Populaire TAG op TLP


Fail video's

Search TLP

Uit Eigen Keuken


We wish you a Twerky Christmas

TLP Facebook


Volg ons op Facebook voor nog meer Updates

 


Our friends

Random items

TLP Mashup Archief:


TLP Videomashup Archief 2014

TLP Videomashup Archief 2015

TLP Videomashup Archief 2013

TasteLikePizza Archief

Archief van de maand July 2011

Meisje doet een Webcam Showtje
Meisje doet een Webcam Showtje
We zien ze niet zo heel veel meer voorbij komen, die meisjes die zo dom zijn om zich te laten filmen door iemand die de filmpjes vervolgens op het internet plaatst maar als er dan eentje voorbij komt deel ik die natuurlijk gewoon met jullie...
Iemand trek in Duif ?!
Iemand trek in Duif
Duiven staan bekend als vliegende ratten maar ik peisk dat je daar niet meer aan denkt als je helemaal wasted bent van de crack. Misschien dat je dan zelfs denkt dat zo'n duif lekker smaakt....
Wie van de Drie 31 Juli 2011
Christina Marjana Holly

Christina

Marjana

Holly

Tucker & Dale vs Evil
Tucker & Dale vs Evil
In deze horrorcomedy houden twee plattelandsvrienden vakantie in hun 'nieuwe' vakantiehuisje, midden in het bos. Een stel jonge studenten viert hun voorjaarvakantie in hetzelfde bos en ziet de twee goedzakken aan voor enge moordenaars. Zelfs als het duo één van de meiden, de heerlijke babe Katrina Bowden, van de verdrinkingsdood weet te redden, worden ze door de jongeren van slechte bedoelingen verdacht. Deze hilarische horrorcomedy in de stijl van ‘Shaun of the Dead’ staat garant voor een even lachwekkend als bloederig schouwspel.. HD Trailer hier!
The Beach Spy [Part 14]
Extreme Wedgie
Extreme Wedgie
Op scholen teisteren zogenaamde bullies andere kids door ze bijvoorbeeld een wedgie te geven maar dat zou je van de politie eigenlijk niet verwachten. Toch is ook de politie daar helemaal niet vies van zoals hier in deze video waarop een reddingsaktie is te zien van een zelfmoord springer die zich op het laatste moment heeft bedacht.
We Miss You
We Miss You
Een coole short film met een NY agent in de hoofdrol die een wel heel vreemde ontmoeting heeft in de drukke straten van New York.
Wetsuit Slip'n Slide [Fail]
Wetsuit Slip'n Slide
Het is warm en dan zoek je het liefst een plekje op bij het water maar mocht dat er niet in zitten dan breng je het water gewoon naar bijvoorbeeld je tuin zoals deze beste mensen die een slip'n slide baan gebouwd hebben met behulp van het dak van het huis. Een wetsuit is vrij aerodynamische dus "slide" je ook iets verder..
Ride your passion
Ride your passion
Ik stel jullie eventjes voor aan Jorian Ponomareff die een virtuoos is op z'n motorbike en dat in deze video graag eventjes laat zien. Hij kan er wat van!
Gametime 1440 - TimeKiller
TimeKiller
Een werknemer heeft het helemaal gehad met de tijd en besluit alle klokken in het dorp waar hij woont kapot te slaan / maken. Klik hiervoor telkens op de juiste items in de juiste volgorde om verder te komen totdat je alle klokken hebt vernield. Game on!
Sexy Louise Glover
Sexy Louise Glover
Louise Glover is pas 28 en gaat al eventjes mee op het internet en was het eerste Britse model die Model of the Year bij Playboy werd. Verder heeft ze zo'n beetje in alle bladen gestaan waaronder FHM, Maxim, Loaded en natuurlijk in de diverse Engelse kranten op de beruchte pagina 3. Vanavond sluit ze voor ons de dag af met deze video...
Nikita doet Rope swing Faceplant
TARZAN SWING FAILS
Het was zo'n leuke middag totdat Nikita ook een keertje via het touw in het water wilde springen. Hoe het afloopt laat zich raden..
Insane Train Surfing [OMG]
20110730-trainskater.jpg
Ik zal de aankondiging van dit filmpje maar meteen beginnen met een "Don't try this at Home" voorschrift want wat deze gast, ene PPXE, uithaalt is natuurlijk levensgevaarlijk. Neemt niet weg dat wij er graag naar kijken...

Livestream Fc Twente - Ajax hier! (2-1)
Wie van de Drie 30 Juli 2011
Aida Aubrey Belle

Aida

Aubrey

Belle

Fail Compilation July 2011 [By Fail.nl]
Fail Compilation July 2011
De Fail compilatie van juli 2011 door Fail.nl komt nu eens niet halverwege de maand of een week te vroeg, maar gewoon aan het eind zoals het hoort. De overige fail compilaties van deze maand juli 2011 vind je via deze link nog eens terug op TLP!
Chopstick Thief [WTF]
Chopstick Thief
Sommige mensen hebben moeite met het eten van sushi en dergelijke omdat je dat eigenlijk met stokjes moet eten, de zogenaamde chopsticks. Dat andere mensen wel erg bedreven en creatief zijn met eetstokjes zien we in deze bewakingsvideo.
Amazing goal Neymar
Amazing goal Neymar
Dat Neymar hét talent van Brazilië is liet hij afgelopen woensdag maar weer eens zien in de wedstrijd Santos vs Flamengo die zijn clubje dan wel verloor met 4-5 maar waar hij toch nog eventjes deze mooie goal maakte die zo in een lijstje past. Tja, daar kan een faalhaas als Mario Balotelli natuurlijk niet aan tippen al doet die wel verwoede pogingen.
Let's Go
Let's Go, The Breakz
Van het feesten komt tot dusver in deze zomer niet zoveel en dat heeft zo'n beetje alles te maken met de tegenvallende zomer hier in NL. Over het grote water wordt er wel volop gefeest en dat is ook niet zo vreemd met dat mooie weer aldaar. Alleen zien de mensen er daar zo afentoe wel wat vreemd uit... Check eventjes deze WTF clip van The Breakz!
Batman The Last Laugh [Fan made Shortmovie]
Batman The Last Laugh
Batman kan in de Hollywood films wel telkens overwinnen in deze fan made shortmovie van zo'n 15 minuten heeft hij het toch iets zwaarder met de Joker en kornuiten. Check eventjes deze coole film van ENSO Productions & Gotham City FX die de handen ineensloegen om dit project te laten slagen.
Gametime 1439 - Crash Boom Bang
Vuur ballen af die elk een andere functie hebben op de boxen om ze uit het scherm te spelen. Er zijn ballen die ontploffen en ballen die elastisch zijn, game on!
Sexy Lela
Sexy Lela
We gaan de dag weer afsluiten met een mooie babe in videoformaat en vanavond is dat Lela geworden waar ik helaas geen achternaam bij heb kunnen vinden. Ken jij deze babe meld dat dan eventjes in de comments, zodat we nog wat meer van haar kunnen posten. Check!
It's Drama Dog
It's Drama Dog
Leuk die huisdieren alleen moet je ze niet al te veel televisie laten kijken want dan krijg je dit soort taferelen, wel geniaal om te zien... [Thnx André!]
Animal Kingdom - Mixed
Animal Kingdom - Mixed
Breaking: Amy Winehouse Leeft!
20110729-amywinehouse.jpg
Pffff, zijn we weer in de maling genomen door het internet... Afgelopen zondag werd bekend dat de Britse zangeres aan een overdosis overleden zou zijn maar niets is minder waar Amy LEEFT. Deze video dook op van een Amy Winehouse alive and kicking terwijl ze zelfs nog een van d'r bekendste nummers zingt... Bah al die internet hoaxen ook!
Pizzababe Elizabeth Marxs
Pizzababe Elizabeth Marxs
In mijn poging om jullie toch elke keer weer van mooie verse Pizzababes te voorzien ben ik nu toch misschien iets te ver doorgeslagen en zit ik eigenlijk te wachten tot de politie met zo komt ophalen. Check hierrr! Nu het nog kan presenteer ik toch snel nog eventjes onze Pizzababe van vandaag Elizabeth Marxs die tevens de laatste Pizzababe is van deze week en ik hoop dat ze me maandag weer vrijlaten zodat we toch verder kunnen gaan met deze serie. Vergeet vooral niet te raten!
Redneck Fail Compilation 2011
Redneck Fail Compilation 2011
Je zal maar als redneck geboren worden dan staat je niets dan ellende te wachten als we deze fail compilatie mogen geloven van YDL! Kijk eventjes mee...
Girls can't Jump
Girls can't Jump
Vrouwen, wat kunnen ze nu eigenlijk wel ?! Parkeren is een probleem, van drinken gaan ze vreemd gedrag vertonen en vrouwen die mannen sport beoefenen zien er ineens niet meer als vrouwen uit. Deze dames zijn een potje aan het basketballen en zeg nou eerlijk is het vreemd als ik denk: GA KOKEN!
Best Nascar Prayer Ever [The Song Autotuned]
Best Nascar Prayer Ever
Afgelopen week kon je al eventjes Pastor Joe Nelms zien die wel een heel apart gebedje had voor de rijders van Nascar. Het internet zou het internet niet zijn als deze speech niet geautotuned werd en verpakt in een aanstekelijk liedje. Boogity Boogity Amen!
Guy Dancing to Single Ladies @ Rihanna Concert
Guy Dancing to Single Ladies
Okay gister was ik dus eventjes bij een concert van Rihanna in het Wells Fargo Center en het blijkt dat ze ook over het grote water onder de indruk zijn van mijn lauwe dance moves. Check eventjes deze fans die helemaal uit hun dak gaan terwijl ik ze laat zien wat dansen is. And the crowd goes wild...
Gametime 1438 - Johnny Finder 3
Johnny Finder 3
Een soort click'n play game waarin je Johnny Finder, de ontdekkingsreiziger, bent en je door op de juiste plaatsten items te vinden en die in de goede volgorde te gebruiken van scene naar scene gaat. Game on!
Sexy Laura Angel
Sexy Laura Angel
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en vandaag zijn we aangeland bij dat laatste. We sluiten deze dag af met Laura Angel, weeral zo'n 18+ sterretje, die gewoon een mega babe is. Goed voor Robert S. was het zo te zien een haast klus maar dat mag de pret niet drukken. Mij kan ze krijgen!
Ball Boy vs Mascotte [Epic Win]
Ball Boy vs Mascotte
Het Eugene Emeralds minor league baseball team had een "Blue Balls Night" afgelopen maand en daar kreeg een van de spelers het aan de stok met de Mascotte Doug Fir tijdens een stoelen- dans. De Mascotte weet ondertussen waarom ze het Blue Balls Night noemen, dat scheelt.
Bavaria City Race in Rotterdam 2011
RENAULT SPORT @ BAVARIA CITY RACING 2010
Net zoals voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een Bavaria City Race plaatsvinden in Rotterdam. A.s. maandag gaat dit promo filmpje daarvoor live maar wij hebben 'm alvast voor je klaar gezet en de datum is ook bekend, zet 21 augustus maar alvast in je agenda! Vroemmmmm!
Silence of Love
Silence of Love
Kennen jullie deze commercial nog van een hele tijd geleden uit Korea als ik me niet vergis ?! Daar moest ik namelijk gelijk aan denken toen ik deze spot zag van een Thaise firma die in levensverzekeringen doet. Pak er maar eventjes 'n zakdoekje bij..
Pizzababe Sabrina Maree
Sabrina Maree
Over naar de Pizzababe van de dag die vandaag ingevuld wordt door de roodharige Sabrina Maree die we toch al een tijdje niet meer voorbij hebben zien komen. Er stonden al een paar mooie galeries van deze babe op TLP en dat linkje vind je onder deze gallerie... Vergeet niet te raten want alle ratings tellen straks mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen. Rate!
Fight!
Fight!
Het maakt niet uit waar je komt of bent er bestaat altijd een kans dat je verzeild raakt in een vechtpartij terwijl je er niets mee te maken hebt en daar word je niet blij van. De boys van de WLF hebben een paar filmpjes bij elkaar gezocht waarin er weer flink op los gemept wordt. Fight!
Fail Compilation July 2011 [Twister]
Fails of April 2011 by Twister
We hadden er al een paar voorbij zien komen maar met nog 3 dagen te gaan deze maand presenteert Twister nu ook z'n Fail Compilatie voor de maand juli 2011. Ongetwijfeld komen er nog een paar voorbij zetten maar dat zal dan vast meer van hetzelfde zijn. Vandaag dus Twister!!
Wegmisbruikers Polen
WEGMISBRUIKERS DOOR KOEFNOEN
Niet alleen in NL hebben we het programma wegmisbruikers in Polen hebben ze tegenwoordig ook iets soortgelijks al is dat niet met onze lievelingspresentator André van der Toorn. Kijk maar eventjes mee naar de capriolen die deze te hard rijdende motormuis uithaalt om aan een boete te ontkomen.
Goodnight Jasper
We moeten nog beginnen met de werkdag maar hondje Jasper heeft het al wel gezien voor vandaag, slapen dus!
Gametime 1437 - Mafia the Escape
Mafia the Escape
Bescherm de trucks gevuld met illegale handeltjes van z'n achtervolgers en verdien extra geld om meer mafia inteschakelen om je te helpen of betere guns te kopen. Game on!
Jenya Kisses you GoodNight
Gisteravond kwam er van het posten niet zo heel veel meer na een nachtje stevig doorzakken maar niet getreurd ik heb Jenya opgetrommeld die je een kusje geeft als goedmaker..
Animal Kingdom - Big Cats
Animal Kingdom - Big Cats, AnimalKingdom
I'm Pregnant Prank
I'm Pregnant Prank
Alhoewel je vrouw met een dikke buik rondloopt voor 9 maanden, zwanger ben je uiteindelijk toch samen. De vriendin van Jesse heeft hem wijs gemaakt dat ze zwanger is en heeft dat ook nog eens een maand volgehouden, leuke prank of toch gewoon sick shit ?!
Pizzababe Iryna Ivanova
Iryna Ivanova
We zitten alweer bijna in een nieuwe maand en daarom hebben we vandaag al de Cybergirl van de maand augustus 2011, Iryna Ivanova. Ik ga er maar eventjes vanuit dat de ogen van de Oekraïense Iryna zijn gefotoshopped want zulke mooie bruine stuiters heb ik al lang niet meer voorbij zien komen. Raten jullie weer netjes mee ?!
Ventriloquist Paul Zerdin
Ventriloquist Paul Zerdin
Kennen we Jeff Dunham nog met z'n epische terroristen pop Achmed ?! Jeff Dunham heeft het helemaal gemaakt en heeft zelfs tegenwoordig een eigen tv show maar vandaag gaan we kijken naar Paul Zerdin een nieuwkomer die zijn kunsten laat zien / horen bij het Engelse Just for Laughs.
Family Guy Comic Con 2011
Family Guy Comic Con 2011
Voor seriejunkies is het momenteel afzien want de meeste USA series zitten momenteel in een zomerstop en dat betekent dus eigenlijk gewoon afkicken voor de echt serie verslaafde. Een van de series die ik al jaren volg is Family Guy en dit zijn de eerste beelden van seizoen 2011 zoals te zien op de Comic Con 2011 die momenteel plaatsvindt in San Diego...
It's KungFu Keeper [WTF]
In de BH Cup, een toernooi voor voetbalspelers onder de 19 jaar (BH Cup U-19), speelde de Braziliaanse clubs Vasco de Gama tegen Sport Recife. Na een incidentje op het veld besluit doelman Gustavo, van laatstgenoemde club, het recht in eigen hand te nemen en maakt met een kungfu schop op het achterhoofd van de tegenstander meteen voor altijd een einde aan zijn carrière, en wordt zelfs verdacht van een poging tot moord. Hier de bewuste beelden..
The Apple Store Challenge
The Apple Store Challenge
Terwijl er in China Apple stores opduiken die helemaal niet van Apple zijn gaat ene Mark Malkhoff testen bij een echte Apple Store wat daar allemaal wel en niet kan... Er mag een hoop! Maar dat wisten we eigenlijk al wel...
Gametime 1436 - Gap Monsters
De opdracht is eenvoudig schuif de zwarte en witte blokjes zo dat je daardoor Pinky in het rode vak krijgt. Tis simpele, game on!
Sexy Shannon Twins
Sexy Shannon Twins
Kleine kinderen hebben allerlei superhelden maar wij hebben maar één held en dat is Ome Hef. Stel je je nou eens voor dat je bijvoorbeeld een nachtje tussen deze Shannon Twins mag liggen, ome Hef has been there & done that, HELD! Kijk eventjes mee naar dit heerlijke tweeling duo, Karissa & Kristina Shannon..
Ultimate Headache Compilation [Fail]
Ultimate Headache Compilation
Als je maar goed hard genoeg op je hoofd valt of je kop stoot dan krijg je vanzelf hoofdpijn en dat hebben zo'n beetje alle mensen die in deze pijnlijk ogende compilatie voorbij komen. FAIL!
Pizzababe Jessica Zelinske
Pizzababe Jessica Zelinske
We gaan weer over naar onze Pizzababe van de dag en dat is vandaag de mooie blauwogige Jessica Zelinske geworden die door ome Hef is uitgeroepen tot heetste huisvrouw van de maand augustus. Doe mij zo'n huismiep!
Capital Cruising [Timelapse]
Capital Cruising
We nemen eventjes een kijkje in Ottawa, de hoofdstad van Canada, in deze coole timelapse waarin meer dan 15.000 foto's werden gebruikt die werden geschoten in zo'n vier weken tijd...
Illustrations - Mens Adventures
Mens Adventures
The Evolution of Touchdowndance
The Evolution of Touchdown dance
Kennen we Judson Laipply nog die een paar jaar geleden met z'n Evolution of Dance video de wereld veroverde ?! Dit is iets soortgelijks alleen zien we nu allerlei dansjes die American Football spelers maken nadat ze een touchdown gescoord hebben. Niet zo entertainent als de originele dance video's maar toch eventjes boeiend om te zien...
Planking in Motion [2.0]
Ik geloof dat planking ondertussen al weer uit is en dat er al weer nieuwe varianten zijn, zoals bijvoorbeeld owling, maar het zou ook maar zo kunnen zijn dat dit Planking in Motion de shit van deze zomer gaat worden. Wat is planking in motion ?! Hetzelfde als planking alleen dan in film vorm gemaakt met het stopmotion effect, kijk even mee...
Gametime 1435 - Metal Power
Metal Power
Verklein telkens je speelblokjes om door de nauwe doorgang te komen en uiteindelijk bij het licht uitkomt. Doe dit in zo min mogelijk beurten en speel het spel uit, game on!
Sexy Carwash at the Playboy Mansion
20110725-carwash22.jpg
Ook de auto's van ome Hef moeten afentoe eens schoongemaakt worden en dat doet de beste man al jaren op de ouderwetse manier, met emmer en sop. Gelukkig heeft hij een hele batterij bunnies die 'm daarmee een handje helpen, terwijl wij daar graag naar kijken.
Epic Nascar Prayer
Epic Nascar Prayer
In het Nascar racing gebeuren vallen nogal veel ongelukken daarom is het de gewoonte dat er een dominee of andersoortig predikant een gebed uitspreekt over de rijders en de baan zegent alvorens er geracet wordt. Pastoor Joe Nelms van de Family Baptistchurch uit Lebanon, Tenessee sprak de volgende epische woorden... GENIAAL!
Insane Rollerblading [Game Theory Extra's]
Insane Rollerblading
Zo'n 15 maanden filmen ging er vooraf aan het maken van de rollerblade film "Game Theory" waaraan o.a. rollerblade virtuozen Don Bambrick, Mike Murda Johnson en Brian Aragon een steentje bijdroegen. Het schijnt een van de meest besproken rollerblade films van 2011 te zijn dus voor de liefhebbers is het eventjes genieten. Als extraatje een profiel video van Brian Aragon...
4 Minutes Preview of The Walking Dead [Season2]
4 Minutes Preview of The Walking Dead
Ik heb jullie al een paar keer uitgelegd hoe je zelf series kan downloaden via usenet en als dat eenmaal gelukt is kan je ook gewoon alles bekijken een dagje later dan uitgezonden in de USA. Voor het tweede seizoen van de serie The Walking Dead moet je nog eventjes geduld hebben die gaat pas in premiere op 16 oktober van dit jaar. Er is al wel vast een vier min. durende preview / trailer clip...
Pizzababe Ashleigh Elizabeth
Ashleigh Elizabeth
Zoekt en gij zult vinden, zo begon het mailtje van Menno die vandaag deze Ashleigh Elizabeth graag eens wilde zien als Pizzababe van de dag... Vorige week nog op video te bewonderen deze vamp en vandaag maakt ze haar debuut in galerie vorm.. Ik neem eventjes een hap van m'n tosti en ben alvast benieuwd wat jullie van deze dame vinden. Vergeet niet te raten! [Thnx Menno!]
The Wins & Lucks of May-June-July 2011 [Twister]
Zoals ik al zei zitten we in de laatste week van de maand en dat betekent dat er weer een hoop compilaties voorbij gaan komen. Twister kennen we onderhand natuurlijk en de beste man heeft weer een Win / Luck compilatie in elkaar geschroefd die dan telkens van een maand of drie tegelijk is. Vandaag de maanden mei, juni en juli... Enjoy!
Topgear S17 Episode 5
Topgear S17 Episode 1
Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze aflevering van Topgear nog niet heb gezien en weet dus eigenlijk ook niet waar het vandaag over gaat. Maakt eigenlijk niet uit want Topgear is uiteraard altijd goed... Vandaag alweer aflevering 5!
Testing Dog Shock Collars
Testing Dog Shock Collars
De TLP kat is al twee maanden krols en ik moet eerlijk zeggen dat ik er onderhand wappie van word en kan mensen die hun hond een zgn. Shock Collar aanmeten ineens een stuk beter begrijpen. Hoe dat voelt op je eigen stembanden testen deze mensen uit voor ons...
Epic Win Compilation July 2011
WIN Compilation
Nu de fail compilaties van deze maand weer langzaam langs komen is het ook de beurt aan de compilaties met filmpjes waarin het wel nét goed ging. De eerste Win compilatie komt van Epicwinplanet en is hier te zien.
Gametime 1434 - Raid Osama bin Laden
Raid Osama bin Laden
Osama bin Laden werd begin dit jaar eindelijk gevonden en gedood door Amerikaanse Navy Seals en vandaag gaan wij die missie gewoon nog eens spelen. Breng je team telkens op tactische wijze naar het doel maar kijk goed hoe je vijanden gepositioneerd zijn en naar welke kant ze staan. Game on!
Sexy Beth Fithen
Sexy Beth Fithen
Wat een waardeloze dag was het vandaag toch, niets anders dan druilerig weer en ik heb net zelfs eventjes de verwarming aangehad. Snel afsluiten deze trieste dag dus en dat doen we vanavond met Beth Fithen, check het uit!
The Fails of July 2011
Fail Compilation June 2011, juni
De maand juli is nog steeds niet voorbij maar van alle kanten komen nu al de fail compilaties voorbij stromen en zo ook weer vanavond met zelfs twee fail compilaties met in totaal zo'n 18 minuten beeld. Vorige week hadden we trouwens al de eerste fail compilatie die je hier nog eens kan terugvinden. Enjoy!
Wie van de Drie 24 Juli 2011
Indiana Jane Lusi

Indiana

Jane

Lusi

Bulldog Gus vs Pool
Niet alleen voor mensen is het bij een te warme temperatuur heerlijk afkoelen in een zwembad, voor honden geldt dat natuurlijk evenzo. Dit is Bulldog Gus die van zijn bazin een heus zwembad heeft gekregen alleen kent Gus de buurt een beetje en neemt uit voorzorg zijn nieuwe trots 's avonds gewoon mee naar binnen... Althans..
The Beach Spy [Part 13]
Bungee Jump [Prank]
Bungee Jump
Erg origineel was het al niet meer maar het blijft leuk om naar te kijken. Mats je maat eens door hem te laten bungee jumpen, maar dan anders...
Riding with the Wong Gang
Riding with the Wong Gang
Het is weer zondag en dat betekent eigenlijk automagisch weer een filmpje van after effects specialist Freddie Wong die dit keer toch wel weer aardig goed gelukt is. Freddie W. is beland in het Wilde Westen en ik zie een klein beetje elementen terug uit de Back2theFuture films, leuk gemaakt!
Zondagochtend Ontbijt - Bacon wrapped Eggs
Bacon wrapped Eggs
Het golfen is afgelast wegens het slechte weer hier in Arnhem en omgeving en niet omdat het niet meer mag van de politie zoals sommige van jullie mij twitterde... Dus heb ik vandaag om eens een lekker ontbijtje in elkaar te knutselen, dit recept lijkt mij helemaal prima!
Gametime 1433 - River Wars
River Wars
Dit spel lijkt een klein beetje op Angry Birds als ik eerlijk ben en dat spel kennen we natuurlijk allemaal. Richt en schiet daarna alle vijanden omver en ga door totdat er geen overlevenden zijn. Game on!
Sexy Nikky Case [10min. Special]
Sexy Nikky Case
Nikky Case is een bekend model in het wereldje van mooie babes en poseerde o.a. voor Penthouse en Playboy. In deze video die ruim 10 minuten duurt een kleine special van deze mooie babe... I rest my Case!
Timelapse of Amsterdam
Timelapse of Amsterdam
Ik mag er niet komen van mijn moeke maar toch zijn dit mooie beelden uit Amsterdam met timelapse beelden vanaf verschillende punten in de stad samengeweven tot deze mooie timelapse video!
Saturday's at the Sexy Carwash
Saturday's at the Sexy Carwash
Zaterdag is altijd dé dag om eventjes met je bolide een rondje door de wasstraat te rijden maar je kan het natuurlijk ook nog gewoon oldskool stijl met een emmertje sop water en wat sponsen / lappen doen doen, bij voorkeur door een aantal schaars geklede dames..
Wie van de Drie 23 Juli 2011
Jacky D Diana Milana

Jacky D

Diana

Milana

Skaters Save Two Babies [OMG]
Skaters Save Two Babies
Skaters staan over het algemeen niet zo heel erg goed bekend en dat heeft dan weer te maken met de verscheidene clips op het internet waarin ze het aan de stok krijgen met buurtbewoners die overlast ondervinden van de skatende jeugd. In dit geval is het een skater die uiteindelijk de levens van twee babies redt wanneer moeke de sleutels in het contact heeft laten zitten en de kids levend geroosterd dreigen te worden op de achterbank van een SUV. Best stevig nog zo'n ruitje...
Taste the Rainbow
Taste the Rainbow
Geniale commercial hierzo van...... kijk zelf maar eventjes!
Amazing Dead Fly Art
Amazing Dead Fly Art
I want to Marry You
I want to Marry You
Als kind ben je nog niet echt bezig met hoe je leven er later uit moet gaan zien en moet je nog helemaal niets van die vervelende meiden hebben die met poppen spelen. Aan trouwen wil je eigenlijk helemaal nog niet denken..
Motorcycle Takes Out Female Fan [OMG]
Motorcycle Takes Out Female Fan
Het blijft link dat motorsport en niet alleen voor de rijders ook voor toeschouwers is het maar hopen dat je niet ineens een voorwiel op je hoofd krijgt zoals deze dame die voor een van onze filialen stond te kijken bij een straat race.
Gametime 1432 - Guest Bedroom Escape
Guest Bedroom Escape
Je wordt wakker in een onbekende slaapkamer na een heftig kerst feestje en kan er niet uit. Vind zoveel mogelijk items die je helpen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Gebuik de gevonden items op de goede manier en op het juiste moment om verder te komen, game on!
Sexy Layla
Sexy Layla
Ik wil nogmaals iedereen bedanken die heeft mee betaald aan mijn verjaardagscadeau (NSFW) gisteravond, het was top! Aan alles komt een eind en zo ook aan deze vrijdag die ik toch al wat brakkig begon. Vanavond stel ik jullie graag voor aan Layla, waar ik helaas geen verdere gegevens van heb maar die zeker niet de minst mooie chick is van vandaag. Is er iemand die Layla's achternaam weet ?!
MC Xander - Sick Of The Lies [Epic Beatbox Looping]
MC Xander, Beatbox
Ga er eventjes lekker voor zitten en laat je verassen door deze geniale MC Xander die hier echt een knap stukje muziek aflevert. Deze Engelse artiest uit Londen heeft ook nog een eigen soundcloud adresje waar je e.e.a. kan downloaden.

Is MC Xander de nieuwe Dub FX?!
When Bulls Attack [The Compilation]
When Bulls Attack
We zien met enige regelmaat clips voorbij komen met daarin onvoorzichtige mensen die het in hun botte kop halen om zich in de nabijheid van stieren op te houden. Nou zijn stieren daar niet zo heel erg blij mee en kan je met stieren ook maar beter geen ruzie maken. In deze compilatie allerlei gasten die het toch probeerde...
Pizzababe Chantelle Fontaine
Chantelle Fontaine
Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we deze Pizzababe week weer gaan afsluiten. Niet getreurd, maandag beginnen we gewoon weer met een nieuwe batch met mooie en verse Pizzababes! Voor vandaag heb ik Chantelle Fontaine voor jullie gestrikt en uiteraard ben ik weer benieuwd wat jullie van deze dame gaan vinden. Rate!
SesameStreet doing Sure Shot [by Beastie Boys]
SesameStreet doing Sure Shot
Wie heeft er vroeger nou niet naar Sesamstraat gekeken ?! Iedereen toch wel, mag ik aannemen... En wie is er niet opgegroeid met de Beastie Boys en epische nummers als No Sleep till Brooklyn ?! Gooi die twee in een mix / mashup en je krijgt zoiets als deze clip... Leuk gedaan!

Bonus: Nieuwe single van de Beastie Boys + 11min. videoclip!
Sex tijdens het Rijden... Mag dit ?!
Sex tijdens het Rijden... Mag dit ?!
Verkeersregels zijn er om nageleefd te worden al zijn er altijd mensen die wetten denken te moeten overtreden en dat ook gewoon doen. Neem nou dit koppel die schijnbaar niet kunnen wachten tot ze thuis in de slaapkamer zijn en die stiekem gefilmd werden door een mede weggebruiker... Multitasken FTW!
Yummy Summer
Yummy Summer
Het lijkt al wel weer herfst te worden als ik de laatste dagen zo eens naar buiten kijk maar het is toch echt zo, we zitten nog steeds in de zomer! Het merk Primitive shoes pakt in iedergeval uit met deze toch wel erg coole commercial, wij kijken mee!
World Record Blob Jumpen
World Record Blob Jumpen
Er zijn zo van die dingen die je altijd al eens hebt willen doen en dat geldt zeker voor dit blob springen zoals hier te zien bij het wereldrecord Blob jumpen in Zwitserland waar hoogtes van 15 meter plus worden gehaald. Het record voor in het Guiness book of records staat inmiddels op 17 meter, hier te zien!
Shaving like a Boss
Shaving like a Boss
Net het bed uit, katertje en dan moet je je nog toonbaar maken voor de buitenwereld. Helaas berusten de volgende beelden niet op de werkelijkheid maar verdraaid handig is het wel!
Gametime 1431 - Lazy Liz
Seauw, het was me het feestje wel! Een soortement van Hangover maar dan anders en gelukkig hebben we GEEN foto's! Over naar de orde van de dag met de gametime waarin we vandaag een puzzle spelletje hebben waarin je moet proberen bij het doel te komen terwijl je hindernissen moet ontwijken... Game on!
Sexy Kimberly Phillips & Tiffany Selby
Sexy Kimberly Phillips & Tiffany Selby
Als je jarig bent moet je trakteren en dat doen ik dan ook door middel van deze fijne videoshoot van de dames Kimberly Phillips & Tiffany Selby. We konden ze laatst al eens zien in een gallerie samen als Pizzababe van de dag en vanavond dus nog eens de video die daar bij hoort. Ik zeg Habbaaa-aaa, en ga nu aan het bier en appeltaart!
Parkour Fail Compilation 2011 [The One]
Parkour Fail Compilation 2011 [The One]
Parkour of Freerunning hoe je het ook wilt noemen, is cool ik kan niet anders zeggen. Helaas voor de sportievelingen die hier aan doen gaat het ook nog weleens mis, in deze compilatie allemaal gasten die net niet goed genoeg zijn. Er zitten een paar vrij pijnlijke clips tussen, OUCH!
Fart Prank went Wrong [Fight!]
Fart Prank went Wrong
Ene Jack Vale loopt al een aantal maanden het internet te vervuilen met allerlei pranks de een nog slechter dan de ander. Zo gaat hij met een scheetkussentje supermarkten in om in de nabijheid van andere shoppers zogenaamd een scheet te laten, terwijl een maat van 'm daarna de reacties van de slachtoffers filmt. Je kon er op wachten en nu is het dan ook zo ver, hij kwam de verkeerde tegen... Fight!
Boob Workout
Boob Workout
Wanneer je als man een jaartje ouder wordt is er nog niet eens zo heel veel aan de hand. Goed, je buik is (nog) weer wat verder uitgezakt en na een avondje stappen heb je wat meer rust nodig dan voorheen, verder verandert er niet al te veel. Voor vrouwen ligt dat toch iets anders en kan er veel meer gaan hangen op plekken waar mannen juist zo gek op zijn. Het is dus zaak om goed te blijven trainen en bepaalde oefeningen te doen waardoor toch alles strak in het vel blijft zitten. Of het helpt ?!
Pizzababe Peyton Marie
Pizzababe Peyton Marie
Altijd leuk die kadootjes uitpakken als je weer eens jarig bent en zelfs ome Hef had een leuk presentje voor me, namelijk deze Peyton Marie. De oplettende TLP bezoekers kennen deze dame natuurlijk al, maar dat neemt niet weg dat Peyton een heerlijke verschijning is. Vergeet niet te raten!
History of Rap 2 [Jimmy Fallon Show]
JIMMY FALLON doet HISTORY OF RAP
Zo'n half jaar geleden kon je de allereerste History of Rap door Jimmy Fallon & Justin Timberlake al bekijken hier op TLP en dat was al episch. Vandaag deeltje twee van dit toch wel erg geinige concept. Jimmy Fallon en Justin Timberlake gezamenlijk doen History of Rap 2, zoals te zien afgelopen dinsdagavond in de Jimmy Fallon show! Meer Jimmy Fallon hier!
Op een dag weet je het! Trucker [Fail]
Op een dag weet je het! Vrachtwagen Chauffeu
Het is nu echt vakantietijd, in Nijmegen lopen ze morgen het laatste rondje en bij zaken als de Kwik-Fit zijn volop uitzendkrachten aan het werk. En dat laatste is spijtig natuurlijk, als je daar net je vrachtwagen van nieuwe bandjes hebt laten voorzien...
Motorist vs Dog [WTF]
Motorist vs Dog [WTF]
Het volgende item is niet iets voor de dierenliefhebbers onder ons en zeker niet voor mensen die van honden houden. Een zwerfhond loopt onder het wiel van een motor rijder en ipv zich over de hond te bekommeren lijken deze motor duivels zich vooral druk te maken om de motor en de rijder die lichtjes gewond is. WTF!
Pop House Videomix 10 [Spring 2011]
Pop House Videomix 10
Tja, de videomixen vliegen ons momenteel om de oren en dit is eigenlijk een 2e deel van die Pop House Videomix 9 die we vorige week al eens hadden gepost. Vandaag met playlist en de duur is dit keer zo'n 28 minuten. Wat kan ik er verder van zeggen behalve, genieten maar weer....
Gametime 1430 - Dude and Zombies
Als ik zo eens naar de graphix kijk in deze game had het maar zo een spelletje kunnen zijn uit het Commodore 64 tijdperk maar dat maakt eigenlijk ook niets uit. Je moet de zombies van je afschieten en verdiend geld door ze te doden. Koop met je geld upgrades en dergelijke om de waves waar geen einde aan lijkt te komen te overleven.
Sexy Jessa Hinton
Sexy Jessa Hinton
Jessa Hinton is Playboy's Playmate van de maand juli en we konden Jessa vorige maand al als de Pizzababe van de dag voorbij zien komen. We hadden nog geen bewegend beeld van deze dame helaas maar daar komt na vanavond verandering in. In deze profiel videoshoot stelt de mooie blondine, die naast poseren ook nog een paar andere hobby's heeft, zichzelf voor..
Fire Table Stunt Gone Wrong
Fire Table Stunt Gone Wrong
Je zal ze te vreten moeten geven al die jackass wannabe's, dan mag je haast wel zo rijk zijn als een Rupert Murdoch. We hebben weer iemand gevonden die door een brandende tafel wil springen, helaas was hij vergeten voor de stunt z'n kleren wat nat te maken, iets wat echte stuntmannen volgens mij wel doen als ze iets met vuur gaan doen. Ja ach, al het begin is moeilijk! [Thanks Zach!]
Adorable Baby Sloth Yawning [Original]
Adorable Baby Sloth Yawning
Mensen die mijn account op Facebook volgen konden al zien dat ik gister eventjes op kraamvisite was bij baby Julia, maar niet alleen kleine mensen baby's zijn schattig. Check eventjes deze schattige baby luiaard die, hoe kan het ook anders met zo'n naam, aan het gapen is alvorens naar dromenland te gaan... Aaaaaaaahhhhhhhh!
Pizzababe Brittany Alyse
Pizzababe Brittany Alyse
Onze Pizzababe van vandaag is weer koren op mijn molen, lichte ogen, donkere haren en een lichaam om van te watertanden. Brittany Alyse dus weeral een babe uit de stal van ome Hef en cybergirl van de maand juli 2011!
The Detox Challenge
The Detox Challenge
Niet alleen auto's of onze energiebronnen moeten groener ook merken als Nike en Adidas moeten het roer om gooien als het aan Greenpeace ligt. Greenpeace daagt de twee uit tot een heuse Detox Challenge, FITTIE!
Hero Chihuahua [WTF]
Hero Chihuahua
De overvallers van een sigarenboer in Los Angeles keken eventjes vreemd op toen Paco de Chihuahua ineens een voor niets terugdeinsende waakhond bleek te zijn...
Animal Kingdom [Part 1]
Animal Kingdom, AnimalKingdom
Urban Carwash
Urban Carwash
Iets wat gratis is hoeft nog niet perse zaligmakend te zijn. Zo denk ik niet dat de eigenaar van deze auto echt heel erg blij is met de gratis wasbeurt van de onderkant van z'n heilige koe...
Fail like a Boss [Epic]
Een aardig steil heuveltje waar deze skateboarder zich op probeert onsterfelijk te maken en dat lukt ook wel alleen niet als snelste skateboarder maar als de falert van de dag!
Gametime 1429 - Mario Castle
Mario Castle
Nadat Mario de evil boss op het land heeft verslagen moet hij hem nu verslaan in z'n eigen kasteel. Het kasteel is gevaarlijk en er ligt gevaar op iedere hoek! Hoe ver kom jij ?!
Sexy Ashley Elizabeth
Sexy Ashley Elizabeth
Voor onze dagafsluiter heb ik Ashley Elizabeth van stal gehaald en eerlijk is eerlijk Ashley is een babe al kan ze niet echt tippen aan onze Pizzababes en misschien dat ze er daarom ook nog niet bijstaat. Op verzoek wil ik die galerie natuurlijk nog wel eventjes voorbij laten komen later deze week... Vanavond dus in deze fijne cybervideo!
Sports Win Compilation 2011
Sports Win Compilation 2011
Konden we vanmorgen nog de eerste Fail Compilatie van de maand juli bewonderen er gaat ook nog weleens wat goed als de camera draait en dat zien we terug in deze Sports Win Compilation 2011.
Meteen Live met een Webcamdame [Gratis]
Omdat niet iedereen bekend is met webcammen hebben ze bij Webcamdames.nl een leuke aktie bedacht waardoor je zomaar 5 minuten gratis en voor niets mag webcammen met een van de mooie dames aldaar. Om mee te doen met de aktie moet je rechtsboven op de site eventjes klikken op de 5 min gratis aktie! Have Fun..
Pizzababe Shay Laren
Shay Laren
Over naar de orde van de dag met niemand minder dan oud gediende Shay Laren die nog eens naakt gaat voor het blad Penthouse. Er staan uiteraard nog veel meer materiaal van deze schone op TLP en dat vind je allemaal nog eens terug via het linkje onder deze gallerie. Vergeet niet te raten, alle ratings tellen straks mee als we de Pizzababe van het jaar gaan kiezen.
Fail Compilation July 2011
Fail Compilation June 2011, fail, juni
We zitten nog niet eens in de 3e week van juli of we worden al weer om onze oren geslagen met de eerste fail compilatie van deze maand. Ik moet eerlijk bekennen dat inderdaad alle fail filmpjes in deze compilatie van deze maand zijn en vandaar dat we 'm ook maar gewoon posten ook. Velen gaan nog volgen de aankomende 10 dagen, schat ik zo!
Penalty nemen als een Baas
Penalty nemen als een Baas
Met name in Zuid Europa zie je veel spelers die de aanloop bij de strafschop vertragen. Zolang het maar een vloeiende beweging blijft is dit toegestaan. Maar of dat ook geldt voor deze strafschop genomen door Awana Diab die speelt voor de UAE in de wedstrijd tegen Libanon vraag ik me af. De scheidsrechter telt 'm wel...
Watching River vs Belgrano
We nemen eventjes een kijkje in Argentinië waar we deze voetbal supporter tegenkomen die helemaal los gaat als z'n cluppie aan de verliezende hand is en meer scheldwoorden in huis heeft dan een opgeschoten scholiertje van een jaar of 14... Dit is het origineel in het Spaans maar ik gok dat iedereen ongeveer kan raden wat er gezegd wordt, daar heb je geen cursus Spaans voor nodig.. Geweldig!
Operation Save the Waves
Operation Save the Waves
Wat blijft het toch een verduiveld mooi apparaatje die GoPro HD camera die je door middel van een behuizing waterdicht kan maken en zo dus vette beelden kan schieten op bijvoorbeeld het water. We kijken mee terwijl Big A en Big Wave Dave in betere oorden vertoeven waar wij stiekem van watertanden en al suppend en surfend deze beelden schoten...
Gametime 1428 - Rejoin
Rejoin
Je bent een demon die z'n krachten kwijt is en telkens op zoek moet gaan naar z'n schaduw om die krachten terug te krijgen. Z'n schaduw is het spiegelbeeld en daar moet je je telkens mee verenigen. Game on!
Sexy Jayme Langford [Double Treat]
Jummie, ik heb het al eerder gezegd, dames met rood haar zijn duiveltjes in bed en denken iets te moeten bewijzen wat wij ze natuurlijk niet uit hun hoofd gaan praten. Jayme Langford kende we al wel van haar galleries hier op TLP en vanavond zien we deze schoonheid nog eens terug in twee videos die zeer zeker de moeite van het kijken waard zijn.... Habbb-AA!
Topgear S17 Episode 4
Topgear S17 Episode 1
En het is weer maandag dat betekent een verse aflevering van Topgear met daarin vandaag de nieuwe Jaquar sport, Mr Bean die een rondje doet in de reasonable priced car en de mannen denken de oplossing te hebben gevonden voor het openbaar vervoer probleem in de UK. Check de Check!
Chad Reed doet Crashen
Chad Reed doet Crashen
Tijdens de 450 Class moto op het Lucas Oil Motocross Championship's Spring Creek National in Millville, Minnesota dit weekend maakte Chad Reed een zeer nare val toen hij de macht over het stuur van zijn machine verloor net terwijl hij een sprong wilde maken. Eind goed al goed, een beetje geluk moet je als motorcrosser wel hebben...
Pizzababe Lauren Elise
We beginnen de nieuwe Pizzababe week maar meteen goed met deze goddelijke Lauren Elise waar ik toch echt helemaal niets vervelends aan kan ontdekken. Uiteraard heb ik niet de illusie dat jullie het met mij eens zijn maar toch, een goed begin van de week dacht ik zo.. Vergeet niet te raten!
When Dogs Fail [Compilation]
When Dogs Fail
Zelfs je trouwe viervoeter maakt weleens een foutje zoals terug te zien in deze coole fail compilatie met de hond in de hoofdrol.
7 Harry Potter Movies In 7 Minutes
7 Harry Potter Movies In 7 Minutes
Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van Harry Potter en zeer zeker niet alle delen gezien heb en weet ik eigenlijk ook niet meer welke delen wel. Anyway, de laatste Harry Potter film "Harry Potter and the Deathly Hallows part 2" is inmiddels in première in NL en heb je net zoals ik een en ander gemist, check dan eventjes deze recap met beelden uit 7 Harry Potter films...
Broments in Love [Movie Mashup]
Broments in Love
Altijd leuk dit soort compilaties met daarin allerlei scenes uit bekende Hollywood films met dit keer als thema de beste Bro-Moments uit de geschiedenis van de film, aldus de maker. Een lijst met gebruikte films vind je hier..
Human Cannonball Launch Fail
Human Cannonball Launch Fail
Tijdens het dit weekend gehouden Calgary Stampede 2011 mocht een menselijke kogel z'n kunstje laten zien alleen ging dat niet helemaal zo als gepland wanneer de beste man de landing inzet... Hier de beelden!
Gametime 1427 - Pothead Zombies
Er komen weer zombies met niet al te goede bedoeling op je af en de enige keuze die je hebt is, ze zo snel mogelijk uitteschakelen. Hiervoor heb je wapens en je kan je wapens ook nog upgraden naar mate het spel vordert. Game on!
Sexy Jaime Faith Edmondson
Sexy Jaime Faith Edmondson
Jaime Faith Edmondon is een dame waar ik maar geen genoeg van kan krijgen en al diverse malen langskwam als de Pizzababe van de dag. Vanavond zien we deze mooie dame nog eventjes terug in een heerlijke compilatie bij onze buurtjes van xMissy.. Check het uit!
Kick Volleybal is Topsport
Kick Volleybal is Topsport
Het lijkt een beetje op het beach voetvolleybal toernooi wat we wel eens op televee hebben kunnen zien in warmere oorden als het hier in NL winterstop is. Deze gasten spelen het in een sporthalletje en dat is toch iets harder neerkomen na een omhaal dan op het zachte strand van Aruba. Deze beelden komen van de Vigo cup 2011!
Open Your Rise [Timelapse]
Open Your Rise
We nemen eventjes een kijkje aan de andere kant van de wereld in Australië om precies te zijn en gaan naar een aantal mooie zonsop - en ondergangen kijken. Check het uit!
Wie van de Drie 17 Juli 2011
Sophia Katerina Caprice

Sophia

Katerina

Caprice

Big Blue Ball Machine [Freddie Wong]
Big Blue Ball Machine [Freddie Wong]
Zoals bijna elke week is hij ook dit weekend weer van de partij, Freddie Wong. Ik moet zeggen dat ik dit soort video's een beetje eentonig begin te vinden dus ik ga er nog eens eventjes over denken of we verder gaan met het volgen van Freddie. Vandaag is hij in de weer met een blauwe bal samen met zijn alter ego's.
The Beach Spy [Part 12]
Baard Kolstad doet Drummen
Baard Kolstad doet Drummen
Terwijl ik vroeger nog aardbeien ging plukken in de vakantie maanden is dat tegenwoordig allemaal heel anders. De Noor Baard Kolstad zag dat werken in de kassen ook niet echt zitten en verdiend al drummend een leuk zakcentje bij. Best Knap..
Extreme Ridge Path
Extreme Ridge Path
Ik kom net weer van een balletje slaan op de hei en ik ben van zo'n wandeling meestal wel helemaal kapot en zo ook vandaag. Uiteraard kan het altijd nog extremer zoals deze wandelaars die ergens een verkeerde afslag hebben genomen en op een stijl padje terecht zijn gekomen. Zij liever dan ik!
Planking Gone Wrong [Fail]
Planking Gone Wrong
Vrouwen horen achter het aanrecht maar dan wel terwijl ze staan te koken voor bassie en niet om geintjes uittehalen zoals "planken". Dat kan alleen maar verkeerd aflopen...
Gametime 1426 - Collapse It
Collapse It
Plaats de bommen zodat je in zo min mogelijk beurten alles en iedereen weg speelt. Het is niet echt moeilijk de eerste 10 levels daarna wordt het toch iets moeilijker, game on!
Sexy Jaclyn Swedberg
Sexy Jaclyn Swedberg
Jaclyn Swedberg was Miss April 2011 en kwam zo rond die tijd ook al eens langs op TLP als de Pizzababe van de dag en vanavond sluiten we deze regenachtige zaterdagavond af met een leuke cybervideo van deze mooie brunette. Habbaaaa!
Mosh Pit Ghost [WTF]
Mosh Pit Ghost
Vrij aparte beelden vanaf het Rockstar Mayhem Festival in San Bernardino, California die zo ongeveer te zien zijn na een seconde of 15 in de video als het lijkt dat een festival bezoeker in een mosh pit is terecht gekomen met... ja met wat eigenlijk ?!
Babygirl meets Cat
Babygirl meets Cat
Geniale short film over een jong meisje die voor het eerst een kat ontmoet in haar huis en daar spelenderwijs een vriendschap mee afsluit.
Wie van de Drie 16 Juli 2011
Adrienne Janetta Jenya

Adrienne

Janetta

Jenya

Animated Gif Mayhem [Part 1]
Animated Gif Mayhem
Je ziet ze niet zo heel erg vaak meer voorbij komen dit soort gifjes vandaar dat ik maar ben begonnen een verzameling aan te leggen waarvan we vandaag dus deeltje 1 hebben. Allerlei kortje animated gifjes in een galerie en bij meer animo gaan we hier mee verder... Wil je sommige gifjes bewaren en op je computer opslaan ? Dat kan met rechtermuisknop + opslaan als...
Redbull X-Fighters 2011
Redbull X-Fighters 2011
Het Redbull X-Fighters circus is aangekomen in Madrid waar ze net als vorig jaar een spektakel organiseren in het Plaza de Toro de las Ventas, een stieren arena, waar durfals weer met motoren gaan jumpen en halsbrekende stunts laten zien. Ik zocht voor jullie vast wat beelden op uit Zuid-Afrika en uit Madrid... Coolio!
Redneck Dentist
Redneck Dentist
Je zal maar een zusje hebben die graag tandarts wilt worden maar nog niet de juiste apparatuur in huis heeft om bijvoorbeeld een los zittende tand te trekken. Nou is dat voor een redneck niet echt een probleem..
Unbeleafable [3D Skate Movie]
Hmz, dit is volgens mij voor het eerst dat ik een youtube clip tegenkom waarbij je de optie hebt om de video in 3D te bekijken. Unbeleafable is een reclame filmpje van Levi's die een aantal skaters het bos instuurde om deze video te maken. Heb je een 3D brilletje zoek die dan eventjes op zodat het allemaal nog net iets vetter is..
Taking Mom to the Racetrack
Taking Mom to the Racetrack
We hebben dit soort filmpjes al vaker voorbij zien komen en dit keer is het ene Darius die z'n arme moeder doodsangsten laat uitstaan tijdens een rondje op Laguna Seca. Als bonus nog een clip met model Nicole die meerijdt in een Ferrari 358..
Gametime 1425 - Booze Up
Booze Up
Alsof we gister nog niet genoeg gedronken hebben gaan we in deze editie van onze gametime biertjes drinken die je helpen om overtegeven zodat je hoger kan springen over de hindernissen onderweg. Game on!
20 Minuten met Verunka
20 Minuten met Verunka
Van sommige dames krijgen we gewoon geen genoeg op TLP en zo ook van deze Verunka, oftewel Veronika Fasterova en ze zal vast nog wel een zooi aliassen hebben. Wij kennen haar vooral als Verunka en vanavond een kleine special die zo'n 20 minuten duurt en deze beauty is tevens onze dagafsluiter voor vandaag. Habbaaa!

Nog veel meer Verunka via deze Link!
Skater vs Fountain [100% Ownage]
We hebben skaters al zien losgaan op zo'n beetje alles wat je maar kan bedenken en er is zelfs een kunstenaar die een heus huis voor skaters heeft bedacht maar het beste doe je dat toch gewoon outdoors. Nou hoop ik dat deze skate held wat droge kleren bij zich heeft want echt heel erg droog is het niet in zo'n fonteintje...
Kenny Powers MFCEO
Kenny Powers MFCEO
Bij K-Swiss sportswear gooien ze het over een andere boeg qua reclame maken en laten ze hun nieuwe CEO, Kenny Powers, vertellen waarom je toch echt moet kiezen voor K-Swiss sportswear.. Geinige clip!
Pizzababe Elizabeth Jean
Pizzababe Elizabeth Jean
Over naar de orde van de dag met alweer de laatste Pizzababe van deze week en die eer is vandaag ten deel gevallen aan de mooie Elizabeth Jean. Een heerlijke blondine met lieve sproetjes en een killer body! Vergeet niet te raten en check ook eventjes deze video waarin een van onze vaste commentgevers vertelt waarom hij van een maatje meer houdt. [Thnx Menno!]
Surreal Nature
Surreal Nature
Midget Car Racing [2010-2011 Compilation]
Midget Car Racing
We schakelen eventjes over naar New Zealand waar dit Midget Car Racing vrij populair is en waar we een leuke compilatie van op de kop hebben weten te tikken. Deze wagentjes doen me een beetje denken aan die voertuigen uit de film Mad Max..
Opzouten met je Fiets [Fight!]
Opzouten met je Fiets
Fietsers hebben meestal skijt aan de rest van het verkeer en suizen overal tussendoor zonder te letten op de mensen die wel gewoon wegenbelasting betalen en dus eigenlijk per definitie voorrang zouden moeten krijgen. Helaas denkt de wet daar anders over, wil niet zeggen dat een fietser je het bloed onder de nagels vandaan kan halen. Fight!
Epic Scooter Faceplant into Sandpile
Epic Scooter Faceplant into Sandpile
Met een scooter stunts gaan doen is niet zo heel erg slim en zo zijn wij al heel wat pizzabezorg scooters verloren hier bij TLP. Deze gast had gesolliciteerd naar een baantje als bezorger en stuurde deze begeleidende video mee. Denk niet dat hij door de selectie gaat komen.
Die Vervloekte Glass-ex weer.. [Fail]
Glass-ex
Is het nu wel of niet een deur ?! Er is maar een manier om daar achter te komen, al is het wel een pijnlijke manier. Glass-ex het zou verboden moeten worden!
Gametime 1424 - Juicy Escape
Juicy Escape
Je zit weer eens opgesloten en moet allerlei objecten vinden om te kunnen ontsnappen. Het principe is bekend, wie komt er het snelst uit ?! Game on!
Sexy Carlotta Champagne
Carlotta Champagne
We sluiten deze regenachtige donderdag af met Carlotta Champagne een van de babes uit ome Hef's stal. We konden haar al eerder bewonderen op TLP en ik dacht zelfs ook in galerie vorm maar die kan ik zo 1-2-3 niet vinden. Ik lust wel een glaasje champagne, iemand nog ?!
The Best 75 Goals of 2010-2011
The Best Goals of 2010-2011
Een compilatie van zo'n 12 minuten met daarin nog eens de aller mooiste voetbal goals wereldwijd van het seizoen 2010/2011 op een rijtje. Check het uit!
11 Jarige Anna Graceman doet Wonderful World
De 11 jarige Anna Graceman begon al vroeg met zingen en speelt zelfs live een instrument tijdens haar auditie voor de Amerikaanse talent show "America's got Talent". In dit optreden laat ze een geheel eigen versie van What a Wonderful world horen.... Cool!
Mama doet het nog 1x voor! [Fail]
Mama, Fail
Kinderen hebben een eigen willetje en soms moet je ze overtuigen iets te doen door het zelf eerst 'n keertje voor te doen. Deze kanshebster voor de Moeder van het Jaar award faalt daarin kansloos.
Pizzababe Sheena Stiles
Sheena Stiles
Over naar de Pizzababe van de dag die vandaag verzorgd wordt door Sheen Stiles die met fake boobs en al terug te vinden is in deze gallerie terwijl ik nog eventjes m'n mandje induik met zware koppijn. Vergeet niet te raten!
Insane Courtroom Brawl
Insane Courtroom Brawl
Vrienden van het slachtoffer komt ineens oog in oog te staan met de verdachte van de moord en de pleuris breekt uit. Wat zou jij doen als een van je beste vrienden vermoord zou worden ?!
Eendje doet Vissen voeren
Zo afentoe sta je er gewoon versteld van hoe dieren met elkaar omgaan. Neem nou dit jonge eendje wat allang gezien heeft dat vissen graag gevoerd worden en dat dan ook vol overtuiging en met liefde doet. Aaah...
Rat Trap 2 Nipple Action
Voor de meesten scholieren zijn inmiddels de vakanties aangebroken en zo ook voor oude bekende van de site Zach die vandaag met dit toch wel pijnlijk ogende filmpje op de proppen kwam. Zach probeert vandaag twee muizenvallen als tepel klem.. Ouch!
French Kissing Dogs [WTF]
French Kissing Dogs
Het enige wat ik kan bedenken na het zien van dit soort beelden is, hela honden, waar dat niet die beesten die zichzelf continu in het kruis likken of hun tong gebruiken als wc-papier ?!
Gametime 1423 - Village Backyard
Village Backyard
Hoe scherp ben jij op deze donderdag ochtend ?! Vind de zelfde figuurtjes in de verschillende plaatjes zonder eerst op de objecten te klikken. Klinkt eenvoudig ?! Game on...
Sexy Tori Black is Dancing
Sexy Tori Black is Dancing
Tori Black begon op 18 jarige leeftijd al te werken in de adult industrie en is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste 18+ actrices ter wereld. In 2008 was ze nog eventjes Penthouse Pet of the Month en vanavond sluit ze onze dag af met een dansje voor de open haard...
Failing down the Stairs [Compilation]
Failing down the Stairs
Bij een trap is het de bedoeling dat die je naar boven of naar beneden brengt maar helaas zijn er altijd weer mensen die dat anders denken en kunnen te moeten doen. Dat gaat nogal vaak fout en vandaar deze compilatie. Ouch!
This Looks Photoshopped 6
Pizzababe Carly Ford
Carly Ford
Hoe vaak kan je als weblogger verliefd worden op één dag ?! Dat vraag ik me regelmatig af.. We beginnen vandaag met Carly Ford die volgens mij maar zo een gooi kan doen naar de titel Pizzababe van het jaar, enige min puntje, de plakplaatjes op haar zij... Raten maar weer!
Oversteken op z'n Russisch
Oversteken op z'n Russisch
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders dan hier bij ons en daar kunnen we regelmatig voorbeelden van zien hier op TLP. Vandaag gaan we eventjes kijken hoe je in Rusland de weg oversteekt, als babe dan wel te verstaan. Don't try this at home!
When ToySoldiers Shoot Back
When ToySoldiers Shoot Back
De kids van tegenwoordig hebben speelgoed daar wordt je soms haast jaloers op. Als je dat soort toys nou ook nog eventjes op pimpt met een programmaatje als Adobe After Effects krijg je zoiets als dit..
Fork-lift truck Topples Over [Fail]
Fork-lift truck Topples Over
Het is weer vakantietijd, het normale personeel is ondertussen in warmere oorden en de uitzendkrachten zijn gebeld en aan de slag. Of dat altijd goed uitpakt ?!
Parkour Across the City
Parkour Across the City
We gaan eventjes kijken naar een cool parkour filmpje van Sergey Samorodov en z'n vriendjes. Ziet er weer net zo spectaculair uit als anders...
Gametime 1422 - Feed the Panda
Feed the Panda
Een vrij simpel spelletje op deze regenachtige woensdag, je moet namelijk zorgen dat de Panda z'n snoepgoed krijgt. Game on!
Francesca, Caprice & Tiffany
Francesca, Caprice & Tiffany
Ik kom net uit de kroeg rollen en ja, het was weer té gezellig vandaar dat deze dagafsluiter iets later is dan gewoonlijk maar daarom niet minder goed. We hebben, Francesca, Caprice & Tiffany die het in deze video heel erg goed met elkaar kunnen vinden.... Enjoy!
Madeon - Pop Culture
Madeon - Pop Culture
Zoals jullie onderhand weten vind ik mashups helemaal geweldig en hoe dat er uitziet in het echte leven zien we in deze clip....

Een mooie collectie Music Mashups vind je hier!
Blik [Animation]
Blik, Animation
Wie was er vroeger nu niet verliefd op dat ene meisje die net wat ouder was en daardoor totaal geen aandacht voor je had ?! Best vreemd eigenlijk want naarmate je ouder wordt richten de pijlen zich ineens op chickies die een stuk jonger zijn. Deze kleine jongen krijgt na een verhuizing gevoelens voor een meisje. Helaas voor hem is het meisje een stuk ouder... Story of my Life!
Webcamdames.nl
De zon laat zich vandaag niet zien maar dat hoeft geen probleem te zijn want met Webcamdames.nl haal je gewoon je eigen zonnetje in huis. Er zitten altijd genoeg meiden klaar om je dag goed te maken check dus meteen Webcamdames.nl!

Probeer het gratis 5 minuten... Druk rechtsboven op aktie!
Pizzababe Vikki Ikki
Pizzababe Vikki Ikki
Toen Vikki Ikki vanmorgen aanbelde hier aan de deur vond ik d'r zo op het eerste gezicht nog wel een leuk ding nadat ze helemaal zich helemaal had uitgekleed om zich klaar te maken voor de fotoshoot viel het me toch op dat Vikki niet echt gezegend is met een stel mooie mukken en dus heb ik het kaartje van dokter Robert S. maar meegeven toen ze zojuist weer huiswaarts ging. Toch ben ik benieuwd wat jullie van deze Vikki vinden.. rate!
The Minstrel [Rémi Gaillard]
The Minstrel
Ja mensen daar issie weer hoor, de enige Fransman waar we nog een beetje respect voor kunnen hebben en zich niet vergrijpt aan kamermeisjes of journalisten, Remi Gaillard! Nu onze Remi wereldberoemd is op het internet heeft hij maar besloten een liedje te schrijven / zingen met een begeleidende videoclip met daarin natuurlijk beelden uit de diverse videoclips die hij ondertussen op z'n naam heeft staan.
Fireworks Fail Compilation [Twister]
Fireworks Fail Compilation
Het is nog lang niet het einde van de maand maar Twister heeft alvast schaar en plakband bij de hand genomen en een aantal vuurwerk fails achterelkaar gezet zodat wij nu kunnen gaan kijken naar deze fireworks fail compilatie..
Marriage Proposal gone Wrong
Marriage Proposal gone Wrong
Het valt niet mee om je geliefde die ene vraag te stellen waarmee je je ook meteen verbind met die persoon voor de rest van je leven, althans zo zou het moeten zijn. En als je tijdens het vragen dan ook nog eens van een flatgebouw afduvelt sta je d'r helemaal mooi op... Kijk eventjes mee!
Meisje doet Bike Stunt [Fail]
Meisje doet Bike Stunt
Het valt niet mee om je als meisje te meten met de jongens waar je mee op bent gegroeid als die in hun jackass periode zitten en allerlei vreemde stunts bedenken om hun 3 minuten van internetfaam veilig te stellen. Deze chick probeert het toch maar faalt hopeloos.
Gametime 1421 - Get them Out
Get them Out
Help andere gevangenen ontsnappen door op tijd deuren open te doen zonder dat de bewakers dat zien. Game on!
Sexy Christine Veronica
Sexy Christine Veronica
We sluiten de dag af met een schoonheid waar je U tegen zegt en die luistert naar de naam Christine Veronica die we in het verleden al eens voorbij zagen komen als de Pizzababe van de dag.. Die galeries kan je nog eens allemaal kan terugvinden via het linkje onder deze video...
Naked Bullfighter at Pamplona 2011 Gored [Fail]
Naked Bullfighter at Pamplona 2011 Gored
Tijdens het jaarlijkse San Fermin festival in Pamplona Spanje, bij ons beter bekend als de Pamplona Bullrun, was dit jaar een wel heel erg overmoedige lefgozer. Niet alleen moet je al een steekje los hebben om het tegen een stier op te nemen, deze gast doet dat ook nog eens in z'n nakie... Uiteraard kan dat geen goede afloop hebben!
It's Post-it Cat
It's Post-it Cat
Je zou het een vorm van dierenmishandeling kunnen noemen maar een kat kan veel hebben en ach een lolletje zo op z'n tijd moet gewoon kunnen. Men neme een kat, een post-it note en filmen maar... Aaaaah!
Topgear S17 Episode 3
Topgear S17 Episode 1
Gisteravond was het weer genieten geblazen bij de BBC en het autoprogramma wat alle andere autoprogramma's overbodig maakt, Topgear. In deze derde aflevering kwam Sebastian Vettel langs en reed in de reasonable priced car, gaat James May met de nieuwe Landrover op stap en kopen Jeremy en the Hamster een leuk tweedehandsje... Enjoy!
Pizzababe Georgia Jones
Georgia Jones
Dames met bruine haren en blauwe ogen, tja veel mooier kan het eigenlijk niet of ze moeten ook nog eens wat sproetjes hebben en een volle c-cup en lange benen. Georgia Jones kende we al en is vandaag weer eventjes terug als de Pizzababe van de dag. Raten maar weer!
150 Rallycrashes in 10 Minutes
Rallycrashes
Dat het in de rallysport nogal vaak misgaat mag geen geheim zijn en dat is wat mij betreft ook net datgene wat deze sport zo spectaculair maakt. Nou kan je al die rally races gewoon gaan volgen en wachten tot het misgaat maar voor de mensen die daar geen tijd voor hebben zijn er natuurlijk de Rallycrash compilaties. Vandaag zo'n 150 crashes in 10 minuten, met en zonder muziek...
What Kids think of Epic Mealtime
Kinderen hebben altijd een geheel eigen kijk op dingen en dat het programma praatjesmakers van de buis is vind ik nog steeds jammer. Anno 2011 hebben we natuurlijk geen tv meer nodig om ons te vermaken en laten we kids gewoon reageren op internet filmpjes, vandaag de mannen van Epic Mealtime!
Superman is een Rus
Superman is een Rus
Wat een geweldig volk is het toch die russen. Vandaag gaan we eventjes kijken naar de Russische superman die wat probleempjes heeft met opstijgen en eigenlijk een doodnormale gast blijkt te zijn die van de zon aan het genieten is. Deze water bezorgende Superman was trouwens ook grappig een jaartje geleden..
Trolling Saruman
Trolling Saruman
Ik ga er maar eventjes vanuit dat dit het laatste trololo filmpje ever gaat zijn want dat kennen we nu onderhand wel. Deze Lord of de Rings spoof is zo goed gemaakt dan ik 'm wel moest posten. Kijk eventjes mee!
Gametime 1420 - Bomber at War
Bomber at War
Je bent de piloot van een jachtvliegtuig en moet vijandelijke schepen, onderzeeërs en ook vliegtuigen vernietigen die op je pad komen. Besturing is met de pijltjes toetsen maar het valt niet echt mee, game on!
Sexy Rhian Alise
Sexy Rhian Alise
We gaan kijken naar een mooie blonde babe genaamd Rhian Alise die we vorig jaar ook al eventjes konden bewonderen als de Pizzababe van de dag en vandaag nog eens ons vereerd met een bezoekje al is dat dit keer in videovorm. Niks mis mee met deze dame en een zwaar habbaaaa momentje..
Medal of Honor Cat [Freddie Wong]
Medal of Honor Cat
Konden we gisteren nog naar een after effects filmpje kijken waarin er met onzichtbare wapens geschoten werd... Vanavond hebben we een kat die een afstammeling blijkt van Rambo en de manschappen van Freddie Wong een helpende hand toesteekt... Doe mij zo'n kat!
Wie van de Drie 10 Juli 2011
Antea Beata Gwen

Antea

Beata

Gwen

Glaasje op Laat je Rijden...
Glaasje op Laat je Rijden
Alleen een mongool gaat nog met een glas op achter het stuur van een auto zitten maar deze gast heeft geeneens een auto maar moet op het fietsje naar huis. Dat ook fietsen met een slokje op nog vrij lastig is zien we in deze video... Fail!
The Beach Spy [Part 11]
Police vs Saxo Driver
Police vs Saxo Driver
Altijd lastig als je in een auto rijd die niet van jou is en je waarschijnlijk nogal wat op je kerfstok hebt waardoor je liever niet aangehouden wordt door de politie. In deze beelden van over het kanaal lijkt de dader zelf weg te komen nadat hij eerst een soort van race houdt op de snelweg met zijn achtervolgers.
Mashed Up Sunday #6 [Music Mashups]
Mashed Up Sunday [Music Mashups]
Het is weer zover ik heb voor jullie weer een aantal coole mashup muziek video's bij elkaar gesprokkeld met vandaag o.a. Muse, Depeche Mode, Kings of Leon, Rolling Stones, Temptations en meer... Check het uit!
It's Potter Chan
It's Potter Chan
Het wordt langzamerhand gewoontjes dit soort videoclips met allerlei coole effecten maar ik kan er zelf nog geen genoeg van krijgen. Vandaag een fanmade clip van een Harry Potter met Jacky Chan skills..
The Dark Side [Star Wars dubsteb]
Star Wars dubsteb
Ik ben geen Star Wars fan, nooit geweest en dat zal ik ook wel nooit worden, maar dit soort clips vind ik dan toch wel weer erg leuk bedacht en gemaakt. De mp3 downloaden doe je hier, video kijken hier!
Gametime 1419 - Army of Ages
Army of Ages
Het enige spel waar ik tijden lang verslaafd aan geweest ben is Age of Empires en laat dit Army of Ages nou een kloon zijn van dat epische spel. Het is een sidescroller maar dat mag de pret niet bederven, game on!
Sexy Rosie Huntington
Sexy Rosie Huntington
Rosie Huntington is natuurlijk een babe van jewelste en dat is te zien in deze mooie videoshoot voor het blad GQ wat tevens onze afsluiter is op deze zaterdagavond! Habbaaaa...
Introducing Neymar!
Introducing Neymar!
Voetbalkenners hebben deze Neymar natuurlijk allang gespot maar wellicht kende jullie deze nieuwe Pelé, zoals hij nu al genoemd wordt, nog niet. In deze twee compilaties een kleine kennismaking met deze Braziliaanse baltovenaar die heeft aangegeven volgend jaar voor Real Madrid te willen spelen.
Wie van de Drie 9 Juli 2011
Michelle Raven Daisy

Michelle

Raven

Daisy

Gulliver travels in The World of Tilt Shift
10 Reasons Why The Muppets Hate Facebook
10 Reasons Why The Muppets Hate Facebook
De Muppets zijn echter vooral bekend van The Muppet Show die voor het eerst werd uitgezonden in 1976 in meer dan 100 landen. Uiteraard zijn Jim Henson's Muppets ook gewoon mee gegaan met hun tijd en zijn ze zelfs al te zien op internet in diverse coole clips zoals bijvoorbeeld deze muziekclip. Een van de zaken waar Muppets een hekel aan hebben is social media sites zoals Facebook zoals hier word uitgelegd door Glove and Boots. Er is ook een TLP Facebook, Join TLP Facebook hier!
Rammstein - Du hast [A Cappella]
Rammstein - Du hast
Nadat ik vorig jaar es naar een concert van Rammstein geweest ben moet ik zeggen dat ik die muziek echt ben gaan waarderen. Natuurlijk zijn er ook nummers die ik helemaal niks vind maar dat hou je bij iedere band. Het Servische a capella koor, het Viva Vox Choir heeft een a capella versie van het nummer Du Hast gemaakt wat niet eens heel erg onverdienstelijk klinkt. Meer Rammstein op TLP hier...
Thriller on Safeco Jumbotron
Thriller on Safeco Jumbotron. Michael Jackson
Toen ik nog een klein pizzamannetje was moest ik niets van dansen hebben en was het veel stoerder om langs de kant te gaan staan wachten tot de meiden een move zouden maken, wat helaas nooit gebeurde. Dit ventje is niet bang en springt in een vol stadion meteen op bij het horen van het nummer Thriller van MJ en laat zien dat hij de moves heeft. And the crowd goes wild!
DJ Panduro Summer Dance Mix
DJ Panduro Summer Dance Mix
Ook vandaag heb ik weer een fijne videomix voor jullie klaar staan dit keer van een oude bekende namelijk DJ Panduro waar we ooit ook al eens een jaarmix van gepost hebben. Er zit zelfs een kleine playlist bij want het zijn helaas maar 10 nummertjes in deze Summer Dance videomix, maar heerlijk natuurlijk om straks het weekend mee in te gaan. Enjoy!
Invisible Weapons [After Effects]
Invisible Weapons
We gaan maar weer eens kijken naar een filmpje gemaakt met Adobe's After Effects dit keer niet eens van de hand van meester Freddie Wong. Deze clip werd gemaakt door vier studenten die hiermee een beurs probeerde te verdienen wat dan ook gelukt is. Na vier uur filmen en daarna nog veertig uur editten kwam er deze clip uitrollen.
Gametime 1418 - Barbarians at the Gate
Barbarians at the Gate
Bouw zo snel mogelijk een kasteel met het geld dat je hebt en plaats op strategische punten boogschutters op de muur. Zorg dat je zoveel mogelijk geld verdiend na elke wave en versterk je manschappen en kasteel waar nodig, laat die waves maar komen. Game on!
Sexy Krystal Forscutt
Krystal Forscutt
Het is officieel Krystal Forscutt is de meest sexy dame van Australië en alles en iedereen wat zich onder die breedtegraad bevind. Een vrij nette maar mooie HD video van deze schoonheid voor Zoo Magazine kan je hier gaan bekijken. Voor nu, stapse straks en morgen weer fris en fruitig op!
The Karaoke Jogger [Epic]
Elke ochtend als het wekkertje gaat hier in huize TLP doen we natuurlijk eerst eventjes wat oefeningetjes om de dag soepel van start te gaan en de spieren los te gooien. Niet alleen de spieren moeten het dan ontgelden, nee ik heb ontdekt dat joggen bijvoorbeeld een stuk leuker is als je het op muziek doet. Check Karaoke Jogger!
De Slackline Koning
De Slackline Koning
Slacklinen komt oorspronkelijk uit Amerika. Bergklimmers spanden hun klimtouwen tussen twee bomen en balanceerden daarop. Uit verveling, maar ook om in vorm te blijven. Bij het indoor event Snow Ice & Rock Summit een aantal fanatieke slackliners die hun kunstjes vertonen. Wij kijken mee..
Dé Zomerhit van 2011 ?! [L.O.V.E. Banana]
L.O.V.E. Banana
Ik moet eigenlijk niet zoveel van fruit hebben behalve als het uitgeperst in een flesje zit, maar een banaan op z'n tijd dat vind ik nog niet eens zo'n hele grote ramp. Nu de zon schijnt en we massaal afreizen naar nog warmere vakantieoorden word het zo langzamerhand es tijd voor een zomerhit, die ik persoonlijk nog niet voorbij heb horen komen. De hit L.O.V.E. Banana van JOÃO Brasil feat. LoveFoxxx zou er een zijn, alleen hoor ik dat niet zo 1-2-3. Heb jij een betere zomerhit, zet een link in de comments.
Pizzababe Kayla Love
Pizzababe Kayla Love
Het is vrijdag en dat betekent dat we alweer aan zijn geland bij de laatste Pizzababe van deze week maar niet getreurd a.s. maandag zijn we gewoon weer terug met een nieuwe batch mooie meiden. Kayla Love zagen we eerder voorbij komen in gallerie en videovorm en vandaag zien we haar gewoon nog eens terug in een extra lange en verse galerie ... Rate!
Motorcycle jumps 4000m
Motorcycle jumps 4000m
Een beetje misleidende titel bij dit item dat geef ik meteen toe maar het is wel waar wat er staat. Check eventjes deze gast die voor een of andere promotiestunt (ik zie niet wat) een jump maakt met motorfiets van een 4km hoge klif. Dan moet je dus geen hoogtevrees hebben...
Love at First Sight [Only in Russia]
Love at First Sight
Het kan maar zo verkeren dat je zo de deur uit loopt en je de vrouw van je dromen tegenkomt. Deze Rus is of een beetje bijziend of hij houdt er een vreemde fetish op na, ik hou het op het laatste...
Crazy Redneck Jackass
Crazy Redneck Jackass
Ook al staat het hele Jackass gebeuren momenteel op een laag pitje wegens het overlijden van een van de leden uit de crew er zijn altijd nog wannabe Jackasses waar we om kunnen lachen. Neem nou deze sukkelaar die het presteert om zich zelf te slopen in slechts één stunt... Gotta love Rednecks! [Thnx Zach]
Rocky 4 [The Musical]
Rocky 4 [The Musical]
De Rocky film reeks hoeft uiteraard geen verdere introductie, want heb je die film niet gezien dan schort er echt iets aan je opvoeding. Het fenomeen om van bekende films een musical uitvoering te maken kende we eigenlijk ook al wel en vandaag is het dus de beurt aan de epische film Rocky 4!
Gametime 1417 - Pirates of Teelonians
Pirates of Teelonians
Alle hens aan dek want de Teelonians zijn terug aan het oorlog voeren en hebben het op jouw schip voorzien. Leid je piraten tot het Poop Deck en stop de vijandelijke piraten van het roven van je kostbaarheden. Stel zo veel mogelijk nieuwe piraten aan het werk om de uiteindelijke overwinning te behalen. Game on!
Sexy Leanne Decker
Sexy Leanne Decker
Voor diegene die het nog niet weten, dames met een rooie haardos zijn over het algemeen duiveltjes in bed en mooi rood is niet lelijk. Check eventjes deze Leanne Decker die ook nog eens cybergirl van de week is bij ome Hef en vanavond onze dagafsluiter verzorgd in deze mooie HD video!
Monkey has a loaded AK-47, RUNN!!
Monkey has a loaded AK-47
Whaha, grappige clip hierzo uit de Afrikaanse binnenlanden waarop te zien is hoe soldaten rennen voor hun leven nadat ze een aap een geladen machinegeweer hebben gegeven. Tja, monkey see, monkey do!
Vlaamse Jeugd aan het Gas
Vlaamse Jeugd aan het Gas
Terwijl er sinds lange tijd eindelijk weer wat positieve geluiden te horen zijn uit de Belgische politiek (tognie) blijkt de jeugd aldaar zich met hele andere zaken bezig te houden. Neem nou dit 14 jarige jochie die zichzelf vooral lijkt te vermaken met bier en peuken terwijl hij ook niet vies is van een beetje aanstekergas. Waar moet het toch heen met de jeugd ?! Dat deden wij nie....
Pizzababes Kimberly Phillips & Tiffany Selby
Kimberly Phillips & Tiffany Selby
Het is nog geeneens vrijdag maar de mooiste gallerie van deze week doen we gewoon vandaag. We kennen Kimberly Phillips & Tiffany Selby uiteraard allang als Pizzababes (linkjes onder de gallerie) en vandaag hebben deze twee überbabes de handen ineens geslagen en staan ze saampjes op de foto. Vergeet niet te raten!
Picture in Picture
Picture in Picture
Last Friday Night - Keenan Cahill & Glee
Last Friday Night - Keenan Cahill & Glee
Die Keenan Cahill toch, is onderhand gewoon zelf een celebrity en dat allemaal door z'n playback filmpjes op Youtube. Vandaag heeft hij de cast van de serie Glee bijelkaar en zingen/playbacken ze samen het nummer Last Friday Night van Katy Perry...
Inside the Sandstorm POV [Haboob]
Inside the Sandstorm
Best bizarre beelden uit Phoenix Arizona waar gister een zandstorm van zo'n 160km breed en 1,5km hoog over raasde wat gepaard ging met windstoten van meer dan 100km per uur. Een normaal mens maakt dat hij uit de buurt komt uiteraard, maar er zijn ook idioten die zoiets als een kans aangrijpen dit soort beelden te schieten.
After Dark
After Dark
Het is eerder weer om de waterski's achter de bayliner te binden maar voor de echte die hard ski fans maakt het eigenlijk niet uit of het hartje zomer is of niet. Level 1 productions komt met een nieuwe full length Freestyle ski film waarvan dit alvast de kickass trailer is. Check het uit!
Enter the Sandhorns
Enter the Sandhorns
Bill Bailey is een komiek die ook muzikaal best een noot kan spelen en laat in deze video horen / zien dat hij van toeters en blazen weet met deze z'n versie van Enter the Sandman van Metallica.
Gametime 1416 - Space Pirates
Je bent een piraat en verdedigd een nauwe vaar route tegen allerlei koopvaardij schepen die er door heen proberen te varen. Zet je wapens op strategische punten om punten te verzamelen waardoor je betere wapens kunt kopen. Game on!
Sexy Ode to 2011
Sexy Ode to 2011
Op een trip die hij maakte van Seattle door San Francisco, Los Angeles, Austin en Tampa Bay, maakte fotograaf "Grayagent" een aantal artistieke korte video's. Van deze clips is nu een compilatie gemaakt op de muziek van Massive Attack. Kijk mee naar "Ode to 2011"...
Doe je Auto es Slopen
We hebben denk ik allemaal weleens te maken gehad met autopech en zo niet dan heb je vast geluk gehad. Het is nogal frustrerend om langs de kant van de weg te komen staan maar sommige mensen overdrijven het toch echt...
Rally Crashes Clio & Evo
Rally Crashes Clio & Evo
Misschien vind je autosport op zich niet bijster interessant om naar te kijken, de crashes maken een hoop goed...

Hier meer crash compilaties!
Pizzababe Veronika Lavery [3]
Veronika Lavery
Als we afgelopen maand met één babe kennis hebben kunnen maken dan is het wel Veronika Lavery die maar liefst drie keer voorbij kwam in de afgelopen weken (linkjes op mediapagina). Ondanks die big ass tattoo vind ik het toch een schatje en dit is weer eens zo'n mega mooie gallerie van ome Hef waarin Veronika zich weer eens van haar beste kant laat zien. Vergeet niet te raten!
Verboden te Plassen in Hoxton
Verboden te Plassen in Hoxton
Als je tegenwoordig wild plast hier in NL moet je er niet vreemd van op staan te kijken als plots oom agent je op de schouder klopt en je 100 euro mag afrekenen voor het legen van je blaas. In Engeland hebben ze daar nog geen wet voor en doen ze het nog volgens het ouderwetse name en shame principe wat prima lijkt te werken.
Pa geeft het Goede Voorbeeld
Pa geeft het Goede Voorbeeld
Dat je met vuurwerk niet moet fukken kan je elk jaar zien in de verschillende Sire reclames die zo rond de maand december voorbij komen maar er zijn altijd mensen die denken dat zulke adviezen niet voor hun bedoeld zijn. Neem deze Amerikaanse vader bijvoorbeeld die tijdens het 4 juli feest wel een heel speciaal platform heeft gevonden om z'n vuurwerk op aftesteken... Don't try this at home!
Car Powered Quadruple Nutshot [WTF]
Car Powered Quadruple Nutshot
Ik blijf mezelf verwonderen waarom je dit soort stunts überhaupt zou willen uithalen maar er zijn altijd weer gasten die het schijnbaar leuk vinden om hun familie juwelen in de waagschaal te stellen alleen maar om een goed bekeken filmpje op het internet te scoren..[Thnx Zach]
Bikini Meisje doet Touwtjespringen [Ultra Slowmo]
Bikini Meisje doet Touwtjespringen
Eigenlijk weet iedereen dat alles er in slowmotion nog cooler uitziet dan het in werkelijkheid is. Neem nou dit meisje die gewoon wat aan het touwtje springen is en er in slowmotion ineens een stuk appetijtelijker uitziet. Ok ok, het helpt dat ze slechts een bikini aan heeft...
Gametime 1416 - Bart Simpson Skateboarding
Een van de series die ik al jaren volg, naast andere grappige animatie series als Family Guy of Southpark, zijn de avonturen van The Simpsons. Raddraaier en spil in het verhaal is meestal Bart Simpson en vandaag ben je diezelfde Bart en mag je al skateboardend jezelf bewijzen in onze game van vandaag. Game on!
Sexy Tyler Faith
Sexy Tyler Faith
Deze Tyler Faith mag dan al wel 36 jaartjes oud zijn, als ik zo eens naar deze video kijk hoeft deze dame het maar te fluisteren. Onze afsluiter van de dag dus, morgen weer verse items!
Piff the Magic Dragon
Piff the Magic Dragon, magic trick
Als er talentenjachten zijn voor zangers en dansers waarom dan geen talentenjacht voor goochelaars moet het Engelse duo Penn & Teller gedacht hebben en organiseerden de show Fool Us. In de laatste uitzending maakten Piff the Magic Dragon & Mr Piffles hun opwachting, de hoofdprijs: een optreden in het voorprogramma van Penn & Teller in Vegas...
Cool Photo Manipulations [Mixed]
Cool Photo Manipulations
Pizzababe Valerie Rae
Valerie Rae, valerie-rae
Het zonnetje schijnt, en het is heerlijk vertoeven buiten als je tenminste niet staat te zwoegen voor de baas. Op deze zonnige dag heeft Pizzababe Valerie Rae alvast een hoedje opgezet en geniet met volle teugen van die heerlijke zonnestralen op d'r ferme lichaam. Bij de wonderdokter is ze nog niet geweest maar wel is Valerie vaste klant bij de edelsmid op de hoek.. Raten maar weer!
29 Meter Rollerblade Jump
29 Meter Rollerblade Jump
We nemen eventjes een kijkje in Parijs voor de Sacre Coeur basiliek waar fransman Taig Khris een poging deed om het wereld record rollerblade jumpen, wat op 24meter stond, te verbeteren. Zonder al te veel problemen zette hij het nieuwe record op 29 meter, hier de beelden!
Reporter has Balls of Steel
Reporter has Balls of Steel
Als verslaggever kom je nog eens ergens en zo ook deze durfal reporter die bij Cirque Eloize in Boston komt waar zijn lef meteen op de proef wordt gesteld door een virtuoos op de fiets die tot op de millimeter nauwkeurig zijn trucs heeft geperfectioneerd en dat graag eventjes laat zien voor de camera...
Ultimate 90's Megamix ''The Real VJ Magrao''
Ultimate 90's Megamix, Videomix
De linktiplijn werkt nog steeds niet naar behoren maar gelukkig weten sommigen mensen mij ook te bereiken op andere manieren zoals bijvoorbeeld via de TLP Facebook of Twitter account. Voor DJ & VJ Magrao is het een ander verhaal want die staat al een aantal jaartjes in m'n msn en dat is handig want telkens als hij weer een videomix klaar heeft krijg ik de url in een msn venstertje gedropt. Vandaag pure nostalgie met de beste hits uit de 90er jaren. Ga er eventjes lekker voor zitten en Enjoy!
Potato Gun Javelin Nut Shot [OMG]
Potato Gun Javelin Nut Shot
Je moet er maar zin in hebben, ik krijg door het zien van dit soort filmpjes altijd een raar gevoel in m'n onderbuik....
Gametime 1415 - Shadow War
Shadow War
Vecht je oorlog in de schaduwen van de nacht, stuur je troepen op pad om de vijand te verslaan en upgrade je leger zo snel mogelijk zodat je de vijand ten alle tijden de baas blijft. Grappig aan dit spel is dat je het ook kan spelen op een android telefoon, iets wat voor mij nieuw is maar voor android gebruikers misschien wel de normaalste zaak van de wereld. Game on!
Douchen met Jessa Lynn
Douchen met Jessa Lynn
Het was weer gezellig in de kroeg maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan, dus zijn we weer thuis. En laat daar nu net Jessa Lynn eventjes een douche aan het nemen zijn! Wij kijken gewoon mee natuurlijk...
Don't Try these Stupid Tricks at Home [OMG]
Don't Try these Stupid Tricks at Home
De Jackass films hebben de afgelopen jaren heel wat teweeg gebracht en hele volksstammen zo gek gemaakt om de vaak bizarre stunts zelf thuis te gaan uitproberen. Ik zeg het nog één keer, Don't try this at home!
Henry's Cherokee Burnout
Henry's Cherokee Burnout
Het valt niet mee om met een Cherokee Jeep eventjes wat rubber op het asfalt neer te leggen maar alles is mogelijk en zo kan je dus ook een burn out maken met een Cherokee mits je eventjes een van de banden verwisselt voor een thuisbrengertje.. Ofdat Henry er mee thuis gaat komen ?!
Pizzababe Laura Jones
Laura Jones
Het is weer tijd voor de Pizzababe van de dag en vandaag hebben we een dame uit de UK Playboy genaamd Laura Jones. Naar mijn weten is Laura geen zusje of familie van Rosie, Lucy of Georgia maar dat neemt niet weg dat Laura een heerlijke dame is en daarmee een terechte Pizzababe van de dag. Ik hoor graag jullie bevindingen in de comments of zie het wel aan de ratings...
Spectator causes Huge Crash in Tour de France
Huge Crash in Tour de France
Iets wat je ooit één keertje gedaan moet hebben in je leven is naar Frankrijk gaan tijdens de Tour de France om daar langs de kant van de weg je favorieten ploeg / rijder aan te moedigen. Het is dan wel de bedoeling dat je aan de kant blijft staan en niet zoals deze nitwit zorgt voor een massale valpartij op de eerste dag van de Tour 2011...
Great Balls of Fire [Happy 4th of July]
Great Balls of Fire
Het is vandaag Onafhankelijkheidsdag over het grote water en dat wordt daar tegenwoordig gevierd met een hoop feest en vuurwerk. In de USA zijn ze gek op sport en waarom dan niet een combi maken met sport en vuurwerk, we zien het in deze coole video Great balls of fire!
Topgear S17 Episode 2
Topgear S17 Episode 1
Gisteravond kon je op de BBC weer een geheel nieuwe aflevering zien van Topgear en deze week test James May de nieuwe Aston Martin en gaan de mannen een roadtrip maken door Europa en eindigen op het circuit van Monaco waarop ze zelfs een paar rondjes mogen rijden. Weeral een coole aflevering dus, die je in z'n geheel kan bekijken HIERRRR!
The Real Life Hurtlocker [WTF]
The Real Life Hurtlocker
Een van de betere films van de afgelopen jaren moet toch wel The Hurtlocker zijn met Jeremy Renner en mijn schatje & babe Evangeline Lilly (Kate van Lost!) in de hoofdrollen. De film speelt zich af in Irak waar bom specialisten dagelijks te maken hebben met allerlei bom dreigingen. In Thailand is het verkiezingstijd en is het ook onrustig zoals te zien in deze video waarin een bomspecialist een poging doet een bom onschadelijk te maken... Hij overleeft het! En ja dan ben je blij !!!
Meanest SeaLion Alive [100% Ownage]
Meanest SeaLion Alive
Altijd leuk zo op de zondagmiddag eventjes naar het Dolfinarium in Harderwijk, kijken naar zeeleeuwen en andere dieren die ook nog eens allerlei kunstjes geleerd blijken te hebben in gevangenschap. Deze zeeleeuw is helaas nogal kieskeurig met wie het wel of niet op de foto wil en pwned deze chick keihard... Dat doet ie anders nooit...
Gametime 1414 - Little Skywire 3
Little Skywire 3
Je hang aan een kabel van een soort kabelbaan en op de weg naar de finish wachten allerlei hindernissen die je beletten om daar te veilig aan te komen. De missie is simpel, ontwijk alle vijandigheden en race zo snel mogelijk naar de finish... Game on!
Sexy & Big Boobed Jenna Presley
Jenna Presley
Zo we gaan weer eventjes kijken naar de afsluiter voor vandaag die dit keer verzorgd wordt door Jenna Presley weeral zo'n 18+ dame die zeker niet achteraan heeft gestaan op tiet uitdeel dag en daarna ook niet te verlegen was om aan wonderdokter Robert S. een upgrade te vragen. Big boobies dus op deze babe die meteen onze laatste item is vandaag! Habb-aa!
World Of Hardstyle #15 [Special]
World Of Hardstyle #15, videomix
Nu de vakantietijd er toch echt lijkt aan te komen hebben we graag wat muziek mee op vakantie waarbij je een beetje dat "thuis gevoel" krijgt. Ik bedoel dan natuurlijk niet Hazes of iets dergelijks want die muziek galt gewoon vrolijk over de Spaanse costa's, nee ik heb het over die andere oerhollandse muziek: Hardstyle. Een van de leukere compilatie makers op YT op dat vlak moet toch wel Lip DJ zijn die voor de gelegenheid een 1 uur durende mix met bijhorende beelden in elkaar geknutseld heeft. Voor de Trancelovers hebben we deze al eerder geposte Armada music mix! (45min)
Wie van de Drie 3-7-2011
Kyla Tonya Verunka

Kyla

Tonya

Verunka

Mercedes SLR Roadster doet Parkinglot Race
Mercedes SLR Roadster doet Parkinglot Race
We gaan eventjes naar Frankrijk waar een of andere malloot besloten heeft dat het best leuk kan zijn om met een mega snelle getunede Brabus Mercedes door een ondergrondse parkeergarage te blazen. Er worden snelheden gehaald tot 150km/uur... WTF!?
The Beach Spy [Part 10]
Stier Owned Sergio Vegas Twee Keer!
Stier Owned Sergio Vegas Twee Keer!
De meningen verschillen over het stierenvechten, voor de een is het puur dierenmishandeling en voor de ander is het sport en een soort van vermaak. Feit is wel dat deze beesten totdat ze in de arena belanden een prinsen leventje hebben wat je voor slachtvee vaak niet kan zeggen. Matador Sergio Vegas was goed op weg om een einde te maken aan het leven van deze stier totdat laatst genoemde het welletjes vond en besloot niet langer mee te werken.
Hilarious Salvia Freak Out
Hilarious Salvia Freak Out
Wie is er niet met een sticky, of de iets meer maatschappelijk verantwoorde drug wat we bier noemen, opgegroeid ?! De drug salvia is daarmee geenszins te vergelijken en een van de uitwerkingen van het roken van salvia is dat je denkt dat je kan vliegen of je krijgt allerlei visioenen. Het is dan ook aan te raden om het alleen te gebruiken als er minimaal één iemand aanwezig is die nuchter blijft en de boel in de gaten houdt. Het allerbeste is uiteraard om er helemaal niet aan te beginnen... Bonus: Deel 2!
Fire Department rescues kitten with Leaf Blower
Fire Department rescues kitten
Als brandweerman rij je niet alleen als een speer naar allerlei uitslaande branden toe, zo afentoe wordt er ook van je verwacht dat je een kat uit de boom redt of zoals in dit geval een jonge kat uit een afvoerpijp. Voor dit spoedklusje gebruiken ze een blad blazer.. Geniaal!
Pop, Rap & RnB Videomix 2011
Pop, Rap & RnB Videomix 2011
De afgelopen tijd kon je er niet omheen hier op TLP, de ene na de andere videomix kwam voorbij zetten, de een nog beter dan de volgende. Voor de liefhebbers van Pop, Rap en RnB vandaag een twee delige videomix die in totaal zo'n anderhalf uur duurt bij elkaar. Playlists staan uiteraard weer onder de videos...
Gametime 1413 - Madness Escape
Madness Escape
Je bent een robot gewapend met schiettuig en van alle kanten komen kruipende robots en zelfs vliegende robots op je af die je moet neerschieten. De vliegende robots hebben ook nog eens pakjes bij je die je nodig hebt om de machine van brandstof te voorzien. Besturing met het keyboard en schieten die je met de muis, game on!
Addison Miller de Perfecte Babe ?!
Addison Miller
Met de blonde Addison Miller konden we al eventjes kennismaken in onze Pizzababe reeks en ook in een mooie cybervideo kwam ze al eens voorbij. Vanavond als de afsluiter van de dag zien we haar nog eens op d'r best!
Motocross & Enduro [The Compilation]
Motocross & Enduro
Motorsport liefhebbers hebben zich vorige week nog massaal kunnen vermaken tijdens de TT van Assen al zat het weer niet echt mee. In deze coole compilatie Motorcross & Enduro van Transworld Motorcross een hele andere tak van de motorsport, een tak die misschien nog wel spectaculairder is dan het racen op de baan. Voor de echte liefhebbers is er ook nog de 34 minuten durende mini movie, Crush!!
The Official Tribute to Ryan Dun
Tribute to Ryan Dun
Johnny Knoxville en consorten zijn nog steeds helemaal kapot van het vroege overlijden van hun maatje Ryan Dunn die zich vorige week op 34 jarige leeftijd te pletter reed in zijn Porsche. Er was al een tribute voorbij gekomen vorige week maar dit is de officiele van Dickhouse Productions, het productie bedrijf van de Jackass films. Kijk eventjes mee...
Wie van de Drie 27-2-2011
Krystal Alisa Sabrina

Krystal

Alisa

Sabrina

Defective Detective [Animation]
Defective Detective
Het verhaal over een detective die toch niet zo'n goede speurneus blijkt te zijn als zelf gedacht.... Geniaal vormgegeven door Avner Geller & Stevie Lewis voor het Cartoon Brew's 2nd Student Animation Festival.
Luckiest Squirrel Alive
Luckiest Squirrel Alive
Ze zeggen wel eens dat een kat zeven levens heeft maar deze eekhoorn blijkt ook over meerdere levens te beschikken en ontsnapt op miraculeuze wijze aan de dood door een aanstormende Lamborghini te ontwijken.
Fireworks POV
Het is pas 2 juli dus nog lang geen vuurwerk tijd behalve in de USA waar ze overmorgen 4 juli Onafhankelijkheidsdag vieren. We vliegen mee met diverse vuurwerkpijlen waar voor deze gelegenheid een camera aan vastgebonden zit wat nog best coole beelden oplevert.
Doe es Inhalen... [Fail]
Wanneer je op de weg rijdt ben je daar niet alleen en zal je altijd rekening moeten houden met de rest van het verkeer. Zo ook deze gast die net een vrachtwagen en een daarachter rijdende auto wil inhalen als er toch iets voor hem gebeurt waardoor het fout afloopt.... Mooie dashcam beelden vertellen ons wat er precies gebeurt is.
Skate Extremities
Skate Extremities
De meeste skate videos zijn ongeveer wel hetzelfde dus het was tijd voor een iets meer creatieve manier van filmen zoals te zien in deze clip met daarin beelden geschoten uit zeven verschillende hoeken.
Gametime 1412 - Monkey Bomber
Monkey Bomber
Zo moeilijk is het spel van vandaag niet eens. Je bent een aap die aan een ballon in de lucht hangt en bewapend is met explosieven. Om de een of andere reden heb je een hekel aan kippen en die moet je dan ook proberen uitteschakelen in zo min mogelijk beurten. Klinkt eenvoudig, game on!
Sexy Amy Leigh Andrews
Sexy Amy Leigh Andrews
We hadden Pizzababe en blondine Amy Leigh Andrews al een tijdje niet meer langs zien komen hier op TLP maar er was al wel genoeg van deze vamp te vinden in gallerievorm en zelfs al op video. Vanavond verzorgt ze onze dagafsluiting in een fijne cybervideo van Playboy...
Ultimate Michael Jackson Videomix [Tribute]
Ultimate Michael Jackson Videomix
Nu we toch weer lekker bezig zijn met het posten van videomixen mag ik jullie deze Michael Jackson videomix waarin nog eens z'n beste en inmiddels legendarische nummers voorbij komen natuurlijk ook niet onthouden. Afgelopen week was het dus precies twee jaar geleden dat de King of Pop stierf en nog veel Michael Jackson tributes of andere videos vind je via dit linkje nog eens allemaal terug hier op TLP!
Fail Compilation June 2011 [By Fail.nl]
Fail Compilation June 2011, juni
Omdat jullie allemaal zo graag zien hoe andere mensen falen en omdat we nog helemaal geen fail compilaties voorbij hebben zien komen de afgelopen week, ahum, heb ik vandaag nog een fail compilatie die dit keer gemaakt werd door de mannen van Fail.nl... Tis de moeite!
Pizzababe Rebecca Lynn
Rebecca Lynn
Rebecca Lynn is echt zo'n babe die je graag aan je ouders voorstelt om daarna een goedkeurende blik van die ouwe in ontvangst te mogen nemen. Deze natuurlijke schoonheid zou ik in iedergeval graag eens een avondje onder handen nemen en als ze de volgende morgen nog niet weg is mag ze ook nog wel eventjes blijven hangen ook. Laat eventjes horen wat jullie ervan vinden, ik zeg habbaaaa!
Awesome Caricatures [Part 2]
Inside Out Summer Event [Flashmob]
Inside Out Summer Event
We schakelen eventjes over naar Panama City Beach Florida alwaar het Edgewater Beach Resort gevestigd is en 1700 leerlingen van de Inside Out Highschool een flashmob doen. Het was alweer een tijdje geleden dat we een flashmob voorbij zagen komen, en deze Abba strand flashmob is eigenlijk nog steeds mijn favoriet, maar deze video aan het zwembad van Edgewater mag er ook wezen...
Dansen, Ik doe het nog 1x voor...
Dansen
Zoals jullie weten sta ik al jaren hier in het Arnhemse bekend als de John Travolta van Arnhem en omdat nog maar eens te bewijzen doe ik hier een dansje op de muziek van Daft Punk.. Check die moves!
Pacman 9.0 [Highway Version]
Pacman 9.0
Een geheel nieuwe versie van Pacman te spelen terwijl je rijdt in een auto op de snelweg waar spoken je het leven zuur maken en je het fruit en dergelijke moet proberen te raken zonder daarbij je auto te crashen. Ga d'r maar aanstaan...
King Jack covert Snoop Dogg [Giel]
Ik vind dat hele autotune gebeuren altijd al wel tof en dat het ook cool kan zijn gewoon live in de studio demonstreert deze King Jack en band eventjes bij Giel Live met een cover van Snoop Dogg & David Guetta's nummer Sweat! [Thnx Ed!]
Gametime 1411 - Armoured Commandos
Armoured Commandos
Vandaag mag je met een tank op pad die je bestuurt met de WSAD keys of de pijltjes toetsen, met de linkermuisknop vuur je... Elke missie bestaat uit 5 tot 8 werelden waarin de vijand telkens in de meerderheid is en het zaak is om goed te zorgen voor je tank die je na elke level kan upgraden en repareren. Game on!