Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


This is Speed 3 | Black Out

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand October 2011

Sexy Meisje doet Booty Shaken
Sexy Meisje doet Booty Shaken
Niet alleen komen de mooiste kontjes nog altijd van het Zuid Amerikaanse continent, ook weten ze daar prima hoe je dat kontje moet draaien voor de camera. Dit meisje doet het eventjes voor!

[Thnx Aleo!]
History of Rap 3 [Jimmy Fallon Show]
History of Rap 3 [Jimmy Fallon Show]
We hadden al twee deeltjes voorbij zien komen van Jimmy Fallon & Justin Timberlake's History of Rap en vandaag doen we er gewoon nog een deeltje bij. Uitgezonden afgelopen weekend op NBC en vandaag te bewonderen hier op TLP!
WallPaper Magic [34]
Pizzababe Krystal Lorie
Pizzababe Krystal Lorie
We beginnen deze maandag maar meteen voortvarend met de rondborstige Krystal Lorrie. We kende Krystal natuurlijk al van haar eerdere optredens hier op TLP, in galerie en videovorm. Die linkjes staan onder de galerie van vandaag, doen jullie eventjes raten ?!
When Animals Fail [The Compilation]
When Animals Fail
Niet alleen mensen gaan met enige regelmaat de fout in, ook in het dierenrijk is het soms lachen geblazen. In deze compilatie allerlei dieren die op de een of andere manier falen!
Mario meets Donkey Kong
Mario meets Donkey Kong
Een epische mashup van de games Mario Bros en Donkey Kong deze clip genaamd Kart Driver. Mario is op z'n dagelijkse route als loodgieter wanneer hij plots een dame in nood ziet. Uiteraard bedankt onze held zich geen moment en gaat over tot een reddingsactie.
Halloween Masks 2.0
Halloween Masks 2.0
Je zou denken dat het al twee weken Halloween is maar officieel is het pas vandaag op deze 31 oktober. Mocht je nog niets gevierd hebben maar toch nog op het laatste moment je in het feestgedruis willen storten dan heb ik hier nog wat leuke ideetjes voor een masker op een rijtje gezet...
It's Rally Girl
It's Rally Girl
Een vrouw heb je liever niet in een auto maar als het dan toch moet dan in ieder geval slechts als bijrijder. Dit meisje mag 'n keertje meerijden met haar vriendje die rally coureur is maar had beter een iets minder strak blouseje aan kunnen trekken. Tenminste, het is maar hoe je het bekijkt.
Gametime 1532 - Zombie Defense
Zombie Defense
Hongerige zombies hebben het op jouw dorpje voorzien en jouw taak is om 't dorp tot aan de laatste man te verdedigen. Game on
Sexy Kate Brenner
Sexy Kate Brenner
We sluiten deze zondagavond af met een oude bekende namelijk Kate Brenner. Kate was in het verleden al een aantal keer onze Pizzababe van de dag en vanavond zien we deze mooie blondine nog eens terug in 2 cybervideo's bij onze buurtjes van xMissy.
Hot Wallpaper Pack [Vol. 6]
wpmagic, wallpapers, hwpack

Click to Enlarge!
1-2-3 Invalide
1-2-3 Invalide
Het lijkt allemaal leuk dat stunten om je filmpje maar op YT te krijgen maar of deze gast ooit nog gaat lopen blijft toch twijfelachtig na deze niet echt fijne fail aktie.
Wie van de Drie 30 Oktober 2011
Adele Christina Chikita

Adele

Christina

Chikita

Inverted
Inverted
Dachten we vroeger nog dat je naar de toneelschool moest wilde je acteur of actrice worden... Niets is minder waar! Als je tegenwoordig over wat Adobe Aftereffects skills beschikt kan je de hoofdrol spelen in allerlei YT filmpjes en kan je net zo'n mega ster worden als deze Freddie Wong die met z'n video's wekelijks miljoenen internetters bereikt. Vandaag Inverted!
Fail Compilation Oktober 2011 [by Twister]
Fail Compilation Oktober 2011
We zijn weer aangeland bij de laatste dagen van de maand en dat betekent automagisch dat er weer een aantal fail compilaties aan zitten te komen. We hadden er al twee gepost afgelopen week en dit is de fail compilatie oktober 2011 van Twister. Ga er eventjes voor zitten want het duurt zo'n 10 minuten in totaal.
Made in Iceland [Short Movie]
Made in Iceland [Short Movie]
Klara Harden ging een jaartje kris kros door IJsland heen en filmde alles tot in detail. In deze short film van 15 minuten een verslag van dat jaar. Nice!
Rapservice 7
Koefnoen Rapservice 6
Gisteravond was er weer een uitzending van Koefnoen en daar posten we altijd het vaste onderdeel, de Rapservice van Mc T-Lex van. Vandaag nummertje zeven al weer, de week van de Eurotop, de bijrijder van het A2-ongeluk en onduidelijkheid over Mauro. Featuring U2.
Eagle vs Paraglider [WTF]
Eagle vs Paraglider [WTF]
We nemen eventjes een kijkje in India waar deze Rus aan het paragliden is en in eerste instantie helemaal verrukt lijkt wanneer hij twee adelaars naast zich ziet opduiken. Het lijkt allemaal goed te gaan totdat één van de beestjes verstrikt raakt in z'n touwen en er voor zorgt dat hij neerstort. Gelukkig loopt het voor beiden goed af, al waren het wel wat hachelijke minuten. Hier beelden!
Gametime 1531 - Georganism
Georganism
De wereld bestaat uit eilanden en je hebt drie verschillend gekleurde werkers tot je beschikking waarmee je de wereld gaat verkennen. Volg de instructies in het begin goed zodat je weet wat elk figuurtje kan. Game on!
Sexy Kylie
Sexy Kylie
Voor onze afsluiter hebben we vanavond Kylie ingehuurd die de deur dicht trekt. Een mooie babe waar ik me wel eventjes mee kan vermaken schat ik zo...
Marriage Proposal gone Wrong [Ouch]
Marriage Proposal gone Wrong
Tijdens een surprise verjaardagsfeestje doet vriendje Cameron zijn vriendin Birtney een huwelijksaanzoek. Het wordt de arme meid blijkbaar iets te veel want ze werd 15 minuten later pas weer wakker met een aardige buil op d'r achterhoofd.
Festival of Lights Berlin 2011
Festival of Lights Berlin 2011
"Festival of Lights Berlin 2011" is een short movie gefilmd in Berlijn, Duitsland waarbij je eventjes lekker kan wegdromen. De muziek komt van Pianochocolate en het nummer Flight.
Wie van de Drie 29 Oktober 2011
Barbara Sophia Meredith

Barbara

Sophia

Meredith

Blowing stuff up with Science
Blowing stuff up with Science
Het eerste vuurwerk is al weer een tijdje te horen 's avonds maar waarom zou je duur vuurwerk kopen als je met een beetje vernuft en logica al de coolste explosies kan maken. Had ik nu maar wat beter opgelet vroeger tijdens de natuurkunde en scheikunde lessen...
Tim Burton [The Films of]
Tim Burton [The Films of]
Met films als Alice in Wonderland en Batman op z'n naam behoort Tim Burton tot de top regisseurs van dit moment. In deze compilatie komen zijn meest bekende films nog eens voorbij.
OldSkool Roundabout Drifting
OldSkool Roundabout Drifting
Als je een keertje geld te veel hebt is het misschien een leuk idee om een oude BMW te kopen om mee te gaan racen. Zo kan je hier in NL op Zandvoort regelmatig terecht om wat rondjes te doen maar woon je in het voormalige Oostblok dan kan dat natuurlijk ook gewoon op de openbare weg.
Halloween Meets Metal
Halloween Meets Metal
Dit is Eric Calderone die vrij goed gitaar kan spelen en voor vandaag speciaal een aantal bekende en minder bekende halloween songs achterelkaar heeft gezet. Hij speelt deze "Halloween meets Metal" op z'n elektrische gitaar. Klinkt prima!
House of Thriller [Halloween 2011]
Mocht je vanavond Halloween gaan vieren maar je hebt geen masker dan kan je hier maskers downloaden en zelf uitprinten. Sommige mensen die leven helemaal naar het Halloween feest toe en versieren vervolgens het hele huis zoals te zien in deze twee video's. Met de muziek van MJ & LMFAO eronder wordt het pas echt leuk om naar te kijken.
Gametime 1530 - Angry Birds Halloween Box
Angry Birds Halloween Box
Vanavond zijn er diverse Halloween feesten in het land dus mocht je wat vreemd uitziende mensen op straat tegenkomen dan weet je hoe het zit. Het spelletje Angry Birds heeft voor die gelegenheid ook een nieuw jasje gekregen. Game on!
Sexy Nicolleta Shae
Onze afsluiter voor vandaag is Nicolleta Shae , lekker ding!
David Blaine Street Magic [Part 4]
David Blaine Street Magic [Part 4]
We gaan kijken naar een leuke truc van David Blaine, zomaar ergens op straat. Wie legt het eventjes uit ?!
It's Skate Dog
Alhoewel ik van de katten ben is een hond uiteraard ook een tof huisdier, als het beestje ook nog eens allerlei coole trucjes kan is het helemaal geweldig!
Toronto Temp [Timelapse]
20111028-toronto-timelapse.jpg
In 2002 was ik zelf een aantal weken in Toronto, Canada en ik moet zeggen dat is een super stad. Deze timelapse geeft een goed beeld hoe relaxed die stad in werkelijkheid eigenlijk is.
Pizzababe Celeste Star
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we deze Pizzababe week weer afsluiten met een mooie dame. Celeste Star kennen jullie ondertussen wel, de mooie babe met bruin haar en blauwe ogen en een killer body sluit voor onze deze week af. Morgen en overmorgen hebben we weer de dames van onze vriendjes. Alle Pizzababes van deze week nog een terug kijken doe je hierrrr!
Toys 4 Boys [8]
Ghana Beats
Ghana Beats
Als je arm bent en in een continent als Afrika woont, waar aan alles een gebrek is, moet je toch een beetje inventief zijn wil je de volgende grote muzikant worden. Dit jochie maakt z'n beats op een wel heel bijzondere wijze.
Yellow Horizons
Yellow Horizons
Af en toe vraag je je echt af wat vrouwen nu eigenlijk wél kunnen. In deze clip 7 dames, 21 longboards en een schitterend landschap in het Zuid Spaanse Andalusië. We volgen de dames op hun tocht, dit is deel 1. Kijk U eventjes mee ?!
Brazilian Zombies [Prank]
Brazilian Zombies [Prank]
Je zal het meemaken, je probeert iemand te helpen die het moeilijk heeft word je ineens aangevallen door dat zelfde slachtoffer die zombie achtige neigingen blijkt te hebben.

[Thnx Menno!]
Gametime 1529 - Color Joy
Color Joy
Verwijder blokjes om de gekleurde figuurtjes naar de portals te leiden. Spaar zoveel mogelijk sterren als mogelijk en vormen met dezelfde kleur worden één vorm bij aanraking. Game on!
Sexy Kaya Danielle
20111026-kaya-danielle.jpg
In mei van dit jaar was ze nog de Pizzababe van de dag, hier te zien, en vanavond zien we de mooie Kaya Danielle nog eens terug op bewegend beeld terwijl ze wat staat rond te draaien in een zwembadje. Wederom mooie beelden via Ome Hef!
Wie wil er een IJsje ?!
Wie wil er een IJsje ?!
De meest sexy ijsjes van de USA zijn deze dames die helemaal gebodypaint zijn als een hoorntje schepijs en de muziek die er bij zit is weliswaar van Raekwon & Methodman maar is voor de gelegenheid toch ietjes aangepast. Naais!
Fail Compilation Oktober 2011
Fail Compilation Oktober 2011, fail
We zitten onderhand aan het eind van de maand oktober 2011 en dat betekent dat het weer fail compilatie tijd is. We beginnen deze keer met de fail compilatie van Failplanet die zo'n 10 minuten duurt. Check!

Bonus: Extra Fail compilatie!
Pizzababe Ashley Ilenfeld
20111027-ashley-ilenfeld.jpg
Het is al weer een jaartje geleden dat Ashley Ilenfeld hier voor het laatst voorbij kwam als Pizzababe van de dag maar net als vorig jaar doet Ashley ook dit jaar weer een gooi naar de titel, Pizzababe van het jaar. Een leuke dame dat sowieso maar of ze het in zich heeft om bij de laatste 25 te eindigen ?! Dat besluiten jullie uiteindelijk...
Highway Mayhem 6
Highway Mayhem 6, crash
We nemen weer een kijkje via de dashcams van allerlei auto's die op de een of andere manier betrokken zijn bij een ongeval. We zijn in deze serie aangeland bij compilatie nummertje zes alweer, de vorige edities kan je allemaal terugvinden via het linkje onder deze video....
Pizzaman Flash
Pizzaman Flash
Okay het principe is bekend, bel de Pizzaman op en zorg er vervolgens voor dat je babe poedelnaakt de deur open doet. Als je dan vervolgens ook nog eens alles filmt en ons de video op stuurt ben je helemaal de man. [Thnx Vliegen!]
Nick Kwas doet Don't Stop Me Now [Violin Cover]
Nick Kwas doet Don't Stop Me Now [Violin Cover]
De laatste tijd vliegen de covers van Queen ons om de oren en ik ben daar persoonlijk helemaal niet rouwig om. Niet alleen is Queen een van de beste bands van de afgelopen eeuw, deze cover van Nick Kwas op de viool is weer helemaal top!
Unicyclist Busts Butt [Fail]
Unicyclist Busts Butt
Omdat fietsen op twee wielen al moeilijk genoeg is gaan we het al helemaal niet proberen met een eenwieler. Deze gast voorlopig ook niet meer, schat ik zo! [Thnx Zach!]
Dazzling Dubstep Dancing
Dazzling Dubstep Dancing
Het was al weer een tijdje geleden dat ik de dans schoenen aan had en ik begin er ook niet meer aan ook. Check deze lauwe moves van ene Iglide die laat zien hoe je op dubstep muziek moet of zou moeten dansen. Erg cool!

Natuurlijk kan het altijd nóg beter!
Gametime 1528 - Grotembit
Grotembit
We zijn nog maar net wakker of we worden al weer belaagd door allerlei vreemde figuren die op een robbertje vechten uit zijn. Sla je vijanden tot moes en verdien extra credits en verkrijg meer skills om ook verder te komen in de game en om een highscore neer te zetten. Game on!
Sexy Lexx Lopez
Sexy Lexx Lopez
Gisteren nog onze Pizzababe van de dag en zo te zien aan het aantal ratings toch een zeer populaire Pizzababe dus vriendje Gnocca heeft er maar meteen coole video van Lexx Lopez in elkaar geschroefd. Helaas is het bij ons niet zulk mooi weer als waar deze shoot is opgenomen maar met zulke fijne muziek op de achtergrond denk je al gauw dat je aan het zelfde zwembad zit als Lexx Lopez! Habbaaaaa!
Bottle Cap vs Nutsack [Ouch]
20111026-nutsack.jpg
Het zal voor mij altijd wel een raadsel blijven waarom mensen überhaupt dit soort stunts uithalen maar we hebben weer zo'n Sjaak gevonden en iets zegt me dat dit iets harder gaat dan oorspronkelijk de bedoeling was. Ouch!
Michael Jackson Tribute by Cirque du Soleil
Michael Jackson Tribute by Cirque du Soleil
Terwijl het Michael Jackson proces nog in volle gang is, is de beste man toch al weer 2 jaar dood. Dat weerhield hem er niet van om wederom de best verdienende dode artiest te worden. De artiesten van Cirque du Soleil zijn momenteel bezig met de Michael Jackson "The Immortal World Tour". Een soortement van eerbetoon aan de King of Pop!
Dance Central 2!
Dance Central 2!
Met een killer soundtrack, de beste dansroutines en compleet nieuwe multiplayer functies krijg je met de nieuwe dans game Dance Central 2 iedereen de dansvloer op! Dance Central 2 bevat nieuwe choreografieën en een soundtrack met Usher, Rihanna, La Roux, Nicki Minaj, Montell Jordan en meer. Ga als eerste de dansvloer op! Bekijk hier welke dans-moves jij kunt gaan leren...

Check de video trailer hier!
Pizzababe Franziska Gurtel
Pizzababe Franziska Gurtel
Veel geklaag de laatste dagen over onze Pizzababes terwijl ik toch echt elke dag de mooiste voor jullie probeer te selecteren. Gelukkig heeft Ome Hef nog een paar nevenvestigingen op deze aardkloot zo komt deze Franziska Gurtel bij onze oosterburen vandaan en was daar Playmate van de maand juni 2011. Lekkah!
People are Awesome 2011
People are Awesome 2011
Vorig jaar kon je al een deeltje People are Awesome zien en nu precies 1 jaar later is er een deel 2. Meer van dat soort epische clips dus, allemaal achter elkaar geplakt tot een coole compilatie, check!
WallPaper Magic [33]
We Can Make the World Stop [GoPro HDx2]
Gopro, Extremesport
Terwijl we 20 jaar geleden nog met halve koelkasten om de nek rondliepen om een beetje foto of video te kunnen maken is daar heden ten dage toch heel wat in veranderd. Zo kan je met een GoPro camera machtig mooie HD videobeelden maken. Er is nu een nieuwe GoPro HD camera die nog mooier en helderder filmt dan de vorige modellen, hier het bewijs...
Android Dreams [Timelapse]
Android Dreams [Timelapse]
Timelapse video's zijn over het algemeen erg mooi om naar te kijken en zijn vooral een rustig begin van de dag. In deze kleine tribute aan de Ridley Scott films beelden uit Tokio en muziek van Vangelis. De maker liet zich inspireren door de film BladeRunner.
Gametime 1527 - Castle Clout 3
Castle Clout 3
Voordat Angry Birds er was waren er uiteraard al soortgelijke spelen, dit is Castle Clout 3. Je mag in meer dan 100 levels proberen de adel en ridders uit hun kastelen te schieten met je trebuchet. Game on!
Sexy Jo Garcia
Sexy Jo Garcia
We hadden al eventjes niets meer van Jo Garcia vernomen maar we waren haar natuurlijk nog niet vergeten. Ik kan me vergissen maar volgens mij is dit een video die we nog niet hadden staan in onze collectie. Het blijft leuk speelgoed die Jo!
Beardyman "Unshaved" @ the Udderbelly [FULL]
Beardyman "Unshaved" @ the Udderbelly
Darren Foreman, beter bekend als Beardyman oftewel de King of Sound and Ruler of Beats, staat tegenwoordig ook regelmatig in een schouwburg om daar zijn show voor een live publiek op te voeren. Ga er maar lekker voor zitten want deze voorstelling duurt maar liefst 90 minuten. Alleen voor de echte fans!
Extreme Animal Phobia [OMG]
20111025-phobia-guy.jpg
Aan het uiterlijk van iemand denk je vaak al te kunnen zien hoe iemand in werkelijk is. Soms valt dat uiteindelijk toch wat tegen...
Pizzababe Lexx Lopez
Pizzababe Lexx Lopez
Het zal niet helemaal in het straatje zijn van sommige bezoekers, Pizzababe Lexx Lopez. Maar er is meer dan tetten alleen! Lexx Lopez is een donkerharige latina met mooie blauwe ogen en dat is ook één van de zeven schoonheden. Jullie kunnen je beklag doen in de comments! Vergeet ook niet te raten...
Hairballs
Hairballs
Nu de winter er weer aankomt wordt de vacht van de TLP kat weer wat voller maar in de lente, wanneer ze haar vacht verliest gaat dat gepaard met flink wat haarballen. Het is etenstijd en als je nog niet misselijk was, van wat er in je broodtrommeltje zat, dan ben je het wellicht na het zien van deze video. Enjoy!
Crazy Guy cuts off Parking Meter [WTF]
Crazy Guy cuts off Parking Meter
We hebben het allemaal wel eens meegemaakt schat ik zo. Je komt terug van het shoppen, staat er iemand van parkeerbeheer bij je auto die de bon nog niet uitgeschreven heeft, maar dat wel van plan is. Wat je ook probeert je komt er niet onderuit... Dan ga je dus over op plan B!

[Thnx Igor]
Pencilhead [Epic Stopmotion]
Pencilhead
Om dit soort clips te maken moet je engelen geduld hebben maar eenmaal klaar heb je ook wat. Gemaakt met niets anders dan een potlood en een hele stapel velletjes papier, de stopmotion clip Pencilhead. Check!
Gametime 1526 - Creepy Crypt Escape
Creepy Crypt Escape
Je zit opgesloten in een tombe en moet items verzamelen om je een weg naar buiten te banen. Gebruik de gevonden items op de juiste manier om verder te komen en uiteindelijk te ontsnappen. Game on!
Push It [Sexy Babe Compilation]
Push It [Sexy Babe Compilation]
Dat Gnocca, onze Italiaanse vriend, goed bezig is de laatste maanden is te zien aan het aantal clips wat ondertussen op TLP te vinden is. Vanavond een leuke compilatie van allemaal verschillende dames samen gesmolten tot één heerlijke babe montage.
Cows can't Swim
Cows can't Swim
Koeien kunnen niet zwemmen maar dat weet een kalf natuurlijk nog niet. Dit kalfje is in een kanaal gevallen naast het weiland waar ze normaal staat te grazen en heeft echt al het geluk van de wereld dat een langs toerende motorrijder haar opmerkt. Tijd voor een reddingsactie, cool!
Highway Mayhem Part 5
Highway Mayhem Part 5, crash
Zoals jullie onderhand weten gaat het vaak genoeg mis op de snelweg en gelukkig hebben we daar steeds vaker ook beeld bij zodat we met dit soort geinige compilaties kunnen komen. Uiteraard zijn dit soort klappertjes voor de betrokkenen nooit zo fijn, maar wij hebben weer een paar minuten wat te kijken.
Dinsdagavond is Freechatten met Suraya
Gratis Freechat Webcammen bij LoveCams
Morgenavond gaan we weer freechat cammen met de 22 jarige Limburgse babe, Suraya! Tijdens deze GRATIS Freechat mag je Suraya alles vragen en je zal merken dat ze erg gewillig is. Er zit geen addertje onder het gras maar je moet je hiervoor wel eventjes, aanmelden op de freechat-pagina! Zorg dat je er bent!

De gratis chatroom gaat open dinsdagavond 25 okt. om 22:00!
WallPaper Magic [32]
Pizzababe Ciara Price
Ciara Price
Het is maandag en we trekken weer een vers blik met Pizzababes open voor jullie en vandaag beginnen we meteen maar met de cybergirl van de maand november 2011. Ciara Price werd geboren in het mooie Portland in Maine en is slechts 21 lentes jong. Met de maten 32C-25-35 is het eigenlijk een perfecte kandidaat voor onze Pizzababe van het jaar verkiezingen 2011. Wat vinden jullie ?! Maakt ze kans ?!
Will You Marry Me [Fail]
Will You Marry Me
Deze fan is iets te over enthousiast nadat zijn team de National Rugby League finale heeft gewonnen en besluit op nationale televisie zijn vriendin meteen maar ten huwelijk te vragen. Iets zegt me dat dit 'm niet gaat worden.
Chevrolet Sonic Bungee Jump
Chevrolet Sonic Bungee Jump
Ook bij Chevrolet hebben ze ondertussen door dat je op de Europese markt niet zo ver komt met benzine slurpende bolides en zijn ze begonnen met het vervaardigen van kleine handzame maar toch leuke wagentjes zoals dit laatste model The Sonic. En dat ziet er dan zo ongeveer uit.
Two Geckos vs Snake
Two Geckos vs Snake
Hier schreeuwt een vrouw de hele buurt al bij elkaar als er een spin op de muur zit maar als je in een iets wat tropischer klimaat leeft kan het maar zo zijn dat je plots een gekko in gevecht met een slang aantreft op je huiskamer muur. In dit geval zijn het twee gekko's die zich uitstekend lijken te kunnen redden tegen één slang. Best spannend...
Squashball Ownage
Squashball Ownage
Iedereen die weleens gesquasht heeft die weet dat je beter uit de buurt van zo'n balletje kan blijven maar om te zien wat het effect is mocht je er toch "per ongeluk" door geraakt worden doen we deze demonstratie. Het balletje wordt met een vaart van 210km per uur afgevuurd op de rug van onze vrijwilliger, hij liever dan ik!
Gametime 1525 - Obliterate Everything
Obliterate Everything
Vandaag in de gametime een soortement van Tower Defense game maar dan speelt het zich af in de ruimte. Het is simpel eigenlijk, jij bent blauw en rood is de tegenstander, zet je materiaal op de goede plek en knallen maar. Game on!
Cam Honey met Mega Tetten
20111023-camhoney-tetten.jpg
Het is tijd voor onze afsluiter van de dag en dat is dit keer een meisje die wat onvoorzichtig is omgesprongen met een video die eigenlijk bedoeld was voor haar vriendje. U wilt mega tetten, hier zijn ze dan.. En natuurlijk ook...
Contrexperience
Contrexperience
Zet voor je vrouw een hometrainer thuis neer en je hebt drie maanden ruzie maar zet zo'n onding, ergens op straat voor een gebouw neer, dan ze laat graag haar goede wil zien. Zorg er voor dat die hometrainers, geschakeld, ook nog eens de energie voorziening zijn, van een stripper op de gevel van een gebouw en de dames gaan helemaal los. Thnx Menno!
Doe mij zo'n Buurvrouw
JessenicaVice, Cooking
Wat wilde jij vroeger graag worden ?! Brandweerman, piloot of toch bij de politie ?! Deze twee jochies weten het zeker ze willen straks in de keuken werken al was het alleen al om dames zoals Jessenica Vice een handje te helpen als keukenhulpje. Doe mij zo'n buurvrouw!
Wie van de Drie 23 Oktober 2011
Katerina Emma Lina E

Katerina

Emma

Lina E

BattleField 4 [Freddie Wong]
BattleField 4 [Freddie Wong]
Op zondag hebben we ook telkens een verse clip van aftereffects specialist en producer Freddie Wong. Op het spel Battlefield 3 hebben gamers lang moeten wachten, maar op deel vier moeten we nog langer wachten als we deze trailer moeten geloven. 2017 dus, hier alvast een voorproefje volgens Freddie!
Hot Wallpaper Pack [Vol. 5]
wallpaper, wpmagic, hwpack
Click to Enlarge!
Tony Hawk Freerunning Graffiti [Real Life]
Tony Hawk Freerunning Graffiti
Een beetje gamer kent de skate games van Tony Hawk ondertussen wel maar deze versie waarin je kan freerunnen is nieuw. Freerunners Ben Meeker, Christian Fairfax, Michael Corley & Zack Weldon laten zien hoe of wat. Cool gemaakt!
Rapservice 6
Koefnoen Rapservice 6
Het is zondag dus gisteravond was er een aflevering van het steeds saaier wordende Koefnoen op de buis. Het enige stukje wat me nog kan bekoren is de rapservice van MC T-Lex en die heb ik zoals elke week weer eventjes voor je opgezocht. Deze week de dood van Khadaffi, Occupy Amsterdam, en de Heineken film. Featuring George Harrison.
Deathly Crash Marco Simoncelli in Malaysia
Deathly Crash Marco Simoncelli in Malaysia
De Italiaanse motorcoureur Marco Simoncelli is na een crash met de achter opkomende Colin Edwards tijdens de Grote Prijs van Maleisië overleden. Bij de val raakte hij z'n helm kwijt en werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij! Schokkende beelden en een tribute vind je hier. RIP!
Gametime 1524 - Halloween Shooter
Halloween Shooter
Het is pas volgende week Halloween maar we worden er op internet nu alweer mee doodgegooid. In het spelletje Halloween shooter moet je heksen in hun ketels schieten, mummies in hun tombes en vampieren in hun doodskisten. Game on!
Sexy Scarlet Light
Sexy Scarlet Light
Het is tijd om de tent dicht te gooien voor vanavond en daarvoor hebben we de sexy Scarlet Light bereid gevonden om een leuke show te geven. Heerlijk materiaal deze Scarlet en ik duik nog eventjes met een goed boek en een fles cognac de badkuip in #kiespijn. Tot morgen!
Epic Viral VideoStory
Epic Viral VideoStory, zapatou
Viral video's, zijn video's die zich razendsnel over het internet verspreiden en zo een buzz creëren. In deze mini compilatie zie je er een aantal voorbij komen en het is zo gemonteerd zodat er ook nog een kleine verhaallijn in zit. Leuk gedaan!
Streetracer Caught, Bye Bye Lexus
Streetracer Caught, Bye Bye Lexus
Eeuwig zonde natuurlijk, maar wie niet luisteren wilt die moet maar voelen. Een hagelnieuwe Lexus IS F wordt in de destructor geplaatst nadat even ervoor een straatracer in deze bolide is gesnapt door de politie terwijl hij andere verkeersdeelnemers in gevaar gebracht. Thnx Aad!
Bacardi Real Time Party Pic Projection [Awesome]
Bacardi Real Time Party Pic Projection
We hebben het vaker gezien, maar dit soort video's waarin ze allerlei vette figuren en plaatjes of in dit geval een reusachtige draak projecten op een gebouw, blijven fokking cool. Het Rotterdamse uitgaanspubliek stond zaterdag 15 oktober oog in oog met een reusachtige draak die geprojecteerd werd op het Witte Huis aan de Gelderse kade in Rotterdam. Het blijkt een stunt te zijn van Bacardi ter introductie van het nieuwe drankje Bacardi Dragonberry. Awesome!
Wie van de Drie 22 Oktober 2011
Toxic Katarina Ekatarina

Toxic

Katarina

Ekaterina

When Reporters Fail [Compilation]
Live verslag geven gaat niet over rozen dat hebben we al vaker meegemaakt. In deze compilatie allerlei reporters die het op de een of andere manier moeilijk gemaakt worden. Fail!
Goeie Pilluh!
Goeie Pilluh!
Je kent ze wel die gasten die een beetje ronddolen op party's en eigenlijk zo ver van de kaart zijn dat ze de volgende dag alleen nog maar de foto's hebben. Ik weet niet precies wat deze gast tot zich genomen heeft maar het ziet er uit als zeer goeie dope...
Op een dag weet je het, Meubelmaker!
Als je in het westen geboren wordt kan je nog het geluk hebben dat je door familie of vrienden geholpen wordt om van een dubbeltje een kwartje te worden maar in landen als Ethiopië ligt dat toch net iets anders. Als je dan ook nog eens geen armen hebt dan wordt het helemaal lastig. Het weerhield deze man niet om toch meubelmaker te worden, Respect!
Ninjas fight in Groups
The Mute Button
Het was een tijdje wat rustiger rond de mensen achter Improv Everywhere maar ze lijken toch weer helemaal terug. Nadat we eergister nog een filmpje konden zien waarin een huwelijks ceremonie ruw verstoord werd door een pro worstelaar is het vandaag de beurt aan deze ninja dare. Een ninja daagt mensen uit om een gevecht aan te gaan, durf jij ?!
Gymkhana 0.2
Gymkhana 0.2
Gymkhana met coureur Ken Block aan het stuur zal bij een ieder onderhand bekend zijn maar mocht je het nog niet kennen, filmpjes hier. In dit experiment gaan we kijken of het echt nodig is om een auto met 600pk en een rally rijder als Ken Block nodig zijn om een coole video te maken.
Gametime 1523 - Jacko in Hell
Hét Halloween spel van 2011 is Jacko in hell. Jacko is op een missie op een laatste element te vinden om de geest van Halloween compleet te maken. Op deze reis komt hij allerlei problemen tegen die je moet oplossen op verder te geraken. Collect voorwerpen om nieuwe skills te krijgen. Game on!
Divinity [Sexy model Compilation]
Marco Wootson dropte nog een leuke compilatie in de linksubmit met zijn laatste creatie Divinity. De mooie dames die dit keer voorbij komen zijn o.a. Hillary & Katie, Naiara Dornelas, Renna, Xenia Tchoumitcheva en velen anderen. Mooi werk weer en ga er eventjes lekker voor zitten want deze clip duurt ook nog eens bijna acht minuten.
Nürburgring Kawasaki Ninja POV
Nürburgring Kawasaki Ninja POV
Vanmorgen kon je nog instappen in een Formule 1 wagen met POV camera beelden en vanmiddag doen we dit kunstje nog eens dunnetjes over alleen stappen we nu op een Kawasaki Ninja ZX-10R. Wat vind jij mooier ?!
Toys 4 Boys [7]
CSI [Lego Style]
CSI [Lego Style]
We hebben het al vaker geroepen : Met Lego kan je alles maken! Zo ook deze crime scene van CSI, wat het eigenlijk tot de bloedigste Lego clip die ik tot nu toe gezien maakt. Wel erg knap gemaakt!
Pizzababe Nikki Mitchell
Pizzababe Nikki Mitchell
Deze Nikki Mitchell is echt zo'n "girl next door" type maar helaas woont ze niet in mijn straatje. Helaas moet je daarvoor naar Fairfield, Ohio USA maar dat mag de pret niet drukken. Nikki heeft de heerlijke maten 34D-24-34 en is vandaag onze Pizzababe van de dag en tevens onze weekafsluiter qua Pizzababes. Dit weekend hebben we weer de Wie van de Drie met dames van onze buurtjes. Rate!
Fails Of The Week #42
Fail Compilation June 2011, fail, juni
We zijn weer een weekje verder en dat betekent weer een deeltje fails van de week van YDL. Alle fails dus van de afgelopen 7 dagen verwerkt tot één compilatie! Check...
Fan dressed up as Referee causes Brawl
Fan dressed up as Referee causes Brawl
Tijdens de American Footbal game UCLA Bruins tegen de Arizona Wildcats loopt er een fan het veld op verkleed als scheidsrechter en wat er vervolgens allemaal gebeurd kan je het beste beschrijven als een veldslag. Hier de beelden...
Formula 1 - Real Driver POV
Formula 1 - Real Driver POV
De Braziliaan Lucas Tucci di Grassi rijdt sinds 2010 in de Formula 1 voor het Virgin Racing team. In 2007 begon hij als testrijder bij Renault en in deze clip rijd hij een rondje in z'n Formule 1 bolide met een camera zo gemonteerd dat het net lijkt of jezelf in de auto zit. Erg cool!
Kung Fu Kid
Kung Fu Kid
Ik heb vroeger ook nog eens op een blauwe maandag op karate gezeten maar toen ik merkte dat het meer conditie training was dan wat anders had ik het ook wel weer snel gezien. Dit jochie is nog jong maar beloofd een erg goede kungfu master te worden. Check!
Gametime 1522 - Rancho the Ice Racer
Rancho the Ice Racer
Rij je vierwieler over het ijs en probeer om niet te crashen terwijl je onderweg ook nog eens van alles op pakt om extra punten te scoren. Game on!
Sexy Jessica Workman
We konden Jessica Workman al een paar keer voorbij zien komen als Pizzababe van de dag en vanavond is ze onze afsluiter in deze alweer zo lekkere clip van Gnocca. Check het uit!
WallPaper Magic [31]
Michael Winslow doet Led Zeppelin [Epic]
Michael Winslow doet Led Zeppelin, cover
Michael Winslow kennen we nog uit The Police Academy films waarin hij Cadet Larvell Jones speelt die allerlei coole sounds kon maken met z'n stem. Hij is wat ouder geworden maar nog steeds net zo goed als vroeger zoals te zien in dit optreden voor de Noorse televisie in het programma Senkveld med Thomas og Harald! EPIC!
Pizzababe Taylor Lee
Pizzababe Taylor Lee
Kadaffi is dooit of ie geval zwaar gewond maar dat deert onze Pizzababe van de dag Taylor Lee helemaal niet en we gaan daarom gewoon weer over naar de orde van de dag. Taylor Lee komt uit de altijd bruisende stad Las Vegas en is echt een slopert zo te zien. Ik vind het helemaal prima, en ik denk onze Tokus ook wel. Vergeet niet te raten na het fappen...
Dirt Bike Lands on Girl [OUCH]
Dirt Bike Lands on Girl
Daar loop je dan ergens op de hei je hond uit te laten samen met een vriendin, het zonnetje schijnt heerlijk en er lijkt niets aan de hand. Tot dat je ineens een crossmotor voor je hoofd krijgt, dat moet wel pijn doen. OUCH!
Geen hersenbloeding Beatrix
Geen hersenbloeding Beatrix
We kunnen vaak smakelijk lachen om de filmpjes van LuckyTV die steevast worden uitgezonden na de uitzending van DWDD maar grapjes over onze geliefde Koningin Beatrix kan ik persoonlijk helemaal niet waarderen. Wat vinden jullie ?! Kan dit?!
Man eats Live Scorpion [WTF]
Man eats Live Scorpion
Zoals jullie misschien al wel gezien hadden op mijn Facebook pagina hou ik van lekker eten en vooral buiten de deur omdat ik hier alleen maar een pizza oven heb staan. Pizza blijft natuurlijk favoriet maar iedere dag pizza is ook niet wat. Dus proberen we af en toe andere dingen, al sta ik niet echt te trappelen om te proeven hoe schorpioen smaakt.
Kayaking with Blue Whales
Kayaking with Blue Whales
De natuur is mooi en helemaal in gebieden als Redondo Beach, California USA waar je maar zo walvissen kan tegenkomen op een middagje kajakken. Het zijn de zogenaamde Blue Whales die met een lengte van 30m de grootste dieren zijn die ooit geleefd hebben. Het levert deze spectaculaire beelden op.
Gametime 1521 - Aliens in a Box
Aliens in a Box
Zorg dat je de Alien in de doos krijgt door de juiste obstakels weg te klikken. Game on!
Sexy Holly Peers
Sexy Holly Peers
We gaan weer eventjes genieten van de altijd mooie Holly Peers de we vanavond weer eens uit de kleren zien gaan voor het Engelse Nuts Magazine. Een kleine mini compilatie van deze mooie vamp vind je hier, en via het linkje onder deze video vind je alles van Holly Peers nog eens terug op TLP!
Pro Wrestler Wedding Crasher
Pro Wrestler Wedding Crasher, improv
Je trouwdag is een dag die je nooit meer vergeet of het liefst zo snel mogelijk dat ligt eraan hoe het vervolgens verder gaat met je huwelijk. Een ding is wel zeker, deze trouwerij waarbij een worstelaar roet in het eten dreigt te gooien is er een om nooit te vergeten.
Home Security 2.0
Tegenwoordig moet je van goeden huize komen om je eigendommen te beschermen tegen overvallers en inbrekers. Sloten, alarmen en waakhonden helpen vaak niet voldoende. Het volgende filmpje laat zien dat het ook anders kan. Epic!
Pizzababe Chenade Le Roy
Het is niet helemaal mijn ding maar op aanvraag gooien we vanaf vandaag toch afentoe iets tropisch tussendoor en dit is Chenade Le Roy waar we mee starten. Chenade is geboren en getogen in het Engelse Essex en pas 21 jaar oud en helaasch versierd met allerlei vreemde plakplaatjes. Neemt niet weg dat ik haar niet weg zou sturen als ze hier op de stoep zou staan. Wat vinden jullie, meer tropische verassingen of toch maar de Pizzababes zoals we gewend zijn...
The Ultimate Action Reel
The Ultimate Action Reel
Een zeer mooie compilatie met verschillende rijders, sporters als Joe Mango, Destin Cantrell, Josh Stead en vele anderen. Gefilmd over een periode van 6 maanden en tot een coole compilatie video gefabriceerd door Dylan Pfohl. De muziek komt van Mumford and Sons, het nummer The Cave!
Bricks of War
Bricks of War
Dat je met lego alles kan maken weten we natuurlijk al wel. Maar er gaat echt veel tijd zitten in een stopmotion clip zoals deze met lego figuurtjes die Gears of War spelen. Erg cool gemaakt!
Meet Legless Skater Italo Romano
Meet Legless Skater Italo Romano
Terwijl wij af en toe klagen hoe slecht we het wel niet hebben zijn er altijd nog mensen die zouden willen dat ze in jouw situatie zaten. Ik stel jullie voor aan de 23 jarige Braziliaan Italo Romano die beide benen verloor terwijl hij aan het stunten was op een trein als tiener. Hij legde zich er niet bij neer en is nu een virtuoos én inspiratiebron (hoop ik) voor velen. Check!
Candice Swanepoel - Hot or Not?!
Candice Swanepoel
Candice Swanepoel zal voor de gemiddelde TLP bezoeker allang geen onbekende meer zijn maar toch leg ik het nog eventjes uit. De Zuid Afrikaanse Candice Swanepoel is pas 21 maar heeft als model de hele wereld al gezien en is vooral bekend geworden door haar werk voor Victoria's Secret. Vandaag een heerlijk compilatie clip van deze babe die maar liefst 10 minuten duurt en de vraag is: is ze Hot or Not ?!
The Tape in Your Face Prank
The Tape in Your Face Prank
Ja ach, wat is het leven zonder af en toe eens een lolletje ?! Ook op de werkvloer gebeurt er zo nu en dan van alles waarmee je kan lachen. Zo hadden deze collega's al een paar keer wat plakband gespannen om een andere collega in de maling te nemen. Helaas gaat dat maar een aantal keren goed, of toch niet ?!
Gametime 1520 - Jolls
Jolls
Drop de juiste ballen in de juiste kleur op het juiste moment en op de juiste plaats en spaar vervolgens de figuurtjes om naar de volgende level te gaan. Game on!
Sexy Belen Rodriguez
Sexy Belen Rodriguez
Gisteren kon je al een heuse sextape bekijken van babe Belen Rodriguez bij onze buurtjes van xMissy maar daar wagen wij ons hier niet aan op TLP. Toch heb ik nog een leuke clip van deze Argentijnse schone gevonden die zeer zeker het bekijken waard is. Belen Rodriguez in een mooie shoot van Alessio Balza!
Flash Bang Toilet Prank
Flash Bang Toilet Prank
Ik heb nooit in het leger gezeten en daar ben ik helemaal niet rouwig om al zijn dit soort pranks natuurlijk wel weer erg leuk als je dan toch met een paar maten in oorlogsgebied vertoefd.
Scooter gets Pwned!
Scooter gets Pwned!
Ik snap nog steeds eigenlijk niet waarom scooters en brommers tegenwoordig zomaar de rijbaan op mogen ipv op het fietspad. Deze gast snapt ook nog steeds niet dat er ook nog andere weggebruikers zijn behalve hijzelf. FAIL!
WallPaper Magic [30]
Pizzababe Sandra Michelle
Het is weer tijd voor onze Pizzababe van de dag en dat is dit keer de mooie nieuwkomer Sandra Michelle geworden. We zagen Sandra nog niet eerder voorbij komen hier op TLP maar Sandra mag er wezen dat lijkt me duidelijk. Uiteraard hoor ik graag weer jullie mening over deze knoert. Rate!
Popsicle
Popsicle
Een beetje vreemde manier om mensen duidelijk te maken dat sex op de werkvloer echt niet kan, maar zo doen ze dat schijnbaar in Finland.
Squirrel Eats Cereal Breakfast
Squirrel Eats Cereal Breakfast
Een goed ontbijt is een goede start van de dag en dat moet deze eekhoorn ook gedacht hebben en schuift lekker aan bij een niets vermoedende toerist die net aan z'n cornflakes ontbijtje zit. Gezellig!
Face Punch Supercut
Face Punch Supercut
Iemand is weer zo ijverig geweest om uit 20 films Face Punch scenes achter elkaar te zetten tot één compilatie clip en dit is 'm geworden. De Face Punch Supercut!
Koefnoen Rapservice 5
Koefnoen Rapservice 5
Ik was gister maar eens een dagje vroeg naar bed en toen kwam Koefnoen op televisie waarvan we de Rapservice van Mc T-lex helemaal vergeten waren om te posten. Hij is weer lekker met deze week: orka Morgan, discussies over het Koninklijk Huis, Occupy Wall Street en drie dagen zonder BlackBerry. Featuring Eefje de Visser!
Gametime 1519 - Cut and Kill Halloween
Cut and Kill Halloween
Op maandag 31 oktober 2011 valt dit jaar het Halloween feest maar we hebben vandaag al een Halloween themed spelletje in onze Gametime. Zorg door te slicen dat je alle halloween pumpkins raakt en zo weg speelt. Game on!
Sexy Dasha Astafieva
Sexy Dasha Astafieva
Er zijn niet zo heel veel dames mooier dan Dasha Astafieva en na een afwezigheid van ruim 1 jaar klopte ze dan toch weer eventjes bij ons aan vandaag. De video komt van Gnocca die goed bezig is de laatste maanden en vanavond onze afsluiter. Lekkah!
Track and Field Fail Compilation 2011
Fail Compilation June 2011, fail, juni
We hebben het al eerder gezegd, sporten is helemaal niet zo gezond als iedereen beweert. Check eventjes deze fail compilatie met allerlei sporters die zich hopelijk nog eens bedenken voordat ze weer iets sportiefs gaan doen.
Dan Wheldon Fatal Crash at Las Vegas Speedway
Dan Wheldon Fatal Crash at Las Vegas Speedway
De Britse IndyCar-coureur Dan Wheldon is afgelopen zondagavond overleden als gevolg van de verwondingen die hij opliep tijdens een massacrash in Las Vegas. Wheldon, die de race als laatste startte, lag op een 24ste positie toen er voor hem meerdere auto’s met elkaar in aanraking kwamen. De Brit kon de chaos niet meer ontwijken en kwam daardoor ondermeer hard in aanraking met de muur. (Bron: Rtl Sport) De beelden inclusief onboard footage en een 5 lap tribute van collega's vind je hier!
Pizzababe Miranda Jordan [2]
Pizzababe Miranda Jordan [2]
We konden twee weken geleden al eventjes kennismaken met de blonde Miranda Jordan. Vandaag is ze er weer in een fonkelnieuwe galerie van Ome Hef en het is jammer van dat ene plakplaatje want verder vind ik het persoonlijk wel een heerlijke dame. Rate!
Noelle Maracle doet A Moment Like This
Noelle Maracle doet A Moment Like This, cover
Je kan natuurlijk naar shows als The Voice of X-Factor kijken maar op YT zijn ook genoeg sterretjes in wording te vinden. Neem nou deze Noelle Maracle die het nummer A Moment like This van Leona Lewis doet. Ik zeg Talent!
Cutting down Trees, Swedish style!
Cutting down Trees, Swedish style!
Iedereen die weleens in Zweden geweest is zal toch moeten beamen dat Zweden over algemeen relaxte mensen zijn en dat Zweedse vrouwen tot de mooiste ter wereld behoren. Dat ze afentoe een beetje gek zijn zien we in deze video waarin ze op een vrij onorthodoxe manier bomen kappen.
Pug POV
Pug POV
Het idee is heel simpel, bind een camera vast aan je hond en post die verrassend mooie beelden die dat oplevert vervolgens op YT.
Joey Quits his Job
Joey Quits his Job
Ik stel jullie eventjes voor aan Joey die na 3.5 jaar werken in het Renaissance Providence Hotel er de brui aan geeft. Hij heeft daar zo'n slecht tijd gehad dat hij besluit dit op een vrij ongebruikelijke manier te doen.
Gametime 1518 - Pirates of the Undead Sea
Pirates of the Undead Sea
Verken de omgeving onderwater terwijl je praat tegen je gezonken crew van matrozen om uiteindelijk weer de kapitein van het schip te worden. Game on!
Sexy Hillary Fisher
Dat Hillary Fisher een babe is lijkt me overbodige informatie en dat weten jullie natuurlijk al lang. Ze ging voor Playboy diverse keren uit de kleren en vanavond is ze onze dag afsluiter. Meer van Hillary vind je via het linkje onder de video. Habbaa!
McDonald's Cashier beats customers [WTF]
McDonald's Cashier beats customers
Als je bij hamburger gigant McDonald's een baantje hebt is het de bedoeling dat je de klanten op een zo goed mogelijke manier helpt. Als 'n medewerker het afgelopen week aan de stok krijgt met twee vrouwen die zelfs over de counter springen om hem te pakken te krijgen bedenkt hij zich geen moment en pakt een metalen staaf waarmee hij deze "dames" vervolgens naar de grond slaat. Ik voorspel dat we hier naar twee vrouwen kijken die binnenkort flink in de slappe was zitten.
Wie van de Drie 16 Oktober 2011
Marina Malena Nikki

Marina

Malena

Nikki

Mashed Up Sunday #7 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Ik weet niet of het door het concert komt van gisteren maar we hebben een beetje een muzikaal dagje hier op TLP vandaag. We doen daarom meteen maar weer een deeltje muziek mashups.
Hot Wallpaper Pack [Vol. 4]
Hot Wallpaper Pack, wpmagic, hwpack
Asian Shower Dudes
Asian Shower Dudes, cover
Wil je tegenwoordig nog een beetje opvallen op het internet dan is een goede stem niet genoeg. Nee, je moet ook nog iets aparts doen zoals deze Asian Shower Dudes heel goed begrepen hebben. Het klinkt nog niet eens heel erg slecht ook.. Check deze covers van Queen's "I want to break Free" en "Wantong Sons" van Led Zeppelin!
The Hangover Blooper Reel
The Hangover Blooper Reel
Een van de leukere films van het afgelopen jaar is beslist The Hangover en nog leuker zijn misschien wel de bloopers uit die film die je in deze 8 minuten durende bonus nog eens kan terug zien.
Sleur met jou
Sleur met jou
Wat een heerlijk avondje heb ik gister gehad bij Symfonica Rosso hier in het Arnhemse Gelredome. Het nummer Sleur met jou van Claudia de Breij heb ik daar niet gehoord maar is wel een heerlijke song zo op deze zonnige zondagmiddag en is afkomstig van het album iClaudia!
Super Sid
Super Sid
Je moet wat als Jack Russel zijnde! Sid heeft het helemaal begrepen en speelt "fetch" met zichzelf... Mooie beestjes zijn het toch..
Gametime 1517 - Papa's Taco Mia
Papa's Taco Mia
We gaan in plaats van pizza's bakken, taco's maken. Neem de bestellingen op, en zorg dat je klanten tevreden zijn en blijven. Game on!
Sexy Jayd
20111015-jayd.jpg
Onze afsluiter van de dag is Jayd. Ik kende haar eigenlijk nog niet, hoog tijd dus voor een introductie!
WallPaper Magic [29]
G-Shock Extreme Mountain Biking
G-Shock Extreme Mountain Biking
We gaan mountain biken met Cameron Zink en Kyle Strait die naar Virgin, Utah afreisde om deze coole video te maken. En dat blijft elke keer toch weer vette shit!
Wie van de Drie 15 Oktober 2011
Nika Daisy Jenya

Nika

Daisy

Jenya

Base jumping of Hotel Bali Benidorm
Base jumping of Hotel Bali Benidorm
Zagen we gisteren nog iemand een mega vette duik maken vanaf het dak van een hotel in St. Maarten. Vandaag hebben we iemand die gaat base jumpen vanuit een lift van hotel Bali te Benidorm, Spanje... Je moet het lef maar hebben..
Mega Millions Prank [Nikki & John]
Mega Millions Prank [Nikki & John]
Wie droomt er nu niet van om ooit eens de jackpot te winnen van de lotto of een andere loterij ?! John kocht wat lootjes om zijn vrouwtje Nikki eens stevig in de maling te nemen...
Boat Launch [Epic Fail]
Boat Launch [Epic Fail]
Een boot, luxueus jacht, ter water laten die vervolgens meteen zinkt... Only in China!
Awesome Gamer
Awesome Gamer
Als je in een amusement hal een spelletje speelt met je zuur verdiende euro wil je natuurlijk wel waar voor je geld. Deze gast snapt wat ik bedoel!!
Pooter Contest
Pooter Contest
Scheten laten op een zo duidelijke manier dat andere mensen meteen weten dat jij het bent en dan de reacties filmen is dat leuk ?! Oordeel zelf..
Gametime 1516 - Tower Force
Gametime 1516 - Tower Force
Zet je turrest op de juiste plek om de aanvallen van je vijand af te slaan en upgrade ze naar mate je vijand groter wordt. Game on!
Sexy Showbabes
Sexy Showbabes
Men zegt dat alles er in slowmotion nog beter uitziet.. We gaan het eventjes uittesten door middel van dit babe filmpje met daarin een aantal bekende dames in ultra slowmotion...
Mainstream Club VideoMix 2011 [DJ Cliff Merine]
Mainstream Club VideoMix 2011
Ook deze week ga je weer een aantal coole videomixen voorbij zien komen op TLP! Dit is DJ Cliff Merine die een heerlijk Mainstream Club Mix in elkaar draaide uiteraard voorzien van de bijbehorende videobeelden. Ok ok eerlijk is eerlijk het geluid had iets beter gekund maar verder zit deze videomix wel weer heerlijk in elkaar. Ga er lekker voor zitten want ook dit is weer een erg lange videomix van ruim één uur en er komt ook nog regelmatig wat moois aan vrouwelijk schoon voorbij! Check it!
Skippy Ballende Lotto Babes in Amsterdam
Als je in Amsterdam woont moet je echt hele dagen om je heen kijken wat er allemaal om je heen gebeurt. Afgelopen week werd deze kudde skippyballende dames gespot, die ter promotie van Lotto, Amsterdam doorgingen. Is jouw nummer ook stuiterend door de straten van Amsterdam gegaan? De Lotto Jackpot gaat zeker vallen aanstaande zaterdag 15 oktober! Mis 'm dus niet en maak kans op 26 miljoen euries! (check -----> de video hier)
Eating a Ghost Chili Pepper [WTF]
Eating a Ghost Chili Pepper
Als ik de sambal van de chinees hier op de hoek eet dan heb ik al drie dagen buikpijn dus ik sta ook helemaal niet te trappelen om mijn gevoelige smaakpapillen aan deze Ghost Chili pepper bloot te stellen. De ghost chili pepper is 's werelds heetste peper... Good luck!
Pizzababe Jessica Workman
20111014-jessica-workman.jpg
Het zonnetje schijnt heerlijk en onze Pizzababe lacht je toe. Jessica Workman zagen we al eerder voorbij komen maar is vandaag weer terug in een gloednieuwe galerie. Uiteraard hoor ik vandaag ook graag weer jullie mening of zie in de ratings terug wat de bevindingen zijn. Rate!
Toys 4 Boys [6]
Battery Dead ?! [The Russian Way]
Battery Dead
Wie niet sterk is moet slim zijn en wie niet rijk is nog slimmer. Deze Russen wilde eigenlijk na een middagje relaxen naar huis rijden maar de accu bleek leeg. Uiteraard geen wegenwacht in velden of wegen te bekennen dus doen ze het maar op hun eigen manier. Ik vind het cool! Maar kan dit ook echt ?!
Magazine is just a Broken iPad
Magazine is just a Broke iPad
Kinderen en techniek gaan prima samen en terwijl wij onderhand een gebruiksaanwijzing moeten gaan doornemen lijken kinderen het eigenlijk meteen al te snappen. Hoe leg je vervolgens uit wat een tijdschrift is als er ook een iPad in huis ligt ?!
Highway Mayhem Part 4
We hebben weer een compilatie opgeduikeld waarin van alles misgaat op de weg. Als je zo de weg op moet, niet kijken! Nog veel meer mooie crash compilaties vind je nog eens terug via het linkje onder de video!
Gametime 1515 - Island Escape
Island Escape
Je zit op een eiland en daar wil je vanaf. Zoek daarvoor de juiste items bij elkaar en gebruik die in de juist volgorde en op de juiste manier om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Game on!
Wet [Sabo-Fx]
Wet [Sabo-Fx]
Hij zat vanmorgen al in de linksubmit maar we posten dit soort clips altijd aan het eind van de dag dus hierbij de laatste video van Joost, oftewel Sabo-FX. We zien weer allemaal bekende modellen voorbij komen en als ik me niet vergis kan je deze clips in het geheel allemaal vinden hier op de site in onze babe-sectie. Check Wet, dé "Money for Nothing 2011 Remix"!
Fails Of The Week #41
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Het is weer lachen geblazen met al die wannabe's die zich op de een of andere manier belachelijk maakte op het internet. Week nummer 41 al weer, en we gaan gestaag door..
Riding On Killer Rocks
20111013-riding-dessert.jpg
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan Jeremy VanSchoonhoven, virtuoos op een trial bike. Nou kan je natuurlijk thuis wat gaan oefenen of op een daarvoor speciaal geprepareerde baan, cooler is het om dat te doen in een mooie omgeving zoals in Moab, Utah's National Park.
Pizzababe Lexi Belle
Pizzababe Lexi Belle
Lexi Belle gaat vandaag voor ons uit de kleren als Pizzababe van de dag en ze begint met nogal wat kleding aan. Niet de bedoeling natuurlijk dus scroll snel naar beneden om te zien waarvoor je eigenlijk dagelijks de Pizzababes komt bekijken hier op TLP. Vergeet ook vandaag niet te raten want alle ratings tellen straks mee aan het eind van het jaar wanneer we de Pizzababe van het jaar 2011 verkiezingen gaan houden.
Awesome Hotel Rooftop Jump
Awesome Hotel Room Pool Jump
Wij zitten maar te klagen over het slechte weer hier in NL terwijl dat helemaal niet in elke NL gemeente het geval is. Neem nou deze Michal Navratil die een paar daagjes NL aandoet en vanaf het dak van het hotel op het altijd zonnige St. Maarten deze epische duik maakte. Goed vertoeven daar lijkt me!
Matador Juan José Padilla Gored [OMG]
Matador Juan José Padilla Gored
Persoonlijk vind ik het eeuwig zonde dat er in Spanje serieus gedacht wordt om het stierenvechten af te schaffen. Niet alleen ben ik van mening dat je tradities in stand moet houden, ook dit soort clipswaarin de stier net iets sneller / slimmer is dan de matador moeten we dan gaan missen.

Update: Check comments!
Jumping a Lamborghini Gallardo
Jumping a Lamborghini Gallardo
Dit is weer zo'n filmpje in de categorie "Don't try this at Home", en mocht je denken okay deze gast doet het over een Lambo maar over een Lada lukt het mij wel... Niet doen, dit moet 'n keertje fout gaan. Check!
Epic Trick Shot Battle
Epic Trick Shot Battle
De mannen van Dude Perfect kennen we onderhand van de altijd coole trickshot clips die deze gasten met enige regelmaat produceren. Vandaag neemt frisbee trickshot kampioen Brodie Smith het op in een heuse Basketball vs Frisbee battle. Cool!
Gametime 1514 - Viking Delivery
Viking Delivery
Niemand wist het maar vandaag hier het bewijs. De vikingen waar de Hollanders van die tijd en exporteerde hun groenten en fruit de hele wereld over. Vandaag mag je ze helpen fruit te bezorgen op een nieuw continent want zelf zijn ze daar wat te onhandig in. Game on!
Sexy Khristina Kelley
Sexy Khristina Kelley
Jullie mogen Menno vanavond wel bedanken want hij wist hoe Khristina, die we vorige week ook al voorbij zagen komen, noemde met de achternaam. Khristina Kelley dus, die ook nog eens zo uit de stal van ome Hef blijkt te komen. We hebben haar nog niet voorbij zien komen als Pizzababe van de dag. Ik ben niet zo van de mokka, jullie wel ?!
Chop A Frog [Worth1000]
Chop A Frog
Woman vs Car [Fail]
Woman vs Car [Fail]
Vrouwen en auto's het zal wel nooit wat worden! Neem nou deze dame die tijdens de shoot van een videoclip nog maar net in de bestuurders stoel van haar bolide is gaan zitten als het al weer misgaat. FAIL!
Apple's Think Different [NL Parodie]
Apple's Think Different [NL Parodie]
Afgelopen maandag zijn ze bij DWDD begonnen om de Apple reclame Think Different onder handen te nemen. Elke dag zit er een andere BN'er die er elke dag één nieuwe held of genie, die iets voor de NL samenleving heeft betekent, bij of uit haalt. Aankomende vrijdag is dan het eindresultaat te zien, maar wij hebben nu al die uiteindelijke clip, inclusief Knuffel Ruud, en natuurlijk Zanger Rinus. Via de linksubmit, Thnx PrutsFm!
Pizzababe Daisy Ann
Pizzababe Daisy Ann
We gaan weer een nieuwe Pizzababe inspecteren en vandaag is dat geworden een zeer lief ogende Daisy Ann. Met een heerlijke glimlach en dito lichaam staat deze kanjer te poseren voor ons en uiteraard hoor ik weer graag jullie bevindingen. Vergeet ook niet te raten!
Highway Mayhem Part 3
Highway Mayhem Part 3, crash
De enige weg waar ik op zit is de digitale snelweg, ook wel het internet genoemd, en dat is misschien maar goed ook. Als je één zwaar ongeval hebt meegemaakt dan hoef je niet zo nodig meer. In deze compilatie een aantal ongelukken en bijna ongelukken gefilmd vanuit POV perspectief.
Wunderfull
Wunderfull
Stop met waar je mee bezig bent, leg het werk aan de kant en ren met z'n allen naar de supermarkt om de kwark van Müller te kopen. Waarom ?! Omdat ze dit soort fokking vette commercials maken..... Nuff said!
Impressive Cocktail Bartender Skills
Impressive Cocktail Bartender Skills
In de horeca werken lijkt leuk, en is het ook, maar het sloopt je wel. Niet alleen zijn de uren zwaar en lang ook als je eens op een zaterdagavond achter de bar staat dan weet je hoe druk en hard werken het kan zijn. In deze cocktail bar lijkt de werkdruk niet zo heel erg hoog te zijn en hebben ze zelfs tijd over om dit soort kunstjes in te studeren. Cool!
Head on Collision [OMG]
Head on Collision [OMG]
Je maakt nog eens wat mee als diender op de weg al is dat niet altijd even leuk. Terwijl deze Tsjechische politieauto z'n ronde doet komt er ineens vanuit het niets een auto recht op ze af gereden die waarschijnlijk het bordje "hier niet inhalen" niet gezien heeft. Frontaaltje!
Gametime 1513 - Zombie Rumble
Zombie Rumble
Wederom een kloon van het welbekende spel Angry Birds alleen moet je dit keer geen vogels uit hun huizen schieten maar zombies. Richt het kanon zo, zodat je de meeste schade aanricht en probeer in zo min mogelijk beurten de gebouwen te laten instorten. Game on!
Sexy Veronica Lavery
Sexy Veronica Lavery
Dat ik Veronica Lavery ondanks haar gigantische tatoeages toch een heerlijk kippetje vind heb ik jullie vast al vaker ingefluisterd. Vanavond sluiten we met Veronica deze regenachtige dag af en vergeet straks niet om eventjes een kijkje te nemen in de sexy Freechat met Suraya, aanmelden hier! Meer galeries en vids van babe Veronica Lavery zijn te vinden via het linkje onder de video!
Mari Koleva doet Bon Jovi [Epic Fail]
Mari Koleva, talent
We zijn niet allemaal gezegend met een mooie stem maar sommige mensen lijken dat van zichzelf helemaal niet te beseffen. Konden we eerder al de inmiddels legendarische Valentina Hasan uit Bulgarije horen met een wel heel vreemde uitvoering van Mariah's "Living Without you". Vandaag nog zo'n dorpsgek, alleen luistert deze naar de naam Mari Koleva en doet ze Bon Jovi's "You Give Love a Bad Name". Als je het niet aan kan horen, blijf dan sowieso kijken tot 1:20... FAIL!
The Stopover [Animation]
The Stopover [Animation]
Niet alleen op TLP posten we regelmatig wonderschone animatie clips van de diverse scholen, ook op zusje Useloos staan met enige regelmaat het mooiste wat animatie te bieden heeft. In deze shortfilm moet een ruimtevaarder onverwachts een tussen stop maken op een voor hem onbekende planeet. Daar gebeuren echter zeer vreemde zaken...
Pizzababe Kristen Bennett
Pizzababe Kristen Bennett
Over precies 'n week wordt de blonde Kristen Bennet al weer 22 maar zo lang kunnen wij niet wachten op deze heerlijke blondine. Ome Hef ook niet en gaf Kristen voor haar verjaardag een mooi plekje als Cybergirl in de oktober 2011 issue van zijn blad. De maten van Pizzababe Kristen Bennett zijn 34D-24-33 en dat is behoorlijk prima! Vergeet ook vandaag niet te raten, alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee!
Paths of Hate [Epic Animation]
Vraag me niet hoe het kan maar profiteer er van! Dit is namelijk de nieuwe animated shortfilm van de Poolse animator Damian Nenow die na het verschijnen van Paths of Hate vorige week op Vimeo deze epische 11 minuut durende shortfilm ook net zo hard weer er af haalde. Gelukkig zijn we hier niet voor een gat gevangen en heb ik toch nog een volledige versie op de kop weten te tikken. Hoe lang het werkt ?! Geen idee, snel kijken dus!
WallPaper Magic [28]
Gotta Go - MC Biggah Remix [Holland inda Hood]
"Gotta Go" Ft. MC Biggah Remix
Het programma Holland in the Hood van RTL heeft al heel wat stof doen opwaaien maar echt bekoren kan het mij persoonlijk niet. In deze reeks worden wannabe rappers gevolgd die zelfs een masterclass "Hoe word ik een Wigger" krijgen maar de meeste bakken er niet al te veel van. Dit is MC Biggah die beter meteen stopt! DJ en producer FS Green maakte van MC Biggah's "lyrics" een soortement van remix die tot ons kwam via de linktip lijn, waarvoor dank Rick! (origineel staat onder deze remix!)
My Angel Girlfriend
My Angel Girlfriend
Het lijkt allemaal zo mooi die dames van bijv. Victoria's Secret met die vleugels zodat het net engeltjes lijken maar of dat echt haalbaar is in de praktijk valt te bezien als ik zo eens naar deze laatste commercial van Lynx kijk.
Mountain Biker gets Taken Out [WTF]
Mountain Biker gets Taken Out
Wat is de veiligste omgeving voor een mountainbiker om te gaan fietsen ?! Juist ja, gewoon in de stad!
Gametime 1512 - Elf Archer
Elf Archer
Je bent boogschutter Saeel die elf prinsesjes moet gaan redden van orcs die ze gevangen genomen hebben. Besturing is heel eventjes wennen met WASD. Schieten en richten doe je gewoon met de muis. Je kan extra skills verdienen waardoor je meer keys kan gebruiken. Check hiervoor de howto play in het spel!
Sexy Actiongirls want No War
Sexy Actiongirls want No War
We hebben in een ver verleden weleens eerder aandacht besteed aan de Actiongirls. Maar eenmaal gezien en als je verder geen fetisj hebt voor vrouwen die in leger kostuum half nakend machine geweren leegschieten, dan heb je het wel gauw gezien. Deze nieuwe compilatie / montage clip van diezelfde Actiongirls is wel het bekijken waard. Check!
Death Student Prank [OMG]
Death Student Prank [OMG]
Alsof leraren het nog niet moeilijk genoeg hebben hun eigen leerlingen iets bij te brengen in de dagelijkse les lopen er daarnaast ook nog kwalletjes rond die het nodig vinden om deze leerkrachten de stuipen op het lijf te jagen.
Donker Rood voor Florin Gardos
Donker Rood voor Florin Gardos
Beelden uit de Roemeense voetbal competitie waar Steau Boekarest speelt tegen Pandurii Tg en speler Florin Gardoş met een akelige trap collega voetballer Cosmin Bacila het linker scheenbeen breekt. Beelden zijn niet erg fijn om terug te zien maar gelukkig stuurt de scheidsrechter Florin Gardos met een rode kaart subiet het veld af.
Pizzababe Nicolette Shea
Nicolette Shea
Het is maandag en we trekken weer een vers blik Pizzababes open deze week en beginnen heel rustig met Nicolette Shea, cybergirl van de maand oktober 2011. Nicolette is 24 en heeft de maten 34D-26-36 wat op zich helemaal prima klinkt. Een beetje geholpen door de wonderdokter is ze wel, maar dat mag de pret niet bederven. Rate! Alle Pizzababes op een rijtje hier!
Whose gun is it, anyway? [Freddie Wong]
Whose gun is it, anyway
Elke zondag komt after effects specials Freddie Wong met een coole nieuwe video en vandaag komt de beste man een overvaller tegen die hem probeert te beroven gewapend met een pistool. Freddie laat zich daardoor uiteraard niet uit het veld slaan. Zie hier Whose gun is it, anyway?
Qu8k Rocket Launch Highlights
Qu8k Rocket Launch Highlights
Zelf een raket bouwen die ook nog eens echt mach3 snelheden haalt en een hoogte van 121.000 ft en dit alles filmen met een GoPro HD camera. Dat is vet cool natuurlijk en wij kijken eventjes mee hoe dat in z'n werk gaat. Foto's van dit experiment vanuit Black Rock Desert in Nevada zijn er ook en onder de video staat nog een extra linkje naar een video van de gehele vlucht...
Troy Polamalu's Madame Tussauds Scare
Troy Polamalu's Madame Tussauds Scare
Pittsburgh Steeler Troy Polamalu jaagt argeloze bezoekers van het Madame Tussauds museum in Hollywood de stuipen op het lijf als ze naast hun idool gaan staan voor een foto. We zagen Ozzy Osbourne in het verleden al iets soortgelijks doen..
Koefnoen Rapservice 4
Koefnoen Rapservice 4
McTlex neemt ons weer mee terug naar vorige week in rapvorm en dit keer was het de week van Liliane Ploumen, Job Cohen, Steve Jobs en Ivo Niehe. De Rapservice, want als het niet rijmt hoef jij het niet te weten, pies kak uit!
Gametime 1511 - Samurai Panda
Pandaberen zijn schijnbaar net zo gek op sushi als ik en vandaar ook dat je de pandabeer telkens zo moet gooien dat je alle sushi weg speelt. Zorg ook dat je sleutels krijgt om nieuwe ringen te maken. Game on!
Boooobiees!
Boooobiees!
Het laatste item van vandaag is een heerlijke latina met nog heerlijkere boobies. Habbaaaaa!
Erwin Nyhoff - The Voice of Holland
Guy Barzily - True Colors, Talent
Dit is Erwin Nyhoff die in de derde ronde van The Voice of Holland de jury veraste met een mooie imitatie van Bruce Springsteen, het nummer: Down to the river! Klasse...
Wie van de Drie 9 Oktober 2011
Holly Victoria Ala

Holly

Victoria

Ala

Aftermovie Galore 2011 [4]
Official Aftermovie Galore 2011
Het outdoor festival seizoen zit er zo goed als op en net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar zo'n beetje alle mooie aftermovies van de coolste feesten voor jullie verzameld in de Aftermovie Galore serie. Dit is deeltje vier van 2011, op naar volgend jaar. Party on!
Hondje vs Kleuter [100% Ownage]
Hondje vs Kleuter
Via de linksubmit, waaraan we momenteel hard werken om die wat gebruikersvriendelijker te maken, kwam deze video binnen waarin een kleuter het ontspit delft doordat een labrador dwars door het mannetje heen naar binnen wilt. [Thnx Pim!]
Hot Wallpaper Pack [Vol. 3]
Hot Wallpaper Pack, hwpack
Nieuwe Southpark bakt Assburgers [S15Ep8]
Afgelopen week zijn de meeste series weer van start gegaan over het grote water en zo ook Southpark. We waren gebleven in seizoen 15 waar afgelopen donderdag episode 8 van te zien was. Stan's ouders zijn gescheiden en daardoor is hij wat neerslachtig en verdenkt men hem ervan last te hebben van de ziekte Asperges. Hoe dit allemaal afloopt zie je in deze episode waar weer een paar geniale film verwijzingen in zitten.

Tip: Laat de player eventjes laden en speel vervolgens pas af!
Luckiest Cop Alive
Luckiest Cop Alive
Als agent sta je dagelijks bloot aan allerlei gevaren die je soms niet eens zelf op hoeft te zoeken. Op weg naar een noodgeval heeft deze politieman zoveel haast dat hij een auto van rechts over het hoofd ziet. Hij komt er zonder al te veel kleerscheuren mee weg...
When Turkeys Attack
Dat de media soms niet welkom is kunnen we wekelijks zien op Pownews als ze weer eens proberen te filmen in de kansloze wijk. Dat ook sommige dieren niet gediend zijn van camera's in hun buurt is te zien op deze video.
Gametime 1510 - Rebel Fortress
Rebel Fortress
Vijandelijkheden komen weer van alle kanten in waves op je af. Verdedig de basis en verdien geld zodat je je wapen kunt upgraden en de basis repareren. Game on!
Sexy Alanis
Sexy Alanis
We doen de oven uit en de deur trekken we zo achter ons dicht maar uiteraard niet voordat ik jullie nog eventjes met een mooie dame alleen laat. Ik heb van Alanis wederom geen achternaam of weet eigenlijk niet eens zeker of ze wel zo heet maar een ding is zeker, ik kan me met Alanis wel een weekendje vermaken. Zover komt het niet want morgen zijn we er weer met nieuwe items....
Drawn to Life [Animation]
Drawn to Life [Animation]
Nadat er wat inkt geknoeid wordt komen getekende figuurtjes tot leven en al gauw wordt het een bende... Zeer mooie animatie van Mauro Affronti!
New Kids Nitro [Trailer]
New Kids Nitro [Trailer]
We hebben er eventjes op moeten wachten maar gisteren al te zien bij Pownews en vandaag bij onze altijd dronken buurman, de trailer van de nieuwe New Kids Nitro film, die op 8 december in première gaat. Maaskantje de Gekste!
Wie van de Drie 8 Oktober 2011
Tess Anwell Malena

Tess

Amnell

Malena

Best Parkour Fail Compilation 2011
Parkour Fail Compilation 2011 [The One]
Voor parkour moet je naast een hoop lef ook over acrobatische skills beschikken en dat gaan nogal eens fout. Zie hier een fail compilatie met allerlei wannabe parkour helden die net niet goed genoeg waren.
Relatieplant
Relatieplant, koppelt mannen en vrouwen aan hun ideale plant waarmee ze duurzame relaties kunnen opbouwen. Vanaf nu gaat Bloemenbureau Holland, via de actiesite relatieplant, wel heel bijzondere partijen samenbrengen. Wie op de website een aantal vragen beantwoordt krijgt te horen welk type hij/zij zoekt en met welke plant een relatie het langst zal standhouden. Doe de test en ontdek de plant die bij jou hoort...
Pizzaman Surprise
Pizzaman Surprise
Je maakt wat mee tijdens het bezorgen van maaltijden bij de mensen thuis en zo ook deze medewerker die het geluk had dat de dame des huizes net onder de douche vandaan kwam.
Stage Dive Fail
Stage Dive Fail
Een iets te over enthousiaste zanger van een Braziliaanse rockband duikt het publiek alleen lijkt het publiek daar niet echt aan te willen meewerken en doen dan ook allemaal een stapje opzij... Keiharde fail dus!
Griekse Tragedie [in de Polder] FIXED
Griekse Tragedie [in de Polder]
We doen niet zo heel veel met politiek hier op TLP maar zo heel af en toe glipt er toch iets tussen door zoals vandaag deze clip die ik gister toevallig zag voorbij komen op televisie. Je hoort een lekker techno nummertje waarover sampels zijn gezet van Nederlandse politici over Griekse / Euro crisis. Het nummer is gratis te downloaden in mp3 vorm en gemaakt door iemand die zich Longbridge noemt! Hier de videoclip! Heerlijk nummertje...
Gametime 1509 - Monster Arena
Monster Arena
Train je eigen monster verschillende vaardigheden zodat je er uiteindelijk gevechten mee kan winnen. Game on!
Sexy Khristina
Sexy Khristina
We sluiten deze vrijdagavond af met de mooie Khristina die helemaal alleen in een groot landhuis is losgelaten en zich daar zo te zien prima vermaakt. Heeft er iemand een achternaam ?!
Landscapes [Epic Timelapse]
Nog maar een jaar uit het leven van een wildvreemde, of zelfs twee jaar, dit keer van Dustin Farrel deze adembenemende timelapse video's maakte. Dit is echt een KIJKTIP!
Time
Time
Wat zou het toch lekker zijn om gewoon eens een jaartje er helemaal tussen uit te gaan en landen als New Zealand, Hawaii en de USA aan te doen. Ene Metron deed het en kwam met dit soort beelden thuis! Vet!
Fails Of The Week #40
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Er gaat nogal eens wat mis en al die filmpjes worden opgespaard en wekelijks in één compilatie gedropt. Vandaag week 40, de eerste week van oktober 2011! Nog veel meer fail video's en of compilaties vind je via het linkje onder de video! Check..
Pizzababe Miranda Jordan
Miranda Jordan
Het is vrijdag en dat betekent al weer de laatste pizzababe van deze week.. Miranda Jordan is pas 19 jaar oud en was al eens playmate van de maand in april 2011. Deze maand is ze één van de cybergirls van de week en vandaag onze week afsluiter, mooi spul!
R.I.P Steve Jobs
R.I.P Steve Jobs
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en na jaren lang ziek geweest te zijn ging eergisteren het lichtje bij Steve Jobs uit. Ook al ging het niet altijd voorspoedig voor Steve, check deze pitch in Dragon's Den, hij heeft wel hét meest waardevolle bedrijf ter wereld uit de grond gestampt en dagelijks gebruiken we allemaal wel een van zijn creaties. Ik heb een aantal tributes bij elkaar gezocht waarin zijn leven nog eventjes in het kort wordt samengevat. R.I.P! Stay hungry Stay foolish
Surprise!
Disneyland, Surprise
Pak de zakdoekjes er maar weer bij want wat is er mooier dan je kleine meid gelukkig maken op haar verjaardag met een reisje naar Disneyland...
Toys 4 Boys [5]
Gametime 1508 - Smurphin In Brooklyn
Ik heb de film nog niet gezien maar dit is wel een spelletje gebaseerd op de smurfen. Je bent gangster smurf (lol) en hebt er helemaal genoeg van, je wilt wraak! Tijd om dat blauwe schorremorrie aan te pakken, KILL!
Sexy Lela Star
Sexy Lela Star
We hadden eventjes niets gehoord van de mooie Lela Star maar niet getreurd vanavond is ze er gewoon weer eventjes in een mooie video van Gnocca. Ik kan eigenlijk niets ontdekken aan deze dame wat niet mooi is, dat laat ik aan jullie over.
Rolling in the Beats [24 Video APC40 Mashup]
Rolling in the Beats
We konden vanmiddag al genieten van de * NIEUWE * Philizz videomix numero 5 en vanavond heb ik nog iets soortgelijks dit keer afkomstig van Chris van Ithaca Audio. Okay, het is geen uur heerlijke hits die in een videomix voorbij komen maar eerder een mashup video van zo'n 4 minuten. Het is zeer zeker de moeite van het bekijken / beluisteren waard... Playlist aanwezig!

Meer Mashups hier!
Sensation 2011 [Innerspace] Official Aftermovie
Sensation 2011 [Innerspace] Official Aftermovie, after2011
Aankomende zondag hebben we nog een deeltje in onze 2011 Aftermovie Galore series maar deze officiele aftermovie van het jaarlijks terugkerende Sensation 2011 "InnerSpace" in FULL HD is zo cool dat ik 'm nu vast met jullie wil delen. Er zit ook nog een making of bij die bijna net zo goed is. Check het uit!

Making of hier!
Philizz Videomix 2011 [Vol. 5]
Philizz Videomix 2011
En ja hoor daar issie weer onze eigenste Philizz die al eerder furore maakte met zijn übercoole videomixen hier op TLP! Dit keer al weer nummertje 5 en voorgaande videomixen van Philizz vind je hierrr nog eens terug op TLP. Ga er lekker voor zitten want de hits komen weer in een rap tempo voorbij en zoals altijd zijn er ook dit keer weer begeleidende beelden bij. Thnx Philizz!
Pizzababe Tiffany Star
Snel over naar de Pizzababe van de dag wat vandaag deze Tiffany Star is geworden die zich voor de gelegenheid heeft uitdost als cowgirl. Alles moet natuurlijk uit en dan komt er toch echt een heerlijk lichaam te voorschijn. Tiffany Star, onze Pizzababe van vandaag en ik hoor weer graag hoe jullie over deze babe denken. Rate!
WallPaper Magic [27]
The Matrix [Everything Is A Remix]
The Matrix - [Everything Is A Remix]
Wij dachten dat een film als The Matrix baanbrekend was maar is dat eigenlijk wel zo. Als ik eens naar deze clip kijk waarin de film wordt vergeleken met allerlei andere bekende films uit het verleden blijken sommige delen uit de film gewoon een kopie van een kopie van een kopie...
Limbo Skating Under Cars [GWR]
Limbo Skating Under Cars
We hebben het al eerder gezegd, je moet er echt wat voor over hebben om een vermelding in het Guinness book of World Records te krijgen maar deze Rohan Ajit Kokane deed het dan toch maar door 38.68 meter al limbo skatend onder 20 auto's.
Hold On [Supercut]
Hold On [Supercut]
Helaas, Steve Jobs is niet meer, na jaren van strijd tegen zijn kanker heeft hij gisteravond toch het loodje gelegd en dat is iSad. Er zullen nog wel wat tributes volgen vandaag schat ik zo maar eerst gaan we kijken naar deze supercut met allerlei scenes uit films waarin personages moeten vasthouden aan dat laatste beetje hoop om te overleven.
Gametime 1507 - Basketballs
Basketballs
We gaan basketballen in deze Basketbal themed phsysics game waarin je maar een doel hebt, punten maken met elke gooi terwijl tegenstanders proberen te blocken. Game on!
Sexy Chelsea Summers
Sexy Chelsea Summers
Gisteren was nieuwkomer Chelsea Summers nog onze Pizzababe van de dag en vanavond zien we deze dame nog eens terug op bewegend materiaal wat zeer zeker niet vervelend is om eventjes naar te kijken.
Harry Potter and the Blair Wizard Project
Harry Potter and the Blair Wizard Project
Er komen voorlopig geen Harry Potter films meer uit, althans dat heeft de schrijfster beloofd. Ik moet nog steeds het laatste deel, een tweeluik, nog eens gaan zien maar voorlopig zal daar wel niet zoveel van komen. De jongens van Pistol Shrimps kunnen nog geen genoeg krijgen van de avonturen van HP en maken zo afentoe best grappige spoofs. Dit keer gaat Harry Potter op zoek naar de Blair Witch...
Dog Poo Revenge [100% Ownage]
Dog Poo Revenge
Het is altijd leuk om dit soort filmpjes te plaatsen zo rond etenstijd maar mocht je net aan het eten zijn, bewaar deze dan eventjes tot je voedsel in ieder geval een klein beetje gezakt is. Uit Rusland natuurlijk!
Meisje heeft Skills
Meisje heeft Skills
Weet je vriendin nou nog steeds niet hoe je een banaan eet ?! Laat haar dan eventjes deze video zien want deze chick doet het nog één keertje voor...
Pizzababe Nikki Lee Young
Pizzababe Nikki Lee Young
Bij Playboy hebben ze verschillende categorieën als het op babes aankomt. Zo heb je studentbodies, bustybabes maar ook natural girls waar deze Nikki Lee Young deel van uitmaakt. Een heerlijke natural dame dus deze Nikki Lee Young met een leuk sproetjes gezicht en dito lichaam. Ik hoor weer graag wat jullie er van vinden in de comments.... Rate!
Ninja Duel [Stopmotion]
Ninja Duel [Stopmotion]
Het is misschien wat veel werk om te maken maar als je er een middag echt voor gaat zitten dan kom je al best een heel eind. Ninja's zijn natuurlijk altijd al cool en om ze in stopmotion te zien vechten maakt het haast episch. Kijk eventjes mee naar deze mooie creatie van Olivier Trudeau.
Real Life Angry Birds by Goalies
Real Life Angry Birds by Goalies
Twee keepers van het North Carolina Universiteits voetbalteam, Lassi Hurskainen en Dan Jackson spelen het meest verkochte spel Angry Birds op geheel eigen wijze. Op het voetbalveld...
Cool Stick Bomb
Okay je bent de hele zomer druk doende met water ijsjes eten maar als je dan eindelijk een hele zooi houtjes verzameld hebt dan kan je dus wel iets cools maken zoals deze domino achtige stick bomb. Het lijkt erop dat de houtjes in elkaar gevlochten zijn en onder spanning staan waardoor je dit effect krijgt. Vooral de laatste seconden als ze het filmpje nog eens achterstevoren draaien ziet het er erg cool uit.
Reverse Graffiti in Riga
Reverse Graffiti in Riga, graffity
Als je aan graffiti denkt denk je meteen aan groepen jongeren die allerlei muren onderspuiten met verf wat het straatbeeld niet altijd opfleurt uitzonderingen daargelaten. In het Litouwse Riga pakken ze het andersom aan en hebben ze helemaal geen verf nodig om muren en zelfs straten te versieren met allerlei coole kunstzinnige figuren.
Gametime 1506 - Out of the World
Neem samen met je liefje een ruimtevaartuig en beleef het avontuur van je leven terwijl je telkens upgrades probeert te pakken en de vijandelijkheden moet ontwijken c.q. doodschieten. Game on!
Sexy Nataly
Sexy Nataly
Poeh, ik ben al een paar daagjes helemaal niet in orde dus ik kruip weer vroeg onder de wol en daarvoor neem ik vanavond mee, Nataly! In weer zo'n heerlijk video editted door Gnocca! Habbaa..
Dierendag 2011 [Funny Animal compilation]
Dierendag 2011 [Funny Animal compilation]
Het is vandaag dierendag en dat betekent dat je voor je huisdier iets leuks haalt en deze eventjes extra verwend vandaag. Op deze dag hoort natuurlijk ook een kleine mini compilatie met dieren, ook al gaan die ook soms in de fout.
Marion Barber Backflip Celebration [Fail]
Marion Barber Backflip Celebration [Fail]
Wij lachen regelmatig om de gasten die thuis met wat vrienden een smakkert of andersoortige fail maken maar het kan natuurlijk ook voor het eggie in een vol stadion zoals deze Marion Barber, running back van de Chicago Bears, overkomt na het scoren van een touchdown...
Justin Timberlake & Mila Kunis
Justin Timberlake & Mila Kunis
Dat Mila Kunis een babe is hoef ik denk ik aan niemand meer uit te leggen. Ze speelt samen met Justin Timberlake in de film 'Friends with benefits', wat best een grappige film is geworden, over twee vrienden die meer dan vriendschap alleen willen. Hier een grappige scene uit die film waarin deze "vrienden" voor het eerst met elkaar naar bed gaan.
Pizzababe Chelsea Summers
Chelsea Summers
Over naar de orde van de dag met mooie Chelsea Summers die vandaag onze Pizzababe is. We zien deze dame vandaag voor het eerst op TLP en ik hoop dat we deze 24 jarige Canadese nog vaker langs zien komen als Pizzababe van de dag, want ik vind het een snoepje. Vergeet niet te raten want alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Check hier Chelsea Summers!
WallPaper Magic [26]
Marc Martel on the Ellen Show [Live!]
Marc Martel on the Ellen Show, cover, queen
Vorige week konden jullie al eventjes kennismaken met Marc Martel die een zowat perfecte imitatie van Freddie Mercury's stem ten gehoor bracht met het nummer "Somebody to Love", maar op het internet wordt je wel vaker in de maling genomen dus mocht hij opdraven voor The Ellen DeGeneres Show om het nog eens live op tv over te doen. FTW!
Dumbest Tankstation Robber Ever
Dumbest Tankstation Robber Ever
We hebben in de loop der jaren wel meer domme criminelen voorbij zien komen hier op TLP maar deze gast slaat werkelijk alles. Hij eist zonder wapen en zonder ook maar om zich heen te kijken het geld van een medewerker van een tankstation maar beseft niet dat er een politieagent naast 'm staat. Fail!
The Party Rock Anthem
The Party Rock Anthem
Het nummer "Party Rock Anthem" van LMFAO is een van de grootste hits deze zomer en hebben we dan ook al een paar keer voorbij zien komen als achtergrondmuziek van diverse clips. Dit keer zitten we in de pauze van 'n American Footbal wedstrijd van Ohio University waar tijdens half-time deze show werd opgevoerd. Best cool!
Gametime 1505 - Escape from Mahir's Office
Escape from Mahir's Office
Een boze dictator heeft je opgesloten in zijn ondergrondse bunker / kantoor. Kijk om je heen en verzamel objecten die je op de juiste manier moet gebruiken om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Bouw een bom om de laatste deur op te blazen. Game on!
The Fallen [F & B]
The Fallen [F & B]
Forrest & Bob is een nieuw accessoire / kledingmerk wat in rap tempo de wereld aan het veroveren is en die ook nog eens erg mooie pikante viral video's online gooien met mooie modellen als: Brooke Bonelli, Ciara Christensen, Franki H, Heather Hahn, sexy Cassandra Smith en de mooie Jodie Smith in de hoofdrol. Vandaag de sexy clip "The Fallen!"
Dessert Fun
Dessert Fun
Wat te doen als je in de woestijn zit ver weg van de bewoonde wereld maar je wilt toch nog wat plezier maken ?!
Direct Gratis Webcammen bij Lovecams.nl
Direct Gratis Webcammen bij Lovecams.nl
Whoehoe we mogen vandaag iedereen die eventjes de moeite neemt en een nickname en wachtwoord invoert blij maken met een gratis hete webcamshow met een van de mooie dames van Lovecams. Geef wel eventjes aan of je een man of vrouw bent en vervolgens krijg je direct toegang tot al dat lekkers. Mooier en ook makkelijker kunnen we het niet maken!
Awesome Puppeteer skills
Awesome Puppeteer skills
We nemen vandaag nog eventjes een kijkje ergens op een boulevard in Argentinië waar deze straatartiest een paar grijpstuivers probeert te verdienen door mensen te vermaken met een zelf gemaakte hond. Doet ie goed!
Pizzababe Jesscia Alaura
Het is maandag en dat betekent dat we weer een vers blik met Pizzababes opentrekken en vandaag hebben we Jessica Alaura die we tot Pizzababe van de dag uitroepen. Een leuke brunette met een heerlijk lichaam en ook vandaag hoor ik weer graag hoe jullie over deze dame denken. Rate!
Yoyo Champion USA 2011 - Samm Scott
Yoyo Champion USA 2011
Waar zijn die tijden toch gebleven dat kids zich konden vermaken met een simpele jojo i.p.v. meteen allerlei spelconsoles of ander elektrisch speeltuig. In de USA wordt nog elk jaar een heus Jojo kampioenschap gehouden en dit jaar was het Samm Scott die de beste bleek. Doe dat maar eens na!
Koefnoen Rapservice 3
Koefnoen Rapservice 3
Afgelopen zaterdag was er weer een aflevering van Koefnoen met daarin natuurlijk de altijd epische rapservice van MC-Tlex. Deze week de vastgoedfraude, Quality Investments, The Voice Of Holland en de baby van Rob de Nijs!
No Snow Ski Jump Ramp
No Snow Ski Jump Ramp
We beginnen dit item maar met een Don't try this at Home waarschuwing al geloof ik niet dat er iemand zo dom is om dit soort stunts te gaan na doen. Deze Fin, verveelt zich zomers wanneer er geen sneeuw ligt maar dat weerhoud hem er niet van om de ski schans te gebruiken.
Rock and Roll Motorbike Band [WTF]
Rock and Roll Motorbike Band
Een motor omgebouwd tot een heuse band die ook nog eens al rijdende op de snelweg een concert geeft is iets wat je niet elke dag voorbij ziet komen rijden. Gelukkig ook maar want het is niet echt mijn muziek...
Gametime 1504 - Legends of Kong
Legends of Kong
Een mysterieuze bandiet is bezig de stad onveilig te maken en jij moet proberen om jezelf en andere veilig door die stad te loodsen. Je kan dat op verschillende manieren doen door gewelddadig op te treden of door op een sneaky manier door de stad te reizen. Red de stad van deze bandiet! Game on...
Spy Cam Dressingroom
Spy Cam Dressingroom
Leuk natuurlijk zo'n spycam ophangen in een kleedhokje maar het wordt pas echt leuk als er vervolgens een of andere mega chick het kleedhokje instapt die uitgebreid allerlei kleding gaat lopen passen.
Kittens vs Stofzuiger
Katten zijn al van jongs af aan nieuwsgierige beestjes maar hebben een bloedhekel aan het geluid van een stofzuiger. Deze kittens zijn iets te nieuwsgierig en weten dan ook niet hoe snel ze weg moeten komen als ze ineens worden "aangevallen" door zo'n duivels apparaat.
Wie van de Drie 2 Oktober 2011
Destiny Olga Elance

Destiny

Olga

Elance

26 Minutes of Fails en Wins
Fail Compilation June 2011, juni
Iemand is zo vrij geweest om 26 minuten met allerlei fails en wins achterelkaar te zetten en die kun je nog eens allemaal terug zien in deze compilatie video.
Hot Wallpaper Pack [Volume 2]
History Of Lyrics
History Of Lyrics
Hoe moeilijk is het eigenlijk om een songtekst te schrijven als je naar deze teksten luistert die eigenlijk helemaal geen teksten zijn maar slechts een beetje geneurie. Dit zijn 26 songs uit 49 jaar popmuziek die wel heel erg makkelijk tot stand zijn gekomen.
Petey the Basketball Dog
Petey the Basketball Dog
Kan een hond basketballen ?! Wel als het beestje Petey heet en een baasje heeft die elke zondagochtend eventjes een uurtje met 'm gaat trainen. Gekleed in een heus basketbal shirt en zelfs met iets wat op schoeisel lijkt maakt Petey een paar mooie punten. Cool!
Julia Chupira - I will Always love You [X-Factor]
Julia Chupira, talent
Niet alleen in de USA of in NL zijn er shows waarin ze op zoek gaan naar talent, ook in andere landen is dit format ondertussen een groot succes. In de Oekraïne zijn ze momenteel bezig met het tweede seizoen van X-Factor en daar stond deze Julia Chupira afgelopen weekend op de bühne die het mooie nummer "I will always love you" van Whitney Houston zong. Erg goed!
FPS Russia heeft Guns & Explosives!
fpsrussia
En ja hoor daar issie weer die gekke Rus die een voorliefde heeft voor alles wat met schieten en explosieven te maken heeft. Vandaag heeft hij een Smith & Wesson bij zich, een sniper gun en zelfs een mortier die bowling ballen afvuurt meegenomen. Prachtige kerel!
Gametime 1503 - Totems Awakening
Totems Awakening
Een geinig spelletje om de dag mee te beginnen dit Totems Awakening waarin je telkens moet proberen om ballen tegen een totempaal aan te gooien. Niet echt moeilijk, wel grappig op zich. Game on!
Sexy Blonde doet Striptease
Sexy Blonde doet Striptease
We gaan weer afsluiten voor vanavond en dat doen we met dit heerlijke blondje die een leuk showtje geeft voor de camera. Wij kijken graag mee..
Iris Kroes - Someone Like You [The Voice]
Guy Barzily - True Colors, Talent
Gisteravond bij de The Voice of Holland was deze Iris Kroes het die met kop en schouders boven de andere kandidaten uitstak en vandaar dat je haar nog eventjes kan terugzien vandaag. Hoe lang deze clip blijft staan op Tube ligt aan ome Sjon maar hou er rekening mee dat deze clip verwijderd kan worden. Iris Kroes die het nummer Someone like You van Adele doet!
Wie van de Drie 1 Oktober 2011
Fergie Mindy Jenaveve

Fergie

Mindy

Jenaveve

Tribute to Ridley Scott [The Films Of]
Tribute to Ridley Scott
Een beetje film kenner is natuurlijk bekend met het werk van film producent Ridley Scott die films als Blade Runner, Gladiator en meer van dat soort top titels op z'n naam heeft staan. In deze korte maar coole compilaties zie je het beste van zijn werk nog eens voorbij komen.
WallPaper Magic [25]
Car Crash Montage
Car Crash Montage
Er gaat nogal eens wat fout op de weg en er zijn mensen die dat allemaal voor ons opnemen. Hier een kleine montage van auto ongelukken en bijna ongelukken samengevat in deze compilatie. Check!
Jazzlyn Little doet Mary J. Blige
Melanie Amaro doet Beyonce's Listen, talent
Gisteravond was er weer een nieuwe aflevering van de X-Factor en daar was deze 16 jarige Jazzlyn Little te zien / horen die het nummer "I'm going down" van Mary J. Blige liet horen. Misschien niet zo goed als Melanie Amaro vorige week maar ook deze Jazzlyn Little kan zeer zeker zingen. Kijk en luister hier!
Smack That Videobomb
Smack That Videobomb
Iedereen die met een oudere / jongere broer of zus is opgegroeid weet dat dat niet altijd van het leien dakje ging of gaat, ruzie trammelant, het hoort of hoorde er allemaal bij. Het kleine broertje van deze chick danst ongemerkt heerlijk mee op de achtergrond terwijl zijn grote zus wat staat te dansen op het nummer Smack That van Akon!
Introducing Ryan Williams
Introducing Ryan Williams
Dit is Ryan Williams die erg goed is op een "scooter", wat eigenlijk niets anders is dan een kleine step. Dit soort stepjes waren een paar jaar geleden helemaal de bomb maar zijn eigenlijk nooit echt heel erg populair geworden omdat je er toch nog best moe van wordt. Ryan Williams is een virtuoos op zo'n ding, hier te zien!
Gametime 1502 - Rich Mine 2
Rich Mine 2
Help de kabouter in elke level om munten te sparen door op het juiste moment slingers door te knippen en dood zijn vijanden voor extra punten. Klinkt simpel maar dat is het zeker niet. Game on!