Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand February 2012

Sexy Jade Bryce
Sexy Jade Bryce
Dagelijks doe ik mijn best om voor jullie de mooie Pizzababes te vinden maar zo heel af en toe wil er nog wel eens eentje doorheen glippen blijkt nu wel weer. Ik stel jullie voor aan Jade Bryce, een dame die we vast (100% zeker) nog wel voorbij gaan zien komen als Pizzababe van de dag. Vanavond dus op bewegend beeld... Jummie!
RC Surfer Trolls Real Surfer [Epic]
RC Surfer Trolls Real Surfer [Epic]
Ben je net eventjes lekker aan het genieten van een vrije dag met je surfplank op het water zit er een of andere idioot je te etteren met een RC surfer die het ook nog eens een stuk beter kan dan jijzelf. En dat ook nog eens Remote controlled... EPIC!
Amazing Pin Art
Amazing Pin Art
Als je maar geduld hebt dan komt er nog eens iets uit je handen. Neem deze gast die met 40.000 punaises een portret van ene Dxdutch maakte, niet te verwarren met pinup art... Niettemin, zeg ik knap!
The City Of Samba
The City Of Samba
De carnaval zit er weer op dit jaar hier in NL, maar wil je echt eens een keertje carnaval vieren dan moet je toch es naar Rio de Janeiro in Brazilië. Niet alleen lopen er dan half naakte vrouwen in nog mooiere outfits rond op straat, het feest erom heen is ook helemaal geweldig. Eerder kon je al een aantal galerie's bekijken, dit keer een zeer mooie sfeer impressie in Tilt-shift. Nice!
Pizzababe Mara Gianni
Pizzababe Mara Gianni
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie Mara Gianni geworden. We hebben Mara vandaag voor de allereerste keer op TLP staan dus geef deze dame een warm onthaal.
Anime Ping Pong
Anime Ping Pong
Ping Pong oftewel tafeltennis is een sport waar NL een tijdje goed in is geweest, denk aan Betine Vriesekoop die er twee keer met de Europese Titel vandoor ging. Aziaten domineren dit spelletje van oudsher en nu ze ook nog de laatste computer technieken tot hun beschikking hebben zijn ze helemaal onoverwinnelijk..
Ninjas, Zombies & Boobs
Ninjas, Zombies & Boobs
Hoe ziet een ideale film eruit ?! Uiteraard moet er veel aktie in zitten, het liefst met Ninja's en Zombies en een babe met grote mukken is ook nooit weg. Deze short movie heeft het allemaal en dat maakt het de Ultimate Movie... Check it!
ABCinema [The Movie Alphabet]
ABCinema [The Movie Alphabet]
Je kan natuurlijk een site als IMDB bezoeken en daar een alfabetische lijst met films op zoeken maar waarom al die moeite doen als deze gasten een kickass compilatie hebben gemaakt voor je, met precies dat..
WallPaper Magic [73]
Gametime 1651 - Ski Jumping
Ski Jumping
We bevinden ons in de Oostenrijkse Alpen voor een Ski Jump Challenge en dit alles wordt door een enthousiaste reporter verslagen. Bind de lange latten onder en spring het verste, simpel toch ?! Game on!
4 Sexy Babes in the Mix
4 Sexy Babes in the Mix
Ook vanavond komt onze dagafsluiter van Gnoccatime en dit keer niet één babe maar meteen vier babes in the mix. Het ziet er allemaal weer erg appetijtelijk uit, maar dat zijn we ondertussen gewend van de beste man. We hebben vanavond voor U in de aanbieding, Aimee Anderson, Baley Rose, Bibi Jones en Brittany Bod..... habbbaaaa!
The Very Best of Crash Carnage
The Very Best of Crash Carnage
Kan je geen genoeg krijgen van al die crash compilaties die her en der op het internet rondzwerven ?! Volgens de maker, zijn dit de coolste crashes uit alle Crash Carnage compilaties die hij gemaakt heeft, dus maak je borst maar nat. Het zijn twee delen met in totaal zo'n acht minuten van totale mayhem op diverse circuits en snelwegen. Alle Crash Carnage clips (62) staan bij buurman Biertijd, nog eens netjes op één rijtje!
Alleen dit weekend ?! Nee hoor!
Nieuwsexcontact.nl probeert gebruikers op een zo’n efficiënt mogelijke manier te koppelen, doormiddel van een uitgebreide zoekfunctie, matching en relevante notificaties wanneer iemand een profiel heeft bekeken, een bericht heeft gestuurd of een buzzer heeft verzonden, krijg je daarvan meteen bericht. Uiteraard is ook Nieuwsexcontact gratis! Schrijf je dus nu in en laat je verassen....

Doe je arm eens Breken [HAHA]
Doe je arm eens Breken [HAHA]
Dat je bij de tandarts helemaal van de wereld en stoned van de verdoving de deur uit kan lopen zagen we o.a. al eens in deze video's! Ik weet niet wie van jullie weleens wat gebroken heeft, en wat, maar dat doet flink zeer. Deze gast is echter zo high van de verdoving dat hij de grootste schrik lijkt te hebben.... WTF?!
Pizzababe Talia Kristen
Pizzababe Talia Kristen
We begonnen gisteren al voortvarend met onze Pizzababes en ook vandaag heb ik een heerlijk chickie voor je gevonden. Talia Kristen, is maar een onderdeurtje (1.55m) maar daarom zeker niet minder lekker. Onze grote vriend dokter Robert S. heeft haar al flink onderhanden genomen en is daarbij zo te zien een beetje uitgeschoten. Doen wij niet moeilijk over...
The Fails of February 2012
The Fails of January 2012
We zijn weer aangeland bij de laatste dag van de maand en dan is het traditie getrouw dus tijd voor de maandelijkse fail compilatie. Naast bekende fails zitten er in deze fail compilatie óók filmpjes die het net niet gered hebben op Biertijd of op Tastelikepizza. De overige clips staan her en der op TLP gepost, in februari 2012. Enjoy!
Animal Kingdom [Part 7]
People Are Awesome [Extreme Sports Version]
People Are Awesome [Extreme Sport Version]
We zagen dit soort übercoole WIN compilaties al wel vaker voorbij komen, People are Awesome, en dit keer is het een speciale Extreme sports uitvoering geworden. Bedenk dat dit allemaal professionele sporters zijn voordat je dit soort dingen zelf gaat lopen uitproberen... Cool!
Waking Up [Prank Compilation]
Waking Up [Prank Compilation]
Wanneer je wakker wordt wil je eigenlijk eerst eventjes nog wat rust voordat je drukke dag weer begint. Het stel in deze Prank compilatie gunt dat elkaar niet... Och arme...
Gametime 1650 - Ambush
Ambush
Positioneer je troepen langs de weg. Wanneer de vijand eenmaal binnen bereik is, knal je ze genadeloos af. Dit is niet zo maar een Tower Defense spel, want de vijand schiet terug en dood je troepen. Over vliegtuigen hoef je je niet druk te maken, die komen je helpen. Game on!
Sexy Jessica Burciaga
Sexy Jessica Burciaga
Vorige week was ze al eventjes onze Pizzababe van de dag deze Jessica Burciaga maar ze ging toen niet echt helemaal naakt, jammer genoeg. Vanavond hebben we een mooie sexy video waar alles wat beter op te zien valt. De muziek is uiteraard van Whitney Houston, in betere tijden. [Thnx Gnocca!]
Topgear Season 18 [Ep 5]
Topgear Season 18 [Ep 4]]
Het is weer maandag en voor iedereen die gisteravond de nieuwe Topgear aflevering bij de BBC heeft gemist heeft spelen we graag vandaag Uitzending gemist. De Hamster neemt het op tegen een Jet Powered man, Jeremy vergelijkt de Maserati Gran Truismo en de Mercedes C63 Black. James zwaait samen met Jeremy het automerk Saab uit... ENJOY!
Hollywood High Speed Pursuit and Shootout
Hollywood High Speed Pursuit and Shootout
Eventjes dachten de inwoners van Hollywood dat ze als figurant fungeerde in een nieuwe Hollywood aktie film maar toen de politie het vuur opende op de verdachte wist men dat je beter dekking kon zoeken. Zoals wel vaker in de USA werden deze beelden live uitgezonden op de USA tv.. Hier nog eens terug te zien!
Pizzababe Mandy Michaels
Pizzababe Mandy Michaels
We zijn wat laat met onze Pizzababe van de dag maar dat komt omdat de pc niet echt wilde meewerken vandaag. Mandy Michaels is onze eerste Pizzababe van de week en heeft voor ons een cowgirl outfit aangetrokken. Het ziet er allemaal zeer appetijtelijk uit en ook vandaag ben ik weer erg benieuwd naar jullie bevindingen. RATE!
Horor Highway Collision [OMG]
Terrifying Highway Collision
Dat het in de winter lastig rijden is dat hebben we de afgelopen twee maanden aan den lijve kunnen ondervinden. In Rusland ligt er wel vaker sneeuw maar ook daar hebben mensen schijnbaar moeite om hun heilige koe op de juiste weghelft te houden. Het leid tot een zeer zware crash, met helaas dodelijke afloop. Hier de beelden...
WallPaper Magic [72]
Attentie Spookrijder!
Attentie Spookrijder!
Je hoort de oproepen dat er een spookrijder is gesignaleerd op de radio niet zo heel erg vaak meer maar ik kan me zo voorstellen dat als je nooit in de UK rijdt je je weleens kan vergissen in de juiste weghelft. We schakelen eventjes over naar de Schotse snelweg waar deze gast wel heel erg volhardend is en niet eens een poging doet om z'n wagen te keren. OMG!
Cirque du Soleil Oscar Opening
Cirque du Soleil Oscar Opening
De film The Artist van een Franse regisseur met in de hoofdrol Jean Dujardin haalden vijf Oscars binnen, en was daarmee gisteravond de grote winnaar tijdens de Oscar uitreikingen. Voor dat het Oscar spektakel begon was er een epische intro van Cirque du Soleil die je hier nog eens in z'n geheel kan terug zien. Nice!
Rage Comics IRL
Rage Comics IRL
Hoe zouden mensen eruit zien als ze de zelfde vreemde bekken konden trekken als karakters in cartoons ?! Je ziet het in deze grappige video...


[Thnx Christer!]
Gametime 1649 - Escape the Old House
Gametime 1649 - Escape the Old House
Je zit in een oud huis om samen met een oude soldaat goede herinneringen op te halen. Daarvoor moet je verschillende items bij elkaar zoeken die verstopt zijn in verschillende kamers. Game on!
Sexy Malina Rojel
Sexy Malina Rojel
De mooie Malina Rojel kwam in november 2009 al eens voorbij als onze Pizzababe van de dag. Daarna hebben we eigenlijk niet zo heel erg veel meer van deze half bloed Iraans-Amerikaanse schoonheid vernomen. Bij onze buurtjes vond ik een leuke cybervideo van deze mooie dame met alles op de juiste plek.
Scary Snowman pranks Dogs
Scary Snowman pranks Dogs
De enge sneeuwman die allerlei argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf jaagt door ze te laten schrikken kennen we onderhand. Echter, niet alleen mensen schrikken van deze onverlaat, ook huisdieren, zoals onze trouwe viervoeters, moeten het ontgelden, vaak nog heftiger dan de baas zelf.
Wie van de Drie 26 Februari 2012
Sarah Melli Firebird

Sarah

Melli

Firebird

Top 10 MMA Knockouts of 2011
Top 10 MMA Knockouts of 2011
Voor diegene die de Warrior nog niet gezien heeft, doe dit zo snel mogelijk, vooral als je van MMA houdt. Goed, de film Warrior is uiteraard hopeloos geromaniseerd door de schrijvers in Hollywood maar het gaat over de MMA vechtsport en dat is op zich al cool. In deze compilatie de allerbeste Knockouts uit de MMA sport van 2011. Check!
The Real Life Invisible Man
The Real Life Invisible Man
Lego Video Game Montage
Lego Video Game Montage
Tijdens de 15th Annual Interactive Achievement Awards, gehouden op de 2012 DICE Conference in Las Vegas Nevada, werd er een openingsfilm getoond met gemaakt met Lego. In deze montage komen 15 unieke games aan bod en is een ode aan de video game industrie. Check!
Jamaica Bus Ride
Jamaica Bus Ride
Vroeger plakte we postzegels en strippenkaarten af met magic tape of kaarsenvet zodat je vervolgens de stempel er easy af kon vegen en je gratis nog eens kon reizen. Tegenwoordig moet je je ov-kaarten hacken om gratis te kunnen reizen met het openbaar vervoer maar in Jamaica zijn ze zelfs al een stapje verder. En het werkt!
Urban Snowboarding [2012 Reel]
Urban Snowboarding [2012 Reel]
Terwijl half NL momenteel óf naar de wintersport rijdt of er net vandaan komt hoef je eigenlijk niet eens zo heel ver te rijden als je aan urban snowboarding doet. Dit zijn beelden met Dan Brisse, Nic Sauvé, Bode Merrill, Jed Anderson, Pat Moore, Halldór Helgason, Scott Stevens en Louis-Felix Paradis die een poging deden om de coolste Urban snowboard video te maken. De winnaar, Louis-Felix Paradis kreeg $50.000... Snel verdiend!
Get Jiggy with It
Get Jiggy with It
Baby Barnold is helemaal gek van Will Smith. Iedere keer wanneer hij het nummer "Get Jiggy with It" op de tv hoort gaat de kleine man helemaal uit z'n dak. Mooi!
Gametime 1648 - Sift Heads Street Wars
Sift Heads Street Wars
De Italiaanse Mafia, de Russen en de Yakuza, ze zitten allemaal achter Vinnie en z'n gang aan. Een geheel nieuw avontuur dus van onze held met leuke 3D elementen zoals we gewend zijn uit de Sift Heads serie. Game on!
Sexy Markesa Yeager
Sexy Markesa Yeager
Markesa Yeager is allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker en op deze zaterdagavond vereerd ze ons weer eens met een bliksem bezoekje. Habbaa!
Drive Thru Pee Cup Prank
Drive Thru Pee Cup Prank
Volgens mij is het niet helemaal de bedoeling om als Drive-Thru medewerker zo maar iets aan te pakken van langs rijdende klanten, en al zeker niet als het om een bekertje zeik gaat.
Wie van de Drie 25 Februari 2012
Sofi Miela Monica

Sofi

Miela

Monica

Roadkill [The Supercut]
Roadkill [The Supercut]
Iemand was zo vriendelijk om voor ons allerlei stukjes uit films te knippen waarin mensen worden overreden door auto's. Dus ga je zo nog de deur uit, kijk altijd eventjes goed naar links en rechts voordat je een weg oversteekt.
Hot Wallpaper Pack [Vol. 14]
wpmagic, wallpaper

Click to Enlarge!
Best Fails Of The Week 3 February 2012
Best Fails Of The Week 3 February 2012
We zijn weer een weekje verder en voordat volgende week de maand fail compilaties weer voorbij komen hebben we eerst nog de derde week van februari. Dit zijn de beste fails van afgelopen week volgens YDL!
Intro of 500th Simpsons Episode [Slow]
Intro of 500th Simpsons Episode
Afgelopen week werd de 500ste aflevering van The Simpsons in de USA uitgezonden. Er zat een geinige intro voor die helaas wat snel voorbij kwam. In deze clip hebben ze die intro x4 vertraagd zodat het allemaal wat beter in beeld komt. Simpsons rule!
TDub [Dunk Mixtape]
TDub [Dunk Mixtape]
Ik stel jullie eventjes voor aan ene TDub, van Team Flight Brothers (TFB), die op een basketbal veldje op Venice Beach zijn epische dunk skills showt aan ESPN's reporter Michelle Beadle. Hij dunkt over haar heen en ook nog eens terwijl er een Toyota voor de basket staat. Knap!
The Bad Piper Will Rock You
The Bad Piper
In 2010 deed The Bad Piper mee aan Australia's Got Talent en speelde toen het nummer "Thunderstruck" van AC/DC op briljante wijze. Hij was een van de finalisten maar wist de show niet te winnen. Tegenwoordig toert hij wat rond en zo was hij hier te zien in het Schotse Edinburough waar hij onder geklap van het publiek Queen's nummer "We Will Rock You" nieuw leven inblies.
Gametime 1647 - Sky Defender Joe's Story
Sky Defender Joe's Story
Van alle kanten komen vijandelijke ballonnen en voertuigen die de legerbasis aanvallen. Klim in je kanon en hou de vijand tegen! Game on!
Girls gone Wild 2012
Girls-gone-wild, GGWILD
Zoals ik gisteravond al aankondigde hebben we vanavond als dag afsluiting een verse clip van de Girls gone Wild. In de USA is een nieuw seizoen GGW begonnen waarin de makers van GGW wederom proberen het mooiste meisje van Amerika te vinden. Tijdens die zoektocht komen ze onderweg ook nog genoeg leuk spul tegen. [Thnx Gnocca!]
Dubstep Violin [TIP!]
Dubstep Violin [TIP!]
Als je denkt aan dubstep muziek denk je niet meteen aan de oorstrelende klanken van een viool. Daarom stel ik jullie vanavond graag voor aan Lindsey Stirling, die met het experimentele nummer Crystallize een perfecte combo tussen enerzijds klassieke muziek en anderzijds dubstep muziek gevonden lijkt te hebben. KIJKTIP!
Kasou Taishou Mirrored Dance [Epic]
20120224-mirror-dance.jpg
Er zijn tegenwoordig meer talentenjachten op televisie dan normale programma's en zo ook in Japan. Bij de show Kasou Taishou trad een groepje meiden op die een leuke dans act voor een spiegel hebben ingestudeerd, althans zo lijkt het. Erg, erg knap gedaan!
Pizzababe Miranda Jordan
Pizzababe Miranda Jordan
Het is vrijdag en dat betekent dat we al weer aan zijn geland bij de laatste Pizzababe van deze week. We kende Miranda Jordan al van twee vorige galeries hier op TLP en vandaag is ze er gewoon weer. Dit keer dus als de Pizzababe afsluiter van de week! Ik heb ze minder mooi naast me in bed gehad. RATE!
Alarmageddon [Freddie Wong]
Alarmageddon [Freddie Wong]
Het is vrijdag en dat betekent een nieuwe clip van de special FX man Freddie Wong. Ook een Action Movie Hero staat 's morgens op en hoe dat eruit ziet zie je in zijn laatste clip. Check het uit!
Toys 4 Boys [24]
Leeuwen pakken Reiger
Leeuwen pakken Reiger
Een iets wat overmoedige reiger overleefd een wandelingetje in de leeuwen kooi in de Amsterdamse dierentuin Artis niet, en dat werd door een oplettende bezoeker voor ons op video gezet.
Fort Steuben Bridge Demolition FTW
Fort Steuben Bridge Demolition FTW
Wanneer iets gesloopt moet worden dan gaat dat meestal gepaard met een mooie boem. Zo ook deze 80 jaar oude brug, de Fort Steuben Bridge, die z'n langste tijd gehad heeft en niet meer is in te zetten in het huidige verkeer. The Ohio Department of Transportation plaatste daarom afgelopen woensdag een paar kilo dynamiet en dat gaf deze mooie knal.
Racecar Crash Escape POV
Racecar Crash Escape POV
We rijden mee aan board van een rally auto die betrokken raakt bij een ongeval. Niet alleen zie je dat dat nogal hard gaat, let ook eventjes op wat er gebeurt zodra de bestuurder is uitgestapt. Die heeft dus gewoon al het geluk van de wereld. OMG!
Gametime 1646 - Student Room Escape
Student Room Escape
We hebben vandaag een grappig "point and click hidden object game". Je bent terug in je studententijd en zit op je studentenkamer. Vind de verborgen items en klik je een weg naar de uitgang, doe dit zo snel mogelijk, maar pas op, elke keer dat je verkeerd klikt kost het je 20 seconden. Game on!
Summer Desire 6
20120223-summer-desire6.jpg
Ik had een tijdje geleden al aangekondigd dat er geen nieuwe delen van de serie "Summer Desire" meer zouden komen, maar Italianen zijn eigenwijs en zo ook grote vriend Stefano van Gnoccatime. En zo zijn we vandaag al weer aangeland bij deeltje zes, morgen komen trouwens de meiden van Girls gone Wild weer eens langs, dit keer met nieuw materiaal. HABBAAA!
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
VJ Philizz - I ♥ The 90's Videomix
Goedemorgen Pizzavrienden, vandaag gaan we terug naar de 90's met deze extra "I ♥ The 90's videomix!" Aldus het mailtje, van onze grote vriend en Master of the Wheels of Steel DJ & VJ Philizz. Hits van Haddaway, Snap, 2Unlimited T-spoon, je hoort ze allemaal voorbij komen in de 50 minuten durende videomix. We zitten in de 90s dus vergeet halverwege niet het bandje om te draaien! SUPERRR... [Thnx Philizz]
This Girl Shoots better then You
This Girl Shoots better then You
Je vertrouwt je vriendin of vrouw nog niet om de auto van de openbare weg onder de carport te rijden maar schieten mag ze best, als ze dat wil. Check eventjes deze blondine die eerst het doel in de lucht zwiept en het daarna ook nog feilloos raakt. RESPECT!
Pizzababe Laya Bella
Laya Bella
Het is natuurlijk lastig om een Pizzababe als Jessica Burciaga meteen de volgende dag al te overtreffen met een nog mooiere Pizzababe, maar ik doe toch een poging. Laya Bella zagen we vorige maand voor het eerst voorbij komen als Pizzababe van de dag en vandaag is ze er gewoon nog eens. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen mee straks aan het einde van het jaar.
The ScrATIST
The ScrATIST
Op de nieuwe Ice Age dvd, Continental Drift, staat een bonus feature die door Twentieth Century Fox wordt gedeeld met de rest van de wereld, en ik graag aan jullie laat zien. Onze favoriete karakter uit de Ice Age reeks, is Scrat, en die is in deze stomme film de hoofdpersoon. Blijft geweldig!
WallPaper Magic [71]
Ice Karting 2012
Ice Karting 2012
We zagen Robert Jan Jansen al vaker voorbij komen driften met zijn kart op het ijs. Ook dit jaar is het weer raak en gaan we heerlijk donuts draaien en racen over het ijs. Voor de karters / geïnteresseerde mensen Robert rijdt in een 125cc EKS/PRD Kart van R-Kartperformance... Cool!

[Thnx Robert!]
POC Bike Excursion
POC Bike Excursion
Danny MacAskill, Daniel Dhers en Martin Söderström klimmen op de fiets bij POC HQ in Zweden. In deze short voor PocSports, een Zweeds merk gespecialiseerd in beschermende kledij voor sporters, trappen ze wat over de rotsen van de schiereilanden rond Stockholm en later nog door het stedelijke van de Zweedse hoofdstad. Meer Danny MacAskill hier!
Gametime 1645 - Incredible Motorcycle Puzzle
Incredible Motorcycle Puzzle
Vandaag beginnen we de dag met een puzzel. Je moet telkens allerlei tweewielers in elkaar puzzelen en je kan kiezen uit verschillende moeilijkheids levels. Speel je met 12 stukjes of met 99 ?! Game on!
Sexy Cristal Houston
20120222-cristal-houston.jpg
Het is al echt een hele tijd geleden dat we de rondborstige Cristal Houston mochten bewonderen als de Pizzababe van de dag maar gelukkig er dan altijd nog videomateriaal van zo'n shoot of zoals hier een douchende Cristal Houston, na de shoot. De Badedas staat klaar, wie zeept haar eventjes in ?!

PS. Vanavond is er weer 1 uur gratis chatten bij onze buurtjes!
The Walking Dead - Season 2 [VFX Reel]
The Walking Dead - Season 2 [VFX Reel]
We konden vorig jaar al eens kijken hoe ze de visual effecten in de serie "The Walking Dead" seizoen 1, maakte, en nu, vorige week zondag seizoen twee is begonnen in de US, is er ook gelijk een showreel met alle VFX trucjes uit seizoen 2. Tot zo ver dan.... Voor diegene die de serie kent, die weet dat dit een van de betere series is van het moment, ook al hou je niet van zombies e.d. deze serie is top! Zeker kijken dus! Meer Walking Dead op TLP!
Show Shoveling FPS [Epic]
20120222-snowman-kill.jpg
We gaan geheel in Doom, en nog tig andere games, stijl sneeuw scheppen in deze coole video uit Italië waar de afgelopen maand ook pakken met sneeuw is gevallen. Er zijn zelfs opdrachten zoals, redt oma of dood alle sneeuw zombies en dat maakt deze video extra grappig. Check de check!
Pizzababe Jessica Burciaga
Pizzababe Jessica Burciaga
Konden we überbabe Jessica Burciaga een paar dagen geleden nog zien dansen in een geinige dubstep video. Vandaag bombarderen we deze super mooie meid nog maar eens tot Pizzababe van de dag. Uiteraard kon je al meer van Jessica Burciaga vinden op TLP en dat vind je nog eens terug via het linkje onder deze wonderschone galerie. Rate!
Whitney Houston [Last Farewell]
Whitney Houston [Last Farewell]
Tja, dat was vorige week eventjes schrikken toen bekend werd gemaakt dat zangers Whitney Houston op 48 jarige leeftijd het loodje had gelegd. Afgelopen zaterdag was haar begrafenis, volledig terug te kijken (4 uur), en ik heb er ook nog twee video's bij gezet met als pareltje een heerlijke Mashup van de jongens van Norwegian Recycling, ook geen onbekende voor de vaste TLP bezoeker. Check het uit! (Laatste Whitney H. post op TLP!)
Carnaval Brasil 2012 [Final]
Daddy is Not Happy
Daddy is Not Happy
Kinderen zijn leuk, vooral als ze van een ander zijn. Neem nou dit joch die voor de gein het behang van een nieuwe decoratie heeft voorzien. Tja, daar wordt Papa helemaal niet blij van...
Valentines Diner [Epic Mealtime Parody]
Valentines Diner [Epic Mealtime Parody]
Het jaar 2011 was het jaar van de mannen die met Epic Mealtime op de proppen kwamen en wellicht gaat 2012 het jaar worden van de parodieën op deze succesvolle webreeks. Drie dames zijn los gelaten in de keuken met een hoop junkfood en een kar vol boodschappen en doen een verwoede poging iets fatsoenlijks op tafel te krijgen op Valentijnsdag. [Thnx Maya]
Firecracker Candle Prank [Prank vs Prank]
Firecracker Candle Prank [Prank vs Prank]
Ah kijk daar is ons favoriete stelletje weer! Dit stel heeft er een sport van gemaakt om elkaar als het ook maar eventjes kan het leven zuur te maken. Vandaag wisselen we een kaars om voor een stuk vuurwerk. Succes verzekerd!
Gametime 1644 - Baseball Smash
Baseball Smash
Neem de baseball bat op terwijl je ergens midden in de stad staat en je probeerr zaken als hotdog carts, ruiten en zelfs mensen te raken. Raak niet zonder ballen voordat je alles geraakt hebt! Wie zet er een highscore neer ?!
Sexy Girl in the Night
Sexy Girl in the Night
Onze afsluiter van vandaag is eens geen dame van Playboy maar ene Hunter A. uit de Met art stal. Een leuke blondine die helaas nog niet gehoord heeft van Gilette maar dat mag de pret niet drukken. Check!
Puss in Boots - The Three Diablos [FULL]
Puss in Boots - The Three Diablos [FULL]
We gaan even kijken naar een bonus clip van de "Puss in Boots" DVD die momenteel in de winkelschappen ligt. Puss in Boots, ofwel de Gelaarsde Kat uit de Shrek-reeks, zien we in deze geanimeerde short film samen met "The Three Diablos". Wanneer hij ingaat op de vraag van een wanhopige prinses om haar gestolen robijn terug te halen, moet hij samenwerken met drie kleine kittens. Schattig, donzig en… dodelijk.
WATTS Zap
WATTS Zap
Niet 1 niet 2 maar 3 Watts Zap sport compilaties met vandaag, de Australian Open by WATTS, de African Nations Cup by WATTS en ook nog het beste van februari tot nu toe...
Pizzababe India Rowsee
Pizzababe India Rowsee
Het is alweer hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag die vandaag eens helemaal á naturel is. Ik stel jullie voor aan India Rowsee, die vandaag voor het eerst is te bewonderen op TLP! India, is 21 lentes jong en is deze maand een van de nieuwkomers in Playboy's studentbodies. Rate!
John Carter Theatrical Trailer [Fanmade]
John Carter Theatrical Trailer
Tijdens een achtervolging door Indianen zoekt voormalig legerkapitein John Carter bescherming in een grot en wordt vervolgens op onverklaarbare wijze overgebracht naar de planeet Mars. Daar beland hij in een oorlog van epische omvang tussen de bewoners van de planeet, wat de meest vreemdsoortige wezens blijken te zijn. Op 9 maart gaat deze film in première en dit is alvast een super coole fanmade trailer gemaakt van al het materiaal wat er tot nu toe voorhanden is.
WallPaper Magic [70]
Blindfolded Mens Boxing [ROFL]
20120221-blindfold-boxing.jpg
Vroeger hadden we geen drempels maar kuilen en waren mannen nog echte mannen. Er werd gebokst tegen kangoeroes en er bestond ook zoiets als geblinddoekt boksen. Dat dit episch is en zelfs lachwekkend, zie je in deze korte clip uit de 40er jaren, let ook eventjes op de rol van de vrouw, dat loeder. Vette shit!
Double Impact
Double Impact
Ik kan zo 1-2-3 niets erotisch bedenken bij een fles gootsteenontstopper maar ook dat kan je aan de reclame jongens overlaten, zoals hier te zien in een commercial voor Liguid Plumr.
Real Life Goldeneye 64 [Epic]
Real Life Goldeneye 64 [Epic]
De game Goldeneye 007 was een first person shooter voor de Nintendo 64 gebaseerd op de James Bond film GoldenEye. Het was een van de meest succesvolle games op de Nintendo 64 en vandaag hebben we een kleine remake in Real Life (IRL). De missie: Escorteer Natalya naar een veilige haven en schiet op alles wat beweegt. Erg cool gemaakt!
Gametime 1643 - Shrink it 2
Shrink it 2
Door op de objecten te klikken laat je ze krimpen. De bedoeling is om het balletje naar het sterretje te rollen / swingen. Het is het tweede deel van Shrink it, het eerste deel kan je ook nog een spelen via het linkje onder deze game. Game on!
Sexy Hannah Hilton & Randy Moore
Sexy Hannah Hilton & Randy Moore
We hebben weer een leuke clip van Stefano gekregen met daarin vanavond twee heerlijke dames die jullie wellicht al kennen als 18+ model. De mooie Hannah Hilton en Randy Moore laten zich van hun beste kant zien, naakt natuurlijk.
Urban Downhill Cycling POV
Urban Downhill Cycling POV
We nemen eventjes een kijkje in Colombia waar deze Redbull Urban Downhill bike wedstrijd werd gehouden en rijden in POV stijl mee met Marcelo Gutierrez. En dat gaat hard ook!
Topgear Season 18 [Ep 4]
Topgear Season 18 [Ep 4]]
Ik ben nog steeds zo beroert als een hond van al dat gezuip gisteren waardoor ik ook nog eens Topgear gemist heb. Uiteraard heb ik de aflevering van gisteravond op de BBC weer eventjes voor jullie klaar gezet en zelf ga ik 'm ook even kijken. Enjoy!

(Geen video ? Probeer het later nog eens de site heeft het druk)
Pizzababe Brooke Williams
Pizzababe Brooke Williams
Uit de categorie slopers heb ik vandaag voor jullie Brooke D. Williams die onze Pizzababe van de dag is. Brooke heeft niet achteraan gestaan op tiet uitdeel dag en zo zien we dat graag. Laat eventjes weten wat je van Brooke vind in de comments of door te raten. Habbaaa!
The Avengers [Fanmade]
The Avengers [Fanmade]
In maart gaat de film The Avengers in premiere maar zo ver is het nog lang niet. Een fan maakte alvast deze übercoole mashup trailer maar op de film is het dus nog eventjes wachten. Erg mooi gemaakt!
Carnaval Brasil 2012
Carnaval Brasil 2012
Luckiest Person Alive [WTF]
Luckiest Person Alive [WTF]
Daar sta je dan netjes op de stoep te wachten tot je mag oversteken en mag je vervolgens onze lieve heer op je blote knietjes bedanken dat je het er levend van af heb gebracht...... Het zal je maar overkomen!
Best Fails Of The Week 2 February 2012
Fail Compilation Oktober 2011, fail
Alle fails van de tweede week van februari weer netjes samengevoegd tot één compilatie door YourDailyLaughz, check je hier!
Gametime 1642 - Penguin Slice Valentine
Gametime 1642 - Penguin Slice Valentine
Probeer zonder baby's te doden pinguïns te crashen en te doden door de bouwsels waar ze in of op zitten te slicen. Game on!
Sexy Bethanie Badertsher
Sexy Bethanie Badertsher
Door al dat ge-carnaval is gisteravond ook onze dag afsluiting helemaal misgelopen dus die hadden jullie nog tegoed. Cybergirl van het jaar 2011, Bethanie Badertsher doet dat voor ons, wat een heerlijkheid.
Retro: Two dogs Dining
Retro: Two dogs Dining
Ik wilde gister eigenlijk niet naar de carnaval gaan maar heb me toch weer laten lokken dus vandaag zit ik hier met een houten kop, bah! Deze golden oldie zat in de linksubmit en kennen jullie vast al, maar is toch eventjes leuk om nog eens terug te zien. Twee honden dineren... [Thnx!]
Wie van de Drie 19 Februari 2012
Kate Alisa Katerina

Kate

Alisa

Katerina

Friendsheep [Animation]
Friendsheep [Animation]
Goede vrienden kan je op één hand tellen en een vriendschap die jaren duurt kan ook maar zo ineens voorbij zijn als je "beste" vriend ineens een relatie krijgt. Tsja, zo gaat dat in het leven! Deze glazenwasser heeft het maar moeilijk en is hongerig totdat hij de juiste persoon tegenkomt. [Thnx Marco!]
Hot Wallpaper Pack [Vol. 13]
wpmagic, wallpaper

Click to Enlarge!
Grandfather got an iPad [Fail]
Grandfather got a iPad [Fail]
Een van de meeste populaire cadeau's afgelopen kerstdagen was wederom Apple's iPad. Dochterlief had haar vader zo'n iPad gegeven en komt maanden later eens zien hoe pa het er van afbrengt met deze nieuwe gadget. De beste man is er hartstikke blij mee maar heeft het toch niet helemaal begrepen. Zou jij er wat van zeggen ?!
Jessica Burciaga vs Dubstep
Jessica Burciaga vs Dubstep
Dat Jessica Burciaga een babe is dat moge onderhand bekend zijn, en geloof je me niet dan staat hier genoeg materiaal om dat te bewijzen. Vandaag een keertje geen Jessica Burciaga nakend maar dansend op een lekkere dubstep plaat van Allex Bridge, met Got the Music in Me!
Mission: Impossible Theme Song
Mission: Impossible Theme Song
Er is hier en daar al een illegale versie van de nieuwe Mission Impossible film opgedoken maar dat zijn de zogenaamde "sleutelgat versies", gefilmd met een iPhone of erger ergens vanuit achter in de bioszaal. Nick McKaig heeft er plezier in om bekende themesongs in z'n eentje na te zingen. Vandaag de themesong van Mission Impossible.
Superman Lives
Superman Lives
Hij leeft! We wisten het eigenlijk al langer door dit al eerder geposte filmpje waarin Superman te zien is als water brenger voor dorstige automobilisten. Superman is een beetje blijven hangen in de 90er jaren en heeft nog nooit van een Tom Tom navigatie systeem gehoord. Dat betekent dus dat je af en toe de weg moet vragen...
Gametime 1641 - Greedy Ghouls
Greedy Ghouls
Verdedig jezelf en je geld boom tegen vijanden die van alle kanten komen en het op je boom voorzien hebben. Met het geld dat je verdiend kan je je wapens upgraden en zelfs turrets planten om de waves met vijanden af te stoppen. Besturing gaat met de WASD knopppen, met de muis schiet je en met de E toets kom je in de winkel waar je upgrades kan kopen. Game on!
Sexy Anette Dawn
Sexy Anette Dawn
Een van de meest sexy vrouwen ooit en een graag geziene gast op TLP, door de jaren heen, is Anette Dawn. Ik had deze al iets oudere clip nog in de kast liggen en hier sluiten we de avond mee af. Morgen zijn we uiteraard weer met verse topics...
Sexy and I know It
Sexy and I know It
Het regent en het regent maar hier in NL maar op sommige plekken in de wereld schijnt wel de zon en daar kan je nu nog heerlijk vertoeven op het strand. Zoals deze Andy, die zich daar kostelijk vermaakt in z'n speedo zwembroekje, dit tot groot vermaak van de andere badgasten. Ik zeg lef!
Wie van de Drie 18 Februari 2012
Amanda Conny Nicole

Amanda

Conny

Nicole

Welcome to Earth [Epic]
Welcome to Earth [Epic]
Timelapse video's zijn altijd cool en zo ook deze met daarin beelden van over de hele wereld samengevat tot een superb compilatie die je echt eventjes moet gaan bekijken. Check!
Toys 4 Boys [23]
Buenos Aires is een Pretpark
Buenos Aires is een Pretpark
Uit Argentinië en buurlanden komen de mooiste vrouwen ter wereld en in Zuid Amerika gaat het nog steeds allemaal goed en is er helemaal geen crisis. Hoogste tijd dus om de Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, om te toveren tot één groot pretpark. Althans zo lijkt het, cool gemaakt!
Gratis HTC Sensation XE
Gratis HTC Sensation XE
Op Belsimpel.nl kan je niet alleen alle SIM-Only's vergelijken en bestellen er staan ook regelmatig super aanbiedingen op de site. Wat dacht je van een gratis HTC Sensation XE toestel, inclusief 250 minuten en 1000MB dataverkeer de eerste 9 maanden, voor slechts 17,50 per maand. Dit toestel wordt ook nog eens binnen 24 uur bij je thuis bezorgd en alsof het nog niet genoeg is krijg je er ook nog gratis beats van Dr. Dre bij!! Check deze en nog veel meer vette aanbiedingen op Belsimpel.nl!
IT'S A SNAP!
IT'S A SNAP!
Reizen door met je vingers te knippen, wie heeft daar nou nog nooit eens over gedroomd. Binnen een seconde op de Playa in Spanje of met een seconde in de buurtsuper op de hoek, makkelijk en bovendien milieuvriendelijk. Deze Aaron lijkt het onder de knie te hebben al komt hij niet altijd terecht waar hij zou willen.
The Walking Dead Season 2 [SA Promo]
The Walking Dead Season 2 [SA Promo]
Ik ben nooit zo heel erg gek op zombie en vampierfilms of series maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de serie "The Walking Dead" toch wel erg tof vind. In de USA zijn ze vorige week begonnen aan het tweede deel van seizoen twee en ook in Zuid Afrika draait deze serie momenteel. Ter promotie plante een reclameburo een Walker in een bioscoop zaal vol met mensen die net naar een romantische trailer aan het kijken zijn.
Gametime 1640 - Constellations
Constellations
Probeer de sterren te raken met de kwallen die je tot je beschikking hebt. Raak er zoveel mogelijk in zo min mogelijk beurten. Game on!
Sexy Sarah Bechard is Back
Sexy Sarah Bechard is Back
Sarah Bechard kwam in het verleden al regelmatig voorbij hier op TLP. We zagen haar in volle glorie als Pizzababe van de dag en ook al eens op video. Vanavond sluiten we af met deze mooie blondine in een heerlijke video van Gnoccatime! [Thnx]
Urban Subway Poledance
Urban Subway Poledance
Wij mannen worden doorgaans helemaal vrolijk van een goeie paal dans show maar het scheelt wel of de dame in kwestie weinig verhullends aanheeft of dat ze dat met winterjas aan doet. De mensen in deze metro maakt dat verder niet zo heel veel uit en juichen alsof ze nog nooit zoiets hebben gezien.
Cool & Creative Ads
Cool & Creative Ads
Greatest Nicolas Cage Quotes
Greatest Nicolas Cage Quotes
Een van de betere acteurs als je het mij vraagt is Nicolas Cage. Ontelbaar coole films heeft deze man ondertussen op zijn naam staan waarvan "Lord of War" bij de absolute top hoort. In deze supercut allerlei movie quotes van de beste man achter elkaar gezet. Check het uit!
Pizzababe Raquel Monique
Pizzababe Raquel Monique
Het is al weer vrijdagmiddag en dat betekent dat we deze Pizzababe week afsluiten. We doen dat vandaag met de mooie Raquel Monique die een flinke borstomvang heeft gekocht bij de wonderdokter. Heerlijk natuurlijk, die jetsers waar ik wel raad mee weet. Vergeet ook vandaag niet om te raten!
L.E.D. Snowboarding
L.E.D. Snowboarding
We konden laatst al een coole video zien van ene Pukas die versierd met led's s'nachts ging surfen wat een zeer cool beeld gaf en vandaag gaan we iets soortgelijks doen maar dan al snowboardend van een berg af. Nou kom ik bij daglicht nog niet eens aan een stuk beneden dus s'nachts ga ik het helemaal niet proberen. Het geeft wel een mooi effect.
Fingerboard Skatepark PRO
Fingerboard Skatepark PRO
Leuk dat skateboarden met je vinger maar het wordt pas echt leuk in een heus park zoals hier te zien in deze coole video van iemand die een heel skatepark heeft nagebouwd en hier op zijn kunstjes vertoond.
World's Largest Rope Swing [Epic]
World's Largest Rope Swing
Ik denk dat dit zo'n beetje de grootste schommel ter wereld is en we gaan daarvoor eventjes naar de Moab woestijn in Utah. Wie durft dit ?!
Gametime 1639 - Angry Chubby
Angry Chubby
Je hebt het op fastfood ketens voorzien en die moeten allemaal kapot. Gooi zo veel mogelijk dikke mensen tegen ze aan om dat effect te bereiken. Game on!
Sexy Missy Robinson
Sexy Missy Robinson
Onze dagafsluiter is de mooie Missy Robinson die we al eerder als Pizzababe van de dag voorbij zagen komen. Vanavond dus op bewegend beeld bij onze lieve buurtjes van xMissy. Check!
Experience Freedom [Epic]
Experience Freedom [Epic]
Van dezelfde makers als Experience Human Flight en Experience Zero Gravity komt vandaag een spiksplinternieuwe wingsuit fly video genaamd Experience Freedom. Ook deze video is weer net zo spectaculair als de vorige twee en opgenomen met zo'n mooi GoPro HD cameraatje. Kijk maar eventjes mee!
Pizzababe Cindy Rey
Cindy Rey
We hadden de hele week al dames met mega stuiters en vandaag wijken we daar toch iets vanaf met Cindy Rey die het moet doen met een C-cup. Pizzababe Cindy Rey is afkomstig uit Belize en is 26 lentes jong. Ik ben benieuwd hoe jullie over deze dame denken. Vergeet ook niet te raten!
Ride of Passage [Animation]
Ride of Passage [Animation]
Een grappige animatie over een jochie alleen in de jungle die niet zo veel geluk heeft bij het jagen op dieren. Totdat hij hulp krijgt uit onverwachte hoek...
WallPaper Magic [69]
Most Amazing Moments in Sports
Most Amazing Moments in Sports
Een mooie compilatie met daarin de mooiste momenten uit de sportwereld van 2011. Het zijn niet de allerlaatste beelden, want deze compilatie gaat al een tijdje mee op het internet, wel de mooiste en ontroerendste! Check het uit!
Bad Valentine Gifts [Ellen Degeneres Show]
Bad Valentine Gifts [Ellen Degeneres Show]
Konden we eerder nog Jimmy Kimmel zien die grappige videocontest uitschreef met Halloween en Kerstmis. Ellen van de Ellen Degeneres Show vond dit ook wel een grappig idee en vroeg haar Facebook vriendjes wat ze gekregen hebben voor Valentijnsdag. Er zitten echt lachwekkende cadeaus bij die zelfs tot echtscheidingen hebben geleid!
Gatecrashers
Gatecrashers
Ook in Roemenië is er dit jaar genoeg sneeuw gevallen en ook daar vermaken de mensen zich prima in de sneeuw. Al is de bewoner van dit huis toch niet zo heel erg blij met de sleebaan voor z'n huis.
Gametime 1638 - Isoball 3
Isoball 3
Een nieuw deeltje Isoball, deel 3, het spel waarin je moet proberen door blokjes zo neer te leggen dat je een parkour creëert zodat de bal telkens in de gaatje verdwijnt. Voorgaande delen vind je hier! Game on!
When Girls go Wild [3]
Girls-gone-wild, GGWILD
Vanavond is er de Championsleague wedstrijd Milan tegen Arsenal en ik zet mijn geld toch maar weer eens op Milan. Ben je niet zo'n grote voetbal fan dan kan je een uurtje gratis cammen met een babe bij onze buurtjes en heb je dat ook wel gezien dan staat hier nog een leuke clip van Gnocca met mooie dansende en niet te vergeten vooral wilde meisjes, deeltje drie alweer!
Transformers: Dark of the Moon [VFX Reel]
Transformers: Dark of the Moon
We zagen al eerder dit soort mooie compilaties voorbij komen waarin de trukendoos van de special FX man, anno 2012, heel eventjes open ging en we dus mee konden kijken hoe een en ander gemaakt wordt in Hollywood. Vandaag pakken we de film Transformers: Dark of the Moon uit 2011!
Golf Cart on Ice
Golf Cart on Ice
Alhoewel de Elfstedentocht dit jaar definitief van de baan lijkt hebben veel mensen de afgelopen weken wel kunnen genieten op het ijs. Schaatsen op de vijver met een glaasje glühwein in de hand is natuurlijk best leuk, maar nog leuker is het om met een golfkar het ijs op te gaan zoals deze gasten in Roermond.

[Thnx Frank]
Opa heeft Skate Skills
Opa heeft Skate Skills
Schaatsen, skaten, skateboarden van mij hoeft het allemaal niet. Op de een of andere manier kan ik er niet veel van en dan is de lol er, 9 van de 10x, snel af. Deze opa heeft in zijn jeugd zo te zien heel wat op skates gestaan en de beste man is zijn kunstje ook nog lang niet verleerd. Doe dat maar eens na!Pizzababe Dani Mathers
Pizzababe Dani Mathers
Wat een heerlijkheid toch deze Pizzababe week! Vandaag hebben we weer een schatje uit Playboy's Bustywife archief en deze Pizzababe luistert naar de naam Dani Mathers. Het is meteen het debuut van deze mooie voluptueuze dame en ik schat zo in dat we nog meer van d'r gaan zien de aankomende tijd. Vandaag als Pizzababe van de dag, RATE!
Mickael Dupont doet Vintage Bike Stunts
Mickael Dupont doet Vintage Bike Stunts
We zien wel vaker dit soort clips voorbij komen, denk aan een Danny Macaskill bijvoorbeeld, maar dat soort virtuozen doen hun kunstjes doorgaans op speciaal geprepareerde fietsen. Ik stel jullie voor aan Mickael Dupont die soortgelijke trucs uithaalt, gewoon op een oude dames fiets. Ik zeg talent!
WallPaper Magic [68]
I Love You
I Love You
Heb je gister van helemaal niemand te horen gekregen dat ze van je houden, geen kaartje gehad, geen bloemen ?! Geen probleem! In deze clip zeggen allerlei mensen in hun eigen taal, ik hou van jou oftewel, "I Love You"! Hét feelgood momentje van de dag!

Bonus: De "I Love You" Hollywood Supercut!
Lady and the Tramp [IRL]
Lady and the Tramp [IRL]
Ter promotie van een speciale 3-disc Diamond Blu-ray/DVD release van de Disney klassieker "Lady and the Tramp" huurde Disney twee honden in, om de beroemde spaghetti scene uit de film nog eens dunnetjes over te doen.
Gametime 1637 - Lumber Zap
Lumber Zap
Een stel overijverige houthakkers hebben het op een bos voorzien met oude bomen. Het is jouw taak om ze tegen te houden en dat doe je door extra bomen te planten en ze bijvoorbeeld met bliksem te raken. Hoeveel waves overleef jij ?! Game on!
Sexy AJ Alexander
Sexy AJ Alexander
Onze afsluiter van de dag komt iets later dan gewoonlijk maar is daarom zeer zeker niet minder mooi. AJ Alexander kende we natuurlijk al, als Pizzababe van de dag, en ook op bewegend beeld kwam AJ Alexander al voorbij. Vanavond heeft Gnocca erg z'n best gedaan om van deze beauty een mooie compilatie te maken. Wij kijken mee!
Audio 911 - Dubstep
Audio 911 - Dubstep
Sinds dat Marquese Scott in een video zat die zwaar viral ging is hij een beroemdheid op het net en wordt hij zelfs ingehuurd door bedrijven om producten aan te prijzen. In deze commercial maakt hij reclame voor een koptelefoon. Uiteraard komen er weer de nodige danspasjes aan te pas.
Bow Tooth Shootout
Bow Tooth Shootout
Naar de tandarts ga ik nog steeds niet graag en als kind hebben ze me weleens moeten vastbinden bij de tandenbeul. Dit kleine meisje besluit om diezelfde reden zelf haar tand te trekken en dat doet ze met pijl en boog. HELD!
WLF Dwaas van de Week
WLF Dwaas van de Week
Ja ach, we hebben allemaal weleens een minder momentjes wanneer het net eventjes niet zo gaat als je gedacht had. Tegenwoordig wordt alles meteen vastgelegd en geupload naar YT, en de jongens van WLF pikte daar deze week drie dwazen uit, waaruit jij een winnaar mag kiezen. Als is dat nog niet eens zo heel erg eenvoudig..


Pizzababe Gabrielle Vidal
Pizzababe Gabrielle Vidal
Ook deze Pizzababe heeft niet achteraan gestaan op tiet uitdeel dag en Gabrielle Vidal is niet te beroert om ons daar van te laten mee genieten. Ik zou d'r doen zonder enige twijfel maar ben toch niet helemaal tevreden over haar gezicht.. Wat jullie ?!
Bad Toys 2 [Epic]
Bad Toys 2 [Epic]
Een episch mooi gemaakte short film gemaakt omdat mannen altijd wel jongens zullen blijven. Erg cool!
Stoppen met Roken [The Indian Way]
Stoppen met Roken [The Indian Way]
Stoppen met roken is lastig. Zeker als je er niet voor 100% achterstaat. In India bedachten ze daar een truc op in de vorm van een aansteker die begrafenis nummers speelt bij het aansteken van een zo'n kankerstokje. Mooi bedacht!
Valentijnsdag 2012
Horrible Ski Crash [O M G]
Horrible Ski Crash
Dat je je met skiën best lelijk kan bezeren / verwonden zien we in deze clip waarin een gast een backflip probeert te maken en daarbij totaal verkeerd neer komt. Hij krijgt vervolgens een soortement van aanval en z'n maten weten niet hoe snel ze hem naar het ziekenhuis moeten brengen. WARNING Graphic Content
Gametime 1636 - Arzea
Arzea
Je bent een tovenaar en zit opgesloten in een magische grot. Om uit de grot te ontsnappen moet je toverspreuken leren en je een weg banen naar buiten in dit grappige platform spelletje. Game on!
Best of German Playmates 2011 Montage
Best of German Playmates 2011 Montage
Niet alleen in ons kikkerlandje loopt genoeg schoons rond. Bij onze oosterburen is het niet veel anders en we konden laatst al eens genieten van Duitsland's Playmate of the Year Franziska Gurtel, die op TLP voorbij kwam als Pizzababe van de dag. Vandaag al het moois wat Playboy heeft te bieden in een mooie clip gegoten door niemand minder dan Stefano van Gnoccatime!

[Happy B-day buddy!]
Got 99 Problems but the Bitch ain't One [Films]
Got 99 Problems but the Bitch ain't One [Film Montage]
99 Problems, was de derde single van de Amerikaanse rapper Jay-Z en gaat over een racistische politieman die zijn auto wil doorzoeken op illegale waren. Dat nummer kennen jullie vast al, maar waarschijnlijk nog niet deze remake montage clip met scenes uit films gemaakt door Electric Method. Nice!
World Of Hardstyle 2012 [Lip DJ]
World Of Hardstyle 2012 [Lip DJ]
Het was al weer eventjes geleden maar daar is Lip DJ weer met een nieuw deeltje World of Hardstyle! Het is de eerste dit jaar en we hopen maar dat Lippie ook in 2012 fijn door gaat met het posten van dit soort fijne compilaties. World of Hardstyle 2012, ENJOY!
Sara Jean Underwood & Guns
Sara Jean Underwood & Guns
Een van mijn persoonlijke alltime favorieten Pizzababes is Sara Jean Underwood en Sara timmert tegenwoordig flink aan de weg als reporter. Vandaag is ze op een show voor automatische wapens, de Oklahoma Full Auto Shoot & Trade Show. Sara showt graag het laatste wapentuig die ze daar verkopen.
Pizzababe Colleen Connolly
Pizzababe Colleen Connolly
We zien het niet zo heel vaak maar Pizzababe Colleen Connolly is echt een lachebekkie. Zien we meestal chagrijnige koppen op heerlijke onderstellen, Colleen heeft er plezier in en dat mag iedereen weten. Vandaag voor het eerst op TLP maar ik denk dat we deze dame aankomend jaar nog wel vaker voorbij gaan zien komen. Rate!
WallPaper Magic [67]
Lindsay vs Lily [Hot & Hotter]
Lindsay vs Lily [Hot & Hotter]
We hebben weer een aflevering van Hot & Hotter met daarin vandaag de mooie Lindsay Ellingson en Lily Aldridge die het tegen elkaar opnemen. Ik weet dat het kiezen is uit twee babes die beiden bloedmooi zijn maar dat is juist de moeilijkheid. Ik kan geen keuze maken... jullie ?!
Topgear Season 18 [Ep 3]
Topgear Season 18 [Episode 3]
Gisteravond was er weer een nieuwe aflevering van de beste autoshow van de wereld, Topgear! Mocht je die gisteren gemist hebben op de BBC dan is er niets aan de hand. Zoals elke maandag kan je ook deze aflevering weer in z'n geheel hier bekijken. Check!
Liam Neeson is a Badass
20120213-liam-neeson.jpg
Ik ben nooit zo'n grote fan geweest van Liam Neeson, die best grote rollen heeft gehad al in bijvoorbeeld, Schindler's List en Star Wars. Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat deze tribute aan hem toch wel erg leuk in elkaar zit.
Gametime 1635 - Pirate Blast
Pirate Blast
Je zit op een piratenschip en wordt onder vuur genomen. Schiet op de aankomende torpedo's en gebruik daar voor het keyboard terwijl je met je muis richt. Met de keys, Z X C en V schiet je op de verschillende kleuren torpedo's. Upgrade voor betere wapens, Game on!
Sexy Endorphinated
20120212-endorphinated.jpg
Simon Bolz is een professioneel fotograaf die al menig mooi model voor zijn lens heeft gehad. In deze fotoserie en sexy videoshoot zien we ene Christiane van haar beste kant. Ik kan me een vervelendere job voorstellen!
Billboard meisjes hebben het Koud [Ownage]
Billboard meisjes hebben het Koud [100% Ownage]
Tja, dan sta je toch eventjes vreemd te kijken als je s'morgens naar je winkeltje loopt en je ziet dat de dames die op je gevel prijken er ineens heel anders uitzien. Sterk staaltje guerilla marketing in Berlijn!
Wie van de Drie 12 Februari 2012
Xana Bianca Micaela

Xana

Bianca

Micaela

Valentine’s Day Rube Goldberg Machine
Valentine’s Day Rube Goldberg Machine
Aanstaande dinsdag is het Valentijnsdag, mocht je het vergeten zijn, en op Valentijnsdag doen we altijd iets leuks voor die ene speciale persoon. Alles kan je overdrijven en zo ook deze, eigenlijk best coole, setup van een Rube Goldberg machine die zelfs is uitgerust met "een b-h los maker". Erg origineel dat wel!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 12]
Hot Wallpaper Pack, wpmagic

Click 2 Enlarge!
Brasil Carousel [Fail]
Brasil Carousel [Fail]
Niet overal hebben ze in elke wijk speeltuinen voor de jeugd en zeker niet in een relatief arm land als Brazilië. Als je een beetje inventief bent kan je met weinig iets maken, zo ook deze bouwvakkers die hun betonmolen ombouwen tot draaimolen. Uiteraard kan dat niet goed gaan!
Whitney Houston RIP [Ultimate Tribute Videomix]
Whitney Houston RIP [Ultimate Tribute Videomix]
Whitney Houston is vannacht op 48 jarige leeftijd overleden. Waarschijnlijk verdronken in haar eigen bad na een overdosis pillen. Trieste zaak natuurlijk! Meestal brengen we leuker nieuws, maar om deze diva toch te eren heb ik een kleine megamix voor jullie klaar gezet. RIP!
Subaru WRX Sti Tribute
Subaru WRX Sti Tribute
De Subaru WRX Sti won in 1995 haar eerste wereldtitel met de legendarische rijder Colin McRae en Co-piloot Derek Ringer. Zo afentoe komt Ken Block langs met zijn coole clips ook al in zo'n zelfde Subaru en vandaag hebben we zelfs een tribute met nog eens allerlei vette beelden van dit kanon op wielen.
Gametime 1634 - Lost Head
Lost Head
Lost Head is een simpel spelletje om de dag te beginnen. Het hoofd en lichaam van de hoofdpersoon in deze game zijn gescheiden en jij moet proberen door op de juiste objecten te klikken die twee bij elkaar te brengen. Het is niet zo heel moeilijk maar ik ben toch benieuwd wie van jullie het einde weet te halen. Game on!
Snowbunnies 4
Snowbunnies 4
Zoals beloofd gisteren heb ik vandaag het laatste deeltje van onze Snowbunnies 2012 klaar gezet. Wederom heerlijke dames die zich helemaal niks aantrekken van de weersomstandigheden en helemaal los gaan in de sneeuw. Wij kijken graag mee!

Meer Snowbunnies!
Executive Command [Freddie Wong]
Executive Command [Freddie Wong]
Ook deze week heeft Freddie Wong weer een coole short film voor ons gemaakt. Tegenwoordig kan je hele oorlogen voeren vanachter je laptop en men zegt dat de operatie waarbij public enemy #1, Osama Bin Laden, gedood werd ook via live stream in het Witte Huis te volgen was. We gaan op een nieuwe missie met Amerika's gevaarlijkste nave seal, check!
Wie van de Drie 11 Februari 2012
Darina Sandra Josephine

Darina

Sandra

Josephine

Where is It ?! [Epic]
Where is It ?! [Epic]
Het is altijd lastig als je iets kwijt bent en je verwoede pogingen doet om het weer terug te vinden. Deze chick is ook iets kwijt en zoekt totdat ze een ons weegt. Uiteindelijk vind ze dan toch waar ze naar op zoek was...
It's Caturday [5]
The Wonders of Disney Animation [Compilation]
The Wonders of Disney Animation [Compilation]
We hebben al vaker dit soort clips gehad en de mooiste was deze Pixar Compilatie met daarin de beste stukjes uit alle Pixar films. Dit is meer van hetzelfde al kijken we dit keer naar de mooiste stukjes animatie die Walt Disney ooit voortbracht. Enjoy!
Luckiest Cameraman Alive [OMG]
Luckies Cameraman Alive [OMG]
Filmen langs een parcours waar een rally wordt gehouden is niet zonder risico's, dat hebben we in het verleden al vaker mis zien gaan. Deze cameraman wilde toch graag het lot tarten en gaat zelfs onder een hindernis staan, het loopt allemaal goed af..
Waiting for a Sloth [Autotuned]
Waiting for a Sloth [Autotuned]
Kristen Bell onder meer bekend van de film "Get Him to the Greek" en de tv-serie Heroes wordt nogal emotioneel bij het zien van Luiaards. Als je tegenwoordig een viral video scoort dan zit je maar zo een paar dagen later in de Ellen Degeneres show, en zo ook Kristen Bell. Het internet zou het internet niet zijn als daar niet allerlei spoofs op werden bedacht en zo ook deze grappige geautotunede versie van dat tv-optreden.
The Death of Jar Jar Binks [Star Wars Parody]
20120211-jarjar-starwars.jpg
De mannen van Pistol Shrimps blijven lekker doorgaan met het parodiëren van bekende films en vandaag is George Lucas's "Star Wars" weer eens aan de beurt. Jar Jar Binks is behoorlijk impopulair bij sommige Star Wars fans en er zijn ondertussen honderden internetpagina's gewijd aan manieren om de wereld te verlossen van Jar Jar, met zijn stuntelende gedrag. Laat dat maar aan de mannen van Pistol Schrimps over! [Thnx Christer]
Gametime 1633 - Dino Panic
Dino Panic
Een zeer coole game die zich afspeelt in de oertijd. Stamhoofd Juju is dood en het is aan jou om de stam te redden van de ondergang. Je moet een relikwie vinden om met je bruid Jaja te kunnen trouwen. Pas op voor dinosaurussen en door loop de instructies vooraf goed. Game on!
Snowbunnies 3
Snowbunnies 3
Ik ben er helemaal niet rouwig om, de dooi heeft ingezet en weldra begint de lente weer. Dat je in de sneeuw ook best plezier kan hebben bewezen onze Snowbunnies de laatste paar weken al en dit is al weer deeltje drie uit deze serie. Morgen het laatste deel!
Scratching Bulldog [Epic]
Scratching Bulldog [Epic]
Meestal zijn dit soort clips nep of is er mee geknoeid. Dit keer kan ik echt helemaal niets fake ontdekken in deze video maar misschien jullie wel. Check eventjes deze bulldog met vette DJ en scratch skills. Fake of toch Real ?!
Chuck Norris vs Angry Birds [100% Ownage]
Chuck Norris vs Angry Birds [100% Ownage]
Toen Chuck Norris nog films maakte waren dat meestal B-films maar dat heeft verder geen invloed gehad op zijn populariteit. Sinds het internet, weet iedereen het zeker, Chuck Norris is koning! Zelfs de Angry Birds delven het omspit in deze grappige clip!
Bronco vs Tube Obstacle
Bronco vs Tube Obstacle
De Ford Bronco kwam wereldwijd in het nieuws op 17 juni 1994 toen O.J. Simpson een vluchtpoging deed in een witte Bronco uit 1993. De Ford Bronco is een tweedeurs Sports Utility Vehicle die tussen 1966 en 1996 werd geproduceerd door Ford Motor Company. Helaas werd de bouw van de Bronco gestaakt in 1996. In deze clip zo'n zelfde Bronco die een flink obstakel neemt.
Pizzababe Nicole Elizabeth
Nicole Elizabeth
De blonde Nicole Elizabeth is 27 lentes jong en een zeer aangename verschijning op deze vrijdagmiddag. Nicole is tevens onze week afsluiter en volgens mij ook zeer afsluit waardig. Of we nog verder gaan met comments in rijm vorm laat ik aan jullie over. Vergeet in ieder geval niet te raten!


Requiem for a Dream [in 60 seconds]
Requiem for a Dream [in 60 seconds]
De film Requiem for a Dream uit 2000, is een verfilming naar een gelijknamig roman uit 1978. Het verhaal gaat over verslaving en de droomwereld van desillusies en wanhoop waar junkies in leven. Deze droomwereld wordt overgenomen en verwoest door de realiteit. Vandaag de 60 sec versie met poppen
Josh Dueck doet Sit Ski Backflip [Respect]
Josh Dueck doet Sit Ski Backflip
De Canadese alpine skiër Josh Dueck brak zijn rug in 2004 en was vervolgens vanaf de borstkas naar beneden verlamd. Nu 8 jaar later is hij terug op een zogenaamde Sit Ski en doet meteen eventjes de allereerste Backflip op een Sit Ski ooit. RESPECT!
Toys 4 Boys [22]
Bobcat Skills
Bobcat Skills
Wanneer je de hele dag op een bobcat zit, en soms wat tijd over hebt, kan je dit soort coole trucs jezelf aanleren. Deze baas stapelt bierflesjes op elkaar en legt er ook nog eens een golfbal op.. Best knap!
Gametime 1632 - Offroaders
Offroaders
We gaan racen met offroaders op een circuit. Pik onderweg geld op door er over heen te rijden, met geld kan je je auto pimpen en extra turbo's e.d. kopen. Sturen doe je met de pijltjes toetsen, druk op de spatiebar voor een turbo boost. Game on!
Summer Desire 5
Summer Desire 5
Eindelijk eens goed nieuws! De elfstedentocht gaat niet door en dat betekent dus dat het warmer wordt. Jammer van het feest eromheen want dat had ik wel leuk gevonden maar de boodschap dat het warmer wordt lijkt me een beter bericht. Zo lang het nog niet warmer is gaan we gestaag door met onze serie Summer Desire, vandaag deeltje 5! Habbaaaaaaaaa..
This is Extreme Sports [Montage]
This is Extreme Sports [Montage]
Regelmatig zien we dit soort epische clips voorbij komen hier op TLP maar helaas zien we in 9 van de 10 clips hetzelfde materiaal weer terug. Jammer natuurlijk maar dat maakt het allemaal niet minder spectaculair. Check!
Fight!
Fight!
Vechten is voor de domme mensen onder ons. Als je het met woorden niet meer afkan dan ga je pas vechten, iets wat ik zelf eigenlijk nog nooit gedaan heb. Op het schoolplein is het vaak raak schijnbaar en zo ook te zien op deze beelden waarop een gast flink aan het meppen is, totdat zijn tegenstander besluit ook es terug te slaan...
Pizzababe Mary Karola
Pizzababe Mary Karola
En daar is ze weer, Mary Karola, die vorige maand ineens langs kwam in een video-edit van Gnocca en sindsdien regelmatig eventjes komt checken hoe jullie over haar denken. Vandaag staat Mary Karola naakt te doen in een gallerij en ik moet zeggen dat deze pics beter zijn dan de vorige galerie... Rate!
Iron Sky
Iron Sky
Ik word al maanden plat gebombardeerd per mail, elke keer als er nieuws is over de film Iron Sky. In Iron Sky blijken de Nazi's al 70 jaar lang een invasie voor te bereiden op de aarde en dat lijkt nog succesvol te gaan ook. Overmorgen, 11 februari, gaat deze film in première op het Berlijnse Internationale Film Festival, en op 4 april in een bioscoop bij jouw in de buurt. Wij kijken vandaag nog eens naar een uitgebreide theatrical trailer...
WallPaper Magic [66]
Tru Freedom
Tru Freedom, Parkour, Freerun
Omdat alles er in slowmotion net iets cooler uitziet dan in Real Life gaan we vandaag kijken naar een mooie Freerun clip afgespeeld in super slowmotion zodat je nog beter kan volgen wat er nu eigenlijk gebeurt. Check!
Collapsing Cooling Towers [Ecotricity]
Collapsing Cooling Towers
Terwijl iedereen al lang weet dat het hele klimaat gebeuren van de laatste jaren een grote Hoax is zijn er nog altijd geitenwollen sokken figuren die ons windmolen parken in de maag proberen te splitsen. Over het kanaal in de UK is het al niet veel anders, al moet ik zeggen dat ze daar wel echt hun best doen om dat op een leuke manier te brengen.
Dude Perfect - Crosbow Edition
Crosbow Edition
De mannen van Dude Perfect zagen we al vaker voorbij komen met hun epische trickshot compilaties en vandaag doen ze dat eens niet met een basketbal of iets dergelijks maar nemen ze een pijl en boog ter hand. Hoeveel opnames er vooraf gingen totdat deze clip klaar was staat er helaas niet bij.
Gametime 1631 - Planet Blirp
Planet Blirp
Je bent op een planeet beland waar robots zichzelf, nadat je ze tot stukjes hebt geblazen, weer zelf assembleren. Pak de zakken met geld om upgrades uit te voeren en blaas aan het eind van elke level dat laatste obstakel weg om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Euphoria
Sexy Euphoria
Ook Marco Wootson gaat gestaag door met zijn mooie babe compilaties en vandaag stopte hij de modellen Candice Swanepoel, Edita Vilkeviciut, Lily Aldridge, Linda Morselli, Manja Babovic, Michaela Kocianova, Miranda Kerr, Natalia Borges, Nina Senicar en andere samen in een mooie babe video zoals wij dat van hem gewend zijn. Hier is Euphoria in HD... Check! [Thnx]
Life is Beautiful [Epic Compilation]
Life is Beautiful
In de winter heeft half NL last van een winterdepressie en dan is het fijn om naar compilaties zoals deze te kijken. Het leven is zo mooi, geloof je me niet, check dan deze clip!
People are Awesome [January 2012]
People are Awesome
In 2010 begon iemand met een People are Awesome compilatie en in 2012 gaan we verder met deze reeks als een soortement van maandelijkse win compilatie. Het is de eerste van het jaar, dat er nog maar vele mogen volgen...
Snowmobile vs Cliff [OMG]
Snowmobile vs Cliff [OMG]
Er liggen niet voor niets speciaal geprepareerde pistes klaar in elk wintersportgebied. Toch zijn er altijd mensen die graag op verkenning uitgaan en off piste gaan. Dat dit niet altijd zonder gevaar is zien we in deze clip waarin het echt helemaal niet scheelt of deze snowmobieler had het niet na kunnen vertellen.
Pizzababe Alexia Roy
Pizzababe Alexia Roy
De vorige keer toen Alexia Roy voorbij kwam gingen mensen spontaan rijmpjes in de comments plaatsen, eens zien of dat vandaag wederom het geval is. Alexia Roy is al een beetje op leeftijd en meen zelfs grijze haartjes te kunnen ontdekken in d'r haardos. Toch wil ik graag weer weten hoe jullie over deze dame denken, laat je horen in de comments en vergeet niet om te raten!
I Unplugged the TV During Game [Jimmy Kimmel]
I Unplugged the TV During the Game [Jimmy Kimmel]
Heel wat Superbowl fans zullen hem vervloekt hebben maar Jimmy Kimmel had weer een leuke uitdaging voor zijn kijkers bedacht. Na de "Halloween Candy challenge" en de "I gave my Kid a terrible Present challenge", daagde hij dit keer zijn kijkers uit om tijdens de Superbowl de stekker uit de TV te trekken. Wat zo'n beetje hetzelfde is als de stekker uit de TV trekken bij de EK-finale Nederland-Duitsland.. Plezier verzekerd dus!
The Jeremy Lin Show
The Jeremy Lin Show
Jeremy Lin is een NBA-Speler van Chinese komaf die in de Amerikaanse divisie de sterren van de hemel speelt bij zijn team de New York Knicks. Hier zien we hem in actie tegen de New Jersey Nets in een wedstrijd waarin hij in z'n eentje 25 punten maakt.
WallPaper Magic [65]
Superbowl 2012 Dubstep
Superbowl 2012 Dubstep
Afgelopen zondag werd de Superbowl gespeeld en gewonnen door de New York Giants. De afgelopen week heb je daar nog allerlei clips en commercials van kunnen bekijken. Deze clip werd al gepost voor de Superbowl en we zien het stadion in een soortement van Dubstep remix. Leuk gedaan...
Gametime 1630 - William & Sly 2
William & Sly 2
Een super mooi vormgegeven adventure game waarin je van alles en nog wat moet verzamelen om uiteindelijk de game uit te spelen. Wie lukt dat als eerste ?! De besturing gaat met de pijltjes toetsen en WASD, Game on!
Sexy Hope Dworazyk
Sexy Hope Dworazyk
We hebben heel eventjes zonder de mooie Hope Dworazyk moeten doen maar onze Pizzababe van gister Crissy Henderson deed me een beetje aan haar denken. Vanavond sluit ze voor ons de tent af, habbaa!
Snowboarding on the E411 Highway
Snowboarding on the E411 Highway
Ook in Brussel en contreien is er de laatste dagen flink wat sneeuw gevallen en niet iedereen is daar even rouwig om. Deze gasten maken van de gelegenheid gebruik om de E411 snelweg die van Brussel naar Luxemburg leidt om te toveren tot een piste door te gaan snowboarden hangend achter een auto.
Extreme Acrobats
Extreme Acrobats
Ik krijg al last van hoogtevrees als ik op een stoeprand ga staan en heb deze clip dan ook maar snel weggedrukt. Acrobaten, hoogtes, succes ermee! [Thnx]
Pizzababe Priscilla Clark
Priscilla Clark
Onze Pizzababe van de dag is nieuwkomer Priscilla Clark die de cowboy laarzen aan heeft en een nabij gelegen bos is ingedoken om deze shoot te maken voor Playboy. Vergeet ook vandaag niet om te raten!
Banned Superbowl Commercials
Banned Superbowl Commercial by Durex
Kinderen zijn leuk zolang ze van een ander zijn en ook weer op tijd naar huis gaan. Geloof je me niet ?! Check dan even deze Durex commercial die gebanned werd van uitzending tijdens de Superbowl maar wel inmiddels een rondje doet over de interwebs. Als bonus ook nog de Superbowl ad van Lavazza Coffeee, Check!
Ferrari and Alfa Romeo on Ice
Ferrari and Alfa Romeo on Ice
Je kon vanmorgen al de gevolgen zien van een glad wegdek in het verkeer en dat ging allemaal maar net goed. In deze twee clips zien we de Ferrari 4x4 Gran Turismo en de Alfa Romeo Giulietta die beiden laten zien ook op een gladde ondergrond uit de voeten te kunnen. Het prijskaartje voor de Ferrari is uiteraard wel iets hoger.. Kijk even mee!
Valentine's Day [Dance Like Nobody’s Watching]
Valentine's Day
Nog een week te gaan en dan is het zover, Valentijnsdag! Zoals ieder jaar zal de postbode me weer vervloeken als hij met al die postzakken vol fanmail hier de oprijlaan op rijd maar dan had ie maar een vak moeten leren. Deze gast danst nog steeds met z'n iPod op terwijl hij schijt heeft aan de rest van de wereld...
Temps Mort [Animation]
Temps Mort [Animation]
Het zit de dood niet mee vandaag. Een oude dame, mevrouw Bompas genaamd, gooit roet in het eten van de Grim Reaper. Wederom een mooi afstudeerproject van drie Esma studenten... Temps Mort, Check!
Skilled Driver or just Luck ?! [WTF]
Skilled Driver or just Luck ?! [WTF]
In Friesland zijn ze al weer helemaal in de ban van de Elfstedentocht maar voor mij kan deze kou niet snel genoeg voorbij zijn. Niet alleen hier ligt er sneeuw en niet alleen hier zijn de wegen glad. Ik gok dat we hier niet kijken naar een vrouw die haast op epische wijze een crash voorkomt... Wat denken jullie, geluk ?!
Gametime 1629 - Shuffletime
Shuffletime
Je bent een tijd reiziger die moet proberen om zoek geraakte artefacten naar de juiste tijd te brengen. Zoek ze en breng ze vervolgens terug.. Game on!
Erotic [SaboFX]
Erotic [SaboFX]
Wederom verast SaboFX ons met een nieuw nummertje en een daarbij horende clip. Dit keer gebruikte hij daarvoor de Playboy modellen, Amanda Corey, Amy Marie, Daniella Mugnolo en Amy Leigh Andrews. Het nummer wat je hoort is geïnspireerd op de klassieke song, The Final Countdown, van Europe!
World Record 70MPH Mobility Scooter thru Snow
World Record 70MPH Mobility Scooter [in the SNOW]
Met een scootmobiel, die snelheden tot 100km per uur haalt, even lekker raggen over een besneeuwde vlakte. Of het de bedoeling is laten we eventjes in het midden. Op de vraag lijkt dit je cool om ook eens te doen, antwoord ik volmondig, JA!
Epic Snowmobile Stunts
Epic Snowmobile Stunts
De winter X-Games 2012 zitten er helaas al weer op maar dat maakt niet zo heel veel uit want er zijn meer van dat soort events of clips te vinden op de interwebs. We gaan kijken naar twee clips van 509films, waarvan de eerste "We are Snowmobile vol.6" is genaamd. Dat beloofd veel goeds!
It's Ping Pong Dog [LOL]
It's Ping Pong Dog [LOL]
Honden willen het liefste hele dagen spelen en kunnen het eigenlijk niet hebben als ze eventjes niet mee mogen doen of aan de zijlijn moeten toekijken. Neem nou deze hond die gek is op ping pong...
Pizzababe Crissie Henderson
Pizzababe Crissie Henderson
Ik denk dat we kunnen stoppen met de Pizzababes voor dit jaar want het moet toch erg raar lopen wil deze Crissie Henderson niet de titel Pizzababe van het jaar 2012 gaan winnen. We konden al eerder mooie Crissie bewonderen en die linkjes staan onder de galerie van vandaag. Vergeet niet te raten!
Topgear Season 18 [Episode 2]
Topgear Season18 [Episode 1]
Vorige week zijn we begonnen met een nieuw seizoen Topgear en gisteravond werd er weer een aflevering door de BBC uitgezonden. De mensen die het gemist hebben kunnen vandaag de hele aflevering hier nog eens bekijken. De mannen gaan naar China om auto's te bekijken die verdacht veel lijken op auto's van bekende merken en Joey, van Friends, rijdt een rondje over het test circuit... Check!
WallPaper Magic [64]
Madonna's Half Time Show @ SuperBowl 2012
Madonna's Half Time Show @ SuperBowl 2012
Madonna mag dan al 54 zijn, ze is nog steeds een diva en voor d'r leeftijd ziet ze er nog niet eens zo slecht uit ook. Gisteravond stal ze weer eens ouderwets de show bij de 46e Superbowl met een optreden tijdens de rust. Te zien in HD, Check it!
Serious Gooning
Serious Gooning
Dat je met een GoPro HD camera coole opnames kan maken was al eventjes bekend en daar staan inmiddels genoeg voorbeelden van op TLP. Vaak kijken we dan in POV modus mee met allerlei extreme sporters. Deze gast heeft de camera niet naar voren gericht maar op z'n gezicht, terwijl hij aan het motorcrossen is, en dat leverde deze grappige beelden op.
Gametime 1628 - Mario Islands
Mario Islands
Stap in de wereld van Mario en Luigi, verzamel zoveel mogelijk muntjes en probeer zo ver mogelijk te komen. Je kan Mario Islands spelen als Mario of als Luigi. Game on!
3x Kaya Danielle
Kaya Danielle
Kaya Danielle is een heerlijke babe en konden we al een aantal keren hier op TLP bewonderen. Op deze zondagavond is ze onze dagafsluiter in meteen drie video's van onze fijne buurtjes van xMissy! Lekkah...
Glimpse of the Future : a Day made of Glass
Glimpse of the Future : a Day made of Glass
Afgelopen jaar kon je al een kleine blik werpen in de toekomst van Screen technology en hadden we vroeger nog programma's als Chriet Titulaer's Wonderen Wereld, tegenwoordig vind je dat soort clips gewoon op het internet. We gaan kijken naar een kleine demonstratie van Corning Incorporated die een glazige toekomt voorspelt. Cool!
It's Psycho Siri [Epic]
It's Psycho Siri [Epic]
Op de nieuwe iPhone's zit standaard de toepassing Siri. Met Siri kan je voice controlled je iPhone zoekopdrachten laten uitvoeren wat handig is, als je dat tenminste in het Engels wilt doen. De Nederlandse versie van de spraakbesturing laat even op zich wachten en wordt verwacht begin 2013. Of je na het zien van deze clip nog steeds Siri überhaupt op je telefoon wilt hebben, is een tweede...
Wie van de Drie 5 Februari 2012
Alex Katherina Betty

Alex

Katherina

Betty

Lord of the Olympic Rings [Part 1]
Lord of the Olympic Rings [Part 1]
De Olympische Spelen van Londen worden gehouden van 27 juli tot 12 augustus 2012. Niet alleen in London, UK worden de 2012 Olympische spelen gehouden, ook in LOTR Gondor wordt er hard getraind om de spelen te halen. Dit is het eerste deel van een serie video-edits die we in de aanloop naar de spelen vaker voorbij gaan zien komen. Vandaag deel 1, Olympic Rivalry!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 11]
wpmagic, wallpapers

Click 2 Enlarge!
Oekraine got NO Talent [Compilation]
Oekraine got No Talent
Ook in de Oekraïne hebben ze tegenwoordig een "Got Talent" talentenjacht en ook daar komen soms mensen voorbij die beter gewoon thuis hadden kunnen blijven. In deze compilatie zie je de falers van de eerste drie seizoenen aldaar nog eens voorbij komen.
FPS Russia doet Act of Valor
FPS Russia doet Act of Valor
Kijk aan, daar is onze geëmigreerde Russische vriend FPS weer! Ook vandaag schiet hij er weer lekker op los met allerlei wapentuig. In het eerste filmpje Act of Valor, doet hij een aantal scenes uit de gelijknamige film na. En in het tweede filmpje gaan we nog even wat knallen met een omgebouwde automatische pistool.
Oil Change went Wrong
Oil Change went Wrong
Je zou je Chevy Impala maar wegbrengen naar de garage voor het vernieuwen van de olie om er vervolgens aan het eind van de middag achter te komen dat daarbij iets mis gegaan is en je auto voor het grootste gedeelte in rook opgegaan is. Fail!
Gametime 1627 - Trailer Park Escape
Trailer Park Escape
We beginnen vandaag met een leuke Escape Game. Je moet proberen om je trailer van het park te krijgen naar een andere plek. Zoek hiervoor de juiste voorwerpen bij elkaar en gebruik die op de juiste wijze. Het is niet zo heel erg moeilijk. Heb je vragen, gooi ze in de comments, en help mekaar verder, waar nodig. Game on!
Liliya Kulik by Phil Bananov
Liliya Kulik by Phil Bananov
Ik had echt nog nooit gehoord van deze rode dondersteen maar een waardige afsluiter voor deze zaterdagavond is Liliya Kulik zeer zeker. De plaatjes werden geschoten voor Ego Magazine, wij kijken mee..
Climbing like a Boss [WTF]
Climbing like a Boss
Je zou haast denken dat in Rusland een mensen leven slechts een fles wodka waard is en dat de levensverwachtingen nog niet zo hoog ligt als hier. Een beetje stoer doen door aan de buiten kant een flat op te klimmen doe je dan ook gewoon eventjes op een zaterdag middag, uiteraard zonder enige vorm van veiligheid. Check deze gast!

Don't try this at home!
Wie van de Drie 4 Februari 2012
Alisa Olga Rachel

Alisa

Olga

Rachel

The Fails of January 2012
The Fails of January 2012
De oogst qua Fail compilaties was een beetje karig deze maand. Twister is al z'n accounts kwijt op YT en inmiddels overgestapt naar de commerciële. Geen nood, dan maken we gewoon zelf zo'n compilatie, hoe moeilijk kan het zijn ?! Vanaf nu dus elke maand een eigen Fail compilatie op TLP en Biertijd, want een pizza smaakt prima met bier! Niet te streng zijn, dit is de eerste poging en er zat tijdsdruk achter... Enjoy!
Wallpaper Magic - Sport Pack [1]
Hockey Fans Flashmob
Hockey Fans Flashmob
Morgen is het zover en begint de 46e Superbowl in de USA. We hebben de afgelopen weken al diverse coole commercials voorbij zien komen die tijdens de Superbowl worden uitgezonden en deze flashmob werd georganiseerd door het biermerk Budweiser. Twee Canadese amateur teams spelen de wedstrijd van hun leven!
Ultimate Tazer Ball
Ultimate Tazer Ball
Ik moet er zelf niet aan denken maar een middagje naar Tazer Ball kijken, lijkt me beslist geen straf. Dit zijn beelden van een wedstrijd in Californa, de volgende wedstrijd wordt gehouden op 3 en 4 maart in Bangkok, Thailand. Kijk eventjes mee!

Meer info hier (als de site het weer doet!)
Milk Man World's Worst Superhero [Freddie Wong]
Milk Man
Special FX en Short film maker Freddie Wong wordt in zijn laatste short overvallen door een of andere low life maar door oplettend tussenkomen van ene Milk Man komt hij er nog goed mee weg. Misschien niet de meest geliefde Super hero maar effectief is hij zeker. Milk Man, dodelijk zelfs voor lactose arme mensen!
Russia We love You [Compilation]
We love Russia 6
Nog een maandje of 4 en dan zit ondergetekende heerlijk in de Oekraïne bij het EK voetbal 2012 en daar kijk ik al helemaal naar uit. Ik heb me laten vertellen dat het babe gehalte van de dames daar vrij hoog ligt en met Russen kan je sowieso lachen. In deze deze compilatie video bewijzen ze dat nog maar weer eens.
Gametime 1626 - Beautiful Old Cities
Beautiful Old Cities
Je krijgt telkens plaatjes van oude steden voorgeschoteld waaruit je de gevraagde voorwerpen moet halen. Als je de voorwerpen gevonden hebt, ga je naar de volgende stad. Game on!
When Girls go Wild [2]
Girls-gone-wild, GGWILD
De vrijdagavond zit er al weer op en langzaamaan maken we ons klaar voor het weekend. Als ik zo es naar buiten kijk of het nieuws aan zet zal dat wel een weekendje lekker binnen zitten worden, en dat komt goed uit want ik heb nog een hele pak series liggen die ik wil zien. We hebben ook al een hele serie Girls gone Wild filmpjes hier op TLP staan en Stefano van Gnoccatime levert vanavond ook een bijdrage. We zijn er weer helemaal blij mee! [Thnx!]
Animation Time
Animation Time
In de loop der jaren hebben we hier op TLP echt al talloze coole animaties voorbij zien komen, meestal gemaakt door leerlingen als afstudeerproject, wat het beslist niet minder mooi maakt. Her en der op de site kan je ze terug vinden en vandaag voegen we daar gewoon nog eens twee mooie geanimeerde short films aan toe. Zie hier Slug Invasion en voor de echte liefhebbers is er ook nog The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore! (15min & aanrader!)
Pizzababe Alyssa Marie
Pizzababe Alyssa Marie
We konden vorig jaar al eventjes genieten van de mooie blonde Alyssa Marie met de stevige stuiters en vandaag komt ze gewoon nog eens langs. Gezellig! Dat maakt dan toch nog een beetje deze dag, waarop alles fout gaat goed. Het begon vanmorgen al, toen de rss feed in de TLP Facebook fan pagina, het ineens niet meer deed. Het is bijna weekend, wat is dat ?!, zullen we maar denken... Vergeet niet te raten!
The Darkness 2
The Darkness 2
In The Darkness 2 stap je wederom in de schoenen van stoere stripheld Jackie Estacado die over de vernietigende kracht van de Darkness beschikt. Naast gewone wapens kan je ook je tentakels te gebruiken voor het afslachten van vijanden. De brute finishing moves laten je vijanden in tweeën scheuren of doorboren om harten te verzamelen waarmee nieuwe wapens en upgrades gekocht kunnen worden. Ga opnieuw de duisternis in en help Jackie in zijn strijd tegen de maffia in The Darkness 2! Pre-order deze game NU!
Toys 4 Boys [21]
Alex Thomson doing Catamaran Keel Walk
Alex Thomson doing Catamaran Keel Walk
Alex Thomson is een waaghals en werd ingehuurd door Hugo Boss om deze coole viral te maken. Let op, dit is niet de nieuwste James Bond film of iets dergelijks, maar gewoon een reclame boodschap in de vorm van een viral. Ook respect voor de schipper, Ross Daniel, die het jacht de Hugo Boss mooi op z'n kant legt in het water. Cool!
Little Dancer vs Lady in Red [Epic]
20120203-little-dancer.jpg
Konden we een hele tijd geleden al die fantastische "Amazing Little Dancers" zien. Vandaag heeft het, dezelfde ?, jochie zijn leeftijdsgenootje gedumpt en probeert hij zijn epische moves uit op een dame die allang weet waar Abraham de mosterd haalt. Check!
All your Need is Love [Valentijnsdag 2012]
All your Need is Love [Valentijnsdag 2012]
Nog een goede week en dan gaan we langzamerhand weer richting Valentijnsdag wat dit jaar op een dinsdag valt. Dus keer je spaarpot om, lever die lege flessen in, en haal op z'n minst een bosje bloemen voor die ene geliefde waar je al zo lang achteraan jaagt. Om alvast een beetje in de juiste sfeer te komen, deze Valentijnsdag 2012, Supercut!
Gametime 1625 - Porcupine Pop
Porcupine Pop
We hebben een grappig spelletje vandaag genaamd Porcupine Pop. Het is de bedoeling dat je de porcupine, in het Nederlands vertaald, stekelvarken, richting ballonnen schiet en je moet proberen om in zo min mogelijk beurten telkens alle ballonnen weg te spelen. Klinkt gemakkelijk, maar dat geldt alleen voor de eerste vijf levels... Doe je best, highscores mogen in de comments. Game on!
Sexy Holly Ann Dorough
20120202-dorough.jpg
Ik het ze weleens slechter meegetrokken van de korenmarkt en eerlijk is eerlijk deze Holly Ann Dorough is een knappert. Eerder kwam ze al voorbij in 2009/2010 als Pizzababe van de dag en er staan zelfs nog twee andere video's hier op TLP. Die vind je via het linkje onder deze afsluiter van vandaag, gesponsord door Gnocca!
Animal Kingdom [6]
Highway Mayhem [Part 8]
Highway Mayhem [Part 8]
Er ligt weer een klein laagje sneeuw op de wegen en plaatselijk kan het zelfs glad zijn. Dat het niet gesneeuwd hoeft te hebben om toch je auto in de prak te rijden dat wisten we inmiddels. Ook in deze compilatie komen er weer allerlei ramptoeristen voorbij zetten, gordel om!
Philizz Videomix 2012 [Volume 1]
Philizz Videomix 2012 [Volume 1]
Onze grote vriend en master DJ, Philizz heeft weer een nieuwe videomix klaar die hij graag met ons deelt. Het is meteen de eerste videomix van zijn hand voor 2012, en net als vorig jaar hopen we dat er nog velen zullen volgen. Meer werk van Philizz op TLP vind je via deze link! Ga er eventjes lekker voor zitten want deze nieuwe videomix duurt bijna één uur! [Thnx Philizz]
Pizzababe Markesa Yeager
Pizzababe Markesa Yeager
Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo laat zijn geweest met de Pizzababe van de dag maar ik maak het een klein beetje goed met Pizzababe Markesa Yeager, die sowieso een topper is. Zo'n beetje alles klopt aan deze dame en had onze Pizzzababe van gister nog een hoog plork gehalte, Markesa heeft wel een lekker snuitje. Habbaaaa!
Tallest Basketbal Player in the World [WTF]
Tallest Basketbal Player in the World, Mamadou
Basketbal was altijd een leuk spelletje waarin je met een team van vijf moest proberen de bal in de basket van de tegenstander te gooien. De basket hangt op een hoogte van 3 meter maar dat is geen probleem voor de Senegalees Mamadou Ndiaye die van top tot teen 2.26meter meet. Eventjes die arm streken en je bent er dus... Basketbal is nu officieel niet leuk meer!
Awesome X [Extreme Sport Compilation]
Awesome X
Extreme sports zijn niet voor mietjes en leveren over het algemeen de meest mooie beelden op. Likkebaardend kijk ik dan altijd uit naar dit soort clips, compilaties, waarin het mooiste en beste wat extreme sports te bieden heeft nog eens voorbij komt. In drie delen! [Thnx Mark!]
Oh Oh Cherso Belgie
Oh Oh Cherso Belgie
De NL Oh Oh Cherso kandidaten Barbie, Sniper, Jokertje en Sterretje worden in België vervangen door King Abusex, Beest en El Tino Loco. De hoofdingrediënten zijn in de Vlaamse versie dezelfde: seks, feest en alcohol. Op 5 maart begint de Vlaamse versie van Oh Oh Cherso. Drie weken lang zullen acht Vlaamse Limburgers in Chersonissos het nachtleven onveilig maken. Vettiger en prettiger, zoals ze dat in Vlaanderen zeggen. Een voorproefje van de Vlaamse 'fuifbeesten', krijg je na het bekijken van de casting tapes.
Gametime 1624 - Crazy Hangover 2
Gametime 1624 - Crazy Hangover 2
Crazy Hangover 2 is een zogenaamde point and click game die eigenlijk heel simpel is. Het enige wat je hoeft te doen, na een avondje flink stappen, is je pak vinden en naar het werk gaan. Uiteraard kan dat pas nadat je de nodige obstakels hebt genomen. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher [Cybergirl of 2011]
Sexy Bethanie Badertscher [Cybergirl of the Year 2011]
Een van de mooiste dames uit het arsenaal van ome Hef, moet toch wel die mooie Bethanie Badertscher zijn, die ook nog eens is uitgeroepen tot Cybergirl of the Year 2011. We hadden Bethanie al vaker voorbij zien komen hier op TLP, als Pizzababe en ook op video. Vanavond een gloednieuwe en super mooie cybervideo van deze überbabe, lekkkah!
Winter X-Games 2012 [The Highlights]
Winter X-Games 2012 [The Highlights]
Afgelopen week werden de Winter X-Games gehouden in Aspen. Je kon al een aantal clips zien de afgelopen dagen en dit zijn nog eens de highlights van dit jaar in videovorm. Er staat ook nog een tribute voor de Canadese freeskier Sarah Burke, die kwam te overlijden na een crash toen ze in Utah aan het trainen was voor de X-Games 2012. RIP!
WallPaper Magic [63]
Pups Walk the Walk [Aaaaaaw]
Walk the Walk
Huisdieren zijn leuk! Of je nu van honden houdt of toch van katten. Jonge pups zijn natuurlijk schattig en zijn leuk om te zien opgroeien. Deze Engelse Bulldog pups proberen voor het eerst te lopen, wij kijken eventjes mee hoe ze het er van afbrengen. Cutie alert!
Pizzababe Nicolette Shea
Pizzababe Nicolette Shea
Onze Pizzababe van de dag heeft beslist niet achteraan gestaan op tiet uitdeel dag maar dat vinden jullie vast niet erg. Goed ze zijn misschien aangemeten door de wonderdokter maar ik maak daar persoonlijk nooit zo'n probleem van. Check de check!
MTB Dirt Rider
MTB Dirt Rider
Niet alleen de Sint komt uit Spanje. Ik stel jullie vandaag voor aan Bienvenido Aguado, wat zoiets betekent als Mr. Welcome, deze Spanjaard is een virtuoos op een MTB bike. Zo te zien word hij al gesponsord door Monster Energy drinks, de grote tegenhanger van Redbull, wat betekend dat hij het niet alleen voor de hobby doet. Wederom een mooie clip gefilmd met een GoPro HD camera... Check!
The Simpsons Theme [Vocal Cover]
The Simpsons Theme
Zo'n beetje de langst lopende cartoon serie ooit moet Matt Groening's kindje "The Simpsons" zijn. De show bestaat inmiddels uit 22 seizoenen met meer dan 400 afleveringen. Ene Nick McKaig doet een kleine tribute door de theme song van The Simpsons in z'n eentje te coveren. Knap!
Alaska Wakeboarding
Alaska Wakeboarding
In San Diego ontwikkelde Tony Finn, een ervaren surfer, in 1995 een wakeboard. Het was een surfplankje dat leek op een snowboard. Daarmee was de sport geboren. In 2003 was wakeboarden een van de snelst groeiende watersporten ter wereld. Ook niet zo gek als je ziet wat voor spectaculaire beelden het oplevert. In deze mooie teaser voor de tv-show "Catching Air", zien we Andy Hurdman al wakeboardend door een zee vergeven van ijsblokken, even voor de kust van Alaska. Cool!
Cat attacks Lamp [Cat wins]
Cat attacks Lamp [Cat wins]
Een kat wil niets liever dan de hele dag spelen afgewisseld met een dutje doen. Deze kat heeft het al een aantal dagen voorzien op de lamp die in de woonkamer hangt en waar een klein koordje aan zit. Na veel geaarzel waagt hij uiteindelijk dan toch de aanval. En met succes!
Gametime 1623 - Snowman Siege
Snowman Siege
De Kerstman is z'n cadeaus verloren die her en der in de sneeuw liggen. Schiet de obstakels waar de cadeaus op of onder liggen met sneeuwballen kapot, en zorg dat de Kerstman ze terug kan vinden. Game on!