Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


Speed Collection

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand August 2011

Sexy Lorena B
Sexy Lorena B
We sluiten deze druilerige woensdag af met een mooi filmpje van Lorena B, een mooie Spaanse die al een tijdje uit de kleren gaat voor sites als Femjoy en Met-art, galeries hier! Iemand was zo aardig om een heuse tribute video te maken van deze beauty en die kan je lekker rustig op je gemak hier bekijken. Enjoy!
Prankster vs Reporter [100% Ownage]
Prankster vs Reporter
Altijd lachen met die reporters die live in de uitzending zitten terwijl er van alles omheen gebeurt. Neem nou deze held die op een pleintje staat in NY met allerlei straatartiesten waarvan er eentje best gevoel voor humor heeft. Zeg het maar, Fake of Real?
Sports Fights and Fouls [Compilation]
Sports Fights and Fouls
Op het sportveld verandert menig anders zo aardig en rustige gasten ineens in mega competitieve nietsontziende sportmannen die maar één doel voor ogen hebben en dat is winnen. Dat dit niet altijd even eerlijk of zonder slag of stoot gaat zien we in deze compilatie.
Free Beer
Free Beer
Op het terras zit een blondje naar je te glimlachen en bied je zelfs een biertje aan, of toch niet ?!
Pizzababe AJ Alexander
Pizzababe AJ Alexander
Een van de mooiste Pizzababes aller tijden is AJ Alexander wat mij betreft. We hadden haar al eventjes niet meer voorbij zien komen maar vandaag verblijd ze ons toch weer met een klein bezoekje... Nog veel meer AJ Alexander , waaronder galeries en videoclips, vind je via het linkje onder de galerie van vandaag. Vergeet niet te raten!
Attack of La Nina
Attack of La Nina
Ben je een wintersport fanaat en vind je het machtig mooi om te zien hoe de betere skiërs en snowboarders hun kunstjes vertonen ?! Dan moet je zeer zeker deze übercoole film gaan checken waar dit alvast de trailer voor is. Mooie beelden dus uit nog mooiere oorden en als ik zo eens naar buiten kijk dan kan het niet lang duren eer dat het hier ook winter is.
Twin Tower Supercut
Twin Tower Supercut
We gaan nog eventjes rustig door met het posten van supercuts al zijn ze niet allemaal even cool. In deze Twin Tower supercut allerlei film scenes waarin de inmiddels beroemde Twin Tower nog gewoon op z'n plek staat.
Amazing Freestyle Soccer Tricks
Amazing Freestyle Soccer Tricks
Het lijkt me vrij lastig als je als bootvluchteling illegaal in Europa bent en je moet je geld bij elkaar scharrelen met een of ander kunstje. Deze gast eet elke dag biefstuk met z'n voetbal skills waar menig eredivisie speler jaloers op is..
East London 100 years of style in 100 seconds
East London 100 years
We gaan eventjes kijken naar mode. Nee, ik ben niet ineens gay geworden toen ik vanmorgen wakker werd maar wel heb ik een coole video voor je, waarin je 100 jaar aan mode voorbij ziet komen in slechts 100 seconden. Cool gedaan!
Gametime 1471 - Spectromancer
Spectromancer
Ga de strijd aan met je vijand door op het juiste ogenblik de goede kaart te spelen om uiteindelijk de vijand totaal te vernietigen. Het is niet echt heel erg makkelijk maar dat is dus de uitdaging van vandaag. Game on!
Moanochrome [Wootson]
Moanochrome [Wootson]
Net zoals alle andere compilatie makers heeft ook Wootson afgelopen vakantie periode niet stil gezeten. Nadat we eerder deze maand al weer een aantal kunstwerkjes voorbij hebben kunnen zien komen is het vandaag tijd voor Moanochrome waarin we de babes in zwart en wit mogen aanschouwen.
Hot Shots Calendar 2012 [Preview Videoshoot]
Hot Shots Calendar 2012
Je zou het nog niet zeggen maar we gaan alweer richting kerstdagen en oud & nieuw en steevast elk jaar komen er dan weer allerlei heerlijke babe kalenders voorbij op het internet. Wij hebben alvast de videoshoot voor de Hot Shots Calendar 2012 op de kop getikt, die je hier kan bekijken...
Luckiest Motorrider Alive [OMG]
Luckiest Motorrider Alive
Lekker eventjes een dagje toeren met je vriendinnetje achterop leek bijna het laatste dagje überhaupt te worden toen een auto bijna frontaal op deze motorrijder klapte. Het gaat maar net goed en gelukkig hebben we de beelden nog!
Cammen met Heerlijke Babes op Webcamdames.nl
Gratis promocode Webcamdames
De zon laat zich vandaag niet zien maar dat hoeft geen probleem te zijn want met Webcamdames.nl haal je gewoon je eigen zonnetje in huis. Er zitten altijd genoeg meiden klaar om je dag goed te maken check dus meteen Webcamdames.nl!
Pizzababe Crystal Harris
Pizzababe Crystal Harris
Het is al weer tijd voor de Pizzababe van de dag en dat is een oude bekende geworden namelijk Crystal Harris die we al eerder zagen voorbij komen op beeld en plaat. Zo te zien heeft Crystal zich ondertussen een paar nieuwe tieten laten aanmeten en dat kan ze best hebben. Goed werk Dokter S.
When Animals Attack in a Film [Supercut]
When Animals Attack in a Film
Iemand is zo ijverig geweest om uit 50+ films (complete lijst vind je hier) allerlei scenes te knippen waarin acteurs worden aangevallen door dieren. Ga er eventjes lekker voor zitten...
WallPaper Magic [14]
Dance Fail Compilation
Dance Fail Compilation
Zo rond deze tijd van de maand komen altijd de nodige fail compilaties voorbij zetten maar dit keer geen maandelijkse fail montage maar alleen dansers die op de een of andere manier in de fout gaan. Wij kijken rustig mee...
Pole Vault Snap [Fail]
Pole Vault Snap
Als atleet zit je er niet echt op te wachten dat je paal die je gebruikt bij het polsstokhoogspringen in tweeën breekt toch gebeurde dat de Russische atleet Dmitry Starodubtsev op de 2011 Wereld kampioenschappen atletiek in Deagu.
Gametime 1470 - Harvest Ranch
Harvest Ranch
Op de boerderij aangeland moet je zorgen dat alle dieren genoeg eten krijgen. Het eten bezorg je bij ze door het af te schieten met je kanon. Zorg dat alle dieren genoeg te eten krijgen, game on!
Sexy Hayden Hayes
Sexy Hayden Hayes
Hayden Hayes kwam al eens voorbij de afgelopen weken als Pizzababe van de dag en vanavond zien we deze cyberbabe nog eens terug in een kleine compilatie video van zo'n 6 minuten. Check het uit!
Best Thai Fight You'll Ever See
Best Thai Fight You'll Ever See
In Thailand groeien kinderen van jongs af aan op met het Thai boxen. Iedereen die weleens in Thailand is geweest is weleens een kroeg binnengelopen met een ring waarin vechters het tegen elkaar opnemen. In dit gevecht loopt het een beetje uit de hand maar the show must go on, en dat doen de beide boksers ook totdat de bel gaat.
Ergonomic Ride [Fail]
Ergonomic Ride
Achter een auto gaan hangen is nooit heel erg slim gebleken en waarom deze Polen het dan toch denken te moeten proberen is voor mij een raadsel, hoe het eindigt laat zich raden.
Newcastle Brown Ale Shadow Art
Newcastle Brown Ale Shadow Art
Ik ben momenteel eventjes helemaal van het bier afgestapt voordat iedereen me holle bolle Gijs gaat noemen en ach van Bacardi met cola light wordt je ook best dronken. Reclame makers verzinnen telkens weer iets nieuws om hun merken aan de man te brengen en het Engelse Newcastle Brown Ale doet dat ook nog eens op een zeer creatieve manier. Benodigdheden: 3000 bierdopjes en heel veel geduld..
Pizzababe Bethanie Badertscher is Back
Bethanie Badertscher
We hebben dit jaar Bethanie Badertscher al diversen keren voorbij zien komen en dat is ook niet zo vreemd want Bethanie is Cybergirl van het jaar althans volgens ome Hef. Wij bepalen straks uiteraard gewoon zelf welke babe zich Pizzababe van het jaar 2011 mag noemen en deze Bethanie zal ook daar hoge ogen scoren, peisk. Vergeet daarom dus niet te raten!
Fail Compilation Augustus 2011 [Twister]
Ook Twister heeft inmiddels zijn maandelijkse fail compilatie klaar en deze duurt dit keer ook nog eens precies 10 minuten. Alle falers van augustus nog eens op een rijtje in deze fail compilatie van Twister, check het uit!


Meer Fail compilaties van augustus 2011!
Trainsurfing Stunts [WTF]
Trainsurfing Stunts
In een land als India een trein pakken is al geen pretje maar om dan ook nog eens te gaan lopen stunten terwijl je aan de trein hangt lijkt me helemaal geen pretje. Het lijkt me overbodig maar ik zeg het toch nog maar een keertje, Don't Try this at Home!
General Lee vs The Bandit
General Lee vs The Bandit
Goed, er mogen dan misschien niet op elke hoek van de straat falafel shop's of dönner kebab zaken zitten je hebt er wel lekker de ruimte om eventjes helemaal los te gaan met twee van zo'n beetje de bekendste auto's uit de geschiedenis van Hollywood. Ik heb het over de General Lee van de Dukes boys en de Trans Am uit Smokey and the Bandit... Yihaaaaaa!
Huge Slingshot Cannon vs Car
Huge Slingshot Cannon vs Car
Ik weet niet of het door series als Game of Thrones of Arthur komt dat deze gasten besloten een reusachtige katapult te bouwen maar erg cool is het gevaarte wel geworden. Met een loop van drie meter en meters aan rubber kan het nu stalen projectielen van 80mm zo'n 200m ver schieten. Zelfs door auto's heen....
Gametime 1469 - GemClix Blitz
GemClix Blitz
Het principe van dit soort games moge onderhand duidelijk zijn. Zoek telkens gelijk gekleurde gems blij elkaar om ze te laten verdwijnen al zit er in deze variant ook nog eens een tijdslimitet en komen de nieuwe lijnen je om de oren vliegen. Game on!
Sexy Monica helemaal alleen Thuis
Er is helemaal niemand meer hier op kantoor behalve onze sexy secretaresse Monica. Monica maakt van de kans gebruik om zich zelf eventjes aan jullie voortestellen.
The Beach Spy [Part 18]
Fail Compilation Augustus 2011 [FailArmy]
Fails of April 2011 by Twister
We naderen het einde van de maand weer en de eerste fail compilaties van augustus 2011 hebben we ondertussen al voorbij zien komen. Nobody kennen we misschien nog wel als fail compilatie maker en tegenwoordig noemt hij zich failarmy. De beste fails van deze maand volgens hem zie je terug in deze vijf minuten durende clip!
Wie van de Drie 28 Augustus 2011
Sabella Dani Yvette

Sabella

Dani

Yvette

Best of K1-Knockouts
Best of K1-Knockouts
De beste K1 vechters zijn allemaal Nederlanders en in deze K1 knockout compilatie komen er dan ook een paar voorbij. Ik herken sowieso onze Lumberjack Peter Aerts, wie haalt er nog meer bekende namen uit ?!
Don't hurt Me [Man vs Woman]
Hurricane Irene heeft nogal wat schade aangericht over het grote water de afgelopen dagen maar gelukkig maken sommige mensen daar gewoon het beste van. Zoals deze gasten die maar weer eens die epische plaat van Haddaway, Baby don't hurt me, uit de kast hebben getrokken om deze video te maken. Ik heb er ook nog wat vergelijkings materiaal bijgezet met twee heerlijke dames die iets soortgelijks doen.
Epic Skateboard Pool Jump
Epic Skateboard Pool Jump
Van die laatste zonnestraaltjes genieten we met z'n allen nog zo lang het kan voordat we al het zomerspul weer opbergen tot volgend jaar zomer. Skateboarden over gras is niet echt heel erg verstandig maar als het mis gaat dan kan het ook "goed" mis gaan en heel onverwachts toch voor een coole clip zorgen. Zo win je dus ipv te falen!
Fails Of The Week #34
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Omdat sommige mensen het lastig vinden om telkens een hele maand te moeten wachten op de diverse fail compilaties zijn ze bij FVA begonnen met wekelijkse fail compilaties. Dit zijn de fails van week 34!
Extreme Bike Pond Jumping
Extreme Bike Pond Jumping
De zomer loopt nu echt op z'n einde en wellicht hebben we nog een paar mooie dagen maar de herst heeft ook onderhand nu ingezet. Lekker met je fietsje een meertje in jumpen is er dan eigenlijk niet meer bij....
Gametime 1468 - Swap
Swap
We beginnen deze zondag met een multi level puzzel spelletje genaamd Swap waarbij je telkens de de exit controller moet vinden en objecten moet wisselen. Game on!
Sexy Eugenia Diordiychuk
Sexy Eugenia Diordiychuk
Omdat haar echte naam een beetje lastig onthouden is heeft de mooie Eugenia Diordiychuk haar naam verandert naar Jenya D, een naam die je vast al wel kent. We zien niet zo heel erg vaak videomateriaal van deze schoonheid voorbij komen maar Eugenia was ook ooit eens playmate van de maand, en dan is er wel een videoshoot. Kijk eventjes mee!
WallPaper Magic [13]
Playground Mini Fail Compilation [Twister]
Wat gaat en kan er allemaal mis gaan op een speelplaats ?! Je ziet het in deze mini fail compilatie van niemand minder dan Twister...
Wie van de Drie 27 Augustus 2011
Lucy Lynn Ashley

Lucy

Lynn

Ashley

Aftermovie Galore 2011 [3]
Official Aftermovie Galore 2011, after2011
Gisteravond was ik op een vrijgezellen party en die was VET! Het feest seizoen qua outdoor party's loopt zo onderhand een beetje op z'n einde en zoals je gewend bent heb ik weer een aantal officiële aftermovies voor je verzameld terwijl je alle vorige aftermovies inclusief 2010 nog eens kan terugvinden op TLP via het linkje onder deze video's! Enjoy!
Freerun Fail Compilation [OUCH]
Freerun Fail Compilation [OUCH]
Als je niet van pijn houdt dan moet je eigenlijk niet gaan parkouren of freerunnen want al zien wij vaak über coole clips voorbij komen van allerlei freerunners die het wél kunnen, voordat ze zo goed zijn moet het bijna altijd eerst mega vaak mis gaan. In deze compilatie zien we er 'n aantal voorbij komen!
Soldier Surprise
Soldier Surprise
Als je als ouder je kind een oorlog instuurt slaap je toch minder goed dan toen hij nog gewoon thuis was. Nou hebben we al vaker dit soort clips gezien waarin een soldaat z'n familie verast door eerder terug te komen. En vandaag gaan we naar het UPS hoofdkantoor in Lansing, Michigan om moeders te verassen..

Epic welcome home compilatie hier!
ING Sponsort Nederland Voetbal Land
Dit jaar heb ik een seizoenkaart voor Vitesse terwijl ik stiekem voor Feijenoord ben maar dat moet allemaal niet uitmaken. Feit is dat we net met 'n nieuw seizoen, wat nieuwe kansen betekent, begonnen zijn. Van de amateurs tot de absolute top alles wijst erop dat dit seizoen het mooiste seizoen ooit wordt. Nederland Voetballand aangemoedigd door de ING! Meer weten? Klik hier..

Check hier het promofilmpje!
Doe es Boem!
Doe es Boem!
We konden afgelopen week al de brandweer zien oefenen hoe je een trap oploopt maar het werk van een brandweer man bestaat niet alleen uit het blussen van vuurhaarden thuis. Ook een auto wil nog weleens in de fik vliegen zoals hier in Los Angeles en dat is misschien nog wel iets gevaarlijker dan een huis ook.
Gametime 1467 - Zombies vs. Penguins
Zombies vs. Penguins
Yes, eindelijk weer eens een mega leuk spelletje. Je bent een pinguïn en je moet zombies killen door ze kapot te schieten met kogels die je afvuurt met een geweer. Sommige zombies moet je doden door je kogels zo te mikken dat ze kaatsen tegen de muur. Wie speelt 'm uit ?!
Addiction
Addiction
Op de valreep kwam Sabo-FX nog eventjes langs vandaag om z'n laatste creatie te promoten en al gaat het hem uiteindelijk om de muziek, wij worden altijd erg blij van de sexy videoclips die hij er zelf bij maakt. Vandaag Addiction met Hayden Hayes, Shera Bechard, Nephael, Jessica Hall en Amelia Talon in de hoofdrollen.
Zwartrijden doe je ZO!
Zwartrijden doe je ZO!
Het valt niet mee het leven als student en als student heb je altijd een chronisch gebrek aan geld. Nou kan je natuurlijk zo'n ov chipkaart hacken en zo gratis met het openbaar vervoer reizen wat toch weer wat extra bier geld oplevert maar Daniel heeft een geheel andere manier gevonden. En het werkt!
Cool HDR
Cool HDR
Above the Dust
Above the Dust
Op de fiets een tochtje door de bossen maken is rustgevend en tevens goed voor de conditie. Maar het Whistler Bike Park is andere koek. Het park voor de extremisten. Na de shortfilm Dialed is het nu tijd voor Above The Dust!
Pizzababe Jessica Barton
Pizzababe Jessica Barton
Onze laatste Pizzababe van deze week is de blonde Jessica Barton die misschien niet zo'n heel erg lekker koppie heeft maar er qua lichaam toch zeker wel mag wezen. Vergeet niet om flink te raten op de Pizzababes want alle ratings tellen straks mee aan het eind van het jaar voor de Pizzababe van het Jaar 2011 verkiezingen.
Keenan Cahill Stare Battle!
Keenan Cahill Stare Battle!
Ah, kijk daar issie weer internet sensatie en lipsyncer Keenan Cahill die dit keer een aantal bruikbare tips heeft om zo'n über coole Samsung SMART TV met Home Cinema te winnen. Wat moet je doen ?! Staar zo lang mogelijk naar een Samsung SMART TV en neem het op tegen Keenan Cahill. Durf jij het aan? Doe dan nu mee!

Check vooral eventjes de tips van Keenan, in videovorm hier!
Redneck doet Canadian Pliance Jump
Redneck doet Canadian Pliance Jump
Rednecks je moet er haast wel van houden! Deze mensen weten je altijd weer te verrassen met iets waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt of waarvan je weet dat je het beter niet kunt doen. Rednecks doen het gewoon!
The Stand Off - Cat owns Dog
The Stand Off - Cat owns Dog
Terwijl je eigenlijk zou denken dat een kat bang is voor een hond blijkt dat in werkelijkheid vaak toch niet zo te zijn. Nadat deze kat en hond elkaar tegenkomen duurt het eventjes eer dat er wat gebeurd maar als het dan loos gaat trekt de kat toch aan het langste eind.
Lion King 3D [Bloopers & Outtakes]
Lion King 3D
Vanaf 7 december in de NL en BE bioscopen maar we hebben al vast een grappige teaser van de film de Lion King 3D. Het zijn zogenaamde outtakes en bloopers, net alsof die er zijn in animatiefilms, dus best wel origineel bedacht. Check de check!
Back to the Future
Back to the Future
Als je dan toch een reclame filmpje voor je elektronica zaak wil maken waarom dan niet meteen groot uitpakken zoals deze keten uit Argentinië die Doc Brown erbij halen. Leuk gedaan!
Gametime 1466 - Slay the Dragon
Slay the Dragon
Een leuke side scroller waarin je een draak bent die het aan de stok heeft met allerlei andere beesten die je onderweg tegenkomt. Je hoeft niet overal tegen te vechten soms is het verstandiger om ze gewoon te ontwijken. Game on!
Sexy Kate Compton
We sloten gisteravond al af met 'n mooie blondine in een evenzo mooie clip en vanavond doen we dat gewoon nog eens dunnetjes over. Dat Compton een wijk is in L.A. waar je 's avonds beter niet kan komen als blanke dat had ik al wel begrepen uit de gangster rap plaatjes van NWA, die ik vroeger nog weleens wou beluisteren. Deze mooie Kate Compton kende ik nog niet. Hoogtijd om kennis te maken dus!
Grinding The Crack
Grinding The Crack
Jeb Corliss is weer zo'n moedige gast die niets met zwaartekracht te maken wil hebben en met een wingsuit van de hoogste bergtoppen af springt. Uiteraard heeft ook Jeb de GoPro helmet cam ondertussen ook ontdekt zodat wij met z'n allen mee kunnen kijken terwijl hij naar beneden komt... Check!
The Sound of Silence [Supercut]
The Sound of Silence
Je kan dit soort clips haast geen compilaties meer noemen vandaar dat we die vanaf vandaag gewoon Supercuts noemen. We hebben er al talloze voorbij zien komen en dit keer is er iemand druk in de weer geweest om uit allerlei films het woordje Silence te knippen. Check het uit!
Pizzababe Leanne Decker
Pizzababe Leanne Decker
Vroeger meisjes met rode haren pesten was echt niet in je opgekomen als deze Leanne Decker je buurmeisje was geweest. Holy shit wat een babe is dit dan ?! We zagen Leanne Decker een tijdje geleden al langs komen in videovorm (link onder galerie) en vandaag is ze onze Pizzababe van de dag. Niks mis mee...
Dit wordt het Mooiste Seizoen ooit!
Dit wordt het Mooiste Seizoen ooit!
Dit jaar heb ik een seizoenkaart voor Vitesse terwijl ik stiekem voor Feijenoord ben maar dat moet allemaal niet uitmaken. Feit is dat we net met 'n nieuw seizoen, wat nieuwe kansen betekent, begonnen zijn. Van de amateurs tot de absolute top alles wijst erop dat dit seizoen het mooiste seizoen ooit wordt. Nederland Voetballand aangemoedigd door de ING! Meer weten? Klik hier..

Check hier het promofilmpje!
Adele Acoustic Cover by Jorge and Alexa Narvaez
Adele Acoustic Cover by Jorge and Alexa Narvaez
Kennen we pa en dochter Narvaez nog die zo af en toe een liedje voor ons komen zingen ?! Vandaag is het duo weer terug op TLP en hebben dit keer het nummer Rolling in the Deep ingestudeerd van Adele en dat klinkt akoestisch zoiets als dit!
Kids Krumping at World Of Dance 2011
Kids Krumping at World Of Dance 2011
Hadden we laatst al onze "Amazing little Dancers" met twee kinderen die perfect konden stijldansen vandaag gaan we kijken naar twee 6 en 9 jarige jochies die elkaar uitdagen tijdens de World of Dance 2011 Battlefest. DIt keer geen stijldansen maar dansen op hip hop, iets meer van deze tijd dus. Wie doet het na?
Portal: No Escape [Fanmade Short]
Portal: No Escape
We konden vorige week al een coole fanmade aftereffects filmpje voor de aankomende game Bodycount zien van de hand van Freddie Wong en vandaag hebben we iets soortgelijks gemaakt door Dan Trachtenberg voor de game Portal. Een vrouw wordt wakker in een vreemde ruimte waar geen uitweg lijkt te zijn totdat ze een vreemd wapen ontdekt die een portal naar een andere dimensie lijkt te openen. Zeer cool gemaakt!
Gametime 1465 - Defend your Nuts
Defend your Nuts
Je bent een eekhoorn en in het bezit van een hoop eten wat dieven van je proberen te stelen. Verdedig je eikels door je pijl en boog te upgraden naar bijvoorbeeld een shotgun of zelfs een bazooka waarmee je alle dieven en monsters wegvaagt. Game on!
Sexy Ainsley Addison
Sexy Ainsley Addison
We gaan zo langzamerhand eens de boel afsluiten voor vandaag maar natuurlijk niet voordat ik jullie nog iets mee geef de slaapkamer in. Ainsley Addison is de naam en in het blad Hustler maakte ze faam! Ik zal eens zien of ik meer van deze dame kan vinden want het is echt een heerlijke babe... Check!
Fail Compilation Augustus 2011 [by YDL]
When Girls Fail Part 4 & 5
En kijk eens aan, we hebben nog een week te gaan deze maand maar de allereerste fail compilatie voor augustus 2011 is er al weer. De mannen van YourDailyLaughs knutselde deze compilatie in elkaar en wees gerust de aankomende week gaan er vast nog veel meer volgen. Bonus: Nr 2 van Fail Army!
Eye-Popping Illusion [WTF]
Eye-Popping Illusion, magic trick
Wanneer een goochelaar een truc uithaalt waar je helemaal niets van snapt dan kan je de truc zeg maar een honderd keer bekijken, maar als je het dan nog niet ziet dan kan ik gelukkig jullie nog vragen om mee te kijken. Deze goochelaar propt een muntstuk via zijn oog naar zijn mond, rara hoe kan dit. Als iemand het weet, drop het AUB in de comments!
Pizzababe Marcie Lynn
Pizzababe Marcie Lynn
Onze Pizzababe van vandaag heet Marcie Lynn en Marcie maakt vandaag haar debuut op TLP. Om onbegrijpelijke redenen trouwens want Marcie was vorig jaar al eens cybergirl van de maand maar is toch schijnbaar blijven liggen in de Pizzababe "todo" bak. Alles zit er op en aan bij Marcie Lynn, behalve dan die vervelende plakplaatjes waar we allemaal een hekel aan hebben.
Slowmo Wakeboarding
Slowmo Wakeboarding
Alles ziet er net iets cooler uit in slowmotion en zo ook de wakeboard kunsten van Federico Bellini & Kekko Starita terwijl ze in een azuurblauwe zee ergens in een zonnig oord vertoeven. En al lijkt het vandaag toch weer iets zonniger te worden, neem het van mij aan, deze mannen hebben het beter voor elkaar.
Super Heroes by Picasso
Super Heroes by Picasso
Ultimate Batting Practice - Hitting Clay Pigeons
Hitting Clay Pigeons
We konden laatst al een clip zien van deze gasten van Ultimate Batting Practice, zo nep als wat waarschijnlijk, maar wel erg cool om naar te kijken. Vandaag gaan we kleiduif schieten met een honkbal knuppel, ga er maar aanstaan.
Hula Hoop Multitasking
Hula Hoop Multitasking
Zagen we een paar dagen geleden nog Cirque du Soleil artiest Jade Dussault in de weer met een hoelahoep dit keer gaan we kijken naar een gast die kan multitasken, wat eigenlijk op zich al wonderbaarlijk is. Hij presteert het om via een touw naar boven te klimmen terwijl hij tegelijk aan het hoelahoepen is. Best knap!
Gametime 1464 - ATV Destroyer
ATV Destroyer
Kies een ATV en verniel alles wat er maar op je weg komt. Rij over auto's, zorg dat je een beetje vaart krijgt waardoor je nog meer schade aanricht totdat je bij de finish lijn aankomt. Game on!
Booty Bathingtime with Alaya Lee
Booty Bathingtime with Alaya Lee
OMG! Voor diegene die van vrouwen met kont houden stel ik vanavond voor Alaya Lee die tevens in diverse hip hop video's voorkomt en vandaag laat zien dat je helemaal geen waterjets nodig hebt in je badkuip. Met Alaya Lee haal je gewoon je eigen golfslagbad in huis...
My name is - Best Auditons
My name is - Best Auditons
Naast de X-Factor en de Got Talent shows is er vorig seizoen ook nog een nieuwe format gestart met de naam "My name is", te zien op RTL4. In deze soortement van soundmixshow mogen allerlei talentjes hun grote idool na komen doen voor een vierkoppige jury. in deze clip de beste audities van de eerste aflevering van het het zojuist gestarte nieuwe seizoen.
Climbing like a Boss
Climbing like a Boss
Als brandweerman sta je altijd paraat en moet je in opperbeste conditie zijn om, wanneer er dan brand uitbreekt je, zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn want dat kan mensenlevens schelen. Om er voor te zorgen dat iedereen weet wat er moet gebeuren wordt er heel wat af getraind, en dat gaat eigenlijk best puik.
Pizzababe Kayla Love
Pizzababe Kayla Love
Konden we gisteren al genieten van Playboy's Cybergirl van de maand Tiffany Toth, vandaag is het de beurt aan de Cybergirl van de week namelijk Kayla Love. De vaste TLP bezoeker kent deze dame natuurlijk allang en JA het is jammer dat ze zulke lelijke tatoeages heeft maar verder is Kayla een verrukkelijk wezen. Raten maar weer!
Spider vs Giant Wasp
Spider vs Giant Wasp
Terwijl wij mensen voor spinnen nauwelijks bang zijn, of het moet net na de film Arachnophobia zijn, jaagt een wesp nog wel menigeen angst aan niet in de laatste plaats omdat die vervelende beestjes kunnen steken. Een spin is niet bang voor een wesp en eenmaal in het web maakt het korte metten met de wesp.
June Bum Park is Playing God
Playing God
June Bum Park is een Zuid Koreaanse kunstenaar die geweldige video's in perspectief maakt waarin hij met z'n handen de wereld lijkt te besturen. Hier drie van zijn video's!
Pizza Slapping
Pizza Slapping
Je moet wat verzinnen om nog een wereld record op je naam te kunnen zetten want het meeste is natuurlijk allang gedaan of al 100x geprobeerd. Elkaar met een slice pizza in het gezicht meppen, en daarna tellen hoe vaak je dat gelukt is in een tijdsbestek van 15 seconden was nog niet gedaan en deze twee meiden hebben momenteel het wereldrecord. Dat kan natuurlijk beter, wie neemt de uitdaging aan ?!
Improv Everywhere - Say something Nice
The Mute Button
Terwijl niemand nog lijkt te snappen hoe Google+ werkt zijn er al wel een paar video's voorbij gekomen over de nieuwe social media site van Google. De mannen van ImprovEverywhere helpen ook een handje mee met deze video Say something Nice!
WallPaper Magic [12]
Gametime 1463 - The End
Gametime 1463 - The End
In het spel The End ga je op een onderzoekingstocht naar jezelf waarin je via strategie, puzzels en filosofische vragen een wereld verkent van opinies over leven en dood, geloof en wetenschap. Game on!
Lekker douchen met Sexy Ashley Hobbs
Lekker douchen met Sexy Ashley Hobbs
We konden Ashley Hobbs, met haar mooie groene ogen, zo'n twee weken geleden ook al voorbij zien komen als Pizzababe van de dag en op video is deze dame eigenlijk nog mooier. Na een dagje hard werken als model neemt Ashley nog een verfrissende douche, wij kijken natuurlijk graag mee....
Pornchestra [NSFW]
Pornchestra [NSFW]
Het is jammer dat de vakanties nu voorbij zijn want het maken van dit soort grappige clips met, in dit geval, allerlei NSFW film momentjes is nogal tijdrovend maar is zeker het bekijken waard. Kijk en luister eventjes mee!
Bavaria City Racing 2011
Bavaria City Racing 2011
Gister was het weer zover, heel Rotterdam was omgetoverd tot een racebaan voor de 7e editie van Bavaria City Racing in Rotterdam. Wat ooit begon als Monaco aan de Maas is uitgegroeid tot een gigantisch autosportevenement. Naast de Formule-1 auto's, heeft Renault de fabelachtige Renault DeZir, de elektrische concept car ontworpen door Laurens van den Acker, in de schijnwerpers gezet. Testrijder Ho-Pin Tung laat in de Renault DeZir zijn rijkunsten zien.
Pizzababe Tiffany Toth
Pizzababe Tiffany Toth
Een beetje later dan gewoonlijk maar daarom zeker niet minder mooi is de blonde Tiffany Toth. Tiffany loopt al een tijdje mee in de karavaan van Ome Hef en is nu dan uitgeroepen tot cybergirl van de maand september. Goeie keus!
Classic Fail Compilation [Twister]
Nog net voordat de vakantiedagen op waren heeft Twister nog snel eventjes een fail compilatie in elkaar geknutseld met dit keer niet de maandelijkse fails maar een wél een compilatie met daarin allerlei klassieke fail video's.
George Gerasimou heeft de X-Factor [OMG]
George Gerasimou heeft de X-Factor
Afgelopen weekend zijn ze in de UK weer begonnen met een nieuw seizoen van de X-Factor en daar was deze George Gerasimou te gast die heilig overtuigd is van zijn zangtalent / kwaliteiten. Nu alleen de jury nog overtuigen...
The Angolan Puppet Master
The Angolan Puppet Master
Het is nog vrij moeilijk om een pop aan een paar touwtjes te laten bewegen en helemaal als dat ook nog eens op een ritme van muziek moet. Deze Angolese poppenspeler kan er in ieder geval wel wat van, best knap!
Parkour in Mardin
Parkour in Mardin
Ryan Doyle is een van de gelukkige freerunners die gesponsord worden door Redbull en met Redbull ging hij naar Turkije om deze vette video te maken. Kijk eventjes mee!
Gametime 1462 - Test Subject Blue
Test Subject Blue
Je bent proefpersoon blauw en je moet in elke level op zoek naar de chip die de volgende exit pod op start. Spring door teleporterende muren en ontwijk turrets, game on!
Sexy Emma Mae
Sexy Emma Mae
We sluiten de dag af met een mooie blondine die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen maar die zeer zeker de moeite waard is. Ik zal van de week nog eens proberen om nog wat meer materiaal te vinden van deze knoert. Voor nu, Emma Mae....
Kansas Airshow gone Wrong
Kansas Airshow gone Wrong
Tijden een vliegshow in Kansas City verloor piloot Bryan Jensen de controle kwijt over zijn vliegtuigje en crashte plotseling neer terwijl hij net een duik inzette. Het zijn de originele beelden en kunnen dus door sommigen als schokkend worden ervaren. RIP!
Wie van de Drie 21 Augustus 2011
Verunka Yara Christina

Verunka

Yara

Christina

Real Life Fred Flintstone
Real Life Fred Flintstone
Hoe corky ben je als je donders goed weet dat je remmen niet werken maar je dat niet belet om met je truck de weg op te gaan ?! Deze gast werd toevallig gefilmd door de dashcam van een politieauto terwijl hij probeert te remmen met z'n voeten. Tja, niet alles wat je in tekenfilms ziet berust op waarheid, duh!
The Beach Spy [Part 17]
Storm Origins - Concrete Circus Freerunning
Concrete Circus Freerunning
Freerunning of parkour filmpjes zijn zelden zo mooi als deze 5 minuten durende short film gemaakt voor de Engelse Channel 4 documentaire "Concrete Circus", inclusief outtakes en meer exclusief web materiaal. Check!
RC BeachPatrol
RC BeachPatrol
We hebben zo weer een galerie van de Beachspy die deze zomer toch wel erg goed werk heeft afgeleverd en jullie vragen je natuurlijk af hoe onze Beachspy dat allemaal ongezien en zonder in mekaar geslagen te worden flikt. Deze clip is een hint, en zoals je ziet werkt het prima! Bonus : Deel 2!
Bodycount
Bodycount
Het is zondag en dat betekent dat we weer een vers aftereffects filmpje van Freddie Wong hebben. Dit keer werd Freddie gevraagd om een demo / promo clip te maken voor de videogame Bodycount.
Blondjes doen vechten om Broodje Pita
Blondjes doen vechten om Broodje Pita
Gisteravond was het weer flink feest in het Gelredome hier in Arnhem toen Vitesse won van Utrecht met 2-1 en na de wedstrijd gaat het feest dan pas echt loos. Deze blondjes hadden eigenlijk ook een leuke avond totdat ze bij de Pita Pit in Orlando nog eventjes een broodje gingen doen. Wat er precies gebeurde laten we maar eventjes in het midden...
Gametime 1461 - Abondend Halls
Abondend Halls
Je wordt wakker in een soortement van verlaten fabriekshal en moet proberen om te ontsnappen. Dit doe je door de juiste items te vinden en die op het juiste moment te gebruiken. Het is een zeer uitgebreide escape game, dus niet zo heel erg makkelijk. Toch ben ik benieuwd hoe ver jullie gaan komen... Game on!
Sexy Holly Paradise
Sexy Holly Paradise
Krijgen we dan toch nog een warme na zomer ?! Het lijkt er wel op al kan je natuurlijk ook gewoon heerlijk op vakantie naar een zonovergoten oord zoals hier in deze sexy video waar babes als Holly Paradise zich van hun mooiste kant laten zien, Habba....... Heerlijk toch ?!
Russian Jack Sparrow
Inmiddels zijn er al vier Pirates of the Caribbean films met steevast Johnny Depp die op geniale wijze de hoofdrol vertolkt als kapitein Jack Sparrow. Piraterij is weer helemaal populair. met name in de regio rond Somalië, maar ook in Rusland zijn nu de eerste piraten gesignaleerd....
Keep on Walking
Keep on Walking
En wederom hebben we iemand gevonden met teveel vrije tijd. Dit keer is er iemand zo vrij geweest om een compilatie te maken met allerlei film beelden waarin acteurs van de camera aflopen. Ja waarom eigenlijk ?!
Wie van de Drie 20 Augustus 2011
Kendra Lynette Martisha

Kendra

Lynette

Martisha

Hula Hoopen doe je ZO!
Hula Hoopen doe je ZO!
Het is niet zo heel erg vreemd dat deze Jade Dussault extreem goed is met de hula hoop. Jade laat namelijk haar kunsten zien in Cirque du Soleil, hét circus wat alle andere circussen overbodig maakt! Kijk eventjes mee..

Uiteraard kan het altijd nóg beter.. (NSFW)
Tom Waits vs Cookie Monster Mashup
Tom Waits vs Cookie Monster Mashup
De Amerikaanse zanger Tom Waits is van veel markten thuis, zo acteert hij ook nog eens naast het maken van plaatjes en zijn stem lijkt nog het meest op die van cookie monster uit de Muppets. Niet zo heel erg vreemd dus deze video mashup van Tom's nummer God's Away On Business.
It's Caturday
Fails Of The Week #33
Fail Compilation June 2011, fail, juni
Omdat sommige mensen het lastig vinden om telkens een hele maand te moeten wachten op de diverse fail compilaties zijn ze bij FVA begonnen met wekelijkse fail compilaties. Dit zijn de fails van week 33!
MMA in Slow Motion
MMA in Slow Motion
We hebben de laatste tijd wat minder MMA filmpjes zoals deze "Be fast our be Dead" of onze eigen Peter "LumberJack" Aerts op TLP. Maar deze coole MMA compilatie geheel in slowmotion is dan eigenlijk toch wel weer heel erg mooi om naar te kijken. Check de check!
Gametime 1460 - Safari Time
Safari Time
Misschien een beetje eenvoudig maar wel een leuk tijdverdrijf deze zogenaamde click'n play game met in de hoofdrol een zebra die op avondtuur gaat in een jeep. Klik telkens op de objecten maar doe dat wel in de juiste volgorde om verder te komen. Game on!
Sexy Victoria Mongeon
Sexy Victoria Mongeon
Voor de afsluiter van vandaag gaan we kijken naar de sexy Victoria Mongeon die ook nog een leuk tweeling zusje heeft maar die er dit keer toch voor gekozen heeft om dit keer eens zelf de hoofdrol te spelen in deze fijne video bij onze buurtjes!
The Evolution of "Movie" Dance
John Travolta was in één klap wereldberoemd nadat hij in de films Saturday Night Fever en Grease de rol van resp. Tony Manero en Dany Zuko speelde, wat toch al weer een jaar of 30 geleden is. Er zijn natuurlijk meer dansfilms gemaakt, denk aan een Dirty Dancing of bijvoorbeeld Flashdance. In deze 12 minuten durende compilatie zien we de evolutie van het dansen in films door de jaren heen...
Dynamo Magic of Football [Part 1]
Dynamo Magic of Football [Part 1], magic trick
Kennen we goochel en tovenaar Dynamo nog ?! Nadat hij de Engelse Thames is overgelopen gaat Dynamo dit keer zijn trucs showen aan Engelse voetbal fans en neemt hij zelfs Manchester United speler Nemanja Vidic in de maling. Knap, maar je kan niet goed zien hoe hij het doet omdat de camera te veel beweegt. Wie biedt uitkomst ?!
100 Most Awesome Punches in Films
100 Most Awesome Punches in Films
Geniet er nog maar eventjes van want volgende week zijn toch echt alle vakanties afgelopen en zal het wel weer wat rustiger worden qua compilatie video's. Vandaag kijken we nog eventjes naar de 100 meest epische vuistslagen van Hollywood!
Pizzababe Ashley Lowe
Ashley Lowe
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we ons langzamerhand gaan klaarmaken voor het weekend en zo heerlijk eventjes gaan borrelen in de kroeg. Onze week afsluiting qua Pizzababes is de blonde Ashley Lowe geworden die er toch best wel mag zijn. Volgens Tokus hadden we gister eventjes een dipje qua Pizzababe kwaliteit maar dat maken we vandaag, denk ik dan, weer ruimschoots goed.. Rate! Hier het hele Pizzababe archief!
London Longboarding
London Longboarding
We gaan longboarden in Londen en omstreken en dat onder begeleiding van wat heerlijke old skool hip hop.. Let vooral ook eventjes op die laatste fail zo'n 40 seconden voor het einde... Ouch!
WallPaper Magic [11 XL]
California Girls at 8am [Autotuned]
California Girls at 8am [Autotuned]
Het is nog eventjes rustig op de NL snelwegen vanwege de vakantie's die hier en daar nog niet afgelopen zijn maar a.s. maandag gaat het weer loos en mag je je weer ergeren terwijl je in de file staat. Nee doe mij dan maar gewoon het openbaar vervoer, dan beleef je nog eens wat.
Robin van Persie, The Roots!
Robin van Persie, The Roots!
Samen met zijn vader Bob, NL beste straatvoetballer Soufiane en het vierjarige talent in wording Shaqueel keert Robin van Persie terug naar de "kooi" in Rotterdam waar het voor hem allemaal begon. We zien unieke beelden van een jonge Robin, en de drie balkunstenaars laten nog eens zien wat ze zoal kunnen met een voetbal in deze coole shortfilm van Adidas!
Introducing Slangenmens Hadgu Kiros
Slangenmens Hadgu Kiros
Elke morgen starten met een paar lichaamsoefeningen is goed voor lijf en leden maar je kan het natuurlijk ook overdrijven zoals deze 23 jarige Ethiopiër Hadgu Kiros die stad en land afreist als een zgn. slangenmens. In Edinburgh, Schotland zette hij het record tennis racket klimmen op z'n naam door zijn lichaam 4x door het racket te halen en dat in slechts 47 seconden. Best wel knap! Wie doet 'm dat na ?!
Gametime 1459 - Flower Memory Match
Flower Memory Match
Hoe goed is jouw geheugen ?! We gaan het vandaag testen met een ouderwets spelletje memorie, waarin je bloemsoorten moet onthouden. Game on!
Sexy Heather Vandeven in Summertime
Sexy Heather Vandeven in Summertime
Vorige week stond Heather Vandeven hier nog de was op te vouwen maar vandaag is deze echt super vamp in betere oorden neergestreken en ik ga desnoods wat oudere galeries opzoeken van deze dame want ze maakt wat mij betreft kans om de Pizzababe van het Jaar 2011 te worden. En allemaal afblijven, deze is voor Pizza!
Op een dag weet je het! Scheidsrechter..
Het leven van een scheidsrechter gaat niet over rozen en zeker niet in sommige Zuid Amerikaanse landen zoals hier te zien op amateur beelden uit Argentinië waar een scheidsrechter moet rennen voor z'n leven.
A Skate Illustration
A Skate Illustration
Kilian Martin zagen we al eerder voorbij komen in coole clips als Skate Regeneration en Skate Escalation! Vandaag een spiksplinternieuwe skate clip van deze street freestyle skateboard rijder uit Madrid, Spanje. Tja, die kan het wel..
Razend Snel downloaden via Usenet
Razend Snel downloaden via Usenet
Ben jij een echte downloader? Let dan even op! Het kan nu nog sneller. Met snelheden tot 100Mbit is XS Usenet de nieuwe meester op de markt. We bieden je graag een gratis levenslang 1Mbit account aan! De echte downloader weet dat snelheid het verschil maakt tussen een standaard provider en een übersnelle Usenet provider. 100Mbit, 12 connecties, 600+ dagen retentie, en dat al vanaf 2.99! Je zou gek zijn als je de kans niet pakt. Aanmelden doe je hier! (Nu ook met een uitgebreide howto)
Pizzababe Hayden Hayes
Hayden Hayes
Onze Pizzababe van vandaag heeft niet vooraan gestaan op tietuitdeeldag maar dat geeft niet wat niet is kan nog komen terwijl dat andersom vaak niet het geval is. Mooie Hayden Hayes is coed van de maand augustus 2011, en ik hoor natuurlijk weer graag hoe jullie over deze schoonheid denken in de comments!
Movie Line Rhymes [Montage]
Movie Line Rhymes
Aan de ene kant is het natuurlijk knap irritant dat ik eigenlijk nooit eens zelf vakantie heb maar ach ik klaag niet en zo lang ik het nog steeds leuk vind om dagelijks de leukste links van het internet met jullie te delen hoor je me niet. De afgelopen paar weken had de rest van de wereld schijnbaar wel vrij want de ene compilatie clip na de andere kwam voorbij zetten. Zo in de vakantie worden mensen ook ineens erg creatief, kijk maar eens naar deze coole montage van filmclips van Jordan Laws!
Skydiving Pug Otis
Skydiving Pug Otis
De laatste dagen komen er allerlei überslimme honden voorbij zetten. Vandaag Otis de mopshond, de mopshond staat bekend om z'n moed en gemakkelijke aard en dat blijkt maar weer in deze video waarin het baasje van Otis het beestje meeneemt skydiven. Otis FTW!
Naughty Aristocrast Card Trick
Naughty Aristocrast Card Trick
Je kent ze wel die figuren die je aan het begin van de avond aan het eind van de bar kan zetten en die terwijl de lampen al uitgaan nog steeds moppen aan het tappen is. Deze Eric Mead kent ook een leuke mop en gebruikt daar voor een dek kaarten. Behalve het leuk vertellen kan Eric Mead ook nog een beetje goochelen...
Gametime 1458 - Wonderput
Wonderput
Zondag gaan we weer met een heel stel golfen en hoe vaker ik het doe hoe leuker het eigenlijk wordt. Je raakt ook eens een bal en verdraaid na een aantal keer golfen krijg je het balletje zowaar zonder al teveel moeite in de hole. In dit toch wel iets vreemde golfspel moet je uiteindelijk dus ook proberen de bal te putten maar dat valt nog niet mee want de anders altijd zo vlakke golfbaan is in Wonderput ineens een hindernisbaan. Game on!
Sexy Tiffany Toth in The Mix
Sexy Tiffany Toth in The Mix
Het is vandaag vooral blond wat de klok slaat want ook onze dag afsluiter wordt vandaag verzorgd door een blonde dame. Van Tiffany Toth hebben we eigenlijk nog niet zo heel erg veel gepost hier op TLP en dat is eerlijk gezegd een beetje onterecht vandaar dat we vandaag maar meteen twee clips hebben van deze blonde knoert. Habbaa!
Babes & Cars WallPaper Pack
Babes & Cars WallPaper Pack

Click to Enlarge!
Squirrel doet Planking
Squirrel doet Planking
De internet hype "planking" is eigenlijk haast al weer voorbij maar is nu pas doorgedrongen tot het dierenrijk en deze eekhoorn doet graag eventjes voor wat hij al die tijd gezien heeft.

[Thnx Vliegen!]
Taint The Trailer [WTF]
Taint The Trailer
Zo af en toe komen er werkelijk waar kunstwerkjes voorbij van nieuw talent die via een short film op Youtube ineens een stuk bekender worden. Of deze gasten dat gaat lukken valt te bezien, ik heb zo m'n twijfels...
Pizzababe Luci Victoria
Het is alweer tijd voor de Pizzababe van de dag en als ik de comments zo eens lees dan zijn we goed bezig deze week. De laatste twee Pizzababes waren brunette dus vandaag doen we weer eens een blondine. Luci Victoria was voor het eerst 2003 Playmate van de maand en vandaag is ze onze Pizzababe van de dag. Vergeet niet te raten!
Heineken Nobel Prize Nomination
Heineken Nobel Prize Nomination
Alhoewel het weer hier in ons kikkerlandje niet echt mee zit de laatste weken is er één uitvinding in de afgelopen jaren waar we als Nederlanders best blij mee mogen zijn. Ik heb het natuurlijk over het vriesglas van Heineken waarin je biertje nog langer koud blijft, iets wat bij zomerse temperaturen uiteraard een must is. Het is zo'n goede uitvinding dat Heineken genomineerd is voor de Nobel prijs voor Science... Goed bezig Freddie!
50 Trippiest Drug Hallucinations in Movies
50 Trippiest Drug Hallucinations in Movies
We kennen allemaal wel de film Fear and Loathing in Las Vegas waarin zo'n beetje alle soorten drugs en drank voorbij komen en met een Johnny Depp in de hoofdrol die 90 minuten wasted was. Er zijn meer van dit soort films en dit zijn de 50 trippiest hallucinatie momenten in films aller tijden.
Ken Block presents Gymkhana Four
Ken Block presents Gymkhana Four
En daar is Ken Block weer met een nieuw deel in zijn Gymkhana video serie genaamd Gymkhana Four, The Hollywood Megamercial. In deze clip komen naast de epische drift stijlen van Ken Block zelf ook nog de mannen van Epic Mealtime voorbij. Check de Check!
Hexacopter Flyby over Cameroon
Hexacopter Flyby over Cameroon
Sinds de intrede van de betaalbare digitale camera's, is er een merk wat zo populair is dat er regelmatig filmpjes van op het internet opduiken alleen al met de tag GoProHD. In deze clip heeft iemand een hexacopter in elkaar geknutseld en daar een GoPro camera aan gehangen wat de volgende coole beelden opleverde.
Gametime 1457 - Gangsta
Gametime 1457 - Gangsta
In deze sidescroller ben je een gangsta die belaagd wordt door zombies en die je dus lekker neer mag knallen. Pas op voor groepjes zombies want die zijn vrij lastig, game on!
Sexy Tess Arlington again
Sexy Tess Arlington again
Een oud gediende maar nog lang niet afgeschreven is de vol gekalkte Tess Arlington die wij stiekem nog steeds een warm hart toedragen. Vanavond zien we Tess terug in een leuke video die tevens onze afsluiter is voor vandaag en mocht je meer willen zien van deze chick, klik dan eventjes op het linkje onder deze video...
Bra-Less Brawlers
Bra-Less Brawlers
Het is toch alweer een tijdje geleden dat Jerry Springer z'n debuut maakte als talkshow host en in die tijd kwamen er nog al wat gasten met nog vreemdere gewoontjes voorbij zetten. Vandaag is het niet veel anders..
5min GRATIS webcammen ?!
Maak een account aan en ontvang GRATIS 5 minuten (25 credits) om te genieten van de webcambabes op webcamdames.nl. Je ontvangt na je registratie een sms met een promocode waarmee je kan inloggen. Deze actie is enkel beschikbaar voor nieuwe klanten die een account aanmaken, ik zeg DOEN!

Laat je email achter en ontvang meteen 5min GRATIS cammen!
Pizzababe Andrea Leilani
Pizzababe Andrea Leilani
Ook vandaag heb ik weer een heerlijk stoeipoes voor jullie gevonden en op deze dinsdag is dat geworden, Andrea Leilani, dé cybergirl van de maand augustus 2011, althans volgens ome Hef. Ik kan weinig minpuntjes vinden aan deze donkerharige vamp maar ongetwijfeld gaan jullie die nu voor mij aanwijzen. Ik kan het erop, dat is een ding wat zeker is.... Habbaaa!
WallPaper Magic [10 XL]
Industrial Revolutions
Industrial Revolutions
Dat Danny Macaskill een virtuoos is met z'n bmx (trial bike) fietsje wisten we eigenlijk al wat langer en diverse clips kwamen al eerder voorbij. Gisteren werd deze nieuwe, wederom coole, videoclip gereleased van deze Schotse street trials pro rider die tegenwoordig gesponsord wordt door Redbull.... Wij kijken mee!
Captain Awesome is niet zo Awesome
Captain Awesome is niet zo Awesome
Ik heb van de week de nieuwe Captain America film gezien en eerlijk is eerlijk die was best leuk om naar te kijken. Uiteraard zijn er dan ook nog de wannabe's die zelf een schild maken om dan vervolgens de scenes na te spelen thuis in de achtertuin. Dit is Captain Awesome die toch niet zo heel erg awesome blijkt te zijn als hij zelf dacht.... Fail!
25 Greatest Unscripted Scenes
Unscripted Scenes
Op zo'n filmset wordt nogal wat afgelachen zijn het niet de bloopers dan wel de soms hilarische improvisaties van acteurs die eventjes hun tekst zijn vergeten. Zo heel afentoe besluit een regisseur vervolgens dat een scene helemaal niet over hoeft, zoals in deze 25 scenes in een compilatie video.
Operation White Cake
Operation White Cake
Terwijl Colleen dacht dat ze naar een familie barbecue ging had haar verloofde Shawn alle aanwezigen al ingelicht over zijn voornemen Colleen ten huwelijk te vragen en daarna meteen te trouwen. Surprise!
Gametime 1456 - Steamlands
Steamlands
Europa is verwoest en piraten controleren belangrijke handelsroutes. Probeer met je op stoom aangedreven machine de wereld weer op te bouwen door wapens en blokjes op te pikken. Kijk uit voor de vijandige oorlogs machines, game on!
Wet Hot Summer [Sexy Trilogy]
Vandaag was er een enkel zonnestraaltje te bespeuren buiten maar het houdt nog steeds niet over deze zomer. Veel nattigheid dus in plaats van een hete zomer maar daar brengen onze buurtjes van xMissy graag verandering in met deze mooie reeks zomerse video's in drie delen. Wet Hot Summer [1] | [2] | [3] , Enjoy!
Win Luck Compilation July August [Twister]
Win Luck Compilation July August [Twister]
Twister heeft echt vakantie want zoals ik een paar dagen geleden al zei, de compilaties vliegen je momenteel om de oren. Het is weer tijd voor de win/luck compilatie van juli & augustus die helaas niet zo heel erg lang duurt maar waarin wel weer een aantal memorabele clips van de afgelopen twee maanden voorbij komt.
Awesome RC Flying Shark
Awesome RC Flying Shark
Net toen je dacht dat je alles al wel een keer gezien had in het leven laat ik je nog eventjes dé gadget van 2011 zien namelijk deze übercoole op afstand bestuurbare haai en/of goudvis. En als je dan denkt, die zal wel een fortuin kosten... Welnee, voor $39,99 haal je zo'n ding in huis en kan je eindelijk eens een keer die vervelende kat van de buren die altijd in je tuin schijt de stuipen op het lijf jagen.. Geniaal!
Smells Like teen Cello
Smells Like teen Cello
Hoe vaak we al een cover van het nummer Smells Like teen Spirit waarmee Nirvana zich definitief op de wereldkaart zette hebben gehoord durf ik niet te zeggen maar deze versie gespeeld door het duo 2Cellos is er weer eentje om in te lijsten.

Meer 2Cellos!
Pizzababe Carmella Anderson
Carmella Anderson
We beginnen deze nieuwe week van Pizzababes met een heerlijk frisse babe genaamd Carmella Anderson. Carmella is een van Playboys Busty Babes en bij het zien van deze galerie weet je meteen waarom. Mooie babe en ik hoor weer graag jullie commentaar... Vergeet niet te stemmen!
Monster Truck Duel [Fail]
Monster Truck Duel [Fail]
Altijd lachen met die rednecks die nog best wel grappige zaken verzinnen zoals een Monster Truck duel hier te zien op video. Men neme twee Monster Trucks en één touw en bind de achterkanten aan elkaar en trekken maar.
WallPaper Magic [9]
wpmagic
Tilt Shifted Chicago
Tilt Shifted Chicago
Het Tilt Shift effect verveeld mij nog lang niet eigenlijk en vandaag zien we, Windy City, Chicago geheel gefilmd met dit effect. Het blijft mooi om naar te kijken...
Funny Moments in Cricket
Funny Moments in Cricket
Van cricket heb ik de ballen verstand en dat komt misschien ook wel omdat ik het helemaal niet boeiend vind om naar te kijken. Wat wel leuk is zijn de momenten als het fout gaat en die kan je in deze anderhalf uur durende blooper reel genoeg voorbij zien komen. Check!
Gametime 1455 - Slow and Bow Kings
Slow and Bow Kings
Plaats je bommen op de juiste plek om de figuurtjes uit het scherm te blazen zodat je verder mag naar de volgende level. Game on!
Swimming with Sexy Amy
Swimming with Sexy Amy
We kunnen wel elke dag gaan klagen over het weer maar het is nu eenmaal niet zo warm meer zomers, al wil de klimaat maffia je graag anders doen geloven. Deze Amy vertoeft echt in betere oorden en zwemt graag een baantje zo voor het slapen gaan.... Wij kijken uiteraard graag eventjes mee....
Men vs Women [The Fail Compilations]
Men vs Women
Vrouwen kunnen niet autorijden en mannen kunnen niet multi tasken, dat is genetisch bepaald en daar verander je niets aan. In deze twee fail compilaties komen eerst de mannen aan de beurt en daarna de vrouwen, tsja het ziet er allebei even stuntelig uit...
Wie van de Drie 14 Augustus 2011
Nina Candice Francesca

Nina

Candice

Francesca

Extreme Adrenaline
Extreme Adrenaline
Adrenaline komt in grote hoeveelheden vrij bij angst en stress, maar ook bij woede, kou, hitte, pijn en fysieke arbeid. Afgezien van adrenalineverslaving, is het in veel van deze gevallen goed dat de stof wordt aangemaakt omdat het de alertheid verhoogt en meer energie geeft, aldus Wikipedia... Wij kijken eventjes naar deze epische shortfilm met allerlei lefhebberts. Kijktip!
The Beach Spy [Part 16]
Big Brother on Drugs
Big Brother on Drugs
Ok, het land Portugal kan dan bijna failliet zijn humor hebben die Portugezen toch echt wel. In een soort van Big Brother achtig programma aldaar lieten ze de deelnemers wat hallucinerende middelen innemen en dat is nog best wel lachen. Kijk eventjes mee, en niet vergeten Don't do Drugs!
Sledgehammer Nutshot [OMG]
Sledgehammer Nutshot
Het zal mij wel nooit duidelijk worden wat dit soort gasten toch bezielt om te spelen met de familie kroonjuwelen want met enige regelmaat komen we dit soort durfallen, ook wel dombo's genaamd, tegen. Vandaag film fans die een scene uit de film Thor naspelen, en dat doet PIJN!
Dit is Horsemanning [Best of]
Dit is Horsemanning
Je kan niet eventjes een weekje op vakantie gaan of er is al weer een nieuwe internet hype namelijk dit Horsemanning wat afgeleid is van "headless horseman". Geen planking dus meer maar doen alsof je onthoofd bent en je zo laten fotograferen. De een verstopt zijn hoofd, de ander zijn lichaam en dan krijg je zoiets als dit!
Dog on Helium
Dog on Helium
Wanneer je als mens helium in ademt dan krijg je een hoge stem, zo'n beetje als Alvin van de Chipmunks maar hoe klink dat als een hond helium in ademt... Je ziet en hoort het hier! Probeer dit trouwens niet uit op je eigen viervoeter want het zou nogal slecht zijn voor het zenuwstelsel van de hond. [HOAX]
Gametime 1454 - Police Dummies
Police Dummies
Rij op je ATV door het ruige landschap van de diverse gevaarlijke planeten in de galaxy als een crash dummie politie agent. Game on!
3x Busty Carmella
3x Busty Carmella
Het is me niet helemaal duidelijk hoe deze camgirl heet, is het nu Kayla of toch zoals op de video staat Carmella ?! Maakt ook niet uit eigenlijk, ik heb drie video's voor jullie klaargezet van deze dame die haar best doet in de smaak te vallen. Kijk zo zien we het graag..
Redbull presenteert Masters of Formula 3
Ben jij klaar voor ronkende motoren, hoge snelheid en de geur van verbrand rubber? A.s. zondag, 14 augustus racen de beste Formule 3-coureurs op Circuit Park Zandvoort tijdens de RTL GP Masters of Formula 3. Koop een Red Bull actieverpakking waar je in de binnenzijde een code vindt. Heb je je unieke code, regel dan direct je gratis toegang! En naast de Masters of Formula 3 staat ook de finale van Red Bull Kart Fight 2011 op het programma. Meer info! En onze Jos verkent het circuit alvast, hier op Video!
Road Rage Brasil [WTF]
De bestuurder van deze Opel Kadett is niet zo heel erg blij met de drempel waar hij zojuist zijn bolide mee heeft beschadigd en besluit midden in de nacht verhaal te gaan halen bij de bewoners in die straat die al half op een oor lagen. Als hij niet al teveel response krijgt besluit hij tot een andere tactiek over te gaan en beschadigd daarmee zowat alle andere auto's die in die straat geparkeerd staan. (begint zo'n beetje op 2:00)
Wie van de Drie 13 Augustus 2011
Cindy Tereza Orsy

Cindy

Tereza

Orsy

8 Hours in Brooklyn
8 Hours in Brooklyn
Gewapend met een Rule Boston Phantom Flex camera ging Jonathan Bregel de NY wijk Brooklyn in en schoot zo'n 8 uur aan materiaal wat hij terugbracht tot deze epische clip van bijna vier minuten. De muziek is van Skream, Where you should be. Enjoy!
WallPaper Magic [8]
wpmagic
Slip'n Slide [India Style]
Slip'n Slide
Als je in een 3e wereld land als India woont dan mag je blij zijn dat je wat te eten hebt 's avonds en moet je er eigenlijk maar gewoon het beste van maken. Als er dan een beetje regen is gevallen ga je natuurlijk slip'n sliden bij gebrek aan normaal vertier zoals een playstation..
Flashmob wedding proposal
Flashmob wedding proposal
We schakelen eventjes over naar Zuid Afrika, Sandton City, om precies te zijn waar een gast zijn schatje ten huwelijk vraagt door middel van een zorgvuldig uitgedachte flashmob in het winkelcentrum aldaar.
Pop House Videomix 11 [Summer 2011]
Pop House Videomix 11
Het is weer bijna weekend en het weekend ga je natuurlijk in met een verse videomix uit de Pop House videomix serie. Nummertje 11 al weer met dit keer als thema Summer 2011. In totaal duurt deze videomix bijna 45 minuten dus voorlopig weer genoeg kijk en luisterplezier, aangeboden door TLP ofcourse!
Gametime 1453 - The Bullet 2
The Bullet 2
We gaan de schietbaan op als sluipschutter in The Bullet 2. Probeer zoveel mogelijk andere sluipschutters te raken en check die slowmo kills terwijl je zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Game on!
Sexy Heather Vandeven
Sexy Heather Vandeven
Een van de dames die we hier naar mijn mening te weinig voorbij zien komen is Heather Vandeven, die toch wel tot mijn favorieten hoort. Op vrijdag doet Heather altijd een wasje draaien alleen komt daar vandaag niet zo heel erg veel van. Blijft een kanjer!
Doe es een Busje Koppen [WTF]
Doe es een Busje Koppen
Wat deze man bezield om zich vrijwillig te laten aanrijden door een busje is voor mij een raadsel en echt heel erg zachtjes wordt de beste man ook niet geraakt zo te zien. En dat zonder helm....




Elvis Wedding Kissing [Fail]
Elvis Wedding Kissing
Deze faal video begon eigenlijk al toen dit stel de Elvis wedding chapel reserveerde in Las Vegas maar bij het kussen van de bruid gaat het pas helemaal mis. Ouch!
Huffy Slider Crash [OMG]
Huffy Slider Crash
Ja ach je moet wat doen hé als je dan toch vakantie hebt en een videocamera om filmpjes mee optenemen die je vervolgens op het internet kan plempen. Het loopt nog vrij goed af voor deze gast die met een zgn. "huffy" achter een auto gaat hangen en, zoals zo vaak, bij de eerste de beste bocht crashed....
Pizzababe Raquel Reese
Raquel Reese
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we deze Pizzababe week weer gaan afsluiten en dat doen we vandaag met de mooie Raquel Reese die mij toch wel kan bekoren. Een zeer mooie dame deze Raquel uit Chicago die coed van de maand augustus 2011 is geworden bij ome Hef. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen aan het eind van het jaar mee voor de Pizzababe van het jaar 2011 verkiezingen. Maakt Raquel Reese kans ?!
Biertje ?!
Biertje
We moeten schijnbaar toch echt naar het buitenland om een beetje zomer te vieren want het weer in NL is de laatste weken echt dramatisch. Als de zon dan es een keertje schijnt gaan we massaal naar het water voor wat verkoeling of om te watersporten zoals deze gast die lekker aan het waterskiën is en daar een beetje dorstig van wordt. Biertje ?!
WallPaper Magic [7]
wpmagic
Russia Car Crash Compilation 3 [Twister]
Russia Car Crash Compilation
Het is vakantie tijd en schijnbaar heeft Twister ook een paar daagjes vrij want de compilaties komen de laatste dagen in rap tempo voorbij zetten. Kon je een paar dagen geleden nog kijken naar allerlei criminelen die aan het falen waren vandaag neemt hij ons mee naar Rusland voor al weer het derde deel in de Russia Car Crash compilatie serie.
Gametime 1452 - Kingdom of Catapults
Kingdom of Catapults
De vijand is in aantocht en probeert het kasteel waarvan jij de verdediging op je hebt genomen te veroveren. Bedien de catapult om de vijand neer te halen met fruit als munitie. Hou er rekening mee dat het fruit eventjes onderweg is, game on!
Sexy Black Angelica
Sexy Black Angelica
Ik heb gisteravond iets te veel gedronken en ben daar de hele dag al beroert van, bah. Zelfs deze Black Angelica kan me niet in een betere stemming brengen dus lijkt het me verstandiger om maar gewoon m'n mandje op te zoeken. Onze afsluiter voor vandaag dus, Angelica!
Pinata Batting gone Wrong
Pinata Batting gone Wrong
Bij dit Pinata stuk slaan kan je maar het beste zo ver mogelijk uit de buurt blijven tot dat de Pinata ook echt stuk is anders zou je weleens gewond kunnen raken. Fail!
Visit Britain
Visit Britain
Het lijkt erop dat de Engelse politie weer een beetje de baas is in de wijken waar de afgelopen week zoveel relletjes plaats vonden en via videobeelden worden er al de hele dag relschoppers gearresteerd. Niet alleen kan je in Londen dus maar beter niet de straat op, gisteren ging de oefeninterland Engeland - Nederland daardoor ook al niet door. Een grappenmaker maakte deze parodie uit naam van het Engelse buro voor toerisme...
You're Not Alone
You're Not Alone
Eind jaren negentig zong Olive er al een nummertje over en het is ook echt waar, je bent niet alleen op de wereld. Ook al zie je het eventjes niet meer zitten er is altijd weer een morgen en bij de pakken neerzitten heeft echt geen zin. Deze Kenna vertelt haar verhaal... Knap!
Pizzababe Ashley Hobbs
Pizzababe Ashley Hobbs
Het is schoonmaak dag in huize pizzaman en Ashley Hobbs, onze Pizzababe van de dag, helpt graag eventjes mee om hier weer alles spik en span te krijgen. Ashley Hobbs konden we al eerder bewonderen en die galerie vind je terug via het linkje onder de foto's van vandaag... Habbaa!
Tickets Please [Animation]
Tickets Please
Een zeer mooi vorm gegeven animatie filmpje gemaakt door 5 studenten van ArtFX als afstudeer project is dit Billets S'il Vous Plaît, wat zoiets betekent als Tickets Please. Twee families gaan op reis met de trein maar proberen dit zo goedkoop mogelijk te doen zonder te betalen.
Doe es Driften in je Woonkamer
Doe es Driften in je Woonkamer
Mensen met teveel geld weten soms van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen met al dat geld. Neem nou deze gast die als een van de weinigen in de wereld kan zeggen, ik heb wel eens donuts gemaakt in m'n woonkamer met een AC Cobra. Baas!
Jesse doet Useful Dog Tricks
Jesse doet Useful Dog Tricks
Konden we gister nog Gabe de bulldog zien die allerlei coole trucs deed samen met het baasje. Vandaag komt Jesse de Jack Russel weer eens voorbij zetten in een grappige clip waarin het beestje maar weer eens laat zien dat hij toch echt de slimste hond van de roedel is.
Google+ Song
Google+ Song
Na socialmedia networks als Facebook en Hyves heeft Google nu ook iets dergelijks bedacht namelijk Google+. Ik snap zelf nog steeds niet helemaal hoe het werkt en de dame die dit nummer zingt heeft er ook zo haar gedachten over. Hebben we nog een nieuw platform als Google+ nodig ?!
Gametime 1451 - The Green Bowman
The Green Bowman
Een simpel spelletje om de dag te beginnen! Raak de doelen als The Green Bowman om telkens verder te gaan naar de volgende level... Game on!
Sexy Butts
Sexy Butts
De ene man houdt van billen, een ander van borsten terwijl ik het zelf hou op een uitgebalanceerde mix van beiden. Tetten kan je tegenwoordig kopen op iedere hoek van de straat maar een lekkere kont is toch hele andere koek. In deze fijne compilatie het betere kontenwerk in één sexy video met 'n lekker muziekje eronder. Check!
Drive Thru Floating Cup Prank
Drive Thru Floating Cup Prank
En daar is onze Drive Thru goochelaar Rahat weer die wederom een leuke truc heeft bedacht om het personeel van drive thru restaurants te foppen. Dit keer geen zwevende bankbiljetten maar een zwevende milkshake, tot vermaak van de medewerkers.
WallPaper Magic [6]
wpmagic
Freakout Tattoo Boy
Freakout Tattoo Boy
Ik vind het maar niks dat tatoeëren en het schijnt nog pijn te doen ook dus een tattoo is sowieso een nogo voor mij. Deze gast heb ik volgens mij al eens eerder gezien in een clip hier op TLP en vandaag laat hij een tattoo zetten al gaat dat niet zonder slag of stoot... Jankert!
Pizzababe Laya Leown
Pizzababe Laya Leown
Laya Leown is ook weer zo'n dame van Playboy die we eigenlijk nog nooit voorbij hebben zien komen hier op TLP. Niets mis mee verder, Laya Leown heeft een mooi lijf maar d'r gezicht vind ik toch iets minder. Plork?!
I am Okay [Fail]
I am Okay
Een beetje rockster slaat zo afentoe weleens een gitaartje kapot tijdens een concert en meestal loopt dat goed af. Deze gast denkt het zelfde te doen maar dan gewoon in z'n eigen woonkamer, voordat jullie je zorgen gaan maken, hij is okay!
Ultimate Batting Practice [Epic]
Ultimate Batting Practice
Dit filmpje zal wel weer zo nep zijn als het kunstgebit van m'n oma maar het ziet er wel heel erg cool uit. Op het oefenveld zijn een paar vrienden wat aan het oefenen voordat het nieuwe baseball seizoen begint, Fake of Real ?!
Tricky Gabe the Bulldog
Tricky Gabe the Bulldog
Een hond kunstjes leren is niet zo heel erg moeilijk maar kost wel een hoop energie en tijd. Je zou verwachten dat een bulldog niet echt van de trucs is maar dan kennen jullie Gabe the Bulldog nog niet.
The Deaths of Final Destination
The Deaths of Final Destination
Iedereen kent de Final Destination films onderhand wel gok ik zo, en anders moet je die eens heel snel gaan kijken, en in deze compilatie van bijna 12 minuten zien we nog eens alle dodelijke "ongelukken" uit alle delen voorbij komen in sneltrein vaart.
Gametime 1450 - Color World Origins
Color World Origins
Het principe van deze game is eenvoudig, schiet telkens de juist gekleurde balletjes op de vierkantjes om ze te kleuren. Wanneer die de juiste kleuren hebben ga je door naar de volgende level. Game on!
Ecstatic Breeze [Wootson]
Ecstatic Breeze
We konden een paar dagen geleden nog kijken naar een mooie babe compilatie van Marco Wootson en ook vanavond sluiten we daar de dag mee af. Heerlijke dames uiteraard weer, met vandaag o.a. Alejandra Guilmant, Aleck Chavat, Brittney Binger, Courtney O'Connor, Hanna Stocklassa, Jade Bryce, Johanna Sambucini, Jessica Dykstra, Kendra Holliday, Petra Silander en velen andere...
Longboard Fail Compilation
Vanmiddag kon je al eventjes kijken naar een compilatie met allemaal falende skateboarders en vanavond is er iets soortgelijks met een variant van het skateboard, de longboard. Een longboard wordt in tegenstelling tot een skateboard niet gebruikt voor tricks wel voor het afleggen van relatief lange afstanden en ook dan kan het misgaan.
Airwoman doing Adele Got Talent
Airwoman doing Adele Got Talent
Als je jong bent en je moet kiezen wat je later wilt worden weet je dat vaak nog niet en zo kan je maar zo 10 jaar later op een plek belanden waar je helemaal niet thuis hoort. Dat laatste geldt denk ik zeker voor deze dame bij de US luchtmacht die over een uitstekend zang talent blijkt te beschikken.
Pizzababe Courtney Anne
Courtney Anne
Het is weer tijd voor onze Pizzababe van de dag en vandaag is dat de mooie Courtney Anne geworden die weliswaar ietswat te plat is voor de gemiddelde TLP bezoeker maar dat is voor een paar duizend eurie vast wel optelossen in samenspraak met de wonderdokter. Raten maar weer!
Slowmotion Skateboard Fails
Slowmotion Skateboard Fails
Diegene die ooit bedacht heeft dat het wellicht wel leuk zou zijn om onder een plankje 4 wieletjes te schroeven om daarmee vervolgens te gaan stunten wordt weer eens vervloekt door de personages in deze compilatie video.
WallPaper Magic [5]
wpmagic
Rope & Fire Stunt gone Wrong
20110808-awesome-ropestunt.jpg
Toen de linksubmit button nog wel werkte had ik deze gast, Zach, nogal vaak in m'n mailbox met de ene stunt ala Jackass na de andere. De laatste tijd is het iets rustiger maar hij heeft me weer gevonden via Facebook en dus komen dit soort clips weer met enige regelmaat voorbij zetten. Dit keer de grote truc met het vuur en touw...
Ik stop niet voor de Politie [OMG]
Ik stop niet voor de Politie
Als politieman krijg je nog al eens wat te verduren, zijn het geen scheldkanonnades waarin ze de meest vreselijke ziektes krijgen toegewenst dan is er wel een of andere imbeciel die vol gas geeft bij het zien van een wetsdienaar.
Gametime 1449 - Naval Infiltration
Naval Infiltration
Van alle kanten komt de vijand weer aangezet en je moet wederom turrets op strategische plaatsen neerzetten om de attack waves te weerstaan. Game on!
Sexy Amy doing a Striptease
Sexy Amy doing a Striptease
We sluiten deze regenachtige dag af met ene blonde waarvan ik alleen maar de voornaam weet en die is Amy. Ze komt me wel bekend voor maar ik kan er zo 1-2-3 geen achternaam bij verzinnen. Wie het weet mag het in de comments droppen dan kunnen we nog es op zoek naar meer materiaal.... Zo voor het slapen gaan doet Amy een striptease voor ons!
Extreme Catamaran Sailing
Extreme Catamaran Sailing
Varen met een catamaran kan heel erg spectaculair zijn, vooral als het misgaat zoals in deze mini compilatie video uit de Extreme Sailing series.. WOW!
Russian Guy blowing Shit Up [WTF]
Russian Guy blowing Shit Up
Nu Amerika net zo failliet is als de DSB bank van onze eigen Dirk Scheringa en vandaag met angst en beven wordt uitgekeken naar de opening van Wallstreet kunnen we maar beter de vriendschapsbanden met Rusland aanhalen. Niet alleen ligt Rusland veel dichterbij, russen zijn ook nog eens een stuk cooler..
Oma doet Driften [Fail]
Autorijden is voor veel ouderen allang niet meer vanzelfsprekend. Sinds het CBR de regel heeft ingevoerd dat ouderen vanaf hun 70e jaar elke vijf jaar een herkeuring moeten ondergaan raken duizenden 70 plussers jaarlijks dit roze papiertje definitief kwijt. Is dat terecht ?! Oordeel zelf...
Pizzababe Katie Evans
Pizzababe Katie Evans
We gaan weer kijken naar onze Pizzababe van de dag! En vandaag is dat Katie Evans geworden, ook al weer een nieuwkomer in onze inmiddels reusachtige Pizzababe archief, die je via deze link kan inzien. Katie Evans dus een mooie brunette met een heerlijk lijf. Laat maar horen in de comments hoe jullie over deze fijne Pizzababe denken.... Rate!
Duct-Hunt [Freddie Wong]
Duct-Hunt
Ik was gister een dagje voetbal kijken in Breda en vandaar dat je Freddie Wong gister hebt moeten missen maar hier issie dan, de laatste Freddie Wong after effect video, Duct-Hunt...
A Day in California [Timelapse]
A Day in California
De laatste paar weken komen er weer wat mooie timelapse video's voorbij en zo ook deze waarin zo'n beetje 10.000 foto's werden gebruikt. Het ziet er weer allemaal erg cool uit inclusief tilt-shift effect, en om de een of andere reden word ik altijd erg relaxed van dit soort vids... Meer timelapse video's via het linkje onder de video!
Baby Scared by a Jack in the Box
Baby Scared by a Jack in the Box
Als klein kind wil je graag op onderzoek uit en is eigenlijk alles wat je ziet nieuw en dus interessant. Nou had moeders een leuke speeldoos gekocht met een leuke melodie maar er blijkt niet alleenig muziek te zitten in deze doos. AAwwwwwww...
Gametime 1448 - Skull Hunter
Skull Hunter
Schiet pijlen en gebruik de "gebouwen" in de omgeving om skeletten te vermorzelen. Upgrade je wapens naarmate je experience points krijgt. Game on!
Sexy Danica Thrall
Sexy Danica Thrall
Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat Danica Thrall één van de meest sexy vrouwen is van het moment. Uiteraard komt ook deze schone weer uit de UK waar ze een patent lijken te hebben op deze babes die daar in overvloede schijnen rond te huppelen. Als bonus nog enkele foto's van deze babe!
Official Aftermovie Galore 2011 [2]
Official Aftermovie Galore 2011, after2011
Heel erg blij hoef je er niet van te worden deze zomer mocht je een liefhebber zijn van outdoor party's want met het weer zit het niet echt mee. Toch heb ik weer een aantal mooie aftermovies voor jullie bij elkaar gespaard plus een mooie bonus video met 45 minuten lang Masters of Hardcore tot slot. Deel één van de Offical Aftermovie Galore 2011 op TLP, vind je hierrrr!
Wie van de Drie 7 Augustus 2011
Aprillia Indiana Maria

Aprillia

Indiana

Maria

Horse gets Spooked, Woman goes Bananas
Horse gets Spooked, Woman goes Bananas
Het leek zo'n leuk idee eventjes een rondje om Central Park, NY, in een koets met paard ervoor totdat het paard schrikt en uiteindelijk struikelt terwijl de toeristen nog in de koets zitten. Nu maar hopen dat Pvv'er Dion Graus geen animal cops naar New York stuurt...
The Beach Spy [Part 15]
We have a Winner [100% Ownage]
Winnaar, Of nee toch Niet
Als je kinderen op de wereld zet maar even later genoeg krijgt van moeders moet je alimentatie betalen voor je kind wat natuurlijk geheel terecht is. Sommige mannen halen alles uit de kast om maar geen alimentatie te betalen en voor die mannen heeft deze sheriff een geniale truc bedacht. Pwned!
De Ideale Vrouw Bestaat
De Ideale Vrouw Bestaat
Ik ben er toch al een hele tijd naar op zoek maar schijnbaar bestaat ze dan toch echt, de ideale vrouw. Check eventjes deze dame die als hoofd een iPad heeft waardoor het ineens helemaal niet meer vervelend is om samen met je meisje avond na avond op de bank te zitten. Zit er ook nog een aan en uit knop op ?!
Bear Cub Attack
Bear Cub Attack
In Rusland lopen beren nog gewoon rond in het wild en zo kan het gebeuren dat je ineens een beren jong tegenkomt tijdens een wandelingetje. Leuk zo'n jong, vooral als de moeder eventjes niet in de buurt is al gaat dit "spelen" er toch eventjes wat ruw aan toe.... Cute factor +1!
Gametime 1447 - Digging Diamonds
Digging Diamonds
Vandaag een spelletje die ik zelfs snap en waar ik nog vrij ver mee ben gekomen ook. Het is een soort variant op het welbekende spel Tetris alleen komen de blokjes nu niet van boven maar van de zijkant en moet je met je diamant mijnwerker pikhouwelen gooien naar de blokjes. Game on!
Sexy Chrystal McCahill
Chrystal McCahill
Door de jaren heen hebben we Chrystal McCahill natuurlijk al lang een paar keer voorbij zien komen als Pizzababe van de dag, galleries hier, maar vanavond zien we deze vamp nog eens terug op bewegend beeld wat ook helemaal niet onaardig is. Het is meteen onze afsluiter voor vandaag, check!
WallPaper Magic [4]
wpmagic
Bombing down The Salt Mine
Bombing down The Salt Mine
Deze Greg Mirzoyan heeft best lef om te gaan rollerbladen in een van de gangen in 'n oude zoutmijn. Niet alleen gaat het vreselijk hard, jumpen en dergelijke is ook wat lastiger doordat zo'n gang niet al te ruim is. Als bonus hebben we ook nog 'n filmpje van Skate & The City!
Wie van de Drie 6 Augustus 2011
Jenny Monika Abella

Jenny

Monika

Abella

Party In The CIA
Party In The CIA
Weird Al Yankovic gaat nu al een tijdje mee en zo afentoe heeft hij best een lekker nummertje zoals deze parody op het nummer "Party In The U.S.A." van Miley Cyrus...
LA Lights [Timelapse]
LA Lights
Voor de mensen die nog maar net uit bed zijn gestapt heb ik een heerlijk wakker worden filmpje met beelden uit LA in een timelapse en muziek van het Cinematic Orchestra. Kopje koffie erbij ?!
Mariachi band serenades Beluga Whale
Mariachi band serenades Beluga Whale
Een Mariachi is een Mexicaans (straat)orkest bestaande uit minstens 2 violen, 2 trompetten, gitaar of vihuela, gitarron en zangers. Mariachi Conneticut moest toevallig spelen op een bruiloft gehouden in het plaatselijke Mystic Aquarium en maakten meteen een serenade aan de Beluga Whale die daar zwemt wat zo te zien nog in de smaak valt ook bij het beestje..
Amazing Little Dancers [OMG]
Amazing Little Dancers [OMG], dance
De meningen zullen verdeeld zijn over het volgende filmpje maar een ding is zeker deze kids kunnen wel dansen. Het ziet er allemaal een beetje gemaakt uit maar toch blijft het een knappe act... Wij kijken mee!
Shacks and Shakas
Shacks and Shakas
Wij moeten het hier altijd met een paar maandjes zomer doen maar als je in Hawai woont heb je het hele jaar zon en ben je ook nog eens omgeven door water, dus het is niet vreemd dat in die contreien 's werelds beste surfers te vinden zijn. Dit is een promo voor een upcomming event / film en dat ziet er toch wel weer erg cool uit allemaal...
Gametime 1446 - Cuboy Hot Pants
Cuboy Hot Pants
Geinig spelletje hier waarin je moet proberen om het vuur dat je op de hielen zit voor te blijven. Eerlijk gezegd valt dat nog niet eens mee, game on!
Dreamland [WootsonTV]
Dreamland
We kennen Marco Wootson nu onderhand wel met die übermooie babe compilaties die de beste man van tijd tot tijd maakt en vandaag heeft hij er weer eentje klaar die Dreamland noemt. Er komt weer van alles aan lekkers voorbij zetten waaronder Doutzen Kroes, Monika Trzpil, Miranda Kerr, Adriana Lima, Stacey Hannant, en Eugenia Diordiychuk. Habbbaa!
Best Pranks Compilation 2011
Best Pranks Compilation 2011
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd met dat motto kan ik oud worden en als je deze wijze spreuk goed en wel bekijkt is het ook nog eens gewoon de waarheid. Met enige regelmaat komen er hier dan ook filmpjes voorbij van mensen die elkaar in het ootje nemen en dat voor ons allemaal op video vastleggen. Vandaag een compilatie van pranks samengesmolten tot deze Prank Compilatie 2011!
WallPaper Magic [3]
wpmagic
Hot Dog Prank
Je kan in de USA of Canada geen 250 meter lopen of je komt wel een hotdog verkoper tegen en dat zijn dan eigenlijk ook nog eens multi dog verkopers want je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Verschillende soorten worsten, allerlei groen voer en mega veel verschillende sausjes, nu nog een hot dog verkoper die een beetje oplet wat hij allemaal aan het doen is...
Pizzababe Christine Veronica
Pizzababe Christine Veronica
Het is weer tijd voor onze week afsluiting qua Pizzababes en die wordt dit keer verzorgd door niemand minder dan de mooie Christine Veronica. Ik zag de afgelopen week al een paar keer comments voorbij komen van dames die volgens jullie meedingen naar de Pizzababe van het Jaar 2011 verkiezingen, maar ik gok zelf dat deze Christine grote ogen gaat gooien.... Vergeet ook dit keer niet te raten!
A Trip of a Lifetime
A Trip of a Lifetime
Drie mannen, 44 dagen, 11 landen, 18 vluchten, 38 duizend mijl, een vuurspuwende vulkaan, 2 camera's en bijna 1 TB aan beeldmateriaal maken deze drie bijelkaar horende shotfilms over reizen, eten en leren.
Couch Surfing like a Boss
Couch Surfing like a Boss
Eindelijk eens wat mensen die met dezelfde gedachten rondlopen als ik. Waarom zou je namelijk op twee dunne latjes over het water heen scheren, met het risico dat je keihard op je plaat gaat, als dat ook gewoon kan vanuit de luie bank uit de woonkamer. Baas!
Gulp [Stopmotion]
Gulp [Stopmotion]
Stopmotion clips zijn allang niet nieuw meer maar kunnen toch best cool zijn zoals deze reclame stunt van Nokia waar hijskranen en een heel strand in Zuid Wales er voor zorgen dat dit dé stopmotion clip is, gemaakt op het grootste oppervlakte ooit. Het is een promo voor de Nokia Smartphones, die natuurlijk ruk zijn in vergelijking met een iPhone, maar de clip werd wel gemaakt door niemand minder dan Aardman.
Frontaaltje in POV
Frontaaltje in POV
Als beginnend bestuurder denk je dat je in een auto onoverwinnelijk bent totdat je een keertje betrokken raakt in een ongeval dan weet je pas hoe kwetsbaar je eigenlijk wel niet bent in een auto en dat 80km per uur toch wel best hard is om tegen een paal aan te rijden. Gelukkig hebben we de film nog en ook de radio werkt nog....
Gametime 1445 - Lazy Liz 2
Grappige puzzlegame waarin je een lui reptiel bent op jacht naar een vlieg terwijl er onderweg allerlei obstakels zijn die je moet ontwijken. Er zijn in totaal 30 levels en besturing gaat met de muis, Game on!
The Shannon Twins are Back
We konden laatst ook al naar een leuk filmpje kijken van de Shannon Twins die zo mooi zijn dat er maar meteen twee exemplaren van gemaakt zijn en waar wij mannen helemaal niet rouwig om zijn. Zeg maar NEE dan krijg je er TWEE, habbaaaaa...
Filipino Bieber
Filipino Bieber
Ben je echt op zoek naar talent dan hoef je niet eens de tv aantezetten, je loopt gewoon de straat op en vraagt het eerste beste jochie die je tegenkomt of ie een liedje wilt zingen, de beatbox krijg je er gratis bij!
Een dag zonder Facebook
Ik wou er eerlijk gezegd nooit aan maar nu we een heuse TLP Facebook pagina hebben is dat toch best wel grappig te noemen. Niet alleen kom je in contact met oude bekenden van vroeger ook jullie kunnen gewoon een vriendschapsverzoek doen en via Facebook meepraten. Het is allemaal al weer zo normaal dat één dag zonder facebook eigenlijk alweer moeilijk voortestellen is. [Thnx Suzanne!]
Is Missy Peregrym Hot or Not ?!
Missy Peregrym, stickit
Zegt me helemaal niets deze beelden uit de film Stick It dus die zal ik ook wel weer gemist hebben al ben ik niet zo van de dans films. In deze film speelt de mooie Missy Peregrym een hoofdrol en eerlijk is eerlijk Missy Peregrym is een babe! Dit keer zonder plaatjes maar ik hoor het graag, wat denken jullie van deze Missy Peregrym, Hot or Not ?!
Pizzababe Jessica Workman
Pizzababe Jessica Workman
De Pizzababe van vandaag is een nieuweling in de stal van ome Hef genaamd Jessica Workman. Deze Jessica uit Iowa, USA, kwam zomaar eens aanwandelen bij een casting van Playboy en is sindsdien eigenlijk niet meer weggegaan. Vergeet niet te raten want alle ratings tellen straks mee bij de Pizzababe van het jaar 2011 verkiezingen.
Philizz Videomix 2011 [Volume 4]
Philizz Videomix 2011
Ik dacht eerlijk gezegd al dat het vrijdag was vandaag maar zover is het nog helemaal niet. Maakt niet uit we gaan namelijk al wel vast naar een nieuw meesterwerk van Philizz luisteren en kijken want de beste man heeft namelijk weer een mooie "Philizz Videomix Vol. 4" in elkaar geknutseld waar je weer heerlijk het weekend mee kan inknallen. Ga er maar eventjes lekker voor zitten en laat je verwennen door Philizz, download linkjes en een playlist e.d. vind je op de site van Philizz, hierrrrrrr! ENJOY!
Drift & Girls of Slovakia 2011
Drift & Girls of Slovakia 2011
Een biertje in de hand, de geur van burning rubber door de driftende auto's op de baan, mooie meiden en de zon die schijnt wat wil je nog meer als man. Ik bespaar jullie graag de trip naar Slowakije al moet ik zeggen dat het daar ook uitstekend vertoeven is. Check hier de video!
WallPaper Magic [2]
wpmagic
Mannequin Prank
Omdat wij hier in NL momenteel alleen nog maar herhalingen te zien krijgen op de buis gaan we eventjes naar Brazilië waar ze wel gewoon het hele jaar door leuke programma's uitzenden. Silvio Santos is de Braziliaanse versie van Banana Split met dit keer een onhandige verhuizer die het een en ander laat slingeren op de openbare weg. Gelukkig zijn er altijd wel mensen bereid om eventjes een helpende hand uittesteken...
Gametime 1444 - Kingdom Rush
Het koninkrijk wordt aangevallen en je moet de troon verdedigen tegen hordes van Orcs, trollen, foute tovenaars en andere vervelende vijandelijkheden door towers te bouwen zodat ze niet meer door de verdedigingslinie kunnen komen. Versla je vijand en verdien goud waarmee je je towers kunt upgraden. Game on!
Sexy Nikki Mitchell
Sexy Nikki Mitchell
Ik denk niet dat ik teveel zeg als ik jullie vertel dat deze Nikki Mitchell een ontzettende knoert is. Jullie klagen meestal of vinden altijd wel een min puntje, terwijl ik denk een mega vondst gedaan te hebben, dus ik ben benieuwd wat het dit keer gaat zijn. Ik zeg helemaal prima!

Hier Nikki Mitchell als Pizzababe!
Comic-Con Cosplay Lipdub
Comic-Con Cosplay Lipdub
Eind juli was er de jaarlijks terugkerende Comic-Con beurs in San Diego waar allerlei fans van comic books, films en video games bij elkaar komen alweer voor de 31e keer. Op dat soort beurzen lopen er traditie getrouw allerlei figuren rond verkleed als anime-, manga- of computerspel personage. Samen maakte ze een coole lipdub waaraan in totaal 107 cosplayers meededen. Het nummer is van Lady Gaga, Born this Way!
Sexy Pizza Delivery
Pizzaflash, Sexy Delivery
Tja, als Pizzaman maak je nogal eens wat mee zo ook gisteravond toen ik weer met m'n pizzascooter op pad was en een pizza moest bezorgen bij deze dame die helemaal vergeten was om een broek aan te doen... Laat die fooi maar zitten schat!
It's Metal Baby [Epic]
It's Metal Baby
Mensen zeggen wel eens dat zelfs een baby met het spel Guitar Hero muziek kan maken, en dat is ook zo......
Pizzababe Krystina Moore
Pizzababe Krystina Moore
Jummie wat een heerlijke Pizzababe is deze Krystina Moore die zo te zien alles op de juiste plek heeft zitten. Naast poseren houd Krystina er ook van om rustig een boek te lezen, wij kijken mee....
Subway Construction Worker does Sinatra
Subway Construction Worker does Sinatra
Waarom deze bouwvakker nog nooit heeft meegedaan met een talentenjacht op televisie of iets dergelijks is mij echt een raadsel, deze man heeft 100% de X-Factor!
Parkeerbeheer [Russian Style]
Parkeerbeheer
De burgemeester van de Litouwse hoofdstad Vilnius heeft het helemaal gehad met de fout parkeerders in zijn stadje en gaat de overlast te lijf op z'n Russisch, met een tank! Kijk, dat is pas een goed leer moment....
Human Pinball [Stopmotion]
Human Pinball [Stopmotion]
Vroeger hadden we geen drempels maar gewoon kuilen en stonden er nog flipperkasten in de kroeg of amusement hal. Die tijden zijn voorbij en tegenwoordig hebben ze plaats moeten maken voor gokkasten dus gaan we zelf maar voor flipperkast spelen in deze leuke stopmotion film die te zien was op het 2011 Animation Block Party Film Festival in New York City!
Golf Cart Fail Compilation 2011
Golf Cart Fail Compilation 2011
Wat kan er allemaal verkeerd gaan terwijl je op een golf karretje zit ?! Weinig zou je denken, toch was er schijnbaar genoeg materiaal voorhanden om deze fail compilatie te maken...
Gametime 1443 - Warpy
Warpy
Breng telkens het figuurtje naar de warp hole om naar de volgende level te gaan. Dit spel is niet echt moeilijk maar wel zeer verslavend.... daar gaat je vrije dag dan! Game on...
Sexy Veronica Lavery
Sexy Veronica Lavery
We konden de mooie Veronica Lavery al verscheidene malen bewonderen als de Pizzababe van de dag maar er is ook nog zoiets als bewegend beeld en eigenlijk is ze daarop gewoon net zo mooi. We kijken eventjes mee....
Breaking: Haaien zijn Lief!
Breaking: Haaien zijn Lief!
Iedereen die de film Jaws heeft gezien moet niks van haaien hebben en zodra er ook maar een vinnetje boven het water uitsteekt gaat dat zenuwslopende muziekje van Jaws al door m'n hoofd spoken. Joe Romeiro heeft Jaws niet gezien en is dan ook helemaal niet bang voor haaien, het liefst gaat hij ermee zwemmen en aait hij ze zelfs liefkozend over de neus...
WallPaper Magic [1]
wpmagic
Pizzababe Bethanie Badertscher
Pizzababe Bethanie Badertscher
Misschien heb ik wel een fetisj voor vrouwen met zonnebrillen ofzo, het valt mij op dat ik die nogal vaak eruit pik namelijk. Bethanie Badertscher is natuurlijk allang geen onbekende meer voor de vaste TLP bezoeker en vandaag vereerd ze ons maar weer eens met een bezoekje... Dit keer bij het zwembad, waar ik ook zo eens in ga plonsen... Er is ook nog een videoshoot van deze gallerie, hierrrr!
Mac 'n' Cheese [Animation]
Mac 'n' Cheese
Eindelijk weer eens een mooie animatie van eigen bodem... Vier studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht werkten vijf maanden aan hun afstudeerproject, maar dan heb je ook wat! Zie hier Mac 'n' Cheese..
Beth Ditto doet Madonna [OMG]
Beth Ditto doet Madonna
Beroemd worden valt nog niet mee, al heb je tegenwoordig wel iets meer kans om ontdekt te worden door de vele talentenjachten op televisie. De Amerikaanse zangeres Mary Beth Patterson, aka Beth Ditto, maakt het allemaal niet uit en springt meteen de dansvloer op bij het horen van het nummer Voque van Madonna, en "zingt" mee...
How to Remove a Tattoo Like a Boss
How to Remove a Tattoo Like a Boss
Altijd lastig als je helemaal in love bent en je in een zwak moment besluit de naam van je liefje op jezelf te vereeuwigen door middel van een tatoeage op bijvoorbeeld je linker boven arm. Deze gast is er ingetrapt maar is ook geen mietje, zodra het uit is moet de tatoeage er meteen af en dat doen we natuurlijk gewoon zelf... Don't try this at Home!
Dear Rupert
Dear Rupert
Rupert Murdoch, dé mediamagnaat met zo'n beetje in elke tak van sport wel een paar bedrijven die met media te maken hebben is nogal negatief in het nieuws de laatste tijd door de afluisterpraktijken die aan het licht zijn gekomen bij de inmiddels opgeheven krant News of The World. Uiteraard springen de handige reclamejongens daar meteen op in...
Gametime 1442 - The WheelBox Fallen Star
The WheelBox Fallen Star
In elke level moet je een puzzle oplossen om verder te komen maar kijk uit voor de vallen die her en der opgesteld staan. Game on!
Sexy Lela Star
Sexy Lela Star
Okay ik wist vorige week nog niet de achternaam van deze mooie Lela Star maar dankzij hoahoa weten we dat nu dus wel. We sluiten dus de dag af met deze mooie latina die het maar heel zachtjes hoeft te fluisteren. Habb-a!
Dead White
20110801-zombiiie.jpg
Ik ben niet zo heel erg thuis in de zombie films en ik kan jullie dan ook met geen mogelijkheid vertellen uit welke film deze beelden komen. Wie weet het wel ?!
The Girls of Seat
The Girls of Seat
Bij een mooie auto hoort een mooie babe en ook al vind je misschien een Seat iets te min en rij je liever een VW, die eigenlijk min of meer hetzelfde is, de babes van Seat mogen er wezen..
Pizzababe Lena Nicole
Pizzababe Lena Nicole
Onze Pizzababe van de dag is de mooie Lena Nicole die we in het verleden ook al eens tot Pizzababe van de dag hadden benoemd, linkjes onder de galerie, en vandaag nog eens op herhaling is. Het is ook nog eens een extra lange galerie geworden zo op deze eerste dag van de week en ik hoor natuurlijk weer graag jullie commentaar. Rate!
Sake Bomb Dominoes
Sake Bomb Dominoes
De volgende keer als ik sushi ga eten zal ik ook eens vragen aan de barman of ie dit kan roggelen. Ziet er niet alleen leuk uit volgens mij word je er ook nog eens zo zat als tienduizend man van...
The Tour de France 2011 [Illustrated]
The Tour de France 2011
Topgear S17 Episode 6
Topgear S17 Episode 1
Het is weer maandag en dat betekent weeral een nieuwe aflevering van het enige autoprogramma die er toe doet, Topgear. Richy Hammond test de nieuwe Lambo, James May en Jeremy Clarkson testen electro auto's en we nemen een kijkje bij een wel heel speciale competitie.. Enjoy!
Defending the Vandenberg [FreeDiving]
Okay van Freerunning had ik onderhand al wel gehoord maar dit FreeDiving is toch eigenlijk wel nieuw voor me. We duiken eventjes af naar de US Vandenberg die op zo'n 150 feet ligt waar deze gasten, die overigens allemaal geoefende "freedivers" zijn, hun ding doen...
Traverse City LipDub 2011
Traverse City LipDub 2011
We hebben dit soort lipdubs al vaker gezien waaraan een heel stadje meewerkt en vandaag gaan we naar het plaatste Traverse waar ze deze toch zeker niet onaardig lipdub video maakte. Naais!
Gametime 1441 - Rolling Hero 3
Rolling Hero 3
Beweeg en rol de hele level zodat je poppetje muntjes kan pakken om uiteindelijk de portal te openen naar de volgende level..... Game on!