mee in te luiden. Check hier de zomerse Reggaeton Videomix februari 2012 en hier de Clubbin' Videomix van april 2012.

[Thnx Ernesto]
Toys 4 Boys [30]
Pimp My Horse [Freddie Wong]
Pimp My Horse [Freddie Wong]
Het is vrijdag en dat betekent weer een verse clip van aftereffects specialist Freddie Wong. We kennen allemaal het programma, Pimp my Ride en dat gaan we vandaag doen alleen gebruiken we dit keer geen oude bolide maar een paard.... Laat dat maar aan Freddie over!
7yr old Tossing Pizza's like a Boss
7yr old Tossing Pizza's like a Boss
Jullie denken allemaal dat pizza's bakken zo makkelijk is maar dat valt nog best wel tegen. Het vereist jaren van oefening om alleen al met zo'n pizza bodem te jongleren. Dit knaapje, slechts 7 jaar oud, heeft het al helemaal onder de knie. Tja, daar sta je dan als trotse vader!
Dude Perfect - Blimp TrickShot
Blimp TrickShot
De mannen van Dude Perfect, meer video's hier, hebben dit keer een zeppelin geregeld voor deze trickshot. En warempel het lukt ook nog....
Gametime 1687 - Slicee
Slicee
Maak met zo min mogelijk Slices de figuren zo, dat ze vallen. Maar pas op niet alle figuren moeten vallen sommige moet je behouden. Verdien sterren door onder de opgegeven aantal slices per level te blijven. Game on!
Sexy Sophie Reade goes Nuts
Sexy Sophie Reade goes Nuts
Tja, ik geef nog steeds m'n rechterarm voor één nachtje met de voluptueuze Sophie Reade die vandaag uit de kleren gaat in een dubbele video voor Mannenmagazine Nuts.


Bonus: Meer Sophie Reade op TLP hier!
Martin Kaymer's Hole in One
Martin Kaymer's Hole in One
Het was helaas maar een oefenrondje toen Martin Kaymer deze epische Hole in One sloeg op de 16e hole, maar wel eentje om in te lijsten. Al scherend over het water gaat de bal heel mooi naar de hole toe... ps. Martin Kaymer is de 2e aan slag in deze video...
I will Get You BITCH [WTF]
I will Get You BITCH
Wie gaat er eventjes naar de USA om deze gast te vertellen dat het toch echt de bedoeling is dat je gaat liggen wanneer je getasered wordt door de politie...

Thnx Menno!
Failtube [5 April 2012]
Pizzababe Kyra Milan
Kyra Milan
Ik snap nog steeds niet helemaal goed waarom jullie deze Kyra Milan zo slecht raten, ik vind het namelijk echt een snoepje. Goed ze mag dan geen mega voorgevel hebben, de basis is goed en tetten kan je kopen! Meer Kyra Milan op TLP hier!
WallPaper Magic [88]
DJ Pogo - Monster Inc.
DJ Pogo - Monster Inc.
DJ Pogo, behaalde wereldfaam met het nummer Upular, een remix van geluiden en beelden uit de film Up. Vandaag heeft hij de vierde grote film van Pixar Animation Studios, Monsters Inc., onder handen genomen. Deze film werd overigens uitgebracht door Walt Disney Pictures...
Project Glass
Project Glass
Ik verloor afgelopen zaterdag m'n iPhone, en als je gewend bent om de helft van de tijd online te zijn is dat best zwaar. Ongelofelijk eigenlijk want een jaar of 4 geleden had nog niemand van een iPhone gehoord en was het nog zwaar behelpen met Windows mobile telefoontjes. Als het aan Google ligt ziet de wereld erover een paar jaar zo uit, Your vision is, augmented! Inmiddels is er ook een Parodie!
Polen op de Bouwplaats = LOL
Polen op de Bouwplaats = LOL
Goed, we moeten vaak lachen om Polen. Is het niet in het verkeer dan wel ergens op een illegaal bouwtje. Dat deze gasten zelf ook de grootste schik hebben op de bouwplaats zien we in deze stiekem gefilmde clip van een iets wat bezorgde huis eigenaar. Wie meld het eventjes bij Geert ?!

edit: Het zijn Russen! [thnx DK]
Gametime 1686 - Starbase Defense
Starbase Defense
Plaatse je turrets weer op de juiste plekken om de inkomende vijandelijke ruimteschepen te vernietigen. Game on!
Sexy Amber Sym
Sexy Amber Sym
We hadden Amber Sym nog niet verwelkomt op TLP maar daar brengen we vanavond met deze Playboy's Special video een einde aan. Ik gok dat deze dame van de week of volgende week ook nog eens als Pizzababe van de dag voorbij gaat komen. Check!
Spider vs Brasil Macho
Spider vs Brasil Macho
Echt elke keer als ik dit soort clips bekijk, of alleen al een thumb aan het zoeken ben met een spin erop, lopen me de rillingen over de rug. We gaan dit keer op spinnen jagen met twee Braziliaanse macho's, die natuurlijk helemaal niet bang zijn voor zo'n lief spinnetje... AARGH!
Failtube [4 April 2012]
Pizzababe Valerie Rae
Pizzababe Valerie Rae
De Amerikaanse Valerie Rae, is slechts 26 lentes jong en was al eerder te gast op TLP. Vandaag is ze weer eens Pizzababe van de dag in deze mooie nieuwe Playboy galerie van deze blondine... RATE!

The Very Best of the Web 2 [HD Compilation]
The Very Best of the Web 2 [HD Compilation]
In december kon je deel 1 zien van deze epische compilatie reeks met daarin de mooiste clips van het web samengesteld door Zappetou en vandaag is er deeltje 2. Hopen dat ze verder gaan met deze reeks want het is ook dit weer een juweeltje van een clip geworden. De muziek die je hoort is, Breakn' A Sweat (Zedd Remix) - Skrillex & The Doors
Hot Wallpaper Pack [22]
wpmagic, wallpapers

Click 2 Enlarge!
Hey Jimmy Kimmel, I Silverstoned My Kid
Hey Jimmy Kimmel, I Silverstoned My Kid
Dit keer is Alicia Silverstone de sjaak in een nieuwe challenge die Jimmy Kimmel aan z'n kijkers vroeg. Alicia Silverstone, had namelijk een video geupload waarop te zien valt hoe ze haar baby voert als een vogel, door het eerst voor te kauwen om het vervolgens met haar mond in de baby's mond te leggen. LOL!
One Shining Moment 2012
One Shining Moment 2012
Elke lente komen de beste College basketbal spelers uit de NCAA Men's Division bij elkaar om deeltenemen aan het March Madness toernooi. In deze clip zie je alle highlights en mooiste momenten onder begeleiding van Luther Vandross.
Bear gets Jiggy wit It
Bear gets Jiggy wit It
Je kan hier rustig 's nachts het bos in lopen, het enige wat je dan kan tegenkomen, wat nog een beetje wild is, is een wildzwijn maar dat geldt niet als je bijvoorbeeld in de USA woont. In dit bos gebeuren 's nachts bijvoorbeeld hele vreemde zaken, neem nou deze beer, zo te zien Will Smith's grootste fan!
Gametime 1685 - Moon Police
Moon Police
Je zit bij de Moon Police, die je veilig moet houden van bandieten die het voorzien hebben op bezorgers van allerlei geheime apparatuur. Zorg dat spullen goed en veilig aankomen op bestemming, game on!
Sexy Brandi Lynn
Sexy Brandi Lynn
Ze was vorig jaar voor het laatste te bewonderen op TLP maar vanavond is ze gewoon weer terug de altijd mooie blonde Brandi Lynn!
Please Score FC Magdeburg [Epic]
Please Score FC Magdeburg [Epic]
Ik ga nog eventjes snel de tweede helft van de kraker Milan - Barcelona kijken want spannend zal het wel zijn. Ik hoop in iedergeval spannender dan bij deze wedstrijd van 4e klasser Fc Magdeburg waar de spelers de goal maar niet weten te vinden. De supporters helpen daarom maar een handje...
Full Court Buzzerbeater
Full Court Buzzerbeater
Een geniale Buzzerbeater van Marcus Camby met een hand die over het hele veld gaat maar net iets te laat door het netje gaat om mee te tellen...
Failtube [3 April 2012]
Pizzababe Jade Bryce
Pizzababe Jade Bryce
De Texaanse Jade Bryce zagen we vorige maand al in een mooie clip voorbij komen en vandaag is ze onze Pizzababe van de dag. Vergeet niet te raten!
Cute Baby hears April Fools day Joke
Cute Baby hears April Fools day Joke
Behalve dan, die gast die kon vliegen, hebben we dit jaar niet echt leuke of grappige 1 april grappen voorbij zien komen. Het valt natuurlijk ook niet mee om ieder jaar iets nieuws te verzinnen waar iedereen intrapt. Gelukkig kan je een baby nog wel van alles wijsmaken..
Reach for the Stars Vol. 3 [OMG]
Reach for the Stars Vol. 3 [OMG]
Dat er in Rusland mensen op straat lopen die bij ons in een dwangbuis ergens op de hei worden opgesloten, was al bekend. Deze gast is gek én heeft ook nog eens geen last van hoogtevrees, zoals te zien in deze clip waarin hij de Kotelnicheskaya Embankment Building in Moskou beklimt, die "slechts" 176m hoog is. OMG!
WallPaper Magic [87]
Tygo Gernandt draait Door [WTF]
Tygo Gernandt draait Door
Tygo Gernandt kennen we van de film Van God Los en afgelopen weekend waande hij zich weer in die film toen hij op de vuist ging midden op straat. Iemand was zo bijdehand om daar meteen videobeelden van te maken en die staan hier.... Ben benieuwd of dit nog een staartje gaat krijgen.
Gametime 1684 - Punisher
Punisher
Een grappige sidescroller waarin je een soort van Bruce Lee bent... Ontwijk de vallen, game on!
Girls gone Wild 2012 [7]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
We hebben weer een nieuw deeltje van de Girls gone Wild, nummertje 7 al weer. Ook deze clip werd weer in elkaar geschroefd door Stefano, waarvoor dank!
Fitness Ball vs 10 Foot Putt Challenge
Fitness Ball vs 10 Foot Putt Challenge
Ik was al een tijdje niet meer wezen golfen op zondag en dat bevordert mijn schwing natuurlijk al helemaal niet. Ook putten is nog vrij moeilijk al lijkt deze moeder op een fitnessbal er weinig moeite mee te hebben.
Wie van de Drie 2 April 2012
Ganna Connie Lena

Ganna

Connie

Lena

Pizzababe Veronica Lavery
Veronica Lavery
We hadden Veronica Lavery al een tijdje niet meer op visite gehad maar vandaag is ze zoals vanouds weer onze Pizzababe van de dag. Nog veel meer Veronica Lavery op TLP vind je via het linkje onder deze galerie!
Volkswagen op zoek naar de Oudste Pizzabakker
Volkswagen op zoek naar de Oudste Pizzabakker
De Volkswagen Transporter bestaat dit jaar 65 jaar. Daarom is Volkswagen Bedrijfswagens op zoek naar ondernemers die, net als de Transporter, niet van ophouden weten. Oftewel de 65-klusser. Nou ben ik al wel al een tijdje aan het pizza's bakken maar die respectabele leeftijd heb ik nog niet bereikt. Ken jij, of bent U, een 65-klusser ? Kijk dan snel op 65klussers.nl en maak kans op een nieuwe Transporter!
The Beach Spy [Part 23]
Zorro Lecture Prank
Zorro Lecture Prank
Op de Universiteit van Michigan proberen leerlingen het nog iets leuker te maken door een complete vecht scene met Zorro in de klas tijdens de les én onder begeleiding van een heuse Mariachi Band, na te spelen. Grappig!
Russian Paris Hilton
Russian Paris Hilton
Tja, deze zomer zitten er duizenden NL supporters in de Oekraïne bij het EK voetbal toernooi en dat is aan de dames, die daar schijnbaar in overvloed zijn, te zien geen straf. Dit is de Oekraïense versie van Paris Hilton, dansen kan ze niet maar wie maalt daar om...
Lindsay Lohan 25 Years in 60 seconds
Lindsay Lohan 25 Years in 60 seconds
Ik heb het nooit een onaardig meisje gevonden die Lindsay Lohan maar als ik zo eens kijk naar deze 60 seconden durende morph video van haar gezicht, dan is er niet zo veel meer over van deze babe, die bovendien nog eens op vrouwen valt ook. Eeuwig zonde!
Gametime 1683 - Pirate Quest
Pirate Quest
Je moet je piratenschip telkens naar de schat leiden om naar een volgende level te gaan. Niet zo heel erg moeilijk dus! Game on...