Populaire TAG op TLP


the Beachspy

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Summer 2K14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand December 2011

Happy New Year 2012 [Sexy Compilation]
Happy New Year 2012 [Sexy Compilation]
Mensen ik kap er mee voor vandaag! We trekken de champagne open, oliebollen komen op tafel, de TV gaat aan voor een of andere saaie conference en we brengen vast de zakken met vuurwerk in stelling. Uiteraard laat ik jullie niet zo maar achter op deze oudejaarsavond en heb ik nog een leuke clip voor je klaargezet. Gemaakt door nieuwkomer en inmiddels vaste compilatiemakert Stefano van Gnoccatime [Thnx Buddy]!
Euroadrenaline VideoYearmix 2011
Euroadrenaline VideoYearmix 2011
Uiteraard besluiten we het jaar met nog maar eens een videoyearmix al was het alleen al omdat deze yearmix bijna 90 minuten duurt, en zeer cool is. Zet 'm vanavond eventjes lekker op of pak anders een van de 5 andere videojaarmixen die je nog eens kan terugvinden via het linkje onder deze clip. Proost!
Tastelikepizza 2011 in Cijfers
Tastelikepizza 2011 in Cijfers
Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd zo hebben we nu voor het eerst een vol jaar gedraaid met onze nieuwe website waaraan nog steeds achter de schermen hard aan allerlei verbeteringen wordt gewerkt. Zo aan het eind van het jaar maken we de balans eens op en som ik de meest populaire items van het afgelopen jaar eventjes op en heb ik nog wat andere statistieken voor je. Ben je daarin geïnteresseerd klik dan hieronder op meer lezen. Verder wil ik jullie natuurlijk allemaal weer bedanken voor jullie comments, linktips, bezoek en alle vriendelijke linkpartners voor het linken naar TLP!

Fail Compilation December 2011 [Twister]
Fail Compilation December 2011
Ook Twister komt op de valreep van het oude jaar nog met een leuke fail compilatie aanzetten. Het is ook wel echt op de valreep maar dat maakt deze laatste fail compilatie van het jaar er natuurlijk niet slechter op. Check het uit!
Gametime 1592 - Ninja Mushroom
Ninja Mushroom
Je gaat als ninja paddenstoel door het leven en moet je een weg banen nog een mystiek bos. Game on!
SaBo-FX - Dirty
SaBo-FX - Dirt
Ook voor Joost alias Sabo-FX zit het jaar er bijna op en dat vieren we met de laatste clip voor dit jaar genaamd, Dirt. De muziek is uiteraard weer een eigen brouwsel en is een remix, als ik het goed heb, van voormalig barkeepster hier in de Arnhemse discotheek Manhattan, Taylor Dayne met het nummer Tell it to my heart. Ook Sabo-FX wenst iedereen een happy 2012!
Coca-Cola Magic Machine
Coca-Cola Magic Machine
Dat je kerstmis gerust aan Coca-Cola kan overlaten weten we al sinds dat er zelfs poolberen met flesjes Coca-Cola in de hand je een fijn kerstfeest toewensen. De Friendship machine kenden we al eventjes en voor deze kerst hebben ze een Magic Machine geplaatst ergens in de straten van Buenos Aires. Cool!
Rewinding 2011 [Stem op je Favoriete Pizzababe!]
Rewinding 2011 [Stem op je Favoriete Pizzababe!]
Het is een klein beetje jammer dat net niet alle Pizzababes die meedingen naar de titel "Pizzababe van het jaar 2011" in deze compilatievideo verwerkt zitten maar al met al is het wel een zeer mooie clip. Je krijgt 'm als tussendoortje omdat het de laatste vrijdag van het jaar is. En had je nog niet gestemd doe dat dan alsnog eventjes! [Thnx Gnoccatime!]

Breng via dit topic je stem uit!
Package Delivery [FAIL!]
Package Delivery [WHY?!]
Hoe moeilijk kan het zijn om een pakketje af te leveren zou je denken. Zagen we vorige week al een Fedex bezorger de fout in gaan met alle narigheid van dien, dit keer zijn het de mensen van DHL die helemaal niet voorzichtig omspringen met je spulletjes getuige deze video. Ook UPS maakt er een zooitje van door pakketjes met electronica in de natte sneeuw te leggen. Ja ach, gelukkig is er tegenwoordig youtube om dit soort misstanden aan het licht te brengen.
Pizzababe Becky Wunder
Pizzababe Becky Wunder
Ja mannen, dit is d'r dan Becky Wunder onze Pizzababe van de dag en tevens de laatste voor dit jaar. Vergeet niet op je favoriete Pizzababe van het jaar te stemmen, dat doe je hier! Wij gaan nog eventjes genieten van Becky met de Wunder kont! Vergeet ook vandaag weer niet om te raten!
Toys 4 Boys [16]
Crazy Tanktruck Driver [WTF]
Crazy Tanktruck Driver
Z'n baas vroeg zich al af hoe het toch kwam dat de achterbanden van de truck zo snel sleten. Ik heb geen idee hoe deze bestuurder het doet maar hij lijkt in total control, nu maar hopen dat die tank leeg is en dat je deze mongool niet toevallig tegemoet komt rijden.
Angry Birds - Gingerbread house
Angry Birds - Gingerbread house
We zagen vorig jaar al eens een taart voorbij komen die geheel gebaseerd was op het populaire spel Angry Birds en dit keer is iemand zo creatief geweest om iets dergelijks te fabriceren in de vorm van een Gingerbread house. In een soort van timelapse / stopmotion video zien we het maken en het uiteindelijke resultaat.
Funny Eyebrow Dance
Funny Eyebrow Dance
We kunnen niet allemaal talent hebben om toptenniser of topvoetballer te worden. Nee, sommige mensen hebben een heel ander talent zoals dit meisje die een leuk trucje kan met haar wenkbrauwen. Het geheel is trouwens ook niet onaardig om naar te kijken. Al is ze nog jong je kan al wel zien dat dit een hartebrekertje gaat worden, eenmaal 18.
Gametime 1591 - Hotel Defense
Hotel Defense
Je bent een sniper en bewaakt een hotel waar allerlei criminelen rondhangen die je moet afschieten. Je kan upgraden naar nieuwe en zwaardere wapens na elke level, maar ik kwam met m'n pistooltje al vrij ver. Game on!
Sexy Lila
Sexy Lila
Omdat we niet elke dag een beroep willen doen op de onuitputtelijke bron van Ome Hef hebben we vanavond in de aanbieding ene Lila die bij W4B furore maakte. Wij kijken gewoon gezellig en zonder enig vooroordeel mee..
Elyse Taylor doet O'Neill
Elyse Taylor doet O'Neill
Hocus Pocus, Gone Wrong [OMG]
Hocus Pocus, Gone Wrong [OMG]
Wanneer je als kleine meid tijdens de feestdagen een goocheltruc mag laten zien aan je klasgenootjes dan ben je daar toch een beetje zenuwachtig voor. Althans, deze kleine meid wel... WTF!
Pizzababe Kendall Rayanne 2
Pizzababe Kendall Rayanne 2
We konden vorige week al kennis maken met de mooie volborstige Kendall Rayanne en vandaag is ze er gewoon nog eens met d'r heerlijke lijf. In de vorige galerie kreeg Kendall al meer dan 1800 ratings, eens zien of dat dit keer beter kan... Rate!
Extreme Snow Tubing
Extreme Snow Tubing
Alhoewel ik persoonlijk een graf tyfus hekel heb aan sneeuw kunnen sommige mensen zich bij een beetje sneeuwval toch prima vermaken. Neem nou deze gasten die veel lol lijken te hebben met een zogenaamde snowtube.
2011 in Gaming
2011 in Gaming
Ik heb voor de aankomende dagen nog wat games besteld maar ik weet eigenlijk nooit zo goed welke games nou de coolste zijn. In deze compilatie zien we de beste games van afgelopen jaar nog eens voorbij komen in vogelvlucht maar misschien heb jij een tip voor me ?! Drop aub je favoriete game in de comments!
Dubstep Models by Grayprovocate
Dubstep Models by Grayprovocate
Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat Dubstep dé muzieksoort van 2011 is en in deze leuke babe clip zien we een paar dames terwijl we luisteren naar de muziek van Massive Attack.
Your Bag's Journey On Delta
Your Bag's Journey On Delta
Je hoort altijd de verhalen als het mis gaat met je bagage maar feit is dat 99% van alle bagage vervoerd per vliegtuig wél gewoon op de juiste bestemming aankomt. Bij Delta Airlines zijn zo zeker van hun zaak dat ze een koffer uitrustte met diverse camera's zodat we mee kunnen kijken in POV terwijl die z'n reis maakt.
Gametime 1590 - Feed Dead Demons
Feed Dead Demons
We gaan puzzelen met dit vrij leuke spelletje genaamd Feed Dead Demons. Er zijn 25 levels in deze game waarin je telkens op de juiste wijze je helden en demons moet verschuiven. Game on!
Sexy Melany Denyse
Sexy Melany Denyse
We sluiten de dag af met een fijne sexy video van Gnoccatime, met daarin vanavond in de hoofdrol Melany Denyse die we eerder al als Pizzababe van de dag konden bewonderen. Check it!
WallPaper Magic [51]
Die Hard Interupted
Die Hard Interupted
Leuk natuurlijk al die films maar het is eigenlijk nog veel leuker wanneer je er zelf ook in mee speelt. Neem nou een film als Die Hard, het is toch cool om op verjaardagfeestjes te kunnen vertellen dat je daar zelf in mee gespeeld hebt ?!
Pizzababe Valerie Rae
Playboy Valerie Rae
De zon schijnt al lang niet meer maar toch zit Valeria Rae in betere oorden waar de zon nog wel gewoon heerlijk lang aan de hemel staat. We konden al eerder Valerie bewonderen en vandaag is ze gewoon nog eens bij ons op visite... Rate!
Het NOS Jaaroverzicht van 2011
Het NOS Jaaroverzicht van 2011
Van de Arabische Lente tot de schietpartij in Alphen, en van de dood van Osama bin Laden tot de aanslagen in Noorwegen. 2011 was in veel opzichten een bewogen jaar. Helaas haalde Kim het jaaroverzicht niet maar dat mag de pret niet drukken.. Bekijk hier het NOS Nieuws Jaaroverzicht van 2011!
High Speed Reel 2011
20111228-higspeed.jpg
Voor de liefhebbers van super slowmotion filmpjes deze mooie High Speed reel met het beste uit 2011. Voor de echte fans hier een opsomming van de betere timelapse video's van het afgelopen jaar : Night Rush , Mindrelic in Motion, Landscapes en timelapse over Antartica!
Fail Compilation December 2011
Fail Compilation December 2011
We zitten al weer aan het eind van de maand en dat betekent de aankomende dagen weer een hoop fail compilaties met daarin de beste fails van de maand. We beginnen met de fail compilatie van YDL!
Stealing Beer like a Boss [WTF]
Stealing Beer like a Boss [WTF]
Tijdens de kerstdagen gaat er nogal wat alcoholische drank rond en dat kan een vrij kostbare zaak zijn. Niet iedereen heeft daar geld voor dus wordt er alcohol ingeslagen zonder te betalen. Deze vrouw is daar wel heel erg bedreven in en neemt met één blikje geen genoegen...
Gametime 1589 - Go Santa Go
Go Santa Go
Het laatste kerst themed spelletje van het jaar, ik beloof het, is dit Go Santa Go waarin je de kerstman moet helpen cadeau's te verzamelen die je op de een of andere manier naar beneden moet spelen omdat ze vast liggen boven de grond. Game on!
Holly Peers Pabo Seduction 2012
Holly Peers goes Nuts [Mini Montage]
Dat Holly Peers een babe is hoef ik hopelijk aan jullie niet meer uit te leggen en voor diegene die niet weten wie Holly Peers is, jammer dan! Niet alleen voor Nuts Magazine gaat stunning Holly graag en vaak uit de kleren, toen de Pabo vroeg of ze de 2012 kalender wilde sieren, zei ze onmiddelijk JA. Dit is de videoshoot!
Bullying Children's choir
Bullying Children's choir
Het is toch wat kan je niet eens meer rustig je kerstinkopen doen zonder meteen lastig gevallen te worden door kinderkoortjes die je ook nog eens allerlei verwensingen naar je hoofd slingeren. Van dezelfde Vlaamse makers, met het motto, Kinderen maken is makkelijk ze opvoeden niet altijd, die vorig jaar kleine Robin nog achter lieten bij een gek wordende omroepster.
The Very Best of WATTS Zap 2011 [Year Montage]
Best of Watts Zap 2011
Ik had laatst al een best of Watts Zap 2011 gepost maar dat bleek 'm toch niet te zijn. Geen nood want hier issie dan toch!

Playtime 45min
Pizzababe van het Jaar 2012 Verkiezingen
Pizzababe Jayme MariePizzababe Crissie HendersonKendall RayannePizzababe Jurgita Valts
votePizzababe Heather VandevenPizzababe Jenyavote
Pizzababe Beth WilliamsLaura ChristiePizzababe Martina RajicPizzababe Angela Taylor

Kies uit een van deze dames je favoriete Pizzababe van het jaar 2012!


Laatste Kans! WIN een fles Champagne!
Champagne, Bubbels, WIN
Jullie zijn ook in 2011 weer in grote getalen naar TLP gekomen en zo aan het eind van het jaar doen we daarom graag eens iets terug. TLP geeft samen met FlesjeBubbels.nl - iedere week - in december één heerlijke fles Champagne weg. Zorg dat ook jij een goede fles champagne met de feestdagen in huis hebt en doe mee aan de prijsvraag. Wat kost zo'n trendy metalen champagnekoker, De Winnaar krijgt binnen 24 uur een mailtje!

TIP: Het antwoord staat op de site, je antwoord mailen doe je hier! (ovv. WIN FB Week4)

Update: de laatste winnaar J.S. heeft een mailtje!
WallPaper Magic [50]
Boy Bruynzeel [The Video Yearmix 2011]
Boy Bruynzeel [The Video Yearmix 2011]
Kon je je als DJ vroeger nog met een muzikale jaarmix er vanaf brengen, tegenwoordig kan dat natuurlijk niet meer en moet het toch minstens een video yearmix zijn. We konden de laatste weken al druppelsgewijs genieten van diverse video yearmixen en dit is er eentje van Boy Bruynzeel, die ook prima gelukt is. De overige video yearmixen vind je trouwens via de linkjes onder deze videomix. (playtime 54min)
Real Life Battlefield 3 [EPIC]
Real Life Battlefield 3 [EPIC]
We zijn weer met beiden voetjes op aarde en de mailbox puilt uit met linktips die ik eerst maar eens zal gaan posten. Menno, kwam met deze übercoole real life Battlefield 3 clip aanzetten, die zeer zeker de moeite van het bekijken waard is. Kijk even mee!
Crash Compilation 2011
Crash Compilation 2011
Weliswaar komt deze compilatie in vier delen maar dat komt omdat het eigenlijk vier crash compilaties zijn waarvan er elk kwartaal eentje verschijnt. Het zijn ze alle vier dus je hebt een mooi overzicht van wat er allemaal mis ging afgelopen jaar op de diverse snelwegen ter wereld.
Gametime 1588 - Bloons Tower Defense 5
Gametime 1588 - Bloons Tower Defense 5
Plaats je torentjes zo dat de ballonnen er niet door heen komen en kapot gaan voordat ze hun doel bereiken. Simpel, game on!
Sexy Yevgeniya Diordiychuk
Sexy Yevgeniya Diordiychuk
Ik denk dat er weinig internet babes zijn die zoveel aliassen als deze Yevgeniya Diordiychuk hebben. Ik noem er een paar, Katie Fey, Jenya D, Eugenia Diordychuk, Vanesa Gojgik, Evgeniya Diordiychuk en Yevgenia Diordiychuk. Geeft natuurlijk niet en daar wordt deze dame ook zeer zeker niet minder mooi van, vandaar vanavond dit heerlijke filmpje met all of the above in the hoofdrol!
Video Yearmix 2011 [DJ Panduro & DJ COOL]
Video Yearmix 2011 [DJ Panduro & DJ COOL]
We hadden al een aantal video jaarmixen gepost hier op TLP de afgelopen weken en op deze 2e kerstdag doen we er daar toch nog eentje van bij. Het is de videoyearmix van DJ Panduro & DJ Cool waar we in het verleden ook al van hebben mogen genieten. De overige videoyearmixen kan je nog eens terugvinden via de linkjes onder deze video! (playtime 66min.)
Wie van de Drie 26 December 2011 [X-Mas]
Cassandra Nataly Talia

Cassandra

Nataly

Talia

United State of Pop 2011 [World Go Boom]
United State of Pop 2011 [World Go Boom]
Net als ieder jaar brengt DJ Earworm ook dit jaar weer een klein overzicht van de beste top40 platen in een United State of Pop minimix. Een mashup van de 25 populairste platen dus in 5 minuten. Check!
Jingle Bell Rock [Gone Wrong]
Jingle Bell Rock [Gone Wrong]
Ja ach, als Youtube beroemdheid wil je natuurlijk een leuke kerstboodschap maken voor je fans. Zorg dan wel eventjes dat je het juiste nummer op zet...
Santa Academy
Santa Academy
Het valt niet mee om in één nacht de hele wereld te voorzien van cadeaus dus traint de Kerstman hier het hele jaar voor, al zou je dat niet zeggen aan die dikke buik te zien. We nemen eventjes een kijkje hoe dat allemaal in z'n werk gaat op de Santa Academy.
Alleen met de Kerst ?! Scoor meteen een Date!
Terwijl voor sommigen mensen de leukste tijd van het jaar aanbreekt is het voor dé eeuwige vrijgezel toch een beetje rustig de aankomende dagen en weet je eigenlijk niet wat je zo 1-2-3 moet gaan doen. Een idee is om je net als vele anderen in te schrijven bij de site Nieuwsexcontact en wellicht vind je daar een gelijkgestemde die met jou de kerstdagen wil doorbrengen. Inschrijven is gratis, dus baat het niet dan schaadt het ook niet.
The Home Alone Slapstick Supercut
The Home Alone Slapstick Supercut
Zet vanavond de tv aan en het is bijna zeker dat je een film als Home Alone ergens op een van de netten kan gaan kijken. Maar waarom zou je daar anderhalf uur voor uittrekken als je in deze supercut eigenlijk de leukste scene's al kan zien.
Gametime 1587 - Cargo Bridge xMas
Gametime 1587 - Cargo Bridge xMas
Bouw een brug met de middelen die je hebt en zorg dat de kerstkado's veilig aan de overkant komen. Game on!
We Wish you a Sexy Christmas [Jingle Belles]
We Wish you a Sexy Christmas [Jingle Belles]
Afgelopen jaar hebben jullie kennis kunnen maken met Stefano van Gnoccatime die regelmatig leuke babe compilaties voor ons maakte, denk bijvoorbeeld aan deze epische Jenya D. clip! (HOT!) Speciaal voor TLP maakte hij een kerstgroet in videovorm die uiteraard gevuld is met nakende babes. We wensen jullie alvast een fijne kerstdagen,
It's a Puppy Christmas
It's a Puppy Christmas
Leg een aantal kado's onder een kerstboom laat er een roedel puppy's mee spelen en je hebt eigenlijk dé kerstvideo van 2011. Awwwwww!
In Sync Puppet Dance [Epic]
In Sync Puppet Dance
Als straat artiest moet je moet je onderhand wel alles uit de kast trekken wil je de mensen nog verassen en belangrijker nog, geld uit de zak kloppen. Deze act is niet nieuw maar wel erg goed uitgevoerd op het nummer Bad van Michael Jackson. Als bonus: de 2011 MJ videomix!!
Miranda Kerr vs Erin Heatherton [Hot & Hotter]
Miranda Kerr vs Erin Heatherton [Hot & Hotter]
Wederom twee modellen waaruit je bijna niet kan kiezen al heb ik dat stiekem net toch maar eventjes gedaan. Mijn keuze staat weer als thumb! Welke van deze twee knoerten is jouw favoriet ?!
Fenton Strikes Again & Again [Ajax Edition]
Fenton Strikes Again & Again [Ajax Edition]
De populairste hond van het jaar Fenton, krijgt nog maar eens een make over met dit keer AZ keeper Esteban en de hoolie die hem probeerde neer te choppen afgelopen week, in de hoofdrol.
Santa's Sexy Helpers 2011
Santa's Sexy Helpers 2011
Gametime 1586 - Gift Pusher
Gift Pusher
Het is officieel kerstmis en we beginnen deze 1e kerstdag met een spelletje zoals we eigenlijk elke dag beginnen. Je mag de spelletjes op een zo vlug mogelijke manier in de daarvoor aangegeven ruimte navigeren. Game on!
Wie van de Drie 24 December 2011
Colette Ivetta Nataly

Colette

Ivetta

Nataly

Cinema 2011 [The Compilation]
Cinema 2011 [The Compilation]
We hebben ondertussen al een paar van dit soort compilaties voorbij zien komen, maar Kees van Dijkhuizen is een geval apart en heeft al meer coole compilaties op z'n naam staan en daarom wil ik jullie zijn Cinema 2011 compilatie zeker niet onthouden. We hadden eerder al, Cinescape 2011, de Movie Portfolio 2011 en de Best of Motion Pictures 2011...

Hier is zijn overzicht voor 2011!
Bethany's Wish for Santa
Bethany's Wish for Santa
Het is zover, vanavond is het kerstavond en mogen we eindelijk de cadeau's die Santa onder de boom gelegd heeft uitpakken. Bethany Arnold had eigenlijk maar één wens, dat haar vader, die in Irak aan het werk is, thuis was voor kerst. Zakdoekje alert!
Dance like nobody is Watching - Christmas 2011
Dance like nobody is Watching - Christmas Edition
Zagen we laatst nog een dame in de wasserette helemaal los gaan met d'r iPod ?! Vandaag zijn we alvast in kerststemming en gaan we dus los in een winkelcentrum terwijl we luisteren naar kerst muziek...


Skoften Yearmix 2011
Skoften Yearmix 2011
Onze vriendjes van Skoften hebben er weer een jaartje op zitten en in deze compilatie zie je zo'n beetje de beste clips die ze daar hadden afgelopen jaar. Weet je meteen weer waarom je op TLP moet zijn!
Gametime 1585 - Snowball Siege
Snowball Siege
We gaan vanmorgen al naar lapland om daar de kerstman te helpen om de cadeautjes te bezorgen. Zorg elke keer dat je de ijsblokken zo breekt dat de cadeaus goed vallen... Game on!
Huuuuu, Webcam Babe met TETTEN!
Huuuuu, Webcam Babe met TETTEN!
Okay, nog een paar uurtjes slapen en dan beginnen we met de Pizzababe van het jaar verkiezingen en dat gaan aan de comments en votes te zien allemaal dames met een maatje meer in buste omvang worden! Niet dat ik daar vies van ben of zo, en dus hebben we vanavond ook nog meteen een webcam dame die geilig loopt te doen. Wij kijken mee!
Parkour Koning Aleksey Sonic Savin
Parkour Koning Aleksey Sonic Savin
Nog een paar uurtjes en dan is het officieel kerstmis maar voor het zover is, hebben we morgen nog een hele dag leuke video's en voordat we zo afsluiten gaan we nog eventjes kijken naar deze parkour koning die nog maar eventjes laat zien hoe parkour in z'n werk gaat. Introducing Aleksey Sonic Savin, ik doe het niet na!
Jingle Barks
Jingle Barks
We zagen net al een talentvol hondje genaamd Stuart die kan dansen als de beste maar wat dacht U van deze honden die Jingle Bells blaffen ?!
Pizzababe Sydney Barlette
Pizzababe Sydney Barlette
Een van de dames die we zeker terug gaan zien in de Pizzababe van het jaar Verkiezingen aankomende kerstdagen is Sydney Barlette, die we in het begin van het jaar regelmatig voorbij zagen komen in galerie en videovorm. Vandaag is ze nog eventjes terug om jullie geheugen op te frissen en ze is weer net zo mooi als altijd. Rate!
Best Win & Luck Compilation of 2011
Best Win & Luck Compilation of 2011
We gaan weer eventjes verder met de lijstjes / jaaroverzichten voor 2011 en hebben hier een Win & Luck compilatie met de beste van het afgelopen jaar. Check het uit!
Bounce that Dick
Bounce that Dick
Niet echt een kerstnummer maar toch erg leuk gedaan deze clip van Jenna Marbles met Bounce that Dick!
Stuart the Salsa Dancing Dog [Epic]
Stuart the Salsa Dancing Dog [Epic]
Ik heb dit filmpje 300x bekeken maar volgens mij is het gewoon echt. Check eventjes deze Stuart de Salsa dancing dog, die beter kan dansen dan menig TLP bezoeker inclusief ondergetekende, schat ik zo. Epic!
Boer zoekt Bella
Boer zoekt Bella
Geniaal nummer hier zo van Renzo die het zo te horen en te zien helemaal geweldig vind op de boerderie samen met zijn geliefde Bella. Of was hij daar nu juist naar op zoek ?!

Dit nummer doet me denken aan een Italiaans nummer uit het verleden, kan er alleen niet op komen... iemand ?!
All I Want for Christmas is Flight Safety
All I Want for Christmas is Flight Safety
Het valt me eerlijk gezegd nog mee het aantal kerst video's die we dit jaar voorgeschoteld krijgen. De Filipijnse crew van Cebu Pacific danst voor U van 16 december tot 31 december op alle vluchten deze veiligheidsinstructie voor het opstijgen. Het nummer is natuurlijk van Mariah Carey, All I want for Christmas is YOU!
Gametime 1584 - Snowballs Rumble
Snowballs Rumble
Zorg dat je alle rode figuurtjes weg speelt en houd de groene figuurtjes veilig terwijl je punten verzameld door cadeaus op te pikken. Game on!
Dubstep Christmas House
Dubstep Christmas House
Net als ieder jaar zijn er ook dit jaar weer allerlei filmpjes op de interwebs te bewonderen met daarin huizen die helemaal omgetoverd zijn tot ware kerst paleizen met alle tierelantijntjes die daar bij horen. Dubstep is er nog niet zo heel erg lang maar wint steeds meer aan populariteit, het is al zo erg dat er nu dus ook een Dubstep Christmas huis is..
Bad Kitty Cat [100% Ownage]
Bad Kitty Cat
Katten zijn leuke beesten maar niet altijd net zo lief als ze eruit zien. Dit is Bella die graag een helpende hand uitsteekt als een andere kat net met de trap naar beneden wil. Doet ze anders nooit!
Sex is no Accident
Sex is no Accident
Mocht je nog geen date hebben voor de aankomende kerstdagen dan kan je hier terecht. Maar of het echt nodig is ?! Uit deze drie shorts blijkt dat je maar zo ineens sex kan hebben wanneer je het het minst verwacht. Van MTV!
Pizzababe Brigitte Anne
Pizzababe Brigitte Anne
We schakelen over naar onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de iets wat boos kijkende Brigitte Anne. Beetje jammer dat ze zo kijkt want verder is het echt geen onaardige meid. Ik hoor weer graag wat jullie van deze dame vinden. Rate!
Gaming Wallpaper Pack
Gaming Wallpaper Pack
Click the images to enlarge!
Meme Marriage Proposal
Meme Marriage Proposal
Tegenwoordig hoef je zelf al lang niet meer origineel te zijn als je bijvoorbeeld je meisje ten huwelijk wilt vragen. Je kijkt gewoon wat filmpjes op het internet, maakt daar een leuke mix van en voor je het weet heb je zelf een viral video gemaakt zoals deze Tim die vriendin Audrey op leuke wijze ten huwelijk vraagt.
Virals of 2011 [The Supercut]
Virals of 2011 [The Supercut]
Okay, deze clip is misschien niet zo goed als de Viral Video Story van een tijdje geleden maar ook in deze supercut van videogum komen de beste virals van 2011 nog eens voorbij en dat is wel zo leuk zo op het eind van het jaar. Meer lijstjes, jaaroverzichten volgen!
Gametime 1583 - Giant Tower Defense
Giant Tower Defense
Je moet allerlei verdedigings linies op werpen om de aanstormende vijand op tijd af te stoppen in dit Tower Defense spelletje wat zich afspeelt op het strand. Game on!
Hey Psssst! Gratis Staatslot hebben ?!
Altijd al een privé vliegtuig willen hebben ?! Of zin in een tropische vakantie voor 'n paar jaar ?! Ga naar de Renault Nederland Facebook pagina en je ontvangt direct een voucher voor een 1/5 staatslot. En wie weet ga je het nieuwe jaar in als miljonair! Meld je NU aan!

gratis staatslot
Sexy Redhead Justine
Sexy Redhead Justine
We gaan afsluiten voor deze avond en dat doen we met de roodharige Justine. Vonden we vroeger nog dat een dooie beter was dan een rooie, tegenwoordig weten we beter. Roodharige babes zijn heet en slopers in bed! Vanavond sluiten we af met de zexy roodharige Justine, een kanjer!
Monster Truck Rock Opera
 Monster Truck Rock Opera
Monster trucks ze zijn er nu eenmaal al ben je daar misschien als natuur liefhebbert niet al te blij mee, toch is het af en toe wel cool om te zien. Zo ook deze compilatie in een soortement van montage met de mooiste beelden uit 2011. Check!
Riding the Death Trail [OMG]
20111221-mtb-route.jpg
Kennen we El Camino de le Muerte, of te wel de "Death Road" nog ? Deze gevaarlijkste route die je aflegt per auto bevind zich in Bolivia en de mannen van Topgear deden in seizoen 14 een poging om die route te rijden. Uiteindelijk hoef je niet zo heel erg ver van huis om je leven te wagen op weg van punt A naar punt B want dat kan ook gewoon in Oostenrijk, alleen heet het hier Garnitzenklamm Gorge en berijd je die met een mountainbike.
Pizzababe Kendall Rayanne
Pizzababe Kendall Rayanne
Een nieuwkomer deze Kendall Rayanne in ons Pizzababe archief maar ik hoop stiekem dat er nog een hele hoop van deze mooie babe voorbij komt in de aankomende tijd. Een mega mooie Pizzababe vandaag die hoge ogen gaat gooien schat ik zo.... Rate!
YES! Radio Video Yearmix 2011
VideoYearmix, 2011, Yes
Met dank aan Philizz kwam deze video yearmix uit Griekenland tot ons van het Griekse radio station YES! Radio 91.2! We hebben er ondertussen al een paar staan van 2011, met hier de 2011 DJ Philizz Videoyearmix, de Amine Video Yearmix 2011 en de 2011 Philizz MM-2 Mashup video yearmix. Vandaag dus geluid en beeld uit Griekenland waar behalve veel ellende 't afgelopen jaar ook nog iets goeds vandaan komt. De Yes! VideoYearmix.. 2011 (playtime 53min.)
Hole in One wins Truck
Hole in One wins Truck
Voor sommigen mensen kunnen de aankomende feestdagen niet meer stuk. Neem nou deze 59 jarige Brenda Hewett die uitverkoren was om in de halftime van een Akwesasne warriors ijshockey wedstrijd een poging te wagen om de puck vanaf de middenstip door een ini mini gat in het doel te schieten. Ze won er een nieuwe Ford F-150 mee... Knap!
Big Bow Tooth Extractor
Big Bow Tooth Extractor
De tijden dat kids een touwtje aan een tand bonden om vervolgens de deur dicht te slaan waardoor de los zittende tand getrokken werd is zo te zien voorgoed voorbij. Heden ten dage moet daar schijnbaar wapentuig aan te pas komen. Het werkt wel prima!
Gametime 1582 - Knight Age Christmas
Knight Age Christmas
Het kerstgevoel in deze game is ver te zoeken want je bent namelijk beland in de middel eeuwen en gaat als ridder de strijd aan ter paard en op andere manieren. Game on!
Sexy Rainy Day Jordan [by Gnocca]
Sexy Rainy Day Jordan [by Gnocca]
Afgelopen jaar konden we kennis maken met de compilaties van onze inmiddels zeer gewaardeerde Italiaanse collega Stefano van Gnoccatime en er komt nog een gezamenlijke kerstgroet aan een dezer dagen, maar zover is het nog niet. We sluiten deze dinsdagavond af met een dame die we de afgelopen weken al vaker voorbij zagen komen en vanavond dus nog eens op video / bewegend beeld. Ik zeg habbaaaa!
Epic Dubstep dancing @ The Great Wall
Epic Dubstep dancing
Kennen we, Marquese nog ?! Deze Fransman met epic dubstep dance skills maakte een tijdje geleden furore met deze video waarin hij laat zien wat ie allemaal kan. En als je wat kan, dan word je ook af en toe uitgenodigd om je skills te showen, zoals hier bijvoorbeeld bij de grote muur aan de grens met China.
WIN een Flesje Bubbels [Week 3]
Champagne, Bubbels, WIN
Jullie zijn ook in 2011 weer in grote getalen naar TLP gekomen en zo aan het eind van het jaar doen we daarom graag eens iets terug. TLP geeft samen met FlesjeBubbels.nl - iedere week - in december één heerlijke fles Champagne weg. Zorg dat ook jij een goede fles champagne met de feestdagen in huis hebt en doe mee aan de prijsvraag. Welke fles champagne wordt gewaardeerd met 2 sterren in de Hachette-gids ? De Winnaar krijgt binnen 24 uur een mailtje!

Update: TIP: Het antwoord staat op de site, je antwoord mailen doe je hier! (ovv. WIN FB Week3) Winnaar W. Sandberg heeft een mailtje, volgende week de laatste fles!
Wallpaper Magic 49
Stripper got Skills
Girl got Skills
Zet een vrouw niet achter het stuur van een auto want dat levert niets dan ellende op maar zet een vrouw op een podium met het liefst zo min mogelijk kledij aan en je hebt een feest. Deze chick is bezig met haar showtje en heeft best een leuk trucje geleerd. Ik doe het haar in ieder geval niet na....
Pizzababe Tierra Lee
Pizzababe Tierra Lee
We schakelen maar weer over naar onze Pizzababe van de dag wat vandaag een dame is die we in de eerste helft van 2011 ook al eens konden bewonderen. Tierra Lee hebben we dus op herhaling en daar ben ik niet eens heel erg rouwig om. Wat vinden jullie ? Een blijvertje of ?
Lost Bet | Eating Cat Poop [OMG]
Lost Bet
Ik hoop toch echt dat iemand mij kan vertellen dat dit fake is, want ik moet er niet aan denken dat dit echt is. Verhaal : Meisje verliest weddenschap, meisje is dronken en meisje moet katten uitwerpselen eten. Smakelijk!
Amine Video Yearmix 2011
Amine Video Yearmix 2011
Naast de videmixen van DJ Philizz en VJ Magrao zijn er natuurlijk nog veel meer creatievelingen die zo aan het eind van het kalenderjaar klaar staan met een video yearmix. Als ik het goed heb komt deze uit Duitsland. Ga er maar weer eventjes lekker voor zitten want in een uur komen alle hits van 2011 nog eens voorbij.
Drew Bezanson is Back
Drew Bezanson is Back
Professioneel en Redbull rijder Drew Bezanson kwam begin 2011 lelijk ten val en kon daardoor het afgelopen jaar niet meedoen aan de competitie. Gelukkig is hij weer helemaal de oude en viert dat met deze coole video edit. Check!
Gametime 1581 - Coaster Destroyer
Coaster Destroyer
De bedoeling in Coaster Destroyer is om paniek te zaaien en het pretpark te verwoesten door de achtbaan op te blazen. Gebruik de juiste wapens om de stickman figuurtjes de schrik van hun leven te geven. Game on!
Sexy Rollergirls
Sexy Rollergirls
We gaan vanavond naar de rollerskate baan met twee heerlijke meiden die, al is het er best wel koud, toch voor ons uit de kleertjes gaan. Waar is die baan ?!
Cinnamon Challenge Fus Ro Dah [Fail]
Cinnamon Challenge Fus Ro Dah
Met de woorden Fus Ro Dah krijg je buitengewone krachten in de game "Elder Scrolls V: Skyrim" en het is ondertussen een internet meme geworden. Zo zijn er al diverse clips ineens omgetoverd tot Fus Ro Dah clips en zo ook deze video met een chick die een andere meme, de cinnamon challenge, uitprobeert. Een “Fus Ro Dah” compilatie staat er als bonus onder..
MMA fighting in Brasil [OMG]
MMA fighting in Brasil
Brazilië kan dan wel één van de opkomende economieën zijn, nog steeds is daar veel armoede en leven hele volksstammen op vuilnisbelten. MMA vechten gaat daar ook iets anders dan bij ons en wordt nog gewoon georganiseerd ergens in een achtertuin, zoals Kimbo Slice ook ooit begonnen is. Wij kijken mee...
Sneeuwtoppers!
Sneeuwtoppers!
Op Transavia.com/sneeuwtoppers kan je meedoen aan diverse / verschillende winter games. De komende acht weken kun je fantastische prijzen winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee vliegtickets naar een Europese wintersportbestemming naar keuze? Of een tegoedbon van €250 voor je wintersportoutfit ? Beginnen de sneeuwkriebels al te komen ? Iedere week kun je deelnemen aan een nieuwe winter game en dus maak je 8 keer kans op een nieuwe prijs. De winnaar wordt bepaald met een battle waarin je strijdt om de meeste stemmen. Dus speel de winter games en win!
Pizzababe Heather Knox
Pizzababe Heather Knox
Tijdens de kerst beginnen we met onze Pizzababe van het jaar verkiezingen en je kan dan telkens in setjes van drie op dames stemmen waarvan er uit eindelijk drie doorgaan naar de finale. Vandaag heb ik alvast een Playboy bunnie die de titel cybergirl januari 2012 heeft gekregen van ome Hef. Haar naam is Heather Knox en het is de eerste keer dat we deze kanjer hier op TLP mogen gaan bewonderen. Vergeet niet te raten!
Holiday Wallpaper Pack 2011
holiday, wallpaper, wpmagic
The Cleveland Show [xMas 2011 | Die Hard]
The Cleveland Show [xMas 2011
Sinds dat Cleveland verhuisd is uit Quahog leeft hij een vrij normaal gezinsleven en mist zijn vrienden Peter, Quagmire en Joe allerminst. We hebben al vaker parodieën gezien van Seth McFarlane in Family Guy maar dit is de eerste keer dat dit voor de Cleveland show wordt gedaan. Meteen spectaculair ook want het is een parodie op de film Die Hard. Cool!
Philizz ft. MM-2 Mashup Yearmix 2011 [Video]
Philizz ft. MM-2 Mashup Yearmix 2011 [Video]
Vorige maand konden we de geniale VideoYearmix 2011 van Philizz al bewonderen en naast dat soort mixen heeft hij ook nog een klein projectje ernaast samen met MM-2 waarin ze samen mashups maken. Ik had er al een paar gepost en als een kleine bonus heeft Philizz ook van die nummers nog een leuke 2011 videoyearmix in elkaar gezet. Voor de liefhebbers!
The Very Best of Rally Sport 2011
The Very Best of Rally Sport 2011
Ook het rally seizoen 2011 zit er weer op en dat bracht net als ieder jaar weer de nodige ongelukken en spectaculaire beelden. In deze 20 minuten durende compilatie, beelden met origineel sound en inboard camera beelden. We zien het afgelopen jaar rally sport in het kort samengevat. Check!
Vrouw steekt over, Mag Dat ?!
crossing-road
Vrouw en verkeer, het gaat zowat niet samen en ook al besturen ze zelf de auto niet, dan nog kunnen ze een flinke ravage aanrichten.
Gametime 1580 - Catch the Candy Xmas
Catch the Candy Xmas
Zorg dat je met je Santa hoed zoveel mogelijk snoep opvangt. Simpel zat lijkt me...
Plakplaatmeisje doet Webcam showtje
Plakplaatmeisje doet Webcam showtje
Wat zo'n chickie als deze nou bezield heeft om zich helemaal onder de plakplaatjes te bedelven is voor mij een raadsel eigenlijk. Eeuwig zonde natuurlijk, al maakt ze het een klein beetje goed met dit showtje!
Met je schoonouders Kerst vieren ?! [NOT]
Met je schoonouders Kerst vieren ?! [NOT]
Eerlijk zeggen! Wie kijkt er nu al op om straks het kerstfeest te moeten vieren met de schoonouders ?! Aargh, al die verplichte bezoekjes aan de schoonfamilie ieder jaar, het is voor velen een regelrechte marteling. Gelukkig hebben ze bij Marktplaats dé oplossing : ‘Stuur je schoonouders tijdens de kerst naar een onbewoond eiland voor € 10,-’ !!! Deze eerste Marktplaats Onwaarschijnlijke Aanbieding markeert de start van een reeks aanbiedingen waarbij je heel bijzondere dingen kunt aanschaffen voor een symbolisch bedrag. Check! Dat wordt eindelijk eens een rustige kerst... (video)
Sophie Reade Calendar 2012
Sophie Reade Calendar 2012
Ipv, onze Sexy Wallpapers hebben we op zondag tot 1 jan. 2012 kalenders!
Wie van de Drie 18 December 2011
Krystal Jenya Lorena

Krystal

Jenya

Lorena

Best Fails of The Year 2011 [Twister]
Best Fails Of 2011
Ik was gister een dagje naar Valkenburg voor een gezellig dagje kerstmarkt shoppen maar dat was ook meteen de laatste keer. Wat een drukte! Een fail aktie dus van de babe maar goed, dat heeft ze later ruimschoots goed gemaakt. Twister heeft alle fail akties van afgelopen jaar in een nette fail compilatie met beste fails van 2011 gepropt. [Thnx Twister]
Alessandra vs Candice [Hot & Hotter]
Alessandra vs Candice [Hot & Hotter]
Eergisteren namen Adriana Lima & Doutzen Kroes het al op in een video battle van de heetste milfs die er momenteel op deze aardkloot rondlopen. Vandaag weer twee van die mooie dames al zijn het dit keer collega modellen Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel.. Welke vinden jullie de mooise ?! Mijn keuze staat weer als thumb!
Cinescape 2011 [2006 - 2011]
Cinescape 2011 [2006 - 2011]
Een genot voor de echte filmliefhebber is deze serie Cinescape compilaties waarin per jaar de beste films nog eventjes voorbij komen. We beginnen in 2006 en eindigen in 2011, nice!
Cool HDR Timelapse
Cool HDR Timelapse
Tussen onze image galerijtjes staan inmiddels een aantal leuke HDR galeries maar je kan ook video's bewerken tot HDR en dat zien we in deze coole timelapse video die je het beste eventjes op fullscreen kan zetten.
Urban Pinball [3D Projection]
Urban Pinball [3D Projection]
Voor het Fête des Lumiere 2011 werd alles uit de kast getrokken om er een cool feest van te maken en dan moet je tegenwoordig haast wel met een coole 3D projectie op een gebouw komen om het echt af te maken. Vandaag gaan we flipperen op de gevel van de schouwburg in Lyon.
Santa & Rudolph in Richmond Park [Xmas Parody]
Santa & Rudolph in Richmond Park
Een maand geleden ging er plots een filmpje in de rondte met daarin labrador Fenton Benton die achter een roedel herten aan zat in het Richmond Park. Kerstmis zit er aan te komen dus werd Benton vervangen door Rudolph het rendier...
Gametime 1579 - Gold Rush 2
Gold Rush 2
Verwijder alle blokjes goud maar doet het zo zodat de meneer agent de grond niet raakt. Een beetje puzzelen dus op deze zondagmiddag. Game on!
Sexy Wolfmother
Sexy Wolfmother
Het recept om een succesvolle videoclip te maken bestaat uit een paar ingrediënten en één van de belangrijkste ingrediënten moet haast wel het aantal babes zijn wat meespeelt in zo'n clip. Het is dus eigenlijk vrij eenvoudig om een muziekclip te fabriceren als je de beschikking hebt over twee gewillige dames en een videocamera. Kijk maar eventjes mee...

Music by “Wolfmother - Woman"
This Year in Unnecessary Censorship
This Year in Unnecessary Censorship
Een vast onderdeel bij de Jimmy Kimmel show is het wekelijkse filmpje met "Unnecessary Censorship", waarin van alles en nog wat wordt weg gepiept door iets te over ijverige FCC medewerkers. Of waren het nou toch medewerkers van Jimmy's show ?! Hier de leukste fragmenten uit 2011...
Jouw Favoriete Reclame een Gouden Loeki ?!
20111216-gouden-loeki.jpg
De C1000 reclame "Of naar Nick en Simon" is genomineerd voor een Gouden Loeki, dé prijs voor de beste reclame van het jaar, die op 22 december wordt uitgereikt tijdens de live TV show. Stemmen kan hier! In deze commercial zitten de Volendammers in een achtbaan en daar zijn dit de outtakes van!

Het origineel staat eronder...
Wie van de Drie 17 December 2011
Eliana Bree Daniels Yeva

Eliana

Bree

Yeva

Danger Hip Hop Videomix 2011
Danger Hip Hop Videomix 2011
Uiteraard niet zo goed als de 2011 Video Yearmix die Philliz in elkaar draaide maar mocht je van hip hop houden dan is dit zeker een aanrader. Helaas zit er geen playlist bij de "2011 Danger Hip Hop Videomix" die bijna 2 uur duurt maar wie meer info heeft over de tracks of wel een playlist heeft gevonden mag die natuurlijk droppen in de comments. Aaight!
Skate King of Pakistan [WTF]
Skate King of Pakistan
Ik weet niet precies wat nu knapper is. Aan twee touwtjes op je rollerskates achter een brommer aan hangen óf die brommer besturen terwijl je er achter hangt op je skates. In Pakistan staat deze man bekend als de Skating King en na het zien van deze clip snap je waarom. Check ook eventjes die drempel op het eind, WTF!
Left 4 Dead [Fan Made Teaser]
Left 4 Dead [Fan Made Teaser]
Ik ben niet zo'n hele erge fanatieke gamer, niet omdat ik het niet leuk vind, integendeel, maar ik ben altijd zo snel af. Deze gast is helemaal wild van het spel "Left 4 Dead" en wil eigenlijk diep in z'n hart dat de game ooit verfilmd gaat worden. Met deze teaser, probeert hij Hollywood vast warm te maken voor zo'n film. Wanneer het project af is, zal ik natuurlijk de hele film posten. Nu moet je het nog doen met een 2 minuten durende teaser...
Salt Boarding
Salt Boarding
En ik maar denken dat er op z'n minst sneeuw of water nodig was om vooruit te komen op zo'n board. Helemaal niets van waar dus want deze gasten surfen gewoon op de zout velden van Salt Flats, in Utah. Het ziet er vrij uniek uit en daarom deel ik deze video toch maar eventjes met jullie..
Darth Vader Christmas [Choir Flash Mob]
Darth Vader Christmas [Choir Flash Mob]
Het is me ook wat! Heb je net alle delen van Star Wars gekeken en weet je eindelijk hoe het zit met Darth Vader, blijkt er weer geen snars van te kloppen en blijkt de beste man gewoon wat bij te verdienen als hulp Kerstman op een universiteit in Canada.
Gametime 1578 - Wake up the Box 3
Wake up the Box 3
Al weer het derde deel in deze serie en nog steeds even leuk om te spelen, Wake up the Box 3! Maak de doos wakker door de objecten in het scherm op de juiste manier te gebruiken. Game on!
Sexy Rainy Day Jordan
Sexy Rainy Day Jordan
Met een dubbele Playboy video sluiten we deze vrijdag, waarop de eerste sneeuwvlokjes van het jaar naar beneden kwamen, af. Het is de mooie Rainy Day Jordan die ook best mag langskomen als het zonnetje schijnt, al gaat die volgens mij al vanzelf schijnen als deze überbabe binnen komt lopen...
Toys 4 Boys [15]
Zeitgeist 2011 - Year in Review
Zeitgeist 2011 - Year in Review
Met Zeitgeist kijken we nog eventjes terug op het jaar 2011, een bewogen jaar waarin veel gebeurde wat de wereld waarschijnlijk ook voorgoed verandert heeft. Hoe zag Google 2011 ? Zeitgeist zocht het uit, Naais!
Pizzababe Kimberly McKenna
Pizzababe Kimberly McKenna
Een beetje later dan gewoonlijk maar daarom zeker niet minder mooi is deze "Student Body" Kimberly McKenna, onze Pizzababe van de dag. Zoals altijd hebben we geen Pizzababes in het weekend maar niet getreurd, maandag zijn we er gewoon weer met een nieuwe Pizzababe. Vandaag dus Kimberly, vergeet niet te raten!
WIN een Flesje Bubbels [Week 2]
Champagne, Bubbels, WIN
Jullie zijn ook in 2011 weer in grote getalen naar TLP gekomen en zo aan het eind van het jaar doen we daarom graag eens iets terug. TLP geeft samen met FlesjeBubbels.nl - iedere week - in december één heerlijke fles Champagne weg. Zorg dat ook jij een goede fles champagne met de feestdagen in huis hebt en doe mee aan de prijsvraag. Wat is de duurste fles champagne op de site ?! De Winnaar krijgt binnen 24 uur een mailtje!

Update: TIP: Het antwoord staat op de site, je antwoord mailen doe je hier! (ovv. WIN FB Week2) Winnaar Tam krijgt deze week een flesje thuis gestuurd!
Adriana vs Doutzen [Hot & Hotter]
Adriana vs Doutzen [Hot & Hotter]
Wij weten allang dat de mooiste vrouwen ter wereld in dienst zijn van Victoria's Secret en onlangs kon je de laatste show nog in z'n geheel bewonderen bij onze vriendelijke buurtjes van xMissy. Wat jullie misschien niet wisten is dat Adriana Lima en ook onze Doutzen Kroes inmiddels moeders zijn en daarom ook meteen de heetste milfs van de planeet. Mijn favoriet staat in de thumb maar welke van deze twee überbabes vind jij het mooist ?!
Introducing the Dubstep Drum Machine God
Introducing the Dubstep Drum Machine God
Okay het is dan weliswaar mijn muziek niet dat Dubstep maar als je dit soort shit live kan spelen ergens op een festival in Polen met alleen een drumcomputer voorhanden dan ben je voor mij god. Fokking knap!
Best Fails Of Week 2 December 2011 [YDL]
Best Fails Of Week 2 December 2011, compilation, fail
We zijn weer een weekje dichter bij het einde van het jaar en dat betekent dat we weer een fail compilatie hebben van YDL met daarin de beste fails van afgelopen week. Check de check!
Sasha Cohen is The Dictator [Trailer]
Sasha Cohen is The Dictator
Dat je met Sasha Cohen, aka Borat en nog tal van andere karakters, kan lachen zal inmiddels duidelijk zijn. Zijn nieuwe film gaat in mei van volgend jaar in première en is getiteld "The Dictator". Het lijkt me overbodig om jullie te vertellen dat hij hier geen vrienden mee gaat maken in het Midden Oosten maar dat maakt Sasha waarschijnlijk toch niet zoveel uit. Check de trailer!
Gametime 1577 - Mass Mayhem 4
Mass Mayhem 4
Het is vrijdag en op vrijdag kan maar beter niemand in je buurt komen. Knal iedereen overhoop die in je weg staat, of gewoon onschuldig voorbij loopt, en upgrade je wapens wanneer je daar de gelegenheid voor krijgt. Er zijn zo'n 40 opdrachten in Mass Mayhem 4, om je toch zeker tot het middaguur zoet te houden. Game on!
Sexy Kyra Milan
Sexy Kyra Milan
Onze grote vriend Stefano, oftewel Gnocca, kwam vanmiddag weer met een heerlijke clip aanzetten met daarin een van mijn favoriete dames van de laatste maanden, Kyra Milan, in de hoofdrol. Uiteraard is het weer een heerlijke clip geworden en ook voor de kerstdagen heeft hij inmiddels een leuke clip in elkaar geschroefd, die je een dezer dagen kan verwachten. Vanavond doen we het met Kyra, SUPER!
Twilligt for Men [Fixed]
Twilligt for Men [NSFW]
Ik heb de laatste paar dagen een paar coole films bekeken, waaronder De Ontvoering van Heineken en Drive! Twee coole films die je gerust met een chickie kan gaan bekijken als je d'r tenminste niet al verloren hebt aan de Twillight film reeks. Gelukkig is er nu ook een strictly for men versie van die verder vrij boring aandoende zombie film... Check! [via Ehowa]
Pizzababe Suan Sanchez
Pizzababe Suan Sanchez
De Pizzababe van vandaag heeft een lange reis afgelegd vanuit Venezuela maar ook daar trekken wij gewoon onze Pizzababes vandaan. Suan Sanchez is het geworden die ook nog eens wat auto's blijkt te hebben al ben ik er niet gerust op dat ze ook daadwerkelijk verstand van auto's heeft. Suan is onze Pizzababe van de dag en ik hoor weer graag jullie commentaar... Rate!
WallPaper Magic [48]
Laundromat Dancing
Laundromat Dancing
Of dit Dance Like Nobody's Watching een net zo'n groot succes wordt als Ownling of Planking valt te bezien al zijn er inmiddels al wel een hoop van dit soort clips te vinden op de interwebs. Deze chick zet haar ipod op en gaat helemaal los in een wasserette, geniaal!
Wolfswinkel - Huntelaar: 2 - 2 [Revenge Time]
Wolfswinkel - Huntelaar: 2 - 2
Zagen we afgelopen maandag nog Klaas Jan Huntelaar die arme van Wolfswinkel weer eens in de maling nemen. Vandaag is het de beurt aan Ricky van Wolfswinkel zelf om wraak te nemen op die vervelende Huntelaar. Het duurt eventjes maar dan heb je ook wat...
Russian Harry Potter [Fail]
Russian Harry Potter [Fail]
Je zou maar een Rus zijn die lach je de hele dag je ballen uit je broek. Je kan de hele dag vodka drinken of van flatgebouwen bungee jumpen zonder dat iemand dat vreemd vind. Ook met een brandblusser in de metro proberen Harry Potter na te doen hoort dan gewoon tot de mogelijkheden.
Gametime 1576 - Crazy Christmas
Crazy Christmas
In Crazy Christmas is het doel om sneeuwballen te lanceren waarmee je gebouwen neer haalt waar je vijand in verscholen zit. Een soort Angry Birds dus maar dan in kerstmis stijl. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher in Bronze Sun
Sexy Bethanie Badertscher in Bronze Sun
Mijn muis heeft het zojuist begeven en ik kap er dus snel mee, maar niet voordat ik jullie heb achtergelaten met alweer zo'n mooie filmpje van Bethanie Badertcher. Dit keer geniet ze heerlijk van de zon...
How to pick up a Chick
How to pick up a Chick
De man of vrouw van je dromen kan je zomaar opeens tegenkomen op een moment waarop je het misschien niet eens verwacht. Zoals bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, al is niet iedereen die gedroomde prins op het witte paard.
Best of Watts Zap 2011
Best of Watts Zap 2011
Een van de leukste onderdelen op Eurosport zijn de mini compilaties van Watts Zap, al dan niet voorzien van grappige soundbites of muziek. Het jaar zit er bijna op, hoogste tijd dus voor een jaarcompilatie! (12min)
Pizzababe Tiffany Joy
Pizzababe Tiffany Joy
Toen Tiffany Joy voor Playboy op de foto ging hebben ze de vriezer een paar graden lager gezet en dat is goed te zien als ik zo eens naar die plastieke bollen van deze blondine kijk. Uiteraard hoor ik van jullie weer graag je mening over de Pizzababe van de dag. Laat een comment achter en/of vergeet niet te raten!
Daytime Fireworks
Daytime Fireworks
De Chinezen zijn bezig om ons in rap tempo met van alles en nog wat in te halen en gelijk hebben ze. Met één ding waren ze altijd al verder en dat is vuurwerk. In deze demonstratie die gewoon overdag ergens in de woestijn werd gegeven zien we maar weer eens de meesters aan het werk. Hoe epic is het als je dit in je eigen straat op 31 december kan afsteken ?!
Jimmy Kimmel - I Gave My Kids a Terrible Present
Jimmy Kimmel - I Gave My Kids a Terrible Present
Konden we de vorige keer nog allerlei kinderen zien die verdrietig waren toen ze hoorden dat ouders al hun Halloween snoepgoed hadden opgegeten. Dit keer deed Jimmy Kimmel een oproep aan alle ouders om hun kind vast een cadeautje te geven voor kerstmis, alleen moest dat wel een kadootje zijn waar geen kind blij mee is. De uitdrukkingen op de teleurgestelde gezichtjes zijn weer priceless...
Walking in your Mind [Epic Live Mashup]
Walking in your Mind [Epic Live Mashup]
Dat de Akai APC40, een leuk sample apparaat is waar je echt leuke dingen mee kan maken hadden we al eerder gezien en deze "Walking in your Mind" is daar weer een uitstekend voorbeeld van. In deze live mashup van Ithaca Audio zitten elf platen verwerkt en beelden zitten er ook bij. Erg knap gemaakt!
Montage of Destruction [Best of FPSrussia 2011]
Montage of Destruction
FPSRussia is goed bezig geweest het afgelopen jaar met zijn video's waarin hij vooral veel opblaast of kapot schiet en dit is daar dan weer een compilatie video van. Het is een originele compilatie van 'm zelf met de beste scenes van afgelopen jaar. Check!
Gametime 1575 - Home Sheep Home 2
Home Sheep Home 2
Drie schapen zijn verdwaald in Londen. Schakel tussen de drie beestjes en gebruik van elk schaap z'n special gave om ze door de levels heen te loodsen. Game on!
Erochrome [WootsonTV]
20111213-erochrone.jpg
We weten onderhand dat WootsonTV leuke compilaties in elkaar kan draaien en ondertussen staan er al een aantal hier op TLP. Zijn laatste kunststukje heet Erochrome en zit weer boordevol heerlijkheden. Ik noem een, Ashleigh, Jodie, Mai Bailey, Adreena en Dayane Mello die op de muziek van Guy Gerber & Shlomi Aber (Sea Of Sand - Original Mix) op je scherm voorbij komen. [Thnx Marco!]
The Motion Pictures of 2011
The Motion Pictures of 2011
We konden vorige week al een mooie film compilatie bekijken, genaamd de Movie Portfolio 2011 maar zoals gezegd komen er de aankomende weken nog veel meer van dit soort compilatie clips voorbij en zo ook deze film compilatie van Kidnin waar 226 films in verwerkt zitten. Een complete lijst van gebruikte films vind je hier!
Pizzababe Kayla Love
playmate, Kayla Love
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag Kayla Love geworden die in december cybergirl van de maand is bij Ome Hef. Een mooie meid uiteraard, met één minpuntje, dat plakplaatje... Eeuwig zonde!
AICP Southwest 2011 Reel
AICP Southwest 2011 Reel
Voor een promotie filmpje van The Association of Independent Commercial Producers (AICP) werd alles uit de kast getrokken en deze super coole stopmotion video gemaakt voor de Southwest show. Het speelt zich af in een miniatuur wereld waarin de tijd lijkt stil te staan.
Animal Kingdom [4]
wpmagic, animals, wallpaper
Click op de images voor Wallpaper formaat!
Top Ten Pranks of 2011 [By Break]
Top Ten Pranks of 2011 [By Break]
De mannen van Break hebben een top tien van de leukste pranks van het afgelopen jaar bij elkaar gezocht en dit is het eindresultaat. Welke vind jij de leukste ?!
Dogs in Cars [The Compilation]
Dogs in Cars [The Compilation]
Honden en auto's een geinige compilatie onder begeleiding van hele relaxte muziek door The Pains of Being Pure at Heart. Nice!
The Year 2011 Beyond Words
The Year 2011 Beyond Words
Zoals gezegd komen de aankomende weken weer de nodige lijstjes en compilaties voorbij en dit is een compilatie van Barry Pilling met daarin de grootste gebeurtenissen van 2011 nog eens op een rijtje. We beginnen met het doden van Osama bin Laden...
Gametime 1574 - Money Truck
Money Truck
Je moet geld bezorgen met je geldwagen en ook nog wat andere goederen. Zorg dat je alles netjes bezorgd en dat je niets onderweg verliest. Er zijn 24 levels en 5 verschillende trucks, game on!
Sexy Jami Ferrel
20111212-jami-ferrel.jpg
We sluiten de dag af met een mooie clip van Gnocca die dit keer een leuke compilatie met Jami Ferrel clips heeft gemaakt. Jami Ferrel kennen we uiteraard als Pizzababe van de dag en meer galeries en video's van deze dame vind je op TLP via het linkje onder de video... Check!
Racist Navy Vet gets PWNED!
Racist Navy Vet gets PWNED!
Afgelopen week was de herdenking van de lafhartige Japanse aanval op Pearl Harbor en dat schijnt bij sommige Amerikanen nog steeds vrij hoog te zitten. Deze marine veteraan werd op heterdaad betrapt terwijl hij een Japanse auto aan het bekladden was en krijgt een portie klappen voordat de politie hem afvoert.
Huntelaar dolt van Wolfswinkel [AGAIN]
Huntelaar p0wned Van Wolfswinkel
Herinneren we ons deze filmpjes nog waarin de voetballers Huntelaar en van Wolfswinkel elkaar het leven, op een leuke manier, zuur maakte ?! We zijn nu ruim een jaar verder en die twee zijn nog steeds bezig met elkaar. Dit keer is het Klaas Jan Huntelaar die van Wolfswinkel er weer inlegt. Blijft leuk!
Pizzababe Cassie Keller
Pizzababe Cassie Keller
We beginnen de week maar meteen met een heerlijke Pizzababe die luistert naar de naam Cassie Keller. We zagen Cassie al vaker voorbij komen als blondine en vandaag heeft ze d'r haren voor de verandering wat donkerder gekleurd en dat staat haar helemaal prima.
WallPaper Magic [47]
I'm Santa and I know it
I'm Santa and I know it
Het nummer "Sexy and I Know It" van LMFAO is al diverse keren gespoofed en het was dus wachten tot iemand er een kerstversie van zou gaan maken. De mannen van Key of Awesome deden precies dat!
Tourettes Karaoke: Julio Iglesias
Tourettes Karaoke: Julio Iglesias
Je mag er eigenlijk niet mee spotten want Tourettes is een serieuze ziekte en als je het hebt wordt je er niet al te vrolijk van lijkt me zo. Deze Tourettes Karaoke gast maakt er een gewoonte van om liedjes te zingen op een live radiostation en dat klinkt best grappig. Vandaag Julio Iglesias met To All the Girls I loved before!
Awesome Pogo Skills [GoPro HD]
Awesome Pogo Skills
Er zijn in het verleden al wel vaker van dit soort clips voorbij gekomen maar nog nooit gefilmd met zo'n mooi GoPro HD cameraatje. Check eventjes deze coole pogo skills!
Don't Mess with the Big Man
Don't Mess with the Big Man
Als ik zo eens die verhalen hoor of lees van NS'ers dan is het werken op de trein lang niet altijd even leuk. Zo heb je regelmatig te maken met zwartrijders en ander gespuis die je het leven proberen zuur te maken. In Engeland is dat eigenlijk niet veel anders al blijken daar mensen te wonen die graag bereid zijn om wanneer nodig een helpende hand uit te steken.
Gametime 1573 - Super Santa Kicker 2
Super Santa Kicker 2
Vorig jaar rond deze tijd kon je Super Santa kicker spelen en dit jaar is er een deel 2. Schiet de kerstman door de schoorsteen en zorg dat hij niet in het vuur beland. Verzamel zo veel mogelijk goodie bags die je onderweg tegenkomt. Game on!
Sexy Sabrina D.
Sexy Sabrina D.
Onze Italiaanse vriend en pizza liefhebber Gnocca heeft weer een mooie clip in elkaar gedraaid met beelden van blonde Sabrina D.
Pulp Fiction [in Chronological Order]
Pulp Fiction
Eigenlijk is het heiligschennis om het werk van Quentin Tarrantino te re-editen maar dit is dan toch wel weer leuk gedaan en zo hebben we eigenlijk ook meteen een excuus om deze epische film weer eens te kunnen kijken. Check deze chronologisch verantwoorde versie van Pulp Fiction met Vincent Vega en Jules Winnfield in de hoofdrol..
Wie van de Drie 11 December 2011
Lindsay Lohan Stella Erica F

Lindsay

Stella

Erica F

Rachel Crow doet Huilie Huilie
Julia Chupira, talent
Ik had Rachel Crow een hele tijd geleden eigenlijk al getipt als winnaar van de Amerikaanse X-Factor en moeder Crow schijnbaar ook want nadat de 13 jarige Rachel te horen krijgt dat ze naar huis mag barst het arme kind in tranen uit. Hier dat moment én het laatste optreden van dit talentvolle meisje!
Miss Tuning Calendar 2012
Miss Tuning Calendar 2012
Ipv, onze Sexy Wallpapers hebben we op zondag tot 1 jan. 2012 kalenders!
TV Kantine doet Zanger Rinus
TV Kantine doet Zanger Rinus
De kerstdagen komen eraan en ook zanger Rinus heeft een kerstplaatje gemaakt met als titel "Heb je m'n piek gezien". De TV kantine, met Carlo Boszhard en Irene Moors, is ook weer begonnen en moest hier natuurlijk een persiflage op maken en die is dit keer zeer goed gelukt. Kijk eventjes mee!
Best Fails Of Week 1 December 2011 [YDL]
Fail Compilation June 2011, fail, juni
We zitten alweer in week twee van december dus is er ook al een fail compilatie van YDL die elke week alle fail video's verzamelen en er een wekelijkse compilatie van maken. Hier de fail compilatie van de eerste week in december 2011.
Smart TV Challenge op Rembrandtplein
Smart TV Challenge op Rembrandtplein
Afgelopen zaterdag was het Amsterdamse Rembrandtplein het podium voor de allereerste interactieve outdoor quiz van Nederland. Peter van der Vorst, leidde een interactieve quiz, de Samsung SMART TV Challenge. Op een groot scherm konden de deelnemers in realtime meedoen via hun mobiele telefoon. Maar liefst zes van hen waren hun concurrenten op het plein te slim af en gingen naar huis met een 40-inch Samsung SMART TV!
Drunk ?!
drunk
Het was gisteren weer gezellig in de kroeg en als ik zo eens naar deze beelden kijk heb ik het nog aardig rustig aan gedaan.
Gametime 1572 - Hapland
Hapland
Dit is misschien een leuke game voor de puzzelaars onder ons maar ik kom er helemaal niet uit. Je zit in een scherm waar je op diverse objecten kan klikken, doe je dit in de juiste volgorde dan kan je de puzzel oplossen. Wie komt eruit ?!
Tetten!
Tetten!
Het is weliswaar een zeer korte clip maar als dit webcam meisje haar borsten laat zien dan weet je meteen dat je niet voor niets geklikt hebt... Klikkerdeklik!
Most Awesome Epic Basketball Trickshot Ever
Most Awesome Epic Basketball Trickshot Ever
Helaas stond er bij deze clip niet bij hoeveel pogingen er aan vooraf gegaan zijn maar het uiteindelijke resultaat zoals wij het mogen aanschouwen is echt heel erg cool!
Wie van de Drie 10 December 2011
Misha Stacie Katerina

Misha

Stacie

Katerina

Doe es Overstappen!
snsbetalen, snsbank
De laatste maanden is het niets dan kommer en kwel met de NL banken. Gelukkig niet voor de SNS bank die afgelopen zomer SNSBetalen introduceerde. En daar zitten heel wat voordelen aan! Zo betaal je geen extra kosten voor een tweede pas, kan je gebruik maken van het online huishoudboekje, "SNS Kasboek", en heb je één en dezelfde pas / pincode voor je spaar- en betaalrekening. Er is ook nog een mogelijkheid om automatisch te sparen. Overstappen is eenvoudiger dan ooit, niet voor niets dat 70.000 man je al voorging. De eerste stap is het openen van een nieuwe betaalrekening van SNSBetalen. Dat kan bij SNS Bank binnen 3 minuten! Check it!
It's Caturday [4]
Chair & Table Failcompilation
Fail Compilation Oktober 2011
We hebben weer een kleine fail compilatie met dit keer allerlei mensen die op de een of andere manier iets doen met een stoel of tafel. Zitten een paar lelijke stuiters bij...
The Streets of L.A. with Ken Block
The Streets of L.A. with Ken Block
Ken Block, is een meester achter het stuur van een rally auto en laat hier in de straten van Los Angeles nog maar weer eens zijn skills zien ten overstaan van live publiek en test meteen zijn nieuwe Sync systeem van z'n Ford Fiesta race bak.
Introducing Yoga Cat
Introducing Yoga Cat
Katten zijn de coolste beesten die je als huisdier kan hebben. Niet alleen zijn deze beestjes je eeuwige vriend, ze willen ook nog eens het liefst de hele dag aandacht en bij je zijn. Dat lijkt lastig als je bijvoorbeeld 's morgens je dagelijkse yoga oefeningen doet, maar deze kat doet gewoon lekker mee...
Parking like a Boss
Parking like a Boss
Parkeren is niet zo heel moeilijk alleen moet je dan wel een man zijn want vrouwen, ja ach vrouwen, kunnen nu eenmaal niet parkeren. Dit plekje is een beetje krap maar daar draaien we onze hand niet voor om natuurlijk. Met een beetje passen en meten lukt het prima!
Gametime 1571 - Zombie King
Zombie King
We beginnen de dag rustig met een platform spelletje. In Zombie King moet je proberen je vijanden te doden door stenen te gooien. Je kan ook nog eens je eigen levels maken, game on!
Sexy Ashley Mattingly
Sexy Ashley Mattingly
Grote vriend Gnocca had een paar daagjes vrijaf gekregen en heeft die tijd zo te zien toch goed benut. Ashley Mattingly hadden we al eventjes niet meer voorbij zien komen op TLP maar stond hier al eerder als Pizzababe van de dag en zelfs ook al op bewegend beeld. Vandaag deze mooie clip van Gnocca!
Enjoy my Senses of Style [Hardstyle Videomix]
Official Aftermovie Galore 2011, after2011
Het weekend staat voor de deur, we gaan het vanavond weer massaal op een zuipen zetten en voor diegene die vanavond of aankomend weekend gaan springen heb ik alvast een lekkere hardstyle videomix klaar gezet, in vijf delen. [Thnx RRY]

Alle videomixen van TLP op één rijtje!
Doe es Boem!
Doe es Boem!
Een film is geen film zonder op enig moment een coole explosie. Wat hier precies opgeblazen wordt kan ik er zo 1-2-3 niet uithalen maar in de slowmotion ziet het er eigenlijk allemaal nog iets cooler uit. Check!
Toys 4 Boys [14]
Pizzababe Kylie Kohl
Pizzababe Kylie Kohl
Het is alweer vier uur en dat betekent dat we wat laat zijn met onze Pizzababe van de dag maar dat mag de pret verder niet drukken. Onze laatste Pizzababe deze week is de mooie Kylie Kohl die we vandaag voor het eerst mogen bewonderen hier op TLP. Ik vind het in ieder geval een waardige afsluiting van deze week.
The Very Best of the Web 2011 [HD Compilation]
The Very Best of the Web 2011
De aankomende tijd gaan we waarschijnlijk nog een heleboel lijstjes en compilatie video's tegenkomen. Zo hadden we laatst al een super mooie compilatie met daarin de beste films van 2011. In deze zeer mooie HD compilatie zie je de beste internet clips van 2011 nog eens in sneltreinvaart voorbij komen. Nice Work!
Arie Boomsma gaat LOS!
Arie Boomsma gaat LOS!
Een goede kop koffie schijnt te helpen bij een ochtendhumeur en daar lijkt niemand minder dan de ideale schoonzoon, Arie Boomsma last van te hebben. Gelukkig is er dan heerlijke koffie waardoor ineens alles er weer florissant uitziet.
Cruelly Good Summer Feeling
Cruelly Good Summer Feeling
Het was al weer eventjes geleden dat we nog een coole muzikale mashup voorbij hoorde / zagen komen maar deze Cruelly Good Summer Feeling van DJ Schmolli waarin zo'n zes verschillende platen zitten is zeer zeker de moeite waard. Via de download linkjes onder de video kan je nog een zooitje mashup mp3's binnen hengelen.
Dolf was zo Gek nog Niet [Epic]
Dolf was zo Gek nog Niet
Uiteraard zijn we het niet eens met de wandaden van Adolf Hitler, nu alweer zo'n 70 jaar geleden maar de humor van deze clip kan ik toch wel zeer waarderen. Menno dropte 'm in de linksubmit box en eerlijk is eerlijk ik vind 'm geniaal. Die Dolf was zo gek nog niet.... luister eventjes mee!
Gametime 1570 - Night Robbers
Gametime 1570 - Night Robbers
In Night Robbers bestuur je de neefjes Barry & Larry die een soortement van moderne Robin Hood zijn en alleen stelen van de rijken en het vervolgens uitdelen aan de armen. Game on!
Pirelli Calendar 2012 [Foto's & VideoShoot]
Pirelli Calendar 2012 [Foto's & Shoot]
Er zijn niet zo heel veel kalenders waar ik elk jaar naar uitkijk maar de Pirelli Calendar is zeer zeker een uitzondering. Voorgaande editie (2011) kan je hierrr vinden, en dit jaars making of video en fotoshoot kan je vinden bij onze lieve buurtjes van xMissy! Check it..
Sexy Santa [FTW]
Sexy Santa [FTW]
Ik beloof het, ik ga jullie niet nu al overspoelen elke dag tot aan kerstmis met clips die de kerstdagen als thema hebben, toch kon ik deze niet laten liggen. [Thnx Artie!]
WIN een Flesje Bubbels [Week 1]
Champagne, Bubbels, WIN
Jullie zijn ook in 2011 weer in grote getalen naar TLP gekomen en zo aan het eind van het jaar doen we daarom graag eens iets terug. TLP geeft samen met FlesjeBubbels.nl - iedere week - in december één heerlijke fles Champagne weg. Zorg dat ook jij een goede fles champagne met de feestdagen in huis hebt en doe mee aan de prijsvraag. Welke 2 flessen van flesjebubbels.nl staan er in de Wijnalmanak 2012, categorie beste bubbels tussen de 20-30 euro. Winnaars krijgen binnen 24 uur een mailtje!

TIP: Het antwoord staat op de site, je antwoord mailen doe je hier! (ovv. WIN FB Week1)

Update: De winnaar (Roland D.) heeft een mailtje gehad, volgende week hebben we een nieuwe vraag en een nieuwe fles om weg te geven!
Pizzababe Summer Lena
Pizzababe Summer Lena
De 22 jarige Summer Lena afkomstig uit Nevada mag er zeker wezen en is vandaag onze Pizzababe van de dag. Een heerlijke verschijning met zo te zien oosterse invloeden, waar ik wel een beschuitje mee wil gaan eten. Habbaaa!
Wallpaper Magic [46]
WLF Studenten Special 3
WLF Studenten Special 3
De jongens van WLF hebben weer een aantal leuk ogende studentes in een galerie gekwakt in een nieuwe aflevering van WLF's Studentenspecial. Nummertje drie alweer en voorgaande delen kan je hierrr nog eens terugvinden.
Sense of Flying
Sense of Flying
Hoe vaak we dit soort clips ook voorgeschoteld krijgen, ik blijf ze vet cool vinden. Dit is Espen Fadnes, winnaar van the World BASE Race 2010, een 1 op 1 wingsuit vlieg competitie gehouden in Infijorden, Noorwegen. Men heeft daar tevens de snelheid gemeten en Espen haalde daar snelheden van boven de 250km per uur en is daarmee de snelst vliegende mens ter wereld.
The Three Stooges
The Three Stooges
Alhoewel ik nooit een aflevering heb gezien, zijn The Three Stooges toch legendarisch. Moe, Larry en Curly Joe traden in de jaren zestig op in het theater en maakten enkele succesvolle speelfilms naast 190 slapstick filmpjes. Volgend jaar komt er een heuse speelfilm waarin onder anderen, Will Sasso en Sofia Vergara een rol hebben. Dit is alvast de trailer van die film!
Brian Capper rides The Arch of Moses Mabhida
Brian Capper rides The Arch of Moses Mabhida
We gaan eventjes naar Zuid Afrika waar deze Brian Capper voor Redbull een coole stunt uithaalde door over de bogen van het Moses Mabhida stadion in de stad Durban, Zuid-Afrika te rijden. Cool!
Gametime 1569 - Robot Run
Robot Run
Niet alle spelletjes hoeven even moeilijk te zijn. Neem nou dit Robot Run waarbij je "alleen" maar hoeft te zorgen dat je robot heel blijft door over de aanrollende objecten te springen of ze domweg te ontwijken, waar je echter geen punten mee scoort. Simpel spelletje dus, game on!
Extacy [by SaBo-FX]
Extacy [by SaBo-FX]
Muziekmaker SaBo-FX voorziet zijn muziek altijd van een video en doet dat meestal met beelden van zeer mooie dames. Zijn laatste nummer heet Extacy en ook van de dames in de clip komen we in extase. Ik noem een, Ciara Price, Jessika Alaura, Kyra Milan, Victoria Moore en Amanda Duncan die wij natuurlijk stuk voor stuk kennen als voormalige Pizzababes van de dag. Al met al een heerlijke clip bij een heerlijk nummer! [Thnx Joost]
Trolling Czech Girls [OMG]
Trolling Czech Girls
Tja, ik kan er wel om lachen maar ik kan me zeer zeker ook voorstellen dat sommigen, vooral de dames, dit helemaal niet leuk gaan vinden. Wat gaan we doen, we filmen een Tsjechische trol koning die de dames in zijn woonplaats helemaal gek maakt door ze de kleding van het lijf te rukken. Remember : Don't try this at home! [NSFW]
Karma is a Bitch [100% Ownage]
Karma is a Bitch [100% Ownage]
Karma, is de wet van de "actie en reactie", dat wil zeggen, alles wat je doet, krijg je keertje weer op je bordje terug. Zoals deze gast die in de metro een maat probeert te teabaggen en vervolgens met karma te maken krijgt. Pwned!
Pizzababe Caitlin Sabins
Pizzababe Caitlin Sabins
Onze Pizzababe van de dag is een relatief onbekende dame die vandaag haar debuut maakt hier op TLP! Caitlin Sabins komt uit Hampton Beach, New Hampshire en is pas 25 lentes jong. Vandaag is ze onze Pizzababe van de dag met die mooie blauwe ogen en donkere krullen.. Check!
Wingsuit Aerial Fleet
20111207-Wingsuit Aerial Fleet
We hadden al eerder een coole video van Roy Schneider hier op TLP, Exploring the Sky. Dit keer gaan we wingsuit vliegen met 36 man tegelijk terwijl ondertussen twee vliegende cameramannen alles vast leggen. [Thnx Roy!]
Victoria's Secret Models [Just Heavier]
As Above, So Below
As Above, So Below
3D videomapping is dé nieuwe tool voor marketeers en is cool spectaculair en tevens adembenemend mooi. Voor het project "Immersive Surfaces", wat verder niets met reclame te maken heeft, werd de Manhattan Bridge omgetoverd tot een op de moderne schilderijen van Botticelli geïnspireerde optische illusie. Naais!
Dit is Flyboarding [Epic]
Dit is Flyboarding
Als je nog niet weet wat je wilt hebben voor de kerstdagen dan is een Flyboard misschien wel iets voor je. Het kost een slordige €5.000,- maar dan heb je ook echt wat. Je moet er trouwens wel een jet-ski bij hebben die dient als aandrijving. Is dit cool of niet?
Gametime 1568 - Gibbets 3
Gibbets 3
We gaan eventjes terug naar tijden dat mensen nog de strop kregen in dit derde deel van Gibbets. Laad je kruisboog om de mensen te redden voordat ze worden opgehangen, game on!
Sexy Vanessa Raia
Sexy Vanessa Raia
Vanessa Raia was in een ver verleden al eens onze Pizzababe van de dag en is een dame waar je als gezonde man zijnde alleen maar van kan genieten. Goed het zal, niet allemaal goud zijn wat er blinkt maar deze dame is prima getuned door de toen dienstdoende wonderdokter en is 100% een lust voor het oog.
Animal Kingdom [3]
Wallpaper, wpmagic, animal
Click op de images voor Wallpaper formaat!
All I Want For Christmas Lipdub
All I Want For Christmas Lipdub
Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft me ook dit jaar gespaard want we zijn er nog gewoon en maken ons al weer stilletjes klaar voor de kerstdagen. Zo'n beetje de allereerste kerstmis lipdub van dit jaar, op het nummer "All I Want for Christmas" van Mariah Carey, komt van de mannen en vrouwen op de HMS Ocean van de Royal Navy. Check!
Fail Compilation November 2011 [By YDL]
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Door al die drukte die de december maand elk jaar weer met zich meebrengt was ik helemaal vergeten om deze fail compilatie van afgelopen maand te posten. Hij was blijven liggen dus, al stond deze fail compilatie van Twister er al wel gewoon. De mannen van YDL maakte deze compilatie die ook weer erg onderhoudend is. Er staat nog een kleine bonus bij door Fail Army!
Pizzababe Eliza Carson
Pizzababe Eliza Carson
Het is alweer de hoogste tijd voor onze Pizzababe van de dag wat vandaag cybergirl van week 4 van november is geworden, de blonde Eliza Carson. Mooie babe deze dame die tevens voor het eerst te zien is op TLP en ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze Pizzababe vinden. Rate!
Tough Mudder 2012
Tough Mudder 2012
Elke maand word door de British Special Forces een speciale baan geprepareerd die zo'n 10 tot 12 mijl lang is waarbij uithoudingsvermogen en kracht van de diverse deelnemers op de proef word gesteld. Dit alles om geld op te halen voor het goede doel wat in dit geval het Wounded Warrior Project is. Meer dan 2 miljoen dollar wordt er jaarlijks met dit event opgehaald. Hier de toch wel erg coole beelden.
Taekwondo Finger
Taekwondo Finger
Aziaten en hun voorliefde voor vechtsporten, het zal wel altijd zo blijven want het zit nu eenmaal in hun cultuur. Deze gast is wel heel erg goed in Taekwondo en demonstreert dat eventjes op de vierkante centimeter.
Kadinchey by DJ Pogo
Kadinchey by DJ Pogo
DJ Pogo kennen we nog van z'n remixen als bijvoorbeeld Upular en vandaag heeft hij allerlei sounds opgenomen in het Aziatische Koninkrijk Bhutan, wat ligt ingeklemd ligt tussen China (Tibet) en India. Van het geheel heeft DJ Pogo een leuke remix met dito clip gemaakt. Check!
Gametime 1567 - Voltorb Recovery 2
Voltorb Recovery 2
Je moet de bal telkens naar de elektriciteit leiden en dat doe je door de voorwerpen die voorhanden zijn zo te plaatsen dat de bal er vanzelf heen rolt. De eerste levels zijn er om warm te draaien daarna word het pas echt moeilijk. Game on!
Sexy Kayla Love
Sexy Kayla Love, SKLOVE
Kayla Love zagen we gisteren al eventjes voorbij komen in een leuke video van Gnocca en vanavond zien we deze babe nog eens voorbij komen in een video van onze vriendjes van xMissy... Blijft mooi!
Cello Wars
Cello Wars
Van Star Wars hebben we onderhand de nodige parodieën voorbij zien komen maar nog nooit in een Cello Wars zoals dit. Check!
Wild Boys Mud Fest 2011
Wild Boys Mud Fest 2011
Lekker een beetje crossen met dikke trucks door de modder, tja... boys will be boys!
Sinterklaas gaat Retro
Sinterklaas gaat Retro
Sinterklaas heeft eens goed naar de televisie gekeken en is door het bekijken van al die reclame spots bezweken. Het werd voor de goeie sint tijd voor een viral maar pleegde zo te zien vooral diefstal. We zien de goed heilig man ineens in allerlei reclame spots, en is dan ook heel erg trots. Dat hij hier bij de Pizzaman zijn kunsten vertonen kan.
Pizzababe Nicole Frontera
Nicole Frontera
Een nieuwe week een nieuwe ronde van Pizzababes en we beginnen deze week met Nicole Frontera die de "Sexiest Housewive" van de maand december is bij ome Hef. Laat eventjes weten wat je er van vindt in de comments of door te raten.
WallPaper Magic [45]
McDonald's vs Burger King [1 - 0]
ownage, mcdonalds, burgerking
Iedereen die een beetje verstand heeft van burgers die weet dat de Big Mac's en Quarterpounders van McDonalds 10x beter zijn dan die met groenvoer overgoten Whoppers van de Burger King. Dit jochie werd elke dag van z'n happy meal beroofd maar bedenkt uiteindelijk een list. Geniale viral natuurlijk!
Goldmine Jump
Goldmine Jump
Ik wist geeneens dat ze goudmijnen hadden in Polen maar het schijnt echt zo te zijn. Deze gasten duiken graag naar beneden al hangend aan een touw, ja ach ieder z'n hobby.
Gametime 1566 - Helmet Bombers 3
Helmet Bombers 3
In Helmet Bombers moet je proberen om met een kanon de vijand te doden. Mannetjes met een witte vlag moet je laten leven. Een leuke puzzle game dus waarbij je moet proberen om met zo min mogelijk kanonskogels naar een volgende level te gaan. Game on!
Sexy Monochrome Love
Sexy Monochrome Love
We sluiten iedere avond de dag met een babe om mee naar bed te nemen, een zogenaamde slaapmuts, en dus ook vanavond. Vanavond hebben we wederom een clip van Gnoccatime, die deze keer in het zwart wit is. Habbaa!
Stop!
Stop!
Op 1 januari hebben de meeste onder ons weer allerlei goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met dingen doen waar je last van hebt, die je leven minder leuk maken of misschien zelfs wel voor problemen zorgen. Dat klinkt logisch, alleen moet je dan wel nog even weten hoe dat moet. Het boek Stop! is daarom een prima aanrader om onder de kerstboom te leggen als het straks kerstmis is. Waar wil jij mee stoppen ?!

The United States of Assholes
The United States of Assholes
We wisten het natuurlijk al wel langer, Amerika is al lang niet meer het beloofde land en heeft zelfs trekjes van een politiestaat. Hier in NL mag je vanaf de openbare weg alles filmen wat je maar wilt maar in de USA is dat toch allemaal net iets anders. Ene Michael Allison moet 75 jaar de bak in, omdat hij politiemensen filmde... UnfuckingBelievable!
Wie van de Drie 4 December 2011
Spencer Fiona Buccia

Spencer

Fiona

Buccia

The 2011 Movie Portfolio [Awesome]
The 2011 Movie Portfolio
Het jaar 2011 zit er bijna op, hoogste tijd dus voor de diverse lijstjes en compilaties. 2011, was een redelijk goed film jaar met diverse top releases die je in deze film compilatie nog een allemaal in sneltreinvaart voorbij ziet komen. In totaal zitten in deze 8 minuten durende clip 166 films verwerkt, knap!
2012 Sports Illustrated Swimsuit Calendar
Sports Illustrated Swimsuit Calendar
Ipv, onze Sexy Wallpapers hebben we op zondag tot 1 jan. 2012 kalenders!
Holiday Fail Compilation 2011
Holiday Fail Compilation 2011
Morgen vieren we officieel de verjaardag van Sinterklaas of zoals Jan de Bont ons wil doen geloven de sterfdag van de Sint. Over het grote water doen ze niet aan Snieklaas en doen ze het met de kerstman. Tijdens deze december feestdagen gaat er nogal eens wat mis en dat zien we in deze fail compilatie.

Bonus: Miracle on 42nd Street! (All i want for xMas) [Thnx Ptor]
The Evil little Boy
The Evil little Boy
Ik schijn vroeger nogal een etter te zijn geweest als ik de verhalen van m'n moeke moet geloven maar welk kind heeft er nou nog nooit kattenkwaad uitgehaald ?! Dit jochie, schijnt een kruising te zijn tussen een mens en de duivel zelf.
Live Like there is No Tomorrow [Epic]
Live Like there is No Tomorrow
Dat je elke dag moet leven en zeker niet bij de pakken neer moet gaan zitten als het eventjes tegen zit dat weet ik als geen ander. Het leven duurt maar even, dat we het maar lang mogen beleven is het motto dan ook hier in huize TLP! Zaak is dus, om in je leven zoveel mogelijk leuke dingen te doen en te leven alsof er geen morgen is, iets wat deze extreme sporters dan ook elke dag doen.
Gametime 1565 - Slingshot Garden
We gaan de tuin in met een katapult om te proberen appels uit een boom te schieten. Naar mate je verder komt worden de levels, door allerlei obstakels, steeds moeilijker. Unlock verschillende soorten munitie en zorg dat je geen vogels raakt. Game on!
Sexy Crista Nicole
Sexy Crista Nicole
Dat Crista Nicole een babe is dat wisten de oplettende TLP bezoekers natuurlijk al een tijdje want deze dame is zelfs al eens als onze Pizzababe van de dag voorbij gekomen. Vanavond is ze terug in een schitterende clip van Gnocca die er weer eens z'n best op gedaan heeft.
De Officiële RTL GP Formule 1 Jaarclip 2011
De Officiële RTL GP Formule 1 Jaarclip 2011
Het was weer een geweldig seizoen in de Formule 1, Sebastian Vettel roelt op alle circuits en RTL GP was er weer zoals vanouds bij. Ook dit jaar is er weer een mooie compilatie clip met nog eens alle vette akties op een rijtje. Check de check!
Nieuwsexcontact.nl
Nieuwsexcontact.nl probeert gebruikers op een zo’n efficiënt mogelijke manier te koppelen, doormiddel van een uitgebreide zoekfunctie, matching en relevante notificaties wanneer iemand een profiel heeft bekeken, een bericht heeft gestuurd of een buzzer heeft verzonden, krijg je daarvan meteen bericht. Uiteraard is ook Nieuwsexcontact gratis! Schrijf je dus nu in....
Wie van de Drie 3 December 2011
Caprice Kami Bailey

Caprice

Kami

Bailey

The Denali Experiment [Short Movie]
The Denali Experiment [Short Movie]
Sommige mensen krijgen er een kick van om keer op keer hun leven in de waagschaal te stellen. Zo ook freeriders Sage Cattabriga en Lucas Debari die besluiten de 6km hoge berg Mount McKinley te beklimmen wat ligt in het Denial gebergte ergens diep in Alaska. Deze berg is zo'n 6km hoog, en de reis naar boven wat iets zwaarder dan die naar beneden. Geen stoeltjeslift te zien ook natuurlijk.... jammer!
Bikini Blitzkrieg [WTF]
Bikini Blitzkrieg
Ons WTF momentje van de dag komt vandaag in de vorm van een short film, die eigenlijk bedoeld is voor een film die er nooit gaat komen. Ondanks het hoge WTF gehalte zitten er toch nog wat leuke "aspecten" in deze fake trailer.
Jolie Bobine [Animation]
Jolie Bobine [Animation]
Wederom een schitterende animatie, wat dit keer het werk is van vier einde jaars studenten aan de Franse animatieschool ESIA 3D. Een pop die leeft in een speelgoedwinkel en vult haar dagen met het repareren van gescheurde knuffels. Op een dag komt er een ballerina in de winkel wat het slechtste, in dit eigenlijk zo vriendelijke naaistertje naar boven haalt, jaloezie.
[the films of] Christopher Nolan
[the films of] Christopher Nolan, tribute
Misschien iets minder bekend dan Ridley Scott of Tim Burton, deze Christopher Nolan.. Toch heeft de beste man al diverse top titels op z'n naam staan, ik noem er een paar : 'Insomnia', 'Batman Begins', 'The Prestige', 'The Dark Knight' en 'Inception'. Geen onbekende films dacht ik zo, tijd voor een kleine ode / tribute clip. Gemaakt door Kees van Dijkhuizen!
AZO Showreel 2011 [Extended]
AZO Showreel 2011, azoshow
Dit is Aung Zaw Oo, oftewel AZO, een stuntman die elk jaar een showreel met z'n laatste trucjes online zwengelt. Voor diegene die het zich afvraagt de muziek komt van Avatar The last air bender, cartoon series. Check!
Gametime 1564 - Clayzy Platforms
Clayzy Platforms
Met de platform game Clazly platforms beginnen we deze zaterdagochtend lekker relaxed. Je doel is om het mannetje van klei door de verschillende scene's te loodsen terwijl je onderweg muntjes en sleutels verzameld. Wanneer je die het gevonden, ga je naar de uitgang. Zo simpel is het, game on!
Sexy Lauren Elise
Sexy Lauren Elise
Gisteren was ze nog samen met Bethanie Badertscher onze Pizzababe van de dag. Lauren Elise dus, die we vanavond nog eens terug zien in een mooie clip van Gnocca!
Team Loro [Animation]
Team Loro
Een werkelijk prachtig vormgegeven animatie van Meindbender, een Zweedse animatiestudio. We gaan parachute springen, met een vreemde twist.
Mama is Boos! [OMG]
Mama is Boos!
Sinds de legendarische serie "de Honeymooners" weet iedere man dat je best een vrouw af en toe een "Heiter recht in d'r Kisser" mag geven. Helaas mag het niet van oom agent maar het lijkt me dat dat omgekeerd net zo is. Deze chick is boos op d'r vriendje en geeft 'm een pak rammel midden op straat. Die hoeft zich ook nergens meer te vertonen..
Maak van je Burostoel een Draaimolen [FAIL]
Maak van je Burostoel een Draaimolen
Je zou deze gast eigenlijk gewoon een +1 geven omdat hij het in ieder geval probeert en sterker nog, bedacht heeft. Wat zijn de benodigheden ?! Een burostoel en een bladblazer.... Ik denk dat je dit beter niet kan gaan lopen uitproberen op kantoor, en ook niet thuis, ook al is het vrijdagmiddag. Uiteraard is het een FAIL!
Pizzababe Taylor Lee
Pizzababe Taylor Lee
We konden al eerder kennis maken met deze rondborstige Taylor Lee die zo uit de Busty Babes stal van ome Hef komt en vandaag sluit ze onze Pizzababe af in een mooie galerie. Tis vrij veel plastic fantastic maar daar merk je weinig van als je de opperwachtmeester er tussen hebt liggen. Rate!Toys 4 Boys [13]
Victoria's Angels Lip Sync Moves Like Jagger
20111202-lipdub-angels.jpg
Afgelopen dinsdag 29 november werd dan eindelijk, de begin deze maand al opgenomen, Victoria's Secret show gehouden en die show kan je in z'n geheel (45min) hier nog eens terug zien. Net zoals vorig jaar hebben de Angels ook nog een leuke lipdub gemaakt al haalt die het wat mij betreft niet bij deze Girls just wanna have Fun lipdub van de dames. Dit keer doen ze het nummer Moves like Jagger... altijd prettig om naar te kijken.
Best of 10 Years of TV Commercials
Best of 10 Years of TV Commercials
Reclamemakers hebben het maar moeilijk tegenwoordig. Alles is al een keertje gedaan en je moet wel van hele goede huizen komen wil je nog iets origineels bedenken wat ook nog eens viral gaat over het internet. In deze compilatie zie je zo'n beetje de beste commercials van de afgelopen 10 jaar. Weet jij er eentje die er eigenlijk in had gemoeten, drop 'm dan in de comments.

Je kan zelf ook nog stemmen op de Gouden Loekie 2011, dat doe je hier... Mijn favoriet ?! Pietertje natuurlijk!
One Call From Jail
One Call From Jail
Wanneer je eens een nachtje op het politiebureau moet verblijven omdat een iets wat te overijverige wetsdienaar te toevallig heeft staan wildplassen na een nachtje zwaar doorhalen mag je voordat je je roes mag uit slapen op een veelte harde brits nog één telefoontje plegen. Maar ja, wie bel je dan in het midden van de nacht ?!
Gametime 1563 - Nutty Boom
Nutty Boom
Je moet een soort van Scrat achtig figuurtje door de verschillende levels leiden. Je bent daarvoor uitgerust met explosieven die je wel eventjes op de juiste strategische plekken moet leggen. Net zoals Scrat ben je gek op eikels, verzamel die dus zo veel mogelijk. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher [Double Video]
Sexy Bethanie Badertscher
We konden Bethanie Badertscher vanmiddag al weer eventjes bewonderen als onze Pizzababe van de dag en vanavond is ze gewoon nog eens terug. Dit keer niet in één video maar meteen in twee. Hier zien we Bethanie ergens aan een smerig strandje en ook Bethanie komt uit de stal van ome Hef en is zo te zien erg blij met d'r nieuwe parketvloer.
A Cappella Disney Medley
A Cappella Disney Medley
De 17 jarige Heather Traska is een grote fan van Disney en kent dan ook alle nummers uit die films uit haar hoofd. Tijd voor een kleine medley, in a capella natuurlijk..
When Soldiers come Home | Alexis
When Soldiers come Home
Als je in het leger zit dan kan je maar zo uitgezonden worden naar een van die brandhaarden ergens in een woestijn ver weg van je familie. Dit soort video's gaan al eventjes rond op de interwebs en er zelf eens epic compilatie, hier te zien. In deze clip, dochtertje Alexis die net een verhaaltje aan het voorlezen is in de klas als plots papa de klas binnenloopt. Zakdoekjes alert!
Scrabble Trickster
Scrabble Trickster
Doordat iedereen tegenwoordig Wordfeud speelt is Scrabble weer helemaal terug van weggeweest en is er nu zelfs een mega grappige variant van dit epische bordspel op de markt. Het heet Scrabble Trickster, en heeft extra vakjes op het bord waarmee je Trick kaarten kan krijgen en je de traditionele Scrabbleregels aan je laars lapt. Zo geeft één kaart je bijv. het recht om je woord achterstevoren aan te leggen en kun je met een ander de letters van een van je tegenstanders bekijken. Je kunt ook je eigen Tricks verzinnen en Trick-kaarten uitprinten. Dat doe je hierrrrr!
Pizzababe Lauren Elise & Bethanie Badertsher
Lauren Elise & Bethanie Badertscher
Vandaag kan ik geen keuze maken uit de grabbelton met Pizzababes en vandaar dat we er gewoon twee hebben. Lauren Elise en Bethanie Badertsher zijn al wel bekend bij jullie gok ik zo en poseren vandaag buiten in het veld. Ik ga voor Lauren, jij ?!
WallPaper Magic [44]
Finding Oregon [Timelapse]
Finding Oregon [Timelapse]
We gaan eventjes heerlijk relaxen met deze mooie timelapse video, die op de een of andere manier altijd een zeer rustgevende uitwerking op mij hebben. Deze timelapse video werd geschoten over een periode van zes maanden op de volgende plaatsen : Columbia River Gorge, Mt Hood, Mt Jefferson, the Southwestern Coast, the Alvord Desert, Leslie Gulch, Blue Mountains, Crater Lake, Eagle Cap Wilderness, Deschutes River en meer... (Eventjes op vol beeld zetten)
Deadmau5 doet Lumia [4D Projection]
Deadmau5 doet Lumia [4D Projection]
Ik heb het al eerder gezegd dit soort marketing stunts worden cooler en cooler. Voor deze stunt van Nokia steken we eventjes het kanaal over Millbank Tower, London waar de legendarische Dj/ producer Deadmau5 er zelfs bij was om deze 4D projectie show van geluid te voorzien. Cool!
Miniatur Wunderland
Miniatur Wunderland
We gaan eventjes naar Hamburg, Duitsland waar de grootste model trein baan van de wereld staat. Miniatur Wunderland wordt bezocht door 1.2 miljoen bezoekers per jaar en in deze vette video krijg je een klein idee hoe 13km miniatuur spoorbaan eruit ziet, naast treinen is er een complete stad met inwoners, auto's en zelfs een vliegveld. Het is een soort tiltshift video zonder tiltshift... Vet!
Gametime 1562 - The Resistance
The Resistance
Als jonge revolutionair moet je chaos scheppen in een verlaten stad. Neem bezit van de straat en werp barricades op die je moet beschermen. Hou de politie en andere orde handhavers tegen en upgrade je barricade naar mate je verder komt in het spel.... Game on!