Populaire TAG op TLP


Cosplay

Search TLP

Uit Eigen Keuken


The World sings Adele's HELLO

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand March 2012

Sexy Anabella Marie [Special]
Sexy Anabella Marie
Dat Anabelle Marie een schatje is dat weten we ondertussen maar erg veel van deze schone is er nog niet op het web te vinden. We zagen haar al eens voorbij komen, hierrr. Vanavond, staan er drie video's van deze babe klaar voor je... Genieten!
Best of Topgear Season 17 & 18 [S18 - Ep9]
Best of Topgear Season 17 & 18 [S18 - Ep9]
Zoals elk jaar aan het eind van het seizoen Topgear, vatten de mannen alle leuke reportages en stukjes uit het seizoen nog eens samen in een best of uitzending. Vorige week kon je daar deel 1 van zien, aflevering 8 van seizoen 18. Deze week dus deel 2 van The Best of Topgear Season 17 & 18, nu is het wachten tot na de zomer voor een nieuwe aflevering.
The Fails of March 2012
The Fails of March 2012
Het is de laatste dag van de maand en hou er eventjes rekening mee dat het morgen 1 april is voordat je zelf volgende maand in een fail compilatie zit. Dit is onze Fail compilatie van de maand Maart 2012, waarin er weer van alles misging, samengevat in deze fail compilatie maart 2012!
Wie van de Drie 31 Maart 2012
Danni Bibi Gemma

Danni

Bibi

Gemma

Stand Up comedian Wendy Liebman
Stand Up comedian Wendy Liebman
Niets leuker dan een goede standup comedian, en ja ook vrouwen kunnen grappig zijn. Ik stel jullie dit maal voor aan Wendy Liebam, ook wel de uitvinder van de "dubbele punchline" genoemd, die afgelopen week te gast was bij Jimmy Fallon's Late Night show.... Ook leuk Craig Ferguson!
The Beach Spy [Part 22]
Drifting Motorcycles Crossing
Drifting Motorcycles Crossing
Een mooie clip van de Switchriders die op een Yamaha '04 R6, Kawasaki '03 636 en een Suzuki '05 GSX-R gaan driften. Dat dit coole beelden oplevert kon je natuurlijk ook al zelf bedenken...
Caturday - Famous Movie Scenes With Cats
Famous Movie Scenes With Cats
Het is zaterdag oftewel Caturday en iemand is zo vriendelijk geweest om een grappige supercut te maken met daarin allemaal bekende film scènes waar ineens ook katten in te zien zijn. Check het uit!
Water Calligraphy [Like a Boss]
Water Calligraphy [Like a Boss]
Sinds de intrede van keyboards en computers kan ik nog maar met moeite m'n eigen naam schrijven met een pen. Althans, dat lukt wel, maar erg leesbaar is het niet. Deze gast kan beter schrijven met een natte bezem dan menigeen met een pen. Doe dat maar eens na!
Gametime 1682 - Slam Drift
Slam Drift
Eindelijk weer eens een leuk race spelletje al gaat het er in Slam Drift niet om de snelste ronde tijd neer te zetten maar meer om uit de handen van de politie te blijven. Je bent een joy rider en de politie zit je op de hielen, die schud je af door te driften in de buurt van obstakels. Pak de bonus punten en activeer deze met de spatiebalk, game on!
Sexy Kyndra McGaw
Sexy Kyndra McGaw
We zagen nieuwkomer Kyndra McGaw laatst al eens als de Pizzababe van de dag op een mooie boot poseren en tja, als er foto's zijn dan is er meestal ook een video. Grote vriend Stefano van Gnoccatime, maakt er deze wonderschone clip van. Kyndra, een dame waar ik me wel een weekendje mee kan vermaken!!
GoPro's Welcome to Earth in HD [Epic]
GoPro's Welcome to Earth in HD
Dit soort clips behoeven eigenlijk al een tijdje geen introductie meer. Wederom de mooiste beelden die het internet te bieden heeft, samengevat tot één mooie compilatie genaamd Welcome to Earth... EPIC!!

Niet te verwarren met deze Welcome to Earth, timelapse clip!
This is 100% Ownage [Epic]
This is 100% Ownage
Onze pizzakoeriers maken lange dagen en zijn aan het einde van hun shift vaak moe en niet meer te genieten. Als er dan ook nog eens grappenmakers de boel gaan lopen opjutten kan het weleens te veel worden.
Pizzababe Eliza Carson
Eliza Carson
We sluiten deze week met Pizzababes altijd af op vrijdag en dat doen we deze keer met de langbenige Eliza Carson. In december van het afgelopen jaar konden we deze lange blondine al eens zien als Pizzababe van de dag en vandaag geniet Eliza van een mooie zonnige dag bij het zwembad. Rate!
Failtube [30 Maart 2012]
Things that Seem Normal When Living Alone
Things that Seem Normal When Living Alone
Ik weet niet wie van jullie hier op TLP nog vrijgezel is, maar ondergetekende is dat nog wel, en dat bevalt vooralsnog prima. Als je vrijgezel bent en je woont alleen hoef je met niemand rekening te houden en dat heeft zo z'n voordelen. Al valt het later niet mee om bepaalde gewoontes weer af te leren.
Toys 4 Boys [29]
Amazing 22 Month Old Kid Bouldering [Epic]
Amazing 22 Month Old Kid Bouldering [Epic]
Het is de laatste tijd schering en inslag met dit soort video's van super baby's die van alles en nog wat kunnen. Hadden we laatste nog de 2 jarige Makena die Adele aan het coveren was ?! Dit keer hebben we een jochie, in luiers van amper 22 maanden, die beter kan klimmen dan jou! EPIC!
The Funny Juggler
The Funny Juggler
Ik stel jullie eventjes voor aan Michael Davis die naast jongleren ook nog eens erg grappig is. Check eventjes dit retro optreden van hem, als de Funny Juggler, die erg erg leuk is... Enjoy!
Gametime 1681 - Coloropus
Coloropus
Je bent een octopus in een onderwater wereld en op zoek naar je vriendin. Tijdens het spelen krijg je meer instructies over het hoe of wat maar je moet in een puzzeltocht uiteindelijk je maatje bevrijden. Game on!
Sexy Rhian Sugden
Sexy Rhian Sugden
We sluiten deze iets wat troosteloze donderdag af met een mooie sexy video van Gnocca, die dit keer blonde Rhian Sugden onder handen nam. Tsja, dat willen we stiekem allemaal wel...
Philizz Videomix 2012 [Volume 2]
Philizz Videomix 2012
Jaja, daar issie weer! DJ & VJ Philizz gaat ook in 2012 gewoon door waar hij in 2011 is gebleven en dat betekent dus elk kwartaal een deel van de Philizz Videomix 2012. Vandaag dus volume 2, die een klein uurtje duurt en zoals altijd weer heerlijk weg luistert. Een playlist staat er onder! [Thnx Philizz]
Failtube [29 Maart 2012]
Pizzababe Jennifer Lane
Pizzababe Jennifer Lane
Onze Pizzababe vandaag is een van Playboy's "Sexy Wives", en dat betekent dus iets meer kilometers op de teller maar daarom zeker niet minder lekker. De 25 jarige Texaanse Jennifer Lane heeft de afmetingen, 32B-25-36! Vergeet ook vandaag niet om te raten... Check!
WallPaper Magic [86]
You Can Touch My Boobies
You Can Touch My Boobies
Wie heeft er vroeger weleens een crush gehad op een lerares ?! Eerlijk zeggen!
Crossbow Fishing in POV [Like a Boss]
Crosbow Fishing in POV
Wie heeft er vroeger nou niet met een hengeltje langs de waterkant gezeten om te vissen ?! Nou is met een hengel vissen natuurlijk wel leuk, maar leuker is het met een handgranaat of zoals deze gast doet, met een kruisboog.
Jason Statham The Movie
Jason Statham The Movie
Jason Statham, die in films als Transporter, Crank en Blitz de hoofdrol vertolkt, is zo'n beetje de coolste acteur van het moment. Bovendien heeft hij ook nog eens een heerlijke babe aan z'n zij namelijk, model Rosie Huntington-Whiteley, van Victoria's Secrets. Hij speelt echter in zoveel films dezelfde rol dat het tijd wordt voor een parodie, spoof... Check hier de fanmade film, Shanghai Surprise!
Crazy Drugged Girl Humping Tree
Crazy Drugged Girl Humping Tree
We hebben al vaker mensen voorbij zien komen, ergens op een party, helemaal van de wereld door de drugs, denk bijvoorbeeld aan onze grote vriend Superman die op Mysteryland helemaal uit z'n plaat ging. Dit keer gaan we naar het Ultra Music Festival in Miami waar ze zo te zien ook goeie dope verkopen.
Gametime 1680 - Hidden
Gametime 1680 - Hidden
Je zit opgesloten in een gevangenis waar je schatten moet stelen om telkens een level verder te komen. De besturing gaat met de pijltjestoetsen. Game on!
Girls Gone Wild 2012 [6]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
Onze grote Italiaanse vriend en compilatie makert bij uitstek Stefano van Gnoccatime is weer terug van vakantie en komt al weer meteen met een nieuw deeltje Girls gone Wild aanzetten. Heerlijk natuurlijk, en deze beelden komen wederom uit de serie, Girls gone Wild's search of the most Sexy American girl.... Wij kijken weer mee!
Failtube [28 Maart 2012]
Best of WATTS Zap's Motorsport
Best of WATTS Zap's Motorsport
Ze blijven geweldig die clips van WATTS Zap en vooral dit soort specials met daarin dit keer de motorsport. Heerlijk!
Pizzababe Martina Rajic
Pizzababe Martina Rajic
We hebben een vrij bont gezelschap aan vaste bezoekers hier op TLP! Zo woont Menno ergens onder een palmboom en Vliegen zit tegenwoordig heerlijk in Servië. Beetje jammer dus van de beste man dat hij deze blonde Martina Rajic, die in Servië vorig jaar al eens Playmate van de maand werd, niet heeft getipt. Schande!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 21]
wpmagic, wallpapers, sexy

Click 2 Enlarge!
Backflipping in Unexpected Locations
Backflipping in Unexpected Locations
Ik kan het niet en zal het ook wel nooit meer leren maar als je een backflip kan maken waarom zou je dat niet showen op elk ogenblik dat er ook maar eventjes een mogelijkheid toe is ?! Baas!
Festival of Colors
Festival of Colors
Elk jaar wordt er in Utah, USA een Holi Festival of Colors gehouden en dit jaar was dat de grootste die ooit ter wereld is gehouden. Dat dit mooie en vooral spectaculaire beelden oplevert zien we in deze video. Langzamerhand begin ik nu toch echt het zomer gevoel te krijgen. Whoehoeeee!
Best Fails Of The Week 3 March 2012
Best Fails Of The Week 3 March 2012
Ik ben achter de schermen al druk bezig met de Fail compilatie van de maand maart 2012 maar voordat het zover is heb ik eerst nog een week compilatie van de mensen van YDL. Week drie van maart 2012, check!
Headbanging Roompainters
Headbanging Roompainters
Ook al is het recessie, het valt nog niet mee om al dat langharige occupy tuig weer aan het werk te krijgen. Dit uitzendbureau heeft een speciale manier gevonden om ook voor de meest lastige werkweigerende headbanger een passende baan te vinden. Of ik ze zelf zou inhuren ?!
Gametime 1679 - ATV Offroad Lightning
ATV Offroad Lightning
Spring op je ATV en probeer zover mogelijk te jumpen door het gebruik van Nitro en door op het juiste moment de koppeling los te laten. Hoe ver kom jij ?! Game on!
Sexy Tori Black
Tori Black
De heerlijke Tori Black verzorgt voor ons vanavond de dagafsluiting en zeg eerlijk het is en blijft een überbabe deze Tori...
Failtube [27 Maart 2012]
Crazy Guy should be DEAD Cliff Jump [OMG]
Crazy Guy should be DEAD Cliff Jump
Wat mensen toch bezield om dit soort stunts uit te halen, ik kan er met mijn kop niet bij. Check eventjes deze mongol die van een rots afspringt! Onderweg loopt niet alles volgens plan, maar wonder boven wonder loopt het toch allemaal goed af. OMG!
Pizzababe Lara Holley
Lara Holley
We hebben ooit al eens een videoclip voorbij zien komen van sexy Lara Holley maar als Pizzababe van de dag zagen we haar nog nooit. Daar brengen we vandaag maar eens verandering in... Vergeet niet te raten!
Opera duo Charlotte & Jonathan [Britain's Talent]
Opera duo Charlotte & Jonathan
De Got Talent shows van Simon Cowell zijn ondertussen overal ter wereld op televisie te zien en het beste van het beste posten we hier op TLP ook nog eens gewoon. Afgelopen weekend tijdens de audities van Britain's got Talent kwam het duo Charlotte & Jonathan hun zang talent demonstreren. Het nummer, een opera nummer, is Bring Him Home uit Les Miserables!
WallPaper Magic [85]
Don't throw Trash out of your Car
Don't throw Trash out of your Car
Wij horen de laatste tijd niets dan vervelende verhalen over de illegalen praktijken waar motorbendes zich mee bezig zouden houden en dat terwijl een motorrijder vaak een heer in het verkeer is. Neem nou deze biker die ziet dat er uit een auto voor hem rotzooi in de berm wordt gegooid. Tijd voor aktie!
Goose attacks Man
Goose attacks Man
Na een dag hard werken ben je bijna bij je huis aangekomen, word je ook nog eens verwelkomt door een gans die het niet zo op je heeft. Fight!
Tenacious D - To Be The Best [Promo]
Tenacious D - To Be The Best [Promo]
Niet alles wat Jack Black aanraakt verandert in goud maar een van z'n meest succesvolle projecten moet toch wel de band Tenacious D. zijn waar we in het verleden ook al eens aandacht aan hebben besteed. Voor de promotie van Tenacious D's laatste album, Rize of the Fenix, werd deze super coole muziek video gemaakt met allerlei bekende Hollywood sterren.
Gametime 1678 - New York Shark
New York Shark
Je maakt als Haai de stad New York onveilig en moet alles en iedereen wat je tegenkomt verwoesten. Duik hiervoor diep het water in en splijt boten in tweeën door er op te springen. Game on!
Sexy Robyn Marie Wilson
Robyn Marie Wilson
De 23 jarige Cybergirl Robyn Marie Wilson is geboren in Hawaii en is dus wel wat gewend qua warmte. Toch zocht ook Robyn Marie vandaag wat verkoeling op bij het water... Wat een fijne jetsers!
Treadmill Fail Compilation
Treadmill Fail Compilation
Dat het lopen op een loopband eigenlijk moeilijker is dan je zou denken bemerkten deze mensen allemaal "The Hardway", en in deze compilatie zie al deze wannabe sporters nog eens aan je voorbij komen. Check!
Cleavage by WLF
Cleavage by WLF
Nu de zon weer wat vaker schijnt, komen de dames in korte rokjes en ander niets verhullende kledij, ook weer uit alle hoeken en gaten. Heerlijk natuurlijk, al was het alleen maar om naar te kijken...
Failtube [26 Maart 2012]
Pizzababe Kenzie Rae
Pizzababe Kenzie Rae
We beginnen deze maandag weer aan een nieuwe week met Pizzababes en beginnen met deze week met nieuwkomer Kenzie Rae. Kenzie Rae, is een 23 jarige Texaanse die deze maand een van Playboy's studenten body's en vandaag onze Pizzababe van de dag. Een goed begin van de week, dacht ik zo...
Latvia Snowdrifting
Latvia Snowdrifting
Ik denk dat ik niet de enige was die dit weekend heerlijk op een terrasje heeft doorgebracht maar laten we niet te vroeg juichen, voordat je het weet staan we volgende week gewoon weer allemaal onze vooruit af te krabben, of gaan we, zoals hier, al driftend door de sneeuw naar het werk..
People are Amazing
People are Amazing
Het is maandagochtend, wij hebben er al weer bijna een halve werkdag opzitten, maar er zijn ook mensen die het iets beter getroffen hebben in het leven. Zoals deze mensen in deze mooie compilatie... People are Amazing, de 2012 versie... Check!
WallPaper Magic [84]
Resque of Fiona the Dog
Resque of Fiona the Dog
Kunnen we ons dit filmpje nog herinneren van hondje Cora, achtergelaten op een parkeer terrein van een buurtsuper ?! Vandaag gaan we weer een hondje redden. Het beestje heet, Fiona is achtergelaten in een vuilnisbak, half blind en uitgehongerd.... Zakdoekjes alert!
Gametime 1677 - Castle Tales
Castle Tales
Klik de objecten aan zodat je telkens de karakters naar de exit portal stuurt en je naar de volgende level kan. Game on!
Sexy Lorena
Sexy Lorena
Lorena is aan het zwemmen geslagen want het is de hele dag al mooi weer.. DOEI!!!
Nullarbor [Animation]
Nullarbor [Animation]
Om de zondagavond af te sluiten heb ik nog een leuke animatie voor je klaar gezet. Enjoy!
Morning After
Morning After
Het is zondag, we hebben net de babe van gisteravond goed te grazen genomen en nu is het zaak om zo snel mogelijk naar huis te komen.. Uiteraard wil de babe nog eventjes fatsoenlijk afscheid nemen.... , in de auto!
Wie van de Drie 25 Maart 2012
Gwyneth Lorena Carisha

Gwyneth

Lorena

Carisha

Let's get it Cracking [NSFW]
Let's get it Cracking
Tegenwoordig zie je op MTV meer bloot dan op Playboy TV en het lijkt een beproefde formule, bloot betekent veel kijkers en zo krijg je natuurlijk je nummertje vaak gedraaid. Dit is Deuce, die ook geen gebrek heeft aan vrouwelijk schoon of bloot in zijn laatste clip Let's get it Cracking, of het een hit wordt ?!
Black Bike vol. 1
Black Bike vol. 1
Parkouren is leuk maar eigenlijk hebben we dat nu onderhand al wel gezien. Dit is Andrew Dickey die geïnspireerd werd door niemand minder dan Danny Macaskill en maakte zijn eigen versie, namelijk dit Black Bike Vol. 1! Parkour op de fiets, knap!
Mashed Up Sunday #11
Mashed Up Sunday #11
We hebben helaas niet elke week een Mashup Sunday maar dat heeft vooral te maken met het materiaal wat ik (niet) kan vinden. Dit zijn weer vijf mashups die ik voor je opgespaard heb en die allemaal goed zijn bevonden door me myself and I. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.. Bonus: Van de mash-up die elke zondag hier op deze site staan, heeft Prutzzer een lange mix gemaakt, veel luister plezier.. [Thnx Prutzzer]
Brutal Highway Crash in South Korea [OMG]
Brutal Highway Crash in South Korea [OMG]
Handig die cams die je op je dashboard kan plaatsen om zo vervolgens je dagelijkse belevenissen op de weg te filmen, al was het voor deze personen ook meteen het laatste filmpje wat ze maakte.. Shocking!
Gametime 1676 - Decision
Decision
Een leuke topdown shooter waarin je op zoek moet gaan naar zombies om ze vervolgens af te knallen. De zombies hebben al heel wat slachtoffers gemaakt dus schoot to kill en upgrade zo dra je kunt. Game on!
Sexy Jennie Reid is Back
Sexy Jennie Reid is Back
Jennie Reid was vorige week nog onze Pizzababe van de dag en vanavond zien we deze mooie dame nog eens terug in verschillende cybervideo's van ome Hef. Hier staan drie clips in HD en als bonus hebben we Jennie hier in een rode bikini!
Highlights of Extreme Sports
Highlights of Extreme Sports
Het zijn misschien wel vaak dezelfde of soortgelijke beelden die we voorbij zien komen in dit soort Extreme Sports compilaties maar dat maakt het allemaal niet minder spectaculair of prettig om naar te kijken. Check hier de highlight uit allerlei Extreme sport films van merken als Quicksilver, Redbull etc...
Win mee met Ajax – PSV!
Win mee met Ajax –PSV!
Voetbalfans opgelet: zondag vallen er rake klappen in de eindstrijd om de titel in de Eredivisie. Ajax (nr.2) begint met 1 punt voorsprong aan de wedstrijd tegen PSV (nr. 4). Volgens bookmaker Bet-at-home.com heeft Ajax de beste kansen, maar wie weet welke draai de verse coach Philip Cocu aan zijn team kan geven. Maak de saaie zondag spannend: pak € 50 bonus, zet in, speel en win mee! Wie wint er volgens jou ?!
Wie van de Drie 24 Maart 2012
Jenni Gala Kelly

Jenni

Gala

Kelly

Car Crash Compilation in HD
Car Crash Compilation in HD
Iemand is weer zo lief geweest om allerlei video's van crashende auto's aan elkaar te monteren tot één fijne compilatie. Check de check!
The Beach Spy [Part 21]
beachspy, beach2012

De BeachSpy is ook in 2012 weer van de partij... elke zaterdag een nieuwe galerie!
Frame of Mind
Frame of Mind
Een video is tegenwoordig zo gemaakt en nog sneller plemp je het vervolgens op het internet. Maar om echt iets leuks of origineels te verzinnen, dat valt nog niet mee. Deze gasten doen een goede poging!
Daddy's Home
Daddy's Home
Honden begrijpen niet zo veel van militaire dienst of oorlogje voeren in Afghanistan. Neemt niet weg dat deze hond dol gelukkig is wanneer hij z'n baasje weerziet na 8 maanden afwezigheid.
An Inconvenient Truth [FreddieW]
An Inconvenient Truth
Freddie reist terug in de tijd naar een jongere versie van zichzelf om te vertellen dat gamen in de toekomst sucks. En dat is allemaal te danken aan de Wii...
Gametime 1675 - Simple Motions
Simple Motions
In Simple Motions gaan we een rode bal jongleren die je naar de vlag moet zien te krijgen. Simpel ?! Game on...
Failtube [23 Maart 2012]
Pizzababe Angel Carson
Pizzababe Angel Carson
Over naar de orde van de dag met onze Pizzababe Angel Carson die op deze vrijdag onze weekafsluiting is. Het is een beetje rustig met de comments op onze Pizzababes, dat moet beter kunnen! Rate...
Toys 4 Boys [28]
Tug of War [Canada vs USA]
Tug of War [Canada vs USA]
Amerikanen hebben niet zo veel op met hun bovenburen in Canada, niet in de laatste plaats omdat veel Amerikanen denken dat Canadezen met sommige dingen veelste soft zijn. Tijd dus voor een kleine battle, 1 op 1 tussen een Amerikaanse en Canadese soldaar... Wie wint ?!
I'm Nerdy and I Know it
I'm Nerdy and I Know it
Er zijn al talloze parodieën / spoofs voorbij gekomen het afgelopen jaar op LMFAO's nummer "I'm sexy and I know it". En vandaag is er een gamer versie... Leuk gedaan, ik kan niet anders zeggen..
Jayden the Shepherd
Jayden the Shepherd
Toen het baasje van Jayden de herdershond thuis kwam was het een grote puinhoop maar om dan te denken dat Jayden zich daar iets van aantrekt is iets te veel gevraagd.
Firefighter helmet cam POV
Firefighter helmet cam POV
Vroeger wilde we eigenlijk allemaal het liefst bij de politie of brandweerman worden. Ik vraag me af of je dat nog steeds wilt na het zien van deze helmet cam beelden van een brandweerman aan het werk..
Gametime 1674 - White Water Rafting
White Water Rafting
Je zit op een vlot en moet proberen om de wilde White Water Rivers heelhuids te bevaren. Game on!
Sexy SummerRain
Sexy SummerRain
Het was vandaag heerlijk weer en het lijkt er toch echt op dat de lente nu al heeft ingezet. De dames in deze clip van Gnocca hebben het wat warmpjes en kregen wat supersoakers in de handen gedrukt waarmee ze de hele middag lol hadden...
Wrecking a Maserati Gran Turismo [OMG]
Wrecking a Maserati Gran Turismo [OMG]
Er zat niet eens een vrouw aan het stuur van deze Maserati Gran Turismo, of nou ja eigenlijk wel, want het was een vrouw die 'm bij een bushalte plaatste... Vrouwen en auto's het zal wel nooit wat worden..
Failtube [22 Maart 2012]
Pizzababe Alanna Ballantine
Pizzababe Alanna Ballantine
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik heb een zwak voor dames met donker haar en lichte ogen. Dit is Alanna Ballantine in een veelste korte galerie, helaas, maar daarom zeker niet minder mooi. Vandaag voor het eerst te bewonderen op TLP dus geef haar een warm welkom en vergeet niet te raten!
Discover Xtreme Sports 2
Discover Xtreme Sports 2
Vorige maand kon je al eens kijken naar twee mooie extreme sports compilaties en uit diezelfde serie heb ik vandaag weer twee mooie clips voor je gevonden. Zo'n 10 minuten epische sport momentjes na de break! Check..
Matchstick Art
Matchstick Art
Marriage Proposal gone Wrong [Fail]
Marriage Proposal gone Wrong [Fail]
Na twee weken dating vond dit meisje het hoogste tijd om te trouwen alleen dacht haar aanstaande daar toch net iets anders over. Fight!

Bonus: Gelukkig zegt er ook weleens iemand JA!
Rolstoelmeisje doet Bungee Jump
Rolstoelmeisje doet Bungee Jump
Het leven in een rolstoel ziet er heel wat anders uit dan voor iemand die gewoon de beschikking heeft over z'n benen. Je moet het een en ander laten maar je kan ook proberen er het beste van te maken. Zoals dit blondje, die met rolstoel en al gaat bungeejumpen. Ik zeg Respect!
Shit Happens [OMG]
Shit Happens [OMG]
Tja, daar loop je dan nietsvermoedend over straat met je goede gedrag als er plotseling een riool put ontploft waardoor het ineens poep regent.
Gametime 1673 - Brain Buffet
Brain Buffet
Je bent een zombie en net zoals in de serie "The Walking Dead" ben je op zoek naar hersenen om te eten. Kies een zombie en verover de wereld door zoveel mogelijk hersenen te eten als je kan. Game on!
Sexy Michelle McLaughlin
20120321-llalala.jpg
Een kleine special rondom Playmate Michelle McLaughlin die we vanavond niet 1x maar zelfs 5x te zien krijgen in deze mooie special van onze buurtjes bij xMissy! Habaaa!
Hot Wallpaper Pack [20]
wallpaper, wpmagic

Click 2 Enlarge!
NBA Bloopers [2011/2012]
NBA Bloopers [2011/2012]
De NBA basketbal competitie is zo ongeveer het hoogste wat je als basketballer kan bereiken. Maar ook op dit aller hoogste niveau gaat er weleens wat mis zoals te zien in deze blooper reel met beelden van de eerste helft van de NBA competitie 2011 - 2012!
Failtube [21 Maart 2012]
Rampage in Moscow Store
Rampage in Moscow Store
Kende je die mop al van die Italiaanse man die naar Moskou ging ?! Nee ?! Hij sloopte een winkel! HAHA..
Amazing Cat Tricks [Epic]
Amazing Cat Tricks
Een kat is leuk, een kat is lief maar een kat iets bijbrengen of leren valt nog niet mee. Dat het niet onmogelijk is zien we in deze video...
The Chick-fil-A Song
The Chick-fil-A Song
Toen deze Drag Queens ontdekte dat de eigenaren van hun favoriete fast food restaurant een stelletje homofoben waren en ze ook nog eens aan de spetterpoep raakte na een maaltijd bij diezelfde Chick-fil-A, besloten ze wraak te nemen door middel van deze song / videoclip. Het nummer dat je hoort is origineel van Wilson Phillips namelijk 'Hold On.'
2yr old Dancing the Jive
2yr old Dancing the Jive
Als zoon van het beroemde Deense danspaar Kristina en Peter Stokkebroe kan het eigenlijk niet anders dan dat je talent hebt om te dansen. Dit is William Stokkebroe, 2 jaar jong, die op het nummer Jailhouse Rock van de legendarische Elvis de Jive danst. Ik zeg talent!
Gametime 1672 - Commando Defense
Commando Defense
Je leid de defensie linie tegen de aanval van je tegenstander. Maak een kamp en plaats je verdedigingstorens op strategische plekken zodat de vijand er niet door heen breekt. Game on!
Sexy Hayden Hayes
Sexy Hayden Hayes
We sluiten de pizzatent voor vanavond en dat doen we met de mooie Hayden Hayes die we natuurlijk al kende maar vanavond de Gnocca-treatment, site hier, heeft ondergaan. Een beetje in monochrome stijl zoals we nog kennen van die andere coole compilatie maker Wootson..
Best of Topgear Season 17 & 18 [S18 - Ep8]
Topgear Season 18 [Ep 6]
Het is helaas maar niet anders! Het seizoen van Topgear is eigenlijk altijd te kort en zo ook seizoen 18! Na elk seizoen word er op de BBC altijd een compilatie uitgezonden van de beste en leukste reportages van het seizoen. Dit is alvast deel 1, er komt als het goed is ook nog een deel 2, uiteraard hou ik je op de hoogte... Enjoy!
Bad Monkey
Bad Monkey
Wilde we vanmorgen na het zien van deze coole beelden bij de dierentuin gaan solliciteren ?! Er zijn ook redenen om dat juist niet te doen...
Failtube [20 Maart 2012]
Pizzababe Trina Marie
Pizzababe Trina Marie
Poeh, wat kijkt Trina Marie toch zwoel de camera in, jummie.. Slechts 25 lentes jong deze Trina Marie maar voor de vaste bezoeker een oude bekende (meer via het linkje onder deze galerie) en vandaag gewoon weer eens op visite als Pizzababe van de dag. Habbaaa!
WallPaper Magic [83]
Catch Me if You Can
Catch Me if You Can
Alles wat met remote controlled en motoren te maken heeft, vind een man per definitie cool! Moest je vroeger nog een flink pak geld neer leggen voor dit speelgoed tegenwoordig koop je voor een paar euro al iets leuks. Vandaag stel ik jullie voor aan Crazy Horst die een op afstand bestuurbaar vliegtuigje heeft en daar ook goed mee over weg kan... Nu het landen nog...
Parkour & FreeRunning 2011 / 2012
Parkour & FreeRunning
Er stonden al een hele berg Parkour / Freerunning clips op TLP en vandaag voegen we nog een video toe aan deze inmiddels mooie collectie. We gaan naar het voormalige Oostblok waar zoveel gebouwen / bedrijven terreinen leeg staan dat die zich uitstekend lenen voor een rondje parkour.
Hugging Lion Cubs
Hugging Lion Cubs
Bij het bekijken van deze beelden wil je eigenlijk meteen gaan solliciteren bij een dierentuin bij je in de buurt want zeg nou eerlijk, knuffelen met leeuwen wie kan dat zeggen in de kroeg...
Gametime 1671 - Rooftop Runner
Rooftop Runner
We hebben vandaag eens een makkelijk spelletje. Wat moet je doen ?! Je bestuurt een rode loper die zich op daken begeeft met hindernissen die je ontwijkt door te sturen met de pijltjestoetsen. Spring over muurtjes en spring van het ene huis naar de volgende. Game on!
Douchen met Melisa
Douchen met Melisa
Van Melissa staat niet zo heel erg veel op TLP maar daarentegen kan je al haar galerie's wel gewoon bij onze buurtjes van xMissy vinden. Wij sluiten elke avond af met een filmpje en zo ook vandaag met een douchende Melisa... Aanlokkelijk!
Larry David vs New Neighbor
Larry David vs New Neighbor
Er zijn momenteel zoveel goede series op de tv dat het af en toe lastig kiezen is welke wél en welke niet te volgen. Curb Your Enthusiasm, is een serie die ik niet volg en zo te zien nog het sterkst op The Office lijkt. In deze scene krijgt Larry David, een van de hoofdpersonages, een potentiële nieuwe huurder op z'n werk. Maar of Larry daar echt op zit te wachten ?! [Thnx Menno]
WallPaper Magic [82]
Failtube [19 Maart 2012]
Pizzababe Jenny Reid
Pizzababe Jenny Reid
Jenny Reid was eventjes vergeten hoeveel plakplaatjes ze nu al op d'r mooie lichaam had verzameld dus pakte Jenny zelf maar de camera erbij. Vandaag is ze, ondanks al die primitief achtige versieringen, toch onze Pizzababe van de dag. Doen we allemaal weer netjes raten ?!
5 minutes of Lockout [Sneak Peek]
5 minutes of Lockout [Sneak Peek]
Afgelopen weekend konden bezoekers van het Wondercon 2012 festival al een 5 minuten durende sneak peek zien van de film Lockout die vanaf 12 juli ook in de NL bioscopen te zien zal zijn. Een ex regerings functionaris die onschuldig in 't gevang zit moet proberen om de dochter van de president te bevrijden om zo zijn vrijheid terug te krijgen. Check!
Birdie [Even Apeldoorn Bellen]
Birdie [Even Apeldoorn Bellen]
Ze blijven leuk die commercials van Achmea, beter bekend als "Eventjes Apeldoorn Bellen". Twee jongens gaan met hun Amerikaanse klassieker naar een autoshow maar kunnen hun bolide nergens kwijt. Gelukkig vinden ze nog een plekje maar als later op de dag de vogeltjesdans wordt ingezet blijkt waarom die parkeerplek nog vrij was.
Blondje legt uit The Real meaning of MPH [Epic]
Blondje legt uit The Real meaning of MPH [Epic]
Nu weet ik het zeker! Voor minder dan een blondje doe ik het niet! Want zeg nou zelf, ook al zit je met een blondine in de auto onderweg naar je schoonouders. Vervelen doe je je niet... Hier het stel Travis & Chelsea!
Cute 2 year Old Makena Covers Adele
Cute 2 year Old Makena Covers Adele
We weten onderhand dat de hele wereld het nummer Rolling in the Deep van Adele al heeft gecoverd maar ik denk dat dit de jongste is die we tot nu toe gehad hebben hier op TLP! Luister naar de twee jaar oude Makena die Adele coverd!
Gametime 1670 - Monster Truck vs Nature
Gametime 1670 - Monster Truck vs Nature
Schijt aan de natuur en alles en iedereen die met Greenpeace te maken heeft! We gaan raggen met een monstertruck dwars door een natuurgebied waar je bomen, dieren en alles wat op je weg komt crushed onder je reusachtige wielen. Game on!
Sexy Jasmine Davis
Sexy Jasmine Davis
Onze afsluiting vandaag is de mooie Jasmine Davis die we vorige week nog voorbij zagen komen als de Pizzababe van de dag. Vriendje Gnocca is een weekje op vakantie, maar heeft gelukkig een voorraadje clips achtergelaten. Vanavond de mooie Jasmine Davis!
Best of MotoGP & Paddock Girls 2011 [Fixed]
Best of MotoGP & Paddock Girls 2011
De allermooiste momenten uit de MotoGP van 2011 zien we in slowmotion nog eens langzaam voorbij komen in deze mooie compilatie en als bonus staat er ook nog de MotoGP best of Paddockgirls 2011 compilatie. YEAH!
Wie van de Drie 18 Maart 2012
Cara Roksan Edwige

Cara

Roksan

Edwige

St. Patricks Day 2012 [Round Up]
St. Patricks Day 2012 [Round Up]
Gisteren was het St. Patricks Day 2012, de nationale feestdag van Ierland. St. Patrick's Day wordt wereldwijd gevierd, met name in de landen waar veel Ieren naartoe geëmigreerd zijn, maar ook gewoon hier op de hoek in de buurtkroeg waar ik zo nog wel eventjes ga kijken denk ik.... Een hele lijst met dames, parades en van alles en nog wat met St. Patricks Day 2012 te maken heeft, vind je hier!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 19]
wallpaperpack, wpmagic

Click 2 Enlarge!
Introducing Brandon MCcuien
Introducing Brandon MCcuien
Ik stel jullie vandaag voor aan Brandon MCcuien van Team Loopkicks die zo te zien wel heel erg veel vrije tijd om handen heeft. Het Team Loopkicks promoot de kunst van karate en "tricking" wat een combinatie is van kicks, flips, and twists. Check eventjes deze Martial arts demonstratie video... Knap!
Gratis Samsung Galaxy S II i9100 Black
Gratis Samsung Galaxy S II i9100 Black
De opvolger van de Samsung Galaxy S heeft een 4,3-inch multi-touch display waardoor het scherm ook bij veel zonlicht, goed is af te lezen. De Galaxy S2 draait bij levering op Android 2.3 en is voorzien van 16GB of 32GB geheugen en 'n 8megapixel camera. Met deze telefoon kan je ook buiten de deur gewoon je favoriete Pizzaboer bezoeken met het zgn. Surf & Mail abonnement van Telfort. Wanneer je nu een Samsung Galaxy S II i9100 Black besteld krijg je die gratis binnen 24 uur thuisbezorgd bovendien worden de eerste drie maanden abonnementskosten ook nog eens kwijtgescholden.
Itchy and Scratchy Montage [The Simpsons]
Itchy and Scratchy Montage
Soms zit je weken The Simpsons te kijken zonder dat er ook maar één episode van Itchy and Scratchy in zit maar toch is dit duo al in ontelbare afleveringen voorbij gekomen. Zelfs al zo vaak dat iemand al die stukjes heeft opgespaard tot een grote clip die bijna 50 minuten duurt. Een must see voor de echt Simpsons fan!
Gay Crossing Guard
Gay Crossing Guard
Of je eventjes voor een klaar-over wilt inspringen om kids te helpen oversteken want de dame in kwestie moet net heel eventjes weg. Tuurlijk!
Gametime 1669 - Multitask
Multitask
Hoe goed kan jij multitasken ?! Dat gaan we vandaag testen in onze Gametime in een spelletje waarin je verschillende mini games tegelijk moet spelen. Ik ben benieuwd wie het er nog een klein beetje fatsoenlijk vanaf brengt! Game on!
Sexy Webcam Shower Session
Sexy Webcam Shower Session
Kijk dat is nog eens lief van dit webcam meisje. In plaats van zich bloot te geven voor de webcam terwijl ze achter de pc zit heeft deze chick de webcam in de badkamer geplaatst en kijken wij mee hoe ze stiekem met de douchekop aan het spelen is.
JAY Z live at Amex Sync Show March 12, 2012
JAY Z live at Amex Sync Show March 12, 2012
Kaarthouders van American Express waren afgelopen week welkom in Austin Texas, waar niemand minder dan Jay-Z, een van de succesvolste hip hop artiesten in Amerika van dit moment, een live concert gaf. Het live concert was tevens live te volgen via Youtube maar voor diegene die dat toen gemist hebben, dit is de volledige show... Playtime 66min!
Best Fails Of The Week 2 March 2012
Best Fails Of The Week 1 March 2012, fail compilation
We konden een paar dagen geleden de fail van week 1 van maart 2012 al bekijken en vandaag doen we ook maar meteen de fails van week 2. Wederom in een leuke compilatie gezet door YDL!
Wie van de Drie 17 Maart 2012
Elizabeth Jessi-ann Aria

Elizabeth

Jessi-ann

Aria

Joshua Ledet on American Idol 2012
Joshua Ledet on American Idol 2012
In de diverse wereld delen zijn er weer de nodige talentenjachten begonnen, zoals The Voice, American Idol en the X-factor etc... Je hoeft natuurlijk niet al die shows te bekijken, dat doen wij wel voor je! Het beste, vind je sowieso terug hier op TLP, en vandaag stel ik jullie voor aan Joshua Ledet die echt een perfecte imitatie van Michael Bolton's, "When A Man Loves A Woman", ten gehoor brengt. KNAP!
The Girls of Brasil
girlsofbrasil
Ruin [Animation]
Ruin [Animation]
De short animated film Ruin speelt zich af in een post apocalyptische wereld waar de enige overgebleven mensen op de vlucht zijn voor alien achtige spaceships. Echt super mooi gemaakt, ik kan niet anders zeggen!
Dub War: First Strike [Epic]
Dub War: First Strike [Epic]
Kende we deze Khameleon808 nog ?! Hij maakt een tijdje terug al eens een epische film compilatie genaamd The Appletree en vandaag komt daar weer een mooi deeltje bij, genaamd Dub War: First Strike. Dit keer voorzien van een heerlijke dubstep track, check het uit!
Updating Facebook Like a boss..
Updating Facebook Like a boss..
De halve wereld zit tegenwoordig op Facebook en daarvan logt het merendeel dagelijks in om hun status bij te werken om of gewoon eventjes te kijken wat hun vrienden allemaal hebben uitgespookt. Deze gast is met z'n motorclubje op pad en moet natuurlijk onderweg ook eventjes zijn status updaten.
Gametime 1668 - Happy Ball
Happy Ball
Snij de touwen door op precies het juiste moment om de ballen over dit platform spelletje te rollen en probeer daarmee zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Vervolgens moet je naar de exit portal om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Sharea Spears is Blue
Sexy Sharea Spears is Blue
Ah kijk daar is de mooie Sharea Spears weer eens. We hadden al eventjes niets meer gehoord van deze knoert maar vanavond trekt ze de deur voor ons dicht. Nieuwe updates morgen weer! Proost allemaal!
Kees van Dijkhuizen [Film Tributes]
Kees van Dijkhuizen [Film Tributes]
Kees van Dijkhuizen is iemand die het liefst hele dagen met films in de weer is en dat doet hij dan ook met enige regelmaat. Afgelopen jaar zette hij elke maand een tribute van een inspirerende film maker op YT en ik heb voor jullie er een paar tussen uit gevist. Via het linkje onder de laatste video, kom je in z'n channel waar je de rest kan vinden. Puik werk!
Toys 4 Boys [27]
Redhead vs Lexus LFA
Redhead vs Lexus LFA
We zagen al eerder dames voorbij komen die een rondje mochten rijden in een mooie auto naast een rally coureur en vandaag hebben we een leuke redhead die plaats neemt in een Lexus LFA!
Pizzababe Julia Morse
Pizzababe Julia Morse
Julia Morse zagen we afgelopen jaar al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag en vandaag is ze onze afsluiter van de week. Niet getreurd aankomende maandag beginnen we de week gewoon weer met een verse Pizzababe. Julia heeft de maten 34DDD-24-34.... Huuu!
Zoncolan Mountain race by Topgear Italy
Zoncolan Mountain race by Topgear Italy
Ook in Italië hebben ze een versie van Topgear en daar stuurde ze 6-voudig Italiaans rally kampioen Paolo Andreucci de Monte Zoncolan, in de Italiaanse Dolomieten, op met een Peugeot 207 S2000 Racing. Hij neemt het op tegen een skiër... Uiteraard staat dat garant voor mooie beelden en die kan je hierrrr nog eens terugzien.
Vuurwerk afsteken in 'n Stadion, DOE JE ZO!
Vuurwerk afsteken in een Voetbalstadion, DOE JE ZO!
De voetbal beleving in zuidelijke landen is nog iets heftiger dan hier bij ons en gaat al jaren gepaard met het afsteken van flinke hoeveelheden vuurwerk voor en tijdens de wedstrijd. In Turkije willen ze daar iets aan doen en hebben ze recentelijk camera's geplaatst om zo de boosdoeners er later uit te pikken. Nou zijn Turken best een inventief volkje....
The Vortex Cannon
The Vortex Cannon
Ik rook me al 20 jaar het apelazarus maar rondje blazen is me eigenlijk nog nooit gelukt. Deze studenten hebben een Vortex kanon gebouwd in een doos en vuren daarmee rondjes rook op bekertjes af. Cool!
Gametime 1667 - IonDrift Epsilon
IonDrift Epsilon
Stap in je space racer en probeer de snelste tijd neer te zetten in deze mooi vorm gegeven game IonDrift Epsilon. Game on!
Summer Desire 7
20120315-summer-desire7.jpg
Ik voel het aan m'n wateren en aan de koude radiators hier op kantoor, de lente komt eraan, het zonnetje gaat weer schijnen, hoera hoera. Het is nog niet zover maar vandaag kon je toch al heerlijk genieten van die eerste zonnestralen. Onze serie Summer Desire heeft ons er deze winter goed door heen geholpen en vanavond hebben we nog een super mooie clip...
Darwin's Finest [OMG]
Darwin's Finest
Toen we jong waren hebben we vast allemaal wel eens wat doms gedaan maar wat deze gasten hebben bedacht slaat alles. Men neme een grote katrol klimt daar met twee man in en laat je vervolgens van een heling af rijden. Tja, wat kan je gebeuren ?!

Don't try this at home!
WallPaper Magic [81]
Soeppie ?!
20120315-soep.jpg
Een kopje soep op z'n tijd is best lekker en is ook nog eens één van de oudste gerechten die er bestaat, in de prehistorie werd er namelijk al soep gegeten. In een winkelcentrum staat een lieftallige dame soep uit te delen, gratis en voor niets... eventjes proeven dus!
Pizzababe Anabella Marie
Pizzababe Anabella Marie
Ik snap nog steeds niet helemaal hoe ik deze Anabella Marie hebben kunnen missen. Anabella Marie was cybergirl van de maand januari bij Playboy en konden we eergisteren al in een heerlijke cybervideo bewonderen. Het kon natuurlijk niet uitblijven, vandaag hebben we Anabella als Pizzababe van de dag... Helemaal mijn type, Check!
Cats are Ninja's [The Compilation]
Cats are Ninja's [The Compilation]
Een kat is geweldig en zijn tevens een van de oudste huisdieren van de mens. Sommige katten hebben zelfs epische ninja skills zoals te zien in deze grappige compilatie clip, met subs!
Mexican Singer vs Horse [100% Ownage]
Mexican Singer vs Horse
Op een dier kan je nooit 100% vertrouwen en er kan altijd iets zijn waardoor een dier schrikt of ineens besluit iets geheel onverwachts te doen. Deze Mexicaanse zanger, een zogenaamde Mariachi, kan daar inmiddels over meepraten... OMG!
The City of Kiev in Tiltshift
The City of Kiev in Tiltshift
We nemen een kijkje over het voormalige ijzeren gordijn in de stad Kiev, de hoofd- en tevens grootste stad in de Oekraïne. We doen dat door middel van deze mooie tilt shift video van Efim Graboy & Daria Turetski.
Epic Pole Vault Frisbee Catch
Epic Pole Vault Frisbee Catch
We hebben al vaker leuke compilaties zoals deze Epic Frisbee Trick Shots 2011 video van Brodie Smith voorbij zien komen, maar deze catch terwijl hij aan het polsstokhoogspringen is, is zo cool dat het een plaatsje apart verdiend op TLP. Eens, maar nooit weer waarschijnlijk.. Check!
Gametime 1666 - Xtreme Vertical Racer
Xtreme Vertical Racer
Zoals we al gezien hadden in de diverse video's op TLP zijn basejumpers nergens bang voor. Vandaag ben jij een basejumper en moet je opdrachten uitvoeren, alleen tegen de klok, of versus tegenstanders. Ontwijk obstakels en finish de race met een zo hoog mogelijke score. Game on!
3x Sexy Actiongirls
actiongirls, zemanova
Vorige week kon je weer eens genieten van de Actiongirls, die van een site komen waarop alleen maar van dat soort clips te vinden zijn. Vanavond heb ik nog eens drie clips voor je, te beginnen met Valerie Cormier daarna de mooie Jenny Poussin en Kobe Kaige is ook van de partij. Ik zeg habbaaaa, nog veel meer Actiongirls clips op TLP vind je hier!
Porsche GT3 RS vs Yamaha YZF 1000R1 [Epic]
winterdrift, Porsche, Yamaha
Wat moet het heerlijk zijn om eens vol gas te kunnen raggen op een gladde ondergrond zoals hier op een replica van de beroemde Le Castellet race track. We gaan vandaag o.a. met een Porsche GT3 RS en een Yamaha YZF 1000R1 motor racen en kijken wie het snelste is. De muziek is van Prodigy, Smack my Bitch up. EPIC!

Hot Wallpaper Pack [Vol. 18]
wallpapers, wpmagic

Click 2 Enlarge!
Walking Dead - Office Space Special
walkingdead, special
Goed, ik kende de serie "The Walking Dead", nog helemaal niet, behalve dan de VFX reels. Totdat iemand mij erop attendeerde dat dit echt een serie om te volgen was, en ik moet zeggen dat hoewel ik helemaal niet van zombie series / films hou, dat The Walking Dead wél een coole serie is. Deze moordpartij / scene komt uit de afgelopen zondag, in Amerika, uitgezonden episode "Better Angels"... Spoiler alert!
Pizzababe Jordanne Meryl
Pizzababe Jordanne Meryl
De mooie 24 jarige Jordanne Meryl is van beroep medisch technicus, maar zou als model ook goed haar brood kunnen verdienen peisk zo. Geboren in Reno, Nevada mocht Jordanne deze maand poseren voor ome Hef's blaadje Playboy, en is ze vandaag onze Pizzababe van de dag. Laten jullie weer eventjes je ongezouten bevindingen horen in de comments ?!
Mawry 12 Years Old and I'm A Bad B*tch
Mawry 12 Years Old and I'm A Bad B*tch, parody
Het begon ooit eens met Geraldo Riviera en Oprah Winfrey en al gauw kreeg je allerlei shows die daar op leken, waarvan de Jerry Springer show misschien wel de bekendste was. Een andere show waar ook de nodige controverse om is, is de Maury show gepresenteerd door Maury Povich. In deze show komen met enige regelmaat allerlei jonge dames voorbij de een nog triester dan de ander. Dit is de 12 jarige Mawry die vertelt hoe zij in het leven staat. WTF!
BeetleCam vs Lions
BeetleCam vs Lions
Je komt liever niet te dicht in de buurt van een wilde dier als de leeuw maar je kan er natuurlijk wel een op afstand bestuurbare camera heen sturen. Vermomd als een mega grote kever dat wel... Het levert deze coole beelden op!
Wrecking crew Orchestra - Tron
Wrecking crew Orchestra - Tron
We schakelen eventjes over naar Japan waar de dansgroep, The Wrecking crew Orchestra, furore maakt met een eigentijdse dans uitvoering van de film Tron. Erg knap gedaan dit!
Bench Press Wheelie [WIN]
Bench Press Wheelie
Als je dacht dat een wheelie op een motor maken al moeilijk was.. Probeer dan eens een wheelie te maken terwijl je aan het gewichtheffen bent. WIN!
Gametime 1665 - Greedy Pirates
Greedy Pirates
Je bent een piraat en moet de schatkist beschermen tegen andere dieven. Sluit de schatkist zo snel mogelijk voordat andere piraten achter je aankomen. Game on!
Sexy Katie Caroll
Sexy Katie Carroll
We kappen er vroeg mee vandaag en dat doen we met de mooie Katie Caroll als dagafsluiter van de dag. Ik mocht vandaag weer een hele berg nieuwe clips in ontvangst nemen van onze grote vriend Gnocca die tegenwoordig de Italiaanse versie van TLP onderhoud en dat prima doet. Waarvoor dank! We starten dus met de mooie Katie Caroll.... HABBAAA!
MMA Break a Leg [OMG]
MMA Break a Leg [OMG]
Je bent wat mij betreft sowieso al een oetlul om in een kooi te gaan staan vechten maar dit Cage Fighting is de laatste jaren zo populair geworden dat we er al met enige regelmaat aandacht aan hebben besteed. Vandaag een vechter die we voorlopig eventjes niet meer terug gaan zien in het circuit. SHOCKING!
The Chase [Animation]
The Chase [Animation]
We hebben de afgelopen maanden weer kunnen genieten van diverse animated short films en dit is er weer zo ene. Ook deze keer komt de clip uit Frankrijk, en dat is niet zo heel erg verwonderlijk als je bedenkt dat daar een aantal zeer goede scholen voor animatie, zoals bijvoorbeeld de ESMA zitten. Vandaag The Chase!
Best Fails Of The Week 1 March 2012
Best Fails Of The Week 1 March 2012, fail compilation
De mensen van YDL hebben weer alle fails van de eerste week van maart bij elkaar gespaard en dat levert deze geining fail compilatie op. Check!
Pizzababe Nancy Patton
Pizzababe Nancy Patton
Onze Pizzababe van de dag zagen we laatst al eens op video voorbij komen. Nancy Patton dus, een heerlijk busty Cyberbabe van ome Hef met donker haar en lichte ogen, wat bij mij altijd een streepje voor heeft. Ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over deze Pizzababe denken! RATE!
Long Chair Jumper [FAIL]
Long Chair Jumper [FAIL]
We hebben weer iemand gevonden, goed dronken en niet bang, die over een aantal stoelen gaat springen. Althans deze gast doet een poging maar faalt natuurlijk hopeloos...

Bonus: Ook altijd leuk de Plastic Chair Prank..
WallPaper Magic [80]
Batman and Robin [The Musical]
Batman and Robin [The Musical]
Batman & Robin is een Amerikaanse film uit 1997 gebaseerd op de Batman-strips. De film is een vervolg op Batman Forever en de vierde film in een reeks van vier op elkaar aansluitende Batman films. Het was tevens de minst succesvolle van de vier films. De productie werd genomineerd voor elf Razzie Awards, waarvan het die voor "slechtste actrice" (Alicia Silverstone) ook daadwerkelijk won. Vandaag de musical!
Old People Discover Photo Booth
Old People Discover Photo Booth
Altijd lachen! Oudere mensen die kennis maken met de huidige techniek en daar ook nog eens de grootste lol in hebben. Photo Booth is een klein programma gemaakt door Apple om foto's en video's te maken met een iSight of andere webcam. Het heeft 17 ingebouwde effecten die toegepast kunnen worden op het maken van foto's die een soort van lachspiegel effect geven. Check!
Gametime 1664 - The Great Massacre
The Great Massacre
Je bent Greg de warrior die onoverwinnelijk is en dus verveeld. Er is niemand die hem kan verslaan totdat zijn baas z'n super krachten weghaalt. Help Greg om zijn krachten terug te krijgen. Game on!
Sexy Anabella Marie
Sexy Anabella Marie
Het gebeurt niet zo heel erg vaak dat we eerst een video hebben en daarna de galerie maar voor nieuwkomer Anabella Marie geldt dit wel. Ik denk dat we deze dame aankomende week nog weleens voorbij gaan zien komen, al is het dan als Pizzababe van de dag. RATE!
Topgear Season 18 [Ep 7]
Topgear Season 18 [Ep 6]
Het was helaas al weer de laatste aflevering van dit seizoen en voor diegene die het gisteren op de BBC gemist heeft heb ik de laatste aflevering van Topgear weer neergezet. Ga er eventjes lekker voor zitten want Hammond test de nieuwe BMW M5, James rijdt een Ferrari 250 GT California en de mannen gaan op zoek naar race auto die minder kost dat een setje golf clubs. Uiteraard is The Stig ook weer van de partij!
Lamborghini Murcielago Crash [OMG]
Lamborghini Murcielago Crash [OMG]
De Lamborghini Murciélago was de opvolger van de Lamborghini Diablo, en kost een slordige €400.000. Ik moet nog eventjes door sparen voor deze auto maar misschien dat deze bak met al die schade voor minder weg mag. Check eventjes deze idioot die denkt dat een palmboom meegeeft. FAIL!
Pizzababe Jasmine Davis
Jasmine Davis
We schakelen over naar onze Pizzababe van de dag wat de mooie, en inmiddels bij de vaste TLP bezoeker bekende, Jasmine Davis is geworden. Goed ze heeft nog steeds die lelijke plakplaten op d'r lijf staan maar dat mag de pret niet drukken. Ik zeg habbaaaaa, wat vinden jullie er van ?!
Multitasking Brain Surgeon
Multitasking Brain Surgeon
Deze hersenchirurg besteed zijn tijd goed door terwijl hij een patient aan het opereren is tegelijkertijd op het web surft. Wie zei dat mannen niet konden multitasken ?! Een geniale commercial van Kayak, een prijsvergelijker voor vakantie reizen websites.
WallPaper Magic [79]
Willy Wonka You Get Nothing Remix
Willy Wonka You Get Nothing Remix
Dit keer eens geen DJ Pogo die een kickass remix maakte met beeld en geluid uit Willy Wonka and the Chocolate Factory. Gene Wilder speelt in die film uit 1974 Willy Wonka, en in deze clip de hoofdrol!
The Angry Garbageman
The Angry Garbageman
Op maandag is het altijd wat lastig opstarten en dat geldt niet alleen voor mij, daar hebben schijnbaar meer mensen last van. Check eventjes deze verborgen camera beelden waarop te zien is hoe een vuilnisman helemaal uitflipt als hij een vuilnisbak niet goed leeg geschud krijgt. WTF!
Imploding Iceberg
Imploding Iceberg
Terwijl een van de toeristen op deze Zodiac boot nog vraagt, waarom de kapitein toch enige afstand houdt bij een ijsberg die ze bezichtigen. Implodeert diezelfde ijsberg voor hun ogen en kunnen ze nog maar net weg komen terwijl de brokken ijs ze om de oren vliegt. WOW!
Gametime 1663 - Dead in 60 Seconds
Dead in 60 Seconds
We beginnen deze week met onze dagelijkse game en vandaag is dat een schietspelletje. Upgrade zo snel mogelijk om ook daadwerkelijk verder te komen in deze game en de zombies van je af te houden. Wie speelt 'm uit ?! Game on!
Sexy Jurgita Valts
Jurgita Valts
Onze afsluiter van vandaag wordt verzorgd door de mooie blonde Jurgita Valts die in 2006 voor het eerst Playmate van de maand was maar goed opgedroogd nog steeds een babe is. Vanavond drie video's van deze schone blondine, check!

Meer video's en galeries van Jurgita Valts op TLP!
The Mill VFX Reel
The Mill VFX Reel
Niet alleen in films wordt er tegenwoordig te pas en onpas gebruik gemaakt van computer generated VFX maar ook in de reclamewereld is dit ondertussen schering en inslag. Dit is de NY firma "The Mill" die in deze showreel laten zien wat ze allemaal gemaakt hebben in het afgelopen jaar.
Awesome X: Beautiful Life
Awesome X
We hadden al eerder aandacht besteed aan de serie "Awesome X" en vandaag hebben we deeltje vier, die de naam Beautiful Life heeft meegekregen van de makers. Wederom allemaal mooie beelden uit de Extreme Sport en de overige drie delen vind je via het linkje onder deze video.. Check!
Wie van de Drie 11 Maart 2012
Ionna Sasha Aria

Ionna

Sasha

Aria

Lost Bushmen
Lost Bushmen
Als je in de woestijn leeft is er niet eventjes een waterkraan waar water uitkomt in de buurt om je dorst te lessen. Deze twee bushmannen komen bijna om van de dorst en bedenken allerlei listen om aan vocht te komen. Geinige reclame voor een Indiaas, frisdrank merk. RETRO alert!
Mashed Up Sunday #10 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Ik ben weer een aantal mooie mashups voor jullie verzameld de afgelopen week en die vind je hier terug na de break. Vandaag o.a. Three Kings Of Music, Madonna, Elvis, Michael Jackson en Scooter. Enjoy!
Weekend van het Gelijkspel?
eredivisie, wedden
Echte krakers zijn er dit weekend niet dus dan maar een potje waarzeggen: Twente wint, want de Tukkers zijn al 6 wedstrijden op rij ongeslagen. Voor PSV is een gelijkspel tegen NAC niet slecht, want de spelers willen van Rutten af. AZ een gelijkspel want die spaart de selectie voor het EL duel tegen Udinese en Graafschap uit, altijd lastig? Ajax…Tsja de Verlosser is weer terug uit Mexico, een krappe winst lijkt ons dus logisch. Speel mee bij Bet-at-Home en pak die € 50,00 bonus. Wat voorspel jij?
WallPaper Magic [78]
Holland Casino 3D interactieve show
Holland Casino 3D interactieve show
Holland Casino heeft met een interactieve 3D-gevelprojectie haar vernieuwde casino in Scheveningen heropend. DJ Ferry Corsten en staatsecretaris Fred Teeven gaven een virtuele draai aan het roulettewiel. Hiermee werd het casino van de toekomst geopend. Door de combinatie van spel, restaurants, bars, lounges en muziek hoeven mensen niet te kiezen tussen een avondje casino of een restaurant of club. Na het 3D-spektakel genoten gasten van een live optreden van DJ Ferry Corsten en zanger Ben Hague... Check!
Model Rockets
Model Rockets
Waren we als kind vroeger nog blij met een vuurpijl waar een parachute uit kwam. Tegenwoordig schieten kids gewoon modelbouw raketten de ruimte in. Nou is dat hier niet het geval maar er zitten toch wat leuke zelfgebouwde bouwsels tussen. Uiteraard wordt alles gefilmd met camera's, zowel in als buiten board. Check!
Gametime 1662 - Criss Cross
Criss Cross
In deze puzzle / strategie game komt het er op neer om zoveel mogelijk plaatsen te veroveren en dat zo te doen dat je de tegenstander weg speelt. Wanneer je een overmacht hebt staan verover je het land en ga je naar de volgende level door. Game on!
Waking Up with Natalie
Waking Up with Natalie
Het was vanmorgen vroeg dat Natalie de oogjes open deed maar ik heb het voor jullie toch eventjes vastgelegd. Camera begerig dat ze is gaf Natalie meteen een klein showtje weg..
Russian Baseball [FPSrussia]
Russian Baseball
Onze grote vriend FPS Russia heeft weer een leuke clip online geslingerd en dit keer laat hij ons zien hoe je het snelst een schuttersputje maakt, schieten we zwaar kaliber en als bonus laat hij zien hoe ze in Rusland honkbal spelen. Blijft een mooie vent!

Bonus: Redneck Propane tank shooting!
Eden Dubstep Ski Tricks & Fails
Eden Dubstep Ski Tricks & Fails
Ik ben niet zo heel erg van de kou maar skiën is natuurlijk wel erg leuk. Op de interwebs staan allerlei coole wintersport clips en dit is er eigenlijk weer zo ene, al gaat het af en toe ook weleens fout...
Wie van de Drie 10 Maart 2012
Sandy Lena Zilya

Sandy

Lena

Zilya

Baseball Trick Shots
Baseball Trick Shots
Connor Powers van de "San Diego Padres Organization" deelt met ons zijn epische baseball trickshot skills in deze video. Nog veel meer trickshot video's vind je op TLP via het linkje onder deze video.....
Hot Wallpaper Pack [Vol. 16]
wallpapers, wpmagic

Click 2 Enlarge!
Spinning Beach Ball of Death
The Mute Button
De mensen van Improv Everywhere bezochten TED congres en veraste daar spreker Colin Robertson, acteur Eugene Cordero, die net iets wilde vertellen over zijn start up die in zonne energie doet. En voor de mensen die denken dat alleen Windows een blue screen of death, heeft of had. Bij Apple is dat de Spinning Beach Ball of Death...
Dog Agility [Fail]
Dog Agility [Fail]
Dog agility is een honden sport waarbij een begeleider zijn hond over een parcours heen stuurt vol met hindernissen. Niet alleen moet de hond de hindernissen nemen ook gaat het erom een snelle tijd neer te zetten. Helaas kunnen er onderweg zich dingen voordoen waardoor tijd eventjes geen issue meer is. Epic fail!
Gametime 1661 - The Basejumper
The Basejumper
We gaan met een parachute vliegen zo ver als je kan. Onderweg in de lucht kom je nieuwe parachuten tegen die je zoveel mogelijk moet pakken zodat je verder kan vliegen. Met de muisknop bedien je die parachute. Game on!
Sexy Kristen Pyles
Sexy Kristen Pyles
Een superbabe om de dag mee af te sluiten deze Kristen Pyles in een mooie video edit van Stefano van Gnoccatime. Heerlijk!
WIN 3 x 2 VIP tickets Schalke 04 – FC Twente!
WIN 3 x 2 VIP tickets Schalke 04 – FC Twente!
Voetbalfans opgelet: aanstaande vrijdag, 9 maart, geven we 3 x 2 VIP tickets weg voor de Europa League kraker tussen Schalke 04 en FC Twente. Wat moet je doen om te winnen? Ruil een Tweet of Facebook post voor deze gratis € 5 wed-tegoed voucher en je maakt automatisch kans om het Europa League spektakel tussen Schalke 04 en FC Twente live te bekijken, vanuit de Bet-at-home VIP skybox natuurlijk!

Wanneer je je nu inschrijft en tegoed overmaakt ontvang je tevens een bonus tot € 50 over het gestorte bedrag.
Parallel Parking like a Boss
Parallel Parking like a Boss
Ik liep gister eventjes op straat en zag weer eens een vrouw stunten met file parkeren. Het was zo triest dat er zelfs mensen bij stonden te kijken / lachen. Gelukkig zijn er mensen die wel kunnen file parkeren en deze gast is echt BAAS! Als je denkt dat het een ongelukje is, check de richtingaanwijzer...
The Fantastic Tale of Young Richard Branson
The Fantastic Tale of Young Branson
Er zijn niet zo heel erg veel mensen als Richard Branson die met leuke dingen doen en hard werken rijk is geworden. Een selfmade man dus, waar je alleen maar respect voor kan hebben. In deze grappige viral video van Virgin Mobile zien we Richard Branson's kinderjaren..
Pizzababe Christina Renee
Pizzababe Christina Renee
We sluiten deze week van Pizzababes af met een brunette omdat we al zo veel blond hebben gezien de afgelopen week. Christina Renee is Playboy's Cybergirl van de maand en het is toppertje ook. Vergeet ook vandaag niet om te raten want alle ratings tellen aan het eind van het jaar weer mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Habbaa! Alle Pizzababes op een rijtje!
Sublime Sports
Sublime Sports
We zien wel vaker mooie sport compilatie clips voorbij komen en ook deze compilatie zit weer lekker in elkaar. Het nummer dat je hoort is Seed van Sublime... Check het!
Toys 4 Boys [26]
Looping with a Longboard [Fail]
Looping with a Longboard [Fail]
Een looping maken met een longboard doe je dus niet zo.... Ik denk dat deze video onze Fail compilatie van maart wel gaat halen!
The Snowboarding Opossum
The Snowboarding Opossum
We gaan nog eventjes verder met wintersport en hebben een buidelrat bereid gevonden om de piste al snowboardend naar de beneden te gaan. Zijn naam ?! Ratatouille!
Bobsled Freakout [OMG]
Bobsled Freakout [OMG]
Het leek wel een leuk idee om eens in een bobslee de Olympische baan in La Plagne af te gaan. Toen het eenmaal zover was, had deze gast toch zo z'n bedenkingen.
Gametime 1660 - Little Mosquito
Little Mosquito
Je bent vandaag een Mosquito mug die ieders leven tot een hel maakt. Ga op een missie om bij zo veel mogelijk mensen bloed af te tappen. Game on!
Sexy Anna Sophia Berglund
Sexy Anna Sophia Berglund
Vanavond wordt onze dagafsluiter verzorgd door Anna Sophia Berglund ,en dat is zoals jullie ondertussen weten een kanjer... We konder Anna Sophia Berglund al eerder bewonderen als Pizzababe van de dag en vanavond zien we haar nog eens voorbij komen in een video edit van Gnocca.... Waarvoor dank!
Doing Pull-Ups like a Boss
Doing Pull-Ups like a Boss
Waarom een duur abonnement kopen bij de sportschool wanneer je zo ongeveer hetzelfde resultaat bereikt gewoon in de speeltuin om de hoek..
Pizzababe Kristina Dimitrova
Pizzababe Kristina Dimitrova
Voor de Pizzababe van vandaag zijn we helemaal afgereisd naar Bulgarije waar deze Kristina Dimitrova vandaan komt. Op haar 19e ze won de Best Butt in World competition, leuk natuurlijk zo'n titel maar ik hoor liever jullie comments. Wat vinden jullie ?! Terecht of niet ?!
Blind Surfer Derek Rabelo [Respect]
Blind Surfer Derek Rabelo [Respect]
Als je blind bent dan ziet je leven er toch heel anders uit. Sporten wordt bijvoorbeeld al lastig, behalve als je Derek Rabelo heet, en al je vrienden zijn surfers. Ik zeg respect!
Animal Kingdom [Part 8]
The Grey [HD Trailer]
The Grey [HD Trailer]
Liam Neeson speelt in The Grey, Ottway een beveilger van een afgelegen olieraffinaderij. Op weg naar huis gaat het mis en stort het vliegtuig neer in de witte wildernis van Alaska. Opgejaagd door bloeddorstige dieren en geteisterd door sneeuw en ijs beginnen de mannen aan de zware tocht naar de veiligheid. Een echte aanrader... vanaf 8 maart in de NL bios!
Poledance Duel
Poledance Duel
Het is dat ik niet zo heel vaak dat ik met het openbaar vervoer reis dat ik niet weet of paal dans duels tegenwoordig ook de gewoonste zaak van de wereld zijn geworden in NL. In Brazilië zetten ze alvast de trend...
DJ Mini Mix - Ultimate Streetperformer
DJ Mini Mix - Ultimate Streetperformer
Met een viool of gitaar in de drukke winkelstraat proberen geld op te halen voor een slaapplaats, of omdat je eigenlijk verder niets kunt, behoort bijna tot het verleden. Zeker als er verderop in de straat deze DJ Mini Mix staat opgesteld. Een geniaal idee, en geniaal uitgevoerd! (te zien in London, UK)
Gametime 1659 - Building Demolisher
Building Demolisher
We gaan gebouwen slopen vandaag maar doe dat wel met zo min mogelijk sloopkogels want die zijn beperkt voorradig. Game on!
Sexy Actiongirls
Sexy Actiongirls
Bij het horen van de naam Actiongirls denk ik met weemoed terug aan die mooie begin tijd van TLP, toen Veronica Zemanova nog regelmatig voorbij kwam. Ondertussen is er een nieuwe lichting Action Girls, met blonde Marie Claude Bourbonnais voorop. De eerste clip is een behind the screens, in de 2e clip gaat het loos...
Dream Lines Part III - Wingsuit proximity
Wingsuit proximity
Nu dat Wingsuit held Jeb Corliss eventjes uit de roulatie is door zijn crash in Zuid Afrika, kunnen we mooi eventjes naar beelden kijken van zijn collega dare devil Jokke Sommer. Mooi om naar te kijken maar wie durft dit ook daadwerkelijk zelf ?! Ikke nie...

Hier : Deel 1 | Deel 2
Epic Waterbowl Magic Prank [FreddieW]
Epic Waterbowl Magic Prank [FreddieW]
Dit keer geen special FX in de nieuwe video van Freddie Wong maar een kaart truc die Freddie uitprobeert om een van z'n vrienden. Er komt ook een kom water en een bezemsteel aan te pas.... BAAS!
Best of the 2012 All-Star Game
Best of the 2012 All-Star Game
Dat je met een GoPro HD camera mooie beelden kan maken dat weten we ondertussen en heb je al diverse malen kunnen zien in nog meer clips. De Phantom camera is een maatje groter dan de GoPro en zo ook het prijskaartje wat er aan deze professionele camera hangt. De mooiste momenten uit de 2012 All-Star basketbal game, werden er mee gefilmd.. Nice!
Pizzababe Kyndra McGaw
Pizzababe Kyndra McGaw
We gaan nog eventjes door met de blondjes en verwelkomen nieuwkomer Kyndra McGaw als Pizzababe van de dag. Kyndra Mcgaw komt uit Fort Erie, Ontario en is eigenlijk maar een klein opdondertje. Over de cupmaat ben ik nog niet helemaal tevreden, die is momenteel 34b en dat kan natuurlijk beter.. Vergeet niet om te raten!
Punched in the Face in Front of Her Kids [WTF]
Punched in the Face in Front of Her Kids
We hebben weer een gast die een gooi doet naar de Vader van het Jaar Award. Kort samengevat: Papa en Mama hebben ruzie en terwijl z'n kinderen in de kamer staan hoekt papa, mama in elkaar. Wat een asshole!
House Arrest
House Arrest
De Fiat 500 Abarth, is een super cool apparaat en mocht je een normale Mini wat nichterig vinden, dit stoute broertje waarvan de snelste versie 155pk heeft is dat zeer zeker niet. Bij een coole auto hoort ook een coole reclame campagne en daarom gaan we vandaag indoor racen met zo'n klein race monster. Cool!
Superman vs The Hulk [Full Trilogy]
Superman vs The Hulk
Sommige mensen kunnen zo goed animeren dat het eigenlijk vreemd is dat ze niet bij een animatie studio aan de slag kunnen. Neem nou deze Canadese animator Michael Habjan, die wild is van superheroes als Superman en The Hulk, en zelf maar eens aan de slag is gegaan om het gevecht tussen die beide te animeren. Ik zeg knap werk, en een vervolg zit er aan te komen.
WallPaper Magic [77]
Gametime 1658 - Monsters TD
Monsters TD
Je hebt de leiding over de verdediging van de toren waarin een portaal zit. Monsters vallen aan en jouw missie is het om ze weg te houden van de toren. Bescherm het portaal naar onze wereld voordat de monsters doorbreken. Game on!
Sexy Tess Taylor Arlington
Sexy Tess Taylor Arlington
Het is nog steeds zonde van al die kauwgombal plaatjes op d'r lichaam maar verder is deze Tess Taylor Arlington natuurlijk gewoon een toppertje. Vanavond doet ze de oven aan, en trekt ze de deur dicht... Onze afsluiter van vandaag!
Evan "Big E" Doherty vs the MegaRamp
Evan "Big E" Doherty vs the MegaRamp
Als ze in de USA het woordje Mega ergens voorzetten dan is het ook MEGA. Neem deze ramp, geschikt voor skateboarders maar ook voor bmx'ers die willen freestylen en sprongen maken van 15 tot 20m. De quarterpipe van de Mega Ramp bij Woodward West is ook nog es 27m hoog. Dat weerhield de 8 jarige Evan "Big E" Doherty er overigens niet van deze toch best gevaarlijke stunt te doen, BAAS! Wij kijken mee..
Pizzababe Taylor Lee
Pizzababe Taylor Lee
Het zijn voornamelijke blonde Pizzababes die we de laatste dagen voorbij zien komen maar dat is toeval en heeft zeker niet mijn voorkeur. Blonde Taylor Lee, konden we al vaker zien en bewonderen als Pizzababe van de dag en er staan ook video's van deze knoert op TLP. Ik ben benieuwd hoe jullie deze dame vandaag raten...
Drugs zijn goed voor U! [De Salvia]
Drugs zijn goed voor U! [De Salvia]
OMG! Dat drugs niet zo heel erg goed zijn voor je weet zo'n beetje iedereen ondertussen maar toch zijn er altijd mensen die van alles en nog wat tot zich nemen om vervolgens te kunnen trippen of zoals hier na het gebruik van Salvia, te hallucineren. Het levert voor ons zeer leuke beelden op... Kijk eventjes mee, en don't do drugs!
WallPaper Magic [76]
Homemade Jet Powered Go-Kart
Homemade Jet Powered Go-Kart
Het koste slechts € 1500 om deze jet powered Go-Kart met 120pk te bouwen en momenteel gaat het gevaarte net iets harder dan 110km per uur. Ene Adrian Bennet, spendeerde 150 vrije uurtjes om 'm te bouwen, en is van plan om in de nabije toekomst een poging te doen om het wereld record (115km per uur) te breken. Ik zeg cool!
Worlds Largest SlingSHOT
Worlds Largest SlingSHOT
De mannen van Dude Perfect kennen we onderhand en zijn nog altijd bezig om onmogelijk basketbal shots op video op te nemen. Vandaag doen ze dat met zo'n beetje de grootste katapult die ik ooit in m'n leven gezien heb...

Bonus: Angry Birds vs Slingshot!
RETRO: Topgun Spoof
Topgun Spoof
Ik weet bijna zeker dat ik deze clip ooit al eens gepost had maar ik kan 'm zo 1-2-3 niet meer terug vinden op de site en aangezien het een grappige clip betreft van Broken Biscuits, een Britse comedy show, komt ie gewoon nog eens voorbij. We gaan Topgun spelen met volwassen mannen...
Gametime 1657 - Cyclop Physics
Cyclop Physics
Help de gekleurde cyclopses naar de corresponderende platforms door ze aan te klikken. Eenmaal aan geklikt verandert de cyclops in een bal, rem de bal af door nog eens te klikken. Zorg dat je in elke level de juiste cyclops naar de juiste platform stuurt. Game on!
Sexy Erin Heidrich
Sexy Erin Heidrich
Erin Heidrich was cybergirl van de maand november 2010 en stond al eens als Pizzababe op TLP. Vanavond hebben we bewegend beeld van deze dame die ondanks haar iets te kleine borst omvang mij gewoon kan krijgen.
Simpsons Game of Thrones Intro
Simpsons Game of Thrones Intro
Vorige week werd de 500ste aflevering van The Simpsons uitgezonden, met een coole intro compilatie. Gisteren in de laatste Simpsons aflevering was er een opening / intro te zien geïnspireerd op de HBO serie Game of Thrones, waar onze eigenste Carice van Houten in speelt. Op 1 april gaat trouwens het tweede seizoen van Game of Thrones van start, trailer hier.
Topgear Season 18 [Ep 6]
Topgear Season 18 [Ep 6]
Het is maandag en dat betekent Topgear! Voor iedereen die gisteren op de BBC Topgear heeft gemist heb ik 'm nog maar weer eventjes opgezocht. Het is ondertussen alweer de zesde aflevering, enjoy!
Birthday Bash [100% Ownage]
Birthday Bash [100% Ownage]
Megan is jarig en zit met een paar vriendinnen aan tafel even voordat ze de kaarsjes uit mag blazen van d'r verjaardagstaart. Helaas voor Megan, hebben haar vriendinnen nog een verassing voor d'r in petto... PWNED!
Pizzababe Jayme Marie
Pizzababe Jayme Marie
We beginnen deze nieuwe Pizzababe week meteen maar goed. Jayme Marie kwam al eens voorbij en ook vandaag vertoeft ze weer in een zonnig oord. Een mooie blondine waar alles op en aan zit, ik kan er niet meer van maken. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. RATE!
Confrontation [The Supercut]
Confrontation [The Supercut]
Iemand is erg druk geweest om allerlei aktie scenes uit films te knippen om er vervolgens een compilatie / supercut mee te maken. Er zitten een paar films bij die ik niet ken, de rest is bekend..
Retro Videogame Remakes
Retro Videogame Remakes

Click 2 Enlarge..
The Epic Pee Prank
The Epic Pee Prank
Op wildplassen staat een fikse bekeuring als je betrapt wordt door de politie. Maar het sproeien met een flesje water mag natuurlijk wel gewoon. Wanneer je het zó doet dat oom agent denkt dat je toch aan het wildplassen bent, dan is het nog grappig ook. Het valt me nog mee hoe sportief sommige het opnemen....
Smooth Criminal Wedding Dance
Smooth Criminal Wedding Dance
We hebben al vaker coole clips gehad gefilmd op een bruiloft receptie en zo ook vandaag. Dit is Jeff Loehrke een MJ fan van het eerste uur en dat mag iedereen weten ook. Voor deze speciale dag heeft Jeff het dansje uit de videoclip Smooth Criminal van MJ ingestudeert en dat ziet er best cool uit.
Gametime 1656 - Cardinal Quest
Gametime 1656 - Cardinal Quest
Je bevind je in een ondergrondse wereld waar het gevaar op de loer ligt en je op zoek moet gaan naar de Evil Minotaur. Versla die en de quest is ten einde... Game on!
Girls gone Wild 2012 [2]
Girls gone Wild 2012 [2], GGWILD
Okay, we zijn weer op zoek naar het mooiste meisje van Amerika... Samen met de Girls gone Wild crew gaan we ook in het tweede seizoen op zoek naar het mooiste wat de USA te bieden heeft. Vanavond deel 2!
Final Destination 5 Visual Effects
Final Destination 5 Visual Effects
De Final Destination films waren eigenlijk allemaal tof. Goed, je weet van te voren eigenlijk al hoe het gaat aflopen maar het verhaal op zich is cool gevonden. Ook deze film reeks zit weer boordevol VFX en in deze mooie compilatie kan je nog eens terug zien hoe dat allemaal in z'n werk ging. Blijft knap!
Nurburgring Snow & Ice
Nurburgring Snow & Ice
De Nürburgring is een racecircuit in Nürburg, in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts en dit circuit zien we wel vaker voorbij komen in de uitzendingen van bijvoorbeeld Topgear. Vanavond gaan we racen op een winterse Nurburgring wat er eigenlijk nog veel cooler uitziet dan normaal....
Wie van de Drie 4 Maart 2012
Lindsey Brea Melissa

Lindsey

Brea

Melissa

Mashed Up Sunday #9 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday #9 [Music Mashups]
Zoals ik gisteren al aankondigde gaan we op zondag de Mashups weer invoeren mits de voorraad goed genoeg is natuurlijk. We hadden al een tijdje geen mashups meer voorbij horen en zien komen daarom ook vandaag wederom een paar heerlijke mini remixen. Enjoy!
WallPaper Magic [75]
Hiddencam Elevator Prank [OMG]
Hiddencam Elevator Prank [OMG]
Of je eventjes de liftdeur open wilt houden voor de doodgraver die er met een doodskist en bloemen arrangement ook in moet. Vervelend als de beste man de lift net mist en je dan vervolgens alleen met de doodskist in de lift staat. Ze blijven leuk die verborgen camera clips!
Sepak Takraw Vigo Cup 2011 [Cool]
Sepak Takraw Vigo Cup 2011 [Cool]
Ik dacht dat ik onderhand de meeste sporten wel zou kennen maar van dit Sepak Takraw had ik echt nog nooit gehoord. Takraw wordt wel beschreven als "voetbal-volleybal op een badmintonveld". Het heeft de precisie van badminton, de snelheid van volleybal en de “kicks” van voetbal. Maar in tegenstelling tot volleybal mag je bij takraw de bal niet met je handen aanraken, alleen met hoofd, schouder, knie en voet.. Hier beelden uit Bangkok!
Parkour in Lissabon
Parkour in Lissabon
Parkour en Freerunning is de laatste jaren mateloos populair maar zeker niet zonder gevaren. Neem deze waaghalzen van Storror een clubje sportievelingen uit Lissabon, Portugal.
Gametime 1655 - Gemocollection
Gemocollection
Zorg dat alle waardevolle zaken in de schatkist belanden. Geld, diamanten, verzamel als in je schatkist om door te gaan naar de volgende level. Game on!
Amazing Webcamgirl Dancing
Amazing Webcamgirl Dancing
We komen ze niet zo heel erg vaak meer tegen, meiden die dom genoeg zijn om een webcam filmpje op het internet te slingeren. Maar als we er dan weer eentje tegenkomen koesteren we haar ook meteen... Ik zeg boobies!
Foot Elevator [Remi Gaillard]
Everest Elevator
Onze favoriete Fransman Remi Gaillard maakt helaas nog maar zeer sporadisch clips. Maar als er dan uiteindelijk weer eentje van de band komt rollen deel ik die natuurlijk gelijk met jullie. Remi, maakt de lift van de flat waar hij woont weer eens onveilig... Alle Remi Gaillard filmpjes op TLP via de link onder deze clip!
Wie van de Drie 3 Maart 2012
Amy Natalia Ancilla

Amy

Natalia

Ancilla

Black Diamond
Black Diamond
Sta je net lekker op de piste blijkt die juist het doelwit te zijn van terroristen die van de piste een mijnenveld gemaakt hebben. Kom dan nog maar eens heelhuids naar beneden...
Hot Wallpaper Pack [Vol. 15]
wpmagic, wallpapers, hotpack

Click 2 Enlarge!
Mashed Up Sunday #8 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Ik weet dat het nog geen zondag is maar we doen vandaag toch maar alvast een nieuw deeltje van onze Mashup Sunday serie, al was het alleen maar omdat het zo lang geleden was. Morgen doen we nog een deel zodat we weer een beetje bij lopen. Ik ben van plan om elke zondag hier een deel van te doen het aankomende jaar of jullie moeten het helemaal niks vinden, dan hoor ik het ook graag in de comments. Check hier deel #8!
Linksubmit & TLP Facebook
Linksubmit
Het heeft eventjes geduurd omdat er ergens een foutje zat in het script maar eindelijk werkt onze linksubmit lijn nu echt. Dus heb je een leuk linkje, leuke site of iets anders te melden klik dan hier links op de linksubmit button, zoals in de thumb! Was je nog niet op de hoogte dat er ook een Tastelikepizza Facebook pagina is ?! Meld je dan nu hierrr aan, voor nog meer pics en TLP content! Heb je geen Facebook maar wel Twitter ?! Geen probleem er is ook een twitter feed, hier aanmelden Even wachten Pizza, lalalaaa
Miss Sea Bay 2012
Miss Sea Bay 2012
Terwijl wij nog met de winterjas, sjaal en muts naar buiten gaan is het aan de andere kant van de wereld gewoon heerlijk zonnig en tijd voor de eerste babe verkiezingen. Dit is Miss Sea Bay 2012, gehouden tijdens een competitie in Puerto Vallarta, Mexico..
Timescapes 4K [Epic Timelapse]
Timescapes 4K
We beginnen deze zaterdagmiddag rustig aan met een lekkere relaxende clip. Met deze heerlijke timelapse video worden we nog eventjes langzaam wakker.. Koffie!
Gametime 1654 - Mastermind
Mastermind
Ik ga er eventjes vanuit dat iedereen het spel Mastermind wel kent. Zet de kleurtjes op een rijtje en probeer de juiste combinatie te vinden voordat je geen beurt meer over hebt. Simpel! Game on...
Sexy Yevgeniya Diordiychuk is Diabolic
Sexy Yevgeniya Diordiychuk is Diabolic
Een van de mooiste dan niet dé mooiste babes van het moment moet toch wel de mooie rondborstige Yevgeniya Diordiychuk zijn. Het duurde eventjes voordat ik ook een believer was maar na deze clip kwam de omslag. Vanavond komt ze weer eens op bezoek en sluit voor ons deze vrijdagavond af. Habbaaa!
1yr old Plays the Drums like a Boss
1yr old Plays the Drums like a Boss
We hebben al vaker filmpjes voorbij zien komen van jonge kinderen die goed zijn met een instrument maar nog nooit zo jong als dit 1 jaar oude jochie. Bovendien kan hij beter drummen dan ik... Ik betwijfel of er ooit nog een jonger talentje voorbij gaat komen..
Dads in Briefs
Dads in Briefs
Het is voorlopig nog niet zo ver maar de zomer komt er aan en daarmee ook de hitte. Ik vind het heerlijk om met de korte broek op kantoor te zitten maar in m'n onderbroek gaat wel wat ver. Deze vaders heb ik er maling aan en laten zich niet gek maken door de hitte...
Pizzababe Nicolette Shea
Pizzababe Nicolette Shea
Het is vandaag plastic fantastic met blonde Nicolette Shea en ook al het meer siliconen dan wat anders, ik ben benieuwd wie van jullie NEE zegt als ze eenmaal voor je staat. RATE!
No Limits [Extreme Sports Compilation]
No Limits [Extreme Sports Compilation]
We hebben weer een mooie extreme sport compilatie voor je klaar staan met ook vandaag weer allerlei dare devils die voor spectaculaire beelden zorgen. Nog veel meer van dit soort video's vind je via het linkje onder deze clip. Enjoy!
Toys 4 Boys [25]
What the People Want [OMG]
What the People Want
Je kon net de special FX van Freddie Wong weer bekijken maar niet iedereen beschikt over dat soort skills. Om toch een filmpje te maken, met daarin content wat de mensen willen zien, zet deze gast gewoon z'n haar in de fik. Het werkt wel! [Don't try this at Home]
Pedestrian Revenge [Freddie Wong]
Pedestrian Revenge
Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe clip van Special FX man Freddie Wong. Doorrijden na een ongeluk mag natuurlijk nooit niet en als je Freddie omver rijdt dan moet je helemaal uitkijken. De wraak van een voetganger, door Freddie Wong..
Persian Adele is 13yrs Old
Persian Adele is 13yrs Old
De Iraanse bevolking stemt vandaag een nieuw parlement en dat is voor het eerst sinds de verkiezingen in 2009 die nogal omstreden waren. Er komen niet alleen maar slechte berichten of bommen gooiers uit Iran. Ik stel jullie vandaag namelijk voor aan de 13 jarige Tara, die echt een kickass cover van Adele's Someone Like You ten gehoor brengt. Knap!
Gametime 1653 - Garden Defender
Garden Defender
Je moet je groente tuintje verdedigen tegen kraaien die het voorzien hebben op je fruit. Een zeer leuke game ik kan niet anders zeggen.... Game on!
Sexy Lauren Elise is Back
Sexy Lauren Elise is Back
Ik vind Lauren Elise persoonlijk een van de mooiere dames van Playboy die ze de laatste jaren voorbij hebben laten komen. Meningen verschillen natuurlijk en het is een feit dat Lauren niet eens bij de top 10 van meest gerate babes zat, toen we met de Pizzababe verkiezingen van 2011 bezig waren. Vanavond is Lauren weer op visite in een mooie clip van Gnocca... Check it!
Baby Yoga [W T F ?!]
Baby Yoga
We hebben al eerder aandacht besteed aan deze Russische Lena, die wat mij betreft meteen achter slot en grendel mag. Watskebeurt ?! Vorig jaar dook deze video op waarop te zien was hoe Lena met een baby aan het zwaaien was. Je zou denken, voorlopig zien we Lena niet meer terug... Maar neen, we gaan even naar Dahab in Egypte waar Lena haar baby mishandeling praktijken gewoon voortzet.... Voor het gemak noemen we het nu Baby Yoga, yeah right!
100 Movie Title Drops [The Supercut]
100 Movie Title Drops [The Supercut]
Heb je weleens opgelet hoe vaak er in films heel terloops de titel van de film wordt genoemd ?! Peter Griffin van Family Guy zei er dit over, I just loves it when they say the name of the movie in the movie.. Een playlist is overbodig om begrijpelijke redenen... Het zijn er in totaal 100!
Pizzababe Kinzie Van
Pizzababe Kinzie Van
Na al die mega boobs vandaag een dame die het iets bescheidener heeft gehouden. Dit is Kinzie Van, cybergirl van de maand maart 2012, die we vandaag voor het eerst mogen bewonderen hier op TLP. Wat een lief meisje!
The Chase
The Chase
Neem een zooi films pak daar allerlei achtervolging en auto crash scene's uit, plak dit vervolgens aan elkaar en je hebt gewoon een super coole compilatie of te wel Supercut. Kijk eventjes mee naar dit meesterwerkje.
Landscapes
Landscapes
Check ook deze epische Landscape Video timelapses!
Win & Luck Compilation of February 2012
Win & Luck Compilation of February 2012
Konden we dinsdag al alle fails van afgelopen maand zien in een mooie fail compilatie. Dit keer is het de Win & Luck compilatie met alles wat wél goed ging of er domweg cool uit zag... Check!
Trike Drifting [Epic]
Trike Drifting [Epic]
Men vervangt de achterwielen van een trike bike voor slicks, zoekt een heuvel uit en racen / driften maar. Zeer mooie beelden en zo te zien erg leuk om te doen..
Ellen's Dance Dare
Ellen's Dance Dare
De Ellen DeGeneres show wordt eigenlijk steeds leuker, al heeft ze deze Dance Dare, waarin ze kijkers oproept om video's in te sturen, toch een beetje afgekeken van Jimmy Kimmel's show. Ellen daagde haar publiek uit om video's te maken waarin ze achter niets vermoedende mensen een belachelijk dansje staan te doen. Het leverde deze grappig mini compilatie op...
Gametime 1652 - Sneaky Sniper 3
Sneaky Sniper 3
Je bent vandaag een sluipschutter. Nadat je een korte training hebt doorlopen ga je op missies om stickmen te vermoorden. Headshots geven extra punten... Game on!