Populaire TAG op TLP


Prank video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Best of Redbull Sports 2K14 | Part 1

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand January 2012

Summer Desire 4 [The Final]
Summer Desire 4
We hebben de afgelopen weken kunnen genieten van een mooie serie Summer Desire filmpjes gemaakt door Gnocca, en dat is met deze winterse temperaturen niet eens zo heel erg slecht. Bij ons ligt er sneeuw, terwijl op deze stranden het gewoon het hele jaar feest is. Tja, zet je toch aan het denken! Vanavond de laatste clip in deze serie, Summer Desire, The Final!
Animal Kingdom [5]
Vind jouw geliefde online op Sexcontact.nl
Het sneeuwt buiten en de lente laat nog eventjes op zich wachten. Het duurt dus nog eventjes voordat je op het terras de babes naar je toe kunt fluiten. Eigenlijk net zo gemakkelijk kan je een date scoren via de site Sexcontact.nl waar je je gratis kun inschrijven en door de profielen bladeren. Heb je iets leuks gezien, buzz of email die persoon dan vervolgens en voor je het weet, heb jij een leuke date! (Inschrijven is 100% gratis!)
Face Slapping
Face Slapping
Voor de lol elkaar aan de wang slaan met als doel er harder van te worden. Klinkt vreemd maar het schijnt echt te werken. Met een paar leuke special FX eronder, is het nog leuker kijken!
Pizzababe Stephanie Olivia
Pizzababe Stephanie Olivia
We hebben vandaag een oud gediende als Pizzababe van de dag, namelijk Stephanie Olivia die in december 2010 cybergirl van de maand was bij Playboy. Vandaag is ze er gewoon nog eens met een setje mooie foto's! Rate!
Flying People in New York City [Epic]
Flying People in New York City
It's a bird, it's a plane, is het ?! Nee hoor, het zijn gewoon drie op afstandbestuurbare vliegtuigjes in de vorm van een mens. Geweldig bedacht natuurlijk en het resultaat is eigenlijk super cool. Kijk eventjes mee!
Bobcat Breakdance [Fail]
Bobcat Breakdance [Fail]
Met een bobcat proberen te gaan breakdancen op een onverhard stukje weg, dat moet haast wel fout gaan.
Matthew's Day Off [Ferris Bueller 2012]
Matthew's Day Off
Aanstaande weekend gaat het gebeuren, de 46e Superbowl, en dan komen er vast nog wel meer coole commercials voorbij die speciaal voor dat event gemaakt zijn. Matthew Broderick, bekend van o.a. Ferris Bueller's day Of, kruipt voor Honda nog één keer in de huid van de onverbeterlijke spijbelaar, al is Ferris Bueller ondertussen wel iets ouder geworden.
Enter the Ginger [Parodie]
Enter the Ginger [Parodie]
De Zuid Afrikaanse band "Die Antwoord", maakte in 2010 furore met de nummers Enter the Ninja en Taxi Jam, nummers die ik persoonlijk erg lekker vond. We zijn inmiddels twee jaar verder en in deze parodie zijn het geen ninja's die de boventoon voeren maar roodharige gingers. Leuk gedaan!
Gametime 1622 - Ninja Pig
Ninja Pig
Schiet met een kanon en probeer daarbij zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. Door combo's te maken loopt de scoren hard op. Game on!
Summer Desire 3
Summer Desire 3
Het is zelfs gaan sneeuwen vandaag, terwijl ik stiekem had gehoopt dat we het een jaartje zonder sneeuw zouden gaan doen. Natuurlijk is het niet overal kommer en kwel zoals hier op een geheim strand ergens op een geheime locatie. Ik weet nog niet waar het is, dus we moeten het nog steeds met de zomerse beelden in deze video doen.
Doing Wheelies in Harlem
Doing Wheelies in Harlem
We zien wel vaker coole GoPro HD filmpjes voorbij komen bij extreme sport clips. Dit is een dwaas met een enduro racer die de straten van Harlem onveilig maakt met z'n tweewieler of moet ik zeggen éénwieler. Wij kijken mee in POV stijl!
Resident Evil's Milla Jovovich NUDE
Resident Evil's Milla Jovovich NUDE
Resident Evil is een SF-horrorfilm uit 2002 en inmiddels word er druk gewerkt aan deel 5. Hoofdpersoon in deze films is ene Alice, gespeeld door Milla Jovovich. In het vijfde deel strijd Alice samen met Ada Wong tegen de Umbrella Corporation en de ondoden. Voor het blad Purple ging Milla Jovovich uit de kleren, hier te zien. Hot or Not ?!
Pizzababe Rachel Louise
Pizzababe Rachel Louise
We gaan over naar onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie Rachel Louise geworden. Deze Engelse Playmate is pas 24 lentes jong en heeft een heerlijke c-cup maat. Ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over onze Pizzababe van de dag denken. Vergeet niet om te raten!
Topgear Season18 [Episode 1]
Topgear Season18 [Episode 1]
Gisteren was er dan eindelijk weer een gloednieuwe aflevering van Topgear op de BBC te bewonderen. Richard Hammond, James May en Jeremy Clarkson starten het nieuwe seizoen meteen met een kickass aflevering waarin ze een roadtrip maken door Italië in een McLaren MP4-12C, Noble M600 en een vette Lamborghini Aventador LP700-4. Natuurlijk is ook The Stig er dit seizoen weer bij. Smullen dus!
WallPaper Magic [62]
The Art of Skiing [HD Video]
The Art of Skiing [HD Video]
Skiën is eigenlijk alleen leuk als je het ook daadwerkelijk kan. Als je niet kunt skiën dan is er natuurlijk nog wel de après ski maar zuipen kunnen we thuis ook. Deze gasten zijn stuk voor stuk zeer geoefende skiërs en een genot om naar te kijken. Check!
Trickwinkle
Trickwinkle
Don Mattingly is een voormalige Major League Baseball first baseman en tegenwoordig de manager van de Los Angeles Dodgers. Samen met een aantal collega's en Bearwinkle maakte hij deze zeer entertaining trickshot video voor het goede doel. Leuk gedaan Don!
Shaun White Perfect 100 Score [X-Games 2012]
Shaun White Perfect 100 Score [X-Games 2012]
Afgelopen week werd de winter editie van X-Games 2012 gehouden in Aspen, USA. Zoals elk jaar won professioneel snowboarder Shaun White weer de goude plak op het onderdeel de Superpipe. Het was de vijfde opeenvolgende keer, en dit jaar deed hij dat zelfs met een 100% score. Hier de beelden!
Gametime 1621 - Jungle Quest Pinball
Jungle Quest Pinball
Deze flipperkast is veel moeilijker dan de vorige die we hadden staan maar daarom niet minder leuk. Met de spatiebalk schiet je een bal in het spel en met de pijltjestoetsen bestuur je de flippers. Probeer de speelbal in de "monkey trail" te schieten! Game on...
Sexy Jurgita Valts is Back
20120129-valts-2.jpg
Jurgita Valts was de babe waar we 2011 mee afsloten en waar we januari mee begonnen. Deze mooie blondine was afgelopen maand dé cybergirl van de maand bij Playboy en inmiddels zagen we haar ook al als Pizzababe van de dag voorbij komen. Vanavond sluit ze ons week af met wederom een mooie video... Habbaaa!
The World of Red Bull [Compilation]
The World of Red Bull [Compilation]
Energiedrankjes maker Redbull organiseert en promoot al sinds jaar en dag allerlei extreme sport festivals en events. In deze compilatie komt er van alles, uit de afgelopen jaren, nog eens voorbij.
Wie van de Drie 29 Januari 2012
Mira Lacey Sandra

Mira

Lacey

Sandra

VJ Magrao | Videomix Vol. 11
VJ Magrao
Onze Braziliaanse vriend DJ & VJ Magrao heeft weer een nieuwe videomix af waarin hij toch eventjes graag laat zien dat hij zeker niet onder doet voor onze eigenste DJ Philizz, die met zijn video jaarmix hoge ogen gooide hier op TLP en tegenwoordig zelfs in ons rijtje met meest gerate items op TLP vertoefd (linker kolom, most rated items). Ga er eventjes lekker voor zitten want deze 11e videomix duurt maar liefst 90 minuten! Enjoy!

[Thnx VJ Magrao!]
Hot Wallpaper Pack [Vol. 10]
wpmagic, wallpaper

Click 2 enlarge!
Criminal Fail Compilation 2012 [Twister]
Criminal Fail Compilation 2012
Wanneer je ooit mocht besluiten het verkeerde pad op te gaan doe dat wel op een slimme manier want voor je het weet heeft Twister de beelden en zit je in z'n volgende fail compilatie. Hier allemaal wannabee Holleeders die voorlopig op een kosteloze vakantie zijn gestuurd door oom agent. [Thnx Twister]
Martial Arts Dubstep
Martial Arts Dubstep
Zo'n beetje de meest populaire muziekstroming van het moment is dubstep. Ik kan het persoonlijk niet zo heel erg waarderen maar dat zal de leeftijd wel zijn. Wanneer je dubstep mixed met allerlei beelden uit martial art films gaat mixen krijg je overigens wel weer een leuk resultaat. Zoals hier te zien!
Rolling in the Deep [World Covers]
Rolling in the Deep [World Covers]
Het nummer Rolling in the Deep van Adele is zo'n beetje het meest gecoverde nummer van het afgelopen jaar. Je kon geen talentenjacht kijken of een van de deelnemers had dit nummer wel weer uitgekozen om voor de jury te zingen. In deze compilatie video allerlei mensen van over de hele wereld die Rolling in the Deep doen.
Colten Moore Crashed @ Winter X-Games 2012
xgames, snowmobile, extremesport
Nadat Colten Moore twee dagen geleden een keiharde crash maakte met zijn snowmobile tijdens de Snowmobile Freestyle Finals hadden velen hem al afgeschreven als winnaar. Niets was minder waar want even later ging hij er toch met het goud vandoor. Hier de beelden van de crash...
Gametime 1620 - Scarlet Stranger
Scarlet Stranger
In deze RPG game moet je telkens de sleutel vinden om uiteindelijk in het kasteel te komen waar een graaf zit opgesloten nadat een boze tovenaar een betovering heeft uitgesproken. Jij als ridder moet hem gaan bevrijden. Game on!
Sexy Krista Kelly
Sexy Krista Kelly
We sluiten de dag af met een werkelijk wondermooie video van überbabe Krista Kelly die ons in 2008 regelmatig nog kwam op zoeken als Pizzababe van de dag. Vanavond is ze te bewonderen in een mooie video edit van Gnoccatime! [Thnx!]
The Resque of Cora the Dog
The Resque of Cora the Dog
De mensen die een hondje achterlaten ergens op een verlaten parkeerplaats of zoals hier op de parking van een Amerikaanse Wallmart zou je eigenlijk gewoon moeten dood knuppelen. En al helemaal na het zien van deze beelden! Zakdoekjes alert!
Fire Flower [Freddie Wong]
Fire Flower [Freddie Wong]
Special FX man Freddie Wong brak in 2011 definitief door tot een van de meest bekeken YT sterren die wekelijks een coole video in zijn kanaal dumpt. Deze week gaat Freddie naar een bibliotheek waar hij een boek vind waarin het geheim van de Fire Flower, een magische spreuk waarmee je vuurballen afschiet, staat.
Wie van de Drie 28 Januari 2012
Amanda Nathalie Paola

Amanda

Nathalie

Paola

Viral Video Compilation #1 [Januari 2012]
Viral Video Compilation #1
Een van de mooiere video's van afgelopen jaar was toch wel deze Viral Video Story 2011, waarin de beste virals van 2011 in één compilatie clip nog eens voorbij kwamen. Nou kan je zoiets natuurlijk ook maandelijks op het net plempen met de beste virals van één maand, en hopelijk gaat dat ook gebeuren. Hier is alvast deel 1!
THePETEBOX doet Kids
THePETEBOX doet Kids
We hebben al eerder dit soort muzikanten die gebruik maken van loop stations en beatbox voorbij zien komen. Ik noem een Dub FX of bijvoorbeeld deze Mc Xander! Vandaag stel ik jullie voor aan THePETEBOX die het nummer "Kids" van de Amerikaanse psychedelic rock band MGMT ten gehoor brengt.
Fail Compilation Januari 2012
Fail Compilation Januari 2012
Een nieuw jaar betekent automagisch ook weer elke maand een nieuwe fail compilatie en dit is eigenlijk de eerste van dit jaar 2012. Nog veel meer fail compilaties vind je via het linkje onder deze video.
Election Season Autotuned
Election Season Autotuned
Over het grote water zijn er aankomende november presidentsverkiezingen en de republikeinen zijn daar momenteel in een race verwikkelt over wie het gaat opnemen straks tegen de zittende president Obama. Mitt Romney en Newt Gingrich zijn de meest populaire kandidaten maar een iets onbekendere kandidaat is ene Vermin Supreme die je in deze songify clip voorbij ziet komen. Is dat nou een laars op z'n hoofd ?!
Urban Skier meets Pole [Fail]
Urban Skier meets Pole
Skiën in de straten waar je normaal fiets of wandelt is natuurlijk fun en levert meestal leuke beelden op. Een reling waar je normaal je fiets tegen zet is niet bedoeld om over heen te skiën maar daar kwam deze held net iets te laat achter.
Gametime 1619 - Dino Duet
Dino Duet
Je bestuurt twee dinosaurussen waarmee je puzzle's moet oplossen om ze vrij te spelen. Druk op de H button om te switchen tussen de dino's. Game on!
Sexy Katie Heart
Katie Heart
De vrijdagmiddagborrel was weer veelste gezellig dus onze afsluiter van de dag komt iets later dan anders. We hebben op deze vrijdag, Katie Heart, bereid gevonden om een leuke stripteaseshow te geven.
Toys 4 Boys [20]
Everything Counts
Everything Counts
Zeer coole cover van Dicken Schrader en zijn kids, Milah & Korben Schrader die het nummer "Everything Counts" van Depeche Mode op epische wijze vertolken. Erg cool gedaan!
Cars Sliding & Crashing in Snowy Bountiful
Cars Sliding & Crashing in Snowy Bountiful
Tot nu toe is het ons bespaard gebleven deze winter en ik hoop ook vurig dat we helemaal geen sneeuw gaan zien meer dit jaar. Weg met die natte rotzooi waardoor je niet eens meer fatsoenlijk kan autorijden....
Pizzababe Mary Karola
Pizzababe Mary Karola
We hadden haar schijnbaar gemist, maar na het bekijken van die heerlijke dagafsluiter van gisteren heb ik toch maar besloten om Mary Karola alsnog tot Pizzababe van de dag te bombarderen. Een heerlijke dame deze Mary Karola, die in januari 2010 dus al Cybergirl van de maand was. Raten maar weer!
Vampire Party [Epic]
Vampire Party [Epic]
Nog een weekje en dan begint de Superbowl weer in de USA. Het gaat dit jaar tussen de Giants en Patriots maar dat is verder niet zo boeiend als je niet van American Football houdt. Wat wel interessant is, zijn de commercials die voor en tijdens de game worden uitgezonden. We zagen laatst al een mooie commercial voor de Audi Quattro, vandaag de nwe Superbowl commercial voor dat andere kanon de Audi S7... Epic!
Surprise Dance on Finnair Flight
Surprise Dance on Finnair Flight
De Indiase Onafhankelijkheidsdag wordt gevierd op 26 januari en om dat te vieren had de crew van Finnair een verassing in petto voor de passagiers op weg naar Delhi. Uiteraard geheel in Bollywood style, Nice!
Dogs in Slowmotion
Dogs in Slowmotion
Een dagje naar het park met de hond, heerlijk natuurlijk maar dan wel wanneer het weer een graad of 10 warmer is. Deze clip werd wederom opgenomen met zo'n verdraaid handig GoPro HD cameraatje, waar je echt leuke filmpjes mee kan maken. Zie hier A Beautiful day at the Dog Park!
Archetype [Short Movie]
Archetype [Short Movie]
Is het mogelijk om met 0 euro budget toch een coole shortfilm te maken met VFX effecten en al ?! Jazeker, check uit dit meesterwerkje van Aarom Sims die de robot RL7 leven in blies in deze erg mooi vorm gegeven shortfilm.
Gametime 1618 - Robot Mom
Robot Mom
Je bestuurt een robot die de weg kwijt is naar aarde en jouw taak is het om deze vriendelijke robot terug te begeleiden naar de Aarde. Klik daarvoor op de juiste items in de juiste volgorde om telkens een level verder te komen. Game on!
Sexy Mary Karola
Sexy Mary Karola
Ik begrijp niet goed dat deze Mary Karola nog niet als Pizzababe op TLP staat maar daar gaan we, schat ik zo, snel verandering in brengen. Mary Karola was de Cybergirl van de maand in januari 2010 en als je vanmiddag al verliefd was geworden op babe Nichole van Croft, bereid je vast voor op dit pareltje... [Thnx!]
Richie Castellano doet Bohemian Rhapsody
Richie Castellano doet Bohemian Rhapsody
Ik denk dat velen het met me eens zijn, als ik zeg dat Queen een epische rockband is / was. Helaas stierf leadsinger Freddy Mercury veel te vroeg aan aids. Dat neemt niet weg dat een nummer als Bohemian Rhapsody al jaren lijstaanvoerder is in diverse hit lijsten. Ene Richie Castellano, is fan, en doet in z'n eentje het nummer Bohemian Rhapsody... Erg knap!
Radar [Remi Gaillard]
Everest Elevator
Onze favoriete Fransman Rémi Gaillard is weer terug met een nieuwe video waarin dit keer de alom gehate flitspaal in de hoofdrol. Wat is die man toch geweldig!
Pizzababe Nichole van Croft
Pizzababe Nichole van Croft
Zo af en toe vraag ik mezelf weleens af hoe vaak je als man op één dag verliefd kan worden. Meestal raak ik de tel kwijt en dat is eigenlijk ook helemaal niet zo vreemd als je ziet wat er dagelijks hier op het scherm voorbij komt. Onze Pizzababe van de dag Nichole van Croft, gaat al wel eventjes mee, maar is een toppertje +1! Habbaaaaaa..
WallPaper Magic [61]
Sexy Tan Lines
Sexy Tan Lines
De een vind het lelijk, ik vind het altijd wel veelzeggend want je kan namelijk meteen aan een babe zien wat ze heeft aangehad toen ze in de zon lag te bakken. Tan lines dus! Onze vriendjes van WLF hebben een mini galerie met dit soort dames voor ons klaargezet. Check het uit!
Meet John Webster [Canada got Talent]
Meet John Webster [Canada got Talent]
Aankomend maart gaat er ook in Canada een Got Talent show van start. Mensen kunnen nu al vast video's insturen waar op gestemd kan worden als een soort van voorronde. Dit is John Webster die aardig wat trucjes kan op zijn fiets. Wij kijken mee, en houden jullie natuurlijk op de hoogte....
Need4Speed: Insight
Need4Speed: Insight
Omdat de beelden zo mooi en spectaculair zijn nog maar eens een mooie wingsuit flying clip, dit keer niet van brekebeen Jeb Corliss maar, van team Need4Speed. Deze bijna 10 minuten durende video documentaire is zeer zeker het bekijken waard.
Timor Steffens | Videomapping Intro Amstel Live
Timor Steffens doet Videomapping Intro Amstel Live
Afgelopen week gingen er weer hele volksstammen richting de Ahoy in Rotterdam voor de veertiende editie van De Vrienden van Amstel Live, het 'kroegenconcert'. Danser Timor Steffens opende de show met een spectaculaire videomapping show. Die intro heb ik eventjes voor jullie opgezocht, cool!
Gametime 1617 - Pulse
Pulse
Een leuk platform spelletje om de dag mee te beginnen is Pulse. Spring en ren over muren, pak de power ups om de levels uit te spelen. Game on!
Sexy Whitney Leigh
Sexy Whitney Leigh
Bij de buren zit dadelijk blonde Lioness klaar voor een uurtje webcammen, maar voordat het zover is, 21:00 tot 22:00, mogen jullie eerst nog eventjes genieten van de mooie Whitney Leigh. Er staat meer van deze babe op TLP en dat is helemaal niet zooo verwonderlijk, Whitney is een snoepje!
Greatest Card Trick Ever
Greatest Card Trick Ever
Net toen je dacht alles al wel een keertje gezien te hebben, qua kaart trucs of straat artiesten, duikt deze Dave Cremin ineens op die wel een hele vette act opvoert op het Times Square in NY. Hoe hij het doet is mij een raadsel, wie het weet, of ziet, mag het in de comments droppen. [Thnx Stef..]
Destroyed in Seconds [The Supercut]
Destroyed in Seconds [The Supercut]
Tegenwoordig heten compilaties schijnbaar supercut's, ik vind het allemaal prima, dus noemen wij dat ook maar eens zo. Op Discovery Channel is al een tijdje het programma Destroyed in Seconds te zien, gepresenteerd door ene Ron Pitts, waarin elke week van alles misgaat met dikwijls geen goede afloop. Ik kon zo 1-2-3 niet vinden wanneer het weer op tv komt... Fixed!
Wakeboarden in je Nakie
Wakeboarden in je Nakie
De gemiddelde TLP bezoeker kijkt graag naar vrouwen die niet zo moeilijk doen over iets overbodigs als kleding. Wakeboarden kan je vergelijken met snowboarden, maar in plaats van sneeuw gebeurt dit dan op het water. Nou is wakeboarding best leuk om naar te kijken en het valt zelfs onder de noemer extreme sports, deze dames maken het allemaal nog net iets leuker...
Pizzababe Malloy Martini
Pizzababe Malloy Martini
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag wat vandaag Malloy Martini is geworden. We gaan weer een cup maatje kleiner, 32C-24-36, maar deze 20 jarige blondine kan mij best bekoren. Wat vinden jullie ?!
Just Misunderstood
Just Misunderstood
Niet iedereen is het zelfde en sommige mensen voelen zich dan ook niet begrepen. Wat ze ook doen, hun omgeving snapt er niet veel van. Deze gast heeft iets soortgelijks tot dat hij een gelijkgestemde tegenkomt, een life changer! [Thnx Fuzzems!]
Autosalon 2012 Brussel Wallpapers [Exclusief]
Painting Yao Ming with a Basketball
Painting Yao Ming with a Basketball
Die Chinezen toch, halen ons in op alle vlakken en blijven gewoon even vriendelijk als je op vrijdagavond nummertje 26 met extra witte rijst komt afhalen. Terwijl wij hier programma's als Creatief met Kurk op de televisie hebben doen de Chinezen dat gewoon met een basketbal. Dit is "Red" die een portret van NBA superstar Yao Ming bij elkaar "balt". Best knap!
The Official Aftermovie Galore [World Edition]
The Official Aftermovie Galore 2011 [World edition], after2012
Er staan inmiddels een stuk of 50 aftermovies van feesten op TLP en die vind je allemaal terug via dit linkje. Vandaag gaan we over de grens met aftermovies uit België, Noorwegen, USA , Tsjechië, en Chili. Uiteraard beginnen we gewoon in NL met de officiële Qlimax 2011 Aftermovie. Party on!
Gametime 1616 - Tequila Zombie
Tequila Zombie
Hordes met zombies komen op je af en ze zijn hongerig. Pak je wapens en ga de strijd om het voortbestaan van de mensheid aan. Game on!
Sexy Rhina & Bailey
Sexy Rhina & Bailey
We sluiten de deuren, de oven is al uit en we gaan ons langzaam begeven naar de bank om nog wat actualiteiten mee te pikken op deze koude dinsdagavond. Als dagafsluiter hebben we vanavond Rhina Alise & Bailey Rose, twee mooie blondines van DD Girls, wat net zoiets als Met-art en dergelijke is. Vergeten jullie niet om te raten ?! Nog veel meer babe video's in ons archief!
Yosemite HD [Epic Timelapse]
Yosemite HD [Epic Timelapse]
Het Yosemite National Park gelegen zo'n 250 kilometer ten oosten van San Francisco in de Sierra Nevada, California staat op de de werelderfgoedlijst van UNESCO. En dat is niet zomaar! Kijk maar eens naar deze prachtige timelapse video waarin de prachtige natuur aldaar ruim aan bod komt. Als bonus staat er ook nog een making of!
Amazing RC Bird
Amazing RC Bird
We hebben de laatste maanden wel vaker cool remote controlled speeltuig voorbij zien komen. Vandaag de SK Park Hawk Ornithopter die, eenmaal airborne, nog het meest weg heeft van een vogel. Leuke gadget!
Tarzan Swing went Wrong [Fail]
When Tarzan Fails [Ouch]
Nadat Tarzan als wees is achtergelaten in de jungle door zijn ouders Lord en Lady Greystoke wordt hij opgevoed door apen die hem leren te overleven in de jungle. Nou zijn er wel vaker van die stakkers die denken de "Tarzan Move" in huis te hebben en deze faalt eigenlijk ook weer hopeloos. Hij zal nog eventjes hoofdpijn hebben ook, schat ik zo...

Pizzababe Kelly Jo Eriksen
Pizzababe Kelly Jo Eriksen
Het is weer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de blonde Kelly Jo Eriksen geworden. Kelly Jo Eriksen behoort tot Playboy's Voluptuous Vixens, de afdeling waar ik volgens jullie de beste Pizzababes vandaag tover. Zo ook vandaag dus want deze Kelly is echt een snoepje met de uitstekende maten 34D-27-36... Habbbaaaaa!
Dog vs Elevator [OMG]
Dog vs Elevator
Traplopen is voor een hond geen normale beweging en zal, als dit te onstuimig gebeurt, niet goed zijn voor de heupen. Gelukkig zijn de meeste flats tegenwoordig uitgerust met een lift al kan dat ook voor de nodige problemen zorgen.
Jim Jeffries - Alcoholocaust
Alcoholocaust
De Australische stand-up comedian Jim Jeffries werd in een klap beroemd toen hij in 2008 werd aangevallen door iemand in het publiek die zijn grappen niet echt kon waarderen. Tegenwoordig timmert Jim Jeffries flink aan de weg in Amerika en in Canada. Zijn show Alcoholocaust werd gereleased in november 2010, door Comedy Central UK, en kan je hier in z'n geheel bekijken. Enjoy!
Discover Xtreme Sports
Discover Xtreme Sports
Volgens deze twee mooie HD filmpjes wordt er elke dag wel een nieuwe extreme sport uitgevonden, iets wat ik moeilijk kan geloven. Feit is wel dat we de laatste jaren overspoeld worden met nieuwe sporten de één nog gevaarlijker dan de ander. Wij vinden het mooi om naar te kijken en deze twee clips zijn zeer zeker het bekijken waard. Check! Update: Fixed!
Stonewash killing Washing Machine
Stonewash killing Washing Machine
Vroeger kocht je nog een Levi's 501 voor zes tientjes op de Albert Cuyp markt. Tegenwoordig moet je voor een beetje merk spijkerbroek meteen 180 euro neerleggen. Niet zo vreemd ook als je ziet hoeveel wasmachines het loodje leggen bij het stonewashen van zo'n broek.
Gametime 1615 - Violent Parking 2
Gametime 1615 - Violent Parking 2
We gaan eventjes terug naar het Fred Flintstone tijdperk toen auto's nog geen motoren hadden en aandrijving nog met de benenwagen ging. Dit is geen spel voor vrouwen want het is namelijk de bedoeling dat je je voertuig telkens zo snel mogelijk en met zo min mogelijk schade in z'n parkeerplaats rijdt. Game on!
Sexy Christine Veronica
Sexy Christine Veronica
Playboy model van het jaar 2011, Christine Veronica, zien wij altijd graag voorbij komen. Op plaat of bewegend beeld, het maakt allemaal niet zo uit. Een ding is zeker het blijft een topper!
Bounce!
Bounce!
Een nieuw onderdeel van Ter Land ter Zee en in de lucht ?! Nee, het zijn slechts wat Portugezen die zich stierlijk vervelen en een oude tractor band hebben gevonden...
Amazing Ravine Resque [OMG]
Amazing Ravine Resque
We nemen eventjes een kijkje in Santa Barbara, USA waar een BMW van achter werd geraakt door een vrachtwagen en daardoor bijna over de rand van een brug in een 30 meter lagere, droog liggende, rivier bedding was gevallen. Het voertuig bleef hangen aan de rand van de brug. Een groep Navy constructioners die toevallig voorbij kwamen hielpen de brandweer een handje om moeders en haar twee kinderen waaronder een baby van 10 weken te redden. Hier de beelden!
Pizzababe Natalie Kane
Pizzababe Natalie Kane
Het was al tijden stil om Natalie Kane die we in een ver verleden al eens mochten verwelkomen als Pizzababe maar waar we vervolgens weinig meer van hebben langs zien komen. Vandaag is ze weer onze Pizzababe van de dag en een prima begin van de week dacht ik zo.. RATE!
WallPaper Magic [60]
Chevy Happy Grad [Superbowl]
Chevy Happy Grad [Superbowl]
Op 5 februari a.s. gaat de 46ste Superbowl van start en zoals elk jaar komen er dan weer een aantal super coole commercials voorbij. Tijdens de Superbowl reclame maken is nogal een dure aangelegenheid vandaar ook dat er dan alleen de beste reclame uitingen te zien zijn. Dit is alvast de Superbowl reclame van Chevrolet.. TOP!
Megan Fox Island
Megan Fox Island
Megan Fox vind ik persoonlijk een van de mooiere dames die momenteel in Hollywood rondlopen en eerder zagen we dit lekkertje al eens nakend voorbij komen. Wat jullie niet wisten is dat er ergens een eiland ter wereld bestaat waar alleen maar Megan Fox'en rondlopen, geloof je me niet ?!
Gabrielle Giffords [Then and Now]
Gabrielle Giffords [Then and Now]
Iets meer dan een jaar geleden werd congresman Gabrielle Giffords tijdens een politieke bijeenkomst in Tucson van zeer nabij in het hoofd geschoten door een 23 jarige dwaas die daarbij ook nog zes andere mensen dode en 13 mensen verwonde. Nu een jaar later treed ze af om verder aan haar herstel te werken. Een zeer indrukwekkende video, respect!
Marine Screams That was not a Countdown
Marine Screams That was not a Countdown
Mariniers worden geacht om voor langere tijd achtereen, onder alle klimatologische en geografische omstandigheden inzetbaar te zijn. Of deze gast daar echt geschikt voor is valt te bezien na het zien van deze beelden.
Gametime 1614 - Speedway Challenge
Speedway Challenge
We beginnen de dag met een lekker potje racen. Race je raceauto over de baan en verdien geld om nieuwe auto's of upgrades te kopen. Game on!
Moment with Jenya D.
Moment with Jenya D.
Er zijn maar weinig vrouwen zo mooi als Jenya D. en daarom zijn we ook zo zuinig op deze inmiddels 31 jarige Oekraïense, die eigenlijk Yevgeniya Diordiychuk heet, en komt ze niet zo heel erg vaak hier voorbij zodat jullie ook de mooiigheid er niet vanaf kunnen kijken. Eerder hadden we al deze mooie compilatie van Jenya D. en vandaag pakken we gewoon nog een momentje met deze verrukkelijke dame.
Digic Pictures VFX Demoreel
Digic Pictures VFX Demoreel
Dat er zonder een computer tegenwoordig geen film of serie meer tot stand komt heb je ooit al eens kunnen zien in deze VFX showreel van de serie Walking Dead! Toch blijft het mooi om te zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. De mensen van Digic Pictures maakte deze indrukwekkende demoreel. Cool!

[Thnx Mark!]
Filipino Traffic Cop
Filipino Traffic Cop
Sommige mensen hebben zo veel plezier in hun werk dat ze dit graag met andere mensen delen. Deze filipijnse verkeersagent bijvoorbeeld die fan is van Michael Jackson én ondertussen zelf een toeristische attractie is geworden.
Wie van de Drie 22 Januari 2012
Anna Nata Karina

Anna

Nata

Karina

Riding a Bike on Mountain Top [OMG]
Riding a Bike on Mountain Top [OMG]
Ik krijg al hoogtevrees wanneer ik op een stoeprand sta dus ik heb maar met één oog naar dit filmpje gekeken. We gaan met een Honda CR250, over de rug van een berg rijden waar ook nog eens een beetje sneeuw ligt om het nog iets eenvoudiger te maken. OMG!
Pizzaman doet Liedje Zingen
Pizzaman doet Liedje Zingen
Zo af en toe komen er mensen in onze Pizzahut die jarig zijn en dan voel ik me altijd geroepen om een liedje te zingen. Dit keer was het ene Nicole die haar verjaardag vierde, tijd voor het tijdloze O Sole Mio... Ik zeg talent!
Animals & iPads
Animals & iPads
Het touchscreen van Apple wordt door alle andere merken nagemaakt en dat is ook niet zo verwonderlijk. Het maakt de bediening van smartphones en pads een stuk eenvoudiger, zo eenvoudig dat een kind er nog mee kan omgaan. Zelfs dieren lijken helemaal in hun element nu die zelfs zo'n apparaat kunnen bedienen.
Hunting Quattro
Hunting Quattro
Bij Audi maken ze doorgaans zeer coole commercials. Dit is weer zo ene, die ik persoonlijk nog niet op de televisie gezien heb. Hier het verhaal van Ahab die al jaren jacht maakt op de Quattro maar tot op heden nog geen succes had.
Gametime 1613 - Silence Killer
Silent Killer
Ga sneaky te werk terwijl je alle boeven één voor één dood en zorg dat de andere niet zien dat er iemand is het op ze gemunt heeft. Game on!
Sexy Tess Taylor Arlington is Back
Sexy Tess Taylor Arlington is Back
We hadden al eventjes niets meer van deze, helaas met tatoeages bekladde, Tess Taylor Arlington gehoord maar vanavond is ze er gewoon weer zoals vanouds. Tess geniet wat van de zon en vergeet niet om zich in te smeren tegen die vervelende UV stralingen. Habbaa!
Gratis Inschrijven op Sexcontact.nl
Gratis Inschrijven op Sexcontact.nl
Er zijn inmiddels zoveel verschillende dating sites dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een relatieve nieuwkomer is de site Sexcontact.nl waar je door middel van mailen of buzzen in contact kan komen met diegene die jij wel ziet zitten. Er staan bergen met profielen op Sexcontact.nl en eerlijk is eerlijk er zitten echt geschikte kandidaten tussen. Uiteraard is het gratis!
LifeCYCLE [Stopmotion]
LifeCYCLE [Stopmotion]
Wanneer je in sommige NL steden een fiets te lang onbeheerd geparkeerd laat staan krijgt het meteen de stempel 'weesfiets', en kan het maar zo zijn dat de gemeente je stalen ros laat verwijderen. In New York deden ze een experiment door een fiets 1 jaar lang aan een paaltje te bevestigen en vervolgens elke dag een foto te maken. Al die foto's zie je terug in dit stopmotion filmpje, Lifecycle!
Wie van de Drie 21 Januari 2012
Jessica Clemente Suzanna Oliwia

Jessica

Suzanna

Oliwia

Best Fails Of The Week 3 January 2012
Best Fails Of The Week 3 January 2012
We zijn weer een weekje verder in januari en dat betekent dat er weer een nieuwe fail compilatie voor je klaar staat. Dit keer dus week 3 van januari 2012. Enjoy!
Extra Playboy WP Pack [1]
wallpaper, wpmagic
Resident Evil 6
Resident Evil 6
Het duurt nog eventjes maar er zit weer een nieuw deel van Resident Evil aan te komen. Capcom's Resident Evil 6 zal vanaf 20 november 2012 in de winkel liggen en dit is alvast de officiële trailer die daar bij hoort.
Golf War [Freddie Wong]
Golf War [Freddie Wong]
Ook in 2012 gaat film maker Freddie Wong gestaag verder met zijn epische met Adobe After Effects bewerkte video clips op het internet te plempen. Vandaag gaan we golfen, Freddie Wong style!
Urban Climbing
Urban Climbing
Ze noemen het in deze clip "Urban Climbing" maar in de volksmond noemt men dit ook weleens inbreken. Check eventjes deze gast die een soortement van Spiderman is, alleen dan een op het verkeerde pad.
Gametime 1612 - Caedus Mysterium
Caedus Mysterium
Ga op onderzoek uit in deze adventure game waarin je de juiste aanwijzingen moet vinden om het mysterie op te lossen. Game on!
Sexy Spanish
Sexy Spanish
Okay, okay voordat jullie gaan roepen, Hela Pizza dit zijn helemaal geen Spaanse dames, dat klopt! In deze wederom super mooie babe compilatie van Stefano, van Gnoccatime, zien we achtereenvolgens Kelly Summer, Melissa Riso, Aries Stone en Laura Lee. Boeien dat ze de Spaanse nationaliteit niet hebben, wij kijken hier graag naar.
8yr Old Juliet's First Hardcore Song
8yr Old Juliet's First Hardcore Song
Deze clip, met daarin de 8 jaar oude Australische Juliet in de hoofdrol heeft in 1 dag al 4.5miljoen views opgeleverd. Check eventjes deze aankomende ster die vandaag haar allereerste hardcore song zingt.
Struck by Lightning!
Struck by Lightning!
Elk jaar worden honderden mensen over de hele wereld geraakt door bliksem. Afgelopen jaar zijn alleen al in de Verenigde Staten 272 slachtoffers geteld, meerderen met dodelijke afloop. Wie dit weet haalt het niet in z’n hoofd op zoek te gaan naar een storm en de bliksem uit te dagen. Daryn Kahn is zo gefascineerd door deze enorme elektrische natuurkracht, dat hij besluit een documentaire te maken in de ‘bliksemhoofdstad’ van de wereld, Florida USA. Wat begint als een onschuldige documentaire eindigt met een levensgevaarlijk experiment waarin Daryn zichzelf ten doel stelt geraakt te worden door bliksem.
The Muay Thai Wood Chopper [WTF]
The Muay Thai Wood Choppe
Dat je met een Thai, hoe klein hij ook is, geen ruzie moet maken dat weet iedereen die weleens naar een wedstrijd Thai boxen is geweest, of heeft gezien. Dat je deze Thais ook maar zo kan inzetten in de bosbouw was voor mij nieuw maar het bewijs zien we in deze video...
Pizzababe Jordana Ryan
Jordana Ryan
Onze laatste Pizzababe van deze week is tevens "Coed van de week" bij Playboy. Jordana Ryan, is pas 19 jaar jong en heet eigenlijk Talia Kristin. Nadat Jordana Ryan haar opleiding tot zuster had volbracht besloot ze toch liever fotomodel te worden, wij kunnen zo'n beslissing alleen maar aanmoedigen. Rate!
Toys 4 Boys [19]
D'oh D'oh D'oh D'oh Supercut
D'oh D'oh D'oh D'oh Supercut
De langst lopen animatie serie The Simpsons vind ik nog steeds geweldig en ik kijk elke week nog steeds uit naar de nieuwste aflevering. In deze compilatie / supercut Homer Simpson die D'oh D'oh D'oh doet...
Mashup | Norwegian Recycling
Mashup
Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van mashups (hier) en andersoortige muziek mixen. Er staan er inmiddels een hele vracht hier op TLP en vandaag voegen we daar nog eens drie mashup video's aan toe. De mannen van Norwegian Recycling kwamen al eens voorbij, die mashups kan je vinden via het linkje onder deze video!
Truck Cheats Death [WTF]
Truck Cheats Death
Meestal is het niet al te best als je met een auto, of zoals in dit geval met een truck, te water raakt. Niet alleen gaat alles wat elektrisch bestuurd wordt naar de gort, zelfstandig uit het water komen is ook vaak nog een hele klus. Behalve voor deze truck!
Gametime 1611 - New Years Knockout
New Years Knockout
Maak je klaar om het op te nemen tegen de iconen van 2011 in dit boks spelletje waarin je bijvoorbeeld vecht met een Amy Winehouse, Steve Jobs, Kim Jon Il en anderen. Game on!
Sexy Jessa Lynn
Sexy Jessa Lynn
Onze afsluiter van vandaag Jessa Lynn, die helemaal vooraan stond op tiet uitdeel dag, zagen we al vaker voorbij komen, o.a. als Pizzababe van de dag. Vanavond zien we deze mooie gevulde blondine nog eens terug op bewegend beeld...
Cat enjoying Miller Lite [OMG]
Cat enjoying Miller Lite
Bier is gezond voor lijf en leden, tenminste als ik de buurman moet geloven. Of dat ook voor katten geldt durf ik te betwijfelen, neemt niet weg dat deze kat het schijnbaar heerlijk vindt. Dierenmishandeling ?!
Pizzababe Crissy Henderson
Pizzababe Crissy Henderson
We zijn weer aangeland bij onze Pizzababe van de dag en dat is dit keer een dame die we enkele maanden ook al eens mochten bewonderen in vol ornaat. Crissy Henderson is een mooie brunette met een heerlijke voorgevel. Vergeten jullie ook dit keer niet om te raten ?! Habbaaa...
Swing of Change [Animation]
Swing of Change
Zoals gezegd de geanimeerde afstudeer projecten vliegen ons momenteel om de oren en daar ben ik in ieder geval helemaal niet rouwig om. We gaan eventjes terug in de tijd naar de 30er jaren waar ene Harry een "Barbershop" heeft en helemaal niets van negers moet hebben. Wanneer er een magische trompet in zijn zaak beland verandert zijn wereld.
Best Fails Of The Week 2 January 2012
Best Fails Of The Week 2 January 2012, fail compilation
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe fail compilatie met de beste faal acties van afgelopen week. Week twee van 2012 door YDL, Enjoy!
Epic Slot Car Racing
Epic Slot Car Racing
Finnen zijn niet alleen goed in de rally sport ook met speelgoed auto's kunnen ze goed overweg en zijn het zelfs fanatiekelingen. Check eventjes deze setup van een epische slot car racetrack tijdens de EK in Helsinki. Kan jij die kleine racemonsters volgen ?!
Motorcycle vs. Car Drift Battle 2 [Epic]
Motorcycle vs. Car Drift Battle 2
Twee Triumph Speed Triple sportbikes nemen het op tegen een 550hp supercharged Ford Mustang Cobra gereden door Police Officer Dan Brockett in een highspeed race waarin heerlijk gedrift wordt. Vanaf 3:30 begint de achtervolging en als bonus staat deel 1 eronder. Vette shizzle!
Gametime 1610 - Zombie Pinball
Zombie Pinball
We gaan vandaag ouderwets flipperen met nog een best leuke kast ook. In Zombie Pinball is het speelveld een begraafplaats waar zombies tot leven komen. Naast het balletje in het spel houden moet je proberen de rond lopende zombies weg te spelen met de speelbal. Highscores in de comments, game on!
Sexy Snowbunnies [Part 2]
Sexy Snowbunnies
Kregen we gisteravond nog spontaan zin in een strandvakantie, na het zien van deze beelden zou je het liefst nog eventjes sportief gaan doen op een van de sneeuwpistes in een van de landen die grenzen aan het Alpen gebied. Er was al een deel één ook uit deze serie en die link vind je onder deze video. TLP & Gnoccatime presents Sexy Snowbunnies Part 2!
WallPaper Magic [59]
Black Out
Black Out
Kan het nog mooier ?! De gezusters Schuurman, Katja & Birgit, in één film! In de spannende en humoristische thriller "Black Out" wordt ex-crimineel Jos Vreeswijk op de dag voor zijn huwelijk wakker met een pistool in zijn hand naast een onherkenbaar lijk. Hij blijkt ook nog eens twintig kilo pret poeder te hebben geript. Jos krijgt 24 uur om alles op te lossen alleen heeft hij last van een black out, lastig! Vanaf 26 januari in de NL bioscoop!
Pizzababe Lacey Alexandra
Pizzababe Lacey Alexandra
Slechts 19 lentes jong is onze Pizzababe van de dag Lacey Alexandra en staat nu al in de etalage bij Ome Hef's All Natural girls. Wederom een babe uit het b-elftal, met de maten 32B-23-32 die nog eventjes mag door sparen voor een setje nieuwe boobies. Vergeet ook vandaag niet om te raten!
It's the Amazing Acrobat Dog
It's the Amazing Acrobat Dog
Sommige mensen zullen het dierenmishandeling vinden maar ik vind dat deze hond op z'n minst een koekje verdiend voor deze knappe balanceer truc. Ik doe het 'm in ieder geval niet na, nog niet op een stoeprand...
The Extreme Miracle of Flight
The Extreme Miracle of Flight
Konden we vanmorgen nog beelden zien van een Jeb Corliss die een lelijke stuiter maakte in Zuid Afrika. Het gaat ook vaak goed, en dat levert dan de meest spectaculaire beelden op zoals te zien in deze mooie compilatie video.. Check het uit!
The Scream [Animation]
The Scream [Animation]
Een van de meest beroemde expressionistische schilderijen ooit gemaakt is, The Scream van de Noorweegse kunstenaar Edvard Munch. Het schilderij werd zelfs al een keertje gestolen maar terug gevonden in 2006. Sebastian Cosor maakte deze coole animatie met als thema het schilderij van Edvard Munch, leuk gedaan...
100 Motorcycle Crashes in Asia
100 Motorcycle Crashes in Asia
Ik maak op vier wielen al brokken dus op twee ga ik het niet eens proberen. In Azië rijden verhoudingsgewijs vrij veel tweewielers op de weg en dat is ook niet zo vreemd als je afentoe ziet hoe druk het daar op de weg is. Uiteraard gaat daar ook weleens wat fout en daar is dit een compilatie clip van. [Thnx Mark]
Jeb Corliss crashes Table Mountain SA
Jeb Corliss crashes Table Mountain SA
Wingsuit vliegenier Jeb Corliss wel bekend hier op TLP van clips als Grinding the Crack maakte afgelopen maandag toch enkele hachelijke minuten door toen hij zijn kunsten in het Zuid Afrikaanse Kaapstad wilde showen. Na een jump van de Tafelberg aldaar raakte hij, al vliegend, enkele lager gelegen rotsen waardoor hij beide benen brak. Hij maakt het goed!
Gametime 1609 - Treasures of the Mystic Sea
Treasures of the Mystic Sea
We beginnen de dag met een easy spelletje. Zorg dat je telkens drie gelijken krijgt om een lijntje weg te spelen. In latere levels moet je eerst sommige dingen unlocken om verder te komen. Game on!
Summer Desire 2
Summer Desire 2
Konden we zojuist nog kijken naar allerlei waaghalzen die met hun kites de stranden her en der onveilig maken. Wij denken bij het woordje strand, eigenlijk liever aan al die fijne babes die daar rondlopen. Tijd voor een nieuw deel Summer Desire, Deeltje 2!
Extreme Kitesurfing [HD Compilation]
Extreme Kitesurfing [HD Compilation]
Ik denk dat er weinig zo sporten zo spectaculair en gevaarlijk zijn als kitesurfen. Doordat je maar zo snelheden tot wel 100km per uur kan halen vallen er in verhouding vrij veel gewonden al heeft de sport in de afgelopen jaren een grote evolutie doorgemaakt waardoor de veiligheidssystemen veel efficiënter zijn geworden. In deze mooie compilatie allerlei kiters die hun mooiste kunsten vertonen! [Thnx Ravian!]
Hot Wallpaper Pack [Vol. 9]
wallpaperpack, hot, wpmagic

Click to Enlarge!
Female Driver can't park Smart
20120117-female-driver.jpg
We weten ondertussen wat ze in Rusland doen met vrouwelijke bestuurders en geef ze eens ongelijk. Na het bekijken van deze beelden zou je toch het liefst meteen dat felbegeerde roze papiertje afpakken, OMG!
Pizzababe Sophia Knight
Sophia Knight
De blonde Sophia Knight uit het Schotse Dundee, is vandaag onze Pizzababe van de dag. Met haar 21 lentes jong is Sophia niet te beroerd om af en toe op de fiets naar het werk te komen en zo ook vandaag al doet ze dat wel in een vrij luchtige outfit. Met de maten 32B-24-34, is ze niet een van de allergrootste maar wel precies goed, al had die B, wat mij betreft, best een C mogen zijn. Rate!
Little Tombstone [Animation]
Little Tombstone [Animation]
We worden de laatste weken weer doodgegooid met coole afstudeer projecten van leerlingen aan de diverse scholen voor aankomend animatie talent. De ESMA en het Ringling college zijn daarin al jaren toonaangevend en dit is er weer zo eentje van de ESMA uit Toulouse, Frankrijk. In een klein stadje in het Wilde Westen heeft het goede en het kwade een confrontatie met elkaar en de begrafenisondernemer wrijft alvast in zijn handen.
The Horror Portfolio [Movie Montage]
The Horror Portfolio [Movie Montage]
We hebben eind december al diverse mooie movie montages voorbij zien komen en eigenlijk hadden we deze clip afgelopen vrijdag de 13e al moeten posten maar goed, toen was de clip waarschijnlijk nog niet klaar. Het maakt deze compilatie met niets dan horror fragmenten niet minder mooi natuurlijk. Een playlist met gebruikte films staat onder de video..
Hello [The Movie Compilation Remix]
Hello [The Movie Compilation Remix]
We konden laatst al een clip van Barack Obama zien die iemand zo had gesneden en geplakt dat het net leek alsof de beste man een nummertje van Lady Gaga aan het zingen was. Leuk natuurlijk maar wij houden het liever bij de klassiekers zoals het nummer "Hello" van Lionel Richie. Erg leuk gedaan dit!
Spider vs Space Shuttle
Spider vs Space Shuttle
Op 8 juli van het afgelopen jaar ging de laatste Space Shuttle, Atlantis, de ruimte in om op 21 juli weer terug te keren op Kennedy Space Center. Dit zijn beelden van voor de lancering waarop reporters opmerken dat er een mega grote spin op een van de camera lenzen van NASA is gaan zitten. De vrouwelijke reporter heeft nogal last van arachnofobie, genoeg reden dus om een leuk geintje uit te halen.
Gametime 1608 - Absolute Mayhem 3D
Absolute Mayhem 3D
Je loopt door een gangenstelsel in een spel wat nog het meest lijkt op Doom. Schiet je vijanden neer en doe dat zonder al te veel munitie te verspillen want die is vrij schaars. Game on!
Sexy Emma in Missing
Sexy Emma in Missing
Onze dagafsluiter komt een keertje niet van Playboy maar van Mc Nudes al hebben we daar verder nooit babes van staan. In onze Wie van de Drie series in het weekend komt ze afentoe wel voorbij deze mooie blonde Emma die we vanavond zien zoals je haar nog nooit zag, op bewegend beeld. Habbaaa!
Best Friends [100% Ownage]
Best Friends
Beste vrienden heb je om in de maling te nemen, en dat is leuk! Dit jochie zal zich de middag dat hij eindelijk mee mocht met de grote mannen nog lang heugen, schat ik zo. [Thanks Niels!]
Epic Parkour Fail [OMG Ouch]
Epic Parkour Fail [OMG Ouch]
Ik begin er niet eens aan maar mocht je toch zo sportief denken te zijn om te gaan parkouren of freerunnen zorg dan teminste voor de juiste bescherming. Tanden groeien niet terug...
Pizzababe Susie Addison
Pizzababe Susie Addison
Op maandag starten we elke week met een nieuwe reeks Pizzababes en vandaag is onze Pizzababe van de dag ene Susie Addison, afkomstig uit de stal van ome Hef. Deze uit Las Vegas komende cybergirl loopt toch al weer tegen de 30 aan en valt onder de categorie Sexy Wives. Dat is ook niet zo vreemd met zulke natuurlijke stuiters voor de deur. Vergeet niet te raten!
WallPaper Magic [58]
2012: Apocalypse Later, Surf Now
2012: Apocalypse Later, Surf Now
We hebben niet zo heel lang meer op deze aardbol als we de Maya kalender moeten geloven dus hoogste tijd om prioriteiten te stellen. Laat die rampspoed maar komen, wij gaan surfen!
Breaking Bad POV
Breaking Bad POV, BBbad
Ik ben echt een seriejunk en vind het eigenlijk nog steeds vreemd dat ik de serie Breaking Bad pas ontdekt heb nadat er vier seizoenen van waren uitgezonden. Inmiddels ben ik helemaal bij en heb ik alle afleveringen gezien en is het wachten op seizoen vijf die ergens midden 2012 uitgezonden gaat worden op de Amerikaanse kabelaar AMC. In deze compilatie allerlei beelden / scenes uit de eerste vier seizoenen Breaking Bad vanuit POV perspectief!
Ricky Gervais Golden Globes 2012 Opening
Ricky Gervais Golden Globes 2012 Opening
Net als vorig jaar mocht ook dit keer Ricky Gervais de opening van het Golden Globes festival doen. Zoals we gewend zijn van Ricky Gervais neemt de beste man geen blad voor de mond en ook dit jaar waren zijn grappen weer scherp en spaart hij ook dit jaar niemand. Alles over de winnaars lees je hier...
Dog Rescue!
Dog Rescue!
Nadat iemand een hond, die door het ijs is gezakt, hoorde janken werd er een reddingsactie opgezet om het arme beestje uit z'n benarde positie te bevrijden. Het onderkoelde beestje werd met in een ambulance afgevoerd maar maakt het momenteel weer prima en is weer thuis bij z'n baasje. Beelden hier!
Gametime 1607 - Ninja Dogs
Gametime 1607 - Ninja Dogs
We beginnen deze nieuwe week zoals we eigenlijk elke dag beginnen met een spelletje om echt wakker te worden. Ninja Dogs, is eigenlijk niets anders dan de zoveelste Angry Birds kloon alleen schiet je dit keer met tot ninja opgeleide honden, aapjes uit hun huisjes. Het spel hoeft verder geen uitleg lijkt me zo, game on!
Sexy Jennifer Hurt
Sexy Jennifer Hurt
Jennifer Hurt was ooit een van Playboy's cybergirls maar dat is al wel weer een tijdje geleden. Wat ze tegenwoordig doet is mij onbekend maar bij onze buurtjes hebben ze nog een leuk item staan van deze kort harige vamp met daarin twee sexy cybervideo's. Enjoy!
Damn Gravity [Fail]
Damn Gravity
Een auto van een heuveltje afduwen is makkelijker dan omhoog duwen en dat laatste kan je maar beter aan een professional overlaten. Niet overtuigd ?! Check deze video...
Grandma Superstar [Fail]
Grandma Superstar
Oma heeft eens zitten kijken op het internet naar al die sexy filmpjes van meiden aan de rand van het zwembad en denkt ook nog zo patent te zijn om zelf zo'n video te maken. Helaas voor haar en gelukkig voor ons is het na de opname van deze video meteen afgelopen met die aspiraties.
Wie van de Drie 15 Januari 2012
Kami Nicole Ariel

Kami

Nicole

Ariel

Angels Island
Angels Island
De dames van Vicoria's Secret moeten natuurlijk wel een beetje goed onderhouden worden anders is het met die mooie strakke figuurtjes en lekkere bekkies ook zo gedaan. Victoria's Secret stuurt de dames dan ook elk jaar naar een verlaten eiland waar de dames wat kunnen uitrusten en meteen de laatste zwempak mode kunnen showen.
Tadufue [Animation]
Tadufue [Animation]
Neanderthalers zijn geen directe voorouders van de moderne mens maar wisten zich wel staande te houden toen de cro-magnonmens zijn intrede deed. Deze laatste geldt eerder als moderne mens en wordt aangeduid als Homo sapiens. Een familie neanderthalers heeft het koud en ziet rook, en besluit op onderzoek uit te gaan. Een mooi afstudeerproject van de ESMA!
The Fresh Prince Jam [by DJ Pogo]
The Fresh Prince Jam [by DJ Pogo]
Will Smith werd ooit beroemd als The Fresh Prince van Bell Air. Tegenwoordig is Will Smith een mega ster die al diverse kas successen op zijn naam heeft staan. DJ Pogo, neemt ons eventjes terug in de tijd en heeft met de beelden en geluiden van The Fresh Prince deze lekkere jam gemaakt. Check!
3 Beers 1 Minute No Hands
3 Beers 1 Minute No Hands
Spelletjes met bier zijn altijd leuk alleen word je er doorgaans wel stomdronken van. Voor deze truc heb je een stopwatch nodig drie flesjes bier en een stel ongelovige die denken dat je het niet gaat redden.
Homemade Parking Sensor
Homemade Parking Sensor
Het is een optie wanneer je een nieuwe auto koopt zo'n sensor op de bumper die je vertelt, aan de hand van piepjes en soms nog met camera beelden, hoeveel ruimte je hebt om te parkeren, het zogenaamde parking distance control oftewel PDC. Helaas is dit nog niet voor iedereen betaalbaar maar ook daar zijn weer foefjes op te verzinnen.
Gametime 1606 - Zombies want my Bike
Zombies want my Bike
De hele stad lijkt geïnfecteerd door een zombie virus en jij bent de aangewezen persoon om ze te verdelgen. Spring over gaten in de weg en pik power ups op waarmee je ze al schietend uitroeit. Game on!
Sexy Priscilla Clark
Sexy Priscilla Clark
Een beetje een zwarte dag hier in huize TLP nadat het nieuws kwam dat Pizzapapa is overleden. Dat wil niet zeggen dat er meteen geen pizza's gebakken meer worden en dus sluiten we ook deze trieste dag af met een dame die mij zeker wel mag komen troosten. Priscilla Clark is weer es zo'n rode duivel uit de stal van ome Hef waar ik best graag eens kennis mee zou willen maken. Pizzapapa RIP, morgen weer een nieuwe dag!
WallPaper Magic [57]
Crow on Wintersport
Crow on Wintersport
Of je nu woont in de stad of op het platteland, kraaien zijn overal aanwezig. In diverse studies is al meerdere malen aangetoond dat kraaien uiterst intelligente dieren zijn. Neem nou dit beestje die bij gebrek aan soortgenoten in z'n eentje de grootste lol lijkt te hebben op een soortement van wintersport vakantie.
Wie van de Drie 14 Januari 2012
Krystal Nicole Bree

Krystal

Nicole

Bree

Sashimi Killer Cat
Sashimi Killer Cat
Toen de broer van een Japans meisje een weekje op het huis van z'n zusje moest passen had hij nog geen rekening gehouden met de kat des huizes. Het beestje heeft het niet zo om deze broer en gaat dan ook frontaal in de aanval. Uiteraard zijn niet alle poezenbeesten zo..
Jimmy Fallon doet Tebowie
Jimmy Fallon doet Tebowie
Mathijs van Nieuwkerken is gewoon poep vergeleken met de presentatoren die ze in de dagelijkse USA shows hebben. Ik noem een Jimmy Kimmel, Steve Colbert, Jon Stewart of bijv. deze Jimmy Fallon die behalve over presenteer skills ook nog es niet onverdienstelijk kan zingen. Laatst deed hij al een poging om Jim Morrison van de Doors na te doen, dit keer is het een kruising tussen Tim Tebow en David Bowie, Epic!
LN2 Exploding [Don't try this at Home]
LN2 Exploding
Vloeibare stikstof is stikstof in vloeibare toestand bij een zeer lage temperatuur. Het wordt industrieel geproduceerd door de gefractioneerde destillatie van vloeibare lucht. Deze gast is er gewoon thuis wat mee aan het experimenteren en dat gaat allemaal maar net goed. Heb je headphones op, zet die dan eventjes af.
Board of Awesomeness
Board of Awesomeness
Is dit het skateboard / longboard of vervoermiddel van de toekomst ?! De Board of Awesomeness is uitgerust met een XBox 360 Kinect motion sensor die communiceert met een Samsung Windows 8 tablet, wat eigenlijk de motor aanstuurt die snelheden behaalt tot 50km per uur. Aangezien alles wat gemotoriseerd is in NL eerst door allerlei keuringen moet zullen we dit voorlopig wel niet gaan zien bij ons. Een demonstratie...
Red Bull's Petr Pilat jumps over Plane
Red Bull's Petr Pilat jumps over Plane
De mensen bij Red Bull verzinnen telkens weer allerlei stunts om de media te halen en daar zijn wij eigenlijk helemaal niet rouwig om ook. Dit keer probeert ene Petr Pilat over een vliegtuig heen te jumpen per motor. Wij kijken mee..
Gametime 1605 - Codename Indigo
Codename Indigo
Je zit ergens in de woestijn en vijandelijke troepen komen van alle kanten aangestormd. Schiet op alles wat beweegt en upgrade je wapens wanneer je daartoe de mogelijk hebt. Game on!
Sexy Feel
Sexy Feel
We sluiten de dag en daarmee ook deze week af, al zijn we aankomend weekend natuurlijk ook gewoon geopend, met wederom een mooie video uit het altijd zonnige Italië, genaamd Feel!
Toys 4 Boys [18]
Surprise Justin Bieber Wedding Dance
Surprise Justin Bieber Wedding Dance
Nadat Jill & Kevin in 2009 defintief de trend qua bruiloft dans video's hadden gezet werd het alleen nog maar moeilijker om iets leukers of originelers te maken. Brian doet zijn best door geheel in Bieber stijl, zijn bruid te verassen met een optreden. Cool!
Busted in the Park for having no Tissues
Busted in the Park for having no Tissues
Eventjes een boodschap voor de dames, wanneer je met je lover het park in duikt neem dat altijd een doosje Kleenex mee, dat bespaart een hoop geklieder...
Pizzababe Rosanne Jongenelen
20120113-jongenelen.jpg
Rosanne Jongenelen is de Playmate van de maand januari 2012 bij onze Duitse oosterburen en ik moet zeggen, deze dame is niet mis. Mooie blauwe ogen en een über lekker lichaam daar kan ik me zeker wel een weekendje mee vermaken. Ik hoop jullie ook want maandag zijn we er pas weer met een nieuwe Pizzababe van de dag. Rate!
Retro: LSO & Vlinder voor de Roos
Retro: LSO & Vlinder voor de Roos
Kennen we hem nog ?! LSO, die Mokumse mafkees die zo gek is als een deur ?! We hebben al een tijdje niets nieuws voorbij zien komen van de beste man maar heel toevallig kwam ik gisternacht deze clip nog eventjes tegen en ook al is het een repost, hij blijft leuk. Op herhaling dus, LSO die een vlinder voor rusthuis / yoga centrum "de Roos" meegenomen heeft.
Bacon Bootleggers
Bacon Bootleggers
Iedereen weet dat mét bacon alles net iets beter smaakt en de mannen van Epic Mealtime demonstreren dat elke week eigenlijk maar weer in hun video's. In een toekomstige wereld geregeerd door veganisten is vlees verboden, net zoals drank in de jaren '30 verboden was. Dat levert dit soort schimmige beelden op van vage deals die afentoe helemaal misgaan.

[Thnx Tom]
De ultieme Pizza Playlist
De ultieme Pizza Playlist
De afgelopen weken hebben we verschillende videojaarmixen voorbij zien en vooral horen komen met daarin de beste platen van het afgelopen jaar. Nou ben ik door KPN gevraagd om een playlist samen te stellen van nummers die jullie graag luisteren, laten we zeggen tijdens het eten van een Pizza! Drop daarom je favoriete track(s) hier onder in de comments en maak kans op een leuke prijs... Update: En dit is de Top5 geworden!
Balcony Jump ends in Faceplant
Balcony Jump ends in Faceplant
Het is vandaag vrijdag de dertiende een dag dat sommigen mensen niet eens hun bed uitkomen vanwege al dat ongeluk wat op de loer ligt. Deze gast probeerde nog eventjes snel van een balkon te jumpen maar blijft op de een of andere manier haken achter het hekwerk waardoor hij een fijne faceplant maakt.

[Thnx Zach!]
Gametime 1604 - Kaboomz 3
Gametime 1604 - Kaboomz 3
Deeltje drie al weer van het geinige spelletje Kaboomz, wat helaas net iets te simpel is om echt spannend te worden. Vuur kanonskogels af om een kettingreactie te starten waardoor je alle ballonnen weg speelt. Game on!
Sexy Snowbunnies [Part 1]
Sexy Snowbunnies [Part 1]
Tja, ik word van dit weer helemaal niet vrolijk en kruip het liefst onder een warme deken, alleen heb ik die luxe niet. Ruk dus, maar dat weerhield onze TLP vriend Stefano, van Gnoccatime, er niet van om wel alvast deze mooie compilatie clip te maken. Het is pas het eerste deel in een serie van 4, het begin is er!
Tongue Boring [WTF]
Tongue Boring [WTF]
Een chickie met een tongpiercing heeft dat niet omdat ze hetzelf zo leuk vind maar heeft zoiets negen van de tien keer laten installeren om haar vriendje van dienst te zijn. Niets mis mee natuurlijk, al kan je het ook overdrijven... Wat dan eigenlijk gewoon jammer is!
Operation White Widow [Animation]
Operation White Widow [Animation]
Nu we toch al fijn bezig zijn vandaag met coole animatie clips... Ik had er nog eentje klaarstaan, genaamd Operation White Widow, check het uit!
Pizzababe Laya Bella
Pizzababe Laya Bella
De achternaam van deze Pizzababe zegt eigenlijk al genoeg, Bella! Laya Bella, is een dame die je het liefst tegenkomt voordat je de vrouw van je dromen tegenkomt... Als een van jullie ook maar durft te beweren dat je een minpuntje kan ontdekken aan deze blondine kan dat maar zo een ip ban opleveren. Voor de mensen die denken dat ik nu aan het overdrijven ben, check deze galerie!
Best of Russian Parkour 2011
We hebben de afgelopen weken al diverse jaaroverzichten en compilaties langs zien komen maar nog niets van Parkour of Freerunning. Dit zijn de meest coole parkour video's uit Rusland van het afgelopen jaar netjes verpakt tot één compilatie.

[Thnx Arend!]
WallPaper Magic [56]
Electroshock [Animation]
Electroshock
Buck ontdekt over superkrachten te beschikken telkens wanneer hij geëlektrocuteerd wordt. Met deze superkrachten is hij een SuperHeld maar met deze krachten komen ook allerlei nieuwe problemen zoals te zien in deze coole shortfilm voor de ESMA animatie school.
Barack Obama doet Born this Way
Barack Obama doet Born this Way
In de USA barst de verkiezingsstrijd langzaam hevig los en de eerste kandidaten zijn al afgevallen. Barack Obama doet een gooi naar nog een termijn van 4 jaar en iemand was zo creatief om allerlei uitspraken van hem zó achter elkaar te plakken dat het past op de muziek van Lady Gaga's, "Born this Way".
Epic Volleybal Rally
Epic Volleybal Rally
China is zo'n beetje het enige land waar nog geen economische crisis is en ook op allerlei andere vlakken halen de Chinezen ons in rap tempo in. Sommige sporten zoals badminton of pingpong werden altijd al gedomineerd door de Chinezen, binnenkort kunnen we daar volleybal ook aan toevoegen. Check eventjes deze prachtige rally..
Gametime 1603 - Deadly Venom 3
Deadly Venom 3
Je bent een huurmoordenaar die het heeft voorzien op de leiders van een regering die in het bezit is van een dodelijk wapen. Besturing gaat met de muis én het keyboard. Gebruik W, A, S, D voor in stealth mode.. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher is on Fire
Sexy Bethanie Badertscher is on Fire
Dat Bethanie Badertscher een babe van jewelste is hoef ik gelukkig al niet meer te vertellen, dat ze Playboy girl van het jaar 2011 was weet de vaste TLP bezoeker ook al lang. Dus zonder verdere introductie is hier weer een vers filmpje van deze fijne schoonheid. Habbaaa!
90e Autosalon Brussel 2012
90e Autosalon Brussel 2012
Nieuw: Sexcontact.nl
Nieuwsexcontact.nl probeert gebruikers op een zo’n efficiënt mogelijke manier te koppelen, doormiddel van een uitgebreide zoekfunctie, matching en relevante notificaties wanneer iemand een profiel heeft bekeken, een bericht heeft gestuurd of een buzzer heeft verzonden, krijg je daarvan meteen bericht. Uiteraard is ook Nieuwsexcontact gratis! Schrijf je dus nu in....
Crazy Bmx Jump [Epic Fail]
Crazy Bmx Jump
Een beetje stunten met je bmx fietsje is natuurlijk stoer maar het kan ook helemaal verkeerd uitpakken. Helemaal als je die stunts op een fiets van de Halfords gaat uitvoeren...
Pizzababe Danielle Richardson
Danielle Richardson
We hadden al een tijdje niets meer vernomen van Danielle Richardson en als ik dat zo eens bekijk is dat geheel onterecht. Deze 26 jarige brunette met mooie ogen en dito lichaam kwam weer eens langs bij ome Hef en is vanmiddag onze Pizzababe van de dag. Check!
First Person Rally Crash [POV]
First Person Rally Crash [POV]
Rally rijden is niet voor iedereen weggelegd al kan je het op de diverse playconsoles al wel vrij realistisch spelen in diverse verschillende games. Het zal nooit helemaal hetzelfde zijn als voor het eggie maar of je daar nu zo rouwig om moet worden ?!
Cal's Car gets Axed [Prank Revenge]
Cal's Car gets Axed
Wie de bal kaatst kan 'm terug verwachten. Ene Cal vond het grappig om een bijl in het dak van de auto van z'n maat te steken maar komt er een maand later achter dat wraak zoet is.
Drinking Beer like a Girl [OMG]
Drinking Beer like a Girl
Bier drinken valt niet mee als je het op een zuipen zet met een paar maten doet die geen van allen voor elkaar willen onder doen. Of je blij moet zijn dat een video zoals deze de ronde doet op de interwebs is een tweede, ik vind het maar een stel watjes.
The Joy of Books [Stopmotion]
The Joy of Books [Stopmotion]
Nadat ze vorig jaar al een leuke stopmotion video hadden gemaakt met de boekenkast thuis besloot dit koppel om hun concept naar een volgende level te tillen door iets soortgelijks te doen bij de boekenwinkel om de hoek. Het koste ze een paar nachten nachtrust maar dan heb je ook wat...Gametime 1602 - Ather Asylum
Ather Asylum
Je wordt wakker in een verlaten oord waar je de weg niet kent en je zo op het eerste gezicht geen uitweg ziet. Zoek de juiste voorwerpen bij elkaar en gebruik ze vervolgens in de juiste volgorde om te ontsnappen uit dit oord. Game on!
Sexy Taylor Lee
Sexy Taylor Lee
Taylor Lee zagen we laatst al eens voorbij komen als Pizzababe van de dag en is er vanavond gewoon weer alleen nu in videovorm. Taylor Lee is een van de Busty chicks uit het arsenaal van Ome Hef en met d'r groene ogen en mega mukken heerlijk om naar te kijken.
Carrot Crazy [Animation]
Carrot Crazy [Animation]
Altijd leuk dit soort animatie clips wat dit keer een afstudeerproject is van het RingLing College, een school van aankomend animatie talen in Florida. Twee jagers gaan de strijd aan met elkaar om één konijn te vangen. Het doet een beetje denken aan Bugs Bunny, maar dan anders...
WallPaper Magic [55]
Showtime with Tim Cameron
Showtime with Tim Cameron
Tim Cameron, rijd net zolang in een buggy als dat drag racers met banden doen, niet lang dus. Telkens wanneer hij denkt een betere buggy te kunnen bouwen verkoopt hij het voertuig waar hij in rijd en bouwt vervolgens een verbeterde versie. Dit is zijn laatste creatie, de Showtime. Meer informatie en filmpjes via deze link!
Pizzababe Tori Black
Pizzababe Tori Black
Vandaag switchen we weer eventjes van Pizzababe leverancier en hebben we een dame van dat "andere" magazine, Penthouse. De meeste Penthouse Pets spelen ook in 18+ films en zo ook onze Pizzababe van vandaag Tori Black die er al op haar 18e bij was en uitgegroeide tot één van de bekendste pornoactrices ter wereld. Vandaag is Tori Black onze Pizzababe van de dag! (+video)
Bet Shemesh Women Flashmob
Bet Shemesh Women Flashmob
Het was al weer eventjes geleden maar de dames in de Israëlische stad Bet Shemesh gingen met z'n allen de straat op om op het nummer, "Don't stop me now "van Queen, deze flashmob te doen.
Defenders Of Awesome
Defenders Of Awesome
Snowboarden zonder trucjes, is als neuken met een condoom, veilig en niet erg spannend. Scott Stevens, is een echt waaghals en dat zie je terug in deze coole promo voor de snowboard film Defenders Of Awesome.
Fingerpainting Like a Boss
Fingerpainting Like a Boss
Als kunstenaar ben je aangewezen op de materialen die voorhanden zijn om je kunst te maken. Sommige kunstenaren hebben echter niet zo heel erg veel nodig en hebben zich er in gespecialiseerd om met zo min mogelijk middelen toch het beste resultaat te krijgen. Zoals deze vingerkliederaar die toch nog goed is ook!
Naakte Beatrix op LuckyTV
Naakte Beatrix op LuckyTV
Het is de laatste tijd vaak raak met de mensen van LuckyTV die steevast de grenzen van het betamelijke opzoeken. Konden we eerder al leuke clips zien met Job Cohen en GBL in de hoofdrol, ook onze eigenste Koningin Beatrix moest het al een paar keer ontgelden. Dit keer gaat het over de kleren, of beter gezegd het niet dragen van kleren door onze vorstin tijdens staatsbezoeken, kan dit ?!
Gametime 1601 - King of Shapes
King of Shapes
Plaats de objecten zo dat de gekleurde vormpjes boven de daar voor aangegeven lijntjes blijven en uiteindelijk landen in de containers met dezelfde kleur. Niet zo heel erg moeilijk wel erg entertaining. Game on!
Summer Desire
Summer Desire, sumdes
Als ik hier overdag naar buiten kijk dan trek ik het liefst meteen de gordijnen weer dicht want echt vrolijk worden we er niet van. Het is niet overal kommer en kwel, kijk maar eens mee in deze prachtige video Summer Desire...
Hua Hin Beach Fireworks Mishap [WTF]
Hua Hin Beach Fireworks Mishap [WTF]
Er gaan stemmen op in NL om vuurwerk voor consumenten te verbieden en een meerderheid van het NL volk zou zelfs voor zo'n verbod zijn, althans dat beweerd een door GL ingehuurd onderzoeksbureau, right. Ik denk niet dat we hier op zitten te wachten maar ben eigenlijk ook benieuwd hoe jullie hierover denken. Al zijn er natuurlijk ook rand debielen die je liever niet in de buurt van explosief materiaal hebt, zoals hier op het strand van het Thaise, Hua Hin Beach.
Bolivia's Death road swallows a Bus [OMG]
Bolivia's Death road swallows a Bus [OMG]
We hebben al vaker beelden gezien van deze weg des doods in Bolivia, onder meer in een Topgear special over El Camino de la Muerte, en toen ging het telkens nog goed eigenlijk. Dat het ook helemaal mis kan gaan is te zien in deze video waarin een bus verzwolgen wordt door het oerwoud waar het in kiepert en de chauffeur het loodje legt. OMG!
Pizzababe Kate Hughes
Pizzababe Kate Hughes
In december kon je al eventjes kennismaken met Kate Hughes die Playboy's cybergirl van de maand januari 2012 is en vandaag onze Pizzababe van de dag. Mooie dame, dus ik ben benieuwd naar jullie commentaar en ratings.
WallPaper Magic [54]
The Resque of Barney the Dog
The Resque of Barney the Dog
Nadat een 53 jarige vrouwelijke jogger door een dronken automobilist, lees, dodelijk is verwond gaat haar hond Barney, die ook betrokken was bij het ongeluk, er van schrik vandoor en duikt in het water. Wanneer hij bijna uitgeput raakt komt hij een kajak tegen die het arme dier op sleeptouw neemt naar de wal. Dit gebeurde allemaal in de Gulf of Mexico bij de plaats Sarasota, Florida. De kajak was uitgerust met een videocamera, hier de beelden!
Teleportation illusions Performed in 1 minute
Teleportation illusions Performed in 1 minute
Sommige mensen doen werkelijk alles om maar in het Guinness van World Records te komen. Ene Lee Hang Chai verbrak zijn eigen record van de meeste teleportatie trucs in 1 minuut. Hij doet er zes waarvan er een 1 of 2 toch best wel amazing zijn, ook al gaat het een beetje snel.
"First Light" HDR – HD Timelapse
"First Light" HDR – HD Timelapse
Dat alles er in slowmotion beter uit ziet dat weer onderhand iedereen maar ook met het HDR effect, beelden met een hoog dynamisch bereik dwz. zowel zeer donkere delen als heldere delen worden goed weergegeven, kan je zeer mooie video's maken. In galeries zagen we dit soort plaatjes al wel vaker voorbij komen. In video's is het nog relatief nieuw maar daarom niet minder cool!
Gametime 1600 - Danger Dungeon
Danger Dungeon
Een aantal mensen van je groep zijn achtergebleven in een grot vol met skeletten en schatten. Zoek die mensen terwijl je de skeletten van je af vecht en waardevolle schatten verzameld. Game on!
Sexy Laura Lynn
Playboy, LauraLynn
Laura Lynn hadden we nog steeds niet langs zien komen hier op TLP en ze is nog wel Coed of the month bij Playboy! Willen we Laura Lynn later deze week nog eens terug zien als Pizzababe van de dag ?!
Fade [Timelapse]
Fade [Timelapse]
Fade is een episch mooi gefilmde short film gemaakt door Joshua VP. in slechts een week in en rond Lake Powell, een kunstmatig meer op de grens van de staten Arizona en Utah in de USA. Check het uit!
Drunk Girl rides Mechanic Bull [Fail]
Drunk Girl rides Mechanic Bull [Fail]
Met een stuk in de kraag ziet de wereld er een stuk anders uit en alles lijkt dan nét eventjes iets makkelijker. Deze lor zatte "dame" denkt wel eventjes een mechanische stier te berijden. Ik hoef verder niets te zeggen lijkt me..
Wie van de Drie 8 Januari 2012
Eliana Nicole Caprice

Eliana

Nicole

Caprice

The Brute's Passion [Animation]
The Brute's Passion [Animation]
Vandaag hebben we weer eens een leuke animatie clip van eigen bodem. Het is het eindejaarswerk van René Hoekstra, die met The Brute’s Passion afstudeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Een genadeloze beul, die mensen elke dag met veel passie martelt, krijgt opeens met een ander soort passie te maken wanneer hij een kleine heks in zijn kerker krijgt. In een onbewaakt moment haalt ze haar toverstokje te voorschijn. Meer animatie clips via de linkjes onder deze video!
Paranoid
Paranoid, BBbad
Ik kreeg van de week een mailtje met de vraag of ik de serie Breaking Bad wel aan het volgen was. Deze serie is te zien op ned 3, en is dus EPIC. Een aan kanker lijdende scheikunde leraar hoort dat hem nog slechts een paar maanden resten en besluit om Crystal Meth te gaan maken. Samen met een oud leerling, Jesse, beland hij in allerlei vreemde situaties. Keek, je de serie nog niet ?! Het is een aanrader, trust me!
Watts Zap Sexiest Girls [of 2011]
Watts Zap Sexiest Girls [of 2011]
Konden we laatst nog het beste van Watts Zap in 2011 zien. Vandaag hebben we een mini compilatie met daarin de meest sexy dames van 2011 en dat is helemaal niet onaangenaam om naar te kijken.

Check hier de Watts Zap jaaroverzicht voor 2011!
The Prodigy Mix [A Cappella]
The Prodigy Mix [A Cappella]
Een epic optreden van het Viva Vox choir die de nummers Out of Space, No Good, Smack My Bitch Up, Omen, Breathe en Firestarter van The Prodigy opvoeren in a capella in het Sava Centar te Belgrado, Servië ... Check!
Sick Handball penalty Shot [100% Ownage]
Sick Handball penalty Shot [100% Ownage]
Ooit heb ik nog eens op een blauwe maandag op handbal gezeten maar dat was geen groot succes. Niet dat handballen niet leuk was maar wat dat betreft ben ik niet echt een teamspeler. Deze gast, Havard Tvedten, is een van Noorwegen's ster spelers en neemt een penalty geheel in stijl. Stoer!
Gametime 1599 - Elf Rider
Elf Rider
Rij met je motorfiets of quad als een elf. Doe stunt en probeer zoveel mogelijk cadeautjes te verzamelen. Klinkt simpel ?!
Naughty Webcam Girl
Naughty Webcam Girl
We zien ze niet zo vaak meer voorbij komen als vroeger maar ze blijven leuk. Naïeve meiden die filmpjes maken voor een vriendje die twee maanden later ineens een ex-vriendje is en zo'n filmpje meteen op de interwebs plempt. Hier is er weer zo ene...
Russian Remi Gaillard is a Lunatic
Russian Remi Gaillard is a Lunatic
Wij kunnen al een paar jaar genieten van de grappen en grollen van onze favoriete Fransman uit Montpellier Remi Gaillard, die het af en toe wel bont maakt maar niet echt heel erg over de schreef gaat. Uiteraard gaat dat in Rusland toch allemaal nét iets anders getuige deze beelden van een Russische Remi Gaillard wannabe... Wat een mongol!
Drunk UK Girls Xmas Party
Drunk UK Girls Xmas Party
Wie van de Drie
Candice Malena Nikki

Candice

Malena

Nikki

Best Fails Of The Week 1 January 2012
Best Fails Of The Week 1 January 2012, fail compilation
Wat gaat de tijd toch snel. Lag ik vorige week nog half dood te gaan naar een iets te wild nieuwjaarsfeest, vandaag zijn we alweer een week verder en is er dus ook al een fail compilatie met daarin de beste fail video's van de eerste week van januari 2012. Enjoy!
Best of Freddie Wong [in 2011]
Best of Freddie Wong [in 2011]
Voor Freddie Wong was 2011 een vrij druk jaar met elke week één coole zelfgemaakte video, waarvan je de meeste inmiddels al eens voorbij hebt kunnen zien komen hier op TLP! Vandaag heeft hij een compilatie voor ons klaar gezet met daarin volgens hem zijn beste clips, scènes. Check!
SUV loses Wheel [OMG]
SUV loses Wheel [OMG]
De reden waarom je beter afstand kan houden in het verkeer wordt in deze video maar weer eens pijnlijk duidelijk. Je zal er maar achter tijden...
Extreme Hand Balancing
Extreme Hand Balancing
De enige ochtendgymnastiek die ik heb elke morgen is als ik van m'n bed naar m'n computer kruip maar dat geldt niet voor Arevik Seyranyan, die samen met haar zusje de Contortionist Sisters vormt en hier wat ochtend oefeningetjes doet. Knap!!!!

Wie doet het haar na ?!
Gametime 1598 - Air Transporter
Air Transporter
Je hebt het commando over een helikopter waarmee je bepaalde zaken te vervoert of verhuisd, terwijl je ondertussen helpt om branden te blussen, gebouwen te bouwen en andere missies moet uitvoeren. Game on!
Sexy Jurgita Valts
Sexy Jurgita Valts
Afgelopen week kwam Jurgita Valts weer eens voorbij als onze Pizzababe van de dag, dit na enige afwezigheid. En die viel aan de comments te zien goed in de smaak. Om de week daarom extra fijn af te sluiten doen we gewoon een leuke sexy video van deze mooie blauwogige schone. Check!
Who's Your Favourite? [Mom vs Dad]
Who's Your Favourite? [Mom vs Dad]
Hier in huize TLP is het voorlopig nog niet zo ver en het gaat er voorlopig ook zeker nog niet van komen, toch zijn kids natuurlijk fantastisch. Het is jammer dat een programma als bijv. Praatjesmakers niet meer op de buis is want dit soort grappige conversaties blijven gewoon prachtig om naar te kijken. Pa vraagt zich af welke ouder geliefder is bij z'n dochter, hijzelf of toch moeders... EPIC!
Derek Ogilvie ontmaskerd?
Derek Ogilvie ontmaskerd?
Ik heb niet zo veel met programma's zoals Derek Ogilvie's show, die zogenaamd paranormale krachten zou hebben. Het VARA-programma RamBam nam de proef op de som en ging naar een van zijn liveshows. De presentatrice kwam bij de microfoon en Derek begon over haar overleden opa, die dus helemaal niet overleden is. Pijnlijk!
Pizzababe Kendall Rayanne 3
Kendall Rayanne
De mooie Kendall Rayanne komt de laatste weken regelmatig eventjes een Pizzatje happen. Vandaag zien we deze mooie dame weer eens terug in een nieuwe galerie. De vorige galeries van Kendall Rayanne vind je via het linkje onder deze galerie. Vergeet niet om te raten!
Airnadette feat. Levi's
Airnadette feat. Levi's
Airnadette, wat vrij vertaalt, band van lucht betekent, is de band van Air Guitar wereldkampioen Gunther Love, optreden hier. Voor Levi's Frankrijk werden ze ingehuurd om deze best coole commercial te maken. Ik kende 'm nog niet!

[Thnx Suzanne!]
Toys 4 Boys [17]
Two Neighbors One Cup
Two Neighbors One Cup
De muren van dit appartement zijn schijnbaar van karton want het is er nogal gehorig als de buren een poging tot gezinsuitbreiding doen. En dus bedacht deze gast een uitdaging. Hij moet vijf kwartjes in een glas stuiteren voordat zijn buren klaar zijn met de daad. Lukt dat niet dan tazed hij zichzelf!
Don't Try this at Home
Don't Try this at Home
Er zullen wel altijd mensen zijn die dit soort dingen gaan uit- proberen en gelukkig ook maar want anders zou het leven een stuk saaier zijn. Kijk eventjes mee naar deze koekenbakker die een truc heeft bedacht met een plafond ventilator en een tomaat.
I Like You Better On Facebook
I Like You Better On Facebook
De laatste jaren worden de diverse social media websites steeds populairder en één van de meest populaire sites is Facebook. De gemiddelde tijd die een gebruiker doorbrengt op Facebook is zo'n 54,3 minuten per maand en inmiddels zijn er zo'n 3.5 miljoen NL Facebook gebruikers, meer stats hier. Facebook is dus eigenlijk zo populair dat je bijna zou vergeten dat er ook nog een leven buiten Facebook is. Het wordt problematisch als je je vrienden leuker gaat vinden op Facebook dan in het echte leven, tijd voor een liedje! Ken je de TLP Facebook fanpagina al ?! Doe es liken!
Gametime 1597 - Path of Freeman
Path of Freeman
Path of Freeman is een 2D side scroller gebaseerd op het populaire spel Half-Life waarop het eigenlijk een soortement van parodie is. Er zijn 22 levels met leuke physics, game on!


Mocht je problemen hebben met het spelen van games op TLP, download dan de laatste versie van Flash!
When Girls go Wild
When Girls go Wild, ggwild
Jaja, het was al weer eventjes geleden dat we deze wilde meisjes voorbij zagen komen, en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog steeds m'n mooiste zelfgemaakte compilatie ooit vind maaaaaar Stefano van Gnoccatime wilde ook wel eens een sexy compilatie maken met dat soort beelden. Dus, in plaats van de Playboy dames waar we normaliter mee afsluiten hebben we vanavond een leuke montage van Girls die wild doen! Yeah!
Car Crash Compilation 2011-2012
20120105-crashing222.jpg
De enige snelweg waar ik me tegenwoordig nog op waag is de digitale snelweg en dat vind ik niet eens zo heel erg als ik dit soort video's zie, die hier toch met enige regelmaat voorbij komen. Damn!

Deze video is trouwens helemaal ongeloveloos... wat denken jullie Fake of Real ?!
Whose Line is it Anyway | Not Your Girlfriend
Whose Line is it Anyway
Het Engelse programma "Whose Line Is It Anyway?", te zien op Channel Four, lijkt nog het meest op de Lama's die wij hier op BNN kunnen bekijken. In deze compilatie allerlei uitspraken die je wel of niet kan zeggen tegen je vriendinnetje. Hilarisch!
When Drones Attack [You Die!]
When Drones Attack
Het Pentagon heeft tegenwoordig de beschikking over zo'n 7000 Aerial drones, waarvan er 2000 actief zijn boven Afghanistan / Pakistan. Ik vind het er allemaal uitzien als een videogame maar dat is het natuurlijk niet, check eventjes deze beelden voordat je je laat omscholen tot terrorist.

Update: We zijn eruit het is een Apache gunship AH-64!
Pizzababe Ariana Leigh
Pizzababe Ariana Leigh
Onze Pizzababe vandaag is bij Ome Hef, cybergirl voor de eerste week van januari 2012 en kreeg van d'r ouders de naam Adriana Leigh mee. Een lekkere babe verder met volle tetten en schotel antennes. Laten jullie weer eventjes horen in de comments wat je er van denkt ?! En vergeet ook dit keer niet om te raten!
Doe es Poepen! [W T F]
Doe es Poepen! [W T F]
Een wijze les van ome Pizza, ga eerst eventjes lekker thuis zitten kleien voordat je naar de supermarkt gaat om je dagelijkse boodschapjes te doen. Want op dit soort boodschappen zitten ze bij de Appie echt niet te wachten! Gelukkig zijn er dan altijd de camerabeelden nog! [Thnx Bam!]
Hall Of Meat [Best of 2011]
Hall Of Meat [Best of 2011]
We raken zo langzamerhand door de lijstjes en compilaties met beste vids van 2011 heen en dat is geeneens zo heel erg al wilde ik jullie deze compilatie waarin weer van alles misgaat zeker niet onthouden.
Gangsta Gangsta [Fail]
Gangsta Gangsta [Fail]
Vroeger toen ik nog een klein en vervelend pizzajochie was luisterde ik graag naar hip-hop muziek en was gangsta zijn nog cool. In Rusland hebben ze nog steeds heel veel in te halen en zo ook, gangsta zijn. Deze gast deed een leuke poging....
Kimmel: I Gave My Kids a Terrible Present [Part 2]
Kimmel: I Gave My Kids a Terrible Present
Konden we eerder al zien hoe Jimmy Kimmel, ouders opdroeg om de vreemdste kado's aan hun kinderen te geven voor Halloween. Met kerst deed hij ongeveer hetzelfde en die clip "I Gave My Kids a Terrible Present" kon je al eens zien hier op TLP. Er waren echter zoveel inzendingen dat Jimmy besloot ook nog een deel twee te maken... Blijft geweldig!
Gametime 1596 - Keg Delivery
Keg Delivery
Zorg dat de vaten met bier aankomen in de café's die zonder zitten door kettingreacties te veroorzaken. Game on!
Sexy Jessie Shannon
Sexy Jessie Shannon
We zetten de oven uit en kappen er dus mee voor vandaag. Ik stel jullie nog wel eventjes voor aan Jessie Shannon, een niet onaardige brunette die we nog niet voorbij hadden zien komen hier op TLP!
Around the World in 5 Minutes
Around the World in 5 Minutes
Nadat deze gast ontslag had genomen bij z'n bassie pakte hij een tas in met daarin kleding en een camera en kocht een enkeltje naar Londen, UK. Zo'n 17 landen, 343 dagen en 6237 foto's later maakte hij van al zijn foto's deze coole timelapse vid!
WallPaper Magic [53]
WLF Studenten Special 4
WLF Studenten Special 4
Onze vriendjes van de WLF hebben weer allerlei leuke studentes, die zich in een onbewaakt moment hebben laten fotograferen voor ons, verzameld en er zitten er weer een paar bij waar ik graag wat huiswerk mee maak.
Pizzababe Jurgita Valts
Pizzababe Jurgita Valts
We hebben gisteren Kayla Love uitgeroepen tot Pizzababe van het jaar 2011, en volgens hebben we hier al meteen een kandidaat voor de 2012 verkiezingen. Haar naam ?! Jurgita Valts! Nu kenden we Jurgita eigenlijk al wel maar we hadden toch al een hele tijd niets meer van deze mooie blondine vernomen. Ze is één van de cybergirls voor de maand januari 2012, dus hopelijk zien we nog wat meer van haar voorbijkomen.
Quantum Levitation Wipe Out
Quantum Levitation Wipe Out
Alhoewel ik van kwantum mechanica niet veel, zeg maar niets, snap zijn dit soort experimenten natuurlijk wel super cool om naar te kijken. Vandaag in een Wipe out opstelling!
15 TV Theme Songs In Less Than 2 Minutes
15 TV Theme Songs In Less Than 2 Minutes
Muziek maken is nooit echt mijn ding geweest, maar muziek luisteren dan weer wel. Net zoals series kijken, al liggen de meeste series momenteel stil vanwege de winterstop. Dit is eigenlijk een combinatie van die twee samengesmolten tot één leuke entertaining video waarin het Koren Ensemble de openingstunes van enkele bekende series achter elkaar speelt.
Russia in 18 Seconds [FTW]
Russia in 18 Seconds
Dat je met Russen kan lachen wisten we al en ga ik aankomende zomer als alles gaat zoals gepland zelf ondervinden tijdens de EK2012 in de Oekraïne. Deze clip van 18 seconden met een dansende Rus, geeft zo beetje weer wat ik erbij verwacht.
Coffee Break | Dubstep
Coffee Break
En daar is Marquese Scott weer, die tegenwoordig de hele wereld over reist om z'n dubstep dans skills te showen. Zagen we hem laatst nog bij de Chinese muur, dit keer zit hij gewoon ergens op een bankje tijdens een coffee break. Zelf zegt hij geboren te zijn zonder botten, en dat zou je nog bijna gaan geloven ook.
Gametime 1595 - Crazy Clowns
Crazy Clowns
Crazy Clowns is de zoveelste Angry Birds kloon waarin je dit keer clowns uit een huisje moet schieten. Het ziet er allemaal netjes en mooi verzorgd uit en er zijn zo'n 20 levels. Game on!
Pizzababe van het Jaar 2011 | KAYLA LOVE
20120103-kayla-love-2011.jpg
Ik heb de stekker bij onze Pizzababe van het Jaar 2011 verkiezingen, er maar vast uitgetrokken want met 870 stemmen, waarvan er 172 naar Kayla Love gingen, en nog 3 uurtjes op de klok, is het een gelopen race. Ik had eigenlijk al wel een klein beetje gedacht dat Kayla Love het ver zou schoppen dit jaar en warempel mijn voorgevoel was eens een keertje helemaal goed. Stiekem had ik er ook al een heel klein beetje rekening mee gehouden, en hier is dan ook de beloofde bonus video, gemaakt door Stefano van Gnocca!

Ik wil iedereen danken voor het stemmen, en zat jouw favoriete Pizzababe er dit jaar niet bij, vergeet dan zeker niet om toch elke keer te raten, je ziet nu waar het toe kan leiden.
Eclectro Video Yearmix 2011
Eclectro Video Yearmix 2011
Filmmaker en muziek enthousiasteling Renier Mouthaan tipte zojuist zijn laatste en ook dé laatste 2011 Video Yearmix via de linksubmit en deze is anders dan de meesten. Uiteraard zien we de beste muziekvideo’s van het afgelopen jaar maar nieuw dit jaar is dat er ook beelden van belangrijk nieuws of events in de mix zijn verwerkt. Anders dan vorig jaar dus, en zeer zeker de moeite van het beluisteren/bekijken waard. [Thnx Renier]

Een playlist vind je hier!
Fashion industry EXPOSED [OMG]
Fashion industry EXPOSED [OMG]
Ik geloof dat het tegenwoordig in de UK zelfs verboden is om foto's van modellen naderhand nog door de photoshop toverdoos te halen, om ze er nog net iets lekkerder eruit te laten zien. Persoonlijk heb ik er niet zoveel problemen mee, maar er is nogal wat om te doen de laatste tijd. En dan duikt er ineens deze video op........ WTF?!
Dreams with Kelia Moniz [GoPro]
Dreams with Kelia Moniz
Terwijl hier zojuist een complete schutting is weg gewaaid door een flinke storm met heftige windstoten tot wel 120km per uur, heeft Kelia Moniz het beter voor elkaar. Op een van de mooiste plekjes op aarde Waikiki Beach laat ze graag zien wat ze in huis heeft. Jaloers!
Pizzababe Julia Morse
Pizzababe Julia Morse
Terwijl het stormt buiten gaan wij over naar de orde van de dag en dat betekent een verse Pizzababe, al heeft deze milf zo te zien al de nodige kilometers op de klok staan, als ze het klokje nog niet rond is. Julia Morse dus, geboren in 1984, hoort bij Ome Hef's stoute huisvrouwen club en is vandaag onze Pizzababe van de dag. Voor diegene die nog niet gestemd hebben, vandaag is de laatste dag, om 0.00 sluit het stemlokaal en roepen we zeer waarschijnlijk, zoals het er nu voor staat, Kayla Love uit tot Pizzababe van het jaar 2011. Nog niet gestemd ?! DOEN!
Win Luck Compilation 2011 [Part 2]
Best Win & Luck Compilation of 2011
We konden twee weken geleden al kijken naar de Best Win & Luck Compilatie 2011 deel 1 en vandaag is er zelfs al een deel twee uitgekomen. Wederom bijna 8 minuten met de beste "wins" en "fails" van het afgelopen jaar verpakt tot één coole compilatie.
WallPaper Magic [52]
Blondje is Boos [100% Ownage]
Blondje is Boos
Ja ach, wie heeft er nou nog nooit stiekem eventjes een meisje in de billen geknepen ?! In Brazilië liggen dat soort zaken net eventjes iets anders, te zien in deze video, waarin een gast denkt een blondje te dollen en vervolgens tot pulp word geslagen door een travestiet... PWNED!
Local News Bloopers of 2011
Local News Bloopers of 2011
We zitten ondertussen al in 2012 maar we zijn nog niet klaar met de lijstjes, verzamelingen en/of compilaties van 2011. Hebben wij hier in NL hooguit, één of twee regionale zenders, over het grote water kan iedereen met een beetje geld de kabel op en vandaar ook dat we regelmatig allerlei kansloze reporters zien, die eigenlijk flink hun best doen, maar uiteindelijk toch hopeloos falen. In deze compilatie komen de "ergste sukkelaars" van 2011 nog eens voorbij.
Legs of Steel [Epic Freestyle Skiing Madness]
Legs of Steel [Epic Freestyle Skiing Madness]
Ik sla een jaartje over maar zoals ieder jaar gaan er ook dit jaar weer hele hordes Nederlanders naar de diverse wintersport gebieden. Voor deze übervette ski video gaan we naar de in Oostenrijk gelegen Kaunertaler Gletscher, waar door Redbull gesponsorde freestylers hun kunnen showen. Tja, je kan het of je kan het niet! Deze gasten zijn goed!
Gametime 1594 - Sliding Cubes
Sliding Cubes
We beginnen de dag zoals altijd met een spelletje. In Sliding Cubes moet je proberen de cubes op de juiste plek te zetten waardoor je de puzzel oplost. Het is echt simpel, totdat je wat verder in de game komt. Game on!
Pizzababe van het Jaar 2011 [Verkiezingen]
Pizzababe Angelina PolskaPizzababe Kayla LoveHeather Jo HughesPizzababe Stephanie Larimore
votePhoenix MarieGenevieve Michellevote
Pizzababe Erin FoxPizzababe Krystal HarlowPizzababe Heather KnoxPizzababe Rachel Spence


Kies uit een van deze dames je favoriete Pizzababe van het jaar! Check hier de uitslag!
Sexy Rollergirls [Part 2]
Sexy Rollergirls [Part 2]
Ook in het nieuwe jaar gaat Gnocca een aantal exclusieve babe video's voor ons in elkaar draaien waarvan dit alvast numero 1 is. We hadden ze laatst al eens op bezoek, deze sexy rollergirls, en vandaag gewoon nog eens meer van dat. Dit keer gaan we skaten met nog meer sexy vriendinnetjes, raaaah!
Begin 2012 goed! Scoor NU een Date / Relatie !
Hebben we allemaal weer goede voornemens ?! Gaan we dit jaar echt stoppen met roken, sporten of dat ene onbereikbare meisje eindelijk eens vertellen hoe je over d'r denkt?! Tja, alles is leuker met z'n tweeën heb ik me laten vertellen, dus waarom niet gelijk op zoek gaan naar een leuke date waarmee je het nieuwe jaar vol goede moed ingaat ?! Meld je nu kosteloos aan en scoor die ene date waar je al die jaren al naar op zoek bent! Gratis natuurlijk!
Carbid Schieten is voor Mietjes! [WTF]
Carbid Schieten is voor Mietjes! [WTF]
Ik moet nog steeds lachen om die studenten die we hier een paar jaar geleden hadden wonen met hun melkbussen en carbid schieten tijdens oudejaarsnacht. Leuk natuurlijk, en het is een stuk goedkoper dan vuurwerk kopen! Eigenlijk is carbid schieten is tegenwoordig helemaal niet zo cool meer, als je echt 'n mega klappert wil maken heb je tegenwoordig een LPG Zuurstof kanon. Kost je wel je glasverzekering maar dan mag je je wel heel 2012, master noemen! EPIC!
Pizzababe Alexia Roy
Pizzababe Alexia Roy
Jullie mogen nog twee dagen lang je stem uitbrengen op de Pizzababe die volgens jullie Pizzababe van het jaar 2011 zou moeten worden. Ondertussen gaan we gewoon bezig met een nieuwe ronde en dat betekent nieuwe kansen zoals voor deze Alexia Roy die we nog niet eerder hebben mogen bewonderen op TLP en één van de dames is uit de natural babes selectie van Ome Hef! RATE!
Fireworks 2011 in Pictures
20120102-fireworks2011.jpg
Click Images 2 Enlarge! + Bonus video
Youp van 't Hek | Oudejaarsconference 2011
Oudejaarsconference 2011
Eerlijk is eerlijk ik had er niet al te hoge verwachtingen van maar de Oudejaarsconference van Youp van 't Hek was echt helemaal te gek. Heb je 'm moeten missen dan moet je die zeker NU nog eventjes gaan bekijken! Check!
Muppets Rock Out in a Google+ Hangout
Muppets Rock Out in a Google+ Hangout
Ik heb de Muppets film nog niet gezien en dat terwijl die er toch al eventjes is. Goed, Jim Henderson's Muppets zijn legendarisch maar ik heb toch een beetje het idee dat het vooral een film is voor de kids (trailer hier). Neemt niet wet dat er ondertussen erg coole promo's zijn gemaakt voor de film waarvan dit er eentje is. [Thnx DC]
Topgear S17 Episode 7 [India Special]
Topgear S17 Episode 7 [India Special]
Het eventjes stil rond de mannen van Topgear maar afgelopen kerst waren ze er dan toch weer met een nieuwe aflevering van seizoen 17. Het is een Kerst special waarin de mannen naar India gaan om daar allerlei Engelse producten te promoten. Met drie oude Engels gebouwde auto's gaan ze op een reis kriskras door India! [Thnx Erox!]
Unofficial F1 2011 Season Review
Unofficial F1 2011 Season Review
We konden vorige maand al eventjes de officiële RTLGP Sport F1 Jaarcompilatie bekijken maar uiteraard zijn er ook allerlei onofficieële jaaroverzichten zoals deze zeer mooie compilatie ingediend door Albert! [Thnx Albert!]
Gametime 1593 - Sideroller
Sideroller
Rol door de levels heen in deze platform game terwijl je moet uitkijken voor de gevaren die op de loer liggen. Spring en smash je een weg door de levels heen, wie speelt 'm uit ?! Game on!