Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Winter is Coming 2k14

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand September 2011

Sexy Butts
Sexy Butts
De afsluiter van vandaag komt uiteraard weer in videovorm en dit keer hebben we een leuke collectie konten die Gnocca in een mooie compilatie video gooide. Heerlijk om naar te kijken natuurlijk en kan je er geen genoeg van krijgen, vul hiernaast bij search zoekwoorden als booty of konten in en je krijgt nog veel van dit soort video's op TLP te zien. Habbaaaa!
The Fails of September by YDL
Fails of April 2011 by Twister
We kunnen er niet om heen, iedereen maakt tegenwoordig een maandelijkse fail compilatie en dit is de zoveelste voor deze maand september. Dit keer komtie van YDL waar we al meerdere compilaties van hebben gepost en die best oké zijn. Ga er maar weer eventjes voor zitten, en laat het op je afkomen.(10min!)
Toyota Hilux Unbreakable [Epic]
Toyota Hilux Unbreakable
Je kon net alweer een paar mooie wallpapers bekijken / downloaden in een nieuw deel van Toys4Boys en we gaan nog eventjes verder op dit gebied met deze toch wel heel erg coole Australische Toyota commercial. Check!
Pizzababe Megan Curry
Pizzababe Megan Curry
Het is vrijdagmiddag, 26 graden buiten, en ik zit hier binnen kapot te gaan van de hitte, snel naar buiten zo dus. We sluiten deze week van Pizzababes af met een oude bekende nl. Megan Curry die vandaag d'r haar in de krul heeft gestoken maar er weer even heerlijk als altijd uitziet. Meer galeries van deze babe vind je via het linkje onder deze foto's! Rate..
Toys 4 Boys [4]
Epic Mini Mega Mashup
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
We hebben al een tijdje geen mooie Mashup Sunday gehouden maar dat wil niet zeggen dat er niet afentoe mashups voorbij komen die ik graag even met jullie deel. Dit is er weer zo eentje, waarin je platen hoort van The Prodigy, Survivor, Monosurround, Peaches, Pitbull en Salt N Pepa! [Thnx BootieRio!]
Tank the English Mastiff
Tank the English Mastiff
De enige zooi die mijn kat hier in huis maakt is afentoe eens een haarbal uitspugen maar als je met een hond als Tank leeft in één huis dan kan je soms voor verassingen komen te staan eenmaal thuis aangekomen. Kijk eventjes mee!
Spider [Remi Gaillard]
The Minstrel
Na een afwezigheid van ruim twee maanden lijkt Remi Gaillard weer helemaal terug in zijn oude doen en teistert dit keer de straten van Montpellier verkleed als spin. Hij wacht niets vermoedende mensen op die hoognodig naar de wc moeten en spint een web om het publieke toilet waar ze gebruik van maken.
Rosh Hashana Rock Anthem [Parody]
Rosh Hashana Rock Anthem
Momenteel vieren joden over de hele wereld het zogenaamde Rosj Hasjana, het Joodse nieuwjaarsfeest. Met deze coole parodie op LMFAO's "Party Rock Anthem" wordt dat al dansend gevierd. Het joodse nieuwe jaar valt op 29/30 september. Happy NewYear
Gametime 1501 - Redneck vs Zombies
Redneck vs Zombies
De wereld in geïnfecteerd door zombies en jij bent de gewezen persoon om dit kwaad uit te roeien. Spring in de heli, pak je wapens op en maak je klaar om zombies uit te schakelen die in waves op je afkomen. Spaar cash en upgrade je wapens om het jezelf makkelijker te maken. Game on!
Sexy 303 [By WootsonTV]
Sexy 303 [By WootsonTV]
We kregen weer een leuke mail over de linksubmit lijn binnen van Marco van WootsonTV die de laatste weken niet stil heeft gezeten en weer een heerlijke babe compilatie in elkaar heeft gedraaid. Het duurt in totaal zo'n 10 minuten en we zien modellen zoals: Sarah Martin, Jessica Burciaga, Raissa Campagnola, Katy McGee, Leanna Decker, Marinet Matthee, Alinne Moraes, Breena Rose, Florence Schreinemachers, Amanda Zottis en vele anderen weer in rap tempo voorbij komen. Naais!
Kicken met CK
2Kicken met CK
Patrick Kicken is al sinds 1998 aktief op het internet. Eerst met de funsite Kicken.Com, tegenwoordig verspreidt hij fun stuff via twitter en itunes podcast. Zo twitterde @kicken daarstraks een blik in de Gouden Koets en gisteren een gratis mp3 van een 'doe toch normaal man' housemixje. Deze tweets zijn te vinden via twitter.com/kicken . Volg PK voor nog meer funstuff !
Fastest Couch in the World
Fastest Couch in the World
We hebben ze al wel vaker voorbij zien komen dit soort gemotoriseerde banken maar dit is de allersnelste bank ter wereld met een topsnelheid van 163km per uur.
Pizzababe Natalina Marie
Pizzababe Natalina Marie
Over naar onze Pizzababe van de dag! Vandaag hebben we Natalina Marie bereid gevonden om zich eens van d'r beste kant te laten zien. Deze 26 jarige Amerikaanse uit New York is prima gevuld en het zou maar zo kunnen of we gaan onze Tokusman vandaag blij maken. Vergeet ook vandaag niet te raten!
Clubbin' & Reggaeton VideoMix 2011
Clubbin' & Reggaeton VideoMix 2011
Ik weet niet wie van jullie het geluk hebben om heerlijk een dagje in de zon te kunnen vertoeven maar zet dan zeer zeker eventjes lekker deze videomix op met relaxte club muziek en om het zomer gevoel nog iets meer aan te wakkeren staat er ook nog een Reggaeton VideoMix. We wachten nog eventjes op de nieuwe videomix van DJ Philizz die er ook aan zit te komen volgende week als alles goed is, vandaag de eer aan VJ DJ Ernesto Bianchi!
Fail Compilation September 2011 [by Twister]
Fail Compilation June 2011, fail, juni
We zijn al weer bijna aangeland in oktober al zou je dat echt niet zeggen als we naar buiten kijken maar de zomers lijken zich verplaatst te hebben naar een hete voorzomer en een nog hetere nazomer, ook prima natuurlijk. Zo aan het eind van de maand worden we weer doodgegooid met fail compilaties en Twister dropte deze Fail compilation September 2011, via de linksubmit! Kijken weer eventjes mee ?!
Dr. Oetker Bistro Baguette
Dr. Oetker Bistro Baguette
Dr. Oetker, staat bekend om zijn knapperige baguettes, rijk belegd met verse ingrediënten. De baguettes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De bistro baguette, uitermate geschikt als kleine warme maaltijd of lunch en de NIEUWE Bistro Mini Baguettes, bijv. ideaal om uit te delen. Met Bistro Baguette van Dr. Oetker kun je sparen voor verschillende leuke sfeermakers. Iedere actie- verpakking van Bistro Baguette is 1 spaarpunt waard. Ga dus naar de website van Bistro en breng echte Franse sfeer in huis!
Famous Photographs in LEGO
Famous Photographs in LEGO
Epic Paper Plane Flight
Epic Paper Plane Throw
Mannen blijven natuurlijk kinderen hoe oud ze ook worden en dat geldt ook voor dit drietal die wat met papieren vliegtuigjes aan het gooien zijn vanaf een balkon. Het zal 1 op de miljoen keer goed gaan, maar deze epische vlucht staat op film!
Gametime 1500 - Delivery Man
Gametime 1500 - Delivery Man
Vandaag dan toch eindelijk de mijlpaal van 1500 games op TLP gehaald en dat doen we met een defense game. Je zit in een post apocalyptische wereld waar je een bezorger bent en terwijl je van alle kanten wordt aangevallen ga je gewoon door met je missie. Upgrade je truck en wapens om de aanvallen te overleven.
Sexy Sandra Nillson
Sexy Sandra Nillson
Ik was gisteravond eventjes op stap en was eigenlijk helemaal vergeten om de dag zoals gewoonlijk aftesluiten met een babe. Ik heb oude bekende Sandra Nillson eventtjes van van stal gehaald die we al kenden eigenlijk maar ssssssst, dat was al wel weer eventjes geleden. Sandra Nillson dus in 'n mooie sexy clip!
Bad Lip Reading [Epic]
Bad Lip Reading
We konden laatst al eens zien in een LuckyTV filmpje hoe GBL ineens een Marokkaans accentje had i.p.v. zijn eigen stem en dat was eigenlijk al cool. Deze gasten doen een soortgelijk trucje en doen dat, eerlijk is eerlijk, op epische wijze. Ik heb er twee voor jullie klaargezet maar via het linkje onder de video's kom je op hun Youtube kanaal uit waar er nog een aantal staan. Check eventjes die eerste video, Lady Gaga kent mij dus gewoon persoonlijk... En jullie maar denken dat ik een paupert ben. FAIL!
Pitbull vs Barbershop [Benny Hill Edition] ROFL
Pitbull vs Barbershop
Je zal het meemaken, sta je als brood eerlijke kapper elke morgen vroeg op om je klanten te knippen en te scheren komt er ineens een pitbull je zaak in gerend om de boel op stelten te zetten. WTF! Het muziekje van Benny Hill maakt het natuurlijk helemaal af.. GEWELDIG! [Thnx Davide!]
Remi Gaillard vs Policeman
The Minstrel
Het was al weer een hele tijd geleden dat we die ene Fransman waar we stiekem toch van houden, ondanks zijn afkomst, Rémi Gaillard in een nieuw filmpje konden bewonderen maar afgelopen week verscheen dan toch eindelijk deze clip waarin hij een zaklantaarn van een politieagent steelt terwijl die juist net iemand heeft aangehouden. Run Rémi Run!
Pizzababe Lauren Elise [4]
Pizzababe Lauren Elise
We gaan vandaag lekker hard en zijn al weer aangekomen bij de Pizzababe van de dag en dat is vandaag, oude bekende en mijns inziens een van de kanshebbers om met die felbegeerde titel van Pizzababe van het Jaar 2011 aan het eind van het jaar aan de haal te gaan, Lauren Elise. Lauren zagen we uiteraard al wel vaker voorbij komen maar dit is een gloed nieuwe galerie ergens geschoten op een dak midden in het centrum van een drukke stad. Check & Rate!
Freeride & Downhill Unicycling in the Sahara
Freeride & Downhill Unicycling in the Sahara
Ik stel jullie eventjes voor aan de Duitser Lutz Eichholz die momenteel het wereldrecord (8,93m), met een eenwieler over bierflesjes rijden op zijn naam heeft staan. Leuk denk je dan, maar deze Lutz Eichholz is zeg maar dé Danny Macaskill van de eenwieler wereld. In deze twee video's doet hij zijn ding in de Marokkaanse Sahara! Erg cool!
Showering Girl gets Toxic [WTF]
Showering Girl gets Toxic
Naar een dame kijken die onder de douche staat te lipsyncen op het nummer Toxic van Britney Spears lijkt op zich helemaal niet zo'n erge straf maar deze chick presteert het toch nog om er een vrij smerig filmpje van te maken . En dan bedoel ik niet wat jullie nu meteen denken..
UARS satelliet ramt Auto
UARS satelliet ramt Auto
Het waren eventjes wat spannende dagen afgelopen week toen bleek dat er een afgedankte Amerikaanse satelliet op ramkoers richting aarde onderweg bleek maar uiteindelijk stortte het gevaarte in een afgelegen deel van de Grote Oceaan. Lekker actueel is dan ook deze prank video van JustForLaughs waarin 'n nietsvermoedende voorbijganger in de maling genomen wordt.
Formula Drift
We nemen eventjes een kijkje op het circuit van Las Vegas Motor Speedway in Nevada waar professioneel stunt rijder Mike Ryan een demonstratie driften laat zien al rijdende in z'n Freightliner Cascadia Pikes Peak Edition race truck. Heerlijke donuts en drift beelden uitgevoerd in een gevaarte met een gewicht van 5 ton en zo'n beetje 1950pk. Kijk dat is nog eens mooi speelgoed.
Gametime 1499 - Leila and the Magic Ball
Leila and the Magic Ball
In de adventure game "Leila and the Magic Ball" moet je het kleuter meisje Leila door 20 levels heen sturen en dat doe je met behulp van een Magic Ball die in elke level te vinden is. Met deze magische bal kan je gebouwen slopen en nog veel meer. Het klinkt misschien een beetje kinderachtig maar dat is het zeer zeker niet, Game on!
Sexy Cassandra Dawn
Sexy Cassandra Dawn
Ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben vanavond van Suraya in het Freechat webcam uurtje, die we de aankomende weken nog een paar keer hebben op de dinsdag. Aan alles wat mooi en leuk is komt 'n keer een eind en zo ook aan deze avond. We sluiten af met de mooie Cassandra Dawn die we uiteraard al kende als Pizzababe van de dag. Galeries van deze dame vind je via het linkje onder onze afsluiter van vandaag.
Hot Wallpaper Pack [Volume 1]
wpmagic, hwpack
Teddy's First Kiss
Teddy's First Kiss
Totdat je een jaar of 15-16 bent zijn meiden helemaal niet leuk om mee te spelen maar daarna wil je niets anders. Het drie jarige jochie Teddy wil eigenlijk helemaal niet spelen met de 2 jarige Ava maar als z'n pa zegt dat hij haar in iedergeval een knuffel moet geven grijpt Ava meteen haar kans en zo mag de hele wereld getuige zijn van Teddy's eerste kus.
Pizzababe Priscilla Capiran
En dan zijn we al weer aangekomen bij onze Pizzababe van de dag wat dit keer de übermooie Priscilla Capiran is geworden. Helemaal mijn type deze dame en die opgestoken haren zo, vind ik helemaal geweldig. Ik ga ervan uit dat jullie toch nog een minpuntje weten te ontdekken en die mag je in de comments droppen. Vergeet niet te raten alle ratings tellen straks mee als we de Pizzababe van het Jaar 2011 gaan kiezen. Rate!
In Your Face [LOL]
Water Balloon to the Face
Ik kan het eigen ervaring vertellen dat de meeste water ballonnen die je in iemands gezicht gooit wel kapot spatten. En dat kan nog vrij pijnlijk zijn ook..
Zombin Laden [WTF]
Zombin Laden [WTF]
En ja hoor, net als je denkt alles al wel een keertje gezien te hebben komt er een of andere grappenmaker met een zombie film waarin Bin Laden opgestaan is uit de zijn zeemansgraf en gewoon verder gaat met zijn heilige oorlog tegen het westen. dit keer als zombie!
Trololo Guy in Family Guy [S10E01]
Trololo Guy in Family Guy
De dagen worden korter en de nachten langer en dan beginnen dus meteen alle goeie series weer over het grote water. Ook Family Guy is afgelopen zondag weer begonnen in de USA en in de eerste aflevering van het seizoen "Lottery Fever" werkt Eduard Khil, of te wel, Trololo Guy in Peter's stamkroeg The Clam als ober. Hier het fragment....
Charlie Puth & Emily Luther [Adele Cover]
Charlie Puth & Emily Luther [Adele Cover]
Niet alleen bij de diverse talentenshows die je momenteel weer kan volgen komt de nodige talent voorbij ook als je goed zoekt op Youtube is er genoeg te vinden. Neem nou deze Charlie Puth & Emily Luther die voor een competitie uitgeschreven door Perez Hilton het nummer Someone like You van Adele coveren. Kippenvel!
Gametime 1498 - Siege Hero
Siege Hero Viking Vengeance
Je bent beland in het land van de Noormannen die overal op wacht en de uitkijk staan. Gooi de gebouwen kapot zodat deze Noormannen bedolven worden onder het puin om telkens door te gaan naar een volgende level. Geinig spel!
Sexy & Wanting
20110926-wanting.jpg
Ik moest het grote Italiaans - Nederlands vertaal boek er toch eventjes bij pakken om de titel, Io Vorrei, te vertalen, wat zo iets betekent als 'Ik wil Je'. En als ik zo eens naar deze clip kijk dan wil ik ook wel met stuk voor stuk deze dames eventjes een partijtje worstelen, maarrr daar word je moe van dus, geen goed idee. Het is onverwachts nog prima buiten vertoeven met deze temperaturen dus sluiten we vandaag weer eens een keertje zomers af met deze overheerlijke zomerse meiden!
Jeb Corliss vs Tianmen Mountain [OMG]
Jeb Corliss vs Tianmen Mountain [OMG]
Precies een maand geleden kon je al eventjes kennis maken met durfal en waaghals Jeb Corliss, wingsuit vliegenier in hart en nieren. Schijnbaar hadden ze dat filmpje in China ook gezien want de beste man werd gelijk uitgenodigd om de geschiedenis in te gaan als de allereerste Wingsuit flyer ooit in China. De 35 jarige Corliss bedacht zich geen moment en ging in op de uitnodiging en springt van zo'n 2 km uit een helicopter boven het Tianmen gebergte, wat eigenlijk een holle berg is, en Jeb waagde het ook nog eens om door de berg heen te vliegen. Fokking Respect!
Fail Compilation September 2011
Fail Compilation September 2011
Met nog maar een paar dagen te gaan deze maand valt het me eigenlijk een beetje tegen hoe weinig Fail Compilaties ik pas ben tegengekomen. Dit zijn er in ieder geval vast twee die zo te zien echt de allereerste twee van deze maand september zijn. Er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen tot die tijd moeten jullie het met deze doen. Check!
Pizzababe Amanda Cerny
De maandelijkse fail compilaties kunnen dan nog even op zich laten wachten gelukkig is Ome Hef er wel gewoon bij met z'n gedachten en hebben we in deze laatste week van de maand september Miss Oktober Amanda Cerny alvast hier op de site staan. Amanda Cerny begon al als 15 jarig model haar foto's in te sturen naar diverse uitgevers en werd gestrikt door Playboy op 19 jarige leeftijd als cybergirl van de maand. Vandaag is ze onze Pizzababe van de dag!
Monster Jam 2011 - Grave Digger
Monster Jam 2011 - Grave Digger
Het was afgelopen weekend weer smullen geblazen voor de liefhebbers van monster trucks die al weer voor de zevende keer massaal toestroomde naar het Gelredome hier in Arnhem om de allergrootste & coolste monstertrucks ter wereld in aktie te zien. Autoliefhebber bij uitstek, Patje himself, ging er naar toe gewapend met een filmcamera en maakte deze coole video van de bij iedereen favoriete Grave Digger truck. Gelukkig nog wel voordat het echt biertijd was, werd, strak filmpje ouwe!
Famous Celebrity Generals
Doe Eens Normaal Man [The Remixen]
Doe Eens Normaal Man
Je kon er natuurlijk op wachten en het internet zou niks waard zijn als deze remixen er niet op te vinden zouden zijn. Het incident zal bij een ieder bekend zijn of je moet geen tv of internet in huis hebben. Wilders die tegen Mark Rutten, Doe eens normaal, Man roept midden in een debat tijdens de algemene beschouwingen. We konden al een leuke versie van LuckyTV hier bekijken afgelopen weekend en nu zijn er dus ook een aantal remixen gemaakt. Check het uit!
Doe es Niezen [Epic Sneezing Girl]
Doe es Niezen [Epic Sneezing Girl]
Dat katten last kunnen krijgen van de niesziekte wist ik wel maar dat mensen hier ook last van kunnen hebben was mij eigenlijk totaal onbekend. Dit meisje heeft last van het zogenaamde rapid fire sneeze syndrome waardoor ze regelmatig zo'n 39x achter elkaar niest. Een medescholier legde het voor ons vast op video, en dat ziet er nog best grappig uit ook. Deze ziekte heeft verder niets te maken met een allergie voor e.e.a. maar schijnt te maken te hebben met de bouw van je neus. Je zal het maar hebben...
Gametime 1497 - Fortress Magnus
Fortress Magnus
In de loop van deze week hebben we weer een mijlpaal bereikt met onze Gametime die we nu al zo'n 5 jaar bijhouden waardoor er al bijna 1500 games te spelen zijn hier op TLP! Vandaag een simpel schietspel waarbij je het koninkrijk moet verdedigen tegen inkomende vijandige ruimteschepen en tevens de prinses moet redden terwijl je zoveel mogelijk geld bij elkaar moet proberen te sparen. Game on!
Sexy Emma goes Bathing
Sexy Emma goed Bathing
Vanmiddag nog te zien in galerie vorm in onze Wie van de Drie en vanavond zo voor het slapen gaan, gaan we nog eventjes in bad met blonde Emma. Sweet Dreams!

Hmz, in deze clip heet ze Megan..
Cardboard Warfare [Part 1 & Part 2]
Cardboard Warfare
Check eventjes deze mega coole short films uit, wat onderhand halve oorlog films lijken te zijn, waarin gebruik gemaakt wordt van karton, een heleboel Adobe Aftereffects en een coole verhaallijn. Zeer nice!
Guy Barzily - True Colors [Voice of Holland]
Guy Barzily - True Colors, Talent
Alsof we nu nog niet genoeg talent voorbij hebben zien komen vandaag heb ik ook nog eventjes de beste optredens uit de eerste aflevering van The Voice of Holland, voor jullie uitgezocht. Afgelopen weekend is deze talentenjacht weer begonnen met seizoen twee, en deze Guy Barzily met het nummer True Colors van Cindy Lauper en Charlie Luske vond ik persoonlijk de beste. Thnx Edwin!
Wie van de Drie 25 September 2011
Emma Mally Gala

Emma

Maly

Gala

Lightbulb Assassin [Freddie Wong]
Lightbulb Assassin [Freddie Wong]
Zondag zou zondag niet zijn zonder een filmpje van after effect specialist Freddie Wong. Ik zag laatst Freddie's naam in de aftiteling van een film staan en uit dit IMDB profiel blijkt ook dat hij al wat langer bezig is als professioneel producer, special effects man. Tom Clancy's Splinter Cell is een computerspel. Het hoofdpersonage is Sam Fisher, een getraind NSA agent van de Amerikaanse veiligheidsdienst. Vandaag heet deze agent Freddie
Melanie Amaro doet Beyonce's Listen [OMG]
Melanie Amaro doet Beyonce's Listen, talent
Je hebt de laatste dagen al kunnen genieten van diverse optredens uit de USA versie van de X-Factor, de een wat beter als de ander maar ik denk dat we gerust kunnen zeggen dat we hier al de winnaar van dit seizoen hebben. Check eventjes deze Melanie Amaro die het nummer Listen doet van Beyoncé! EPIC!
Pumped up Kicks [Epic BodyControl]
Pumped up Kicks [Epic BodyControl], Marquese Scott
Dansen is leuk als je er een beetje goed in bent en deze gast is er extra goed in door zijn extreme lichaamsbeheersing, dit alles in combinatie met het nummer van Foster the People met Pumped Up Kicks maakt het af.
Rapservice Prinsjesdag 2011
Rapservice Prinsjesdag 2011
Koefnoen is weer begonnen en zo saai als wat! Ik snap ook eigenlijk niet dat die gasten nog steeds maar door mogen gaan want met 0,0 humor kom je eigenlijk nooit zo ver op tv. Het enige wat ik kan bedenken waarom het programma nog bestaat is om het vaste onderdeel in Koefnoen, de Rapservice van MCTlex. Net zoals voorgaande seizoenen gaan we zo ook dit jaar weer allemaal voor je verzamelen. Hier alvast, Prinsjesdag 2011 in rijm vorm en de rapservice van vorige week staat eronder.
Vanishing Box
Vanishing Box
Een doos waarin je gaat staan waardoor je vervolgens ineens van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Grappig gedaan..
Gametime 1496 - Gluey 2
Gluey 2
Klik op de grotere blobs met ogen om ze weg te spelen en hou de blobs onder de level lijn. Maak clusters om hogere scores te behalen. Game on!
Sexy Aryka Lynne
Sexy Aryka Lynne
We gaan weer zoetjes aan afsluiten voor vandaag en dat doen we dit keer met drie mooie video's van Aryka Lynne een cyberbabe van Ome Hef die we in een ver verleden hier al eens voorbij zagen komen als Pizzababe van de dag, galeries hier! Vanavond dus in videovorm en het ziet er allemaal weer heerlijk uit... sweet dreams!
Slacklining Fail Compilation 2011
Vogels vliegen in de lucht en mensen lopen op de grond althans zo zou het moeten zijn. Sommige mensen denken daar echter heel anders over en menen dat het ook mogelijk zou moeten zijn om over een koord die in de lucht hangt te kunnen lopen. Dat dit misgaat laat zich raden! Hier een compilatie met allerlei faalhazen die nog eventjes verder moeten oefenen. Check!
Wilders vs Rutten Fittieeeee
We konden een paar dagen geleden al zien hoe hakkelaar en PVDA voorman Job Cohen door de hele 2e kamer net zo hard werd uitgelachen als door de Nederlandse kiezer en vandaag zien we een Geert Wilders die premier Rutte de les leest en zelfs uitdaagt tot een robbertje vechten. Doe es normaal man! Flikker!
Wie van de Drie 24 September 2011
Satin Chikita Betty

Satin

Chickita

Betty

It's Caturday [Part 3]
Leren Dansen met Pizzaman
Leren Dansen met Pizzaman
Wie heeft er ooit op stijldansen gezeten ?! Nou weten jullie natuurlijk allang dat ze mij de John Travolta van Arnhem noemen maar voor diegene die nog niet op de hoogte is van de diverse Zuid Amerikaanse dansen heb ik vandaag wat filmpjes klaar gezet die uiterst interessant zijn om te bekijken. We leren vandaag de Tango, Salsa en Merenque...
Should have gone to Sixflags [Fail]
Should have gone to Sixflags
In sommige landen heb je schijnbaar geen pretparken en moet je je gewoon nog op de ouderwetse manier vermaken met veel fantasie en knutselwerk. Een Trabantje ombouwen tot een heuse kermis attractie schijnt nog niet eens zo heel erg moeilijk te zijn maar wel iets gevaarlijker. WIN of FAIL ?!
Pole Dancing Airwalk
Pole Dancing Airwalk
Paaldansen is al moeilijk maar wat deze chick eventjes laat zien is helemaal cool. Mooi om te zien ook, lopen in de lucht terwijl je in de paal hangt. Knap!
13 Yr Old Rachel Crow doet Mercy [X-Factor USA]
Rachel Crow doet Mercy, Talent
Het is af en toe echt ongelofelijk wat er zoal voorbij komt zetten bij de diverse talenten shows die inmiddels in bijna elk land wel plaatsvinden. Hadden we eergisteren nog Homie Chris Rene, vandaag een 13 jarige Rachel Crow die het publiek en de jury van X-Factor USA verstelt doet staan met een geweldige optreden terwijl ze Mercy ten gehoord brengt van Duffy. Moet raar lopen wil dit niks worden lijkt me zo..
Gametime 1495 - Pizza Truck
20110924-pizza-truck.jpg
Rij met je Pizza Truck over hobbelige wegen en zorg dat alle pizza's heel aankomen. Een beetje wat ik de hele dag doe op m'n scootertje maar dan anders... Game on!
Sexy Yevgeniya Diordiychuk [Part 2]
Sexy Yevgeniya Diordiychuk
En ja hoor daar is ze weer, Katie Fey, Jenya D, Vanesa Gojgik, Eugenia Diordychuk, Evgeniya Diordiychuk oftewel Yevgenia Diordiychuk! Nadat we een paar dagen geleden al een mooie video van deze knoert konden bekijken sluiten we deze zwoele vrijdagavond gewoon af met nog meer materiaal van deze toch wel zeer fijne dame, die volgens sommige van jullie de mooiste babe aller tijden is. Part 1 staat hier!
De 3FM 90s Request Hakkuhmix 2011
De 3FM 90s Request Hakkuhmix 2011
Echt genieten afgelopen week op radiozender 3FM waar ze de hele week al 90s platen draaien die luisteraars konden insturen en waar vandaag een heuse top 100 van te horen was. Ze zijn momenteel aangeland bij de top 10, livestream hier, en gisteren werd er een heuse 90s Request Hakkuhmix gedraaid. Helaas wordt er hier en daar wel wat door heen gepraat, maar dat mag de pret niet bederven. Scooter, Dune, Nakatomi e.v.a Yihaaaaaa!
Redneck Dating video Gone Wrong
Redneck Dating video Gone Wrong
Dames opgelet, bent je opzoek naar een leuke jongeman om es een weekendje mee op stap te gaan of om een serieuze relatie mee aan te gaan. Neem dan deze Randy Hardin eens in overweging, hij maakte alvast een ijzersterke video om zich zelf aan jullie voor te stellen.
De Multo Radicale Samenleving
De Multo Radicale Samenleving
Het was weer lachen geblazen afgelopen week met al die politiek op televisie waar het er af en toe best stevig aan toe ging. Uiteraard is dat allemaal niet nieuw want in 1981 bestond er al een partij, te vergelijken met de huidige PVV, die aanschopte tegen de zittende politiek. Een vooruitziende blik ?!

Thanks Vliegen!
Pizzababe Victoria Thorne
Pizzababe Victoria Thorne
We gaan snel over naar onze Pizzababe van de dag en dat is meteen de laatste voor deze week. Het is de mooie blondine Victoria Thorne die we vandaag voor het eerst tegenkomen hier op TLP! Een heerlijke dame uiteraard en ik wil vandaag alleen maar positieve comments zien... Habbbaaa!
Toys 4 Boys [3]
Freddie Mercury Reincarnated!
Freddie Mercury Reincarnated!
Dat er op Youtube allerlei mensen zijn die bekende liedjes van nog bekendere zangers imiteren wisten we al, en sommige zijn beter dan anderen, maar deze clip is echt ongelofelijk. De naam, Marc Martel die het nummer Somebody to Love doet. Het lijkt of je naar Freddie himself aan het luisteren bent. Als bonus heb ik er ook nog de Chileense versie van Pearl Jam zinger Eddie Vedder bijgezet. Dit moet je horen/zien!
WTF Bikers Cinema
WTF Bikers Cinema
Daar sta je dan met je meisje helemaal klaar voor een avondje bioscoop maar terwijl je de bioscoopzaal in loopt merk je ineens dat de hele zaal vol zit met bikers die er, zachtjes gezegd, niet al te vriendelijk uitzien. Als blijkt dat er dan ook nog maar twee stoelen vrij zijn, sta je voor een keus..... Thnx Menno!
Reality Hits You Hard [Autotuned]
Reality Hits You Hard
Ik heb van de week toevallig de gratis Songify app gedownload uit de Apple appstore en ik moet zeggen dat is best een leuke app. De jongens van "Songify this" hebben weer een random nieuws item gebruikt voor een nieuwe video en net zoals toen met onze favoriete Nascar dominee is ook deze weer goed geslaagd. Dit keer ene George Lindell die net een zwaar auto ongeluk heeft gehad. Maar gelukkig met de schrik vrijkomt...
Gametime 1494 - The Space Ivan
The Space Ivan
Je bent vandaag astronaut Ivan die houdt van drinken en gitaar spelen. Je moet in elke level Ivan in balans houden zodat zijn moederschip hem kan ophalen. Schiet hier voor de blocks kapot zonder dat Ivan omvalt. Game on!
Sexy Bethanie Badertscher
Sexy Bethanie Badertscher
Cybergirl van het jaar 2011 en een Pizzababe die we regelmatig hier voorbij zien komen is Bethanie Badertscher een heerlijke dame met de perfecte maten 34C-24-35. Volgende maand wordt Bethanie 25, wat eigenlijk ook wel een perfecte leeftijd is. Onze afsluiter voor vanavond.... bis morgen! Meer Bethanie hier!
Dare Devil climbs Red State Skyscraper
Dare Devil climbs Red State Skyscraper
We nemen weer eventjes een kijkje in Rusland waar een durfal zonder enige vorm van bescherming of veiligheidmateriaal een 133 meter hoge wolkenkrabber beklimt. OMG!
WhitelineFirm Studenten Special
20110922-studenten-special.jpg
Onze vriendjes van WLF hebben weer een aantal sexy & mooie studentes voor je op een rijtje gezet in een nieuwe Studenten Special.... Check de check!
Pizzababe Katie Vernola
Pizzababe Katie Vernola
Zoooo we zijn wat laat vandaag met de Pizzababe van de dag maar daarom is ze zeer zeker niet minder mooi. Katie Vernola kende we natuurlijk al een tijdje als een van de dames uit de stal van ome Hef en vandaag is ze er gewoon weer een keertje in deze mooie galerie. Vergeet niet te raten!
WallPaper Magic [24]
Yosemite Cub Fight
Yosemite Cub Fight
Hier in Europa lopen er bijna geen beren meer rond in het wild maar in de USA en in Rusland is dat uiteraard nog steeds wel het geval. Deze jonge beertjes zijn heel eventjes aan de aandacht van moeder beer ontsnapt en stoeien met elkaar midden op de weg. Cool!
Ik denk het niet, Job [Lucky TV]
Ik denk het niet, Job [Lucky TV]
Gisteren waren de algemene beschouwingen en eerlijk is eerlijk ik heb me echt kapot gelachen over wat Geert Wilders daar weer liet zien en horen. Hij hakte er stevig op los met z'n ijzersterke one liners en de partijen van Jolanda Slap en Hakkelaar Cohen hadden het zwaar te verduren. Gister bij DWDD was deze clip te zien van LuckyTV die ook nog eens super was. Wil je Wilders nog eventjes terug horen dat kan hier op dit blog!
Epic Dodgeball Fight - Red vs Blue
We gaan eventjes kijken naar een episch dodgeball gevecht wat plaatsvond in Utah vorige week 16 september. Er waren 3975 mensen voor nodig verdeeld in twee groepen Red en Blue om er ook meteen een wereld record van te maken, dit is overigens zonder al die mensen meegeteld die ook spontaan één van de 750 ballen oppakte en mee deden. Check!
Chris Rene - Young Hommie [X-Factor USA 2011]
Chris Rene - Young Hommie, talent
In de USA zijn ze weer begonnen met een nieuw seizoen van X-Factor en daar kwam deze Chris Rene een liedje zingen. Niet alleen klinkt het nummer best lekker, hij schreef zelf ook nog eens de lyrics en componeerde de muziek. De jury is aardig onder de indruk.
Gametime 1493 - Crusade 3
Gametime 1493 - Crusade 3
Lanceer je cannonballs om alle vijandelijkheden te doden in een soortement van Angry Birds game met levels gemaakt door spelers zelf in Crusade 3, the Player Pack.
Ding Gu [Wootson Babe compilation]
Ding Gu [Wootson Babe compilation]
Marco Wootson is weer flink aan het knutselen geweest en dropte deze uiterst relaxed ogende compilatie met heerlijke modellen in onze linksubmit box. We zien dames als, Polina Borodina, Kim Cloutier, Kenza Fourati, Raffaella Gallo, Suelyn Medeiros, Enikő Mihalik, Raphaella, en Sarai Rollins voorbij komen in Ding Gu en daar sluiten we tevens deze dag mee af. Ondertussen heeft Wootson ook een eigen site die je hier kunt vinden! Puik werk!
Fails Of The Week #37
Fails Of The Week #37
Wat gaat de tijd toch snel en wat ging er weer veel mis de afgelopen week. De jongens van YDL zette alle fails van week 37, 14 t/m 21 september, nog eens voor ons op een rijtje in een nieuwe aflevering van Best Fails of the Week!
Rules to Rugby
Rules to Rugby
Rugby, je moet er van houden en het is eigenlijk een soortement van American Football maar dan zonder beschermende kledij. Voor diegene die nog niet helemaal op de hoogte zijn van de regels is er nu deze video waarin een aantal sexy dames de spelregels nog eventjes rustig uitleggen.

Meer rugby hier!
Dexter Music by Adam Ben Ezra
Dexter Music by Adam Ben Ezra
Over twee weken start seizoen 6 van één van de beste series ooit, Dexter. Op 2 oktober is het dan eindelijk zover na 10 maanden afwezigheid kunnen we dan weer wekelijks genieten van de avonturen van de enige serie moordenaar die je eigenlijk best als buurman zou willen hebben. Speciaal voor die gelegenheid maakte muzikant Adam Ben Ezra alvast deze muziek video waarin hij de themesong live speelt. De trailer van het nieuwe seizoen staat eronder... Heerlijk die muziek...
Pizzababe Christine Veronica
Pizzababe Christine Veronica
Veel comments gisteren bij onze Pizzababe van de dag die ik persoonlijk helemaal prima vond maar waar de meningen toch over verdeeld waren. Vandaag een dame die we allemaal al kennen en die al meerdere keren langs kwam als Pizzababe. De mooie Christine Veronica met d'r donkere haren en mooie blauwe ogen! Rate...
Touchdown!
20110921-touchdown.jpg
Niet iedereen is hetzelfde en sommige mensen zijn wat vreemder dan een ander. Wat deze American Football speler bezielde om op deze manier een touchdown te vieren is en blijft een raadsel.
10 Types of Drunks
10 Types of Drunks
Was gisteren nog eventjes in het Gelredome voor een matig bekerduel tussen Vitesse en Nac waar de alcohol het nog een klein beetje dragelijk maakte om naar de wedstrijd te kijken en dus zit ik hier vandaag met een houten kop. Als mensen dronken zijn gedragen ze zich ineens ook heel anders. In deze video 10 verschillende vormen van dronken zijn... herkenbaar ?!
5000 Miles 930 People [Stopmotion]
5000 Miles 930 People
Wie gaat er nou niet graag op reis ?! Dit is Benjamin Jenks die kriskras door de USA liftte en onderweg zo'n 3000 foto's maakte. Al deze foto's zien we terug in een coole stopmotion video... Check het uit!
Joey is OK [Fail]
Joey is OK
Dit is Joey die altijd een schare fans meeneemt als hij gaat fietsen op een soortement van crossbaan met nogal wat hindernissen. Hoe deze sport precies heet hou je van me tegoed. Terwijl hij op kop ligt vergist hij zich een beetje in de obstakel voor hem en maakt een aardige smak. Niets aan de hand, Joey is OK!

Veldrijden dus... Thnx Paultje..
Gametime 1492 - Roads of Rome 2
Roads of Rome 2
In deze gametime ben je ineens terug in het oude Rome waar je wegen moet aanleggen. Bouw je eigen Rome, zet je arbeiders aan het werk, verzamel voedsel, hout en vlees. Game on!
WallPaper Magic [23]
Cammen met Webcamdames!
Op webcamdames liggen de heetste webcambabes op je te wachten en doen precies wat jij ze opdraagt. Deze hete meiden liggen thuis klaar met ieder een eigen webcam en het mooie is dat je die babes nu gratis 5 minuten mag vertellen wat jij graag wilt zien. Hou je dus niet in en ga snel naar onze dames! Veel camsex plezier!
World Of Hardstyle - After Summer 2011
World Of Hardstyle - After Summer 2011
We gaan weer heerlijk springen en jumpen op de muziek mét vette beelden in deze nieuwe World of Hardstyle videomix van Lip DJ in After Summer 2011! ENJOY...

Meer Hardstyle hier!
Pizzababe Danielle Trixie
Danielle Trixie
De heerlijkheid druipt er vandaag af als ik jullie eventjes voorstel aan Pizzababe Danielle Trixie die we ooit in een ver verleden al eens eerder als de Pizzababe van de dag voorbij zagen schuifelen. Mooie meid, en eindelijk weer eens een blondine die ook nog eens een heerlijke lach heeft. Ik zeg een kandidaat voor onze Pizzababe van het Jaar verkiezingen, maar uiteindelijk beslissen jullie dat natuurlijk. Laat je horen!
The Charlie Sheen Roast
The Charlie Sheen Roast
Winnaar bij uitstek Charlie Sheen werd vorige week op Comedy Central eventjes door de mangel gehaald door allerlei collega komieken in een zogenaamde "Roast". Het idee is simpel, neem een beroemdheid, zet hem of haar op een stoel en vraag collega’s, vrienden en bekenden om iets over hem of haar te vertellen. Maar nu komt het: alles mag gezegd worden, en hoe gemener, hoe beter. Hier de roast van Charlie Sheen!
Changing Faces
Changing Faces
Ik heb zelf nog geen vrouw gevonden die er ook maar over piekert om met een kleine pizzabakker 9 maanden in d'r buik rond te sjouwen maar dit soort clips van kids vind ik dan toch altijd wel weer aandoenlijk. Dit kleine Braziliaanse meisje is geboren met een hazenlip en ondergaat een operatie om dat te fixen. Kijk eens eventjes naar dat gelukkige gezichtje na de operatie.... Smelten!
Win Compilation Aug/Sept 2011 [Twister]
WIN Compilation
Toch wel weer fijn dat onze linksubmit lijn weer werkt. Twister had een nieuwe compilatie gemaakt met allerlei win momentjes van de afgelopen twee maanden. Check het!
Afganistan Marines do Lipdub Montage
Afganistan Marines do Lipdub Montage
Het was al weer eventjes geleden dat we een groepje militairen een leuke lipdub zagen doen en dit keer is het ook nog eens een kleine remix van verschillenden songs. Achtereenvolgens hoor je Justin Bieber met Baby, Far east movement met Like a G6, Black eyed peas met Dirty Bit en Kesha's, Tik Tok komt ook nog eventjes voorbij. Meer lipdubs via het linkje onder de video!
Gametime 1491 - Happy Bees
Happy Bees
Ok ok , het spel van gisteren bleek toch iets te moeilijk voor jullie, althans ik heb er verder niemand over gehoord en zelf kwam ik ook niet al te ver. Vandaag dus gewoon weer een simpel spelletje om mee wakker te worden. In Happy Bees, waar best een lekker muziekje onder zit, is het de bedoeling dat je alle honing verzameld die je op je scherm ziet. Tis simpele, Game on!
Sexy Juliana Salimeni
Sexy Juliana Salimeni
De aller mooiste vrouwen ter wereld wonen gewoon in Zuid Amerika en vandaar ook dat bijna alle Miss World's uit die regionen vandaan komen. We hadden al een paar keer zelf een mooie compilatie gemaakt met Braziliaans schoon (linkjes onder de video) en vandaag stel ik jullie voor aan Juliana Salimeni, HOT!
Aliyah Kolf doet Whitney Houston [HGT Finals]
Aliyah Kolf doet Whitney Houston [Hollands Got Talent Finals]
Ik kijk dit soort shows eigenlijk nooit maar dit is toch wel echt heel erg goed hoor. Afgelopen weekend werd de finale gehouden van de talenten show Hollands Got Talent, en de 11 jarige Aliyah Kolf won die finale glansrijk met het nummer "I Have Nothing" van Whitney Houston. Hoe trots ben je dan als ouder..... KIJKTIP!
Fat Guy doet Belly Flop [OMG]
Dat mensen überhaupt dit soort stunts vrijwillig uitvoeren is al niet zo slim en je zou denken dat iemand die wat dikker is ook wat meer spek heeft om, als het dan eens misgaat, de klap op te vangen. Dat blijkt niet zo te zijn..
Pizzababe Justine Jolie
Pizzababe Justine Jolie
Tja, mooi rood is toch echt niet lelijk en dat bewijst deze Justine Jolie maar weer eens. Goed er zal wel een kleurspoeling door heen zitten maar dat neemt niet weg dat Justine een zeer appetijtelijke dame is, met of zonder rood haar. Verder beschikt Justine ook nog eens over een heerlijk lichaam dus ik zou zeggen, raten maar weer!
WallPaper Magic [22]
Badchix zoekt Danseressen
Badchix doet Oproep voor alle Danseressen
TheBadchix is een internationaal dansconcept dat zich vooral richt op de internationale dans en entertainment events. Van clubbing tot tuning beurzen.. Momenteel zijn ze opzoek naar een 5-tal extra top danseressen die weten hoe ze een publiek kunnen entertainen op een leuke en vernieuwende manier. Op 25 September 2011 gaan ze in samenwerking met Chique-entertainment, StickySigns, Badchix en JIMTV een casting houden in België te Kontich. Meer informatie kunnen jullie hier vinden.
Floyd "Cheap Shot" Mayweather
Floyd "Cheap Shot" Mayweather
Afgelopen weekend vond het WBC welterweight gevecht om de wereldtitel plaats tussen Floyd Mayweather en Victor Ortiz, wat uiteindelijk een zeer onsportief gevecht bleek te zijn. Nadat Ortiz Mayweather raakt met een kopstoot haalt de scheids de vechters uit elkaar en geeft Ortiz een waarschuwing. Als Ortiz vervolgens zijn excuses wil aanbieden grijpt Mayweather zijn kans...
Alexander Lebedev is niet Bang
Alexander Lebedev is niet Bang
We blijven nog eventjes in Rusland waar miljardair Alexander Lebedev, krantenmagnaat, in een uitzending zit die gaat over de financiële crisis die blijkbaar ook in Rusland voelbaar is. Nou zijn de meeste Russische miljardairs op een schimmige manier aan hun geld gekomen en deze Lebedev bedenkt zich dan ook geen moment als er door zijn buurman iets gezegd wordt wat hem niet aanstaat en hakt er meteen op los... Only is Russia!
Russian Car Crashes [Compilation]
In Rusland rijden schijnbaar honderden auto's rond met een zogenaamde dashcam aan boord. En krijg je in Rusland een auto ongeluk dan moet je dus helemaal niet vreemd opkijken als je even later op het internet staat zoals deze pechvogels. Er zitten echt hele recente gevalletjes tussen, kijk even mee...
Gametime 1490 - Nick Toldy & Dragon Peninsula
Nick Toldy & Dragon Peninsula
Het is een lastige adventure game deze Nick Toldy & Dragon Peninsula waarin je op zoek moet gaan naar draken die het land teisteren. Een soortement van escape game maar dan anders.. Game on!
Sexy Bryci
Bryci Reading and Teasing
Voor het slapen gaan vertelt de mooie rondborstige Bryci nog eventjes een verhaaltje en voert daarna nog een leuk showtje op. Kijk, dat is heerlijk dromen straks!
Summer Fail Compilation 2011 [YDL]
Summer Fail Compilation 2011 [YDL]
Ook deze zomer ging er weer van alles mis en de mensen van YDL hebben dat voor ons eventjes netjes op een rijtje gezet in deze grappige compilatie video.
Op een dag weet je het, Steigerbouwer!
Op een dag weet je het, Steigerbouwer!
Zowel het bouwen van een steiger als het gebruik ervan is vakwerk en dus niet voor iedereen weggelegd. Deze bouwvakkers proberen een steiger te verplaatsen maar hadden beter eerst eventjes om zich heen kunnen kijken. Thnx Stef!
Wie van de Drie 18 September 2011
Darina Melissa Debling Indiana

Darina

Melissa

Indiana

When Jedi Kittens Strike Back
When Jedi Kittens Strike Back
De zoveelste remake van George Lucas z´n Star Wars film, dit keer met twee kittens in de hoofdrollen die elkaar bevechten tot de dood er op volgt. O nee, toch niet...
Nooooo Shut UP!
Nooooo Shut UP!
Ik kom er zelf helaas nog maar zelden aan toe maar een compilatie maken is eigenlijk best leuk. Tegenwoordig word je om de oren geslagen met allerlei Supercuts, wat gewoon fragmenten uit films zijn, met vandaag Noooo en Shut Up....
RC Herding
RC Herding
Vroegah toen hadden we geen drempels maar kuilen en werd Feyenoord nog gewoon kampioen. Ook bestonden er toen nog gewoon schaapherders of in dit geval iemand die de koeien in de gaten hield. Met de huidige techniek is dat allemaal niet meer nodig en kan je een kudde koeien net zo goed met een afstand bestuurbaar autootje laten doen wat je wilt..
WallPaper Magic [21]
The Holly Peers Calendar 2012
The Holly Peers Calendar 2012
We zitten nog bijna twee en een halve maand voor het nieuwe jaar 2012 maar de eerste kalenders duiken alweer op. De allereerste kalender die ik totnu voorbij heb zie komen is deze van de mooie Holly Peers. Meer materiaal van deze hete Engelse vamp vind je via het linkje onder deze Holly Peers kalender 2012!
Gametime 1489 - Robo Gravity
Robo Gravity
Verander of draai de zwaartekracht om bij de muntjes te kunnen komen op de gedraaide platforms. Zorg dat je het niet verkeerd doet want dat drijf je af in de ruimte en verzamel alle muntjes eer dat je met de teleporter naar volgende level mag. Game on!
Sexy Jennie Reid
Sexy Jennie Reid
We konden Jennie Reid afgelopen week nog bewonderen als de Pizzababe van de dag en vanavond hebben we zelfs bewegend beeld van deze, toch wel, erg mooie dame. De ratings in de galerie waren zeer hoopgevend (+200) en ik ben benieuwd wat jullie van Jennie vinden in video vorm.
Age of Empires [Animation]
Age of Empires [Animation]
Een van mijn favorieten spellen is eigenlijk nog steeds Ages of Empires. Een beetje civilisaties bouwen en zorgen dat je je volk sneller ontwikkeld hebt dan de tegenstander, daar draait het een beetje om in Age of Empires. Binnenkort komt er een nieuwe game uit en daarvan is dit een zeer geslaagde animated trailer. Check!
Unlock Your Gaming Potential
Ben je goed in gamen ?! Zo goed dat je denkt leuke prijzen in de wacht te kunnen slepen ?! Check dan eventjes de "Coke Zero Gaming Zone", waar je dagelijks op de hoogte wordt gehouden van alles wat met gaming te maken heeft. Om de lancering van het nieuwe gaming platform te vieren kan je t/m november 2011 dagelijks een PlayStation 3 pakket winnen. Speel en WIN!
Rhian Sugden wil aan je Ballen Voelen...
Rhian Sugden, Cancer Awareness
Dat Rhian Sugden een babe van de hogere categorie is dat zal niemand ontgaan zijn en voor de twijfelaars is er dan altijd nog het archief waar genoeg van deze dame te vinden is. Vandaag zet Rhian zich in voor het goede doel door mannen bewust te maken van het feit dat ze risico lopen om kanker te krijgen op een plek waar je liever gewoon gezond blijft. Een zeer goed en doeltreffend spotje, al zeg ik het zelf....
Wie van de Drie 17 September 2011
Lucy Pinder Katerina Elisabeth

Lucy

Katerina

Elisabeth

Fast and Furious op Trikes [Epic]
Fast and Furious op Trikes
We nemen eventjes een kijkje op Powder Mountain, te Utah waar Devin Graham samen met twee andere vrienden een afdaling doen geheel in Fast and Furious stijl alleen hebben ze geen opgevoerde Japanners om mee te scheuren en doen ze op doodnormale trikes... En dat gaat nog vrij hard ook met zo'n 80km per uur de berg afstuiven...
Driving in Asia [Twister Compilation]
Driving in Asia
Met Twister kom je nog eens ergens. Zo zagen we eerder al compilaties voorbij komen met stuurmanskunsten uit de USA en ook Rusland kwam al eens voorbij. Vandaag nemen we een kijkje in Azië waar het zo te zien ook een gekkenhuis is op de weg.

Bonus: Deel 1 & 2!
Sexual Innuendos in Cartoons [Supercut]
Sexual Innuendos in Cartoons
Iemand is zo ijverig geweest om uit allerlei cartoons, seksuele toespelingen te knippen en heeft al die fragmentjes vervolgens achter elkaar geplakt tot één compilatie, of te wel, een Supercut. Dit is het uiteindelijke resultaat...
Ferrari Enzo crashing into Ocean
Ferrari Enzo crashing into Ocean
Tijdens de Targa Newfoundland Rally 2011 reed coureur Zahir Rana van ZR Auto zijn anderhalf miljoen euro kostende gepimpte Enzo Ferrari zomaar het water in nadat de bolide een slippertje maakte door het los liggende gravel op de weg en de 840pk onder de motorkap. Toch zonde....
Gametime 1488 - CrazyTopy
CrazyTopy
Rij je uiterst flexibele bike door het ruige landschap terwijl je onderweg munten verzameld. De game CrazyTopy is niet echt heel erg moeilijk maar een prima spel om mee wakker te worden op deze zaterdagochtend. Game on!
Sexy Brunette Striptease
Sexy Brunette Striptease
We gaan zo langzamerhand afsluiten voor vanavond en dat doen we met deze lieftallige brunette die gewillig voor ons uit de kleertjes gaat. Ik heb eventjes geen naam voorhanden van deze babe helaas maar verder is er niet zo heel veel mis mee al zou een boobjob niet misstaan.
Cowboytje Spelen
Cowboytje Spelen
Ik weet niet wie van jullie de film Cowboys & Aliens al gezien heeft, maar had je die nog niet gezien, neem dan ook de moeite niet want die film is zwaar ruk. Cowboys lijken weer helemaal in de mode en zeg nou zelf, wie heeft er vroeger nou geen cowboytje gespeeld... Sommige mensen blijven er echter in hangen! Achja, als je maar lol hebt..
Toys 4 Boys [2]
Toys 4 Boys, wpmagic
Fails Of The Week #36
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Ook afgelopen week ging er weer van alles mis en de meeste van die clips vind je nog eens terug in deze wekelijkse Fail compilatie van YDL. Dit keer week 36 oftewel, 7 tot 14 September.
Pizzababe Ashlyn Letizzia
Pizzababe Ashlyn Letizzia
Ashlyn Letizzia komt al jaren met enige regelmaat voorbij schuifelen hier op TLP en ze heeft het zelfs al een keertje tot de Pizzababe van het 2009 verkiezingen geschopt. Vandaag is ze blond en ook Ashlyn ziet er als blondine helemaal niet vervelend uit. Een mooie galerie en tevens onze Pizzababe weekafsluiter deze week. Rate!
Dedicated Wakeskating
Dedicated Wakeskating
Het is voorbij die mooie zomer al was die niet eens zo heel mooi. Waarschijnlijk zijn het de laatste zonnestralen voor 2011 vandaag dus geniet er nog eventjes van. Deze wakeskate video helpt dat zomergevoel in ieder geval niet verdwijnen. Wel een mooie video, thanks Patrick S.!

Ook een link submitten ?! Hierrrr!
Let's Color it
Flexa's "Let’s Color aktie" steunt clubs en verenigingen door 40.000 blikken muurverf weg te geven. Breng kleur aan je club- huis en win een 538 feest! Meld je club nu aan! Ook alle kopers van een blik Flexa lak en muurverf krijgen een code waarmee ze gratis via internet een blik verf kunnen doneren aan een club. Flexa kiest na 30 november 2011 de leukste club pagina en die club krijgt de 538 DJ’s on Tour op bezoek voor een spetterend feest!
Zeilen doe je ZO!
Zeilen doe je ZO!
Leuk dat zeilen maar al die bruggen waar je onder door moet varen zijn toch een beetje lastig vooral als je ook nog eens een big ass boot hebt. Geen probleem natuurlijk, als je tenminste een beetje kan manoeuvreren...
Spongebob Arrested
Spongebob Arrested
Het valt niet mee in deze crisis tijd om nog fatsoenlijk wat te verdienen maar deze gast die als SpongeBob SquarePants verkleed Hollywood Boulevard slaat echt alles, letterlijk en figuurlijk. Nadat hij twee vrouwen heeft lastig gevallen raakt hij ook nog slaags met de "dames". De politie moet uiteindelijk uitkomst bieden.
This was Cone-ing [How it Ends]
This was Cone-ing
Leuk die internet meme's maar ook aan een meme komt een einde zoals hier te zien als een oplettende Mc Donalds Mcdrive manager weigert een hoofdrol te spelen in deze video. Next!
Gametime 1487 - Run Ninja Run
Je bent een gevangen genomen ninja maar weet te ontsnappen. Je moet vervolgens rennen voor je leven want ze zitten je meteen achterna. Ren en spring over de obstakels die je tegenkomt onderweg en zorg dat je je achtervolgers voor blijft. Game on!
Sexy Blonde in the Shower
Ik voel me helemaal niet zo jofel en duik zo snel m'n bedje in maar natuurlijk niet voordat ik jullie achterlaat met een leuke dame om de avond mee door te brengen. Een douchecabine is handig maar moet je afentoe wel eventjes schoonmaken. Gelukkig heeft onze blondine van vandaag goed opgelet toen douchecabine schoonmaken werd uitgelegd.
Abe Lincoln is Trick Shot Quarterback
We zagen ze vaker voorbij komen dit soort trickshot compilaties en vandaag hebben we een quarterback die voor de gelegenheid zelfs verkleed is als Abe Lincoln.
Coca-Cola Zero Gaming Zone!
Coca-Cola Zero Gaming Zone
De Coke Zero Gaming Zone is ‘the place to be’ voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes uit de gaming wereld. Ook voor exclusieve wedstrijden en dagelijkse de laatste informatie, reviews en trailers van de allernieuwste games. Om de lancering van het nieuwe gaming platform te vieren kan je t/m november 2011 dagelijks een PlayStation 3 pakket winnen. Speel de game en WIN!
Human Fietsbel
Human Fietsbel
Het valt hier nog wel mee maar in de sommige Aziatische landen loopt er zoveel volk op straat dat er bijna geen doorkomen aan is. Heel handig is dan deze fietsbel die je om je hand kan bevestigen en waardoor iedereen gewoon voor je aan de kant gaat.
Pizzababe Katie Carroll
Pizzababe Katie Carroll
Het is al weer tijd voor de Pizzababe van de dag en die wordt vandaag ingevuld door de mooie blonde Katie Carroll. Heerlijke koplampen zitten er op deze meid en de rest ziet er ook helemaal prima uit. Via het linkje onder de galerie van vandaag vind je nog meer van deze dame. Rate!
WallPaper Magic [20]
wallpaper, wpmagic

Click to Enlarge
Experience Zero Gravity [GoPro HD]
Experience Zero Gravity
Een maand of 5 geleden kon je de clip Experience Human Flight al voorbij zien komen hier op TLP en dit is het vervolg op die clip van dezelfde makers en minstens zo spectaculair. We gaan weer van bergtoppen springen!
Apollo 18 [Voor Premiere]
Op 17 december 1972 werd de laatste officiële bemande ruimte missie naar de maan gelanceerd door NASA. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. Afgelopen maandag 5 september hebben de eerste bezoekers de film Apollo 18 gezien. Bekijk hun reacties en ga naar de film vanaf 15 sept. en ontdek waarom er nooit een 19e missie is gekomen. Check!
Your're not gonna be the Great Breakdancer
Your're not gonna be the Great Breakdancer
Kinderen hebben motivatie nodig van hun ouders maar ook ouders zien soms best of hun kind ergens wel of niet talent voor heeft. Deze moeder heeft het helemaal gehad met de breakdance aspiraties van zoonlief en vertelt hem na de zoveelste mislukte oefen sessie eindelijk eens de waarheid.
What Girls Look At
What Girls Look At
Hoe kijken vrouwen naar mannen ?! En waar kijken ze naar ?! We testen het uit door een vrijwilliger vol te behangen met camera's en deze op pad te sturen om vragen aan vrouwen te stellen en ondertussen te filmen waar die zoal op letten bij een man.
Gametime 1486 - Saving the Company
Saving the Company
In deze tijden van crisis gaat het niet alleen in Griekenland slecht. Ook in deze game staat een bedrijf op omvallen en aan jou de taak om dit te voorkomen. Loop door deze levels, zoek naar verborgen uitgangen en sleutels en zorg dat je niet af gaat. Game on!
Sexy Jillian Beyor
Sexy Jillian Beyor
Zo voor het slapen gaan nog eventjes in bad is heerlijk relaxed en nog fijner is het als de mooie Jillian Beyor dan vervolgens erbij komt zitten.
Opening Bottles like a Boss
Opening Bottles like a Boss
Het valt niet mee om te werken in de horeca, het is hard werken en vooral in het hoogseizoen is het voor het personeel stevig aanpoten. Alles draait dan om snelheid en dat heeft deze medewerker zeer goed begrepen..
Pizzababe Jennie Reid
Jennie Reid
Terug van weggeweest is deze mooie Jennie Reid die met de jaren mooier lijkt te worden. Vorig jaar zagen we haar al een paar keer voorbij komen als de Pizzababe van de dag en eerlijk is eerlijk Jennie droogt mooi op. Okay, die mukken zijn aangemeten door een collega van onze wonderdokter Robert S. maar dat boeit mij verder weinig. Doen jullie eventjes raten ?!
Hang Gliding met Hoogtevrees
Hang Gliding met Hoogtevrees
Als je een sport als Hang Gliding beoefent moet je eigenlijk geen hoogtevrees hebben. Heb je dat wel en ga je toch de lucht in dan zijn dit soort beelden niet vreemd. Eet smakelijk!
When Drunk People Fail
When Drunk People Fail
Met een slok op lijkt alles makkelijker dan het is maar valt het vaak toch allemaal heel erg tegen. Gelukkig kan iedereen tegenwoordig filmen of foto's maken en is er deze compilatie waarin dit soort dronkaards nog eens in vereeuwigd worden. Hips...
Back 2 School
Back 2 School
De scholen zijn weer begonnen en met de Back2School 2011 campagne van Microsoft kan je maar zo E 5.000 aan multimedia apparatuur winnen voor op je studentenkamer zodat je dit jaar goed beslagen ten ijs komt en goede cijfers halen eigenlijk een peulenschil wordt. Wat moet je hiervoor doen ?! Als je voor 30 september 2011 Microsoft Office 2010 of een van de Microsoft Hardware-producten aanschaft, maak je kans en krijg je bovendien een fashioncheque van € 10,- cadeau. Meedoen kan nog eenvoudiger door je op deze website met je e-mail in te schrijven. Doe mee en win!
Burning Car vs Biker
Burning Car vs Biker
We schakelen eventjes over naar Utah, USA waar na een ongeluk een motor rijder beklemd is geraakt onder de auto waar hij tegen aan is geknald. Het zaakje vliegt in de brand terwijl omstanders proberen de man te bevrijden. Hij heeft het overleefd en ligt momenteel in het ziekenhuis te herstellen.
President Medvedev got the Moves
President Medvedev got the Moves
Ik kijk toch telkens met een beetje meer bewondering naar wat er allemaal ten oosten van ons gebeurt. In China halen ze het westen op elke vlak en in rap tempo in en ook in Rusland lijkt alles te kunnen. President Medvedev die daar samen met Poetin de touwtjes in handen heeft blijkt ook nog eens over coole dance moves te beschikken en laat dat graag aan de wereld zien. Check deze lauwe dance moves!
Gametime 1485 - Cut and Kill
Cut and Kill is een soortgelijke slice game zoals we gisteren ook hadden met dit keer 36 levels waarin je telkens moet zorgen dat het oranje rondje kapot gaat. Game on!
Sexy Nikki Ryan
Sexy Nikki Ryan
Het was al weer eventjes geleden dat we Nikki Ryan hier voorbij zagen komen, galerie hier, maar vanavond is ze dan toch onze afsluiter van de dag en ik moet zeggen ik heb ze slechter gezien. Een babe dus!
Bikes Babes & Stunts
Bikes Babes & Stunts
Babes lijken iets te hebben met snelle auto's en motoren en dat zal wellicht zijn omdat dat iets is wat ze zelf niet durven of kunnen. In deze compilatie clip allerlei stunts met motoren, gekke gasten en babes die het allemaal prachtig vinden. Thanx Zach!
WallPaper Magic [19]
Femme-O-Matic
Femme-O-Matic
Dat niemand hier nog op gekomen is, is mij eigenlijk een raadsel. Vrouwen in een kauwgombal automaat, geniaal. Nu nog een manier vinden om de juiste vrouw uit de machine te krijgen en het is helemaal top! [Thnx Johan]
Pizzababe Cassandra Dawn 2
Pizzababe Cassandra Dawn 2
Vorige week kwam Cassandra Dawn al een keertje voorbij hier op TLP als de Pizzababe van de dag en vandaag is ze er gewoon nog een keertje in een zeer mooie galerie. In de comments zag ik vorige week allemaal positieve berichten dus ik reken er op dat dat vandaag niet veel anders is. Vergeet ook niet te raten want alle ratings tellen straks mee als we de Pizzababe van het jaar gaan uitkiezen. Rate!
MM-2 ft. Philizz [The Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
We kennen Philizz natuurlijk van al die coole videomixen maar tussen het samenstellen van die geweldige clips heeft hij ook nog tijd om er een project naast te doen en dat doet hij samen met ene MM-2. In totaal zijn er nu vier coole mashups met o.a. nummers van Britney Spears, Ke$ha , Rihanna , Don Omar en nog veel meer door elkaar heen. Het blijft knap, meer mashups op TLP via het linkje onder deze clips!
Black Tie Beach 2011 [Improv Everywhere]
The Mute Button
De mannen van Improv Everywhere hebben voor de 2e keer hun jaarlijkse Black Tie Beach flashmob georganiseerd op Rockaway Beach, NY. Lekker op het strand zitten en zwemmen in de oceaan gekleed in een goedkoop pak terwijl andere bezoekers zich vergapen aan je. Ook een manier van opvallen!
The World's Greatest Drag Race
The World's Greatest Drag Race
Het is een beetje jammer dat de mannen van TopGear weer vakantie aan het houden zijn maar er zijn ook nog andere coole gasten die leuke video's met auto's maken. Check eventjes deze drag race video met daarin niet twee auto's die het tegen elkaar opnemen maar 11 van 's wereld beste race auto's. Het levert deze coole beelden op..
Gametime 1484 - Penguin Slice
Gametime 1484 - Penguin Slice
We gaan pinguïns doden door gebouwen waar ze in staan of in schuilen kapot te maken door te slicen. Je kan slicen door met de muis door hout, steen en ijs te slepen terwijl je de knop ingedrukt houdt, en het instort. Zorg dat je alleen de pinguïns raakt en geen onschuldige mensen dood gaan. Game on!
Sexy Olivia Paige is Back
Sexy Olivia Paige is Back
En daar is ze weer hoor Olivia Paige de sexy blonde cybergirl in een heerlijke video terwijl ze wat staat te poseren voor de fotograaf. Ik ben nog wat moe van het weekend dus ik stop er vandaag wat vroeger mee maar morgen zijn we er natuurlijk gewoon weer met de laatste filmpjes en ander leuk internet spul!
De Truc met het Tafelkleed [Gone Wrong]
De Truc met het Tafelkleed
Michiel en Sven hadden al zolang geoefend op deze truc waarbij je een tafelkleed onder een servies weg trekt en het lijkt ook allemaal nog best goed te gaan... Helaas ging het toch ietsjes anders dan gehoopt! FAIL!
Burnout with Volvo 960 Limousine
Burnout with Volvo 960 Limousine
Als je aan driften of burnouts denkt, denk je niet gelijk aan het automerk Volvo en zeker niet aan een limousine. Toch heeft deze Volvo 960 Limousine 200pk en kan je er aardig wat rubber mee op het wegdek leggen. Check eventjes deze video!
Pizzababe Lauren Elise
Pizzababe Lauren Elise
Lauren Elise hebben we al in alle kleuren van de regenboog voorbij zien komen. Vandaag is ze blond, en dat staat haar prima eigenlijk. Ook vandaag is het de bedoeling dat je je stem uitbrengt want het is nog maar drie maandjes tot aan de Pizzababe van het jaar 2011 verkiezingen, en alle stemmen tellen.. Raten dus!
Verrassing!
Verrassing, Lays, Surprise
Het was afgelopen zaterdag toch nog een heerlijke dag met zomerse temperaturen en dus een uitstekende mogelijkheid om nog eventjes het park in te duiken met een paar vrienden of vriendinnen. Lay's deed daar nog een schepje bovenop door een aantal verrassingen op pad te sturen. Dat zorgde voor een paar onverwachts leuke momenten. Kijk maar!
Insane Teens Climb Moscow Bridge [WTF]
Insane Teens Climb Moscow Bridge
Dat ze in Rusland wel meer vreemde stunt uithalen wisten we onderhand wel en in deze video is het al niet veel anders. Mensen met hoogtevrees kunnen deze clip misschien beter eventjes overslaan...
Gamer Commute [Freddie Wong]
Gamer Commute
Ik was een weekendje in Belgen land dus hebben we gisteren de nieuwe Freddie Wong clip moeten missen. Vandaar dat ik die vandaag nog eventjes met jullie deel. Ook Freddie moet 's morgens naar z'n werk en dat gaat ongeveer op deze manier...
Heaven - 9/11 Tribute
Heaven - 9/11 Tribute
Gisteren was het precies 10 jaar geleden dat de Twin Towers werd neergehaald nadat er 2 vliegtuigen in werden gevlogen door volgelingen van Osama Bin Laden. Gisteren stond dan ook de hele wereld bij dit gebeuren nog eventjes stil en dit is dan eigenlijk een tranen trekker eerste klas met het nummer Heaven en een meisje die vertelt hoe zeer ze haar vader mist. 100% Zakdoekjes alert!
Gametime 1483 - Little Samurai
Little Samurai
Little Samurai is weer een point'n click spelletje zoals Bowja the Ninja en het komt ook nog eens van dezelfde makers. Klik op de juiste objecten in de juiste volgorde om je samurai warrior door de verschillende levels heen te loodsen. Game on!
Wanted NEW Pizza Delivery Guy
Wanted NEW Pizza Delivery Guy
Mensen het is toch wat, probeer je braaf pizza's te bezorgen en krijg je zo afentoe de schrik van je leven als men de deur opendoet. We hadden al eens een vrij complete compilatie van dit soort akies gepost en vandaag zetten we er gewoon weer eens een filmpje bij. De betreffende bezorger is er ondertussen mee gekapt, helaas. Iets voor jou ?!
Wie van de Drie 11 September 2011
Vita Sandy Monika

Vita

Sandy

Monika

Leraartje Pesten doe je ZO!
Leraartje Pesten doe je ZO!
Ik zou niet met ze willen ruilen, met leraren dus. Altijd maar die etterbakken, die eigenlijk veel liever op straat rondhangen dan iets te leren, in je klas en dan ook nog een of andere dwaas die verkleed als kip je het bloed onder de nagels vandaan probeert te halen...
The Beach Spy [Part 20]
Tourette's Birdie Song
Tourette's Birdie Song
Dat je de ziekte van tourette hebt is natuurlijk al erg genoeg maar het internet zou het internet niet zijn als dit soort video's er niet op te vinden zijn. Check hier de Tourette's Birdie Song !
Kijk Moeder zonder Touw!
rockclimbing, honnold
Dit is Rock climber Alex Honnold die in deze uitzending van National Geographic de 700m hoge Yosemite’s iconic Half Dome wall beklimt zonder touw. Best knap!
Gametime 1482 - Balance Fury
Balance Fury
Ik kan amper nog op m'n benen staan na dit heftige weekend maar in onze gametime van vandaag is het toch echt de bedoeling dat je blokjes laat balanceren en dat valt nog niet mee ook. Zorg dat je een stevige ondergrond hebt dat is alles wat ik je kan meegeven als tip. Game on!
Sexy Katie Vernola
Sexy Katie Vernola
Gisteren was ze nog onze Pizzababe week afsluiter en vanavond komt Katie gewoon nog eens voorbij als dagafsluiter. Blijft een mooi schepsel!
The Tunes of 1984 - 2009 [Videomix]
The Tunes of 1984 - 2009 [Videomix]
We gaan eventjes terug in de tijd wat de muziek betreft en ik denk dat iedereen alle nummers die voorbij komen in deze vier delige videomix wel zal kennen. Ik vond het zeker weer eens leuk om al die bekende songs weer eens voorbij te horen komen. 25 Jaar muziek dus in sneltrein vaart, nostalgie zeg ik U!
Wie van de Drie 10 September 2011
Aprillia Danielle Jasmine

Aprillia

Danielle

Jasmine

Louis de Funès - Billiard Scene [Classic]
Ik ben de laatste tijd wat oude Louis de Funès films aan het bekijken en ik moet zeggen dat is gewoon weer ouderwets genieten. In de film La Zizanie uit 1978 speelt de Funès een industrieel die een grote order heeft ontvangen voor een van zijn uitvindingen en ziet zich genoodzaakt om zijn fabriek uit te breiden. Helaas is daar niet zoveel ruimte voor en zoekt hij het hogerop om toestemming te krijgen voor de hoognodige uitbreiding. In deze scene zien we hem op z'n best, vertaling kan je aanzetten door op "CC" te drukken in de youtube player. Genieten maar...
Strange Beards
Strange Beards
Doe es Lachen
Doe es Lachen
Ben je vandaag opgestaan met de bokkenpruik op of heb je gewoon een slechte zin, deze video helpt je gegarandeerd in een betere stemming.
Hand Thru Glass Trick
Hand Thru Glass Trick
Simsalabim, zo liggen er een paar muntjes op de glazen tafel en zo gaan ze door de glazen tafel... Wie legt het eventjes uit ?!
Awesomefest 2011
Awesomefest 2011
Bestaat er een feest waar liefhebbers van Extreme Sports samen komen ?! Jazeker, zie hier beelden van Awesomefest 2011
Het is Elastieke Sjakie
Het is Elastieke Sjakie
Elke morgen wat oefeningen doen voor dat je naar je werk of naar school gaat is goed voor lijf en leden. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven zoals deze gast die wel heeeel erg flexibel is.
Gametime 1481 - Boombot 2
Boombot 2
Boombot is eigenlijk precies hetzelfde als de game die we gister hadden staan alleen moet je dit keer een robot telkens naar het uiteindelijk doel blazen. Hiervoor heb je een beperkt aantal bommen die je zo moet neerleggen dat je de robot de juiste kant op blaast. Game on!
Sexy Poppy Rivers
Sexy Poppy Rivers
We gaan weer eventjes over het Kanaal kijken naar een mooie dame namelijk Poppy Rivers die een van de Page3 dames is van dagblad The Sun! Het is meteen onze afsluiter voor vandaag...
Probably the Worst Penalty Kick Ever
Joonas Jokinen Penaltykick, soccer
Als je dacht dat het NL voetbal al slecht was, check dan eventjes deze beelden uit Egypte waar een speler een penalty mag nemen en daar zelf een gele kaart mee scoort. Best knap!
Toys 4 Boys [1]
toys4boys, cars, wallpaper
Pizzababe Katie Vernola
Daar is ze weer hoor de mooie Katie Vernola waar we al eerder aandacht hebben besteed en vandaag staat te poseren hier in de Burgers Bush. Heerlijk dame uiteraard en nog veel meer Katie Vernola op TLP vind je via het linkje onder de galerie van vandaag. Onze Pizzababes kan je natuurlijk allemaal nog eens terug bekijken in het Pizzababe archief!
Sad But Superstitious
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Het was al weer eventjes geleden dat we nog een Mashed Up Sunday hadden hier op TLP en dat ligt niet aan mij maar meer aan het gebrek aan goede mashups. Vandaag heb ik er dan toch weer een voor je gevonden! Het is een mashup van Wax Audio, waar we al meer van voorbij hebben zien komen, tussen Stevie Wonder & Metallica... Check!
Double Handspring [Fail]
Double Handspring [Fail]
Daar zit je dan lekker op een Spaans terrasje, van alles te doen op de boulevard zoals deze gast de graag eventjes zijn acrobatische kunstjes laat zien maar die uiteindelijk toch aardig voor lul staat. FAIL!
Axis Animation Summer ShowReel 2011
Axis Animation Summer ShowReel 2011
Animatie is mooi, animatie is cool en het wordt alleen nog maar mooier en beter. In deze showreel van Axis Animation beelden uit de games Dead Island, Sucker Punch, Risen 2, Spider-Man en vele anderen. Top!
Gametime 1480 - Looney Box
Klik de groene blokjes weg en gebruik de mogelijkheden van vriendelijke blokjes om het gele blok naar het doel te leiden. Pas op voor de rode blokjes, game on!
Sexy Malena Morgan
Sexy Malena Morgan
Terwijl hier net een aardbeving was waar ik persoonlijk helemaal niets van gemerkt heb gaan wij gewoon nog eventjes kijken naar de übermooie Malena Morgan (10min) waar ik zelf ook wel een aardbeving mee kan / wil maken... Habbaaaa!
Tribute to Uncle Frank [Jimmy Kimmel]
Tribute to Uncle Frank [Jimmy Kimmel]
Over het grote water zijn er wel meer bekende talkshow hosts maar mijn favorieten zijn nog steeds Jimmy Fallon en Jimmy Kimmel. In de show van Jimmy Kimmel speelde zijn eigen oom Frank Potenza, Uncle Frank, die ooit nog een bodyguard was voor de grote Frank Sinatra een rol. Op 23 augustus overleed Uncle Frank en dit is Jimmy's tribute aan z'n oom.... Geweldig!
Doe es Blussen [WTF]
Doe es Blussen [WTF]
Vuur blus je met water of als er even geen water voor handen is en je wilt bijvoorbeeld een kampvuurtje doven, met zand. Maar wisten jullie al dat je ipv een brandslang net zo goed een stofzuiger aan de wand kan hangen ?! Neej?! Let dan nu eventjes op!
Best Fails of the Week [35]
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Omdat sommige mensen het lastig vinden om telkens een hele maand te moeten wachten op de diverse fail compilaties zijn ze bij YDL begonnen met wekelijkse fail compilaties. Dit zijn de fails van week 35! (31 augustus - 7 september)
Pizzababe Lacy Spice
Pizzababe Lacy Spice
Onze Pizzababe van de dag is vandaag Lacy Spice geworden die we een tijdje geleden ook al eens mochten bewonderen en vandaag gewoon nog eens langs komt. Een nieuwe galerie van deze dame dus en ik hoor weer graag jullie gedachten over deze Pizzababe. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen mee straks aan het einde van het jaar als we de Pizzababe van het jaar gaan uitkiezen. Rate!
Een Dronken Vrouw is een Engel in.....
We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, een slokje teveel op en dat geeft ook helemaal niet als je maar zorgt dat je met een paar maten bent die er voor zorgen dat geen vreemde dingen doet waar je later spijt van hebt. Men zegt dat dronken vrouwen engeltjes in bed zijn, maar is dat ook echt zo ?!
Sneak Peek American Dad Season 8
Sneak Peek American Dad Season 8
Kijk jij net als ik alle series en films die op usenet verschijnen ?! Dan volg je vast ook American Dad wat ondertussen al weer eventjes stil ligt. Deze 2e animatieserie van Seth McFarlane is minstens zo goed als Family Guy waarmee Seth zich sowieso al onsterfelijk heeft gemaakt. Binnenkort dus seizoen 8 waarvan dit alvast een sneak peek van zo'n 4 minuten is....
Wallpaper Magic [18]
Dr Emmet Brown Back in the Future Again
Dr Emmet Brown Back in the Future Again Garbarino
Eerlijk is eerlijk deze virals voor de Argentijnse elektronica keten Garbarino roeleren zwaar. We konden de vorige keer al zien hoe Dr Emmet Brown een van hun winkels crashte met z'n Delorean en vandaag neemt hij een kijkje in de winkel terwijl hij vertelt over zijn eigen uitvindingen die net niet goed genoeg waren. Kijk zo is reclame dus wel leuk om te bekijken. Petje af!
Gametime 1479 - Dynamite Blast 2
Je moet weer proberen om constructies op te blazen met behulp van dynamiet. Plaats het dynamiet op strategische plaatsen en gebruik daarna de ontsteker om de boel te laten ontploffen op het juiste moment. Game on!
Sexy Jane Taylor
Sexy Jane Taylor
Onze afsluiter voor vanavond is Jane Taylor geworden ook al weer zo'n kanjer uit de stal van ome Hef en ik zag dat we nog niets van deze dame op TLP hebben staan dus daar gaan we volgende week eens snel verandering in brengen. Vergeet niet te raten en comments zijn uiteraard ook altijd welkom!
Aaron de Front Flip Baas
Aaron de Front Flip Baas
Okay dit is Aaron en Aaron heeft een deathwish al lijkt het voorlopig nog goed te gaan. Om zijn skills te showen springt Aaron eerst over iemand in een rolstoel en daarna ook nog over een groepje mensen. Uiteraard willen wij spektakel en daarom springt hij als toegift ook nog eventjes over een rijdende auto heen. Ja, dit is echt daarom staat er ook nog een 2e video onder met beeld gefilmd uit de auto zelf... Baas!
Nieuwe Sport : Duif Gooien [Dove Wars]
Nieuwe Sport : Duif Gooien [Dove Wars]
Wat men al niet doet om de verveling te verdrijven. Neem nou deze gasten die ipv een balletje te trappen op een nabij gelegen veldje een geheel nieuw vermaak hebben uitgevonden namelijk het gooien met duiven op elkaar. De spelregels snap ik nog niet helemaal en ik vind het eigenlijk nog knapper dat ze die duiven gevangen hebben... Uit Rusland natuurlijk!
Britain got Boobs
Britain got Boobs
Ik ben er nog steeds niet uit hoe het nou mogelijk is dat er in de UK zoveel dames rondlopen met een mega voorgevel. Of het nu het water is wat daar uit de kraan komt, er is niemand die er echt een plausibele verklaring voor lijkt te hebben. Onze vriendjes van WLF hebben een aantal van deze dames op een rijtje gezet...
Pizzababe Kate Hughes
Pizzababe Kate Hughes
We gaan snel over naar de orde van de dag met de mooie Kate Hughes die we vandaag bombarderen tot Pizzababe van de dag. Kate kwam pas één keer eerder langs op TLP en dat is eigenlijk zeer onterecht als ik zo eens naar deze mooie picca's kijk. Raten maar weer!
Pixar's Highlights
Pixar's Highlights
We hadden ooit al eens de epische Beauty of Pixar compilatie voorbij zien komen maar er zijn meer van dat soort montage's zo is deze Highlight reel ook heerlijk om naar te kijken. Gemaakt door Kees van Dijkhuizen junior, Check!

Meer Pixar animatie hier!
Downhill MTB met Danny Hart
Downhill MTB met Danny Hart
We reizen eventjes af naar Champery in Zwitserland waar de UCI MTB World Championships DHI 2011 werd gehouden en waar ene Danny Hart, Giant Factory Off-Road Team racer, een mega spectaculaire downhill run laat zien waarmee hij zijn concurrenten maar liefst 12 seconden voor bleef. Amazing!
Jonny Quest in Stopmotion
Jonny Quest was een Amerikaanse animatieserie geproduceerd door Hanna-Barbera Productions die van 1964 tot 1965 op de zender ABC Television Studio te zien was. De serie draaide over een jongen, Jonny Quest, die allerlei avonturen beleefde die omschreven kunnen worden als science-fiction. Ene Roger D. Evans, fan van het eerste uur, baalt eigenlijk nog steeds dat deze serie niet meer op tv is en maakte daarom maar z'n eigen Jonny Quest Opening Titles.. Erg knap!
Norwegian Sex Education Rap
Norwegian Sex Education Rap
We hebben vroeger allemaal seksuele voorlichting gehad op school maar in Noorwegen pakken ze dat toch iets anders aan. Luister eventjes mee naar deze Ylvis die er een rap over maakte...
Gametime 1478 - Teelombies Infection
Teelombies Infection
Dit Teelombies Infection is een soort van Angry Birds maar dan met een twist. Lanceer de zombies met een katapult over de muur en kijk daarna hoe zombies vervolgens iedereen infecteren. Upgrade je katapult naarmate je meer punten krijgt. Game on!
Sexy Laura Croft
Sexy Laura Croft
De laatste keer dat we Laura Croft hier voorbij zagen komen was al weer zo'n twee jaar geleden als Pizzababe van de dag! Vanavond zien we deze mooie donkerharige schone nog eens terug op video iets wat ik tot nu toe nog niet tegen was gekomen. Mooie babe en mooie video, check het uit!
The Ultimate Wingman
The Ultimate Wingman
Omdat een vrouwtje versieren nou eenmaal niet altijd even makkelijk is kan je er voor kiezen om een beetje hulp van een vriend in te roepen de zogenaamde "Wingman". Hoe dat precies in z'n werk gaat zie je hier!
Het Regent, Webcamdames
Heb je nog geen kennis gemaakt met de webcambabes op Webcamdames.nl ? Grijp dan nu je kans en maak vandaag nog gebruik van de gratis 5 minuten cammen aktie! Check hier!
Pizzababe Andie Valentino
Pizzababe Andie Valentino
We zijn weer aangeland bij onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag een oude bekende geworden namelijk niemand minder dan Andie Valentino! Deze babe zagen we al diverse malen voorbij komen in galeries en video's op TLP, linkje naar die content op TLP vind je onder deze galerie!
When Rhino's Attack [100% Ownage]
When Rhino's Attack
Dat je met neushoorns niet moet fucken dat weet iedereen, nou ja, bijna iedereen.
Miss Reef 2011 [The Winter Edition]
Miss Reef 2011 [The Winter Edition]
Het Miss Reef gebeuren is tegenwoordig een internationale wedstrijd waarbij het gaat om de mooiste kont. In het verleden hebben we vaker aandacht geschonken aan deze coole contest maar de laatste tijd horen we er niet zo heel erg veel meer van en dat terwijl vorige maand nog een wedstrijd werd gehouden in Amsterdam. De winter zit er aan te komen, hoogste tijd voor de Miss Reef 2011 Winter Edition!
WallPaper Magic [17]
Google celebrates Freddie Mercury's 65th Birthday
Google celebrates Freddie Mercury's 65th Birthday
Freddie Mercury, de overleden lead singer van de Britse formatie Queen is ondertussen al weer een aantal jaartjes niet meer maar hij is uiteraard nog lang niet vergeten. Afgelopen weekend zou hij 65 geworden zijn en Google herdenkt hem op deze manier....

Bonus: Queen - Live At Wembley Stadium (compleet)
This is Batmanning
Het lijkt wel of dat er elke week wel een nieuwe trend ontstaat op het internet. Zo hadden we al "planking, horsemanning, coneing en zelf owling" was een tijdje helemaal de bomb. Vandaag de laatste trend en dat is batmanning..
Gametime 1477 - Expandedit
Expandedit
Probeer het blauwe figuurtje telkens zo groot te maken dat het de hoogte bereikt om de level te halen. Zorg er voor dat de blauwe objecten de rode niet raken. Game on!
Sexy Vanessa Robbins
Sexy Vanessa Robbins
Een beetje later dan gewoonlijk maar met een goed excuus toch nog onze afsluiter voor vandaag die vertolkt wordt door ene Vanessa Robbins die nieuw is op de site maar waar we vast nog wel wat meer van gaan horen!
Doorgaan [Shortfilm]
Doorgaan [Shortfilm]
Meestal zijn de topics hier op TLP heerlijk luchtig en zeker niet erg serieus bedoeld. Soms kom je iets tegen dat wel wat serieuzer van aard is maar ook zeker de moeite van het delen. Zo is dit een short film documentaire over het Nederlands rolstoelbasketbalteam die in 2010 Europees kampioen werden maar weinig pers kreeg. Op 16 april 2011 werd deze docu vertoont op de Nationale rolstoelbasketbal dag. Respect!
Let's Go Groovy GOGO's
Let's Go Groovy GOGO's
Sinds gister wordt Nederland weer overspoeld met Gogo's, de spaarpoppetjes van C1000. Dit keer zijn de poppetjes in groovy stijl, compleet met band, fans en groupies. Zo is er al een eigen videoclip, en timmeren de Groovy Gogo's hard aan de weg met covers en andere leuke clips. Maak zelf je eigen videoclip of stopmotion filmpje en maak kans op Groovy Gogo prijzen... Gogo-go-go-go-go-gooo!
Stunt Poetry
Stunt Poetry
Dante Ha is een professionele stuntman die onder meer stunts deed in blockbuster films als Dark Knight Rises, Contagion, X-Men:First Class, Walking Dead, Teen Wolf en vele andere titels. We kijken eventjes mee naar deze demo reel waarin Dante Ha demonstreert wat hij zoals allemaal kan....
Pizzababe Cassandra Dawn
Pizzababe Cassandra Dawn
We konden Cassandra Dawn vorig jaar al eens voorbij zien komen als onze Pizzababe van de dag maar daarna hebben we eigenlijk niets meer vernomen van deze heerlijk gebruinde dame. De half Aziatisch half Indiase Cassandra is pas 21 jaar oud en staat al sinds haar 15e voor de camera. Ik ben benieuwd wat jullie van deze Pizzababe vinden, rate!
RedBull Fierste Ljepper 2011
RedBull Fierste Ljepper 2011
Tijdens de tweede editie van RedBull Fierste Ljepper gaat de uitdaging voor de fierljeppers nóg verder. Naast de langere polsstok, hogere schans en het diepere water, is het zandbed waarop de atleten landen verkleind. Daarnaast is dit zandbed verplaatsbaar, wat de uitdaging nog groter maakt en de kans op de gevreesde natsprong vergroot. Red Bull Fierste Ljepper start om 14.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Het publiek kan vanaf de kades het evenement beleven en de sprongen van deze oudste extreme sport van Nederland aanschouwen. RTL 7 zendt dezelfde avond om 19.00 uur een verslag van dit sportevenement uit. Hier alvast een preview filmpje!
How to Make a Mini Cannon from a BBQ Lighter
How to Make a Mini Cannon from a BBQ Lighter
Een kleine handleiding hoe je van iets simpels als een bbq aansteker een soortement van schiettuig kan maken. Best interessant...
Girls & Bikes [Fail Compilation]
Girls & Bikes [Fail Compilation]
Dat vrouwen nauwelijks kunnen autorijden dat moge onderhand bekend zijn bij de gemiddelde internet gebruiker en dat ze er ook een puinhoop van maken op een tweewieler ligt dan eigenlijk best voor de hand. In deze fail compilaties komen een aantal dames voorbij die de beste bedoelingen hadden maar desalniettemin hopeloos falen.
Standup Comedian Aziz Ansari Remixed
Aziz Ansari Remixed
Ik geef het je te doen om dit soort remixen te maken zoals Mike Relm en Steve Porter nu al een tijdje doen met niks anders dan een beetje gesproken tekst als uitgangspunt. Dat valt niet mee, toch hebben deze twee remixers al heel wat meesterwerkjes op hun naam staan. Vandaag remixed Mike Relm standup comedian Aziz Ansari en maakte Steve Porter een promo clip voor het nieuwe seizoen van de serie Community.. Check het uit!
Gametime 1476 - Civilization Wars
Civilization Wars
Kies een van de drie civilisaties en vecht voor het land. Win oorlogen en leid je mensen naar het noorden op een zoektocht naar de legendarische gevallen ster en ontdek zijn geheimen kracht in deze leuke RPG game, Civilization Wars! Game on...
Sexy Jennifer Vaughn
Sexy Jennifer Vaughn
We sluiten de dag af met blonde Jennifer Vaughn die we in een ver verleden ook al eens als Pizzababe van de dag op bezoek hadden en vanavond nog eens terug te zien is in een leuke video compilatie van Jose Luis! De muziek die je erbij hoort is van Charlotte Gainsbourg met titel Trick Pony! Check het uit!
Fuck the Environment & Bikers
Fuck the Environment & Bikers
Gelukkig mag je tegenwoordig weer gewoon een peukie opsteken in de kroeg maar het had niet veel gescheeld of astma club Stivoro had z'n zin gehad en alle kroegen failliet. Toch zijn er steeds meer mensen die stoppen met roken tijd dus voor wat tegengas en een buitenkansje om die vervelende fietsers ook eens wat te ontmoedigen.
Jade Richards Audition on X-Factor
Jade Richards Audition on X-Factor
Gisteravond was er weer een aflevering van X-Factor UK wat daar wordt uitgezonden door de commerciële zender ITV en waar ene Jade Richards na het vertellen van een zielig verhaal een iets wat ontroerende cover van Adele's hit single "Someone Like You" doet. Huilt U eventjes mee ?!
Wie van de Drie 4 September 2011
Adriana Sofia Patrycja

Adriana

Sofia

Patrycja

The Future of Gaming
The Future of Gaming
Volgens mij wilde Freddie Wong eigenlijk filmster worden en probeert hij door elke week zelf de hoofdrol te spelen in z'n eigen films dat op deze manier te bewerkstelligen. Het is weer zondag en dat betekent dat we weer gaan kijken naar een clip van de beste man die zich dit keer afvraagt of dit de toekomst van gamen is...
Call of Duty: Operation Kingfish
Call of Duty: Operation Kingfish
Dit was de openingsfilm op het 2011 Call of Duty XP event wat afgelopen dagen plaatsvond in L.A. en werd georganiseerd door COD maker Activision. Ga er eventjes lekker voor zitten want het is een short film geworden die bijna 7 minuten duurt. Een must see voor de echte COD fans!
The Beach Spy [Part 19]
Win Compilation August 2011 [Failplanet]
WIN Compilation
We zitten al weer een paar dagen in de maand september en de laatst compilatie clipjes van augustus komen druppelsgewijs nog voorbij. Dit is de WIN compilatie van afgelopen maand augustus 2011 volgens Failplanet.
Requiem for a Frog
Requiem for a Frog
Om te laten zien hoe belangrijk muziek is voor een film of clipje heeft iemand de muziek van Requiem for a Tower gezet onder een saai natuur filmpje van de BBC die ineens wegkijkt als een spannende serie.
Gametime 1475 - Granny Strikes Back
Granny Strikes Back
Diep in het bos leeft oma ver weg van de bewoonde wereld. Op een dag crashed er een ufo neer vlakbij haar huisje en wordt oma's rust wreed verstoort. Ga de aliens te lijf met een soortement van potatogun die fruit en groente afvuurt in deze epic shooter met tower defense en RPG elementen. Game on!
Sexy Nella
Sexy Nella
Als ik jullie vertel dat ik deze Nella persoonlijk ken geloven jullie me vast niet, toch is het zo. Nella draait al een tijdje mee op het internet en is vanavond te zien in deze fijne video bij onze buurtjes van xMissy!
1Mbit onbeperkt Gratis Usenet toegang
Ben jij een echte downloader? Let dan even op! Het kan nu nog sneller. Met snelheden tot 100Mbit is XS Usenet echt de nieuwe meester op de markt. We bieden je graag een gratis levenslang 1Mbit account aan! De echte downloader weet dat snelheid het verschil maakt tussen een standaard provider en een übersnelle Usenet provider. 100Mbit, 12 connecties, 600+ dagen retentie, en dat al vanaf 2.99! Je zou gek zijn als je de kans niet pakt. --> Aanmelden doe je hierrrr! ( Nu ook met een uitgebreide uitleg! )
Summer 2011 Videomix by VJ Magrao
Summer 2011 Videomix by VJ Magrao
Volgens de voorspellingen hebben we vandaag echt de laatste straaltjes zon voor deze zomer gehad en voor al die mensen die vanavond nog een bbq heb ik onze videomixert DJ VJ Magrao lief aangekeken en die kwam meteen met 'n fijne Summer videomix nummertje 10. Deze videomix duurt ruim één uur en er staat tevens een playlist op de mediapagina, nog meer videomixen op TLP vind je via deze link! ENJOY!
Wie van de Drie 3 September 2011
Talia Jayden Phoenix

Talia

Jayden

Phoenix

Epic Bowling Trickshots
Epic Bowling Trickshots
De een doet het met basketballen een ander met bowling ballen. We gaan weer kijken naar iemand die sowieso heel erg veel geduld heeft, want dit ging natuurlijk niet goed in de eerste take. Ja ach, Geduld is de kunst van het hopen en in dit geval hopen dat het goed gaat.
It's Caturday [Part 2]
4yr Old Chinese girl Driving Car [WTF]
4yr Old Chinese girl Driving Car
Wat een geniaal idee om je dochter die net 4 jaar oud is te leren rijden in een auto. Dat scheelt straks zwaar in de kosten voor de schoolbus en zeg nou eerlijk, Oud geleerd is jong gedaan!
Guy Ritchie's Filmography [Supercut]
Guy Ritchie's Filmography
We kennen Guy Ritchie vooral als de ex man van Madonna maar de beste man maakte ook nog eens een hele serie films waaronder Snatch en Sherlock Holmes. In deze kleine tribute komen ze allemaal nog eventjes voorbij..
Braun Bboy Dance Battle Of The Year
Braun Bboy Dance Battle Of The Year
Ik breakdance al niet meer sinds dat de Rocksteady Crew ooit een hitje had met Hey You, (the Rocksteady Crew) maar het is nog steeds populair al heeft het nu allerlei andere benamingen. We schakelen eventjes over naar L.A. waar de Braun Dance Battle of the Year werd gehouden vorige week en waar dit een kleine samenvatting van is.
Gametime 1474 - Big Bubble
Big Bubble
De naam van dit spelletje zegt eigenlijk al alles. Je moet in Big Bubble proberen telkens de grootste bubbel te maken door die te laten groeien met je muisknop. De anders gekleurde bollen zijn de vijand, game on!
The Girls of Summer 2011
The Girls of Summer 2011, SUMB
Heerlijk lekker op het terras gezeten net op zo ongeveer de laatste dag dat het ook daadwerkelijk kan zonder meteen onder straalkacheltjes of met een winterjas te gaan zitten. Afgelopen zomer zijn er weer de nodige mooie dames voorbij gekomen hier op TLP en vanavond sluiten we af met deze toch uitermate fijne babe compilatie....
World's Largest Water Balloon Fight
World's Largest Water Balloon Fight
Wij hebben hier in Arnhem elk jaar de EO Jongerendag in het Gelredome waar allerlei gelovige jongeren ieder jaar weer helemaal uit hun dak gaan maar over het grote water hebben dit soort jongelui heel ander vermaak. De Christian Student Fellowship (CSF) aldaar heeft het record Balloon Fighting om hun naam gezet door met 8957 mensen een gevecht te houden met 175.141 ballonnen. We gaan hiervoor eventjes naar het Johnson Center Field. University of Kentucky.
WallPaper Magic [16]
Tamme Chuckles the Red Fox
Tamme Chuckles the Red Fox
Een vos is van nature mensenschuw en eigenlijk niet geschikt als huisdier al zou je dat van sommige vossen zoals deze tamme vos die met honden speelt niet zeggen. In 1958 zijn Russische wetenschappers begonnen met het kweken van tamme vossen, iets wat na 9 generaties ook nog daadwerkelijk gelukt is. Dit is Chuckles the Red Fox die denkt dat ze een hond is... jammer dat ze desondanks toch opgesloten zit....
Pizzababe Veronica Ricci
Veronica Ricci
We hadden haar al eventjes niet meer voorbij zien komen als Pizzababe van de dag maar dat wil nog niet zeggen dat ik Veronica Ricci al vergeten was. Sowieso hebben vrouwen met donkere haren en blauwe ogen mijn voorkeur en Veronica is natuurlijk gewoon een babe. Voorgaande galeries van deze vamp vind je via het linkje onder deze nieuwe galerie, wat meteen onze weekafsluiter is qua Pizzababes. Rate!
Animal Love [WTF]
Animal Love
Een beetje een vreemde clip voor mensen die van dieren houden en zeer zeker het What the Fuck momentje van de dag!
Casey Stoner vs Otter [OMG]
Casey Stoner vs Otter
Als je zoals Casey Stoner je brood verdiend door met een race motor over een circuit heen te scheuren zit je niet te wachten op overstekend wild. Toch heeft deze otter al het geluk van de wereld...
Drive vs Starwars 2011 [Trailer Mashup]
Drive vs Starwars 2011
Het was eigenlijk al wel weer eventjes geleden dat we een coole mashup van film trailers voorbij zagen komen. Dit keer hebben we het geluid van de film Drive en beelden uit de epische Star Wars film van George Lucas. Het is allemaal nét echt...
Gametime 1473 - Lazy Lamb
Lazy Lamb
We starten vandaag met een eenvoudig spelletje om deze vrijdag mee te beginnen. Zorg elke keer dat je je schaap naar het eten krijgt door objecten die in de weg liggen weg te klikken. Game on!
Wet Hot Summer Babe Compilation [Part 4]
Wet Hot Summer Babe Compilation, SUMB
We konden al eerder drie delen Wet Hot Summer zien bij onze buurtjes van xMissy waar vanavond Denise weer klaar zit achter de webcam voor een goed en vooral gratis cam sessie, na een kleine zomerstop. Dit is dus deel vier van Wet Hot Summer met meer mooie dames én in een uiterst fijne HQ clip. Check it!
Gorillaz Live Looped Cover by Josie Charlwood
Gorillaz Live Looped Cover by Josie Charlwood
Vet respect voor deze Josie Charlwood die in haar eentje het nummer Feel Good Inc van Gorillaz ten gehoor brengt met behulp van een zogenaamde loopstation. Okay het moet hier en daar nog een klein beetje bijgeschaafd worden, maar ik zeg, Josie heeft talent!
Karate Board Break [Fail]
Karate Board Break
Altijd leuk die mensen die zich zelf denken te gaan filmen terwijl ze iets cools gaan doen wat uiteindelijk toch niet helemaal lukt. Wel sportief van Derek dat ie het eventjes op het internet smijt...
Pizzababe Ashley Hobbs
Pizzababe Ashley Hobbs
Omdat we nog geen genoeg kunnen krijgen van de mooie blonde Ashley Hobbs is ze er vandaag gewoon nog een keertje. Inmiddels staan er wat video's en galeries van deze dame op TLP die je hierrrr, nog eens kan terugvinden. Vergeet ook vandaag niet om op onze Pizzababe te raten, alle stemmen tellen straks mee voor de Pizzababe van het Jaar 2011 verkiezingen. Rate!
Real Life Metal Slug
Real Life Metal Slug
De game Metal Slug kon je 20 jaar geleden al spelen op de arcade consoles in 'n amusementshal in de buurt en tegenwoordig speel je dat soort games natuurlijk gewoon thuis op je Wii of Playstation. Hoe het is om Metal Slug in real life te spelen zien we in deze coole video van Andrew M.
Human Slingshot Slip'n Slide [Epic]
Human Slingshot Slip'n Slide
We worden vandaag verwend met toch nog een paar warme zonnetraaltjes en dat mag ook wel na deze slechte zomer, terwijl alle groen lovers nog steeds schreeuwen dat de Aarde aan het opwarmen is. Bullshit dus, maar dat wisten we eigenlijk al wel. Lekker plezier maken dus zolang het nog kan en dat doen deze gasten dan ook... goed bezig!
Wallpaper Magic [15]
Blonde Fails Water Sphere
Blonde Fails Water Sphere
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit in zo'n water sphere heb gezeten dus hoe moeilijk het is kan ik je ook niet uit eigen ervaring vertellen. Blondjes zijn fijn om naar te kijken maar blijken vaak niet de allerslimste dames die je kan tegenkomen. Dit blondje doet een verwoede poging om in een zogenaamde water sphere te lopen over water...
Gametime 1472 - Feed Us
Feed Us
Probeer zoveel mogelijk vlees te eten als mogelijk en upgrade je leger van bloeddorstige piranha's. Dat is de opdracht, niets meer niets minder. Game on!